ЧИСЛОТО НА СЪДБАТА ИЛИ ПЪТЯТ НА ЖИВОТА

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Числото на Съдбата

( Пътят на живота) е

едно от ключовите числа

в номерологията. То

показва основните насоки във Вашия

живот,както и сегашното Ви

превъплъщение. То е динамично

число. От една страна отразява

Вашия характер, а от друга –

кармичните тежести,които сте

донесли и които трябва да

отработите тук и сега.

Числото на Съдбата Ви с

ъпътства през целия Ви живот и е

непроменлива величина.То е

съвкупност от три фактора- дата,

месец и година на раждане. Техният

сбор Ви дава Числото на Съдбата.

Например:

28.08.1978= 2+8+8+1+9+7+8 = 43=4+3=7

Числото на Съдбата с тази

дата на раждане е Седмица.

Планетарното влияние на

всяко число е от голямо значение

за Пътя на Живота. (В примера

става дума за Нептун.)

Противоречията между

зодиакалния знак и вибрацията на

Числото на Съдбата оказва влияние

върху Вашия живот и действията,

които предприемате.В нашия

пример Нептун и Дева не се

разбират много добре и човек

трябва да съчетава в себе си

критичността и взискателността на

Меркурий с романтичния и отнесен Нептун,а това не винаги е лесно.

Познаването на Числото на Съдбата е изключително важно за живота Ви. То ще покаже на какво

сте способни,някои Ваши черти от

характера Ви,за които имате само

подозрения и ще Ви насочи какво

трябва да предприемете в живота

си, кое ще е най-доброто решение

за Вас.

За да видите значението

на вибрациите на числата,

прочетете статията „

Вибрацията на числата”

Д.Т.-Кабала

материалите в този сайт са авторски и използването

им или цитирането на отделни пасажи може да

стане само със съгласието на авторката

Реклами

1 349 коментара to “ЧИСЛОТО НА СЪДБАТА ИЛИ ПЪТЯТ НА ЖИВОТА”

 1. КАЛИНКА Says:

  рОДЕНА СЪМ НА 26.08.1956 ПОЛУЧАВА СЕ 1ЦА КАКВО ОЗНАЧАВА

 2. милена Says:

  числото на съдбата ми е 6 какво можете да кажете за мен! Родена съм на 02.08.1985 г

 3. Милена,след като си прочела какво означава шестицата,значи почти си наясно какво те очаква-))))Имате много промени в живота си и те ще продължат до 25 години.Ще преодолеете криза и ще чувствате,че животът ви тръгва надолу. Имате шанс да живеете в чужбина или работата ви да е свързана по някакъв начин с чужденци. След кризата,животът ви ще тръгне нагоре.

 4. 4isloto mi e 6 rodena sam na 29.09.1975

 5. 4isloto mi e 4.roden sam na 03.10.1980

 6. ПОМОЛИХ ДА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА

 7. ЗА ВАНЯ: Шестицата символизира желанието за хармония между взаимоотношенията,но и ревността и чувството за собственост.В случая, пътят на живота ви ще покаже къде трябва да се насочите,за да изпълните кармата си,т.е.задължително ще бъдете провокирана от съдбата да срещнете пошлото и дисхармонията, за да разберете,че не всичко почива на основата на баланса. Взаимоотношенията ви ще са променливи,което го потвърждава и датата ви на раждане. Можете да се развиете в чужбина. Здравето ви също не е много добро.

 8. ЗА ИЦО:Четворката е малко по-консервативно число.Вие бихте могли да работите ато изпълнител,отколкото като ръководител.Рутината няма да ви плаши и ще сте маниак на тема работа – всичко стриктно ще се спазва. Трябва да учите, независмо от промените,които сте имал. Много често ще ви се налага да сменяте работно място.

 9. моя път е -3- вечно съм в движение работя на разстояние динамична съм доволна съм от себеси -мога много повече имам много енергия това е път -3-

 10. rodena 08.10.1960 kakvo me ochakva blagodaria

 11. izvinete me niamam kirilizha

 12. ЗА АНЕЛИЯ: Вие е трябвало да преживеете доста неприятности в личен план.Общо взето,нямате лоша съдба. С упоритост сте постигнали нещичко. Даден ви е бил ранен брак,но не е трябвало да го сключвате. Това е,което виждам във вашата дата. Бъдещите събития се изчисляват по друг начин,а аз няма възможност да го правя тук,освен,ако не го виждам само по датата.

 13. Blagodaria Vi za otgovora. Taka e. Po kakav nachin da go napravim. Pazbiramq che tyk ne moge. Kakvoto mi posochite she go napravim.

 14. ЗА АНЕЛИЯ: Трябва да знам какво точно искате като информация,за да ви кажа каква сума ще заплатите за услугата и за това ми пишете на мейла,който е посочен тук.

 15. Роден съм на 31.12.1966г ,какво е моето число и какво ме очаква . БЛАГОДАРЯ

 16. ЗА ДОНЧО:Вие сте под влияние на числото 2 и обръщате голямо внимание на взаимоотношенията си.Ама,защо е важно за вас какво мислят хората…оставете ги.Ако сте сключил рано брак,то не бих казала,че е от най-сполучливите. Всичко ще постигате с много,ама с много труд,но ще вървите нагоре.В момента сте в етап на големи изменения и промени. След 43 годишна възраст има вероятност да прекратите връзка или да узаконите такава.

 17. Числото ми е 1. Родена съм на 28 11 1978г какво ме очаква. Предварително благодаря

 18. Здравейте моето число е 8.Какво ме очаква?

 19. ЗА ТЕОДОРА:Нали не мислите,че мога само по числото 8 да ви кажа какво ви очаква. След като сте го изчислила,просто прочетете статията за вибрацията на числата и ще разберете значението на Осмицата.

 20. Здравко Says:

  Здравейте, Кабала!
  Бях Ви писал преди и Вие ми казахте, че трябва да си начертая планове на недовършените неща и ако е възможно да ги довърша до края на 2008 година. Много Ви благодаря за съвета. Аз го послушах и сега мога да кажа, че почти всичко, което си бях предначертал, го извърших. Работата е там, че отново се чувствам в дупка и не зная накъде да поема… Можете ли да ми дадете отново съвет? Предварително много благодаря. Роден съм на 1 юли 1959 г.

 21. Здравко Says:

  Пардон, една цифра не се е отпечатала. Роден съм на 10 юли 1959 г. 🙂

 22. Вие,хубаво сте довършил нещата,но вероятно съм казала,че цялата ви лична година,която ще е до 10.07.2009 ще е в период на приключване,т.е. дупка-не дупка-ще си траете.Едва в средата на 2009 ще имате развитие.Тук,не правя подробен анализ за причините-може би транзитната ви година не е добра или сте в кризисен цикъл на реализация,или пък жизненият ви етап не предполага по-пълно развитие…Това са въпроси,свързани с прекалено много изчисления.

 23. Здравейте Кабала, на фона на всичко добро, което направих за последните няколко години и получих в замяна само злини, подлост, лицемерие, предателство и какво ли още не, бихте ли ми казали, какво се случва……САДБА ли е всичко това, има ли спасение скоро……..?БЛАГОДАРЯ!

 24. ЗА ВЕСЕЛА: Мисля,че ще сбъркали адреса….Не съм врачка,не знам какво ви се случва…Не сте написали дата на раждане.Как очаквате да ви кажа какво ви е??? И какво значи Съдба?!Нима си мислите,че животът ви ще е само песен и птички в райска градина???За да ви се случват неща,които вие считате за злини,значи има какво да учите.Нещо не сте довършила,нещо не сте осъзнала и сега то се връща обратно,за да си направите преоценка.
  Няма нужда да пускате един пост 2 пъти. Изписва се,че той чака одобрението на админа.

 25. 23.04.1961g. Благодаря!

 26. ЗА ВЕНКА: Много сте лаконична-))) При вас има заболявания,които вече сте преминала.След това имате много добро развитие,но и ще сте подвластна на големи промени.Но поне сте силен характер.

 27. бонибон Says:

  Числото ми е 7 – 08.09.1988г

 28. Родена съм на 18.06.1986 г. числото ми е 3 това какво значи? Пишете ми на mariaangelova20@abv.bg или тук

 29. Димитрина Says:

  Здравейте! Честита Колета! Много здраве и любов! Родена съм на 08.03.1973 г. Не ми върви в любовта от край време, все има нещо в отношенията ми с мъжете, което ако може би знаех какво е щях да го променя досега за да се почувствам и аз поне малко щастлива, но наистина щастлива…, но незнам какво е това? Спирачки, характер, достойнство, майчинство, кариера, пари, …., къде да търся причината незнам! А Вие, ще ми помогнете ли поне мъничко…, а може би и много? Най – важното е, че се надявам на нещо прекрасно!

 30. Димитрина Says:

  Желая Ви Кабала, успех и много вяра през 2009 година! Пишете ми на dimivit@abv.bg Ще чакам.

 31. Димитрина Добрева Says:

  Здравейте! Моето число е 4, родена съм на 08.03.1973 г.

 32. Елеонора Says:

  числото ми е 9-ка,знам,че беше нещо интересно и рядко има 9-ки,но не помниа какво ми отреждаше то.Бихте ли ми отговорили?Благодаря.

 33. ЗА ДИМИТРИНА: Ами,всеки има различни разбирания за щастие. Да,достойнството ви и честолюбието ви са силно развити.Съдбата ви е подложила на срив и вие сте се самоизолирала.По приницп сте малко консервативна,въпреки странните идеи,които имате. Животът ви ще е на възходи и падения. Прекалявате с притесненията си за семейство. Имала сте шанс за брак до 32 години. Предполагам,че сте завършила висше образование,защото там е трябвало да се ориентирате..Развитие ще имате,но много бавно и постепенно.

 34. Не отговарям на мейл,освен,ако не сте клиент или аз съм изисквала това от някого тук,ако въпросът е прекалено личен.

 35. ЗА ДИМИТРИНА: Вече ви отговорих на питането.Знам,че пътят на живота ви е 4.

 36. ЗА ЕЛЕОНОРА: Не разбирам защо трябва да пишете един и същи пост 2 пъти?! Не знам кой ви е казал подобна глупост,че се раждат малко 9-ки-))) Или е лаик или хич го няма в сметките. В статията за числата като вибрации има дадено за 9. Това,че сте 9 нищо не значи,обаче.Все пак се гледа и самата дата на раждане,името ви,наследственост,гласни,съгласни,ударения,коя е ударената буква,брой на буквите и т.н. и едва тогава се вижда как ще ви влияе числото 9

 37. Димитрина Добрева Says:

  Благодаря за отговора ви! Наистина имам висше образование и в момента работя т. да се каже с него.

 38. писах ви но не съм получила още нищо защото бях забравила за града . родена съм в София на 09-01-1974 в 06 часа и 20 минути в сряда по мъж съм Граматикова а по баща Димова моля ви направете ми изчисления. Благодаря ви.

 39. ЗА ТИХОМИРА:Отговорила съм ви още вчера,като съм ви писала дори и на и-мейла,който е посочен. Няма нужда да пишете в различни теми едно и също.Въпросът сте го задала в темата за Лунните дни-част втора.Относно името ви-да,всичко има значение за живота. Галените имена по принцип показват това как ви виждат хората около вас,какви са техните им очаквания. Цялото ви име Тихомира,има значение при определяне на транзитните години,както и определянето на кармичните програми,заради които сте родена сега. Бащиното и фамилията са други фактори,свързани с адаптацията и вашата защита. За това не правя анализи на имената тук.Отнема доста време,защото се включва както рождената ви дата,така и името по акт за раждане.

 40. извинявайте може да не съм ви разбрала и ви благодаря за отговора , аз мислех, че за всичко се пише и разбира по отделно .Още веднъж ви се извинявам , но съм много претеснена за моето положение и търся някакъв отговор.

 41. Не мога да отговарям на едно и също питане няколко пъти. Няма смисъл.Разбирам притеснението ви. Не може веднъж да отговоря с Да и след това с НЕ. Няма как да стане.

 42. Привет,

  По мойте изчисления съм или 33 или 6.
  Родена съм на 27.04.1982 в София (16.05 часа)
  Ще съм благодарна ако ми отговорите дали числото ми е 6 или 33 и за кое от двете да се интересувам. Благодаря Ви!

 43. ЗА ЗЛАТИМИРА: Вашето число е 6.

 44. kabala moljte kaji mi naistina koe 4islo sum az spored tebe 😛 :* :* (h) pls nz polu4ava mi se 8 ama znam 4e moito 4islo treva da e 10 (party)

 45. ЗА ДИ:Изобщо нямаше да ви отговоря,първо защото въпросите вече се задават на определено място и второ-пишете на латиница.И как да ви кажа,според вас,кое е числото ви,след като никъде нямам написана дата на раждане????

 46. зна4и аз съм родена в софия окръжна болница в 11:00 часа сутринта на 26,02,1996 БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЩТЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ КАЖЕТЕ И ИЗВИНЯВАЙТЕ АКО ИМА НЕЩТО В ПРЕДИШНИЯ МИ КОМЕНТАР

 47. ЗА ДИ: Вашето число е Осмица.Не знам къде видяхте,че е 10.След като се интересувате от числата,би трябвало да сте наясно,пък и аз съм писала,как се изчислява числото на Пътя на живота.

 48. окей БЛАГОДАРЯ ВИ МОНГО!!!!

 49. Орлина Says:

  Аз съм родена на 25.09.1988 бихте ли могли да ми кажете нещо , на много места съм чела какви ли не неща и съм малко объркана.Ще съм ви много благодарна

 50. ЗА ОРЛИНА: Вие имате не леката задача да се справяте с проблемите във вашите лични взаимоотношения. причината е,че вие носите остатъци от неразрешени кармични уроци точно в тази сфера. До 25 години имате т.нар.запушен канал,т.е. блокиране в определени моменти от живота ви. Съдбата непрекъснато ще ви поднася ситуации,в които трябва да сте наранявана от страна на човек,когото обичате. Въпреки това, вие ще отработите тази карма. Брак не виждам до 30 години.

 51. Антония Says:

  Добър ден на всички!Приятно ми е да направя контакт kabala с вас,хубаво би било човек да научи повече неща за живота си от такива хора като вас,по компетентни,достойни за уважение.Родена съм на 22.07.1973.Надявам се да не съм ви притиснила.Ще чакам с нетърпение вашия отговор.Желая на всички лек и ползотворен ден.

 52. Анна Says:

  Аз съм родена на 16.04.1991. Ако може да ми кажете нещо че с пообърках докато търся.

 53. ЗА АНТОНИЯ: Вие притежавате числото на Отшелника,човекът,който е в състояние да се откаже от много неща в живота си,за да постигне вътрешна хармония и духовна извисеност. Това число изцяло пасва на числото на душата ви-22 и вие сте прочела,предполагам,за него. Имате даден развод или поне някаква тежка раздяла. Излязла сте от критическия си период,но имате притеснения във връзка със семейството ви.Това ви кара да стоите на едно място,без да се възползвате от възможностите,които започва да ви дава съдбата. Много борба и желание за развитие имате до 27-28 години и това ви е помогнало да превъзмогнете много неща в живота си.

 54. ЗА АННА: Какво точно да ви кажа?“Ако може да ми кажете нещо че с пообърках докато търся.“ Не знам какво сте търсила…

 55. Цвета Says:

  Здравейте! Родена съм на 04.01.1989 г. Ще се радвам, ако ми кажете нещо. Предварително Ви благодаря!

 56. ЗА ЦВЕТА:Аз не виждам нищо тревожно при вас,освен това,че много пръскате енергия и не може си намерите място-)))). Много хубаво развитие имате.Все ще вървите напред. Около вас ще има много обожатели-)))),така че хубаво избирайте.Тази година ви е дадена да учите. Може би се нуждаете и от презареждане с енергия-)))).Подредете личните си отношения. Душата ви иска да е спокойна,а около вас все промени-)))).Нищо,така ви е по-интересно-)))).

 57. Цвета Says:

  Много благодаря :))))

 58. Александра Says:

  Здравей Кабала, казавам се Александра и съм родена на 18.01.1990 г. в София.Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете нещо повече за мен и живота ми.Благодаря 🙂

 59. Анна Says:

  Благодаря че отделихте време да ми напишете отговор.Крайно ме зарадвахте !

 60. ЗА АЛЕКСАНДРА:Не мога да кажа,че сте родена на „хубава дата“,защото ще се наложи да полагате много повече усилия от другите,за да постигнете нещо,а вие хич не обичате да сте последна,още по-малко,някой да ви казва какво да правите-))).Като отражение сте на Съдбата-каквото ви е писано,ама точно там си вървите,или поне ще го правите известно време.Ами,проявете малко повечко инат,де-)))). Проблеми ще имате в личен план,както и ще преглътнете някои предателства от хора,които обичате.Много бавно и плавно ще изплувате нагоре,защото ще осъзнаете кармичните си уроци. Не ви съветвам да сключвате брак,поне до 28 години,ако имате подобни намерения.Ще е доста труден.

 61. Здравейте, родена съм на 24.02.1968г. кое е моето кармично число и какво ме очаква

 62. ЗА НАДЯ: Не е задъжително да сте кармично обременена.Не знам какво разбирате под думата „кармично число“.То всяко едно определя някакви си карма,която се отработва. Тази година ще имате доста семейни неприятности и за нещо много,ама много ще се колебаете. Прекалено чувствителна и ранима ще сте тази година. Внимавайте със свръхнатоварването. Ще ви вълнува въпрос във връзка с договор-може да е свързан с брака,а може и да е в професионален план.

 63. Мима Says:

  Здравеѝте,родена сьм на 16.07.1968 г.бих искала да ви попитам за мен и моята дьщеря Радомира родена на 19.12.1988.Дьщеря ми е извьн брачна ,винаги сьм си мислила че имам кармична врьзка с нея,ако е така бихте ли ми казали каква е ? Аз сьм до ден днешен сама и не сьм срешнала моята половинка,ще я срешна ли все някога ? И нещо много важно за дьщеря ми тя е израснала в Швейцария ,но известно време си беше в Бьлгария в момента и са пуснати документи за ново пребиваване,ще го получи ли? i kьде ще жйвее за в бьдеще v BG или СН или някаде другаде? От края на 2007 до днес имам голям проблем за намиране на работа ,моя позната ми каза че сьм в сатурнена дупка до края на тази година ,вярно ли е това или е несто друго?Благодаря ви предварително от все сьрце ,сте се радвам ако можете да ми отговорите ,на тези много важни вьпроси за мен.Желая ви един усмихнат ден:)

 64. ЗА МИМА: Ще напиша пак-отговарям на един въпрос и за това е безплатен. Що се касае за кармичната връзка с дъщеря ви-това е въпрос,който определено изисква заплащане. Духовна половинка ще срещнете след 43 годишна възраст и дори ще имате възможност за брак.

 65. vilislava Says:

  Здравейте! Родена съм на 22.09.1990 г. Ще се радвам, ако ми кажете нещо. Предварително Ви благодаря!

 66. Инна Says:

  Здравейте, Кабала! Казвам се Инна и съм родена на 01.05.1985г. в гр. Перник около 9 часа вечерта в сряда. Бих искала да ви помоля да напишете нещо повече за самата мен. Постоянно за нещо се колебая и незная кой път да поема. Досега всичко което съм постигала е било с много труд и нерви. В професионален и личен план не мога да се похваля с някакви постижения. Надявам се на вашия отговор!!! Благодаря!

 67. ЗА ВИЛИСЛАВА: Имате голямо психологическо натоварване,което може да доведе до проблем с нервната ви система. Непрекъснато си запушвате възможностите и като че ли отказвате да приемате промените,които идват в живота ви. Моят съвет е да промените начина си на живот,защото ще имате проблеми. Внимавайте с личните си връзки тази година,защото е възможна раздяла.

 68. ЗА ИННА:Без да ви плаша,вие ще продължавате да постигате всичко с много труд. Непрекъснато ще имате сривове,но като че ли сама си създавате проблемите. Съдбата наистина ви предоставя добри възможности,но вие някак си не можете да ги уловите. Имате възможност за брак до 25-26 години.Ще трябва да се научите да стоите на едно място.Не ви препоръчвам промени,нито пък работа,която изисква много движение.Това допълнително ще ви натоварва.

 69. Сребрина Says:

  Здравейте отново мила Кабала.Отдавна не съм Ви писала.Причината за това е че очаквах финансовото положение на съпруга ми да започне да се подобрява.Но уви всичко върви назад.Сега трябва да си продадем жилището,или банката ще го вземе.И в двата случая оставаме без дом,който ни е единствен граден с години. Причината е невъзможността да плащаме вноските.Но пред мен стои въпроса дали да остана със съпуга си след това.Много съм огорчена.Не зная дали ако остана с него той няма да прави същите грешки.Интересува ме ще му потръгне ли в работата.Какво е нашето бъдеще.Съпугът ми се казва Радко Георгиев Лазаров роден:28.06.1967-17ч-Дупница ;моето име е Сребрина Атанасова Лазарова:24.12.1969-12ч-Варна

 70. ЗА СРЕБРИНА: Явно не сте прочела,че отговарям само на един въпрос.С вас сме кореспондирали доста.

 71. Здравейте,Кабала!Казвам се Мила и съм родена на 10.6.1981година.Много бих искала да Ви питам неподходящо ли е съчетанието на числото на цялото ми име 13 с това на рожденната ми дата?А и ако е удобно бихте ли ми казали нещо за годината,в която влязох.Много благодаря!

 72. Георги Says:

  Здравейте! Роден съм на 10.03.1988 г. Ще се радвам, ако ми кажете нещо. Предварително Ви благодаря!

 73. ЗА МИЛА: Цялото ви име едва ли е числото 13,освен ако имате предвид само първото си име. Казано че,че там където присъства числото 8,винаги ще се срещне и 4,така че вие не сте изключение от това правило. През тази година ще почувствате по-голяма умора,отколкото обикновено. Ще трябва да разрешите въпроси,които пряко засягат семейството ви. Има вероятност да се понижат жизнените ви сили и да сте податлива на вирусни инфекции. Можете да смените работа,ако това сте решила или животът ви да вземе съвсем друг обрат и да се насочите към други цели.

 74. ЗА ГЕОРГИ: Колкото и добри възможности да ви предложи живота,то вие по някакъв странен начин ще си причинявате сам проблемите. Направо стигате до мазохизъм… Очакват ви големи промени в личен план,трябва да преодолеете някаква много тежка връзка,както и промени в професионалното ви развитие. Определено е добре да учите и да се специализирате в нещо,защото ще ви се наложи много упорито да работите. Насочете се към търговските сделки и продажбите.

 75. Десислава Says:

  Здравейте!!!
  Родена съм на 22.12.1978.година около 22.15.Кои дати са щастливи и при кои да съм предпазлива.Въобще ще се случи ли нещо прекрасно при мен.Предварително ви благодаря…

 76. ЗА ДЕСИСЛАВА: Специално за датите,които са благоприятни за вас са 5,8 и 13. Щастливи числа са ви 58 и 85. Не знам какво значи да ви се случи прекрасно нещо….

 77. Мила Says:

  Много Ви Благодаря за отговора!!!!!!Като писах,че числото на цялото ми име е 13,имах предвид че когато сведа съставните числа на цялото ми име до прости се получава- 8+4+1=13 и понеже съм чела в една книга на Линда Гудман,4е съчетанието на 8 и 4 предизвиква проблеми и трудности реших да се допитам до вас. Това значи ли ,че имам да изплащам големи кармични дългове? Много благодаря отново за това,че ни помагате!

 78. ЗА МИЛА: Дори и това,че вече се появило числото 13 говори за кармични дългове. Освен това се изследва и появата на други кармични числа в подсумите,ако мога така да ги нарека. Никой няма да ви изтълкува числото 13 във вашия случай,а ще вземе предвид числото 4,т.е.това е космичното ви число,но винаги се има предвид и междинното число,защото не е все е дно дали 4 се получава от 13,22,49 или е 103,например. Няма как при вас това да са чистите числа 8,4 и 1,освен,ако фамилията ви не е съставена от една буква. Линда Гудман споменава за числата на душата,предимно. Много се увлякох,то стана цял урок. Всичко е въпрос на практика,в крайна сметка. Давате си сметка,че много хора като вас ще имат такова число 13 в името,но,всичко зависи от останалите числа,както и от междинните суми.

 79. Мариана Says:

  Търсех нещо за 8-цата и ппаднах тук.
  Чела съм някои неща, но мисля, че казаното тук ще ми бъде от полза.
  Родена съм на 21.02.1961г. около 16.30ч. Числото ми е 4, но все пак има и други предпоставки, затова, моля Ви пишете нещо повече. Благодаря!

 80. Петя Says:

  Родена съм на 14.01.1969. Какво ме очаква и какво е на-добре за мен да правя.Благодаря

 81. ЗА МАРИАНА: „Числото ми е 4, но все пак има и други предпоставки, затова, моля Ви пишете нещо повече. “ Ей това не го разбрах -))) За какви други предпоставки говорите?

 82. ЗА ПЕТЯ: Както сте ми задали въпроса е все едно да ви направя анализ на цялата ви година-)))) Задайте ми конкретен въпрос-))))

 83. Бойко Says:

  Здравей Кабала.Получих е-mailче имам отговор от теб а в целият саит неможах да го намеря.Възможно ли е да ми кажеш каде мога да прочета твоят отговор.Благодаря предварително.

 84. ЗА БОЙКО:Изобщо не съм ви отговаряла. Писал сте на латиница,така,че въпросът беше изтрит. Нямам сили вече да пиша,че на въпроси,писани на друг език ,освен на кирилица няма да отговарям.

 85. Бойко Says:

  Здражей,Кабала.Казвам се Бойко Цветанов Станчоев роден съм на 14.09.1983 год. искам да питам какво можеш да ми кажеш за бъдещето ми.Благодаря предварително и се извинявам за писането ми на латиница парвият път за което нямам и отговор.

 86. Айтен Says:

  Извенявай Кабала.Числото което сам написала е грешно.Родена сам на 13.02.1971.Числото мие 6.Понякога някой неща които се случват имам чуството че ги знам от някаде.Но неси спомням от каде.Моляте,билими казала какво е това.Предварително Ви благодаря!

 87. ЗА АЙТЕН: Числото ви няма нищо общо с това,което пишете. Просто имате преживявания дежа-ву. Обикновено е свързано с влиянието на луната и висшите октави на планетите. Не виждам какво ви притеснява.Аз не съм екстрасенс,за да ви дам кой знае каква информация.Не знам какво точно ви интересува.

 88. Айтен Says:

  Мерси за одговора Кабала ! Дежа-ву точно това ме претеснява…Това означава ли,че сам имала минал живот? Благодаря!

 89. ЗА АЙТЕН:Аз не знам някой да е нямал минал живот-))))

 90. Красимира Says:

  Здравейте,Кабала! Казвам се Красимира и съм родена на 28.8.1953. Бихте ли ми казала нещо за годината,която предстои и ако не ви затруднявам бихте ли казала и нещо за отношенията с мъжа ми. Той се казва Цветан и е роден на 28.2.1954г. Искрено ви благодаря!!!!

 91. ЗА БОЙКО: Вие винаги ще се изправяте пред ситуации,когато трябва много отговорно да вземате решения,а в същото време ще се колебаете, и за това,Съдбата ще ви връща винаги там,откъдето сте започнал. Докато се въртите в кръг с вашите мисли за финансова стабилност,до никъде няма да стигнете. В момента сте,за кой ли път в началото,но се огледайте,защото ще ви се дават много добри възможности,само не ги изпускайте.

 92. ЗА КРАСИМИРА: Отговарям само на един въпрос,така че изберете какво точно искате.Бъдете по-конкретна за отношенията си,защото така зададен,въпросът предполага анализ,който няма да правя тук.

 93. Красимира Says:

  Здравейте Кабала, Съжалявам за недоразумението! Въпросът ми е: Ще се радвам ли на щастлив брак със съпруга ми. Благодаря Ви предварително. Желая Ви една слънчева и наситена с положителни емоции седмица.

 94. ЗА КРАСИМИРА: Въпреки,че в момента ви предстоят някакви неприятности в семейството,мога да ви кажа,че ще имате дълъг брак със съпруга си-))))> Недоразуменията ви са,защото не се „чувате“ един друг и са вероятно свързани с финансови въпроси около някои общи планове. В неприятностите ви са замесени приятели или близки хора. Бурята ще отмине много бързо,така че ви предстоят хубави моменти-)))

 95. Мариана Says:

  Здравейте Кабала,
  Ще Ви помоля да ми подскажете ще имам ли голяма любов със щастлив брак, а не вяло съжителство. Кога да очаквам брак с голяма любов. Родена съм на 10.01.1961 име Мариана

 96. ЗА МАРИАНА: Ами,вие сте имала възможност за брак до 35 години. Не знам какво се е объркало( за това ще ми трябва по-обстоен анализ). До 52 години ви се дава още една възможност за брак при вас. Първо,вие сте се вкопчили в някаква си ваша идея за семейство.На всичкото отгоре сте и властна към партньорите си-с прекалени изисквания и не винаги зачитате техните желания. По принцип ви е дадено да срещнете половинката си,истинската. Ако вие все се колебаете или изпускате шанса си, не виждам какво повече може да се направи.Нямате нищо,което да подсказва,че ще останете сама. Щастието е много относително понятие и не знам точно какво търсите.

 97. Петя Says:

  Здравейте, Кабала, и аз бих искала да ми кажете нещо лично за сина ми, което е добре да зная. Роден е на 28.10.1990, казва се Даниел. Тази година е студент, наред ли ще е всичко или ще е необходимо да предвидя нещо.

 98. ЗА ПЕТЯ: Не разбирам какво лично искате да знаете за сина си??? Само по датата мога да кажа общи неща,без да се задълбочавам…

 99. Петя Says:

  Да, всъщност исках да попитам по-конкретно добре ли ще тръгне учението.

 100. ЗА ПЕТЯ: СИнът ви няма да има никакви проблеми с учението-))) По-скоро ще има някакви недоразумения с партньор,заради учението си или ще прекъсне връзката си. В началото ще му е трудно ,но ще положи усилия да се адаптира. С изпитите също няма да има проблем,даже бих казала,че ще се справя изключително добре и ще има подкрепа на приятел,много добър.

 101. Петя Says:

  Много благодаря! Точно този „приятел“ ме притесняваше. Дали ще се справи с него? А как мога да се свържа с вас, за да ви питам и други неща.

 102. ЗА ПЕТЯ: РАзбрах ви-))))…Зависи какво точно ще питате.Има вариант да ми пишете на мейла или да ми се обадите по телефона,написан тук.

 103. Здравейте Кабала, родена съм на 30.12.1979г в 14.10ч. В процес на развод съм, бихте ли ми казали какво ще се случи и дали това е правилното решение,съпругат ми е роден на 17.07.1975г. И какво ще се случи с човека, който в момента е до мен. БЛАГОДАРЯ

 104. ЗА СОНЯ: Задайте конкретен въпрос. Това,от рода на:“какво ще се случи“ предполага много време и заплащане.

 105. роден сам 02.10.1983 числото ми е 6 какво означава

 106. ЗА БОРИС: Много ясно съм посочила къде да четете,за да разберете какво означава Пътя на живота ви:
  https://kaballa.wordpress.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/

 107. Мариана от 11.07.09 Says:

  Благодаря за отговора Кабала. Ще се свържа с Вас за по обстоен анализ. Ще се опитам да обърна поглед към себе си през чужди очи.

 108. Даниела Георгиева Says:

  Здравейте,Кабала.Родена съм на 18 Октомври 1979г.Имам бизнес,но мисля,че нещата ми се изплъзват,натрупах дългове,все нещо неми върви.Ще се измъкна ли скоро от тази ситуация?Ще платя ли скоро дълговете си и ще потръгне ли бизнеса ми?

 109. ЗА ДАНИЕЛА: Вие ще платите дълговете си,но няма да е толкова скоро,колкото очаквате. Тук ви се дава,че благодарение на тези заеми,вие сте започнала бизнес и нещата ще започнат да се подобряват при вас.Вярно е,че ще е бавно и няма да печелите много ,но ще е достатъчно,за да си покривате дълговете и малко по малко ще излезете от това положение. Бавното излизане от кризата ще започнете да го усещате след месец.Няма да ви се разминат и напреженията,но в крайна сметка,нещата ще се оправят при вас.

 110. Даниела Георгиева Says:

  Благодаря!Това е лъч светлина,благодаря!

 111. Веселин Кирилов Says:

  Здравейте.на прав път ли съм с това с което се занимавам и ще мога ли скоро да си позволя свое жилище за мен и семейството ми?роден съм на 14.07.75г.Благодаря предварително.

 112. daniela meshinkova Says:

  ЗДРАВЕИ КАБАЛА РОДЕНА САМ НА 6.09.1972Г. ВСЕ ОЩТЕ САМ САМА СЛЕД НЯКОЛКО НЕУСПЕШНИ ВРАЗКИ ВЪПРОСЪТ МИ Е ЩТЕ СЪЗДАМ ЛИ СКОРО СЕМЕИСТВО И УСПЕШНО ЛИ ЩТЕ СЕ РАЗВИВА БИЗНЕСЪТ МИ.БЛАГОДАРЯ И СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ЛАТИНИЦАТА

 113. ЗА ВЕСЕЛИН КИРИЛОВ: Нямам представа с какво се занимавате и за това няма как и да отговоря на този въпрос,но виждам,че използвате и чужди пари,не само вашите,т.е. имате допълнителна подкрепа. Относно финансите няма да имате никакъв проблем.Е,то без трудности не може,но явно добре сте си „опекъл“ баницата-)).Ще ви разочаровам,но скоро не виждам да си позволите жилище за семейството.Все още е рано за това,така че,не се отчайвайте и не прилепвайте към това си желание.Всичко ще дойде с времето си-)))

 114. ЗА daniela meshinkova: Изберете си кой въпрос ви вълнува най-много ,за да отговоря само на него. Относно връзките,защо си мисля,че в момента имате такава или поне в най-скоро време предстои.

 115. daniela meshinkova Says:

  ЗДРАВЕИ КАВАЛА ВЪПРОСЪТ КОИТО МИ Е ПО НАЛЕЖАЩТ Е ЩТЕ СЕ РАЗВИЕ ЛИ БИЗНЕСЪТ МИ РОДЕНА СЪМ НА 6.09.1972Г. БЛАГОДАРЯ

 116. ЗА daniela meshinkova: Ще имате доста проблеми с вашия бизнес,заради ограничените средства,които имате. Ще се наложи да теглите кредит или вече сте го направила,но не очаквайте кой знае какво. Ще ви трябва много търпение,за да се справите с положението,в което се намирате. Имам чувството,че изпитвате някакъв страх да погледнете към банките. Проблеми ви очакват и с някакви документи,свързан с недвижима собственост.

 117. ДИАНА МЕШИНКОВА Says:

  ЗДРАВЕИ КАБАЛА ИМАМ СЕСТРА БЛИЗНАЧКА РОДЕНА Е НА 6.09.1972Г. ЩТЕ СЕ ОМЪЖИ ЛИ СКОРО ИЛИ ЩТЕ ОСТА НЕ САМА ЦЯЛ ЖИВОТ

 118. ЗА ДИАНА МЕШИНКОВА: Диана,прочетете това,което стои в началото на блога. Подобни въпроси ги приемам,как да кажа,като обида… Нима смятате,че ще отговоря на този въпрос? Обърнете се към някой,който може безплатно да ви отговаря цял ден. Мисля,че до сега съм била достатъчно лоялна към всички. Не ме карайте да премина в другата крайност-))))Просто всички ще си плащате,независимо от проблемите ви.

 119. ели георгиева Says:

  Здравей Кабала,това лято погребахме четирима много близки за мен хора.Сякаш тегне някакво проклятие върху всичките ми близки.Засега поне в семейството ми всичко е наред,но немога да мисля,че нищо лошо няма да се случи просто защото съм наплашена-отидоха си и много млади хора за които плача всяка нощ.Това което ме интересува е семейството.Искам да знам ,че внучката ми Ели 04.12.04г,дъщерите ми и съпруга миГеорги(07.03.58г.) ще бъдат добре и физически и психически(без тормоз в работа и т.н.)

 120. ели георгиева Says:

  п.п.:)родена съм на 10.06.57г.Благодаря предварително.

 121. кабала ако обичате не ми пращаите в пощата сички ваши запитвания и отговори ………

 122. ЗА БОРИС: НИЩО НЕ ИЗПРАЩАМ НА ВАШАТА ПОЩА. ТОВА,ЧЕ ВИЕ СТЕ СЕ АБОНИРАЛ ЗА ОТГОВОРИ ОТ САМИЯ БЛОГ НЕ Е ПО МОЯ ВИНА. ПРЕДИ ДА МИ НАПИШЕТЕ ПОДОБНО НЕЩО,ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ КАКВО СТЕ НАТИСНАЛ ВИЕ…

 123. ЗА ЕЛИ ГЕОРГИЕВА: Ели,няма как да ви помогна във вашия случай.Едва ли става дума за проклятие.Би могло да се провери,но ще трябва да знам на всички,които сте загубила дати на раждане,както и часове. Разбирам,че сте наплашена и това е нормално във вашата ситуация…За съжаление,или за моя радост,аз не съм екстрасенс и няма как да предположа какво ще се случи или няма да се случи на семейството ви. Обикновено,подобни загуби са предначертани предварително…Относно малката принцеса,тя е изключително чувствително дете-))),така че не я разглезвайте много. Ще има боледувания,но в рамките на нормалното…Има силна Божествена защита и вероятно няма да живее в България-))). Знаете,че когато мислите подобни неща,вие сама сте в състояние да ги предизвикате. Просто се успокойте и приемете,че така е трябвало да стане,но с останалите членове на семейството ви всичко ще е наред.Ако искате можете да ми пишете на мейла,за да ми изпратите данните на тези хора, за да проверя за евентуално проклятие,но това се случва рядко.

 124. Здравейте Кабала, извинявам се за неточно зададените въпроси.Родена съм на 30.12.1979г искам да ми кажете ще имам ли друго семейство? БЛАГОДАРЯ

 125. ЗА СОНЯ:Да,ще имате друго семейство и ще сте по-добре с него…Като че ли,новият ви партньор е някак си по-силен,по-бляскав,по-помпозен…няма я тази агресия и импулсивност,която е била характерна за бившия ви съпруг.

 126. Мерси за отговора желая Ви успешен ден :)))

 127. Кристина Георгиева Says:

  Здравейте Кабала,родена съм на 14.10.1988г.Уча в Колеж по туризъм.Ще работя ли по професията си и ако не,в коя сфера ще бъде в силата ми впредвид датата ми на раждане.Благодаря предварително

 128. ЗА КРИСТИНА ГЕОРГИЕВА: Датата ви на раждане няма как да покаж в коя сфера ще се развивате,а само това,което ви е заложено и носите като потенциал,нищо повече. В случая,добре сте се насочила към туризма,защото промените,пътуванията и свободата ще са основната движеща сила за вашето развитие.

 129. Кристина Георгиева Says:

  точно това исках да знам.благодаря

 130. Десислава Says:

  Здравейте Кабала,родена съм на 22.11.1978г.От няколко месеца съм безработна със цялото ми семейство сме в Италия.Въпросът ми е ще започна ли скоро постоянна работа.Благодаря

 131. ЗА ДЕСИСЛАВА:Имам чувството,че по-скоро се интересувате от нещо друго,а не точно от така зададения въпрос. Предстоят ви големи промени работа може да започнете след около 2 месеца,но става дума за нелегална такава. Виждам,че сте имала някакъв проблем в дом или може би сте работила в къща и се е стигнало до конфликт.

 132. Десислава Says:

  Искам да дам отговор на вашия!Много бъркате като мислите,че всички които са в чужбина работят нелегално(а вярваите ми,познавам МНОГО).Никога не съм работила на черно или във къща и невярвам някога да стане,губиш много,губи се смисъла от документите.Мисля че ще е по-добре да се помоля за това което ме вълнува,отколкото да се доверявам на вас.С УВАЖЕНИЕ

 133. ЗА ДЕСИСЛАВА: Вие едва ли знаете аз какво мисля…Не помня да съм споменавала,че смятам всички,които са в чужбина да са на нелегална работа.Много обичам някой да тълкува думите ми.Както вече казах,още при построяването на картата се колебаех дали изобщо да ви отговоря,защото излизаше,че или вие изобщо не се интересувате от въпроса,който задавате, или имате нещо друго предвид. Хората,които се занимават с хорарна астрология ще разберат веднага за какво говоря. Никой не ви е принуждавал да се обръщате към мен,нито съм ви поискала нещо в замяна. Запазвам си правото да не отговарям на въпроси в момента,в който видя подобна карта,защото определено се стига до грешки… Ваш е проблемът на кого ще се доверявате и на кого не.

 134. Здравей,Кабала.Роден съм на 18.09.1990 и бих искал да знам дали ще се реализирам добре в професионален план.Благодаря предварително.

 135. ЗА ПАВЕЛ:Само по дата на раждане няма как да ви дам конкретен отговор. При вас нещата винаги ще стават по трудния начин,въпреки,че сте си упорит. Ще ви трябва много,ама много време за да постигнете нещо в живота си. Прекалено много хвърчите из облаците и си поставяте цели,които няма как да постигнете,ако нямата нужния опит. Трябва да сте малко по-търпелив.

 136. Искате да ми кажете, че ще трябва да полагам къртовски труд,за да постигна и най-малкото нещо,което друг би постигнал с много по малко усилия?Според вас ще ме съпътства вечна неудовлетвореност, така ли? И ако все пак трябва да се трудя усърдно, няма ли усилията ми в един момент да бъдат удовлетворени с високо служебно положение или добре заплащане? Моля ви бъдете по-конкретни тъй като съм леко объркан от вашия отговор.

 137. ЗА ПАВЕЛ: Както казах,от една дата не мога да съм конкретна.Вие изисквате доста във вашия случай. Такъв анализ,като вида на вашата работа и дали имате данни за високо обществено положение,както и развитието ви,си е чист хороскоп за определена област,което се заплаща.Аз нямам време да се задълбочавам тук с това.Съгласете се,че ако всички поискат подробни отговори, ще трябва да спя на компютъра.

 138. Здравейте. Синът ми отиде студент. Преди време имах притеснения и ми отговорихте, че има някакво негативно влияние, което беше напълно вярно. Та, ако може, да ми кажете какво му предстои. Роден е на 28.10.1990 г., казва се Даниел.

 139. ЗА ПЕТЯ: Типична година на студент му предстои- много напрежение,много работа и ново начало.Не знам какво друго да ви кажа. Има притеснения за пари.

 140. Много благодаря. А негативното влияние ще се изчисти ли.

 141. ЗА ПЕТЯ: Няма как да отговоря на този въпрос…

 142. Родена съм на 28.12.1966г.Не постигнах нищо в живота си.Само мъка и разочарования…..Какво ли ме чака още….

 143. ЗА С.:Задайте конкретен въпрос или ми изпратете час и място на раждане,защото самата дата не показва тежки трусове,освен това,че при вас всичко се постига с прекалено много труд.

 144. Моят път на живота е 11.Отговаря до точност в описаното от теб.Но чубствам по някога,че ще полудея.Искам да съм като другите.Да не си завирам носа и все истина да търся.За другата тема/написана е в стр.Киприянови молитви/ опитах се да дам някакъв съкратен отговор,защото темата е обширна./МОЯТА ЧИСТА БЯЛА СЪВЕСТ/

 145. Здравейте Кабала. Роден съм на 06.06.1971г. Какво може да ми кажете за личния ми живот и по-конкретно в любовен аспект. Много бихте ми помогнали, тъй като съм в затруднено положение. Благодаря

 146. ЗА ИВАН : Вие не за първи път сте в затруднено положение и ми се струва,че сам не знаете какво искате,понякога. Прекалено много очаквания имате към жената до вас. Вие давате ли и толкова любов,колкото искате в замяна?!-))). Вече сте преживял отхвърлена обич или нещо подобно. Ако ме питате дали ще имате успех в личните отношения,да, ще се случи това щастие и на вас,но след като навършите 40 години. Сега много се мотате,един сте такъв отнеееесен,раздвоен…около вас жени и не знаете коя е ТЯ-)))

 147. Здравейте. Ще съм ви много благодарна, ако ми кажете в личен план какво ми предстои. Доста съм се лутала до сега в живота и като че ли все глупости правя. Казвам се Петя. Родена съм на …… Моля данните ми да не се показват

 148. Благодаря много за отговора! Искрено вярвах,че настоящата ми приятелка е ЖЕНАТА, но явно се залъгвам…жалко, защото наистина я обичам.

 149. ЗА ИВАН: Това не пречи да продължите вързката си ,пък и аз не съм врачка,която ви казва,че това задължително ще се случи. Сега,когато знаете това, просто трябва вие повече да давате. Всъщност,истинският проблем е този-))) Всичко може да се промени и видоизмени-)))

 150. ЗА ПЕТЯ: Ами,вие сте склонна към раздели и като че ли се вкопчвате по-скоро в личните си отношения. Всеки прави глупости,важното е да си ги простите-))). Съдбата ви дава страхотни възможности,за да се развивате-))) Тази година вие малко объркана- или много нагоре или се сгромолясвате,дори и да решите да поемете и отговорност и вина. Няма как да ви кажа конкретно какво ви предстои в личен план,ако не ми кажете час и място на раждане. Ще ви помоля,като го напишете,да ми изпратите пак и рождената си дата.

 151. ЗА ПЕТЯ: При вас има трудности и забавяния в личните отношения. Виждам тайни връзки. Все на неподходящи попадате и вечно се чувствате неудовлетворена. Знаете ли,имам чувството,че никога не получавате оная сигурност,която търсите,но причината е в това,че вие не показвате докрай чувстват си…не знам,от страх ли…и все на мъже-ревнивци ви върви-))).Ам,аз като гледам,тази година не ви касаят толкова връзките,колкото положението ви в работата и някакво пътуване или книжа ще подписвате. Какво да търсим,всъщност…За по-далечно бъдеще като стабилна връзка ли?

 152. Много се извинявам, часът на раждане ми е … след полунощ, а не …. дата на раждане ……… Макар че, това, което писахте в предния пост, съвпада със състоянието ми в момента. Неподходящи връзки и лутане.Това, което ми писахте преди, а именно, че „Съдбата ви дава страхотни възможности,за да се развивате-)))“ ме обнадежди и заинтригува, защото всичко друго, което сте ми казали, е така. ………Но като че ли съм се забила в дупка. Наистина ме касае повече работата в момента. Благодаря. Моля да не ми показвате данните.

 153. ЗА ПЕТЯ: Изпаднала сте в някаква дупка,защото ви е такъв периода. Някак си ще чувствате и ограничения и в дома си и в чувството ви за свобода. Прекалено много се стремите към партньорство и връзка,а всъщност ,трябва да сте малко по-голям егоист и да не се раздавате толкова. Ще потърпите,още малко време,не бързайте толкова-))) и ще ви се даде голяма любов. Нямам идея дали ще е настоящия ви партньор,но виждам силна и здрава връзка при вас-))).

 154. Много благодаря! Жива и здрава!

 155. Много ти благодаря все така да помагаш на хората да си жива и здрава!!!

 156. Много благодаря за искреността и подкрепата, с която се отнасяте към въпросите ми. Това са били неща, които са ме тормозили дълбоко в сърцето. И за мен винаги сте била абсолютно точна. В предния пост ми казахте, че синът ми го очаква ново начало. Какво по-точно означава това. Хубаво ли е. Понеже е първа година студент и ми е притеснено. Много благодаря! Роден е на 2……… г Казва се Д………

 157. ЗА ПЕТЯ: Няма от какво да се притеснявате,синът ви ще има силна година в учебен план,въпреки,че си е малко отнесен-))).По-скоро,проблеми ще има с вас и то ,точно заради страховете и притесненията ви-))). Всичко при него показва добър възход във всичко,с което се заеме през годината.

 158. Хм, да, наистина е отнесен. Много вярно. Благодаря за отговора. Определено много ми олекна. Но от сутринта го чета няколко пъти и разсъждавам върху втората част, за проблемите с мен. Точно това ме сепна, защото все се старая да имаме приятелски отношения с него, а да не го наставлявам. Като си знам козирошкия характер. И усещам у него нещо такова.Възможно ли ако спра с притесненията, да отпаднат проблемите му с мен. По принцип съм забелязала, че знаете по-добре същността на въпроса, който задавам, от мен. Благодаря. Той е………………. Моля данните да не се показват.

 159. ЗА ПЕТЯ: Е,той няма на кого да се метне по характер-))).Естествено е да си се опъва. Исках да кажа,че вашите притеснения по-скоро го дразнят и го напрягат и започва и той да се притеснява-))).Може би само трябва да споделите,че се притеснявате и толкова-)))).А той си има много силна интуиция,така че усеща всичко и всички около себе си.Като жена сте и по-чувствителна и мога да ви кажа,че независимо,че е малко отнесен,той здраво си е стъпил на земята-))).Само му дайте шанс-)))).
  Относно книгата. Реших да я пращам с наложен платеж по пощата,обаче се оказа,че цената е повече,отколкото мислех. Другият вариант е по банков път,като книгата вече изпратя пак по пощата,но вече като писмо. Днес установих,че е идеале вариант,а ако сте от Варна можем да се видим и на живо-))).Няма никакъв проблем.

 160. Благодаря за отговора. Много ще се радвам да се запознаем. Аз съм от гр. …. Надявам се, че съдбата ще не срещне. Светът е малък. Много се кефя, като ви чета, защото за мен имате изключително задълбочени знания и опит. И мъдрост.
  За книгата: пращам ви моя адрес. Мога ли да ви пратя парите с пощенски запис. Или ще ми дадете банкова сметка? ……… Моля всичките ми лични данни да не се публикуват.

 161. ЗА ПЕТЯ: ТО,хубаво,че сте ми дала адреса си,ама ‘що не си написахте и имената-)))).И не се притеснявайте,естествено,че няма да ви публикувам данните,то съм руса,руса,ама все още имам един -два по-тъмни косъма за гънка-)))). Ако това е вашият мейл адрес ,ще ви пиша на него-)))

 162. Здравейте,
  датата на раждането ми е 23.01.1980 Предварително Ви благодаря!

 163. ЗА tsweti: Какво по-точно искате да знаете?

 164. Здравейте, искам да знам какво значение има числото 6 като число на съдбата и какво ме очака в бъдеще? Благодаря Ви!

 165. ЗА tsweti: Ето къде можете да прочетете за числото 6
  https://kaballa.wordpress.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/
  На вас ви е дадено много добро развитие,въпреки че ще се отчаяте,заради промените в личен и професионален план.Това не трябва да ви притеснява-)))) Вие сте оптимист и обичате живота,а това ще ви помогне много, каквото и да ви се налага да преживеете. Умеете да овладявате емоциите си,а това е страхотно качество-))). Нямате кармична обремененост в датата си на раждане.

 166. Благодаря Ви за отговора и за препратката, за да прочета подробности за числото 6. Определено имам моменти на отчаяние и не успявам да видя как ще се развивам занапред – имам малка дъщеря на 2 години и половина и очаквам второто си дете, това ме отдалечава от каквото и да е професионално развитие, но се надявам всичко да се нареди. Благодаря Ви за хубавите думи!

 167. Мариус Says:

  аз сам 27.02 1993 кжи ми нещо за мен моляте напиши го тук

 168. ЗА МАРИУС: Аз не знам какво точно ви интересува, но вие сте с особен характер. Малко дръпнат-))) Чувствителен, за вас е важно да имате материална стабилност. Любвеобвилен, малко прекалявате с това, че искате да сте единствен и най-важен, когато ви обичат-))). Ще имате притеснения във финансов аспект, но това не трябва да ви притеснява. Независимо,че ще бъдете подложен на доста изпитания след 25 години и някак си, ще се затворите в себе си, мога да ви кажа, че сте толкова упорит, че ще постигнете доста в живота. Дадена ви е отплата,за ради страданията ви от минали животи, но за да я заслужите, трябва да сте малко по-голям инат и да се борите.

 169. Теодора Says:

  Числото на съдбата ми е 9. Родена съм на 13.10.1984, числото на душата ми е 4, а числото на името ми е 3. Не мога да разбера дали са съчетаеми добре. Ако може да хвърлиш малко светлина 🙂

 170. ЗА ТЕОДОРА: Няма добра и лоша комбинация. Просто се следва линията, че Съдбата ти дава насоката, къде да се насочиш в живота, като реализация, а душата ще ти даде начина да го направиш. Числото на името е целта в живота ти.

 171. Теодора Says:

  Благодаря за отговора:) а ще можеш ли да ми кажеш какво ме очаква в личен план, че сега точно съм в процес на лутане и на конкретен избор и съм доста объркана. А също и в любовен план, че нещо нямам късмет??

 172. Здравейте Кабала! Казвам се Антоанета и съм родена на02.08.1969г. Искам да ви попитам докога ще продължават проблемите с човека ,с когото живях 10г на съпружески начала , докога ще ни притяснява- мен и детето)?Ще си намеря ли работа тук(понеже мисля да заминавам в чужбина след Нова година). Благодаря предварително!

 173. Здравей Кабала, казвам се Росица и съм родена на …………..и ………….Много ще съм благодарна, ако ми кажете дали през 2010г. ще потръгне семейния бизнес, изобщо как ще сме в финансово отношение.Предварително благодаря!

 174. ЗА ТЕОДОРА: Аз не помня всички,които ми пишат кога са родени и за какво са ми писали,така че е добре да ми дадете данните си отново и пак да ме питате.

 175. ЗА ТОНИ: Няма как да знам до кога ще са ви проблемите с този човек.Аз не съм врачка все пак. Работа можете да си намерите тук, но не ми изглежда да заминете за чужбина,честно казано.

 176. ЗА РОСИТО: Аз по-скоро виждам неочаквана помощ от чужди пари,може да са от банка или от ваш познат, обаче трябва да сте много внимателни,защото можете да бъдете излъгани. Парите от този бизнес няма да са много,дори ще сте разочаровани. Просто ще капе по малко,но достатъчно,колкото да не е без хич. Проблем можете да имате във връзка със земя или имот. Имали сте някакви юридически или администратични неприятности, но те вече са минало. Мисля си, че ще се ориентирате към нещо друго,а няма да се занимавате с това дълго време.

 177. Теодора Says:

  Здравейте отново. Родена съм на ……………, в предния пост питах общо взето какво говорят тези числа в лично развитие и любовен аспект. Изчислих, че числото на името ми е 3 (цялото е …….) Ако е възможно да не се публикуват данните. Благодаря.

 178. Здравейте Кабала! В понеделнник на 16.11.2009г. съм на интервю за работа.ще започна ли там,или ще имам друго по-добро предложение? Предварително Ви благодаря! родена съм на …………. Моля, данните ми да не се публикуват!

 179. ЗА ТЕОДОРА: Вие искате да ви направя едва ли не цялостен анализ на вашите числа,а съгласете се, няма как да отделям толкова време за всеки един. Най-общо казано, в любовен аспект, за създаване на семейство, за вас е подходящ периода след 27 годишна възраст.

 180. ЗА ТОНИ: Задайте отново въпроса си и ми уточнете дали в момента работите.

 181. Здравейте! В момента не работя. В понеделник 16.11.2009г. съм на интервю за работа в гр. Брезник. Интересува ме дали ще започна там или ще имам по-добро предложение ? В смисъл да е по-близко до града в който живея. благодаря

 182. ЗА ТОНИ:Вие ще започнете тази работа, защото друго предложение за момента няма да има,но трябва да ви кажа, че ще сте доволна и от заплащането и от развитието си там. Само ще рябва да се нагодите към нещо и както вие казвате, вероятно става дума за пътуване,но това да не ви притеснява за момент.

 183. Благодаря Ви Кабала! Сега се чувствам по-спокойна. Ще Ви помоля,ако може да ми кажете какво ми предстои в личен план ! Благодаря!

 184. ЗА ТОНИ: Тъй като съм ви изтрила личните данни, ще трябва да ми ги напишете пак, за да ви кажа нещо-)))

 185. Казвам се Цеца и съм родена на 2…….5г.Тази година ми е страшно убъркваща в личен план.Къде греша…и ще има ли светлина в тунела ми в скоро време?:)

 186. ЗдравейтеКабала! Казвам се ………….и съм родена на ……….г. Интересуваме какво ме очаква в личен план и професионално развитие! Моля, не публикувайте данните ми! Благодаря ви!

 187. ЗА ЦЕЦА: По принцип , годината ви дава промени , в добрия смисъл на думата, само ако приключите с някои стари връзки,било приятелства или такива от интимно естество. Вие сама си се тровите…Някак си сте станала по-чувствителна отколкото трябва. Просто ще трябва да изчистите конфликтните ситуации. Знам, че не обичате много промените, ама трябва да режете до корен. Само така ще имате светлина в тунела-))). Тази година Съдбата, като че ли, нарочно ви е „изоставила“, но пък за сметка на това, вие сте поела живота си в ръце, най-после,без да ми тъпчете на едно място, както правите. Обикновено се колебаете и си се въртите в кръг.Е,да,обаче сега е време да покажете, че можете и да се борите-))). Ще видите, че следващата година всичко, малко по малко, ще влиза в релси-)))

 188. ЗА ТОНИ: Дадено ви е да претърпите промени в личен план, защото има склонност към раздели при вас. Ако сте сама, то през годината можете да срещнете любовта на живота си. Личната ви година показва, че ще имате големи възможности да се изявите в професионален план, пък и етапът ви е такъв – изява и показване на лични качества. Няма как да ви кажа повече само по дата на раждане. Само мога да се надявам, че не сте сключила брак до 28 годишна възраст-)))

 189. …:)…Ами искрено благодаря!…На теория и аз много добре знам,че това е пътя…,но на практика някакси не ми се получава-като,че нищо не зависи от мен и съм вкарана в една въртележка!:)…Ок-ще гледам от тук нататък да съм по-корава…и дано нещата да ми се получат,защото се ужасявам от самотата,която ме е хванала здраво за гърлото!…Още веднъж благодаря…и успех с начинанието тук!!!:)

 190. ЗА ЦЕЦА: Всеки е минавал периода на самотата и на чувството за отхвърленост, но поне така научаваме какво ни е липсвало и къде сме сбъркали. После идва светлината и ако сме усвоили урока си, караме напред-)))

 191. Здравейте Кабала! В момента не работя. Днес кандидатсвах за работа в ………. Ще имам ли шанс да започна там? Данните ми ………….. Предварително Ви благодаря!

 192. ЗА ТОНИ: Аз не ви виждам на тази работа в момента, защото и заплащането няма да е това, на което се надявате. След време ще започнете на друго място. Има показатели, които потвърждават, че съвсем ненадейно ще си намерите работа.

 193. Здравейте Кабала! Благодаря Ви за отговора и за хубавата книга! Наистина има какво да се научи от нея! Искам да ви попитам ще се съберем ли с бившия ми партньор . Казва се ………… и роден на …………, моите данни са……………………….. Моля да не се публикуват имената и данните ни! Благодаря!

 194. ЗА TONI: Наистина ще се съберете, обаче, да ви кажа, то малко сте като кучето и котката…Всеки си дърпа чергата към своята половина. Този мъж иска да му дадете повече свобода, а на вас това не ви харесва-))). Вие искате да сте център на неговата вселена, което си е нормално за една жена-))). До 2 седмици, трябва да проведете няккакъв разговор, свързан с дома.

 195. Цветелина Says:

  Интересува ме нещо повече за 04.06.1994,Събота в 12 на обяд ?

 196. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Прблем с един от родителите. Не признава авторитетите. Изключително силно се нуждае от любов, но трудно показва своите истински чувства. Ще има проблеми в личните отношения. Всичко ще прави с много труд, но пък ще има възможност да се развие много повече от средата, вкоято се е намирал.

 197. красимира Says:

  Съдбата е интересно понятие за мен ,но ми е интересно можем ли да я променим и как! Доста хора използват това понятие,като оправдание или
  ….се примиряват и казват -съдба.Какво можете да ми кажете за Виктория ………

 198. ЗА КРАСИМИРА: Засягате доста обширна и интересна тема-))). Да го кажем така… Има хора, които са „ограничени“ от Съдбата, т.е. могат да видоизменят живота си, но в определени рамки. Когато правя анализ чрез графики се вижда как всичко е затворено при тези хора,т.е. в този живот трябва да изпълнят това, което им е дадено…Никакво бягане. Виждала съм хора, на които им е даден по-голям избор-))).Относно примирението…Да, понякога се налага, но по-скоро смирение, което пък ще те изстреля на по-високо ниво. В крайна сметка, всичко зависи от съзнанието на човек и до това, до колко е в състояние да промени духовните си „виждания“.
  Относно Виктория. Тя ще е под влияние на големи промени в младостта си и ще държи много на свободата си. Вижда се изключителен стремеж към изява. Умението и да „пали“ хората около себе си с приказки и дори да пише добре, ще и помогнат много. Чувствителна и емоционална, че и красива-)))). Има таланти това момиче в областта на изкуствата. Да не говорим, че може да ви „убие“ с езика си,а ко я засегнете-)))

 199. Здравейте, Кабала. Като че ли съм се забила в дупка, както в личен, така и професионален план, и не знам какво да правя. Като че съм в безизходица. Преди години напуснах един нормален живот заради мъж и сега си чукам главата и не знам какво да правя. Можете ли да ми кажете какво ми предстои. Казвам се Петя и съм родена на………….

 200. Здравейте, Кабала!Казвам се Мила и съм родена на ……………… Проблемът ми е ,че от едно известно време имаме много конфликти с моя приятел и аз бих искала да знам,според вас,имаме ли общо бъдеще заедно? Ние вече 4 години живеем под един покрив.Той се казва ……….. и е роден на 2…………Просто много съм объркана и незнам какво да правя.Сякаш съм на кръстопът и незнам на къде да поема и това много ме подтиска.Моля ви помогнете ми!Кажете ми,той ли е човекът за мен.Много ви благодаря за всичко,аз и друг път съм ви писала и наистина ценя вашата помощ!!!!

 201. ЗА МИЛА: Искам да ви кажа, че на вас ви е дадено да имате проблем с връзка и дори е възможен и втори брак. Не са нерешими проблемите ви. Проблемът идва от това, че вие търсите съпруг или партньор, който да е с добро положение и в същото време да е „домошар“, ако мога така да се изразя. Дори сте склонна да подлагате чувствата си на анализ. А той пък ,от своя страна е малко по-агресивен,ако мога така да кажа, но това се дължи на прекалената му чувствителност. В емоционално отношение сте коренно различни. Но пък се допълвате. Като се озверите един на друг, всеки дърпа чергата към себе си и си мисли, че неговите чувства за по-важни-)))). И той е преживял раздяла. Наистина си подхождате, но не умеете да си говорите. Той е по-прикрит и като Лъв, няма да покаже, колко е наранен,а имайте предвид, че в душата си е като бебе. Сама ви оставя да се досетите за състоянието му-))).

 202. ЗА ПЕПА: Напишете си отново данните и ми дайте час на раждане.

 203. Валентина Says:

  Здравейте изчетох доста от статийте Ви. Родена съм на 08.01.1965г. ще съм благорадрна ако ми кажете нещо относно професионален и финансов план.

 204. ЗА ВАЛЕНТИНА: Само по датата ви няма как да се прецени финансовото ви положение. В професионален план, нещата също ще са много общи. Ако искате, задайте конкретен въпрос, защото имате някакви притеснения,а аз не мога да ги гадая само по дата на раждане-)))

 205. Много се изинявам, на 27 ноември ви зададох въпрос, писах ви допълнително и час на раждане. Дали ще може да м отговорите. Благодаря.

 206. ЗА ПЕПА: Здравейте! Задала сте ми въпрос на 26.11 в 14 и 15 часа. Аз съм ви отговорила на 28.11 , като съм ви помолила за час на раждане и от там не съм получила нищо от вас. Бихте ли ми дала отново данните си,защото аз ги изтривам,заедно с часа си на раждане и пак да ме подсетите за това какво да гледам-)))

 207. Като че ли съм се забила в дупка, както в личен, така и професионален план, и не знам какво да правя. Като че съм в безизходица. Тъпча на едно място и се чувствам неудовлетворена от това. Зарязах хубав живот преди години заради мъж, оттогава ми се стовариха доста неприятности. Какво ми предстои? Благодаря! Родена съм на …. Казвам се …. Моля данните ми да не се публикуват.

 208. ЗА ПЕПА: Интересното при вас е, че хороскопът ви показва големи възможности, които можете да постигнете с лекота. Вие нямате големи противоречия, нито напрежения и от там идват и проблемите ви. Нямате стимул, който да ви провокира към промяна и всяко напрежение, вие го изживявате много тежко,защото не сте свикнала с него. 2010 ще сте ангажирана с дома си и с началото на нова връзка. В началото на годината ще сте ангажирана с много лични дела, като е наложително да приключите с някои стари взаимоотношения. Може да се появи нов човек в семейството ви,а вероятността да започнете продължителна връзка е много голяма.

 209. Благодаря! Жива и здрава! Много ми помагаш в трудните моменти! Весели празници!

 210. Виргиния Says:

  Привет и от мен, родена съм на 19.08.1982 година. Какво е моето число и какво да очаквам?

 211. ЗА ВИРГИНИЯ: Вие имате малко прераждания и това означава, че твърдо сте решила за изкупите кармичните уроци. В този живот често ще попадате в подчинително положение, за да се научите да уважавате достойнството на другите. Прекалено много внимание отделяте на това какво мислят хората за вас, а това често ви кара да се колебаете, когато трябва да вземете нечия страна.

 212. Десислав Says:

  Здравейте, мисля че числото ми е 6, роден съм на 06.03.1986г. Какво бихте казали за мен?

 213. ЗА ДЕСИСЛАВ: Мислите или сте го сметнал?! Има статия тук, която дава обяснение за числото 6. На вас ви предстоят много препятствия, които ще трябва да преодолеете. Прекалено много държите на вниманието, което трябва да ви се дава. Ще ви се налага да сменяте професия или дом.

 214. Родена съм на 17.10.1957г. моля, за коментара Ви.
  Благодаря!

 215. ЗА ЯНА: Ауууу,ама и вие сте чепат характер-))),но пък това много ви е помагало в живота-)))). Притежавате голяма мъдрост, която носите от минал живот. Съдбата ви е дала добро развитие,но и голям срив,някъде след 37-38 години.В момента сте зациклила нещо, но пък сте упорита и всичко при вас идва с голям,ама голям зор.

 216. Румяна Says:

  Здравейте Кабала!! Родена съм на ………….. Пиша само защото наистина имам проблем. Моля Ви, ако може да ми отговорите дали в скоро време най-сетне ще мога да се отърва от него и какви ще бъдат последствията от това. Благодаря Ви предварително!!!

 217. ЗА РУМЯНА: Аз не съм врачка, за да знам проблема ви само от дата на раждане. Задайте ми конкретен въпрос, за да ви отговоря.

 218. Румяна Says:

  Ще си оправя ли отношенията със съпруга си?

 219. ЗА РУМЯНА: Ще оправите взаимоотношенията със съпруга си, но не без конфликтни ситуации. Предлагам ви открито да говорите за проблемите си. Вие сте по-толератния човек и вероятно ви е писнало вечно да правите компромиси,но пък се поставете и на мястото на съпруга- с малко по-голямо Его и с вечното му желание да е най-добрия-)))

 220. Румяна Says:

  Вие сте превъзходна!! Благодаря Ви много за конкретния и точен отговор!!! Бъдете щастлива!!!

 221. ЗА РУМЯНА: Бъдете щастлива и обичана! Стискам палци-)))

 222. Маргарита Гочева Says:

  Здравей , Кабала и за мнго години! Родена съм на 2…………Въпросът ми е:Ще бъдем ли някога семейство с приятелят ми

 223. ЗА Маргарита Гочева: По смисъла, в който влагате в думата семейство – НЕ. Не виждам да има официализиране на връзката, като брак.

 224. Маргарита Гочева Says:

  благодаря за отговора

 225. Здравейте! Честита Нова година! Много здраве и успехи! Преди нова година ми казахте, че „в началото на годината ще сте ангажирана с много лични дела, като е наложително да приключите с някои стари взаимоотношения.“ Можете ли да ми кажете по-конкретно кои точно.( Да не пропусна нещо хубаво). Благодаря! Родена съм на 1……. Казвам се Петя. Моля данните ми да не се публикуват.

 226. ЗА ПЕПА:Не,не мога да ви кажа нищо конкретно. Тук се занимавам само с датата на раждане и числата, които се получават. Не разглеждам хороскопи в блога. Няма как да го правя за всеки един по отделно. Излиза,че трябва да ви направя анализ на космограмата и после да тълкувам годишната ви карта и после да използвам поне още 3 метода.

 227. Zdraveite Kabala.Sajelqvam 4e ne pi6a na kirilica,no laptopa mi nqma takava.4isloto mi e 3,rodena sam na 10.07.1984,kakvo bihte kazali za men.Predvaritelno Vi blagodarq i se izvinqvam o6te vednaj 4e ne Vi pi6a na kirilica.

 228. Здравейте, Кабала. Казвам се Дончо Тодоров Нунев роден съм на………… Какво ме очаква през 2010г. в личен и професионален план

 229. ЗА Galina: На вас би ви подхождала професия, която ще ви даде голяма свобода. Не обичате някой да е над вас и да ви виси над главата. Рязък скок ви е даден в живота, като развитие, въпреки, че постигате всичко с много труд. Нямате кармични обременености, но като че ли не попадате на подходящия партньор.

 230. Izklu4itelno mnogo Vi blagodarq,vsi4ko koeto kazvate e to4no taka!Jelaq Vi bade6ti uspehi!

 231. Здравейте Кабала , много интересен сайт с невероятно полезна и интересна информация. Поздравявам ви за това с което се занимавате. Числото на живота ми е 1. родена съм на 06,06,1978г.. В общи линии съм запозната със значението на единиците. Това което бих искала да ви попитам е целта / или мисията / на живота ми . И на какъв етап от него бих имала възможност да осъществя това за което съм дошла . Благодаря ви .

 232. ЗА ДОНЧО: Тук не правя лични прогнози. Мога да ви кажа, че от датата ви на раждане се вижда, че сте самотник в душата си. Прекалено много изисквате от хората около вас и за това трудно преглъщате предателствата. Имате много прераждания което показва, че имате доста уроци, които трябва да усвоявате в този живот. 2010 е година на едно ново начало, но вие сте повече колеблив, отколкото да ударите по масата и да действате. Годината ще е с много бързи и резкри промени в живота ви.

 233. ЗА РАЛИ: Мисията ви в живота се определя от имената ви в комбинация с датата ви на раждане, както и от изследвате на самите кармични уроци, така че няма как да знам точно това. Значението на 1 можете да я комбинирате с влиянието на числото 6 и така ще получите най-общо отговора на въпроса си.

 234. Да благодаря ти Кабала . Би ли ми казала в общи линии каква ще бъде тази година за мен. Най-вече ме интересува в личен и здравословен план. Разбира се , ако е възможно и не звучи твърде нахално от моя страна.

 235. ЗА РАЛИ: Подробности за здраве и в личен план няма как да ги правя с толкова малко данни, но при вас, 2010 ще имате възможност за връзка.

 236. Благодаря ти Кабала !

 237. Здравейте Кабала, какво можете да ми кажете за С………? Каква ще бъде за него тази година? Благодаря Ви!

 238. ЗА tsweti: Вероятно му предстоят промени в работата и като че ли малко ще се поотпусне. Има големи кармични натоварвания, така че трябва да внимава със стремежа си за материална стабилност. Ще му се наложи повечко да се грижи за някого и може да не му хареса-))

 239. здравейте! родена съм на ….. , бихте ли ми казали как ще се развият нещата около работата ми и нещо в личен план. благодаря предварително.
  /моля данните ми да не се публикуват/

 240. ЗА ДАНИ: Задайте ми конкретен въпрос, защото тук не правя хороскопи.

 241. ми…ето въпросът ми: бизнесът, с който се занимавам има ли бъдеще, ще потръгне ли отново, май това е нещото, което за момента най-много ме вълнува.

 242. ЗА ДАНИ: Бихте могла да започнете отново с бизнеса си и ще ви потръгне. Виждам, че сте имали някакви заеми или сте използвали чужди средства. Сега, нещата се изчистват при вас

 243. моето число е 10 и се интересувам да разбера какво значи ! 🙂

 244. Много благодаря, Кабала! Надявам се нещата да се развият благоприятно. Всичко най-добро! 🙂

 245. Здравейте Кабала, родена съм на ……, от много време правим планове за закупуване на жилище, но си оставаме на ниво планове, дали скоро ще се сдобием с такова. Очаквам второто си дете и никак не ми се иска и него да отгледам в квартира… Благодаря Ви предварително! моля не публикувайте данните ми

 246. ЗА НАТАЛИ: Написала съм значението на числата. Числото 10 се редуцира на 1.

 247. ЗА tsweti: Задайте още веднъж въпроса си. Времето не е било подходящо за отговор.

 248. Здравейте. Предстои ли ми някаква промяна и ако да каква. Благодаря! Родена съм на ….. и се казвам Петя. Моля данните ми да не се показват.

 249. здравейте отново Кабала, въпросът ми е ще се осъществят ли плановете ни за закупуване на жилище и трябва ли да осъществя „натиск“ върху съпруга си, за да се случи, тъй като виждам пасивност от негова страна?Благодаря Ви предварително! ….

 250. ЗА ПЕПА: Годината ви предполага приключване на много от нещата, с които сте се захванала. Не се препоръчва смяна на работа или започване на нещо ново. Бъдете по-конкретна. Датата ви няма как да ми каже какво точно ще ви се случи.

 251. ЗА tsweti: Не се притеснявайте,жилище ще си купите, но не толкова скоро,колкото очаквате. Съпругът ви не е пасивен, по-скоро така изглежда. Той си облисля нещата. Преди да го купите, ще имате проблеми с парите, може би няма да ви стигнат или ще е нещо друго, но нещата ще завършат успешно с нов дом и то такъв, който ще ви допадне много.

 252. Много Ви благодаря за отговора Кабала, дали е възможно да визуализирате някакъв период, в който ще се случи това с жилището или очаквам прекалено много?В предходно питане към Вас споменавате за кърмичната обремененост на съпруга ми, която оказва влияние на материалната стабилност и стремежа му към такава, там ли се корени всъщност проблема и може ли да бъде преодолян или повлиян?Благодаря Ви!

 253. Благодаря. По-конкретно ме интересува какво е необходимо да приключа, за да вървя напред. Като че ли нещо ме дърпа назад. За работата благодаря за съвета. Родена съм на …… Казвам се Петя. Моля данните ми да не се публикуват. Преди време ви писах на ел.поща как може да стане да ми направите номерологичен хороскоп. Ако не ви е трудно, ще ви помоля да ми отговорите.

 254. ЗА tsweti: Както казах, няма да е много скоро.След 1,5 година ще имате жилище. Кармичната обремененост се отработва, понякога цял живот. Всичко зависи от развитието на индивида. Обикновено, това се забелязва в хороскопа.

 255. ЗА ПЕПА: Няма как да знам какво трябва да приключите,защото гледам тук само датите на раждане. Писала съм ви на мейла, пък и ние вече се уговорихме с вас.

 256. Светослав Says:

  кабала здравей
  аконе греша мойто число е 2
  роден съм на 28/02/1983
  какво мовете да ми кавете

 257. Станимир Says:

  Здравейте Кабала.Роден съм на 22.03.1979, в началото бях сигорен за числото на съдбата си ( 6 ), но про4етох всичките страници в този сайт и се споменаваше за не редуциране на числата 11,22 и 33 , и при мен се полу4ава 33,което преди редуцирах до 6 .(така ли е ?)Страницата за господарките числа и т.н, се отнася за рождените дати? Или греша ?Наличието на 22 и 33 в моят случаи малко ме затрудни, затова реших да ви пиша.Благодаря ви предварително .

 258. Здравейте, казвам се Дончо Тодоров Нунев роден съм на … Очаквам предложение от приятел за работа в чужбина(Дания) до каква степен да се надявам на това.Благодаря

 259. ЗА СВЕТОСЛАВ: Е,аз не знам как го сметнахте 2, след като 6. Има специална статия за вибрациите на числата и можете да я прочетете. 2, обаче, заема особено място в живота ви. Прекалено сте раним и емоционален,а това ви пречи да се развивате.

 260. ЗА СТАНИМИР: Писала съм го много пъти. Дали ще се редуцира или не, всичко зависи от нивото на самоосъзнаване на индивида. Вие можете да имате силни числа, но да ги работите на по-ниско материално ниво. Господарските числа се отнасят до всичко- имена, междинни числа и т.н. Винаги, обаче, се отчита влиянието на съответното двуцифрено чило, независимо дали е господарско или не. Съгласете се, че има разлика между 6- може да идва от 15, 24 или 33. Всичко това се взема предвид.

 261. ЗА ДОНЧО: Задайте въпроса си още веднъж. Времето не е било подходящо, когато сте писал тук и бъдете конкретен.Надеждата не се отчита в планетите-))).

 262. Светослав Says:

  благодаря Кабала
  дамм згрешил съм числото 2- ми е кабала числото ако не греша де
  142857+ мойта датана раждане нали
  каде е тази статия за числата

 263. Здравейте, казвам се Дончо Тодоров Нунев роден съм на …….. Очаквам предложение от приятел за работа в чужбина(Дания) до каква степен да се надявам на това.Благодаря

 264. ЗА ДОНЧО: За вотир път се случва да зададете въпрос в неподходящо време, от което излиза, че едва ли можете да разчитате на този човек.

 265. Здравейте кабала! казвам се Антоанета Иванова Иванова. Родена съм на ….Възнамерявам да пътувам в чужбина,да работя. Евентуално това ще бъде в началото на месец април. Инрересувам се дали всичко ше бъде наред и ще имам ли възможност да остана за по-дълго. Благодаря Ви предварително! Моля името и данните ми да не се публикуват!

 266. ЗА ТОНИ:Ами,аз ви виждам в чужбина вече. Мога да ви кажа,че ще можете да останете по-дълго и то с голям успех.

 267. здравеи kabala името ми е елена викторова костадинова>родена съм на 31.01.1982.Имам страхова невроза и търся на4ини да я преодолея ве4е съвсем се обърках и никак не ми е лесно.искам и дете да имам не се полу4ава може би не е момента но ще успея ли да се измъкна от тази дупка в която съм сега?!

 268. ЗА ЕЛЕНА: Първо, искам да кажа, че не винаги съм в състояние да отговарям веднага на въпросите,така че,ще помоля за по-голямо търпение. Все пак, и аз имам нужда от почивка. Писала сте под две различни имена и сте написала 5 коментара,едни и същи. Писала сте и на мейла ми… Освен,че отговарям доброволно и с желание тук,аз и работя, и като всяка жена, имам и семейни задължения. Второ,относно страховата невроза…Важното е да знаете причината за нея и това ще е първата стъпка към преодоляването и. Аз не съм психолог, но бих ви посъветвала да се обърнете към специалисти,които се занимават с холотропно дишане. Разбирам,че сте притеснена, но пък сте писала и то ДНЕС, в растояние на няколко минути! Има хора,които чакат с дни! Как мога да ви отговоря правилно,след като сте напляскала коментари,а за мен са важни часовете?! Дете ще имате, но ви е дадено по-късно! Ако страховата ви невроза е в тази връзка, то със сигурност ще провалите всичко.
  И ОТ КЪДЕ РАЗБРАХТЕ ВЪТРЕШНО,ЧЕ НАПРАЗНО ЩЕ ЧАКАТЕ ОДОБРЕНИЕ?! МНОГО МОЛЯ, НЕ ИЗПРОБВАЙТЕ ТЪРПЕНИЕТО МИ! АКО ИСКАХ ДА СИ ПЛАТИТЕ,ЩЯХ ДА ВИ КАЖА, БЪДЕТЕ СИГУРНА!

 269. Здравеи кабала!Толкова много се извинявам 4е няма накъде ама много се извинявам.Цялата работа е 4е накрая написах на толкова много места 4е накрая се за4удих абе тук ли трябваше там ли!Много ви моля да ем извините пове4е няма така да злоупотребявам днес цял ден 4ета статиите ви и съм възхитена!А за холотропното дищане от миналата година се насо4их натам но не стигнах до самия краи страхувах ли се незнам ще се опитам отново!Благодаря ви от все сърце!Единственото което ме тормози също е 4е хем искам дете но и се страхувам от това да не би да полу4а криза когато съм бременна и да му навредя ина4е от цялата си душа искам да имам дете и да се грижа за него да си го оби4ам и да му дам цялата си любов!Вси4ко добро Ви пожелавам и още веднъж се извинявам за това 4е съм оставила това впе4атление.

 270. ЗА ellitto9: Какво значи криза?! В какво се изразява тя? Дайте ми часа си на раждане и мястото

 271. ellitto9 Says:

  кризата ми се изразява в страх 4е ще припадна или ще умра.когато съм сама се запо4ва и гледам да си намеря работа да 4истя.у4естен пулс прималяване изстиване на краиниците.когато отивам да върша нещо по същия на4ин и до друг град не мога да ида без баща си.незнам защо така преди да се слу4и във влака ми се слу4и в автобуса хем бях с една дружка.и всеки път все тоя страх.нашите са разведени питала съммаика си за 4аса тя казва 4е не си спомня било към 6 или 7 4аса сутринта според нея.а мястото е плевен.отдавна не съм там.

 272. ЗА ellitto9: Без точен час на раждане няма как да видя причините за вашия проблем. Както ви писах, вие трябва да се обърнете към специалист.

 273. ellitto9 Says:

  БЛАГОДАРЯ ТИ КАБАЛА ЗА ВСИ4КО!ДА СЕ НАДЯВАМЕ 4Е С БОЖИАТА ПОМОЩ И ТАЗИ НА ДОБРИТЕ ХОРА,КОИТО СРЕЩАМ ПО ПЪТЯ СИ ЩЕ УСПЕЯ ДА СЕ СПРАВЯ С ТОВА НЕЩО.ПОЖЕЛАВАМ НА ТЕБ И СЕМЕИСТВОТО ТИ ЗДРАВЕ,МНОГО УСМИВКИ И ЛЮБОВ.ВСИ4КО НАИ-ДОБРО!!!

 274. Здравейте Кабала! Честита Баба Марта! Бъдете здрава, весела, засмяна и от щастие огряна в най-женският месец на годината!
  Пиша Ви от името на своя приятелка, която живее в САЩ вече около 10 години, но напоследък престоят и там е свързан с много притеснения около документите й както и около липсата на работа. Ще ви бъда много благодарна, ако успеете да ни кажете нещо повече в тази връзка – дали ще успее да се справи с проблема с документите, както и дали скоро ще успее да си намери работа. Тя се казва …и е родена на … в … часа.
  Предварително Ви благодаря!

 275. Галя Says:

  Здравей, Кабала!
  Родена съм на …. Бих искала да разбера дали човекът, заради когото се измъчвам в момента ще се върне при мен и кога.
  Благодаря предварително!!!

 276. ЗА tsweti: Да,ви кажа…много преди да уреди положението с документите, ще се случат и други неща,с които трябва да се съобрази. Тя е имала някаква работа, но не знам какво се е случило, че е напуснала. Едва, след 5 месеца, може да се надява на добро разрешение на проблема и едва тогава, можем да говорим за работа,постоянна.

 277. ЗА ГАЛЯ: Мога да ви кажа, че след време все ще ви е тая дали ще се върне или не. Има голяма вероятност това да стаен, но няма да е скоро, обаче, вие вече ще сте доста променена и ще мислите за бъдещето си и едва ли, че решите да се върнете назад.

 278. Здравей,Кабала.
  Родена съм на… г. Той е роден на…
  Много ми е тежко,незнам как трябва да се държа с него ,така че да си го върна или да успея да превъзмогна болката,тъй като е неизбежно да не се виждаме.

  Благодаря предварително.

 279. ЗА ГАЛЯ: Аз няма как да ви отговоря на този въпрос как да се държите. Когато приключи една връзка е изключително тежко,поне за единия от двамата и се преодолява доста трудно, но не е невъзможно. А, от къде сте сигурна, че трябва да си го върнете и ще бъдете щастлива?

 280. роден съм на 15,о6.1963 какво означава?

 281. Дончо Says:

  Здравейте, Кабала. Преди няколко месеца ви бях писал и ми бяхте отговорили , че 2010г е година на едно ново начало и година на бързи и резки промени в живота ми.Искам да ви попитам тия промени към по- добро или към по- лошо ще са. Казвам се Дончо … роден съм на …. Благодаря предварително.

 282. Цвета Кусева Says:

  Здравейте.Казвам се Цвета.Родена съм … в София.Ако не се лъжа ден-Неделя.Благодаря

 283. ЗА ВЕЛИКО ИЛИЕВ: Вие сте дошъл на този свят, за да се справите с личните си отношения, които са затруднявали вашето развитие. И в настоящия си живот сте претърпял криза точно там. Преодолял сте срив в живота и сте се убедил, че нищо няма да ви се даде даром. За това и полагате изключителни усилия, за да се справите.

 284. ЗА ДОНЧО: Не съм говорила точно за промени при вас. На този въпрос съм ви отговорила на 20.01, тази година.

 285. ЗА Цвета Кусева: Вие много често ще бъдете наранявана в любовта, но това е защото трябва да изплатите кармичен дълг от минал живот, когато сте се държала доста брутално с хората, които са ви обичали. Прекалено сте романтична и ще ви посъветвам да си махате по-често розовите очила. Съдбата ви е дала и ще ви дава много големи възможности, просто трябва да усетите момента.

 286. Добър вечер.Случайно попаднах на тази страница и тъй като имам няколко въпроса,които ме мъчат се реших да Ви попитам.Родена съм на 1….Имам изпити скоро и се съсипвам при мисълта за провал.Бих била много благодарна ако ми помогнете по някакъв начин.Благодаря.

 287. Цвета Кусева Says:

  Благодаря ви!Но се оказа,че съм родена в ПЕТЪК ,а не в неделя.Това променя ли нещата?Мога ли да попитам за перспективите ми с Р…? Мисля,че е с асцедент лъв.

 288. ЗА Цвета Кусева: Ако имаше значение деня, щях да ви кажа. Какво имате предвид като персективи…Имате ли връзка с този човек? Асцендентът има значение, ако тръгна да ви правя синастрия. В този случай е излишно-))) А,това,че не сте и сигурна е още по-зле-)))

 289. ЗА Mariela: Ами, и има защо…Някъде сте отплесната и мислите за нещо абсолютно различно в момента…Изпитът ще го вземете, но се опитайте да сте по-съсредоточена.

 290. BLAGODARQ !!!

 291. Цвета Кусева Says:

  Да, излизаме от скоро.Приключхих дълга или поне за мен (3 год.) връзка преди няколко месеца.Просто са ми интересни перспективите с … за в будеще.Благодаря предварително ;))

 292. Здравейте, Кабала. Казвам се Ваня Цветанова Георгиева родена съм на 28 11 1978г . Ако може да ми кажете какво ми предстои в личен план. Предварително благодаря.

 293. ЗА ЦВЕТА КУСЕВА: Аз не ви виждам заедно в бъдеще с този мъж.

 294. ЗА ВАНЯ: Както съм писала много пъти, по датата не мога да ви отговоря на конкретна тема, но мога да ви кажа, че ви е заложено да изживявате раздели.

 295. Лилия Says:

  Здравейте Кабала, казвам се Лилия и съм родена в София на …. Ще съм Ви много благодарна, ако ми кажете значението на моето име и съдбата която носи. Благодаря Ви предварително! 🙂

 296. Гергана Says:

  Здравейте, искам да Ви попитам какво ми предстои в личен план: за работа, дали ще намеря сродната си душа, ще имам ли дете? Благодаря Ви предварително

 297. ЗА ЛИЛИЯ: Името ви носи хубави вибрации и ще ви донесе „Короната“, но тъй като е и много противоречиво в духовен план, ще я получите само след доста изпитания. Това не е материално име, така че е добре да се насочите към хуманитарната сфера,т.е. чрез помощта,която ще окажете на другите, да получите и вашата награда.

 298. ЗА ГЕРГАНА: Само от дата не мога да ви кажа тези подробности и за това е добре да зададете конкретен въпрос. Напишете си отново датата, час и място на раждане.

 299. Цвета Кусева Says:

  Продължавам да се виждам с Р.и до момента се чувствам прекрасно с него.Миналият ВИ отговор бе“доста изчерпателен“.Казахте ,че не ме виждате с него в бъдеще.По конкретно?Ако ли не ,то какво виждате за напред.Благодаря,предварително:)

 300. ЗА Цвета Кусева: Няма по-конкретно. Задавате въпрос и аз отговарям на база часа, в който сте го задала. Не „виждам“ в бъдещето, защото не съм врачка. Подробното тълкуване, в този случай,изисква разглеждане на хороскопа ви.

 301. Виктория Says:

  Здравейте!Родена съм на … г,в понеделник сутринта.Името ми означава „победител“ и ми бяха казали,че съм роден победител,но аз не се чувствам така.Дори напротив,напоследък нещата не вървят както бих искала.Имам проблеми в работата,която не е сигурна. Имам много приятели,но не съм срещнала истинския.Колебая се почти за всичко и не винаги вземам правилните решения.Наскоро имам изпит по право и бих искала да знам дали ще го взема успешно.А и дали ще има перспектива връзка с В?

 302. ЗА ВИКТОРИЯ: Това, че името ви има определено значение, не означава, че е с подходящите вибрации за вас. Пък и не виждам защо винаги трябва да сте победител, след като не сте се научила да губите-)))). Ще вземете изпита си, но с голямо усилие. Много сте отнесена, напоследък…направо сте като „дрогирана“. Имайте предвид, че доста ще се поизпотите. Има перспектива и за връзката ви с В.

 303. емил Says:

  здравеи кабала,роден съм на 1….ще имам ли дете от …),и ще стана ли трениор по футбол!!!

 304. Диана Says:

  Здравейте! Родена съм на …г. Ще се радвам, ако ми кажете нещо. Предварително Ви благодаря!

 305. Ангел Says:

  Здравей Кабала! Казвам се Ангел. Роден съм на …. Бих искал да те попитам, как да разбера с какво да се занимавам и защо когато съм добре окло мен всичко се разпада и немога да се развивам, а когато съм зле около мен всички са добре, но пак немога да се развивам?

 306. ЗА ЕМИЛ:Обстоятелствата ви в живота ще се променят и тези въпроси няма да са актуални, вече.

 307. емил Says:

  какво имате предвид с това??какви обстоятелства ще се променят към добро или лошо

 308. Здравейте Кабала!
  Дали е възможно да ми кажете нещо повече за проблем свързан с баща ми – злоупотребява с алкохола. Не познавам по-негативен човек от него, трудно се контролира, изключително раздразнител, нетърпим, труден за общуване и незнам още какво да допълня в тази краска. Въпросът ми е какво го подтиква да пие, можем ли ние, семейството му да му повлияем в обратна посока и до кога ще продължи това негово пиянство? Роден е на ….
  Предварително Ви благодаря Кабала!

 309. ЗА ЕМИЛ: Просто ще се промени ситуацията, може да прекъснете връзката и в професионален план да се преориентирате. Няма добро и лошо. Вие си мислите, че дадено положение добро за вас…А, вие от къде знаете, че е положителното?!

 310. Красимир Says:

  Здравей отново Кабала, в преговори съм за нова работа в Австрия. За мен това е голяма промяна и си задавам някои въпроси. Ще бъде ли успешна промяната на местоработата, в професионален и личен план. Роден съм на …(може ли да не се показват детайлите за рождената ми дата).

  Благодаря

 311. Галя Says:

  Здравейте Кабала,
  Казвам се Галя и съм родена на …
  Интересуваме дали ще имам промени в личния си живот.
  И по-точно с човек роден на …
  Моля датите и имената да не бъдат показвани.
  Благодаря предварително

 312. ЗА ДИАНА: Ами,аз виждам самота при вас и то в голяма степен. Причината не е в това, че вие нямате желание за хармония в живота си и за взаимоотношенията си, а по-скоро, защото имате проблем със самоопределянето- какво искате, как да се наложите твърдо, че го искате. Това,определено ви създава известни проблеми.Много сте подвижна и спокойно можете да се справяте с всеки един проблем-))))

 313. ЗА АНГЕЛ:Значииииии,мноооого се „пънете“ все да сте първи-)))).Вярно е,че и умеете да се борите и ако трябва някой да седне на управленския стол,това сте вие,ако разбира се, сте положили основата на добро образование. Няма как да се измъкнете.Вие сте като паралозиран.Съдбата ще ви подлага непрекъснато на проверка. Що се касае до това, какво точно да работите, това е видно от пълният анализ на името ви и датата ви, както и от хороскопа ви,а аз няма как да го правя тук.

 314. За tsweti: Без да ви плаша, но в датата на баща ви има заложен ген на алкохолизъм. Не винаги се проявява при всички,разбира се. Няма как да знам какво го потиска да пие, просто самата съдба дава периоди на просветление и отново задълбаване. Знаете,че обикновено, това е свързано с дълбоки емоционални проблеми. Хубаво е,че търсите причина и не го обвинявате за това-))). А и името му е силно и прекрасно. Няма как да му помогнете, освен,ако той сам не го поиска, за съжаление. Ако имате данни за мястото и часа му на раждане, ми пишете пак и отново споменете датата.

 315. ЗА КРАСИМИР: Честно да ви кажа, не виждам,че ще сте доволен от новото положение.

 316. Здравейте отново Кабала, много Ви благодаря за изчерпателния отговор на въпроса ми. Найстина е ген пристрастието на баща ми към алкохола, замисляйки се, в целият му род има силно изразени привърженици на алкохола. Страшното е, че баща ми изобщо няма желание да промени настоящото положение и състоянието в което е. Доколкото разбрах от него самия, всъщност е роден на … в следобедните часове, но незнам точно в колко часа, а мястото е ….. Незнам какви са причините да е записан в регистрите на дата …. Кабала, изключително Ви благодаря за отделеното време!

 317. емил Says:

  здравеи отново кабала искам да ми кажеш дали ще замина за германия,и дали ще успея в живота какво ми подсказаш защотото не мога да схвана аз искам да се махна от тук .последно ще имам ли деца???

 318. ЗА ГАЛЯ: ВЪпросът ви е много общ и ще трябва да сте по-конкретна.

 319. ЗА tsweti: От новата информация, която ми подавате виждам, че този човек се чувства като жертва. Мисли си ,че е предаван от близки хора, въпреки,че можеше да отработи тези вибрации и по дрг начин, но както виждате, той сам и не иска да се справи с този проблем. Може би , така му е по-удобно.

 320. ЗА ЕМИЛ: Аз, все още виждам пречки,защото вас ви интересуват в момента някакви пари. Можете би, чакате помощ, за да заминете,но това няма да е скоро.

 321. Анка Параскевова Георгиева Says:

  Здравей Кабала, казавам се Анка Параскевова Георгиева и съм родена на…Много ще съм ви благодарна, ако ми кажете нещо повече за мен и живота ми.Благодаря 🙂

 322. Благодаря Ви Кабала!
  Много сте права, обожава да се изживява като жертва, което е изключително дразнещо. А поведението му е още по-обидно защото никой от близките му не го е предавал. Преди време мислехме да му даваме (без негово знание) медикамент, който да доведе до спиране на употребата на алкохол, но така и не го сторихме, смятате ли че би довело до желания от нас резултат или ще бъде напразно упражнение…?

 323. ЗА tsweti; Аз ви отговорих индиректно,че ако един човек не иска вашата помощ,вие нищо не можете да направите…

 324. ЗА Анка Параскевова Георгиева: Като че ли в живота си сте поемала отговорности, които не са били и ваши, но е трябвало да го направите. Имате особен характер и не сте от тези, които се дават лесно. Независимо от усилията, които полагате, вие не сте могла да се наслаждавате свободно на живота. Всичко около вас е свързано с труд и борба,но това си ви е и карма, защото в минал живот сте имала всичко и не е трябвало да полагате никакви усилия за това. Развитието ви е скокообразно – много възможности, силно развитие, но сте го усещала след много, много усилия. Проблем сте имала в личния живот, ако сте създала семейство преди 30 годишна възраст. Сега сте в период на самоосъзнаване на сушата, дори често ще усещате самота,но пък сте се ориентирала към духовното развитие.

 325. Анка Параскевова Георгиева Says:

  Много благодаря за оказаното ми внимание.А за любовта в моя живот.Благодаря.

 326. ЗА Анка Параскевова Георгиева: Какво за любовта ви? Задайте конкретен въпрос и дайте датата си на раждане.

 327. Здравейте! Родена съм на 02.01.1990 г. и по мои изчисления съм число 22. Ще може ли да го разтълкувате? Благодаря

 328. Анка Параскевова Георгиева Says:

  здравейте!Родена съм на ….Вярно е това, което ми казахте.В живота много трудности съм имала, но не се оплаквам – карма, както твърдите.А за любовта на мъжете към мен и връзките ми с тях. Благодаря!

 329. За Анка Параскевова Георгиева: Пак не сте задала конкретен въпрос, а повтаряте същото. Аз не съм врачка и няма как да видя всичко само от дата. Задайте въпрос така, че да отговоря с Да или не

 330. ЗА Krisi: Числото съм го изтълкувала в статията за господарските числа.

 331. Здравейте, родена съм на …Кое е моето число и какво значи то? (Не можах да разбера числата на годината се събират едно по едно или по двойки и после пак докато стане едноцифрено)

 332. ЗА irafinance: Вашето число е 5 и аз съм писала за него в значението на числата. Вие сте склонна към раздели и няма да се учудя, ако вече сте преживяла много голям срив в личните отношения. Целта ви в този живот, обаче, е точно да създадете здраво и силно семейство.

 333. Да така е. Не се бях замисляла че това е урока който трябва да науча. Аз си мислех , че е по-скоро свързан с търпението :)). А по отношение на крариерата? Ще имам ли успехи, израстване?

 334. ЗА irafinance: Е,това няма как да го знам, защото се изисква анализ на хороскопа ви.

 335. Мария Says:

  Здравейте!Родена съм на …;Любовта и усмивката на лицето ми ,отдавна не са част от моя живот!Дали числото на живота ми вещае друго,Кабала!?

 336. Цвета Кусева Says:

  Здравей, Кабала!
  Искам да попитам как ме виждаш в бъдеще с …Аз съм родена на …Интересува ме в любовен,приятелски аспект.Благодаря Ти ,Кабала.

 337. ЗА МАРИЯ: Усмивката може да изчезне само,ако вие сте решила да се откажете да се борите, Мария. При вас ,наистина има доста натрупани кармични вибрации, но това показва, че пък сте силен характер. Предполагам,че ме питате за връзките си, защото там , определено имате проблем, но това ще е така до известно време. Имайте предвид, че ви е дадена възможност сама да избирате пътя си до 32 години или да се носите по течението. Спънките идват вас самата. Въпреки сривовете, вие ще си извоювате правото да вървите напред, независимо,че в момента сте подложена на доста промени в живота си. Стабилна връзка ви предстои, но след няколко години.

 338. Мария Says:

  Кабала,благодаря за отговора!Ако може да ми разясниш,какво точно ще рече „кармични вибрации“?И ако може да задам един въпрос….Ще се дипломирам ли тази година?Дата на раждане-…Благодаря предварително!

 339. Anastasiya Says:

  Моето число на съдбата е 18.

 340. ЗА Anastasiya: редуцирате го и получавате 9

 341. ЗА ЦВЕТА КУСЕВА: Искам конкретен въпрос,а така,както сте го написала означава да правя анализ на датите.

 342. ЗА МАРИЯ: Това, за което ви говоря е изплащането на уроци, които не са били довършени от минала инкарнация. За дипломирането- задайте въпроса си отново, защото на прима виста бих казала- Не, но искам да съм сигурна.

 343. Мария Says:

  Благодаря ви отново!Ще се дипломирам ли тази година?
  Дата на раждане .0..Много благодаря!

 344. ЗА МАРИЯ: Аз не писах ли,че трябва да го зададете този въпрос, поне след ден два?! Може и да съм пропуснала. В момента не са подходящи дните за задаване на въпроси.

 345. Мария Says:

  Бльгодаря ви за бързия отговор!Да пропуснахте да уточните,че въпроса е трябвало да се зададе по-късно,за което аз се извинявам за повторението от моя страна!С най-голямо удоволствие ще ви пиша няколко дни!

 346. Teodora Says:

  Здравей, Кабала.Имам един въпрос, който ме мъчи много и той е, че от известно време изпитвам чувства към съквартиранта ми, обаче има нещо, което ме възпира и не знам какво е…Можеш ли да ми кажеш какво виждаш според моите и неговите дати, дали трябва да сме заедно или не…Като ще помоля да не се показват датите.Аз съм родена на …, а той на …, не му знам часа на раждане. Благодаря!

 347. Анна Says:

  Здравей Кабала. Родена сам на … Ще ме приемат ли да уча в София ?

 348. Цвета Кусева Says:

  Ще се опитам да бъда по -конкретна.Виждате ли ме в бъдеще с Мартин?Подходящ партниор ли е за мен?

 349. ЗА ТЕОДОРА: Първо, въпросът не е сериозен по начин на задаване. Реално можете да си пасвате, ама това не означава, че ще сте заедно. Сравняване на дати и хороскопи се прави едва, когато имате връзка, освен това, въпросът ви съдържа съюзът „или“ и сега ми кажете как да отговоря с ДА?

 350. ЗА АННА: Ами,имате абсолютно всички шансове да ви приемат, обаче, вие повече мислите за някаква връзка и това може да ви изиграе лоша шега. Или се насочете само към ученето и се опитайте да адаптирате любовта си към положението или си гледайте половинката-))) Много сте объркана в момента.

 351. Мария Says:

  Ще се дипломирам ли тази година?Дата на раждане …

 352. ЗА Цвета Кусева:Малко сте като огъня и водата, но сте подходящи за партньори, обаче, той, ако наистина иска да е с вас, ще трябва да се приспособява и то доста. Вие имате ли връзка или не, още?! Защото имам съмения, че той не е наясно много с чувствата си към вас.

 353. ЗА МАРИЯ: Ще се дипломирате, въпреки, че ще имате доста пречки и забавяния.

 354. Мария Says:

  Благодаря отново!Отговорът от ваша страна ми хареса,исрено се надявам да сте права и тези пречки и забавяне,които написахте да не се окажат препядсвие за дипломирането ми в таз годишен срок!:-)

 355. Жулиета Says:

  Здравейте, Кабала. Родена съм на …Молба да ми кажете нещо повече за мен и живота ми. Предварително благодаря!

 356. Антоанета Георгиева Каридова Says:

  Здравейте,

  родена съм на … г..Можете ли дами кажете каква е моята съдба и каква е текущата година за мен в личен и бизнес план.

  Благодаря
  Антоанета Каридова

 357. ЗА ЖУЛИЕТА: Връзките ви интересуват, нали?! Там имате проблем,ама не за друго, а защото душата ви носи спомен, че сте била много борбена личност. „Мъжко момиче“, така да се каже-))). Нямате проблем, за да постигнете много в живота, ама вие си циклите,там-))))…В момента сте в период, когато трябва да сте по-напориста, да се доказвате. Промените ви ще са много,няма да скучаете, но пък вие сте човек, който малко трудно приема смяната на живота.

 358. Жулиета Says:

  Здравейте, Кабала…много ви благодаря за отговора…борбена съм, но по-скоро в работата…във връзките съм малко пасивна и податлива на всякакви влияния…в мой ущърб най-често :-)) Хубав ден и лека седмица от мен

 359. Георгиева Says:

  Слънчеви усмивки от Варна, кабала.:)
  Родена съм на …А синът ми на: ….И аз и детето ми, сме родени в гр.Варна
  Много Ви моля да ми кажете повече за детето ми-неговото число на Съдбата(вибрацията) и ако е възможно в „по-сбита форма“ за развитието му в бъдеще, взаимоотношенията му в обществото(особено в семейството).От известно време възникнаха неопродолими проблеми , както м/у нас, така и в училище(м/у преподаватели, съученици и пр.)
  Безкрайно е неорганизиран, недисциплиниран, груб и т.н.Което като майка много ме тревожи.Въпреки консултациите с детски психолог, старанието за промяна в мен като родител-не се променя нищо към по-добро.:(
  А и моят живот е една безкрайна анархия…Мисля, че се дължи в следствие на прераждане и кармата ми.От своя страна положих неимоверни усилия за промяна към по-добър живот.:)
  Търсех имейл за връзка с Вас за да споделя всичко това не така публично.Извинявам се за дългият пост.Ако е възможно и удобно да преминем към по-лична форма на общуване?В готовност съм да си заплатя за оказаното внимание.
  Поздрави от мен.:)

 360. ЗА Антоанета Георгиева Каридова: Вие, като че ли се насочвате към работата,отколкото в личните отношенив. Преживеният трус ви е накарал да мислите по-рационално и да имате желание за по-голяма независимост. Наложило ви се е да адаптирате имтимните си отношения към желанието ви за кариера. Предстоят ви някакви проблеми с пари, някакви ограничения, по-скоро, но пък,нещата много бързо ще се изчистят. Проблемите, които сте имала с договори или с документи са преминали,така че,сега можете и да попътувате малко. Предстоят ви промени и в личните отношения.

 361. Мария Says:

  Здравей,Кабала!Да попитам дали ще срещна човека до мен или спътника в живота ми?Дата на раждане ….
  Благодаря,пожелавам лека и успешна седмица!

 362. ЗА ГЕОРГИЕВА: Трябва да ви кажа, че синът ви е егоист.Просто такъв му е характерът. Иска да е първи-винаги. Правото е на негова страна- никой не трябва да му противоречи. Самотен е.Самоизолира се. Смята, че никой не го разбира. От там ще започнат проблемите и в личните му отношения. Целият му живот ще е съпътстван с промени. Той се усеща в подчинено положение и това е от ранно детство. Задушава го някакъв авторитет,може и да сте вие. За това е твърде възможно да стигне и до бърз брак или нещо подобно, но и там няма да намери удовлетворение. Трябва да ви кажа, че на него му е дадено през тези юношески години, сам да определи пътя си и проблемите му не са заложени по Съдба, ами той си ги създава сам. Синът ви търси признанието,което не е получил и понеже не знае как да го постигне, тръгва по пътя на най-малкото съпротивление- с грубост.
  Мейлът ми го има в „ЗА връзка с мен…“, а и аз съм от Варна-)))

 363. Силвия Says:

  Здравейте Кабала.Казвам се Силвия Стефанова Мирчева от гр.Перник,родена съм на 16.05.1983г.Искам да попитам може ли да повлияе определено число на съдбата ни и как.Става дума за 666,които постоянно ги срещам.Като почна от акта ми за раждане е 666,дори и двата ми мобилни номера имат поредни 666.Дали е случайност или искат да ми кажат нещо по някакъв начин тези числа.Чела съм,че някои го смятат за дяволско число,а други за щастливо.Но аз не мога да разбера за мен какво означават тези числа,как ми действат на мен.

 364. ЗА МАРИЯ: Ами,вие ще го срещнете и то съвсем скоро, до края на тази година или началото на следващата, но не по-късно от 6 месеца.

 365. ЗА СИЛВИЯ: Това е доста тежко число и не знам кой е този умник,който твърди обратното,дори да изключим как го наричат, то само си помислете какво натрупване на едни и същи вибрации е. Е,то всяко число оказва влияние на Съдбата, та нали и името ви е число.

 366. Георгиева Says:

  Благодаря Ви за обективния сбит отговор, който е достатъчно красноречив за детето ми.Напълно съм съгласна със всичко.
  Ще се свържа в най-скоро време с Вас и ако е възможно да осъществим реален контакт.
  Нека денят Ви е осеян с позитиви.Поздрави.:)

 367. aletsss Says:

  Здравей,Кабала :))В момента се намирам в Северна Ирландия,работя тук.Искам да те попитам,как се очертава годината(в наи общ план,не искам да те ангажирам с някакви пални анализи,а и знам,4е е доста трудоемко и се заплаща естественно:)) за мен ,до колкото знам личната година започва от рожденния ден на човек.Аз сам родена на …ч. Благодаря ти :))

 368. ЗА aletsss: Само датата е смешно да се гледа при годишен анализ, ама като искате толкова- попадате в година на приключване.

 369. Мила Says:

  Здравейте ,Кабала. Казвам се Мила,родена съм на …. В момента съм в повратна точка от моя живот( сатурново завръщане) и много бих желала да ме посъветвате какво да правя. Интересувам се от проблеми със здравето, както и за взаимоотношенията ми с постоянния ми партньор. Много се колебая дали да предприема едно пътуване до Ню Йорк септември месец.Много ви благодаря за отговора!!!Надявам се да ми помогнете да взема правилното решение в този така сложен момент за мен!!!!

 370. ЗА МИЛА: Не задавате конкретен въпрос, но мога да ви кажа, че определено мислите да заминавате и ще го направите. Отношенията ви с партньора няма да са много добри, защото ви предстои криза и вие ще трябва да вземете вече, кардинално решение какво да правите.

 371. Здравейте Кабала, напоследък съпругът ми има доста неприятности на работното си място, незнам къде се корени проблема, но всичко това се отразява и на емоционалното му състояние в къщи. Бихте ли могли да ми кажете ще намери ли скоро нова и подходяща за него работа или нещата ще се нормализират на сегашната му месторабота? Името му е… Предварително Ви благодаря!

 372. ЗА tsweti: Въпросът ви не е зададен правилно.Използвате „или“.

 373. Мила Says:

  Много Ви благодаря за отговора!!!!!!!!!!!!!!Въпросът ми свързан със здравето е относно цикала ми,който е много нередовен и затова ми препоръчват да вляза в ендокринологична клиника.Много съм притеснена по този въпрос,защото и без това в момента съм доста емоционално нестабилна! Ще се оправя ли?……

 374. Здравейте Кабала, незнам къде искате да сложа „или“ след като вече го има в изречението и въпроса ми, но ще опитам да го задам по друг начин… Ще се нормализират ли нещата в сегашната месторабота на съпруга ми ИЛИ ще се наложи да започне нова работа? Името му е …

 375. Здравей, Kabala:)!
  Реших да ти пиша, когато прочетох това:“…при мен действат и двете-датата и пътя на съдбата,съответно 11 и 5-страааашна комбинация,нали-)))).Името ми също започва с петица…“. Причината е, че аз нося същите вибрации:). Родена съм на …., а името ми е …. Нямам конкретно питане, но ще ми бъде интересно, ако решиш да споделиш нещо от личен опит:))), сигурна съм, че имаш какво да ми кажеш:).
  До скоро

 376. ЗА tsweti: „ЗА tsweti: Въпросът ви не е зададен правилно.Използвате „или“.“ НАПИСАЛА СЪМ ИЗПОЛЗВАТЕ, а не ИЗПОЛЗВАЙТЕ….не мога да отговарям с това „или“…не знам как да го напиша, а и се повтарям за n-ти път тук, че не трябва да се използва този съюз.

 377. Здравейте Кабала, моля да ме извините, но не съм прочела правилно забележката Ви! Съжалявам, но не съм попаднала до момента и на тази подробност за съюза „или“, ще го взема под внимание. Извинете ме! Въпросът ми е ще започне ли нова работа съпруга ми в скоро време? Имената му са …, роден на …
  Благодаря Ви за търпението!

 378. Здравейте Кабала! Казвам се … и съм родена на …Възнамерявам да пътувам за Германия , за да работя там. Притеснявам се дали всичко ще е на добре и ще имам ли възможност за по-дълъг престой. Моля, да не публикувате данните ми! Благодаря Ви предварително! Приятен ден!

 379. ЗА МИЛА: Ще се оправите…има някакви показатели за оперативна намеса или вие се притеснявате от това. По-скоро, при вас, всичко е от нервната система. Предполагам,че проблемът ви е свързан със щитовидната жлеза

 380. росен Says:

  казвам се…и съм роден на … .
  Интересно ми е какво ми е съдбата ? 🙂

 381. ЗА Dia: Изобщо нямам идея за какво говорите…При всеки човек действа и датата и пътя, и името, и гласните, и съгласните, че и ударенията в имената… Вие или много сте боледувала или е трябвало да се развивате в чужбина. Имате обременености, свързани с личните отношения. Дадени са ви промени в професионален план, както и в семейството. Съдбата, обаче, ви подготвя за много силни и големи скокове, ама, така, като гледам, вие си тъпчите на едно място.

 382. ЗА tsweti: Съпругът ви ще си намери нова работа след около 9 до 10 седмици.

 383. ЗА ТОНИ:Ами,вие направо сте си заминала за Грмания-))). Няма от какво да се притеснявате. Е,то без трудности няма да ви се размине,ама ще успеете. Виждам ви на високо-))))

 384. Кабала, най-добре изтрийте и моя пост, защото цитатът който правя увисна във въздуха:(. Щом казвате, че от значение са дори и ударенията нямаше смисъл „да си смучете от пръстите“, за да ми казвате, че тъпча на едно място без да знаете имената ми.
  Ако мисията ви е да помагате на хората, както изглежда не пръв поглед, то ще е добре да проявявате повече уважение, а защо не и любов.
  Не си правете труда да ми отговаряте, защото нямам намерение да следя за отговор.

 385. ЗА Dia: До колкото си спомням,вие ми дадохте дата на раждане…Именно за това говорех, за този цитат…Аз не мога да помня на кого и какво съм написала…Нищо не смуча от пръсти. Тук гледам само дата на раждане. Не съм ви искала нищо, за да подскачате по този начин.Интересно,как разбрахте, че не проявявам уважение?Май трябва да се научите на повече търпимост. Не ме интересува дали ще прочетете това, нито пък съм ви карала насила да пишете тук, още по-малко пък, ще седна да си посипвам главата с пепел, защото някой се е обидил…

 386. ЗА РОСЕН: Много силни и експлозивни чувства има у вас. Контактен, отворен към света, вие не говорите напразно какво да е. Вашата цел в този живот е да създадете семейство, но ще имате и колебания в тази насока. Често ще изпадате в положение, когато ще се чувствате зависим от обстоятелствата, но тези неща не бива да ви притесняват. На вас ви е дадена голяма сила да се справяте с препятствията. Не се опитвайте да угаждате на всички и да търсите непременно баланса. Не всички съвети, които ще ви дават ще са във ваша полза. По-скоро слушайте вътрешния си глас. Носите вътрешно напрежение, коетъо може да се изрази в проблем в работата или в дома.

 387. Цвета Кусева Says:

  Здравей Кабала !
  Имам нужда от твоята помощ.До преди две,три седмици всичко с… година беше прекрасно,тои се държеше страшно добре.След като замина за лагер се затвори и започнч да звъни все по-рядко.Попитах го какво иска,дали иска да бъде сам,той каза че иска да буде с мен..но имал проблеми и за това се е затворил.Сега изобщо не се чуваме.Не знам как да постъпя.Той има ли чувства към мен.Ще се оправят ли отношенията ни?Ще бъдем ли заедно в бъдеще?

 388. ЗА ЦВЕТА КУСЕВА: Пак ви отговарям,че аз не виждам бъдеще с тази връзка.

 389. Ивайло Says:

  Здравей Кабала! Роден съм на ….,съдбата ми винаги е била неблагосклонна към мен и каквото и хубаво нещо да ми се случи то винаги е било нетрайно и с огромни последици след това и почти винаги е трябвало да плащам цена за малкото щатие,което ме спохожда от време на време.Моля Ви помогнете ми да открия правилния път и да бъда поне малко щастлив.Съдбата ми е да израсна с един родител борейки се до крайност с всичко в живота си още от най ранна възраст и печелейки краткотрайно уважението и любовта на хората около мен благодарение на ползите,които извличат в мое лице.Ожених се уж щастливо през 2008г. обичайки съпругата си и детето си което се роди в същата година и ме направи още по щастлив родител и съпруг,давах всичко от себе си за моето семейство и така до преди една,две седмици,когато всичко рухна изведнъж.Това стана веднага след като правихме кръщене на детето и всичко уж беше наред когато съпругата ми ми заяви,че не ме обича вече и че ме напуска с неврасното ни детенце.Стените на всичко което бях изградил с много любов,лишения,труд и постоянство се напукаха и всичко рухна изведнъж.Сега съм в духовен и физически стрес от който едва ли някога ще изляза,едва ли може да си представи човек мъката и болката,която ме истезава денонощтно и ме кара да не искам да живея повече.Моля Ви помогнете ми поне със съвет -аз съм вярващ в БОГ-a,човек който се моли за прошка и упрощение на грешките и неволите си и успокояване на маката си.Помогнете ми…моля Ви,отчаян съм…

 390. ЗА ИВАЙЛО: Първо трябва да ви кажа, че подобно разочарование имате заложено в датата на раждане. Не е трябвало да създавате семейство, поне до 30 годишна възраст. Този срив ви е даден, за да отработите вашия урок- да се научите да поемате прекалено голяма отговорност и да не успеете да се чувствате „свободен“ в сегашния си живот. Имайте предвид, че ви очаква бавно излизане от този кръг. Вие сте борбен човек, независимо от трудностите. Съдбата не е била неблагосклонна към вас, а вие приемате подозрително много неща. Може би това е свързано с някакъв емоционален проблем, запечатан в детството ви, но имам чувството, че вие считате живота, че е на живот и смърт. Не можете да намерите себе си. Самият вие не се разбирате. От една страна сте дълбоко емоционален, раним, а от друга, сигурността ви е свързана с това, да не показвате това, което чувствате. Бих казала, че сте по-скоро отшелник. Знаете ли, аз не виждам да имате много тежки проблеми нататък. Вярно е, че ви предстои още една криза, по-скоро емоционална и ще действате по нов начин, но идеята е да ви разтърсят и най-после да откриете себе си. Предстои ви и промяна в професионален план, но ако усетите променливите вибрации, ще се справите. Ако знаете часа си на раждане, напишете ми го,отново с датата и мястото на раждане.

 391. Мария Says:

  Здравей,Кебала!Искам да попитам за любовта в моя живот…?Какво се случва и дали въобште ще е има някога?В момента съзнанито ми е заето с мисълта за този човек.Той е роден на…Аз съм родена на ….Благодаря предварително!:)))

 392. здравейте казвам се жени и съм родена на …г искам да попитам дали ще си намеря работа скоро

 393. От доста време се интересувам от номерология и наскоро разбрах че имам кармична връзка със мъжа ми-роден е на… с един наш приятел-роден е на…,и на тримата числото на живота ни е 8,можеш ли нещо повече да ми кажеш за тази връзка ,тъй като се чувствам много странно с третия човек ,аз съм родена на …

 394. Цвета Кусева Says:

  Здравей,Кабала.
  От известно време не съм на себе си и съм много тъжна.Продължавам да се боря за Румен въпреки твоите съвети. Най- болезненото е че вътрешно все по силно вярвам , че си права. Искам да съм с него. Когато обичам и получавам същото от другата страна всичко с което се захвана се получава.Имам чувството,че споделената любов е движеща сила за мен. Ще бъда ли щастлива, дали скоро ще намеря ЧОВЕКА?Или може би вече съм го срещнала. Знам,че мойте проблеми изглеждат незначителни,но са неща който не зависят от мен.С другото съумявам да се справя..
  Най- вече искам да чуя твоя съвет: Да се откажа ли от Румен или има начин да го спечеля?
  Благодаря!

 395. ЗА МАРИЯ: Ако се настройвате така, никога няма да срещнете любовта. На вас са ви дадени премеждия в личните отношения, а този мъж е в период, когато може дори да създаде семейство. Любовта ще я срещнете, но по-късно в живота си.

 396. ЗА jennylopezz: Бихте ли задала въпроса си още веднъж, защото не е бил подходящ моментът.

 397. ЗА jennylopezz: След като сте се омъжила за този човек, е ясно,че сте имала такава връзка. Няма как да стане иначе.Не знам как го разбрахте точно от нумерологията, но от това, което пишете, разбирам, че е на база това, че числата ви са едни и същи. Това означава ли, че аз имам кармична връзка с всички, които имат моето число…Все пак има доста хора родени на моята дата, а и такива, с чиито вибрации си съвпадаме?! Това не е начинът за определяне на сложните кармични връзки.

 398. здравей ,въпросът ми беше дали ще почна работа скоро?

 399. Ивайло Says:

  Здравейте Кабала,прочетох отговора ви и си направих изводи за това,че аз наистина сам една плаха личност и незнам защо е така.Винаги гледам да не се посрамя пред другите,винаги си мисля,че съм не достатачно добър за околните,винаги със страх и подозрение съм живял.Има ли надежда да се оправят нещата в живота ми да бъда по спокоен,какво ми е бъдещето занапред,ще имам ли отново семейство,ако това найстина съм го загубил.Какво ще стане с детето ми което много,ам безкрайно много обичам и защо се получи така след като дадох всичко от себе си и бях готов да дам живота си за съпругата си и детето си.Това ли ми е отплатата.Дано имам занапред едно по спокойно бадеще и открия истинския човек до себе си след като виждам ,че нещата няма да се оправят със сегашното ми семейство.Моля помогнете ми как да се справя.Роден съм на . .. .Благодаря Ви предварително.

 400. ЗА ЦВЕТА КУСЕВА: Аз съм ви отговорила на всички тези въпроси вече,а в момента вие задавате въпрос, който съдържа „или“ и как да отговоря с Да или Не?!

 401. ЗА jennylopezz:Не виждам да започнете работа скоро, поне няма да е след 2 месеца.

 402. ЗА ИВАЙЛО: В момента, в който престанете да си задавате въпроса :“Това ли ми е отплатата…аз бях толкова добър“ тогава ще се промени и животът ви. Всичко е въпрос на причинно-слествени връзки. Ами, ако в минала инкарнация вие сте наранявал тази жена и е трябвало да роди от вас, а вие, например, сте я накарал да го махне…това е една възможност, но ако погледнете нещата от този ъгъл, ще разберете, че за всяко нещо си има причина. Няма добро и лошо, това се променя единствено ,когато измените начина си на мислене.

 403. Ивайло Says:

  Не знам как да ви разбирам,аз съм готов да се променя,бих направил всичко в името на семейството си и съм го правил когато бяхме заедно,дадох свободата и да избира в съвмесният ни живот ,винаги съм отстапвал,материално почти никакви пречки не сме имали-никога не съм я обидил ,посягал ,псувал и др. такива подобни,мълчал съм си дори.Само когато съм виждал,че греши съм и говорил и давал съвети.Нищо не съм искал в отплата докато сме били семейство,тя го знае това и не го отрича просто твърди,че си е изгубила чуствата към мен и не ме желае,ще се измачваме взаймно понеже я няма искрата,това са и думите и не е иска да продалжим понеже е твърде млада и желае да баде свободна отново и да поживее.Всичко това с цената на бъдещето и щастието на детето ни -и това не може да я спре да разруши всичко.За отплатата,която ви пиша гледам като една равносметка и търся вината и в себе си и въпроса ми е-Къде сгреших,че не можах да опазя семейството си здраво.НЕ ЖЕЛАЯ ОТПЛАТА,ЖЕЛАЯ ДА ПРОМЕНЯ СЕБЕ СИ И ДА ПОПРАВЯ ГРЕШКАТА СИ В ИМЕТО НА СЕМЕЙНОТО СИ ЩАСТИЕ.Как да разбирам нещата в друга светлина като и с добротата си не можах да имам това за което ме боли най-много сега.Нали ако си сгрешил в предишен живот в този реално ти се дава възможност да поправиш грешката си -но и поправяйки я не получаваш нито прошка за деянието си нито реално си оправил нещата.Кажете ми много ви моля как ме виждате в бъдеще-ще имам ли отново семейство,ще имам ли проблеми и в какъв аспект,били те здравословни,семейни …лични,професионални и др.Благодаря предварително.

 404. здравей ,
  Кабала. искам да попитам дали имаме бъдеще с приятеля ми ?От известно време не съм на себе си и съм много тъжна.Ще бъда ли щастлива пак с него ?
  родена съм на …Благодаря Ви предварително! Името ми е …

 405. Здравейте,Кебала! Предстои ми важен и доста труден изпит,искам да попитам дали ще успея да се справя…или по-точно казано,какво ми вещаят числата? Родена съм на …Благодаря ти много за ДОБРОТО ЖЕЛАНИЕ ВИНАГИ ДА ОТГОВАРЯШ! Вероятно си много специялен човек и все пак хубаво е,че има такива хора,като теб.:-)))

 406. ЗА МАРИЯ: Много трябва да внимавате, защото не изглежда положението добре за този изпит. И все пак,стискам палци.

 407. ЗА ИВАЙЛО:Бяхте ми написал датата си и часа на раждане. Дайте ми ги отново и ми посочете място на раждане.

 408. ЗА jennylopezz: Хайде пак да зададете този въпрос. Ако и следващият път няма отговор, то ще означава, че нищо няма да излезе от връзката.

 409. Здравейте кабала! Благодаря Ви за помоща,която ми оказахте! Казвам се …,родена съм на …. В събота ще пътувам за Германия. Интересувам се дали всичко ще бъде на добре?Ако може да ми кажете и нещо в личен план . Моля, данните и името ми да не се публикуват! Благодаря Ви!

 410. ЗА ТОНИ: Пак не е уцелен момента. Значи, ще е наред с парите, които ще получавате, както и със самият престой там, но като че ли ще има нещо около тази работа или няма да е точно това, което са ви обещали. Много се радвам, че ще заминавате-)))А, за личния план исках и час на раждане, въпреки, че, ще имате доста задължения,по-скоро проблеми в личен план през годината, която ще започнете.

 411. ЗА jiji: Ще помоля още веднъж да се зададе въпроса. Единствената вина,е че сте прекалено емоционална и на моменти злоупотребявате с това-)))

 412. ЗА jiji: Поне за сега, няма изневяра от страна на мъжа ви. По-скоро мисли за вас и вашите взаимоотношения. Имате шанс да ги оправите, да знаете, ама ще е много,ама много трудно.

 413. Мария Says:

  Кебала,здравей!Влюбена съм в едно момче,казва се …г,дали ще се получи между нас нещо сериозно и трайно?Аз съм родена на …Благодаря ти,предварително!

 414. ЗА МАРИЯ: Такъв въпрос можете да зададете, само,ако имате връзка с този мъж.

 415. лудесия Says:

  Здравей Кабала,

  родена съм на…
  години наред на мога да се дипломирам.Когато постоянно ме късат на изпитите и ми писва.
  Остават ми 4 изпита.Ще ги взема ли?Ще се дипломирам ли? Мъжа ми не иска дете докато не завърша.Писна ми да уча. Исма да се дипломирам сега.

 416. ЗА ЛУДЕСИЯ: Вие ще се дипломирате, ама като не ви се учи, за какъв дявол сте се захванала?! След като ви късат на изпитите, значи нямате и желание да четете…

 417. лудесия Says:

  Понякога обстоятелствата налагат да се захващам с неща, които не желая, за да постигна други които желая.
  Налага се да имам висше образование, не очаквах, че ще уча толкова безинтересни неща.
  Успея ли да се дипломирам, ще се почуствам свободна.

 418. Здравей,Кебала!Много съм притеснена,предстои ми тежък изпит на 15.09.2010 ,искам да те попитам ще успея ли да го взема?Родена съм на …
  Благодаря ти!!!!

 419. ЗА МИМОЗКА: Много е рано да се каже дали ще го вземете. Като че ли не мислите изобщо за този изпит и си отвличате вниманието с нещо друго

 420. мая величкова Says:

  Здравей те ! Родена съм на 2…. Моля да ми кажете нещо за моето число . ИМАМ много труден живот . ДАЛИ някога ще се оправи. Благодаря ви предварително.

 421. Здравейте,
  Разбрахме се с доцента по технологично обзавеждане да му се обадя да се огорорим за дата.
  Ще взема ли изпита ?
  Да се явя ли на 20 на фуражи, ще го взема ли?
  Писахте, че ще се дипломирам, аз взех вече един изпит останаха 3, до края на годината ще успея ли?

 422. ЗА МАЯ ВЕЛИЧКОВА: Вие сте прекалено „земна“ и „застопорена“. Имате 4 планети в знака на Телеца, което говори за търсената от вас материална стабилност в живота, най-общо казано. На всичкото отгоре ви е дадена страхотна вибрация в датата ви, а в същото време, понеже сте си прекалено заземена, хич не искате да промените живота си. Последвалите резки възходи и падения, по-скоро са ви направили страхлива, вместо да се запънете и да се решите, най-после, на промяна. Имате много тежък „удар“, но след това ви е дадена голяма възможност да преодолеете всичко. Страхувате се да действате. Търсите някой да ви ръчне.

 423. ЗА ЛУДЕСИЯ: Много бъдете внимателна, че пак сте се отнесла нанякъде, че има вероятност отново да ви скъсат. Толкова сте разтревожена, че чак ми треперите.

 424. Валентина Says:

  Здравейте! Заинтригувана съм от статията, тъй като съм родена на кармична дата и усещам тези вибрации. Става въпрос за личния ми живот – трудности във връзките си. Чета доста литература и съм отворена за духовното. Единственото ми желание е да имам мир,любов и хармония в душата си, за да съм добра и към хората около мен.Опитвам се да владея агресията си, която си признавам, понякога ме завладява! родена съм на …
  Молбата ми към Вас е, да ми дадете онези направления, които бих могла да овладея и да използвам силата на личното ми число за мое добро! Кое е необходимо да притъпя и кое да използвам за да вземам по-добрите решения! Точно в настоящия момент съм отново на прага да се развали дълга връзка, за което имам и аз вина!
  Благодаря Ви!

 425. ЗА ВАЛЕНТИНА: Честно казано, аз няма как да ви дам съвет за овладяване на числото. Агресията ви е дори в повече от нормалната. Имате прекалено големи противоречия вътре в себе си и се опитвате да притъшите голяма част от вашите качества, може би от страх, ама пък по този начин спъвате „късмета си“. Това е само датата ви, но сте и наясно, че за да се видят определени причини за действия е необходимо да се погледнат имената, както да се вземе предвид и часът на раждане.

 426. Здравейте,
  не бях притеснена за изпита.Дори бях толкова обедена, че ще го взема ,че се изненадах когато осъзнах, че няма да се справя.Учих толкова много, че направо ме е яд.Заболя ме главата от четене и във слака четох и минах целия материал с изключение на 1 въпрос повече от два пъти.
  Когато Ви писах бях притеснена за друго дали да се явя и на двата изпита в един ден.Взех разумно решение да се явя само на единия , за да не ми стане на каша в главата и бях обедена, че ще успея.Изненадах се като написа, че няма да го взема и то така и стана.
  След изпита разбрах за една дата за технологично , която не беше обявена, казаха да отида, за да се съберем повече хора, така можело да имаме по – голям шанс да го вземем. Шефката ме пуска в четвъртъка и ще отида да видя как протича изпита ,то се е видяло,че мен докато не ме скъсат поне веднъж на изпит не го взимам.
  Какво мислиш ще имам ли шанс на този изпит?
  Този дето мина, като бях учила нищо, сега имам 2 дена след малко тръгвам от работа и ще уча като се прибера и утре пак и четвъртък на изпит.
  И в крайна сметка като успея да се сипломирам, какво да уча магистратура?
  Аз знам какво искам, но не знам това което запиша дали ще отговаря на това което искам ,да не стане да уча пак някви тъпотии?
  Вече съм много объркана.

 427. ЗА ЛУДЕСИЯ: Пак ви казвам….не знам защо учите, след като намирате много от дисциплините за тъпотии??? Не си спомням да съм дала окончателен отговор НЕ-)))). ДОри и да съм го видяла, съм ви предупредила да внимавате,нали? Сга ви предупреждавам отново- имате шанс да го вземете, ама пак ще сте объркана…Почти като предния път.

 428. ЗА ПЕПА: Знаете ли, проверете колко пъти сте ми задавала въпрос. Помолих да се задават максимум по два. Мисля, че бях достатъчно търпелива. Обясних, че всеки следващ ще се заплаща. Мисля, че наистина злоупотребявате с тъпението ми и това го казвам, без дори да съм ядосана, а по-скоро учудена…

 429. Здравейте,

  уча защото тази диплома ми трябва за работата/изпълнявам длъжност за висше образование и ме назначиха, само защото скоро ще се дипломирам иначе щях да съм на друга длъжност/.
  Прекалено остро се изразих с това, че са тъпотий, исках да кажа, че някой предмети са излишни, учим машини примерно, а в работата си имаме техник, който отстранява повредите, не виждам смисъл да знам устройството на машината и да знам каква е повредата.
  Уча защото се налага, мъжа ми иска образована и амбициозна жена до себе си, освен това ми каза, че иска дете но не му е времето защото още уча.
  Каза ми да завършвам, на него му писнало вече да ме чака.Не мога да не завърша, трябва да уча, не мога да се откажа сега на финала.Уча защото трябва да приключа с това. “ Защо учите …?“Прозвуча ми все едно трябва да се откажа или че съм глупава и няма да се справя.
  Не мога да се откажа,не съм такъв тип човек,трябва да се справя, иначе няма да имам мира цял живот.
  Ще продължа да уча, защото искам да завърша магистратура, но вече няма да е тази специалност, а друга, която ще ми доставя удоволствие.

 430. ЗА ЛУДЕСИЯ: Е, чак пък да сте глупава-))))…това бих ви го казала директно,ако ви познавах достатъчно. Идеята ми беше, че вероятно не учите това, което всъщност искате. Знам, че има излишни неща, но пък трябва да ви кажа, че ми се е случвало точно те да ми помогнат много. Случайности няма, нали знаете-)))).
  Интересно,ако нямахте образование, мъжът ви нямаше да е с вас,така ли да го разбирам? Той кого обича-вас или дипломата ви…Идеята е добра, да се насочите към нещо, което ще ви достави удоволствие.

 431. Здравейте Даниела,
  вчера взех изпита и се чуствах невероятно щастлива.
  Не мога да опиша с думи щастието си:).
  Мисля да се запиша на безплатен курс по английски за работещи от бюрото по труда.
  Вече виждам края на образованието си, вярвам, че декември ще се дипломирам.
  Взех най-трудния изпит :-)!
  Как мислиш, ще започнат ли да ме осигуряват на реалната заплата, говоря от доста време за това с шефката, лятото за малко да стане.Шефа каза да изчакам септември.
  Мисля, когато взема последния изпит да говоря пак с шефката, ще и обясна, че имам намерение да забременея /да излизам майчинство/ и да купуваме жилище/тя вече знае,но за сега изчаквам удобно време пак да попитам/.
  ))))) А само да пипитам, според сметките, които правиш, какво ми се отдава най-много?
  По принцип всичко, което почна е трудно и зависи предимно от желанието, което имам да се реализира и от постоянството, и от волята.
  Обикновенно отначало не е много приятно, но в последствие става приятно, когато се виждат резултатите.
  За това съм преценила, че нищо не ми се отдава докато не се науча, как да го правя.
  А според мен съм глупава, защото нямам услужлива памет…
  Когато се случи нещо хубаво, например взетия изпит вчера, то ми дава тласък да продължавам напред, изпълвам се с положителни емоции.
  Много е яко.

 432. ЗА ЛУДЕСИЯ: Е,браво!-)))Аз казах, че сте се дипломираш,ама ще ти е голям зор-)))). За заплатата- не мисля, че ще стане скоро, пък и виждам ограничения в парите- няма да са много. КОнкретно за това, какво точно трябва да работиш изисква доста време и анализ на целия ти хороскоп, а това няма да го направя безплатно-)))… Паметта се тренира-)))), за да стане услужлива-)))) НАЗДРАВЕ за изпита-)))

 433. Здравейте kabala, Казвам се ………г. Съвсем случайно попаднах на това място и като попрочетох коментарите на останалите и вашите отговори ми се прииска и на мен да дадете. Намирам се в следкошмарна фаза от живота си. Един адов етап премина през мен и ме разсипа. Сега се събирам малко по малко, но хаосът е все още навсякъде около мен. Ако по време на трусовете бях изцяло съсредоточена в себе си, сега ясно виждам колко животът ми се е разпаднал – работа, любов семейство. Все едно нищо не е останало. Имам нужда от нещо. за което да се заловя, и въпреки надеждите ми, бъдете откровена.

 434. ЗА РАЛИ: Трябва да ми зададете конкретен въпрос, иначе няма как да ви кажа това, което искате. Ще ви помоля да го направите след няколко дни, да ми напишете отново данните си и час на раждане.

 435. Kabala, здравейте отново. Благодаря за толеранса. Родена съм на …(моля ви, тези данни да останат межу нас). Иска ми се да зная дали скоро ще изляза от финансовите си затруднения и голямата дилема в живота ми в момента – да остана във връзката си, в която съм вече близо две години или да избера да замина отново в чужбина. Истината е, че ме е страх да не направя огромна грешка за пореден път.
  Благодаря ви много предварително.

 436. Златина Says:

  Здравейте Кабала! Казвам се ….. От известно време нямам работа, а ми трябва неотложно, за да издържам сина си. С баща му сме разделени. Търся си по специалността (учител), но и друга. Интересува ме дали скоро ще започна да работя? Достатъчно си починах. Интересното при мен е, че трудно си намирам работа и се задържам малко…
  Благодаря Ви предварително за отговора!
  Имате много интересни статии по въпроси, които живо ме интересуват и ги разглеждам с удоволстние!

 437. ЗА ЗЛАТИНА: Работа ще си намерите до 3 месеца. Сега, относно това, което ми казвате…вие, изобщо, сигурна ли сте, че е трябвало да рбаотите като учител?! Вашата карта е много показателна за кармичност и то точно в професията. Някога сте се занимавала с комуникации, говорене, писане и сега се опитвате да работите пак там, а не е трябвало. В този живот е трябвало да пътувате, да учите езици или да се занимавате с някакъ вид творчество. Вярно е, че умеете да работите и с деца, но трябва да се насочите към другия си „възел“. Освен това, на вас ще ви се даде много във финансов план, обаче потърсете в себе си кое е нещото, което искате или сте искала да работите.

 438. ЗА РАЛИ : От финансовата криза ще излезете и ви очаква коренна промяна в социалното положение. Интересното е, че е свързано с партньор това, както и с пътуване, а може и да решите да учите, евентуално. А дали да останете с този мъж, няма как да ви кажа. Вие задавате въпрос с „или“,а няма как да отговоря с Да или Не на него. Задайте ги отново.

 439. Kabala, благодаря ви много!

 440. Юлиан Василев Says:

  Здравейте Даниела Тодорова, роден съм на ….
  Има едно момиче, което чувствам, че е истинското за мен, а някак все не ни се получава, но това ок. Всъщност проблема ми е, че не намирам нищо в себе си, което да изкарам, да сътворя нещо или да развия себе си:)
  Благодаря

 441. Преслав Пламенов Додев Says:

  Роден съм на……….. Ако можете да кажете нещо ще съм ви благодарен!

 442. ЗА Преслав Пламенов Додев: Трябва да внимавате, защото вашата чувствителност ви хвърля в различни крайности. Прекалено сте честолюбив и недоволен от мястото, което заемате. Имате кармична обремененост, свързана с връзките, която, вероятно, вече сте преодолял. Независимо от оригиналните ви идеи и от практичността в личните отношения, може да попаднете в ситуации, в които да се чувствате като изгубен. Промени ще имате и в професионалната сфера. На вас ви е дадено да сте от типа отшелници, които опознават себе си в тишина.Избягвайте споровете и излишната агресивност.

 443. ЗА Юлиан Василев: Аз не намирам нищо, което ви пречи. Единственият ви проблем, че прекалено много отстъпвате, на моменти, въпреки, че понякога сте прекаено прям и хората го приемат като агресия. Вие сте от малкото хора, на които им е дадено сами да управляват живота си до30 годишна възраст. обаче има и друг момент, тази възможност може да я изпозлвате и като се носите по течението. Вие подценявате възможностите си и това много ви пречи. Липсва ви самоувереност, все още-))). Я, се стегнете, защото ще ви се дадат възможности да се развивате, обаче вие, сам, ще постигнете много повече, отколкото ви е дадено.

 444. Юлиан Василев Says:

  Благодаря, със здраве Даниела Тодорова:)

 445. Юлиан Василев Says:

  Извинете за нахалството, ако е възможно да ми отговорите за отношенията с това момиче …………. Все се разделяме окончателно и се търсим след това и пак нещо става изведнъж.. и т.н.
  Още веднъж извинете за безпокойството и благодаря:)

 446. ЗА ЮЛИЯН ВАСИЛЕВ: Не знам точно какво ви интересува, но пак ще продължават събиранията и разделите при вас. И в двамата има ревност, собственическо чувство, ама и никой не иска да отстъпи.

 447. Юлиан Василев Says:

  Ами какво може ли да сме заедно, щастливи, обичащи се и в разбирателство или си губим времето един с друг:)
  Извинете и благодаря, че има хора като вас:)

 448. ЗА ЮЛИЯН ВАСИЛЕВ: Както казах, непрекъснато ще има „дърпания“ ту към едната, тук към другата страна. Ако щастието за двамата е големите компромиси, значи, ще сте щастливи.

 449. Пламенка Колева Георгиева Says:

  Здравейте.
  Родена съм на ………Имам един несполучлив брак от самото начало, по-късно след 3год.и раздяла…Съпътстваха и няколко връзки, също провал…Притеснява ме факта, че каквото и да правя, не се получава.Може би трябва да съм по-компромисна…знам ли?
  Въпросът ми е-дали ми е отредено завинаги да съм все така сама(да не кажа самотна)?Предстои ли ми в бъдеще да споделя животът си в хармония с мъж?
  Благодаря предварително за отговорът Ви.
  Поздрави.:)

  /много Ви моля личните ми данни с името да не се публикуват към тази публикация/

 450. ЗА Пламенка Колева Георгиева: Реално, ви ще имате възможност за още един брак, а предложението няма да е едно. Вие сте малко колеблив човек, който,не винаги, знае какво иска. Първо е трябвало да направите кариера и чак тогава да създавате семейство, да учите.

 451. Роден на… г. имах прекрасна работа, след това дойде и момиче с което много се обичаме поне така си мислех, но за последните две години, първо работата ми а сега и любовта ми се разпада, какво става… моля ви ако може да ми кажете нещо за мен в професионален и личен план?
  Много Ви моля личните ми данни с името да не се публикуват към тази публикация!

 452. ЗА Leon: Ще трябва да ми зададете конкретен въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Само от датата на раждане не могат да се правят подробни анализи.

 453. Кабала, искам да те попитам какво ми вещаят числата – любов, работа…. казват ли нещо за тези неща?!…
  Благодаря за вниманието!

 454. Красимира Says:

  Родена съм на….Омъжена съм и и мам едно дете. Със съпруга ми не се разбираме относно финансовите въпроси и от там идват и останалите ни проблеми. Първият ми въпрос е дали някога ще намерим общ език и ще имаме нормално семейство или ще се разделим?
  Другият ми въпрос е свързан с работата ми. Винаги шефовете ми са били страшно доволни от мен, а все нещо не ми достига, за да се издигна. Имам висше образование, а не работя по специалността си. Според датата ми на раждане, можете ли да ми кажете в каква област би трябвало да се насоча, тъй като аз самата никога не съм имала конкретна мечта за професия и дори сега не знам точно какво искам да работя. Може би не съм си намерила мястото все още.
  И още идно въпросче: Ще имам ли в близко бъдеще самостоятелно жилище? (сега живеем при родителите на съпруга ми)

 455. Здравейте,
  датата на раждането ми е … ако може да кажете нешто за мен и какво ме очака в бъдеще? Благодаря Ви!

 456. маряна Says:

  Родена съм на ….Не ми върви никак в любовта,от дълго време не мога да си хвана приятел.А и със здравето закъсах

 457. ЗА МАРИЯ: При вас има голям конфликт между емоциите ви и това, че поставяте прекалено големи изисквания към хората, които обичате. Ще се налага да преодолявате известни сривове в живота си, било в личен или материален план. КОгато сте засегната, реагирате доста студено,но независимо, че сте влюбчива, вие много реалистично започвате да се гледате отстрани. Умеете да пестите, но и ще губите

 458. ЗА КРАСИМИРА: Не трябва да задавате въпрос с това „или“, за съпруга ви. Не виждам в скоро време да живеете в собсвено жилище. Голяма кариера също няма да направите. То,добре,че хората са доволни от вас, ама вие, защо се самоизолирате. Все едно, че искате да се отделите от света. Проблемът ви е, че прекалено мислите за пари и семейство. Както казват езотериците, когато прилепнете към нещо, то или няма да ви се случи, или ще ви избяга. Вие трябва да се насочите там, където има голямо движение и пътуване в работата,защото умеете да говорите, да забавлявате. Поради каква причина се омъжихте? Тук има вибрация, която показва, че сте имала нещо предвид…да не сте била бременна?

 459. ЗА Denica: Ви е не сте от най-постоянните хора. Вероятно изпитвате нужда от обич и не я получавате достатъчно. Хубаво е да учите, ама пък бързо ви омръзват нещата, ако не се получат веднага. Трябва да сте по-дисциплинирана. Може да имате някакви таланти, като писане, танцуване или пеене. Добре е и да пътувате.

 460. ЗА МАРИЯНА: Сега, поне 3 предложения за брак ще имате. Предстои ви влюбване и нищо чудно и мама да станете в близките една-две години.

 461. Благодаря ти много за написаното!Искам да те питам за един човек, с който имам вразка роден е на ….,дали имаме за напред общ път и заедно ли ще варвим по него!?Моите данни са….
  Благодаря ти много и вярвам в написаното от теб….!

 462. Здравейте kabala, от около година нещата при мен изобщо не вървят, ежедневно изпадам в какви ли не трудности, вече имам чувството, че всички крайща се късат, от този период не мога да си намеря и работа, а се и оказа че за да мога да създам потомство ще трябва да правя и две операции, имам усещането че всичко това което ми се случва е кармично. Искам да попитам дали скоро ще изляза от този омагьосан кръг, ще започна ли скоро работа, предстой ли смяна на местожителство и ще имам ли скоро деца и какъв е моя кармичен път. Казвам се ………………

 463. Светлин Says:

  Здравейте Кабала,

  роден съм на ………… От скоро се върнах окончателно в България и противно на всички очаквания на хората около мен, не мисля да търся и започвам работа по специалността ми, а реших да започна с реализацията на собствен проект. За сега ми се струва, че нещата вървят добре и като цяло по план. Много бих се радвал, ако ми кажете какво според Вас ме очаква в професионален план. Дали начинанията, с които се захващам ще имат успех.

  Благодаря предварително и поздрави:)

 464. родена сьм на……..
  какво бьдеще ме очаква?

 465. Уважаема Кабала,
  По никакъв начин не успявам да влезна в друга връзка с Вас, освен тук, в блога Ви.Зная, че въпросът ми е трети и не трябва да злоупотребявам, но…
  Не знаех, че точно аз ще остана сама и не знаех колко боли самотата и безсмисленото съществуване!
  Кабала, сама ли ще остана до края на живата си?!
  Няма да се сърдя, ако не ми отговорите.Много Ви моля, обаче да ми посочите актуален адрес и телефон, защото много ми се ще да ми направите номерологичен анализ.
  Благодаря Ви!

 466. ЗА МАРИЯ: Не виждам да сте заедно,ако питате за семейство.

 467. ЗА ТАНЯ: Аз не виждам да останете сама-))) И дори ви предстои влюбване до няколко месеца-))). На вас ви е дадено да имате, ако поискате, 4 сериозни партньора. За работата-ще трябва да работите в къщи , да се занимавате с писане и да използвате творческите си наклонности. В момента сте в криза, която преминават всички на определена възраст и тя се състои главно в преоценка на живота ви, скъсване със стари навици и желание да започнете отново, по друг път, ако можем да наречем това криза, де-))) Освен това, вас ви тресе още нещо, което ще отмине за няколко месеца- едно обезверяване, една умора, така че, внимавайте, това да не предизивка нервни сривове и да вземете да се разболеете сега, нали ще се влюбвате-))). Очаквам да ме информирате за новата любов.

 468. Кабала,
  ВЛЮБВАНЕ?! Това е шок, аз си мисля на някого да поднасям само
  пантофите пред телевизора и кученцето да не гледа само мен, че ще му омръзна.
  Дано, не помня това чувство.
  Тогава, може би, работата у дома ще ми доставя удоволствие.
  Благодаря, бъдете щастлива и обичана!

 469. ЗА ТАНЯ: Че какво му е лошото на влюбването-)))) Така, харамонията ще е пълна-))))

 470. Не казвам, че е лошо, Кабала.
  Просто не съм дори мислила по този въпрос.
  Сега , обаче ще се подготвя.Защото Вие казвате,
  че трябва да поискам.
  От сега нататък знам какво искам. Нали така?
  Дано успея, че това е трудно, но непременно ще Ви
  се обадя!

 471. ЗА ЕЛЕНА: Ще имате едно дете, ама ще трябва да решите здравословния си проблем. Ще ви помоля пак да ми зададете въпросите си. По-скоро виждам решаването на някакви юридически въпроси, може да е свързано с документи или пътуване от ваша страна. В датата ви не виждам тежка карма. Може да я носите по линия на рода или бащата. Проблемът ви с операциите с какво е свързан?! Аз, по-скоро виждам евентуални проблеми с костна система, стомах, дебело черво. И пак ми напишете данните си.

 472. ЗА СВЕТЛИН: Ще ми зададете много конкретен въпрос. Така, само по дата на раждане няма как да ви дам големи подробности.

 473. ЗА СИЛВИЯ: Не знам какво ви е накарало да приемате живота като толкова упорита борба, ама така само тъпчите на едно място. Обичате да контактувате и това задоволява вашата емоционалност, но сте и склонна бързо да промените настроението си. Възможно е да преживеете тежко връзка. Знаете, обаче, какво точно искате, въпреки, че не винаги имате волята да го постигнете. Липсва ви умереност, въпреки, че сте склонна и на отстъпки. Възможности ще имате, ама, като че ли ви е страх да ги „вземете“. Тази година ще имате промени в някои лични отношения, а през следващата ще разчистите много от старите си приятелства,защото няма да са ви нужни.

 474. Красимира Says:

  Да, бременна бях, но детето беше желано! Може би не се бяхме опознали добре с мъжа ми преди сватбата. Какво точно имате предвид под това „да не задавам въпроса за мъжа ми с това или“? Чудя се дали ще останем заедно, защото понякога не издържам на неадекватните му реакции в някои съвсем битови ситуации. Благодаря Ви много за отговора!

 475. Казвам се ……….година.Преживяла съм много трудности и изпитания през живота си.Моля да ми напишете колкото се може за бъдещето и съдбата ми.Благодаря ви от фсе сърце!

 476. ЗА Gyuldi: Знаете ли,всичко е някак странно,което ми казвате,защото имате страхотни,ама наистина страхотни числа в датата си. Вероятно, някъде в имената си имате обременености,които трябва да плащате, но реално, душата ви е тук за награда. Имате страхотна интуиция. Вярно е, че сте имала тежък срив, но нещата са започнали да се изглаждат. Вие, просто не сте могла да намерите себе си. Иначе, вие сте в период, в който можете да получите така желаната хармония и любов-))),’щото вие сте родена да сте обичана или поне така смятате вие, но пък сама не можете да се разберете. В края на тази и през следващата година ще трябва да внимавате с парите и материалните въпроси, защото са възможни загуби при вас.

 477. ЗА КРАСИМИРА: В никакъв случай не казвам,че детето не е желано. Просто видях, че е имало причина да се омъжите точно тогава-))) Задала сте въпрос с „или“,а няма как да ви отговоря с да или не-))Честно,на кантар ще сте да се разделите и вероятно ще тръгнат и натам нещата, обаче, вие сте по-заземения човек, по-големият реалист.Бих казала -властна, знае какво иска и няма да си остави магарето в калта…това сте вие…Съпругът ви е малко отнесеничък…не точно неадекватен, а с идеи, които вие мислите за странни,ама понякга има и доза гениалност в тях-))) Така, че вие ще вземете нещата в свои ръце и не вярвам да стигнете до крайност, въпреки, че има такава възможност.

 478. Здравейте Кабала! След тръгването си на детска градина тази есен, дъщеря ми боледува почти непрекъснато – знам, че това е нормално, но определено е безкрайно неприятно. След многото изследвания, съмнения за мононуклеоза и какво ли още не, заключението е трета сливица, която силно ми препоръчват да отстраним оперативно. Знам, че операцията е безобидна, но въпросът ми е сега ли е момента, трябва ли да изчакам и възможно ли е да бъде избегната операцията, чрез алтернативни методи на хомеопатично лечение. Дъщеря ми се казва….

 479. ЗА tsweti: Задайте ми отново въпроса си, защото има взаимно изключващи се отговора. Първият е сега ли е моментът и ако ви отговоря с не, то „трябва ли да изчакам“ пак ще даде отговор „не“- хем да действате, хем да чакате…не ми се връзва това.

 480. Здравейте Кабала! Въпросът ми е объркан точно колкото и аз самата. Не бих искала да подлагам дъщеря си на пълна упойка и хирургична интервенция, колкото и безобидна да е тя! Въпросът ми е наложително ли е хирургичното отстраняване на третата сливица точно в този момент? Името на дъщеря ми е …….Благодаря Ви!

 481. Здравейте Кабала!Не зная какво толкова ме тресеше, но след връзката си с Вас се поуспокоих и дано не е временно.

  И тъй като съм“фукня“, сега ме преследва една майчица да влезна във връзка с Вас, с един единствен въпрос за щерка си :Ще се ожени ли?
  Щерката се казва …
  Родена е ….
  Нямаме съгласието на …, но майка й е безумно тревожна по този въпрос, въпреки, че за мен това не е трагедия.
  Кабала, ако не ми се сърдите, че досаждам,нека майчицата разбере нещо по въпроса. Сигурна съм, че ще се успокои, каквото й да е то.Неизвестността, може да разболее някои, а тя е от тях.
  Благодаря, Кабала! Всеки ден се сещам за Вас и продъжавам да се чудя как може да съхранявате добрината си в това“ вълчо“ време!
  С респект и уважение!

 482. ЗА tsweti: За момента не е наложително такава интервенция, въпреки че се показва едно увеличение и разширение. Нямам идея дали хомеопатията може да помогне в този случай, но искам да ви кажа, че сестра ми е с отстранена трета сливица, когато беше на 4 години. Във вашия случай, поне за сега, не е необходимо.

 483. ЗА ТАНЯ: Няма да се омъжи по смисъла, който се влага…При нея има изплащане на някакви „грехове“ към партньорите, пък и е дадено много късно да създаде семейство. Пък и като я гледам, тя не е хукнала да се жени-)))). Нея я интересуват стабилността във финансово отношение и работата

 484. Благодаря Кабала, ще предам веднага!
  Тя е точно това, което казвате.

 485. Здравейте kabala, от около година нещата при мен изобщо не вървят, в този период не мога да си намеря и работа,в личен план също не ми върви. Може ли да ми кайете какво ме чака, казвам се ….

 486. ЗА Andriana: Някой, отгоре, иска да ви разтърси, за да се вземете в ръце. Датата ви не показва тежки сривове, нито обременености. Ще трябва да преодолеете тази ваша потиснатост. Идва момент,когато ще се разбунтувате, още следващата година, и нещата ще тръгнат в развитие, защото точно това ви е дадено-развитие

 487. екатерина Says:

  Здравейте kabala , родена съм на … През тази година за мен имаше както хубави, така и много лоши моменти. За съжаление приключи една дългогодишна любовна връзка съвсем неочаквано. Следващата година за мен е от изключително значение, т. като трябва да взема важни решения свързани с обучението ми и най вече преместване в дуг град. Кажете ми, моля, какво ме очаква в любовен план, в следването и как да действам, за да не допускам грешки. Благодаря Ви предварително!

 488. ЗА ЕКАТЕРИНА: Ще ми трябва конкретен въпрос. Датата на раждане не винаги показва определеа област от живота и обикновено изисква анализ на целия ви хороскоп

 489. екатерина Says:

  Здравейте отново Кабала! Конкретният ми въпрос към Вас е „ще доведе ли до положителни промени за мен преместването ми в друг град следващата година?

 490. ЗА ЕКАТЕРИНА: Ако имате предвид работа, като положителна промяна, не ви съветвам да се местите.

 491. Кабала, здравейте отново. Казвам се … (ако може да запазите данните ми скрити). Възползвам се от вашето позволение да си задам въпрос отново, за което съм ви искрено благодарна. В живота ми се появи възможност май месец 2011 година да замина на стаж в Словакия и съм особено притеснена дали това ще стане и второ дали това решение е за добро. И имам още един въпрос, професията ми на преводач правилната ли е за мен? В тази област ли ще се развивам и за напред?
  Много ви блаодаря предварително!

 492. Кабала, здравейте, отново съм аз …:)
  Отбивам се само за да ви пожелая здраве, щастие, хармония и всичко от което се нуждаете да са във вашето семейство и дом през новата 2011 година.
  И дано все така помагате на хората, които чрез вас търсят вярата и надеждата, и любовта в живота.
  Бъдете щастлива.

 493. ZА РАЛИ: Благодаря и на вас желая много Светлина в дома ви, Любов и късмет!

 494. ЗА РАЛИ: Като че ли ще имате някакви проблеми и спънки, свурзани с документи и нещо, свързано с дома ви, но ще заминете. И да, вие трябва да превеждате, да пишете и работата ви да е свързана с чужденци.

 495. Цветелина Says:

  Здравейте,
  родена съм на….
  Откакто родих преди 3,5г. не съм работила, понеже си гледам детето, а то все има проблеми със здравето. Направо ме сърбят ръцете да работя нещо и бездействието ме смазва, в същото време не виждам изход от това зацикляне и затваряне у дома. С мъжа ми имаме желание да работим и живеем в чужбина. Интересува ме тази година ще имам ли промени в професионален план, ще си намеря ли най-после работа и в коя сфера е най-подходящо да се насоча?
  Ще имама ли реализация в чужбина?
  Благодаря предварително!

 496. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Имате предвид дали ще започнете работа ли? Това ли имате предвид под „промени“ в професионален план?

 497. Здравейте Кабала,
  От около месец очаквам предложение за работа в нова за мен сфера в голяма компания. Предложението доста се забави, макар да ме уверяват че ще получа такова. Търпението и надеждите ми са на изчерпване и се чувствам в безисходица. Ще получа ли това така очаквано предложение? Името ми е …… Моля данните ми да не бъдат публикувани. Благодаря Ви предварително!

 498. ЗА stan: Странно, излиза, че би трябвало вече да сте получил такова предложение. Ако все пак, не сте, то ще се случи съвсем друго нещо в живота ви, което да промени положеието ви и ще мислите за съвзсем други неща.

 499. Кабала, благодаря Ви за отговора и отделеното време. Реално и конкретно предложение все още нямам. Какво друго нещо в живота ми ще се случи, не Ви разбирам, може ли да поясните?!?Надявам се не е в негативна посока. Благодаря Ви Кабала! ….

 500. Цветелина Says:

  Здравейте.
  Маалко многословно съм се изказала.
  Конкретно имах предвид дали ще започна скоро работа и тази работа ще е свързана ли по някаъв начин с чужбина (карткосрочно или дългосрочно).

  Мерси

 501. Здравейте.Роден съм на …..Числото на живота ми е 7 до колкото ми е известно.Ще се радвам да ми кажете нещо повече.Благодаря

 502. ЗА stan: Не съм казала, че ще е лошо, картата показва определена адаптация при вас, свързано е пари, които очаквате да получите- може да е от заем или вие да вземате такъв. Промяна ще е положителна.

 503. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но нека да е след 3-4 февруари, заради новолунието.

 504. ЗА Andronik: Вие много анализирате и чепкате всичко…понякога, имам чувството, че търсите под вола теле-))). Не можете да намерите своето място, въпреки, че дълбоко, в себе си се нуждаете от признание и „публика“,ако мога така да се изразя. Независимо, че някои хора ви мислят за закостенял, вие сте си бунтар и имате доста странни идеи.Имате силна гордост, обичате блясъка, парите и ще печелите. Можете да бъдете много обаятелен, ако искате-)))

 505. Мая Николаева Says:

  Здравайте,Кабала!Казвам се М.Николаева,родена съм на … г.Бих била благодарна да ми кажете нещо повече за това, което ме очаква?Поздрави!

 506. … числото ми се получи 11 моляви кажете нещо повече мерси!

 507. В.Добрева Says:

  Здравейте,Кабала!Имам чувства към човек роден на….Аз съм родена на …Може ли да има нещо между нас или неговото внимание е част от моето въображение :)))?Благодаря предварително!
  П.С-Как мога да се обърна към вас за по-подробна информация?

 508. ЗА В. ДОБРЕВА: Е, не е само във вашето въображение. Ще има „нещо“ между вас, ама няма да е скоро. Имам мейл написан в блога

 509. ЗА Мая Николаева: Нещо конкретно ли искате да питате? Защото датата ви няма да даде подробности, а най-общо за вас.Ще ви помоля пак да ми напишете данните си

 510. ЗА ДЕНИС: Аз не виждам как го получихте това 11, след като числото на живота ви е 3. Сега, ще преживеете доста предателства от страна на приятелите си, така че внимавайте какво споделяте. При всички случаи, вие трябва да се развивате в чужбина. Имате страхотно развитие, бих казала, скокообразно, рязко и нагоре. Дадена ви е възможност или да рушите, или да създавате,т.е. да управлявате, до известна степен, съдбата си. Вашият урок е да довършвате винаги това, което започвате,а не да прекъсвате и да се захващате с нещо друго. За разлика от останалите тройки, вие не сте от хората, които говорят излишно.

 511. Здравейте.Казвам се…………Така и не срещнах човека с главно „Ч“ за мен…Писано ли ми е да го срещна в този си живот?:) Много благодаря предварително!:)

 512. ЗА Bogi: Ами,ще го срещнете, след две години-)))

 513. Мая Николаева Says:

  Здравейте,Кабала :)!Исках да попитам за взаимоотношенията ни с човек роден на …ч…..Заедно сме от почти 5 годни,но сме семейство от 1 и малко.Преди година станах майка за втори път и още ме тресе една депресийка дето ме кара да се взирам във веки жест и дума-Ама дали ме обича,ама дали сега нещо не ме е разлюбил,ама….и така на приливи и отливи си живеем:)Той е доста затворен,а аз доста чувствителна(каква комбинация?:)) Много ще ми е интересно и полезно да чуя Вашето мнение и съвет!Най-сърдечен поздрав от мен :)!

 514. ЗА Мая Николаева: И въпросът ви е?…Не знам какъв съвет да ви дам, без да знам точния въпрос, на който може да се отговори с Да или Не

 515. Здравейте отново!Благодаря много за отговора който ми дадохте.Бих бил благодарен ако е възможно да ми отговорите и на конкретен въпрос.Пиша отново данните си за ваше улеснение…..а въпросът ми е следния: Ще срещна ли скоро Човека в чието лице ще позная Любовта?Предварително благодаря колкото и тривиално да звучи! 🙂

 516. Мая Николаева Says:

  Ми тогава така-това ли е точният човек за мен?Аз-…..Благодаря и моля да ме извините,че не съм задала точните въпроси(ама като не е наясно човек…).Поздрави сърдечни 🙂 М.

 517. ЗА Andronik: В близките 5 месеца не виждам да срещнете тази любов, която точно вие искате. Ще стане след година и половина.

 518. ЗА МАЯ НИКОЛАЕВА: Ами, ТОЙ Е! Това е вашият мъж-))). И гледайте да не си втълпявате разни негативни мисли-)))

 519. Мая Николаева Says:

  🙂 Благодаря!Обещавам да се постарая!Бъдете щастлива и обичана винаги!

 520. Blagodarim ti, 4e te ima!
  Todorovi – italia

 521. Здравей, Кабала!Имам вразка с едно момче и вапросът ми е дали ще споделим живота си зедно или ще се разминем някъде във времето…?…
  благодаря ти, предварително за отделеното внимание!

 522. ЗА МАРИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но без да използвате „или“.

 523. ЗА Любомир Богойчев: Искате да ви кажа нещо общо за числата ви или имате конкретен въпрос?

 524. Любомир Богойчев Says:

  Ами ако можете да ми кажете за числата и за връзката ми с въпросното момиче дали си подхождаме?

 525. Здравей, Кабала!Имам вразка с едно момче и вапросът ми е дали ще споделим живота си зедно?…. Благодаря ти, предварително за отделеното внимание!

 526. ЗА Любомир Богойчев: Не, не си подхождате с въпросното момиче, нито в емоционален план-там сте противоположности, нито като усещане за партньор. Не го виждам и страстнто сексуално привличане. Този час, който сте ми дал-по-добре без него..+/- е Балкан разлика. В астрологията са от значение 4 минути. Тя е прекалено взискателна към собствената си особа, към отношението и е прекалено емоционална и чувствителна, което си води до инат и доза егоизъм в нейния случай. При вас има развитие и изкачване, при нея- тъпчене на едно място.

 527. ЗА МАРИЯ: Не смятам, че това е подходящият човек за семейство

 528. Здравейте Кабала, от известно време всичко около мен върви назад – съпруга ми втори месец е без работа, голямата ми дъщеря постоянно боледува, а след последната хоспитализация, днес малката ми дъщеря се сдоби с шина на ръчичката? Нещо не е наред, може би не уча особено добре кърмичните си уроци, незнам?!? Кога ще отмине този период, кога нещата ще тръгнат в положителна посока? Името ми е …Моля данните ми да не бъдат публикувани! Предварително Ви благодаря!

 529. Донка Says:

  Здравейте , казвам се…. , в момента работя , но имам нужда от по-добре платена работа, скоро ще мога ли да си намеря? имам и още един въпрос, имах връзка с …ще се задълбочи ли връзката ни или ще се разделим? Благодаря ви.
  Моля данните да не се публикуват!

 530. ЗА tsweti: След 8 месеца нещата ще тръгнат в положителна посока и съпругът ви ще си намери работа. Голямата ви дъщеря има добри жизнени сили, не се притеснявайте. Всичко ще отмине.

 531. Ivanka Asparuhova Says:

  Moeto chislo e 3. Rodena sum na… Rabotia v chujbina dokoga neznam. Vsi4ko e oburkano i vurvi nazad. Interesuva me i lichniqt mi jivot, samotata e ubiistvena. Do tozi moment vinagi sum bila sama, a ne mi ostava mnogo vreme? Blagodarq Vi Kabala nadqvam se na otgovor.

 532. ЗА ДОНКА: Така, като гледам, доста месеци трябва да минат, за да дойде моментът на промяна в работата, поне 6. А за мъжът ми задайте въпрос без това „или“

 533. ЗА Ivanka Asparuhova: Ще ви помоля да ми зададете конкретен въпрос, защото само по датата на раждане няма как да ви кажа за личния ви живот, освен, че сте имала възможност да не сте сама, след 33 годишна възраст. Тогава е трябвало да имате мъж до себе си. Напишете ми въпроса си след 2-3 дни, тъй като времето не е подходящо

 534. Михаил Фернандес Says:

  Здравейте искам да ви питам за връзката ми приятелката какво ще ми кажете.
  Аз съм роден на ….
  Тя…
  Благодаря ви много.

 535. Донка Says:

  Предварително ви благодаря! …. ли е човекът с когото ще развием дългосрочна, сериозна връзка? Казвам се … Моля данните ни да не се публикуват.

 536. ЗА Михаил Фернандес: Задайте ми конкретен въпрос. Иначе, ще се налага да правя анализ на датите и имената ви.

 537. ЗА ДОНКА: Не мисля, че точно това е човекът за вас.

 538. Михаил Фернандес Says:

  Въпроса ми е дали си подхождам с въпросното момиче.

 539. ЗА МИХАИЛ ФЕРНАНДЕС: Не, не си подхождате с това момиче

 540. Михаил Фернандес Says:

  А бих ли могъл да попитам защо, защото ние дори заживяхме заедно, а съм много впечатлен от точните отговори които давате.Някаква кратка информация.Благодаря ви много.

 541. ЗА Михаил Фернандес: Ще трябва отново да ми датете данните-вашите и нейните, за да ви кажа защо-)))

 542. Михаил Фернандес Says:

  Извинявам се за бавния отговор
  Аз – ………………………..

 543. ЗА МИХАИЛ ФЕРНАНДЕС: Защото пътищата ви се разделят като изживявания в личните отношения. И двамата трябва да изживеете раздели,но при нея има и голяма вероятност от развод. Вие имате по-голям стремеж към семейство и сериозна връзка, докато при нея е по-скоро,защото знае,че трябва да създаде семейство,а не,защото силно го иска. И двамата ще имате вечните колебания и терзания в тази връзка, а и ще ви попречи и на двамата да вървите по пътя,който ви е предначертан.

 544. Евгения Says:

  Здравейте, дата на раждане:…
  Сборът от числата е 29 = 2+9= 11 /сега тук малко се обърках дали трябва да събирам 1+1/Да продължавам ли да очаквам , че ще продължава да се руши всичко до което се докосна, както през последните почти три години.Защо губя всичко около себе си,ще има ли край този кошмар?Извинявам се предварително, ако въпросите ми са абсурдни, но и бездната пред мен е голяма.

 545. ЗА ЕВГЕНИЯ: Първо да ви кажа, че не съм в състояние веднага да отговарям. Освен това, дори и да видя нещо лошо,както казвате,ще ви го намекна по заобиколен начин. Няма нужда в този случайда редуцирате 11,въпреки,че при вас, като гледам цялата дата си е точно за редуциране. Ами,тежко ще ви е…няма как да е вечно,но датата ви и някои от числата предполагат доста тежка карма- предателства,лутане да намерите пътя си, проблем с връзките,ама то вие сама сте избрала да се родите с тези числа. Хич не сте била послушна в минал живот и сега ще има моменти,когато трябва да изпитате същото унижение, което сте причинявала на хората в минала инкарнация. Губите всичко,защото така трябва,защото вие си мислите,че ви е необходимо. При вас няма здрава основа. Как да изградите всичко отново силно,след като не сте разрушила основите на старото?!

 546. Евгения Says:

  Първо искам да ви се извиня, за проявеното нетърпение.Искам и да ви благодаря за отговора.Имам навика въпреки тежката си карма, да помагам, да съдействам, да подавам ръка.Никога не съм се замисляла защо го правя.Сега като прочетох , за това че в миналото си съм унижавала, се питам, дали подсъзнателно го правя, за да изкупя по някакъв начин вината си пред тези които съм унижавала.
  Идентифицирането на проблема е на половина решен проблем, в случаят, вече е ясно, че от една страна имам тежка карма, от друга губя защото си мисля, че това което имам ми е необходимо, но нима на всеки човек, не са му нужни, опора, обич, и вяра,дом, семейство за да продължи,поне аз без тях не мисля, че бих се справила, а вече ги нямам.Трудно ми е да осмисля изречението „Как да изградите всичко отново силно,след като не сте разрушила основите на старото?!“ – кое старото, колко назад трябва да се върна, за до открия.В крайна сметка изводът е, че както и да продължа с каквото и където да продължа,то ще е временно, нетрайно и отново разочароващо.Не може да няма надежда , дори се притеснявам да попитам, стъпката която обмислям, да замина за чужбина и тя ли е ще е поредният провал?!

 547. Здравейте Кабала! Преди време Ви писах, окуражихте ме изключително много! Благодаря Ви! Днес отново съм тук с въпрос към Вас, защото работа така и все още не съм започнал, а и събитието, което трябвало да промени нещата дотолкова че този въпрос с работата да не стои така и не се е случило все още. След три месеца търсене на работа вече съм напълно отчаян… моля Ви да ми кажете кога виждате Вие че ще се случи това. Името ми е……………………………… . Предварително Ви благодаря!

 548. Калоян Says:

  Здравей,роден съм на ….
  Всичко в живота ми е объркано,но усещам,че идва край и начало.Моля те да ми кажеш,как според теб ще продължа.Благодаря предварително.

 549. ЗА КАЛОЯН: Искам конкретен въпрос. Не съм екстрасенс, а се занимавам с нумерология и астрология.

 550. Калоян Says:

  Въпросът ми ще имам ли положителна промяна в бизнеса и нова любов?
  Благодаря!

 551. ЗА Евгения; Това не е вярно,че всичко ще е временно-))). както казах, когато не искате да пуснете нещо, дори и без да сте осъзнала,че вече няма смисъл от него, животът ви поставя в ситуации,когато то се разрушава изведнъж, това имах предвид под старо. относно чужбина, ще трябва отново да зададете въпроса си и ще ви помоля пак за данните ви -дата,час и място на раждане.

 552. ЗА stan: Знаете ли, сега ,като ви видях хороскопа, на вас ви е дадено да стигнете много далеч, ама с много,много тежък труд. Имате комбинации,показващи, че можете да получите много и изведнъж да се сринете до нулата. Хич не трябва да се отказвате. Вярно е, че ще имате доста ограничения в парите тази година. Ще имате толкова,колкото да не е без хич. Вие в чужбина ли искате да ходите? Тази година парите ще са на приливи и отливи,ама то и така ги имате и в хороскопа си. За работа, въпроса си трябва да го зададете още веднъж,защото времето не е било подходящо.

 553. ЗА КАЛОЯН: Проблемите,които сте имал, вече започват да се разчистват. Не мога да кажа,че ще има кой знае каква промяна,а и не виждам връзка в близките 2-3 месеца

 554. Евгения Says:

  Здравей Кабала, в този дъждовен пролетен ден искам да пожелая на Вас и на хората в този форум, една успешна и ползотворна седмица.
  Между първият и вторият ви отговор, се случиха неща, за които ако не бях прочела първото ви мнение нямаше да ми мине през ума и да погледна с други очи и уши на това което става.Но това е предмет на друг разговор.
  Моята рожденна дата е ….а въпросът ми беше:
  До месец искам да замина за чужбина, ще се справя ли с задачите които съм си поставила?
  Знам, че имам право само на 2 въпроса и че това е вторият, но искам да ви благодаря, за комуникацията между нас и искрено се надявам,тя да продължи, защото нещата който казвате ми дават един нов поглед в перспектива, интересното е, че след първия прочит на вашият отговор към мен, започнах да преформулирам и въпросите си и гледната точка, което никак, ама никак не е малко!
  Поздрави:Евгения

 555. ЗА ЕВГЕНИЯ: Няма да заминете в чужбина. А,това за задачите ми трябва много конкретен въпрос,защото задачите са много-пари,любов,деца,кариера,брак….всичко е в отделни домове.

 556. ЕВГЕНИЯ Says:

  До месец искам да замина за чужбина, ще се справя ли с задачите които съм си поставила? – беше свързано относно заминаването за чужбина и задачите които съм си поставила по повод заминаването и пребиваването там.
  Но сега след като отговора е , че няма да замина, май ще трябва пак да преформулирам въпроса си.По отношение на работа, доходи дом, какво ме очаква? …..

 557. ЗА ЕВГЕНИЯ: Аз, мисля, че казах, че не правя тук хороскопи, което предполага вашият въпрос „какво“. Искам конкретен въпрос, на който да се отговори с Да или Не

 558. Здравейте Кабала! За пореден път ме смайвате с точноста си! Да имам мисли за заминаване в чужбина, както и за малък бизнес със сладкарство, но второто като че ли не е изкристализирало още. Въпросът ми за работата е ще се случи ли скоро, кога ще започна работа? Как виждате идеята за заминаване в чужбина? …г. Усмихнат ден Кабала, на пук на мрачното време!

 559. здравей Кабала,казвам се ….часа.бих искала да науча нещо за кармата си(труден характер сам,нямам успехи в нищо,от доста време сам в труден психически период)имам връзка с …в ….имам ли бъдеще с него?

 560. ЗА stan: Не виждам скоро работа и не ви съветвам да заминавате в чужбина,поне в близките 6 месеца

 561. ЗА petq: Труден характер сте, защото искате да получите всичко в живота. Държите на признанието, прекалено емоционална сте и бих казала-ревнива. Нямате успехи,защото вие отказвате да се борите. Много тежо приемате промените и при най-малкия проблем,вие се сривате и ви е тежко. Не виждам сериозна връзка с тои мъж. На вас ви е дадено късно да създадете семейство. Поне след 29 годишна възраст.

 562. благодаря ти за отговора,надявах се да кажеш че….)е човека с които ще създам семейство,но и ти потвърди това което дълбоко в мен чуствам.много го обичам но поне би ли ми казала мога ли да му се доверя и да разчитам на него ?….

 563. ЗА petq: Това няма как да го кажа. Трябва подробно да се види неговия характер в хороскопа му.

 564. Malko_cvete Says:

  Здравей! Родена съм на … часа и се интересувам очаква ли се да се осъществи някаква промяна според числата в близко бъдеще за мен и евентуално в кои области да се наблегне. Благодаря.

 565. ЗА Malko_cvete: Близкото бъдеще изисква анализ на годишния ви и рожден хороскоп, така че, задайте въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Другият вариант е само да погледна датата ви на раждане, което няма да ви даде близкото бъдеще, а като цяло.

 566. Malko_cvete Says:

  Извинявам се за неточността като конкретно се интересувам от въпроса възможна ли е смяна на работното място в близкото бъдеще – следващите месеци до края на годината. Благодаря за отзивчивостта Ви и весели празници!

 567. Здравейте,Кабала!РОден съм на …..В жовота до сега съм нямал късмет и сега имам шанс да замина за чужбина да работя за известно време.Интересува ме ще подобри ли статута ми това заминаване и ще се запази ли дългогодишната връзка с приятелката ми, въпреки разстоянието? Тя е родена на ….Благодаря Ви много!

 568. Здравейте, казвам се …, родена съм на …, бих искала да ми кажете нещо за любовта, все не откривам подходящия за мен човек, ще го срещна ли някога, кога ще е това, ще го позная ли..
  Благодаря много !

 569. Здравейте! Родена съм на …. Какво бихте казали за моето число? Благодаря Ви предварително за отговора!

 570. Здравейте Кабалла. …..интересува ме ще замина ли за чужбина и как ще се реализирам напред.Бъдещето ми в България ли се очертава..?Ще срещна ли някога мъжа който е наистина за мен ? Ще преодолея ли трудностите ми в момента? Благодаря ви предварително ,силно се надявам да ми отговорите.

 571. ЗА Malko_cvete: Ще имате възможност за промяна на работното място след около половин година, но не съм убедена дали ще предприемете тази стъпка. Ще имате колебание, вероятно, заради страхове от промяната и неизвестността

 572. ЗА Ivan: Не виждам да се подобри кой знае колко състоянието ви. По-скоро ще срещнете доста трудности. Ще се отдалечите доста с това момиче.

 573. ЗА ПЕТЯ: Ама,вие сте още много млада, за да говорите, че не откривате любовта-))). Вие, дори, ще имате възможност д правите избор, поне между двама. Прекалено много се „взирате“ във взаимоотношенията. освен това и драматизирате малко повечеко ситуациите, в които се намирате. Ако говорим за сериозна връзка, най-вероятно, това ще е след около 2 години,защото не виждам в близко време някакви трайни взаимоотношения

 574. ЗА amanda: Вие трябва да учите, защото иматв много хубави числа, които показват възможност за реализиране и късмет. Ще минете, обаче, през неприятности,свързани с личните отношения и може да преживеете срив след около 24-25 години. Датата ви показва, че сте човек, който трябва да е в центъра на събитията. Може би имате някакви ограничения в семейството или в средата, но вие, рано ще се научите на отговорност. Любопитна сте и много бързо можете да се справите с всеки проблем, независимо, че в началото се обърквате. Вие трябва да пътувате, да се развивате в чужбина и направете важния избор- първо, за вас, е образованието и кариерата, а после-любовта

 575. ЗА Ani:Първо, за любовта, въпросът е много сложен… Малко трудно ще намерите партньор, защото сте малко по-свободолюбива. На вас ви е дадено да имате проблеми във връзките, така че, Мъжът ще го срещнете, но няма да е до две години. Ще заминете в чужбина. Няма как да знам дали в България ви е бъдещето…това се вижда само от хороскопа ви, както и самата ви реализация, но при вас има толкова много хъс да вървите нагоре, че ще се учудя, ако не се справите.

 576. Много ви благодаря.Искам да попитам за момчето с което в момента не сме заедно,ще се оправят ли нещата ,и има ли чувства към мен? Той е роден на …..Благодаря предварително

 577. Здравейте Кабалла.Казвам се ……. искам да попитам ще имам ли връзка с момчето което харесвам той е роден на….Благодаря

 578. ЗА Ani: Ще ви помоля да зададете този въпрос утре. Вече Луната е без курс и няма как да ви отговоря.

 579. ЗА Tanya: Задайте отново този въпрос утре. В момента, времето не е подходящо за отговор.

 580. По-точно да попитам щом разстоянието ще бъде пречка за нас,то това означава ли ,че няма да бъдем заедно?Вярвам,че всеки има предначертан път и той не може да се променя.. иска ми се наистина да разбера,дали в действителност ще продължим пътя си заедно или по отделно? Искрено се надявам да ми отговорите.Мерси много

 581. Здравейте Кабалла.Казвам се…Искам да попитам за момчето с което в момента не сме заедно,ще се оправят ли нещата ,и има ли чувства към мен? Той е роден на …. а аз съм родена на …Благодаря ви предварително

 582. ЗА Ivan: То,може да не стане веднага,но това имах предвид…всеки ще тръгне по своя път

 583. ЗА Ani: Нещата ще се оправят между вас. Няма как да ви отговоря дали той изпитва някакви чувства към вас…не може да се сметне това-)))

 584. Катерина Димитрова Says:

  Здравейте Кабалла.Казвам се …………В момента имам връзка със момче неговите данни са……………Бихте ли ми казали ще се получи ли между нас,и има ли смисъл да се занимавам?аз заминавам извън страната за лятото как ще се развият нещата .? Благодаря ви предварително

 585. Здравейте ,Кабала. Казвам се …………. Както ми предрекахте преди време дойде кризата в отношенията ми с постоянния ми партньор, с когото живеем на семейни начала 6 години. Той е роден на …… Въпросът ми е мислите ли ,че трябва да се разделим окончателно? Това ще е свързано с тотален рестарт за мен. И предстои ли ми някоя нова любов? Благодаря ви много за ценните съвети!!!!

 586. Инна Любомирова Says:

  Здравейте, казвам се ………….., бих искала и на мен да ми кажете нещо за любовта, много благодаря !

 587. ЗА Катерина Димитрова: Не знам какво разбирате под „ще се получи ли между нас“, след като вие имате връзка с този мъж. Ако питате дали връзката ще се развие във времето,отговорът ми не. Уточнете за „как ще се развият нещата“>Искам въпрос,на който да отговоря с Да или Не.

 588. ЗА Мила: Нищо не смятам…Вие ще се разделите,дали го смятам или не. Нова връзка ви предстои,но ще е след около година.Може и малко по-рано.

 589. Благодаря Ви! Последно да попитам ,ако не е проблем .. имам ли някакво кармично наказание и докога ще трае то?Всичко,с което се захвана е пълен провал .. и започвам да се отчайвам .. и кога ще срещна момичето,с което ще създам семейство? Ние сега с приятелката ми живеем заедно и не съм си представял,че ще се разделя с нея ….. Благодаря ВИ! Вие помагате на толкова много хора .Нека Бог да е с Вас!

 590. Здравей,Кабала.Казвам се …………….Моят въпрос е дали той е мъжът за мен,подходящ за женитба,а още по-ясно казано-с него ли ще създам семейство?Благодаря предварително.

 591. ЗА ИННА ЛЮБОМИРОВА: Какво нещо? Трябва ми конкретен въпрос, на който да отговоря с Да или Не. Не винаги датата на раждане дава подробности в определена сфера. Има статия за числата и любовта тук, така,че най-общо,можете да прочетете за любовта на вашето число.

 592. ЗА Ivan: Дайте ми пак датата си на раждане. Аз ги изтривам и няма как да ги помня, за да ви кажа имате ли кармично наказание. Ако си знаете часа на раждане-напишете ми и него,както и къде сте роден.

 593. ЗА Siss: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но нека да е след 3,защото предстои новолуние.

 594. Роден съм на ………..

 595. Теодора Says:

  Здравейте Кабалла.Искам да ви помоля ако можете да ми кажете дали ще съм с момчето в което съм влюбена.Ние преди бяхме заедно и немога да го забравя.Той винаги се връща за нещо към мен и незнам дали да слагам края на това положение.Той се казва ……………Много ви благодаря Предварително !!

 596. Мила Says:

  Благодаря много за отговора. Надявам се събитията да се развият благоприятно и за двама ни. Много бих искала да ви питам за баща ми ………. Предстои ли му скоро работа в чужбина и добре ли е здравословното му състояние?Благодаря ви още веднъж за помощта!!!!!!!!

 597. Здравейте отново! 🙂 Моят въпрос беше дали сегашният ми приятел е човекът за мен и по-точно дали ще създам с него семейство.Моля данните да не бъдат публикувани.Аз се казвам……..Аз съм родена на …………лагодаря предварително 🙂

 598. ЗА ТЕОДОРА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.Времето не е подходящо за отговор

 599. ЗА МИЛА: Задайте отново въпроса си.

 600. ЗА Ivan: Имате обремененост,защото минала инкарнация не сте създал нищо-нито семейство, нито деца…Било е голям купон…Сега, около вас ще усещае,че всичко рухва, ще претърпите трансформация както в личните отношения, така и в професионален план. Урокът трае,докато не го научите,докато Вселената не реши,че всичко,което правите е за да създадете здрава основа,без да се оплаквате и без да имате време да се забавлявате. Не се притеснявайте,брак ще имате с голяма любов, но по правило ви е даден късно-)) А и с вас не се живее лесно-)))

 601. ЗА Siss: Честно казано, не виждам такава възможност

 602. Благодаря за отговора.Можете ли да ми кажете с няколко думи защо?

 603. ЗА Siss: Защото,ако го направите в близките 6-7 години,ще се стигне до развод.Имате заложено това в хороскопа си

 604. Вашия отговор сериозно ме накара да се замисля.. и ще ми бъде в помощ.Благодаря Ви много! ПРиятен ден и всичко най-хубаво Ви пожелавам.

 605. Значи става въпрос по-скоро за периода,не толкова за човека?Тоест имам съдбовна забрана за брак до 28-та ми година?

 606. Мила Says:

  Въпросът ми е баща ми ще замине ли на работа в чужбина скоро? Роден е на …Благодаря

 607. ЗА Siss: Този период зависи от самата дата на раждане. Обикновено, ако кажа,че е до 35 години, човекът отсреща ще се стресира доста. За това, всички астролози и нумеролози са на едно мнение- поне да се мине 27-29 година. Свързано е с движението на Сатурн

 608. ЗА Мила: В момента има някои забавяния. Съсредоточен е върху някакви документи, но ще замине за чужбина

 609. Здравей Кабала ,
  Родена съм на … , минах през много премеждия до сега и слава богу всичко приключи добре , интересува ще оправя ли материално си положение , тъй като с тая финансова криза нещата се промениха , а също така ще срещна ли човек , с когото да се разбирам и да имаме обще неща отдавна живея сама , до сега явно не се получи с предишните ми партньори.

 610. Благодаря Ви за пояснението.Всичко хубаво Ви желая! 🙂

 611. Теодора Says:

  Здравейте Кабалла.Искам да ви помоля ако можете да ми кажете дали ще съм с момчето в което съм влюбена.Ние преди бяхме заедно и немога да го забравя.Той винаги се връща за нещо към мен и незнам дали да слагам края на това положение.Той се казва …………..Аз се казвам Т……….Много ви благодаря Предварително !!

 612. ЗА ТЕОДОРА: Не, няма да сте с този мъж.

 613. ЗА ani: В близките месеци не виждам оправяне на положението ви. Що се касае до половинката, там ,определено имате проблем. До 2 години няма да срещнете половинката си, а и вие имате някакви страхове. По-скоро,проблемът ви е на психологическа основа и много се колебаете

 614. Благодаря

 615. маги Says:

  здравейте
  казвам се …………
  въпросът ми е как съм със здравето,ще се справя ли с трудностите с работата и срещнала ли съм или ще срещна мъжът,които да бъде до мен в този живот.понякога самотата е убииствена и депресивна търсиш да се хванеш за нещо и не намираш никакъв стимул или смисъл
  Моля данните ми да не бъдат публикувани
  ..Благодаря Ви предварително
  с уважение Маги

 616. Хатидже Says:

  Здравейте.Родена съм на …..Имах сериозна връзка продължила близо 6г.В момента не сме заедно,изпаднах в тежка депресия,все още не успявам да преодолея болката и да намеря себе си.ТОЙ е ….г.Ще има ли край тоя ад? Той ли е мъжа за мен, ако не е ще срещна ли голямата си любов?

 617. симона хаджиева Says:

  Здравей Кебалла,искам да те попитам дали някога ще бъда с човека,който обичам от две години казва се …..аз се казвам ….,имам силни чувства към този човек,искам да знам дали си заслужава.

 618. Мила Says:

  Здравейте Кабала!Благодаря ви много за изчерпателните отговори! Харесвам много едно момче, … Аз съм родена на 1… Много Ви моля кажете има ли той чувства към мен и може ли да имаме интимна връзка? Много е стегнат и трудно показва чувствата си, усещам енергията между нас, но нещата са комплексни и сякаш всичко е едно напред,едно назад. Това много ме обърква.Благодаря ви много!!!!

 619. ЗА МАГИ: Задайте въпроси,на които да отговоря с Да или Не. Как сте със здравето изисква анализ на хороскопа ви,така,че бъдете по-конкретна. Ще се справите в работата,ама и вие сте или отнесена или не гледате реално на нещата. Това за половинката е въпрос с „или“ и няма как да дам отговор Да или Не

 620. ЗА Хатидже. Пак,че връзката е продължила толкова дълго. Този мъж не е за вас, а вие ще срещнете половинката си, само,ако успеете да се откъснете от тази стара връзка.

 621. ЗА симона хаджиева: Не виждам да имате връзка с този мъж.

 622. ЗА МИЛА: КАто задавате този въпрос излиза, че трябва нещо да се промени,за да имате интимна връзка. Почти клоня към това, че няма да се случи. Трябва да разберете какво точно му пречи,защото,като гледам данните ви, между вас има силно сексуално привличане…направо си е вулкан-)))

 623. здравей кабала,бих искала да знам дали имам кармична обремененост и каква.и ще се върне ли…………….. .. благодаря

 624. маги Says:

  рожденната ми дата е…г,искам да ви попитам дали съм добре със здравето,дали ще намеря още работни часове и дали това е правилният човек в който съм се влюбила-роден е на 0…….Имам ли някакво бъдеще с него.Благодаря

 625. ЗА petq: нямате кармична обремененост в датата си на раждане и този мъж няма да се върне при вас.

 626. ЗА МАГИ: Ами,не сте в идеално здраве, ама и вие така сте задала въпроса, няма как да знам какво точно ви има. Както казах, прави се специален хороскоп за да се види склонността към различни заболявания. В случа, голямо натоварване имате в главата и бъбреците. Склонност към заболявания, грубо- черен дроб и бели дробове. Не виждам да имате бъдеще с този мъж.

 627. здравей кабала,ще се оправи ли скоро финансовото ми положение?(………..

 628. Purvo da se izvinq che ne pisha na kirilica prosto v momenta ne moga imam problem s laptopa .Iskam da razbera tazi 8-ca koqto se polu4ava kato moe 4islo nakraq dali shte mi donese uspexi v lichen i biznes plan ,zashtoto sum chel che 8-cata e chisloto na uspeha a datata mi e….. Blagodarq predvaritelno Kabala i oshte vednuj se che ne moga da pisha na kirilica

 629. Кремена Says:

  Здравейте. Рождената ми дата е ….г. Отскоро се интересувам от Нумерология и значението на числата върху нас самите и личния ни път. По мои изчисления съм „4“. Четох най-различни тълкувания на това число, бих искала да разбера Вашето тълкувание на моята четворка. Благодаря.

 630. ЗА petq: Вече сте задала повече въпроси, отколкото съм обявила, че ще отговарям безплатно.

 631. ЗА DANIEL: То,както дава,така и неочаквано взема, това 8. Освен това, вие имате кармична обремененост, точно свързана с парите и материалната стабилност, така че, в този живот ще трябва доста да внимавате. Или трябва да давате пари за благотворителност или да тръгнете първо към духовното развитие. По принцип, пътя на живота ви дава натрупан потенциал, но това не означава,че ще го реализирате. Всичко зависи от останалите числа в имената ви и тяхната комбинация с това 8

 632. ЗА КРЕМЕНА:Ами,аз съм писала за вибрацията на всяко число на https://kaballa.wordpress.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/
  На вас са ви дадени големи и резки промени в живота ви във всякакъв план.

 633. Blagodarq za otgovora ti Kabala no tazi karmichna obremenenost kum parite i materialnata stabilnost ,nali vse pak wseki na tazi zemq se stremi kum tochno tova ili gresha ?trqbva da se otreka ot tqx zada iz4istq karmata si za sledvashtiq mi jivot li ? az sum tolkova dobur 4owek pomagam na vseki daval sum poslednite si pari na bezdomni xora nikoga ne sum go pravil .dai zada ti se dade 100-kratno posle, daval sum go zashtoto sum izpitval nujdata da go napraq .Ako moga da se svurja s vas shte se radwam

 634. ЗА DANIEL: Ами,грешите. Не всеки се стреми към това. Някои го приемат, просто, като средство, за да оцеляват и да се стремят към по-духовен начин на живот, а други за да трупат. Има огромна разлика. Ако е истина това, което казвате за даването, то бихте могъл да смекчите влиянието на тази обремененост. Просто, в този живот ще давате повече,отколкото ще получавате и за любовта се отнася това. Можете да се свържите с мен на мейла, който е даден за връзка или на скайп. Има и телефон

 635. Миглена Says:

  Здравейте! Родена съм на ….. Числото ми е 4, но мисля че разбирате защо ви пиша това. Благодаря предварително!

 636. Миглена Says:

  Здравейте! Родена съм на ………..Числото ми е 4, но мисля че разбирате защо ви пиша това. Благодаря предварително!

  Извинете за директното запитване! Сега разгледах по-подробно вашия сайт. Евала за добрата воля с която правите това!
  Мисля, че може би в числата се крие поне малко пояснение за стечението на обстоятелствата в моя живот. Благодаря още веднъж за вниманието !

 637. Zdr kabala,izvinqvam se no nqmam kiriica…roden sam na ….godina,iskam da te popitam shte mi se sluchat li neshtata koito iskam?po tochno do pravilniq chovek li sam i dali shte uspeem s neq da sagradim edno hubavo semeistvo.

 638. ЗА МИГЛЕНА: Няма нужда да пишете няколко поста…Първо трябва да се одобрят и след това ще ги видите. Прави се, защото има доста спам. Не ми стана ясно какво точно искате да попитате? Искате да ви направя бърз разбор на датата ви или е нещо конкретно?

 639. ЗА emo: За нещата,няма как да отговоря на този въпрос.Кои неща?! Всичко тук е математика. Относно този човек…думата „правилен“ е пак относителна. Ако ви е дадено да се разведете,да, това е правилният човек за вас. Отговорът е, че имате шансове да създадете семейство точно с човека до вас.

 640. Миглена Says:

  Извинявайте за постовете. В последствие разбрах това. Ами може би разбор , нещо общо дами кажете , но което е от значение. В смисъл – живота ми е изпълнен с някакви неуредици- като при всички хора. Не съм единствената на която не й върви живота . Развод, здравословни проблеми , нямам връзка – не че е кой знае каква трагедия това, но все пак /не съм грозна , не съм престаряла – ама нямам сродна душа/ .
  С родителката ми никак не се разбираме. Въобще на едно място не можем да живеем, но по стечение на обстоятелствата се налага. Пречим си една на друга , но няма къде да избягам. Колкото и да се опитвам да се търся изход и варианти все нещо не се получава. Иска ми се да знам къде бъркам. За какви грехове си плащам. Имам чувството че много ми се е насъбрало. Понякога едва издържат нервите ми.

  Извинявайте за прекалено подробното писмо и благодаря за отделеното внимание !

 641. здравейте отново,какво имате предвид с “Ако ви е дадено да се разведете,да, това е правилният човек за вас. “имам още един въпрос – ще стана ли фубтолен треньор?

 642. ЗА МИГЛЕНА: Вие действате доста субективно,по принцип на база на вашите емоции и подсъзнание. Не винаги виждате реално събитията около вас. По принцип сте родена на силна и хубава дата, но може ( в зависимост от останалите нумерологични показатели) това да ви е било дадено в минал живот, а да не сте се възползвала от възможностите си. Прекалено дълбоко и емоционално приемате всяка казана дума. Освен това, вие сте човек, който трудно би се променил като характер и трудно би се нагодил към промените, като цяло. Има и още нещо, вие считате , че не сте получила достатъчно любов и разбиране от страна на майка ви,най- вероятно. Хубаво е било да поработите в чужбина.

 643. ЗА emo: Че, ако ви е заложено в хороскопа да се разведете, то ще попаднете точно на този „правилен“ човек, за да се случи това събитие. Специално за треньора, при вас е на кантар,защото сам, все още не сте се ориентирал какво точно искате и дали го искате

 644. Миглена Says:

  Благодаря за отговора ви! Ще помисля над нещата !

 645. Лиляна Says:

  Здравейте, Родена съм на…….. Искам да знам до каква възраст включително имам съдбовна забрана за брак. Тази есен навършвам 28 години. ОК ли е да сключа брак или е добре да чакам да навърша 29 години поне, за да имам успешна връзка. Много благодаря за отделенето време. П.С. Имам ли добри перспективи в професионално отношение?

 646. ЗА ЛИЛЯНА: Забраната ви е точно до тази въратс, така че, не се притеснявайте. Обикновено се препоръчва брак след 27 години, заради цикъла на Сатурн. Да, имате перспективи за развитие,аи вие това,винаги сте искала, нали? Няма да ви е лесно,обаче. Предстоят трудности и предизвикателства.Ще имате и сривове,но виждам, че вие пък сте си инат и няма да се дадете-)))

 647. Лиляна Says:

  Много Ви благодаря, Кабала, за точния и бърз отговор и на двата въпроса. Олекна ми 🙂 Много добре сте „видели“=усетили, че съм инат 🙂 и ще гледам да вървя напред макар и с много труд 🙂 Поздрави най-сърдечни!!

 648. Красимира Says:

  Здравейте Кабалла. Въпросът ми е съпругът ми ще замине ли на работа в чужбина през м.юли? Роден е на………… Благодаря предварително за отговора ви, който за нас е много важен, тъй като се сблъскахме с 2 спам предложения. Желая ви усмихната и креативна седмица!!!

 649. ЗА КРАСИМИРА: Е,няма да е точно юли.Най-голяма вероятност за заминаване е след два месеца и половина

 650. Даниела Н. Стоянова Says:

  Здравейте, Кабала. Казвам се ….Числото на съдбата ми е 9. Уча архитектура, но не желая да се занимавам с това. От няколко години, въпреки че съм само на 21 се опитвам да открия и разбера целта и задачата си в този живот на тази планета, но така и не успявам…Няколко пъти съм изпадала в депресивни състояния заради това, понеже имам силното чувство, че не съм на прав път и губя ценно време, лутайки се в мисли. Чувствам, че имам някаква мисия на Земята и не мога да разбера каква е тя и какво да правя с живота си, но знам, че мисията ми е свързана с развитието и промяната на съзнанието на планетата и човечеството. А може и така да ми се иска, не знам…Но ме е страх, дали изборите, които ще направя ще са правилни. Ако можете да ми помогнете по някакъв начин и да ми кажете нещо за мен и живота ми..каквото и да е, ще съм ви изключително благодарна! Извинявам се, ако съм прекалила с писането и съм станала досадна, но много ме измъчва всичко това. Моля данните ми да не бъдат показвани. Благодаря отново предварително!

 651. бонка Says:

  родена съм на… г.какво можете да ми кажете

 652. ЗА Даниела Н. Стоянова: На вас, действително ви е дадено да имате промени в професионалната ориентация. Съдбата ще ви подлага на доста препятствия. Осъзнавате, че ще имате друга мисия, но в същото време ще направите грешка, заради други хора, заради техни съвети или насоки. На вас ви е дадено като насока хуманитарните науки, но проблемът е, че сте доста нестабилна в исканията си и в очакванията си. Имате страхотна логика, така че, не се учудвам, че в момента учите точно това. Не мога да ви дам съвет. Вие имате свободна воля и трябва сама да решите къде да се насочите. Напротив, страхът ви е излишен-))). Вие сте от хората, които точно могат да определят живота си и ще сте на прав път. Просто, страхът ви обърква.

 653. ЗА БОНКА: На вас ви е дадено да преживеете тежка раздяла в личен план. Много бързо черпите енергията си и е трудно да я възстановите. Имате силна Божетсвена защита и определено изисквате твърде много от хората около себе си. Може да не го осъзнавате, но у вас има повече егоцентризъм, от колкото ви се иска. Разбира се, с времето ви е дадена възможност да го осъзнаете и се надявам да е така, тогава ще получите по-силна енергия и ще сте по-спокойна.

 654. Здравейте,Кабала искам да ви помоля да видите какво ми предстои в близките месеци …. едвам издържам вече на цялото напрежение,което ми се струпва … работя с млади хора почти на моята възраст,но някак си не се разбирам с тях за мен са повърхностни с нещастни души,злобни и невъзпитани те мен ме имат за “ по долу от тях“. Та,че нито нови приятели имам… нито достатъчно финанси ..нито любов… ще ми се случи ли нещо позитивно или ще си карам на лишения във всяко едно отношение … и все пак знам че не сте ясновидка,но ако можете да ми помогнете с нещо ще се радвам това на мен ли се дължи …. имам чувството, че всичко и всички са се изумили… 😦 Надявам се да не те затормозявам и аз с моите писания …. Моля те не публикувай данните ми . Казвам се ………. ,аз и друг път съм ти писала Кабала надявам се и този път да ми отговориш 🙂 Хубави дни.

 655. ЗА K.Р.С: Трябва ми въпрос, на който да отговоря с Да или Не. Това описание изисква анализ на хороскопа ви, но до колкото си спомням, вие имахте засилен лъв в картата си, а това винаги ще ви носи проблеми, защото лъвът иска да е първи и търси признание винаги. Не сте ли се замисляла,че вие трябва да се промените, след като има проблем около вас?

 656. Благодаря за отговора Кабала! Не знам може би сте права трябва да се променя….Замисляла съм се много пъти за всичко,но промяна няма в мен … А за въпроса най важния според мен е Ще успея ли да се реализирам по професията,която уча в момента за агроном? Защото мисля,че няма да мога да продължа обучението си за магистър…

 657. Здравейте Кабала! Родена съм на ….Интересува ме , кое е моето число и какво можете да ми кажете?На този етап съм много самотна, без приятели, много конфликтни ситуации с израстващия ми син.И най-лошото е,че не мога да изградя връзка с мъж.:-(

 658. ЗА K.Р.С: Професионално ще се реализирате, но трудно. Може да ви се наложи някакво допълнително обучение, нещо, като преквалификация.

 659. ЗА П.К.Г: На вас ви е дадено да преживеете доста предателства, но имайте предвид, че сте и егоцентричен човек. Може да сте чувствителна,емоционална, но не осъзнавате, че по този начин сте и в състояние да манипулирате. От друга страна пък сте свободолюбива, като чувства. Брак е даден до 34 годишна възраст, а после, след 42 годишна възраст ще имате сериозна връзка

 660. Виолета Says:

  Здравейте!
  Съвсем случайно попаднах тук,малко се притеснявам да питам ,но в момента ми е много трудно .Родена съм на ….. г.Нямам конкретен въпрос, четох за вибрацията на 8-цата,каквото може да ми кажете,това е .Благодаря ви.

 661. Здравейте Кабала!Казвам се ….., pодена съм нa ………..Числото ми е 6.,какво можете да ми кажете

 662. ЗА ВИОЛЕТА: На вас ви е дадено разочарование в любовта. Прекалено много се вслушвате в хората и се опитвате да им помагате, независимо,че понякога, това е във ваш ущърб. Носите вибрациите на кармичната разплата в този живот, така че няма да ви е много лесно. Повечето грешки, които ще правите, са заради другите. Причината за тази разплата е, че сте била един от членовете на Черното братство в минал живот. Забележете и сега може да урочасвате, дори и без да искате или ако кажете нещо в яда си, то да се случва. Енергетиката ви е много слаба и е добре да не се ядосвате.

 663. Виолета Says:

  Благодаря ви от сърце!
  Желая ви здраве и късмет.Това ,което казвате е истина,да самата истина,но ех това ядосвене все се опитвам да се контролирам,но като ти напира отвътре е много трудно.Още веднъж сърдечно благодаря,вие сте прекрасен слънчев човек.

 664. ЗА ВИОЛЕТА: Благодаря ви!-)))

 665. Здравейте!
  Казвам се …..
  В семейството си имам много тежък проблем,кажете моля ви ще има ли промяна ,ще има ли нещо хубаво.Предварително благодаря.

 666. ЗА ИРЕНА:ЗА ИРЕНА: Вие имате много противоречия в себе си, заради много силният стремеж да бъдете обичана. имате кармична обремененост, свързана с личните отношения, така че, в този живот ще ги отработвате.Промените в живота ви карат да тъпчите на едно място, въпреки развитието ,което ви е дадено. не ви е даден егоцентризъм, но има моменти, когато можете да се превърнете в деспотична жена, която желае да е единствена. Обичате лукса и сте добър приятел. Вие разчитате на тях и те на вас. Прекалено много мислите в любовта и се отдавате на тревоги.

 667. ЗА ОЛЯ: Нямам идея какъв ви е проблемът, защото не съм ясновидец, но се вижда промяна в дома ви, може някой да е болен например, или да се предприеме смяна на жилище, но не виждам скоро да имате някаква промяна.

 668. Даниела Аврамова Says:

  Здравейте, казвам се …….. и съм родена на …………Какво ми придстои в личен и професионален план. човекът с когото живея е роден на ……………
  Поздрави!

 669. ЗА ДАНИЕЛА АВРАМОВА: Тук отговарям на конкретен въпрос, зададен така, че да се отговори с Да или Не. Вашият въпрос изисква анализ на хороскопа ви.

 670. cecka boteva Says:

  Zdraveite izvenjavam se pi6a na latinica no njamam kirilica kazvam se …..i sam rodena na ………,iskah da vi pitam 6te se saberem li otnovo s …………..njamam drug konkreten vapros ako moje da mi kajete koe e 4isloto mi i neto za men.Iskreno vi blagodarja

 671. ЗА cecka boteva: Така, като гледам, би трябвало да се съберете отново с този мъж. Числото ви е 7. Вие сама се изолирате от хората, въпреки,че ви е дадено добро развитие. Прекалено много се съобразявате с този и онзи. Обичате похвалите и търсите непрекъснато нечие одобрение. Имате страхотна енергетика- много силна, така че човек около вас би се чувствал добре. Прекалените ви емоции и чувствителност много ви забиват надолу. Махнете си розовите очила и погледнете реално на хората около себе си.

 672. cecka boteva Says:

  Zdaveite Kabala iskam parvo da se izvenja 4e pi6a na latinica znam 4e e po trudno za raz4itane no njamam kirilica na laptopa.Iskam da vi blagodarja iskreno imate pravo za vsi4ko taka e ot tova da polu4a ne4ie odobrenie i da se haresam izgubih 4oveka za kogoto vi popitah,doverih se na nai dobrata si priatelka i stignah do danato.Pogubih 10 godi6na vraska i le6ih 3 mese4noto mi beb4e ot ba6ta mu.za6toto se razdelih me predi da se rodi.Sega sam v emocionalen vzriv.Naistena sam zatvoren 4ovek i sega sam o6te po zatvorena as jiveja v Italia i tuk balgarite sa gnezdo na osi.Samo intrigi i kluki,zatova stanah o6te po zatvoren 4ovek,Iskam da vi popitam 6te imam li semeistvo ,6te se omaja li za men e vajno sinat mi da raste s obi4ta i podkrepata na ba6ta………Toi e mojata lubov no prejivjah me mnogo pagobni momenti i razo4orovania.6te saomem li da gi preodolem.Blagodarja vi ot cjalata si du6a,jelajavi zdrave i vsi4ko nai hubavo.

 673. Момчил Тодоров Says:

  Здравейте! Роден съм на….Не мисля,че имам право да се оплаквам от живота си досега,но…го правя за съжаление.Мисля,че причината са парите,а липсата им ми пречи да оценя подобаващо всичко,което имам.Така ли ще е и занапред?

 674. ЗА cecka boteva: Това, че е вашата любов, не означава, че е точният човек за вас. Сега, не можах да разбера точно какъв е въпросът. Задайте го отново, но помислете какво точно искате:дали ще създадете семейство изобщо или семейство с този мъж, че аз не разбрах. В астрологията съпругът и този мъж, за който питате ще е под влияние на един и същ астродом, така че искам конкретен въпрос,т.е. изберете едно от двете.

 675. cecka boteva Says:

  Zdraveite Kaballa istenskoto mi jelanie e da sazdam semeistvo s tozi maj.No tova koeto mi napisahte 4e neozna4ava 4e e pravelnia 4ovek za men malko me pla6i.Kakto ve4e vi pisah za men e vajno sinat mi da ima istensko semeistvo i podkrepa na ba6ta.As njamah takava izrasnah sama,roditelite mi bjaha vinagi zaeti da re6avat tjahni problemi.Pisah te mi 4e bi trjabvalo da se saberem otnovo zatova konkretno za nego 6te popitam 6te badem li semeistvo 6te se ojenem li…………Blagodarja vi za razbiraneto 4e pi6a na latinica.

 676. ЗА МОМЧИЛ ТОДОРОВ: Така ще е и занапред, защото се вкарвате в някакви филми за тези пари. Така, като гледам, въпреки проблемите, на вас ви е дадено плавно развитие, ама вие непрекъснато мислите и се притеснявате за пари, за семейство, може и за нечие здраве и така тъпчите на едно място. Прекалено се вслушвате в чужди съвети или пък правите прекалени компромиси. Пари ще имате толкова, колкото са ви необходими. Не очаквайте голямо богатство или изобилие, особено, ако продължавате по същия начин. Когато се вкопчвате в нещо, дори и с мисли, никога няма да го получите.

 677. ЗА cecka boteva: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, защото е било новолуние и няма как да ви дам верен отговор.

 678. cecka boteva Says:

  Zdraveite kak ste.6te badem li semeistvo i 6te se ojenem li s ……………..blagodarja vi za barzite odgovori i vi jelaja lek den

 679. Здравейте! Надявам се да имате възможност да отделите време и на мен. До този момент минах през доста трудности и изпитания. В един момент получих всичко, което искам от живота, но за много кратко време отново всичко се срина, в личен и в професионален план. Моля да ми кажете нещо за кармичния ми път и дали имам бъдеще с човекът с който бях щастлива. Казвам се…………

 680. ЗА cecka boteva: Ще се съберете отново заедно, но все пак имам притеснения, че пак ще имате някакви проблеми,които биха довели до последваща раздяла. Трябва да намерите баланса по между си и да правите големи отстъпки

 681. cecka boteva Says:

  Zdraveite mila Kabala iskreno vi blagodarja za otgovora,Absolutno prava ste problemani koito ni dovede do razdjalata ne e zatvorena tema.Toi o6te sa6testvuva stava vapros za iznevjara i posle 4e se doverih na nai dobrata si preatelka i vzimah ot neja saveti koito ni pogubiha nacjalo.A sega se okaza 4e tja e zapo4nala vraska s nego.A na men mi dava6e savet da go zareja 4e ne stava za ni6to.Jivota ni podnesi mnogo prepjastvia i uroci.As sam sigorna v men 4e 6te se spravja i saomeja da zapazja vraskata ni za napred ako se saberem otnovo no i men kakto vas me e strah toi da li 6te ospee da preodolee razo4orovanieto.Iskam za posledno da vi popitam dano ne sam nahalna.Smjatam dogodina da se prebera s sinat mi zavinagi v Balgaria.Neznam do togava dali 6te se saberem s ba6ta mu no as tuk neizdarjam.Sasipah me si jivota tuk i nikakvo razvitie.Da napravjali tazi stapka, i 6te imam li njakoga dom.Iskreno blagodarja vieste mnogo dobar 4ovek.jelaja vi lek den