ИМЕНАТА НА ВАШИТЕ МАЛКИ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ

be2

В номерологията, един от важните фактори за определяне на целта в живота ви, е името. Родителите подсъзнателно го избират, с тайната надежда, ние-децата им,да имаме по-добър живот от техния. В старите български традиции, първото дете се кръщавало на свекъра или кръстника. Следващите носели имената на свекървата,бащата,майката и т.н. има хора,които и до днес спазват тази последователност.

В езотериката има правило,че наричайки младенеца с името на някого, то той ще поеме и част от кармата му. За това е добре да измените поне една буква, за да получите нова вибрация, която би подхождала на датата на раждане на малкото човече.

В тази поредица ще ви представя значенията на някои имена, както и влиянията им,които те оказват в материалния свят. Разбира се,това не е достатъчно основание да изберете което и да било от тях. Някои ще ви се сторят неподходящи и с „лоши” вибрации, други ще ги приемете,но всъщност, всичко ще зависи от датата на раждане, бащиното и фамилното имена. Комбинацията от всички тези фактори ще покажат т.нар. Златно число на детето ви, неговата истинска същност, адаптация, защита и професионално израстване. Понякога, „лошото” име ще е подходящо за малкия бебчо, особено,ако разположението на планетите,които го управляват, в неговия рожден хороскоп, е добро. Ще ви покажа и магическите значения и енергии на имената. Няма да съм в състояние да дам обяснение на всички, но поне на най-често използваните…

ДИМО

АНАСТАСИЯ

АТАНАС

АТАНАСКА

АЛЕКО

О Л Г А

Д А Н И Е Л / Д А Н И Е Л А

Л И Л И

СИЙКА

Даниела Тодорова-Кабала

Реклами

98 коментара to “ИМЕНАТА НА ВАШИТЕ МАЛКИ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ”

 1. Много е смешно, когато някой се пише експерт в нещо, а дори не знае правилния му правопис.

 2. ЗА МОRWEN: Не виждам връзка между коментара ви и това,което съм написала. Обяснете за какво става дума-)))

 3. Чеше си езика бе, драга! Драскоти някакви глупости, колкото да не заспи от скука и безделие…

 4. Може и така да е,Апостолов-)))),но аз съм длъжна да проверя…Всичко разчепквам-))))

 5. Дисциплината се нарича нУмерология, от латинското „нумерус“, а нОмерологията, което – признавам – е разпространено в България (също като „натуралните актове“), но не е коректното название.

 6. Апостолов, айде стига си бил на всяка манджа мерудия. Където и да отворя все теб виждам, все недоволен и все само колкото да напишеш нещо.

 7. Можем да спорим по този въпрос…В началото и аз го изписвах нУмеро…,но след това се замислих,че в българският език не казваме нумер,а номер. Отделен въпрос е,че в руския език също се изписва нУмерология. Наясно съм с изписването на тази дума,така,че бих ви посъветвала преди да си правите изводи за мен,просто да ми го напишете в по-шеговит стил или нещо подобно…Бих го приела,но не и когато във вашия блог също се срещат доста правописни грешки,вие да ми давате оценка. Ще ви посъветвам да прочетете една статия на човек,когото дълбоко уважавам, Муси Дачева ,относно начина на изписване на думата.
  http://www.temura.net/article_007.html
  Интересно как трябва да напиша думата ‘нОмериран“ или „нУмериран“? И защо,тогава не пишем нУмер,а не нОмер?! Странно,нали? Аз не съм нито в Русия, нито в Германия (Nummertoßen),нито в Италия. ( Последните имат друга дума,която означава „номериран“.
  Признавам,че може и да сте права,но трябва да ме убедите в това- и двете думи се използват в писането. Това е все едно да ми кажете,че се пише обЕца,но не може да се напише обИца…

 8. Да, въпросът е, че названието не идва от български език. Докато номер е българска дума, нумерология не е. Тя е наука за числата. Именно за числата, а не за номерата. Защото номер на български се използва в различно знаечние от това на нумерус на латински. А ако думата беше побългарена тя нямаше да е номерология, щеше да е номерознание (или по-скоро числознание).

 9. Бтв, ако погледнете в гугъл (макар той да не е универсална мярка) думата „нумерология“ има около два пъти повече резултати от „номерология“. И мисля, че повечето номеролози са се подвели точно по г-жа Дачева.
  Тя дава следните аргументи:
  1) В моите книги съм писала „номерология“, значи е вярно. (За съжаление, позоваването на себе си като авторитет не е аргумент за нищо)
  2)В българския се казва номер, а не нумер (Да, но в българския език, номер е точно определено *поредно* число, а не число, както е в корена на думата.)
  3)И Лиана Антонова го пише така. (А ако тя го пише грешно, трябва ли всички да го пишат така?)
  4) В руския се казва нумерология, защото там има дума нумер.(Много йезуитски не се споменава, че използваната форма обикновено е точно номер, нумер е рядко използван дублет, за който дори не съм сигурна дали е коректен.)
  5) Освен това на френски ном било име, а нумерологията имала общо с имената. (Да, но на френски въпреки това се пише с у, а и досега беше обяснявано, че чуждите думи нямат значение.)

  По тази логика (ако идваше от номер) на английски би трябвало да е numberology (от английското number), а там все пак е numerology.

  Досега не си бях дала сметка, че някакви светила налагат некоректни названия. И да, вероятно накрая ще ги наложат.

 10. Признавам,че вече започвам да се замислям над това,което казвате…Ако трябва да съм откровена,до преди да ми направите забележка,непрекъснато съм се колебаела коя е правилната дума. Относно некоректните названия,вероятно причината е че тръгваме от логиката,която ви посочих и аз. Специалистите в областта на българския език би трябвало да са тези,които да обяснят кое, как и защо се пише. Благодаря за пояснението-))).За мен е изключително полезно-)))). Сега ми хрумна една идея…А защо не напишете една такава статия с подробно разяснение? Мисля,че това ще е важно. Поздрави от мен-)))

 11. Може и да съм песимист, но мисля, че това е най-толерантното отношение, което ще срещна. И ако напиша такова нещо, вероятно един куп хора ще реагират остро и ще се позоват на стауквото, г-жа Дачева и кой знае кой още. Но може би си струва, знам ли.

 12. ЗА MORWEN:Аз винаги съм била оптимист-))) и мисля,че си струва да се напише подобна статия. Не ме оправдава,разбира се,как съм изписала думата…трябвало е да се поровя повече,но за това пък с радост приемам труда на хората,особено тези,които умеят да ме убедят,а повярвайте,при мен това е мноооого трудно-))). Отношенията си с хората ги градя,когато винаги се поставям на тяхното място.Понякога се ядосвам,но то кой ли не стига до там-))).
  Да ви кажа,не мисля,че някой ще реагира остро. Все пак,тази дума се е използвала преди 1944,след това,знаете последствията за тези,които са се опитвали да се занимават с подобни науки. За това я приемам като „нова“ дума. За това е нужно обяснението и -като корен и основа.Ако все пак има и такива,които се опитват да парадират със знания,подкрепени от статукво,то си е в техен минус-))).

 13. Силвия Says:

  Силвия Красимирова Георгиева,родена на 4.11.1986 година,вторник,около 15:00 часа.
  Какво бъдеще ни очакава със съпруга ми Здравко Иванов Георгиев,роден на 28.06.1976????????

 14. ЗА СИЛВИЯ: Задайте конкретен въпрос,в противен случай,така погледнато,вашето запитване изисква подробен анализ на двете астрологични карти.

 15. теодора Says:

  Пиша до Вас, Даниела, с надеждата, че някой, който е навлязъл в тайните на числата и имената може да ми помогне в избора на моето дете, което чакам скоро. Колебаем се между имената Стефан, Стоян и Георги, тъй като терминът ми е точно на Гергьовден…

  Е, ако можете да ми помогнете, ще се радвам

  с уважение и успех на форума

  теодора

 16. ЗА ТЕОДОРА: Е,щом ще е по Гергьовден, ще трябва да е Георги-))) Идва си с името. И Георги и Стефан носят малко по-женствени вибрации, свързани с Венера. Стефан е име, което показва, че детето рано ще осъзнае своите цели и те ще са защитени. При Георги е малко по-трудно-))). Стоян е име, което показва промяна и творчески подход. При Стефан и Стоян ще има голяма борба между материалното и духовното и е доста тежко,като име. Реално,изборът на име зависи от имената на родителите, от датата на раждане. Добре е да има допълване на вибрациите.

 17. Диана Says:

  Здравейте кабала!Казвам се Диана и бих искала да знам какво означава моето име и какава вибрация носи

 18. ЗА ДИАНА: Името ви носи вибрациите на силата и действието. В средата на живота си ще намерите вашата истинска цел, която не е много защитена и ще се наложи да преминете през доста препятствия.

 19. Свилена Says:

  Здравейте, има един въпрос който много ме тормози но не разполагам с необходимото време за да изчакам отговор от астролог.
  Скоро ще раждам и бяхме измислили име на детето отдавна и дори сме свикнали с него. Едва вчера изчислих вибрацията на цялото име (собствено+бащино+фамилно), тъй като доесега мислех че само собственото има значение. Излиза 9. Тъй като в книгата на Муси Дачева Номерологичен календар откривам прекалено много истини за себе си и всички мои близки се стреснах когато видях 9, тъй като описанието е меко казано плашещо….прочетох какво ли не от вчера насам и не мога да реша какво да правя, не ми се иска да му натоваря съдбата по някакъв начин.
  Въпроса ми е дали са ми основателни притесненията, да сменя ли името? Наистина ли е така неприятна тази т.нар. Съдба 9
  Много ви благодаря за вниманието.
  С уважение :Свилена Йорданова

 20. ЗА СВИЛЕНА: Не е важна само вибрацията на имената, а и датата на раждане, т.е. комбинацията от тези цифри, както и определянето на кармични обременености в самото име и дата, ще датат отговор на вашия въпрос. Нали не смятате,че всички, които са под тази вибрация имат някакви проблеми?!-)))). Астрологията, при всички случаи ще потвърди това, което е свързано с цифрите..Освен това, се прави анализ на минали инкарнации и характеристики, които се носят и в този живот, което пак е свързано с дата и имена, родови наследства, по баща и т.н. Не мислете,че само по вибрация на името ще видите и съдбата на детето, но ако се притеснявате толкова,просто променете някоя от буквите на името.

 21. Здравейте, искам да знам имената Анна и Емма какви вибрации носят.

 22. ЗА irafinance: Трябва да ви кажа, че и двете имена носят определени тежести, с това натрупване на съгласни. И двете ще дадат прекалена чувствителност, но ако трябва да избирам между тях, бих предпочела Анна, защото ще е с малко по-голям хъс, за да се покаже.

 23. Благодаря за отговора. И двете имена вече сме ги дали :). Емма, няма да има хъс? Като го съчетаем и с Риби…може би няма да е от най-амбициозните?

 24. ЗА irafinance: В духовен план, Емма много добре кореспондира с риби. За това и избягвам да тълкувам имена,защото всичко зависи от датата на раждане и самия хороскоп на човека.

 25. здравей мога ли да помоля за помощ на избор на име на бебе бихте ли ми отговорили как да се свържа с вас за да изчислим име за момче.предваително благоария

 26. ЗА milena: В блога има изписан е-мейл и телефон за връзка

 27. Таня Says:

  Преди да родя сина си, бях решила да го кръстя Йоан. Под натиска на родителите на бащата склоних на Иван. Но все си мисля, че това не е името подходящо за него. Роден е на … Да променя ли името му. Това ще го промени ли? Все се ядосвам, че е взело всичките недостатъци на Ивановците от рода им.:)))

 28. ЗА ТАНЯ:Това не е отговор,който изисква пет минутно смятане на дата. Всичко зависи от пълното му име, както и се правят анализи на имената и на хороскопа му, защото, в зависимост от планените и тяхното положение, името може да засили или отслаби влиянието на някоя от тях, когато е необходимо.

 29. Здравейте Кабала, сина ми се казва… Ще има ли късмет в живота…? Благодаря предварително …

 30. ЗА ТАТЯНА: Късметът е относителна категория и всеки има различно разбиране за него. Синът ви ще има проблем с това какво точно да иска от живота. Ще има противоречия между емоции и желанието си да изпъкне, и поради тази причина, чувствата му ще са дълбоки, ама прекалено дълбоки, може да е и отмъстителен, ако бъде тежко наранен. За сметка на това, много точно ще анализира ситуацията, когато става дума за печелене на пари и точно там ще бъдат неговите усилия.

 31. Благодаря ВИ…от сърце.Весело посрещане на празниците…

 32. Здравейте, заквам се ………….. Може ли да ми кажете какви вибрации носи името ми 🙂 Благодаря предварително!

 33. ЗА СТЕЛА: Не правя анализ на имената тук, но по-неже, вашето е по-кратичко, ще ви кажа, че не е много леко, защото предполага да изживявате сривове в живота си и да започвате на чисто, което се потвърждава и от датата ви на раждане, т.е. имате засилено действие на вибрация, която ще ви кара да разрушавате тези неща, които не са здрави в живота ви, колкото и да не ви се иска. Относно вибрацията ви, осъзнаването е първата стъпка към промяната. Трябва да сте наясно, че предателствата, които изживявате във връзките си, целят да ви научат на смирение и не трябва да обвинявате никого за това.

 34. Анелия Ганева Says:

  Здравейте , казвам се…. . Исках да Ви попитам каква роля играе в живота ми момиче с име ….. Дали тя е моя спътник-приятел 🙂 Понеже мисля , че сродните ни души не е нужно да са от другия пол. В този си живот може би бихме ги срещнали като приятел/ки. Благодаря Ви предварително 🙂
  ПС : И ако може да ми кажете нещо и за името ми 🙂

 35. ЗА Анелия Ганева: Както се казва, между вас е направо като „влюбване“ от пръв поглед. Не знам какво разбирате под спътник-приятел и дали говорите за много личен план, но определено имате много силна връзка двете и тя не е само от този живот. Името ви предполага много борба в този живот, а и вие си усещате,че имате някакво призвание, което ще откриете доста по-късно,когато няма да акцентирате толкова върху взаимоотношенията.

 36. Анелия Ганева Says:

  Като казвам спътник-приятел имам предвид някой , който няма значение къде е , на какво разстояние , просто връзката е силна и мога да разчитам на него , приятелство без пречки 🙂 Не знам какво имате предвид с „много личен“ план. Тя е най-добрата ми приятелка. 🙂 Призванието ми има ли нещо общо с нея…просто нещо недоразбрах какво имате предвид с това призвание и че тогава няма да акцентирам толкова върху взаимоотнояенията когато го разбера. Какво значи ,че имаме връзка от минал живот ?

 37. ЗА АНЕЛИЯ ГАНЕВА: Ами, с толкова патос го написахте,че реших,че може да има повече от приятелство,без да се обиждате-))).За мен няма значение любовта и полът, но да, наистина имате изключителна връзка. Казвам от минал живот, защото връзката ви не е от сега, срещали сте се и в минал живот с това момиче. Да,вие прекалено голямо внимание отделяте на взаимоотношенията и мислите за тях-))),това имах предвид.

 38. Анелия Ганева Says:

  Просто смятам взаимоотношенията между хората за изключително важни. А иначе за другото…няма проблем , важното е , че в крайна сметка се разбрахме , че става въпрос за приятелство . Благодаря Ви много 🙂

 39. Анелия Ганева Says:

  А може ли да Ви попитам … Колко дълго ще продължи връзката ни с приятеля ми . Аз съм родена на ….

 40. ЗА Анелия Ганева:Е,това няма как да го знам,както и дали е сериозно…това не се изчислява с математика и такъв дом в астрологията няма

 41. Анелия Ганева Says:

  Мислех , че можете да кажете нещо. Като съм чела , много жени са Ви питали за подобни неща и сте им отговаряли…хубаво – лошо , няма значение.

 42. ЗА АНЕЛИЯ ГАНЕВА: При някои това се вижда, при други не.

 43. Анелия Ганева Says:

  От любопитство , а и защото не разбирам …. не се вижда , защото не е „написано“ , цифрите не влияят на това , или защото нещо пречи да се види , но то все пак си се знае ?

 44. ЗА АНЕЛИЯ ГАНЕВА: не винаги датата показва определени неща. Всичко си е написано

 45. Здравейте :))Зададох въпрос и под друга ваша статия и дано не ставам нахална и с този си въпрос,но и тази тема ме заинтригува.Скоро ще си имам бебче и дълго умувах за името и се спрях на името Кристина,какво бихте казали за него?

 46. ЗА STELA: Кристина е с много силни вибрации,трябва да ви кажа, въпреки че,от друга страна има и доза кармичност и забавяния в живота,но носи едно от господарските числа от 4-та степен. И все пак, предстоят и много промени, във всякакъв аспект. Много зависи от датата и на раждане и хороскопа. Реално, едно име нищо не значи. Всичко се определя от дати,планети и останалите имена. Но,както казах, тя ще е нестандартна. Няма да се спира пред нищо и като че ли трусноатите ще я нахусват още повече-))).Малко трудно ще намери целта в живота си.Трябва да е готова както на възходи,така и на падения,но имайки предвид силните числа, това няма да и попречи много-)))

 47. Благодаря Ви много за изчерпателния отговор:)))Хубав ден

 48. Милена:Здравейте:) През октомври дай Боже ще си имаме бебе и мислим да го кръстим Андрей- можете ли да ми кажете нещо повече за него и дали е подходящо!Благодаря Ви предварително- това, с което се занимавате е изключително!

 49. ЗА Milena: няма как да знам дали е подходящо. Все пак, всичко зависи от датата, на която ще се роди, както и от самия му хороскоп, и от останалите му имена. В този случай, ще бъде засилено влиянието на венера, от една страна,т.е. любовта и склонността към материалните придобивки, а от друга е засилено влиянието и на Уран,т.е. всичко ще става неочаквано при него и ще има дотса трудности. Името предполага непрекъснато съобразяване с други хора и големи колебания в личен план.

 50. Здравейте, първо искам да Ви благодаря за интересната статия и хубавият блог!
  И ако не ви отнема много време бихте ли ми казали мнението си за името: Христиана

  Благодаря Ви!

 51. ЗА Sabina Hristova; името показва дълбока чувствителност и емоционалност. В материален план дава кармичната отплата,т.е ще се дадат възможности за развитие. Много голяма интуиция носи това име,но и големи колебания, когато се налага да взема решения

 52. Здравейте,
  Казвам се …….. Ще имам ли дете скоро?

 53. ЗА АНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си и ми напишете отново датата си на раждане, час и място.

 54. Казвам се …………….. Ще имам ли дете скоро?

 55. ЗА АНА: Няма да е скоро, ако имате предвид в близката година.

 56. А поне до 2 години ще имам ли дете?
  Благодаря ви за отговора.

 57. ЗА АНА: Според мен ще е след 2 години.

 58. Недка Иванова Ганева Says:

  Здравейте казвам се …. моята Принцеса -……… г.След като ни изписаха от Родилния дом разбрах че ………-е ден на Света Магдалена но уви беше късно.Какво може да се каже за кармата на моето слънчице.

  Благодаря предварително !

 59. ЗА Недка Иванова Ганева: Тя ще е прекалено емоционална, до обидчивост. Ще има големи промени в личен план. Инат, дъщеря ви ще е доста своенравна. И тя ще постига всичко много трудно. Ще обича да и се угажда.

 60. Здравейте отново,искам да ви попитам последно и повече няма да ви безпокоя- Колко деца ще имам и щастлив ли ще е брака ми? Имената ми са ……..БЛагодаря ви много!

 61. ЗА АНА: Едно е потенциалът,друго е действителността,т.е. може да имате 5 деца,ако искате,но според мен ще е едно, момиченце. Не, бракът има вероятност от разпад.

 62. Мария Ц. Says:

  Здравейте, името на дъщеря ми е ………..,относно номерологията ,моля ви,кажете ми нещо за името й , ако е удобно.Чела съм някои неща и съм склонна да сменя името й на ……………. /кажете ми и за двата варианта нещо/.
  Благодаря

 63. ЗА Мария Ц.: Смяната на име не е толкова просто нещо. За целта се гледа хороскопът на детето и планетата, под която ще е то, както и нейните аспекти и разположение. Идеята е да не се натоварва допълнително, ако е лошо поставена. Освен това се правят анализ на трите имена, заради цифрите. По принцип, не правя такива анализи тук. Името,което сте дала, предполага кармична обремененост в духовен план, касаеща връзките на детето. Няма да е лесен пътя ти,защото ще трябва да научи да поема големи отговорности и да се справя с тях. Реално, името и е под влияние на силно господарско число, но пък е важно на какво ниво ще се отработва. Тя ще е под влияние на големи промени, но ще има възможност и да реализира мащабни проекти. Второто име, което сте решила да използвате сега, е много по-тежко от първото и то не заради друго, ами заради забавянията. Вярно,че ще е философ, но и ще се затваря в себе си. Това е интелектуално име, но е изпълнено с големи и дълбоки съмнения и противоречия.Това е най-общо казано.

 64. Мария Ц. Says:

  Благодаря много за отговора. Ще направя хороскоп на детето за повече информация. Бихте ли ми казали нещо и за името Кристияна …..
  Благодаря.

 65. ЗА МАРИЯ Ц.: Името Кристияна показва човек, който е малко по-егоцентричен и който ще води непрекъсната борба с вътрешните си противоречия. За нея, взаимоотношенията ще са на първо място. Датата и останалите имена са от значение,когато се прави нумерологичен анализ. Гледам самото име,нищо повече.

 66. Мария Ц. Says:

  Благодаря, за изчерпателния отговор.

 67. Чакаме дъщеричка средата на май месец.Спрели сме се на име/София,вашия съвет би ме олеснил.Имам двама сина/Кристиян и Вилиян!Благодаря предварително…..

 68. ЗА СТЕФКА: Името носи вибрацията на духовното развитие, обаче, София е под вличние и на привързаността към материалната стабилност и лукса, така че, ще се наложи да балансира между тях. Чувствата ще са доминиращи, но пък действията и ще бъдат по-обмислени, въпреки,че е името е под влияние на Марс-импулсът и самоизявата.

 69. Сийка Says:

  Здравейте!Случайно попаднах тук,но съм очарована!
  Бих желала да науча значението и енергията , които носят имената на децата ми.Едната е Мария-Виктория … , а малката е Девина….г.
  !Каква съдба съм им дала когато съм избирала тези имена?
  Благодаря ви !

 70. ЗА СИЙКА: По принцип, тиретата в двойните имена не за препоръчителни, тъй като водят до раздвояване на енергетиката на детето, но, първото име показва желание за лидерство и за материално благополучие, както и много опит и мъдрост, натрупан от минали инкарнации. В този живот си е избрала да е жертвения агнец в името на любовта. Тя толкова много ще иска да бъде обичана и обгрижвана,че може да се стигне до там,че да задушава партньора до себе си. На висше ниво, може контролира енергиите си и да има много дежа -ву-та, заради силната си интуиция. Тя е под влияние на Марс и той е добре поставен в нейния хороскоп. Ще е човек на голямото действие. Второто име показва проблеми в личните отношения, както и това, че детето ще преживее доста предателства. За него, приятелствата и мнението на другите ще е важно. Големи трансформации ще име в мисленето. Ще обмисля всяко едно свое действие. Тя е под вличние на Прозерпина и Луна, което показва желанието и да е емоционално силна, а и може да достигне ниво, в което много добре ще манипулира хората.

 71. Калинка Цакова Says:

  Здравейте Кабала,
  очаквам бебенце на …. и се колебаем между имената … Второто и третото ще са…. Много ще съм благодарна ако ме посъветвате кое да избера!

 72. ЗА Калинка Цакова: Това не е безплатна услуга. Освен,че се пресмятат имената,комбинирани с бащино и фамилно, се гледат и планетните разположения, за да не се засили някоя зле поставена планета.

 73. Здравей Кабала!Казвам се Поля… и искам да попитам каква вибрация излъчва моето име!

 74. ЗА ПОЛЯ: Името Поля е под влияние на Слънцето. Като цяло, показва увереност, желание да бъдете обичана, но и диктаторски наклонности.

 75. Христиния Димитрова Says:

  Здравейте,казвам се Христиния бих искъла да разбера каква сила излъчва моето име.

 76. ЗА Христиния Димитрова: Името ви не е с лека вибрация, тъй като показва големи душевни противоречия, както и една изолация от света, за да се анализирате. В същото време, вие ще се налага да сте в подчинено положение и да сте ученикът в този живот, което няма да е по вкуса на желанието ви да сте по-самостоятелна.

 77. Христиния Димитрова Says:

  Благодаря ви за този отговор.Дъщеря ми се казва…и е родена на … каква сила излъчва нейното име.

 78. ЗА Христиния Димитрова: Името Иванина е под влияние на господарското число на целителя. То е под влияние на планетата Хирон на висше ниво и Венера на нисше. Числото символизира изцелението, но по пътя на болката в името на любовта. Силен характер с големи физически сили. Алтруист, може да се пренесе в жертва в името на чувствата.

 79. Калинка Цакова Says:

  Моля да кажете за името на детето ми – Никола. Благодаря предварително!

 80. ЗА Калинка Цакова: Никола е под влияние на две тежки планети-Уран и Сатурн, така че, в живота си ще има доста промени и трудности в постигането на целите си. Прекалено много ще се опитва да се съобразява с околните, което не е добро за него, тъй като ще се подведе по неподходящ съвет и може да направи грешка в живота си. Много емоционален , ще търси разбиране и обич, но и сам ще предприема резки промени в живота си, за да създаде по-добра основа за това,което си е наумил.

 81. Здравейте казвам се Златка бихте ли ми казали какви са моите вибрации според името ми 🙂 Благодаря 🙂

 82. ЗА Zlatka: Името ви показва проблеми в личните отношения. Вие сте много емоционална и търсите баланс в живота, като сте склонна, дори, да сте в сянка, ако обичате някого, но в живота ви ще се наложи да поемате много отговорности и ще бъдете подложена на големи промени.

 83. Радостина Says:

  Изчетох описанието на всички имена, които сте дали. Прекрасно описание, много точно казано. Съдя по това, че познавам хора, които носят такива имена. Това ме подтиква да попитам дали е възможно да направите подобно описание и на моето име – Радостина. Би било много вълнуващо да се погледна от една друга, различна гледна точка. Благодаря предварително, в случай че имате възможност да удовлетворите молбата ми. Всичко хубаво!

 84. ЗА Радостина: Радостина, подробно описание мога да направя, но ще е след нова година, тъй като имам много работа в момента, така че, след празниците ми напомнете отново за това

 85. МАГДАЛЕНА Says:

  Кабала , и тук ще ти задам въпрос ,относно името ми и името на дъщеря ми – … , какви вибрации носят имената ни , моето го знаеш, Моля да не се публикуват данните на детето ми .Благодаря ти !

 86. ЗА МАГДАЛЕНА: Вашето име показва самота, но и възможност да се справите с всичко в този живот,стига да сте по-активна и „агресивна“,когато трябва. Името на дъщеря ви много точно отговаря на датата на раждане- ще има проблеми в личните отношения

 87. ivloran Says:

  Може ли да ми кажете по-подробно за вибрациите на името Емма,благодаря Ви.

 88. ЗА ivloran: Натоварването на буквата М не е много добро, тъй като дава известна кармична обремененост, свързана с резки промени в живота, които трябва да овладява. Иначе- дава магнетичност, силна насоченост към материалната страна на живота. Под влияние е на Венера. Ще търи хармония в отношенията и красотата. Знакът на името е Стрелец. Така че, може да се говори за голяма свободолюбивост.

 89. ivloran Says:

  Пак ще се обърна към Вас!Става въпрос за името Бориса,отново благодаря.

 90. ЗА ivloran: Името е под вличние на планетата Венера и на Уран, което показва резки промени в личните отношения.Свободолюбива, ще предприема резки промени в живота си. Ще поема големи отговорности, тъй като ще има и високи цели, а и желание за власт. Знакът на името е Телец.Емоционалната сигурност ще е в стабилната материална реализация. Инат, така че, няма да позволява някой да и се меси в това, което е решила да прави.

 91. Здравейе, може ли да ми кажете нещо за вибрацията на името Соломон. Никъде не намерих инфо за него, освен ,че означава ,,миролюбив,,.

 92. ЗА Iva: Соломон на иврит има още едно значение “ да бъде в благополучие и здраве“. Вибрациите символизират огъня,който преобразува съзнанието. Ще има желание за натрупване на големи знания. Може да бъде много милостив, както и много войнствен. В душата си носи силен стремеж за власт. Ще премине през доста изпитания. Носи, изначално, много силно мъжко проявление, като енергия. Говорим за голяма воля и целенасоченост. Всичко ще му се даде в този живот, стига да работи упорито, тъй като числата показват, че няма да е безвъзмездно.

 93. Здравейте, може ли да ми кажете за вибрацията на името Стоян? Благодаря предварително :)))))

 94. Стоян е под влияние на Венера, така че е роден романтик и е с по-мек характер.Животът му ще е подложен на големи промени. Името показва искреност и човек,който има желание да помага. Умее да пази тайни и носи голяма устойчивост. До него трябва да стои човек,който е с лидерски качества. Стоян е с богато въображение и с вътрешна неувереност. Непрекъснато ще търси хармония около себе си. Създава си определен идеал а жената до себе си и за това са възможни любовни разочарования.

 95. Десислава Says:

  Здравейте, Кабала.
  Бихте ли казала какви са вибрациите на моето име и това на дъщеря ми Виктория, ако е възможно?
  благодаря Ви!

 96. ЗА Десислава: Името Виктория се свързва с новия живот на душата. Преминава през големи трансформации и бих казала, че ще е с по-голяма доза песимизъм. Ще търси добра основа за своето развитие.Вибрацията се свързва с определен кармични уроци. Целта в живота е много добре защитена. Действията и ще са насочени към бъдещето и при нея,любовта ще идва неочаквано

 97. Десислава Says:

  Благодаря Ви за бързия отговор! Приятен ден!
  Бихте ли казали нещо и за името Десислава?
  благодаря!

 98. ЗА Десислава: Името носи големи трансформации в живота и в мисленето. Дава силна интуиция и духовно развитие. Не е под вибрация, която да се свързва с материалното. Трудно взема решение, но когато го направи,никой не може да попречи да върви напред.Целта е добре защитена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: