Д А Н И Е Л / Д А Н И Е Л А

122_gedez

Ако решите,че вашият принц или принцеса трябва да носят името Даниел/ Даниела,то трябва да знаете,че вибрациите им са едновременно много тежки и силни. В превод от иврит означават „Мой съдник е Бог” или „Божи Съд”.

Ако момченцето е Даниел,то мама и татко ще открият колко силна интуиция има то. Неговата планета е Прозерпина, символ на регенерацията и големите трансформации. Около малкият Дани винаги ще има някаква магия, която ще привлича околните. Неговата скрита планета е Луната и това показва, че за вашето бебче най-важни ще са условията на живот и любовта,която му давате. Реакции те му по отношение на хората ще зависят от емоционалното му състояние.

Според Кабала, името „Даниел” носи тежки вибрации на заблуждение и са мозалъгване. За това е добре мама и татко да го научат на търпение.

Ако имате момиченце и то носи името Даниела,бъдете уверени,че то няма никога да стои на едно място. За разлика от мъжкия вариант на името, това е осно вано на динамиката,амбицията и концентрацията въху самото действие. Планетата на Даниела е Марс. Жизнената принцеса изобщо няма да стои на едно място.

Според Кабала, вибрациите показват желание да покаже на света колко много знае.Всички около нея ще извличат полза от действията и, както малкото момиченце ще търси изгода от околните.

Астрологичният знак на бебе Даниел е Скорпион,а мистичният – Водолей, което показва реформация чрез рискове, корекция насъдбата,благодарение на наследствеността. Никога не наказвайте Дани без причина. Той няма да ви прости това и горчилката ще остане в сърчицето му. Не е лесно да се живее с този принц. Синчето на мама и тате ще се насочи към родовите традиции и корени,както и към езотеричните науки. В отрицателен план,ако не му осигурите необходимите условия, мъничкото дете може да стане заядливо и да зацикли на едно място.

Астрологичният знак на бебе Даниела е Стрелец,а мистичният-Риби,което показва духовната насоченост,тайните знания и готовността за саможертва на мо миченцето. Мама и татко трябва да я насочат към изучаването на чужди езици.

Докато малкият Даниел ще е послушко и ще се стреми да изпълнява задачите на тате и да обожава мама, то в същото време, Даниела ще си прави каквото си поиска и винаги ще мърмори,когато трябва да стои на едно място. Принцът ще е като тихо и спокойно езеро,което отгоре ще е гладко,а вътре ще е раздирано от противоречия. Принцесата ще е като буря в чаша вода.Тя няма да скрива чувства та си.

За да се развият като личности, двете бебчета трябва да преминат през изпитанията на  закона, самоизразяването, висшата хармония,любовта и волята. Трябва да знаете, че тези имена носят голям творчески импулс и за това е добре де цата да имат някакво хоби. Слабото място на малкия Даниел ще е Марс с неговото бунтарство и непредсказуемост на емоциите. За Даниела,това ще е вироглавството и нейната войнственост,когато усети,че е засегната.

Мама и татко трябва да знаят, че малкият мъж болезнено ще понася самотата. Той винаги ще се нуждае от подкрепа и от партньор,който да го разбира без думи.

Амазонката Даниела ще е много силна и издръжлива на изпитанията. Тя ще се оправя сама. За нея е важно само да усеща присъствието на мама и любовта на тате. Тези имена показват силна марсианска енергия и самодостатъчност. Малките бебчета много често ще променят съдбата си,за да съхранят основаната програма,която трябва да реализират в този живот. Идеите и целите на сладурите не са защитени и ще се реализират в по-късна възраст,след 40 години. Те винаги ще се стремят към хармония и стабилност в любовта.

Малкият Дани има уравновесеност на Ин и Ян елементите. Трябва да знае те,че Даниел и Даниела могат да развият силен егоцентризъм и желание да доминират над станалите. Нека малките зайчета да общуват с много деца. Те не са истински доверчиви,така че, не си мислете,че каквото им казвате,ще го приемат за чиста монета. Двете дечица винаги ще подлагат думите ви на проверка. Изпитанията им ще са свързани със силното им желание за бързо израстване. Научете ги, че човешката истина е субективно понятие и тя има много страни. И тъй като са склонни към максимализъм,вашите деца ще се съсредоточават върху една идея,която са склонни да разрушат всеки път,ако не са доволни от резултата.

Даниел и Даниела ще имат толкова много енергия,че често няма да знаят къде да я вложат. вътрешно ще страдат от приятели и близки, но няма да си позволят да покажат слабост. По-скоро,ранени,те ще се превръщат в животни,които проявяват агресивност,когато са простреляни.

Мисията на принцът и на принцесата е служене в името на любовта и те ще и се подчиняват. Мама и тате трябва да знаят, че само с добра дума и благост могат да накарат своите деца да изпълнят тяхна молба. Никога със заповед!

Даниел и Даниела не са много различни. При тях всичко се следи от Горе. Всяка мисъл и действие дава отражение, и то много силно, върху Невидимия свят. Грешната крачка ще бъде наказана. Единствената разлика между тези деца ще е това, че принцът Дани ще е по-потаен, отколкото войнствената принцеса. Той трудно ще ви допуска до себе си,но ако го направи ще е завинаги. Малката Даниела ще е по-отворена към хората.Вечен оптимист,тя може да е едновременно милостива или да се превърне в жесток отмъстител.

Успех на мамите и татковците,чиито малки принцове и принцеси носят имената Даниел и Даниела!

ДАНИЕЛА  ТОДОРОВА – КАБАЛА

( КОПИРАНЕТО НА СТАТИИТЕ В ТОЗИ САЙТ МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪС СЪГЛАСИЕТО НА АВТОРКАТА)

Реклами

15 коментара to “Д А Н И Е Л / Д А Н И Е Л А”

 1. Георгиева Says:

  Колко много истина има в написаното! :)))
  Изумена съм!

 2. wsi4ko e istinata do poslednata napisana duma ,az sushto sum izumen !! Brawo 🙂

 3. Даниела Says:

  Като го четях имах чувтвото,че е описан животът ми. Вече съм на 39г и мога да потвърдя,че всичко е вярно. Родители помислете добре за това име защото животът на Даниелите не е лек – вярно помъдряват на около 40г но си има цена.

 4. Даниела Б. Says:

  Направо съм шашната! Дори аз самата не бих могла така добре да се опиша!

 5. Леле!!! Току що прочетох описание на своя 40-годишен живот! А мислех, че е от зодията! Удивена съм, нямам думи!

 6. Лилия Величкова Says:

  Наистина съм изумена!Много точно описвате сина ми!

 7. Даниела Драгова 29.02.2012 г. Варна Says:

  Харесвам името си и явно е имало защо!? Според моето мнение почти всичко от казаното е в сила и за мен самата. Видях себе си.

 8. ЗА Даниела Драгова : Благодаря ви!

 9. да наистина, за мен всичко е вярно! защото аз съм Даниела и наистина в един момент мога да бъда мила, а в следващия да съм жесток отмъстител! или пък това че наистина съм много труден характер и доста се ядосвам щом съм наранена. ;д спред мен това са много точни думи за хората с имената Даниела,Даниел.

 10. Daniela Says:

  A пък аз съм и Стрелец, освен Даниела, учила сам в английска гимназия, като малка бях с огромна енергия – имах чувството , че като подскоча и ще излетя :).. хобито ми беше да рисувам, силно желание за изява- пеене , рецитиране и за закрила на по-слабите.- изобщо пълно съвпадение…. семейството ми казваха Ели, може би това е променило малко вибрациите… научих се на търпение, и много си харесвам името !

 11. Даниела Says:

  Абсолютно вярно

 12. А за името Радостина може ли да опишете на същия принцип?

 13. ЗА Azzi: Записвам си това име, но ще ми отнеме време, за да го разгледам подробно.

 14. Всичко написано в тази статия е до изумителност вярно макар и с някои леки особености, които все пак като правило са типични за отделния човек!!!

 15. Даниела Says:

  Не името прави човека, а обратното 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: