РЕЦЕПТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК

Днес, мой колега от астрологичен форум, сподели рецепта за лечение от рак. Публикувам я с позволението му. И.Борисов е радиестезист и вече има опит с болни,които са в ремисия, вече.

48 часа денонощно през два часа,се приемат 1/2 чаена лъжичка джинджифил на прах ( има го в магазините), смесен с мед.
След този период, тази доза се приема 3 пъти на ден, в продължение на 60 дни.Резултатът е доста бърз.

Искрено се надявам да помогне и на тези, които очакват чудото!

Реклами

63 коментара to “РЕЦЕПТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК”

 1. Здравей Кабала, казвам се ….г. много бих ти била благодарна ако ми кажеш дали с приятеля ми ще имаме скоро детенце и дали той е човекът за мен ,казва се …..

 2. Тази рецепта ако наистина действа така на рака в което аз не се съмнявам съм много щастлива от факта. В душата ми е тъмно и гарван грачи не по здравословни причини и СЛАВА НА БОГА за което, но това ми помогна да се усмихна днес.
  искрено и от сърце и душа чисто и с любов към всички се обръщам и им желая късмет, щастие и любов.

 3. Здравей Кабала, моите уважания към теб и поклон.
  Имам два въпроса които искам да ти задам кратъки и простички.
  До като смърта ни раздели ли ще живея със съпруга си.
  Ще се разведем ли?

 4. ЗА GOLDI: За дете ще трябва да ми напишете точните си данни и на съпруга, като дата,точен час и място на раждане

 5. Здравей Кабала, рааботя на едно място където двама души мъж и жена мои колеги ме взеха на работа за да им помагам, че работата им била много. От месец Януари съм в тази фирма от страна на жената търпя само проблеми от самото начало. Мъжът ми е бил колега преди говорих първо с него за тази длъжност в тая фирма, всичко бе ок от негова страна до момента в който поиска интимна близост с мен три пъти и трите пъти отказах след третият то започна да се държи и прави същото като колежката ми. Те не са собственици на фирмата но са нещо като началници на участъците във фабриката те всъщност са хората които уж движат нещата там. Много са лоши, злобни са, интриганти, не са честни подли са искат да напусна работа и се гаврят с мен по много начини. И двамата ме мразят всеки по различна причина колежката ми е по възрастна от мен, всички казват от останалите ми колеги и най вече мъжете завижда ти тя за това така прави, за мъжът знаят трима колеги какво е искал от мен и двама от тях ме съветват да говоря с баш шефа на фирмата. А аз питам теб има ли смисъл да си изливам душата пред баш шефа на фирмата който до този момент с мен не е говорил той не стои във фабриката той си живее в друг град веднъж ме е видял там във фабриката и то стана съвсем случайно. Тогава питал въпросният ми колега „Какво е това хубаво момиче?“ а той казал ами взели сме го тук да ни помага, а шефа казал аз защо не знам и това е. Кабала моля те умолявам те кажи ми ще се справя ли с тези двама мой колеги там, тоест ще мога ли да постигна положителен резултат от разговор с шефа за тези неща. Защото ме взеха да работя а не ми възлагат никаква работа и днес ми вика жената че не се справям с техните неща и ме прати на място дето не искам да работя ако и там ми каза тя не се справиш…………… . Когато питах с какво не се справям тя каза че повече няма да коментира и край. Кабала да напусна или да остана и да се боря с тях до последно, ако говоря както съм решила с шефа ще постигна ли положителен резултат или да не се занимавам изобщо. Благодаря предварително за отговоря, моля да ме извиниш ако има нещо не наред в поста ми но аз съм прекалено разстроена от нечовешкото отношение и несправедливост. Благодаря сърдечно

 6. ЗА Aneliq: Задавате два взаимно изключващи се въпроси. Изберете на кой по-точно да отговоря и го задайте отново

 7. ЗА АНЕЛИЯ: Задайте въпрос без „или“

 8. Здравей Кабала, решила съм да говоря с човека който е шеф там собственика. С разговора който искам да проведа с него ще постигна ли положителен за мен резултат, сиреч ако си излея душата за цялата мъка той ще застане ли на моя страна? Тази жена която цели с тези си действия да ме накара да напусна му е любовница, страхувам се от това.
  Благодаря и моля за извинение, желая всичко добро.

 9. Имам и друго да питам, което пак съм го питала неправилно.
  Ще се разведа ли с мъжът си?

 10. Христина Says:

  Здравей, Кабала
  Имам 2 въпроса:
  1. Имам ли бъдеще с …. сутринта
  2. Кога ще изплатя жилището на брат ми?

 11. Daniela Georgieva Says:

  Здравейте Даниела!Аз се казвам ….г.Имам връзка от три месеца с мъж ,който е роден на …г.Казва се ….Как ще се развият отношенията между нас?Ще прераснат ли в нещо по-сериозно?

 12. надя иванова Says:

  Здравей Кабала,може би вече съм изчерпала лимита за безплатни отговори ,но се намирам в доста трудно положение.От доста време в семейството ми има само неразбирателство и скандали аз сам разведена с дете и живея с родителите си и брат ми много хора малко пространство та вапроса ми е ще остана ли в това жилище за постояанно или ще живея на друго място имаме ли направена магия и ще спрат ли тези караници в къщи.

 13. ЗА АНЕЛИЯ:Той ще застане на ваша страна, ще ви разбере, но имайте предвид, че ще срещнете голям отпор от страна на вашата колежка, така че, неприятностите ще продължат.

 14. ЗА АНЕЛИЯ: Имайте предвид, че в един момент, съпругът ви, може да не иска развод, така че може да бъде избегнат. Ако решите, обаче, да, ще се разведете.

 15. ЗА ХРИСТИНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 16. ЗА Daniela Georgieva: Отдавна сте преминала лимита за безплатни отговори!

 17. ЗА НАДЯ ИВАНОВА:Ще ви помоля да зададете въпроса си без „или“ и ми напишете имената си и датата си на раждане

 18. Кабала, изключително благодарна съм ви за отговорите от ваша страна. Ще ме уволнят ли от работа?

 19. Христина Says:

  Здравей, Кабала бяха 2 въпроса
  1. Имам ли бъдеще с …
  2. Тъй като баша ми почина преди година жилището остана за мен и брат ми, но аз го искам за себе си и продавам друг имот, за да изплатя половинката. Кога ще я изплатя, има ли шанс това да се случи до края на годината?

 20. Здравей, Даниела! Казвам се ….г.Семейна съм от …години, но до ден-днешен със съпруга ми и детето живеем при неговите родители, а и засега няма шанс това да се промени….което ми е проблема.Та, въпроса ми е свързан с това: Ще намерим ли възможност, начин, помощ… това да се промени или в резулат на липса на промяна това може да доведе и до раздяла…и втория въпрос, ако може..Кой вариант е по-добрия за мен?..Преварително благодаря!

 21. Здравей, Кабала! Моля те кажи ми има ли бъдеще връзкат ами с….. Предварително благодаря. моля да не се изписват данните ни.

 22. ЗА Kapy: Доста объркани са въпросите. Задайте ги без или и бъдете конкретна-))).Относно рака, можете да си изтеглите книгата,която съм превела на Бройс и там има видовете лечения. Специално за джинджифила, ще питам моя колега-)))

 23. ЗА АНЕЛИЯ: Хайде пак да зададете въпроса си,че не е било подходящо за отговор

 24. ЗА ХРИСТИНА: Имате бъдеще с този мъж и ще успеете да изплатите имота, но имайте предвид, че брат ви може да иска друга сума или нещо да увърта. Ще имате сблъсък на тема пари.

 25. ЗА nataliya: Не се вижда бъдеще и по-скоро, той ще е склонен да прекъсне връзката ви.

 26. Здравейте,КАБАЛА.Впечатлихте ме с блога си.Семейна съм,но от 15 г сме разделени.Имах силна връзка,но преди 5г,аз сложих точката.Въпросите ми към вас са – правилно ли съм постъпила спрямо въпросния ….който непрекъснато и сега се опитва да влезе отново в живота ми.Но най -вече ме вълнува дали ще срещна човека за мен, достатъчно интелигентен и почтен, кога.Родена съм на …..Моля не публикуваите ли4ни данни.БЛАГОДАРЯ

 27. валентин Says:

  Имам връзка със семейна жена ще се разведели тя заради мен да заживеем заедно и ще имаме ли наше дете.Имам спечелено дело за наследственна къща кога ще мога да я съборя и влеза в имота си.Ще продам ли скоро някакъв имот нива например.

 28. Кабала благодаря и моля за извинение. Искам да знам ще ме уволнят ли от работа?

 29. Здравеи Кабала!Моят вапрос е отноно здравето на сестра ми … г.,намира се в болница след операциа на мозака по повод аневризма-кравоизлив.Састоянието и е мн. лошо,тъй като има голям оток,които не спада и има голям риск от лош краи.Има ли някакьв шанс за нея. Благодаря ти!

 30. Здравей Кабала,
  родена съм на …..Имам връзка с човек роден на … Това ли е мъжът за мен?
  Скоро ли ще имам детенце?

 31. Ще се подобри ли ситуацията в семейството ми? Аз съм родена на …, а той на … Аз се казвам …, той …. Моля, да не се публикуват личните ми данни

 32. Здравейте.Искам да попитам ще си намеря ли скоро работа в България -Пловдив,защото ме съкратиха.Ще заминали на работа в Истанбул за постоянно…..Благодаря

 33. ЗА ioanna: По принцип, няма смисъл от този въпрос, защото е относителен, но е можело да продължите връзката, а и вие ,продължавате да мислите за този мъж и докато не спрете, няма да си намерите половинка ( друга)

 34. ЗА МИЛЕНА: Не виждам подобрение при сестра ви

 35. ЗА ВАЛЕНТИН:Вие или ме смятате за дебил или вие сте такъв! КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ОТГОВАРЯ НА ЕДИН И СЪЩ ВЪПРОС! МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО СМЕНЯТЕ ИМЕНА, ПОЩИ И IP СТЕ СКРИТ?!

 36. Благодаря,КАБАЛА.Възможно е да съм ви подвелела с обясненията си,но от моя страна аз съм приключила с този мъж окончателно,няма никаква мисъл за него,камо ли тя да ми пречи и спира да открия човека за себе си. Затова вашия отговор ме смути и обърка.Ако имате възможност и време,тъй като ми е ценен вашия съвет,бихте ли разгледали въпроса ми -дали ще срещна истинския човек за мене,от друг ъгъл ,след тези уточнения

 37. ЗА АНЕЛИЯ: Не

 38. ЗА Emma: Връзката ви ще е на принципа на адаптирането с този мъж.Непрекъснато някой с някого ще трябва да се съобразява и да се нагажда. Ако сте намерила мъжа до себе си, ще имате дете.

 39. ЗА пастеКО: Коя ситуация?! В лични отношения, финансов план, деца…? КОя?

 40. ЗА КАМЕЛИЯ: На тези въпроси съм ви отговорила още на 28 май.

 41. ЗА ioanna: Бихте ли написала отново данните си и ако знаете, и часа си на раждане.

 42. Благодаря, КАБАЛА.Родена съм на ….още веднъж ви благодаря са вниманието към мен и за отделеното време.това е наистина изключително важен въпрос за мен

 43. ЗА IOANNA: Ще имате мъж до себе си и ще се влюбите неочаквано след около 2 години.

 44. БЛАГОДАРЯ,КАБАЛА.Бихте ли очертали профила,типа на този мъж,с две думи,зная,че го умеете.МОЛЯ ВИ.БЛАГОДАРЯ ВИ

 45. ЗА IOANNA: е, това няма как да го кажа.Не съм врачка

 46. Vasilka Tsenova Mladenova Says:

  Здравейте,аз съм от Видин.Молъа Ви да ми отговорите на един въпрос,аз съм …години,големият ми син е зависим от наркотици,преди ….от известно време ме боли дясната ръка откъм ….,притеснявам се дали е свързано с основното ми заболяване,моля Ви,отговорете ми,с уважение…

 47. ЗА Vasilka Tsenova Mladenova: Така като гледам,наистина може да е свързано със заболяването ви,така че,веднага се посъветвайте с лекар и без да се шашкате толкова.Всичко ще е наред

 48. надя иванова Says:

  Родена съм на ….Въпроса ми е ще има ли разбирателство някога в семейството ми ,ще остана ли в това жилище дали ще се омъжа отново ще имам ли още деца.

 49. ЗА надя иванова: Голяма хармония няма да имате в семейството, но ще останете в това жилище. Брак не виждам. Може да е връзка на семейни начала и да не е официализирана. Магия нямате. За деца ми трябва дата,точен час и място на раждане.

 50. надя иванова Says:

 51. ЗА надя иванова: Втори брак ще имате, като гледам хороскопа ви и дете, но ще е малко по-късно,отколкото ви се иска.

 52. надя иванова Says:

  A може ли да ми кажете пола на детето аз вече имам едно момиченце и мъжа с който ще се събера от обкражението ми ли е .

 53. ЗА надя иванова: Надя, аз изтривам данните и няма как да ги помня.Напишете ми ги отново, с точен час и място на раждане

 54. надя иванова Says:

  ….

 55. ЗА надя иванова: Пак ще е момиче

 56. Здравей Кабала,казвам се ..бих искала да ми кажеш нещо повече за мен дали ще имам дете и какво ще бъде родена съм на …Благоаря предварително.

 57. камелия Says:

  здравеоите имам един вапрос имаме задлжениа с моиа сапруг в грция щте се отарвеме ли от тях без проплеми благодаря предварително

 58. pepa malkocheva Says:

  Здравейте, бих искала да попитам дали ще си намеря работа , а сина ми , който е на 26 г. Много бих искала да не оставите въпроса ми без отговор. Благодаря ви.

 59. ЗА pepa malkocheva: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Не разбрах за сина ви

 60. ЗА polq petkowa: Трябва ми дата,точен час и място на раждане, за да ви кажа дали ще имате дете

 61. ЗА камелия: Ще успеете,но доста бавно. Преди това ще имате проблеми с администрация или с юридически проблеми

 62. polq petkowa Says:

  Здравей Кабала, Родена сам на ….Благодаря предварително.

 63. ЗА polq petkowa: Според мен имате някакъв проблем.Вероятно става дума за трудно задържане на плод, а и има вероятност от аборт или помятане при вас. Това довежда до психологически проблем и ако това е точният ви час на раждане, градусите го потвърждават. И все пак, имате шанс за дете и то ще е момче.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: