ВЕЛИКИТЕ ЛЮБОВИ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА НОМЕРОЛОГИЯТА

               Всички мечтаем за онази, безумната любов, която изпепелява и не винаги е възможна. Понякога идва на пръсти и влиза тихо, друг път – нахълтва с взлом, така, както са останали и най-известните любови в историята. Някои от тях са променили хода на историята, други – кариери, а трети са белязани с мъченичество и саможертва.
Всичко това е записано в числата и датите на раждане. Предизвестената катастрофа в едни от най-известните връзки е „записана” чрез вибрациите 15 и 13, които се появяват между тях.

             peyo-yavorov-i-lora-2     Най- известната история с трагичен край в България е тази между Лора и Яворов, изтъкана от много страст, ревност, нелюбов и неразбиране…и смърт. Тяхната връзка била белязана от калейдескоп от промени и един предизвестен край. Датата на раждане на Лора Каравелова е свързана с вибрация, която носи болката чрез любовта. Както при нея, така и при Яворов, след 25 годишна възраст, животът ги е подложил на големи изпитания. Можело ли е да бъде избегнат фаталният край? Едва ли, тъй като, при всички случаи тази връзка е щяла да бъде прекъсната, гледайки числата при Яворов. Двамата са носели много силна, разрушителна енергия, особено в ситуация на афект, като Лора е имала силно желание да създаде семейство и е била с доста консервативно възпитание, за разлика от Яворов. Общата вибрация на тази любов е свързана с Демона в картите Таро, символ на страстта, на играта с огъня и на сексуалността. В духовен план, връзката на Лора и Яворов е окото на войната и на доказването. Двигателят е бил физическата страст и само с големи усилия енергията е можело да се насочи в творчеството. Гордост, егоизъм и опустошение. Лора е имала голямо влияние върху мъжа си, но не е преценила силите си, достатъчно и точно това е трябвало да научи в този брак, да не се опитва да доминира. Тя е носила мъжка енергия и за това с нея не се е живеело леко. Контролирала близките си и понякога е проявявала жестокост във вербален план. За Яворов бракът е бил трамплин и в същото време е осъзнавал,че се саморазрушава. Егоцентричен в тази връзка, той е подклаждал вътрешната агресия на Лора. ( число 19). Неговата енергия в тези отношения е свързана със сляпата, силната страст. Това, че не е бил от този свят, както се казва, е осъзнал, благодарение на този брак. Между тях са присъствали фатални обстоятелства ( число 15). Лора и Яворов не били едно цяло, а отделни единици, които са се опитвали да доминират.

                   4     Любов, като в приказките, завършила твърде рано, но оставила след себе си най- великото чудо на архитектурата- Тадж Махал, короната на двореца. Шах Джахан обожавал жена си Мумтаз, но тя си отива твърде млада от този свят. Връзката им преминава през ада на властта и през силната привързаност между двамата. Шах Джахан бил в състояние да минава през трупове и огън, за да постигне  целите си и да затвърди позициите си, и Мумтаз се появила като учител, душата, която е трябвало да го научи да обича. Връзката им символизирала любовта и хармонията, красотата, с която са се обграждали.( число 6). Животът им не е бил безоблачен, заради съмнения между тях и жаждата им да се самоопознават в тишина. За това и религията е играла важна роля в живота им. Бракът им,обаче, е бил по сметка, но това не означава, че не се е появила и любовта, по-късно (число 26). Вибрацията, под която са живели Шах Джахан и Мумтаз се свързва с Колесницата на Хермес в картите Таро. Триумфът на обичта и преодоляване на много препятствия. Тази връзка е довела до успех, но в комбинация с вибрацията на Мумтаз, показва тежки и непреодолими събития, които предстоят. За Шах Джахан, любовта е била неговата карма и въздеяние. Трябвало е да бъде изпитана неговата сила със смъртта на Мумтаз. ( число 8). Благодарение на тази връзка, той ще остане в историята с нещо грандиозно. Вибрацията на Мумтаз в брака е под влияние на числото 13, символизиращо смъртта и тежките трансформации. Любовта и е изменила коренно живота и, а по- нататъшния път е бил затворен ( брак под влияние на 7, 8,13 и 21)

                   %d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82  За нищо не е съжалявала малката птичка Едит Пиаф, дори и да обича до край, въпреки пречките, своя Марсел Сердан. Тя е заобиколена с доста кармични числа, кое то се потвърждава и от тежкия и живот. Символът на тяхната връзка е саможертвата и безкрайната любов. Между тях всичко е било поставено на карта. Едит и Марсел са били поставени пред важен избор. Вибрацията на връзката им е под влияние на числото 13, фаталното и необратимото. Комбинацията от 7 и 6 символизира енергията, която има безумна нужда от любов. 13 е опасно с това, че носи огромна сила в себе си, която, често води до разрушение. Нелогичността в тази любов е, че Едит и Марсел са знаели, че ще изгорят в нея, че ще ги доведе до лудост. Връзката им е била обречена. В нея малкото врабче е щяла да бъде подложена на големи изпитания, свързани с внезапната промяна около тази любов ( число 20 на Едит във връзката и с Марсел). От друга страна тя е била голямото и вдъхновение и съзряване, като жена. За Марсел връзката е симво-лизирала топлота и блясък. Той е намерил голямо покровителство от страна на тази крехка жена. Общата им вибрация е символизирала надеждата (число 17) и успеха. Всичко е щяло да бъде наред, докато не се появява смъртта и взема Марсел със себе си. 17 е намесата на Вселената в живота, когато те събаря и изпраща тежки препятствия, които разтърсват душата ти… Това е любовта на Едит и Марсел – обречена, ярка, изгаряща.

Даниела Тодорова – Кабала

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: