Л И Л И

41_gedez

( в памет на Лили Маринова,жената,която знаеше много за астероидите
и неподвижните звезди и която се превърна в част от Небето,което обичаше…Ще се срещнем там…Врабче…)

Бъдещите мама и татко,могат да изберат едно от най-нежните имена за сво ята вълщебница  – Лили. Малкото момиченце ще е очарователно, магнетично и много любвеобвилно. Привлекателна, Лили ще ви дари с цялата си любов и ще направи животът ви вълшебен. Трябва да знаете,че вашето детенце ще има много изтънчен вкус и за това я обграждайте с хубави предмети и произведения на изкуството. Целта на малката Лили е да направи света по-добър и да внесе в него красота.

Името и ще е под влияние на планетата Венера и знака Дева. Полето и за изява ще е насочено към безкористно служене на хората чрез своето творчество и хармонията,която ще умее да създава. Склонна да търси първопричината, принцесата няма да се задоволява с еднозначен отговор. Тя винаги ще пита „Защо”, а мама и тате ще и обясняват и обясняват, докато Лили не реши, че е стигнала до ко рена на това, което я вълнува. От друга страна ще трябва да знаете, че името дава и определена зацикленост и повторяемост на определени периоди в живота, пора-ди двете еднакви срички.

Мистичният знак на Лили е Риби- полето на тайните и саможертвата.

Насочете сладкия бонбон към изучаването на чужди езици. Ако не пътува, то поне ще се интересува от културите по света. Съгласно планетарния си код, Лили ще достигне своя блясък, като премине през изпитанията на волята и на уединението. Малкото момиченце ще е много потайно, така че няма да сте в състояние да разбирате истинските му чувства и мисли. Порастнало,то ще гради само и единствено бъдещето. Всичките и действия ще са насочени в реализирането на своя идеал. Миловидната Лили ще води голяма борба между материалното си оси-гуряване и духовното си развитие. Понякога сама ще застава на кръстопът, коле-баейки се за посоката. Склонна е да прави компромиси, но ако нараните чувствата и, ако забележи,че мама и тате не я обичат с цялото си сърце, тя ще се превър-не в безжалостен и отмъстителен воин. Много трудно ще получите прошка от нея, защото за Лили, любовта е висш израз на Вселенската хармония. Вашето момичен це ще обича и чрез слуха си. Тя много точно ще улавя емоциите на хората около се бе си – по думите,по интонацията им…

Имайте предвид, че ако постъпите лошо с нея и я наказвате за всяко нещо, Лили ще ви покаже такъв инат, че ще се молите тя да ви накаже,а не вие нея…Уве реността в собствените и сили ще се развие само, ако има силно рамо до себе си. Съдбата и е свързана с Божествените сили,които ще получи,за да развие духовните си качества.

Буквата „Л” е и нейното начало и висшия смисъл на живота и. Изкуството ще присъства непрекъснато около нея. Слабостта на Лили, както и препятстви-ята, ще идват точно от ума и. Тя ще обича разнообразието и нейните високи изиск вания към другите ще доведат до нервно напрежение.

Вашата малка идеалистка ще е щедра и чувствителна към чуждото нещастие. Много внимателно ще подбира на кого да подаде ръка, така че не се притеснявайте,че някой ще я подведе. Напротив! Лили ще действа като рентген. За нея ще важи „ Проверката е висша степен на доверие!”. В здравословен план, може да има проблеми с белите дробове.

Дайте цялото си сърце на Лили, тя никога няма да злоупотреби с това!

Успех на мамите и татковците,чиито малки  принцеси носят нежно то име Лили!

ДАНИЕЛА  ТОДОРОВА – КАБАЛА

(ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МАТЕРИАЛИТЕ В ТОЗИ САЙТ,МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪС СЪГЛАСИЕТО НА АВТОРКАТА)

Реклами

5 коментара to “Л И Л И”

 1. Мира Says:

  Много се извинявам, аз ли нещо бъркам, сайтът ли е променен….не знам. Но от 1 час се въртя в блога и не мога да открия въпроса си и евентуално дадения ми отговор….Къде бъркам, къде да потърся?

 2. ЗА МИРА:Отговорено ви е там,където сте задала въпроса си и той е в Годишна номерологична прогноза.Задала сте въпроса си на 16.06.,а аз съм ви отговорила на 17.06.2009 в 13 и 23 часа.

 3. Мира Says:

  Открих го. Благодаря и тук още един път. И извинявай за размотаването ми из блога ти, но го препрочитам от всякъде и явно се губя на моменти:))))

 4. здравей кабала.. случайно попаднах тук и не съжалявам.. аз съм лили.. безкрайно точно и вярно е всичко написано..бл ти нека съдбата е с теб

 5. karya@abv.bg Says:

  Здравейте, до сега не бях чела толкова точно и вярно описание на носещите това име. Браво!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: