ПОЛИТИЦИТЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ

              Политиците са много интересна „порода”. Ролята,която те играят, не винаги отговаря на тяхната същност.  Те са като хамелеони, слагат защитния си механизъм и не очакват някой  да открие душата им.             
           България има тежката карма през годините да е тъпкана от много кариеристи с маската на патриоти, от държавници, които са били подлоги и блюдолизци,от хиляди „неверници”,които са обезглавявали глави,но не и Духа на нацията,от чужди и наши, и болката от продажието и предателството ставала все по силна и слизала все по-дълбоко в Корена на тази силна страна.         
            Интересът ми към новите „лица” в управлението се засили след появата на новите политически организации и техните лидери. Номерологията е в състояние да покаже и разголи душата им, да разкрие тайните им пориви и желание.Нищо скрито не остава от нея….                           
            Аз няма да съдя, историята ще го направи. Нямам и това право, защото „ с какъвто съд съдите,с такъв ще бъдете съдени.” Само ще покажа възможностите на тази древна наука и ще направя анализ на политиците на нашето време.                    
            Преди години се появи едно движение,което прерастна в партия и много бързо набра скорост. Отричана,охулвана и оплювана, независимо от прекалената и крайност, тя разбуни духовете и помогна на заспалите да се  сетят,че са от БЪЛГАРСКОТО племе. Нейният лидер е една от  най-ин-тересните личности,за които все още знаем малко- Волен Сидеров.           
   ВОЛЕН      СИДЕРОВ                    
  19.04.1956 г.,Ямбол         
              Волен Сидеров е екстровертен тип,който на определени моменти се самоизолира. Нестандартен,тези свои качества проявява още в младостта си. Предполагам,че доста е боледувал като дете,защото има индикации за по-продължителни заболявания. В датата му на раждане присъстват страхове, свързани със семейството,здравето,дома и парите, Съдбата му е предоставила издигане в обществото.Неговият път в живота е под влияние на числото 8- едно от най-материалните числа.          
           Осмицата предполага висок интерес към големи  мащабни дела или предприятия,в които обаче винаги се търси и личната изгода.Волен Сидеров има нужната воля и сила да постигне целите си. Може да се справи успешно с всеки проект. Блестящ ръководител, той е склонен да се отдаде на определен идеал, в името на страната и народа си. Животът му е борба,но не е от хората,които ще отстъпят пред трудностите.Човек на умствения труд, едва ли би работил тежка физическа работа, но пък умее да създаде нужната организация.             
                  Волен Сидеров е човек на крайностите – тази осмица го въвлича в много силни емоционални състояния – или силно обича или силно мрази.Средно положение за него няма. Революционер,той няма да се задоволи с малко.За него престижът и парите са много важни, но това не значи,че няма да обезпечи и целите си.            
             Животът му е много непресказуем.През по-голяма част е самотник,защото се самоизолира,но може да бъде и верен приятел.Лошата му черта е фанатизмът. Може да е идеалният ръководител на високо ниво.Всяка власт,която му се предостави,ще знае как да я използва.В състояние е да поеме отговорност за себе си и за другите.Друг проблем е неговото честолюбие .Когато трябва да вземе решение,той винаги знае къде трябва да стъпи и какво да направи.        
             Сред осмиците има и такива,които нямат желание за борба и са неудачници.   
             Сидеров е от хората,които могат да изкарат от равновесие и най-търпеливия и добронамерения.Не обича да се моли за помощ.Вероятно в живота си е претърпял няколко финансови кризи.Притежава едно от най-земните числа.Ненавижда лицемерието,въпреки,че сам може да е такъв и  държи на лоялността. Има вероятност да гледа собствените си интереси,
защото е материалист.Благодарение на Осмицата,той ще играе важна роля в  политиката.Екстравагантен и предприемчив,той умее да изчаква,за да не повтори грешките си.В отрицателен аспект,това число му дава склонност  към насилиеи страх от самия себе си. Сложна и богата личност,с разностранни интереси.Може да се бори за щастието на другите,но не и за своето собствено.Имал е големи разочарования в личен план.        
                 Волен Сидеров умее да облича всичко с власт и да ръководи много хора.Може да използва тази своя способност за крупни и мащабни дела.            
                За да постигне успех в политиката,той трябва да върви по пътя даден му от съдбата САМ ( дата на раждане 19 = 1+9=10=1);да разчита на  собствените си сили и да не се влияе от чуждото мнение.Вероятно като човек е затворен,но има невероятен магнетизъм,благодарение на тези две числа -8 и 1. Числото му на раждане 19 е Повелителят на Небесата и му гарантира успех във всичко,без да е застрахован от злоупотреби.          
                 Волен Сидеров има кармична обремененост,която носи и сега – злоупотребявал е в минал живот с власт. Сега ще попада в ситуации, в които няма да има на кого да разчита,на предателства и на отказ от помощ. Само така ще научи урока си и няма да го повтори сега.Мисията му е да се научи на дипломатичност в човешките взаимоотношения.       
                Арканът на Съдбата на му е „Смърт” – много силна и много тежка. Тя показва тежки трансформации и загуби;преповтаряне на грешките,докато не ги изчисти;падане от високо и започване на чисто.Смъртта унищожава всичко старо,за да даде основите на новото и трайното.
                 Името му е под влияние на числото 6,което показва,че способностите и целта на Волен Сидеров е да служи на хората,да дава любов и да я споделя. Той трябва да предаде радостта си от живота и на другите,но по  пътя на управлението и печеленето на средстава и проекти.Негов дълг е да се отдаде на истината и справедливостта. Важно е да използва талантите,които притежава.     
                  Възможностите на бизнесмен,на ръководител,много добре кореспондират с неговите способности –да въведе хармонията. Числото му на  раждане и числото на пътя ,работят идеално по между си,но не и  качествата,които са дадени от името му.(Волен Сидеров = 6).           
            Душевният стремеж или вътрешните мотиви и желания (Числото на Сърцето) при Волен Сидеров е едно от най-силните господарски числа 33.Малко са хората,които осъзнават истинската същност на царските числа Хората,притежаващи 33 са дисидентите.те могат открито да се противопос тавят на правителството.33=11х3. Говорим или за преекспониране на качествана на 11 или за силна духовна висша подкрепа.Обикновено 33 се редуцира на 6,така че,мога да кажа,че дълбоко в себе си ,Сидеров е човек, който искрено обича и вярва в хармонията.      
                   Арканът на Духовността му е Справедливост и Сила. Искрено се надявам да е осъзнал,което му дава тази карта,че всичко каквото направиш тук,долу,ще има отражение и в по-тънките планове на Вселената.       
                 Впечатлението,което прави е свързано с числото 9 – човек на силните страсти,разнолик и много щедър.9 е символ на човешкия опит и на всичко онова,което носи от останалите числа – егоизъм,чувствителност,избухливост,прагматичност,артистичност,грижа за хората,които обича,патриотизъм,желание за власт и хуманизъм.       
                    Арканът на материалността на Волен Сидеров е Умереност. Това показва промяната на настроенията му и силните емоции.В същото време говори за една хармония между душевното му и физическото му състояния Арканът е символ на стоика.Целта е да му се посочи въздържанието,умереността и да ги използва в умението си да управлява.        
                    Арканът на личността Волен Сидеров е Императрицата.Това ще му даде затрудненията,които ще срещне,но те ще са свързани с раждането на нещо ново и силно.
Арканът е символ на плодородието и на инициативата.Но той може да говори и за някои скрити черти от характера на Сидеров.Той е срещал и ще среща трудности в дома си,както и известни проблеми,но в същото време му казва да преосмисли начините си на действие,защото Императрицата означава още и Преосмисляне.
                  Според кодът,даден от Николай Радев – Алдебаран (виж.”Код 681”), Волен Сидеров е роден в година трета след Дилом.За това,за него е важно връщането към традициите,корена и предците.Какво би могъл да направи за държавата?! –Да покаже изконните български традиции, но и да доведе до разцепление на слоевете.Годината му на раждане дава преврати, чрез външни сили,които не са добре благоразположени към България.
Взаимоотношенията му и връзките му със страната се основават на принципите „размекване,реакция и „вкореняване””.
    Даниела Тодорова-Кабала
(статията е авторска и всяка част от нея или цитирането и може да стане само с позволението на автора)
ОЧАКВАЙТЕ АНАЛИЗ НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ        
Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: