КАРМАТА В ХОРОСКОПА НИ

stevens16

Кармичната астрология е начин да се разберат миналите модели на поведение, които много често повтаряме и сега. Някои от нас идват в този живот с остатъци от усещания и чувства, които не могат да разберат. Търсят свои идеали, преекспонират отношенията родител-дете,страдат,ако не получат аплодисменти. Всичко това е едно ехо, идващо от душата,като спомен от други действия, в които сме били участници.

Кармичната астрология има за цел да установи повтарящите се ситуации и спънки,които ще ни пречат в сегашния живот. Много често се приемаме за жертви, самосъжаляваме се, борим се, не можем да създадем семейство… Разбирането и осъзнаването на модела ни на поведение е в състояние да промени живота ни и да ни тласне в друга посока на развитие. Всеки от нас идва в този живот с определено мислене и чувства, които са свързани с остатъци и спомени от минали инкарнации. Сега те няма да действат, а за нас са като островче на стабилност, което ни дава самочувствие или ни носи тъга и чрез него се самоопределяме.

Тази част от астрологията разглежда картата ни от малко по-различен ъгъл.  Най-важните елементи при изследване на кармичните уроци са лунните възли, които символизират причинно-следствените връзки в нашия живот. Свързани са с движението на Луната и преминаването и през Еклиптиката. Това е линията, която пресича Зодиака и по която се движи Слънцето. Всички останали планети,включително и Луната, преминавайки през знаците се отклоняват от Еклиптиката и по този начин се определя тяхната северна или южна еклиптикална ширина. Точките,в които те пресичат тази линия се наричат възли.

В Кармичната астрология, най-важни са Лунните, наречени още Главата и Опашката на Дракона. Ведите ги свързват с разрушителните сили на Марс и Сатурн. Южният възел,или Опашката на Дракона, по своето разположение по дом и знак показва „багажа“, който носим от минали животи. Много често това са натрупани неразрешени връзки и отношения, които проектираме в сегашната си инкарнация. От една страна,той е нашето убежище и сигурност,а от друга е слабото ни място. Планетарният му господар и неговото разположение в хороскопа ни ще покаже моделът,който сме използвали в минал живот,за да реализираме целите си.

Северният възел или Главата на Дракона определя задачата ни в тази инкарнация. Мястото му по знак и дом ще ни покажат къде трябва да насочим усилията си,за да преодолеем кармичните си уроци.

Възлите стоят един от друг на 180 градуса. Линията,която ги свързва се нарича нодална ос. Планетата и нейната връзка с нея, която ще покаже еволюционното ни минало е Плутон. Разположението му описва предишни модели, които ще продължим да търсим в настоящия си живот. Ако той е свързан чрез аспект с нодалната ос, това ще покаже специални кармични фактори,определени в хороскопа ни. Противоположната точка на Плутон ще ни даде причината,поради която сме тук,на Земята.

За това,първата ни задача е да разгледаме като цяло разположението на възлите и тази планета. Аспектите им към други планети са изключително важни, защото показват какво ще ни пречи и какво ще ни помогне,за да постигнем еволюционната си цел. Най-сложно е положението,когато нодалната ос и планета образуват т.нар. Тау-квадратура ( двата възела са на 180 градуса и планета сключва към двата аспект от 90 градуса). При подобно положение,често работим по отстраняването на напрежението по квадратите и оставаме с впечатление,че точно това е нашата задача.

Разположението на възлите дават много точна информация кога сме завършили един цикъл и сме започнали друг.

За да определим вида на кармичните уроци и степента на желание да се справи с тях е необходимо да видим в какво еволюционно състояние се намираме човека. Това не може да се изчисли от хороскопа и за това е важна срещата ни с него. Начинът му на говорене, на писане, семейната среда,всичко това ще покаже нивото на неговото развитие. Съществуват четири еволюционни състояния, които много често са преходни и рядко са в чист вид.

Друг важен фактор в Кармичната астрология е Луната и нейната фаза. Разположението и по дом и по знак, както и аспектите и ще ни дадат какви чувства и модели носим от минали животи и как ги проектираме във взаимоотношенията си. Аспектите към нея са изключително важни, като се определят дали са сходящи или разходящи.

Кармичните уроци се проучват и по вида и броя на ретроградните планети. Тяхното разполжение показва нерешените проблеми,които могат да се преповторят отново в настоящия ни живот.

В астрологията съществуват и т.нар.кармични аспекти, които са изключително мощен показател в хороскопа. Най-важният от тях е нонагонът, защото действа постоянно и открито. Той е аспект от 40 градуса между планетите. Останалите два са дискретни или „скрити“-полунонагон-20 градуса и сентагон-100 градуса. В хороскопа могат да се открият и кармични конфигурации,като най-свободният и „благословен“ от тях е Венецът.

Друга важна точка,която се използва в Кармичната астрология е аравският жребий Парс Фортуна ( точката на щастието). Символизира хармонията между Слънцето,Луната и изгряващият ни знак-Асцендента. Нейното разположение,както и противоположната и точка показват това,чрез което можем да получим удовлетворение в този живот.

За много от нас,които започват да се занимават с астрология,интерес представлява Черната Луна, която,обаче,задължително трябва да се разглежда заедно с Бялата Луна. Другите им имена са Лилит и Селена. Първата показва всички негативи, които сме натрупали и от които трябва да се избавим. Колкото повече отрицателни аспекти има, толкова повече ще се борим с „черните“ сили в нас. Селена е нашият „ангел-хранител“,всичко онова, което носи укрепване на силите ни. И двете луни имат нисше и висше проявление,както е и при всички останали планети.

Кармичната карта е в състояние да ни даде отговори на много наши проблеми, на психологичните ни ограничения и комплекси, които носим от други животи. Благодарение на нея можем да разкрием причинно-следствените връзки в този ни живот и да разрешим трудностите, които ни следват.

Даниела Тодорова-Кабала

(статията е авторска и нейното публикуване или използване,може да стане само със съгласието на автора)

Реклами

545 коментара to “КАРМАТА В ХОРОСКОПА НИ”

 1. Здравей, Кабала, чета с огромен интерес всичките ти статии, но колкото и да чета, още не мога да си разреша моите проблеми. Явно има неща, които чувствам, че трябва да направя, но не ги разбирам или просто нямам воля. Нещата не се променят, все са си на едно място, а знам, че трябва да свърша хиляди неща тук. Ако имаш време някой път,…..ето ти пак моите данни: Росица Иванова Кирилова, 01.03.1983, 12:50ч. :)))
  Целувки от мен :))))

 2. neli apostolidou Says:

  Zdraveite Kabala, sageliavam za pisaneto mi na latinica, i neznam dali shte mi bade otgovoreno, no kogato prochetoh statiata , si pomislih, che moge bi ima niakakav nachin da razresha edin mnogo serozen problem v momenta, koito izgiviavam,triabva da vzema edno sadbonosno reshenie , za semeistvoto mi, i neznam koi e nai-dobria nacnin, i kakvo vsashtnost triabva da storia.rodena sam na 15.11.197g.- 6.30h ascendenta mi e skorpion. Blagodaria vi predvaritelno, ako triabvat i drugi danni molia da me uvedomeite.celuvki

 3. ЗА НЕЛИ: Вижте,вие искате,в момента да позная какво е туй решение ‘дето трябва да го вземете. Аз не съм врачка,освен това,въпросът ви изисква преглед на рождената ви карта,както и на годишната,ако се наложи и по месец,което първо-отнема доста време и второ-се заплаща-)))

 4. стефка Says:

  Здравей,кебала статията ти е много хубава.Аз също вярвам във кармата,били ми казала каква е моята Кармичната карта родена съм на 31.03.1979г. благодаря ти предварително

 5. ЗА СТЕФКА: Явно не сте разбрала статията,която съм писала. Първо,за да се състави кармичен хороскоп е необходим час и място на раждане и второ,дори и да ви я направя,няма да ви я тълкувам.Това изисква време и заплащане.

 6. Здравейте!Имам въпрос за себе си и друг човек, но тъй като в момента излизаме от доста тежък период на „чуждо енергийно вмешателство“ в живота си, предпочитам да не се изписват данните ни в сайта. От съображения за сигурност 🙂 Има ли вариант да ви ги пратя по мейл и да получа съотв. отговор на сайта или също по мейл? Благодаря предварително!

 7. ЗА tais: Е,можете да ми пишете и тук,стига да упоменете,че нищо като данни не трябва да се публикува. Ако толкова се притеснявате, пишете ми на мейла

 8. Моля, да не се публикуват имената и датите.Какво „говорят“ данните за нас и връзката ни най-общо?Кога и как ще се справим окончателно с този период на изпитание, в който сме в момента? Благодаря ви много, ако въпросът има нужда от допълнителна конкретизация, моля да ме насочите, тъй като не съм наясно доколко трябва да съм конкретна.

 9. ЗА TAIS: Задайте ми конкретен въпрос, защото аз не съм екстрасенс и няма как математически да сметна това, което питате, без да изисквам допълнителна информация и без да се задълбочавам във вашия случай. Няма как да отделям толкова време за всеки един, който ме пита тук. С конкретните въпроси ми е по-лесно.

 10. родена съм на 6………. ще имам ли втори брак? мисля, че браковете са част от кармичния път на човек. Имам и лилит в рак – това обременява ли допълнително кармата ми?

 11. ЗА ПОЛИНА: Аз не виждам бракове като официално сключване. Проблемът не е в Лилит, а в това, че вие сте човек, който трудно могат да познаят какво мисли. Не знам, като че ли се страхувате да не ви отхвърлят или да ви наранят, но астрологичната карта отхвърля възможност за юридическо сключване на втори брак.

 12. Благодаря Кабала, аз наистина се чуствам разпъната на кръст: хем чуствителна като рак, хем изпулсивна като овен, хем твърда като телец, хем разпиляна като стрелец, и с много претенции като лъв:) , но не мога да избягам от себе си. Но аз по-скоро имам проблем с хората, защото направо им казвам какво мисля и съм много пряма и тях повече ги е страх от моето мнение. А очертава ли поне някаква промяна живота ми – нова споделена любов или нова щастлива работа?

 13. ЗА ПОЛИНА: За момента не виждам нито едното ,нито другото. Проблемът не е в това, че казвате всичко. Аз също съм директна, но никога не съм имала подобен проблем-))) Да не говорим, че от към критика, сигурно няма по – голяма проклетия от мен. Проблемът е, че вие, на всяка цена искате да бъде признато мнението ви и трудно ще го промените. Липсва ви компромисът-))). Като магаре сте , понякога-)))).Ама, вие простено, все пак сте с асцендент лъв-)))

 14. Полина Says:

  Благодаря Кабала, мир и любов 🙂

 15. Искам да попитам каква е разликата между Номерологичен хороскоп и Астрологичен хороскоп

 16. ЗА Nataliq: Разликата е в начина на изчисляване, но при всички случаи няма да се получи разминаване. Астрологичната карта е по-точна, когато става дума за определени дати, а нумерологичният хороскоп ви дава месеците, периодите и всичко останало, като анализ, тъй като може да се направи и графично изобразяване на имената и датата ви на раждане, както и слабите ви органи в зависимост от петте елемента.

 17. Виктория Иванова Says:

  Здравейте Кабала!Чета и препрочитам всичко ,което сте писали с голям интерес .Родена съм на 05.06.1984г. Какво ви говорят на Вас тези цифри .

 18. ЗА Виктория Иванова: На вас ви е даден брак до 30 годишна възраст и вероятно вече сте омъжена. И все пка, има доста колебания относно този брак. Вашето истинско развитие е започнало от миналата година,т.е. започвате да вървите нагоре, но при вас всичко идва доста бавно и трдно. Полагате извънредно много усилия, за да постигнете целите си. Не трябва да се колебаете толкова много,когато вземате решения относно личните ви отношения. Трансформациите ви ще са точно в тази област. Разичтайте повече на интуицията си. Прекалено много се задълбочавате в материалния живот, т.е. търсите логика дори и в духовните учения-))).

 19. Здравейте, родена съм на …, а човекът е роден на … – какво може да се каже на пръв поглед?

 20. ЗА Irina: На пръв поглед- вие сте прекалено чувствителна. И двамата имате проблеми с взаимоотношенията с противоположния пол. Вие сте склонна на по-големи отстъпли,а той е човек,който иска да е единствен и първи и няма да търпи да му опонирате. Като вибрации сте подходящи.

 21. антоанета Says:

  здравейте моя въпрос е какво щв стане с брака ни а… и …ако може данните да не се показват Благодаря

 22. ЗА АНТОАНЕТА: ТЪй като въпросът не е зададен така, че да отговори с Да или Не, мога да кажа, че в момента ви предстоят много тежки моменти във връзка с личните ви отношения и в интимен план. Може да стане и дума за дете, което ще намесите.

 23. антоанета Says:

  права сте личните и интимни отношения са много зле от 2-3 години даже мога да кажа никакви. Ще се разведем ли? Изобщо подходящи ли сме един за друг? Ние се бяхме разделили след година и половина връзка и станахме семейство защото открих, че съм бременна. Детенцето ни се казва …

 24. Славея Македонска Says:

  Здравей, Кабала!
  Статията много ми хареса. От много години / повече от 30 / се интересувам от кармичните връзки и изобщо от кармата. Искам да те попитам следното:
  1. при мен Плутон е в 5- ти дом в знака Дева и е в съвпад със СЛВ, управителят Меркурий е в 1 – ви дом в знака Близнаци, но съм чела , че по пронцип управител на Дева е Хирон, а моят Хирон е в 11- ти дом в точен съвпад с ЮЛВ – това означава ли, че моята кармична задача е да се посветя на отглеждането и най-вече на обучението на деца?
  2. преди близо 7 години се запознах с един човек, с който имам много моменти на де жа ву, имаме много силна телепатична връзка, контакта ни е предимно в духовната и интелектуалната сфера, неговият Юпитер, ретрограден,се намира на купсидата на неговия 11 – ти дом , попада също в моя 11 – ти дом и в точен съвпад с моя Хирон и с моя ЮЛВ, а моят Юпитер е в точен съвпад с неговия ЮЛВ и това става в неговия 10 – ти дом. Въпросът ми към теб е имаме ли двамата с него кармична връзка и каква е тя по същество.Аз мисля, че може би кармичната ни връзка е в областта на окултното и двамата сме много добри в тази сфера, но в кармичната астрология на Дороте Кьохлин дьо Бизмон тези аспектни връзки се тълкуват, че в минал живот двамата с него сме били съпрузи, при това много щастливи съпрузи, в момента и двамата сме без брачни партньори, той никога не се е женил, а когато се срещнахме, аз бях точно пред развод …
  Предварително ти благодаря.
  Поздрави!
  Славея

 25. ЗА антоанета: Не знам точно за развод, всъщност, точно вие си мислите за това, но раздяла ще има. Аз не мисля, че семейство се създава, само, защото се е появил „плод“. Може би, това е точно вашата грешка.

 26. антоанета Says:

  ами аз го обичам и съм искала семейство с него но никога не сам се чувствала обичана от него какво е неговото отношение и намерение към мен?

 27. ЗА Славея Македонска: Тъй като имам визуална памет-))), трябваше да си чертая възли, домове и планети-))). СЛВ в 5 дом, на всичкото отгоре е в съвпад с Плутон, ви дава една специална мисия в този живот. Знаете, че трябва да комбинирате значението на дева- хранене, диети, работа, служене и т.н., със значението на 5 дом, а Плутон дава и разчупване на стериотипите. Относно Хирон, предполагам,че сте чела руската школа, но аз, все пак бих използвала Меркурий. Ако искате, използвайте и двамата управители, за да можете да потвърдите това, което би трябвало да е мисията ви в този живот. Освен Лунните възли, се гледат и аспектите към техните управители, разходящите аспекти в цялата карта, за да се види потенциалът, който носите от минал живот. Юпитер е малко по-бавен и си мисля, че точно той не е причината за кармичната връзка, а по-скоро някой транзит, който се е отключил към нодалната ос. Аз не мога да ви кажа каква е връзката ви. Както казах, това е въпрос на анализ на двете карти. Знаете, че всяка ваша среща, независимо каква е тя, е кармична-))). Не съм чела тази авторка, но съм малко скептична в това, че може да се каже само от възлите какви сте били в минал живот. Като погледнете синастрията, ще видите каква е вашата връзка.

 28. ЗА АНТОАНЕТА: НА този въпрос не мога да отговоря с Да или Не

 29. Силвия Says:

  Здрасти и от мен.
  Просто стигнах дъното. Какво би казала за мен -родена съм на … Просто нещата винаги се прецакват, когато най-малко очаквам..Какво ми има?
  Сайтът и статиите са много интересни..
  Благодаря предварително..

 30. ЗА СИЛВИЯ: Нищо ви няма. Пробемът е, че вие не сте от най-борбените натури и се стряскате при всеки проблем, който за вас е винаги голям и трудно преодолим. Просто, така ви е заложено. Вие имате такива хубави цифри, развитие и възможности,че нямам какво да кажа по този въпрос. Всичко,ама всичко е на ваша страна. Що се касае до този мъж- да, бихте могла да се борите отново за него.

 31. Ивайло Караджов Says:

  Здравейте виждам, че тук доста хора се опитват да намерят отговори на въпроси, които ги вълнуват, за това реших да попитам и аз ако може! Доста се интересувам от подобни прогнози На последък се обърнах към няколко специалисти в тази област и всички ми предвещават грандиозен успех, нов старт в живота, работа, любов и семейство, но определено въпреки прогнозите и огромното ми желание да постигна тези неща, нищо не се случва, сякаш вървя в обратна посока и нещата се случват или много бавно или не се случват . Бих искал да прочета и вашето мнение по въпроса, дали горе поменатото ще се случи и в каква посока трябва да насоча усилията в живота си за да имам успех в начинанията си (любов , семейство , кариера, приятели) роден съм на … Дали мисията в живота ми е друга ?

 32. ЗА ИВАЙЛО КАРАДЖОВ: Не знам какво са видели, аз обаче виждам, че имате точно проблем с връзките си и е възможно да преживеете голям срив там. Съдбата също ви е подготвила премеждие и ще се наложи да носите голям товар от отговорности. След това, изведнъж започва излизане от дупката, но вие сам си пропилявате шансовете. Прекалено сте емоционален, дори като дете, вероятно сте си мислел,че не получавате достатъчно внимание. Прекалено много премисляте отношенията си. Иначе, имате силна защита от вашия ангел-хранител.

 33. Ивайло Караджов Says:

  Тези отговорности със работа ли ще са свързани, тъй като вчера бях съкратен от работа за пореден път и съм много объркан ? Мога ли да очаквам скоро да намеря работа, която ме удволетворява финансово и емоционално? След колко време мога да очаквам излизане от тази дупка? Какво бихте ме посъветвали да направя за да избегна този срив , какво да не правя или да правя за да постигна успех в любовта? Дали кармата ми е да работя в търговията или да се насоча към нещо друго, как да разбера какво е призванието в живота ми ? Пиша ви рожденна та си дата отново за всеки случай … до колкото имам инфо часа на раждане е …

 34. ЗА ИВАЙЛО КАРАДЖОВ: Аз не ви виждам в тежка криза. В момента, емоционалното ви състояние е такова, че сте решил, че положението е зле. Непрекъснато ще ви се дават шансове за работа. Аз не мога да ви съветвам какво да правите или да не правите. Относно това къде трябва да работите, няма как да се види от една дата. Хороскопи тук не разглеждам. Вече ви отговорих, че трябва да усвоите урок в личните си отношения.

 35. Иванова Says:

  Благодаря ти Кабала ,впечатлена съм !Всичко което сте писала е така ,все още не съм омъжена и това определено се оказва трудност за мен ,от 2 години съм сама и не мога да намеря подходящ човек ,имам чувства към мъж с р.д. …г. но те не са взаимни .

 36. Христова Says:

  Здравейте Кабала ,предварително Ви моля данните ми да не бъдат публикувани .Благодаря !Родена съм на … .Проявявам интерес към мъж с името … Веднъж вече имаше нещо между нас ,но изведнъж той се отдалечи и приключихме .Би ли се получило нещо отново и дали всъщност това би било добре и за двама ни

 37. ЗА ХРИСТОВА: Отново ще се поднови връзката ви с този мъж.

 38. Христова Says:

  БЛАГОДАРЯ !!!

 39. Мария Says:

  здравей,те!родена съм на … искам да попитам ще започна ли скоро работа.от доста време си търся и не успявам.Желая ви много късет.Благодаря ви, предварително.

 40. ЗА МАРИЯ: Работа ще започнете след около три месеца.

 41. евелина Says:

  Здравейте,казвам се …какво бихте казали за мен.Моля данните ми да не се побликуват.Предварително благодаря.Лек ден

 42. ЕВЕЛИНА:О, вие имате изключителен ум и доста добре умеете да виждате реалността. Не сте от отнесените, но имате силно емоционално напрежение. Като че ли привличате мъже, които сама усещате, че нещо не ви подхождат. Много сте объркана на моменти и не знаете къде да денете енергията си. ‘Що се затваряте и изолирате? Няма как да продължите напред, ако го правите. Абсолютно трябва да сте убедена, че сте в състояние да постигнете всичко,което поискате и наистина го умеете. Имате силни психически способности и независимо,че понякога мечтаете, знаете къде се намирате. Обърнете повече внимание на професионалното развитие.

 43. Донка Says:

  Здравейте, казвам се Донка, родена съм на ….,какво бихте казали за мен, ще ми се отдаде ли възможност да бъда с мъжа когото обичам, но ми го отнеха със „зли сили“ и ще мога ли да си намеря друга работа по-добре платена? Моля данните ми да не се публикуват.Предварително Ви благодаря!

 44. ЗА ДОНКА: За момента не виждам да си намерите друга работа. След няколко месеца може да ви се отдаде тази възможност, а за този мъж- аз не виждам развитие по-нататък между вас.

 45. Здравейте, Кабала много интересен сайт благодаря че Ви има и помагате с каквото можете.. Казвам се …. родена на … Искам да попитам ще имам ли скоро работа и дали ще успея да се разведа с мъжа ми….роден……..
  Да сте жива и здрава и много късмет Ви желая

 46. Миглена Аостолова Says:

  Здравей Кабала .Имам един въпрос към вас,може би ще ми помегнете.Това знаци и дати който си съпадат.
  На лявата ръка и левия крак имам едни същи бенки разположени като буквата М обаче разкрачена нещто като съзвездие.На една и съща дата съм сключила брак и след това развода ми……….Бившият ми съпруг е роден на…също и баща ми е на …родетелите ми са разведени.Майка ми е била на 30г кога се разделиха с баща ми и аз също на 30г.Имам случай когато познавам неща който дейстително са били а аз не съм присъствала .имам интуиция но немога да се съсредотеча точно,много пъти се доближавам до числа от лотерията който аз съм намислила и това се случва рядко да ми дойдат такива моменти.Какво точно е моето.Родена съм на …. Благодаря ви предварително.

 47. ЗА ВАНИНА:Възможност за работа ще имате едва след шест месеца и едва тогава можете да предприемете стъпки и по евентуален развод.

 48. ЗА МИГЛЕНА АПОСТОЛОВА:Честно да ви кажа, не разбрах какво точно искате да ви кажа?

 49. Миглена Аостолова Says:

  Защо толкоз много съвпадения се получават.И да попитам друго.Започнах да се виждам с момче родено на … Ще има ли нещо между нас за в бъдеще.Благодаря и лека вечер.

 50. ЗА Миглена Аостолова: Аз не виждам да имате сериозна връзка с това момче.

 51. Миглена Аостолова Says:

  Благодаря,но все пак той е тоя който иска да имаме дете.Ще имам ли дете с него независимо дали връзката ни ,ще бъде сериозна .

 52. ЗА Миглена Аостолова: Ще имате дете от този мъж, стига и вие да го искате.

 53. Въпрос

  Защо духовните хора искат пари?

  П.п. Въпросът е риторичен.

 54. ЗА КОКО:Защото и те хранят семейства. Освен това, знаете, за да получиш нещо, ще трябва да ти вземат друго.

 55. Миглена Аостолова Says:

  Съжелявам за това което ще ви кажа.Аз съм с вързани тръби,въпроса ми беше за това да видя дали наистина имате някакви познания ,обаче се оказа и Вие сте като всичките останали дай пари и ще ти кажа, ако се отнася за по сериозно .Жалко че няма да ми се прочете от останалите самозалъгващи се хорица,понеже няма да го публикувате.Ако ми беше казала няма да имате дете тук се връзвах и аз,но уви не мога да забременея никога повече и да ми се иска.Ще намеря начин къде да напиша критиките си за такива ясновидки или незнам как се наименувате вече.Успехи в лъжепознанията си.

 56. ЗА МИГЛЕНА АОСТОЛОВА: Мила ми, Миглена! Не си спомням по никакъв повод да съм ви искала пари.Може би ще ми кажете кога съм го направила?! КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ДЕЦА НИКОГА НЕ СЪМ ПОВДИГАЛА ТОЗИ ВЪПРОС, защото, мила ми, МИглена и аз съм майка! Ваш си е проблемът какво ще мислите за мен, но аз в никакъв случай не бих си позволила да ви кажа, че няма да имате деца, дори и да видя подобно нещо.НИма съм в правото да отнема надеждата на жената да е майка?! Бих ви го казала единствено, ако познавам състоянието ви и говоря лично с вас. Пишете си критиките където си искате.Решила сте да се посветите на тази мисия-ами,моля,пишете си. Не си спомням и да съм писала,че съм ясновидка и като ще пишете, първо се запознайте с различните езотерики и начини на предсказване. Ни най-малко не се чувствам засегната и винаги съм казавала на приятели, които са ме питали какво ще направя,ако попадна в подобна ситуация- Ами, ще излъжа и предпочитам да ме заплюят като лъжкиня, отколкото да кажа на една жена, че никога няма да усети в утробата си другото малко сърчице.
  П.С. От къде знаете,че няма да публикувам поста ви????Определено не сте добър психолог…Не виждам защо да не го направя?! Разбирам,че сте огорчена и вече чашата е преляла,съответно е трябвало да го отнеса аз. Просто съм попаднала на пътя ви. Помислете върху това,което ви казах…Ако бяхте на мое място щяхте ли някога да отнемете надеждата, пък било и на болен, който знае,че умира???НИКОГА! Силната вяра е в състояние да направи чудеса!

 57. Здравейте!Ще се радвам да ми отговорите.. Въпросът ми е кога ще имаме дете с мъжа до мен родена съм на ……….
  и дали ще имам работа в най-скоро време.Благодаря ви предварително

 58. ЗА vanq: Дете ще имате след около 3 години,а за работа ще трябва да зададете въпроса си отново.

 59. Благодаря!Въпроса ми за работата беше дали скоро ще си намеря и дали скоро ще продам имота си?

 60. ЗА vanq: Няма да продадете имота, докато не промените цената му. В близките 1-2 месеца не виждам да си намерите работа.

 61. Здравейте, за 1 път попадам в този сайт…
  Искам да попитам дали ще имам човек в живота си..родена съм в ямбол, на … тъй като брака ми се е разпаднал преди 10 години … ще успея ли ако замина за др страна да работя !
  Благодаря ви !!
  Успех и много здраве и щастие ви желая 🙂

 62. ЗА Margarita: Предстои ви влюбване след 8-9 месеца. Вие ще мислите за дом, този човек- за кариера, така че ще се наложи по някакъв начин да се адаптирате, към неговото семейство. Връзката ви може и да е тайна.

 63. Казвам се … Искам да попитам дали има шанс за работа в Бългрия или да замина за чужбина… благодаря ти предварително за отговора.. :))

 64. ЗА КАЙЛ:Задайте въпроса си без „или“

 65. Казвам се …… Искам да попитам: Имам ли шанс за работа в Бългрия, да замина за чужбина…

  Благодаря ти предварително за отговора. 🙂

 66. ЗА КАЙЛ: Сега, не разбрах, в БГ ли искате работа или в чужбина, защото моят отговор е- не сте казал, не сте си намерил работа и тук и в чужбина

 67. Благодаря Ви кабала, за отговора, имам желание да работя в чужбина, в Бг малко трудно стават тези неща на този етап :))
  Тъй като сега заминавам за Гърция, и затова попитах.. :))

  Весели предстоящи празници :)))

 68. Казвам се ……… Сега живея в Лондон искам да знам, има едно момиче от ……..г. тя си живее сега там, но иска да живее в чужбина. Имаме ли ние с това момиче бъдеще и има ли си тя друг в момента, защото крие мисля. С мен ли ще е или да търся друга?

 69. Здравей Кабала,досега във връзките,които съм имала мъжете винаги са ми изневерявали и наранявали..чувствам се безкрайно самотна и искам някой до себе си,който наистина ще ме уважава,обича и държи на мен,но същевременно ме е страх да не бъда отново излъгана и предадена.Въпросът ми е каква е моята съдба относно любовта,ще срещна ли мъж,който да ме обича истински,какво ме очаква в любовен план ?Родена съм на….Желая ти весело изкарвани на коледните и новогодишните празници!Благодаря предварително!

 70. искам да ви попитам дали някога ще имам спокойствие в моят живот,родена см на ………благодаря ви

 71. ЗА КАЛАТА: БИх искала да зададете пак въпроса си, но без „или“

 72. ЗА silvia: Бъдете по-конкретна кат въпрос, за да знам какво да търся в картата

 73. ЗА ТАНЯ: На вас ви е предопределено да бъдете наранявана и да преодолявате раздели Ще имате стабилна и силна връзка, но след 25 годишна възраст. Не ви съветвам да създавате семейство до тогава. Освен това, направо сте се вманиачила в желанието си да имате човек до себе си и така правите грешки. Свиквайте с промените, изживявайте любовите, защото те ви дават урок, а истинската…ще дойде и тя ще е точно вашата половинка.

 74. Здравей, Кабала, искам да попитам как ще се развият отношенията ми в бащата на детето ми, с когото живеем на семейни начала? Доколко и как са обвързани отношенията ни от неговата майка и доколко моите отношения с нея ще имат влияние върху отношенията ми с нейния син?Имаме ли кармична обремененост с нея и каква е, и как бих могла да я изчистя?

 75. ЗА Margarita: Това не са въпроси, на които мога да отговоря с Да или не, еднозначно. Така, зададени,изиксват подробни данни и много време. Естествено, че имате кармични отношения с всички хора, с които ви среща живота иначе няма как да стане.

 76. Виолета Says:

  Здравейте,Кабала!Поздравления за статията,според мен в нея сте успяли да щрихирате осн.аспекти на кармичната астрология.Моят Южен възел е в Овен,а Северният-във Везни.Родена съм на ….Много често се питам дали не е кармична причината за неудовлетвореността ми в професионалната ми реализация,както и за избора ми на партньори.Вече за втори път ми се случва да избирам партньор,с когото имам отлична емоционална съвместимост,но обстоятелства винаги ни пречат да създам семейство.Кармична ли е причината да избирам партньори,с които не мога да създам семество по причини,независещи от мен и от тях.Кога най-сетне ще имам семейство и ще имам работа ,която ще ме удовлетворява? Може би не задавам правилно въпроса си,не знам,просто прочетох статията и исках да споделя това с теб?Предварително ти благодаря!

 77. ЗА ВИОЛЕТА: Както виждате, възлите ви са по оста 5-11 домове, като Венера е в точен съвпад с южния, което показва, че в минал живот вие сте имала семейство и деца, но пък и сте била егоист по отношение на тях. Ретроградната венера ще ви даде късен брак, пък и датата потвърждава, че имате да плащате уроци точно във взаимоотношенията ви. Лилит потвърждава това в 7 дом. Сега, ще се наложи да сте в сянка във връзките си

 78. Любомир Says:

  Здравей,Кабала!Казвам се …………Искам да те питам за личния ми живот.Женен съм,но от 6-7 години съм фактически разделен със съпругата ми.Въпроса ми е дали ще се съберем пак с нея като семейство.Тя е родена на …………

 79. ЗА ЛЮБОМИР: ИМайте предвид, че в хороскопа ви е дадена вероятност за развод и за последващ втори брак, така че, дори и да се съберете, ще имате доста търкания. Вие сте склонен на по-големи компромиси, ама и това си има граници.

 80. Здравей,КАБАЛА.Аз искам(ако е възможно да ми кажете дали ще ни е успешна връзката с моя партньор и изобщо как ще се развият нещата по-нататък.Аз сам родена на…………………..г.Благодаря предварително

 81. людмила Says:

  Здравейте, това което се случва с мен карма ли е? Имам усещането,че ще се справя с проблемите, които изпитвам ,скоро. Аз съм на кръстопът, не зная на къде да тръгна. Моля да разбера по кой път да се насоча, ще започна ли скоро работа, ще бъда ли удовлетворена от това, което ме очаква? Каква е моята карма, това че съм една сред много мъже как да го приемам, винаги ме измъчва това,че не съм избрала правилния път. Объркана съм, но имам вяра,че ще се справя, само да ми бъде подсказано къде да потърся решението, искам да се справя, родена съм на …………г.

 82. ЗА Severina: Ще ви помоля да зададете отново въпроса си, защото излиза, че вие знаете отговора на този въпрос. За развитие на нещата е необохим подробен анализ, който не правя тук. Гледат се и двата хороскопа, после се прави една обща карта и едва тогава се разбира как може да протече животът ви.

 83. ЗА ЛЮДМИЛА: Ще започнете работа, ама няма да е скоро, поне няма да е до 2 месеца. Ще бъдете удовлетворена от нея в голяма степен.

 84. павлова Says:

  Здравейте,
  Казвам се …
  Какво бихте могли да ми кажете.Моля да не побликувате данните ми.Благодаря Ви

 85. Казвам се ….Сега срещнах мъж…., но се разбираме с него…. в момента аз съм в…., а той е в …, имамме планове да заминем за …. ще се осъществи ли планът ни…. Ще замина ли за…и ще се реализирам ли там с този мъж . Благодаря ти кабала предварително.. щще се реванширам..като …

 86. ЗА MARG: Ще заминете в чужбина и ще спечелите. Ще имате някакви притеснения за дома си, обаче, но все пак, ще заминете. Бъдете по-голяма реалистка по отношение на този мъж-))), в смисъл, че може да се опита да ви използва,но не виждам някакви големи сътресения между вас. Всичко ще е наред.

 87. Ако замина за Австралия ще си намеря ли работа ???
  Казвам се ………….
  Задавам Ви въпроса, че ми бяхте писали по точно да го задам … В личен план няма да питам.. явно не ми е писано да имам брак и деца !!!

 88. ЗА Krischan: Не, няма да си намерите работа там. Брак ще имате, разбира се, ама не ви е дошло времето. След около 3 години ще имате възможност да създадете семейство.

 89. Извинявам се, че пак пиша надявам се за поледен път, …. само да уточня нещо, бяхте ми казали, че не съм казал не съм си намерил работа тук и в чужбина… Значи да си се пробвам в Лондон ..за там имам предложение и в най лошия вариант Швеция, коя страна да избера … :))
  Благодаря Ви много !! На добър път с начинанията Ви !!!

 90. ЗА Krischan: Това, че съм казала, че вашият път е в чужбина, не означава, че всичко ще ви е по мед и масло. Изберете Швеция.

 91. Благодаря Ви, кабала .. Аз знам че няма нищо лесно на този свят .. :))
  Знам че, за всеко нещо ние се борим.. Благодаря още веднъж, знам какво напрежение е да оотговаряте на всички нас, благодаря ви, че сте търпелива към всички нас.. :))
  Бъдете жива, здрава, обичана и щастлива…. и винаги толкова мила към всички нас, макар понякога хората да сме груби и да не разбираме какво е това за вас..никога не се поставяме от страната на другата страна :))
  Страхотен човек сте :))

 92. Здравей, кабала…попаднах на този сайт случайно, ще Ви бъда благодарен ако ми отговорите на въпроса.. 🙂
  Казвам се ….
  Моят въпрос е: Искам да попитам скоро дали ще имам серизно връзка …и дали моят път е в чужбина 🙂

 93. ЗА Lino: Аз, така като гледам, тази ваша любов може да идва точно от чужбина-))) И да, вие ще имате шанс да се развиете извън страната. няма да е скоро, обаче.

 94. Здравей кабала, казвам се ……чувствам се много нещастна .. искам да попитам цял живот ли ще е така, и дали това е моята съдба..да имам мъж но да се чувствам самотна…

 95. ЗА павлова: Не знам на къде сте се насочила, но имате страхотна вибрация, която ви дава възможност за развитие, но в духовен план. Много промени имате в живота си, било в личен план, работа или промяна на местоживеене. Ако решите, можете да сте критична, дори и в романтиката-))). Склонна сте да прощавате и да разбирате хората, ама не дай Боже да яхнете метлата-))). Можете да „убивате“ с думи. При вас се забелязва аспектът на агресията, така че трябва да внимавате, дали вие ще сте подложена на нея или вие ще я проявите, дори и във вербален план. Претоварвате се емоционално, така че е добре да намирате време за повече почивка. Държите на свободата си и понякога се лъжете в хората. Уж знаете, че анализирате и премисляте, а и има моменти, когато си слагате розовите очила.

 96. ЗА Neli: ами, то , проблемът идва от там, че вие сама не знаете какво искате. Търсите „принца“ в живота си, а пък няма идеални хора, още повече, мъже, нали-))). Сега, вие имате кармична обремененост, свързана с връзките, така че, на вас е дадена връзка, по-скоро, на духовна и интелектуална основа, а не на сексуална и на традиционното отношение „мъж-жена“. Материална стабилност е много важна за вас, защото така се чувствате защитена. Сега сте в период на срив, но ще излезете от него, като ви препоръчвам да направите едно дълго пътуване в чужбина, защото е трябвало да живеете извън страната.

 97. Казвам се ….Благоевград Искам да попитам за личния живот.. имам работа от както завърших, но до сега нямам приятелка дали ще се оженя някога напоследък това всичко ме измъчва и наранява?? Благодаря ви за вашата учтивост :))

 98. Казвам се …. сега съм в пълна дупка не виждам пътя си, нямам никой имаше един мъж замина, май направих грешка че гу пуснах, бях на успокойтелни.. имам чувството че живота ми е пълен провал и не знам дали ще се оправя някога !! Можете ли да ми кажете 2-3 думи за мен, много ще съм Ви благодарна ..не зная какво да правя, объркана съм
  Мн щастие от мен :))

 99. ЗА Stefan: няма причина да не се оените, но няма и да е скоро.Що се касае до работата ви, ще трябва да се примирите с това, което предлагат и да започнете, независимо, че не ви допада. Благодарение на този опит ще си намерите постоянно работно място.

 100. Здравейте,много ми харесват нещата които пишете.Имам един въпрос на който се надявам че ще отговорите.
  Молбата ми е да не публикувате имената и датите ни.От известно време имам взаимоотношения с едно момче,което се държи доста противоречиво искам да знам дали отношенията ни ще продължат и за в бъдеще.
  казавам се …………………………………..Предварително ви Благодаря за отговора!

 101. Здравейте, кабала, виждам че помагате много их искала да попитам за себе си какво ще ми кажете ………..омъжена съм, скоро ще имам ли дете и в професията си ще имам ли успехи и кариера на по висше ниво :))
  Благодаря Ви предварително :))

 102. ЗА jumbolina: Ами,той си е странен по рождение-))), отнесен, понякога си мисли за неща, които никога няма да станат…но си мечтае и то прекалено. Да, връзката ви ще продължи, ама ще трябва да свикнете с неговите странности

 103. ЗА Suzinka: Не знам какво е за вас скоро, но бременност можете да очаквате до година и два месеца. Да, ще имате всички възможности да се развивате професионално, то ви е дадено. Ще имате и някакви неприятноси със съпруга си, свързани с пари

 104. ЗА Ana: Имам чувството, че понякога не изпълнявате своята собствена воля и вършите неща, които са срещу вас, самата. Изплащате карма за това, че в минал живот сте разрушила семейството и дома си. Значи, единсвеният проблем при вас е, че непрекъснато правите някакъв избор- вечно се чудите кой път да поемете и хоп, изчезнали възможностите. Освен това, не показвате до край истинските си чувства. Не виждам защо да не се справите сама,обаче, без хапчета… Те са за „страхливите“, а и вие сте била страхливка в минал живот. Когато започнете да удряте по масата и не се колебаете, кармичният възел ще бъде прекъснат

 105. От миналата година имам връзка с един мъж, с когото се харесвахме преди …години, но тогава като че ли се разминахме или просто не бяхме готови един за друг. Сега вече живеем заедно и в началото всичко беше като вълшебно преживяване. Напоследък малко съм обезверена за бъдещето на нашата връзка. Дали това е било просто изживяване на „неизживяното“ от преди…години или наистина е карма да бъдем заедно? Аз съм родена на …а той 1…..ч. Дали има бъдеще нашата връзка, ще се оженим? Ревнувам го от живота му допреди мен (ужасно глупаво е), защото казва, че заради всичко, което е преживял преди мен не иска да се жени отново, но вярвам, че ме обича.

 106. Здравейте, кабала, може да ви се стори странно, но искам да попитам за моята дъщеря … родена на …. какво я очаква, ранен брак или.. :)) Тъй като сега когато им е времето за учене тя се занимава с гаджета и това ме съсипва, моето мнение е че първо човек трябва да си вземе професията в ръце и след това да мисли за другите неща.. 🙂
  Благодаря ти, кабала :))

 107. ЗА СЪНИ:По самата дата, при вас не се вижда ранен брак, освен, ако не е такъв, че изобщо да не окаже влияние голямо в живота и. Единственият начин за ранен брак е, ако е поради някаква причина. Дъщеря ви е много будна и с много дълбока мисъл. Не си мислете, че не знае какво прави-))) Много държи на блясъка, обаче. Освен това се дразни, че и давате акъл-)))

 108. ЗА ПОЛИНА:Ще ви помоля пак да напишете въпроса, защото сте го задала в неподходящ момент.

 109. Здравейте, кабала казвам се ….искам да ми кажете нещо за мен, мъжът ми е с …г по голям от мен, но сега срещтнах мъж с които се видяхме и бях, дали връзката ми с него ще продължи, или ще си сотана при сегашния си съпруг…..
  Бл;агодаря Ви, предварително..Хубав и усмихнат ден !!

 110. Благодаря Кабала. Тогава може би трябва да попитам: какво е бъдещето на нашата връзка? Сигурно е излишно да питам ще имаме ли деца….

 111. ЗА St: Ще ви помоля да зададете въпрос без „или“

 112. ЗА ПОЛИНА: Така, както задавате въпроса си изисква анализ на двата хороскопа и после да се направи един общ. Тук отговарям на въпроси са мо с Да или Не.

 113. Мога ли да бъда щастлива за дълго с този мъж? Той за мен ли е?

 114. Здравейте, кабала казвам се ………….., но сега срещтнах мъж с които се видяхме и бях, дали връзката ми с него ще продължи, ще си остана ли при сегашния си съпруг…..
  Благодаря Ви, предварително..много усмивки !!

 115. ЗА St: Връзката ви с този мъж ще продължи, но и той счита и иска връзката ви да е тайна. Не виждам да се разделите със съпруга си, поне за сега. Този мъж държи на социалното си положение и не иска връзката ви да стане нечие достояние.

 116. ЗА Полина: не виждам да сключите брак с този мъж.

 117. Здравейте,незнам дали имам „право“на друг въпрос но в личен план нещата около мен са меко казано миш-маш.Предварително моля да не публикувате данните ми в случай че решите да ми отговорите.Името ми е….г дали …г е подходящ партньор за мен?

 118. Кабала, благодаря ти, но много се притесних и незнам това, което ми казваш лошо ли е или е добре за мен? Мислех, че съм намерила Мъжа на живота си. Живеем заедно и правим планове за бъдещето. Поне ще имаме ли дълготрайна връзка?

 119. ЗА jumbolina: „Подходящ“ е относителна категория, защото вие можете да смятате, че не е мъж за вас, но на вас да ви е дадено да преживеете разочарования от него, заради връзка в минала инкарнация, така че в този смисъл ще е най-подходящия, независимо дали ще страдате или не. Трябва да го изживеете. Във вашия случай, нямате кой знае какви допирни точки. Имате много силно привличане, но в същото време, всеки от вас си мисли, че другия не държи до него и не го допуска близо до себе си. От друга страна, този мъж спъва по някакъв начин развитието ви в този живот и ще има известно напрежение. Като цяло, мога да кажа, че си подхождате, но не чак до там, че да говоря за изпепеляваща и силна връзка, а вие се нуждаете точно от такива емоции.

 120. ЗА ПОЛИНАНе виждам брак при вас в близките 2 години. Това, не означава, че няма да живеете заедно.

 121. Сърдечно благодаря, Кабала!

 122. здравейте ,кабала !!!моля данните ми да не бъдат публикувани -родена съм на…. – какво ме очаква в личен и професионален план- ще отговори ли на чувствата ми мъж роден на …

 123. ЗА ivanova: Не смятам, че ще отговори на чувствата ви този мъж, но вие сте в период, в който можете дори да сключите брак, в близките 2-3 години.

 124. Здравейте,казвам се …. Какво бихте казали за нас.Поне ще имаме ли дълготрайна връзка?Моля данните ни да не се публикуват.Предварително благодаря.Лек ден.

 125. Здравейте,казвам се……какво бихте казали за мен.Моля данните ми да не се побликуват.Предварително благодаря.

 126. ЗА valia: Аз вече съм отговорила на въпроса ви за връзката

 127. Здравейте! И аз се радвам,че ви има и че ви намерих. Много ви моля да ми помогнете.Ако може и аз да ви попитам : казвам се.. .. искам да попитам дали ще се съберем с… тоест ще имаме ли връзка отново заедно. И кога ще се почуствам уверена в себе си… за каквото и начинание да е …. Не виждам как ще съществувам в този живот.
  ако може данните да не се виждат.
  Искрено се надявам да ми отговорите
  Благодаря ви ! Да сте жива и здрава!

 128. ЗА rosi: Прекалено големи грешки правите самата вие в живота си. Разкъсвана сте между желанието си да сте свободна, със собствено пространство и силните ви страсти в душата ви, които показват и собственическо чувство, понякога. В същото време сте доста несигурна в способностите си и не винаги вярвате и на силната си интуиция. Имате кармична обремененост, свързана с това, че в този живот ви предстоят непрекъснати промени на всички нива и в никакъв случай вие не трябва да разчитате на близките си. преживяла сте много тежък момент, даже срив, но ви предстои възход и излизане от напрежението.

 129. Сърдечно благодаря. Бих помолила за още един въпрос.Тъй като все още не съм семейна, а имам дългогодишен приятел роден на …, но в сърцето ми е друг роден на 1..каква е моята съдба относно любовта.Предварително благодаря.?Моля данните ни да не се публикуват.

 130. ЗА K.Р.С: Не виждам да се съберете с този мъж и дори ми се струва странно, че имате някакви съмнения, относно самата себе си. Това, кога няма как да го знам…в картата ви няма такъв проблем и вероятно е свързано с някои аспекти в хороскопа ви. Вие имате силно засилено влияние на лъв, което показва, че вие търсите признания и публика навсякъде.

 131. С голямо нетърпение чаках отговор …:) Преди не вярвах чак толкова в нумерологията мислех че това са измислици, нали написани някакви числа и уж отговарят за конкретен човек.. Но се радвам,че попаднах тук и можех да се информирам и да се уверя,че имат значение за нас и че чрез тях можем да се упътим ако сме “изгубени“или да научим нещо за себе си :). Много ви благодаря .Може да звучи банално,но благодаря,че намерихте време и сила и за мен и ,че ви ангажирах,но ако можехме сами щеше да е прекалено лесно:))) Още веднъж благодаря! Ако може да попитам нещичко… Имам нещо като книжка с китайските зодии с ,че там аз съм коза(овца) и всичко което е написано е напълно вярно описват зодиака , не знам от вестник ли е от къде ..то е от 2000 г…. че въпроса ми е защо гледаме и китайския хороскоп нали годишен и годишен по нашите зодии.Защото примерно в българския сме една зодия лъв а в китайския според хороскопа може да си плъх или заек или дори нали аз коза.. Че тогава къде трябва да гледа човек :))) или по точно как да си ги формулираме и двата, или на кой да се довериш …

 132. ЗА К.Р.С: Значи да доуточним нещо….китайският хороскоп е все едно да си гледате т.нар. зодия, т.е. слънчевият ви знак,но нещата не са толкова лесни, както изглеждат. Китайският хороскоп не свършва до това описание, освен това и годината им започва по друго време. Използват се петте елемента. Годишният хороскоп е общ за всички под знака на Лъва, да речем, но истинският личен, няма нищо общо с това, което написано. За астрологията е важен часът ви на раждане, който ще определеи асцендента, който пък показва реално вашият външен вид, характер и физика и от там се започва- положение на луната, слънце, на останали планети. Аспектно положение,т.е. ъгли една спрямо друга…а, нумерологията не е само да събереш 2 числа и си готов-)))…Има таблици с часовете на раждане, но в по-голям диапазон, планетарни години, физика, астрално и ментално тела чрез числата и…..не знам защо гледате китайския зодиак…аз не го гледам-))))

 133. ЗА rosi: Въпросът ви е абстрактен и няма как да ви отговоря само от едни дати. За това го задайте конкретно, така че да отговоря с Да или Не

 134. Здравейте, с голям интерес прочетох статията ви за Кармата. Тъй като от известно време се интересувам от Астрология и вече имам известни познания, но Кармата в хороскопа все още ми е доста непонятна материя. Бих искала да ми помогнете в тълкуването на Сатурн в 1 дом в опозиция с Южен възел в 7 дом. На доста места прочетох , че Сатурн в 1 дом е тежко положение по отношение на кармичните дългове , но все пак бих искала да чуя и вашето експертно мнение.

 135. ЗА ЕМИЛИЯ: По-скоро разглеждайте Сатурн като съвпад със Северния възел, а не като опозиция на Южния. Кармичните дългове не се определят само от тази планета. Плутон е много важен, както и Локус Фортуна. Вероятно сте чера за ретрограден Сатурн в 1 дом. Аз не бих гледала само него, нито пък, бих се стреснала от това, което е написано. Гледайте цялата карта, а не само него.

 136. Здравейте,
  моля да не се публикуват име и данните ми.Благодаря.
  Казвам се … Какво показват данните ми тъй като усещам вътрешно големи промени в живота ми, предвид дългия застой през изминалите години, но като че ли нямам сили да преценя ситуацията и да взема решение.Става въпрос за работа, местоживеене и относно човек до мен.
  Благодаря предварително за подкрепата и насоките Ви.
  Здраве и поздрави от мен.

 137. Милена Says:

  Здравейте,казвам се Милена. Родена на ….Какво бихте казали за мен.Моля данните ми да не се побликуват.Предварително благодаря.Лек ден!

 138. Здравейте, публкацията Ви за кармата ми се стори много интересна и най- вече достъпна за обикновените хора, които не познават задълбочено окултните науки. Въпросът ми към Вас е следният: Преди известно време моя позната ми каза, че между мен и човек, с когото имам отношения, съществува кармична връзка. Много се учудих, тъй като това беше може би последното, което бих си помислила за контакта помежду ни. Моля, да ми отговорите, дали това наистина е така и съответно, в какво точно се изразява тази връзка. Аз се казвам……………. Предварително Ви благодаря! Моля данните ни да не бъдат публикувани!

 139. НЕЗАБРАВКА Says:

  ЗДРАВЕЙТЕ.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЯКОГА ЩЕ МОГА ЛИ ДА СИ КУПЯ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ.АКО Е ДА КОГА..ДАТАТА НА РАЖДАНЕ Е …

 140. ЗА polita: Датата ви ще покаже много общи неща, а аз не правя тук хороскопи, така че задайте конкретен въпрос

 141. Здравейте Кбала,

  Извинете за общия ми въпрос, вълнуват ме много неисяснени неща, но бих конкретизирала тогава, кога ще срещна човека с който ще имам брак, надявам се успешен, за да създам семейство и имам дечица.

  От всичко което ме вълнува може би това е най-важното, предвид че досега все на работа съм обръщала повече внимание за да съм стабилна и независима и някак си другото все не се е получавало.
  Надявам се нямам кармична възбрана брак.

  С поздрав и уважение,

 142. ЗА МИЛЕНА: Прекалено дълго и обстойно търсите отговори и това ви бави, когато трябва да вземете решение. Често имате съмнения или подозрения към партньорите си. За вас е важно да имате собствено пространство със свои си тайни. Дипломатична сте, ама на момети прекалено. Комуникацията е важна за вас. Понякога се нагърбвате с прекалено големи отговорности. Образованието или пътуването са ваша необходимост. Търсите разнообразието и ако не получите това, което очаквате от партньора си, чувствата ви бързо се променят. Трудно действате, сама си налагате ограничения. За това и тъпчите на едно място, въпреки, че ви е дадено развитие. В този живот, партньорствата ще са ключови за вас. Там ще има най-големи изпитания, но и приятни мигове.

 143. Марина Says:

  ЗДРАВЕЙТЕ.КАЗВАМ СЕ ….ИСКАМ ДА ПОПИТАМ.ЩЕ ИМАМ ЛИ НЯКАКАВ БИЗНЕС.КАКЪВ ЩЕ Е ТОЙ.ЩЕ ИМАМ ЛИ СОБСТВЕН ИМОТ

 144. Здравейте Кабала, родена съм на…Имам дете родено на…., но от години живее в друга държава. Дали ще се видим скоро или ще мога ли да родя още едно дете?

 145. ЗА Lilana: не знам как го е изчислила след като няма час на този мъж, но всяка връзка си е кармична, по принцип. Ако питате за нещо по-силно от минал живот, аз не виждам такова нещо.

 146. ЗА НЕЗАБРАВКА: Ще ви помоля да ми зададете отново въпроса си, но да не е днес и утре.

 147. ЗА polita: Напишете ми отново датата си, за да видя дали имате забрана на брак. Не виждам какво ви притеснява това. Не съществува такава забрана. По-скоро е съвет да не го правите и от вас си зависи всичко-))

 148. ЗА МАРИНА: Не виждам да започнете бизнес. Що се касае до имота. По-скоро ще е по линия на съпруг или някакво наследство

 149. ЗА Polina: Няма да се видите скоро, поне не в близките 2-3 месеца. Не виждам да имате второ дете.

 150. Здравейте, аз съм ….Моля данните да не се публикуват. Добре, нека оставим брака настрана, когато стане:-) Интересува ме сега за добро ли е смяната на местоживеене което предприемам. Свързано в с човек ….

 151. ЗА polita: Хайде пак, че ми задавате въпрос в неподходящо време-)))

 152. Здравейте Кабала, годината ми започна много объркано, но вече като че ли нещата се оправят. Може ли да ми кажете какво ме очаква тази година за любов, път в чужбина, работа…. Аз съм родена на ….

 153. Здравейте, надявам се времето сега за въпроси да е подходящо.Аз съм …Моля данните да не се публикуват. За добро ли е смяната на местоживеене което предприемам в момента. Свързано е и с човек …

 154. ЗА Polina: Хороскопи тук не правя. Най-общо казано , ви предстои промяна в личните и интимни отношения. Предимно ще ви вълнува семейството и дома през тази година.

 155. ЗА polita: Така, няма добро и зло в математиката. Ако ме питате дали трябва да се преместите, отговрът ми е не. Не го правете, поне за сега.

 156. Благодаря ви Кабала, но може ли да поясните каква е промяната? Наистина семейството и дома ме интересуват най-много и даже имам намерение да напусна работа, за да съм до моят мъж и когато той пътува в чужбина. За раздяла ли става въпрос или може би още по-сериозно обвързване?

 157. ЗА Polina: Погледнах само числата ви най-общо. Както казах, не правя тук хороскопи. За да се видят подроности, ще трябва да се разгледа всичко по месеци и за година, като цяло.

 158. Здравей Кабала, преди известно време ми предрече пълен срив в отношенията със жени и загуба на работа е това ме сполетя , сега остава да се сбъдне и казаното от теб че изведнъж всичко ще се оправи от самосебе си защото имам силен ангел хранител. Искам да те попитам кога ще срещна жената на живота си и предстои ли ми скоро брак и подходяща работа ? Казвам се ….

 159. Здравейте Кабала, благодаря ви за отговора, но бихте ли ми пояснили малко, момента за мен сега ли не е подходящ за промяна на местоживеенето ми, или отгоеора е не, предвид човека с когото ще го правя съвместно т.е. че не трябва да е с него ?

 160. ЗА polita: ВЪпросът ви беше дали да предприемете тази промяна,като доуточнявахте,че причината е този мъж.Нямахте конкретика към него.Отговорът беше не за преместването.

 161. Благодаря Ви, Кабала. По-удачно ли ще е преместването от …, и ако не кога ще имам благоразположението за това. Простете за питането, но тъй като вие сте по-веща в тези неща а аз се нуждая от малък ориентир.Така или иначе знам че не бих избягала от кармата си, но все пак при повече размисъл може да се избегне някой негативизъм.
  С поздрав и късмет.

 162. Здравейте, Кабала, казвам се … роден на ….., искам да попитам очертава ли ми се ранен брак.. :))
  Благодаря Ви за отзивчивостта, за 1 път попадам в този сайт :))

 163. ЗА Ивайло Караджов: Любов и брак ще имате след година и осем месеца. В период,когато можете да създадете семейство навлизате след 31 годишна възраст. Вероятност за подходяща работа при вас ще има след 5 месеца.

 164. ЗА polita: Преместване ви се дава до месец, така че,ако не е на 1.04,то ще е около средата на месеца.

 165. ЗА Kal: Да не сте решил да се жените-))) Не, не ви се очертава ранен брак и недейте се напъва да го имате-))) По-добре е това да стане след 28 годишна възраст-)))

 166. Благодаря ! С поздрав, уважение и пожелание за сили и здраве на Вас, насочвайки душите ни блуждаещи 🙂

 167. Здравейте Кабала,казвам се ….г.Скоро ми се обади мъж с който имах връзка преди много години и чувствата ми към него се върнаха с пълна сила .Той се казва …..Ще имаме ли по-сериозни отношения?Той има ли чувства към мен?Моля имената и личните данни да не публикуват.Благодаря ви предварително.

 168. ЗА lubito: Не знам дали ви обича, но можете да подновите връзката си и тя да се задълбочи сериозно.

 169. Благодаря Ви Кабала.Дано да се случи.А на вас желая много здраве и късмет.

 170. Здравейте.Отново ви благодаря за хубавите неща, които ми казахте. Писахте ми да задам отново въпроса си. Кога ще имам връзка с човека, когото харесвам и ще имаме ли дете заедно.Благодаря ви.Аз се казвам …. Моля данните ни да не се публикуват. Благодаря.

 171. ЗА rosi: Въпросът трябваше да бъде дали изобщо ще имате връзка с този мъж,а не кога. След година и 4 месеца можете да сте с този мъж. За дете,не съм сигурна дали ще имате заедно

 172. Здравейте и отново ви благодаря от сърце за отговора.Попитах ви кога ще имам връзка, защото вие по-рано ми казахте ,че ще имам такава с този човек. Ще ви бъда благодарна от сърце ако ми кажете нещо повече за него.Казва се…..Моля не публикувайте данните му.Въпросът ми е каква е неговата съдба относно любовта.Предварително благодаря. Държа много на казаното от вас.

 173. ЗА rosi: На него му е дадено да има проблеми във взаимоотношениятая и поне веднъж е преживял много тежък срив. Държи на отношенията,ама и това го дърпа назад, защото все за това мисли. Иначе е романтичен.Може да не го показва,но в съзнанието си търси идеалната жена,което няма как да стане на практика-)))

 174. ЗА НИНА Д.: каква е точно тази малформация? Още е рано за пълен хороскоп-))),но можете да зададете конкретен въпрос и къде е роден,не сте ми писала,че това има значение

 175. Сърдечно Ви благодаря. Вие сте невероятна. Желая Ви всичко най.

 176. Здравейте! Ще Ви бъда много благодарна, ако можете да кажете нещо за мен и личният ми живот. От доста време имам чувството че съм изгубила пътя и не мога да го намеря, сякаш живея чужд живот. Моля да не побликувате данните ми – казвам се… Благодаря Ви много предварително!

 177. Полина Says:

  Кабала, моля, да ми кажете дали ми предстои скорошна промяна в работата и дали е удачно сега да напусна настоящата си работа? Родена съм на …. Трудно ми да взема решение да напусна, а ме притискат.

 178. Здравейте Кабала, пише ви ……Интересно ми е при тези мои числа кармично ли са ми писани трудности в личните взаимоотношения, може би изчиствам предишно лошо поведение и сега трябва да се науча на търпение и смирение?

 179. ЗА Da: Малко по-трудно показвате чувства, ама сте и много романтична. Може би, прекалено много изисквате и искате от една връзка. След 33 годишна възраст ще имате неочаквано влюбване и връзката може да прерастне в брак.

 180. ЗА ПОЛИНА: Аз не разбрах, вие ли искате да напускате или ви принуждават доброволно? Защото, на въпроса ви дали да напуснете работа сега, отговорът ми е Не

 181. ЗА polita: Да,дадени ви са трудности в личните отношения и раздели. В минал живот сте изоставила семейство и дете, най-вероятно и сега ще изпитате същите страдания, които сте причинала в предишна инкарнация.

 182. Полина Says:

  Благодаря Кабала, но от вчера вече имам едномесечно предизвестие за прекратяване на трудовия ми договор. Странно е, но като че ли чувствам облекчение и свобода. Дали ме очаква нова работа или ми предстои тотална промяна на начина на живот както ми се струва?

 183. ЗА ПОЛИНА: Хайде пак, но този път без да използвате „или“

 184. Здравейте Кабала!Моля данните ми да не бъдат публикувани.Благодаря!Казвам се …………От няколко години имам здравословни проблеми,с който не мога да се справя и вече не знам ще има ли край този кошмар,ще мога ли отново да се почуствам като нормален човек и кога?Ще започна ли скоро работа?

 185. Мария Says:

  Здравейте Кабала, може ли да ми кажете къде ми се намира бялата луна -Селена, за Черната – Лилит прочетох доста неща за себе си, но мми се ще и за хубавото да разбера.Данните ми са … и какво социално поприще ми е отредено с тези рожденни цифри.
  Благодаря

 186. ЗА МАРИЯ: Селена ви се намира в 3 градуса стрелец, в съвпад с Венера, в 10 дом. Да разбирам ли,че имате предвид професионалното развитие? Датата на раждане няма да ви го покаже, а дава потенциал, като характеристики. За професионален план се изисква анализ на рождените ви имена, в комбинация с рождената ви дата и после разглеждане и на хороскопа ви.

 187. Здравейте Кабала! Един път ви писах и ви питах нещо на което вие отговорихте с отрицание.. 😦 .Мисля,че ви питах ще се съберем ли с … казахте,че не виждате това… Но сега имам взаимоотношения с този човек,борех се за това въпреки вашия отговор… И сега тотално загубих търпение и сила … защото май само се наранявам..Много ви моля бихте ли ми отговорили… …г. аз … иска ли да сме двойка? Иска ли да преминем към по сериозни отношения от тези които имаме сега? Благодаря ви! и ако може да не се виждат данните ни …че …:( Светли Христови Празници.

 188. ЗА К.Р.С: Вие сте си отговорила на въпроса- не,пак казвам, не виждам връзка. Отделен въпрос е,че вие сама сте си решила друго и да се измъчвате, както пишете.

 189. Благодаря Ви! Отказвам се от опитите си…:( Можете ли да ми кажете… Каква е причината да не иска сериозни отношения с мен? В един сайт прочетох,че имал кармичен дълг мисля,че беше. С цифрата 16 …

 190. ЗА ВИКИ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но имайте предвид, че работата и болестта ви, в астрологията са в едно и също „поле“, така че решете кой от двата въпроса ще зададете, а другия- нека да е няколко дни по-късно.

 191. Здравейте Кабала!Повече ме интересува здравето ми.Ще мога ли отново да се радвам на живота?Благодаря!

 192. Здравейте,
  За първи път посещавам тази страница и съм заинтригувана. Моля, да не публикувате моите данни. Рождена дата – ….. Имам следното питане – подходяща ли е тази година за зачеване? Ще имам ли второ дете? Имам едно дете и досега претърпях две неуспешни бременности. Благодаря предварително за отговора Ви!

 193. ЗА К.Р.С: Кармичният дълг, определящ се от тази цифра, няма нищо общо с вашите взаимоотношения.

 194. е така предполагах и аз …. ама нали за да търся оправдания :(:) извинете ме пак 🙂 Благодаря и хубави дни .

 195. ЗА ВИКИ: Ще мате подобрение, но, като че ли ще има „отзвук“ това ваше заболяване…в смисъл, може да стане хронично, или да имате някакви проблеми, свързани с костната система.

 196. ЗА TLM: Ще имате второ дете. Няма как да знам дали годината е подходяща…коя година? За вашата ли питате? Искам да ми напишете отново датата си на раждане, час и място.

 197. ЗА К.Р.С: Така само спъвате себе си-))) Красиви и спокойни дни и от мен-)))

 198. ЗА TLM: Хм, странно, като ви гледам картата, нямате голяма плодовитост…е,защо да чакате? Между другото, имала ли сте някакъв проблем с бременността? Има такава вероятност тук. Тази година е подходяща да пробвате.

 199. Здравейте отново, КАБАЛА! Преди време Ви питах за съвместимостта между мен и един човек, но тогава не можах да посоча часа му на раждане. Сега Ви моля отново да погреднете моите и неговите данни и да ми отговорите, има ли бъдеще връзката между нас и има ли смисъл да се боря за нея! Моля данните ни да не бъдат публикувани! Аз се казвам ……………

 200. ЗА TLM: Точно това имах предвид- неуспешните ви бременности Дадени са проблеми от медицински характер на самия плод. А това за плодовитостта- знакът, който определя дали ще имате деца и колко ще са те, при вас не е от плодовитите. Мисля, че беше козирог за вас- това е домът на децата. Сега разбирам какво имате предвид под подходящо време за зачеване. Честно казано, според мен, ще имате едно дете и дано да греша. Това, за което питате- здрав плод…явно това сте имала предвид…е изключително трудно за тълкуване. И при доброто ми желание, няма как да ви кажа със сигурност. Не знам в БГ дали има толкова добър специалист от т.нар. хамбургска школа, който да ви отговори. Все започвах да я уча и все не ми остана време… Само чрез определени карти и методи може да се види по кое време сте забременяла и какво се е случило в хороскопа ви,за да се стигне до това. Обикновено , наистина е свързано с неподходящото време. Рядко е, заради проблем в родителите.

 201. ЗА lilana: Има бъдеще връзката, въпреки, че не съм сигурна колко дълго ще продължи. Сега, вече видях- явно,плащате двамата карма един към друг…но не виждам нищо друго,което реално да ви свързва…толкова сте различни,че няма накъде повече-))).

 202. здравейте,предварително ви моля да не публикувате личните ми данни.казвам се…. въпроса ми е дали ще имам сериозна връзка с …г в….благодаря ви от сърце!

 203. Привет Кабалла.Казвам се …… какво ви говорят тези цифри…Целувки

 204. ЗА jumbolina: Ще имате сериозна връзка с този мъж.

 205. jumbolina Says:

  Кабала,много ви благодаря за отговора:)мн ще се радвам ако нещата между мен и мъжът за когото ви бях писала се получат.Зададох ви въпрос тъй като той се държи доста особено като че ли се колебае.Благодаря ви още веднъж !!

 206. ЗА Ani: Аз вече съм ви отговорила, че ще имате проблеми във взаимоотношенията. Непрекъснато ще бъдат предизвиквани вашите чувства.Може би сте прекалено критична към половинките си. Имате известна несигурност в любовта. Непрекъснато мислите и за финансовата си стабилност и за семейството. Резки промени ще имате и в материалне план. Трудно реагирате на промените. Може би прекалено си и угаждате. В състояние сте добре да манипулирате хората около вас.

 207. Здравейте отново:) Статиите Ви са особено интересни и не мога да се въздържа да задам своя въпрос,който е какво можете да кажете за мен?Моля данните ми да не се публикуват.Казвам се ……. и съм родена на ………

 208. Красимира Мисарокова Says:

  Здравей Кабала,
  родена съм на …………Какво можеш да ми кажеш за тези дати? Дали ще си имаме детенце скоро? Благодаря

 209. ЗА Красимира Мисарокова:Занете ли,като че ли имате някакъв проблем,който ви пречи. Не мога да кажа със сигурност какъв е, но може да е както здравословен,така и психологически, като страх. Въпреки,че сте в период, в който децата трябва да са на преден план, при вас има стопиране. Трябва да установите точно къде е причината

 210. Здравейте Кабала, Бихте ли ме ориентирали да предприема ли кратко пътуване в чужбина в периода до края на месец май. Моля данните ми да не се публикуват…

 211. ЗА Siss: Дадено ви е развитие от Съдбата и то с резки скокове.Отделен въпрос е,че ще допуснете фатална грешка в живота си и е възможен срив. Няма как да ви кажа каква ще е тази грешка. Гледам само датата ви. До около 25 годишна възраст ще разчитате прекалено на подкрепата на родители и близки. Непрекъснато се колебаете и имате страхове, относно личните отношения. влияете се от чуждото мение и в стремежа си да помогнете на другите, вредите на себе си. Имате възможности за високо социално положение и да печелите добре, но и ще бъдете подложена на доста промени във финансов план.

 212. ЗА polita: Няма проблем да предприемете това пътуване.

 213. Наистина съм впечатлена,това,което казвате за мен като характер е абсолютно вярно!Колко време Ви отне да се специализирате в областта си?Не,че съм тръгнала да ставам астролог или да се занимавам с други подобни науки,но винаги са ми били интересни такива неща.

 214. ЗА Siss: Занимавам се с това от 97 година и продължавам да уча

 215. Искрено Ви казвам,че направо настръхнах колко вярно е казаното за мен.Свалям Ви шапка,хубаво е човек да знае,че има хора,които ги бива в това,което правят.Желая Ви всичко най-хубаво и все така да не обръщате внимание на заблудените и озлобените 😉

 216. Здравейте Кабала, интерсно ми е какви кармични изпитания /уроци са ми дадени в този живот. Знам че ги имам съдейки по наталната си карта, поне са наравно със сините линии:-) което може би се уравновесява./ без публикация на данни , моля -….

 217. ЗА polita: КОгато сте питала за себе си, няма начин да не съм ви казвала преди, че имате обремененост свързана с властта и това, че сте възползвала от другите хора по най-гаден начин за ваша изгода. Не виждам идеята каква е за натала?! Какво общо имат т.нар. от вас сини линии, които са свързани с плавните аспекти. Кармичните уроци не се гледат по това колко са ви сините и червените линии в радикса. Гледат се разходящите аспекти, лунни възли и техните господари, плутон и неговата срещуположна точка, ретроградни планети, дата, името ви, пълното, което ще покаже дали носите и обременености по род, по баща или по майка ви. Прави се мандала на личността, която ще даде и родовите проклятия, ако има такива. Цялото това чудо ще ви даде изпитанията и уроците

 218. Благодаря Ви, Кабала. Искаше ми се да имам представа под каква форма ще се изразява тази обремененост…но събитията в живота ми явно ще ми покажат /ако съм достатъчно аналитична/ А що се отнася до натала, имам ретроградни Меркурий, нептун и Хирон ..е ще прочета литература..все пак бих искала поне някои неща да изясня за себе си. Все пак знанието е и мъдрост и средство да опознаем видимото и невидимо.

 219. Виктория Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да Ви попитам има ли бъдеще за тази връзка: ……………. Благодаря Ви предварително!

 220. ЗА ВИКТОРИЯ: Да, има бъдеще тази, ваша връзка

 221. Мария Says:

  Здравейте Кабала,
  пиша Ви отново, бих искала да знам нещо повече за съдбата си. Казвам се …….. Какво можете да ми кажете за тази дата? Ще Ви помоля данните ми да не се публикуват.Благодаря Ви от сърце. Слънчев ден!

 222. ЗА МАРИЯ: Ще бъдете подлагана на различни колебания, така че няма да ви е много лек пътят. Имате ниска самооценка и вероятно това е една от причините да не вземате правилните решения. Дадено ви е добро здраве. До 25 години са ви дадени лъкатушения и промени в личен и професионален план.

 223. Мария Says:

  Благодаря Ви за отговора. А ще успея ли да се реализирам в областта, в която сега следвам или да се ориентирам след време към нещо друго?

 224. ЗА МАРИЯ: Това е, вече, въпрос, на който може да се отговори чрез анализ на хороскопа ви.

 225. Здравейте Кабала, бих искала и аз да ви помоля за помощ. Имам една агонизираща връзка с човек който не обичам,но незнам защо не мога да го напусна. Отскоро намерих човек за мен, обичам го, но ще стигнем ли с него до съвместно съжителство, ще имам ли дете, защо не ми върви в нищо и съм като че ли във вечен застой. Аз съм родена на ……………, а новият ми приятел на …………Ще ви помоля данните ми да не се публикуват. Благодаря и всичко хубаво Ви пожелавам.

 226. ЗА Didi: Не виждам тази връзка да се развие до там, че да стане нещо сериозно. Не ви върви в любовта, защото искате повече и не връщате повече. Освен това и приписвате качества на половинката,които бихте искала да имат.

 227. Анна Says:

  Здравейте!От много време искам да си направя кармичен хороскоп.Чувствам го като нещо което трябва да направя задължително.Моля,кажете към кого да се обърна!

 228. ЗА АННА: Кармичният хороскоп мога да го направя аз, освен,ако имате други предпочитания.

 229. Виктория Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да Ви попитам ще замина ли скоро за САЩ, записана съм по програма за стаж, но нещата се закучиха от известно време. Питала съм и други астролози и те ми казаха, че ще замина до юли, но още не съм. Родена съм на ….. Благодаря Ви от сърце!!!

 230. ЗА ВИКТОРИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.Времето не е било подходящо

 231. Виктория Says:

  Кога ще замина за САЩ по програмата за стаж, в която участвам? Въпросът е зададен в …….

 232. ЗА ВИКТОРИЯ: Днес, Луната е отново без курс и влиза утре, слде 5 часа сутринта. Ще го зададете отново този въпрос-)))> Аз виждам кога сте задала въпроса си по часа на поста-))))

 233. Анна Says:

  Здравейте отново!Много се забави отговорът ви,а аз се вълнувам много и нямам търпение.Може ли да ми кажете кога ще е готов кармичният ми хороскоп:)?Аз имам правен астрологичен хороскоп при Иван Станчев,но там не бе тълкувано нищо свързано с кармата.Благодаря ви предварително!

 234. ЗА АННА: Ха, тъкмо мислех да ви пиша, но на мейла. И сега ще го направя, за да се разберем-)))

 235. Виктория Says:

  Кога ще замина за САЩ по програмата за стаж, в която участвам?

 236. Екатерина Петкова Некезова Says:

  Здравейте,Кабала!На синът ми Даниел Илиев Некезов му предстоят кандидатстуденстки изпити.Биология и склуптиране на зъби-зъботехника.След неуспешно явяване миналата година-само 0.03 стотни не му достигнаха за класиране,то тази година е изключително притеснен и неспокоен,за което Ви моля за отговор.Ще се справи ли?….Предварително Ви благодаря!

 237. ЗА ВИКТОРИЯ: Честно казано, не виждам да е скоро,ако изобщо заминете

 238. ЗА Екатерина Петкова Некезова: Синът ви не е само притеснен, ами направо е като парализиран от предстоящите изпити.Само това е нещото,което би му изиграло лоша шега, иначе има всички шансове да влезе.

 239. Екатерина Петкова Некезова Says:

  Здравейте,отново Кабала!Утре е изпита по биология и отново Ви моля,този път за съвет или по-скоро да ни препоръчате някакъв малък ритуал за късмет и спокойствие преди самия изпит.В кой колеж има най-големи шансове да бъде приет:Пловдив,Варна или София.Моля Ви за отговор и Ви благодаря.

 240. ЗА Екатерина Петкова Некезова:А,вие се сетихте… Ритуали и муски се правят по-дълго време,ако трябва да имат ефект. Освен това си има и определени часове и дни за това. Дайте да пробваме,обаче. Ще комбинираме различни неща. Вземете жълта свещ и я запалете. Тя е и за учение, като си представите над нея,че синът ви е взел вече изпита си. Вземете розмарин,стрийте го и го запалете. Ако не го понасяте. Вземете равни части лавандула и розмарин и ги сложете в торбичка,бяла да ги носи на изпита. Всичко това трябва да е стрито,ама не да го мелите, а да го счукате. Нека пие и мента преди изпита. Няма как да знам кой точно ще е колежът. Няма как да го сметна

 241. Анна Says:

  Искам да ти благодаря!!!Повечето въпроси и усещания които съм имала цял живот получиха отговор в карм.хороскоп.Невероятно!Всички неща които усещам и знам,че мога(някакси).Предсказанията в семейството които правя ей така(просто така ги чувствам нещата),сънищата ми които се сбъдват и изумяват мен и вс.около мен….сега вече знам защо!Много ти благодаря!
  Чакам и на децата и партньора ми:))))))))))))))))))))))

 242. ЗА АННА: Ха, аз чакам дали си получила хороскопа по мейла, а ти ми пишеш тук-)))…Радвам се, че съм ти била полезна-)))…ахааа,сега разбирам защо си го поискала…Няма случайни неща, както и усещания и като гледам, може и да сме се срещали,като сили на това ниво-)))

 243. Gergana Lazarova - Dimitrova Says:

  Здравейте, Кабала! От известно време имам проблеми в отношенията си със своя съпруг. Моят въпрос към Вас е, предстои ли ни развод? Аз се казвам…… (не съм много сигурна за точния час, който соча, тъй като и съпругът ми не го знае с точност, но мисля, че е този). Моля, да не бъдат публикувани нашите имена и данни. Предварително Ви благодаря!

 244. Zvezdelina Says:

  Здравейте Кабала, родена съм на …..имам дъщеря родена на ……. Не съм я виждала от 10 години, защото живее в друга държава и баща й я крие. Дадено ли ни е да живеем заедно някога?

 245. ЗА Zvezdelina: Този въпрос сте го задала под друго име. Не виждам връзка между вас и дъщеря ви. Това „Някога“ изисква анализ на двата хороскопа, за да се види дали изобщо имате някаква духовна връзка. И тъй като от този мейл има зададени много въпроси, няма да отговарям безплатно.

 246. ЗА Gergana Lazarova – Dimitrova: При вас, в момента, всичко е на кантар, но имайте предвид, че както вие, така и съпругът ви, имате данни, показващи евентуален развод. Близката една година е много критична и ако успеете да се справите, може да останете заедно. Въпреки това, в брака ви, винаги ще има предпоставки за напрежение, стиащо до въпросите за раздяла.

 247. margarita Says:

  Привет! 🙂 Имам въпроси относно един човек. Родена съм на ….. Бих искала да разбера как могат да се развият отношенията ни и кармични ли са?

 248. ЗА margarita: Не знам какво разбирате под „кармични“, но всички отношения в този ви живот са такива. Така зададен въпроса ви изисква сравняване на двата хороскопа, а тази услуга не е безплатна. Искам въпрос, на който да се отговори с Да или Не

 249. Здравей,
  Извинявам се,че те занимавам със мен отново,но ни предстои среща с важни хора,относно много важно за нас бизнес решение:)))Та въпросът ми е „Ще отдадем ли под наем обекта този месец?“(срещата е на ….)
  Поздрави!

 250. Здравейте, Кабала!Пиша Ви отново, бих искала да знам кога ще срещна подходящ житейски партньор 🙂 Казвам се … Моля Ви, нека данните ми да не се публикуват. Слънчеви поздрави! 🙂

 251. ЗА АННА: Може и да бъркам, защото има показатели, че има и нещо друго. В смисъл, задаваш този въпрос, а мислиш за друг-))), но не мисля, че ще се случи това до края на месеца.

 252. Мислех си,да.Всъщност си мислех,че аз задавам въпроса,но Иво ще ходи на срещата.И може отговора да е свързан с него,а не с мен:)Всъщност те може само да договорят нещата сега,а да се проточи във времето:)

 253. ЗА maria: След година и половина ще срещнете вашата половинка.

 254. ЗА АННА: Какво стана с преговорите?

 255. Михаела Тодорова Тодорова Says:

  Моля да не публикувате данните ми.
  Казвам се ………… година.Въпросът ми е дали имам бъдеще с това, което уча и ще го завърша ли сега, защото по някаква причина се дърпам и си мисля, че не това е моят път.Благодаря предварително и искам да кажа, че статиите са изключителни!

 256. Михаела Тодорова Тодорова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, защото времето не е било подходящо.

 257. Здравейте,Кабала.Първо големи благодарности за синастрията която направихте за мен:)изключително точна е.Книгата,която сте написали е прекрасна и интересна.Да призная освен мен я прочете и половината офис и всички ми задават някакви въпроси:))) Тъй като искам да задам конкретен въпрос го правя тук(а за другото ще ви пиша на лични)Въпроса ми е след колко време ще сключа брак -…………………..ч.Като ще помоля данните ми да не се публикуват.Поздрави!

 258. Мариана Says:

  Здравей Кабала!
  Благодаря за хубавата публикация,впрочем те всички са много интересни!
  Как да тълкувам Лилит И Селена в Близнаци и то в съвпад?
  Какво е мнението Ви?

 259. ЗА poli: Тук ще трябват маса изчисления за точност, но след 28 година можете да сключите брак, въпреки че и сега е добре, ако сте си го наумила.

 260. ЗА МАРИАНА: По принцип е важен домът на този съвпад, защото там ще направите важен избор между доброто и злото. Много често се проявява и като проблем, защото не винаги ще можете да различите истината от лъжата или умело ще манипулирате хората.

 261. Мариана Says:

  Здравей Кабала!
  Със сигурност не мога да манипулирам хората,напротив те-мен.От дете съм много доверчива и съответно много често разочарована.С годините се научих да бъда по-предпазлива или поне така ми се иска.
  Лилит 05 гр. Близнаци-5 дом,Селена 07 гр.Близнаци-5дом.
  Това,което съм чела за Лилит в този дом и знак не отговаря въобще за мен,а за Селена не знам.
  От друга страна,часът ми на раждане не абсолютно точен,казвам го ,защото и двете са в началото на 5дом.

 262. ЗА МАРИАНА: Ама, нали знаете, че Лилит и Селена се използват в Кармичната астрология, т.е. показват миналите ви грешки и как ще ги изкупите сега. Относно часът, още по-важно нещо. Когато тълкувате Лилит, имайте предвид, че това са натрупани отрицателни качества от минала инкарнация,т.е. там ви е слабото място. Селена е изкуплението и вярата. Освен това, те са много важни и в медицинската астрология. Лилит дава и фаталността, в зависимост от точния дом и кармични аспекти.

 263. Здравейте,имам един въпрос ,като ще помоля личните ми данни да не се публикуват.Името ми е …………..Въпроса ми е ще си намеря ли по престижна работа тази година?

 264. ЗА Liliya: Не виждам възможност за по-престижна работа тази година.

 265. Здравейте, Кабала! Случайно попаднах на вашия сайт и с огромен интерес изчетох въпросите и отговорите Ви! Както всички и аз бих желала да се възползвам от възможността да задам въпрос, като предварително благодаря за откровеността Ви! Казвам се ………… В последно време изживявам най-различни промени в професионален план, от които се уморих. Ще започна ли сериозна работа? (моля да не бъдат публикувани данните ми)

 266. ЗА Katq Moneva: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Времето не е било подходящо за отговор.

 267. Здравейте! Ако човек иска да му направите кармичен хороскоп, от какви данни се нуждаете за това и колко ще струва?

 268. ЗА ЛЮДМИЛА: Цената е петседет лева. Нуждая се от името ви и данните ви-дата,час и място на раждане.

 269. Здравейте Кабала,искам да Ви попитам какво ме очаква в живото в любовен план ,ще успея ли да намеря своята духовна половинка .Благодаря предварително Родена съм на ….

 270. ЗА ТАНЯ: Ще намерите своята духовна половинка. С това момче имате бъдеще.

 271. Здравей ,Кабала:) въпросът ми е следния след колко време ще имам сериозна връзка с ………….Предварително благодаря!И моля данните ни да не се публикуват!!!

 272. ЗА jumbolina: Преминахте лимита за безплатните отговори.

 273. Добър вечер!
  Тези мои лутаници при изграждането на връзка в резултат на модели на поведения от миналото ли са?
  Казвам се ……………..

 274. ЗА Галинка Цакова: Това,което питате изисква анализ на хороскопа ви. На прима виста е модел от минала инкарнация

 275. svetlana vladimirova vladimirova Says:

  Здравейте,може ли да кажете нещо за мен,макар и съвсем малко.Родена съм на ……….

 276. ЗА svetlana vladimirova vladimirova: Вие сте много емоционална и вашите действия и състояние зависят от отношението на другите хора към вас. Трябва да пътувате или да се развивате в чужбина. бързо се приспособявате към промените. Непрекъснато събирате информация, но не винаги умеете да слушате. Проблемите в личните отношения ще са свързани с това, че или вие избирате деспотични партньори или вие, самата, сте такава в този план.

 277. Людмила Says:

  Здравейте 🙂 Бих желала да кажете нещо и за мен. Родена съм на ………… Моля данните ми да не бъдат публикувани. Благодаря предварително! И всичко добро Ви желая.

 278. Здравейте,ще ви помоля данните ми да не се известяват. Казвам се ……….. , последните 6 месеца съм в дупка,в нито една сфера нищо не се поучава.Интерисуваме на какво се дължи,и ще имам ли успех в работата и личния живот в скоро време.

 279. ЗА ЛЮДМИЛА: На вас ви е дадено да сте защитник в този живот- на хората и природата.Повече ще давате, отколкото ще получавате, защото в минал живот сте унищожавала животи. Даден ви е силен егоцентризъм, но поне го осъзнавате и се опитвате да го използвате в позитивна насока, като интелектуално или духовно развитие. Енергетиката ви е слаба, както и здравето, за това е хубаво да не спортувате. Дадена ви е Божествена защита, но не винаги ще я усещате и е възможно да допуснете голяма грешка, която ще промени живота ви, но пък ви е дадено добро развитие и вие няма да се предадете пред трудностите.

 280. ЗА poly:Тя, „дупката“ е много преди 6 месеца. Просто, такъв е периодът ви е такъв. Може да имате затруднения във финансов план, да се появят някакви заболявания, кожни, на зъби или кости, както и ограничения в професионален план, Ще имате успех в работата,не без трудности, но в личния живот ще трябва да оправите някакъв проблем.

 281. Благодаря Ви, че ми отделихте време,но се обърках повече.Докога ще продължи този период и най-вече в личния живот, какъв е този проблем, който трябва да оправя.Питам Ви защото имах връзка с едно момче,не показвайте моля Ви данните му |……..\ ,разделих се , но продължавам да имам чувства и да мисля, че той е човека за мен, с когото трябва да създам семейство. Така ли е наистина? Много благодаря предварително.

 282. ЗА poly: Ами,ето ви го проблемът, този човек. ВИЕ МИСЛИТЕ,че това е човекът за вас, ама от къде знаете какво ви е подготвила съдбата?! Вашето се е обърнало в някакво прилепване към мъжа. НЕ, не е човекът за вас!

 283. виктория Says:

  здравейте,видях че помогнахте на много хора и се реших и аз да ви пиша ако е възможно и на мен да кежете няколко думи. от няколко години семеиството ми е в много трудно положение а сега и съпруга ми замина за…… и ни е трудно един без друг мн съм отчаяна и незнам както винаги е при нас няма нищо сигурно а искам вече да се съберем.Все се чудим кога и на нас ще ни е спокойно…просто ако е възможно да ми кажете кога ще мога и ние с детето да отидем при него.аз се казвам …………

 284. ЗА ВИКТОРИЯ: Не виждам да заминете при съпруга си.

 285. виктория Says:

  какво говорите немога да повярвам.Ние вече си търсим квартира там.Освен ако не се върне той или нещо което не ми се казва дори.Въпреки лошата изненада много ви благодаря че ми отговорихте и извинявайте ако съм ви обидила.и между другото за пръв път ми се случва да получа услуга без нищо насреща.очаквах да ми кажете този или другия месец в най-лошия случай и вече всичко лошо да е зад гърба ни

 286. ЗА ВИКТОРИЯ: според мен, въпросът ви трябваше да бъде дали ще заминете и тогава срокът се вижда, но във вашия случай, вие, все едно си бяхте у дома.

 287. виктория Says:

  Извинявам се че нахалствам ,ако може да ми изясните отговора си.Ще отидем ли в Германия при съпруга ми и кога аз съм от Добрич или може би той ще доиде да ни вземе.Незная как да си оформя въпроса надявам се да ме разберете.И отново-ако може

 288. Страхотен сайт и интересни статии – поздравления!
  Ако е удобно, бих искала и аз да задам въпрос – дали скоро ще завърша обучението си, както и нещо за интимния ми живот – досега не съм срещала човек, с когото да си подхождам , дали това ще се промени и ако да – скоро ли?
  Родена съм на …….. – ако може данните ми да не се публикуват.
  Благодаря предварително.:)

 289. Вероника Says:

  Здравейте! Искам да попитам дали проблемите ми ще преминат скоро и ще си получа ли своето?
  Също дали приятелят ми е човекът за мен? За него: ………..
  За мен: ……………
  Благодаря Ви!

 290. Ralitsa Yaneva Says:

  здравеите,казвам се ………….
  мъжа ми се казва ……………
  Въпроса ми е Ще имамаме ли дете?
  моля да ми отговорите, и нямам ни6то против и да е с/у запла6тане от много време не мога да се сваржа с ва6ата колежка Маргарита

 291. ЗА Ralitsa Yaneva: Не знам защо не можете да се свържете със Скарлет. Пишете и на мейла. След като сте я търсила, вероятно сте наясно, че ми трябват точни данни, а не само дата на раждане- час и място, с точност до минута, за да ви отговоря.

 292. ЗА ВЕРОНИКА: Не съм врачка, нито хвърлям боб, за да ви знам какви са ви проблемите и какво ще си получавате. Астрологията е математика. За всяко нещо отговоря определен дом. Как да ви отговоря на тези хипотетични въпроси?! С този мъж ще имате доста конфликти.

 293. ЗА виктория: Отново твърдя, че имате спънки около това заминаване. Няма да е така, както си го мислите. Шансове за заминаване ще има след около 2-3 месеца. Разбирам ви. И аз съм минала през това, за което ми пишете в следващия пост. В момента сте отчаяна и не мислите рационално…усеща се вашата обърканост. Ще видите, че след този срок ще сте по-добре

 294. ЗА 5ja: Имам съмнения, че ще прекъснете или ще отложите обучението си. За човек до вас, няма да намерите скоро.

 295. Здравейте,моля данните ми да не се публикуват.Казвам се …………Той има син от предишният си брак който се казва …………Преди година и половина го взехме при нас и се оказа че проблемът е психически.Детето спекулира и разиграва всички около себе си.Майка му няма голямо желание да се грижи за него.Имаме и по малък син на когото това не се отразява добре.Вкъщи е някакъв ад.Само скандали и разправий откакто е при нас.Интересува ме дали това дете наистина е негово и майка му ще си го вземе ли при нея?И дали по доброто решение за мен не е да си прибера децата и да избягам от този кошмар,защото вече не съм сигурна нито във връзката ни нито в това че имам изход от тази ситуация.

 296. ЗА tatiana: ПОстът ви няма как да бъде видян,след като не е одобрен. Не мога да съм по цял ден тук и да отговарям на всички, така че е необходимо да чакате. Няма как да знам чие е детето.Не съм врачка. Не виждам майката да се реши скоро да си го вземе това дете.

 297. Моля данните ми да не се публикуват.
  Казвам се…..Понеже не знам дали само името е достатъчно, ето и рождената дата: ….
  Бях Ви писала и преди с въпрос, но казахте, че времето не е подходящо и да опитам по-нататък.Сега искам да попитам отново: ще завърша ли тази година, защото съм на финала, а постоянно се случват някакви неща, които не знам на лош късмет ли да ги преписвам или на подсъзнателното(да не кажа и напълно съзнателно)нежелание от моя страна да уча това, което уча.Сякаш това не е моят път.И не знам дали се откажа или да продължа да се занимавам.
  Благодаря предварително.Мога само да си представя какво е да имате да отговаряте на толкова много въпроси.Но това, което правите е прекрасно и ви пожелавам хармония ! : )

 298. ЗА Imagine: Честно казано,може и да не се дипломирате,очно тази година, но имайте предвид, че за вас е важно образованието, защото, точно то ще окаже влияние върху работата ви и кариерата ви. Помислете си какво точно искате да работите.

 299. Здравей, Кабала,
  Предварително моля даннитe ми да не се публикуват. Благодаря! Казвам се …………, точният час на раждане не знам. искам да попитам съпругът ми ще си намери ли скоро работа? ще имаме ли още едно дете? Предварително благодаря!
  Желая ви много успешна година!

 300. ЗА Kamata: Съпругът ви ще си намери работа след около 3-4 месеца. За детето, бихте ли ми дала отново дата на раждане, но и час. Ако не го знаете със сигурност, моля, задайте го отново този въпрос ( ако може и данните на таткото с час). Искам да видя дали ви е дадено в хороскопите още едно дете.

 301. Неделина Бъчварова Says:

  Здравей, Кабала,
  Предварително моля даннитe ми да не се публикуват. Благодаря! Казвам се …………Искам да попитам ще се установя ли в да живея в чужбинаще създам ,ли там семейство-ако да след какъв период може да се очаква да се случи!Благодаря Ви предварително!

 302. Здравей, Кабала,
  Много благодаря за бързия и целенасочен отговор!
  Въпросът за детето ще задам по-натам :))) Той донякъде е свързан с намиране на работа от страна на съпругът ми 🙂
  Ако не е прекалено, бих искала да ви попитам още нещо – ще имам ли успех в работата си, тъй като в момента съм изправена пред много предизвикателства на работното място? Ще успея ли да стабилизирам отдела, за който работя и да го направя печеливш? Данните са ми (моля ви да не ги публикувате) …………
  Благодаря за отделеното време!
  Поздрави

 303. ЗА Неделина Бъчварова: Имате възможност да заминете, но не съм сигурна, че ще останете там. Съпругът ви по-скоро ще пътува, но не виждам да създадете там семейство.

 304. ЗА Kamata: Не виждам голяма стабилност. По-скоро ще е временна. Имайте предвид, че има хора,които „работят“ срещу вас. Внимавайте, особено, с млади жени.

 305. Здравей, Кабала,
  Отново – благодаря за отговора!
  Искам да призная, че съм много впечатлена от коментара ви за сегашната ситуация – извънредно права сте за хората, които „работят“ срещу мен!
  А относно временната стабилност, в такъв случай удачно ли е да търся друга работа? Казвам се …………….
  Благодаря!

 306. ЗА Kamata: За момента не е подходящо, но пък ако търсите друга работа, ще я намерите след 5 месеца

 307. Виктория Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да попитам има ли индикации за окончателна раздяла с този човек? Аз: ……… Благодаря ви!

 308. ЗА ВИКТОРИЯ: Вики,за съжаление, има подобни индикации за окончателна раздяла.

 309. Здравей Кабала,Аз съм ….,дадено ли е да бъда с мъжа с когото съм имала отношения досега или да продължа напред??

 310. ЗА silv Бихте ли задала отново въпроса си, но без или

 311. здравейте Кабала .много се радвам че ви има и помагате на хората.казвам се…….од.не сам омъжена и това много ме измъчва.всичко постигам в живота си с огромни усилия.ето и сега тарсиа и работа доста дълго време и….нищо.моля не побликувайте данните ми.благодаря ви предварително за вниманието което ми отделяте.бъдете здрава.

 312. ЗА mariana: Не сте видяла поста си,защото чака одобрение. Работа ще имате, но чак юли-август. Мъж до себе си ще имате, но ще е късно. Говоря за нещо,много сериозно, а не само връзка. Няма да е в близките 2 години, а след това.

 313. Здравейте, Кабала. Сайта е много интересен, има доста „попадения“. Бихте ли погледнали какво виждате най-общо и за мен. Казвам се….

 314. Моля, да ме посъветвате почти година бях безработна и от 1 март трябва да започна нова работа. Ще има ли добро развитие тази промяна? родена съм на ……….

 315. ЗА Augustina: Може би няма да е точно това, което очаквате, в смисъл, във финансов план, а задълженията ви ще са повече, отколкото сте си мислела, но за сметка на това, ще имате възможност за развитие в тази работа и ще ви донесе стабилност.

 316. ЗА ПЕТЯ: Вие сте си егоцентрична и така трябва да бъде в този ви живот. Непрекъснато си слагате спирачки и сама си запушвате възможностите за развитие. Даден ви е развод, раздяла ( може да сте преминала вече през това). Обикновено страдате от собствените си грешки. В емоционален план сте колеблива,защото не можете да намерите вътрешния си баланс.

 317. Благодаря, Кабала. Не мисля, че съм егоцентрична, но ако съм такава не бих го забелязала. Другото е точно така. Все започвам нещо ново , завършвам го и след положените усилия го изоставям и започвам друго. Омъжена съм . Съпругът ми се казва… Виждате ли при него развод или може раздялата да е от друго естество.

 318. Здравейте
  Имам в момента една връзка и ме интересува дали ще има някакво развитие и какво.Дали ще настъпи някаква промяна в живота ми до сега.Благодаря.Ето и данните ми,но моля да не се побликуват ….

 319. ЗА ПЕТЯ: Неговата дата не показва такова нещо

 320. ЗА Margoto: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като е било новолуние и няма как да ви отговоря. Какво имате предвид под промяна в живота ви?

 321. Здравейте
  Имам в момента една връзка и ме интересува дали ще има някакво развитие и какво.Дали ще настъпи някаква промяна в живота ми до сега.Благодаря.Ето и данните ми,но моля да не се побликуват ….

 322. ЗА Margoto: Не виждам тази връзка да се развие в бъдещето.

 323. cleopatra Says:

  здравейте,Кабала
  много се радвам че ви има и помагате на хората.искам да ви попитам,казват ми че връзка ми е карамично обременена,бихте ли ми обяснили не го разбирам.аз се казвам ….След 5 години съвместен живот просто си тръгна без никаква причина.Ще се върне ли?Бихте ли ми помогнали да разбера каква е причината?Какво ме чака в бъдеще ?Сама съм,без работа,без средства.Много ви благодаря .

 324. ЗА cleopatra: Връзката, като цяло, е щяла да се разпадне,рано или късно. Хороскопът и го показва. Може би, това са имали предвид под кармично обременена. При него е заложено прибързан брак, както и прибързана раздяла. Не мога да ви кажа каква е причината, но дори и да се съберете, отново ви очаква раздяла с този мъж. Възможно е да се върне след около 2 месеца, но така или иначе, аз не виждам бъдеще в тази връзка. Работа няма да си намерите в близките месеци. Да не би да сте говорили за дете или за трайно обвръзване и от това да си е тръгнал? Има подобни индикации за това.

 325. cleopatra Says:

  благодаря ви много.да говорила съм за дете,но за брак той ми предложи преди 3 месеца.и изведнъж нещата се промениха.като казвам изведнъж си промени поведението.а при мен дава ли се нова връзка?

 326. Ще почна ли работа до 2 седмици, добре ли ще е платена ако почна и ще ми харесва ли? Ще почна ли да уча тази година?

 327. Sunflower Says:

  Здравейте,
  Казвам се ….. (моля даните ми да не се публикуват). Искам да Ви попитам, ще си намеря ли скоро работа? И ще успея ли да се дипломирам за магистърската степен която съм започнала, до края на тази година? Благодаря ви предварително! Желая ви успешна година!

 328. ЗА cleopatra: Ще имате нова връзка след месец и половина. Тази година ви е точно за развитие на личните отношения и намиране на по-голяма стабилност.

 329. ЗА Ku4e: Може би, малко повече от 2 седмици. Няма да е прекалено добро заплащането. Учението- не съм сигурна дали няма да се откажете в последния момент, въпреки че ще положите някакви изпити. На вас ви е дадено да да изкарвате пари от две места. Няма да е лесно, но ще имате. Стъпка по стъпка ще вървите нагоре и ще се развивате. Прекалено сте емоционална, но и умело го прикривате. Може би имате творчески способности или добре пишете. Енергетиката ви е много добра. Ще промените професията си или насоката в образованието си.

 330. ЗА Sunflower:Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като е било пълнолуние и не мога да дам отговор.

 331. Sunflower Says:

  Здравейте,
  Казвам се ….(моля данните да не се публикуват.) Помолихте ме да си задам отново въпроса. Искам да попитам ще започна ли скоро работа? А Другият ми въпрос е свързан с образованието, ще успея ли да се дипломирам до края на годината? Благодаря, отново!

 332. ЗА Sunflower: Работа няма да започнете скоро, поне не в близките 2 месеца. Внимавайте при подписване на договор, когато се стигне до там.Определено мислите за образование, но си мисля,че вие ще отложите дипломирането си за още малко време.

 333. Здравейте, (моля личните данни да не се публикуват) родена съм на …. Предстои ми бракоразводно дело. Кога е най-добре да подам документите за развод в съда? Ако се подадат по време на ретроградния Меркурий ще окаже ли неблагоприятно въздействие това върху мен? Благодаря ви предварително!

 334. ЗА Lily: Ретроградието ще окаже влияние и на вас, и на съпруга ви, и на съда. Освен това, в момента периодът е много неприятен, заради ретроградието и на марс. Едва след 4 април, времето е подходящо

 335. Благодаря, kabala. А в крайна сметка по взаимно съгласие ли ще е делото или с доказване на вина? Ще го спечеля ли ако е с доказване на вина?

 336. ЗА Lily: Това няма как да го изчисля дали ще е по взаимно или по вина

 337. cleopatra Says:

  извинявам се че пак ви притеснявам,имам предложение за работа в ….къде ще съм финансово по-добре,до началото на месеца трябва да тръгна .данните са ми ..наистина ми е много важно да знам,защото пътят е много скъп ,а не мога да си позволя грешки.благодаря ви от все сърце ,и ви желая само хубави неща в живота да ви съпътстват.данните нека са само за вас,не ги публикувайте.

 338. ЗА cleopatra: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като е Новолуние и не се отговаря. Честно казано,аз и се чудя как да ви отговоря,тъй като не съм екстрасенс и няма как да се сметне за един или друг остров. По-скоро ще ги приема като две различни работи.

 339. cleopatra Says:

  желая ви успешен ден Кабала.аз съм …..л,къде ще мога финансово да съм добре.защо години наред не мога да си намеря добре платена работа и да се стабилизирам финансово.?( данните не ги публикувайте).благодаря ви отново от сърце.

 340. cleopatra Says:

  тъй като сме на финансови въпроси,водя две дела за пари,едното е в Гърция,другото е тук в България,имам ли шанс да си взема парите.благодаря

 341. Здравейте Кабала, искам да попитам, дали в близките няколко години ще срещна човекът с когото ще създадем семейство? Моля да не публикувате личните ми данни: … Благодаря Ви!

 342. ЗА Ixi: Да, ще срещнете човек, с когото да създадете семейство и ще го създадете след 2, максимум след 3 години.

 343. ЗА cleopatra: И за двете места ще имате неочаквани „изненади“ с пари,т.е. няма да са толкова, колкото са ви казали, но ще се чувствате добре и на едното и на другото.Изборът е ваш.

 344. ЗА cleopatra: Не виждам да ги получите тези пари.

 345. Здравейте, Кабала . Попаднах на Вашия блог. С интерес ще прочета публикациите Ви. Бъдете все така помагаща. Аз също искам да задам въпрос … не сега. Усмихнат ден Ви желая.

 346. Здравей Кабала-писах ти април месец …бях съкрушена от нещастния си брак ..ти ми каза че брака ми е карма…изкупувам грехове от предишен живот.Вече 23 години Кабала-сълзи..тормоз и убийствена мъка.Живея с надеждата че идва времето това окончателно да приключи.Проси ми че пак те притеснявам но мъката ми е голяма.Пиша моите данни и тези на мъжа ми.Въпроса ми е ще успея ли да махна този зъл човек завинаги от живота си и кога според теб ще стане това?В нашето семейство щом има празник той пощурява докато не ни разтрои и разплаче.Аз съм ….Моля те да не ми се сърдиш че пак те безпокоя.

 347. ЗА 123456: Така,като гледам,все още има нещо,което ви свърза и в крайна сметка,това е ваше решение кога да се случи. Вие трябва да предприемете някакво действие,а аз, за момента, не виждам такова.

 348. bez posoka Says:

  Здравейте, Кабала! Попаднах на Вашия сайт,четейки астрологически форум…Благодаря Ви за чудесните статии и този забележителен сайт! Моля Ви да ми помогнете с мнението си. Нека не се публикуват данните ми. Казвам се …… Питането ми е, какво е виждането Ви за моята карма. На тези години се чувствам неудовлетворена от живота си във всичките му аспекти,особено личен и професионален. Какво виждате от моята карта, очертава ли се позитивна промяна? Предварително благодаря , и очаквам отговора Ви!

 349. vtori pat Says:

  Кабала,здравейте! Писах ви в събота, 19.05.2012г Не сте публикували въпроса ми. Имам на пощата си потвърждение,че е получен въпроса ми от Вас. Но и досега не виждам никаква реакция. Не съм сведуща с Вашия ритъм на отговори,може би се бавите,защото трябва първо,да направите изчисленията по моя въпрос, и тогава,ще публикувате и моя въпрос до Вас??
  Прегледах постингите Ви с другите потребители Доколкото видях,Вие публикувате най-напред въпроса им, и едва след известно време им отговаряте.
  Защо се получава така с моя въпрос? Да не би да съм сбъркала някъде?

 350. ЗА bez posoka: Вашата карма е свързана с изявата ви. В минал живот сте била егоист, но и лидер, използвайки деспотични методи. За това, сега, вие ще попадате в ситуации, когато ще бъде наранявано честолюбието ви, ще играете второстепенна роля и ще бъдете наранявана в личните отношения, така, както се го правила вие, докато не осъзнаете,че всеки има право на своята си истина. в момента сте в период, който може да ви донесе,реално удовлетворение,но няма да минете без големи предизвикателства. Изпитанията ви касаят вашата свръхчувствителност и колебания, заради неоправдани страхове, кой път да изберете.

 351. ЗА vtori pat: Отговарям,когато имам възможност, тъй като не съм в състояние да съм тук постоянно. Преди всичко, гледам да свърша задълженията си и тогава отговарям. Понякога се налага и да пътувам.Физически не мога да съм тук.

 352. Bez Posoka Says:

  Благодаря Ви,Кабала! Поразена съм от изключително точния анализ! И простете моя втори коментар, вие виждате,че това е следствие на нетърпеливата ми природа. Която трябlа да се науча да контролирам…Всичко добро Ви желая!

 353. ЗА Bez Posoka: И аз съм от нетърпеливите-)))

 354. Vtori pat Says:

  Нетърпението е опция на децата.
  Визира се негативно в глобален духовен план…Но може би,ние човеците, я интерпретираме в такъв аспект.
  Защото,всяко нещо си има плюсове и минуси.
  И като така, съществено бихме израснали, ако съумеем да извлечем позитивността.,в този казус.
  Дано ние с Вас успеем, Кабала!

 355. Любомира Коева Says:

  Здравейте! Винаги ми е била интересна темата за кармата. Аз и съпругът ми изживяваме изключително тежък период , вече 3-та година. Във финансово блато сме и няма излизане. Каквото и да правим, все е греда насреща. Появиха се и други проблеми – здравословни, които допълнително утежняват ситуацията. Моля, да не се публикуват личните ни данни…..

 356. ЗА Любомира Коева: И какъв е въпросът ви? Напишете отново данните си.

 357. Любомира Коева Says:

  Здравейте пак! Рожденната ми дата е….. Въпросът ми е – той ще работи ли по професията си и ще излезем ли от тежкото си финансово състояние ? Бедността ли е нашето кармично изпитание ? Моля, да не се публикуват личните ни данни…..

 358. ЗА Любомира Коева: Няма как да знам дали ще работи точно по специалността си. Това се свързва с разглеждане на хороскопа на съпруга ви. Не, кармата ви не е в бедността, а и вие ще излезете от финансовата си криза, но много бавно. Реално, на вас са ви дадени промени в материалната сфера. На съпруга ви- всичко само от много, много работа. Кармичните ви уроци на двата са свързани с отношенията ви,защото има вероятност от раздяла и при двамата.

 359. Любомира Коева Says:

  Благодаря, kabala!
  Съпругът ми има една раздяла вече. И с мен ли му предстои? Отношенията ни са сложни, поради безпаричието и много се караме, да, но колкото и да говоря за раздяла, сега не бих го напуснала , поне не още. Обичам го, а вярвам, че и той ме обича. Но, все пак… Та, наистина ли ще се разделим?
  Ще намерим ли други половинки?
  Ако са необходими отново данните ни – аз съм родена на ….
  Моля, да не се публикуват личните ни данни…..

 360. Gabriela Savova Says:

  Здравейте! А как е възможно човек да се срещне с Вас лично , ако има повече въпроси!? 🙂

 361. ЗА Любомира Коева: Е,значи при него е отминала, така че, ако има нещо, то ще дойде от вас. Астрологията е възможност, т.е. всичко или поне, почти всичко, може да се преодолее. Ще имате доста тежки кризи и периоди на изпитания.

 362. ЗА Gabriela Savova: Тъй като повечето клиенти не са във Варна, а и нямат възможност да идват до тук, с тях работя по скайп или чрез е-мейл.

 363. Любомира Коева Says:

  Надявам се, да не касаят здравето ни тези изпитания 🙂 Благодаря!

 364. пастеКО Says:

  Ако кармата ни – моята и на съпругът ми, е свързана с отношенията ни, целта постигане на баланс ли е? Имам чувството, че от както го познавам го уча, а той е като доста добър приемник ( ох, много самохвално звучи, но е факт ) Той ми каза , че съм го променила много, но и че напорът ми може да го счупи 😦 Вярно е, а и никой не отрича, че много положително му повлиях, но се чувствам уморена. Това са близо 10 години, в които подкрепям, обяснявам, насочвам, помагам. Загубих себе си, за да спасявам него. Имам чувството , че моето най голямо изпитание е чувството на дълг, което изпитвам и невъзможността, да не му се отзова. Правилно ли разбирам – моята карма е да се отдам на човека до себе си, като му помагам да израсне и да стане по- добър в общо приетият смисъл, а неговата е да подтисне гордостта, самолюбието си и да стане по широко скроен?

 365. ЗА пастеКО: Точните подробности за кармичните отношения и какви са ви уроците,като цяло, в живота, не могат да се разберат само от дати на раждане. За целта се гледа хороскопът, както и имената ви.

 366. ЗА Любомира Коева: А, това може да се види само в подробен анализ

 367. Scarlet Says:

  Здравейте,Кабала! Писала съм Ви и преди,но много ще се радвам да ми отговорите и този път .Завърших преди около година и половина и все още съм без работа,по-лошото в случая обаче е ,че колкото и идеи да имам за някаква кариера,все се колебая дали са правилните за мен,дали това ми е призванието,дали няма да сгреша ,а това пък ме кара да не предприемам нищо конкретно и да продължавам да се лутам сред идеите си,Предстои ми кандидатстване за втора магистратура,този път в Академията на МВР,иначе съм завършила право,и отново като всеки път се разколебавам дали това е правилното за мен. Наистина ще Ви бъда благодарна,ако с оглед на данните ми успеете да ми кажете дали призванието ми в този живот е работа в полицията или някаква подобна институция,наказателни дела и пр.Казвам се ….Толкова силно искам да намеря мястото си и това ,че не успявам ме измъчва постоянно,питам се защо не успявам като повечето си близки да видя живота си след 10-15 години например 😦 Искрено благодаря за помощта!

 368. ЗА Scarlet: Това,което искате е свързано с анализ на хороскопа ви. Няма как да се каже с точност по една дата. Тук отговарям на по-скоро конкретни въпроси,които не изискват пълен анализ на хороскопа ви.

 369. Sunflower Says:

  Здравейте Кабала,
  Бях ви писала преди време.. всичко което казахте тогава беше точно така. Много ще се радвам ако ми отговорите и на този въпрос. Нараних човек, когото много обичам и той прекрати всякакви контакти с мен. Въпроса ми е, ще ми прости ли и ще се върне ли този човек в моя живот отново? Моля данните да не се побликуват. Казвам се ….
  Благодаря Ви!

 370. ЗА Sunflower: Твърде е рано да се отговори на този въпрос. В близките 2-3 месеца не се вижда промяна в отношенията ви.

 371. Lavender Says:

  Здравейте Кабала, бих искала да ви задам въпрос в личен план. Ще имам ли близки взаимоотношения с човек роден на
  …, и ако да кармични ли са?
  Моята дата е … сутринта. Моля данните да не се побликуват.

 372. ЗА Lavender: Аз не знам какво разбирате под „кармична“. Всяка връзка си е карма,т.е. съдба, ако визирате нещо от минал живот-не, нямате такава връзка. Като цяло,обаче, много си пасвате и бихте имали „близки“,предполагам,че имате предвид интимни отношения. Да,ще имате, но имайте предвид,че връзката ви ще е крайна, тъй като и двамата имате силно чувство за собственост и не мога да кажа,че ще е стабилна. Дори са възможни раздели и после пак да се събирате.

 373. Здравейте Кабала, ако може да ми кажете нещо за нашето бъдеще и развитието ни за напред родена съм на ….Благодаря предварително.

 374. Здравей, Кабала,
  Преди време бях писала тук и бях много впечатлена! Обръщам се отново с въпрос: Ще имаме ли достатъчно работа до края на годината в отдела, в който работя? И въобще как ще се развива фирмата? Данните са ми (моля за кнофиденциалност): …
  Благодаря предварително!

 375. Михаела Says:

  Здравейте, Кабала!Казвам се …Нека данните не се публикуват.Благодаря ви!
  Няма да си кривя душата, преди съм ви писала веднъж с въпрос за образованието си.Завърших най-сетне, след няколко перипетии.Но сега идва по-сложната част – да си намеря работа.Имам намерението да подам документи за една програма, вижда ли се дали имам шанс и изобщо да си губя ли времето, защото с тези бюрокращини малко сложно ми идва.И изобщо ще имам ли работа скоро?Благодаря ви много и се извинявам за притеснението, и повторното писане.Надявам се да ме разберете : )

 376. ЗА marina: Ще ви помоля да зададете конкретен въпрос, защото така, както сте го написала, предполага да се гледат хороскопите ви

 377. ЗА Kamata: Ще има работа отделът ви, въпреки,че ще става бавно и трудно. Очертават се проблеми с доставчици или с партньори, става дума за пари,които не са на фирмата. Може да има кредити и трудно да се справя или да очаква пари,които няма да влязат в срок.

 378. ЗА МИХАЕЛА: Работа в близките 3 месеца не се вижда. След това има шансове. Подайте си документите,все пак.

 379. Eмилия Says:

  Здравейте! Бих искала да знам ще имам ли второ дете… ………… Ако може да не се показва годината ми на раждане. Благодаря!

 380. ЗА ЕМИЛИЯ: С този приблизителен час, нищо не може да се каже с точност. За подобни въпроси, всичко трябва да е до минута и то,със сигурност. Ще отговоря по този начин, би могло да имате второ дете

 381. за конкретен въпрос какво да попитам дали ще се развиваме в България или в чужбина?И мъжа ми е военеен да отиде ли на мисия?

 382. ЗА marina: Аз няма как да знам какво ви интересува конкретно. Както казах, не съм врачка. Тук работя с т.нар. часова астрология, т.е. прави се хороскоп на въпроса ви, но за да се отговори, трябва да се зададе много точен и конкретен въпрос.

 383. Извинявам се.А ще може ли да ми кажете какво показва хороскопа ни?Къде ще се развиваме за напред?Аз съм родена на ………..Благодаря

 384. Цветанка Кръстева Says:

  Здравейте ,казвам се ……Вече три години съм без работа.Дали ще започна работа и кога?Благодаря ви.

 385. ЗА marina: Не ме разбрахте. Анализът на хороскопите не е безплатна услуга, това първо. Второ, хороскопът се прави не само върху една дата, а върху точния ви час на раждане и място. За това съм ви помолила да зададете конкретен въпрос, тъй като подробностите върху астрологичната ви карта изискват време. Ако , все пак, не сте наясно, какво имам предвид, потърсете в нета програми,които да ви направят хороскопа и вижте зодиака с планетите си,аспектите там, които подлежат на тълкуване, заедно с всичките 12 дома.

 386. ЗА Цветанка Кръстева: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново, но не днес, тъй като е Новолуние и не може да се даде отговор.

 387. Цветанка Кръстева Says:

  Здравейте ,казвам се Цветанка ,вече три години съм без работа ,.Въпросът ми е кога ще започна работа?Благодаря ви!

 388. Здравейте,
  Родена съм на …..От година и половина досега семейният ми живот е ужасен. В същият момент в работата ми нещата са добре. Опитвам се да се справя с проблемите, но винаги се случва нещо, което да ми попречи…или аз така си мисля.Въпросът ми е ще излезна ли от задънената улица в която се намирам?

 389. ЗА ПЕПА: Честно ви казвам, аз се чудя как не сте се развела до сега. Първо, не е трябвало да сключвате брак до 30 годишна възраст. Можело е да приключите още през 95-та или от 2001 насам.За момент няма да има промяна, но след година-две, ще имате нова криза в семеен план. Бихте ли задала въпроса си отново, тъй като не е било подходящо за отговор

 390. Здравейте, Аз зададох въпроса си в секция Въпроси и отговори, но сега не го виждам. Прочетох, че трябва да заплатя за втори въпрос – как да стане това? Отново ще ви дам данните си – родена на …. в ……Съпругът ми е роден на …… Явно е излишен въпроса ми дали има добро бъдеще за брака ми. Искам да знам има ли добро бъдеще за мен саматаи децата ми, ако се разведа. Надявам се, че разбирате колко е голям страха ми от неизвестното. Не се разведох през всичките тези години, защото вярвах, че запазването на семейството е най-важната ми задача. Родителите ми имаха тежък развод и това остави отпечатък върху възпитанието ми . Осъзнавам, че стремежа ми на всяка цена да запазя семейството си е билогрешка, но искренно се надявам , че имам шанс за по-добър живот.

 391. ЗА Цветанка Кръстева: Честно да ви кажа, в близките 3 месеца не виждам да си намерите работа.

 392. ЗА ПЕПА: Аз съм ви отговорила на въпроса, там, където сте задала пъривя. Дали ще се справите, знаете,че е въпрос на характер, т.е. изисква да се прегледа хороскопът ви- какво искате, търсите, каква сте в действителност и такива от сорта. Аз ви писах, че ви предстои криза в брака пак, така че,искате или не, може да се стигне до края.Знаете,че запазване на семейство е кауза пердута, ако това, всъщност, не е никакъв здрав съюз, изпълнен с любов. И аз съм дете на разведени родители, но считам,че понякога така е по-добре за децата иначе ще повторят модела на родителите си

 393. Кабала, благодаря за отговора! Желая ви вниманието, с което се обръщате към нас, да ви се връща стократно! Имам още един въпрос – ще се развие ли добре бизнес начинанието на съпруга ми? От началото на следващата година той очаква и по-високо заплаще. Моля да не публикувате данните ми: ….., родена в …. Благодаря ви предварително!

 394. Благодаря ви за отговора,
  Както е казал мъдрецът – „Всичко е в нашите ръце“. Благодаря!

 395. ЗА Kamata: Съпругът ви ще има финансова стабилност и може да е свързана с подкрепа от някого или да говори и за заем. В бизнеса, обаче, ще има доста напрежение, точно касаещо пари,които не са негови, както и ще има търкания с партньори по бизнес или доставчици, хора, от които ще зависи по някакъв начин.

 396. Здравей кабала можеш ли да ми помогнеш? Една мисъл от доста време не ми дава покой.Искам да знам ще можем ли скоро да си купим къща?Родена съм на ….

 397. ЗА МАРИНА: Ще си купите къща, но проверете добре нотариалният документ. Могат да се опитат да ви излъжат с нещо. Домът,който купувате го проверете за проблеми в канализационната система.

 398. Благодаря много,но само да попитам скоро ли ще си купим защото аз вече се отчаях.

 399. ЗА МАРИНА: Вие питахте по принцип дали ще си купите дом. След пет месеца ще имате тази възможност.

 400. Здравейте, отдавна нямам удовлетворяващи ме доходи и работа, която да харесвам. Отваря ми се възможност за ново начинание с група приятели и въпросът ми е – ще бъде ли успешно за бъдещето ми то, какти и за финансовото ми състояние? Роден съм на …. Моля, да не се публикуват личните ми данни. Благодаря!

 401. ЗА Ст@%у: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 402. Здравейте! Въпросът ми е следният – ще има ли успех това, което започнахме с група приятели, както финансов, така и за бъдещето ми? Искам да успея, но не знам дали това ще е начина… Роден съм на …, Моля, данните ми да не се публикуват. Благодаря предварително!

 403. ЗА Ст@%у:Във финансов план ще имате непрекъснати промени.Както ще печелите, така и ще губите. Не се вижда голяма стабилност. Проблеми ще имате с данъчни или с чужди средства, както и с хора, като партньори или доставчици. Голямо напрежение ще имате и около административни въпроси.

 404. Благодаря за бързия отговор! Това ще се отрази ли на семейните ми отношения? Съпругата ми очаква да съм стълба в семейството, дали ще отговоря на нейните очаквания ? Роден съм на …. . Моля, не публикувайте данните ни.

 405. ЗА Ст@%у: Няма да се отрази на отношенията ви. Тя е достатъчно разумен човек, за да оцени това,което правите.

 406. Здравейте, Kabala! Има въпрос, който силно ме вълнува и той е ще намеря ли работа, която ми дава удовлетворение скоро. при все това, че имам базисни познания по астрология все още не мога сама да си прогнозирам и имам нужда от помощ 🙂 Ще ви бъда много благодарна! Родена съм на …

 407. ЗА Goldi: Не, не виждам подобна възможност в близко време

 408. Марина Says:

  здаравейте искам да помоля за помощ разбирасе ако и вие знаете какво мога да направя.Напоследък ни се случват все лоши неща особено когато вземем пари от някъде,дали заплата или други.Децата се разболяват,климатиците ни изгоряха,акумолатора замина на същия ден един нож ми се заби в ръката това са последните неща който ни се струпаха наведнъж,но е така от няколко месеца и имам чувство ,че някой ни е проклел.Родена съм на….

 409. ЗА Марина: Не,нямате нищо такова. Както се казва, колелото се е завъртяло и просто сте в такъв период.

 410. Здравейте Кебала.Исках да попитам какво да направя?Всичките ми приятели заминават за чужбина как незнам никой не иска да подаде ръка само аз и семейството ми сме в бг.Опитвам но от никъде нищо.Вече назнам дали изобщо ще успеем да заминем и ние някъде.Помогнете какво трябва да направя.Роден съм на …

 411. Бихте ли погледнали какво виждате най-общо за мен. Казвам се Мариета родена на …Благодаря.

 412. Севдалина Бориславова Димитрова Says:

  Здравейте! Родена на …. Искам да разбера точната позиция на планетите в деня и часа ми на раждане и какво означава това за мен. Също така в каква сфера на дейност е добре да работя.
  Благодаря за отделеното внимание.

 413. ЗА ИВАН: Не разбрах конкретния въпрос?

 414. ЗА Севдалина Бориславова Димитрова: Това,което искате си е анализ на хороскоп. Позициите можете да ги разберете от всяка една програма, астрологична, в интернет. Има доста такива.

 415. ще заминем ли в чужбина аз и семейството ми?

 416. ЗА Marieta: Вие сте изтъкана от противоречия в мислите си и сте в непрекъснато затруднено положение, заради вечните решения, които трябва да вземате. Неувереност и безпокойство има и в любовните ви увлечения. непрекъснато се нуждаете от подкрепа, за да засилите самоувереността си. Честолюбието ви не е толкова развито, но пък се стремите да сте на върха и да се доказвате. Това ви кара да търсите стабилност в материалната сигурност. Предпочитате да сте традиционалист и трудно предприемате кардинални промени в живота си. Енергетиката ви е слаба, за това е добре да не се ядосвате и да изпадате в агресивни състояния.Изглеждате кротка, но сте способна да се сражавате до край, ако усетите заплаха, така че, хората няма да разпознаят колебливото момиче. Дадено ви е много добро развитие в живота.

 417. Здравейте, ще си позволя и тук да задам въпрос, ако е удобно. В хороскопа ми Уран е в седми дом, което указва на голяма независимост, но четох , че може да означава и безбрачие. Не съм омъжена, а връзките ми приключват обикновено още преди да са започнали. Кармично предопределено ли е това? Данните ми са: … (моля, да не се публикуват). Благодаря ви много! Лек ден.

 418. ЗА ИВАН: Ще заминете,но ще имате и някакви колебания дали да тръгнете.

 419. ЗА Mimi: Ами,не знам къде сте чела подобна глупост, но за да има безбрачие, трябва да го показва целия хороскоп.Уран в 7 може да ви даде развод, както и неочакван брак. Определено е,че вие се колебаете във връзките и не винаги,причината е в мъжете,а във вас.Ще се омъжите и още как. На много места пише,че и сатурн в 5 никога не дава деца и това са преводи на арабски автори от древността,което е още една глупост в съвременния свят.

 420. Благодаря за бързия отговор:)! Много здраве и успехи!

 421. ЗА Mimi: Ще очаквам благата вест-))

 422. Благодаря,за отделеното внмание,сърдечна прегръдка.

 423. milena ivanova dimitrova Says:

  Живях със съпруга ми 21 години от 1 година не живея с него имам връзка с друг мъж.Аз сам родена на …Благодаря предварително

 424. Здравей, Кабала,
  Преди време бях писала тук и бях много впечатлена! Обръщам се отново с въпрос:от година и половина сякаш живота ми е спрял на пауза и не тръгва в никаква посока.Ще започна ли да живея истински и ще имам ли брак.Данните ми са: казвам се …./моля да не публикувате данните ми/.Благодаря ви много.Желая ви хубави и успешни дни!

 425. ЗА milena ivanova dimitrova: Какъв е въпросът ви? Напишете отново данните

 426. ЗА cleopatra: В близката една година не се вижда брак, но пък хороскопът ви дава възможност да се омъжите 4 пъти,ако искате, така че, брак ще имате.

 427. Здравейте, имам притеснения относно зачеване и раждане. Родена съм на … /моля да не се изписват/, има ли кармична обремененост? Варианти с медицинска помощ? Много искаме да си имаме детенце! Благодаря ви предварително!

 428. Здравейте, може ли да ми кажете нещо за мен като цяло и каква е кармата ми.Казвам се …,Моля данните да не ми се публикуват.Благодаря :)))

 429. ЗА ПЕПА:Притесненията ви са основателни. Дадени са ви трудности при забременяване, а и, вероятно, имате здравословен проблем. По принцип, имате възможност за медицинска намеса, ама защо сте чакала до сега.

 430. ЗА Марина: Извинявам се,че ви отговарям толкова късно. Вие имате големи цели и ще ги постигнете.. След 25 годишна възраст ви очаква някакво изпитание, но вие бързо ще излезете от него. Ще имате големи промени в работата и в личния живот. Тъй като сте лидер по душа, урокът ви ще е свързан с това да се научите да се подчинявате, колкото и да не ви се иска. За това и честолюбието ви ще бъде наранявано, за да се научите на смирение. Учете езици, тъй като работата ви може да е свързана с това или с пътувания зад граница

 431. Здравейте, Кабала!За много години, бъдете здрава и много успешна!.Бяхте права за конкурса за работа, за който есента подадох документи, не се получи.И в момента продължавам да съм без работа.Искам да Ви попитам, има ли шанс да замина до края на годината да уча в чужбина или и за там да не се надявам.Някак си чувствам, че трябва да пробвам, но не знам има ли смисъл.Казвам се …ако може да не се публикуват данните).Благодаря Ви предварително и се извинявам, защото съзнавам, че това не е първия ми въпрос.

 432. Марина Says:

  Много благодаря за отговора,желая ви много успешна година във всяка област

 433. МАГДАЛЕНА Says:

  Здравейте , казвам се.. , Живея в град Сливен на .. гоодини съм , родена на ..3. Много зле се чувствам , в безизходица съм , непрестанно от няколко години ми се случват от лоши по-лоши неща. Първо се разделих по свое желание с мъжа и бащата ан детето си , сега съм сама , грижите за дъщеря ми са единствено върху мен , тя непрестанно боледува , а от скоро и аз . за около 1 година ми се случиха следните събития- обраха ми къщата, детето ми всеки месец е болно с различен вирус,дядо ми и баба ми легнаха болни на легло дълго време бяха смао на моите грижи, майка ми и баща ми се развеждат , всичко се руши -къщата и тя , асолютно всички уреди изгарят , пари няма за нищо , брат ми и сестра ми тръгнаха по лоши пътища , всичко това ме натоварва много , немога нормално да комуникирам с хората от известно време ,Дори сега несваързано се изразявам. Имам много шпроблеми на работното място , работя в нездравословна среда за малко пари и не намирам друга работа.Признах чувствата си към един мъж който ме отхвърли и съм тъжна, непрестанно се карам с бащата на девтето си , всичко ме изнервя и крещя и викам , дори на детето си съм викала.Понякога си мисля дали не сгреших че се разделихме … Не знам какво да правя с живота си , кажете ми много Ви моля ще се променили лошият ми късмет , ще бъда ли щастлива , страхме е да не стана като майка си с два нещастни брака и три деца на които да не мога да осигуря нормално семейство, Ще намеря ли изход от този затвортен кръг от негативни преживявания . Извинявам се за дългия пост , предварително благодаря ..

 434. Здравейте! Родена съм на … – какво ще кажете за мен и каква е кармичната ми обремененост?

 435. Здравей кабала,
  имам дъщеря ,род на … -по мъж.-да не се изписват името и датата на раждане.В момента иска да се разведе ,имат спорно жилище ,защото имат жилищтна ипотека.работи 2г и 8месеца в …и незнае накъде.Да остане ли тук да си движи развода-но пък няма пари за заема или да замине за чужбина .Съпругът и е роден на …
  Благодаря Ви предварително,защото зная какъв труд и знания се изискват ,да се отговаря на такива въпроси!

  С уважение ..

 436. ЗА inana5:Задайте конкретен въпрос без „или“

 437. ЗА Миш: Хайде да ми зададете отново въпроса си без „или“

 438. Krasimira Says:

  Бях ви писала преди време въпрос за приятеля ми. Сега Ви пиша пак, но с друг въпрос. Може ли да ми кажете нещо за мен и каква е кармата ми? Казвам се …. Моля не публикувайте данните ми.

 439. ЗА МАГДАЛЕНА: Не мога да отговоря на този въпрос, тъй като зависи от хороскопа ви

 440. Да, извинявам се, изобщо не усетих, че съм го задала с или 🙂
  В момента се опитвам да придвижа нещата към заминаваме за Англия и искам да попитам, до края на годината ще се случи ли това?
  Благодаря много!

 441. ЗА Milena: Вие трябва да се научите да поемате отговорности и да изградите здраво семейство в този живот. Това е урокът ви, тъй като в минала инкарнация сте отхвърляла всичко около себе си. Срив сте имала след 25-27 годишна възраст, изпитания, но плавно излизате от него.

 442. ЗА Krasimira: Вие имате доста прераждания,но датата ви не показва кармични обременености. След 25 годишна възраст ви е даден период на самота и изолация и най-вероятно е свързан с личните отношения. В този живот ще се налага да давате повече, отколкото да получавате. Нямате добра енергетика и за това се нуждаете от непрекъснато стимулиране и потупване по рамото. Не винаги ще бъдете оценявана и вашият урок е да водите борба, за да оцените живота

 443. ЗА Миш: Хайде пак да зададете въпроса, тъй като няма отговор за момента-))

 444. Krasimira Says:

  Благодаря Ви за отговора. Надявам се , все пак да не е чак толкова трагично, защото да не бъдеш оценяван и да се бориш за да оцениш живота си е доста песемистично…но като цяло е валидна за този етап- надявах се поне на по слстабилизир. Тази изолация с приятеля ми ли е свързана? Прогнозите са – раздяла?

 445. ЗА Krasimira: Аз не мога да говоря подробности само от една дата.

 446. Здравейте! Родена съм на …. Ако е от значение. От известно време се чувствам много сама. Имала съм предишни връзки, но все нищо не се е получавало, за да се стигне до ззадълбочаване – брак, дете и т.н.
  Искам да попитам дали ще срещна мъжа на живота си някога?

  Моля, да не се изписват личните данни.

 447. ЗА fam: Изобщо не виждам проблем да се омъжите и да имате дете. Напрежението в хороскопа е слабо и повечето аспекти са хармонични, т.е. проблемът ще е някъде във вас, тъй като сте имала възможности. Така, като гледам, брак ще имате до 2-3 години.

 448. Само искам да добавя, че без да искам съм объркала часа си на раждане при въпроса. Всъщност е …на обед. И всъщонст така се променя асцендента. Ако има в този случай промяна в хороскопа, моля, да пишете.
  Благодаря отново.

 449. Кабала , моля те кажи ми каква ми е кармата , казвам се …г, ще бъда ли щастлива в живота ще намеря ли подходящият за мен човек , Благодаря ти предварително и ако съм прекалила с въпросите се извинявам , просто в момента съм в много труден период , Моля данните да не се виждат.

 450. ЗА fam: Не, асцендентът ви не се променя. Само се премества с 1 градус

 451. ЗА Magdalen:Нямате кармични обременености, поне в датата,ако това имате предвид. Урокът ви в този живот, тъй като сте под влияние на числото 1, е да се научите на подчинение. Ще попадате в ситуации, в които няма да бъдат признавани вашите качества, за да осъзнаете, че вашето мнение не е миродавна и че другите, също могат да са прави.

 452. magdalena Says:

  Благодаря ти за отговора Кабала , наистина очароваш с умения.А Кабала, можеш ли да ми кажеш дъщеря ми …г. дали ще бъде щастлива в живота . Моля данните и също да не се виждат.Благодаря ти.

 453. ЗА magdalena: Щастието е относителна категория, все пак. За някои е свързана с любовта, за други-парите, за трети кариера и т.н. Само ще ви кажа,че ще има проблеми в личните отношения.

 454. Здравейте, Моля данните ми да не се публикуват. Казвам се …малко преди полунощ , но не знам по точен час вероятно след… Моля , кажете ми имам ли обременеости и ще потръгнат ли нещата ми? От много години се намирам в застой и тежки ситуации, има ли изход? Благодаря Ви!

 455. Моля данните ми да не се публикуват. Казвам се … в … Моля да ми кажете имам ли обременености и ще се развие ли живота ми в професионален и личен план, имам ли бъдеще с досегашната си половинка? Благодаря!

 456. Кабала Здравей. Искам да попитам кога ще започна работа.Казвам се …!Благодаря!Вече четири години съм без работа и не виждам никаква светлинка в тунела.

 457. Магдалена Says:

  Значи ще прилича на мен , което в това отношение не е добре . Приказката с какъвто живееш такъв ставаш е вярна , а може би и факта че расте без баща оказва влияние. Много се страхувам дали ще съумея да отгледам и възпитам добър човек.Страх ме е да не съжалявам за постъпките си , за това че я оставих без баща и не и давам пример за семейство, но както каза ти Кабала с него нямам бъдеще , въпросът е дали детето ми щеше да има такова и това е въпрос от чиито отговор се страхувам , защото вече е късно и нищо няма да се промени . Кабала виждаш ли брак пред мен и дали ще бъде сполучлив.Ако е възможно да отговориш отново ще ти дам данните ми …ч. Моля не публикувай данните ми .Благодаря ти за всичко ,което ми казваш .

 458. ЗА Kal: Кармични обременености в датата нямате, но има,че тъпчете на едно място,заради притеснения около семейство и финанси, а това ви спъва. Кои неща да потръгнат? Искам конкретен въпрос. Така зададен изисква анализ на хороскопа ви

 459. ЗА Ceco: Кармична обремененост имате и тя е свързана с личните отношения, така че, поне веднъж, ще изпитате много тежка раздяла. Тук отговарям на конкретен въпрос, така че, относно професионално развитие и личен план изисква подробен анализ на хороскопа. СПециално за бъдещето със сегашната ви половинка, ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 460. Благодаря за отговора! Задавам въпроса си пак- Имам ли бъдеще със сегашната си половинка? За професионален план- Във сирмата, в която раборя ще имам ли скорощно повишение?

 461. ЗА Цветанка Кръстева: Не виждам да започнете работа в близките два месеца. Може би, юни ще излезе нещо, но не съм убедена, че ще започнете, тъй като няма да ви удовлетворява.

 462. ЗА Магдалена: Много голям диапазон за час ми давате, а така се променя целият ви хороскоп. Вие ще имате 4 възможности за брак, така че, ако решите,можете да си имате 4 брака, както се казва. Всичко ще си зависи от вас-))

 463. Magdalena Says:

  Благодаря ти за отговора 🙂 с тези 4 възможности никога няма да спра да се чудя „ако бях направила друго“ 🙂 това е в кръга на шегата

 464. Здравейте отново Кабала, може ли да ми кажете кога се очаква да започна да получавам приходи от бизнесът , с който се занимавам? Конкретно сте права за това ,че тъпча на едно място, ще има ли някакви приходи от усилията ми? Благодаря ви предварително!

 465. Извинете,бих искала да разбера горе,долу кога ще започна работа?Тази година дали ще ми се отдаде такава възможност?Благодаря ви!

 466. ЗА Ceco: Бъдеще имате, но ви предстои криза, тъй като тя има някакви вътрешни колебания за връзката ви. Дайте и малко по-голямо лично пространство,че тя има нужда да усеща свобода в емоционален план. Повишение ще имате, обаче, няма да е скоро. Ще има забавяния там.

 467. ЗА Magdalena: От чуденето, да не останем без нищо,накрая-)))

 468. Magdalena Says:

  Кабала това въпрос ли беше или предупреждение 😀

 469. ЗА Kal: Така,като гледам,съвсем скоро трябва да започнете да печелите. Някакви дългове трябва да оправите или кредити ще теглите. Бъдете внимателен с договорни отношеня или с окументи, които подписвате и не поемайте рискове, ако ви предложат нещо.

 470. ЗА Цветанка Кръстева: Да, работа трябва да си намерите след месец

 471. ЗА Magdalena: Съмнение,ако много се чудим до къде ще стигнем-))

 472. доринка Says:

  здравейте радвам се че има хора като вас които помагат аз имам доста проблеми но най-големият е че не мога да създам сериозна връзка сега излизам с едно момче казва се …е аз съм … ще излезне ли нещо от това а ако не дали ще имам сериозна връзка някога благодаря ви предварително

 473. ЗА доринка: Аз не виждам да имате проблем. Реално,вие е можело да имате трайни връзки, че и да се омъжите. Възможности е имало.Отделен въпрос е,че вие се колебаете непрекъснато. Ще имате врзка с този мъж.

 474. Илиана Says:

  Здравейте,
  на 30 години съм, но все не мога да срещна подходящия човек и да иградя по-сериозна връзка. Всички мои връзки са кратки и неуспешни или пък се влюбвам силно в някой, който не проявява интерес към мен. Може ли да ми кажете дали това е заложено в хороскопа ми и дали скоро ще срещна любовта. Родена съм на… Имаме ли бъдеще заедно?

 475. ЗА Илиана: Проблемът ви е, че в стремежа си да получите любов, до такава степен сте склонна да се раздадете,че да се съобразявате непрекресънато с другия до вас. Направо се „губите“. С този мъж, връзката ще е по-скоро, пак, съобразяване от ваша страна и аз не смятам, че това е добрият вариант за вас. Скоро няма да срещнете любовта, поне, не, в близката година,т.е. от рожден ден до рожден ден. По принцип ви е дадена късна връзка, така че, ще си я намерите.

 476. Zdravka Says:

  Здравейте, възхитена съм от интелигентно написаната статия!
  Искам да попитам какво ще се случи с бракът ми, който е на …години, вижда ли се развод …в момента имам чувството, че всичко се клати под краката ми. Родена съм на …. Ще бъда много благодарна ако ми отговорите!

 477. ЗА Zdravka: Вие, толкова кризи сте минали,че с тази ли няма да се оправите. По принцип имате всички данни за стабилен брак. В момента сте, по-скоро, в тежка, емоционална криза и тя ще премине,но чак, есента, от края на септември. Реална опасност за криза има през 2014, някъде към края на май, средата на юни. От тогава започва по-опасният период

 478. Здравейте,Кабала
  прочетох доста ,въпроси и отговорите които давате,и съм възхитена.

  Искам и аз да попитам нещо,ако може да ми отговорите.Казвам се … часовете на раждане не ги зная/моля данните да не ги публикувате/Имахме 2 години съвместен живот,но се разделихме.Аз все още изпитвам чувства към него,и сякаш не мога да продължа напред.
  Въпроса ми е дали ще се съберем отново?Ако е не, ще имам ли друг мъж в живота си?
  Благодаря ви предварително. Желая ви приятна вечер.

 479. ЗА Vanesa: Няма да бъдете с този мъж. Все някога ще имате мъж до себе си

 480. Благодаря ,Ви много Кабала. Това все „някога ще имате мъж“ ми звучи,като да се случи след много години,няма да е в близкото десетилетие 🙂

 481. ЗА Vanesa: Е,няма да е чак след толкова, но няма и да е тази година

 482. Zdravka Zhelyazkova Says:

  Много ви благодаря! Да, минала съм много кризи наистина и се поизчерпах, искам само да попитам какво имате предвид под „по-опасният период“ – за брака ли? за мен изобщо ли? за здравето ми ли? Просто не го разбрах добре.

 483. ЗА Zdravka Zhelyazkova: Вие сте питала за брака си и аз ви отговарям за него

 484. Благодаря за отговора, Кабала! Интересно ми е на 37 г. дали ще имам възможност да създам здраво семейство?

 485. Svetlana Raicheva Says:

  здравейте кабала,
  родена съм на …. с който с течение на обстоятелствата трябва да се разделим,чаках го толкова години да реши да бъде с мен но уви.искам да попитам дали ще срещна човек до себе си с който да живеем заедно и евентуално втори брак?Благодаря

 486. ЗА Milena: Това зависи от хороскопа ви

 487. ЗА Svetlana Raicheva: Втори брак няма да имате, но връзка да и може да се стигне до съжителство. Най-голяма вероятност за това имате през 2014/2015 от рождения ви ден нататък

 488. Здравейте Кабала,
  въпросът ми е дали имам кармична обремененост и какво ме очаква родена съм на … .Моля данните ми да не се побликуват

 489. ЗА Елена; Има да плащате по отношение на личните си връзки, така че, ще преживеете разочарования. Тази обремененост се повтаря два пъти в датата ви, което показва, че ще трябва да сте много смирена по отношение на любовта. имате много прераждания, но пък датата ви показва, че ще имате всички шансове за успех. Вие, обаче, до 23-25 годишна възраст, ще си запушвате възможностите. Не го правете, независимо от спънките,които ще имате и се отучете от това чувство за собственост, защото така, хората,които обичате, ще се чувстват задушени

 490. Елена Др Says:

  Здравейте Кабала, въпросът ми е : ще сменя ли настоящата си работа ? Родена съм на …. Моля не побликувайте данните ми .

 491. Маиана Нколова Дешева Says:

  Здравейте Кабала,
  ще намеря ли човек с когото да споделя остатъка от живота си ?Казвам се …Моля данните ми да не се публикуват.
  Благодаря за хубавият сайт !
  светлина по пътя Ви!

 492. ЗА Елена Др: Да смените работата е добре след близо 3 месеца.

 493. ЗА Маиана Нколова Дешева: Няа да останете сама в живота си. Няма да съм много точна, но в близките 2 години ще трябва да срещнете мъж, с който да създадете трайна връзка

 494. Здравейте, възхищавам се на това че помагате на хората. Аз моля за съвет, тъй като съм на кръстопът и не мога да взема решение и да направя своя избор. Разделена съм с мъжа ми, появи се друг и не знам с кого ще съм по-щастлива. Аз съм родена на …. Благодаря. Моля не публикувайте данните

 495. Здравейте Кебала,
  Казвам се … Ще съм много благодарна ако можете да ми помогнете. Искам да знам дали сегашната ми връзка ще потръгне или това не е човека за мен. Интересно, че от както срещнах този човек имам някакво чувство, че ще съм с него, но нещата все не вървят.
  Благодаря Ви предварително. Моля да не публикувате данните ми.
  Благодаря!

 496. зорница Says:

  Здравейте Кабала,искам да Ви попитам дали ще имам дете?родена съм на …

 497. ЗА ЗОРНИЦА: Трябват ми точни данни- дата, час и място на раждане

 498. ЗА DesiD: Задайте въпрос без „или“ и ми напишете, отново, вашите данни, както и тези на мъжа

 499. Здравейте Кебала,
  Задвам въпроса отново: искам да знам дали тази връзка има бъдеще.
  Моите данни са: рожденна дата …
  Моля да не публикувате данните ми.
  Благодаря Ви предварително за помощта!

 500. ЗА Vania: Нито един от двамата не е подходящ.

 501. ЗА DesiD: Връзката ви ще има бъдеще, ако си давате взаимна свобода. Наистина, не е случайна, но ще има и периоди на голямо напрежение между вас. Ще се чувствате ограничавана. И двамата сте много чувствителни на тема кой какво е казал. Вие ще реагирате бурно, а той пък ще се инати и ще се цупи по-дълго време,когато е засегнат. Криза ви предстои през октомври.

 502. Здравеите Кабала искам да попитам каква е съдбата на дете родено на ….мола не публикуваите данните

 503. Стиляна Says:

  Здравейте Кабала, радвам се, че се озовах тук, забелязвам вашите познания по темата, възхитена съм и имам въпрос, важен за мен (и то доста) от години насам.Може да се каче, че и от както се помня.. Трябва ми вашето отделно внимание, за да споделя проблема си и наистина много се вълнувам да го получа. Надявам се да отделите някоя друга минута за моята индивидуална личност. Ще оставя имейла си който явно е и задължителен, за да ми пишете там, понеже аз вашият не мога да намеря тук (малко ми е неориентирано). Чакам вашият отговор с възбуда. 🙂

 504. в радикалния хороскоп аз имам ретрограден Плутон на MC
  Освен това съм с асцендент Скорпион което прави Плутон особено важна за мен планета.
  Дали това положение на Плутон е основание да смятам че в моя живот предопределеността е даденост и имам много по-малко свободна воля?
  Благодаря!

 505. От три години имам връзка по Интернет с мъж, който обещава че ще дойде при мен но все не идва
  Дали аз имам бъдеще с него?
  Моята рождена дата е: …
  Неговата рождена дата: …
  Предварително благодаря!!!

 506. Здравейте Кабала!Родена съм на … Видин,Ще имам ли мъж и дете?Имам ли бъдеще с … и как ще се развият нещата за бъдеще?Благодаря предварително?

 507. ЗА Valya: Рано е,още, да се говори за бъдеще с този мъж. Предстоят ви кризисни моменти с него. Ако успеете да ги преодолеете, ще сте заедно.

 508. Здравейте! Родена съм в …. Ще имам ли човек до себе си в скоро време?

 509. Благодаря Ви кабала, но в бъдеще ще бъда ли с … ,ще имам ли дете с него , след колко време?!?

 510. ЗА Valya: Аз ви отговорих на този въпрос. Рано е да се каже за тази връзка,тъй като ,за момента, всичко е на кантар, а и ще има криза между вас, двамата

 511. ЗА Надя: Ако говорим за семейство, то това ще се случи в близките две години.

 512. ЗА Lilly: Имате бъдеще с този мъж,но той, като че ли е уплашен малко. Наистина мисли за вас. Не сте ли мислела вие да пътувате? Има такива данни.

 513. ЗА Lilly: Не, не значи.Предопределеността и свободната воля се изчисляват по друг начин. По-скоро,ще преминавате през големи трансформации- емоционални и в социален план.Вие нямате синтетичен знак, който да потвърди силното влияние на скорпиона. Засилено е действието на огъня и водата,но няма как да се каже кой е знакът, тъй като имате,почти, равномерно разпределение на планетите по домове и знаци

 514. Кабала ,при мен също асц. е скорпион, и водеща планета плутон,и аз ли ще преминавам през такива трансформации,нали и сътурн сега е в скорпион,затова ли казвате че с красимир ще имаме проблеми,сътурн ли е причината? Род.съм …г,Вече и юпитер влезе в 9 дом при мен,това означава ли пътуване или …?!? Ще живея ли с мъщ,ще имам ли дете въобще…Предварително благодаря!

 515. ЗА Valya: Не бъркайте водеща планета с такава,която управлява асцендента ви. Освен това, винаги се гледа и вторият управител- Марс. Не е сатурн причината.Юпитер в 9 не означава,винаги пътуване. Нали не мислите,че всички с този транзит ще пътуват? При вас има засилено влияние на Везни, така че, не сте с типичните характеристики на скорпион. Не виждам проблем да имате дете,както и мъж до себе си.

 516. ЗА Стиляна:Не пиша на мейли,а отговарям на въпроси тук.

 517. ЗА sese: Детето е със силен характер и ще премине през доста изпитания. Дадено му е добро развитие. Жените са тези,които ще му оказват голямо влияние. Ще се нуждае от непрекъснатото одобрение на майката. Финансовото състояние ще е много важно и за това ще се стреми и към високо положение в професионален план

 518. Здравей,Кабала понеже преживяхме доста трудни моменти през последните 2 години с приятеля ми,имам един въпрос който доста ме тормози ,а именно подходящо време ли е да сключим брак?
  Моля данните ни да не се публикуват-….Благодаря предварително!

 519. ЗА Полина: Имат предвид като година ли дали е подходяща?

 520. Да,като година.

 521. ЗА Полина: Напишете ми,пак, датите си на раждане

 522. …..Благодаря!

 523. ЗА Полина: Вие да не сте бременна? Не е от най-подходящите години, но хороскопът ви,определено, показва брак

 524. Благодаря за отговора.Поне за сега незнам да сьм бременна,но знае ли човек?Нещо в хороскопа ли Ви наведе на тази мисьл?Хубав ден Ви желая!

 525. Цветанка Кръстева Says:

  Здравейте!Казвам се …Искам да попитам дали скоро ще си намеря постоянна работа,защото сега работя временно до края на годината.И дали е свързана новата работа с пътуване до съседен град.Благодаря!

 526. ЗА Полина: Да,хороскопът ви. Личната ви година, както и следващата, показват възможност да станете мама

 527. ЗА Цветанка Кръстева: Работя няма да намерите в близките три месеца

 528. Здравей,
  Анна съм от …:)
  Имам проблеми(от чисто битов характер)животът ни е низ от
  обрати и сме решили дапредприемем прмяна.Ще заминем за зимата за Англия с децата да пробваме дали ще ни хареса,а и на тях.Неудобно ми е да ти звъня по телефона,а вече нямам Фейсбук.Моля те да питаш звездите дали ще се справим!Моля те!
  Родена съм на …..
  Задължена съм ти(както винаги):)!!!

 529. ЗА Анна:Ани, радвам се да те видя.Когато видях,че нямаш,вече,профил,ти звънях по телефона,а той беше изключен. Реших,че е станало нещо.Ще се радвам да те чуя. Не смятам,че ще сте добре в Англия,особено пък,ти.

 530. Здравейте Кабала,отново се обръщам към вас, тъй като ситуацията, в която се намирам в момента доста ме обърква, и доста се колебая за решението, което съм взела относно работата си и как ще ми се отрази за напред.Бих искала да попитам какво ме очаква в професионално развитие и дали решението за напускането ми е голяма грешка.Данни те ми са: …,моля да не се публикуват.Много ще съм благодарна за отговор.Поздрави!

 531. ЗА Marina: Не, решението ви да напуснете не е грешка.

 532. P.S: направих лека стилистична грешка по невнимание 😀
  Бих искала да Ви попитам какво ме очаква в общ план. Ще чакам да ми отговорите и ще Ви кажа данни. Благодаря

 533. ЗА itaaz90: Не знам какво очаквате,но, тук, не правя хороскопи,а отговарям на конкретни въпроси

 534. Извинете ме :))))))))
  В такъв случай въпросът е: Мога ли да очаквам, че 2015г. ще донесе нещо напълно ново в живота ми? Тъй като желанието ми е да се откъсна от стара връзка с мъж УСПЕШНО! И другият ми въппос е дали през 2015г. ще се продаде имот, който притежава семейството ми в центъра на София? БЛАГОДАРЯ

 535. ЗА itaaz90: нещо ново,какво бъдеще и всичко от този род не са конкретни въпроси! Както казах,това изисква анализ на хороскопа ви за годината какво да чакате и от къде.Имотът ще го продадете.Ще има интерес,но и ще има напрежение между вас и купувачите, защото няма да се разберете за цената. Вие ще трябва да отстъпите

 536. Здравейте, Кабала. Родена съм на … В момента в живота ми има човек, с когото сме много добри приятели. Постепенно нещата започнаха да се променят, държи се доста противоречиво. Искам да попитам имаме ли бъдеще като двойка?

 537. ЗА Надя: Да,бихте имали бъдеще като двойка, но няма да се размине без търкания и противоречия.Реално, този мъж е много грижовен. Вие сте противоречивата,не той

 538. Цветанка Кръстева Says:

  Здравейте Кабала.Казвам се …..Въпросът ми е : След нова година ,в кой месец ще започна работа.Сега ми прекратяват тр.договор .Дали ще ми го подновят за следващата година?

 539. Здравейте. Родена съм на …в живота ми има човек,с който много добе се разбираме и се допълваме в начинанията си от около 1/2 година. Искам да попитам имаме ли бъдеще като партньори в личен план?

 540. ЗА Цветанка Кръстева: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново.Времето не е било подходящо за отговор

 541. ЗА Ани: Задайте отново въпроса си.Времето не е било подходящо за отговор.

 542. Цветанка Кръстева Says:

  Благодаря.Въпросът ми е :Кога ще започна работа?Родена съм на …

 543. ЗА Цветанка Кръстева: В близките три месеца няма да започнете работа

 544. Здравейте,Кабала.Незнам дали ще ми отговорите,но все пак ще ви пиша,защото живота ми е много проблемен.Аз съм родена на … Имам мъчителна връзка с психически,понякога и физически тормоз,ежедневни скандали.Давам всичко от себе си,на квартира сме,плащам почти всичко аз.Изморена съм,чувствам се използвана,искам нещо различно като човек до себе си.Ще срещна ли сродна душа да създам семейство,искам спокойствие искам да съм щастлива ,искам човек който да ме обича и разбира.Той е роден на … Благодаря ви предварително.Ще проверявам за отговор.Моля данните да не се публикуват.

 545. За Valia: Вие сте имала възможност да се разделите с този мъж преди време. Не знам защо не сте го направила. Имате шансове да срещнете друг човек, само,ако вие промените живота си и вземете крайно решение. На вас са ви дадени три възможности за създаване на семейство.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s