ИМЕНАТА И ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Освен,че показва под влияние на коя планета се намирате, името ви може да даде информация и за своя зодиакален знак. Това ще ви помогне в цялостното ви нумерологично изследване. Когато комбинирате влиянието на планетата и знака, вие допълнително ще прибавите „цвят“ към характеристиката си. Намирането на зодиакалния знак на името ви ще ви даде информация за някои скрити ваши черти, свързани с наследствеността, възможностите и потенциала, който сте натрупали от минали инкарнации.

ОВЕН-А , М, Ш

ТЕЛЕЦ- Б, Н, Щ

БЛИЗНАЦИ- В, О ,Ъ

РАК-  Г, П, Ь

ЛЪВ- Д, Р, Ю

ДЕВА- Е, С, Я

ВЕЗНИ- Ж,Т

СКОРПИОН- З, Х

СТРЕЛЕЦ- И, Ф

КОЗИРОГ- Й, Х

ВОДОЛЕЙ- К, Ц

РИБИ – Л, Ч

От тази таблица можете да разберете и знакът на вашата първа буква от името, която ще окаже влияние през целия ви живот. Когато числото е по-голямо от 12 го редуцирайте. Има още един начин за пресмятане на зодиакалния знак на името ви,който е свързан с подсъзнателното. От получената сума извадете число, кратно на 12.

Ще ви дам пример с моето име: ДАНИЕЛА=5+1+2+9+6+12+1 = 36= 9- Стрелец, 36-24= 12- Риби. Моят слънчев знак е Риби.“Даниела “ е под влияние на Юпитеровата и Марсовата енергии. В хороскопа ми и двете планети са в знака на Стрелеца. Името ми засилва влиянието на Марс и Юпитер.

Интересна прилика има между двамата най-велики мъже в българската история- Христо Ботев и Васил Левски.

Христо=10+5+9+6+7+3=40 – Рак, 40-36= 4-Рак. Ботев е под двойното влияние на Рака, който има връзка с корените,патриотизма и семейството. Първата буква Х отговаря на слънчевия му знак-Козирог.

Васил=3+1+6+9+12= 31-Рак,  31-24= 7- Везни. Буквата В е под влияние на Близнаци. За това и Апостолът е бил толкова разнолик.

Опитайте и вие с вашето име с тези на близките ви. Ще откриете невероятни попадения и ще си отговорите на много въпроси, свързани с вашия характер и действия в определени ситуации.

автор:ДАНИЕЛА ТОДОРОВА- КАБАЛА

използвани са материали от книгата ми „Нумерология на древните магове“

ПУБЛИКАЦИЯТА Е АВТОРСКА И ВСЯКО КОПИРАНЕ ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЧАСТИ ОТ НЕЯ, МОГАТ ДА СТАНАТ САМО  МОЕ СЪГЛАСИЕ

 

Реклами

382 коментара to “ИМЕНАТА И ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ”

 1. Здравейте, Кабала!Моля не публикувайте данните ми.Казвам се ………….Очаква ли ме развитие в професионално отношение на сегашното ми работно място?Благодаря Ви!

 2. ЗА hRISTOVA: АМА,ВИЕ СТЕ И НАХАЛНА. МИСЛИТЕ, ЧЕ КАТО ИЗПОЗЛВАТЕ НЯКОЛКО НИКА, АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВАРЯМ ВСЕ БЕЗПЛАТНО?! ТАКИВА КАТО ВАС ВЕЧНО ЩЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ ЕДНО НЕЩО- ЗА ДА ВЗЕМЕШ, ТРЯБВА И ДА ДАДЕШ. НЕ СТИГА, ЧЕ СЪМ ТУК НА ДОБРА ВОЛЯ, АМИ И СЕ ОПИТВАТЕ ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНА И ДА МИНЕТЕ МЕТЪР. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НАХАЛСТВОТО ВИ НЯМА ДА СТИГНЕ ДО ТАМ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК!

 3. Здравейте,
  Искам да се свържа с Вас, но не намирам контактите Ви. Интересуват ме услугите, които предлагате и по-конкретно определяне на дата за планово секцио – в моя случай се налага по медицински причини. Какви са условията Ви, срокове, необходима информация за мен и съпруга ми.
  Благодаря

 4. ЗА Fifi: В За връзка с мен и инфромация имам даден телефон и мейл. kabala681@abv.bg. Необходими ще са данните ви, с точен час на раждане. Ако искате, можете да ми пишете или да ми звъннете. По принцип, не вдигам телефона след 16 часа, но ще направя изключение. Има вероятност да не съм в къщи между 19 и 19.30 часа. Дори и да се обадите по-късно, няма проблем.

 5. Здравей, Кабала, казвам се ………., родена съм на …………..часа сутринта. Наскоро започнах връзка с един човек, роден е на ………….. Молбата ми е ако може да ми каже дали виждате нещо в неговата рожденна дата или името и дали ни е писано да сме заедно така да се каже…Знам, че може би е глупав въпросът, обаче не мога да преценя реално, защото научавам неща за него, които буквално ме стряскат и същевременно май започвам да се влюбвам…
  P>S Ако може данните да не ми се публикуват.
  Благодаря!

 6. ЗА Teodora: Не виждам вяръзката ви да се превърне в нещо сериозно, ако говорим за това. В любовта никой не преценява реално, нали знаете. Имайте предвид, че вие сте субективен човек, защото действате чрез емоциите.

 7. Извинявам се за двата поста,но … не знаех дали първия е доставен….отговорът на въпроса ми определено не го знам…всъщност ние вече сме разделени,та сега въпросът ми е : това окончателно ли е?/дано сега правилно съм формулирала питането си/.Благодаря!

 8. ЗА maya: При вас нищо не е окончателно. Има възможност за промяна, но трябва и двамата да го искате.

 9. Цветан Says:

  Здравейте,
  Датата ми е………… Преди няколко месеца бях в Германия и много ми хареса, сега много искам да отида в Унгария. Очаква ли се изляза извън страната в скоро време отново?

 10. ЗА ЦВЕТАН: Преминахте лимита за безплатни отговори.

 11. Датата на раждане ми е………. разделих се с дългогодишния ми приятел преди около месец неговата дата е ……… искам да попитам дали това е края на нашата връзка и ще бъдем ли заедно в крайна сметка?

 12. ЗА АНЕЛИЯ: Задавате взаимно изключващи въпроси. Няма как да ви отговоря с Да или Не на този въпрос, така че го задайте отново.

 13. Здравейте отново, искам да знам дали ще бъда отново с дългогодишния ми приятел, с който съм разделена от от близо месец? Моята дата е ……………
  Благодаря ви за отделеното време!

 14. ЗА АНЕЛИЯ: Няма да бъдете с този човек, а и не мисля, че дори да сте заедно, ще имате бъдеще. Няма такова.

 15. Кабала,извинявам се,но явно езика на асрологията е по -особен и не ми се отдава.Имах впредвид минало отпреди 2-3г.Подтекста на въпроса ми бе имам ли съвместимост с този мъж,имат ли бъдеще отношенията ми с него,а бе с една дума да го допускам ли отново в живота си,Съжалявам,ако съм ви подвела с предишния неправилно зададен въпрос.Хубав ден

 16. Любовта е живот! Says:

  Мили хора, задаващи въпроси тук и на още хиляди места в нета и извън него, не хабете енергията си и времето си в очакване да получите помощ чрез нумерология, астрология, врачуване и квквото още там има на пазара. Вгледайте се просто в себе си – цялата необходима ви информация е във вас самите – просто трябва да я прочетете. Вашите интуитивни хрумвания са вашите небесни хрътки – слушайте интуицията си – тя никога няма да ви подведе. Това как се казвате, как се казват децата ви, любимите ви хора, кога и къде са родени и т.н. няма никакво важно значение за развитието ви в този свят. Вие живеете тук и сега и всичко, което ще ви се случи занапред е във ваши ръце – по-скоро във вашия ум, защото мислите ни днес проектират бъдещето ни утре. Мислете позитивно, мислете с любов – с любов към себе си, към близките си и към Земята, на която сме дошли на гости и изчистете сърцето и мислите си от всичко негативно – тогава ще бъдете в мир със себе си и нищо лошо няма да може да ви докосне. Ще привличате успех, късмет и ще живеете с любовта.
  С риск авторката на блога да ме наругае, не се опитвам да я лишавам от препитанието й – просто мисля, че е време да помагаме на всички да се самоусъвършенстваме, да се обичаме и да рисуваме бъдещето си с любов, а не да се взираме в числа, имена, хороскопи, астро прогнози и врачувания.
  Бог е във всеки един от нас и ние сме част от Бог – затова и силата е в нас – силата, да променим живота съм към творенията на нашия ум.

 17. ЗА Любовта е живот!:Като смятате,че ще ви ругая,защо сте писали? Реално,можех и да ви изтрия. Абсолютно съм съгласна с всичко,което сте написала, с изключение на това, че името и датата не предопределят живота ни.Определя го и още как, в определени граници. Точно това се опитвам да кажа на голяма част от хората тук, които смятат, че имат магия или че изплащат нещо тежко. Силата на мисълта, тласната към депресия, води до само заблуда и автомагия, както я наричам аз. Благодарение на науките, с които се занимавам и благодарение на езотериката, с която започнах през ’97 година, мисленето ми се промени, да не говорим за живота. И мисля, че не сте наясно с нумерологията и астрологията….ТЕ НЕ ВРАЧУВАТ, А ВИ ПОКАЗВАТ ВАШИЯ ПОТЕНЦИАЛ. ДАЛИ ЩЕ СИ ГО РАЗВИЕТЕ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ И ЗАВИСИ ОТ ПЪТЯ, ПО КОЙТО ЩЕ ПОЕМЕТЕ.И още нещо, преди всичко, трябва да се научим да обичаме първо себе си, иначе няма как да обичаме нито останалите, нито Земята.
  П.С. : Между другото, защо не сте го написала със своето си име? Така си е като някаква анонимка, а и излиза, че се криете зад думите-)))

 18. Петя Петкова Says:

  Здравейте. Отдавна не съм се допитвала до вас и се надявам да ми дадете съвет. Имам един по-особен въпрос. Снощи си изгубих джи ес ем-а. Става въпрос за това, че от 8-9 год. насам, всяка година по това време губя нещо материално. Това свързано ли е по някакъв начин с мен, или с промяната на местоживеенето. Казвам се ………………. Моля данните ми да не се публикуван. Предварително ви благодаря.

 19. ЗА IVELINA: Ами,вие нали това ме питахте- дали постъпвате правилно и моят отговор беше, че сте постъпила много точно. Не е езикът на астрологията, а вие използвахте една дума „карма“, която си означава съдба, носеща корени от минала инкарнация

 20. ЗА Петя Петкова: Не мога да отговоря на такъв въпрос

 21. Петя Петкова Says:

  Добре, ако може да ми уточните защо, тези неща не излизат в картата ми? Извинявам се предварително

 22. ЗА Петя Петкова: Извинявайте, но в коя част на картата да търся подобно хипотетично нещо?! Това, което питате не е за нумерология, нито за астрология. Какво смятате, че представлява картата ви?

 23. Здравейте Кабала!Преди една седмица Ви писах,но не знам дали сте получили въпроса ми,затова Ви пиша отново.Извинявам се ,ако се повтарям.Казвам се ……………. в град ……..От 6 години имам връзка с ………………В момента не си говорим,все едно сме разделени.Ще възстановим ли отношенията си?Връзката ни ще продължи ли?

 24. Петя Петкова Says:

  Добре, и аз се извинявам. Грешката е моя. Не ви познавам, но ми харесвате и не бих искала да ви ядосвам или да остане някакво недоволство. С най-добри пожелания!

 25. ЗА Didi: На този въпрос съм ви отговорила още на 20 юли. Следете в коя тема пишете.

 26. Здравейте, Кабала!
  Казвам се ………….. г. Моля Ви, да ми кажете нещо за здравето ми, как е Нямам сериозни болежки и оплаквания, но има ли нещо за което трябва дя се притеснявам и дя му обърна по-голямо внимание За личният ми живот, също, ако може нямам в тази област конкретен въпрос, а просто искам да знам дали скоро ме очаква някаква промяна в профисионалната среда или семейното положение. Бих искала също така да попитам и за брат си, казва се ………….г. При него нещата не вървят иска ми се, ако може и, ако знаете да ми кажете защо се случва така и трябва ли да прави нещо по специално за да се подобри сегашното му положение, и за майка ми също … предстой й скоро сърдечен преглед Тя се казва ……………. Благодаря Ви, много и моля, да не публикувате личните данни. Благодаря, още един път предварително!

 27. ЗА M. Dimovska: Тук отговарям единствено и само на конкретни въпроси. Не мога да ви направя безплатен анализ на целия ви живот, на брат ви и майка ви,защото така, както е написано, ще трябва да пиша точно това. Искам така зададен въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Всичко останало се заплаща, а и аз не съм екстрасенс, за да гадая какво точно ви интересува. Звучи много общо, както за здравето ви, така и за брат ви,личният ви живот и т.н.

 28. Здравейте! Какво може да означава съня, в който баща дава съвет на дъщеря си за кого да се омъжи? Може би въпроса не е за тук, но ако имате някаква представа за това. Аз имам връзка с човек, който не е същия, който се описва в съня. Но тази връзка е продължителна, но има неща, които ме притесняват, нещата определено не вървят така както ми се иска. Аз съм задавала вече въпрос относно бъдещето си с този човек и въпреки ,че според номерологията би трябвало да се развие тази връзка, нещата не се получават, доста съм търпелива, но доколкото се досетих май поне две години трябваше да изчакам. Ще потърся отново въпроса и отговора ви. Но в сънищата ми всичко ме провокира към размисъл и това ме води и към други спомени и все повече се разколебавам. Но и най-вече този сън от баща ми, който е покойник и ме поставя пред повече неясноти относно бъдещето ми с човека, с който съм и търсенето на човека, който е описан в съня. Сънят е сънуван от съседка и е бил доста настоятелен в това, което е казал да ми бъде предадено. Благодаря! Няма да оставям данни, само в случай ,че имате нужда да ви ги предоставя, ще го направя.

 29. ЗА Людмила: За съжаление, аз не тълкувам чужди сънища. Само моите си. Мъртвите никога не лъжат. Само това мога да ви кажа.

 30. … , родена на ….
  в ….

  Въпросът ми е ще започна ли нова работа в … до една година?
  Благодаря

 31. ЗА Лидия Костадинова Богословова:Ще започнете работа, но си мисля, че няма да е точно до края на годината. Може би след това, но определено ще сте доволна

 32. Моля да не публикувате данните ми. ……….., ще намеря ли изход от кашата в личния ми живот, ще има ли положително развитие за мен в личен план? Ще спре ли това страдание и лутане, търсене на себе си, на отговори…?

 33. ZDRAVEITE KABALA,
  imam sledniq vapros kam vas_kazvam se ………, v momenta sam s chovek, s kogoto iskam da spodelq jivota si, no sam malko obarkana i zatova se obra6tam kam Vas, dali s nego bihme imali ob6to bade6te i razbiratelstvo.Toi se kazva …………Molq da ne publikuvate dannite mi:)))) Rumi_I:)))

 34. ЗА Mira: Мира, бъдете по-конкретна. Няма как да знам какво ви е в момента, освен, ако не видя хороскопа ви.

 35. ЗА Rumyana Iliewa: Не отговарям на постове написани на латиница, докато не видях, че пишете от друга държава. Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, защото времето не е било подходящо.

 36. Здравейте,
  Непрекъснато в живота ми има борба и промяна за нещо…дори вече се обърках за добро или лошо…
  Казвам се …………..

 37. Румяна Илиева Says:

  Здравейте Кабала, извинявам се за латиницата в предишното си писмо-казвам се…………..В момента съм с човек, с когото мисля да споделя живота си, но съм малко обаркана и се страхувам, затова се обръщам към Вас. Той се казва …………. Предварително Ви благодаря:))))

 38. Здравейте уважаема Кабала,
  Моля данните да не се публикуват: Дъщеря ми ………………….. си постави за цел и в крайна сметка разведе шефа си ……………… Ще бъде ли продължителна връзката им и ще си намери ли дъщеря ми мъж, които да е на нейната възраст.

 39. ЗА Detelina Todorova: На вас ви е дадена непрекъсната борба, както и проблеми в личен план. В минал живот сте била изключително алчна и голям материалист и сега ще ви се налага да се справяте с доста промени.

 40. ЗА Румяна Илиева: Аз не ви виждам заедно или ако решите, все пак, да се съберете, то ще трябва непрекъснато да се съоразявате един с друг.

 41. ЗА Mia: Не, няма да продължи връзката им. Дъщеря ви, за да има хубава връзка, трябва да е след 27 годишна възраст. Сега, точно на нейната възраст няма да има мъж. Може да е малко по-голям.

 42. Детелина Станева Илиева Says:

  Ще прекъсне ли връзката си ….. с онази другата?
  Казвам се …………

 43. ЗА Детелина Станева Илиева: Мисля, че на подобен въпрос съм ви отговаряла.

 44. Детелина Станева Илиева Says:

  Грешите,за първи път ви питам-вие сте отговорили на ………….Моля Ви, отново да ми отговорите на зададения ми въпрос!Благодаря Ви!

 45. ЗА Детелина Станева Илиева: Възможно е и да греша. Имаше подобно питане за мъж със същото име. Не виждам да се раздели скоро време с другата жена.

 46. Boriana Bojilova Says:

  Здравейте, на ………….. Може ли да ми кажете какво ме очаква в бъдеще

 47. Детелина Станева Илиева Says:

  А след колко време ……… ще се раздели с любовницата си?
  …………
  Благодаря предварително.

 48. ЗА Boriana Bojilova: Тук отговарям на конкретен въпрос, а вашият изисква анализ на рождения и годишния хороскопи. Бъдете по-конкретна.

 49. Здравейте отново – конкретно какво ме очаква по отношение на работата

 50. ЗА Bobi: Задайте въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Не сте конкретна. Аз не съм екстрасенс. Работя с астрологията и нумерологията. Както вече ви писах, въпросите ви изискват прекалено голям анализ.

 51. ЗА Детелина Станева Илиева: За съжаление, това няма как да го кажа. Просто, не се вижда прекъсване на връзката. Може да продължи по-дълго време, от колкото ви се иска.

 52. въпросът ми е ще си намеря ли скоро добра работа

 53. Здравейте Кабала, преди да ви задам въпрос, искам да ви благодаря за вашия блог и за всичко, което правите.
  Предстои ми операция със средна сложност, бихте ли ми казала датата 17 октомври 2011г. подходяща ли е за мен? Името ми е …………

 54. ЗА Mariela: За да ви кажа датата, трябва да направя анализ на вашия хороскоп, както и хороскоп на времето,когато ще се извърши тази операция,т.е. това не влиза в безплатните отговори. Мога да ви дам насока, обаче, ако ми кажете в какво се състои операцията

 55. ЗА Bobi: Не виждам да си намерите скоро добра работа. Ако започнете, то тя ще е временна.

 56. Таня Рангелова Says:

  Здравейте, Даниела! На електронната Ви поща ви зададох въпрос. Моля Ви да ми отговорите!

 57. ЗА Таня Рангелова: Трябваше да ви търся писмото сред останалите. КОгато пишете на мейла, може да минат и месеци преди да ви отговоря. Карам по ред. Не, няма да се оправите скоро във финансов план. Ще има притеснения относно заеми или около финансите на съпруга ви. Може да имате и административни проблеми, в смисъл разходи, свързани с документи.

 58. Здравейте,КАБАЛА. Семейна жена съм, с доста изчерпан брак,по-скоро сме като приятелско съжителство.Аз съм жена здраво стъпила на земята,постигнала съм не-малко неща,но ще ви задам вероятно смущаващ въпрос. Ще срещна ли в живота си друг мъж .Казвам се ………ч.Моля да не публикувате лични данни.Приятна вечер

 59. ЗА Viktoria: Не виждам нищо смущаващо във въпроса ви…А и вие сте жена,която толкова много има нужда от любов, като гледам,че ще гръмнете, ако не давате и не получавате. Ще срещнете друг мъж. Така, като гледам,може и да е скоро, до края на годината имате такава възможност.

 60. Здравейте! Живея с един мъж от година и половина… искам да попитам дали ще успеем да създадем семейство и дали всичките ни проблеми ще се разрешат, или той никога няма да се промени и нещата ще си останат същите! Родена съм на …… ( незнам с точност до минутата). Той е роден на .. Благодаря предварително. Моля да не побликувате личните ни данни.

 61. Zdravei Daniela blagodarja ti za odgovora.iskam samo edno za posledno da te popitam vijda6 li maj v jivota mi i 6te se omaja li.Blagodarjati za vsi4ki saveti i otgovori.Malko hora pomagat iskreno.Jelajati mnogo usmivki i 6tastlivi migove.

 62. Даниела Says:

  Здравейте!Казвам се…..ч.На кръстопът съм.Приключих……,със съпруга ми сме в много обтегнати отношения.Интересува ме дали ще се разделим с него.Той се казва ….
  Ще имам ли нов мъж в живота си?
  Благодаря ти!

 63. ЗА Pavlina: Не виждам да създадете семейство с този мъж. Прекалено сте различни, а и пътищата ви се разделят.

 64. ЗА cecka boteva: Не виждам в близките години такава възможност. На вас ви е даден късен брак, след 33 годишна възраст.

 65. ЗА ДАНИЕЛА: По принцип, на вас ви е заложен развод, а и проблемите ви не са от скоро. Даже се чудя как не сте приключили още през 2008-2009. Въпреки това, обаче, има шанс да не се разделите. Да, връзка ще имате, но няма да е скоро.

 66. Евгения Says:

  Здравейте,
  Родена съм на ….. Интересува ме дали скоро ще си намеря нова, подходяща за мен работа.
  Благодаря!

 67. Даниела Says:

  Благодаря Ви Даниела.Да , наистина 2008-2009 г. отношенията станаха много трудни и за първи път заговорихме за развод.Заради децата и близките само не го направих.Мога ли да попитам само още едно нещо-имали шанс връзката ми с …. да започне отново?Той е роден на ……….

 68. Привет Даниела!Аз се казвам ………….ч.Интересува ме дали ще се разделим със съпруга ми?Той продължава ли връзката си с другата жена?Имам проблеми и с бизнеса ми.Предварително ти благодаря!

 69. Здравейте, случайно попаднах във вашия сайт и съм много заинтригувана. Ако не ви притеснявам и имате желание и време да ви попитам за някои въпроси. Благодаря предварително 🙂

 70. ЗА ЕВГЕНИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,защото времето не е било подходящо. В момента работите ли? Да разбирам ли,че търсите друга работа, но имате и настояща?

 71. ЗА ДАНИЕЛА: Не, няма таккъв шанс. Всичко е изчерпано при вас.

 72. ЗА Dimitrina: Преминахте лимита си за безплатни отговори, а и вече съм ви отговорила на подобни въпроси.

 73. ЗА рР: Ами,питайте,но отговарям на не повече от 3 въпроса.

 74. Здравейте, бих желала да Ви попитам дали виждате да сключа брак в близко бъдеще. Благодаря предварително. Родена съм на ….., бих желала само да Ви помоля да не публикувате личните ми данни. Благодаря!!!

 75. Извинете,как мога да видя по -стари публикации,тъй като излизат въпроси и отговори от август 2011 г. до момента?

 76. Евгения Says:

  Да, имам работа, която не ме удовлетворява и искам да си намеря друга, по-подходяща. Бях взела решение да напусна, но колегите ме молят на този етап да не избързвам, защото имат нужда от мен. Много е напрегнато от месеци, а и самото естество на работа не ми допада. Желая да намеря такава, която ще ми е приятно да върша, без да ме натоварва психически. Има ли изгледи в скоро време да открия това, което искам? Данните ми: ………
  Много Ви благодаря!

 77. Елица Здравкова Says:

  Здравейте,казвам се ….съм.Със съпруга ми сме разделени от вече 6 месеца,имаме и дете.Искам да попитам има ли шанс да се съберем отново.Престои ми също закупуване на жилище въпроса ми е кога най после ще стане.Имам чувството че вобще не ми върви на последък има ли някакъв проблем или е просто моментно състояние.Предваарително благодаря.

 78. САМАНТА Says:

  Здравейте, със съпругът ми изживяваме криза , мисля, че се отдалечаваме и двамата го усещаме. Ще останем ли заедно? Аз съм родена на…., а той на …. Моля, да не публикувате личните ни данни. Също очаквам смяна на работа, ще стане ли в скоро време. Благодаря

 79. ЗА АНИ: Вие да не сте бременна? Или влюбена? Не знам за колко близко бъдеще говорите, но можете и сега да се омъжите, ако имате човек до себе си. Ако имате избраник, нещо трябва да се промени в живота му, за да създадете семейство. Като че ли, най-голяма вероятност за брак имате след до 2 години или малко след този период. Ако това е точният ви час на раждане, все пак.

 80. ЗА Dimitrina: Вие сте писала в темата ВАШЕТО ИМЕ И НЕГОВИТЕ БУКВИ на 14.06 под друго име, на 16.06 и на 6.07

 81. ЗА ЕВГЕНИЯ: Изчакайте. Дори и да намерите такава, ще ви привлече само външно и после ще се окаже скрита бомба. Няма да намерите нужното спокойствие. Поне до края на годината не виждам такава възможност за това,което търсите.

 82. ЗА Елица Здравкова: Не виждам да съберете със съпруга си, поне за момента. Не знам дали имате предвид конкретно жилище, но ще имате проблеми от финансов характер около него, административен, свързан със самите документи.Изчакайте за това жилище. Бихте ли ми написали дата,час и място на раждане,за да видя дали ви е дадена окончателна раздяла в хороскопа ви.

 83. ЗА САМАНТА: В момента, и то не е от скоро, е започнала кризата, като тресе повече съпругът ви,особено в емоционален план, в мислите и егото му. Независимо,че има неща, които ви държат заедно, имам чувството,че няма да успеете да закрепите връзката си и ще се разпадне. Смяна на работа не виждам в скоро време. Като че ли, преди месец или два, сте имала такава възможност ( за друга работа),но сте пропуснала момента.

 84. Здравейте благодаря много за отговора. Не съм бременна и на този етап не планираме тази стъпка,имам човек до себе и двамата желаем да сключим брак, но различни обстоятестава ( които не са свързани с междуличностни проблеми) ни спират до момента. Затова се заинтересувах дали според Вас имам нумерологични предпоставки да сключа брак примерно до 3год.
  За часа ми на раждане е точен,поне така съм вписана в рождения ми акт.

 85. ЗА АНИ: Домът на децата е и домът на любовта-)))) Значи сте много влюбена. Ще имате брак,не се притеснявайте.

 86. Елица Здравкова Says:

  Здравейте,ето ги имойте данни само моля ако може да не ги побликувате………..а.Благодаря ви още веднъж ще чакам отговора ви.

 87. САМАНТА Says:

  Благодаря за отговора. Не съм доволна от развоя на събитията, но нещата не винаги се случват , така както искаме. Само още един въпрос: Имам съвместен бизнес със сестра ми, имаме доста задължения, които с мъка плащаме .Ще изплуваме ли ?

 88. Здравейте Кабала, от известно време не съм чела блога Ви и днес бях приятно изненадана с новата за мен тема за имената и информацията съдържаща се в тях. Вече няколко пъти съм се допитвала до Вас относно професионалното развитие на съпруга ми, но в друга тема, днес пиша тук подтикната от не толкова често срещаното му име а именно….! От 8 месеца съпругът ми е без работа-безброй интервюта, но на финала не е сред избраните за позицията. Това продължило във времето застояване повлия изключително на самочувствието му, а това пък само по себе си води до една несигурност в него самия и отчаяние, тъкмо тези съмнения и мисли страхувам се не му помагат… От две седмици се захвана с бизнеса на свои близък приятел, но не съм убедена че това му е на сърце. Ще започне ли скоро работата, която толкова силно иска, и която да го удовлетворява? Името на съпруга ми е …… Моля, данните да не бъдат публикувани. Благодаря Ви предварително!

 89. Надявам се да намеря вярната посока!Благодаря за отговора!
  Много деликатно и точно казано!

  Мога ли да се радвам на успехи и положителни емоции от дъщеря ми?-………….

 90. ЗА Елица Здравкова: Ели, вашият хороскоп показва възможност за развод,т.е. за окончателна раздяла,така че, дори и да се съберете, имайте предвид, че вероятността окончателно да се разведете е голяма. Реално, всичко може да се промени, разбира се. Всичко ще зависи от двама ви.

 91. ЗА САМАНТА: Да, ще изплувате. В момента сте в забавяне и дори объркване, но не е заради вас. Периодът ви е такъв. Ще успеете да си изплатите задълженията. Не знам какъв ви е бизнесът,може и с образованието да е свързано, но е добре да погледнете и навън, за нещо, което може да изнасяте или да работите с чужденци.

 92. ЗА Tsweti: Така, като гледам, до месец и половина-два, трябва да си намери подходяща работа. Напротив, не съм убедена,че е с подринато самочувствие.Вярно е,че е много честолюбив,обаче си е готов за борба и много е нахъсан да подобри социалното си положение и ще го направи.

 93. Здравейте,благодаря много отново! Ако е удобно и възможно дали мога да Ви попитам последен въпрос относно моята професионална реализация. По-точно ме интересува дали ще се преорентирам в сфера ,която ми носи истинско удовлетворение. Благодаря предварително!

 94. Ясно а можете ли да ми кажете дали поне ше си намеря работа ….

 95. ЗА Detelina Todorova: Дъщеря ви е много,ама много емоционална, но и трудно се нагажда към промените. В нея има и голяма доза ревност и може да е обсебваща. В емоционален план ще имате проблеми с нея, заради нейното желание да бъде обичана. Имайте предвид,че тя счита,че не я разбирате напълно. Склонна е на големи отстъпки и търпение, но като реши да говори,особено,когато е засегната, ще е доста дръзка и може да „убива“ с думи. Иначе и е дадено да се развива добре, но с много спънки и трудности.

 96. ЗА АНИ: Честно казано,за момента не виждам подобна възможност.

 97. ЗА ДЕЯН: Не виждам скоро да си намерите работа, но е възможно да попаднете на такава, която няма да е постоянна, защото ще се окаже,че няма да ви удовлетворява, а и ще има някакъв проблем с договорните отношения.

 98. Благодаря Ви Много,Много!
  Това ме успокоява до някъде,…тъй като наистина се тревожа за нея във всяко отношение.Тя е наистина труден характер,изключително чувствителна и умна,но ако не желае нещо няма удобен начин по който да бъда накарана да приеме нещо…И определено има желание да опита колко е твърда стената.
  Изпращам Ви Най-Сърдечни Пожелания!

 99. ЗА Detelina Todorova: Не се притеснявайте-))Не,че е в такава възраст, за която да кажем,че е в пуберитет , синът ми е с година по-малък от дъщеря ви-)),но на нея и е дадено да е такъв характер-))) Тя ще си прави каквото си е наумила и толкоз-)))Не приема акъли

 100. Детелина Станева Илиева Says:

  аз съм ….г., Мъжа ми …… ми изневерява с колежката си.Ще престане ли той д ме наранява и кога ще приключи връзката му с нея?Много съм притеснена.Благодаря за помощта.

 101. ЗА Детелина Станева Илиева: Честно казано, не виждам скоро да приключи тази връзка.

 102. Здравейте,КАБАЛА.Мисля за създаване на семейство.Човекът до мен е ………..Доста неща в характера му ме притесняват.Въпроса ми е -Той ли е човека за мен,имаме ли бъдеще заедно,още повече,че мисля и за дете.Казвам се ……………г.Моля да не публикувате лични данни.Благодаря ви

 103. cveta vasileva Says:

  Здравей Кабала, надявам се да имаш възвожност да ми отговориш на един въпрос.Казвам се ……………. .Майка ми почина наскоро и имaм доста проблеми в живота си. Исках само да те попитам ще срещна ли човек , с който да изгразя семейство ?Ще имам ли скоро сериозна връзка?Има ли вероятност да имам хубава връзка с …………

 104. ЗА cveta vasileva: Съболезнования за майка ви… Разбира се, че ще изградите семейство, но на вас ви е даден късен брак. Не трябва да мислите още за това. Тъпчите на едно място, а ви е дадено да се развивате и да учите. С това момче връзката ви ще е на принципа на взаимното примирение и непрекъснатото съобразяване един с друг.

 105. ЗА Nevena: Определено бихте имала бъдеще с този човек. Какво ви притеснява? Той е лъв и винаги ще иска да е първи и да му се признава думата. Е,малко повече мърмори, ама проблемът е по-скоро във вас, заради това, че вечно изпитвате колебания и противоречия и трудно вземате решения. Имате нормално привличане. Е, няма го онова страстното сексуално влечение между вас, но и вие трудно давате доверието си да се разкриете, като истинска емоция.

 106. cveta vasileva Says:

  Благодаря ви за отговоро, ще залягам над учебниците. Исах само да попитам Какво ще рече късен брак и също ще имам ли детенце?

 107. Наталия Станчева Says:

  Здравейте. Рождената дата ми е …………от около 2 години, във всичко затъвам. Вижда ли се скоро да ми се отвори поне малко късмета да ми потръгне?

 108. ЗА cveta vasileva:След 26 годишна възраст. За детенце, напишете ми отново дата,час и място на раждане и ще ви кажа

 109. ЗА НАТАЛИЯ СТАНЧЕВА: Задайте конкретен въпрос. Къде е проблемът? Така, както сте го написала изисква да анализирам целия ви хороскоп, както и годишните преди две години, за тази година и следващите…

 110. cveta vasileva Says:

  Добър ден Кабала …………. Ще имам ли някой ден дете??

 111. ЗА cveta vasileva: ДСете ще имате, въпреки,че е възможно трудно забременяване или евентуален аборт, независимо дали е по ваше желание или не.

 112. Тихомир Says:

  Здравей, Кабала, надявам се да имаш възвожност да ми отговориш на един въпрос.Казвам се …………Имaм доста проблеми в живота си. Исках само да те попитам ще срещна ли човек, с който да изгразя семейство? Ще имам ли скоро сериозна връзка от която да имам собствен дом, семейство и деца? Предварително, Благодаря.

 113. ЗА ТИХОМИР: На този въпрос съм ви отговорила,че ще срещнете своята половинка, за да създадете семейство.

 114. Тихомир Says:

  Благодаря, Кабала. В момента съжителствам със …………., родена в………… С нея ли ще създам семейство или ще срещна друга. И от БГ ли ще е жената или от чужбина. Предварително благодаря, Кабала.

 115. Цветанка Иванова Says:

  Здравейте ! Искам да попитам ще започна ли сериозна връзка в скоро време ?

 116. ЗА ТИХОМИР: Нали писахте,че сте се разделил с нея?! Би могло и да е това момиче, но след 4-5 години, а за такива подробности като чужбина се изисква анализ на хороскопа ви.

 117. ЗА Цветанка Иванова: Сериозна връзка може да се появи след 2 месеца, но,тъй като ще сте със силни характери и двамата, ще има и доста трусове и нагаждане един към друг.

 118. Тихомир Says:

  Разделихме се и отново се събрахме, но не знам дали ще произлезе нещо от това и това най-много ми тежи. За това те питах Кабала, дали ще срещна истинската жена с която да създам семейство. С тази не съм сигурен в нищо.

 119. Цветанка Иванова Says:

  Аз познавам ли момчето или тепърва ще се запозная с него?

 120. ЗА Цветанка Иванова: Това няма как да го разбера.

 121. ЗА ТИХОМИР: И аз съм ви отговорила, точно на този въпрос, преди време.

 122. Georgi Karadov Says:

  Здравей , Кабала казвам се …………… Исках да те попитам дали имам бъдеще с …………… Също дали ще намеря момиче , с което да изградим сериозна връзка ?Моля данните ми да не се публикуват. Благодаря предварително за отделеното време

 123. Цветанка Иванова Says:

  Ще замина ли в чужбина след като завърша ?

 124. Наталия Станчева Says:

  Здравейте Кабала. По-конкретно във финансова гледна точка ме завлече бившия съпруг със много пари покрай това съм сама с дете в личен план. Ще ми потръгне ли поне с малко късмет да се оправя финансово и дали ще имам някой сериозен мъж до себе си някога. Благодаря ти предварително.

 125. ЗА Georgi Karadov: Да, определено можете да имате сериозна връзка с това момиче, но ще имате и доста кризи в отношенията си. Тя има нужда от свободно пространство и е много емоционална, а вие сте по-огнен тип, но и сте склонен да проявявате собственическо чувство,особено, когато сте влюбен, и малко ревност-))).

 126. ЗА Цветанка Иванова: Ще имате шанс да заминете

 127. ЗА Наталия Станчева : Ау, много неприятно, меко казано…Тези пари няма да ги видите по никакъв начин, проверих и за това. Сека, при вас нещата ще стават с много, ама с много труд, с жертви от ваша страна. Хич няма да ви е лесно. Скоро не виждам оправяне и ще имате трудности. Няма да е с късмет, за съжаление. Предстоят ви ограничения. Не знам дали работите, но ако не сте започнала, имате шансове за работа. Много бавно ще излизате от сегашното си положение.Мъж ще имате до себе си, няма да сте сама, но не мога да ви кажа точно кога ще е това. Така, като гледам, имам чувството,че попадате на чувствителни мъже, които си се носят по течението. Вие сте с изключително силен характер и за това са възможни и проблеми в личните отношения, защото ви трябва точно толкова силен мъж. Като гледам, той ще е с доста огнен темперамент.

 128. Georgi Karadov Says:

  Здрасти Кабала благодаря за отговора.Ние с цнета Василева бяхме заедно, но се разделихме ,защото ни делеше растояние.Исках само да знам дали някога ще сме в един град и дали е възможно след години дори деа се съберем да живеем заедно и да имаме семеиството, за което мечтаем .Знам, че се обичям и сме много добри приятели , нимахме период, в който бяхме пред разпад …сега сме се закрепили …

 129. Калина Пеева Says:

  Здравей Кабала, пише ти ……….. и въпросът ми е ………. има ли чувства към мен и кога ще се видим?Благодаря предварително

 130. Hristo Vitanov Says:

  Здравейте, ……….. Ще имаме ли връзка с ………………

 131. ЗА Georgi Karadov: Специално за семейство имам дълбоки съмнения, че ще се получи. Това за след години няма как да го знам. Все пак, не съм екстрасенс

 132. ЗА КАЛИНА ПЕЕВА: Честно казано, аз не виждам никаква връзка между вас

 133. За Hristo Vitanov: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 134. Hristo Vitanov Says:

  Здравей Кабала, Казвам се ……… и искам да попитам дали ще имам връзка с …и ако да скоро ли ще бъде ? Благодаря предварително :)Поздрави

 135. Здравейте, ако е възможно ви моля да ми помогнете! Искам да ви попитам дали ще започна връзка с този човек ,отношенията ни са много сложни – и двамата сме обвързани с хора с които сме дългогодишни приятели. ………….. Моля данните ни да не бъдат публикувани. Благодаря предварително.

 136. ЗА ЮЛИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Времето не е било доходящо

 137. ЗА Hristo Vitanov: Честно казано, бихте могли да имате връзка, но не виждам тя да продължи дълго.

 138. Здравейте,

  Казвам се ……… Бихте ли могли да ми кажете, дали ще имам мъж до себе си и дете в скоро време. Благодаря!

 139. Вече ви моля да ми кажете дали ще продължа връзката си с този човек, докъде ще стигнем ,отношенията ни са много сложни – и двамата сме обвързани с хора с които сме дългогодишни приятели…………..Моля данните ни да не бъдат публикувани. Благодаря

 140. Здравейте,Кабала.Пътувах и едва днес прочетох поста ВИ,Благодаря.Фантастично е.Далеч съм от тази материя,но ако е възможно бихте ли повдигнали още малко завесата. Къде/ разбира се не географски/,кога и какъв тип може да бъде евентуалния човек.Моята летва спрямо мъжете е доста висока,затова се изкушавам да попитам.Ако любопитството ми е наивно според астрологията го подминете с усмивка.Благодаря за вниманието към мен.Приятна вечер

 141. ЗА Elena: Елена, ще имате мъж и дете, но си мисля,че първо ще забременеете

 142. ЗА ЮЛИЯ: Чкайте,че се обърквам.Един път ме питате дали ще имате връзка с този мъж, а сега-дали връзката ви ще продължи?! Връзката ви ще продължи с този мъж. Интересното е,че сте ми задавала подобен въпрос, но за настоящия ви приятел.

 143. ЗА Viktoria: За съжаление, няма как да отговоря на този въпрос-))

 144. Благодаря ви за отговора. Просто вече започнахме връзка, а все още сме с настоящите си партньори,което е ужасното в случая. И двамата незнаем как ще продължи това, но каквото и да стане ще има наранени. Наистина съм ви задавала същият въпрос за настоящият ми приятел, но в живота ми се появи и този мъж и вече съм раздвоена. Просто незнам какво да очаквам от живота си, но едва ли настоящият ми приятел ще е завинаги в него. Благодаря ви отново,и затова че ми позволихте да споделя с вас.

 145. ЗА ЮЛИЯ: НЯма за какво. Излиза, че може да сте и с двамата, като възможност. Изборът е ваш, обаче. Винаги има наранени. Понякога ще сте вие, понякога друг, но е важно да прецените с кого се чувствате най-щастлива, независимо какво ще се случи в бъдеще. Това е най-важното. Да изживявате сега, а не утре.

 146. зарето Says:

  …………
  ще се разделим ли?

 147. ЗА ЗАРЕТО: Има голяма вероятност да се разделите.

 148. зарето Says:

  kabala,благодаря ви много за вниманието.
  моля преценете дали да публикувате следното:с този човек живеем заедно.щом е голяма вероятността да се разделим дали ще живея с друг?
  още веднъж благодаря.(и простете ако се задава само по един въпрос-не искам да ви ядосвам:))

 149. ЗА ЗАРЕТО: Естествено, че ще има и друг мъж до вас, но няма да е скоро.

 150. Здравейте, казвам се 5949198+3131863 роден на ………. итересувам се каква се очетава следващата година за моята кариера.(моля данните ми да не бъдат оповестявани). Благодаря ви предварително.

 151. ЗА Д : Това не е безплатна консултация. Тук отговарям на конкретни въпроси, а вие искате годишен хороскоп…

 152. Не искам годишен хороскоп. Искам с 2 думи (ако е възможно разбирасе) предимно успешна или пък не. Понеже съм решил да напусна работа, за което нямам колебания незнам само дали сега е подходящ момент за това.

 153. бихте ли ми казали дали имам направена магия……… Моля данните ни да не бъдат публикувани.

 154. ЗА Д> :Нали разбирате, че, за да се види дали ще е успещна или не, пак трябва да ви видя хороскопа за годината. Аз не съм екстрасенс, за да го изтрелям,ей, така… Не, моментът не е подходящ да правите такива промени.

 155. десислав Says:

  здравейте,желая да задам няколко въпроса относно рождената си дата … Благодаря

 156. ЗА В> Имате направена магия от възрастна жена и най-вероятно е било в църква, чрез ритуал;

 157. ЗА ДЕСИСЛАВ: Е,задайте,де…

 158. здравеите отново Кабала , бихте ли ми помогнали да бъде развалена тази магия , от много време се опитвам да се развали 😦 .Ще ви садеиствам както позелаете ! Или да ме насочите , кои мозе да помогне

  благодарности Владислав

 159. ЗА В> За съжаление, не се съм такъв специалист, а и не мога да ви насоча, тъй като не познавам, лично, хора от тези среди.

 160. Добър вечер, Кабала! 🙂
  Моля да ми отговорите на въпроса : Каква пречка има в отношенията ми с този мъж ? Друга жена, моята работа или нещо друго? Моля данните, които ви изпращам да не бъдат публикувани.
  Благодаря!
  Спокойна вечер!
  ………………….

 161. ЗА Mari На този въпрос няма как да ви отговоря. няма как да го изчисля това.
  П.С. Много моля, да не ми се обаждате през почивните дни, още повече, че съм обявила часове за това.

 162. Добър ден,Кабала! 🙂
  Моля да ме извините!!
  Благодаря, за отговора! 🙂
  Кажете ми, ако не ви затруднява : Има ли съвместимост между нас спрямо нумерологията?
  Опитвала съм да изчислявам според предоставеното от Линда Гудман, но… явно има доста да уча 🙂
  Благодаря ви!
  Успешен ден! 🙂

 163. ЗА Mari: Така, за съвместимост само по дата, не мога да говоря, защото знаете,че не сте само вие, двамата, родени на тази дата. Изискват се анализи на имената ви, сравняването им, както и сравняване на хороскопите ви. Да, с Л.Гудман можете да си направите обща характеристика, като си сравните двете числа. Отделно съм написала статия за любовта и числата.

 164. здравей Кабала моля те кажи ми предстои ли ми нова работа че съм в беэиэходиса Благодаря предварително

 165. Здравейте,Кабала.На сериозен кръстопът съм.Съпругът ми има сериозна връзка от 2-3г.Влюбен и всеотдаен е към другата жена.В същото време имаме прекрасни съпружески взаимоотношения с него.Той не може да вземе решение и да направи своя избор,искал време.Но аз реших,след много компромиси,въпреки,че обичам съпруга си да се разделим,да не живеем заедно и да контактуваме само по въпроси свързани с децата и семейството.Въпроса ми е -правилно ли съм постъпила,какво е бъдещето на семейството ни.Казвам се……………….

 166. ЗА iv43ty: КАкво значи „нова“? Работите ли в момента?

 167. ЗА Irina: Няма как да отговоря на този въпрос, в смисъл, кое е правилно и кое не. Много е субективно, но след като сте го решила…и аз бих постъпила по този начин и то ,много по-рано от вас. Какво значи,че не можел да вземе решение.То,така си е много удобно, май…. За бъдещето,ще трябва да ми зададете конкретен въпрос, защото както сте го написала, ще трябва да правя анализ на хороскопите ви

 168. десислав Says:

  Роден съм на ……………,какво да очаквам от тази дата..11.11.11……….. и дали съм подходяща натура за по задълбочено изучаване на Кабала! Благодаря ви

 169. Здравейте.КАБАЛА.Благодаря за безапелационната подкрепа.Въросите ми са следните-1.Ще продължи ли връзката му с тази жена,която нарани дълбоко мен и децата/въпреки,че не само тя има вина/ 2.Ще се разделим ли окончателно със съпруга ми 3.Ще срещна ли и кога подходящ истински мъж,който да бъде до мен.Разбирам,че въпросите са много и от различни домове.Ако съм извън лимита,моля отговорете ми на 3.в.,ако имате възможност евентуално на 2в.Момента ми е доста труден,да не кажа критичен,затова ще разчитам на помоща ВИ.Приятна вечер

 170. Василка Says:

  Добър вечер Кабала казвам се ……………,искам да Ви попитам за мъжът ми от 25 години сме заедно и имаме много семейни проблеми скандали,много чести кавги псувни и от време на време ми посяга.Незнам как да постъпя и затова се допитвам до Вас да продължа ли съжителството си с този човек вече си мисля,че може и любовница да си има. Моля данните ми да не се публикуван. Предварително Ви благодаря.

 171. ЗА ВАСИЛКА: Вие сте стояла 25 години и сега искате да поема отговорност вместо вас и да взема решение. Не смятам,че трябва да сте заедно, но и не съм убедена,че ще го напуснете.

 172. ЗА Irina: Връзката ще продължи още известно време, но не мога да кажа колко. Може да е 1 година,може и 10, както се казва. Не виждам окончателна раздяла, както и не виждам да си намерите друг мъж, който да замести съпруга ви.

 173. ЗА ДЕСИСЛАВ: Прогнозите за една година не са безплатни. Не сте готов за кабала, все още, поради факта,че ми задавате подобен въпрос.

 174. Привет,КАБАЛА.Признателна съм ви за бързия отговор.Оценявам го.Само моля за едно малко уточнение.Идеята ми беше не за мъж,който да замени съпруга ми,а за стойностен човек ,който да обичам и да създам приятелска и емоционална връзка.Никога ли няма да ми се случи това

 175. Василка Says:

  здравеите,Кабала,казвам се ……..Родена сам на …………сутринта.Моля да ми кажете дали ще си запазя работното място.След нова година ще има сакращения в нашето предприятие,много се притеснявам.

 176. ЗА Irina: да, разбрах какво имахте предвид, но не виждам мъж до вас в близките години.

 177. ЗА ВАСИЛКА: Ще запазите работното си място. Може би ще имате проблеми със заплащането, обаче. Може да бъде намалено или да се забавя по-често.

 178. Казвам се………ще създам ли скоро приятелска и емоционална връзка с мъж.
  Благодаря предварително за отделеното време

 179. ЗА Галинка Цакова: Не знам какво разбирате под скоро,но имате такива шансове. Връзка ще имате,със сигурност,но пък все ще се опитвте да се адаптирате към нея. Не мога да ви разбера.Хем я искате тази връзка, хем не знаете какво да правите…странна работа.

 180. Благодаря за отговора , Кабала!
  Под скоро имах предвид в близките месец-два.

 181. елица александрова Says:

  Здравеите,Кабала!Имам един приятел от Италия и много се притеснявам за него.Налага се да му изпратя едни материалии по работа ,а той изведнъж изчезна.Може ли да ми кажете дали поне е жив и здрав,дали ще се появи отново?Казва се ……………….

 182. ЗА елица александрова: Честно да ви кажа, определено този човек има проблем, но не виждам скоро да ви се обади.

 183. Здравей Кабала, писах преди няколко дни,но явно нещо стана и моето запитване го нямаше при коментарите.Имам проблеми от малка и все не ми върви. Живях с разведени родители,самата аз 2пъти се омъжвах и имам детенце, което след първия брак остана при мен. Винаги ми е било трудно. Всичко постигам с големи мъки. Дом още немога да си купя. Мисля, че магия нямам ми късметът ми е заключен. Понякога изпадам в едни състояния на отчаяние и се питам до кога ще бъде така? Какава е тая моя орисия? Какаво трябва да направя за да успеем поне малко и да сме щастливи?

 184. елица александрова Says:

  Жив и здрав ли е!Това е важното!

 185. ЗА albena: Явно не помните къде сте писала поста си. Публикуван е на 13.11 в Киприянови молитви.

 186. anni-албена Says:

  Да така е не съм обърнала внимание, че съм го писала в Киприянови молитви и много ви благодаря, че сте отговорила. 🙂

 187. Zdrveite Daniela, izvinqvam se che pisha na latiniza , no sam v chujbina i nqmam druga vazmojnost. Bih iskala da popitam dali ste bade uspeshno premestvaneto ni ot edna darjava v druga – nie sme v ostrovna darjava i iskame da se premestim na kontinenta otsresta.Az sam rodena na …………Chas na negovoto rajdane ne znam.Pravihme dva neuspeshni opita predi i ne uspqhme da namerim rabota/ za poqsnenie nqmame problemi sas statuta, imame pravo da rabotim, vaprosat e dali ste namerim rabotata koqto iskame da rabotim/ .Vaprsat mi e dali sega ste uspeem i dali sega e podhodqstoto vreme za nas.
  Predvaritelno blagodarq za vremeto i vnimanieto ,koeto mi otdelihte.
  S pozdrav Galina

 188. Здравей Кабала!Казвам се ……………… Можете ли да ми кажете нещо за здравето ми.

 189. ЗА елица александрова: Има здравословен проблем

 190. ЗА Galina: Моментът не е подходящ да направите подобна стъпка.

 191. ЗА РУМЯНА: КАкво нещо да кажа? Тук отговарям на конкретни въпроси. Така написано, изисква да се направи специален медицински хороскоп.

 192. Здравейте ! казвам се………..г. Интересува ме ще заживея ли с мъжа с когото имам връзка.С мъжа ми живеем разделени .Ще се разведем ли официално?
  Благодаря!

 193. Здравейте.Страхотен блог.Страхотни статии и публикации.Поздравления.Сега за мен.С дългогодишен брак,но формален и вече емоционално изчерпан.Получих доста,,шамари,,и от съпруга си и от друга приятелска връзка,на която отдавна аз сложих точка.Интелигентна,зряла,успяля жена съм,но явно нещо ми се изплъзва.Вие ще кажете.Въпроса ми е ще срещна ли подходящия,истинския човек за мен.Родена съм ………г.Моля без лични данни./моля подскажете ми начин за личен контакт с вас/ Лека вечер,КАБАЛА

 194. Анелия Атанасова Says:

  Зравейте,от 4 години,дори скоро ще станат 5 след една раздяла,която дойде като гръм от ясно небе,нямам приятел.Дали има намеса в живота ми и намеса в живота на бившият ми приятел?Ако ви трябват имена и рожд. дати,къде да Ви изпратя?……..Анелия

 195. Мария Ангелова Says:

  Стахотен сайт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 196. Здравейте Кабала !

  Мъжът, с който излизах няколко месеца се разсърди изведнъж и вече не ми се обажда и търси. Въпросът ми към Вас е дали ще ми се обади скоро и ще продължим ли да се виждаме и да имаме връзка ?
  ……………..
  Моля Ви личните ни данни да не се публикуват.
  Предварително благодаря за Вашия скорошен отговор.
  Поздрави от мен.

 197. Galina mitova Says:

  Zdraveite Daniela, blagodarq za barziqt otgovor.Ako imam pravo na drug vapros – bihte li mi kazalali spored Vas koga ste e podhodqstiqt moment da napravim premestvaneto ni v drugata darjava.
  s pozdrav i blagodarq za Vasheto vnimanie.

 198. ЗА Dimitrina: Преминахте лимита за безплатни отговори.

 199. ЗА VENERA: Честно казано, на вас ви е бил даван шанс няколко пъти до 38 годишна възраст. Малко трудно ще намерите човек до себе си, който да задоволи прекалената ви емоционалност. Винаги ще има опасност от раздяла при вас и проблеми във връзката. Не виждам да имате човек до себе си, поне в близките 2-3 години.

 200. ЗА Анелия Атанасова: Данните ще ги напишете тук. Както виждате, всичко се изтрива от мен. Трябват ми имена, дати, ЧАС И МЯСТО на раждане

 201. ЗА Мария Ангелова: МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ-)))

 202. На този въпрос съм ви отговорила- развитие ще имате след 5 месеца. Още не са минали.

 203. ЗА Galina mitova: Това, няма как да го кажа. Този въпрос се доближава до елективната астрология,т.е. да изберете точно дата, година,че и час на преместването, а това не е безплатна услуга. Трябва да изчакате, поне два месеца, преди да предприемете преместване

 204. Как мога да получа отговор от Вас? Готова съм да платя.
  Хубав ден!

 205. Здравейте Кабала !

  В отговора Ви от днес от 11.19 ч. не сте посочила за кого се отнася. Мога ли да Ви помоля да уточните.

  Предварително благодаря и хубав ден ! Поздрави от мен !

 206. ЗА margilia: Има ли някой друг,който ползва ника ви?

 207. Здравейте Кабала !

  Много благодаря за отговора Ви. В предишния отговор не беше посочен моя ник и затова не бях сигурна дали се отнася мен.
  Позволете само да Ви попитам по-конкретно дали виждате здобряване с този мъж до края на тази година. Аз държа много на него и нямам обесение за това как нелепо ми се разсърди и въпреки моите усилия да се видим, той е непреклонен за момента.

  Благодаря предврително за Вашето разбиране и становище.
  Хубава вечер ! Поздрави от мен

 208. Здравейте Кабала! Преди няколко дни Ви изпратих имейл. Неудобно ми е и тук да пиша, но исках да знам дали да очаквам отговор. Ето и мен какво ме интересува. Казвам се ……………….. Преди около 2,5 приключих 5 годишна връзка и от тогва съм все сама. Моля Ви, отговорете ми, дали някога ще имам свое семейство – ще се омъжа ли и ще имам ли деца? И кога? Писано ли ми е цял живот да съм сама? Благодаря Ви предварително.

 209. ЗА Dimitrina: ПИшете на мейла

 210. От близо2 години всичко при мен върви на обратно, скоро реших да отида при една гледачка и жената ми каза че имам направено нещо, всъщност че ми е излята вода.Искам да попитам дали е така и какво мога да направя за да ми потръгнат нещата в добра насока

 211. Коректността ми към вас изисква да заплатя последния ви коментар.И ще го направя по посочен от вас начин.Но моля не сривайте доверието ми към вас.Писах ви преди около 11 мес./…/.Прочетете го,дано грешката е ,,техническа,,А ползването на друг ник сега е само от съображения за сигурност

 212. ЗА VENERA: Изобщо не разбирам за какво говорите За каква коректност?

 213. ЗА Daniela Todorova: Напишете ми данните си, както час и място на раждане тук, данните ги изтривам

 214. ЗА margilia: Да, за вас се е отнасял отговорът за след 5 месеца.

 215. ЗА Fan: То,по-добре,че е станало така. Брак ще имате, но ще е късен. Даже, по-скоро ви предстои връзка, която много по-късно ще прерастне в официален брак. ДСеца са ви дадено и те късно,честно казано. Не е изключено да преживеете аборт.

 216. Родена съм на ……………

 217. Първо, благодаря за отговора.
  Уау, аборт – звучи много плашещо. Притесних се, честно казано. А кога да очаквам тази връзка да се случи евентуално?

 218. Задала съм за втори път същия въпрос,а това според вашите правила се заплаща.В този смисъл говорих за коректност от моя страна.Озадачиха ме обаче различните противоположни отговори.Коя прогноза в крайна сметка е вярната

 219. ЗА VENERA: Защото, астрологията не е като врачуването, за да задавате един и същи въпрос, без да е изтекъл срока, който е посочен. Ако бяхте използвала стария ник, щях да ви отговоря, че съм дала вече отговор. Трябва да мине времето, за да се промени ситуацията около вас. Ако всеки ден задавам един и същи въпрос, отговорът ще е различен. Същото се отнася и до картите.Пак ще дадат грешни отговори.Единствено при врачки и екстрасенси,отговорът трябва да е един и същ.

 220. Благодаря за разяснението’.Ако правилно съм ви разбрала този въпрос може да бъде отново зададен към м.май 2012/тогава изтича времето,срока зададен от вас/ Изобщо сложна и условна картинка се оказва астрологията.Приятна вечер

 221. Атанасова Says:

  Здравейте ,получих от Вас какво Ви трябва и пратих данните на имейла,който видях-дано сте го получили,искахте рожд. дати и имена,благодаря!

 222. ЗА Daniela Todorova:Нямате магия. Периодът ви е такъв,че ще се налага да вземате решения, а вие се колебаете. Не виждате реално събитията около себе си. Някакво препятствие ви е довело до голямо объркване.

 223. ЗА Fan: След около 2 години

 224. ЗА VENERA: Именно.

 225. Весела Стоянова Says:

  Здравейте, от доста време имам проблем със съня, въпросът ми е да предприема ли нещо или това е временно състояние, което ще отмине? Дали не е магия?
  Казвам се ……………

 226. Благодаря те , наистина много ме успокои

 227. Благодаря за отговорите и позравления за хубавия сайт:)

 228. ЗА АТАНАСОВА: Не мога да ви намеря мейла. За това ви помолих да ги напишете тук. Все пак, аз изтривам данните.

 229. ЗА Весела Стоянова: СЪС сигурност нямате магия. Няма как да знам от какво е предизвикано това състояние. Обърнете се към специалист

 230. Атанасова Says:

  род. съм на ……………….,не се стряскайте от разликата в год. ни,това не пречеше да сме щатливи,но имам съмнения,че ни разделиха,писах на имейла от който получих на моят,но явно някъде бъркам и нямам отговор,благодаря Ви много предварително

 231. Здравейте, пиша Ви в труден за мен момент, с надежда за малко изясняване на случващото се (доколкото мога да го искам от Вас:-), става въпрос за родителите ми ……….., които от известно време са в много лоши взаимоотношения, като всичко се случи изведнъж, в рамките на малък период от време се отчуждиха един от друг без видима (поне за мен) причина, но разликата е наистина доста рязка. В момента все още живеят заедно, но искам да попитам ще се разделят ли (имам предвид не само развод, но и отделно живеене).

  Моля личните данни да не се публикуват.

  Благодаря сърдечно за отделеното време!

 232. ЗА АТАНАСОВА: Помолих ви за пълни данни. Нито знам имена, написала сте някакви дати кой къде роден няма…близо до…ама,къде. Нямам визуален контакт с вас, за да не ми трябват данните. Така излиза, че всеки,който е роден на тази дата ще има негативна намеса.

 233. ЗА ПЕТЯ: Това няма как да се изчисли- кой къде ще живее.

 234. Атанасова Says:

  Моля за извинение….ще започна от начало,но мислех,че пазите всичко това,бях писала коя съм – всичко,но здраве да е ,както се казва,пак ще Ви дам данните…………..С бившият ми приятел се разделихме неочакванао за мен и всички,които ни познават,просто той се промени за мн. кратко време,казва се ………… през ноща.Въпросът ми е дали има някаква негативна намеса за да се случи това,а и защо все още от 5 год насам нямам сериозен приятел?Благодаря и отново се извинявам за недоразумението!!!

 235. Здравейте пиша Ви в труден за мен момент,имам пеоблеми със съпруга ми от скоро.Психи4ески, съм натоварена с две деца по цял ден вкущи с тях.Бихте ли ми казали докога, ще продължава този ад и ще си намеря ли скоро работа…………. Благодаря ти предварително.

 236. Костадина Says:

  Здравейте, казвам се ……. имах сериозна връзка с доста по-млад от мен мъж – той се казва ……… Имахме много сериозни планове за пътуване в чужбина на студентска бригада (и двамата сме студенти) имаме и дата за интервю, планове за след бригадата и изведнъж той реши да записва един курс за охранители и каза, че тук пътищата ни се разделят. Предстои да говорим, но той казва, че е взел решение 😦 Ще бъдем ли заедно? А бригадата ? Мислех, че той е мъжа на живота ми !

 237. ЗА Атанасова: Като изтрия нещо няма как да го запазя, а и не мога да помня историите на всички, които пишат тук. Нямате никаква негативна намеса- нито вие, нито този мъж. Заще нямате сериозна връзка? Защото вие се вкопчвате в партньорите си, заради стремежът ви към сигурност. Непрекъснато смятате, че давате повече, отколкото получавате.Та вие се чувствате ограничена във всяка връзка. Има доза и ревност и чувство за собственост.

 238. ЗА ЯНКА: Не виждам да си намерите работа скоро. Такава възможност ще се появи след около четири месеца.

 239. Здравейте,казвам се ……. .Родена съм на ……….. .Моля да не побликувате данните ми.Престои ми покупка на жилище,интересува ме дали ще стане скоро и дали ще намеря това, което търся.Предварително благодаря за отговора.С уважение.

 240. ЗА Костадина: Имайте предвид, че дори и да се съберете, раздялата ви ще е неизбежна с този мъж. Просто пътищата ви се разделят с него.

 241. ЗА ЛЕТИ: Не виждам никаква връзка между вас, като купувач и продавача. Не знам какво разбирате под скоро, но определено няма да е до месец, например. Не знам какво търсите,че да ви кажа дали ще го намерите. Как да сметна „това,което търся“

 242. здравей те казвам се ……….искам да ви попитам дали ще имам скоро семейство и дете.ще потръгне ли живота ми в правилната посока.човека от Англия ли е човека за мен.моля да не публикувате личните ми данни

 243. Marin Hristov Hristov Says:

  Здравейте, Кабала казвам се ……….. Може ли да ми кажете в каква професионална насока трюбва да се насоча, каква работа и каде ще имам реализация. Благодаря предварително.

 244. ЗА paola: Не знам дали точно този е мъжът, но семейство ще създадете и е възможно съпругът ви или да е чужденец или да пътува, да е свързан с друга страна. Дете ще имате, въпреки че, преди това е възможен аборт.

 245. Атанасова Says:

  Нещо може би грешите,досега съм имала само дълготрайни връзки,в порядъка на 2,5 до 10 години и винаги преди раздяла с единия по това време вече съм срешнала другият-един вид,не съм оставала сама дори и седмица,а сега толкова време не съм се и запознавала с нов мъж,така,че не става дума за “вкопчване“,просто няма в кого.Но няма значение,просто Ви попитах,защото той тогава заболя от нещо и никой доктор не можа да го излекува,после майка му му даваше някаква билка да пие и изведнъж се промени,повръщаше нещо черно ,а в къщи часовника му започна да работи назад,но след като казвате, няма негативна намеса…….

 246. Здравейте, Кабала! Прочетох въпросите на Paola по-горе и видях, че и аз си задавам същите… Нямам представа, какво правя не както трябва, но явно имам някаква кармична обремененост или нещо подобно… Преди месеци Ви писах. От години нямам сериозна връзка, не съм първа младост вече, искам дете… много искам… Убедена съм, че свободния избор съществува, но може би малко хора правят правилния такъв. Преди няколко месеца се появи мъж с който на пръв поглед доста си допаднахме и аз чак се учудих, че изобщо съм срещнала някой който да ми е допаднал интелектуално и по интереси! Само че… повече от месец той криеше, че ………. Това за един миг изпари всичко в мен. Не си задавам въпроса дали е грешка, че преустанових контакта – това е минало, направила съм го. В крайна сметка, по-добре сама отколкото неподходящо придружена, но и това дотяга…
  Ще имам ли семейство, дете, преди да вляза в следващото десетилетие от живота си?
  Напуснах работа скоро и мисля за самостоятелна дейност, ще успея ли в това начинание?…
  …………..

 247. Анелия Маринова Says:

  Здравейте, родена съм на ……. Можете ли да ми кажете в каква посока ще тръгне животът ми, в момента съм в застой и се колебая кой е моят път…

 248. Здравейте, искам да знам дали скоро се очертава смяна на местоработата. Родена съм…

 249. Кабала,търся директен контакт с вас.Моля посочете ден и час удобен за вас за тел разговор

 250. ЗА viktoria: Не мога да посоча ден. Ако имам работа, няма да вдигна, а и не отговарям ,вече, на въпроси по телефона, тъй като не мога да отделя по 1 час на всеки безплатно.

 251. ЗА ЖУЖА: Не виждам да сменяте работа, нито вие, нито съпругът ви. Със задълженията ще се справяте някак. Все ще се нагаждате, от тук, от там. Може да ви помогне познат или приятел.

 252. ЗА Marin Hristov Hristov: Не, не мога да ви отговоря, защото изисква анализ на имената, хороскопа и датата ви. Това не е безплатна услуга.

 253. ЗА Атанасова: И все пак сама виждате, че имате проблем с връзките. Вкопчването при вас е свързано по-скоро с това, че мъжете се чувстват обсебени от прекалената ви любов. Не, потвърждавам,че този мъж няма магия. След като имате съмнения, поискайте и второ мнение. Вие видяхте ли, че часовникът върви назад?

 254. Съжалявам,обидихте ме.Аз съм бизнес-жена и не бих си позволила нещо безплатно.Не говоря за консултации,а просто за изясняване на детайли относно ,хороскопите които изготвяте и начина на лична комуникация с вас извън този сайт.т.е.чисто технически въпроси.Приятна вечер

 255. Атанасова Says:

  В момента има проблем,че нямам връзка,иначе,когато имам такава съм била щастлива и партнъорът ми също,не съм имала нещастна,или несподелена любов….при мен е всичко,или нищо,но не обсебвам,те сами ми дават всичко с готовност,колкото до часовника,не съм видяла лично,но вярвам,че е било така.Тогава се случиха странни неща,НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ОТИДЕ НА 7 РАЗЛИЧНИ ДОКТОРИ И ПРОФЕСОРИ И НИКОЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО МУ Е,той постепенно отпадаше,губеше желание за всичко,дори в момента след 4 год и 9 месеца,той няма приятелка,нито жена,нито деца,казвал ми е ,че преди мен е имал връзки,които са приключвали точно след 2 години,нито месец повече-с мен беше повече от 2 години и ме обичаше безумно,дори се съмняваше и се страхуваше, че нещо ще се случи и ще се разделим,помоли ме да му направя циганска магия с цикъл…………………..за да останем заедно…….не го направих разбира се и в един момент той се промени коренно…все едно беше друг човек,а часове по рано правихме планове……това е.Мислех си,че ако някой се е намесил в живота ни,може би е имал в предвид и аз да съм сама -защо,не знам

 256. Здравейте,КАБАЛА.Имам всичко- формален вече съпруг,прекрасни деца,имидж,кариера,пари..Липсва ми любов,а природата ми е такава,че ще експлоадирам без това.Въпроса ми е ще срещна ли друг мъж в живота си.Кога.Дано правилно сте ме разбрала.Казвам се ………….Моля не публикувайте лични данни.Успешен ден

 257. ЗА Sara: Ами,вие сте си в период на брак. Не знам, обаче дали ще го сключите. Ще имате възможност. Дете ще имате едно. За самостоятелната дейност- няма да е това, което очаквате и ще се сблъскате с доста трудности. Кармична обремененост имате точно за личните връзки.

 258. ЗА Анелия Маринова: Анелия, бихте ли ми задала конкретен въпрос. Така написано предполага да ви се прави анализ на хороскопа.

 259. ЗА VIKTORIA: Аз не видях с какво съм ви обидила?! Просто, изясних какво имам предвид. Няма как да знам каква сте като човек, не ви познавам. За технически въпроси си е ок. Написах го, за да могат и други хора да го прочетат.

 260. ЗА Атанасова: За това ви казах да се обърнете към друг за консултация. Относно лекарите…примерът не е подходящ, защото доста често са обърквали диагнози.

 261. ЗА IWONA: Напълно ви разбирам-))) Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо

 262. Здравейте,КАБАЛА. Задавам отново ,по ваше указание въпроса си.Ще срещна ли друг мъж в живота си.КОГА. БЛАГОДАРЯ ВИ

 263. Bqh vi zadala,vapros predi molq da mi otgovorite

 264. ЗА Vanina: Ако сте го задала на латиница, няма и да получите отговор, освен, ако нямате основателна причина за това! Изрично съм го упоменала! Освен това, използвате друг ник и няма как да проверя!

 265. ЗА IWONA: Честно казано, не виждам такава възможност, поне в близката година. На вас ви трябва и човек, на когото да се опрете,силен, като характер. Най-вероятно ще след две години и ще е по-млад от вас.

 266. Много хубав сайт

 267. Благодаря,Кабала.Само малко ме притеснихте.По-млад мъж- – това не е ли смущаващо…Приятна вечер и щастлива Коледа

 268. здравейте бих искала да ви попитам ще мога ли да замина за англия и ако отида дали ще ми е добре там казвам се … благодаря

 269. ЗА IWONA:Е, като казвам по-млад, реално може да е година, две,три по-малък.

 270. Здравейте,Кабала. Преди време ми помогнахте много със съветите си и си позволявам отново да ви задам въпрос. Този път се отнася до фирмата ,която регистрирах наскоро. Как виждате нещата с новата ми работа,която започнахме заедно със съпруга ми. Ще потръгне ли ?Казвам се ………

 271. ЗА МЕГИ: Бизнесът ви ще потръгне, но ще имате трудности и спънки около документи и договорни отношения. Най-вероятно ще се наложи да теглите кредит или да разчитате на заем, освен, ако не започнете съдружие.

 272. ЗА dobrinka: Бих ви посъветвала да не заминавате в близките месеци. Ще има да решавате належащи въпроси във взаимоотношенията ви, било лични или служебни.

 273. Здравейте,КАБАЛА Имам втори брак от 4г.Със съпругът ми сме физически разделени от 2,5г заради юредически формалности.- той живее в САЩ. Какво е бъдещето на брака ми,.Ще замина ли при него,както беще идеята отначало.Има ли сериозна причина той да не се интересува вече какво се случва с мен-не ме е потърсил 2 мес.Може би има друга жена,други планове…Казвам се ……………Моля ви не публикувайте лични данни.Благодаря

 274. ЗА DANA: На въпроса за заминаването съм ви отговорила и то, няколко пъти

 275. Благодаря ти за бързият отговор ,Кабала!
  Приеми най-сърдечните ми пожелания за здраве,благополучие и светли Коледни празници!!!

 276. ЗА МЕГИ: Красиви празници и от мен!

 277. Здравейте,казвам се ……… .Искам да знам,дали връзката ми с……… ще продължи и ще се съберем ли да живеем заедно?я е родена на ………..

 278. ЗА krasi: Отговаряла съм вече на този въпрос

 279. здравейте може ли да кажете и за баща ми, ще си намери ли работа скоро в франция казва се ….

 280. Здравейте Даниела, преди време поисках помощ от вас , но не бях достатъчно конкретна.Сега искам да попитам ще сменя ли работата си и дали това би допринесло за подобряване на взаимоотношенията в семейството ми?Родена съм на …

 281. Здравейте,Кабала
  бихте ли ми казали как мога да задам въпрос – личен,без публикуване на лични данни.Извинявам се,но бих искала да Ви задам въпрос,но не знам как може това да стане,без да се виждат личните ми данни

 282. Здравейте,Кабала. Искам да ви попитам ще срещна ли скоро истинската любов на живота си? Скоро се разделих с човек,когото много обичам,но реших че не е подходящ за мен и не е любовта на живота ми.Казвам се ……….
  Моля да не публикувате името и рожденната дата.
  Благодаря ви

 283. здравейте казвам се ……. .искам да ви попитам дали ще имам скоро семейство и дете .с ……той ли е моя човек ,или това е края,моля личните ми данни да не бъдат побликувани

 284. здравей кабала,въпросът ми е: ще се разделим ли
  с мъжа ми ,
  …….. , благодаря ти предварително .

 285. ЗА ЮЛИАНА:Не, не виждам скоро да започне работа

 286. благодара Ви за отговора

 287. ЗА Gala: Не сменяйте работата си. Няма да е благоприятно за вас, а и няма да допринесе за благоприятна семейна обстановка

 288. ЗА Iskra: КОгато задавате въпрос, постът не се вижда, докато не получи одобрение. След като го прочета, изтривам личните данни, както и някои други неща, които преценявам,че биха могли да се считат също за интимни.

 289. ЗА LINA: ох, като ви гледам,вие, наистина се нуждаете от много любов, внимание и обгрижване.Не, няма да срещнете скоро любовта. Трябва да минат поне девет месеца.

 290. ЗА paola: Аз мисля, че вече ви отговорих на въпроса за семейството и детето. Не мисля, че това е човекът за вас.

 291. ЗА jennychkaa: Не мисля,че ще се стигне до там, въпреки че, при вас винаги ще ма опасност да се стига до крайности

 292. Здравейте Кабала, моля за отговор на въпросът ми: Дали да кандидатствам за нова работа днес и ще има ли положителни резултати от смяната на работата.
  Моля да скриете личните ми данни. Името ми е…..а ……2011 в ….ч. Благодаря предварително!

 293. ЗА БОБО: Годината ви на раждане , наистина ли е 2011?! Да, можете да кандидатстване за нова работа. Не мисля, че ще сте кой знае колко по-добре от тази.

 294. Благодария ви Даниела ! Дълбоко в себе си винаги съм знаела , че това което имам като работа сега може и да не изглежда престижно пред хората за жена с моето образование и до мъж с високо обществено положение, но ми носи материална сигурност и свободно време , за да бъда и добра майка.Проблема е,че понякога в желанието си да възстановя добрите отношения в къщи си мисля , че това би било решение.Явно не търся там където трябва-за жалост. Весели празници,здраве и късмет!

 295. ЗА Gala: Хубава Коледа и на вас и на семейството ви! От това, което пишете си мисля, че сте придобила някакъв комплекс. Може да е от съпруга ви, може да е от самата вас. Вие сте се отдала на семейството си, така, както направих аз, въпреки моето образование. Това, също е престижно!-)))

 296. Здравейте Кабала, допуснала съм грешка в годината си на раждане 🙂 Родена съм на ………… Може ли да ми кажете дали в такъв случай се променят нещата за мен от гледна точка промяна на работното място. Още един път благодаря и приемете извинения!

 297. Мартина Says:

  Здравейте, Кабала Изключително щастлива съм, че попаднах на прекрасния ви сайт и ви поздравявам за него. Казвам се …………….. Можете ли да напишете нещо за мен .Благодаря предварително

 298. Здравейте, и честита коледа! казвам се…………..има ли бъдеще нашата връзка и какъв съвет бихте ми дали.
  Всичко най добро ви желая.

 299. Анелия Близнакова Says:

  Здравейте, Кабала, казвам се ………….(моля, данните ни да не бъдат публикувани). В последните години не ми върви работата- изпитвам трудности и се изискват големи усилия от моя страна, за да си свърша работата- това, може би, се дължи и на здравословните ми проблеми. Въпросът ми е- колко време още ще ми се налага да съм на тази работа- ще има ли някаква промяна в живота ми и в какво положение е здравето (тъй като в последните няколко години се борих с тежко заболяване- победих ли го?)?
  Много благодаря предварително,
  Честита Коледа и успешна, и емоционално топла Нова Година!

 300. Здравейте,казвам се …………..Ще имам ли семейство и дете с ………….много го обичам,но не съм сигурна в чувствата му към мен и дали няма друга жена между нас?

 301. ЗА БОБО: Не, не се променят,но вие, така или иначе бяхте задала въпроса си за точно определен ден.

 302. ЗА МАРТИНА: На вас ви е дадено да учите и да се развивате, но има опасност да създадете по-рано семейство,а трябва да го направите след 27 годишна възраст. Прекалено много се влияете от мнението на другите. Вярно е,че по този начин и бързо се адаптирате, но най-често страдате от лоши съвети. Имате добра енергетика, но ще дойде момент, когато ще трябва да се „заредите“ от някъде. Прекалено сте колеблива, когато се налага да вземате крайни решения. Не се доверявайте много на хората, които считате за приятели.

 303. ЗА Веси: Има бъдеще връзката ви.

 304. За Анелия Близнакова: На работата може да се задържите още около 6 месеца. Не знам какво е заболяването, но все още ще имате проблем,нещо като отзвук.

 305. ЗА Albena: Честно казано, не виждам да създадете семейство с този мъж.

 306. Здравейте, Кабала!
  Честита Коледа!
  Въпросът ми към Вас е: Ще има ли бъдеще връзката ми с мъж на име…и как ще се развият нещата за нас?
  Казвам се …
  Моля, личните данни да не се публикуват!
  Благодаря !

 307. здравейте отново Кабала, изтървах си телефона в водата може ли да ми кажете дали отново ще тръне, много ще се радвам ако ми отговорите и на този въпрос.

 308. валерия Says:

  казвам се ……. искам да попитам дали ще замина в англия това лято и ще успея ли да се реализирам там?

 309. ЗА vanessa:Не виждам връзка между вас. Непрекъснато ще се налага да се адаптирате един към друг.Допирните ви точки ги няма.

 310. ЗА ЮЛИАНА: Преминахте лимита за безплатни отговори.

 311. ЗА ВАЛЕРИЯ: Ще заминете, но не съм сигурна дали ще е това лято или малко по-късно.

 312. Здравейте,Кабала.Имам сериозна връзка със семеен мъж.Какви ще бъдат нашите отнощения в бъдеще.Може ли да разчитам на брак,съжителство.Кога.Родена съм на ……………

 313. данаил Says:

  здравей те кабала казвамсе данаил искам да знам кога ще оправя кредитите и какво ме чака другия месец

 314. ЗА ДАНАИЛ: Какво ви очаква следващият месец е въпрос, който изисква анализ на целия ви хороскоп или дата и едва тогава да се преценява. Няма да ви е лесно с кредитите, а и не виждам скоро да се справите с този проблем.

 315. данаил Says:

  можете ли да кажете и за сестра ми ще я съкратят казва се ….

 316. А ТЕЯ: Забравете този мъж. Няма да сте заедно.

 317. ЗА ДАНАИЛ: Не разбрах точно въпроса ви. Ако питате дали ще я съкратят- по-скоро-не

 318. данаил Says:

  въпроса ми беше ще я съкратят ли от работа, и ще си намери ли скоро нова работа

 319. Ivet Atanasova Says:

  Здравейте, Кабала!Моля данните ми да не бъдат публикувани,благодаря ви! Казвам се ………а приятелят ми се казва ………С него сме заедно от близо година и половина.Искам да знам ще продължим ли да бъдем заедно за в бъдеще и дали,според Вас той да бъде човека с когото ще свържа живота си в по-сериозна стъпка,като брак например? 🙂 Благодаря Ви!

 320. Здравейте, и за много години! Пожелавам здраве и много успехи през новата 2012 година!
  Не знам към кого вече да се обърна. Имам чувството че съм изпаднала в някаква дупка от един месец насам и не знам какво да правя. Казвам се ………. (моля само да не публикувате личните данни, за което благодаря предварително). В работата би могло да се изиска повече, но засега това е по-малкия проблем при мен. С цялото си сърце искам да намеря любовта на живота си, и най-лошото е че не съм сигурна в човека, който е с мен в момента (вече 3 години). Случиха се много неща – огорчение, обиди, незачитане, неуважение. Това са нещата, които ме накараха да се замисля сериозно за връзката ни. Всички тези негативни неща ме накараха да се свия в себе си, депресията ме обзе изцяло. Дори на няколко пъти изпаднах в истерия, което никога не се е случвало :((( Станах напълно друг човек:( Най-лошото е, че не съм сигурна какво да направя – има ли смисъл да продължавам с този човек (………. или не. Да се погрижа ли за здравето си като приключа мъчението, или да се опитам да спася нещата с нашата връзка. Объркването идва от там че дълбоко в себе си има искрица любов към него, която ме възспира от радикални действия. За информация – до сега съм имала още 2 връзки преди него,които са приключили все на третата година. Вече си мисля че има нещо, което ми влияе лошо… :(((
  Много ще съм благодарна ако ми помогнете. Дилемата за мен е съкрушителна.

 321. ЗА ДАНАИЛ: По-скоро е на кантар при нея. Ако я съкратя ще е след 2 месеца. Тогава има такава вероятност,а може и сама да напусне. Друга работа ще си намери.

 322. ЗА Ivet Atanasova: Категорично-това не е човекът за вас и няма да имате брак с него.

 323. ЗА Krasimira Borisova: Ще ви помоля да зададете въпроса си без това „или“

 324. Здравейте, съжалявам за моят НЕвъпрос:)
  Отговорът, който търся е дали с въпросният човек ще имаме здрава и пълноценна връзка? Заслужава ли си да продлжа живота си с него?

 325. ЗА Krasimira Borisova: Честно казано, не виждам идеални отношения между вас. Аз, даже, се чудя какво ви свързва. Непрекъснато ще се нагаждате един към друг, но не е от добро желание, а по принуда, заради самата връзка. Той си е по-отнесен, а вие сте човекът, който обмисля всяко действие и здраво е стъпил на земята.

 326. Ivet Atanasova Says:

  Здравейте Кабала! Искам да ви попитам ще завърша ли висше и дали ще си намеря работа скоро? Благодаря ви,предварително!

 327. ЗА Ivet Atanasova: А, вие учите ли в момента, защото се виждат предстоящи изпити или пътувания. Работа можете да си намерите до месец, но не съм сигурна дали ще се съгласите. В момента сте си на любовна вълна.. За образованието- ще ви разочаровам. Можете да започнете ,но ще прекъснете или изобщо не сте наясно какво,наистина, искате да учите.

 328. Здравейте,КАБАЛА.Пиша ви след месец,защото сега се прибрах в BG .Не успорвам уменията ви като астролог,но прогнозата ви за мен се оказа съвършено погрешна.С този мъж прекарахме романтични коледни и новогодишни празници,непрекъснато от 2-3 г.сме заедно,и сега живея при него.Просто е въпрос на време да уреди някои свои семейни и финансови пречки за да заживеем като семейство,вкл.и с моето дете.Явно не винаги звездите говорят правилно,за което не виня никого.Вероятно сте изтрили личните ми данни,затова са справка те са …….. Моля да не публикувате лични данни,благодаря ви и УСПЕХ

 329. ЗА ТЕЯ: Благодаря за обратната връзка, Тея, но аз продължавам да твърдя, че не виждам бъдеще в тази връзка. Вие ме питахте, тогава как ще се развие и дали може да се говори за брак. Освен това, вие ме питахте за това на 3 януари.

 330. Здравейте,КАБАЛА.Приемам думите ви,може би ВИЕ виждате това,което аз привързана към този мъж,не преценявам добре и не виждам.Времето ще покаже.Но моля ви разяснете последното си изречение,което не разбрах ,,Вие ме питахте за това на 3 януари “ – какъв е подтекста Бладодаря и успешен ден

 331. здравей те казвам се … ,ако може да ми кажете защо …постъпи така с мен ,не го ли интересувам вече има ли друга и ще се видим ли някога.благодаря предварително и моля личните ми данни да бъдат скрити

 332. ЗА ТЕЯ: Надявам се да бъркам във вашия случай. А,да,изречението, което написах е по повод вашето,че всичко е наред и дори сте изкарали страхотно коледните и новогодишни празници. Заради това написах,че вие сте ме питала на 3 януари.

 333. ЗА paola: Най-вероятно има друга жена до себе си. Е, все някой ден ще се видите.

 334. ЗА paola: Най-вероятно има друга жена до себе си. Е, все някой ден ще се видите.

 335. Здравейте, много хубав и увлекателен блог. Мога ли да попитам за мен и връзката, която имам, макар и на разстояние. казвам се …. поддържам връзка с …., който работи в чужбина иска и аз да ида при него. Мога ли да попитам дали връзката ни има бъдеще и дали е писано да ида при него и да бъдем заедно след като завърша образованието си. дали той е човекът за мен… Каква е съдбата ми, поне в по близък план /няколко години/ и в коя посока да се развивам. Мерси много! Поздрави!

 336. ЗА Yoana: Не смятам,че този мъж е точно за вас. Имате доста различния. Той е много по-свободолюбив в една връзка. На вас ви е дадено да преживеете раздяла. В чужбина ще отидете, но не съм сигурна дали ще е заради този мъж, тъй като работата ви ще е свързана с пътувания, както и с връзки в чужбина. Кариерата ви е много важна и се насочете към нея. Независимо,че няма да получите всичко веднага, бавно ще си вървите нагоре.

 337. Здравейте,казвам се….Моля да не побликувате данните ми.Престои ми покубка на апартамент но нещата нещо се закучиха,нещо все се проваляи така вече няколко месеца ,та въпроса ми е ще купя ли този апартамент или няма смисъл да си губя времето вече.Предварително благодаря за отговора.

 338. ЗА eli: Вие, някакви пари ли сте давала на собственика? Защото,определено е имало уговорка за цена. Честно казано, не виждам да го купите. Имайте предвид, че има нещо мътно около това жилище. Най-вероятно там има голям проблем с тръбите за вода

 339. Galina Mitova Says:

  Zdraveite, izvinqvam se che pisha na latiniza.Nqmam kiriliza v komp.Namiram se v chujbina – New Zealand.Kazvam se …Saprugat mi e…..Predi nqkolko meseza vi pisah s molba da mi kajete koga e blagopriqtniqt period za premestvane ot tuk v Australia .Togava mi pisahte da izchakame pone 3 meseza.Taka i napravihme.Sega saprugat mi zaminava sled edna sedmiza.Molq vi ako e vazmojno da mi kajete dali vsichko ste e uspesho,dali ste nameri rabotata, koqto bi iskal da raboti i koga ste e moqt blagopriqten period da tragna.Planirala sam go do kraq na mai no vse oste ne sam sigurna dali savpada s moqt blagopriqten moment.Pritesnena sam tai kato dva pati hodihme s zel da se premestim no nesto se zapavaha nestata i rabota saprugat mi ne uspq da zapochne.Moje i da si vaobrazqvam, no imah chuvstvoto che nqkoi ni beshe pojelal prosto da ne se spravim.Do kakvoto se dokosnehme vse udrqhme na kamak.Varnahme se tuk.Toi zapochna pochti vednaga i uspeshno minaha mesezite kogato e rabotil.V momenta i az rabotq.Imame mnogo prichini da se premestim i ednata nai-vajnata e che malkiqt ni sin jiveev Australia , a sega ima i bebe.
  Ste sam vi bezkraino zadaljena i blagodarna , ako e vazmojno da mi kajete nqkoi nesta, koito vijdate vie po nashiqt vapros.
  s pozdrav Galina

 340. ЗА Galina Mitova: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си кратко и ясно. Много ми е трудно да чета всичко на латиница-))),а и времето не е било подходящо за отговор.

 341. Zdraveite, bihte li mi otgovorili dali saprugat mi – …- ste zapochne skoro rabota v Australia po negovata profesiq? Zamina za tam predi nqkolko dni.Koga vijdate moeto zaminavane za tam? Az sam rodena na …. Molq da ne se publikuvat lichnite danni.
  Blagodarq predvaritelno.

 342. ЗА Galina: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 343. здравеите казвам се ….. .Искам да ви попитам какво ще стане с мен от тук на там щe oстана или разделя с човека които съм …. ,ще замине ли тои за чужбина .моля да не побликувате личните ни данни

 344. ЗА paola: Няма да имате сериозна връзка с този мъж. Няма да замине в чужбина

 345. здравеите казавам се …. .искам да ви попитам какво ще стане с проблемите на работата и ще се оправят ли нещата около мен.моля да не побликувате личните ми данни

 346. ЗА paola: Задайте конкретен въпрос, на който да се отговори с Да или Не.

 347. ще имам ли проблеми на работата ,ще намерия ли начин да платя сметките

 348. Здравейте пак,вече съм на прага на закопуване на жилище,ще бъде ли наред всичко и ще успея ли да имам мой дом.Благодаря предварително.

 349. ЗА paola: Проблеми на работа няма да имате тежки, освен, че ще имате напрежение около някакви документи и ще се наложи да изтърпите колежка, по-млада от вас. Определено, ще се забавите доста с плащането на сметките

 350. ЗА ЕЛИ: Преминахте лимита за безплатни отговори

 351. Здравейте,казвам се ….. моля да не публикувате данните ми.Ще започна ли скоро работа и ще намеря ли човек до себе си.Благодаря за отговора.

 352. ЗА ЕЛИ: Работа ще си намерите скоро, до 2 месеца. Вие сте пропуснала някаква връзка, тъй като ви е било дадено,дори, да създадете семейство до 27 годишна възраст. Е, все, някога, ще имате и друга възможност

 353. Здравейте,Кabala!Казвам се ….и бих желала да разбера дали неуспехите ми в личен план са заради автомагия,магия или родово проклятие.И ако няма проблем,ще потръгнат ли отношенията ми с мъжа,когото обичам или да го забравя( как ще стане това 🙂 обаче

 354. ЗА МАРИЯ: ИМате направена магия на растение, което ви е било подарено за сривове в личните отношения.

 355. Юлиана Says:

  Здравейте Кавала,
  казвам се … и съм родена на …,
  много ще се радвам ако ми отговорите на въпроса,
  ще ми оставят ли заведението да го работя и кога и ще мога ли да ги събера парите

 356. ЗА Юлиана: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор и да ви попитам- това „да ви го оставят“, какво означава? Вие ще развивате собствен бизнес или ще сте на по-висок пост?

 357. здавейте, аз се казвам .. и моя вапрос е ще се омъжали щи имам ли семейство деца

 358. ЗА nadia: Аз не виждам проблем при вас. Ще се омъжите и дете ще имате, ама много го мислите това и непрекъснато разчепквате всяко нещо в личните отношения. Отпуснете се малко. Имате всички шансове за стабилен брак

 359. Eлица Says:

  Здравейте,и преди съм ви писала и ми помогнахте но сега въпроса ми е от друг характер.Искам да попитам ще имам ли скоро по сериозна връзка с някой мъж или изобщо какво се случва в личния ми живот Родена съм на …од. моля да не побликувате личните ми данни благодаря

 360. ЗА Eлица: Периодът ви за връзка започва след 4 месеца, но не съм убедена, че ще е трайна

 361. Здравейте,бих искала да знам какъв ми е шанса скоро да си намеря работа която да ме удоволетворява. Рожденна дата …- моля да не се побликуват личните ми данни

 362. ЗА анелия: До два месеца и половина ще си намерите работа, която ще ви удовлетворява във финансов план

 363. Здравейте Казвам се …. г. Бих искала да ви попитам дали ще заминем с парнтьора ми Милко и дъщеричката ми за Германия сега през 2014 г . Ще останем ли там за по-дълго. Благодаря предварително.

 364. Eлена Георгиева Величкова Says:

  Вибрацията на коя лична година забранява да се вземат или дават кредити през февруари 2014 г., аз съм родена на ….Благодаря!

 365. ЗА Eлена Георгиева Величкова: Няма такава вибрация. Всичко зависи, както от комбинацията между името и датата на раждане, така и от комбинацията му с личната година, хороскопа ви за годината или за месеца

 366. Eлица Says:

  Здравейте,казвам се … искам да попитам ще сменя ли скоро работата си и ще намеря ли човека за сериозна връзка.Предварително благодаря и моля не публикувайте рождената ми дата.Поздрави

 367. ЗА Елица: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 368. ЗА buenno83: Тъй като този въпрос сте го задала няколко пъти, малко е трудно да взема решение, кой, точно, да погледна, като час на задаване. Първият, отхвърля заминаването ви, последният го потвърждава. За това, не трябва да трябва да се пита няколко пъти, през дни. Надявам се, обаче, че всичко е наред при вас и сте заминали успешно

 369. Анелия Says:

  Здравейте аз съм …г.имам проблем с намиране на подходящата работа, ще имам ли шанс да започна такава работа скоро.

 370. добър ден да попитам дали с приятеля ми имаме бъдеще казвам се п… мерси предварително!

 371. ЗА polq: Връзката ви ще продължи,но ще преживеете много голяма криза,двамата и той ще я предизвика

 372. Здравейте Кабала. Исках да попитам тъй като майката на моя партньор не ме иска въобще дали не му е направила магия да се разделим, дали не идват оттам тези семейни кризи? И въобще ние ще си останем ли заедно като семейство въпреки кризите , които имаме от време навреме? За да не търсите данните ни: …. Благодаря ви много за отговорите.

 373. ЗА buenno83: Няма магия. Отговорила съм ви на въпроса.Трябва да преминете следващата голяма криза

 374. ЗА Анелия: При вас,винаги ще ма някакво вътрешно неудовлетворение. Няма да е в близките два месеца

 375. Знам, че повечето семейства минават в съвместният си живот през кризи, но е трудно и притеснително. Ако не съм си преминала лимита може ли да ми кажете дали може да се разбере кога и за какво ще бъде тази криза и далли ще съумеем да я преминем? Ще станем ли истиско семейство с брак, собсвен дом и детенце? Благодаря ви за дарбата, която имате да помагате на хората. Виждам, че много хора освен на себе си, разчитат и на вашата дума, защото вие давате надежда и стимул да направят или НЕ правят нещо. Помагате им да поемат по прав път или по лесно да преодолеят трудностите. БЛАГОДАРЯ!

 376. Здравейте , казвам се … година искам да попитам дали дългогодишната ми връзка ще прерасне в нещо повече обича ли ме изобщо казва се илиян роден на …моля имената ни и рождените дати да не бъдат публикувани благодаря ви предварително

 377. ЗА Мира: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново и нека да не е днес, заради новолунието

 378. ЗА buenno83: Тази криза може да се разбере при подробен анализ и на двата хороскопа. За този брак съм ви отговорила, както и за собствения дом

 379. Здравейте , казвам се … година искам да попитам дали дългогодишната ми връзка ще прерасне в нещо повече в брак обича ли ме изобщо казва се …година моля имената ни и рождените дати да не бъдат публикувани благодаря ви предварително П.С. бяхте ми писали днес да задам отново въпроса си

 380. ЗА Мира: Е,няма да е брак. Може да живеете заедно. Честно казано, аз се чудя как е продъжила тази връзка. То е човек,който се колебае в личните отношения.

 381. Ако не е нахално , може ли да попитам той иска ли да живее с мен защото в момента сме в обтегнати отношения и не знам дали изобщо ще продължим заедно , ако не е той скоро ще имам ли друг мъж в живота си …година благодаря

 382. ЗА Мира: Е,няма как да изчисля какво иска, но, според мен, ще заживеете заедно,но пак ви казвам,не е той. Вие сте навлязла в период,в който трябва да създадете семейство, в близките две години,а той е станал егоцентричен и може да мисли повече за работа.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: