СИЙКА

43_gedez

Вероятно е производно на Анастасия и ако решите,че вашето мъниче ще носи името „Сийка”, то трябва да знаете,че бебчето ще е вулкан от чувства, с които може да съгради цяла вселена или да разруши всичко до основи. Подвижна и жизнена, малката девойка ще предизвиква хаос около себе си със своя устрем за знания. Играчките могат да бъдат разглобени, за да види Сийчето какво ги кара да се движат и куклите да мигат… Желанието и да учи и да се развива никога няма да стихва. Малкото момиченце ще носи красота и усмивка на всички около нея. Понякога чувствителността и ще е прекалена и ще се чувства като жертва, но после бързо ще се утърсва от това си състояние и ще продължава напред. Цялата и енергия ще е насочена към доказването, че е човек и заслужава уважение.

Принцеса Сийка е в състояние да преследва толкова големи цели, че някои ще ги възприемат като невъзможни. Ако мама и тате повярват в нейните възможности, тя ще построи кула, по-висока и от Емпайър Стейт Билдинг.

Вашето вечно шаващо бебче ще е под влияние на планетата Меркурий и знакът Телец, така че ще е доста напористо и ще се самоусъвършенства,но по пътя на ограничението. Мама и татко ще трябва от време на време да свалят малката Сийка от звездите, защото тя никога няма да допусне, че светът може да е лош. Не убивайте вярата и в доброто! Само и покажете,че има опасности на пътя. Тя ще обича целия свят и няма да разбира защо трябва да прави разлика между хората. Силата на прекрасната идеалистка ще е увереността и,че животът може да е по-добър,ако всички си протегнем ръка. Не си мислете,че вашето момиченце няма да знае какво иска,зашото хвърчи из небесата! Напротив! Много рано ще определи целите и желанията си, които ще са добре защитени.

Името „Сийка” е едно от най-силните като вибрации и комбинация от звуци. Мога да ви кажа, че дъщеричката ви ще е пример за подражание и дори вие, като родители, ще трябва да се научите от нея как да обичате и да се отнасяте един към друг. Невероятен оптимист, Сийка ще усеща болката на всяко живо същество и със своята усмивка и големи очи ще потушава гнева и ще носи успокое-ние. Тя с удоволствие ще помага на мама в домакинството ,а на тати ще е неговата малка фея. Без да осъзнава, ще се стреми да изпъкне пред другите, да покаже колко е различна. Сийка бавно и упорито ще постигне това, което си е наумила. Силата и е в нейната наивност. Не винаги ще преценява правилно ситуацията и може да я подлъжат, но няма да се откаже от вярата си в доброто. Талантът на вашата Сийка е в разрешаването на противоречията и в постигането на хармония. Мама и татко не трябва да нарушават спокойствието на принцесата, особено,ако е улисана в игри с куклите. Сийчето ще прояви голям инат. Научете я на самодис-циплина, защото може да стигне до крайности. Емоциите и ще са много интензив-ни,а това води както до върха, така и до падането от високото.

Името „Сийка” символизира висшия закон на Живота и неговата променливост. Слънчевото момиченце ще полага големи усилия, за да покаже своя бляскав интелект сред хората. Мама и татако трябва да и купуват много книжки и боички, за да рисува красивия свят. Ще се учудите колко много знае за живота и силите,които действат в него. Поучете се от нейния оптимизъм!

Успех на мамите и татковците,чиито малки  принцеси носят  името Сийка!

Реклами

7 коментара to “СИЙКА”

 1. haughty_girl Says:

  Страхотна статия , браво 🙂

 2. АЗ СЪМ СИЙКА НЯМА НИЩО ВЯРНО В ТОВА

 3. ЗА СИЙКА: Имате пълно право да не се съгласявате-)). Този анализ е направен на база вибрациите на самото име. Всички отклонения са свързани с останалите лични вибрации.

 4. сийка гатева Says:

  Казвам се Сийка и всичко,написано по-горе,като,че е написано за мен.Това е мое мнение.Всеки човек е индивидуален за себе си.

 5. ЗА сийка гатева: Благодаря Ви!

 6. Здравейте!Името Сияна има ли сходни вибрации?

 7. ЗА Daniela: Не и няма как да има

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: