ПЪЛЕН КУРС ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАКА И ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, СЧИТАНИ ЗА НЕЛЕЧИМИ-РУДОЛФ БРОЙС

пълен курс на лечение от рак

В памет на И.С.

Тази книга я преведох, без да съм правила редакция, заради моя

приятелка, споходена от коварно заболяване. Искам да стане

достояние на много хора, за да намерят опора, за да се борят.

Всички наименования на билки са много точни и съм ги търсила по

латинските им наименования. Дала съм и линка, от където съм

свалила руския превод на книгата. За първи път чух за Методът

на Бройс от една книга, купена по съвет на моя приятелка- „Дао на

прочистването“. В момента, също, могат да се закупят оригиналните

сокове, поръчани от този изключително интелигентен човек,

произведени от швейцарска фирма. Можете да ги намерите в

интернет. Лично аз ви препоръчвам да си ги правите сами. Повечето

билки съм ги поръчвала он лайн. Изпробвала съм почти всичко в

написаното в тази книга. Искрено се надявам да помогне и на вас,

на вашите близки и приятели. Ако имате някакви допълнителни

въпроси, относно информацията, ще ви отговоря, а и е добре да

споделите и вие вашия опит.

ДАНИЕЛА ТОДОРОВА- КАБАЛА

Реклами

876 коментара to “ПЪЛЕН КУРС ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАКА И ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, СЧИТАНИ ЗА НЕЛЕЧИМИ-РУДОЛФ БРОЙС”

 1. Василка Says:

  Здравеите,казвам се ….Моля да ми кажете дали ще си запазя работното място.Благодаря Ви.

 2. ЗА ВАСИЛКА: Ще го запазите.

 3. ЖелязКО Says:

  здравейте Кабала казвам се ……. Можете ли да ми кажете след колко време ще почна работа в Франция и ще пращам ли пари на семейството си,и как да се отървем от магията която я имаме от 27 години,благодаря Ви предварително за отговора

 4. ЗА ЖЕЛЯЗКО: Реално,възможност да заминете зад граница ще имате след месец-два, обаче ми се струва, че можете да не заминете тогава, защото ще имате забавяния, свързан с пари и да се случи това след около 5-6 месеца, ако не заминете до този период. Ако наистина имате магия, трябва да потърсите специалист. Човек,който няма понятие с езотериката и не е обучен, няма как да се справи сам. Най-много да си навредите допълнително.

 5. Здравейте,имам въпрос! Преди време бях при ходжа,който ми каза че имам заключен късмет(за способностите му не се съмнявам защото таксата му е смешна и който няма пари може и да не остави,освен това ми позна много неща само докато ме гледаше без аз да казвам и дума) та направих ритуала за изчистване с дрехата захарта и водата нещата от тогава вървят добре приятели с които без причина не говореха с мен също така безпричинно започнаха да ми се обаждат успокоих се вътрешно и се чувствам пречистен! Ще ходя и на Киприянови молитви три пъти за всеки случай! Интересува ме дали наистина е развалена магията или всичко е някакво мое самовнушение което е временно! Също така този ходжа ми направи муска за успехи задраве и всичко да върви в живота ми,но се опасявам муската всъщност да не е втора магия „бяла“ защото аз не искам нещата да стават по насилствен път и ако е така какво да правя! Вярващ човек съм и единственото което искам е аз семейството и близките ми да нямат магии и вредни влияния а от там насетне всеки да се справя с изпитанията,които Господ му дава не чрез изкуствено пренасилване на нещата!Та моят въпрос е отключен ли е заключения ми късмет,безвредна ли е муската и трябва ли да отида и на Киприянови молитви! Очаквам вашия отговор бъдете жива и здрава и Бог да ви благослови!

 6. ЗА Stefan: За съжаление, няма как да ви отговоря на този въпрос. Няма как да знам дали ви е отключен късметът. Това изисква съвесем други познания. Интересно, след като сте вярващ, защо сте ходил на ходжа?! Това отключване, да не мислите,че не е свързано с магия-))).

 7. Юлиана Says:

  здравейте Кабала нужда я се от вашата помощ
  казвам се ………… и работя на две работи,като магазинерка на дрехи и като чистачка в едно заведение, тази седмица ме съкратиха от едната работа като магазинерка,може ли да ми кажете след колко време ще си намеря работа,и след борсата ще ме върнат ли на старата работа като магазинерка,предварително Ви Благодаря

 8. Въпроса ми е – ще сменя ли работното място в близките месеци?……….

 9. Здравейте,Кабала!!Много бих искал да ви задам въпрос,но незнам тук ли или лично?Моля за телефон за връзка с Вас,Благодаря Ви Предварително!!!

 10. Радослав Петров Герасимов Says:

  Защо изтрихте въпроса ми и не ми отговорихте :(? не беше написан правилно и точно ли ?

 11. ЗА Радослав Петров Герасимов: Ако се загледате малко,ще видите, че под коментара ви пише чака одобрение. Никой не ви е трил. Не стоя по цял ден тук, за да чакам някой да ми пише. Моля, бъдете търпелив, а като гледам не ви е присъщо. Не знам какво точно искате от мен. Вие сте емоционално променлив човек, който не може да намери баланс между чувства и его. Не можете да се поставите на мястото на другите. Ако вие казвате,че имате тежък живот, не знам за другите, които наистина са зле, какво трябва да се каже. Вие сам сте си виновен за проблемите. А и тук отговарям на конкретен въпрос. Следващият път четете внимателно какво се изписва и тогава пишете кой какво изтрил и защо. Бих ви махнала поста веднага, само защото е на латиница

 12. ЗА Evgeni: По телефона вече на отговарям на въпроси. За съжаление, много хора злоупотребяват с това и съм стояла по час, за да отговарям на техни въпроси. Телефонът е само за доуточняване с клиенти, с които работя. Можете да питате тук. Данните ги изтривам.

 13. Радослав Петров Герасимов Says:

  И аз се извинявам за думите си-имам конкретен въпрос имам ли бъдеще с човека до мен? Роден е на ……….Или той ме дърпа назад!И отново се извинявам ,и да права сте ,че има и по зле от мен ! Хубав ден !

 14. ЗА ЮЛИАНА: Не виждам да ви върнат на старата работа. Скоро не виждам възможност да започнете. Говорим за официална работа.

 15. ЗА Tanya: Няма да смените работата си в близките 3 месеца.

 16. ЗА Радослав Петров Герасимов: Не ви дърпа назад този човек. По-скоро ви сваля на земята. Имате бъдеще заедно, нови предстои и криза. Най-вероятно ще я преодолеете и всичко ще е наред.

 17. Има ли бъдеще сегашната ми връзка.Казвам се …………

 18. Здравейте, скоро се омъжих, но не вървят нещата със съпруга ми, каква е вашата прогноза?
  Казвам се ………….

 19. ЗА vasil: За да има бъдеще тази ваша връзка, трчбва непрекъснато да се съобразявате с половинката си. Предстоят ви противоречия и в крайна сметка, може и да ви писне все вие да се променяте и адаптирате. Няма да е последната ваша връзка.

 20. ЗА ВИКИ: Предполагам,че питате дали този брак ще просъществува? Бихте ли ми написала часа си и мястото на раждане.

 21. Radoslav Petrov Gerasimov Says:

  Благодаря Кабала за отговора ,и ако не е нахално бихте ли ми казали дали ми предстои път скоро в чужбина ,и имали възможност да ме повикат за състезанието за което искам ! Ще Ви бъда признателен,хубава и приятна седмица Ви пожелавам !

 22. Здравейте отново, за съжаление не знам в колко часа съм родена, в град Плевен съм родена.

 23. Искам да ви попитам един въпрос само.Виждате ли раздяла в скоро време с приятеля ми.Казвам с……….Предварително Ви благодаря за отговора.

 24. Гергана Says:

  Здравейте ! Искам да попитам ще започна ли свой бизнес. Казвам се Гергана.

 25. юлиана Says:

  последен въпрос Кабала и повече няма да Ви притеснявам може ли да ми кажете защо ме съкратиха и ще ме изгонят ли от заведението и какво бъдеще ме очаква

 26. Здравейте ще се разработи ли добре предприятието,с което в момента се занимавам? Казвам се…. и понеже … е било ….ми не е сигурна за часа – от ….

 27. ЗА Radoslav Petrov Gerasimov: Не виждам скоро да заминете за чужбина. Не знам дали това състезание е свързано с пътуването, но ще стане доста по-късно във времето.

 28. ЗА ВИКИ: Ами,от това,което се вижда само от въпроса,който сте задала, вие сте прекалено емоционална и приемате всичко казано твърде лично. Съпругът ви е по-земен и вие считате,че не ви разбира достатъчно и не дава толкова от себе си,колкото вие. Има данни за евентуална раздяла,но имайте предвид,че при вас може да бъде избегната. Предстоят ви още две кризи. Надявам се да ги преминете, а и мъжът ви ви сваля на земята-))). Вие сте нещо,подобно на мен- аз съм емоционалната, витаещата, съпругът ми с един „шамар“ от думи ме сваля, но бракът ни продължава. Вярно е,че не сме имали проблеми, както вие казвате, но това е до вас двамата.Въпрос на много разговори и изясняване на това, кой какво е искал да каже.

 29. ЗА ВАНЯ: Ваня, ще се разделите,но все пак, имате шанс да сте заедно.Може да бъде избегната

 30. ЗА ГЕРГАНА: Вие знаете отговора на този въпрос. Ще започнете, въпреки,че ще имате някои определени спънки и забавяния

 31. ЗА ЮЛИЯНА: Няма как да знам причините за това. Не съм врачка. Какво бъдеще ви очаква изисква анализ на хороскопа ви. Търсете си друга работа

 32. ЗА ЗЛАТА: Ще заработи, но след време ще има пак проблеми и то, заради някого,може би клиенти или заради поръчка

 33. здравей те казвам се …….. всичко ли приключи между мен и …….. ще има ли по сериозно нещо между нас .скоро ли ще имам сериозна връзка .моля личните ми данни да не бъдат показвани благодаря ви предварително

 34. Надежда Радославова Says:

  Здравейте искам да ви попитам в личен план ще имам ли сериозна връзка и човека който харесвам отговаря ли на чувствата ми.Какво ме очаква за вбъдеще.Казвам се Надежда Иванова родена сам на ……

 35. Здравейте, Кабала! Желая Ви много здраве и успехи, късмет и успехи и през новата година! Казвам се … Семейна съм и имам две малки момченца. Съпругът ми се казва …. От около година сме в обтегнати отношения. По същото време научих, че той има връзка с друга жена от около година и половина /а може би и повече/.Нещата помежду ни не вървят. А аз го обичам и държа на семейството си. Ще преодолеем ли тази криза в отношенията си или ще се разделим? Имаме ли направена магия? От около три месеца съм на нова работа. Ще остана ли на нея и ще ми провърви ли в професионален план? Благодаря предварително за отговорите и ако е възможно да не показвате личните ни данни.

 36. Цветелина Стоянова Маринова Says:

  Здравейте!
  Казвам се ………….
  Може ли да ми отговорите дали брака ми ще бъде успешен?
  Хубав ден желая!

 37. Radoslav Gerasimov Says:

  Кабала.сърдечно Ви благодаря ,че ми помогнахте с думите си,разгледах блога Ви ,и ми хареса,и бих се радвал повече хора да има като Вас,защото такива статии,думи дават сили на хората! В едно съм се обедил,че с вяра и добра мисъл всичко се постига! 🙂 Хубав ден !

 38. Radoslav Gerasimov Says:

  Последно бих искал да Ви попитам,дали има смисъл да съм с този човек ,с който съм при условие ,че не ни върви заедно !? Питам ,защото съм зодия Риби,наивен ,мечтател и вярвам до последно винаги ,че нещата биха се оправили,но 5 години не вървят ,дали привикнах дали свикнах така незная,но не съм щастлив !!Само искам да знам ,скоро ще се излекувам ли ? Надявам се да не съм нагъл,и да ми кажете ! Благодаря предварително !

 39. пламен Says:

  здравейте Кабала казвам се пламен и съм роден на ………..
  след колко време ще се оженя и ще си намеря работа

 40. ЗА paola: Задавате взаимно изключващи се въпроси. Хем дали е приключило, хем дали ще имате сериозна връзка с него- не няма да имате сериозна връзка с този мъж. Подобно нещо, за връзката като стабилност, сте ме питала два пъти и съм ви отговаряла.

 41. ЗА Надежда Радославова: Връзка ще имате, но не съм сигурна,че ще прерастне в нещо сериозно, защото има вероятност от раздяла при вас. От рождения ви ден нататък навлизате в година, която ще ви донесе промени в личен план. Стари връзки трябва да приключат, за да се появят нови

 42. ЗА ЕЛЕНА:Ще ви помоля,въпроса за отношенията ви да се зададе отново без „или“> Ще останете на тази работа. В професионален план, говоря, като издигане, ще имате трудности и перипетии. Магии нямате. По-скоро е като уроки, така че, потърсете в нета, има доста начини, да се справите сама с проблема.

 43. ЗА Цветелина Стоянова Маринова: По принцип, бихте могла да имате стабилен брак, но ви е дадена и неочаквана криза, която да доведе до развод и последващ втори. Обаче, тъй като сте си стабилна, със засилено влияние на земния елемент, нищо чудно да я преодолеете.

 44. ЗА Radoslav Gerasimov: За смисъла, трябва сам да го намерите. Рибите имат особени виждания за любовта и считат,че всички останали са като тях. Склонен да правите жертва, вие можете и да се изживявате като такава, т.е. да мислите колко давате, а колко малко получавате. Другите не са като този зодиакален знак и имат други представи за вземането и дването.

 45. ЗА ПЛАМЕН: Работа започнете да търсите след около месец. За брака, това изисква анализ на хороскопа ви, но вие сте си в период, в който трябва да създадете семейство,т.е. от 28 до 35 е този срок при вас.

 46. Здравейте, Кабала! Благодаря за отговорите на въпросите ми. Ще задам отново и по-конкретно въпроса за отношенията ни, както ме съветвате. Ще преодолеем ли със съпругът ми криза-та в отношенията ни? Ще останем ли семейство и за в бъде-ще? Благодаря отново за отговорите. Желая ви здраве и успехи!

 47. ЗА ЕЛЕНА: Ще преодолеете кризата,Елена. То,като гледам,по-скоро вие бихте скочила да направите подобно нещо, че сте по-освободена, по-свободолюбива. Той е човек,който по-трудно ще вземе крайно решение.

 48. Здравей Кабала , писах ти на имейл но ще те помоля да ми отговориш само тук ,въпроса ми е свързан с това дали ще имаме връзка с един мъж и по точно дали ще имам евъзможност да се срещаме занапред с него . Името ми е ………….Моля за конфиденциалност на данните .Благодаря за отговора предварително , много здраве , късмет и успехи във всичко желая ..

 49. ЗА rosi: Няма да имате връзка с този мъж.

 50. Здравей, Кабала, казвам се …г., имам следното питане – от няколко години се занимавам с куп неща – финансов консултант съм в … координатор в …., участвам и в няколко други … но в крайна сметка само се разпилявам и не успявам да постигна кой знае какво, в момента имам една идея за провеждане на здравна диагностика с помощта на едни апарати, от които бях много впечатлена, дали ще имам успех с подобно начинание и ще успея ли да постигна финансова стабилност? Благодаря ти предварително!

 51. Здравейте,
  Кабала,от доста време с интерес следя блога ви и най-сетне се реших да ви пиша,дано да успеете да ми помогнете!От извество време,да не кажа година две не ми върви в личния живот,започвам връзка ,всичко е прекрасно в началото,но за кратко,след това приключва,ходила съм при ходжи и гледачки и всичките казвам едно и също-направена магия да не задържа мъж до себе си и заклъчен късмет.В крайна сметка се реших да отида да ме изчистят при човек,който ми беше препоръчан от моя изключително близка приятелка да не кажа,почти сестра!Отидох направихме всичко както трябва,уж ми отключи късмета,даде ми муска и т.н.Наскоро ходих при една жена,която ми гледа на кафе и каза отново,че късмета ми е заключен,че във всичко ще ми върви но не и в личния живот,там ми бил проблема,очертавал ми се щастлив брак с две деца,но ако не ми се отключи късмета нямало да се стигне дотам.Каза ми и че ,мъжа с който в момента имам отношения,няма да ги запазя ако не го отключа този мой пуст късмет!Незнам вече на кого да вярвам,след два дни ми предстой да отключвам 3 сутрини подред църква,и ще ми четат служби,защото честно казано,нищо освен това вече не ми дава спокойствие!Чувствам се сигурна и спокойна само като вляза в църквата.Казвам се ……….,интересува ме дали с ………година,ще продължим с отношенията си и дали има чувства към мен.Той има връзка с друго момиче,но там нещата вече са изстинали отдавна,въпрос на време е поне по -негови лични думи тази връзка да приключи.Знам че,не аз съм причината за проблемите между тях,защото те са започнали още преди да знаем един друг за съществуването си!Въпреки,че колкото и да ми говори и да ме убеждава,ми е гузно,но немога да се откажа от него,защото имам вече чувства,надявам се и той.Благодаря предварително за отговора,надявам се за пълна конфиденциалност на данните!Благодаря отново ,много здраве и късмет желая !

 52. ЗА ЛИЛИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Времето не е било подходящо за отговор. Да разбирам,че говорите за собствен бизнес,нали така?

 53. ЗА ЙОРИС: ще ви помоля отново да зададете въпроса си. времето не е било подходящо за отговор. Не знам какво са ви говорили, но на вас ви е заложено да имате сериозна връзка късно. Имам предвид, ако искате да прерастне в семейство.

 54. Казвам се ………..,ще продължим отношенията си и дали има чувства към мен?Той има връзка с друго момиче,ако това може да се нарече изобщо вече връзка,но там нещата вече са изстинали отдавна,въпрос на време е поне по -негови лични думи тази връзка да приключи.Знам че,не аз съм причината за проблемите между тях,защото те са започнали още преди да знаем един друг за съществуването си!Въпреки,че колкото и да ми говори и да ме убеждава,ми е гузно,но немога да се откажа от него,защото имам вече чувства,надявам се и той.Също така искам ако може да ми кажете наистина ли късмета ми в любовта е заключен и никога няма да задържа мъж до себе си?Благодаря предварително за отговора,надявам се за пълна конфиденциалност на данните!Благодаря отново ,много здраве и късмет желая !

 55. Венцислава Says:

  Здравейте Kaballa!
  Бих желала да знам дали ще имам съвместнно бъдеще с човека който харесвам и обичам, ….
  Благодаря Ви предварително, за обърнатото време и внемание!

 56. radoslav gerasimov Says:

  Кабала здравейте пак, ако мога да Ви попитам виждате ли ме да участвам в предаването ,в което много искам да ме извикат ? роден съм на ….

 57. ЗА ЙОРИС: Ще продължите връзката си с този мъж. Няма как да изчисля дали ви обича или не, но имайте предвид,че той се намира в период, който не предполага сериозна връзка и последващо създаване на семейство. Нямате никакъв заключен късмет. По-скоро,всичко зависи от характера ви, от прекалените ви емоции, които могат да преминат в собственическо чувство или ревност. На вас ви трябва някой, който да ви даде признание

 58. ЗА ВЕНЦИСЛАВА: Този мъж е трябвало да създаде трайна връзка до 29 годишна възраст, а при вас- трябва да стане точно в този момент. Има разминаване между вибрациите ви, но самите ви числа показват подкрепа един към друг. Съвместното ви бъдеще е под въпрос, защото ви предстои криза до 10 месеца. Ако я преодолеете, всичко ще бъде наред.

 59. Теодора Says:

  Здрвейте, преди време ви попитах за брат си. Казахте ми много важни неща, за което ви благодаря от сърце. Ако е възможно сега бих искала да попитам за себе си. Казвам се ………. сутринта. Имам семейство, съпруг, две прекрасни деца и майка. Имам желание да се развивам в професионален план, търся нова работа. Бихте ли ми казали нещо за мен, за бъдещето ми, как го виждате? Благодаря ви предварително, и моля, не показвайте името и рожденната ми дата. Желая ви всичко най-хубаво!

 60. ЗА radoslav gerasimov: Като гледам, ще участвате в предаването.

 61. Благодаря много за отговора ви,обнадеждихте ме наистина изключително много,защото в момента отношенията ни са в криза.Знам ,че той се намира в такъв период,затова съм му дала свобода и време.Права сте,за тези черти от характера ми,боря се с тях,защото знам че никак не е приятно,мисля,че вече имам напредък 🙂 Благодаря ви,наистина ми вдъхнахте нова надежда,и осъзнавам какви шарлатани има на този свят,които живеят от болките на хората!Благодаря отново,желая ви много здраве,късмет и професионални късмети и останете все така отзивчива и добронамерена!

 62. ЗА ЙОРИС: Няма за какво,Йорис-))) Да, винаги можете да се преборите с някои черти от характера, както и всеки човек,а това си е голяяяма крачка напред. Искрено ви желая успех.

 63. ЗА ТЕОДОРА: Теодора, искам от вас конкретен въпрос. Така написано, изисква анализ на хороскопа ви- рожден и след това годишен.

 64. Теодора Says:

  Здравейте, съжалявам, нямах представа. По-конкретен въпрос – как виждате професиналното ми развитие, ще имам ли такова, ще снемя ли работното си място, естеството на работа, ще бъда ли по-щастлива ако това се случи? Благодаря ви!

 65. маруся Says:

  Здравейте,ще създам ли семейство с КР.?Роден на …..Благодаря ви.

 66. Здравей Кабала! Родена съм на … и искам да попитам дали ще имам връзка с мъж роден на ….. ? Моля не изписвайте рожденните дати. Благодаря Ви предварително.

 67. ненужна Says:

  Здравейте, семеина съм а сърцето ми е другаде . В брака си се чуствам много нещастна и това ме накара да погледна настрани .много години преживях с мъж до себе си ,но в пълна самота .Това тежи .Сега открих човек които привидно покрива всичките ми представи ,но чуствам такава безнадежност…Въобще и откакто се помня нищо в живота ми не върви.Така е със съпруга ми така е със работата ми така е със родителите ми .Изолирах се от хората дори.Родена съм на ………г.за децата си дори не смея да попитам защото нямам сили да чуя нещо лошо но ако ми кажете и за тях ще съм благодарна .Изрично моля датите да не бъдат отразени в поста .Благодаря!

 68. Здравей отново, Кабала, да, наистина става въпрос за стартиране на собствен бизнес, свързан със ……, чувствам се така, сякаш съм открила призванието в живота си, дали наистина е така? Всичко е все още в процес на планиране, но бих искала да знам дали ще е успешно, благодаря ти предварително! ….

 69. ЗА ТЕОДОРА: Теодора, не виждам да смените работното си място в скоро време. Може да имате подобна възможност, но не ви съветвам да го правите в близките 3 месеца.

 70. ЗА МАРУСЯ: При вас си е доста сложно, защото можете да създадете семейство, но пък и вероятността да се разделите е голяма. Няма стабилност в тази ваша връзка

 71. ЗА Plamena: Няма да имате връзка с този мъж. Реално, трябва да се промени нещо около вас двамата, за да се случи.

 72. ЗА НЕНУЖНА: Какъв е по-точно въпросът ви?

 73. ЗА ЛИЛИЯ: Наистина, вие трябва да се занимавате с бизнес и то, с нещо нестандартно като това, което сте решила, но обмислете абсолютно всичко, защото ви чакат проблеми около документи и договорни отношения. Бих ви посъветвала да изчакате 6 месеца, преди да започнете. Между другото, аз съм се подлагала на нещо подобно, със слушалки, но не съм доволна. Надявам се,че това е нещо различно.-)))

 74. Теодора Says:

  Благодаря! Всичко най-хубаво!

 75. Здравейте, Кабала. Казвам се ………Зная, че запазване скрити личните данни. Опитах се да управлявам …….и, но нещата не се получиха. От известно време нямам постоянна работа, а семейството ми се нуждае от мен, имам и банкови заеми. Въпросът ми е – ще намеря ли работа, която да ми осигури постоянен месечен доход? Благодаря ви предварително!

 76. Юлияна Says:

  Здравейте, Кабала. Казвам се Юлияна. Писах вчера, но май не сте го получили. Имам няколко въпроса : Ще се върна ли на старата си работа и ако имам тази възможност, да го направя ли? Дали е в моя полза? Не е ли свършено там всичко?
  Очертават ли се някакви нови възможности пред мен за работа,за учене/странно е за някого, но обичам да уча/ ?
  Водя съдебно дело.Някаква прогноза? Родена съм на ….

 77. здравейте другата седмица ми предстои интервю за работа ако може да ми кажете дали ще започна и какво да отчаквам дали да замина зад граница ……. много ви благодаря

 78. ЗА ЮЛИЯНА: Отговорила съм на въпроса ви.Вероятно сте писала в друга тема.

 79. ЗА dobrinka: Преминахте лимита за безплатни отговори

 80. ЗА ИН: Работа ще си намерите след 4 месеца и половина. Защо си мисля,че ще започнете нов бизнес или ще продължите със стария

 81. Marin Hristov Hristov Says:

  Здравейте, казвам се ….., бихте ли могли да ми кажете дали ще си намеря скоро работа? Благодаря предварително.

 82. Цветана Says:

  Здравейте Кабала!Знам,че запазвате скрити личните данни и се реших да ви пиша.Казвам се …..Имах връзка с един …..И живяхме заедно.Това бяха най-хубавите години в живота ми.Обичахме се и се разбирахме.Споделяхме радости и болка.Имахме планове за общо бъдеще.Дори ми беше казал,че можем да си имаме дете.Бях неимоверно щастлива и вярвах,че най-накрая съм намерила късмета си с този мъж.Всичко вървеше повече от чудесно,но се наложи да живеем за известно време разделени.Той се премести да работи в друг град,а аз останах в града,където живеехме заедно.Трябваше да е само за няколко месеца.Плановете ни бяха да се съберем по нова година.Но в края на октомври ме връхлетя нещастието.Една вечер той ми каза,че е решил да се разделим.Срещнал бил дръга жена,а и не искал да ми губи времето със себе си.Аз изпаднах в шок.Не исках да повярвам,че това се случва с мен.Всичко рухна пред очите ми.Немога да си представя живота си без него.Моля ви ,бихте ли ми казали ще се съберем ли отново с него и ще имаме ли дете ……Благодаря ви предварително!

 83. ЗА ЦВЕТАНА: При вас се получи много интересен отговор. Реално, имате шансове да сте отново с този мъж, но преди това трябва да се промени и ситуацията около него,т.е. да прекъсне тази връзка. Ако след месец този мъж прекъсне отношенията си с тази жена, то тогава , вие ще се съберете с този мъж след 4 месеца и половина. Деца ще имате, но няма как да знам дали ще е от този мъж. Изчакайте месец. Ако научите,че има промяна около този мъж, то ще се съберете.

 84. Цветана Says:

  Много ви благодаря за отговора Кабала!

 85. ЗА Marin Hristov Hristov: Работа няма да си намерите скоро. Ще е малко след 4 месеца

 86. Здр. Кабала! Ще преодолеем ли трудностите ,който имаме с приятелката ми в момента и ще заживеем ли заедно след 2 – 3г? Имаме ли бъдеще заедно?

  Роден съм на …. (не публикувай тези данни МОЛЯ!…Благодаря предварително :))

 87. Благодаря ти, Кабала :), диагностиката с този уред трае около минута, държат се електроди, стъпва се на едни стелки бос и се слага на главата нещо като каишка, от вибрациите на тялото се извлича информация за цялостното състояние на организма по органи и системи, недостиг на витамини, минерали, аминокиселини в цифрова форма, аз се подложих на това преди няколко месеца и бях много впечатлена, това нещо спестява куп медицински изследвания :). Толкова ми хареса, че поисках да го имам за себе си, а после се сетих, че мога да помагам и на други хора с тази дейност, но най-важният човек, на който искам да помогна е синът ми – ……. той има проблеми с говора, комуникацията и социалните взаимоотношения, тези „модерни“ състояния напоследък стават все по-често разпространени, но така и не се посочва конкретна причина за тях, някои обвиняват ваксините, други генетиката, вероятно е комплекс от фактори… Можеш ли да ми кажеш как ще се развива синът ми, ще успее ли да преодолее тези проблеми? Благодаря ти още веднъж!

 88. Здравей Кабала ,
  благодарна съм за отговорите които ми даде преди време и сега отново си позволявам да се обърна към теб. Казвам се ……….очаквам в живота ми съвсем скоро да се случи нещо хубаво което да помогне не само на нас но и на много хора . Въпросът ми е ти виждаш ли подобряване на нещата , истината е че така вече не се издържа . Предварително благодаря .

 89. мирослава ангелова Says:

  Здравейте Кабала!Имах връзка с един мъж преди години сега пак се събрахме ако мога да кажа събиране не живеем заедно , но се виждаме всеки ден.Бях ……… Искам да попитам дали ще сме семейство един ден?И дали ще заминем за чужбина заедно?Благодаря ви предварително Кабала нека бог ви благослови, желая ви много здраве,късмет и професионални късмети и останете все така отзивчива и добронамерена!

 90. Марияна Деспова Says:

  Здравейте Кабала! Казвам се …….. ?Имам проблем и със здравето дали всичко ще е наред за напред ? Благодаря ви предварително Бог да ви благослови!

 91. ненужна Says:

  Здравейте Кабала ще опитам да задам конкретно въпроса си .Как ще се развие брака ми с съпруга ми роден на …г.И другият човек в живота ми роден на … г.-имам ли бъдеще с него?Родена съм на …Благодаря!

 92. Десислава Георгиева Says:

  Здравейте Кабала искам да попитам можете ли дами кажете кога хте забременея.Моля да ми отговорите с подробни данни ако мжете.Благодаря предварително

 93. Здравей Кабала Казвам се …..Бихте ли ми казали какво ме очаква в личен план и в обществен план през годината . Дали сте сменя работното си място в близките месеци . Благодаря предварително 🙂

 94. ЗА ЖОРО: Не можете да ми задавате един и същи въпрос през няколко дни! Трябва да минат ,поне 6 месеца, за да се промени ситуацията около вас,че да го направите! Не знам какво се опитвате да направите. Аз не съм врачка. Прочетете малко повече за хорарната астрология,за да сте наясно

 95. ЗА ЛИЛИЯ: Би трябвало след 6 годишна възраст да са започнали подобрения при него. Реално,на него му е заложен този проблем и според мен, трябва да се обърнете към специалист.

 96. ЗА Ivanka: Бъдете по-конкретна, моля. Нещо хубаво не се изчислява. В астрологията има различни домове,показващи различни сфери от живота. Няма как да знам къде трябва да е това хубаво нещо.

 97. ЗА мирослава ангелова: Преминахте лимита за безплатните отговори.

 98. ЗА Марияна Деспова: Не смятам,че имате бъдеще с този мъж. За здравето ви- ще трябва да го следите за известно време, защото е възможно поява на хронично заболяване. Много от нещата, при вас, са на нервна почва.

 99. ЗА НЕНУЖНА: Нямате бъдеще с другия мъж.

 100. Здравейте,Кабала!
  Предстои ми да си търся нова работа, тъй като на сегашната съм на срочен договор, който изтича.Подала съм документи за едно място и искам да знам дали ще се получи там?Ще си намеря ли най-накрая подходяща свяста работа и ще срещна ли мъж, с когото да създам семейство?

 101. ЗА Десислава Георгиева: Не мога да ви дам подробности,след като вие не сте дала вашите- дата,час и място на раждане.

 102. ЗА Rosen: Да, можете да смените работното си място, ако желаете. Тази година е на промени в личен и професионален план, както и на ново начало, така че, сега е моментът да предприемете това,което сте си наумил

 103. ЗА Milena: Ще бъдете приета на тази работа, но вероятно ще се колебаете дали да я приемете. Мъж до себе си ще имате и ще създадете семейство.

 104. Десислава Георгиева Says:

  здравейте кабала родена съм на ….моля дами кажете кога хте забременея много хта сам ви благодарна ако ми кажете точни данни.
  Благодаря предварително

 105. Здравейте, Кабала:)От много време (повече от година) мислите ми са заети от един човек и не мога да разбера какво се случва с мен.Опитвам се да го забравя ,но ако се появи някой нов,чувствам вина и ми се плаче.Гледам да съм реалист ,но не се получава с нищо.Има ли някаква връзка между нас или всичко ще си отиде с времето.Аз съм родена на ………Вие казахте че той има проблеми и се оказа вярно ,надявам се всичко да се оправи.
  Благодарна съм и за книгата ,която сте превели и сте я публикували.Аз също загубих баща си от коварната болест и смятам ,че ще е много полезна.

 106. ЗА Десислава Георгиева: Вие, сигурна ли сте,че нямате здравословен проблем, защото, бременност трябва да има тази година,т.е. вашата лична година- от рожден ден до рожден ден. И все пак си мисля,че имате или сте имала някакъв проблем.

 107. ЗА ЕЛИЦА: Преминахте лимита за безплатни отговори

 108. Десислава Георгиева Says:

  Здравейте кабала казаха ми че уволациата ми е нередовна и че имам поликостоза на яйчниците но за поликистозата пия хапчета ,но друг проблем нямам и сапругат ми е здрав.
  А само да попитам можетели дами кажете горедолу кога хте стане или няма да можете.Благодаря предварително

 109. Здравейте кабала казвам се ….,въпросами е ,кандидаствах по една програма за отпускане на пари дали ще ме удобрят.Благодая ви предварително

 110. ЗА Десислава Георгиева: Овулацията си е проблем и то, голям Поликистозата не е пречка за забременяване,освен,ако не се увеличават кистите по яйчниците ви. Някога го лекуваха с операция, но явно, вече може и с хапчета. Пийте невен, по една кафена чашка по три пъти на ден, без да я подслаждате. Една щипка от цветовете сварявате във вода. За поликистозата е хубаво да си правите и промивки с тази отвара. Точният момент на забременяване изисква много точно анализиране на хороскопа ви по месеци, както и създаване на овулационен календар.Това отнема доста време, а и сама казахте, че нямате редовна овулация.

 111. софка шопова Says:

  Здравейте, казвам се ……..
  Искам да попитам ще започна ли скоро работа? И още кандидатствах за работа в казино – ще ме вземат ли там? Благодаря ви.
  ,

 112. Здравейте, Кабала. Досега съм задала два въпроса – имам право на още един?

 113. Разбира се, че сме се консултирали със специалисти, но за съжаление традиционната медицина предлага единствено диагностика и установяване на проблема, но не и решение за него, дори причина не могат да посочат за това състояние, единственото, което могат да препоръчат, е терапия с логопед и психолог, ние работим с логопед вече близо 5 год., с психолог също по-рядко, има полза, разбира се, детето се учи и се развива доста добре, но не е това, което трябва да е… Остава ми да се надявам, че съм намерила начин, по който да му помогна – след диагностиката с квантовия анализатор излязоха някои липси на минерали и аминокиселини и се надявам с попълването им нещата да се подобрят. Бих искала да попитам за моята бизнес идея как ще бъде по-добре да я осъществя – сама или със съдружник? Предложих на една приятелка да го направим заедно, тя се казва ……..

 114. Здравйте отново и се извинявам предварително че дублирам въпроса,видях че трябва да пиша на кирилица извинявам се пак
  Та въпроса е същия връзката ми с … има ли бъдеще или 2012 ще е края на тази връзка ще има ли въобще развитие, ние сме заедно от 6 години ще стане скоро ,но нищо не се случва в тази връзка нито брак нито деца нищо…. той е роден на ……..Ще се радвам да ми отговорите и да изтриете след това рождените данни

 115. ЗА Jaki: Аз ви благодаря,че сте видяла,че трябва да е на кирилица-)). Джаки,ще ви помоля да зададете въпроса си без „или“

 116. Здравей Кабала.
  Посъветвай ме какво да правя
  Имам възможност да кандидатствам за работа струва ли си да се боря за това място?

 117. Благодаря ти .Имали бъдеще и развитие връзката ми с …..

 118. ЗА Jaki: Не виждам бъдеще във вашата връзка. Този мъж, както изглежда романтичен, реално си е егоистичен в личните отношения и изисква повече, отколкото може да даде.

 119. Благодаря ти много,само ще помола да ми погледнеш за работа стига да не е нахално…
  Останах без работа през 2010 ще почна ли работа в близките месеци.Благодаря ти много и всичко най хубаво ти желая

 120. ЗА kabala: Ще ви помоля да не използвате ника ми. В интернет пространството съм позната с това име, а и в живота. Да, струва си да се борите за това място.

 121. ЗА Jaki: Няма да започнете работа в близките месеци.

 122. ninka2010@abv.bg Says:

  Бих искала да ви се извиня, но нали не съм писала скоро бях забравила къде какво да напиша, извинете ме моля
  Работното място, което заемам сега то заслужава ли си сиреч струва ли си сега заеманото от мен място, а и ще ме оставят ли при тях след едномесечният изпитателен срок.
  Благодаря ви много!

 123. ЗА ЛИЛИЯ: Можете да вземет съдружник, но след време или тя ще се откаже или вие ще предпочетете да се развивате сама.

 124. ЗА ninka2010@abv.bg: Не ви разбирам. Веднъж говорите за кандидатстване и дали си струва, а сега дали си струва и там,където работите. Имам чувството,че не знаете какво точно искате в работатата си. Не, не си струва.

 125. ЗА СОФКА ШОПОВА: Ще започнете работа, но няма как да знам къде точно ще е.

 126. ЗА НДТ: Задайте го

 127. ЗА krasimir29 Като че ли имате да уреждате още документи или е ви бъдат изисквани такива и едва тогава ще получите пари, но няма да е тази сума, която предполагате. Ще има и забавяне

 128. Благодая ви кабала а можели дами кажете кога ще имам дете ако може дами кажете по точни данни.
  Благодаря предварително

 129. Здравейте имам един въпрос към вас,роден съм на …………
  Та въпроса ми е ще имам ли внуци в близката година.Благодаря ви

 130. В момента работя на едно място за което искам да знам дали ще е добре да насоча силите си и вниманието си изцяло към него, защото още съм в изпитателен срок.
  От друга страна имам възможност да кандидатствам и на друго място за работа, за което също искам да знам да ли си заслужава да насоча силите си и вниманието към него.
  Сиреч към кое от двете места да се концентрирам на 100 %?

 131. ЗА krasimir29: Този въпрос изисква да се разгледа хороскопа ви година по година.

 132. ЗА Dani: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 133. В близката година и половина ще имам ли внук .Благодаря

 134. Здравейте, Кабала. Останах без работа. Въпроса ми е свързан именно с това – дали скоро ще започна работа? Родена съм на ………. в Разград. Благодаря предварително за отговора!

 135. ЗА Ani Georgieva: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 136. ЗА Nina Todorova: Рано е да се отговори на въпроса ви.Изборът е ваш,защото и двете места си заслужават.

 137. ЗА Dani: Ще имате внук, т.е има бременност, но има опасност да е трудна и да възникне проблем.

 138. Здравейте бих искал да попитам дали през настоящата година ще изляза на квартира живея в дома на родителите си с който не се разбирам роден на ……………..
  Надявам се даните да се трият бързо защото моя

  ((близка любима))е влизала в сайта ви не искам да се разбере че съм писъл.Благодаря

 139. Ще започна ли работа скоро?

 140. ЗА Ani Georgieva: Няма да започнете работа скоро, поне, не в близките 2-3 месеца.

 141. ЗА САШО: Не виждам да излезете на квартира тази година.

 142. Благодаря ви,човърка ме факта в отговора ви към моята приятелка разбирасе без да се засягам от него,,но ще си позволя да задам един въпрос вие ще решите дали да отговорите .Ние имаме проблеми от известно време незнам дали ще се решат,според написаното от вас сигурно не .
  Та
  …. има ли нов мъж в живото си ,затова ли е така очуждена предстои ли и ново познанство …. Каквото и да напишете вие няма да ми повлиаете по негативен начин защото каквото ни е писано това става.Благодаря ви предварително и извинете ако има нещо
  Само мога да кажа ,че наистина имате дарба защото добре познавате
  уСПЕХ

 143. Благодаря ви за отговора Ще ви помоля да ми отговорите на още един въпрос
  Ще ме съкратят ли от сегашната работа през настоящата година …………Благодаря

 144. ЗА Dani:Няма от какво да се притеснявате.Няма да ви съкратят

 145. ЗА САШО: Не може да задавате един същи въпрос два пъти. Това трябва да стане едва след 6 месеца. Няколко пъти съм го споменавала това при други питания. След като нямате бъдеще заедно, естествено е,че ще е с друг мъж.

 146. Благодаря ви,може би не беше уместен въпроса
  Ние и без това в момента сме разделени от няколко дни сигурно така и ще остане така че
  Тогава ще ви помоля лично въпрос само за мен стига да не ви досадя
  Очертава ли се въпреки всичко да имам деца в близкатта 1/2 години
  Задавам го така въпроса , а не ще имам ли връзка защото от 6 годишна връзка деца няма ,затова така го задамам
  Това е няма да ви притеснявам повече
  ….

 147. Здравейте, Кабала.
  Имах много емоционална връзка с мъж, с когото се разделих преди няколко дни. Искам да знам честен ли беше към и ще бъдем ли отново заедно? Какво е бъдещето ми с него?

 148. Здравейте,от почти 9 месеца не мога да се излекувам напълно от цистит-оправям се после пак ,не мога да водя пълноценен живот вече-ще се оправя ли напълно скоро.Калина

 149. Moga li da zadam vqpros

 150. здравейте, Кабала, желая здраве и успехи. Казвам се …. имам връзка с един мъж, роден на …, има ли бъдеще този съюз и как виждате нещата занапред? Благодаря предварително, миличка, за усилията, които полагате за всички.

 151. Здравейте Кабала казвам се ..,можели дами кажете дали ще отида да живея във Варна тази година ако да горе долу кои месец.Благодаря предварително

 152. ЗА САЩО: То,още преди няколко месеца е можело да станете баща и сте точно в такъв период,така че, действайте

 153. ЗА КАЛИНА: При вас проблемът се е превърнал в хроничен. Говоря и за бъбреците. Може след време да полежите в болница или да сте на легло у дома, но има дадена изолация. Няма да се оправите скоро

 154. ЗА Tania: Ами,задайте, стига да е на кирилица

 155. ЗА Milena: По-скоро, вие сте имала прекалено големи очаквания към този мъж, а не,че не е бил честен. Няма да сте заедно с него.

 156. Ами благодаряр,сина ми ходи с едно момиче с което аз не се разбирам добре лошото е ,че не и знам роджените дани ,а мойте са …но не знам час ако по тези дани може да ми кажете Отношенията между снаха свекърва ще се подобрят ли,
  И имам още един въпрос ,ако може децата ми сестра и брат ще се помират ли или ще враждуват и за напред
  Благодаря ви много

 157. ЗА Kleoll: За сега, всичко е наред, но ви предстои криза след малко повече от два месеца, свързана с ежедневието на двамата или с решаването на административни въпроси от негова страна. Ако успеете да я преодолеете, можете да продължите напред с него.

 158. ЗА krasimir29: Ще имате такава възможност след около 2 седмици или два месеца, но най-добре е да се преместите след 7 месеца

 159. ЗА Теания: Ама и вие сте остър камък, не е само тя. Ще се оправят отношенията ви. Имайте предвид, че това момиче много държи на сина ви. Децата ви няма да подобрят отношенията си и дори ще имат още една кавга

 160. Митко Йорданов Митев Says:

  дъщеря ми ще успее ли да задържи този път бебето или отново ще абортира ? АЗ ще дочакам ли 21.12 2012 год

 161. Благодаря ви ,много добре познахте тя ,а и сина ми държът един на др,за децата ми проблемите са имоти не ми се мисли какво ще става,проблема идва от нерешителност от моя и страна на мъжа ми
  Но ще си позволя да напиша още един въпрос ,пък вие ще прецените дали да отговорите
  Снахата ще иска ли да живее с нас в апартамента
  Благодаря и всичко хубаво ви желая

 162. Здравейте Кабала, от известно време имам връзка с човек, с който имаме съвместни планове за семейство. Казвам се ………. Ще се осъществят ли прановете ни, съвместими ли са душите ни, тъй като родителите ми са против връзката ни и това ми тежи?
  Благодаря Ви сърдечно за отделеното време, с много усмивки от мен.

 163. Здравейте!
  Казвам се …. Искам да попитам: Ще преодолеем ли със съпругът ми кризата в отношенията ни? Ще останем ли семейство и за в бъдеще?

 164. ЗА Митко Йорданов Митев: Ще ви помоля да зададете въпрос без „или“

 165. Здравейте, Кабала! Може ли да ми отговорите ще сменя ли скоро настоящата работа с нова.Ще имам ли добра възможност за смяна на жилището с ново.Предварително Ви благодаря!Казвам се Фея Методиева, родена на ……../.Прочетох, че не побликувате личните данни, благодаря Ви!

 166. ЗА ТЕАНИЯ: Няма да и е много приятен такъв вариант, но е склонна да направи компромис и да живее с вас, заради сина ви. От собствен опит- колкото сте по-далече,толкова по-добре и за двете ви-)))

 167. Благодаря ви

 168. Миглена Says:

  Здравей Кабала казвам се ……….мъжа ми се казва ………. Много се обаркаха нещата в семейството ни скандали викове Друга жена ли има или имаме магия Толкова се обичахме а сега не ме докосва Помогни ми не искам да го загубя имаме две дечица

 169. ЗА МАРИЯ: Плановете ви ще се осъществят, но трябва да ви кажа,че аз не виждам голяма сила на връзката, както между датите ви, така и между планетните разположения. Вярно е,че вие умеете да влизате под кожата на този мъж, да го разбирате и да му дадете емоционална сигурност, но в същото време, между вас ще има страхове, дали се обичате взаимно, както и съмнения, които да доведат до напрежение във връзката/ И двамата нямате силен земен елемент,т.е. вие, нямате реален поглед върху ситуацията и връзката. Хубавото е,че този мъж ви дава енергетика, която при вас е слаба, дава ви сили. Малко периодите ви се разминават за брак.Трудно вземате решения, и двамата ( говоря, за крайни такива). И все пак, бихте се справили с всичко,защото това,което ви свързва е желанието ви за семейство и дом.

 170. ЗА IVA:Ще преодолеете кризата със съпруга си, но си дайте по-голяма емоционална свобода,т.е. вие се нуждаете повече от нея.

 171. ЗА ФМ: Смяна на работа, както и смяна на жилище ще имате след около 3 месеца и поовина

 172. ЗА МИГЛЕНА: Магия нямате със сигурност и ще останете с мъжа си,ще се разберете. В момента минавате период, в който е на изпитание на егото ви, на желанието ви да се покажете, докажете. Той е преминал вече през него. Мъжът ви, в момента се чувства, как да кажа, по-скоро отегчен, безразличен към всичко, но определено мисли за вас и за децата. Не може да намери баланса, чувства се объркан,че няма да се справи със ситуацията, в която се намира в момента. По-скоро, вие усещате задушаваща обстановка. Както сте била мила, грижовна, така ви идва да хвърлите всичко и да имате по-голяма свобода. След около месец и половина-два, трябва да изчистите всичките си съмнения и проблеми един към друг. За парите, ако не ги получите до 6 седмици, то тогава ще стане след 6 месеца

 173. Миглена Says:

  Благодаря Ви за изчерпателния отговор а има ли друга жена в момента мъжа ми Много искам да имам трето дете момче ще имаме ли Миглена

 174. ЗА МИГЛЕНА: Друга жена не виждам. Вие нямате ли аборт? Защото е трябвало до сега да имате още едно дете. Трето ще имате, ама си мисля,че ще е момиченце

 175. Изумен съм какви неща можете да казвате на хората до точност,извинете ме за нахалството но защото ми казахте ,че и аз съм в период да имам дете не се стърпях и ще попитам
  Аз не знам колко деца и кога ще имам ,но бих искал да знам
  Първото ми дете момиченце ли ще е
  ……. е ако не ми отговорите няма да ви се сърдя,че прекалих
  Това наистина е последно,но не се стърпях,не мога да повярвам ,че човек овладял така науката може да е по добър и от това лекар да каже пола на бебето
  Ще взема повече да прочета за вашата професия

 176. Blagodarq Vi Kabala za otgovorite,Bog da Vi dari s zdrave 6astie i tarpenie da ni pomagate s va6ite otgovori.

 177. ЗА САШО: Момче ще е.

 178. Благодаря ви:))

 179. Здравейте кабала,може ли да ми отговорите на въпроса
  Ще се подобри ли здравословното ми състояние през 2012
  Преборил ли съм се с болеста си.
  Но искам да бъдете честна и да не спестявате нищо
  …….
  Благодаря предварително

 180. ЗА Sa6a: Не е преборена напълно болестта ви. Картата показва,че ще трябва да направите още усилия, но не виждам и влошаване,т.е. в момента сте в някакво стационарно положение.

 181. Василка Says:

  Здравеите Кабала,казвам се ……….Разбрах че,в нашето предприятие ще има ськращения.Моля Ви да ми кажете да ли ще си запазя работното ми място .Предварително Ви благодаря,

 182. Благодаря ви,само още един въпрос към първия
  Ще имам ли друга операция
  Писано ли е да имам още и някоя година живот
  Благодаря за откровеноста

 183. ЗА ВАСИЛКА: Не мога да разбера защо ми задавате този въпрос вече трети път. Ако кажа,че няма да го запазите, този отговор ли ще ви удовлетвори?

 184. ЗА sa6a: Не виждам да има операция. Сега, за годините живот се изисква да се види точният ви хороскоп, но вие не знаете час, а това е особено необходимо, до минутата. Хорарната астрология, с която работя, обикновено е за срок, максимум година.

 185. Здравейте искам да попитам,казахте ми че няма да почна работа следващите месеци, а дали май месец ще се запиша на курса който искам….
  Знам ,че превиших вашия лимит за въпроси,но си позволих да го задам с риск да не ми отговорите

 186. Здравейте!
  Още колко време ще се чувствам толкова самотна и ще започна ли скоро работа? Казвам се ….

 187. Здравей Кабала имам наследсвен имот който продавам кога ще го продам И дали скоро ще започна работа

 188. Здравейте! Моля, личните ни данни да не се виждат в сайта. ……г. Исакм да попитам ще създадем ли семейство и ще имаме ли дете и когаще се случат тези неща? Предварително Ви благодаря за отделеното внимание

 189. Valkana Dimova Petrova Says:

  Zdraveite! Kazvam se ……… 7 meseca ne se e obajdala i ne znam kakvo i kam kogo da se obarna. Jiva i zdrava li e, v Angliq li, kakva e pri4inata da ne se obadi, 6te se pribere li v Balgariq skoro.
  Blagodarq vi ot vse sarce i Gospod da vi dava sili da pomagate!

 190. Казвам се ………, ще имам ли връзка с ……..г. Грешка ли е изобщо мисълта за подобно нещо? Моля данните да не се публикуват.

 191. Здравейте Кабала!!! искам да попитам ще се съберем ли със съпруга ми с който не сме заедно от около 9 месеца? той е с по-възрастна жена в момента и всичките ми приятели са отчуждени от него.единствената която толерира това е неговата майка ,но си го обяснявам със силната и омраза към мен.аз се казвам М….. ,жената с която е в момента е …- …а майка му( моята свекърва) се казва … Най- очудващото е че имаме дете ,което сякаш престана да съществува за него.( което е необяснимо за никой)

 192. ЗА juli: ПО-скоро ще отложите този курс, заради някакви други обстоятелства около вас.

 193. ЗА ИВА: Самотата си е субективно понятие в зависимост от това кой какво иска, за да не е самотен. Работа няма да си намерите в близките 2 месеца.

 194. ЗА ЕЛЕНА: За този имот- ще се стигне почти до продажба. Казвам почит, защото няма да се разберете с купувача. Не виждам работа в близките 3 месеца

 195. ЗА ИРИНА: Честно казано, не се вижда официализиране на връзката. По-скоро, може да живеете на семейни начала, а и го направете след около 2 години.

 196. ЗА Valkana Dimova Petrova: Аз вече, отговорих на този въпрос. Според мен, дъщеря ви има някакъв проблем и няма да се обади скоро. Пробвайте да се обадите в посолството. Аз не съм врачка, за да ви дам много подробности.

 197. Благодаря ви,честно много ми стана криво нямам късмет нито в работа нито в курс в нищо ,поне дано да е за добро това отлгане
  Много здраве и късмет ви желая на вас

 198. Благодаря Ви за отговора, ние и сега си живеем на семейни начала, а по принцип има ли бъдеще нашата връзка, тъй като все имаме няккави недоразумения? А кога ще имаме дете? Нашите данни са ……..г. Отново моля за конфиденциалност на личните данни!

 199. галина петкова Says:

  здравейте искам дате поздравя за страхотния сай с голямо удоволствие и вих казала че от толкова търсене в сайтовете за зодиите и астрономията и тук в твоя сайт останах много доволна ,много подробно написано .Би ли ми казала нещо за зодията ми.Аз съм дева с акцент козирок и слънце в стрелец ,ще съм ти много благодарна.Честит празник и нека всички се вразомят и почнат да се обичат и помагат

 200. Привет Кабала,
  с риск да те ядосам с нетърпението си ти пиша и тук, писах на пощата ти преди седмица….но прочетох в някой от коментарите ти, че си претрупана и не отговаряш там! Обмисляме от доста време най-важната крачка в живота си-съвместното съжителство и разбира се – деца, работа, жилище…, но всичко става толкова отчайващо бавно! Въпросите ми са: Кога ще имаме бебе? Кога ще замина да живея в чужбина? Моля да не се публикуват данните ни: ……… Желая от сърце здраве и любов! Благодаря за това, което правиш! 🙂

 201. ЗА МАРИЯ: Честно казано, не виждам да се съберете или поне, не, в близките 5 месеца.

 202. ЗА Mira: Вие знаете отговора на този въпрос. Няма да имате връзка с този мъж. Дали е грешка, това няма как да ви го каже никой.

 203. ЗА Juli: На вас желая търпение и много щастие!

 204. ЗА ИРИНА: Ами,аз по заобиколен начин се опитвах да ви кажа,че няма бъдеще вашата връзка. Всичко ще е на приливи и отливи и в един момент, някой от вас няма да издържи,за това и не виждам деца между вас.

 205. ЗА ГАЛИНА ПЕТКОВА: Нещо не схванах, как ще сте дева,а слънцето ви ще е в стрелец и какво е АКЦЕНТ?! Реално, дори и така, не може да ви се каже с точност нищо. Излиза като тълкуване на парче.

 206. ЗА Katy: Е,не сте ме ядосали-))),а и най-вероятно не съм чела писмото ви. За да подпаля трябва да сте ми написали поне няколко писма,ударно на мейла и още толкоз тук-))). Ама,вие не сте ли бременна,вече? Да не би да сте имала несполучлива. И сигурна ли сте,че нямате някакъв проблем?! И въпреки това, тази година трябва да забременеете. За чужбина- не виждам да е скоро. Ще имате проблем с финанси и забавяния около документи и работа.

 207. здравей Кабала..:)мойте почитания….искам да те попитам каква е моята карма..и относно настоящото ми раздвоение във връзка с работата,,,предлагат ми нова работа (дали там ще съм по -добре) или ще замина да работя в чужбина,,,Благодаря ти предварително

 208. Благодаря Кабала, най-вече за надеждата която даряваш! 🙂 Дано да си права за бременността…никога не съм била бременна, но може би защото подхождаме малко несериозно…в смисъл първо да се преместя при него и след това…но ако стане и сега…ок! 🙂 Абсолютно си права за чужбина – мислим го за септември, но на мен ми се иска по рано! Аз съм романтичка, а той здраво стъпил на земята…за него трябва първо да се преместя, да си намеря работа, да се почувствам на своя територия и тогава детето…а на мен не ми се чака вече! Всичко се случва толкова бавно! От теб ми се искаше да чуя, че той е моят партньор в живота! И дали съдбата ми е да живея в чужбина? Благодаря и прекрасен ден! 🙂 Отново данните с молба за конфиденциалност: …

 209. Цветелина Says:

  Здравейте Кабала,
  Казвам се …..
  Предизвикана от събитията, които се случват в живота ми от известно време, попаднах на вашия сайт. Дано да можете да ми дадете някакъв съвет и някаква насока за бъдещето. От средата на месец януари започнаха да ми се случват много неприятни неща. Почти всеки ден по нещо, сутрин ме е страх да се събудя, за да не разбера пак някоя лоша вест. Първо свекърва ми претърпя операция, няколко дни след това взеха свекъра ми в болница, сега живеят при мен и съпруга ми. Разболя се едното ми дете, после другото / не от нещо серизоно, но все пак всичко наведнъж ми дойде в повече/. Появиха се неприятности в бизнеса на съпруга ми. Днес пак ми се обадиха с неприятна новина, дядо ми получи инсулт. От доста време искам да започна подходяща за мен работа /по възможност в държавна институция/, полагам големи усилия, но все не се получава. Дори мисля да напусна сегашната ми работа, имам чувството , че в нея се зареждам само с отрицателна енергия.
  Дано да можете да ми дадете някакви съвети. Предварително ви благодаря за отделеното време.

 210. Надежда Радославова Says:

  Здравейте,искам да Ви попитам през тази година ще мога ли да си закупя така мечтаното жилище или да се отделя самостоятелно и в работата ще имам ли напредък родена съм на …

 211. Благодаря Ви за отговора! А възможно ли е да ми кажете кога ще имам дете и ще създам семейство? Още веднъж изказвам сърдечна благодарност за обърнатото внимание!

 212. Здравейте,Кабала преди няколко седмици ви питах дали
  ще се оправя от Цистит,който лекувам от известно време и казахте ,че се е превърнал в хроничен,което и аз смятам така ,но какво имате предвид:ЗА КАЛИНА: При вас проблемът се е превърнал в хроничен. Говоря и за бъбреците. Може след време да полежите в болница или да сте на легло у дома, но има дадена изолация. Няма да се оправите скоро….какво имате предвид като казвате ,че говорите и за бъбреците,последно ме гледаха на ехограф и казаха ,че са наред.Също какво може да направя,за да се оправя НАПЪЛНО възможно най-бързо,тъй-като имам и приятел и откакато сме заедно 10 месеца почти не водим полов живот заради проблема ми,тъй като се оправям и започнали да водя полов живот всичко наново,а той е изследван и всичко му е наред,използваме предпазни средства,въобще няма нещо ,което да не се спазва,а сякаш никакъв напредък,отчаяла съм се,тъй като има хора,които дори не спазват хигиена,ядат каквото си искат,пият,пушат,а аз спазвам всичко което трябва и накрая не мога да се излекувам,ако може да ме насочите да направя нещо,с което да си помогна и да си възтановя здравето.

 213. Здравейте Кабала, Отдавна не съм писал тук. Данните ми са …Преди време ми споменахте че съм уникален човек с уникални способности и че съм имал окултни дарби по езотерика. Зная че имам и божествена любов, някакъв огромен интелект и т.н. Осъзнах че мога да раста и след 23 годишна възраст. Опитах се да наместя числата от тото-то миналия път с намерението си, но не успях. Въпросът ми е как да си върна божествените способности и да сам да управлявам съдбата си?

 214. Здравей Кабала интересува ме кога ще забренея родена съм …

 215. Илиана Says:

  Здравейте Кабала.! Казвам се …часът не си го знам. Закрих си бизнеса и си търся работа и ново начало в София. Въпроса ми е ; ще успея ли да си намеря добра работа и добър мъж скоро?

 216. Кабала, Здравейте!
  Честита Баба Марта!

  Аз, като майка съм силно притеснена за синът ми,който напоследък прекалява с пиенето и т ова се отразява в семейството му. Искам да Ви питам ще спре ли да пие и ще се раздели ли със съпругата си. … Моля,личните им данни да не ги публикувате.
  Благодаря Ви предварително!
  Лек ден!

 217. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Не разбрах, какъв е въпросът ви.

 218. ЗА valerugo: Вие, малко трудно ще си намерите своето място. Добре е да заминете в чужбина, но го направете след 2 месеца. След около месец ще имате конфликт на работното си място с жена. Вашият урок в този живот е да осъзнаете, че мотивацията и желанието за действие не са достатъчни, за да постигнете желаното. Трябва постоянство. Не разпръсквайте енергията си в реализирането на различни идеи, а подхванете само една и докато не я завършите, не преминавайте към следващата.

 219. ЗА Katy: Такива подробности, като дали точно е вашата половинка, изискват синастрия, т.е. сравняване на хороскопите ви, но най-общо, няма да е съвсем гладко в отношенията,което си е нормално,де. Не,съдбата ви не е да живеете в чужбина.

 220. ЗА Надежда Радославова: За закупуване на жилище ви трябва чужда подкрепа и най-вероятно ще ви трябва кредит, освен, ако не търсите заем от някого, но не виждам да го получите. Възможно е и сумата да не ви удовлетворява и да не достигне,така че, тази година не виждам жилище. В работата напредък не виждам в близките 6 месеца,по-скоро имате известни забавяния, а отговорностите ще се увеличат.

 221. ЗА ИРИНА: За целта, трябва да правя хороскоп за всяка година и да сравнявам с рождения, за да кажа с точност кога ще стане.

 222. ЗА Kalina: Сигурна ли сте, че причината не е в бъбречното легенче?! За съжаление, не съм лекар, за да ви дам съвет. Единствено,което мога да ви посъветвам е да потърсите в интернет рецептите на Дънов за възпаление на пикочния мехур.

 223. ЗА ЦВЕТАН: Божественото и окултното категорично забранява да се възползвате от способностите си в този план, за който говорите. На този въпрос вие трябва да намерите отговор,а не да ви го давам аз.

 224. ЗА Meri: Няма да е скоро, а и за такава точност се изисква да се правят годишни хороскопи, сравнени с рождения ви.

 225. ЗА ИЛИЯНА: Не виждам работа скоро, както и мъж до вас.

 226. ЗА albena: Синът ви скоро няма да се откаже от пиенето, а и той сам трябва да поиска да се промени. Той е много емоционален и раним,независимо дали го показва и дълбоките емоции,които крие, трябва да избият някъде. Има шанс да останат заедно със съпругата си, но нещата са на кантар. Решението ще го вземе тя. До 2 месеца, синът ви трябва да предприеме кардинални промени със себе си. В противен случай, момичето ще се реши на крайност.

 227. ЖАСМИН Says:

  здравей Кабала, честит празник!!! Ако можеш дай ми съвет,хич не ми върви в живота..всичко отива само назад и надолу,съвсем съм се отчаяла. имам ли по добро бъдеще за напред или все ще си плащам в този чивот.Казвам се… ,благодаря предварително

 228. Петя Says:

  Здравейте,Кабала!

  Имам един въпрос към Вас, който ме вълнума силно в момента. Ще си намеря ли скоро работа и кога? Дава ли ми се евенуално път в чужбина за работа?
  Предварително Ви благодаря!
  Хубав ден от мен!

 229. Пиер Says:

  Здравейте, Кабала!
  От една година не работя и съм силно притеснен, Моля да
  ми отоговорите кога ще си намеря работа за да се оправя финансово? Казвам се . …. Данните ми моля, да не ги публикувате!
  Чакам с нетърпение Вашият отговор за което предварително благодаря!

 230. Цветелина Says:

  Здравейте отново,
  Искам да ви попитам дали е добре да напусна сегашната си работа, и ще намеря ли работата, която желая. Данни: ….

 231. ЗА ЖАСМИН: Жасмин, трябва ми конкретен въпрос, иначе, в датата си нямате кармична обременености, но пък ви е дадено всичко да постигате с много, ама с много усилия и голяма борба. Дори в определен момент от живота, Съдбата ви е „поискала“ някаква саможертва или вие сте се чувствала по този начин, като жертвен агнец.

 232. ЖАСМИН Says:

  здравей отново:) Преди доста години се разведох,децата ми останаха далече от мен,това ме измъчва,не ми върви с връзките,та въпроса ми е ще имам ли стабилна връзка или би може да се саберем с бившият ми мъж.Благодаря:)

 233. Людмила Says:

  Здравей уважаема Даниела, казвам се ….имам връзка с мъж роден на….. Бих искала да те питам как виждаш развитие на отношенията ни, имаме ли съвместно бъдеще. И двамата имаме семейства. Той се е променил през последните 3-4 месеца. Възможно ли е да му е направена магия? Благодаря ти предварително за отделеното време за отговора на моя въпрос.

 234. Здравей отново незнам то4ния 4ас на раждането си но е някъде кам 8.Ако можеш да кажиш нещо по датата на раждане и годината ми.Кавам се…..Знам пиша ти за трети път,но само едно ме интересува дали ще имам детенце.Ти решаваш дали да ми отговориш

 235. Една жена Says:

  Здравйте,честит 8 март.Здраве и щастие желая!Бих искала да попитам за финансовата стабилност на семейството ми.От много време въпраки всички усилия не можем да си стъпим на краката.От това произтекоха и много междуличностни отношения.Къде грешим ?Съпругът ми няколко пъти работи и в чужбина, но беше излъган от некоректни шефове.За жалост се потвърди приказката ,че с честен труд не се забогатява.Стигна се до момета, в които можем да загубим дома си.Разберете ме правилно не желая лукс ,а само необходимия минимум за да оцелеем достойно.Кога ще дойдат по добри дни във финансово отношение -това е въпроса ми.Аз съм родена на………..Пиша ви за втори път дано не съм прехвърлила възможността за безплатни отговори.Благодаря!

 236. ЗА ПЕТЯ: Работа не виждам да си намерите скоро, както не се вижда и излизане в чужбина. Най-вероятно, след месец ще имате възможност да си намерите такава.

 237. ЗА ПИЕР: Не виждам скоро да си намерите работа. След рождения ви ден ще се отпушат възможностите ви. Годината, която ви предстои е на големи промени, но и на разчистване на „старото“, като прекъсване на стари отношения, например.

 238. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Добре е да напуснете сегашната си работа. Вие, там сте като в черупка. Подсъзнателно се скривате от всички, а и има много тежка енергия около вас.

 239. КАбала,как мога да се свържа лично с Вас или не предлагате такава услуга?

 240. Цветелина Says:

  Страшно много Ви благодаря Кабала. Наистина думите ви потвърдиха това, което чувствам. Много точно сте описали начина, по който се чувствам. Имах нужда да чуя тези думи от човек като вас, за да бъда сигурна в решението си. Дано след това да си намеря моето място в професионално отношение, наистина хубава работа. Пожелавам ви много здраве и всичко най-хубаво. Продължавайте все така да бъдете отзивчива към хората.

 241. ЗДравей!!изскам да ви попитам,имам ли бадеше с мажа си до мен!!!и ще продалжава ли да има вразка с …

 242. ЗА ЖАСМИН: Връзка виждам малко след два месеца при вас. Сега, няма как да кажа дали ще е с бившия ви съпруг, защото в астрологията, стабилната връзка с когото и да е е под вличние на един и същи дом.

 243. ЗА ЛЮДМИЛА: Връзката ви ще продължи, но е на доизживяване един вид. Ако питате за брак или да живеете заедно, по-скоро не. Вашата връзка ще е на принципа на адаптацията. Непрекъснато ще се съобразявате, било с външни обстоятелства, било един с друг. Има негативна намеса, но тя е да изпитва непрекъснати трудности в живота си.

 244. ЗА Anenceto Ancheto: За съжаление, не мога да ви кажа със сигурност. Както ви бях писала, трябва точен час до минута и всяко отклонение е от решаващо значение.

 245. ЗА Една жена: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,защото е било пълнолуние. Благодаря за пожеланията! На вас желая спокойствие, щастие и късмет!

 246. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Благодаря ви! И на вас да ви се случват само хубави неща, а лошите да ги преодолявате със сила и усмивка-)))

 247. Елли Says:

  Казвам се …… Притежавам наследствена къща,която продавам.Ще бъде ли продадена и кога? Какво ме очаква за напред? Благодаря Ви предварително за отговора!

 248. Една жена Says:

  Здравейте ,родена съм на ….Въпросът ми е кога ще се стабилизираме финансово.Особенно съпругът ми от 2-3 години има абсолютен неуспех в роботите които започва .Аз в момента съм също безработна .Имам идея за дребен бизнес ще е ли успешен.Благодаря!

 249. Людмила Says:

  С нетърпение чахах отговора ти. Точно такива са отношенията ни в момента, значи и за в бъдеще ще е така. Присъединявам се към всичките благодарни за твоята отзивчивост и ти желая здраве.

 250. ЗА katq: Имате бъдеще с мъжа до вас. Връзката с другия мъж ще приключи.

 251. ЗА ЕЛЛИ: След около 7 месеца ще се стигне до продажба, но нещата ще опрат до цената, така че, бъдете по-гъвкава и готова да преговаряте. Има нещо, което ще разколебае купувача да я купи. От рождения си ден навлизате в период на ново начало. Ще започне година на по-големи отговорности и трудности, касаещи лични отношения или деца. Близка приятелка или роднина ще се нуждае от вашата помощ

 252. ЗА ЛЮДМИЛА: БЛагодаря ви! Дано и ви е намерите щастието и спокойствието в живота си!

 253. Благадаря ви много!!!!!а ще имамели деца!!!и ще почнали равота

 254. ЗДравейте,ИМАМ ЛИ БЪДЕЩЕ С ….,ЩЕ ЖИВЕЕМ ЛИ ЗАЕДНО?аз се казвам ….

 255. Здравей Кабала, казвам се … от доста време съм без работа, ще намеря ли скоро подходящата?

 256. Честит рожден ден!
  Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание – любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

 257. Здравейте, казвам се …. и от около три месеца съм гадже с …., но живеем в различни градове. Отначало държанието и беше топло и нямаше търпение да се видим, а сега е студена, обратно на моите чувства. Мисля, че вече не ме обича, въпреки че го отрича. Имаме ли бъдеще заедно?

 258. ЗА katq: Благодаря Ви! Не очаквах пожелания тук-))) На вас желая искрена и изпепеляваща любов, късмет и слънце в живота ви!

 259. ДАНО ДА Е ТАКАЛАЗ ВИ ПИСАХ ЧЕ МАЖА МИ В МОМЕНТА ОТИДЕ ПРИ ОНЖИ МАЖ ДА ЖИВЕЕ,ВИ Е КАЖАХТЕ ЧЕ ЩЕ СЕМЕ ЗАЕДНО, НЕМОГА ВЕЧЕ ОБИЧАМ ГО МНОГО,КОГА ЩЕ Ш ЕВАРЕН.И ОЩЕ ВЕДНАЖ БАДИ ЗЕВА И ЗДРАВА ДА ПОМАГАШ НА ХОРАТА.

 260. А.В.Ж. Says:

  Здравейте Кабала,интересува ме-какво ме очаква в бъдеще,в семейството,за бизнеса.Казвам се …съм роден,благодаря ви.

 261. родена съм на ….Предстоят съкращения на работа ще бъда ли засегната.Може би трябва да отбележа ,че обичам работата си.
  Благодаря

 262. Илияна Says:

  Здравейте Кабала!

  От доста време си задавам въпроса, защо отношенията със съпруга ми се промениха, защо нещата не са както преди. Не се караме, нямаме недорузомения, но си живеем като съквартиранти. Това започна преди около три години, когато забременях. Какъв е проблема, ще оцелее ли брака ни?
  Родена съм на ….

 263. ЗА katq: Работа ще започнете скоро. Имате някакъв репродуктивен проблем, според мен. Може да е свързано с ваши притеснения и нерви, но определено ще имате забавяне относно децата

 264. Gergana Yordanova Says:

  Здравейте, Кабала!
  Мисля, че преди време Ви бях писала, но така и не си спомням дали получих отговор. Казвам се …….г. Бих искала да Ви попитам как виждате динамиката в живота ми в следващите 6 м.? Търся нова работа тъй като след 5 г. се чувствам емоционално изтощена, професионално неудовлетворена и недооценена на сгашното си работно място. Чувствам, че България не е моето място за развитие. Освен това, боя се, че не мога да създам дълготрайна връзка и вероятно причината е в мен. Мъжете ми се виждат повърхностни и слаби, прекалено много са респектирани от служебното ми положение и образованието ми и вероятно това ги спира да направят по-сериозната крачка. Бихте ли ми казала какво точно предстои поне в следващите 6 м.? Как да приоритизирам нещата при мен? Как да развия хармонични лични отношения? Ще си намеря ли нова работа? Какво да направя, за да променя живота си?
  Напоследък непрекъснато имам и някакви Съдбовни сънища. Първо сънувах непознат мъж, който ми каза: „Ще имаш син и ще го начереш Християн!“ Странно е, защото аз нямам сериозна връзка в момента, а и не бих си кръстила детето с такова име. После няколко дни по-късно сънувах и двамата ми дядовци, които отдавна вече са покойници, как се радваха на мой приятел, когото дори не съм запознавала със семейството ми на живо, и за когото ми казаха, че е стабилен и отговорен и че трябва да реша много бързо. Накрая сънувах друг мъж, чужденец, който в съня ми беше дошъл в България, за да иска помощта ми за една негова сделка. След успешното й приключване той каза: „Мисля, че трябва да дойдеш с мен в Швейцария. Ние двамата можем да бъдем чудесен екип!“
  Как да тълкувам тези очевидно Съдбовни сънища?
  Предварително Ви благодаря за отделеното време и внимание.
  Сърдечни поздрави!

 265. ЗА Една жена: Вие ще си намерите работа в близките месеци.Съпругът ви трябва да работи в чужбина и то,без да избира работа, първоначално. Идеята за дребен бизнес, в момента няма да свърши работа или,ако започнете, трябва да сте готова,че ви предстоят доста нагаждания към обстановката в момента и няма да тръгне веднага. Ще имате период, в който ще сте готова да се откажете. Стабилността във финансов план ви предстои. Просто,съпругът ви от две години е в период на изпитания, забавяния и трудности. Все едно повтаря едни и същи ситуации, но това отминава.

 266. ЗА ДОБИ: Женен ли е този мъж? Другият вариант е прекалено много да се колебае относно връзката ви. Бъдеще имате и то, защото вие ще сте по-настъпателната, но ще дойде момент, когато всичко ще е на кантар и има голяма вероятност да се разделите. Реално, вие сте доста различни, както по отношение на любовта, така и по отношение на начина, по който действате и се показвате пред света,един вид.

 267. ЗА RM: Ще намерите скоро работа, но няма да е най-подходящата. По-скоро ще сте притеснена от неочакваните отговорности или промени там

 268. ЗА ДИДО: Криза ви предстои още веднъж след една-две седмици и окончателно ще се разберете. Връзката ви ще продължи известно време,но не виждам бъдещите ви отношения да се развият сериозно, като трайна връзка

 269. ЗА katq: Не съм казала,че ще стане веднага и на секундата,все пак. Трябва време,месеци.

 270. ЗА А.В.Ж.: Тук отговарям на конкретен въпрос. Така, както сте го написал, изисква анализ на рождения ви хороскоп

 271. ЗА ТАНЯ: Да, ще бъдете засегната и вие.( Дано да греша)

 272. ЗА ИЛИЯНА: Не виждам да оцелее, но все пак, бихте ли ми дала отново данните си, както и на съпруга, ако знаете час на раждане, много е важен, за да видя дали ви е заложен развод и на двамата, както и къде сте родени.

 273. ЗА Gergana Yordanova: Не сте ми писала,освен,ако не сте използвала друго име в постовете си. Работа няма да си намерите скоро,такава,кочто да ви удовлетворява. Това,което искате, подробности за близките 6 месеца, изисква анализ на хороскопа ви, както и да се сравняват с планетното движение за всеки ден от месеца. Сънищата ви, вероятно са важни и са си буквални, няма нужда от тълкуване.

 274. Илияна Says:

  Благодаря Ви за бързия отговор! …………..
  Благодаря Ви отново!

 275. Извинете ме за грешката,маика ми е оперирана от сърце ще се възстанови ли,казва се ….,ще се разделим ли със жена ми,или ще се оправят отношенията ни?

 276. Gergana Yordanova Says:

  Благодаря Ви за бързия отговор. Как мога да установя личен контакт с Вас и да си поръчам анализ на хороскопа?

 277. Здравеите роден съм на … Може ли да ми кажете дали , ще намеря момичето на живота ми. И дали някога ще се оженя . живота ми не върви добре и търся съвет какво да правя 😦 моля ви за помощ .Добро момче съм искам само да бъда щаслив

 278. Благадаряти Кабала!!!но кого ще се прибере при мен,да го тарся ли

 279. Не е женен,разведен е!искам да зная ще се съберем ли скоро да живеем заедно?

 280. Благодаря, за отговора дано да грешите все пак.
  Поздрави и късмет от мен

 281. Здравейте Кабала,пиша ви отново защото преди месец ,когато ви писах питах за неща ,но за най важното не попитах
  Сега вече все едно се въртя в омагиосан кръг.Става въпрос за работата ми,на тази работа съм от 3///4 години ама е нещо страшно пари все няма ,заплати се плащат със закаснение от по 2 месеца все съм без пари не мога на себе си да помогна камо ли за др
  Та въпроса ми е ще се оправят ли нещата в работата ми,финансово ще се стабилизирам ли
  Имам ли шанс за по доходна работа
  благодаря ти предварително за добрината ….

 282. Привет !
  Тук ли би трябвало да задам своя въпрос , който е : дали съпругът ми ще започне в най- скоро време работа .
  Благодаря ! Прекрасен , слънчев ден!

 283. Здравейте, ще си намеря ли нова работа?

 284. Здравейте Кабала,
  Казвам се …. Въпроса ми е скоро ще създам ли семейство – брак, деца. Благодаря Ви предварително.
  Моля Ви да не публикувате данните ми в сайта.
  Също така искам да Ви попитам каква е цената за анализ на хороскоп или номерологичен анализ.

 285. бял лилиум Says:

  здравей Кабала,много съм объркана ,живея с едно момче с което напоследък нещата не вървят добре,дори заради него се скарах с близките си а него явно не го е грижа много, много за мен сега мисля да се прибера при баща ми ,но от друга страна се притесняжам от втората му жена ,не се разбираме много. въпроса ми е дали това е момчето за мен или о6те не е дошло времето и ако се върна в баща ми дали няма да сажалявам.казвам се …..,благодаря прдварително

 286. ЗА ИЛИЯНА: Потвърждавам ви, че в момента, поне до 1-2 години сте в период, когато може да се разведете. И двамата имате заложени аспекти на раздялата в брака.

 287. ЗА A.В.Ж:Няма да се възстанови напълно майка ви. За отношенията ви, дайте си почивка един друг, че и двамата се обвинявате взаимно. Минал сте през емоционална криза, на съпругата и предстои. Няма да се разделите, въпреки че,всичко е на кантар при вас. Има момент, в който нещата тръгват на раздяла и ако го преодолеете, всичко ще бъде наред.

 288. ЗА Gergana Yordanova: Можете да ми се обадите по телефона или да пишете на мейла

 289. Здравейте, КАБАЛА. Поздравления за блога-професионално направен.Сега за мен.През цялата 2011г бях в кошмарна семейна и емоционална криза.Получих невероятен “шамар“ от съпруга си.Енергична и успяля жена съм и това до известна степен ми помогна.Въпроса ми е – тази година в този план ще бъде ли по-спокойна.и въпрос,който може би ще ви изненада-ще има ли в живота ми силен и интелигентен мъж.Кога.Извинявам се,ако лошо съм формулирала въпросите,но вие сте първия астролог,който печели доверито ми и към когото се обръщам.Приятна вечер

 290. ЗА georgi: Не виждам защо да не намерите момичето на живота ви. Вие и сте в такъв период,отделен въпрос е,че сте импулсивен в любовта и повече искате,отколкото давате, дори и да не мислите така,но по този начин ви виждат

 291. ЗА katq: След около месец ще приключи връзката.

 292. ЗА Dobi: Не,няма да е скоро,поне, не се вижда в близките 2 месеца

 293. ЗА САШО: В момента се попаднал в период на големи ограничения и е повече от два месеца. Няма да се стабилизирате скоро, но и не е добре да търсите в момента друга работа. Периодът ви за това не е подходящ. Имайте предвид, че вие влагате всички сили в материалната стабилност, но и сте склонен да се носите по течението и да се „парализирате“,когато попаднете в тежка ситуация. Така или иначе, след време ще имате финансова стабилност.

 294. Здравей Кабала имам един въпрос към вас,имам ли бъдеще с жената ….

 295. Благадаря Ви много!!!В момонта не се чуваме не иска да вдига телефона.живее при онзи маж,аз сам само на чай ,какво да правя да му званя ли или дачакам да се върне при мен

 296. Здравейте, Кабала!
  Имаме наследствен апартамент с девер ми.Въпросът ми към Вас е да се продаде ли това жилище и да се разделят сумите, а другият вариант е да си прехвърля моята част срещу заплащане на девер ми. За мен как е по-добре.
  Казвам се … Моля, личните ми данни да не публикувате.
  Лека вечер!
  Благодаря предварително!

 297. Благодаря Кабала

 298. Кристиана Says:

  Здравейте казвам се … Преди 6 месеца замина за Америка и от тогава не ми се е обаждал. Ще ми се обади ли?

 299. ЗА Nina Pekova: След около месец ще започне работа съпругът ви. Ще има някакви забавяния около договор или няма да му хареса, това,което трябва да подпише.Може би,очакванията му ще са високи.

 300. ЗА Biliana: Предполагам,че работите, а търсите друга? Не виждам това да стане скоро

 301. ЗА M.S.: Странно,миналата година сте била под вибрация, предполагаща брак, но вие сте навлязла,вече, в годините за създаване на семейство. Не виждам брак тази година. Цената,реално, зависи от това, какво точно търсите за себе си,т.е. тя не е статична. Случвало ми се е някои хора да си мислят,че имат нужда от хороскоп, а всъщност, само се нуждаят от отговори на някои въпроси. Ако искате, пишете ми на мейла,какво точно очаквате да научите.

 302. ЗА БЯЛ ЛИЛИУМ: Това момче,определено, не е за вас. Вие държите един на друг с баща си. Втората му жена, също, държи на баща ви. Тя е малко по-импулсивна,но няма лошо. Директна жена. Не мисля,че ще съжалявате, а и като гледам,можете да намерите общ език

 303. ЗА IOANNA: Ще трябва да ми напишете подробно данните си, особено час на раждане, ако го знаете.

 304. ЗА lina: Лина, лично можете да се свържете по телефона, освен, ако не сте от Варна

 305. Здравейте,КАБАЛА. извинявам се за пропуска.Родена съм на…..Моля не публикувайте лични данни. Благодаря ВИ.Приятен ден

 306. Здравейте Кабала,бях писала ,но не намерих отговор ,а сега се съмнявам дали съм успяла да го пусна
  Та въпроса ми е от 10 години съм по квартири,имам апартамент в провинцията ,но живея в софия ще успея ли да го продам ,заменя
  въобще ще се здобия ли с жилище където да живея нормално
  още дълго ли ще съм по квартири …. Благодаря ви от сърце

 307. Златина Чорбаджиева Says:

  Здравейте! Преди няколко години исках съвет от Вас за момче, с което имах връзка. Тогава ми казахте, че с него ще се разделим, а на мен ми предстоят много промени. Аз не исках да приема този факт, но се оказахте права. Откриха рак на майка ми и тя си отиде за по-малко от месец. Вторият ми баща си намери нова жена (шест месеца след смъртта на мама) и напусна къщата, като ми каза да се оправям сама. Аз нямах един работен ден през живота си, а съм студентка редовно обучение и нямаше как да работя и да уча. Бях презадоволена до момента, в който майка си отиде. Най-много ми липсваше подкрепата и. Чувствах се сама и в безизходица. Но преживях и това. Осъзнах колко нищожни са били проблемите ми в момента, в който поисках съвет от Вас. Благодаря Ви, че въпреки глупавите ми тревоги сте ми обърнала внимание. В момента за мен най-важно е да завърша и да придобивам собствени доходи, достатъчни да си плащам сметките. Та въпросите ми са: „Ще успея ли да си взема държавните изпити?“ и „Ще ми се отвори ли възможност за работа през идните месеци?“ ….. родена съм на ….. Ще съм Ви много благодарна за отговора. Изпитвам голям страх за бъдещето си.

 308. Здравейте,родена съм на … искам да ви попитам виждате ли развитие на сериозна връзка при мен.Благодаря ви 🙂

 309. Вивиан Says:

  Здравей Кабала,останах без работа дали скоро ще си намеря и дали ще е пак в селото.Казвам се ….. .Благодаря предварително

 310. Кандидатствах за работа в голяма фирма.Казаха, че ще ми се обадят миналата седмица, а все още няма резултат. Ще започна ли работа при тях или някъде другаде? Много съм притеснена, защото скоро оставам без работа.

 311. ЗА katq: Ами, не го търсете за сега. Оставете го.

 312. ЗА Plamen: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо

 313. ЗА vitoria: Аз, малко се обърках. Дали ще го продадете или ще го прехвърлите, пак срещу пари си е пак продажба. Отговорът ми е- не, не продавайте този имот.

 314. ЗА КРИСТИАНА: Не виждам да ви се обади. Възможност, обаче има, да чуете нещо за него след 5 месеца.

 315. Здравей кабала,има друг развой мажа ми смини браваа и сега сам наван без пари,без докумени и разни неща,какво да правя докога ще е това,незная какво да правя,помогни ми докога,зная че ми кажахе около месец ще сме заедно,аз до тогава ще сам сасипана.помогними

 316. ЗА katq: Как очаквате да ви помогна? Отговарям, тук, на въпроси.

 317. Кабала, Здравейте!
  Имам въпрос към Вас. Имам наследствен апартамент и бих искал да го продам , за да си оправим финансовото положение,какво ще ми кажете? Името ми е …. Моля, да не публикувате данните ми. Благодаря Ви!

 318. ninka2010@abv.bg Says:

  Здравей Кабала, ще те питам нещо, което е конкретно този път без или. Там където сега работя имам една мниго лоша и злобна колежка, която никога нищо не ми обяснява и чувствам, че ме мрази. С оглед на написаното ми кажи ако е възможно това, до остана ли там на работа? Тя ще започне ли да ми обаснава какво и как да го правя? Коя от двете ще победи, изразявам се така защото тя работи там от 2 години и е много хитра и е в час с нещата, но на мен не ми обяснява, зодия Овен а по китайският хороскоп маймуна, аз съм там от два месеца, обаче когато тя ми възложи задача никога нищо не ми обаснява. Това ми е на ,мен проблем.Много благодаря и моля да ме извините ако съм объркала нещо. Каскво да правя да бягам лимот там.

 319. здравей ,искам да знаем докога ще ме даржи без ключеве кога ще ме пусне рак в апартамена!!! и заживеем заедно…………

 320. здравей кабала! Казвам се…. в момента сам безработен искам да започна работа в един букм,пункт но са ми отнели правата по незнайна за мен причина .Въпросът ми към вас е ще ми върнат ли правата и ще започна ли работа на това място или друга работа ще имам….благодаря предварително

 321. ЗА IOANNA: Годината няма да ви е много спокойна, тъй като предполага някакво ново социално положение, пускане,премахване на определени отговорности., както и разрешаване на въпроси,свързани с взаимоотношения, съпруг или бизнес партньор, ако имате такъв. Не са изключени и юридически въпроси, които трябва да решите. Мъж до вас няма да има скоро. Най-вероятно, връзка ще имате след около година и половина-две.

 322. ЗА АНЯ: Действително няма въпрос от вас. Жилището ще го продадете,ама и трябва да предприемете някакви стъпки за това и да сте гъвкава за цената.

 323. ЗА Златина Чорбаджиева: Съжалявам за всичко,което ви се е случило… Изпитът ще го вземете. Имайте предвид, че няма да ви е лесно в живота и то не за друго,ами,защото ще трябва да полагате по-големи усилия да се борите, но ще имате възможност да се развивате. Ще си намерите работа. За сега, вижте първо обучението си,защото то ще окаже голямо влияние в професионалното ви израстване.

 324. ЗА sanna: Сериозна връзка ще имате. Ще ви посъветвам,обаче, да обърнете по-голямо внимание на собственото си развитие и обучение.

 325. ЗА ВИВАН: Работа ще си намерите, но няма как да знам дали ще е на същото място. До месец.

 326. ЗА Milena: Би трябвало да започнете работа след около 2 седмици

 327. Вивиан Says:

  Много ти благодаря:),успокои ме.

 328. Благодаря,Кабала.Много ВИ моля за повече конкретика. Говорите за ново социално положение,юредически въпроси,сваляне оговорности.Проявявате тактичност – визирате развод или друго,защото за мен соц.положение означава не само семейно полож.,а и професия,имидж,финанси.За щастие там всичко е ОК..А в семеен план съм взела решение-формален брак, приятелски съпружески отношения в името на дечица ит.н. Дано звездите и съдбата да са на моя страна.Отново хиляди благодарности за отделеното време.Желая ВИ УСПЕХ

 329. ЗА kmetal: Задайте въпроса си отново, времето не е било подходящо и задайте въпрос конкретно-)))

 330. ЗА ninka2010@abv.bg: На този въпрос съм ви отговорила,че не си струва да сте на това работното място.

 331. ЗА IOANNA: няма как да съм по-конкретна. Много грубо погледнах хороскопа ви. Вярно е,че сте взела решение за някакво действие, касаещо професията ви,бизнес. Не знам с какво се занимавате, но събитието може да е както развод, така и проблем със съдружник.

 332. ЗА katq: Аз ви казах кога ще сте заедно.

 333. Златина Чорбаджиева Says:

  Искрено Ви благодаря за разбирането……сигурно на ден го четете и чувате по милион пъти, но хубавото на тези думи е че никога не се изтъркват и не звучат клиширано…..радвам се много на разбирането, търпението и любовта, с които работите….дано и аз някой ден да помагам на хората като Вас…..ако не с друго поне с вярата си !!!! Желая Ви здраве и спокойствие….

 334. Здравейте, Кабала!
  Ще се постарая въпроса да е по-конкретен. Да си продам ли наследствения апартамент за да си оправим финансовото състояние. Казвам се ….
  Моря, личните ми данни да не публикувате!
  Приятен ден!

 335. Кабала, много ти благодаря за отговора и аз така го чувствам.
  Моля те кажи ми аз въобще изобщо някога ще започна ли някъде работа, която да си струва че и колегите ми да са хора, а не само злобни същества дето до обяд ги е яд на тях самите а след това на всички останали?

 336. Благодаря ви ,може ли само и още един въпрос

  Застрашена ли съм от съкращение …
  (Много здраве и късмет ви желая:))

 337. Здравей Кабала.Преди 2 год.ти писах относно лошото фин.състояние на семейството ми.Отговори ми че бавно и постепенно ще излезем от кризата.За съжаление положението ни се влоши още повече.Имаме ипотека и се страхувам да не загубим жилището си. Ще успеем ли тази година да върнем заемите си към приятели и банки?Ще имаме ли шанс за подобряване на мат.състояние?-……

 338. ЗА juli:Няма да успеете да върнете всички пари. Ограниченията ще продължат и ви предстои още една криза.

 339. ЗА БОЯН: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е ебило подходящо за отговор.

 340. ЗА kmetal: Не го продавайте, защото след това ще съжалявате. След време ще ви потрябва.

 341. ЗА АНЯ: Не, не сте застрашена.

 342. ЗА Nina: Февруари сте ме питала за друга възможност, за която е можело да кандидатствате.

 343. Кабала, Здравейте,
  Имам наследствен апартамент със снаха ми //брат ми почина преди няколко години/ Въпросът ми е ако и предложа половината от сумата,, тя ще се съгласи ли на това и аз да го взема изцяло, а другия вариянт е да го продадем и да си разделим парите. Каже те ми кой вариянт е по-добре за мен, защото тя е много особена и винаги се налага.. Казвам се …. Моля, данните ми да не ги публикувате.

 344. Да така е, но нищу не се получи.
  Аз кандидатствах, но не се получи и по тази причина сега питам ще се слуи нещо обнадеждаващо в близкото бъдеще?

 345. Здравейте,Кабала!
  Благодаря Ви за отговора! Вие сте категорична да не продаваме това жилище какво имате впредвид че ще ми потрябва,но ние не виждаме друг вариант за сега да се оправим. Имаме много дългове наследени от баща ми и има друг наследник от друг брак. Въпроса ми е във финансово отношение ще се оправим ли без продажбата на това жилище и кога и другият наследник ще се откаже ли от наследството ни.
  Казвам се …
  Моля, личните ми данни да не публикувате
  Благодаря предварително!
  Приятен ден!

 346. казвам се роза – без работа съм от доста време ще намеря ли подходяща

 347. ЗА pier: Снаха ви би се съгласила да го вземете изцяло, но ще поиска друга сума,по-висока, така че ще ви затрудни. Проблеми ще имате и с оформянето на юридическите документи около това жилище. Някакви забавяния около тях.

 348. ЗА Nina: Възможност за работа ще имате след около месец и половина, но ще имате проблем с трудовия договор и няма да сте много доволна.

 349. ЗА kmetal:Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор.

 350. ЗА roza: В близките два месеца не виждам да си намерите работа

 351. Кабала,Здравейте.
  Искам да Ви питам кога ще си намеря платена работа за да се издържам, Стоянова- моля, фамилията да н публикувате.
  Благодаря!

 352. Здравейте, Кабала,
  От 4-5 месеца не мога да си намеря работа като сервитъор .Моля, кажете ми кога ще си намеря работа по специалността,….. Моля, личните ми данни да не публикувате Благодаря

 353. Ще се разведа ли с …?

 354. Здравейте,Кабала!
  По Ваш съвет оново задавам въпроса си. Във финансово отношение ще се оправим ли без продажбата на наследственото жилище и кога и дугият наследник ще се откаже ли от наследството ни.
  ….
  Моля,личните ми данни да не ги публикувате
  Благодаря предварително!

 355. Цветелина Says:

  Писала съм и миналата година по друг повод.Сега Ви моля да ми отговорите дали ще се стабилизираме финансово скоро.Данни-…..

 356. нико9 Says:

  Здравейте Кабала!
  От няколко години , всичко е тръгнало накриво
  и в личен и във всякакъв план!
  Толкова горчиви чаши изпих ,че вече съм претръпнал за
  всичко.Моят въпрос е следния имам ли направена магия
  или всичко е родова карма, според вас?Роден съм на ….

 357. Пламен Says:

  Здравей Кабала,пак ти задавам въпроса имам ли бъдеще с …,аз сам ….

 358. Вивиан Says:

  здравей Кабала,отново те притеснявам,но съм отчаяна.Останах без работа от банката всеки ден ми званят,вчера получих и писмо за доброволно изплащане на заема ми.Ще се справя ли да си оправя сметките в банката, защото много съм притеснена.Казвам се ….

 359. ЗА kiko: Работа ще си намерите след около месец, но не виждам да е точно по специлаността ви.

 360. ЗА zuzi: Работа трябва да си намерите след месец и половина

 361. ЗА Dobi: Няма да се разведете с този мъж.

 362. ЗА kmetal: Ще се разискват документи около наследството с другия човек и едва ли ще се откаже. Може да ви предложи той да го купи, но дори и да се съгласите, няма да получите толкова,колкото искате. В картата се показват пари от наем. По принцип, ще се оправите и без тази продажба, но едва ли ще ме послушате, защото се вижда,че жилището ще отиде в други ръце.

 363. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Стабилизиране предстои, но ще е много бавно, защото ,още след седмица ще имате неприятности в дома си, свързани с доходи от бизнес, или заради някой познат, който е с високо положение. Подобрение ще започва да се усеща, реално, след 4 месеца, но няма да е достатъчно за вас, тъй като ще имате и други проблеми, свързани с кредити или с пари,касаещи съпруга ви.

 364. ЗА нико9: Имате негатив върху дома ви. Все едно, някой е проклел него, като цяло. Вземете светена вода и измийте дръжките на всички врати, както и самите врати и прозорци с нея. Ако намерите нещо в дома си, не го пипайте с ръце. Вземете го с лопата и го изхвърлете в тоалетната с думите :“ От където е дошло, там и да отиде“, три пъти.

 365. Здравейте Кабала,,знам ,че вече ми отговорихте преди два месеца и дано да не е нахално,но искам да ви питем следното.Вие ми казахте ,че в близките месеци няма да си намеря работа,но преди няколко дни ми предложиха на едно място,смятате ли че ще ме подведат и излъжат на това място.Малко са сложни нещата там и затова питам,че нестига че съм без работа толкова време ама да не стане , уж да ме вземат и преди да съм се осъзнала да ми покажат вратата.Благодаря ти предварително ….

 366. Цветелина Says:

  Благодаря Ви за бързия отговор.

 367. нико9 Says:

  Благодаря Ви , Кабала!
  Сега май идва трудното да се справя с тази гадост!
  Поздрави !

 368. диляна Says:

  Здравейте,предстои ми раждане на 02.05.2012 (тогава ми е термина всъщност) та бихте ли ми казали,дали всичко ще мине добре…?

  Не знам дали ви трябват имената ми
  ….
  С голямо уважение Д.

 369. Здравейте, Кабала!
  Благодаря Ви за отговора,но искам да Ви помоля да се уточните под думата „трябва“ означава ли, че ще се случи и кога или това е просто един Ваш съвет.

  Приятен ден!

 370. ЗА ПЛАМЕН: Имате бъдеще с тази жена и връзката може да се стабилизира, но имайте предвид, че вие сте в състояние да имате и други връзки или пък да приемате тази връзка като съюз, който не е подплатен със силна любов, но тя, определено мисли за вас и е доста объркана от нещо.

 371. ЗА ВИВИАН: Би трябвало да се справите и след 2 седмици да внесете някаква сума пари

 372. ЗА juli: Ще имате проблем с договора. Може да се опитат да ви подведат, а и парите, няма да са тези,които сте очаквала

 373. ЗА ДИЛЯНА: Всичко ще мине добре. Не виждам защо трябва да се притеснявате. Вие с операция ли ще раждате? Има нещо подобно или ще е по-трудно. Като казвам трудно да не се ошашкате. Пример- аз родих за 4 часа, което си е рекорд за първо дете и без проблем-))). Това дете ви е дадено от минал живот, да знаете. Вие сте му била майка и тогава.

 374. ЗА zuzi: Не е съвет,а факт.

 375. диляна Says:

  ЗА ДИЛЯНА: Всичко ще мине добре. Не виждам защо трябва да се притеснявате. Вие с операция ли ще раждате? Има нещо подобно или ще е по-трудно. Като казвам трудно да не се ошашкате. Пример- аз родих за 4 часа, което си е рекорд за първо дете и без проблем-))). Това дете ви е дадено от минал живот, да знаете. Вие сте му била майка и тогава.

  Планувано е естествено раждане,за сега няма фактор да има проблем и да ме оперират.Благодаря много за отговора,гледам да не се шашкам,пък ще видим какво ще стане. 🙂
  А това ,че отново ми се дава минало дете,означава ли,че имам нещо да поправям с него?

 376. Десислава Says:

  Здравейте! Казвам се …. и искам да те попитам защо от известно време на сам ми се появяват само неприятности и нищо не ми върви в университета и в семейството, въпреки че не спирам да се трудя и боря. Кога ще
  свърши този кошмар. Благодаря !

 377. Здравейте Кабала ще помоля за още един въпрос,защтото много съм притеснена треса се от нерви
  Толкова години по квартири и все на неблагодарни хазиаи попадам въпреки че гледам все да съм точна
  В момента отново ме притесняват и виждам че трябва да търся нова квартира,мола ви кажете ми ще намеря ли бързо нова квартира ,възможоно ли е да ме изгонят преди на намерия квартира благодаря ви ….

 378. Привет от пет години има любовна връзка с семейна жена ще се съберем ли някога и ще имаме ли наше дете.

 379. Привет.Имаме спечелено наследственно дело за незаконно построена къща с влязло сила решение за събаряне.Ще имали скоро развой в тази насока събаряне и ако има приблизително кога.Благодаря ви.

 380. Пламен Says:

  Блогадаря Кабела,но сега сме разделени кога ще се съберем!!

 381. Кабала, от цялото сърце Благодаря Ви!
  Дано да се случи! Ще Ви пиша по-нататък!
  Хубав ден!

 382. Моника Ираманова Says:

  Здравейте! Спешно искам да попитам, за ….г. болен е ,ще се оправи ли?Казвам се Моника Ирманова.

 383. Ирена Says:

  Здравейте,родена съм на ….. и искам да знам дали ще продължи връзката ми с човека,който обичам.Благодаря Ви

 384. ЗА Моника Ираманова: Не виждам пълно оправяне,честно казано. Колко е болен? Питам, за да знам къде да ви насоча,че имам някого предвид.

 385. ЗА ИРЕНА: Не смятам,че връзката ви ще продължи за в бъдеще.

 386. ЗА ПЛАМЕН: Като гледам, тя е готова да направи първата стъпка, а вие сте ха- напред, ха-назад, така че, зависи от вас.

 387. ЗА stoil: Предполагам,че имате предвид, че искате да махнете самонастаналият се във вашето място? След три седмици ви предстои конфликт с този,който е в имота. Не виждам за момента развитие, а по-скоро конфликт,а и той се опъва.

 388. ЗА stoil: Не виждам да се съберете с тази жена.

 389. ЗА АНЯ: Няма да ви изгонят, преди да сте намерила квартира, но няма и да я намерите веднага. Няма да е скоро.

 390. ЗА ДЕСИСЛАВА: Ще ви го обясня така. Имате 5 планети в един знак, струпани са там. Когато планетите се движдат, те правят различни аспекти към тях и понеже са на едно място, минавате през тежък период по-дълго време от останалите хора. Това са си уроците на Съдбата, един вид.

 391. ЗА ДИЛЯНА: Най-вероятно ще е така. Имате нещо за довършване. Сега, има най-различни варианти- вие сте го наранявала, то ви е наранявало, може да се си заминала от него или то вас от физическия свят, а е трябвало да сте заедно ит.н и т.н. Следете за знаците,когато се роди. Забелязала съм,че много неща, важни, се преповтарят от минал живот, но в по-лек вариант.

 392. Ирена Says:

  добре,а да попитам някаква причина има ли?само за вбъдеще ли няма да сме заедно или по принцип?нещо по-подробно можете ли да ми кажете?дали защото съм далеч от човека?

 393. Атанас Says:

  Привет.Имам любовна връзка със семейна жена тя ще се разведели някога заради мен и ще се съберем ли ние двамата аз и тя.

 394. МАРИЯ Says:

  Здравейте,
  Има един човек когото обичам,роден е на…, но той очевидно се вижда с мен заради друго и няма чувства. Има ли вероятност да се променят нещата и да сме заедно. Аз съм родена на …. Моето име е …, а неговото ….
  Моля да не публикуваш данните. 🙂

 395. Люба Генкова Алексова Says:

  Зрдавейте Кабала, писала съм Ви и преди,но се намирам в огромна житейска дилема. Преди два месеца ми писахте ,че до около 3 месеца ще имам предложение за работа и преди седмица получих такова за работа в Кипър,нещата обаче стоят така,че ако замина,може би това ще разруши почти двегодишната ми връзка с мъж,който обичам. Имам нужда от работа,нуждая се от Вашите познания и съветът Ви ,за тази работа ли ми писахте преди или ми предстои да намеря нещо добро и в България.. Извинете ме ,ако съм преминала лимита за безплатните отговори,моля в такъв случай да ми напишете как по-бързо мога да се възползвам от услугите Ви срещу заплащане! Благодаря Ви за отговора и Ви пожелавам всичко най-хубаво!

 396. Eлена Says:

  Здравейте, Кабала! В средата на м. януари Ви зададох въпроси, свързани със семейството ми. Тогава Ви обясних, че със съпруга ми сме в обтегнати отношения, поради това, че той има връзка с друга жена от близо две години. Имаме две деца, аз го обичам и държа на него и на семейството. Тогава ми отговорихте, че ще преодолеем кризата в отношенията ни. Ситуацията обаче става още по-сложна, той твърди, че отношенията му с тази жена вече са много сериозни и му е трудно да прекрати с нея, а към мен вече е напълно безчувствен и изстинал. Готов е да избере нея пред семейството си. Не го е грижа за нищо и никого и не го интересува какво ще е мнението на близките му. Не го е грижа как това би се отразило на децата. Приема всичко за нормално. Готов е да се разделим. Започвам да губя всякаква надежда, че ще преодолеем тази криза. Ще се разделим ли /разведем ли/ ? Той някога ще прекрати ли напълно контакти с тази жена? Кога евентуално ще стане това? Моля Ви бъдете искрена с мен. Благодаря предварително за отговорите. Желая Ви здраве и сили, за да продължавате да помагате на хората с ценните си съвети и отговори.

 397. ЗА ИРЕНА: Няма как да знам дали е защото сте далече. По-скоро се вижда,че той ще се отдръпне от вас, а не вие.

 398. ЗА АТАНАС: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 399. Здравей, Кабала!
  Снощи късно прегледах книгата и много ми хареса. Благодаря на Бог, че има хора като теб, които да разпространяват безкористно такива важни за много хора книги!

 400. Атанас Says:

  Привет.Имам дългогодишна любовна връзка със семейна жена тя ще посмеели да се разведе заради мен и да заживеем заедно аз и тя.И ако е да приблизително кога ще се случи това.

 401. диляна Says:

  Аз искам да ви благодаря най-сърдечно за отговора ви.Благодаря,че все пак давате отговори без да се налага някаква финансова подкрепа,въпреки ,че се чувствам кофти,че не мога да ви подпомогна някак,освен с положителна енергия.

 402. Здравей, Кабала! Благодаря на Бог, че все още има ЧОВЕЦИ като теб, които безкористно да предоставят такива знания на другите. Да си жива и здрава!

 403. Здравейте, мъжът ми е без работа от миналата година. Моля Ви да ми кажете как виждате нещата при него-ще успее ли да си намери работа в скоро време? данните му са-….
  Предварително Ви благодаря!

 404. ЗА ЕЛЕНА: Здравейте, Елена. Отново погледнах първият въпрос. Би трябвал,отношенията ви да се оправят след 6 месеца. Вие знаете ли си данните, като час на раждане, вашите и на мъжа ви. Напишете ми данните. Дайте да видим какво точно се случва. Пак не виждам промяна в ситуацията, около вас.Искам да видя хороскопите ви.

 405. ЗА МАРИЯ: В близките пет месеца е виждам никаква връзка между вас. Евентуална промяна може да има след това, но да ви кажа, вероятността е прекалено малка, за да кажа,че ще бъдете заедно.

 406. ЗА Люба Генкова Алексова: Това няма как да знам дали е точно тази работа. Срокът е бил до около три месеца и вие получавате предложение в този срок. Не съм гледачка,врачка и техните произвидни за да видя конкретната ви работа-)))

 407. ЗА АТАНАС: Аз не виждам да се разведе тази жена

 408. ЗА ДИЛЯНА: Благодаря ви-))), но аз, така или иначе съм сложила лимит за въпросите-)))

 409. диляна Says:

  ЗА ДИЛЯНА: Благодаря ви-))), но аз, така или иначе съм сложила лимит за въпросите-)))

  Най-добре сте си го измисли,хората често “захапват ръката до лакатя“ 🙂 Но да не спамя повече,ще разгледам целият сайт и ще знам вече как да се обръщам ,ако имам въпроси…в този материален свят,само добрите думи не плащат сметките 🙂

  0

 410. Люба Генкова Алексова Says:

  Благодаря 🙂

 411. стилияна Says:

  здр кабала! явно не ми отговрихте защото бях писала на латиница съжалявам за което !
  бих искала да ви запитам дали ще забременея в скоро време?
  много желая да имам дете от човека до мен! благодаря предварително!:)

 412. ЗА СТИЛИЯНА: Не виждам скоро забременяване, или поне, няма да е тази година.

 413. ЗА maya: Честно казано, не виждам да си намери стабилна и постоянна работа в близките три месеца.

 414. Даниела Says:

  Здравей, Кабала! Тази година ще кандидатствам ще ме приемат ли? Родена съм на …часа. Моля не публикувайте личните ми данни.

 415. Съпруга ми е жесток и двуличен човек, който ме тормози когато сме само семейството, а пред хората се преструва на кротък и почтен.Ще имам втора възможност в този живот да срещна добър и човечен мъж ,с който да споделя живота си?

 416. Здравейте,казвам се …
  Не ми върви в живота,любовта-Ще имам ли мъж до себе си до 2 месеца?Благодаря ти много.Христос воскресе..

 417. ЗА ДАНИЕЛА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 418. ЗА Galina: Не сте написала данните си.

 419. ЗА meri: Ще намерите мъж до два месеца.

 420. Даниела Says:

  Тази година ще кандидатствам във ВУЗ ще ме приемат ли?

 421. Надежда Цветанова Венева Says:

  Здравейте,Кабала!Честито Възкресение Христово!Желая Ви много здраве и късмет!Може би сега не е момента да Ви притеснявам с въпросите си,но случайно попаднах на този форум по повод Киприяновата молитва.Казвам се ….,омъжена съм,имам е……Въпросът ми може да прозвучи глупаво,но преди време или по-точно на …..ми се случи неприятно събитие.Интересува ме дали случката е в следствие на някаква магия или просто такава е била съдбата ми.Пропуснах да кажа,че преди да се случи въпросното нещо аз имах предчувствия за това,но въпреки всичко не успях да го избегна.Благодаря Ви предварително!

 422. Здравейте Кабала!
  Въпросът ми към Вас е дава ли ми се път за работа в чужбина и кога? Казвам се Лидия.
  Благодаря!
  Приятен ден!

 423. Здравейте Кабала казвам се ….
  Въпросъми е можех ли дами кажех дали съм бременна във момента съм нявам се защото цикълат ми беше ускаден и ми се гадише.Моля дами отговорите благодаря предварително

 424. здравей Кабала,казахе че ще се оправя нещаа при нас но се влошиха,незная какво да правя на патя съм ,без багаж,без пари ще имам ли бадеще с ….ДА СЕ БОРЯ ЛИ ЗА НАШЕО БЪДЕЩЕЛ. И ДА ПОДАМ ЛИ ЖАЛБА ДА СИ ВЪРНА НЕЩАТА.

 425. Здравейте, Кабала! Благодаря за отговора, искрено се моля и надявам да се случи така. Относно данните, които са Ви нужни – аз съм родена на … но не зная часа, а може би е важно. Моля не показвайте данните ни. Благодаря Ви предварително и Ви желая здраве, щастие и късмет !

 426. Здравейте Кабала! Отново се обръщам към Вас, защото след опит да се преборя за една връзка с мъж роден на ….. отново съм сама. А и все така без работа, макар че и за това се боря. Има ли надежда за мен, какво да очаквам, моля Ви- ще имам ли човек до себе си в скоро време, свободен и сериозен, дете и съвместен живот, както и подходяща работа, ? въобще успех? В България ли ще продължавам да живея?С пожелания за здраве и благоденствие, родена на ….

 427. ЗА ДАНИЕЛА: Малко ще сте отнесена по време на изпитите, така че е добре да запишете няколко специалности. Няма да стане точно по тази,която искате.

 428. ЗА Надежда Цветанова Венева: Имало е негативна намеса през този период и най-вероятно, това е по-скоро засилило събитието. Имайте предвид,че в повечето случаи не можете да избегнете това, което знаете и усещате. Казвам го от собствен опит. Можете само да намалите действието му.

 429. Kabala надявам се че ще ми отговориш…много е важно за мен.

 430. ЗА lide:За вас е твърде рано да се каже, въпреки,че, наистина ви е дадено да пътувате и трябва да пътувате и да сте в чужбина, тъй като по този начин ще тръгнете нагоре. В близките 4 месеца,обаче, не виждам да заминете

 431. ЗА asiq78: Не смятам,че сте бременна

 432. ЗА katq: Погледнете си отговорите! МНОГО МОЛЯ ДА ЧЕТЕТЕ. НАПИСАЛА СЪМ,ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ ВРЕМЕ,МЕСЕЦИ.

 433. ЗА ЕЛЕНА: Определено е много важен неговия час, за да се види в момента неговото състояние. При вас се дава криза в емоционален план. Имайте предвид, че при вас, в хороскопа ви, един развод може да бъде избегнат, но не знам неговия, за да кажа със сигурност. Това е по принцип, т.е. дали ще се случи сега или след 10 години, то ще стане. Исках да видя хороскопа на брака ви, но без часовете няма да е изобщо точно.

 434. ЗА Galina: Аз ще помоля да сте търпелива. Не мога да отговарям веднага. Ще намерите друг мъж, но имайте предвид, че при вас, винаги ще има опасност от разрив в отношенията. Вие идеализирате любовта и сте драматична в емоциите си. Вашият брак е карма, тъй като в минал живот сте сте била изключително голям егоист и сега трябва да се „загубите“, да търпите и да се раздавате.

 435. ЗА Diana T: До колкото си спомням, аз ви казах, че тази връзка няма да я бъде и не е вашият човек,колкото и да се надявате. За работа съм ви отговорила още февруари и съм ви казала за след 5 месеца и половина. Скоро човек до вас не виждам. За дете съм ви отговорила

 436. радослав петров герасимов Says:

  здавейте Кабала. Роден съм на … искам да знам дали ще работя на морето? Благодаря

 437. Благодаря Ви Кабала! Питах Ви, защото ми казахте, че по принцип сме подходящи с …, но не смятахте че връзката ще продължи (иначе сте права за другия мъж, за който се надявах да се събере с мен, че точно той не е подходящ). Та само да споделя защо Ви питах за телеца -понеже той не живее в България, аз отидох и му гостувах, но макар че бяхме щастливи заедно, дори ме запозна с майка си, не ме задържа … сега затова Ви потърсих с надежда, че може и да има развитие, тъй като той предложи да поддържаме кореспонденция и да му гостувам отново.Но засега…уви. И другата причина да се обърна към Вас е, че започнах да търся човек със сериозни намерения и в сайтовете. Разбрах Ви и Ви благодаря за отговора.За работата, само да питам моля, виждате ли по – конкретно с какво ще е вързана, в каква област и ще имам ли поне там удоволетворение и развитие?Благодаря Ви още веднъж. Поздрави сърдечни.

 438. Kabala -благодаря ти.Накара ме да се замисля над себе си.Това за кармата ми го бяха казвали и преди.Като не може да се поправи всичко…ще спасявам това което зависи от мен.Ще се постарая аз да се променя и възгледите си.Благодаря.

 439. cveta vasileva Says:

  Здравей Кабала аз съм …. Ще имам ли дете от ….?

 440. Цветелина Венцеславова Герасимова Says:

  Здравейте, казвам се Цветелина Венцеславова Герасимова(моминско Славчова) бременна съм в 8 месец, и се притеснявам за раждането защото имам заболяване на червата и се страхувам за здравето си и за бебето. Родена съм на….

 441. Колко деца ще имам?

 442. Здравей Кабала!
  Доста време мина откакто ти писах за последно…
  От време на време си задвам някои въпроси, търся отговори .. иска ми се да сглобя парченцата на пъзела и да намеря отговорите,които търся. Знам,че съм прехвърлила лимита на безплатните въпроси затова няма да проявя нахалство да попитам тук ами искаше ми се да те попитам възможно ли е да се свържа с теб евентуално да кореспондираме или по скайп или по имейла, за да те попитам евентуално това нещо което ми се искаше колко би струвало като услуга, защото все пак всеки труд се заплаща и съответно отделено време, нерви… В смисъл преди време ти бях писала за мен и моя приятел ти с голяма точност определи кризата в отношенията ни и после ми написа, че до половин година трябва отново да сме заедно ,но не стана.. Аз си мислех,че може би е на енергийно ниво някаква намеса, но май не е… Възможно ли е да се прецени каква е кармичната ми връзка с този човек или не знам и аз как се изчисляват тези работи във връзка с отношенията..Просто ми е интересно дали в действителност може да има някакъв негативен фактор,който да попречи на някакви събития да се случат или забавят във времето.
  благодаря ти предварително за отеделното време, продължавай да бъдеш все така полезна на хората и да им помагаш. усмивки от мен 🙂

 443. ЗА armanidoll:Могат да се видят кармичните ви връзки чрез анализ на хороскопите ви и датите ви на раждане. Можете да се свържете с мен по мейла

 444. ЗА Dobi: За съжаление, не съм екстрасенс, за да ви отговоря, ей така, на този въпрос. Това изисква да се разгледа хороскопа ви и тук вече, говорим за потенциал, защото може да ви е дадена възможност за 3 деца ( както съм виждала подобно нещо), а в действителност, жената се е отказала изобщо да има такива.

 445. ЗА Цветелина Венцеславова Герасимова: Така, като гледам, вие ще родите около 7-9 май. Предполагам,че въпросът ви е дали ще има здравословен проблем бебето и предполагам,че е първо раждане. Ако това е точният ви час на раждане, не виждам от какво трябва да се притеснявате.

 446. ЗА cveta vasileva: Няма как да се кажа точно от кого ще имате дете, освен, ако не се започне подробно сравняване на хороскопите ви, както и да се правят за всяка година, за да се види кога точно това ще се случи. Аз съм ви казала,че ще малко по-трудно при вас.

 447. ЗА радослав петров герасимов: Дали ще работите на море и планина- астрологията не може да ви отговори.

 448. ЗА Diana T: Конкретната насока за работа изисква анализ на хороскопа ви, така че, няма как да се отговори веднага.

 449. Здравей Кабала!!!Вие казвате да чета,да чета кажахе ,че тяхната вразка мезду ….. ще продалжи месец,но яхната вразка продалжава.ИСКАМ ДА ВЕ ПОПИТАМ ЩЕ ПОРАДАЛЖИ ЛИ ОЩЕ ТЯХНАТА ВРАЗКА,И ДА ЛИ ЩЕ СИ НАМЕРЯ РАБОТА СКОРО!!Благадаря ви ,но съм отчаяна на улицаа без рабоа.

 450. ЗА katq: Последно сте ме питали, за кой ли път „ще имам ли бадеще с ….ДА СЕ БОРЯ ЛИ ЗА НАШЕО БЪДЕЩЕЛ. „. Сега виждам,че сте задавала едни и същи въпроси през два дни. За това и ви казах да четете за вашите взаимоотношения с този мъж. Работа- след 4 месеца. Не може да се пита едно и също нещо постоянно, дори и при хора, които ви гледат на кафе или карти.Отговорът, винаги ще е различен.

 451. razbiram. blagodaria Vi za otgovora, Kabala. Da ste jiva i zdrava i mnogo shastlie da imate.

 452. валентин Says:

  Привет.Искам да ви попитам ще се събера ли някога с жената която обичам която за жалосте семейна .И тя обичалиме толкова силно колкото ми казва.И очертавали се скоро някаква продажба на недвижим имот нива.

 453. Здравейте! бих искала да Ви попитам за съвет, или някаква насока…Имам връзка с един мъж, с когот имаме невероятно привличане и допълване, поне така ми се струва. Затова ми е толкова важно. Но някои неща от миналото му, и съответно настоящето, ми е трудно да ги приема. усещам, че измъчвам и себе си и него. Не знам дали ще мога, и дали си струва да правя компромиси. Дали можете да кажете имаме ли бъдеще с този човек? Аз се казвам …. Предварително благодаря!

 454. whereandwhy Says:

  много благодаря за превода !!!

 455. desislava Says:

  Здравейте,
  Родена съм на …. И поддътжам връзка от разстояние с някого от повече от година, човека познавам от ..години. Има много трудни моменти и искам да знам дали си струва да се боря за тази връзка или имам шанс да срещна някой друг.

  Благодаря Ви предварително.

 456. Здравейте Кабала ! Синът ми си има приятелка ,но от тогава много се промени.Беше много отговорен ,а сега ако не настояваме няма и да се върне в къщи.Аз ли греша в нещо? Та той е като зависим от нея .Това не ми се струва нормално.Моля посъветвайте ме как да постъпя. Детето ми се казва ….

 457. Здравейте, Даниела. Понякога попадам на Ваши публикации,които изчитам с интерес. Възхищавам Ви се,че помагате на толкова хора търсещи отговори. Ще се радвам и аз да получа такъв от Вас. От доста време мислите ми летят към човек, с когото бих искала да имаме общо,споделено, щастливо ,изпълнено с взаимно разбирателство и доверие бъдеще. Въпросът ми е дали това ще се случи? Моля,не публикувайте личните ни данни. …. Предварително БЛАГОДАРЯ за отговора. Желая Ви много поводи за искрени усмивки.

 458. ЗА ВАЛЕНТИН: Не, няма да живеете с тази жена. Продажба ще има, но няма да скоро.

 459. ЗА Krisi: Честно казано, аз не виждам никаква здрава основа между вас, освен, че вие, наистина сте от хората, които са готови на компромис в името на любовта, но и трудно вземате крайни решения. Връзката ви би могла да продължи известно време, но честно казано, не виждам бъдеще между вас, двамата.

 460. ЗА desislava: Ако питате дали тази връзка ще се развие в нещо по-сериозно и задълбочено във времето, моят отговор е- не. Нямате бъдеще с този мъж.

 461. ЗА mari: Аз не давам съвети, а отговарям на конкретни въпроси. Не познавам синът ви, за да ви кажа как да постъпите.

 462. ЗА zoro: Здравейте,zoro-)))> Ами,трябва да се случи това,което искате и ще се случи. Имате много подкрепящи аспекти. Той ще ви сваля на земята-)))), като вземе да мърмори-))) и си е „заземен“. Трудсно показва любовта си, обаче. По-скоро е недоверчив, иначе чувствата му, когато обича, са изключително дълбоки.Вие сте по-импулсивната в това отношение. Начинът, по който действате също е различен, но между вас има много силно привличане.Фатално,бих го нарекла.

 463. Даниела, БЛАГОДАРЯ за отговора! Много ме зарадва колко положително звучи. Той… е копнежа на сърцето ми и дано скоро се осъществи. Надявам се това – Фатално привличане да донесе само добрини и за двама ни. На Вас отново желая поводи за искрени усмивки и здраве -)))

 464. Здравейте Кабала напоследък много често ми се натяква ,че нямам дете от което се чуствам зле
  Тези упреци идват от страна на свекърва ми
  Затова искам да попитам ще имам ли дете скоро
  Благодаря ви предварително за всичко на което сте ми отговорили и до сега …

 465. ЗА Juli: То,хубаво ви натяква, ама в мозъка и не идва ли идея,че може причината да е от сина и?! Трябват ми и неговите данни. Тази година,т.е. личната ви година- от рожден ден до рожден ден не виждам дете. Следващата година. 2013/2014

 466. Благодаря ви,ами на нея така и е по лесно аз да съм виновна
  неговите са …я Благодаря ви

 467. Христина Кръстева Says:

  Здравейте!От скоро посещавам този прекрасен сайт и Ви чета с интерес!Искам да Ви попитам следното-Казвам се …ще живее ли някой от тях в чужбина?Благодаря Ви предварително!

 468. Вивиан Says:

  Привет Кабала,преди време бях те питала за работа,но така и още не мога да си намеря,беще ми казала до месец.Защо така се получава ,нещо ме спъва ли не знам.Казвам се …

 469. Здравейте, Кабала! Писала съм ви няколко пъти досега, за което ви благодаря страшно много за разбирането и отговорите.Понеже в момента се намирам на много голям кръстопът в живота си и имам нужда от вашия поглед върху нещата, ако трябва и ще си заплатя за консултация. Въпросът ми е дали ще оцелее брака ми, почти цялата отговорност за това ще бъде мое решение,затова съм толкова объркана, още повече че утре ще получа и заповед от фонда за асистирана репродукция за инвитро, тъй като от години имаме репродуктивни проблеми. Много съм объркана и незнам дали това е човекът, от когото бих искала да имам дете и дали всичко с отношенията ни би било наред, предвид тази криза, в която се намираме от около 6 месеца.Незнам дори, дали го обичам по начина, по който съм го обичала преди.Моля ви, ако можете да ми отговорите на този въпрос ще ви бъда много благодарна.Казвам се ……

 470. whereandwhy Says:

  Здравейте, може ли да ми кажете дали мъжът ми ще се излекува от алкохолизма? Казвам се ….Имаме две вече пораснали деца и разбирате, че това е един ужасяващ проблем засягащ всички ни. За съжаление – доста години минаха без никакъв резултат, напразни надежди и много нерви. Моля ви, кажете виждате ли някаква позитивна промяна за него, и в този смисъл – за всички ни, или положението е безнадеждно? Искам да споделя, че е изключително трудно човек да остави някого, който му е много близък, за когото мисли, че е в беда и на когото не може да помогне…

 471. Даниела, моля кажете ми до колко време ще изясним чувствата помежду си,с мъжа заел сърцето и мислите ми ? На този етап комуникацията ни е силно ограничена,за да не кажа нулева. Извинете ме за проявеното нетърпение да знам кога ще се случи това,но за чакащия времето е дълго. 🙂 искрена и с благодарност.

 472. Здравейте Даниела ! Омъжена сам от почти …. , имам две прекрасни деца . Съпругът ми се казва …. Смея да твърдя че допреди две години имахме прекрасен живот с моето семейство . Напоследък обаче каквото и да направим , все не върви , каквото и да решим , все се оказва грешно . Наистина не знам какво стана , криза ли е просто ? Дали пак е някаква магия? Ще се измъкнем ли скоро от това положение ? Благодаря ти предварително , жива и здрава !
  P.S Родена сам на …

 473. Здравейте искам да попитам имали бъдеще връзката с мъжа до мен
  родена съм на ….година не знам час надявам се данните да се махат Благадаря ви много от сърце

 474. ЗА whereandwhy: Вече съм ви отговорила още на първия пост, а и не виждам промяна

 475. ЗА Juli: На него късно му е дадено да има дете, забавяния и трудности,така че и друга да беше взел-все тая, пак щяха да имат проблеми.

 476. ЗА Христина Кръстева: Дъщеря ви, но не и за постоянно, ако това имате предвид.

 477. ЗА ВИВИАН: Отново гледах въпросът, който сте го била задала и наистина се получаваше точно срок от 5 седмици, освен ако не бъркам срока, но картата е много категорична,че ще си намерите работа. Не знам защо се е получило така. Гледам,че в момента сте на кръстопът и се колебаете. Да не се опитвате да ходите в чужбина? По-добре е да предприемете някаква преквалификация или курс.

 478. ЗА kotetopet: На този въпрос съм ви отговорила още през ноември 2011. В момента, положението ви ще се запази,но рано или късно ще дойде момент за раздяла.

 479. ЗА zoro: Сега, да съм напълно откровена. В астрологията, такива хипотетични въпроси не се приемат много много, щото аз мога да попитам дали ще съм с Бербатов, например и да се окаже,че е възможно. Това ще се случи след повече от 5 месеца.

 480. Вивиан Says:

  Благодаря отново за отделеното време,дано срока да не е 5 месеца само:) ,а за чужбина едва ли с 2 малки деца. А за кръстопътя,направо не знам кой път да хвана и само се чудя какво да правя……..

 481. whereandwhy Says:

  много се извинявам, kabala, вероятно ще прозвучи досадно, но никъде не открих пърия си пост, както и отговор към него, и затова писах втори. съжалявам но аз всъщност не разбрах отговора ви, по-точно не виждам къде е…

 482. Отново Ви Благодаря, Даниела. Бих определила отношенията ни с този мъж като : “ кратки срещи и дълги раздели“, но каквото,такова … Нека е слънчево на душата и сърцето Ви.

 483. Надежда Иванова Says:

  Здравейте,Кабала.Преди време Ви писах по този въпрос бихте ли ми казали докога ще е този застой в личния ми живот в мен ли е вината защо все не се получават нещата

 484. ЗА Stela: Разбирам ви, но астрологията е точна наука, а така, както сте го написала по принцип, трябва да се гледа вашия хороскоп и съответно да се връща 2 години назад, като планетни транзити ,както и на съпругът ви, за да се види каква е причината, а може, реално, това да е заложено в хороскопите. Така че ми трябва много конкретен въпрос. В коя област говорим? За магия ми напишете имената си и на съпруга, както и датите ви на раждане.

 485. ЗА Ivana: Отношенията ви с този мъж ще са на приливи и отливи, така че ви предстоят раздели и събирания. Бъдещето ви е само въпрос на адаптиране един към друг,т.е. не здрава връзка. Не смятам,че ще имате дете от този мъж.

 486. ЗА ВИВИАН: Хм, в началото си помислих за тези 5 месеца, в интерес на истината, а за чужбина- не се знае какво предложение ще получите, независимо, че имате малки деца-))) Така говорихме с една приятелка, пак с две деца и беше категорична-никаква чужбина, ама сега е с такова предложение, че няма как да откаже-)))

 487. ЗА Надежда Иванова: Не съм споменавала застой в личните отношения, а по-скоро промени там през тази година.

 488. ЗА zoro: МНого щастие и слънце около вас, късмет и само усмивки!( или поне да са повече, отколкото сълзите-)))

 489. Вивиан Says:

  Боже съвсем се отчаях,ако ако наистина до 5 месеца няма да си намеря работа незнам как ще се оправя :(има ли начин да провериш отново,ако не е твърде нахално вече?

 490. Благодаря ви,а смятате ли че ще имам проблем около зачеването и износването на дете,все пак минах ….знам че казвате и пол на бебе ще се радвам и на мен да кажете
  Отново ви благодаря и да сте жива и здрава

 491. Разбирам какво имате предвид , затова конкретният ми въпрос е дали ще се справим с финансовото затруднение в което сме попаднали , и ще се съберем ли със семейството ми защото аз в момента работя извън страната . А за магията : …..

 492. Мариана Says:

  Здравей, Кабала. Искам да попитам имам ли бъдеще с един мъж. Аз се казвам …………

 493. Marin Hristov Hristov Says:

  Здравейте Кабала, казвам се Марин Христов Христов питах Ви 1 – 2 въпроса в началото на годината мисля и сега отново имам запитване към Вас. Може ли да ми кажете нещо относно кармата ми и към какква професионална насока е хубаво да се насоча. Не съм материалист по принцип, но нещата постоянно се въртят около материализма. Допитвам се до Вас защото ценя и уважавам това което правите в полза на хората. …
  Благодаря Ви предварително!

 494. Христина Кръстева Says:

  Христина:Благодаря Ви отново! Независимо дали за временно или за постоянно просто дава ли им се да живеят в чужбина!

 495. Детелина Станева Илиева Says:

  Казвам се … и половина си има любовница.Вече съм накрая на нервите си и едвам издържам. Искам да попитам, кога ще приключи връзката им? Благодаря предварително

 496. kaballa.wordpress.com x
  kabala681@dir.bg
  94.190.193.129
  Изпратен на 29.04.2012 в 17:50 | В отговор на whereandwhy.

  ЗА whereandwhy: Няма как да ви помогна във вашия случай. Не съм нито маг, нито екстрасенс, за да ви кажа начин за подобно лечение. Ще ви отговоря, както правеха и руските екстрасенси, когато попадаха на наркомани или алкохолици, че никой не е в състояние да му помогне, ако той сам не поиска и не положи усилия.

  ЗА ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ
  493 Преглед на страницата

 497. ЗА ВИВИАН: Хайде да зададете въпроса си пак

 498. ЗА Ivana: В предния пост казахте,че не знаете точния си час, а сега ми давате такъв. Имайте предвид,че ако има грешка от 4 минути, ще сгреша и аз. Да, ще имате проблеми при зачеването или ще имате аборт, освен,ако не сте правила вече такъв. На вас ви е дадено да имате късно деца. Според мен ще е момче.

 499. Вивиан Says:

  Казвам се ….,скоро ще си намеря ли работа?

 500. Здравейте, Кабала!
  В момента работя тази работа която ми харесва, но договорът ми е до края на м.май спроед вас ще ми продължат ли този договор на това място.
  Казвам се …
  Благодаря предварително!
  Приятен ден
  Лила

 501. Диляна Says:

  Здравейте! Преди доста време бях се обърнала към Вас с въпрос, чудех се дали бих могла отново да попитам нещо?
  Омъжена съм и то щастливо, но ми се случи странно нещо – бях в чужбина по работа и срещнах мъж, към който изведнъж изпитах необясними чувства. Бихте ми ли казали кармично ли е обусловено това и имам ли някакво бъдеще с този човек?
  Той работи в институцията, към която и аз се стремя от доста време за работа. Ще работя ли там догодина?
  Ето данните ми (моля да скриете и моето, и неговото име, както и данните ни): …
  Благодаря предварително!

 502. Ani Borisova Georgieva Says:

  Здравей Кабала , от 3 години живея сама имам ли някакв шанс това да се промени , също така бих искала да сменя и местоживеенето . Дата на раждане …

 503. ЗА МАРИАНА: Вие, вече сериозно се замисляте за семейство. Да не би да сте планирали и брак вече? Определено имате доста различния с този мъж и трябва да ви кажа,че бъдеще ще имате, но само, ако правите вие големи отстъпки и си затваряте очите за много неща. Вие сте навлязла в период за сключване на брак.

 504. ЗА Marin Hristov Hristov: Вие сте ми задавал,вече, подобен въпрос.
  Изпратен на 09.12.2011 в 14:35 | В отговор на Marin Hristov Hristov.

  ЗА Marin Hristov Hristov: Не, не мога да ви отговоря, защото изисква анализ на имената, хороскопа и датата ви. Това не е безплатна услуга.

 505. ЗА Stela: Във финансов план ви е дадено нестабилно положение- както сте добре, така и ще имате моменти на сривове. И все пак, ще се стабилизирате, но няма да е сега, нито следващата година. Поне две години трябва да минат, за да говорим за стабилност и изчистване. Магия нямате. Съпругът ви има някакви вътрешни трансформации и сривове, които са свързани с кармичните му уроци. Преминали сте тежките кризи, обаче. Ще се съберете със семейството, а и вие постоянно мислите за дома си.

 506. ЗА Христина Кръстева: Аз съм ви отговорила- няма да е за постоянно. Ще пътувате и ще се връщате.

 507. ЗА Детелина Станева Илиева: Отговорила съм ви три пъти на този въпрос.

 508. ЗА Вивиан: Ще имате възможност за работа сед около 3 седмици, но няма да е постоянна. Нещо няма да ви хареса в нея.

 509. ЗА LILA: Честно казано, не ви виждам на това работно място. Максимално, според мен ще сте там още 13 дни. Дано да бъркам.

 510. ЗА ДИЛЯНА:Кармично- не бих казала. Просто е трябвало да го срещнете. Не виждам бъдеще, ако говорим за трайни отношения. Дали е точно там, не съм убедена, но определено ще имате работа, кочто ще ви донесе по-високо положение и ще имате подкрепата на човек, който е доста голям авторитет.

 511. ЗА Ani Borisova Georgieva: В близката една година, не виждам да имате човек до себе си. Местоживеенето може да го смените и то, малко преди да минат 4 месеца

 512. Стефан Данаилов Says:

  Даниела, моля за отговора Ви как сина ми, открил късно диабета и вече на инсулин, да премахне парещи болки по корема и бедрата, които не му дават покой? Не може да спи по цели нощи и това го изтощава неимоверно много.
  Ще Ви бъда безкрайно признателен за съвет!

 513. Диляна Says:

  Благодаря от сърце! Черпя една виртуална ракийка по случай днешната ми прекрасна дата 🙂
  Дано най-после премина изпитите и отида да работя в пустите ЕС институции (тази или другата година – имам си срок вече, от 4 години се пробвам 😉
  Обещавам да донеса шоколад, предните пъти обещах, ама не стигнах до там :)))

 514. Николай Says:

  Здравейте Роден съм на скам да помоля за съвет.Искам да отворя фирма за уеб дизайн и ремонт на компютри , четох доста из интернет и разбрах че името е много важно за това дали ще ти е успешен бизнеса.Разбрах че отимето на фирмата се гледат само съгласните букви (не ми стана ясно дали балгарски или англиски и дали има значение).На този етап съм се спрял на 2 именна ;ето излиза чифрата 7 (ако съм ги сметнал правилно) ; и kоето излиза чифрта 9. За мое съжеление в интеренет намерих тълкование само на чифрите 2 и 3 (2 – Партньорство, асоциации. Възможност да развиете мрежа за дистрибуция. Контакти с привилегирована клиентела. ; 3 – Комуникации. Творческа дейност. Разкриване на творчески качества и добри обществени връзки. Сигурно развитие, при условие, че управлявате добре и не разпилявате силите си в различни области.)Ще съм благодарен ако можете да ме посъветвате кое име да избера , За дата на вписване мисля да е ко имате савет датата да е разлицна бих се радвал да го споделите). Благодаря за отоговора 🙂

 515. ЗА НИКОЛАЙ:Не знам кой ви е казал,че се гледат само съгласните. Може би,защото е цифрата на реализацията,но се гледат всичките букви, както и гласните. Тази услуга не е безплатна. Дали е на български или на латиница, зависи от това , как ще си изписвате името. Освен това, всяко име се свързва с вашето, с датата на раждане, с датата на регистрация или дата на пускане на фирмата, които ще определят самия жизнен цикъл на услугата, която предлагате, както се изчисляват и препятствията, които ще възникнат в течение на времето. Реално и 7 и 9 са числа,които са подходящи за вашата работа.

 516. ЗА Стефан Данаилов: За съжаление, няма как да ви помогна. Би трябвало да имате точна диагноза за тези болки, както и евентуална причина за появяването им, за да намерите нещо в интернет, което да ви помогне. Аз не съм лекар, нито лечител и се притеснявам да не ви объркам допълнително.

 517. Елина Says:

  Здравей Кабала.Много харесвам блога ти.Можеш ли да ми кажеш нещо за мен.
  Родена съм….
  Благодаря ти предварително много

 518. Цветелина Says:

  Здравейте Кабала, писала съм Ви веднъж преди няколко месеца. Казвам се … Сега искам да ви попитам дали скоро ще започна нова работа? Дадени са ми някакви обещания, но незнам дали не са само празни обещания. Благодаря Ви предварително!

 519. ЛИДИ Says:

  Здравейте, Кабала, искам да Ви попитам дали цветарския магазин, който имам от скоро ще потръгне? По професия съм счетоводител и от известно време се замислям дали да не се занимавам и с двете неща едновременно-и с магазина и със счетоводството, но ще ми е ужасно трудно да намеря клиенти. Моля Ви дайте ми съвет, защото съм много объркана и притеснена. Казвам се …

 520. Любка Says:

  Здравейте!Закриха фирмата в която работех преди месец.Ще си намеря ли работа която желая и за която имам образование и кога?

 521. Моля ви ако можете да ми кажете нещо за здравословното състояние на малкото ми внуче …И още един въпрос,ако не е нахално ще ме вземат ли на работа (тъй като съм безработна) в държавна институция, където смятам да кандидатствам?Благодаря ви.

 522. Моника Ираманова Says:

  Здравейте кабала ! Пиша ви отново става въпрос за …. Човекът е много зле, има абцес,в бесъсзнание и е в болница от близо месец и половина и много сме притеснени.Ще се оправи ли?Бяхте ми писали,че няма да се оправи напълно.Можете ли да ми дадете повече информация?Благодаря предварително

 523. ЗА Моника Ираманова: За момента не виждам подобрение. Имайте предвид,че ще е критична близката седмица.

 524. ЗА Petq: Само от датата не може да се говори подробно за здравословно състояние. Може да се каже приблизително, като системи и натоварвания. Детето има натоварване в отделителната система,т.е.тя работи на по-големи обороти, слаб е стомахът и белите дробове. Ако искате да питате нещо конкретно и ако знаете часа на раждане на детето, дами го дадете,заедно,пак, с датата. За работа, бихте ли задала въпроса си отново?

 525. ЗА ЛЮБКА: Не е изчезнал-)))), а чака одобрение коментарът ви, за да мога да изтрия данни, ако сте написала. Бихте ли задала въпроса си отново? Времето не е било подходящо за отговор

 526. ЗА ЛИДИ: Определено трябва да се занимавате със счетоводство. За момента ще ви е доста трудно с този бизнес. Или трябва да смените бизнеса, или да изчакате, тъй като няма да ви потръгне веднага. По принцип,вие ще печелите от две места.

 527. ЗА ЦВЕТЕЛИНА: Наистина ще ви предложат работа, но честно казано, може да се откажете от нея или самите обстоятелства да ви накарат да се махнете от там. Не смятам,че ще е за постоянно

 528. ЗА ЕЛИНА: Вие сте доста променлива и колеблива в емоциите и чувствата си и непрекъснато ви се налага да се адаптирате към някого или нещо. всичко ще постигате с много труд. самите ви решения и действия са емоционално оцветени и не винаги мислите за последствията от това, което предприемате. В любовта, също сте импулсивна. МОжете изведнъж да се влюбите, но и бързо да ви мине, а сте и от хората, които искат да получават доказателства за това, че са обичана. Умеете да се учите от грешките си, но и имате много страхове, свързани с човека,който ще е до вас. Мотивацията ви е слаба.

 529. Любка Says:

  Моля да ме извините , но за първи път попаднах на вашия сайт.И прекарах часове в четене.Бог да ви благослови за това, което правите за хората.Казвам се ….Въпроса ми е ще започна ли работа като библиотекар ?Благодаря за отделеното внимание.

 530. Николай Says:

  Здравейте, искам да ви попитам как ще се развие връзката ми с приятелката ми … с която сме заедно от 4 години?

 531. Здравейте Кабала,

  преди известно време Ви писах с въпроса ще имам ли скоро дете и Вие ми отговорихте „да“, до година-две-момченце :). Тогава не посмях да попитам това дете от мъжа, с който съм в момента ли ще е. Но сега вече мисля, че мога да задам този въпрос. Ние сме два доста трудни характера, но въпреки това се обичаме и смятам, че ако преодолеем търканията и и двамата се нагодим 1 към друг, резултатът би си заслужавал- а именно- едно общо семейство, в което и двамата да намерим това, което толкова търсим и желаем. В момента преминаваме през труден период. Моля, кажете ми, той ли е човекът, с който ще живея и ще създадем семейство? Казвам се … моля данните ни да не се публикуват. Много Ви благодаря предварително!!

 532. ЗА Любка: Като че ли,отговорът е известен или чакате потвърждение. Не смятам,че ще работите точно тази работа.

 533. Благодаря ти много ! Жива и здрава !

 534. Здравейте Кабала,бях ви писала преди време ,и сега отново имам нужда от отговора ви
  С дъщеря непрекъснато имаме дразги,тя живее отделно с нейния приятел и не сме заедно,но при повечето ни срещи тя се държи лошо с мен
  Моля да ми кажете ще промени ли отношението си с мен, мога ли да разчитам на нея
  Аз съм родена ….Благодаря ви

 535. Марияна Димитрова Says:

  Здравейте.
  Казвам се …
  Родена съм на …Към момента живея в ….. Със съпруга ми се занимаваме с два малки семейни бизнеса – реклама и магазин за хавлиени изделия и бельо. Магазинът отворихме ноември месец 2011 г. и вложихме доста средства, усилия и време. Имахме и съдружник, който напусна. Проблемът е, че последните месеци нещата в единия и другия бизнес не вървят много добре. Магазинът стартира изключително добре, но след 3 месеца оборота взе да намалява драстично. В момента положението е много трудно и доста сложно. Не успяваме да покрием част от задълженията си, а се трупат и нови. Дължим пари на доставчици, а и на нас ни дължат пари клиенти. Искам да знам дали си струва да продължаваме с магазина, защото в последно време сме все на загуба? Дали не трябва да го затворим? От друга страна, ни се открива възможност да открием втори магазин, но се притеснявам дали ще е печеливша инвестицията и дали ще спечелим от него толкова, че да покрием и старите задължения, защото и без това сме доста задлъжнели и искаме възможно най-скоро да се разплатим с доставчиците ни. Моля Ви, бихте ли ми дали повече информация или отговори относно въпросите ми? Бихте ли хвърлила светлина върху близкото ми бъдеще? Предварително Ви благодаря.

 536. Десислава Владимирова Христова Says:

  Добър ден! За първи път попаднах на този сайт…чета го цял ден…много интересен и изключително полезен за хората с нужди. Ако е възможно, може ли да задам и аз въпрос? Преместих се заради любимият ми в неговият роден град, но той се промени, озлоби се, като че за един ден…Чувствам се отвратително сама..в нов град, нова държава.. Боря се вече месец да го успокоя, да продължим както планувахме, останах без сили. Уж има чувства, пък се държи лошо. Да се боря ли още за него или да се опитам да го преживея, колкото и да е тежко? Много благодаря предварително за отговора!

 537. ЗА НИКОЛАЙ: Не виждам бъдеще в тази връзка, а и вие започвате да го усещате. Нужна ви е по-голяма свобода и ще започнете да се „задушавате“

 538. ЗА Irina: Отговорила съм ви,че ще имате брак до година-две, а не дете през този период. Не сте най-подходящата двойка,но това не означава,че не можете да сте заедно,т.е.проблемът и хубавото е,че си приличате по много неща. Периодите ви са такива в момента,че той иска по-голяма свобода, за вас пък е важна изявата, а и, на моменти, се опитвате да се налагате. Тъй като астрологията няма как да ви каже кой е човекът,от това,което се вижда- можете да създадете семейство и най-вероятно ще го направите, но и при двамата, в хороскопите ви, съществува опасност от развод, така че, ще трябва да сте наясно с това и да избягвате кризите.

 539. Здравейте кабала искам да попитам дали ще забременея през юни или юли.Родена съм на …
  Благодаря предварително

 540. desislava Says:

  Здравейте,малко ми е неудобно, но вътрешното ми усещане ме тика да попитам за себе си.Получи се един застой в живота ми от известно време и понякога си мисля че това ще продължи вечно.Така ли е?Родена съм на…

 541. Пиер Says:

  Здравейте,Кабала!
  Имам проблем с простата според вас наложително ли е за операция, евентуално лечение.Има ли нещо притеснително според вас. Казвам се Петър …..Личните ми данни да не ги публикувате!
  Благодаря!

 542. Лила Says:

  Здравейте,Кабала!
  Благодаря, че ми отговорихте, да договора е до края на м.май,
  но аз бих искала да уточните за началото на следващата учебна година става въпрос т.е. през септември виждате ли ме на това място.Казвам се….
  Моля,личните ми данни да не ги публикувате

 543. Николай Says:

  Но ние планираме брак и за сега сме много щастлливи не съм написал своите имена и дата на раждане ……

 544. ЗА Tenaia: Дъщеря ви е много емоционална и има моменти, когато се чувства отхвърлена. Свободолюбива е, а вас ви приема като по-властен човек,който се опитва да и се меси. Ще си промени отношението към вас и ще можете да разчитате на нея, но трябва време.

 545. ЗА Марияна Димитрова: Ще ви помоля да зададете отново въпроса си без взаимно изключващи изречения, така че, да се отговори с Да или Не.

 546. ЗА Десислава Владимирова Христова: Задайте въпроса си без „или“ и ми напишете данните си и на мъжа до вас. Няма да се виждат, аз ще ги изтрия, преди да ви отговоря.

 547. Десислава Says:

  Благодаря за отговора, въпроса ми е дали имаме бъдеще заедно? Казвам се …..

 548. ЗА asiq78: Мисля, че няма да е през тези месеци, но като ви гледам хороскопа, има всички данни за бременности при вас, в близката една година.

 549. Марияна Димитрова Says:

  Здравейте, отново.
  Да, малко объркващо е написаното от мен.
  По-скоро въпросите ми са два, тъй като двата бизнеса се оказват свързани, като че ли:
  Магазинът ни ще печели ли добре, така че да е рентабилно съществуването му и да покрием старите задължения? Ще печелим ли добре и от другия бизнес – рекламата, за да може и от там да се „помага“ за покриване на задълженията?

  Благодаря предварително.

 550. ЗА desislava: Е, това няма как да е вечно. Не съм наясно какво точно ви интересува,обаче, защото няма как да пресметна един застой. По-скоро имате дадени промени в личните отношения, а от тази година ще е застоят, освен,ако не се занимавате с интелектуална дейност.

 551. ЗА ПИЕР: Вие, като че ли,знаете отговора- да,ще се наложи операция. Притеснителното е да внимавате за диагнозата,че могат да ви я объркат, така че, поискате и второ,ако се наложи и трето мнение и проверете дали не сте алергичен към лекарства

 552. ЗА ЛИЛА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 553. Лила Says:

  Здравейте,Кабала!
  По Ваш съвет отново задавам въпроса си. Ще ми продължат ли договора в началото на учебната година на същото място където съм в момента.
  Благодаря!

 554. Благодаря за отговора а мойели да попитам само дали можете дами кажете до края на тази година ли ще стане или през другата

 555. ЗА НИКОЛАЙ: Ще имате криза, тежка, във взаимоотношенията си. Ако я преодолеете,ще е добре. Като гледам датите на раждане и на двамата,потвърждавам- и двамата не сте в периоди на брак. Вие си решавайте.

 556. ЗА Десислава: Ами,той си нервак по принцип.МОже и често да си сменя настроенията. Имал е и проблеми със семейството си. И да, имате бъдеще с този мъж

 557. ЗА Марияна Димитрова:По-скоро ще печелите от втория бизнес. С първия ще имате проблем след известно време с някого, може да са доставчици,партньори. Ще преминете през криза.

 558. ЗА ЛИЛА: Вашият въпрос не беше ли подобен първия път? Защото,ако се задават два еднакви въпроса ,дори и по различен начин,нищо няма да излезе накрая. Сега, излиза,че ще продължите да работите.

 559. ЗА asiq78: Вече ви отговорих на този въпрос. Прекалените подробности изискват специално внимание върху хороскопа ви.

 560. Здравейте пак 🙂 А дали ще започна работа до месец? Казвам се …

 561. Марияна Димитрова Says:

  Благодаря за отговора.
  Може ли само доуточнение? Кризата за магазина ли се отнася? Пишете, че ще „преминем“ през криза, т.е значи ли това, че ще преодолеем кризисния период и все пак ще „оцелее“ начинанието с магазина (ако кризата се отнася за магазина)?

 562. TeodoraD Says:

  Здравейте, разделени сме със съпруга ми от година и нещо. Понякога си мисля, че ни беше направена магия за раздяла…бяхме много хубава двойка, имаме две прекрасни деца…Оженихме се с много любов през 2006 г. Много го обичам все още, ще бъдем ли отново заедно? /Той отказва, има друга жена намесена…./ Родена съм на …

 563. Здравейте,Кабала!
  Моля, да ме посъветвате какво да направя синът ми да спре да пие и има ли направена магия. Казва се …. Моля,личните му данни да не публикувате.
  Благодаря предварително,
  Лида

 564. Rossitsa Says:

  Казвам се ….. започнах нова работа, ще ми донесе ли сигурност и стабилност за дълъг период от време?

 565. димка георгиева Says:

  Здравейте Кабала!Имам сърцебиене,световъртеж,тежест в гърдите,всекидневно главоболие,ходя по доктори и ми казват,че нищо ми няма,сега ме съкратиха и от работа направо душата ме боли,това може ли да се дължи на направена магия.Ще си намеря ли скоро работа.Родена съм на …..

 566. ЗА TeodoraD: И на двама ви е даден развод,така че, дори да нямаше друга жена, все щеше да се появи друга причина. Възможността е толкова слаба, че по-скоро, моят отговор е Не. Този мъж, дори в момента не знае какво иска и е на кръстопът. Той винаги ще има съмнения дали е жената до него е правилната.

 567. ЗА ДЕС: Няма да е до месец

 568. ЗА Марияна Димитрова: Отговарям така, както вие сте го написала. Започвате първо с магазина. Кризата е за него.

 569. Марияна Димитрова Says:

  Благодаря за отговора. Не ми се искаше да чуя този отговор, но … Все пак се надявам и вярвам, че ще преодолеем кризата с магазина, и че ще се оправят нещата там. Здраве да е …

 570. Здравейте, благодаря за предните отговори. А В какъв период от време се очаква да започна работа? Казвам се …..

 571. Роберта Says:

  Здравей,Кабала! Моят въпрос е ще се реализирам ли в чужбина и ще срещна ли човека който искам да бъде до мен? ….

 572. ЗА Rossitsa: Стабилност не се вижда, а по-скоро ще е процес на адаптиране от ваша страна, тъй като ще имате напрежение, касаещо материални въпроси, както и конфликт с колеги. Може би се надявате да получите и признание, но няма да ви е толкова лесно. Предстоят ви и неприятности около административни въпроси. Ако преодолеете това, едва тогава е възможна стабилност.

 573. Поля Лачева Says:

  Здеавейте Кабала,искам да попитам кога ще имам връзка със мъж и колко време ще продължи,родена съм на….!Благодаря предварително!

 574. Мария Says:

  Здравейте! Родена съм на … и така седи в личната ми карта и до ден днешен. Много въпроси имам в главата си, но ще гледам да ги сведа до минимум 🙂
  Интересува ме най-вече дали ще срещна мъжа, който търся или ще прекарам живота си със 72 котки 🙂
  И дали има изгледи да си намеря нова работа.
  Благодаря предварително!

 575. ЗА Lide: Синът ви,наистина има енергийна намеса и е добре да се обърнете първо към църквата. От значение е дали той иска да се лекува, дали го осъзнава. Тогава се работи по различен начин. Трябва да се обърнете към някой,който се занимава с разваляне на магия. Обикновено, ритуалите са върху алкохол,който синът ви трябва да изпие. Имайте предвид, че това лечение, може да доведе до друг проблем в семейството, така че е добре да убедите сина си сам да осъзнае проблема си.

 576. ЗА димка георгиева: Нямате магия. Работа ще си намерите след около 4 месеца.

 577. ЗА Марияна Димитрова: ТРябва да я преодолеете-))).Е, аз няма да ви кажа точно това, което искате да чуете, а това,което трябва да знаете

 578. След около два месеца.

 579. ЗА РОБЕРТА: Определено ще се реализирате в чужбина. Няма да ви е лесно,обаче, въпреки че ще искате да се издигнете доста бързо. При вас има данни, даже за ранен брак, така че, няма начин да не срещнете човека до себе си

 580. ЗА Поля Лачева: Само остана да питате и колко пъти ще правите секс на ден. След 5 месеца ще имате връзка. Не съм врачка, за да ви кажа,че и колко ще е дълга.

 581. ЗА МАРИЯ: Честно да ви кажа, вие сте си самодостатъчна и доста свободолюбива. Хем ви се иска, хем се страхувате да ви „затворят“ в клетка. Лично аз, не виждам мъж, с който да прекарате завинаги живота си. По-скоро, ще имате връзки. За това,което говорите, ще стане много,ама много късно.

 582. Здравей и от мен, Кабала. Доста се двоумих и накрая все пак се реших. Всъщност приятелят ми вече те е попитал в тази посока, но понеже въпросът е наистина много важен за нас (ех, за кого ли собствените мъ тъжби не са най-тъжни…), бих искала да го уточня, или разширя малко. Някой от начините за печелене, които имаме предвид, ще донесе ли скоро някакви пари? Ще имаме ли възможност скоро да заживеем отново заедно? Данните ни са: … Благодаря ти предварително и… просто от сърце желая здраве и щастие на теб и на всички твои обични същества. Благодарим ти и двамата още веднъж. Всичко добро.

 583. камелия Says:

  здравейте,казвам се ….. Искам да попитам как щте продалжи нащата връзка.Щте започна ли скоро работа,каде,кога и какво щте роботя.Щте живеем ли в едно населено място заедно.Какво бъдеще имам.Много благодаря.

 584. Мария Says:

  Явно в случая трябва да си кажа: „По-добре късно, отколкото никога“. Дано да не е твърде късно 🙂
  Благодаря за своевременния отговор!

 585. тони 1605 Says:

  казвам се ….как съм със здравето си ,ще се подобри ли материалното ни състояние мисля и за втора работа тъй като доходите ни са малки а имаме и студентка /със сегашната си ми работа какво се очертава според теб/,как ще продължи семейния ни живот със съпруга ми преди време имахме сериозни проблеми той е …
  благодаря ти предварително за вниманието

 586. преди 2 месеца попитах дали ще намеря работа и вие точно ми отговорихте – в близките два месеца – не – търся усилено отчаяна съм – бихте ли ми помогнали с някакъв ориентир във времето – кога и какво бих могла да очаквам по отношение намиране на работа – има ли шанс да работя зад граница – рожденна дата ….- предварително – благодаря

 587. desislava Says:

  Искам да попитам дали човекът до мен ще започне да ме разбира по-добре ? мерси 🙂

 588. Здравейте Кабала ! Родена съм на … Имах връзка с мъж, с който се разделихме преди около 6 мес. и половина. Разбирахме се много добре и аз все още много държа на него, но въпреки опитите ми да се видим оттогава и неговите обещания , това все още не се е случило. Той е роден на…. Искам да Ви попитам дали ще подновим нашата връзка и имаме ли бъдеще заедно.Моля Ви личните ни данни да не се публикуват. Предварително Ви благодаря. Поздрави !

 589. ЗА тони 1605: Здравето ви много се влияе от нервната ви система. Слаби органи са ви белите дробове, черен дроб, както и краката. В близките 6 месеца не виждам подобрение в материален план, но можете да започнете и втора работа. Как ше ви бъде семейния живот?- това подробно се вижда от хороскопа ви и изисква анализ, а и вие не знаете точен час на раждане.

 590. ЗА roza: На тези въпроси съм ви отговорила още на 13 март. Моля, помнете къде сте писала.

 591. ЗА КАМЕЛИЯ: Камелия, вие искате да ви направя безплатен хороскоп с тези въпроси. Тук отговарям на въпрос, зададен така, че да се отговори с Да или Не. Не съм врачка, за да знам какво ще работите. Как ще продължи връзката- зависи от хороскопите ви. Работа ще започнете, най-вероятно, след 2 месеца и половина, но няма да е постоянна.

 592. ЗА sav: Не, няма да ви донесат много пари. В астрологията, бизнесът е под един дом,. Няма значение какво мислите да правите. По-скоро, непрекъснато ще се налага да се адаптирате и приспособявате. Ще ви е доста трудно в началото. Да, ще живеете заедно, освен,ако не сте го направили вече.

 593. тони 1605 Says:

  Благодаря ти за отговора ,но аз си писах точния час на раждане но явно не си обърнала внимание-1-1.30 в полунощ-лек ден

 594. ЗА desislava: Въпросът ви е относителен и зависи от характерите на двамата. Няма как да ви отговоря на този въпрос, без да съм видяла хороскопите ви.

 595. ЗА Suzi: Не виждам да подновите връзката си с този мъж.

 596. ЗА тони 1605: Това не е точен час на раждане с разлика от 30 минути. В астрологията за важни всеки 4 минути, тъй като се измества домовата позиция

 597. камелия Says:

  здравейте искам да попитам щте живея ли със … …. много ви благодаря.

 598. ЗА КАМЕЛИЯ: Задайте отново въпроса. Времето не е био подходящо за отговор.

 599. камелия Says:

  Здравейте казахте ми да си задам въпроса отново.
  Искам да попитам ще живея ли със …
  Много Ви благодаря.
  Мога ли да се свържа лично с Вас?

 600. Марияна Димитрова Says:

  Здравейте, отново Кабала.
  Пиша отново с въпрос, който много ме мъчи и не мога да намеря решение.
  Преди няколко седмици Ви писах относно магазина, с който се занимаваме и с който са свързани притесненията ни. Отговорихте ми, че ще преминем през криза. Нещата обаче не вървят така както очаквахме и се чудя дали не е по-добре да затворим магазина и затова сега искам да попитам точно това: добро (правилно) решение ли е ще е да затворим магазина в близките месеци или да продължим да се „борим“?
  Благодаря предварително за отговора.

 601. сабахтин Says:

  здравейте.
  Искам да купя ново жилище ще успея ли скоро?

 602. Harieta Says:

  Здравейте, Кабала. Понеже все не ми върви в любовта се обръщам към вас за помощ. Винаги се влюбвам в неправилния човек, бивам използвана, мачкана и накрая захвърлена на боклука като мръстно коте. Въпроса ми е предстои ли ми нещо хубаво в любовта и въобще някога ще срещна ли истиската любов? Казвам се … Моля личните ми данни да не бъдат публикувани. Благодаря ви предварително!

 603. Здравейте, преди около половин година ме посъветвахте да не напускам работа. Интересува ме в момента как изгеждат нещата има ли вероятност да постъпя на по-добра работа. Пиша ви понеже имам силно вътрешно чувство, че вече е настъпил момента да напусна. Усещам едно спокойствие и съм уверен че ме очаква по-добра работа, но незнам дали това усещане не е измамно. Благодаря ви предварително Кабала. Данните ми са ….

 604. ЗА КАМЕЛИЯ: Няма да живеете заедно. Не отговарям,вече, на въпроси по телефна, ако това имате предвид. Там, само, уточняваме детайлите за по-задълбочени анализи.

 605. ЗА сабахтин: Знаете отговора на този въвпрос. Може да разглеждате някакво жилище, но ще има проблеми около плащането и ще се забави.

 606. Здравейте, казвам се … От много години се познаваме с едно момиче. Искахме се, но и двамата имахме сериозни връзки, но вече не. Тя се казва … От няколко месеца се чуваме и виждаме. Сега ще се получи ли нещо между нас- сериозна връзка или дори нещо повече?

 607. Лилия Says:

  Здравейте, Кабала! Намирам се на кръстопът. От 1 година имам връзка с … но сега се появи едно момче, което чувствам толкова близко душевно -….. Посъветвайте ме какво да правя, кого да избера? Благодаря предварително!

 608. камелия Says:

  Здравейте искам да отида да работя в Турция за постоянно ще успея ли скоро?Много ви благодаря….

 609. ЗА Марияна Димитрова: Задайте въпроса си без „или“

 610. ЗА Harieta:Честно казано, вие сте егоцентрична в любовта, с изисквания към партньорите да се на пиедестал. Трудно понасяте компромиса. Бих казала,че проявявате ревност, а и сте с толкова интензивни емоции,че винаги ще имате проблеми във връзките,докато не го осъзнаете. Страховете дали ви дават достатъчно в любовта,допълнително ви пречат.Стабилна връзка ще имате доста по-късно в живота си.

 611. ЗА Д: Работа,наистина ще имате, но няма да сте много доволен от нея. Все ще има нещо, което ще ви притеснява там.

 612. ЗА ivan19: Щесе получи връзка между вас, но преди това ще изживеете криза

 613. ЗА КАМЕЛИЯ: Ще отидете да работите в Турция,но ще имате забавяне, както и проблем със заплащането.

 614. В какъв смисъл криза? Ще се разделим или ще имаме проблеми? А кога виждате да се получи връзка? Благодаря предварително

 615. Здравейте, притеснявам се че бизнеса ми може да фалира, има ли опасност в скоро време това да се случи. Казвам се …, моля данните да не се побликуват. Благодаря

 616. Марияна Димитрова Says:

  Здравейте, отново Кабала.
  Малко ми е трудно да преформулирам въпроса си, защото задълженията на магазина са свързани с работата му занапред, т.е рентабилността му. И се чудя дали да го затворя и да разпродам каквото мога за да покрия част от задълженията или да продължи да работи за да може с каквото дойде като печалба да се плащат задълженията. (извиянвам се за дългите обяснения).
  Ще задам въпроса си така: Как ще работи магазинът ни занапред?
  Благодаря предварително.

 617. ЗА ЛИЛИЯ: Аз не мога да вземам решения вместо вас. Това изисква големи подробности и синастрии на хороскопите ви.Реално и двамата са подходящи, най-общо казано.

 618. ЗА ivan19: Какво е криза,според вас?! Естествено проблеми. Дали ще се разделите, зависи как ще преодолеете проблема.

 619. ЗА Stan: При вас всичко ще е на кантар. Предстоят проблеми с партньори или доставчици, с договорни отношения и с някаква друга работа. Предстои ви промяна.Може да се замислите за друга насока в бизнеса. След около 4 месеца ще се закрепите или ще получите пари,но не съм убедена дали ще издържите до тогава.

 620. valentina Says:

  Здравейте,КАБАЛА.Поздравления за блога и работата ВИ.През последните месеци имах доста неприятни емоции в семейните отношения.Примирих се с много неща в брака си и като че ли така е по-добре.Въпросите ми към вас са-ще има ли в бъдеще напрежение в отношенията ми със съпруга ми.И нещо по важно за мен-в емоционален план.Ще срещна ли подходящия,интелигентен човек за мен.Кога.Моята дата е ….Благодаря ви.Дано правилно сте разбрали въпросите ми.Моля не публикувайте лични данни.

 621. Здравейте! Ще променим ли работата и
  местоживеенето си? Имаме ли магия?

 622. ЗА Zara: Ще сменяте работа, но няма да е скоро. Доста ще се забави във времето,най-вероятно или пък ще се колебаете, ще избирате. Ще смените и местожителството. За магия ми трябват имената и датите на раждане

 623. ЗА Марияна Димитрова: На въпросът „как“ не може да се отговори, без прекалено подробни анализи на хороскопите ви. Въпросите тук се дават така,че да се отговори с Да или Не. Другото се вижда. Не използвайте „или“

 624. ЗА valentina: Да, ще имате още проблеми в брака. В момента тсе в такъв период на изпитание за трайността на една връзка. Имайте предвид,че в близката една година, ако в бракът ви, все още, има нещо, което да го крепи, ще остане. В противен случай, ще бъде сринат до основи. Вие сте минала през някаква връзка или сте я пропуснала, осъзнавайки го. Ще имате човек, но няма да е скоро. Ще мине поне година или две.

 625. valentina Says:

  Абзолютно точна сте.В последните години ни крепи дългото минало,уважението и децата.Това ли виждате като спойката в бъдеще.а колкото до емоционалното усещане за брак за мен той и сега е сринат до основи.Затова беше и втория въпрос-за истинския,точния човек.Благодаря,КАБАЛА

 626. Илияна Says:

  Здравейте, казвам се …. Бих искала да попитам дали ще сменя работата си и ще имам ли скоро нова любов ? Предварително благодаря!

 627. Здравейте Кабала ,преди 4 месеца ви попитах за работа и вие ми отговорихте,че няма да започна близките месеци
  Сега може ли да се погледне на същия въпрос
  Ще започна ли работа до 2 месеца,много ви благодаря
  ….

 628. Калин Says:

  Здравейте драга Кабала.
  Наскоро разбах за този сайт, писах ви и ми отоговорихте.
  Сега искам да ви попитам нещо друго. Продиктуван от връзката ми, която имах допреди 7 месеца търсех жилище, по възможност къщичка. Сега съм още по амбициран да си намеря накава малка къщичка с дворче, което да направя свой дом така, както на мен ми харесва. Сега съм доста афектиран и обикалям и разпитвам из целия град. Попадам на доста имоти, но засега без успех. Намерих наскоро два съседни имота по които съм направо кажи речи доста влюбен в тях и доста се надявам на единия, защото ми харесва адски много. Въпроса ми е скоро ще си намеря ли къща и ще се увенчае ли търсенето ми с успех? Казвам се ….. Благодаря предварително.

 629. Марияна Димитрова Says:

  Здравейте отново.
  Искам да задам пак въпрос.
  Искам да попитам за офиса, който ползваме в момента. Търсим вариант за намаляне на разходите и мислим да се преместим да работим от вкъщи.
  Ще се наложи ли да освободим офиса?
  Благодаря предварително.

 630. ЗА ИЛИЯНА: Работа ще сменяте, но няма да е в периода,който сте очаквала. Ще има забавяния и най-вероятно ще стане след три месеца- три месеца и половина. Тогава ще дойде и новата любов. Даже, според мен, по-вероятно е да е след около 4 месеца.

 631. ЗА КАЛИН: Ще ви помоля отново да зададете въпроса. Става дума за покупка,нали? Времето не е било подходящо за отговор, така че, още веднъж напишете самия въпрос.

 632. ЗА Марияна Димитрова: Ще се наложи да освободите офиса. До колкото виждам, вие сте взели това решение.

 633. Моника Ираманова Says:

  Здравейте!Казвам се ………… искам да попитам за работата, ще я сменя ли скоро и ще ми овиличат ли заплатата.Приятелят ми се казва .., . заедно сме от 7 години, ще имаме ли деца?

 634. Калин Says:

  Да, става дума за покупка.
  Ще намеря ли да си закупя къща?

 635. Желая Ви жарки късчета благодарност за ясновидския Ви труд,но в неизмерими количества.В душевни тонове!Честит празник!(Св.Врач)

  Позволявам си да Ви попитам какво е отношението на К.Д към мен и как ще се развият взаимоотношенията ни?

  Хубава неделя!

  С поздрав:С.

 636. Gergana Says:

  Здравейте kabala,
  родена съм на …., можете ли да ми кажете нещо за живота ми относно любовта. Благодаря.

 637. ЗА jaki: Имало е някаква възможност, до скоро, да започнете работа, но не знам защо сте я пропуснали или сте се отказала. Няма да е след два месеца. Ще има забавяния.

 638. ЗА Моника Ираманова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо. Моля да ми напишете отново датите на раждане, но и с точни часове

 639. Ами не не съм отказвала работа
  Преди две седмици и малко повече ми предложиха за едно място,но казаха че преди мен ще минат и още два кандидата пробно
  Сега фактически е втория човек пробно
  Освем това др предложение не съм имала
  Възможно ли да е това

 640. Nedka Ivanova Ivanova Says:

  Здравейте, казвам се …. Искам да попитам за малкия си син … Ще спре ли да играе хазарт и ще успее ли да запази семейството си, съпругата му се казва Виолета , имат и … Ако може да ми отговорите и за мене-ще започна ли скоро работа, имам ли шанс да срещна срода душа за съвместен живот

 641. Александра Says:

  Здравейте! Аз съм …. Тъй като съм раздвоена между двама мъже бих искала да разбера кой е по-подходящият за мен и с кой бих била щастлива в бъдеще, тъй като и двамата ме привличат, но по различен начин, а и в момента не мога да преценя трезво нещата? Единият е роден на …, а другият е роден на ….. Поздрави! Благодаря!

 642. Марияна Димитрова Says:

  Благодаря за отговора.
  Може ли още един въпрос?
  Ще се преместим ли да живеем извън България?
  Благодаря предварително.

 643. ЗА КАЛИН: В близките 3-4 месеца не виждам шанс да си закупите къща.

 644. ЗА ina: Благодаря за пожеланията, но аз не съм ЯСНОВИДКА, нито имам подобни способности. Аз съм астролог и нумеролог, така че, на въпроси като как, се изискват анализи на хороскопите. Никой астролог не може да ви каже какво е отношението и какво изпитва някой към вас. ТУк отговарям на конкретни въпроси, на които може да се даде отговор с Да или Не. Останалото се вижда в самата карта

 645. ЗА Gergana: Не знам какво точно искате, ама от една дата е могат да се вадят големи подробности, а не правя тук хороскопи. Прекалено голямо внимание отделяте на взаимоотношенията си и сте готова да драматизирате за всяко нещо в личен план. Имате много слаба енергетика, емоционално и психическо натоварване, също. Склонна сте да правите жертви, да сте романтична, но само, ако ви засвидетелстват и голямо внимание. За вас е важно да блестите и понякога проявявате егоцентризъм, скрит зад маската на жертвата. Често се колебаете при вземането на решения. Имате възможности за добро развитие, но е зор, докато се наемете,че да вървите напред.

 646. ЗА jaki: Да, възможно е да било това интервю, тъй като се показва минала „връзка“ между вас и работодател.

 647. ЗА Nedka Ivanova Ivanova: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 648. ЗА АЛЕКСАНДРА: Само от датите- не ви виждам с никой от двамата, като стабилна връзка.

 649. ЗА Марияна Димитрова: Да, ще имате тази възможност и то след 4 месеца усилено ще се подготвяте за това.

 650. Имам ли шанс за съвместно бъдеще?
  Аз съм ….
  Благодаря ви!

 651. Мими Says:

  Здравей Даниелче. Преживях мозъчен инсулт. Всичко започна от един ползван дамски пампон пред вратата на работата ми. За около месец и половина дясната ми ръка се обездвижи, здравето ми се влоши, заради базета ми се изостриха нервите, откриха ми миома, свекървището пак ме обра – този път отмъкна от дома ми чисто нов диван. Блесна и друга истина – мръсника който ми се води съпруг от 4-5 годинини живее щастливо с любовницата си. Представил я е на родителите си, запознал я с децата и внуците ми. Ходят си на гости, гукат си, жукат си – аз съм никаква, все едно ме няма, все едно съм умряла. За мен нямал пари – на любовницата си платил операцията. Обикаляли цяла България, а на море, а на планина, а на манастир, а на къмпинг. За мене – ядове, ядове…. инсулт.
  Слънце, гуру на живота ми!!!!! Дойде време да си оправя живота. Имам нужда от съвет и помощ. Валидна ли е още банковата сметка?

 652. Марияна Димитрова Says:

  Благодаря за отговора.
  Много се надявам да е за хубаво преместването в чужбина.
  Напоследък съм много объркана и търся варианти за „по-добър живот“ на семейството ни … както и повечето хора, които пишат тук и се надяват.
  Поздрави!

 653. Здравейте,Кабала.Ще има ли финансови проблеми семейството ми в близък план.Успешни ли ще бъдат бизнес проектите на съпруга ми.Засега всичко е било ОК…….моля не публикувайте лични данни

 654. ЗА МИМИ: СЪжалявам за това, което ти се е случило…доста ти се е събрало….Да, валидна е банковата ми сметка

 655. ЗА wal: Аз не виждам възможност за стабилно бъдеще с този мъж.

 656. ЗА TERI: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, времето не е било подходящо за отговор

 657. Здравейте.Ще има ли финансови проблеми семейството ми в близък план.Успешни ли ще бъдат бизнес проектите на съпруга ми.БЛАГОДАРЯ ВИ. /съвсем неволно прочетох коментара на МИМИ – кошмар,уверена съм,че ще и помогнете с правилен съвет.Не е лошо да го публикувате тук,з-то много дами са в подобна ситуация и вашия коментар за тях ще е ценен.Вярно е,че вие сте астролог, не психолог и всеки е със собствена карта и все пак ….Успешен ден ,КАБАЛА

 658. Мими Says:

  Даниелче, заминавам на санаториум на рехабилитация и като се върна ще ти пиша на имейла. Благодаря че те има, че помагаш на хора в беда, те си им опора и подкрепа.

 659. ЗА МИМИ: ОК. Ще те чакам

 660. ЗА TERI: По принцип, състоянието ви е стабилно в бизнеса, но ще се наложи да се вземе решение около договори и заеми. Може да разчитате на някого, с високо положение, но той,по-скоро ще ви навреди. Напрежение ви очаква около административен или юридически въпрос, но няма да са неща, които ще ви разтърсят из основи.
  Апропо,Мими ми е клиент от дълго време и най-вероятно ще се чуем или ще си пишем на мейла-)))

 661. Благодаря ВИ .Споделям думите на МИМИ,/стискаме и палци/БЛАГОДАРЯ ви от името на всички,на които помагате.Жеста ви е по-ценен понякога и от астрологичната прогноза.УСПЕХ

 662. Здравейте кабалла. Пише ви ….. Въпросът който ще задам знам,че не е личен, нито пък е свързан с някой мой познат, затова няма да оставя и никакви лични данни (името беше само за да се представя) . Обезпокоена съм силно за бъдещето на клетата българска държава. Имам конкретен въпрос. Ще се сбъднат ли коварните коментари на социолозите, че в България българите ще станат малцинство?Ще изчезнем ли етнически до 50-тина години? Има ли шанс това да не се случи?

  Благодаря Ви и лек ден.

 663. Здравейте! Преди време бях ви задала 2 въпроса, случи се точно обратното на това което ми бяхте писали…Ако не е проблем, бих искала да задам единия си въпрос отново…Какво е бъдещето ми с …Благодаря ви!

 664. Петя Says:

  Здравейте.От много време насам сам се отчаяла от живота които водя.Искам да попитам дали това мое положение ще се променили скоро,защото невиждам никакво бадеще за мен.

 665. Здравейте, Даниела! Преди време преживях нещо, което много ме нарани. Сега ми се слу4ват други неща в ли4ен план, но незнам как да постъпя. Иска ми се да ме посъветвате по някакъв на4ин и да ми кажете, нещо за нещатата който ме о4акват в близост. Имам предвид вси4ко в пълен план, след около колко време ще си намеря раабота и дали ще ме задоволява, нещо свързано със здравето, в любовен план…. Родена съм на…

 666. ЗА ИВАНКА: На този въпрос няма как да отговоря.Няма как да го пресметна. Все пак се занимавам с нумерология, а и не знам кой би ви отговорил,освен,ако няма и ясновидски способности. Лично аз, нямам подобни притеснения,тъй като никой езотерик не споменава подобно нещо. Напротив, счита се,че България ще е едно от силните места,заедно с Русия

 667. ЗА ДЕС: Не разбирам. Как се е случило обратно, а ми задавате същия въпрос? Разделихте ли се?

 668. ЗА ПЕТЯ: Нямам екстрасензорни способности, за да ви отговоря на този въпрос. За нумерологията и астрологията не е точен. Задайте конкретен въпрос,както и напишете датата си на раждане.

 669. ЗА Mma: Тук отговарям на конкретно зададен въпрос. Всичко в пълен план се заплаща, тъй като се прави анализ на хороскопа ви, както и на датата ви на раждане.

 670. Здравейте, да, на този въпрос ми отговорихте, че имаме бъдеще, но се разделихме. Затова питам същото пак, дали имаме бъдеще заедно, да видя дали ще излезе същият отговор и да знам дали да се надявам да се съберем пак. Благодаря ви!

 671. Здравейте Кабала, родена съм на …а. Бих искала да попитам да предприема ли смяна на работата си и какво ми предстои в личен план? Предварително благодаря за отговора! Бог да Ви дари с живот и здраве !

 672. ЗА ДЕС: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но след няколко дни, тъй като не е можело да се отговори на въпроса ви, а в момента Луната е Хеката и наближава Новолуние, което също не е добро, за да ви отговоря

 673. Здравейте, Кабала! Казвам се …..- часа на раждане не го зная. Бих искала да ви попитам какво виждате относно апартамента, чиято покупка ми предстои и заради което толкова много се борих, макар и първоначално с друга идея. Объркана съм дали това ми се дава в живота и кое всъщност е целесъобразно за мен..
  Искам да ви попитам и какво виждате за мен в личен план ?

 674. ЗА ЛЮДМИЛА: Людмила, написала сте нещо още по-объркано. Тук отговарям на конкретен въпрос. Не виждам нищо, само изчислявам. Трябва ми конкретен въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Какво ви се дава в живота не може да се види от една дата,само.Гледа се целият хороскоп.Не разбрах какво ви притеснява? Искате да купите дом, сега сте, пък, объркана от това..

 675. В дилема съм предполагам, защото на този етап съм сама, без родители и приятел, защото е дългосрочно решение и защото не мога да определя дали е изгодно за мен. Да, предполагам че от една дата не може да се види. Ще ви попитам конкретно тогава: Ще осъществя ли покупката на апартамента, в който живея?
  И скоро ли ще свърши периода ми на самота в личен план…? Благодаря ви от сърце.

 676. Здравейте Кабала омъжена съм, сегашната ми връзка ще има ли развитие положително в бъдеще.

 677. Имам въпрос свързан с работата си и жената с, която съм по цял ден в една стая и тя е ужасна хитра, пресметлива, злобна, завистлива и коварна. Все още се държа, опитвам се да се справя с нея като не и обръщам внимание, но тя много ми вреди на работата иска и се опитва да ме изкара глупава и че не съм за тая работа като ми вълага задачи но не ми ги обяснява не ми показва нищо как трябва да се слуучи. Кажи ми Кабал има ли смисъл да оставам там на работа?

 678. ЗА ЛЮДМИЛА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.Било е новолуние, а тогава не може да се даде отговор.

 679. ЗА Stef: Не, не предприемайте смяна на работата си. Няма да сте доволна нито от работодател. нито от заплащането. Какво за личния живот? По дата не може да се даде отговор за конкретна област.

 680. Имам ли бъдеще с момичето с което се виждам в момента сме само приятели дали може да се получи нещо повече от приятелство и грешка ли беше скъсването ми с предишната ми приятелка?

 681. Здравейте. Въпросът ми е: Има ли бъдеще връзката ми с …Благодаря!

 682. Милена Миразчийска Says:

  Благодаря ви,много Кабала:).Сега още повече се притесних,за новата ми работа:( Тези проблеми,няма ли,да отминат.Аз очаквам,че ще ми е трудно,но се надявах всичко,да се оправи,нали затова си сменям работата,за по-добро:)

 683. здраейте,казвам се милена костова,…..веднъж се допитах до вас и останах много доволна.надявам се и сега да помогнете.не ми варви в любовта и не мога да създам връзка с години вече.има ли надежда за положителна промяна и кога да я очаквам?

 684. Ами въпроса ми беше дали ще закупя жилището, в което живея и дали това в бъдещ план ще се окаже добро решение..?
  В личен план ми е най-болното…тъй като както и в останали области с трудност ми се дават нещата…Ще бъда ли щастлива в любовта…ако виждате кога и дали ще има някога човек до мен, с който да създам семейство…което така ми липсва….

 685. Здравеите,КАБАЛА.Имам връзка със семеен мъж.Може да се каже,че почти живеем заедно.Въпросът ми е-как ще се развият нашите отношения в бъдеще,мога ли да разчитам на брак ,съжителство.Ще се разведе ли той със съпругата си.Аз съм родена на ….г.МОЛЯ не публикувайте лични данни.БЛАГОДАРЯ

 686. Здравейте, Кабала!Родена съм на… името ми е Виктория,бих искала да Ви попитам- какви отношения ще имам за бъдеще с мъж роден на …г.Благодаря Ви!

 687. Здравейте имам страхотен проблем ,но ще карам по същество и на кратко
  Майка ми ще ми прехвърли ли апартамента в който живеем в момента до края на тази година?Нещата се говорят ,но ще станат ли факт,въпреки конфликта ще се решат ли нещата
  Роден на ….
  /бЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО

 688. ЗА ivana: Не разбрах. Имате друга връзка, освен съпруга или говорите за брака си? Да, има смисъл да сте на тази работа.

 689. ЗА Stefan: Било е грешка, ама и какво от това?! С това момиче сте се разминал веднъж, като връзка,т.е. трябвало е да имате връзка, а не само приятелство. Имате някакви шансове, но вие, общо взето, не знаете какво точно искате и вечно се питате дали сте на прав път, така че, по-скоро това момиче ще ви напусне след време.

 690. ЗА ДЕС: Дес, гледах стария въпрос, гледам и този, и пак твърдя,че отговорът е положителен. Няма да стане веднага. Ще има голямо забавяне, заради негови колебания и страхове.

 691. ЗА Милена Миразчийска: Въпросът ви беше дали ще се справите.Аз ви казвам,че няма да ви е толкова лесно,колкото се надявате. По-добре да сте предупредена,отколкото да ви дойде като гръм от ясно небе. Просто,не се доверявайте много,особено на жени.

 692. ЗА Mi: Ами,рано ви е още за стабилна връзка. Не виждам това да стане в близката година-година и половина

 693. ЗА ЛЮДМИЛА: Няма да закупите това жилище. Като че ли сте се разколебала или моментът е минал. Може да се случи по-късно, но не и сега. Щастието в любовта е относително. В края на краищата зависи какво търсите. Напишете ми отново датата си на раждане, за да видя периодите ви за брак.

 694. ЗА KALINA: Вие, подсъзнателно, най-вероятно, знаете отговора. Не, не ви виждам в брак с този мъж, още повече и да се разведе.

 695. ЗА viktoriq: Не веднъж съм ви казвала,че сте преминала лимита за безплатни отговори

 696. ЗА sasho: Задавал ли сте този въпрос преди или някой от ваше име и къде? Много познат ми звучи. Ако сте го направил, то трябва да ми кажете кога е бил зададен въпросът. Задайте го още веднъж. За момента не виждам промяна

 697. йори Says:

  Здравей,Кабала!Бих искала да те попитам следното нещо:имам проблеми със следването в университета,дълго време,немога да се дипломирам,ще стане ли изобщо?Също така имам планове ,да замина в чужбина да работя и уча,ще се осъществят ли?Имам ли изобщо бъдеще с един мъж-казва се ……Ако е възможно да ми кажеш и нещо за майка ми ….,притеснявам се за здравословното и състояние много,ще се подобри ли?
  Ако съм преминала лимита за отговори ,извинявам се предварително !
  Всичко хубаво!
  Поздрави!

 698. Илияна Says:

  Здравей Кабала! Много ти благодаря! Точно по това време очаквам промяна в работата. Страхотна си! Приятен ден !

 699. Христина Кръстева Says:

  Здравейте Кабала!Родена съм на …
  Тъй като на фирмата в която работя и предстои приватизация дали ще си запазя работното място и дали ми се дава някаква промяна.

 700. Здравей Кабала не става дума за брака ми, имам друга връзка.

 701. Благодаря,КАБАЛА,но наистина не зная отговора затова попитах вас.Но не разбрах добре и вашия коментар-тои никога няма да се разведе или даже да се разведе няма да сключи брак с мен.Между другото ви попитах и за съжителствео с този мъж .Учуди ме вашия категоричен отговор,та ние почти живеем саедно и тои ме уверява че всичко е въпрос на време и не е важно да има официален развод,важното е че сме и ще живеем заедно .Да му вярвам ли

 702. Аз не намерих да съм го задавал въпроса и затова ще го пусна пак,ако така е правилно де
  Значи въпроса е майка ми ще ми прехвърли ли апартамента в който живея
  ………..
  Благодара ви много

 703. Цветана Says:

  Здравейте Кабала!От няколко месеца сме разделени с моя приятел.Моля ви кажете ми ще се съберем ли оново заедно?И ако е не,ще имам ли друг мъж в живота си с който ще бъда обичана и щастлива?Аз съм родена на ….Благодаря!

 704. Натали Says:

  Здраевйте Кабала, чест и почитания пред вас за това, което сте и благодаря предварително.
  Сега въпросът ми от скоро имам връзка и искам да знам юе има ли бъдеще тази връзка с този човек?
  Още венъж мно съм ви благодарна.

 705. Здравейте Кабала имам нужда от вашата помощ!Имам въпрос свързан с работата!Кога ще намеря и ще се оправи ли обарканият ми живот,Казвам се ….. родена на ……ЛЯ не публикувайте лични данни.БЛАГОДАРЯ!

 706. ЗА ЙОРИ:В хороскопа ви има всички данни да си завършите, въпреки,че може да смените специалност или да учите нещо,което не ви допада особено. Като че ли се съобразявате с мнението на близките или на околните, относно образованието си. За учението ви ще се наложи да вземете важно решение, вече, някакъв избор, който е в главата ви. Имайте предвид, че няма да е най-благоприятния за вас, особено, ако сте решила да прекъснете. Разсеяна сте и мислите ви са някъде другаде.Отношенията с този мъж са обтегнати и вие усещате голямо напрежение. Той не е склонен на дълбоки и трайни чувства, въпреки че и двама ви ви свързва желанието за стабилност или пък за брак. Мислите ви за този мъж се градят на утопия и не мога да кажа,че ще имате голяма стабилност заедно. В дългосрочен план, няма голяма перспектива. При майка ви има заболяване, което е минало етап на обостряне и се е превърнало в хронично, касаещо определен орган, който не функционира добре. Като гледам,предстои подобрение и е добре да започне рехабилитация, като, освен с лекарства, да се обърне и към народната медицина. Нека да смени обстановката.

 707. ЗА Христина Кръстева: Според мен ви предстои смяна на работното място след около три месеца и изобщо, промяна в социален план. Предстои ви подписването на важен договор, до края на годината.

 708. ЗА sasho: Майка ви ще ви прехвърли апартамента, но изобщо няма да е скоро. Може да е след година, две, просто срокът, в който се надявате да се получи няма да е такъв. Реално, тя си го мисли и е готова за това, но са възможни проблеми с оформянето на документи или причината ще е във вас, като забавяне.

 709. ЗА ivana: Връзката ви ще се развива във времето, но не смятам,че този човек е подходящ за нещо стабилно, като семейство, например, ако това имате предвид. Като любовници- да, но не и като семейство. Чакайте сега, не мога да ви разбера. Един път казвате,че имате друга връзка и явно се надявате тя да се развие, сега пък се съмнявате за мъжа си,че имал връзка и бракът ви ще се разпадне. Уточнете се, вие какво искате.

 710. ЗА KALINA: Вие ме попитахте за брак. Аз ви отговорих,че не виждам брак с този мъж, както и не виждам да се разведе. Може да възникнат други обстоятелства, дори и да не са под неговия контрол, просто няма да се случи

 711. Христина Кръстева Says:

  Благодаря Ви за отговора! Само ако може да попитам всичките тези промени както и предстоящ нов договор
  в позитивен смисъл ли ще бъдат!

 712. ЗА ЦВЕТАНА: Вашите чувства са с дълбоки корени и вие изпитвате романтизъм и искрена любов към този човек. Този мъж, като че ли е имал някакви сметки към вас, т.е. не говорим за чувства, а по-скоро за обмислени действия във връзката ви.Имала сте много сериозни намерения към него, а той, има голяма вероятност, да е имал и друга връзка или е мислел за друга жена. Появяват се тайни, скрити неща от вас. Вие сте се грижила за него, усещала сте сигурност. В интерес на истината, той е усещал вашата стабилност и е мислел за нещо сериозно, но както казах, няма я тази изпепеляваща страст, която е трябвало да изпитва.Той е започнал или ще започне нова връзка. Не виждам перспектива. За мъж, ще имате и ви предстои брак. Ще е по-възрастен и доста стабилен. Не мога да кажа кога точно ще е тази връзка, може би ,след година и три месеца.

 713. ЗА НАТАЛИ: Някой от вас, да не би да има брак? Не мога да кажа, че ще е основана на трайни чувства. Връзката може да е стабилна, само ако е основана по сметка, т.е. заради определена причина, а не на база изпепеляваща любов. Като характери сте силни и двамата, но и свободолюбиви. Давайки си пълна свобода, може да оцелеете заедно.

 714. ЗА Христина Кръстева: О, да със сигурност. В началото може да ви се стори ограничаващо и трудно, но всичко ще е наред и във ваша полза за бъдеще

 715. Христина Кръстева Says:

  Отново Ви благодаря!
  И както се казва-От Вашите уста в Божи уши!
  Всичко хубаво и на Вас!

 716. ЗА maria: Вие сте в период на кармично изчистване,т.е. на трудности и препятствия. Предложение за работа може да имате след две седмици или два месеца

 717. Благодаря ви много,ами по скоро мисля ,че пречката е сестра ми
  Тя постъпва много некоректно в момента спрямо мен,прави различни манипулации,а в същото време ползва др родителски имот който си е за нея
  Аз почети не си говоря с нея защото се стига до тежки положения
  Мисля ,че това положение ще ни раздели окончателно
  Много ми е интересно тези наши отношения виждат ли се в хороскопа?