О Л Г А

18002991_scaled_453x324

посвещавам на прекрасната Олга М. Павлова, която вечно търси пътя към Светлината и с която ме събра Съдбата…

Едно все по-рядко срещано име,което символизира пламъка и стихията на огъня. Ако решите,че то ще подхожда на мъничката красавица,то трябва да знаете,че тя ще има изключителна интуиция и музикални наклонности. Името няма добра основа,но Олга много рано ще определи своята цел и мисия. Със силно излъчване,сладката Оля ще изпълва пространството около себе си. Тя ще носи много тайни знания,пазени традиции и с удоволствие ще ги споделя с този,който и повярва.

Малкото Слънчице ще е толкова чаровно,че дори и да направи някоя беля, тя ще ви убеди,че самият вие сте я направил и…вие наистина ще и повярвате. Много адаптивна към външния свят,мама и татко ще трябва да и осигурят поле за действие на сладката любопитка. Огнената Олга може да вдигне всички на крак, за да научи и получи отговорите на това,което я вълнува. Тя ще е под влияние на планетите Юпитер и Меркурий,което показва изключителния и интелект, нуждата и да учи и желанието и да е авторитет. От друга страна, трябва много внимателно да следите какво говори. Леките лъжи ще и се отдават много лесно. Под влияние на знака Телец, тя ще се стреми да натрупа материлани и духовни ценности.

Принцеса Олга няма да се задоволява с неща, които не отговарят на нейния вкус и няма да прави за това компромиси. Или ще има най-доброто, или по-добре да го „хвърли” на някой друг… Тя няма да обере трохите. Мистичният и код е Луна в Скорпион,което не е най-доброто положение за емоционалния свят на бебчето. Мама и татко трябва да внимават,когато се карат на непослушка Олга. Тя ще е прекалено чувствителна и ранима. Няма да търпи да я карате да прави нещо,което е решила,че не и харесва. Покажете и,че я обичате,защото за мъничко любов, малката принцеса е склонна да направи всичко,само за да и я дадете.

Името Олга излъчва притегателнасила и магнетизъм. Силата на вашата дъщеричка ще е в речта и- звънка и красива, като вълшебна песничка. Добър анализатор, тя ще се самоопознава и така ще намира ключа към другите – чрез емоци ите. Малката сладурана ще има два основни етапа в живота си. Бъдете винаги до нея, защото в малкото и сърчице винаги ще има доза съмнения. Олга ще се развива в рамките на традицията и за това семейството и корените ще са много важни за нея. Така ще си изгради стабилна ценностна система. Тъй като целите в живота и не са защитени,тя трябва да има партньор до себе си.

Малката Олга притежава изключителна сила и откритост на характера. Името и дава пълна хармония на ин и ян елементите.Вземете и домашен любимец,защото тя има нужда да се грижи за някого. Олга е дете на природата-носи нейната сила и променливост,обича свободата и е като чист планински въздух. Прекрасното ви бебче изпитва страх да остане само,защото няма да има с кого да си бърбори. Изслушвайте вълшебницата.Тя има нужда да покаже колко много обича мама и татко.Нейната най-голяма сила ще е в безстрашието и непоколебимостта и пред изпитанията.

Вашата малка Оля като нищо ще си поиграе с живота като го предизвиква. Хубавицата понякога ще ви изкрава извън нерви,само за да види вашите реакции. Не и се връзвайте! За да достигне своето съвършенство, тя ще трябва да премине през изпитанията на любовта, волята, контактите и на развитието на духа. Не затваряйте Олга на едно място. Така,малкото ви бебче ще се чувства като в клетка. Непрекъснато я водете сред природата и я оставяйте да опознава света чрез ръцете си.

Успех на мамите и татковците,чиито малки принцеси носят името Олга!

Реклами

6 коментара to “О Л Г А”

 1. олга Says:

  🙂 БЛАГОДАРЯ ТИ ГОРЕЩО Звездна ми другарко… просто ме остави без дъх… Кой беше казал, че живееме за моментите, в които ни спира дишането… Вярно е! Благодаря на Теб, а и на Висшата сила, която повели да те срещна, когато бях изгубена в тъмния участък по Пътя…!!! : )
  Нека винаги и вечно Силата да бъде с теб, да усещаш как те изпълва Светлината дори и в най – трудните участъци от дългия Път, защото ТИ я носиш, защото ТИ я раздаваш! Върви все по-нагоре по Спиралата и развивай тази невероятна Дарба, този Дар от Твореца, чрез които ни разкриваш частица от Тайната Велика Мъдрост на Вселената… и Благодарение на това, както вече ти казах….. ни палиш осветлението в тъмните участъци по Пътя…! Пожелавам ти да осъществяваш себе си във всеки миг от безвремието, защото Ти го познаваш 🙂 🙂 🙂
  …И всяка дума в описанието за „Олга” е тотално вярно… 🙂 🙂 : )
  Хем Виждаш..хем познаваш Силата на Словото, хем знаеш как да подредиш този сложен пъзел…:)
  Целувам те горещо…
  Благодаря за всичко 🙂

 2. Миличка,Оля-)))).Много се радвам, че се срещнахме в този живот и вероятно ще продължим много неща заедно-))).Въпреки разликата във възрастта ни,аз те чувствам толкова близка и се радвам,че има хора,като теб,които им трябва съвсеееем мъничко,за да се ориентират в пъзела на живота. Висшите сили са в нас и е достатъчно да се обърнем навътре в себе си,за да ги открием. Ти намираш Светлата пътека по един начин,аз по друг. Ти,загрижена за хората около теб,да ги трансформираш,да ги направиш по-добри…нима не се опитваме и двете да постигнем едно и също-)))). Целувам те и аз и ти обещавам, че ще нищя теб и още един специален човек-))))). И неговото име ще сложа тук-))))

 3. Aleksandra Feodorova Says:

  Направо съм изумена!Все едно е писано за малката ми дъщеря , Олга!Не ме питайте защо ,но кагато я родих самостоятелно реших , без мисъл ,съвсем интуитивно , че ще се казва така и ….ето я вече , на 22год. и вашият анализ на името и я покрива напълно , дори и това че е зодия Телец , роди се на 19май , а термина ми беше на 1 юни.Благодаря ви!

 4. ЗА Aleksandra Feodorova: Радвам се-))). Анализът на името е посветен на моя много близка приятелка Олга-)))

 5. Изумително е. Светкавица премина през мен. Даже съм леко объркана. Малката ми дъщеря е Олга и е родена на …. Много точна характеристика. Описва изцяло темперамента на детето. Благодаря Ви!

 6. ЗА ЕЛЕНА: Много ви благодаря-)))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: