РЕТРОГРАДНОСТ НА ЧИСЛАТА

В астрологията съществува термин „ретроградност“ на планетите,което е обусловено от една оптическа илюзия за земния наблюдател.Когато някое от небесните тела ( с изключение на Слънцето и Луната) забави своето движение и застане в кратък стационарен период, то започва да се движи назад по своята орбита.. След определено време,възниква вторият стационарен период и планетата продължава своето „нормално“ движение. В астрологията, това явление се отбелязва с буквата „R“.По отношение на вибрациите,излъчванията на небесното тяло са от вън-навътре,а не както при директното му движение- отвътре-навън.

В номерологията също има подобна ретроградност. Много често,вие,които изчислявате числото на Живота си,не намирате прилика между характеристиките му и вашата същност. Причината може да е различна:напрежение между числото на Душата ви и това на Живота, несъвместимост между духовните ви стремежи и материалните ви виждания, кармични числа в името,датата или егрегора и т.н. Най-лесният начин да „видите“ противоречието е като сравните слънчевия си знак и полученото число. В някои случаи те са несъвместими, предизвикващи голямо напрежение и това,аз бих го нарекла „ретроградност“на числата.

В подобни ситуация, вашите цифри ще ви набавят енергия и няма да я дават на другите,а ще я трупат навътре,докато не осъзнаете как да я използвате във ваш интерес. Ето и моите наблюдения за това,как „работят“ ретроградните числа.

ЕДНО -числото 1 действа ретроградно,когато слънчевият ви знак е Риби,Рак,Дева и Везни. Проблемът е,че тези знаци не притежават желанието на единицата да властва. Обикновено,в подобни случаи започват да се трупат комплексите. Имате желание да се изявите,но изпитвате страх да не сгрешите.Опитвате се да се съобразявате с хората около вас,правите компромиси,а вътрешно натрупвате гняв и установявате,че сте се превърнал в жертва на собственото си желание да сте част от тълпата. Тази ретроградност на единицата ви кара да се самоизолирате и да не показвате истинската си същност. Разпънати сте между самоувереността и колебанието. Имате чувство за малоценност и изпитвате страх от бъдещето. За това вземате грешни решения и животът ви се превръща в низ от промени и борба. Обикновено осъзнавате действието на единицата като достигнете зряла възраст.

ДВЕ – числото 2 действа ретроградно,когато слънчевият ви знак е Козирог,Овен,Лъв,Стрелец и Водолей. Тъй като двойката символизира колебанието,но баланса и благодеянието, то вие няма да сте в състояние да покажете потенциала,който имате. Действате по-меко,отколкото е необходимо. Семейството е важно за вас,но не можете да намерите начин да го покажете. Вечно бъркате в подобни опити.Често изпускате шансовете си за големи покупки,които ще гарантират вашата сигурност. Тръгвате в действие и по средата на пътя,вече сте разколебан и не знаете какво да предприемете. Знаете как да се издигнете, но вечно слушате оня тъничък гласец,който ви връща обратно с думите“ама,ти сигурен ли си,че така трябва да действаш…“ Не показвате романтизма си,защото смятате,че по този начин ще въривте срещу природата си. Разпъвате се между твърдите си възгледи и компромисите,които сте склонен да направите.Така трупате агресия и започвате никому ненужната борба срещу самия себе си…

ТРИ – числото три е ретроградно,особено при слънчеви знаци Риби,КОзирог,Дева и Рак.Тройката символизира енергията,действието и общуването и ако вие сте под влияние на един от горепосочените знаци,то едва ли бързината е най-силната ви страна.Вътрешно горите от желание да вземете съдбата си в свои ръце,но не ви достига смелост. Обичате да общувате сам със себе си,а когато сте сред хора не можете да изразите мислите си по същия начин,както когато сте насаме с душата си.Оптимизмът и авантюризмът са ограничени от непрекъснатите ви анализи и очаквания другите да разберат недомлъвките ви. Упоритостта и инатът ви ви кара да се цупите,а така ви се иска да се веселите и танцувате.Желаете да сте бляскави,да ви забелязват,но не ви достига разкрепостеност. Дълбоко,в душата си сте сободни и независими,но в живота ви е страх да поискате това,защото вечно усещате зависимостта си от другите. Поемате отговорности,а тялото ви крещи,че иска да е господар,а не роб. Ще усетите,че сте ловец,а не жертва,едва,когато осъзнаете,че вие носите кармата на совите постъпки и никой няма право да ви вменява и неговите,собствени.

ЧЕТИРИ – числото 4 е ретроградно,когато е под влияние на слънчевите знаци Телец,Скорпион,Близнаци и Стрелец.Вашата природа изобщо не отговаря на консервативната и вечно критикуваща четворка.Обичате да сте независими,а сте затормозени от това,че трябва да сте изпълнители.Ревността и желанието ви за материална независимост започва да граничи с дребнавост. Желанието ви да общувате и да философствате се превръща в догма. Много често се въздържате да изказвате мнението си по блестящия начин,на който сте способни.Душата ви се стреми към божественото и духовното,езотеричното,а вие се затормозявате с факти,логика и доказателства. Сексуалната ви сила и фантазии са заключени в традиционализма на четворката. Промените са вашата сила,но вие изпитвате неописуем страх от тях. Не можете да покажете знанията си като стройна система,заради ума ви,който е склонен да броди нецеленасочено. Баланс ще постигнете, гокато разберете истинския символизъм на 4 и го приложите в живота си.

ПЕТ – числото 5 е ретроградно,когато силно е повлияно от слънчевите знаци Риби,Дева,Телец,Рак и Стрелец. Петицата символизира бързата промяна и действието,а вие не сте от хората,които лесно се нагаждат към промените.Искате да сте вечния оптимист,но животът така ви завърта,че често си казвате „както винаги съм жертвата…“.От една страна,5 символизира резките изменения,а от друга творчеството и вечния копнеж за пътувания. Вие се чувствате най-сигурни у дома,обичате постоянството и семейството си,а тайничко сте в някоя екзотична страна,където бихте могли да вкусите свободата. Вашият лозунг „моят дом е моята крепост“,често трябва да бъде забутан дълбоко в съзнанието ви,защото, в същото време,ви се налага да правите непрекъснати промени. Мислите ви са свободни,но се страхувате да ги изкажете на глас.Напрежението ви се натрупва точно тогава,когато трябва да вярвате на интуицията си,а вие се ровичкате и чоплите всеки детайл,за да намерите логиката. Защо не покажете на света вярата си в приказните вълшебства и феите?Нима това ще ви направи по-малко човеци?!

ШЕСТ -числото 6 е ретроградно,когато се намира под влияние на слънчевите знаци козирог,Водолей,Овен и Лъв. Шестицата копнее за хармония,семейство и равноправие във взаимоотношенията,а вие няма как да покажете тази любвеобвилност,поради огнената си природа или поради страх от слабост. Искате прекалената свобода,за да се обвържете,но тайничко копнеете да има някой до вас и да ви казва колко ви обича…Душата ви иска да сподели успеха си с любим човек,да се отпусне,сред красиви вещи,но вие знаете,че трябва да сте твърд и да се самодоказвате,незнайно на кого…Длъжен сте да изглеждате воин и да воювате дори и в любовта.Силно желаете да сте обичани и скривате ревността си под маската на мълчанието и величието си. От една страна искате стабилност и брак,а от друга умирате от страх,че някой ще ви отнеме свободата. Това напрежение във вас ви раздира и е твърде възможно да проявявате агресивност към себе си,в опит да се самонакажете или към човека,който ви е накарал да научите истинската стойност на думите „любов“ и „хармония“.

СЕДЕМ – числото седем малко трудничко работи със зодиакални знаци като Близнаци,Стрелец,Водолей,Лъв и Овен. Седмицата се чувства най-сигурна в собствения си свят- без агресия и промени и бърза да си се затвори в него. Тя остро контрастира с желанието ви да сте бляскави и изявени. Опитвате се,понякога,да се вслушате в собствения си глас и душата си,а в същото време бързате да действате и да се показвате в центъра на събитията около вас. Търсите признанието,но и се съмнявате,че е искрено…Натрупвате огромно напрежение,което го излизвате в чашка в ръка или върху белия лист. Хобито ви да творите ви кара да се чувствате щастливи,когато хората не ви виждат. Не показвате богоязливост,а осъзнавате,че Там, Горе,има една сила,която следи всяка ваша крачка. Мечтаете до болка и се впускате ревностно в защита на миража си. Не умеете да покажете,че сте състрадателен,за да не си помислят хората около вас,които са ви издигнали в култ, че сте безнадежден и слъзлив. Показвайте душата си…Всеки има право на слабост,дори и Природата…

ОСЕМ – осмицата е символ на безкрайността и величието на Вселенските закони. Тя работи интровртно,когато е под влияние на зодиакалните знаци Телец, Стрелец,Везни,Риби и Рак. Знанията,които притежават хората,родени под тях ,не могат да имат рационалното мислене,което изисква това число. Искате власт и уважение,но в повечето случаи сте колебливи и доста често импулсивни,а 8 иска мащабност,размах и скъсване с традициите. Скривате честолюбието си и възможностите,които имате,за да поемате отговорности. Можете да носите грижите на целия свят върху раменете си,но се криете в сигурността на корените си и семейството си. Никога няма да признаете,че преследвате материални цели и в един момент започвате да действате агресивно спрямо близките си.Много държите на чуждото мнение,а се правите,че не ви интересува.Това само затормозява развитието ви и трябва да намерите общото между числото и зодиакалния си знак,за да го изразите.

ДЕВЕТ – числото 9 работи в ретроградна посока,ако вашият слънчев знак е Козирог,Скорпион,Овен или Дева. Искате да правите кариера,да следвате нормите и да действате единствено и само във ваша полза,а всъщност,толкова много се раздавате и обичате света,че сте готов да изпаднете в нервна криза,но не и да го покажете. Готов сте да „ухапете“всеки,който застане на пътя ви,но сърцето ви страда,когато се налага да обиждате и да мачкате хората по пътя си.Великодушието ви е скрито зад маската на студенината и манията ви за признание.Не показвате благородството си и изпадате в ужас,ако някой разбере,че сте готов на саможертва. Казвате,че помагате,само ако очаквате благодарност,а всъщност,вие ще дадете и последната си риза,когато ви помолят за това. Хапете и жилете-никой не ви го забранява,но покажете,че това е само,коагто сте наранен и сте готов да прощавате винаги,защото такава е Волята Божия…

Даниела Тодорова – Кабала

(статията е авторска и използването и,както и на части от нея, трябва да стане единствено и само със съгласието на авторката)







53 коментара to “РЕТРОГРАДНОСТ НА ЧИСЛАТА”

  1. Тонка Тодорова Says:

    Здравейте госпожо Тодорова,
    радвам се, че Ви открих в нета! Поздравявам Ви за вашите усилия и енергията, която влагате, за да помагате и напътствате хората в определени моменти.
    Аз бих искала да Ви запитам следното: имам връзка с един мъж от 6 месеца. Той също е свободен, разведен, като мен, но живее в София. Виждаме се когато можем, все пак разстоянието е голямо!
    Интересува ме, как се очертава връзката ни за в бъдеще?
    Аз съм родене на 09.08.1959 година, а той на 11.09.1951. год.
    Бих се радвала, ако ми отговорите.
    Желая Ви добро здраве и много положителни емоции!
    Поздрави от Бургас

  2. Тонка Тодорова Says:

    Здравейте пак от мен, Тонка Тодорова! Съжалявам, но пропуснах да дам неговото име – той се казва Симеон! Ама, че съм…и аз…
    И също дано не съм Ви обидила с това“ госпожо“, може би сте госпожица?
    Извинете ме!
    Лека вечер!
    А аз ще чета всичко тук, страхотно е!!!!!
    Отново Ви благодаря :)))))

  3. ЗА ТОНКА: Първо,да ви кажа,че само човек незапознат с етикецията може да се обиди на обръщението „госпожо“,независмо дали е госпожица или не-))).Аз,смея да твърдя,че съм запозната с начините на обръщение.“Госпожа“ съм,но хич не се обиждам,ако ме наречете и „госпожица’-)))),по-скоро мога да ви почерпя за това,стига да ми кажете какво пийвате-))))… Така,сега за вас.Честно да ви кажа,не мисля,че връзката ви има някакво бъдеще,освен ако не се адаптирате и промените нещо между двамата.Може би става дума за растоянията,може за самите отношения-това не знам,но някак си не я виждам в бъдещето тази връзка…Иначе си пасвате и то добре,допълвате се. Интересното е,обаче,че и двамата ви виждам с два брака. Не знам,кога сте се развела,но в периода между 42 и 51 година има вероятност както за разтрогване на брак,така и за сключване на такъв.Сега,като гледам,той си е пропуснал шанса….Имал е възможност да се ожени между 45 и 54 години. Решението е ваше…Можете да продължите тази връзка,без да очаквате нищо…Просто сродна душа,с която се разбирате-))))

  4. Тонка Тодорова Says:

    Здравейте Кабала,
    благодаря Ви от сърце за бързия и точен отговор. И чувството Ви за хумор много ми допада! :)))Аз пия, каквото има и е от сърце, при условие, че аз ще черпя! :)))))
    Точно така е, както казвате- и двамата имаме вече по два брака зад гърба си! Така се случи в живота ми и не е било напразно..аз си знам защо. Не бих се обвързала с нов брак повече, това , което ми казахте ми е достатъчно и аз така си го мисля-едно приятелство и сродна душа! За мен сега това е най-важното! Защото ние сме много добър тандем, по- силни сме двама, отколкото разделени!:) Но не и разделени чрез душите си, поне аз така го приемам.
    Бих искала да Ви питам и за моята дъщеря, тя се казва Десислава и е родена на 11.09.1980 година. Как е със здравето и ще я бъде ли в новата работа, която започна преди 7 месеца?
    Благодаря Ви предварително!
    Искрено Ваша
    и с най-сърдечни поздрави
    от Бургас

  5. Tanya Ivanova Says:

    Zdraveite i pozdravi ot Dubai!
    Gospojo Todorovo,
    Izvinqvaite,4e ne pi6a na kirilitca,no vse o6te ne sum si q instalirala na komputara.Moqta maika mi kaza za vas i az reshih da vi pisha i da vi popitam za sebe si.Tolkova sa ne6tata,koito me interesyvat,no nai-vajnoto neshto sega e moiata rabota.Zapochnah rabota v agencia za nedvijimi imoti predi 4 meseca,no neshtata ne sa kakto ochakvah i az ne znam kakvo da pravia.Moje bi vsichko se dulji na svetovnata kriza ili az prosto niamam kusmet.V lichen plan sushto ne sum shtastliva,siakah neshto mi lipsva.Abe,mnogo oburkana e moiata rabota… :)))))) Interesyva me kakvo se ochertava v moeto budeshte? I koga nai-posle shte nameria tova,koeto iskam i tursia?

    Blagodaria Vi za otdelenoto vreme!

  6. Tanya Ivanova Says:

    Zdraveite otnovo!
    Zabravih da vi dam lichnite mi danni.
    Rodena sum na 5.03.1984 14:30 h v grad Provadiya.
    Pozdravi!

  7. ЗА ТОНКА:Дъщеря ви сама си създава проблеми.Има силно число,но тъй като се среща поне два пъти,това означава,че е прекалено преекспонирано и се засилват неговите неблагоприятни качества. Проблем и създава нервното напрежение.Не мисля,че и харесва тази работа и смятам,че там има някакъв проблем…не знам,може би със самия договор или с някакви документи.

  8. ЗА ТАНЯ :Таня,скоро няма да сменяте работа.Тук виждам,че ще постигате нещата с много труд,ама наистина в повече,отколкото другите хора. Вие трябва да учите,защото след 25 годишна възраст ви очаква голям скок,предизвикан от промени в живота ви. По принцип,работата,свързана с недвижими имоти е добра за вас и изобщо всичко,което е свързано с търговия,но учете.Ако не го направите сега,съдбата ще ви принуди и в по-късна възраст ще трябва да се преквалифицирате.

  9. Tanya Ivanova Says:

    Mnogo blagodaria za burzia otgovor.Pozdravi za saita.Mnogo e interesen.Celiat mi den na rabota mina neysetno,dokato go razglejdah…:))))))
    Prava ste,che triabva da ycha.Az doidoh v Dubai predi 2 godini,a ycheh v Burgas.Sega imam 15-16 izpita da vzema,za da zavursha semestrialno i da stigna do durjaven izpit.Ako ne go napravia do oktomvri 2009,shte zagybia stydentskite si prava i vsichki godini na sledvane,6te otidat na viatara.I az neznam kak tochno shte go napravia,zashtoto ne moga da si napysna rabotata.Shte e mnogo trydno,no e zaduljitelno.

    Pozdravi i otnovo Vi blagodaria!

  10. Здравейте,
    Майка съм на двама сина вече по на 34 и 35 год ,но нито един от тях не се замисля за сериозна връзка. Нещо при големият ми син ме притеснява много ,където и да започне работа нещо се случва и всичко се разсъхва и той остава без работа /21,10,1973г/Какво да предприема за да му помогна в това отношение.
    Ще Ви бъда благодарна за отговора

  11. ЗА ИЛКА:Здравейте! Вие нищо не можете да направите за сина си,той ще се оправи сам! Вярно,че има проблеми във финансово отношение,но това е,докато се реши да предприеме нужните промени.В момента е на етап непрекъсната смяна на обстоятелствата около него и тази година,този процес е много силен.Ще трябва да се научи да се адаптира към резките изменения в живота си. След края на 2009,той ще се замисли за някаква стабина връзка и има шанс да създаде семейство.

  12. Благодаря много.
    А мога ли да попитам за малкия си син има ли изгледи да създаде семейство в скоро време /27,10,1974г/

  13. ЗА ИЛКА:Ще е добре синът ви да създаде семейство през този период,поне до 41 година.После ще е малко по-трудно.

  14. Zdraveite.Rodena sam na 01.07.1987 v stara zagora.ve4e 2 meseca sam v 4ujbina, pri svoqta maika mi,koqto ot godini jivee tuk.Osaznavam izbora si sas sv re6eniq i posledstviq.jelanieto mi e da namerq patq v jivota si i ne6tata,na koito moga da bada istinski otdadena.ala 4esto tozi stremej me dovejda do palno iztoshtenie i zagyba na energiq,a v posledstvie do totalna obarkanost i neqsen stimyl za dvijenie napred.izqsnqm pred sebe si,4e vse o6te ne sam se adaptirala kam sredata,ala vazmojnosti mi se predlagat,po 6iroki otkolkoto v rodnata mi strana.Iskam da vi popitam kak da namalq stresa,zashtoto jelanie ne lipsva y men nito yporstvo i has za razvitie,no natovarvaneto izkrivqva prizmata na qsnata predstava za patq mi v bade6te i kak da izbegna tova da se prevarne v breme.izvinqvam se,4e ne pi6a na kirilica,no ne razpolagam s takava i za sazdalata se neydobstvo.s nai dobri pojelaniq:Stela A. Dimitrova

  15. ЗА СТЕЛА: Разбрах,че не сте в България. Само не разбирам какво точно ме питате. Относно кармичния ви дълг,той е свързан с това,че вие вечно търсите хармония между хората и искате да живеете спокойно,обаче няма да стане-))).Хем искате мир и любов,хем пък проявявате и инат. На вас са ви дадени доста промени в живота в професионален план,но трябва да ви кажа,че това само ще ви помогне.В момента периодът ви не е много добър и може би това ви потиска,но през август ще започнете нещо ново и можете да покажете пълния си блясък.Бъдете сигурна,че ще намерите верния път. В любовта сте склонна към раздели.
    П.С.Отговарям само на един въпрос-))))

  16. Blagodarq za otgovora vi Kabala!Pozdravi ot Holandiq:)

  17. андреана Says:

    Здравейте Кабала! Казвам се Андреана, РОДЕНА СЪМ НА 21,02,1975, в момента съм безработна,срещам трудности да си намеря работа ,понеже и уча и работодателите се плашат, че ще има моменти когато ще ми се налага да отсъствам.Малко ми е напрегнато от това. Въпроса ми е ще успея ли да намеря подходяща работа и да завърша?

    Благодаря ви предварително, за отделеното време.

  18. ЗА АНДРЕАНА: Какво значи подходяща работа? И за какъв момент задавате този въпрос? В момента работите ли? Задайте въпроса си още веднъж,като ми отговорите и на въпросите,които ви задавам-))))

  19. андреана Says:

    Работа в офис или в търговията. Въпроса ми е ще почна ли до месец работа? В момента не работя.

  20. ЗА АНДРЕАНА: Да ви имам късмета-)))) Луната в момента е без курс и няма как да ви отговоря на този въпрос-))) Ако не ви затруднява, задйте го пак,същият,но след 18,40 часа.

  21. андреана Says:

    То моят късмет все така последно време)) Ще си намеря ли до един месец работа? Дано имам повече късмет сега.

  22. ЗА АНДРЕАНА: Е,най-после-))))Ще си намерите работа точно до 1 месец и ще е в офис.Като че ли ще е свързано с някакви имоти или транспорт.Някакъв конфликт,обаще ще възникне с ваш началник във връзка с договор,но не трябва да се притеснявате

  23. андреана Says:

    Благодаря ти Кабала

  24. Силвия Георгиева Says:

    Здравейте!
    Много съм впечатлена от статиите Ви!Бих искала да Ви попитам нещо, ако е възможно разбира се.Досега се занимавах с музика, певица съм в чужбина.Но тази година ми се отрязаха пътищата за навън и изпаднах в пълна криза в материално и емоционално отношение.Сякаш изгубих пътя…А сърцето ми ме влече навън.Не виждам бъдещето си в България, а съм заставена да съм тук…
    Не знам какво да правя да замина ли на риск някъде в чужбина или да остана в БГ и да си сменя професията.Занимавам се и малко с астрология и ми се иска някой ден да ми бъде професия.
    Родена съм в Габрово на 19.11.1979

  25. ЗА СИЛВИЯ ГЕОРГИЕВА: След като искате да станете професионален астролог,предполагам горе-долу,можете и сама да си отговорите на тези въпроси. Тук отговарям само на по един. Освен това, хобито и професията са две различни неща и за целта се използват и търсят специфични формули в наталната ви карта,които ще покажат дали професионално ще се занимавате с астрология. Отговорът ми е да не рискувате и да не тръгвате в чужбина.

  26. Силвия Георгиева Says:

    Благодаря Ви!
    За съжаление още съм далеч от предсказателната астрология.
    И съм съвсем в началото,затова попитах.

  27. андреана Says:

    Кабала, бях ви задала преди време въпрос относно работата, вие ми отговорихте. Почувствах се длъжна да ви съобщя, че това което ми казахте се случи, точно до месец си намерих работа която беше временна, а от утре съм на друга. Много ви благодаря за всичко!
    Желая ви светлина и топлина.

  28. Тази статия оставих последна , а тя давала отговорите които търсех.Искам да набутам логиката си в ъгъла и да избутам интуицията си напред…Стрелец с 2 -душа и 5-съдба Ретроградно нали?Надявам се това което правя,чрез блога си донякъде да балансира енергията.
    Благодаря за статията

  29. Valeria Says:

    Здравейте госпожо Кабала. бих искала да ви попитам за едни човек но ако е възможнно данните и името му да останат скрити за останалите, както и подробностите. Казва се …г. ……………………………………………………………………………………… Просто искам да знам имам ли бъдеще с този човек и ако не то тагава какво ме очаква. Много Ви благодаря предварително.

  30. ЗА Valeria: Аз не виждам да имате възможност да създадете връзка с този мъж.

  31. Бойко Says:

    Здравей Кабала. бих искал да ви попитам за датата … ако е възможнно данните останат скрити

  32. ЗА БОЙКО: Интересна дата-))) Като че ли самия човек търси изолация.Чувствителен, стреми се да е толерантен, да балансира…и въпреки това не може да постигне това във връзките си. Търпението бързо може да прерастне в агресия, когато вече е изчерпано. Възможност за брак до 28 години.

  33. много правилно: kabala… непрекъснато в мен се бори добро и зло. ако някой ме нарани go игнорирам за цял живот ,някак си много бързо виждам недостатъците на хората… никой не може да се скрие зад маската си. иначе съм най големия кариерист…дева (асцендент козирог)

  34. ЗА БОЙКО: И малко повечко мърморите-))))

  35. Росена Стефанова Says:

    Здравейте,
    бих искала да попитам за съвместимостта ми с един мъж- дали връзката все още има бъдеще и може ли да става дума за брак. Аз съм родена на…

  36. ЗА РОСЕНА СТЕФАНОВА: Ще трябва да зададете въпроса си отново. Много неизвестни се появяват при вас.

  37. Росена Стефанова Says:

    Здравейте Кабала,
    Ще се опитам да съм по-конкретна – имам ли бъдеще с този мъж. От една година много ме притиска за дете, а аз имам съмнения за самата връзка (не знам дали добре го зададох).
    Благодаря за отговора

  38. ЗА Росена Стефанова: И правилно имате съмнения за връзката. Все още е рано да се каже със сигурност, но наистина не ви виждам с този мъж по-нататък.

  39. Росена Стефанова Says:

    Кабала,
    Благодаря за отговора и ви желая успех :)))))
    Наскоро открих нумерологията и я намирам за доста увлекателна,а вашият сайт е един от малкото, където може да се намери изчерпателна информация на български.
    Успех
    Росена

  40. ЗА РОСЕНА СТЕФАНОВА: Благодаря ви, РОсена! И на вас желая успех в езотеричните науки-)))

  41. Кабала, отново търся помощта ти, като се извинявам за това. Ако не те затруднявам с време, бих искала да те попитам отново нещо.
    Запознах се с един мъж преди известно време и всички се развива с шеметна скорост при нас. В мен има страх да не би да сгреша в избора си и отново да страдам. Бих искала да попитам, сериозни ли са намеренията на този човек и ще бъде ли хармонична тази връзка?С една дума това ли е човека за мен.
    Той е роден на ………………………………..

  42. ЗА АНА: Ахаааа, виждам,че сте наясно с хорарната астрология-)))Аз, часът го виждам на поста ви-)))), но пък погледнах и синастрията ви. Има привличане, определено, но има и голямо разминаване. Вие сте много чувствителна, а той търси точно такъв човек до себе си, но емоционално ще имате разминавания. Ще имате доста напрежение и не смятам,че той е най-доброто за вас, но пък е напълно възможно да преодолеете различията си. Но ще е много,ама много трудно.

  43. Благодаря за отделеното време и че те има!

  44. валентина Says:

    Кабала ,да ви питам,род…..,по принцип дадено ли ми е да имам семейство и деца,или поне сериозен приятел?Благодаря предварително

  45. ЗА валентина: Валя, от една дата няма как да се види дали ще имате семейство и деца,за това ми трябва часът ви на раждане и къде сте родена

  46. валентина Says:

    Кабала ,да ви питам,род…..,по принцип дадено ли ми е да имам семейство и деца,или поне сериозен приятел?Благодаря предварително

  47. ЗА валентина: Дадено ви е да имате семейство и деца. И се чудя защо не сте се възползвала от възможностите си до сега. Хороскопът е възможност,а дали ще я реализирате,зависи от вас. Дете ви е дадено едно, момче

  48. валентина Says:

    Едно голямо и безкрайно Благодаря!:)))

  49. valentina Says:

    Здравейте Кабала ,от м.11.13г само проблеми и така продължава дo сега,виждате ли някакво развитие при мен и в каква насока,скоро ли ще си намеря ли сериозен приятел ?!?Предварително Ви благодаря:)))

  50. ЗА valentina: Ще си намерите сериозен приятел, но ще е към края на тази година или в началото на следващата. Вие сте се самоизолирала. Какво развитие? Все едно сте в дупка, зациклила сте и не знаете по кой път да поемете. От май месец, нататък, сама ще се „отпушите“

  51. valentina Says:

    Много БЛАГОДАРЯ Кабала,дано наистина от май нещата се оправят ,но сте права за момента вс.е доста объркано…

  52. Лина Says:

    Здравейте, Даниела Тодорова – Кабала,
    Много ми беше интересно да разбера за ретроградността при числата. Благодаря Ви за материала. При мен действително има резон 🙂 Бих искала да Ви попитам, понеже пишете за слънчевия знак, кой зодиак отчитате – трипическия или сидералния? На мен слънцето и по двете системи на отчитане ми попада в един и същ зодиакален знак, но на много мои познати, в зависимост от системага на отчитане, зодиакалният знак на местоположението на Слънцата им, се променя.

  53. Говоря за тропическия зодиак. За сидералния ще смятате вие

Вашият коментар