ДИМО

be6

Ще започна с името „ДИМО”

ДИМО носи в себе си желанието за висша хармония и любов. Намира се под влиянието на Венера, което показва нуждата му да бъде обичан и желанието му за стабилност. Малкият Димо няма да се чувства добре в хаоса. За него е важна стройната система на баланс. Слабото място на това име е свързано с нуждата за по-голяма свобода и с непостоянството в заниманията. Проблемът е,че умът му ще е по-скоро на духовно ниво,което ще го прави трудно разбираем за околните. За бебе Димо ще е важно разположението на Венера в хороскопа,както и знакът Стрелец.

Ако решите да кръстите новороденото с това име, трябва да знаете,че то символизира пътешествията и мисионертсвото. Свързва се с висшата любов и хармонията. Разбира се,това може да доведе и до прекален идеализъм и самозалъгвания, особено,ако датата на раждане и бащиното име не са в съзвучие. „ДИМО” е духовният авторитет и идеологията, законът и тънкият вкус. Малкото дете,определено ще си е естет. Уединението ще е много важно за него. За да се реализира във висша степен, Димо,трябва да премине през препятствията,свързани с егото и властта, пред самоизолацията и тайните знания, през самоосъзнаването и общуването и проблемите,свързани с личните взаимоотношения и любовта. Целта в живота на бебе Димо е силно защитена и рано осъзната. Името е производно от Димитър. Като енергетика е свързано с настоящето и с възрастта между 29 и 58 години. Вибрациите му са насочени към висшите цели,подкрепени със знания,които ще се приложат в настоящето,в името на хармонията.

Димо е много подходящо мъжко име,защото развива общуването,контактите и нетрадиционните идеи за свобода и развитие. Друга планета,която му оказва влияние е Меркурий. Малкият човек ще зависи много от възпитанието и семейната среда и от истината. Магическото число на Димо е 21. В езотеричен смисъл,той притежава енергетиката на Черния Маг,но насочена правилно,ще се развие по пътя на Светлината.

Първият стремеж на малкото бебче,носещо това име,ще е свързано с любопитството за света,творчеството и красотата. Отдавайте му нужното внимание,защото ще обича да е в центъра и да има публика. Ще му е трудно да се подчинява на някакви норми. Колкото повече расте,толкова повече ще ви учудва с нестандартното си мислене. Не го поставяйте в никакви рамки,защото Димо ще си ги счупи като едното нищо и пак ще тръгне натам,където си е решил. Неговата цел ще е свързана със създаването на своя,собствена система от знания и разбирания за света. Винаги ще приема мнението на мама и тате,но ще си ги пречупи през своите си възгледи. Не наранявайте Димо! Той никога няма да отвърне,но ще го запомни за цял живот. Липсата на защита на това дете е свързана с вечния му идеализъм и вярата в доброто. Така става лесно ранимо,но нима е лошо да вярваме с добрите феи,приказките и Дядо Коледа?!

Успех на мамите и татковците,чиито малки принцове носят името „Димо”!

Даниела Тодорова – Кабала

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: