ХИРОН

При всяка жена идва времето за сватба

В живота на всяка жена идва време, когато тя среща своя очарователен принц, да се влюби, да се омъжи и после да живеят дълго и щастливо. Това е времето за сватба, когато жената е най-красива, желана и привлекателна. С помощта на звездите Вие можете да разберете кога вратата на Съдбата се отваря пред Вас ,за да не пропуснете шанса да осъществите романтичните си мечти.

Ключът на брака – Хирон

Хирон е планетата на Брака. Всеки път, когато тя прави вълшебният ъгъл с Вашата Венера, Юпитер или Нептун, Вие се намирате в пиковия период на Вашия Романтичен цикъл. Същото е и когато тези три планети правят ъгъл с Хирон. Това е Вашето време за сватба и тогава вие сте най-привлекателни и очарователни. През този период ви е простено всичко и дори другите не забелязва вашите грешки. Това е времето, когато имате шанс да срещнете вашия принц и не трябва да пропускате късмета си.
Как да разберете времето си за брак?
В днешно време също има Пепеляшки, които намират своя принц и живеят щастливо. Но има и такива, които като обикновени жени сключват брак с истински принцове от кралски семейства. Примерът ви е известен -това са Лейди Ди и принц Чарлз.
Нека да видим защо Даяна Спенсър се омъжва за принц и става най-известната Пепеляшка в света и защо този брак претърпява неуспех?.

Принцеса Даяна : Времето на Пепеляшка

През 1981 г. принц Чарлз беше мъж номер едно на света. Да, той не прилича на Шон Конъри или на Ален Делон, но е наследник и бъдещ крал на Англия. Той има дълъг, и безумен роман с Камила Паркър – Боулс, жена с много здраво мислене .Как е могла неопитната и много млада лейди Даяна Спенсър да влезе в живота на принц Чарлз и да се омъжи за него? Защо принцеса Даяна стана най-известната Пепеляшка на всички времена? И защо бракът се разпадна? Отговорите винаги могат да се намерят в звездите.
Нека да видим кога за Даяна се открива Вратата на брака, например в продължение на 10 години – от 1975 до 1984 г. За случая ще построим графика на транзитите на Хирон към три от планетите в картата на Лейди Ди – Венера, Юпитер и Нептун и ще търсим Вълшебните Ъгли – 0,120,150 градуса (с орбис от 3 градуса),а също така паралел и контрапаралел ( с орбис от 1-2 градуса).Отделно ще построим транзитите на Юпитер и Нептун към Хирон за същия период. Да припомним, че Даяна е родена на 01.07.1961 г. И ето какво се получава:

Транзити на Хирон през 1975-1984 към Венера,Юпитер и Нептун в картата на Лейди Ди
Даяна
Транзити на Юпитер и Нептун през 1975-1984 към Хирон в картата на Лейди Ди
Даяна

От тези графики се вижда, че Вратата за Пепеляшка на Даяна се отваря за първи път в средата на 1981г.,когато се появяват трите Вълшебни Ъгъла. Да погледнем по-подробно този период:

Транзити на Венера и Нептун през 1981 към Хирон в картата на Лейди Ди

Транзити на Юпитер през 1981 към Хирон в картата на Лейди Ди
Даяна

И така, Вратата на Пепеляшка за Даяна била отворена от средата на юли, до средата на септември 1981г.Разбира се звездите не лъжат, защото ние знаем, че принцесата сключва брак на 29.юли.1981г.

Ето как е изглеждала картата в момента на бракосъчетанието
Даяна
Тук има три Вълшебни Ъгъла – разстоянията между планетите на небесната сфера – условия за отварянето на Вратата на Пепеляшка:
1. Транзитен Хирон в съединение ( 0 градуса) с Венера на Даяна
2. Транзитен Хирон в паралел с Венера на Даяна
3. Хирон в картата на Даяна в куинкокс с транзитен Юпитер
Да обърнем внимание на още едно нещо. В наталната карта на Даяна има един аспект – тригон между Хирон и Нептун, а това е небесен знак, който показва бъдещето. Има и още един по време на нейната сватба- Хирон и Нептун са се намирали в аспект куинкокс.( 150 градуса)

Как да намерим Принц?

Не много жени се раждат с аспектите на Пепеляшка, но дори и да нямате такъв, все пак можете да станете ”принцеса”. Необходимо е само да намерите вашия принц, с който имате такива аспекти по между си.
1. Хирон и Венера
2. Хирон и Юпитер
3. Хирон и Нептун
Те са много надеждни индикатори за това, дали един мъж и една жена ще встъпят в брак.

Да видим следващата карта, на която са изобразени планетите на Даяна и Чарлз , и техните аспекти.
Даяна
Тук виждаме три връзки показващи брак:
1. Хирон при Даяна е в паралел с Венера при Чарлз
2. Хирон при Даяна е в паралел с Нептун при Чарлз
3. Хирон при Чарлз е в контра -паралел с Венера при Даяна

И така, звездите показват, че ще има брак и кога ще настъпи той. Но каква е причината всичко това да се провали и да се стигне до развод?
Виждаме, че принц Чарлз има опозиция на Сатурн към Хирон при Даяна. Това е показано с черна линия. Такава опозиция е астрологически признак, че е вероятен жесток разрив на брака.

Повечето хора избират дата за своята сватба изхождайки от това кога има свободни часове и дати в ритуалните зали. Това, обаче е съвършено неправилно – успехът или неуспехът в брака се определят от планетите във вашите карти, както и мястото им в момента на бракосъчетанието..
Има и друга причина за успех или провал на един брак: Това е астрологическата съвместимост или несъвместимост на партньорите, като на първо място е сексуалната такава.
Има три планети, които я определят – това са Венера, Марс и Плутон. Ако между тях има връзка казваме, че съществуват „Сексуални аспекти” и това е много надежден астрологически показател, че една жена и един мъж си подхождат. Само една двойка на хиляда има три или повече такива аспекти. Тогава може би се досещате?!Даяна и принц Чарлз не са имали нито един Сексуален аспект, но при Камила и Чарлз има цели четири.
Нека да погледнем двойната карта на Камила и Чарлз, в астрологията такава карта се нарича синастрия:
Даяна
Виждаме четирите Сексуални Аспекта:
1. Венера на Камила в паралел към Плутон на Чарлз
2. Венера на Камила в контра – паралел към Марс на Чарлз
3. Марс на Камила в паралел към Плутон на Чарлз
4. Плутон на Камила в контра – паралел към Марс на Чарлз
Паралел Плутон – Плутон не се отчита, защото и двамата са почти връстници. Тук също може да се види, че между тях двамата има само един Аспект на Брака – Хирон на Чарлз е в паралел с Юпитер на Камила – те никога няма да встъпят в брак.
При Даяна и Чарлз, обаче е имало три такива аспекта и това определено говори за брак. Но сексуалното влечение на принца към Камила и отсъствието на такова към Даяна, може да доведе до разруха на тяхната любов и брак.

http://zet.astrologer.ru/Cinderella/Cinderella.html
статията на руски
http://www.magiastrology.com/ оригиналната статия, идея и разработка
на Хирон.

Превод Даниела Тодорова – Кабала

Реклами

3 коментара to “ХИРОН”

  1. Кабалиткаааа,прекрасна е статията. Не,че не съм я чела,но не се виждат душко картите. 😦 Оправи ги да се виждат,моля те. Целувки!

  2. Здравейте!!!От къде може да се научи повече за тази планета и предсказанията, които тя носи.В моята натална карта Хирон се намира в Телец в 9-ти дом. Това дали е добре?

  3. ЗА Kristi J. Hurst: На цели поколения Хирон е в Телец. За първи път чувам планета да носи предсказания?! Всичко зависи от хороскопа, от аспектите на Хирон. Потърсете в нета информация

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: