ИЗЛЕЗЕ „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ“

10

СЪДЪРЖАНИЕ НА „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ“

Защо в някои дни се чувстваме щастливи? Защо срещаме хора, които по неясни причини ни привличат или отблъскват? Защо животът на едни е труден, а на други лесен? Тайната е в числата, които кодират нашата поява и житейските пътеки, по които вървим.

Книгата „Нумерология на древните магове” е малка енциклопедия, обединяваща в себе си знанията на халдейците, ведите, китайците, дао и кабала. Тя ще ви поведе на пътешествие към вас самите, чрез знаците, кодирани в името и числата, определили земната ви поява. Дори да нямате познания по астрология, книгата ще ви даде възможност да направите нумерологичен хороскоп на вас и близките ви, за да откриете тънките нишки, които ви свързват или разделят.

Няма непоправими неща и вечни присъди. Маговете на собствения си живот сме ние и можем да преодолеем миналите си грешки, за да продължим напред. Всичко е в нашите ръце, ум и вяра, че сме достатъчно силни, за да се справим с предизвикателството да живеем пълноценно.

ИСКАМ ДА ИЗКАЖА СПЕЦИАЛНА БЛАГОДАРНОСТ НА ЧОВЕКА,КОЙТО МЕ ПОДКРЕПИ И МЕ НАКАРА ДА СЪЗДАМ ТАЗИ КНИГА – ДИЛЯНА ИВАНОВА – AMORE;

БЛАГОДАРНОСТ НА НИНА КЕРЕМЕДЧИЕВА – БОЛЯРКА, ЗА ТОВА,ЧЕ МИ ПОМОГНА В ОФОРМЯНЕТО НА СТРАНИЦАТА

БЛАГОДАРНОСТ НА ЧОВЕКА, КОЙТО ВИНАГИ Е БИЛ ДО МЕН, МОЯТ АСТРАЛЕН БЛИЗНАК – ПЕНКА НИКОЛОВА – АУРА, ЗА ТОВА, ЧЕ РЕДАКТИРА ЦЯЛАТА КНИГА И СЪЗДАДЕ НЕЙНАТА КОРИЦА

БЛАГОДАРНОСТ И НА СТЕЛА ДОКОВСКА,ЧЕ БЕШЕ ТАКА ДОБРА ДА НАПИШЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ТАЗИ КНИГА

ОТ СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРЯ, МОМИЧЕТА!!!

книгата ще се продава през блога, поне за сега…Цената и е 9.00 лв., като са включени и пощенските разходи. От днес,13.11., цената на услугата с наложен платеж е увеличена, така,че,когато я изпращам по този начин, книгата трябва да е 11 лева. При плащане по банков път, цената си остава 9 лева.


Реклами

243 коментара to “ИЗЛЕЗЕ „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ“”

 1. …Вълнуващо заглавие на една вълнуваща и важна Книга от една Вълнуваща и невероятна Жена!!!! Пожелавам – ВЪЗМОЖНО НАЙ – БЪРЗА РАЕЛИЗАЦИЯ, защото нямям търпение… защото те Обичам за всичко онова, което правиш и даряваш и за всичко онова, което СИ… Радост голяма е, че те познавам, че по Пътища неведомни те срещнах, и знай че ТИ БЛАГОДАРЯ …за всичко..!!! ОЧАКВАМ ТОВА СЪКРОВИЩЕ В НАЙ – СКОРО ВРЕМЕ ДА ГО ДЪРЖА В РЪЦЕТЕ СИ И ДА ГО ПОГЛЪЩАМ С ОЧИТЕ СИ…. 🙂 🙂 🙂 ЦЕЛУВАМ ТЕ ДРЕВНА ВЪЛШЕБНИЦЕ 🙂

 2. Изненада ме,Олечка-))))) И аз се раздвам,че се запознахме и си те обичам-)))) и искрено ти желая цялото щастие на света-))))

 3. Йоана Йорданова Says:

  С най-голямо удоволствие ще прочета тази книга. Успех!

 4. албена иванова Says:

  ще я прочета с най голямо удоволствие

 5. браво Кабала,
  мога да ви кажа, че книгата е великолепно написана. 🙂

 6. звучи доста интригуващо 😛 🙂

 7. Камелия Says:

  Здравейте, Кабала! Поздравления за книгата, много се радвам, че има творци като Вас. Аз редовно чета всичко изписано от Вас, затова и желая да си закупя това четиво. Моля споделете как може да стане това, ще Ви бъда благодарна.
  Поздрави, желая здраве на Вас и Вашите близки.

 8. ЗА КАМЕЛИЯ: Благодаря Ви! Писала съм ви на мейла.

 9. Здравейте. И аз искам да си закупя книгата. Как да стане това. (Аз бих искала и някой ден да се запозная с вас, но това е божа работа. )

 10. albena ivanova Says:

  Кабала -поздравление от мен за книгата!!!!!!!!!!!!!
  Искам да си я купя имаш скайпа ми моля те пиши ми как да стане това.
  Радвам се истински за теб
  С приятелски поздрав -Албена

 11. Мистик Says:

  Пиле, поздравления!!! И нека това да бъде първия от многото реализирани проекти!!!Успех! Ще чакам с нетърпение да се потопя в страниците изписани от теб!

 12. Заинтригувахте ме. Изцяло ви подкрепям и най-вече за това, че „Няма непоправими неща и вечни присъди. Маговете на собствения си живот сме ние и можем да преодолеем миналите си грешки, за да продължим напред. Всичко е в нашите ръце, ум и вяра, че сме достатъчно силни, за да се справим с предизвикателството да живеем пълноценно.“
  Бих искала да си поръчам книгата. Моля за информация.

 13. ЗА ВАЛЕНТИНА АНТОНОВА: Представянето е написано от Стела Доковска-))), така че благодаря на нея-))).Що се касае до книгата,изпращам я по пощата,като на вас оставям да решите вида на плащането – по банка, с наложен платеж или с пощенски запис. Трябва ми само ваш адрес.

 14. Здравейте! Прочетох книгата едва ли не на един дъх. Сега ми е като настолна книга. Благодарение на нея си дадох отговори на някои мои въпроси. Чудесна е!

 15. ЗА ПЕТЯ: Благодаря ви Петя! Радвам се, че ви е харесала. Притеснявах се, дали ще е достатъчно приятна за четене…-)))

 16. Здравейте! Искам да си закупя вашата книга. как може да стане това?Адресът ми е:………..

 17. ЗА ТОНИ: КНИГАТА ЩЕ ВИ Я ИЗПРАТЯ В ПОНЕДЕЛНИК.

 18. Благодаря Ви Кабала!

 19. Микаела Says:

  Книгата е полезно и приятно четиво за всеки който се интересува от Нумерология .Събирателното познание на веди,халдейци и кабала е съчетана с интерпретацията на авторката . От книгата лъха оптимизъм и смелост за справяне с всичко , което ни предстой –
  „Единствено смирението внася хармония в борбата на душата и разума“
  Усетих книгата близка и ще се връщам към нея с обич.
  Благодаря ти Даниела

 20. Микаела Says:

  Съжалявам само ,че не си включилата тематна за Ретроградността на числата .

 21. Благодаря, Микаела! Много се радвам, че ти е харесала!

 22. Кабала, благодаря за бързия отговор!!!
  Новата промяната в живота ми в какъв аспект се очаква да бъде – личен, професионален, в семейството? Това последен урок ли е ?
  Благодаря предварително!!!

 23. ЗА Gergina: За първи път чувам някой да пита за оследен урок. В момента, в който се раждате, вие трупате карма с постъпките и действията си.Какво значи последен урок?! Ако не ги отработвате ще си ги повтаряте. Няма как да знам каква ще е промяната ви. Гледам датата на раждане и в зависимост от комбинацията от цифри се тълкуват определени неща. За по- задълбочено прогнозиране се изискват други неща.

 24. Извинявяй Кабала!!! Не исках въпроса ми да прозвучи по този начин. Просто в момвнта имам тревоги, неприятности. Чувствам изчерпана душевно и не успявам да звуча съвсем адекватно… Търсех съвет и подкрепа.

 25. ЗА Gergina: Разбирам, че имате тревоги, но няма как аз, от своя страна, да отговоря адекватно,ако не знам какъв е проблемът-))). Тук разглеждам само датите на раждане.Всичко останало,като по-отвлечени въпроси,има отговор,но само след,наистина задълбочаване на анализите.

 26. Мила Кабала! Как да напиша въпроса си без да се виждат във форума конкретните дати на раждане, освен от Вас разбира се?

 27. ЗА ГЕРГИНА: Като ми кажете да не показвам датите,аз ще ги изтривам, но всеки път, когато задавате въпрос, трябва да ми ги давате отново.Вече ви изтрих данните.

 28. Здравейте, бих искала да си поръчам книгата. Как би могло да стане това ?

 29. ЗА НИЯ: Книгата ви я изпращам по пощата като колет. Заплащането може да е с наложен платеж ( цената е 11 лв), а ако е по банков път,цената е 9 лв. Достатъчно е да ми пратите адрес и да ми кажете по какъв начин ще заплатите.

 30. росиц;а Братоева Says:

  За Много Години!!! Даштея ми е ,одена на 12 03 1973 в усе в 3.55 ам .Мо я ви ште успее и в новият си бизнес и да се освовди от семеиният то моз нямам бг. азбука,извинения ме си,саже явам

 31. ЗА РОСИЦА БРАТОЕВА: Дъщеря ви ще има доста проблеми с този неин бизнес,така че е добре да внимава и то вината ще е нейна. Много прибързва на моменти. Относно семейсните проблеми, дъщеря ви повтаря семеен модел,така като гледам. Целта и в този живот е да се занимава с милосърдна дейност и да се развива духовно. Има всички показатели, за да приключи с брака или връзката си. Имам чувството,че понякога и тя самата не знае какво търси и какво иска.

 32. Стела Доковска Says:

  Мила Дани, да се включа и аз публично. Книгата я чета постоянно (освен цялостното първо четене, разбира се).
  Това е енциклопедия, която не се чете от кора до кора, защото „отваря“ различни по форма и цвят прозорци към всички хора, които познаваме или ни предстои да срещнем. Но ако четем книгата и разчитаме, че прозорците ще се отворят сами и от утре ще започне безкрайно щастливия живот – можем да забравим! Ние сами творим пътя си и всеки миг вземаме правилното или погрешното решение! Съдбата е „попарата“, която сме си „надробили“ в предишните „купи“ на душата си.
  Числата са божествената рамка на нашата житейска картина, дадена ни, за да не се залутаме съвсем по пътя си. Цветовете зависят от нас, сюжетът – също. Дани прекрасно е „очертала“ рамките, а оттук нататък сме ние.
  Желая хармония на всички! И тъй като не мога да протегна ръце и да ви подаря любов и надежда, пращам ви я с думите и мислите си!

 33. Стелче, както винаги ме жегваш под лъжичката-))).Вчера си мислех за теб и ето ти писание тук.Много ти благодаря за прекрасните думи-)))

 34. Славка Says:

  Здравей, Кабала!
  Иакам да си поръчам твоята книга.Казвам се ….

 35. Славка Says:

  Кабала пак съм аз искам 2 книги, защото сега се сетих-едната ще е за подарък, а другата за мен!

 36. ЗА СЛАВКА: Ами, то дали ще е с наложен платеж или с пощенски запис, пак ще ви вземат такса,т.е. цената на книгата пак ще е 11 лв с наложен платеж и със запис, така че си мисля, че за вас ще е по-удобно с наложен платеж – получавате си бележката за колет и си плащате на място. Има възможност и по банка да платите и ако е директно в ОББ няма да плащате такса. Така книгите ще излязат по 9 лв

 37. мариана Says:

  Диди,много си те обичкам! 🙂 :*

 38. Пламен Says:

  Здравейте,
  Казвам се Пламен и съм роден на ….. (ако може да скриете датата и часа ми на раждане). Интересно ми е какво може да кажете за професионалното ми развитие като сфера и благополучие?

  Поздрави Пламен

 39. Славка Says:

  Здрасти, Кабала!
  Изпрати ми книгите, ще платя с наложен платеж.
  Очаквам ги с нетърпение!
  Лек ден!

 40. ЗА ПЛАМЕН: Така зададен въпросът, изисква анализ на хороскопа ви, а аз не го правя тук. Трябва да ми зададете конкретен въпрос.

 41. ЗА СЛАВКА: Книгите са изпратени. Ще чакам отзиви!

 42. Здрасти Кабала!
  Получих книгите.Книгата я прочетох на един дъх.Книгата е написана отлично, разбираемо дори и за хора ,който не са запонати с астрологията.Много е инересна и във момента на 4етне си направих свой хороскоп.Препоръчвам я с две ръце.
  Кабала продължавай напред и съм в очакване на следващата ти книга.

 43. ЗА СЛАВКА: Благодаря ви за хубавите думи! Целта ми беше точно такава – да достигне разбираемо до всички.

 44. Вещичка Says:

  Честит Празник Слънце! Да си жива и здрава и ти и другите около теб водни твари! Нека любовта на Нептун, Плутон и Ерос ви огрява целият живот, а „водите“ на Бакхус ти го правят сладък и незабравим! Много целувки от мен 🙂

 45. Наталия Says:

  Здравей, Кабала! Желая да поръчам книгата „Нумерология на древните магове“. Ще платя с наложен платеж. Адресът ми е: .. Моля да не се изписват данните ми в блога. Благодаря ви!

 46. ЗА НАТАЛИЯ: Ще ви изпратя книгата-)))

 47. Здрасти Кабала!
  Искам да поръчам твоята книга.Вече съм поръчвала 2 книги.Ще платя с наложен платеж.Адресът е:…
  Предварително ви благодаря!

 48. Наталия Says:

  Здравей, Кабала!
  Днес получих книгата! Страхотна е, прочетох я на един дъх. Тя е пътеводител за всеки ден от живота ни. За пръв път попадам на книга за нумерология, в която има толкова много и толкова добре синтезирана информация. Просто няма нищо излишно или неразбираемо.
  Благодаря ти, бъди жива и здрава!

 49. ЗА НАТАЛИЯ:Много благодаря за подкрепата!

 50. Иванка Йорданова Says:

  Бих искала да си поръчам книгата с плащане – наложен платеж.

 51. ЗА ИВАНКА ЙОРДАНОВА: Книгата ви я изпратих в петък.

 52. Славка Says:

  Zdrasti, Kabala!
  Все още очаквам да ми изпратите вашата книгата.Поръчах я на 28.02.10г.Може би сте забравила.
  Лека вечер!

 53. ЗА СЛАВКА: Госпожо,книгата ви беше изпратена. Платих разноските и след това ми я върнаха обратно като непотърсена. Наложи ми се да платя отново и част от стойността на книгата! В случая, некоректната не съм била аз! Ако искате мога с точност да ви кажа датата, на която е била изпратена! Непотърсените писма, в срок от 20 дни се връщат обратно на подателя!

 54. Latinka Says:

  Здравейте!
  Бих искала да ви запозная с моята история, наситена с болка и да помоля за помощ!

 55. Георгиева Says:

  Привет!
  Бих желала да си поръчам тази ценна книга.Какви са условията?

  Поздрави от слънчева Варна.:)

 56. ЗА ГЕОРГИЕВА: Хайде и от мен привет от Варна-))).Можем да се видим директно за да ви дам книгата.Както решите

 57. ЗА Latinka: Къде точно искате да ме запознаете с вашата история?

 58. Мария Колева Says:

  Скъпа Кабаила казвам се Мария Пенчева Колева родена съм на … година пурво искам искренно да ти благодаря за отговора но го зададох защото не съм сигурна че с … роден на …година сме подходчщи един за друг .А за жилище попитах защото живеем при наще 5 години а жилището е малко и няма място за бебе .Мисля че вече ни е време но много се страхувам че няма да има къде да го гледам а и тои да не остане без работа.Много те моля скъпа Кабаила даи ми някаква надежда.Защото се чувствам като на кръстопът и не зная какво да правя.Помогни ми.Благодаря ти предварително и много се извинявам ако съм ти причинила неодобство.

 59. ЗА МАРИЯ КОЛЕВА: В момента сте изпаднала в някаква ужасна депресия. Вашият късмет е детето. Ако чакате да си купите някога жилище, това означава ли,че няма да имате дете?! Знаете ли,много често, когато жената е готова да стане майка,духът на нероденото дете е около нея. Когато тя изпитва някакви притеснения или „то“ реши,че не го забелязват,а трябва да се роди, започва да прави „пакости“ и да ви срива живота, а вие мислите, че има друга причина. Вие не сте задала конкретен въпрос, на който да отговоря с Да или Не.Сега разбирам,че вие сте имала предвид нещо съвсем различно, свързано с взаимоотношенията ви. Аз, така като гледам, първо ще имате дете и едва след това ще се случи да имате жилище.

 60. Кадън Says:

  Привет Кабала! За Вас разбрах от моя приятелка на която сте правила хороскоп. Отзивите бяха прекрасни, това ме накара да Ви пиша. Рожденото ми име е …/Моля, не побликувайте личните ми данни!/ Роднините на съпругът ми, ми създават огромни проблеми. Понякога си мисля, че би било по-добре да се разведа а същевремено се спирам заради любовта си към него. Въпросът ми е, има ли бъдеще този брак и ще бъда ли щастлива в него? Роден е на …. Благодаря предварително!

 61. ЗА КАДЪН: Бракът ви има бъдеще, защото вие сте неговата любов. Вярно е,че е особен,ама и той има проблеми с роднините. Вашият хороскоп показва възможен развод. Във вашия случай, всичко е в ръцете ви. Аз си мисля, че и той не иска да му се месят. Ако роднините му са по-важни от вас- негова воля- нека си е сам с тях. Майка му е много особен човек,но той ще има конфликти с нея.

 62. Галя Says:

  Здравейте Кабала!!! Моля данните ми да не бъдат показвани -Казвам се…а родена съм на …. и съм омъжена от три години ,имам момченце на …казва се …. искам да Ви попитам какво виждате в най-общ план детето ми и за мен.Благодаря Ви!

 63. ЗА ГАЛЯ: Много промени ще има в живота ви, а вие хич не искате това. В емоционален план, също сте променлива и прекалено много се задълбочавате в ситуациите, в които попадате. Целта ви в този живот е да създадете много здраво и силно семейство,защото в предишен, доста сте си поживяла-))). Няма да усещате онази свобода, която ви се иска и понякога ще чувствате, че направо ви висят на врата и ще ви се иска всичко да махнете от себе си, но, на вас ви е дадено развитие и просто трябва да се възползвате от шансовете,които ще ви се дадат. А,детето много ще прилича на вас-))), в емоционален план. Детето ви има много таланти и е добре да ги развива.То всичко ще му се удава-))). Ранен брак ще има – до 25 годишна възраст.

 64. Десислава Нанева Зидарова Says:

  Здравейте, Кабала! От мои колеги чух много хубави неща за Вашите прогнози. Бих искала да помоля за Ваша прогноза за това, което ми предстои в много близко бъдеще. Родена съм на …. Предварително благодаря!

 65. тоня георгиева Says:

  здравейте Кабала! ……………………………………………………………….БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

 66. ЗА ТОНЯ: Знаете ли, този човек, на когото разчитате няма да успее да ви помогне, а по-скоро вие ще се справите. Ще останете на тази работа, въпреки, че имам съмнения, че ще ви се наложи и да се адаптирате по нов начин към положението си. Има и още един човек, на когото разчитате. Вероятно е по-млад от вас и той ще е този,който ще помогне.Има някакви юридически познания или е свързан с властта. Поне, за момента няма от какво да се притеснявате. Ако искате след няколко дни отново задайте този въпрос, за да съм сигурна в отговора си.

 67. Станислава Says:

  Здравейте!Казвам се …..Искам да разбера какво ме очаква в близкото бъдеще и в любовта.Благодаря Ви предварително!

 68. ЗА Десислава Нанева Зидарова: Здравейте, Деси! Няма как само по дата на раждане да ви кажа прогноза, пък и тук не го правя. Мога само да спомена най-общи насоки по датата ви на радане. Така… Много мощно излъчване за свобода. Не търпите ограниченията и както можете бързо да се влюбите, така и да разлюбите някого. Вашите отношения в любовта, винаги са свързани с тежки кармични отработки. Вие сте родена за лидер, но понякога се страхувате от тези ваши стремежи. Тази година ще вземате важно решение, но е свързано с някакви отговорности. Вероятно става дума за работа и взаимоотношенията там. Превес ще имат емоциите, въпреки, че вие, по правило, умело ги скривате. Промяна в кариерата.

 69. андон адонов георгиев Says:

  здравейте Дани.имам нужда от ващата помощ,тъй като съм в безисходица.от 5 години съм без работа и съпругата ми е принудена да издържа семейството ни, но и тя застрашена от съкращение и ако това се случи ще трябва да излезем от страната за да търсим препитание….. въпроса ми към Вас е ще започна ли в близко време постоянна работа и в каква сфера до кога ще се лутам в този кръг.казвам се ахдон андонов георгиев и съм роден на ….. моля информацията за мен да не се показва. ако имате възможност ми отговорете!!! С огромно уважение към Вас Андон

 70. Наталия Says:

  Здравей, Кабала! Казвам се …. До края на личната ми година 5 ще имам ли промяна в местоработата? Кандидатствала съм и чакам резултат. Предварително благодаря и моля да не ми се изписват данните. Поздрави!

 71. ЗА НАТАЛИЯ: Твърде е рано да се каже…Относно изпита, пак ще трябва да зададете въпроса си.

 72. ЗА андон адонов георгиев: Работа ще започнете след около 3месеца или най-късно след 6. В този диапазон. Сега, точно каква ще е ,аз не мога да знам,защото не съм врачка.-)))

 73. ЗА СТАНИСЛАВА: Както казвам за,сигурно хиляден път-))), няма как от датата да гледам определена област, освен,ако не зададете много конкретен въпрос. Специално за вас е добре да пътувате и дори да поработите в чужбина. Относно любовта… Вие първо трябва да развиете своите качества, да се докажете и едва тогава да говорим за трайна връзка и семейство. Бих ви посъветвала за трайни отношения след 27 годишна възраст. Тогава ще срещнете своята истинска духовна половинка.

 74. тоня георгива Says:

  здравейте отново Кабала!Както Вие ми казахте да ви задам отново въпроса си след няколко дни, като отново ви моля ,да несе показва информа цията за мен Ви моля за отгвор.казвам се ……………………..има ли вероятност да не ме съкратят ,тъй като съм с много нисък социален статус и хората към които съм се обърнала за помощ ще ми помогнат ли.имам изпратенажлба до София но и оттам нямам отговор.Какъв отговор ще получа оттам.Ако остана на работа ,колко време ще остана ,Има ли възможност да бъда преназначена а друга длъжност.Благодаря ти много Кабала за първия отговор, защото с него ти вля много сила и надежда родена съм на …звини ме ,че те затрупах спроблемите си, но съм в много критично положение и твоят отговор е от голямо заначение за мен.БЛАГОДАРЯ ТИ КАБАЛА!!!!!

 75. ЗА ТОНЯ: Тонечка, въпросът последно е дали ще останете на работа или има ли вероятност да НЕ МЕ съкратят? Защото това са два коренно различни въпроса, въпреки ,че се отнасят до едно и също. Ако знаете часа си на раждане, напишете ми го.

 76. тоня георгиeва Says:

  здравейте отново! Да така е,че са два рзлични въпроса ,но защото съм много объркана. .Ето въпроса>Ще успея ли да запазя работатта си, въпреки чесъм в списъка за съкращения и хората които сум помолила за помощ,ще ми помогнат ли- ипоследен въпрос ако остана на работа има ли възможност да ме преназначатна друга длъжност. Не зная часа на раждането ми,но зная,че е било между 13 и15 часа. Аотговора Ви на първото ми питане от 22юли в 15.151ч еЗА ТОНЯ: Знаете ли, този човек, на когото разчитате няма да успее да ви помогне, а по-скоро вие ще се справите. Ще останете на тази работа, въпреки, че имам съмнения, че ще ви се наложи и да се адаптирате по нов начин към положението си. Има и още един човек, на когото разчитате. Вероятно е по-млад от вас и той ще е този,който ще помогне.Има някакви юридически познания или е свързан с властта. Поне, за момента няма от какво да се притеснявате. Ако искате след няколко дни отново задайте този въпрос, за да съм сигурна в отговора си.Ще Ви бъде ли удобно да се свържа с Вас по телефона.ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА УВАЖЕНИЕТО И ТЪРПЕНИЕТО,КОЕТО ПРОЯВЯВАТЕ КЪМ МЕН. ВАШИЯТ КОМПЕТЕНТЕН И БЪРЗ ОТГОВОР Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН БЛАГОДАРЯ ТИ ,ЧЕ ТЕ ИМА И ,ЧЕ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНА И КОРЕКТНА

 77. ЗА ТОНЯ: Това е пробме, че не знаете точния си час на раждане. Исках да видя положението ви в момента и развитието на ситуацията. В работата ви ще има доста противоречия. Ще усетите изолация и най-вероятно няма да сте на това работно място. Продължавам да твърдя, че има човек, който ще се опита да ви помогне и който е наясно с юридическите въпроси. Ако искате, обадете ми се по телефона. Няма проблем. Тъкмо ще обсъдим нещата по вашата карта. Аааа,аз помня какво съм ви писала предния път-)))

 78. Уважаема Кабала, обръщам се към Вас с надежда. Имам двама сина, интересуваме дали по-малкия ще успее да замине при батко си в чужбина до края на годината, тъй като тази неизвестност го депресира много. Благодаря

 79. ЗА ТОНИ: Е, няма да е до края на тази година, но има шансове да замине следващата.

 80. Наталия Says:

  Здравей Кабала, може ли пак да те питам за работата. Казвам се …, родена на …Преминах конкурс за ….. Може ли да се надявам на назначение? Благодаря!

 81. Здравейте Кабала, моля за извинение, че питам отново, но: Преди дни попитах:“Ако съм жертва на продължително престъпление, ще има ли възмездие? Отговорихте ми: „Възмездието ли ще чакате“…Аз съм сигнализирала в съответните институции, но или всичко става много, много тромаво или се потулва или…..незнам вече, но така или иначе до момента нямам отговор, резултат и решение от страна на Институциите, ното отговор, че нещо е прекратено или спряно нито, че нещо продъулжава да се прави по въпроса, моля зая отговор: зависи ли още нещо от мен или трябва да чакам Институцииите да си вършат работата и въобще ще има ливъзмездие в крайна сметка? Благодаря!

 82. Христова Says:

  Здравей мила Дани!Преди време ти бях писала .Предварително искам да те помоля данните ,който ще посоча да не се публикуват!Казвам се…съвсем скоро срещнах един мъж към който изпитвам някакво привличане и странни чувства ,които не съм изпитвала към никой от близо две години насам-той се казва …Виждаш ли някаква възможност да се получи нещо по-между ни или е нещо временно.Предварително ти благодаря за вниманието!

 83. ЗА НАТАЛИЯ: Знаете ли, като че ли преди това ще настъпят някакви други промени свързани с работата ви,но имате всички шансове за назначение и стискам палци. Доста труд положихте за това място-))). Ще чакам положителния резултат-)))

 84. ЗА ХРИСТОВА: Въпросът ви не е зададен правилно. Не използвайте това „или“ и го задайте пак.

 85. ЗА vesela: Ако питате за възмездие от закона в материален план, аз не виждам такова. За това ви казах, че много зависи от самото насилие- дали е физическо или вербално. Вярно е, че и двете се наказват, но трябват доста нерви, за да го докажете.

 86. Здравейте Кабала,
  Бих искала да си закупя книгата ви.Какво трябва да направя?
  Благодаря и лек ден :)))

 87. ЗА Росена Стефанова: Трябва само да ми дадете точен адрес, за да ви я изпратя и да ми кажете как ще се извърши плащането.

 88. ЗА РОСЕНА: Ще ви я пусна в понеделник. Да, ще получите бележка, за да я вземете от пощата

 89. ….. Интересувам се вие ми бяхте казали че след около 8 месеца ще имам добра връзка. Половинката да не би да е със следната дата …. са хубава двойка. Ще помоля данните да не се публикуват.

 90. ЗА ЦВЕТАН: Ще трябва да зададете въпроса си отново. Независимо, че тези знаци са добра комбинация, все пак има и други фактори. В емоционален план се разминавате малко. Тя е човек, който трудно ще покаже истинските си чувства-)))

 91. Здравей, Кабала! Сестра ми през последната една седмица се раздели с приятеля си и я уволниха от работа, тя е родена на ……/ Ще си намери ли скоро нова работа? Ще срещне ли нова любов и кога?

 92. Росена Стефанова Says:

  Здравйте Кабала,
  Много ми хареса книгата ви. Сега я чета за втори път, защото първия път я прочетох много бързо :))) Интересно е съчетаването на астрология и нумерология. Поздравления за книгата и успех !
  Роси

 93. ЗА ДАНИЕЛА: Сестра ви ще намери работа след 3 месеца и точно по това време ще намери и любовта. Имам чувството, че ще го срещне на работното си място-)))

 94. ЗА Росена Стефанова: Много ви благодаря за обратната връзка-)))

 95. Здравейте Кабала,родена съм на ……………………………………………?Предваитерлно благодаря за вниманието!

 96. ЗА КАРОЛИНА: Вие имате ли несполучлива бременност? Защото, хороакопът ви показва вероятност за аборт. Спецално за този мъж по-скоро вие го обичате повече.

 97. Здравей Кабала,интересувам се от това кога ще започна работа? Каква е причината да се разделя с приятеля ми? Ще бъдем ли отново заедно? …

 98. ЗДРАВЕЙТЕ КАБАЛА ,ИВА СЕ КАЗВАМ И ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ СЛЕДНОТО- ЩЕ МОГА ЛИ ДА ИМАМ ДЕТЕ ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПРЕТЪРПЯХ 2 НЕУСПЕШНИ ОПИТА ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ
  РОДЕНА СЪМ НА …..МОЛЯ ДАННИТЕ МИ ДА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 99. ЗА ИВА: Изобщо,ама изобщо не трябва да се притеснявате.Дете ще имате и вероятността да забременеете и това трябва да е през следващата година,т.е. възможността е от тази до края на следващата година. Неуспешните процедури приемете като спонтанни аборти при нормалната бременност, което се случва на 70% от жените. При вас, забременяването може да стане при пълнолуние.

 100. ЗА СТАНИСЛАВА: Не виждам скоро да си намерите работа, както и не видам възможност отново да сте с този мъж.

 101. Здравейте Кабала. Преживявам кошмарен период – съпругът ми постъпи долно с мен, изгони ме от жилището и там настани любовницата си, която е с много години по-малка от нас. Болно ми е, защото на тази девойка съм помагала много, а тя го изманипулира тотално. Аз съм родена на …. Моля данните ми да не се публикуват. Ще получа ли справедливост за цялата гавра с мен.

 102. Здравейте ,как мога да поръчам книгата ?Благодаря

 103. Zdraveite!
  Kak se poruchva knigata? Izvinete me, no nikude ne vijdam aktiven buton za poruchka.
  Blagodarja predvaritelno!

 104. ЗА maria:Трябва само да ми напишете точен адрес, за да ви я изпратя по пощата, като колет и да ми кажете по какъв начин ще се извърши плащането.

 105. ЗА hRISTOVA:Трябва само да ми напишете точен адрес, за да ви я изпратя по пощата, като колет и да ми кажете по какъв начин ще се извърши плащането.

 106. ЗА maria: Можете да го направите в блога, аз ще го изтрия, като го запиша или по мейла kabala681@abv.bg

 107. ЗА МАРИ:Задайте въпроса си отново и ми доуточнете какво разбирате под „справедливост“. Какво имате предвид, защото астрологията работи с точни понятия. За вас може да е несправедливо, но пък за Вселената да е, поради определени причини. Нали знаете, че няма нищо ненаказано. Задайте въпроса си така, че да отговоря с Да или Не.

 108. Благодаря Ви Кабала. Въпроса ми е, съпруга ми ще се осъзнае ли, че го манипулират?

 109. Здравейте!Казвам се Мая родена на…я и имам затруднения с документите относно започване на работа,затова искам да Ви попитам дали ще се оправят нещата,за да си намеря работа скоро.Благодаря предварително:)

 110. ЗА Mari: Той ще го осъзнае, но не се надявайте да е скоро. Ще минат поне 2 години.

 111. Мила Даниела,
  много съм впечатлена от Вашия блог и Ви пиша, защото през последните 10 месеца в живота ми настъпиха огромни сътресения и промени, които със сигурност имат своята цел, но просто понякога смисъла ми се губи :). Прекъснах дългогодишната си връзка с един човек ,,,), за когото смятах, че е любовта на живота ми и раздялата е все още болезнена. Сега имам връзка, доста проблемна, с друг …, за когото имам доста противоречиво мнение. Моля Ви, кажете ми, ще срещна ли своята „половинка“ в скоро време? Родена съм на….., моля да скриете датите 🙂 Благодаря предварително и сърдечни поздрави.

 112. Здравейте.От няколко години животът ми върви стремглаво на долу,но се боря това да не ме обезкуражава.Всичко с което се заемам от начало е прекрасно,но когато дойде време да бера плодовете от труда си всичко рухва пред очите ми за отрицателно време.Това с воля го преодолявам,но не мога следното: запознах ме се с едно момиче,в продължение на месеци тя идваше в нас за по 5-6дни.Любовта ни беше нещо страхотно,решихме да живеем заедно и нещо стана.Буквално за дни тя се промени,изпадна в безразличие и нервност.След две седмици ме напусна,още твърди че ме обича и няма друг в живота и.Но когато се видим тя е друга жена,студена и непозната.Звъним си често(3-4 пъти на ден),но когато започне разговора вече нямаме думи.Всеки един от нас изпитва нужда от другия,но когато се видим или чуем всичко изчезва.Обичам я,тя мен също…усещам го,но нещо ни разделя и не знам какво е.Моля ви,помогнете ми.Не мога да приема че, е нормално преди да я видя сърцето ми да се пръска от вълнение и любов,а след като я срещна да ме обвземе нервност и да искам по най бързия начин да избягам.Тя се чуства по същия начин!

 113. Моля данните ми да не бъдат публикувани -казвам се,,,,,Какво ме очаква в професионално отношение ?Как ще се развият нещата за мен на работното място на което съм в момента ?Благодаря Кабала!

 114. ЗА МАЯ: ЩЕ трябва пак да зададете въпроса си.

 115. ЗА МАЯ: ЩЕ трябва пак да зададете въпроса си.

 116. Здравейте!Казвам се ….Намирам се в Англия и имам затруднения с документите относно започване на работа,затова искам да Ви попитам дали ще се оправят нещата,за да си намеря работа скоро.Благодаря предварително:)

 117. ЗА ДАНИЕЛА: Половинката си ще срещнете след 9 месеца, най-много. Не се притеснявайте, любовта на живота ви ви предстои

 118. ЗА ДАНИЕЛА: Половинката си ще срещнете след 9 месеца, най-много. Не се притеснявайте, любовта на живота ви ви предстои

 119. ЗА hRISTOVA: Задайте въпроса така, че да се отговори с Да или Не. Аз не съм врачка и тук гледам само датата ви на раждане

 120. ЗА geronimo: Задайте конкретен въпрос, защото няма как да ви отговоря, без да използвате „или“

 121. ЗА МАЯ: Нещата с документите ще се оправят, обаче няма да е тази година. Ако имате нерви да чакате, развитие ще имате средата на следващата.

 122. Данните си съм ги вписала в имейла който Ви изпратих на пощата на………., понеже неисках да стават публично достояние.Часа на раждане е ……….
  Благодаря Ви 🙂

 123. Здравейте!Пише Ви отново ….г.Казахте ми,че документите ще мога да си оправя чак след около половин година,а дали ще си намеря работа незнам дали има смисъл да стоя повече в Англия.Вече почети 2 месеца съм тук и не мога да си намеря работа.Много ми е трудно само разходи,а от никъде приход.Надявам се да ми отговорите много е важно за мен.Благодаря предварително

 124. ЗА swetoslawa: В минал живот сте имала кариера и сте се занимавала с лечение. Може би и за това, сега се стремите към това. Бихте могла да завършите медицина, но е добре и да създадете семейство, а не да гледате само кариерата-))). Данните ви няма как да се видят тук, след като ги трия

 125. Вярно е, че на първо място се стремя към кариера, а личния живот след това 🙂
  Като казах личен живот, ще открия ли любовта която търся, аз всъшност не я търся, мисля , че тя сама ше дойде, но човекът които да споделя моите разбирания за живота 🙂 ??

 126. ЗА МАЯ: Какво търсим сега? Дали да се върнете в БГ или дали да останете в Англия? Важно е как ще формулирате въпроса. Картата ви отново не е радикална, което подсказва, че в крайна сметка ,нищо няма да излезе. Още септември съм ви отговорила, че работа няма да си намерите така лесно.

 127. ЗА swetoslawa: Ще я откриете, то и не трябва да я търсите, ама няма да е скоро, защото вашите приоритети са други-)))

 128. И един последен въпрос който страшно много ме вълнува. 🙂

  Ще работя ли извън страната за следващата година?
  Долу горе по кое време?

  Понеже имам две възможности (две фирми)- но за сега всичко е под въпрос иии сериозно се замислям дали въобще ще стане с една от двете.Едната е в Стара Загора, а другата във Варна.

  С коя е по възможно да се получат нещата?

  И междудругото Ви Благодаря за огромното търпение което проявявате да отговаряте online на мен и всички останали.

  Бъдете жива и здрава 🙂

 129. Даниела Says:

  Здравейте отново Кабала!преди около 7 месеца бях ви писала пиатах дали ще си намеря работа по специалността ,за която все още уча и за едно момче,за което дълго време чакам да се получи нещо между нас.Много съм ви благодарна,че още тогава ми отговорихте и аз ви благодарих,за което:)искам да ви кажа ,че ми казахте че работа ще имам най-неочакванно и това стана точно така и то по това което още уча и не съм завършила все още,това ме прави истински щастлива,защото детската ми мечта се преварна в реалност.Но има друго което много ме мачи и ме право тъжна и много отчаяна на момент мисълта за това момче още ме мъчи,не съм спряла да мисля за него и да се надявам че нещо ще стане,че може да имаме връзка.Вече и аз самата не се разбирам толкова много го искам че в някои моменти се чудя дали просто това не ми е някаква фиксидея или инат,но всеки път се разобеждавам, че е така ако е така няма да се притеснявам и вълувам толкова много когато го видя,когато говоря с него и съм до него много се валнувам свръх емоция блика в мен.Моля ви кажете ми ще стане ли нещо между нас,ще се получи ли връзка много мисля за това не ми дава покои,чувствам се много самотна понякога в това отношение и ми е кофти,не говоря че искам да се омажвам сега на момента или нещо такова,а просто искам един 4овек до себе си, на когото да раз4итам да се оважаваме кажете ми може ли да стане нещо между нас и до кога ще си стоя така самотна в любовен план ще намеря ли моята половинка и дали това може да е това момче.Той се казва ……. двамата сме родени в Ямбол.Ще Ви помоля да не показвате данните ако е възможно.Предваително Ви благодаря!!!ПРИЯТНА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР :)))!

 130. Здравей кабала, казвам се Юлия и се притеснявам много за сина си …… Ще продължи ли да учи висше каде да го насачим ?Какво казват звездите ……………………. Благодаря ти !

 131. Здравейте!Благодаря за отговора Ви.Да въпроса е дали да се прибера в България и да си търся там работа.Просто не мога да преценя кое ще е по-добре в момента.Благодаря много за отделеното време:)

 132. ЗА swetoslawa: Не виждам такава възможност за пътуване.

 133. здравейте Кабала,питам ви точно ще се оправя ли ако замина за ИТАЛИЯ?

 134. Здравей Кабала! Предварително Ви моля всички лични данни да не бъдат публикувани :)) Родена съм на …. Бихте ли ми казали какво виждате за бъдещето ми( силно ме касае образованието и в каква сфера точно трябва да се насоча, също така здравословното ми състояние – ще се усложни или подобри? ) и най – кратко да обобщите добрите и лоши страни от моят характер 🙂 Много благодаря предварително!!!!Поздрави!

 135. емилиян Says:

  Izvinqvam se ,samo da mi otgovorite priehte li porachkata mi ot v4era .Blagodarq : )

 136. ЗА МАЯ: Ако се върнете в България, ще сте още по-разочарована

 137. ЗА ЮЛИЯ: Аз не виждам да продължи да учи, поне за момента. Той малко повече разчита на семейството си. Иначе си има голямо развитие и вероятно ще работи на две места или ще сменя професия, но той е човек,който обича промените и пътувания.

 138. Благодаря Ви много за отговора и отделеното време.Искам да задам един последен въпрос и сте в пълното си право да не ми отговорите,ако сметнете за необходимо.Оставането ми в Англия е трудно решение за мен и ми си иска да знам дали ще си намеря работа в крайна сметка?:)

 139. Май не съм Ви изпратила това, което бях написала, казвам се ……., изживяхме мн ртудни моменти,бившата му приятелка не спря да звъни, да ми пише съобщения, било и лошо, нямала пари, нямало кои друг да и помогне, осен приятелят ми, а тои от съжаление и помагаше, за няколко месеца се разделихме зареди нея, тези неини глупости много ме нараняваха, но пак се събрахме, но тя не рестана да му звъни, въпреки, че вече не е денонощно, ор 2 седмици сякаш той се отдалечи,един ден не ми беше звунял цял ден, питах го защо, можело дса не му се говори, да не иска да ме чува, онзи ден имаше рожден ден,отидох до работата му да го изненадам, и ми се разсърди, не обичал да му цъфвам в работата,на другия ден му звуннах да се прибираме заедно, защото минавах покраи работата му, той ми каза че ще се забави, а си беше тругнал 5 мин след това, попитах го на др ден, защо направи така, отг му беше ,че имал работа, аз казах, че жупреки това могеше да го изчакам и да се приберем заедно,той каза, че може да не е искал да ме вижда, това ме обиди много, каза че ного съм мрънкала , било му писнало от мен, и не ми е звънял от тогава, но и аз не съм го търсила, все аз му звуня, за него за всичко аз съм виновна, а ми кава че ме обича, но ти ако обичаш някой според мен, не се държиш така, може би аз му давам мн любов, пак той не иска, и съм объркана, нз дали има смисъл отново да се боря за тази връзка

 140. ЗА ДАНИЕЛА:Честно казано, не ви виждам с този мъж. Вие имате склонност да идеализирате партньорите си и проявявате майчински чувства към тях. По-скоро, той ще е човекът,който би ви наранявал. Вие и емоционално не се допълвате,защото той търси признаниеблясък,ако щете, а вие- сигурност, не само в чувствата, но и в материален план. На вас са ви дадени промени във връзките, така че, за сериозна връзка можем да говорим след около 3 години.

 141. ЗА МАЯ: Ако питате дали ще се оправите финансово, отговорът е да. Ще имате помощ от близък човеккойто ще ви помогне с някакви документи.

 142. ЗА 123аз: Вие сте си малко властничка-))),дори и в личните си отношения.Значи, хем се държите на положение, хем изпитвате страх дали ще ви обичат достатъчно и дали ще отговорите на това,което се изисква от вас. Много неспокойна натура сте, но пък можете да убеждавате хората, като говорите със сърцето си. Дадено ви е да постигнете голям успех, но след невероятно тежки усилия. На вас биха ви подхождали хуманитарните науки и по-специално психологията и медицината.

 143. ЗА ПЕТЯ: Хайде сега се успокойте и пак ми задайте въпроса си,защото не сте уцелила момента.

 144. Здравейте можели да Ви задам още един въпрос относно работа.
  Ще започна ли скоро работа независимо в България или извън?
  От голямо значение е това за мен както и на всеки човек, бих се радвала ако ми кажете нещо в тая насока!!!

 145. Въпросът ми е, този човек ли е моят късмет, ще срещна ли някой, и кога, който истински да държи на мен, и истински ме обича, благодаря

 146. ЗА МАЯ: Както вече казах, ще си намерите, но няма да е скоро и не знам дали ще издържите толкова време.

 147. ЗА swetoslawa: Работа можете да си намерите до месец, ама, като гледам ще сте разочарована от нея. Няма да отговаря на вашите очаквания.

 148. ЗА ПЕТЯ: Не е точно този вашият късмет…Ще срещнете друг мъж.

 149. Дори и да не е това което искам, предвещавали някакъв успех ако се захвана с това предложение за работа което ще получа евентуално след месец?

 150. ЗА swetoslawa: Да, можете да постигнете успех

 151. Много ви благодаря 🙂
  Весели Коледни и Новогодишни празници!

 152. Благодаря Ви, макар и доста по-късно. Много щастие от мен :)))

 153. Здравей Кабала, казвам се …и се интересувам дали ще мога да се развивам по някакъв начин в чужбина в някаква сфера. Имам много поставени цели. Скоро мисля да заминавам. Благодаря ти !

 154. ЗА ЦВЕТАН: Задайте въпроса си отново, защото луната е била „без курс“ и няма как да ви отговоря.

 155. Поражаюсь, что тебя Кабала хватает на стольких людей. Интересно, в Болгарии больший спрос на нумерологию чем в Украине?
  Но суть не в этом, что ты думаешь по поводу ближайших затмений 21 декабря и 4 января, ведь они происходят в святочные дни, и это ведь неслучайно, т.к. весной 2011 года в марте-мае наблюдается не абы какой парад планет из Рыб в Овен. Если у тебя есть астро-программки, то ты его увидишь. А в Вальпурьеву ночь (1 мая) все планеты, ктоме Сатурна и Плутона станут вряд, а Сатурн будет в противостоянии к параду. А если ещё включить то, что 1 января в шаббат – тен сатурна. Так что год предстоит не из лёгких. Как бы то ни было с наступающим тебя 2011-м годом. Поздравляю заранее, т.к. не знаю когда я ещё к тебе на веб-страничку забреду.
  ДОБРА, МИРА и БЛАГОСТИ:-)

 156. Здравейте! Търся изход от ситуацията, в която съм от доста дълго време. Обичах живота си -семейство, работа, приятели,хоби. Това се промени. Близо година бях денонощно с близък човек, който мъчително се раздели с живота. Напуснах и работа. Не искам да загубя любимите си хора, които ме подкрепяха и все още са с мен, но които съм на път да отблъсна със самоанализа и отчуждението си. Родена съм на …ъпросът ми е: Ще изляза ли от омъгьосания кръг на самосъжаление и социална изолация, която си наложих сама ?Ще се справя ли? Ще намеря ли сили да започна работа и продължа живота си?

 157. Здравей Кабала,преди известно време те питах за сина си, а ти ми отговори :,, Иначе си има голямо развитие “.Какво имаш в предвид?
  Благодаря !!!!

 158. ЗА ЮЛИЯ: В буквалния смисъл, че ще има развитие в живота си.

 159. ЗА Cvetebodil: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, да ми напишете пак датата си и ако може да ми кажете час на раждане. Човек, понякога има нужда от самоанализа, независимо дали ще отблусне хора,които смята за близки. Ако те са толкова плътно до вас, биха ви разбрали.

 160. Здравейте Кабала! Въпросите ми са: Ще изляза ли скоро от депресията? Да започна ли работа в нова за мен област? Родена съм на ……………….. Благодаря Ви , предварително!

 161. Здравейте Кабала, Датата ми е …. Интересувам се имам ли дарби за работа с окулти науки, и също така кога най-рано да очаквам да имам връзка с момиче.

 162. Здравей Кабала,писах ви на страницата за любвта и числита но нещо не се побликува въпросът ми.Ще изляза ли скоро от тази дупка в която съм и ще започна ли скоро работа ,която да ме удовледотворява?Родена съм на …може ли да ми скриете датата.Благодаря ви!

 163. ЗА Cvetebodil: Тази граница, като час, не ме задоволява-))), но,вие наистина сте в много тежко състояние. Няма да излезете скоро от него, обаче, много бавно изплувате,. Черните ви мисли не са толкова черни. Поне в близката половин година не ви съветвам да се насочите към нова област.

 164. Благодаря Ви за отново за отговора! Хубави празници!

 165. Даниела Says:

  здравей Кабала!Имам нужда от твоята помощ,тъй като ми пестои да взема решение.казвам се… в София.От 5 години имам връзка с …,който е роден на ….Беше голяма любов.В момента имаме проблеми – караме се непрекъснато а от 2 месеца той престана да ме търси и да разговаря с мен.Кажи ми ще продължи ли нашата връзка,той въобще обича ли ме още,ще бъдем ли отново заеднол
  Благодаря ти!

 166. ЗА ЦВЕТАН:’кво значи дарба за окултни науки?! Или сядате и учите или се отказвате. Странен въпрос. Никой не го задава, когато навлезе в езотериката. Връзка не виждам скоро

 167. ЗА КРАЙ: Работа ще си намерите следващата година, но няма да е скоро.

 168. здравейте начи аз съм родена на …
  и бих искала да ви помоля да ми направите един малъканализ за живота и съдбата…благодаря ви предварително 😉

 169. ЗА ДАНИЕЛА: Аз не виждам, за момента, да имате развръзка в тази ситуация. Няма да сте заедно.

 170. Здравейте Кабала,

  до 32 г. нямам късмет в любовта и не мога да намеря подходящия човек до себе си.

  Изобщо ще се оженя ли и ще имам ли дете? Ако да – кога?
  (отговора за детето ми е по-важен от този за женитбата)

  Родена съм на …

 171. ЗА iida; Вие не давате точен час на раждане, а това е много важно. Ако е точно този, то вие ще имате дете, но, вътрешно има едно неосъзнаване от тази нужда. Вие, до година, година и половина ще се влюбите и ще дойде и детето.

 172. Вивиан Says:

  Здравейте Кабала и за Много Години!
  Родена съм на …. Много искам да имам второ дете. Ще се случи ли скоро?
  Благодаря

 173. Вивиан Says:

  Здравейте отново
  Ако е позволено, искам да попитам още едно нещо.
  Скоро ще се местим в нова квартира. Ще успея ли да се справя с финансите?
  Благодаря

 174. Мила Кабала, Пише ви една много притеснена майка. Имам дъщеря на ……моля данните да не се публикуват). Дъщеря ми е много красиво момиче и лесно омайва мъжете, много мъжки сърца е разбила, учи се добре, имаше сериозен приятел от няколко години и изведнъж започна връзка с женен мъж, с около 11 години по-голям от нея заради финансовото му състояние. Говорихме и много, но ефекта е нулев, още повече че сме на около 300 км от нея. Ще успее ли да излезе от тази връзка скоро и да си намери някой по-подходящ за нея. Страхуваме се да не направи и други глупости, за които да съжалява по-късно. Моля за помощ!

 175. ЗА IRINA: Дъщеря ви няма да излезе скоро от този кръг, защото тя е материален тип, освен това има някакъв комплекс в детството си, свързан с липсата на достатъчно любов или така тя го е чувствала. Изключително сексуален тип, тя, в душата си е доста романтична, но едва ли ще го покаже на околните. Все още търси себе си. Вие не можете да и подействате преди да е научила урока си, че материалното няма да и даде това, което търси. Ще ви помоля да минапишете отново датата и на раждане, ЧАС И МЯСТо,за да видя връзките и.

 176. ЗА ВИВАН: При вас има плодовитост, но скоро не виждам второ дете…като че ли обстоятелствата не ви го позволяват, за момента.

 177. ЗА ВИВАН: Ще се справите с кредитите, ако това имате предвид. Ще ви е трудничко, но няма да е невъзможно.

 178. Мила Кабала,
  Прочитайки отговора ви, имах чувството, че все едно я познавате лично, толкова добре сте я усетили. Момичето ми е родено на .(моля данните да не се публикуват). Много добра ученичка беше, добър литератор, но и доста послъгваше и преувеличаваше. Стремяхме се да и угодим с всичко, дори и средствата не винаги да достигаха, а тя живееше в свой свят в който аз бях наивната, а баща й злия демон. Порасна хубаво момиче, не защото си е моето дете, но виждахме как момчетата тичат след нея, а тя когато усети това си преимущество, започна да ги върти на малкия си пръст и да манипулира всички – нас, приятелите й, познатите й. Готова е през трупове да мине, но да успее. Говорих й, че щастие върху чуждо нещастие не се гради, че много клетви отнася, но дъщеря ми няма страх от нищо. Чета много такава литература и знам, че всичката болка, която причинява и то на хора, които са били добри с нея, ще се върне към нея като бумеранг, но кой ли ме чува. Казвате, че търси себе си, но докато се намери може много негативи да събере. Кога ще си намери нормално момче, което да е близко на нейната възраст, с което да имат общо бъдеще. Ще я остави ли намира женения? Кога ще проумее, че не трябва с зло да действа. Обичам я и искам да и помогна. А на вас целувам ви целувам ръцете за добрината.

 179. Зравей,Кабала!Родена съм на….,от доста време съм сама,искам да ви питам,ще се омъжа ли ,ще имам ли деца, нещо повече в личен план.Вече губя надежда,ще имам ли бъдеще с мъжа,когото харесвам,дали ще се получи нещо между нас,той е роден на 13.01.1978,незнам часа на раждане.Напоследък само лоши събития ми се случват,ще излезна ли от този период?Предварително ви Благодаря!Много здраве и успехи през новата година ви желая!

 180. Маруся Says:

  Здравейте!
  Казвам се ….. /информацията за часа е от майка ми и надявам се да е точна/. Имам няколко въпроса и се надявам да не Ви притеснявам. Основният ми въпрос е:Кандидатствала съм за работа в …. / за което съм учила/ и предстои конкурс – Ще се получат ли нещата? Знам, че когато ми играе лявото око ще ми се случват лоши неща и те се случват, къде по-лоши и не чак толкова, но това око ми играе повече от година – Греша ли и ако не,мога ли нещо да направя за да спрат неприятностите. Истината е, че много ме е страх и не знам кога ще започнат да се случват хубави неща? Благодаря Ви предварително!

 181. ЗА Irina: Дъщеря ви не е склонна към обвръзване. Да, наистина е много хубава и проблемът е, че тя се дразни, че мъжете виждат първо това в нея…Един вид, тя си им го връща-))).Права сте-изключително интелигентна, с бърза мисъл и дори хаплива! Не си мислете, че не знае какво прави-))) Напротив, тя търси силен мъж до себе си, готова е да се бори за това. Тя не търси „нормално“ момче, а истински мъж. На нея и е дадено да прави пари в този живот и се цели доста високо в социалната стълбица. Ще пати, разбира се от това, ама тя не е човек, който ще се откаже. Борбена е! Мъж до себе си ще има след около 3-4 години. Не е вярно, че не и пука, просто всичко скрива зад маска, иначе си е нежна натура.

 182. ЗА МАРУСЯ: Ако часът ви, наистина е точен, то вие ще постъпите на работа, ама то, този конкурс, като резултат го виждам след около месец и половина. Ами, като продължавате да се страхувате, сма предизивквате неприятностите. Знаете, че лошата мисъл форма веднага се реализира, а добрата става с повече мъчнотии. В момента сте в период, в който трябва да вземате решения и се чудите къде да поемете. Предстои ви както нова работа, така и изясняване на връзките.

 183. Благодаря Ви Кабала. Не искам да звуча нахално, но да разбирам, че трябва да се примирим с женения за следвашите 3-4 години или просто през това време ще има множество краткотрайни връзки, което за нейната възраст е разбираемо. Вие сте уникална жена, която заслужава адмирации за безкористната помощ! Още веднъж Ви благодаря от сърце.

 184. Здравейте. Роден съм на…. и се интересувам дали ще имам късмет през 2011 и през целия си живот.
  Благодаря

 185. Кабала здравей и честита нова година!Писах ти по нагоре във форума,но мисля,че нещо е станало със съобщението.
  ..Казвам се …………………………..
  Искам да попитам какво да очаквам за в бъдеще,защото до момента тя не откликва на моите чувства?Моля те,дай ми съвет някакъв?
  Искам да те питам също към каква професия да се ориентирам и ще имам ли евентуален успех? (уча Икономика)
  Благодаря предварително за отговора 🙂

 186. ЗА КАТ: С точно този мъж не виждам бъдеще. Вашата вибрация на датата показва по-късен брак, а хороскопът ви показва вероятност от развод. Дете ще имате, само едно и ще се появи преди брака или изобщо, вие, няма да подписвате официално с мъжа до вас. Деца са ви дадени да имате по-късно.

 187. За Irina: БЛагодаря ви! Ще се примирите, защото всеки върви по пътя си и реално нищо не може да направите. Е, тя, определено няма да има една или две връзки, ама нали трябва да избира-)))

 188. ЗА rado: Не познавам човек, който да има късмет, ей така, без да се е преборил с неприятностите и без да е положил усилия за това, така че, бъдете конкретен.Късметът е относителна категория и всеки влага различен смисъл в това понятие. Ако питате за вибрациите на датата си на раждане, по-скоро ще се налага да се борите много за да постигнете нещо в живота си.

 189. ЗА ЛЮБО: Първо, не сте ми задал конкретен въпрос. Съвети не давам, всеки си следва пътя. Второ, определянето на провесионалното ви развитие изисква анализ на целия ви хороскоп.

 190. Моля ,данните ми да не бъдат публикувани -родена съм ……..ще срещна ли човек с който да имам сериозна връзка през тази година ?благодаря ви !

 191. да явно не се изразих правилно. Извинявам се закоето.. В здравословен план дали всичко ще е наред защото имам да правя излседвания които ми засягат буквално живота : ))

 192. Здравейте, Датата ми е …. Кога се очаква да срещна любовта?

 193. Марин Ангелов Says:

  Здравеите казвам се …. жена ми менапусна изглежда не отговаря на моите 4уства моя вапрос е дали ще се варне и какжо ме о4аква с нея

 194. ЗА rado: Имате проблеми, които трябва да решите. Не знам точно от какво се оплаквате, но мога да ви кажа определени органи, които са по-слаби- костна система, колена и зъби, бъбреци, краката ви. Много вероятно е заболяванията да са свързани с нервната система или са такива, които малко по-трудно се откриват.

 195. ЗА ЦВЕТАН: Въпросът е дали вие показвате до край чувствата си, че да срещнете тази любов? Ще ви се налож да изплатите дълг от минал живот, заради връзка, която сте унищожил и то по начин, по който сте обидил и наранил човека до вас. След около 2 години ще срещнете половинка, която да е подходяща за вас.

 196. Илонка Says:

  Здравейте Кабала, много искам да сменя работата си. Бихте ли ми казали кога ще се случи? Родена съм на ….Предварително благодаря!

 197. ЗА nalqn: Вие, до 27 годишна възраст ще създадете семейство. Сега, може и да е по-рано, това няма как да го кажа от датата, но определено сте в период, когато ще срещнете голямата си любов. За вас е добре да пътувате. Имате притеснения за живота си, а това спъва развитието ви. Прекалената ви чувствителност, понякога избива на агресия- вербална и се озлобявате. Но, вие сте родена под вибрацията на кармичната отплата, така че, ако сте упорита и не се отказвате, ще постигнете много, но няма да ви се даде нищо на тепсия. Датата ви показва, че сте егоцентрична и за това чувствителността ви е прекалена. Имате силен ангел-хранител. Ще ви препоръчам да се занимавате със спорт и ако сте готова, четете езотерика. След това, нинете на биоенергетиката. Вие сте много силна, като поле.

 198. ЗА ИЛОНКА: Аз, така, като гледам няма да стане тази година.

 199. ЗА МАРИН АНГЕЛОВ: Като, че ли предусещате отговора. Ще се върне съпругата ви, но се опитайте да сте по-самоуверен, за да си позволи и тя, понякога, да се чувства като „слаба“ жена.

 200. ЗА ivanova: Аз не виждам да имате сериозна връзка тази година, но не трябва да се притеснявате. Вие сте в период, в който е възможен и брак, но няма да е тази година.

 201. благодаря ви !

 202. Моля ,данните ми да небъдат показвани -… -ще имам ли връзка с мъж роден на ….Благодаря !

 203. ЗА ivanova: Ако имате връзка с този човек и то стабилна, няма да е тази година.

 204. Здравейте,
  Данните ми са: ….Ще срещна ли мъжа за мен, с когото да създам семейство и да имам деца и еввнтуално кога да очаквам това да се случи? Имам ли бъдеще с: ….
  Благодаря Ви предварително!

 205. Извинявам се!
  Конкретния ми въпрос е ще се събера ли някога с това момиче?Роден съм на 1…

 206. благодаря Ви!

 207. ЗА ЕВА: Ще се наложи да ми зададете въпроса си отново. Имайте предвид, че партньор, като понятие, общо и този мъж, в астрологията е едно и също, така че, решете какъв точно ще е въпросът.

 208. Писано ли ми е в този живот да бъда с човекът, отреден за мен и ще създам ли семейство и деца? Имам усещането, че това е моята половинка, така ли е или се заблуждавам?

 209. ЗА Eva: Не знам за коя половинка говорите, но ще създадете семейство в този живот.

 210. ЗА ЛЮБО: Честно да ви кажа, ако сте с това момиче ще имате доста противоречия.

 211. Благодаря. Имам предвид ….. Кога се очаква да се задомя?

 212. здравейте Kabala, вие много точно отговарятe на въпросите и ви
  моля да ми кажете ще се омъжи ли тази година?
  ….

 213. ЗА EVA: Ако ме питате дали е този мъжът, с който ще създадете семейство, отговорът ми е „не“. А, кога се очаква…няма как да знам, защото не сте ми написала датата си на раждане. Аз изтривам всякаква лична информация и няма как да запомня всичко.

 214. Датата ми на раждане е: …

 215. Здравейте Кабала, питах ви преди време дали някога ще се омъжа и ще имам дете и вие ми отговорихте, но тогава не бях сигурна за часа си. Сега вече го знам със сигурност, защото взех копие от акта си на раждане от общината. Оказва се, че часът ми наистина е друг.
  Много се извинявам, но може ли пак да ми погледнете дали ще се омъжа и дали ще имам дете с новия час – данните ми са …. – ако може да ги скриете. Много съм се отчаяла, защото нещо не ми върви с мъжете, а вече съм на години.

 216. Здравейте.
  Искам да поръчам книгата „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ“ къде да напиша адреса? Тук или на посочен email от Вас?

 217. ЗА Dinko: Адресът можете да ми го напишете тук или на мейл, като ще ви помоля и да ми напишете как ще е заплащането- с наложен платеж или по банка

 218. ЗА МАРИЯ: Вероятност за брак има след рождения ви ден,тази година.

 219. ЗА Eva: Вие трябва да се омъжите или до края на тази година или през следващата. Точно в такъв период сте.

 220. ЗА iida: Напишете ми отново датата и часа си, ама и МЯСТОТО, иначе се получават две карти- или сте с асц. стрелец или козирог-не мога да гадая

 221. Здравейте,

  датата и часа ми са следните: 1…. По мои изчисления асцендента ми е …., но вие може да установите друго!

  Повтарям въпроса си – Ще се омъжа ли и родя ли дете? Ако да – кога?

 222. Kabala, благодаря ви от сърце за отговора и ви моля само да ми кажете дали вероятността да се умъжа след рождения ми ден
  е с този Мъж:
  ––––––
  …..

 223. ЗА iida: Така, като гледам, ще се омъжите след две години и едва тогава и дете. Има вероятност от аборт при вас, освен, ако не сте го преживяла вече, както и трябва да внимавате с брака, защото ви се дават два брака, освен, ако не сте имала връзка, която бихме могли да приемем като брак. Да, асц. ви е този, който казвате.

 224. Благодаря за отговора! Това, което ми казвате, че има опасност от аборт при това 34-5 години, означава ли, че има вероятност изобщо да нямам дете?
  Бих искала и да попитам и каква е възможността да си платя, за да ми гледате по подробно.

 225. ЗА МАРИЯ: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново, но гледайте да е след 3-4.02

 226. ЗА iida: Не си спомням да съм посочвала възраст за аборт. Просто това ви е заложено като опасност, може да е по ваше желание или по медицинско, но не, не значи, че няма да имате деца. Относно заплащането, понякога не е необходимо, защото хората се интересуват от конкретен въпрос, на който може веднага да се отговори. Трябва да знам вие какво търсите

 227. Kabala, благодаря ви от сърце за отговора и че ми дават възможност да задам въпроса отново, моля само да ми кажете дали вероятността да се умъжа след рождения ми ден е с този Мъж: —————— ….

 228. ЗА МАРИЯ: И все пак, изглежда, че няма да е точно този мъж. Имайте предвид,че и двамата сте склонни към раздели

 229. много жалко 😦 и все пак ви благодаря за отговора!…

 230. Здравейте и приемете адмирациите ми за това което правите очевидно с много любов и търпение!!! Искам да си купя книгата ви.Очаквам да ми кажете как и къде да я платя.
  Благодаря предварително!

 231. ЗА Milena: Милвна, изпращям я по пощата с наложен платеж, освен,ако не искате по друг начин

 232. Здравейте kabala иам един въпрос от девет месеца съм с един мъж, и бих искала да знам даи той ще е човекът с който ще бъда щастлива и ако не е той изобщо някога ще се появи ли такъв човек ? Благодаря предварително !

 233. ЗА ДАРИ: Задайте въпроса си без или и ми напишете данните. Не съм екстрасенс, за да ги разбера.

 234. Моля да ме извинете просто съм проруснала да ги напиша дата и часът ми са следните ….
  въросът ми е ще бъда ли щастила с мъжът с когото съм в момента ? Благадаря Ви

 235. ЗА ДАРИ: До колкото разбирам,искате да знаете дали си пасвате. Щастието е относителна категория и всеки има различни представи за него. Като казах да напишете данните, имах предвид и на двамата. Това си е нумерология и астрология, в крайна сметка. Напишете отново вашите и неговите

 236. Благодаря Ви отново. Моята дата на раждане е …… но за съжаление на знам часът му на раждане. Въпросът ми е: Как ще се развие връзката ни ?
  И ако може да попитам книгата „Нумерология на древните магове“ дали все още е налична ?
  Благодаря Ви предварително !

 237. ЗА ДАРИ: Ами,вие много си приличате в любовта. И двамата се вълнувате от собствените си чувства, които са пламенни и горещи. Периодите ви на бурна страст ще се редуват и с периоди на апатия.И двамата ще се борите за надмощие във връзката. Ако вие не отделяте голямо внимание на партньора, той ще стане избухлив и мнителен. Между вас има голямо привличане, но бързо може да отшуми, ако не се стимулирате взаимно и не показвате обичта си на другия.Вие ще усещате,че той се опитва да ви контролира или да доминира,което хич няма да ви харесва и той от своя страна ще смята същото за вас. Точно на тази основа могат да възникват проблемите. Контролът ще е в основата на връзката.
  Имам още от книгата.

 238. Много Ви благодаря за отговора, а как мога да си я поръчам има ли вариант да ми я изпратите по куриер ?

 239. ЗА ДАРИ: Мога да ви я изпратя по куриер като пощенска пратка ,например, така ще излезе по-евтино, но ще трябва да отидете до офиса им. Достатъчно е да ми дадете адреса си и ще е с наложен платеж

 240. И аз искам книгата.Къде трябва да си напиша адреса?Доколкото разбирам я изпращате по пощата с наложен платеж.Разбрала ли съм?

 241. ЗА vena : Мога да ви я изпратя по пощата или с пощенска пратка по куриер, но трябва да отидете до офиса им. Малко по-малко струва от пощата. Жената си написа адреса тук и телефона, тъй като постовете не се виждат, преди да бъдат одобрени.

 242. Здравейте, продавате ли още тази книга?

 243. Да,все още се продава.Може да се обърнете към сайта selena-fashion

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: