ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

ОВЕН

УПРАВИТЕЛ – МАРС

Ако сте под влияние на Овен, трябва да сте наясно, че сте от хората, които биха унищожили тези, под влиянието на водните знаци. Този зодиакален знак символизира импулса и действието. Вие носите пролетта и новия живот. Овенът е оплождането, но не заради секса, а заради това, че той трябва да продължи рода и да остави здраво и силно семе. Изглеждате забързании не толкова романтични, но тайно обожавате авантюрите. Динамични, импулсивни, вие преследвате целите си до край. Огнената ви природа ви прави първични и силни. Понякога не си премервате думите и „убивате” тези, които са малко по- сантиментални. Мислите, че правите всичко заради любовта, а всъщност задоволявате собственото си Его. Не е лошо и много от тези, които не са под влияние на вашия зодиакален знак ви завиждат! Смели, вие не се давате лесно! Ама, сте много проклети ! То бива, бива, ама вашето желание за успех направо няма граници! С рогата напред, вие ще минете през трупове, за да достигнете целта си!

Ако решите да подложите крак на Овен, той става властен и деспотичен!

 

ТЕЛЕЦ

УПРАВИТЕЛ – ВЕНЕРА

 

Всичко се е разпъпило, пролетта е дошла, навсякъде е спокойно и  „цъфвате” вие! Вашият слънчев знак е под влияние на земята. Инатът ви е пословичен! Може да ви хокат, да ви крещят, вие ще се обърнете, ще се усмихнете, ще обърнете гръб и пак ще си правите това, което сте си наумили!  Сигурността и материалната стабилност е много важна за вашето съществуване. Нищо лошо, ама като се закеркенечите на едно място, ставате като магаре на мост. На вас всеки може да разчита. Стабилни сте в любовта, но ако решите, можете и да кръшнете малко…ама,само мъничко…То си е голям късмет да ви има една жена! Желанието ви да трупате ще и осигури чудесен живот! Събирате енергия, за да я излеете изведнъж, когато се убедите, че целта си струва. Като земен знак, вие трудно променяте мнението си. Само остава да забиете знамето и да кажете „ Тук ще бъде… Аз казах!” Идва моментът на самоосъзнаването и при Телеца действието е много по- обмислено. Никой няма вашето търпение, обаче, ако избухнете, скандалът е невероятен ! Как може да се спечели Телецът? Направете му пищна трапеза, защото той е чревоугодник и обича красиво поднесеното ястие. Понякога е толкова флегматичен, че може да ви изкара извън нерви.

 

БЛИЗНАЦИ

УПРАВИТЕЛ – МЕРКУРИЙ

 

Вие сте най- любопитните хора от целия зодиак. Вечно питате, вечно търсите и не можете да стоите на едно място. Омайвате с приказки и привличате всички като магнит. Ама, е трудно да се разчита на вас. Толкова сте отнесени и разсеяни, че забравяте това, което сте обещали. Не че го правите нарочно, просто, когато задоволите любопитството си, търсите други силни усещания. Да се живее с вас е голям екшън, защото днес сте едни, а утре – други и никой не знае днес като кой точно ще се събудите.

Двойнствени, неспокойни, вие сте като въздуха под налягане. Събирате информация и изведнъж я „изливате” навън. С вас не е скучно. Толкова сте многопластови, че е приятно да се общува с вас, защото човек може да научи интересни неща.

Ако живеете с Близнаци, трябва да умеете всеки път да сте различни, за да поддържате любопитството им. Те бързо прощават и нямат ината на земните знаци, но ако ги нараните, бързо сменят посоката си.

Близнаците са „клюкарите” и интелектуалците на зодиака – всичко знаят, всичко могат и не можете лесно да ги оборите. Сръчни и много бързи, дават вид, че действат много динамично, а реално им липсва замах и „заземеност”.

 

РАК

УПРАВИТЕЛ – ЛУНА

 

Започва лятото, когато наедряват плодовете и зърното, навлизат живителните сокове в природата. Това е вашият свят…

Вие събирате ината на Телеца и Овена, особено, ако сте абсолютно убедени във вашата правота. Емоционални и чувствителни, за вас корените са много важни. Всичко минава през сърцето ви и сте патриотите на зодиака. Никой не може да ви разбере! Днес сте оптимисти, утре ставате като буреносен облак. То бива, бива капризи,ама при вас са повече. Винаги вървите по пътя на най- малкото съпротивление.

Ако човек иска да усеща грижа и майчинска нежност, то е добре да живее с вас. Проблемът е, че непрекъснато се връщате към минали събития, към спомени, които ви замъгляват съзнанието и не можете да вървите напред. Интуицията ви е прекалено силна, но често не я използвате, а се отдавате на мързелуване. Единственият знак, който е способен истински да ви разбере е Риби. То човек да го е страх да каже нещо, че току-виж ви е обидил и вие ще се затворите в черупката си. Силата ви е в семейството и за това е важно да си казвате „Този дом е мой и е моят пристан,крепост, която ме пази от този враждебен свят! „ Ако някой успее да достигне до сърцето ви, то той ще открие едно меко и любвеобвилно сърце, което се нуждае от разбиране и обич!

 

ЛЪВ

УПРАВИТЕЛ – СЛЪНЦЕ

 

Вие сте най-царственият и щедър слънчев знак, но и най-егоцентричнията от целия зодиак.

Лятото е в разгара си, Слънцето е жарко и започвате да греете вие. Щедри и великодушни, вие търсите признание на всяка цена. Инатът ви няма граници, особено, ако ви засегнат. В това отношение стигате до инфантилност. Хората около вас се чувстват обичани и щастливи. Вие държите на приятелите си, но е важно да сте в центъра на вниманието. Да се живее с вас става само с „благоволение”, защото трябва да сте най-обичани, най- красиви, най-, най- , най-… Няма да дадете първото си място. Но пък обожавате децата. Притежавате тяхната свежа и непораснала душа. Суетни и претенциозни, вие сте в състояние да направите драма от всяка ситуация. Притежавате амбиция и оптимизъм, които рядко се срещат в такава творческа и съзидателна комбинация. Внимавайте с вашия деспотизъм! Ама, вие сте толкова магнетични, че никой не може да ви се сърди дълго време, нали? На вас ви трябва блясък и възможности, за да се чувствате царски и да проявявате онази щедрост, която ви се иска. Романтични сте, но като че ли, искате повече, отколкото давате любов. Усмивката ви и свежият ви характер ви правят навсякъде желани и приемани. Вие сте „аристократите” на зодиака!

 

ДЕВА

УПРАВИТЕЛ – МЕРКУРИЙ

 

Вече е краят на лятото и започва подготовката за есента. Природата се успокоята, реколтата се прибира и всичко се нуждае от методичност, анализ и практичност.

Така идвате вие – критични и взискателни към себе си и към останалите. Хем искате да се промените, хем търсите под вола теле. Дори и чувствата си подлагате на проверка и ги гледате под лупа. Аз ви наричам „свекървите” на зодиака. Толкова сте педантични, че се хващате за най-малкото и се започва яко мърморене. Прекалено сте трудолюбиви и точно, и за това всеки може да разчита на дадената от вас дума. Консервативни сте и не се отпускате лесно. Изключително аналитични и проницателни, вие можете да проследите, вероятно, как се е създал света, ако решите…Толкова добре умеете да подреждате фактите. Умеете да служите на хора и на идея. Вие сте „ работните пчелички” на зодиака.

Ако търсите всеотдаен партньор в брака, то гушнете силно Девата. Тези хора са постоянни в чувствата си и много почтени. Проблемът им е, че не могат да се отърсят от логичното си мислене и навсякъде търсят факти и доказателства.

Е, не може целият ви живот да е само логика! Дайте шанс на чувствата и на емоциите си! Отпуснете се! Страхът да се покажете, само ви вреди!

 

ВЕЗНИ

УПРАВИТЕЛ – ВЕНЕРА

 

Есента е настъпила и се възцарява спокойствие и тишина. Силите се хармонизират и се „раждат” Везните. Вие сте баланса на зодиака. Миролюбиви и дружелюбни, около вас цари спокойствие и се чувства любовта. Добри компаньони сте и имате много тънко чувство за хумор. В състояние сте да умиротворите две силни противоположности и за това сте „дипломатите” на зодиака. Обаче, ако вие попаднете в положение на колебание, трудно вземате решение. За вас, всичко трябва да е баланс и хармония, а в живота често попадате и на разрушения, за да осъзнаете, че не може всичко да е само „Светло”… Много сте капризни и понякога сте като децата, за да си получите совето.

Ако искате да живеете сред изтънченост и приятна компания, трябва да знаете, че Везните могат да ви го осигурят.

Вие, които сте под влияние на този знак, често изпадате в апатия, особено, когато виждате грозотата около себе си. Лесно се поддавате на изкушенията. Имате силно развито чувство за справедливост  и,  може би, сте единствените, които щедро раздават любовта си. Около вас винаги има надежда и спокойствие, че Утре всичко ще е наред…

 

СКОРПИОН

УПРАВИТЕЛ – ПЛУТОН

 

Есента отдавна е настъпила и земята се подготвя за зимата. Настъпила е и „смъртта” в природата, за да се възроди отново през пролетта…Ето,това е вашият час да се появите…

Вие сте „ревнивците” на зодиака. Толкова сте темпераментни и страстни, че около вас винаги има буря от чувства. Притежавате голяма решителност и стремеж да контролирате, и манипулирате. Сексуалната ви енергия е изключителна и когато обичате, вие вечно умирате и се раждате. Много сте пробивни. Отмъстителността ви е пословична. Дебнете „жертвата” си, за да я изненадате рязко и тя да не може да се освести от къде и е дошло. Умът ви е много силен и задълбочен. Обикновено сте потайни, а това страшнопривлича хората, защото около вас има ореол на мистика. Можете да сте саркастични, особено, ако усетите заплаха. Изключително действени и мотивирани, вие никога не се отказвате, за да постигнете целта си.

Ако искате да живеете в „екшън” и страсти, като латино сериал, то за вас е подходящ Скорпионът.

Вие, които носите този знак сте горди и пробивни. Много добре знаете какво искате. Проблемът ви е, че сте мнителни и вечно се съмнявате в мотивите и чувствата на другите. Трудно се доверявате, ама и хората около вас са нащрек. Можете да се трансформирате бързо. Когато поискате нещо и си кажете, че го желаете, то трябва да стане веднага. Няма отказ! Той само ви мотивира още повече!

 

СТРЕЛЕЦ

УПРАВИТЕЛ – ЮПИТЕР

 

Земята се подготвя за зимата. Всичко е замряло и има известна тъга в цялата тази картина. Няма такава растителност, каквато я помним през пролетта, но за това пък идвате вие, най-големите ентусиасти на зодиака.

Аз ви наричам „авантюристите”. Толкова много държите да сте независими и вечно си витаете някъде…Вие сте най-„меките” от огнените знаци. Много сте откровени и искате от всичко по много. Чувството ви за мярка няма граници. Иначе сте образовани и щедри. Като се замисля, вие сте най-либерални от всички. Давате свобода, но и искате такава и за себе си. Носите толкова енергия около себе си, че я раздавате щедро на тези, които са в меланхолия. Мразите пошлостта и ако някой желае комфорт и изискана обстановка, елегантност, е добре да се обвърже с вас…ако успее. Държите на законите и традициите. За вас, Светът е едно общо семейство и за това е важно да пътувате, да изучавате чуждите култури. Много сте нетърпеливи и вечно избързвате в думите и действията си. Значи, като „лапнете”, никой не може да ви вземе думата,а сте толкова харизматични и очарователни, че това, което казвате, звучи като чуруликане. Е, понякога се изхвърляте, но нима не може да ви се прости? Вашата нахаканост, е по-скоро маска, зад която се крие мъничко несигурност и страх…

 

КОЗИРОГ

УПРАВИТЕЛ – САТУРН

Вие сте най-практичните от целия зодиак. Малко сте темерути, ама то е, защото сте по-скоро сериозни и животът доста ви е поочукал. Трудно показвате чувства, но пък сте постоянни в тях. За това, не прощавате грешките. Изключително отговорни и трудолюбиви, на вас ви трябва поле за изява в професионален план. Чувствата ви винаги минават през призмата на разума и държите всичко под контрол. Бих ви нарекла „спестовната касичка” на зодиака. Вие няма да пропилеете току-така пари. Не знам дали се усещате, но има моменти, когато сте склонни да проявите голям егоизъм и инат. Способни сте на търпение и чакате дълго, за  да постигнете целта си. Не сте от хората, които вечно се усмихват. Това, по-скоро го считате за инфантилно, но пък умеете да се възхищавате на оптимистите.

Ако искате стабилност, сигурност в бъдещето и човек, който наистина да ви уважава, то трява да живеете с Козирог. Е,да, понякога съществува доза фатализъм в тях, но не се отдават на страховити съмнения.

Вие, които сте под влиянието на този слънчев знак, винаги се стремите към високо обществено положение. Умеете да поемате отговорности и да цените красивото около себе си. Възхищавам се на вашата упоритост и постоянство. Може лесно да се върнете назад по пътя си, за да премислите всичко отново, да разгледате ситуацията и да тръгнете пак напред с рогата, за да преодолеете поредното препятствие.

 

ВОДОЛЕЙ

УПРАВИТЕЛ – УРАН

Когато чуя вашият зодиакален знак, веднага се сещам за една любима моя песен на Джон Ленън, „Imagine” и неговото „братство между хората”. Вие имате изключително напредничаво мислене, относно човечеството. „Революционерите” сте на зодиака. Е, понякога, това избива на бунт срещу всеки и срещу всичко, но поне бързо ви минава. Рушите традициите и имате изобретателен ум. За вас е вашен девизът на хипитата „Правете любов, а не война”. Обаче, вие сте доста непредсказуеми. Тъкмо човек да ви „влезе” в тона и изведнъж правите завой на 180 градуса, и всички около вас остават с увиснали чейнета. Вие сте най-големите индивидуалисти. Свободата ви е важна и за това, никой не може да се обвърже с вас току- тъй. Партньорите ви трябва да са независими като вас и да ви дават нужното пространство. На моменти сте крайни и избухливи. В състояние сте да проявите такава студенина, че ако очите ви имаха сила, биха превърнали човека срещу вас в ледена скулптура.

Удоволствие е да се обшува с хората, представители на Водолея. Артистични, оптимистични, идеите им са красиви и идеализтични.

Ама, много сте разпиляни и непостоянни, но пък, ако решите да действате, винаги обмисляте внимателно положението, в което се намирате. Като че ли имате „връзка” с горните светове, защото мислите ви са свързани с прекрасните идеи за Любовта. Е, като се ядосате, ставате много мнителни и сте опозиция на целия Свят, но това ви прави още по- интересни и привлекателни.

 

РИБИ

УПРАВИТЕЛ – НЕПТУН

 

Ето и най-кахърния зодиакален знак. Някои от вас, вечно се изживяват като „жертва”, но пък сте романтични и любвеобвилни. Вие сте, може би, единствените, които сте в състояние да се поставите на мястото на всички останали. Това ви е най-голямото предимство. Много сте раними, лесно се връзвате и болката я таите дълго време. Ама, сте големи песимисти! Направо се забивате сами на дъното и изпадате в тежка меланхолия. Изключително артистични, вие имате добър музикален слух и много тънка интуиция. Толкова сте състрадателни, че можете да ревете цял ден и да се пожертвате в името на една идея. Е, това, че витаете из облаците, определено ви прави непрактични и малко мудни, но пък така добре лавирате, че успявате да излезете сухи от всяко положение.

Бих ви нарекла „медицинските сестри” на зодиака. Вечно да помагате, да успокоявате, да обичате, но самите вие се чувствате самотни…В състояние сте да се „разтворите” в партньора и да загубите своята идентичност. Грешката ви е, че не осъзнавате, че и другите правят каквото могат за вас, но не притежават вашето милосърдие. И това е нормално! Не могат всички да са еднакви, нали? Животът е шарен. За сметка на това пък, вие вярвате в доброто, в приказките и това е вашето оръжие. Можете да изпаднете в летаргия, да се самосъжалявате, но винаги се изправяте, благодарение на вашата ВЯРА!

 

ДАНИЕЛА ТОДОРОВА – КАБАЛА

Реклами

19 коментара to “ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ”

 1. Красимира Says:

  Здравейте Даниела !
  Открих Ви случайно и съм приятно изненадана,от достъпният начин по който обяснявате нещата. Прочетох хороскопа си и много малко неща отговаряха на моят профил като човек. По този повод имам един въпрос към Вас. Родена съм на …. Определено съм зодия риби,но защо четейки хороскопите (на всякъде) това което пише не се отнася за мен,няма и най-малки съвпадения (не само като характеристика на зодиака) , нито в дневните,месечните и т.н.
  Предварително благодаря ако Ви остане време да се анимавате с мен и ми отговорите !

 2. ЗА КРАСИМИРА: Месечните хороскопи, както и характеристиките на зодиакалните знаци са в т.нар. чист вид, т.е. вие може да сте риби, но изгряващият ви знак да е овен, например, който ще определи характера ви и външния ви вид. Казвате, че нищо не отговаря като характеристика, а вие имате много планети в риби, така че, това е доста странно-)))

 3. Здравейте!
  Въпросът ми е по-скоро риторичен! Напоследък чета за характеристиките на зодия Дева. Човек може да потъне в океан от информация….. и оставам с впечатлението, че това са едни от най-безинтерсните и скучни хора, който вечно мърморят и недоволстват. Дори и тук е използвано наречието „свекърви“ на зодиака. А свекървите не са от най-предпочитаната компания.
  Сякаш останалите зодий са крайно отегчени от студената и неемоционална Дева.
  Като, че да си представител на този знак е някакво наказание…
  Интересно ми е да видя различни мнения, на хората който имат знания и наблюдения.
  Защо толкова много се пренебрегва този знак?

 4. ЗА АНИ: Ама, моля ви се, как ще се пренебрегва този знак-))) Девата мърмори не заради друго, а защото има прекалено много изисквания не само към себе си, но и към другите. Всичко се подлага на съмнение и анализ. Това са най-аналитичните хора. Освен това, девите са родени да служат. Здравословното хранене също е под този знак. Те са перфекционисти в своята работа, изпипват всичко до най-малкия детайл. Заземени, държат всяка дума да бъде доказана и проверяват всичко. Аз съм благодарна, че имам Луна в Дева, иначе, съвсем щях да съм в облаците-))). Ако всички в правителството бяха със засилено влияние на Дева, до сега щяхме да цъфтим и вържем и никой нямаше да ни стигне. Девата винаги те дърпа към земята. Тя няма да сложи розовите очила и да се рее из облаците, напротив, реалист, готова на помощ, но няма да търпи да си свършите работата на половина. Не е неемоционална, но е премерена. Имам чувството, че вечно е „на нокти“.Просто трябва да се отпуска от време на време-))) А и нали знаете, че всичко зависи от самия хроскоп на девата-))). Ще ви дам пример с майка ми. Тя е Дева, ама никога не съм я чула да мърмори-))), но пък асцендентът и е под влияние на друг знак-))). Зависи и градусът на Слънцето на Девата. Най-лесно можете да видите и другото влияние, като разделите знака на 3 и се образуват три декади. Първите 10 градуса ще са под влияние на Меркурий, управител на Дева, тогава ще е засилено това влияние. Следвашите 10 градуса ще са под влияние на Сатурн, управител на Козирог и втори на Водолей и третите 10 са под влияние на Венера, управител на Телето и когато комбинирате тези влияние, ще получите и характеристиката на Слънцето. Разбира се, има и още деления…

 5. Стоянка Says:

  Здравейте!
  Имате чудесен блог, пълен с много интересни материали и не спирам да се ровя в него, откакто го открих!
  Искам да Ви попитам, с моето слънце във везни, асцендент във водолей и луна в дева, прави ли ме това разположение на планетите прекалено голяма въздухарка и хвърчаща в облаците нереалистка, или луната в дева е достатъчна да ме придържа близо до земята и да балансира нещата?
  Родена съм на….

 6. ЗА СТОЯНКА: Вие имате засилен огън и то мутабелен знак, така че, стрелецът при вас е важен-))), т.е. вие сте бързо подвижна и добре се ориентирате във всяка ситуация. Асцендентът ви е фиксиран, така че няма как да се реете из облаците-))). Луната в дева ви тряска на земята като ви кара доста да криткувате не само другите, ами и вас самата. Прекалени прегради слагате пред себе си с изискванията си -)))). Липсата ви на повечко вода се компенсира с разположението на повечето ви планети в мутабелните знаци. Имате три лични планети в Дева…не виждам къде витаете-)))). Вие сте си долу-))). Въздухарите са със засилено влияние на други знаци, ама няма да кажа кои, че после ще бъда линчувана-)))

 7. angelique Says:

  хехехех. доста се смях на горните два поста, защото и аз съм Везни, асц Водолей само дето луната ми е в Скорпион. интересна ми е астрологията, но не разбирам много. ако можете да кажете нещо и за мен, скъпа Кабала. родена съм на ….. и знам,че имам 4 лични планети в скорпион(забравих точното наименивание на това явление), но някъде бях чела, че ако са над 3 планети в даден знак се засилвало влиянието на знака върху същноста на човека. какво бихте казали Вие?:)

 8. ЗА angelique: Аз съм ви отговорила вече,най-общо за вас по датата ви на раждане. Хороскопи тук не разглеждам. Това положение,за което говорите, се нарича стелиум. Да,засилва влиянието на знака,като реално,не е задължително да е точно този знак,а се пресмята положението на планетите по елементи,както и по т.нар. кардиналност,фиксираност и мутабелност. Е, при вас е засилено влиянието на скорпиона-)))

 9. angelique Says:

  верно, че беше стелиум.последен въпрос… тъй като имам доста“скорпионско“ в мен :))) означава ли това, че мога да се разбирам с другите водни знаци (напр. рак). нали по принцип казват, че водните и въздушните знаци не се разбират. пък аз си имам едно раче(онова същото дето бях питала за него в друг пост), дето понякога много ме ядосва и ми е трудно да го разбера ама въпреки всичко си го обичкам много 🙂

 10. ЗА angelique: Това е повърхностно твърдение. Реално,всичко зависи от хороскопа на другия.Да, ракът-добре,заради неговото Слънце,но по-важна е Луната, Венера и Марс,както и аспектите със Сатурн

 11. Мария И Says:

  Здравей Кабела ще можеш ли да ми погледнесх наталната карта и накртак да ми я разтълкуваш ако можеш http://bg-astrology.net/astro/natal_wheel_2.php?rx1= RR R R&p1=a:31:{i:0;s:12:“ 248.8732963″;i:1;s:11:“ 54.8261500″;i:2;s:12:“ 269.1657099″;i:3;s:12:“ 256.2358561″;i:4;s:11:“ 64.0514044″;i:5;s:12:“ 133.5939706″;i:6;s:12:“ 292.3558755″;i:7;s:12:“ 277.9502894″;i:8;s:12:“ 283.0167308″;i:9;s:12:“ 228.5409511″;i:10;s:12:“ 116.9150443″;i:11;s:12:“ 253.8180451″;i:12;s:12:“ 299.2159408″;i:13;d:89.01186539999997648919816128909587860107421875;i:14;s:12:“ 140.9214101″;i:15;s:12:“ 283.0590117″;i:16;s:12:“ 326.8804366″;i:17;s:11:“ 8.7868736″;i:18;s:11:“ 39.3964295″;i:19;s:11:“ 62.3082096″;i:20;s:11:“ 82.1639670″;i:21;s:12:“ 103.0590117″;i:22;s:12:“ 146.8804366″;i:23;s:12:“ 188.7868736″;i:24;s:12:“ 219.3964295″;i:25;s:12:“ 242.3082096″;i:26;s:12:“ 262.1639670″;i:27;s:12:“ 283.0590117″;i:28;s:12:“ 219.3964295″;i:29;s:12:“ 216.9987198″;i:30;s:12:“ 140.9214101″;}&hc1=a:14:{i:1;s:12:“ 283.0590117″;i:2;s:12:“ 326.8804366″;i:3;s:11:“ 8.7868736″;i:4;s:11:“ 39.3964295″;i:5;s:11:“ 62.3082096″;i:6;s:11:“ 82.1639670″;i:7;s:12:“ 103.0590117″;i:8;s:12:“ 146.8804366″;i:9;s:12:“ 188.7868736″;i:10;s:12:“ 219.3964295″;i:11;s:12:“ 242.3082096″;i:12;s:12:“ 262.1639670″;i:13;s:12:“ 283.0590117″;i:14;s:12:“ 219.3964295″;}&hpos=a:31:{i:0;i:11;i:1;i:4;i:2;i:12;i:3;i:11;i:4;i:5;i:5;i:7;i:6;i:1;i:7;i:12;i:8;i:12;i:9;i:10;i:10;i:7;i:11;i:11;i:12;i:1;i:13;i:6;i:14;i:7;i:15;N;i:16;N;i:17;N;i:18;N;i:19;N;i:20;N;i:21;N;i:22;N;i:23;N;i:24;N;i:25;N;i:26;N;i:27;N;i:28;N;i:29;N;i:30;N;}&snn=maria&snn1=1.12.1990&snn2=10:15&snn3=23.19, 42.41&snn4=Събота&snn5=Placidus&snn6=02&snn7=София&snn8=България 🙂

 12. ЗА МАРИЯ И: Първо,това не е натална карта! Да виждате някъде градуси и планети?! ‘Щото аз-не! И второ, аз безплатни хороскопи не правя, а и не знам кой ще се наеме професионално да ви разтълкува радикса без да получи нищо.

 13. Много точно казано относно – Козирозите

 14. Благодаря ви много за интересните теми 🙂

  Този хороскоп напълно отговаря за моята зодия – телец.
  Казвали са ми, че асцендентът ми е овен, но явно това не е повлияло на общата характеристика на характера ми.

 15. ЗА ДЕСИ: Ако имате много планети в Телец, той ще е водещ в хороскопа ви-))

 16. Много са интересни описанията на стрелец и козирог. Аз съм родена на …и от написаното всички лоши черти на тези зодии съм аз.

 17. ЗА karina: Определено сте Козирог, но няма как да имате само лоши черти-))). В стрелец ви е планетата Венера, символ на любовта и финансовата независимост, но при вас е много добре поставена.

 18. Емилия Says:

  Аз съм дева Градус на Слънцето ми е Солнце 21 08′ 31″ +0.9746 [+0.9856] 00°00′ с 171°52′ 03°31′ с XII 3.2 Дали съм типичен представител на зодия

 19. За Емилия: Информацията,която давате не е достатъчна. Само от нея- не, не сте типичен представител на Дева. Ако имате натоварване в този знак с други лични планети, това е друго нещо

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: