ЗА ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ

Тъй като натоварването вече стана прекалено…пък и установих,че някои хора се опитват да злоупотребяват с това, че правя тук всичко на добра воля,ще отговарям безплатно само на един зададен от вас въпрос. Всеки следващ ще се заплаща,като цената ще е 25 лева за два въпроса.

Задавайте ги тук:

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

ДНЕС ПОЛУЧИХ ПИСМО,КОЕТО МЕ ПРОВОКИРА ОТНОВО ДА НАБЛЕГНА НА ТЕМАТА ЗА ОТГОВОРИТЕ. НЕ ВИНАГИ СЪМ В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОТГОВОРЯ ВЕДНАГА.НЕ СТОЯ НЕПРЕКЪСНАТО НА КОМПЮТЪРА,НИТО МИ СЕ ПЛАЩА,ЗА ДА ГО ПРАВЯ.УЧУДЕНА СЪМ,ОБАЧЕ,ОТ СТРАННОТО ПОВЕДЕНИЕ НА НЯКОИ, НА КОИТО СЪМ ИМАЛА ДОБРИНАТА ДА ОТГОВОРЯ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ.ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ…ТОВА Е ПИСМОТО,БЕЗ ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕНА:„Здравей Кабала ,писах в сайта, но Вие не пожелахте да го побликувате!Наистина много ме разочаровахте,аз до сега съм била коректна към Вас,Нали?Защо постъпвате така?“

ЕТО И МОЯТ ОТГОВОР:“….,не разбирам какво некоректно има в това да нямам възможност да отговарям веднага?! Аз не съм длъжна на никого,съгласете се.Не съм ви и поискала нищо в замяна. Преди време написах,че ще отговарям само на един въпрос,всичко останало ще се заплаща,точно поради такива причини,както и заради хора,които се опитват да ме заблуждават и да се възползват от това,което правя. Ваше е правото да се разочаровате. За сетен път се убеждавам,че ако се възползвах от всички и исках нещо в замяна,тогава нито щеше да има сърдити,нито някой щеше да се разочарова,нали? Специално на Вас съм отговаряла не веднъж,а сега,Вие се опитвате да ми вменявате някаква вина,като че ли имам някакви задължения към Вас и семейството ви! Учудвам се на подобни изблици!

Реклами

816 коментара to “ЗА ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ”

 1. Марийка Петкова Says:

  Здравейте , много Ви моля ,ако е възможно да ми напишете ,кои букви и цифри трябва да използвам ,за запазена марка за мое ново начинание, така че да бъде ново и успешно начинание и да носи много пари . Благодаря Ви предварително и очаквам отговора Ви с нетърпение .

  С поздрави Мария

 2. стела Says:

  здравей те кабала да ви се похваля изкарах си испита на магия но все пак успях. иска да те попитам нещто много важно за мен днес ми казаха че камен нашея татко ще има бебе на мен не ми се вярва но дали според теб е така

 3. ЗА МАРИЙКА ПЕТРОВА: Няма добри и лоши букви-))).Първо се изследват определени имена,които сте решила да използвате.След това се съгласуват с вашите имена и числа,както и с датата на регистрация на фирмата и т.н. Как да ви кажа ,тогава определени букви-))). Това е доста трудоемка работа-)))

 4. ЗА СТЕЛА: Нещо не схващам за какво иде реч…кой татко и на кого ще става пак баща….

 5. Борис Says:

  Здравейте Кабала, роден съм на 31.03.1972.Бихте ли ми казали какво ме очаква във личен и професионален план?Благодаря ви предварително.

 6. ЗА БОРИС: Тази година можете да се възползвате от хора,които живеят в чужбина. Грешките,които сте допуснали до този момент,трябва на всяка цена да изчистите. Вероятно много погрешно сте разбрал някои житейски ситуации.Възможна е раздяла с някого и приключване на взаимоотношения. Периодът няма да е особено стабилен в материален план и за това действайте много предпазливо. Чувствате се уморен и имате нужда от промяна. По принцип е добре да се занимавате с нещо,което ви носи,да речем бърза реализация,освен,ако нямате стабилен бизнес.Тогава е добре да не предприемате нови начинания,а само да доразвиете идеите си.В личен план,както казах,предстоят притеснения и проблеми. Възможно е да започнете някаква романтична връзка по време на пътуване или ще е извън вашия обичаен кръг на общуване.

 7. Здравейте!Родена съм на 03.10.1987!
  Колябая се дали да замина това лято да работя в щатите. Имам голямо желание, но и много пречки!Бихте ли могли да ми дадете някакъв съвет дали ще е успешно пътуването, или ще е по-добре да остана в България?!

 8. Борис Says:

  Здравейте Кабала, благодаря ви за вашият изчерпателен отговор.Само не разбрах какво имате в предвид, за това че мога да се възползвам от хора, които живеят в чужбина.Във личен план ли е това?

 9. ЗА ВЕРА: От една страна,картата ви показва,че можете да заминете,но от друга,моята интуиция ми подсказва,че трябва да сте тук. Ще имате забавяния с някакви документи и пари.Някакъв избор ще ви се наложи да направите. Така,както виждам,заминаването ви е още далечно и вие ще направите някакви промени в дома си преди да заминете. Опитайте.Имате шансове да заминете и не съм убедена дали няма сама да се откажете,заради нервите,които ще похабите,относно това забавяне на пари и някакви документи,договори.

 10. ЗА БОРИС: Във всякакъв план. Аз не ви правя подробен анализ,за да разбера по какъв начин ще се възползвате от тези хора.Казвам,че такива,които са в чужбина или чужденци ще са важни за вас през годината.Може да е свързано с работа,може с любовна връзка,екскурзия…за това,нямам идея.

 11. ще ми се подобри ли финансовото състояние скоро

 12. ЗА ГЕРИ: Няма да е скоро. Финансовото ви състояние е доста променливо в момента-на приливи и отливи. До три седмици ще имате и някакъв проблем,свързан с документи,книжа или договори. В момента всичко става много бавно при вас и за момента ще трябва да изтърпите определените ограничения.

 13. София Златкова Says:

  Здравейте,казвам се ………….

 14. ЗА СОФИЯ: Аз вече отговорих на подобен въпрос-няма как само от едни дати да ви кажа какво ще е бъдещето ви и дали изобщо имате бъдеще заедно.В случая,въпросът не е зададен правилно.

 15. София Златкова Says:

  Здравейте,казвам се ….,може ли да ми кажете нещо повече за мен?

 16. ЗА СОФИЯ: София,вие имате склонност към раздели,за това не ви препоръчвам съжителство или брак,поне до 28 години.Вие точно ще следвате това,което ви е предначертала съдбата-няма да се бунтувате срещу това,което ви поднася живота,а кротко ще приемате уроците му( което малко хора умеят-))). Вероятно ще преживеете загуба на много близък човек ( не говоря за физически смисъл),което много ще повлияе на живота ви. При вас има голямо умствяено натоварване,така,че е добре да почивате по-често. Умеете да действате със замах,но поне обмисляте нещата. Развитието ви е добро-плавно и нагоре.

 17. Диана Бакърджийска Says:

  Здравйте,Кабала.Имам един въпрос към вас ,които от близо една седмица не ми дава покой.От едно известно време ме преследва числото „33“.Навсякаде го виждам.По часовника винаги когато погледна е примерно:10:33,12:33 и тн.По улиците започнах често да срешам автомобили с регистрация в която има „33“.Притоплям вечерята и несъзнателно я спирам ,а на микровълновата отново-„33“.Днес дъщеря ми идва и ми показва приказката,която баба и купила,и познайте:–„33 български народни приказки“.Имали някакво предизвестие в това число?Има ли нещо за което ме предупреждава?

 18. ЗА ДИАНА БАКЪРДЖИЕВА: Обикновено появата на тези числа и тяхната повторяемост е свързана с това,че то присъства по някакъв начин в живота ви без да го озъснавате-например, в датата на раждане или в името и сега е моментът да разгърнете този потенциал.33 е много силно число,но е и предвестник на големи трансформации,които по някакъв начин ще ви „излекуват“

 19. Мая Василева Says:

  Здравей Кабала! Родена съм на 01.01.1968 год. Пастигнах много неща в живота си, но всичко се случва бавно и с много усилия от моя страна. Не се оплаквам от късмета си, но все имам чувството, че нося тежка карма от минал живот. Аз съм амбициозен и придирчив човек. Не съм удовлетворена от брака си.Трудно намирам средата си, а когато открих сродната си душа вече е невъзможно и за двама ни да изградим пълноценна връзка. И той и аз имаме семейства, деца и задължения към тях. Имам добра кариера, но желая да постигна повече, за да мога да взема важни решения за бъдещето си. Бихте ли ми казали очакват ли ме промени в личен и професионален план.

 20. ЗА МАЯ ВАСИЛЕВА:Е,не се надявайте тази година да си купонясвате и да ви е по-спокойно.Напротив…Да,вие сте намерила духовната си половинка и това ви е записано в датата-)))Ще имате известни ограничения във финансов план и ще ви се наложи да сте много по-внимателна от всеки друг път. Има вероятност да се погрижите за ваш близък-може да е свързано със здравословен проблем или с негова депресия и ще му е нужна вашата помощ. Няма как да ви кажа точно какво ще ви очаква в бъдеще,защото ще е необходимо голямо писане и зверене в имената ви,в картата ви и т.н.,но от датата се вижда,че вие сте човек,който никога няма да търпи подчинение.Имате дарбата да ръководите и ще го направите.

 21. glezli4ka Says:

  Здравейте!Казвам се Мая-25.05.1987г.Искам да попитам кога ще срещна истинската любов,защото след толкова разочароеания съм се отчаяла много!Благодаря предварително!

 22. ЗА ГЛЕЗЛИЧКА: Не съм ясновидка и няма как да отговоря точно на този въпрос. Вие сте човек,който обича да се налага,така че много често вие сте причина за проблеми във връзката. Ако питате за човек,с който ще продължите живота си,то ще ви позъветвам това да стане след 30 години при вас.

 23. МЕХМЕДАЛИ МУСТАФОВ Says:

  Здрасти,Кабала!Казвам се мехмедали мустафож,роден сам на 22.10.1988.Ще заиграя ли тази есен в по-силен отбор или да наблегна на любовта със настоящата ми приятелка?

 24. Митка Цанкова Says:

  Здравейте:)
  Искам да попитам тази година ще имаме ли бебе?Много благодаря

 25. ЗА МИТКА ЦАНКОВА: Времето,вкоето сте задала въпроса си не е много добро,за да ви дам отговор))).Задайте отново въпроса си.

 26. Митка Цанкова Says:

  Няма да задавам въпроси:)Божа работа
  Благодаря все пак за вниманието:))))))

 27. ЗА МИТКА: И все пак,ако се решите,можете да ме питате пак-)))

 28. Любомир Радославов Says:

  Здравеите казвам се Любомир.роден 30.05.1980
  искам да попитам скоро ще имаме ли детенце?

 29. ЗА ЛЮБОМИР РАДОСЛАВОВ:Ами,то детенце е тръгнало на път вече. Само ще трябва да преживеете някакъв неочакван проблем в семейството,не мога да кажа какъв е. И детенце ще имате. До месец ще разберете-))))

 30. ЗА МЕХМЕДАЛИ МУСТАФОВ: Аз не виждам връзка между играта и любовта и се чудя защо трябва да правите подобен избор. Не виждам да се преместите в друг отбор през есента.

 31. Анелия Says:

  Здравейте Кабала,
  Искам да попитам ще имам ли голяма любов със щастлив брак и кога. Родена съм на 17.02.1981 име Анелия.

 32. здравейте казвам се Цветелина Йорданова родена съм на 23.02.1978 какво ме очаква в личен план в следващите месеци ще бъда ли мъжа който обичам той е роден на 14.05.1975?

 33. ЗА АНЕЛИЯ: Всяка любов е голяма,а относно брака- щастието също е относително.Зависи какво вие търсите в един брак. На вас ви е дадено да срещнете мъжа на живота си след 33 години. За това,не ви препоръчвам брак преди тази възраст.

 34. ЗА ЦВЕТЕЛИНА ЙОРДАНОВА: Вече съм отговорила на този въпрос преди няколко месеца.Пак ще повторя,че всяко следващо питане се заплаща

 35. Евгения Says:

  Здравейте,
  Родена съм на 21.09.1979г. в Златоград. Въпросът ми е: Ще срещна ли мъжа на живота си и ще създам ли семейство. Благодаря предварително!

 36. ЗА ЕВГЕНИЯ:Вие сте се разминала с една голяма любов,с която сте можела да създадете семейство,но трябва да ви кажа,че така е станало по-добре за вас. Възможност за брак ще имате след 34 години.

 37. Гинка Николова Says:

  Скъпа, Кабала, крайно наложително е вече да искате за всеки въпрос – заплащане! Българинът не е научен да плаща за това, което му е нужно – той плаща само и единствено за ненужни неща, но не и за това, което е крайно необходимо за него. Не обичаме да плащаме за разум, за здраве, ……… е, вече се оказа, че не обичаме да плащаме и за „врачуване“ ………. тогава за какво изобщо искаме да плащаме?!
  Благодарна съм Ви, за всичко, което сте ми казали – защото е ВЯРНО!
  Моля Ви, не обръщайте внимание на тези, които не заслужават това, знаете мнението ми по въпроса!
  Бъдете все така всеотдайна, но НЕ ЗА ВСЕКИ!!!!!!!

 38. ЗА ГИНЧЕТО: Колко са хората,които мислят по този начин-))).Всичко с времето си.Точно това забелязвам-зададат един въпрос и после,когато им казах,че ще се плаща,започнаха да не са толкова настоятелни. Сега разбирам,защо повечето вземат толкова пари-така отсяваш хората,които наистина имат нужда от помощ-))) Няма как да не обръщам внимание на опитите за наглост-))))Такава съм си-)))),пък и бързо се паля на подобна тема-)))

 39. СТЕФАН ИВАНОВ МИТКОВ Says:

  Роден съм на 20.07.1983,ще се задълбочи ли връзката с по-голямото от мене момиче?

 40. ЗА СТЕФАН ИВАНОВ МИТКОВ: Какво значи задълбочаване на връзката? Имате връзка и искате нещо повече,т.е. да живеете заедно или си мислите да започнете такава?

 41. СТЕФАН МИТКОВ Says:

  Исках да те попитам дали ще бъдем заедно,да не се разо4аровам отново.мозе ли да ми казеш как да изпратя пари за въпрос,ти си истински човек кабала!

 42. ЗА СТЕФАН МИТКОВ: Ще имате връзка с това момиче

 43. Здравейте отново Кабала! От няколко месеца имам връзка с мъж роден на 25.06.1973 год. До скоро всичко беше прекрасно, правехме планове за общо бъдеще, но след контакти с децата ми отношенията взеха нова насока. Струва ли си да се боря за връзката си и имам ли бъдеще с него? Родена съм на 24.03.1974 год. Благодаря предварително! С огромно уважение – Таня!

 44. Пламена Пенева Says:

  Здравейте,
  Родена сам на 25.03.1975 г. в гр.Пловдив.
  Бих искала да ви попитам дали скоро ще имам дете?
  Благодаря предварително!

 45. ЗА Пламена Пенева: Пламенче,не сте си задала въпроса както трябва. Въпросът първо трябва да се разгледа от гледна точка на това дали ще имате дете и после да видим кога ще е това. Задайте го още веднъж, както и ми напишете часа си на раждане,ако го знаете,тъй като мога да кажа,че отговорът е 50 на 50,което означава,че определено не сте попитала правилно-))))

 46. ЗА ТАНЯ: И да се борите,тази връзка няма да прерастне в брак или съвместен живот или поне,ако изобщо това се случи,няма да е основано на взаимна любов.

 47. Пламена Пенева Says:

  родена съм в ….. на обяд,25.03.197…,ще си имаме ли детенце?

 48. ЗА ПЛАМЕНА ПЕНЕВА: Странно,въпросът ви пак е в момент,когато луната е без курс и няма никакви конкретни показатели,за които да се хвана и да ви отговоря,но астрологичната ви карта показва,че вие ще имате късно деца. Миналата година сте имала голям шанс да забременеете,тази също,но пак ще е трудничко.При вас,май така се получава.Мога да ви кажа,че очакваното бебе ще е момче-))).

 49. Йоана Йорданова Says:

  Здравейте Кабала,
  Поздравления за полезния сайт. Аз пиша за първи път – може би има връзка с това, че за първи път четох книга за кабала съвсем скоро. От номерология винаги съм се увличала, но тук наистина намерих едни от най-верните характеристики за мен. И това ме впечатли.
  Имам един въпрос и ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете.
  Родена съм на 27.05.1982 г., точният ми час на раждане е 0.45 часа. От известно време нямам връзка и търся причината в себе си. До някои изводи стигнах, но като че ли нещо ми убягва. Можете ли да ми дадете съвет какво бих могла още да направя, за да срещна и да имам връзка с подходящия за мен човек? Дали ще трябва да чакам още дълго?
  Благодаря предварително и ви желая успех! Както и на всички тук по пътя на самопознанието.

 50. ЗА ЙОАНА ЙОРДАНОВА: Причините няма как да ги разглеждам тук,защото отнема време изследването на рождената ви карта,но от това,което виждам на прима виста,мога да ви кажа,че ще срещнете любовта след 29-тата ви година.

 51. Йоана Йорданова Says:

  Благодаря много! Желая ви много щастие!

 52. Здравейте.Родена съм на 24.12.1977 г. в 21.30 искам да попитам след колко време ще създам свое семейство ,възможно ли е това са е с човека ,в който съм влюбена,той е роден на 30.08.1979 г.?Благодаря ви предварително.

 53. ЗА ВЕЛИЧКА: НЕ мисля,че това е човекът,с който ще създадете семейство. Без да се шашкате,вие хем искате семейство,хем пък и държите да сте свободна. Има време. Сега сте навлязла в благоприятен период. До 36 години ще намерите половинката си.

 54. Благодаря ви за отговора,толкова исках да е той,защото наистима много го обичам,но май не може да си променим съдбата

 55. ЗА ВЕЛИЧКА: Всеки път,когато се влюбваме,искаме този мъж или жена да е любовта на живота ни, и това е хубавото,защото изживяваме най-прекрасните си мигове. Просто трябва да се оставим на тази обич,без да искаме нищо от нея…Всичко ще се нареди от само себе си-))))

 56. Просто аз съм човек който трудно допуска някого близо до себе си, а след всяка неуспешна връзка ми трябва много време за да се реша да опитам пак,но щом казвате сигурно ще се реша някой ден

 57. Здражеите Кабела!Гледам че и други жени са задавали въпроса, на който и аз търся отговор. Родена см на 28.03.1985г. С мъжа ми се опитваме от около две години да си направим детенце, но не се получава. Една лекарка ми препоръча да си направя цветна снимка, за да се разбере дали имам запушени тръби, но аз се страхувам и все отлагам. Ако можете да ми кажете дали ще си имаме детенце ще съм много благодарна. Или поне един съвет да получа, пак е нещо. Благодаря предварително.

 58. ЗА ДИАНА: Дианче,аз детенце виждам-))),просто са ви дадени известни забавяния тук. Имате някакъв здравословен проблем,който трябва да изчистите. Бебок ще има до 2 години. Искам да погледна и рождената ви карта,ако е възможно,за да съм сигурна. Напишете ми час на раждане и място.Данните няма да ви ги публикувам.

 59. Здравей,Кабала!Казвам се Златка и съм родена на……………Въпроса ми е кога ще срещна мъжа,с когото ще създам дом и семейство?
  Предварително ти благодаря !

 60. ЗА ЗЛАТКА: Вие сте имала възможност за създаване на семейство до 28 години. Сега сте в много емоционален период, така че, по-скоро действате от гледна точка на чувствата, отколкото да се огледате и да вземете правилното решение. Въпросът „кога“? е много далече във времето и за това ще ви помоля да ми напишете отново датата си на раждане и час,ако е възможно. Дадено ви е да имате семейство, но няма да е скоро.За да съм сигурна искам и час на раждане.

 61. Здравей,Кабала!Извинявам се ,явно съм пропуснала да напиша часа си на раждане.Казвам се Златка и съм
  родена на……………….Предварително сърдечно благодаря!

 62. ЗА ЗЛАТКА: За брак не съм толкова убедена,дали ще го сключвате, но пък 2010 имате реалната възможност да имате дете и да се влюбите.

 63. Здравейте надявам се да съм изпълнила всичко както изришно е написано и така значи аз изчислих числото на събата си и то е 5 ,интересуваме наи-вече това дали ще се радвам на материално благополучие когато вече навлеза в изстинския свят?

 64. много съжалявам въпросът ми е същия но след много иъ,иивания останових грешката си не е 5 а 3 убедена съм ве,е

 65. ЗА ФРЕДЕРИКА: Дали е 3 или 5,няма значение, защото пътя на живота ви е само един потенциал. Всичко опира до числата, свръзани с душата, с имената и наследствеността. Ако имате кармични обременености, свързани с материалните неща, няма как да получите това, което искате веднага. Освен това, може да притежавате число на разплатата. Всичко това си е цялостен анализ. Все едно да ме питате зодия Овен ще се радва ли на материално благополучие-))). За това са хороскопите и анализите, за да се навържат всичко вибрации и аспекти между планетите.

 66. Здравейте Кабала, родена съм на 21.09.1978.Бихте ли ми казали какво ме очаква във личен и професионален план, ще се омъжа ли?Благодаря ви предварително.

 67. Здравей Кабала,
  отдавна не бях влизала тук, задавала съм ? и си ми отговаряла мн. точно, за което благодаря и тъй като наближават празници искам да ти пожелая страхотно настроение, щастливо посрещане на 2010 та година, много успехи, късмет и най-вече здраве!

 68. ЗА ИРИНА: Благодаря ти, Ирина! Желая и на теб много късмет и любов през 2010 и дано винаги усещаш, че си обичана и единствена!

 69. ЗА ЦВЕТА: Ще се омъжите, но ви е даден по-късен брак и така ще е по-добре за вас. Вероятността да го склучите е след 34 години.

 70. Благодаря Ви за отговора. Не знам дали е по-добре, защо мислите така? Май ще бъда баба на детеот си :)). Лек ден и лека работа Кабала 🙂

 71. Здравей Кабала,

  казвам се Деница и съм родена на …………., гр Варна.Интересува ме каква ще бъде 2010 за мен в личен план..ще имам ли шанса да срещна любовта и да се обвържа по сериозно?
  Моля да не публикувате личните ми данни.
  Благодаря Ви предварително!

  Поздрави

 72. ЗА ДЕНИЦА: Така зададен въпросът ви, предполага годишен хороскоп, а преди това, трябва да се разгледа и рождената ви карта, като евентуални потенциали. За това, аз ще гледам само рождената ви дата и ще ви кажа, че ще преминете през доста разочарования в личен план, но ще имате здрава връзка и семейство, не преди 27 години.

 73. ЗА ЦВЕТА: Попитахте ме-аз ви отговорих. Ваша е волята дали да се съобразите с това, което казвам или не. Така ви е дадено.

 74. Любомир Цанков Says:

  Мисля,че сме като удавници за сламка и вярваме на всичко което ни се каже,или можеби вярваме на това което искаме да чуем…
  Koлко ли трябва да чакам да се случи казаното от Кабала….Пълни глупости са това КАБАЛА.СЪжалявам,4е го казвам но такъв е живота

 75. ЗА Любомир Цанков: Никой не ви кара да вярвате в това, Г-н Цанков. Не ви вземам пари за това, нали? Просто си сменете „канала“. Но за сметка на това, на мен ми прави впечатление пунктоацията на този, който пише…

 76. Radost Georgieva Says:

  Saprugat mi e roden na 29.03.1970 ot 8 mesetsa hodim po vsiakakvi doktori nikakvi rezultati vse po zle i niama diagnoza.molia pomognete

 77. ЗА Radost Georgieva: Аз не съм нито лекар, нито екстрасенс, мога да ви кажа само слабите органи на мъжа ви. Най-належащ е проблемът с т.нар.Ин-органи, а това са бъбреци,черен дроб и далак. При него има склонност към заболяване на половите органи. Слаби са му и Ян- органите, но това не е толкова належащо за момента,защото му отслабва сърцето. Трябва да работите за това на енергийно ниво или да се насочите към акупресурата.

 78. здр.Кабала казвам се Ирина родена сам на 27.12.1979 искам да ви попитам дали тази година щте срешна подходяштия човек в любовта и зашто винаги момчетата с които сам ме оставят без причина и се женят за други момичета

 79. ЗА ИРИНА: Вие знаете отговора на този въпрос. Или в момента имате връзка или ще срещнете този човек до месец. Не може мъжете да ви оставят без причина…Вгледахте ли се в себе си? Може да сте прекалено обсебваща или да правите планове, без самите те да желаят това…

 80. Здравей,Кабала!Казвам се Жанета и съм родена на…За 36 годиин живот съм претърпяла 7 коремни операции,3 от които през последните 4 години.Въпросът ми към теб е ,ако разбира се можеш да ми отговориш и се извинявам ако правилно не го поставям,кога ще приключат здравословните ми проблеми ?Предварително ти благодаря!

 81. Гергана Says:

  Здравейте Кабала,
  За първи път попадам на сайт, в който консултацията е безплатна. Знам, че няма нищо безплатно на този свят и всичко рано или късно се заплаща. Приятно съм изненадана от добронамереността Ви да помагате на хората и я приветствам. Не са много хората, които имат сърце, за да помагат на другите. Повечето в днешно време им пречат да се развиват и да бъдат щастливи.
  Ще се изкуша да отнема от времето Ви, за да задам въпрос, свързан с професионалната ми реализация. Планирам да сменя работата си, но все още нещата не са се финализирали и изпитвам несигурност по отношение на новата позиция. Можете ли да ми дадете съвет дали съм в правилната посока? Мога ли да Ви пиша на личен мейл, за повече детайли?
  Сърдечно Ви благодаря за отделеното време!
  Желая Ви сили!

 82. ЗА ЖАНЕТА: Въпросът ви по-скоро трябва да е дали ще приключат проблемите ви и едва тогава да видим кога,така че, задайте въпроса си още веднъж. От датата ви виждам,че стомахът и далакът са ви най-слабите места, въпреки,че,можете да ги подсилите чрезсърцето и тънките си черва. Проблемът ви е жлъчката и вероятно черния дроб. В същото време, трябва да ви кажа, че вероятно става дума за „кармично“ заболяване, в смисъл на урок, защото вие си имате изключителна енергетика и здраве. Освен това, зад вас стои ангел-хранител.
  П.С. Хубаво и топло посрещане утре, на вашия празник!

 83. Здравей,Кабала!Благодаря ти за отговора и наистина предполагам не съм го поставила правилно.Мислих много преди да ти го задам ,но просто исках да звучи по – оптимистично затова не попитах първо кога ще приключат здравословните ми проблеми,но сега ще те попитам дали някога ще приключат здравословните ми проблеми.Извинявай отнова за повторното му задаване,но наистина имам сериозни здравословни проблеми и към настоящия момент.Сърдечно ти благодаря!

 84. ЗА ГЕРГАНА: Значи-)))),аз ви виждам, по-скоро насочена към някаква връзка, освен,ако не сте решила да се занимавате и възпитавате деца…Умът ви, в момента на задаване на въпроса, изобщо не е бил за работата ви.Мислите за нещо съвсем друго-))). За това, ще ви помоля,да зададете такъв въпрос, с който да отговоря с да или не. Това за правилния път е бля,бля…Никой не знае кое е правилно и кое добро-))),само Оня-))). Въпросът ви трябва да е свързан точно с това местене на нова работа. Не мога да ви кажа как да го направите, защото от начина на задаване, ще зависи и отговора.

 85. ЗА ЖАНЕТА: ЗА да приключат тези проблеми, ще трябва да изтърпите още малко и отговорът на картата,като цяло не е оптимистиче,обаче…направи ми впечатление, че вие ще получите някаква защита и това ще отшуми от само себе си. А, бихте ли ми казала,каква е причината за тези проблеми? Като диагноза? И ми дайте пълните си данни,като час и място на раждане.

 86. Здравей,Кабала!Толкова време ти отнех вече с мен,за което ти благодаря!Родена съм на …часа в гр….Проблемите ми започнаха преди 20 години,когато ме оперираха от киста на яйчника два пъти,след това от преплитане на червата два пъти,след това имам секцио преди 3 години и след него поредни години киста на яйчника и сега последно херния.Моля се вече да се свършат тези проблеми,защото ми идва много трудно,а имам детенце на 3 години ,което чака на мен.Благодаря ти и Бог да те поживи!

 87. ЗА ЖАНЕТА: Така,като гледам картата ви, на пръв прочит, причините за заболяванията ви са преди всичко на нервна основа. Освен това, имате склонност към заболявания на полови органи и стомах, но са предизвикани, преди всичко, от тежка обида, която не можете да простите на мъж. Нещо ви липсва и го усещате толкова силно и толкова сте се вкопчила в него, че изпадате в някакви стресови ситуации. Имате проблеми с жлезите с вътрешна секреция. Отработвате нещо от минал живот, също, но аз не виждам нещата да стават по-тежки-))). Просто трябва да се справите с вашата емоционалност, освен това, ще се наложи да прилагате и специални дихателни упражнения. Вие имате шанс и за второ дете-)))

 88. Виолета Says:

  Здравей,Кабала!Казвам се Виолета и съм родена в ….Интересува ме ще променя ли местоработата си тази година?

 89. ЗА ВИОЛЕТА: Според това, което виждам,вие абсолютно знаете отговора на този въпрос.

 90. Виолета Says:

  Извинявай,Кабала би ли уточнила отговора си в какъв смисъл да го тълкувам-положителен или отрицателен.
  Предварително сърдечно благодаря!

 91. ЗА ВИОЛЕТА: Картата просто си показа,че вие знаете отговора на въпроса,т.е. знаете дали ще смените работата си.

 92. Мариела Милева Says:

  Здравей Кабала, казвам се Мариела…, а той се казва …, след бурна любов, която се случваше мн бързо, нещата се случваха мн барзо, предложение за съвместен живот, планове за сватба и бебета в момента сме разделени, като след малък скандал той е категоричен че това е края и че така е решил.Моля за някаква яснота.
  Блаодаря!

 93. ЗА МАРИЕЛА МИЛЕВА: Мариелче, задайте ми конкретен въпрос, защото само по датите ви няма да кажа нещо конкретно за това положение.

 94. Мариела Милева Says:

  Здравейте, конкретния ми въпрос е имам ли бъдеще с този човек, ще се връзуми ли той? Тъй като ситуацията е до болка позната на всички жени.Обещават ти света в краката ти и на следващия ден без ясна причина изчезват от живота ти и ти нищо незначиш за тях.Писна ми да се тормозя и да чакам да звънне и да каже нещо.Искам да знам в бъдеще вижда ли се нещо сериозно между нас макар и след премеждия или не.
  Благодаря!

 95. ЗА МАРИЕЛА МИЛЕВА: Има бъдеще вашата връзка, но въпросът е на каква цена ще е това. Много големи компромиси и адаптиране ще е нужно от ваша страна.

 96. Велислава Says:

  Здравейте,моля искренно за извинение тъй като днес Ви зададох не един , а два въпроса.Прочетох Вашия коментар по темата и наистина съжалявам.Това е наистина вид злоупотреба от моя страна.По скоро се притеснявам за дъщеря си.Моля Ви преценете дали можете да ми отговорите на някои от двата въпроса, а за другия ще заплатя по указан от Вас начин.Благодаря Ви и се надявам да приемете извиненията ми.

 97. Веселка ковачева Says:

  Здарвейте Кабала,
  съвсем случайно попаднах във вашия блог и останах очарована:))
  Понеже съм в тази страница на въпросите, ще си позволя и аз да задам своя. Със съпруга ми имаме страшно много проблеми от 2 г, които започнаха изведнъж.Аз съм родена на 02.01.1970 , а той на 02.03.1970.Казва се Петър. Интерсува ме има ли изобщо някакво бъдеще нашия брак, на който държа все още много и ще се оправят ли вече взаимоотношенията м/у нас (май станаха 2 въпроса за което се извинявам).

 98. Здравей, Кабала !!)*Срещнах един интересен човек имаме семпъл контакт казва се ….роден е на … в … иска ми се да резбера дали познанството ни би могло да се развие в по сериозни и чести контакти даже не бих отказала и на предложение за съвместно съжителство дали има такава вероятност???…Аз съм родена на …..казвам се … Ако може данните да не побликувате ..БЛАГОДАРЯ!!!!Имам няколко питания( лични ) бих ли могали да ви пиша на имейла ?БЛАГОДАРЯ)))*

 99. ЗА peta: Да,връзката ви съвсем спокойно ще се развие в по-дълбоки взаимоотношения. Вие, определено предизивквате неговия интерес, а той си е любопитен-)))

 100. Радослав Says:

  Здравей, Кабала. Срещнах eдно момиче казва се …. Иска ми се да резбера дали познанството ни би могло да се развие в по сериозни отношения, съвместно съжителство, брак. Дали има такава вероятност???…Аз съм роден на …Ако може данните да не побликувате ..БЛАГОДАРЯ!!!!

 101. Пламен Says:

  Здравей, Кабала искам да попитам какво ми предстои за бъдеще, В момента съм в доста затруднено положение…..Предварително Ви благодаря за отговора.

 102. ЗА РАДОСЛАВ:Да, вашето познанство ще се развие в по-сериозна връзка.

 103. ЗА ПЛАМЕН: Въпросът не е конкретен. Тук не правя анализ на хороскопи. Трябва да го формулирате така, че да отговоря с Да или Не.

 104. Радослав Says:

  Добро утро Кабала. Много ме зарадвахте, Благодаря! Ние излизахме 4-5 пъти за две седмици като гаджета, но нещо се случи и се разделихме преди седмица (дано не сте видяли това, въпреки че зададох въпроса си след като се бяхме разделили). Сега Вие ми връщате надеждата, че пак ще се съберем и ще се задълбочат отношенията ни. Надявам се да стане скоро. Благодаря и хубава седмица.

 105. Светла Says:

  Здравейте, Кабала.
  Силно ме интересува кармата и какво определя тя конкретно за моя живот. Можете ли да ми дадете някаква насока – ходих на гледачка за да попитам за професия и любов, но някак жената не улови точното моята ситуация. Датата ми на раждане е …Ще Ви бъда безкрайно благодарна!

 106. Цвета Says:

  Здравейте Кабала. Бях Ви писала преди около има-няма година.Не си спомням точно. Сега отново ме мъчи нещо и не ми дава мира, като болна съм. Ще съм Ви благодарна, ако ми отговорите. Ако трябва ще си платя, тъй като както вече Ви писах сте ми отговаряли веднъж по друг повод. Казвам се …. родена съм на… Имах приятел за около 2 седмици, който странно, но обикнах много и бързо. Той се раздели с мен. Ще се съберем ли отново или той си има вече друга и не му пука за мен? Дава ми някакви двусмислени знаци и аз ту се обнадеждавам, ту се разстройвам още повече и ми се иска да знам да се надявам ли или не, че пак ще сме заедно. Той се казва …. Благодаря Ви предварително. Ще помоля, ако може данните ни да не се публикуват. Лек ден!

 107. ЗА СВЕТЛА: Сега, да ви кажа, че аз тук хороскопи не правя, но от датата се вижда, че трябва да внимавате, че да не вземете да сключите преждевременен брак. Определено имате две потвърждения за плащане на карма в тази насока, така, че, независимо,че ви нараняват, просто си кажете, че така е трябвало, защото не сте слушкала в някой минал живот и сте била „отвратителен“ партньор-))). Промени ще имате и в професионален план, което ме навежда на мисълта, че е възможно да сменяте професия. Имате страхотна енергетика, дори ви е в повечко и може ви го избивате в депресивни състояния, рев или нещо подобно-))),а можете да давате на другите, стига да се овладеете.

 108. Светла Says:

  Много благодаря за изчерпателния отговор, това са аспектите, които ме вълнуваха. Наистина преди години бях накрачка от годеж, но някак усещах, че имам много път напред и оттогава не съм попадала на подходящ партньр, но не губя надежда:) Пояснението Ви за енергетиката ми помогна да си обесня доста неща и ще се опитам да коригирам себе си в тази насока.
  Поздравявам Ви за Вашия професионализъм и Ви желая успех и любов!

 109. ЗА ЦВЕТА: За момента не виждам възможност за събиране,ама и съгласете се, че сте с някакъв човек само за 2 седмици.Освен това, сте изключително обсебваща. Не можете да искате от някого да се влюби във вас по начин, по който се е случило с вас.

 110. Здравейте!Казвам се Мая родена на ….Искам да Ви попитам дали тази година ще продължа образованието си и кога ще срещна човека,с който ще изживея живота си!Много Ви благодаря предварително

 111. ЗА МАЯ: До колкото виждам,вие сте почти убедена, подсъзнателно, че няма да продължите образованието си,защото имате колебания в тази насока.

 112. Магдалена Says:

  Здравей Кабала,
  Бих искала да ми отговорите на няколко въпроса (ако имате възможност разбира се). Ще срещна ли скоро любовта и ще ме приемат ли със специалността, която искам?
  Родена съм на…
  Благодаря за отговора.

 113. ЗА МАГДАЛЕНА: Ами, на вас ви е даден голям дар- любовта може да я срещнете винаги и дори има вероятност да сключите брак преди 28 годишна възраст, но трябва да сте внимателна в изора си, за да не се разочаровате от самия брак-))). Що се касае за обучението ви- при вси има вероятност да прекъснете образование или изобщо да се наосичте в съсвем различна насока.

 114. Магдалена Says:

  Мерси много за отговора. 🙂

 115. Светла Господинова Says:

  Здравейте, Кабала!
  Моя въпрос е имам ли бъдеще с тоя човек. Родена съм на …. Той се казва … и е роден на … . Моля Ви да не публикувате личните данни.

 116. ЗА СВЕТЛА ГОСПОДИНОВА: Бихте ли задала въпроса си отново.

 117. Здравейте, Кабала!
  Казвам се ..,родена…….Въпросът ми е ще имам ли скоро дете?Ако може личните ми данни да не се публикуват.Благодаря предварително за отделеното внимание!

 118. ЗА АЙГЮЛ: По принцип ви е дадено да имате дете, но картата показва, че нещо трябва да промените в ежедневието си, в живота си, за да забременеете. Може да е свързано и с работа, защото се показва социалното ви положение или някакъв ваш проблем, на който все още, не сте намерила решение. Във вашия случай, защото питахте „скоро“, въпреки, че няма как да знам какво влагате в тази дума, отговорът е Не. От средата на следващата година, навлизате в период ( 2 годишен), когато можете да имате дете.

 119. Благодаря Ви за бързият отговор,признавам,че не ми подейства добре,понеже този месец пристъпваме към поредната инвитро процедура.Промених още миналата година социалното си положение,напуснах работа и докато чакаме,се отдадох на учене.Но времето ще покаже,ще ви пиша за резултата.Пожелавам ви здраве и много успехи!:)

 120. ЗА АЙГЮЛ: Вие,сигурна ли сте, че не можете да забременеете по нормален начин?! Часът, който сте ми дала на раждане, предполага естествено забременяване?! Мисля,че пазя, все още данните ви, пак ще ги погледна.

 121. И при двама ни няма причина да не стане,но е факт,че толкова години не се получава,ако смятате,че данните на съпруга ми ще са ви от полза за този въпрос:……….Нека данните не бъдат публикувани,моля.Благодаря!

 122. Здравейте, Даниела. От 7 години живея с мъж на семейни начала. През месец май имах неуспешна бременност и оттогава нещата не вървят между нас – нито в личен, нито в професионален план. Ще ви бъда благодарна да ми отговорите, има ли бъдеще нашата връзка, ще имаме ли дете? Моите данни ….

 123. Раличка Says:

  Здравейте,Кабала! Казвам се ………. Моля Ви кажете ми какво ми предстои и ще има ли някакви промени в личен план до края на тази година? Благодаря Ви!

 124. ЗА АЙГЮЛ: Ще ви помоля пак да ми дадете вашите данни, защото съм ги затрила някъде. От това, което виждам при мъжа ви, причината е, че на него са му дадени да има по-късно деца. От тази година, обаче, навлиза в период, в който не би трябвало да има никакви проблеми, както и вие. Ще чакам вашите данни, за да видим точно кога може да е бебето-))). Наистина, няма причина, както са казали лекарите, но, според звездите, при съпругът има забавяния.

 125. ЗА РАЛИЧКА: Аз хороскопи не правя тук, освен, ако не е наложително, за да сверя нещо, така че ще трябва да ми зададете много конкретен въпрос. Аз и да ви кажа, че предстои промяна, вие ще ме питате „каква“,обаче, нямам кристална топка-))).Пък и да имам, не знам как се гледа в нея-)))

 126. ЗА РУМЯНА: Ще трябва да ми зададете още веднъж този въпрос, но го направете след няколко дни. Искам да знам къде сте родена и имате ли други деца, за да не се окаже, че не съм „познала“, според някои, които правят проверка. Обикновено гледам дали в хороскопа ви са ви дадени деца, а вече, в зависимост от това, коя по ред е бременността се гледа нещо съвсем различно.

 127. Раличка Says:

  Ами имах предвит просто дали ще имам любовта,която искам?

 128. Данните ми ако може да не се публикуват!:)

 129. ЗА АЙГЮЛ: Вие, май, твърдо сте решила да се подлагате на процедура. Трябва да ви кажа, че шанс за забременяване имате тази година, както и през следващата, така че, бебето е съвсем близо-))). Не съм убедена,дали часът ви е точен до минута и за това давам 2 години за събитието.

 130. ЗА РАЛИЧКА: Бихте ли задала въпроса си отново.

 131. ЗА РУМЯНА: Бихте могла да останете с този мъж, ама с много големи компромиси. Дете ще имате, обаче първо трябва да оправите жизнените си сили. Не знам, с неревите ли не сте добре или пиете някакви лекарства, ама трябва да оправите този проблем.

 132. Много сте права за часът ми на раждане,объркала съм го,вместо моят-…. съм ви изпратила на мъжа ми:)Няма значение,и без това ми отделихте толкова време,за което много Ви благодаря!Имам силна вяра в успешният изход!Много сили и здраве ви пожелавам!:)

 133. здравей,казвам се донка,родена сам на….,ще се задържа ли в работата си,на длъжността на която сам в момента? и ако ако може да ми кажеш нещо за децата ми

 134. Здравейте, Даниела. Много благодаря за двата отговора към мен. Наистина, в момента въобще не съм добре – пия успокоителни чайове, рядко лекарства за нервите. Това бе втора подред бременност, нямам други деца, родена съм в Пловдив. Относно компромисите – правя ги и до ден днешен и не знам дали си струва въобще? Имам намерение да се разделя с този мъж, но трябват сили за това. Не получавам подкрепа от него за състоянието ми и това, което се случи. Благодаря ви много, абсолютно точно сте „видели“ моите проблеми. Радвам се, че попаднах на вашия блог. Ще го следя и занапред.

 135. ЗА ДОНКА: Да, ще си останете на същата работа, а за децата, не знам какво да ви кажа, след като не сте ми написала данните им и какво ви интересува, като конкретен въпрос.

 136. ЗА АЙГЮЛ: Знаех си аз, че съм запомнила някои неща от вашата карта. Да, наистина ще имате деца.

 137. Раличка Says:

  Здравейте отново.Казвам се……….Въпросът ми е дали ще имам скоро любовта,която искам?Благодаря Ви.

 138. ЗА РАЛИЧКА: Любовта ще срещнете след 8 месеца.

 139. Милена Says:

  Здравейте!Казвам се ….. Моля за Вашата помощ относно трудностите ми в любовта! Искам да попитам кога ще бъда най-сетне щастлива? Бях лъгана, от човека, когото обикнах до полуда. Оказа се, че е семеен и има дете. Въпреки това, продължавам да го обичам, но съвестта не ми дава мира. Дилемата е, дали да го допусна в живота си, или всеки от нас да продалжи по своя път. Измъчвам се много и ще Ви бъда благодарна, ако отделите време със съвет и препоръка! Благодаря Ви!

 140. ЗА МИЛЕНА: Ще трябва да ми зададете въпрос без това „или“. Що се касае до връзките ви, като цяло, вие ще създадете семейство, не се притеснявайте – до 35 годишна възраст са ви възможностите.

 141. Меглена Says:

  Здравейте.Родена съм на …. Допитвам се до вас,понеже се притеснявам.Бях на доктор,но нищо конкретно не ми казаха,относно една по -специфична бемка,като образование.Бяхте ми казали,че на мен ми е дадено лошо здраве,но дали това включва и нещо по-опасно от обикновено боледуване ? Страхувам се да не е злокачествено..Моля ви,немога да спя от притеснение,… ако е възможно да ми отговорите.Благодаря ви.

 142. ЗА МЕГЛЕНА: Лошото здраве е определено от датата ви, което вклчва боледуване,често. Хайде, сега да ми зададете въпрос така, че да ви отговоря с Да или Не. Какво значи специфична бенка? Познавам много хора с такива, ама все още са си живи и здрави.

 143. Меглена Says:

  Благодаря,че ми отговорихте,понеже и друг път,както споменах,съм се допитвала до вас.Знам,че има много хора с най-различни бемки от всякаква големина.Аз се притеснявам,понеже преди няколко години имах много лошо изгаряне,понеже бях безразсъдна на плажа и с месеци не минаваше.Бях на доктор и каза,че при такова изгаряне,ако се повтори-може да получа рак на кожата.Наскоро забелязох,че са ми се появили много нови пигментаци и тази малка,странна бемка.Тя,в увеличен вариант,по-скоро прилича на петно и накъсана на няколко части бемка,а аз знам,че трябва да е цялостна. Незнам как най-точно трябва да бъде зададен въпроса,но се страхувам..Може ли да бъде рак това образование? Не сте лекар,но разчитам на числата.Ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна.Приятен ден

 144. ЗА МЕГЛЕНА: Не виждам да е малинома, това имате предвид, защото,реално,всяка бенка си е раково образувание.

 145. Меглена Says:

  Благодаря за отделеното време и внимание! …. Желая ви много здраве и късмет.

 146. Здравейте, Kaballa,

  преди няколко дни, Ви писах на електронната поща, но не получих отговор и реших да ви пиша във форума в случай, че е по-удобно за вас и не сте видели писмото ми.Въпросът ми е във връзка с една нова любов, която ми се ще да се развие, но засега е много колеблива. Искам да попитам дали ще има развитие и дали си пасваме, какви са евентуалните спънки и какво най-общо показват числата ? Рано е още да прибягвам към цялостен анализ на взаимоотношенията, но исках да знам какви са ни шансовете да останем заедно. Ситуацията е малко сложна, но при мен винаги е такава в личните взаимоотношения, затова не бързам да се отказвам :)) Бих желала да си заплатя за въпросите, писала съм ви и друг път, моля обаче да ми изпратите всичко необходимо (живея в чужбина)

  Ма………, Ница

 147. ЗА maya: Ще ви отговоря по най-лесния начин за мен. Бихте си паснали, защото сте и пълна противоположност, ама това е супер. Вие сте по-заземената, чвек, който наистина гледа в перспектива на нешата, а той си е малко отнесеничък, в добрия смисъл на думата. Този човек обича със страст- дълбоко и силно, че чак боли и вие ще изпитате тази негова страст. Вероятно е имал връзка, в която се е почувствал отхвърлен и изпитва страх да не се повтори. Шансовете да останете заедно са си големи.

 148. zdraveite i izvinete za bezpokoistvieto pisah vi no ne poluchih otgovor.Jiveq v italia i nqma kum koi da se oburna ,jiveq s edin muj tuk obichame se ,razbirame se ,no ne vurvi v biznesa ,dori sega si tursim rabota ,no nqma nikude zasega ,hodihme i v bulgariq ,no men me e strah che ,tam nqma da jiveem dobre , a i na men mi lipsva mnogo semeistvoto imam dushterq ,koqto e mnogo dobra i jivee s moqta maika ,taka che neznam nakude da poema ,razkusvam se na dve ,a puk momcheto mnogo mi e pomognalo i ako go ostavq neznam kakvo bi moglo da napravi .Az obicham i nego , no i moeto semsistvo mnogo ,molq daite mi suvet.Az sum rodena na ,,, za chas neznam ,osinovena sum ,a toi se kazva … molq vi kogato imate vreme mi otgovorete

 149. Благодаря много за отговора :)) проблемът е най-вече в това, че той е музикант и пътува много покрай работата си, както и че няма постоянен адрес в Европа. Днес живее тук, утре другаде. А и СМЕ малки за сериозно обвързване. Ако по някакъв начин се окаже, че отношенията ни продължат, ще ви пиша за анализ :)) От опит вярвам в думите ви..

 150. ЗА magdalena tosheva: Ще трябва да зададете конкретен въпрос, на който да ви отговоря с Да или Не.

 151. Моля за електронен адрес на който да задам въпроса си, въпроса е доста личен и не бих искал да го побликувам в публичното пространство. Тъй като във въпроса ми се съдържат няколко подвъпроса съм готов да заплатя разумна сума по посочен от Вас начин. Предварително благодаря за отделеното време.

 152. Здравейте, Кабала!Много Ви благодаря, че правите всичко това безплатно, защото наистина има хора, които спешно се нуждаят от съвет , а нямат средства.Ще ви помоля да погледнете и в моето бъдеще-казвам се …, родена съм на ….Мечтата ми е да пея и смятам това да уча в бъдеще.Дали това е моят път или да се насоча към нещо друго.Благодаря Ви и Весели празници за Вас и цялото Ви семейство!

 153. ЗА ИВАН: ИМам даден мейл адрес в „За връзка с мен и информация“

 154. ЗА ЯНА: ЗАдайте въпроса си без или, защото няма как да ви отговоря. Професионалното развитие се определя от точен анализ на хороскопа ви и аспектите в него.

 155. Здравейте отново и благодаря за отделеното време! Въпросът ми е дали пеенето е моята съдба? (мисля, че би трябвало да звучи така) Благодаря още веднъж! Лек и позитивен ден Ви желая!

 156. ЗА ЯНА: Приемете пеенето само като хоби, защото ще имате друга реализация и то, наистина с голямо развитие. Тя ще ви донесе удовлетворение.

 157. Здравейте, Даниела!Ако имате малко свободно време бих искала да Ви попитам кога ще започна работа-…Благодаря предварително и Весела Коледа и успешна година!!!

 158. ЗА МАРИЯ: След месец и половина ще получите предложение за работа.

 159. Благодаря, Даниела!Вие ми поднесохте най-хубавия подарък за Коледа!Да сте жива и здрава дълги години!

 160. добър вечер кабала,казвам се яна михаилова михайлова родена на…. момента следвам и наистина за мен образованието е приоритет,уча английски и испански и ми доставя страхотно удоволствие,искам да попитам дали ме очаква добро бъдеще в професионален план,и дали имам бадеще с ….благодаря ти предварително за отговора!Бог да е с теб!

 161. ЗА ЯНА: Няма да работите точно това, което искате, но ще имате развитие. Може да смените няколко професии или работни места. С този мъж бихте могли да задълбочите връзката си в нещо много по-сериозно. Много ще пътувате.

 162. Един мъж Says:

  Здравейте, казвам се …..година.Един колега Ви е писал преди време и така разбрах и аз за вас. От септември месец излизам с едно момиче. Отношенията ни са на приливи и отливи. Иска ми се да знам има ли бъдеще нашата връзка или е по-добре да се разделим. Какво виждате Вие за нас? Тя се казва….., родена е на ….Моля Ви имената и личните ни данни да не се публикуват. Благодаря Ви предварително. Хубав и успешен ден!

 163. ЗА ЕДИН МЪЖ: Ще ви помоля да зададете въпроса си без „или“, така, че да се отговори с Да или Не. Самите подробности ще се видят после.

 164. Един мъж Says:

  Здравейте, както ми писахте, задавам въпроса си отново без „или“ :-).Казвам се….година.От септември месец излизам с едно момиче. Отношенията ни са на приливи и отливи, сега са зле. Иска ми се да знам има ли бъдеще нашата връзка, ще останем ли заедно, ще бъде ли това жена ми?. Какво виждате Вие за нас? Тя се казва… година .Моля Ви имената и личните ни данни да не се публикуват. Благодаря Ви предварително. Хубава и успешена седмица!

 165. ЗА Един мъж:Така като гледам, връзката ви ще продължи, въпреки че пак ще имате дърпания по между си и нищо чудно да създадете семейство.

 166. Здравейте, Кабала.Ще ви бъда безкрайно благодарна,ако ми отговорите на важен за мен въпрос.Ще срещна ли и кога човек,с който ще създам сериозна и дълбока емоционална връзка.Казвам се….Моля личните ми данни да не се публикуват

 167. ЗА IVA: Сериозна връзка ви очаква след година и четири месеца, изпълнена с много романтика…да не говорим, че направо ще си загубите ума по този мъж

 168. Влагодаря ВИ много скъпа Кабала,прогнозата ви е прекрасна.Дори и да не се случи напълно, за момента ми създаде страхотно настроение, а и надеждата за нещо хубаво в бъдещето много помага в настоящето.В кръга на шегата,предпочитам мъжа да си загуби ума по мен,защото ми омръзна да се кълнят колко много ме обичат,как аз съм нещо специално и изключително в живота им и това да не им пречи да поглеждат и встрани.Желая ВИ всичко добро и се пазете

 169. Здравейте,Кабала.Казвам се …,родена съм на ….Въпросът ми е – какво е бъдещето на брака ми и ще замина ли в САЩ .Съпругът ми се казва …..Моля личните ми данни да не се публикуват.Предварително ВИ благодаря.

 170. ЗА iva: Благодаря ви-))) Пазя се-)))

 171. ЗА АДИ: Не виждам да заминете в Щатите. Имаопасност, кат цяло в хороскопа ви за проблеми в брака и неприятности.

 172. Здравейте,КАБАЛА.Много благодаря ,че сте отделили време за мен.Отговорът ВИ е изключително важен за живота ми,още повече,че сама се грижа за дъщеря си.Вероятно и вторият ми брак се оказва проблемен.Бих ВИ помолила ,ако е възможно за едно уточнение.Никога ли няма да замина да живея в АМЕРИКА .

 173. Здравейте,КАБАЛА. Не зная защо,но моят въпрос е отпечатан под чуждо име Iva.Дано да се ориентирате.БЛАГОДАРЯ

 174. Здравейте, Кабала.Преди време Ви писах относно намиране на работа, но прогнозите не се сбъднаха.Може би времето не е било подходящо или нещо се е случило, не зная.Мога ли да Ви помоля да погледнете отново кога ще започна работа, знам, че понякога съдбата се мени, сигурно при мен се е случило нещо такова.С уважение: Мария

 175. ЗА МАРИЯ: Много сте мила и деликатна, но вината се оказа моя…Не4 знам какво съм гледала тогава, но направих карта отново на първия ви зададен въпрос…Отговорът е бил не и сега се потвърждава…Не виждам скоро да започнете работа. Ще опитаме отново след време

 176. ЗА ADI: Нищо не съм отпечатвала…Вероятно става дума за някой друг, освен, ако не пишете под два ника

 177. ЗА iva: Не виждам да живеете в друга държава, в частност Америка

 178. Здравейте,КАБАЛА.Да считам ли,че отговорът Ви до IVA се отнася за мен,защото аз зададох въпроса ще замина ли и ще живея ли в Щатите.Не мога да си обясня объркването,но пиша и се интересувам единствено за себе си.Извинявам се,ако съм причинила някакво неудобство

 179. Гергана Says:

  Здравейте,Кбала.От 2 год. имам силна връзка със семеен мъж.Той уважава сжпругата си,но ме убеждава,че от 10-15 г. между тях всичко е приключило и просто изчаква удобен момент за да заживвем заедно.Към мен и детето ми се отнася с любов.Въпросът ми е -мога ли да му вярвам и какво е бъдещето на нашата връзка,мога ли да разчитам на брак или съжителство с него.Аз се казвам ….Моля личните данни да не се публикуват.Много ВИ БЛАГОДАРЯ

 180. ЗА ГеРГАНА: Реално, можете да разчитате на съжителство, ама не съм сигурна дали ще чакате толкова. Ще преживеете криза с този човек, преди това. Освен това, като гледам, този мъж много добре си прави сметката и няма да позволи емоциите му да надделеят над разума му. Но пък си пасвате, в интерес на истината и се допълвате.

 181. Здравейте,КАБАЛА.За мъж като мен е много трудно да формулирам правилно питането си.В последните години имам доста неудачи в професионален план.Вече направих и 30г.Въпроса ми е -какво ме очаква в профес.план и кога ще срещна подходяща девойка за семейство и деца.Според ВАС кога е най-подходящия за мен момент за брак/съжителство/.Казвам се …Моля без публикуване на лични данни.БЛАГОДАРЯ И ПОЗДРАВИ

 182. Здравейте Кабала!
  В професионален план съм постигнала много,но в личния си живот съм все още съм сама,немога да попадна на точния човек, незная да ли причината е в мен или нещо трябва да променя в себе си. Въпросът ми към Вас е : Ще срещна ли и кога човек който да бъде до мен /брак,съжителство,деца/ и който да ме обича и направи щастлива!
  Казвам се… Моля,личните ми данни да не се публикуват!
  Хубав и приятен ден от мен!

 183. Даниела Says:

  Здравей,Kabala!Искам да те помоля да ми кажеш коя е най-подходящата дата за сключване на брак от месец септември или октомври тази година!Ето и данните на мен и моя партньор:

 184. ЗА Monika: Странно, вие сте имала възможност за брак и семейство…нямам идея защо не сте го сключила, но наистина ви престоят доста възможности в живота ви. Брак можете да сключите след 10 месеца.

 185. ЗА ДАНИЕЛА: Изборът на дата на раждане се заплаща, защото няма как да ви отговоря за 15 минути и защото, за да се направи избор се правят карти на всички дати от септември и октомври, за да се види и подходящият час. След това се сравняват комбинациите с хороскопите на всеки един от двамата, а после се прави обш, защото, ако една дата, като цяло е добра, то не означава, че ще е подходяща точно за вас.

 186. ЗА JAN: Прои вас, малко трудно ще се получи брак, като официален такъв. Според мен, най- голяма вероятност да създадете семейство има след 2 години.
  П.С. Коментарът ви чака одобрение, а аз не съм в състояние да отговарям веднага.

 187. Кабала Здравейте!
  Благодаря Ви за положителния и позитивния отговор.
  Най-искрно се надявам това да ми се случи!
  Хубав ден от мен!
  М.

 188. Здравейте,бременна съм с парвата си рожба.Термина ми е…,колебая се между Димитър,Георги или Павел.Може ли да ми помогнете в избора на име или да ми предложите име?Тъи като термина ми е близо до 06.05.11г-бих искала да знам дали е подходиащта комбинациа да си доиде с името Георги? Благодаря.

 189. ЗА ДИМКА: Тази услуга не е безплатна. Освен това, за да се избере име се проверяват и вашите имена, а е най-добре, в момента на раждането да се направи хороскопа и да се избере име. Това, че терминът ви е на тази дата, не означава, че бебето няма собствено мнение.

 190. людмила Says:

  Ще започна ли скоро работа? Родена съм на …В коя сфера да се насоча при търсенето? До сега удрям на камък в тази сфера, която търся, да променя ли това?

 191. Здравей,Кабала!Прочетох страницата Ви и виждам,че на много хора помагаш с отговори и бих желал и аз да те питам ,тъй като се намирам в много труден момент.Имам дъщеря на име …,която е родена на….От близо две години започнаха проблемите ни с нея,свързани със среда,училище и марихуана,искам да уточня,че тя е в чужбина с майка си.Въпросът ми е кога ще преодолее тези проблеми и какво бъдеще й се дава!Дано не прозвучи нахално,но съм притеснен и за здравето на майка ми … и баща ми ..
  ./,ще бъдат ли добре здравословно , дава ли им се още живот.Извинявам се предварително,ако не задавам правилно въпроса си?Благодаря ви и разчитам на дискретност при публикуване на въпроса ми!

 192. ЗА ЛЮДМИЛА: Най-голяма възможност за работа ще имате след 2 месеца. Няма как да ви кажа като сфера.

 193. ЗА ЛЮБО: Не ви отговарях толкова време, защото реших по-подробно да разгледам хороскопа на дъщеря ви. Ако това е точния час на раждане, а във вашия случай, това е от изключително значение, не виждам тежък проблем с наркотиците. Прегледах всички акцентирани градуси, в медицински аспект. Единственото, което ми се наби в очи е склонността към депресия. Дъщеря ви е много чувствителна и възприема всеки емоционален удар като заплаха за самата нея. Тя има проблеми с майка си и трябва да ви кажа, че като цяло, тя не усеща, че и давате любов толкова, колкото е необходимо. Не и налагайте нищо, иначе ще прави точно обратното. Тя има силен характер, ама и голям инат. Пробва от всичко, нали знаете…Сама ще се справи. За родителите ви. Като гледам, баща ви е с по-голям проблем в здравословен план. При него, критичен период е след година и половина-две. Говоря за заболяване, което да се обостри. За момента не виждам нещо,което бих квалифицирала като „фатално“.

 194. Любо Says:

  Страшно неудобно се чувствам и ти се извинявам за моята неточност.
  Дъщеря ми -…………..Съжалявам за грешната информация.Много ти благодаря за вниманието!Бъди жива и здрава!

 195. ЗА ANI: Объркването започна точно от два поста за едно и също лице под различни никове и мейли…Вие казвате, че са за вас…и не зьнаете как е станало… Няма как сама да си пиша мейлите и да им отговарям.

 196. Много лично приехте нещата,никой не е искал да ви обиди или подведе.Грешката се оказа чисто техническа .Пиша ВИ за да ви благодаря.ВИЕ се оказахте права,с билет в джоба,почти на летището аз реших да не заминавам за ЩАТИТЕ.Така,че нека вашите почитатели вярват в съветите и интуицията ви.ВИЕ познавате магията и силата на числата.ПРОСТО ГО МОЖЕТЕ.Благодаря и успех

 197. Марияна Says:

  Здравейте! Казвам се… Съпругът ми се казва …г. Сключихме брак на… Ежедневно съм потложена на психически тормоз, обиди и т.н, не се разбираме, незнам какво да правя. Искам да знам нещата ще се оправят ли или ще се разделим. Благодаря!

 198. Здравейте Кабала,ще срещна ли човек с който да създam семейство и кога?Родена съм на ….Моля,личните ми данни да не се публикуват.

 199. Здравейте Кабала,
  Някога ще срещна ли мъж, който да ме обича и да бъда щастлива с него? Защо каквото и да правя не става нищо.Искам да съм щастлива с мъж до мен, който да ме обича и аз да го обичам, и да създадем здраво и щастливо семейство. Казвам се … .. Моля, данните ми да не се публикуват. Благодаря предварително. Хубав ден!

 200. ЗА ANI: Приемам ги лично до толкова, до колкото търся причината къде съм сбъркала и какво не съм видяла. Реших, че се опитвате да ме провокирате и предполагам, че дори и вие бихте си помислила същото в ситуацията, в която се завъртяхме аз и вие. Два пъти гледа вашата и карта и все не намирах причина да заминете…явно, причината сте била вие-)))

 201. ЗА МАРИЯНА: Искам да ми зададете въпрос без „или“. Така, като гледам датите ви, изобщо не е трябвало да съьдавате семейство до 28 годишна възраст, както вие, така и той.

 202. ЗА Venera: На вас вие даден късен брак. Ще ви помоля отново да зададте въпроса си и ако знаете часа си на раждане отново да ми напишете данните си.

 203. ЗА АЗ:Ами,много се вкопчвате в тези мъже,задушавате ги, изпитвате страх да не ги загубите. Ако трябва да избирате, вечно се лутате…та, така…ще имате мъж до себе си и най-вероятно след 8 месеца, съвсем неочаквано ще се влюбите.

 204. Здравейте Кабала, кога ще срещна човек с който да създaм семейство?Родена съм на … казвам се .. .Моля,личните ми данни да не се публикуват.

 205. Марияна Says:

  Здравейте Кабала!Благодаря Ви за вниманието!Ако може да ми кажете дали ще се разведем,защото живота ми е ад.Заплашена съм с убийство, ако предприема дело за развод.Искам само да допълня,че съм родена в …часа.Много ще съм Ви благодарна.Няма да пренебрегна и съвет.БЛАГОДАРЯ!

 206. ЗА МАРИЯНА: Мариянче, хубаво сте ми написала часа, ама ми дайте пак датата си на раждане. Аз ги трия, за да не се виждат

 207. ЗА МАРИЯНА: По принцип, разводът би могъл да се избегне, а и вие сте човек, който трудно, ама мноооого трудно ще вземе решение за нещо , толкова радикално. Интересното е, обаче, че картата на вашия въпрос показва, че вие ще се разведете, което и мен ме изненадва. Хороскопът ви не показва аспекти на агресия, както и при мъжа ви- още нещо, което ме изненадва…По-скоро има аспект на силна емоционалност при вас, която може да прерастне в жестокост, което ме навежда на мисълта, че вие сте тази, която привличате подобен тип мъже. Въпреки, че не сте човек на решенията, вие имате силен характер, големи възстановителни сили и това дразни съпруга ви. Не виждам нещо, което да стигне до крайност.Говоря за заплахата на съпруга ви. Ако вие се задействате, то вие ще получите развод, при всички случаи и заминете някъде…На вас ви е дадено да пътувате. Да, при всички случаи ще се разведете и ако не го направите сега, то ще се случи през май-юни.

 208. Марияна Says:

  Много Ви благодаря Кабала!Абсолютна сте права,че съм човек,който трудно взема съдбовни решения.Наистина съм със силен характер и това го дразни.Абсолютно Ви вярвам и ще помисля над думите Ви.
  Пожелавам Ви леки пости,много здраве и успехи!

 209. ЗА МАРИЯНА:А,аз очаквам от вас един път да ударите по масата и да вземете решение, без да ви е страх и без да ви манипулират-))). Желая ви късмет, защото ви очаква нова любов

 210. Марияна Says:

  Несъмнено ще стане така.Просто не се решавах заради детето.
  БЛАГОДАРЯ!

 211. Надяваща се на хубави времена Says:

  Здравейте Кабала, писала съм Ви и преди, и сега отново се допитвам до вас. Бихте ли ми казали как и къде да си заплатя за услугата, защото прочетох, че последващи въпроси се заплащат. Ето и въпроса ми – обича ли ме …? Ще се пребори ли с вътрешните си борби? Ще се съберем ли отново? Ще бъде ли той мъжа ми? Аз се казвам …. Моля данните ни да не се публикуват. Предварително Ви благодаря. Хубава седмица.

 212. ЗА Venera: Малко трудно задържате една връзка, но възможност за брак ще имате след две години.

 213. ЗА Надяваща се на хубави времена: няма как да знам дали ви обича или не. Не може да се изчисли по математичен начин. Не, няма да бъде вашият мъж.

 214. Здравейте,Кабала.Въпроса ми към ВАС е – ще заминали и кога на работа в чужбина.Това е изключително важно за мен и семейството ми.Казвам се …Моля да не се публикуват лични данни.Благодаря ви.

 215. Надяваща се на хубави времена Says:

  Благодаря за отговора Кабала! Това значи ли, че няма да се съберем с него отново? Хубава вечер.

 216. Здравка Says:

  Здравейте Кабала, много съм объркана и затова се допитвам до вас ,въпросът ми е: дали да замина за Швейцария ?Положението в България ми е много трудно и обмислям да замина но срокът за да взема това решение е малък до другата седмица петък, в неделя трябва да летя за там ,това ме притеснява.Януари и февруари нямах никаква работа и бях отчаяна и исках да замина.Този месец малко потръгнаха нещата и незнам да зарежа всичко или да продължа да се боря тук в България.
  Казвам се… ,родена съм в гр. …
  Моля личните ми данни да не се публикуват.
  Благодаря предварително жива и здрава да сте ,където помагате на толкова хора успех ви желая!

 217. ЗА NIK: Знаете ли, по принцип не виждам, поне за момент, такава възможност. Едва, след 6 месеца е възможен вариант за заминаване. На вас, по хороскоп ви се дава да сте в чужбина, само че, има и вероятност да се разочаровате, заради очакванията си. Просто ще ви е доста трудно

 218. ЗА Надяваща се на хубави времена: Ако вие, изобщо се съберете с този мъж, няма да е за дълго

 219. ЗА ЗДРАВКА: Не заминавайте за Швейцария, поне в близките 4-5 месеца

 220. ЗА ЛЮБО: Честно казано,отново отговорът е, че това е само временно явление. Честно казано, проблемите между родителите и са повлияли доста и много точно са отразени в хороскопа и. По-скоро, би имала проблеми с черния дроб и белите дробове, а това може да даде и отражение на кожата, като екземи. Дъщеря ви е много, много свободолюбива и няма да позволи да и се месят. По-скоро би направила нещо от инат. Хороскопът и не предполага зависимости, като потенциал.

 221. Росен Says:

  Здравейте.Дълго търсих информация за подходяща дата за сключване на брак.С полувинката ми не сме сигурни за дата последно разбрахме за 7 октомври като евентуална дата.Желанието ни е да го направим между лятото и зимата.Ще ви бъдем много благодарни ако ни дадете насока.Ето и информацията за нас
  аз съм роден на ….

 222. viv momenta sim viv germania, iskam da popitam dali steme iskarat ot rabotata v koiata viv momenta rabotia???

 223. ЗА РОСЕН: Сега, определянето на дата за брак, както и за раждане и изключително труден процес.Това ще ми отнеме, поне няколко часа, за да ви наглася и точният час за брака. Като цяло, датата не е зле, но не бих ви посъветвала да е тази, защото Луната през този ден е в знака на водолея и изисква по-свободни отношения в брака и ако сте готови за това, тогава е ок. От друга страна, тя не е подходяща за вашата партньорка, защото нейната Луна е в знака на телеца. Трябва да си изберете друга дата. Ако все пак, държите на нея, направете го в 10 часа. Асцендентът не е много подходящ, но пъ се връзва с този на булката.

 224. ЗА fatme mehmet yasar: Предполагам, че ме питате дали ще ви уволнят или освободят от тази работа?! Отговорът ми е не, няма да ви махнат от там.

 225. Гергина Цачева Илиева Says:

  Здравеите.казвам се ….. Преди една година послушах брат си и напуснах мъжът си ,направих някои грешки сега сам раздвоена незнам какво да направя имаме и дете на 8 год. вапросат ми е дали ще се сабера с мажъ ми след коко време и как ще продалжим за в бъде6те или ще си останем разделени за винаги.благодаря ти предварително но е важно за мен сега да разбера и какво ме очаква в бъдеще.

 226. ЗА Гергина Цачева Илиева: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Времето не е било подходящо

 227. Гергина Цачева Илиева Says:

  Здравеите,казва се ….преди една година напуснах мъжът си като послушах брат си през това време направих някои грешки от брака си имаме и дете на 8 год. в момента съм раздвоена ,понякога искам да се сабера с мажът си понякога не , какъв ще ми бъде живота за напред дали ще се сабера с мажът ми след колко време преблизително и ще имам ли преспектива с него , ако е не да си взама ли детето или да го оставя на него.моляте много е важен вашия отговор за мен сега и ви благодаря предврително

 228. Здравейте,КАБАЛА Ценен ми е вашия съвет как ще се развие в бъдеще по отношение на обучение и личен живот сина ми …..Какво и къде е наи-добре да проджлжи да учи.Моля да не публикувате личните данни.Благодаря ви.Приятен ден

 229. ганета Says:

  ще си намеря ли скоро работа ?

 230. ЗА Гергина Цачева Илиева: Съссъпруга си ще се съберете след 2 години.

 231. ЗА Ioanna: Синът ви има разностранни интереси и сам не може да реши къде да се насочи.Реално,той ще учи или ще се преквалифицира доста късно в живота. По принцип има аналитична мисъл,но е добре да е с хуманитарна насоченост. В личен план ще има проблеми,защото ще има доста колебания там.

 232. ЗА ГАНЕТА: До 3 месеца,би трябвало да си намерите работа.

 233. Благодаря за отговора,КАБАЛА.Моля ВИ бихте ли рязяснили какво имате в предвид под проблеми и колебания в личен план,защото това доста ме притесни.Как може да го избегне.Приятен ден

 234. ЗА Ioanna: Прекалено много ще избира между девойките-))) и вечно ще се колебае за своите чувства или за нейните чувства.

 235. Благодаря.Ще задам въпрос,отговора на който ще бъде полезен за всички почитатели.Когато посочвате,че дадено събитие ще се случи напр.след 10 мес.,кой е максимално дългия срок във времето след като изминат тези 10 мес,в който събитието може да стане факт.Или това просто някога в живота ще се случи

 236. ЗА Ioanna: Трябва да е в срок от 10 месеца. Обикновено се преценява по движението на Луната. Въпреки,че има знаци,които показват месеци или години, не мисля, че толкова далече могат да показват,като 10 години,например, освен,ако самият въпрос не предполага такова нещо. Ако говорим по принцип, като дали изобщо ще се омъжите,например, то това ще ви го покаже хороскопа,но не и конкретния човек.

 237. Даниела Says:

  Здравейте Даниела!Аз също се казвам Даниела и съм родена на …. Имах 6-годишна връзка с мъж ,който се кзва ….г.В момента сме разделени.Тази връзка ще продължи ли?Има ли шанс да живеем заедно?
  Благодаря ти!

 238. ЗА ДАНИЕЛА: Имате шансове да сте с този мъж, но трябва да сте по-отстъпчива във взаимоотношенията.

 239. Здравейте,КАБАЛА.Казвам се…..Въпроса ми е – имам ли възможност и кога да живея,уча или работя в чужбина.Интереса ми е към САЩ.Моля да не публикувате личните ми данни.Благодаря ви

 240. ЗА Kari: Не виждам да сте в чужбина и дори не съм сигурна дали ще довършите висшето си образование или да промените специалността си. Ако се напънете малко,обаче, можете да постигнете много неща в живота.

 241. ЗДРАВЕЙТЕ,КАБАЛА!

  В работата в която работя има съкращения за това съм притеснена.
  Въпросът ми към Вас е следният: Какви са перспективите за мен да си намеря подходяща за образованието ми нова работа.
  Казвам се……………
  Моля,личните ми данни да не публикуват!
  Благодаря предварително!
  Хубав и успешен ден!

 242. ЗА PLAMENA: Задайте въпрос, на който да се отговаря с Да или Не

 243. Здравейте КАБАЛА!
  Въпросът ми е следният:
  Ще си намеря ли и кога подходяща и платена за мен работа?
  Казвам се ….
  Моля,личните ми данни да не се публикуват!
  Благодаря!
  Приятен ден!

 244. ЗА PLAMENA: Работа ще си намерите след 3 месеца,но няма да сте доволна от заплащането.

 245. Здравейте, Кабала!Преди време Ви писах с въпрос за бъдещето ми и Вие ми казахте много хубави неща. Днес отново съм притеснена, този път за любовта, която не идва и не идва.Моля Ви, кажете ми дали ще я срещна, много съм самотна! ……………

 246. ЗА ЯНА: Любовта ще я срещнете, мило момиче, ама ви е твърде рано за много сериозна връзка. Вашата цел в близките години е свързана с намирането на мястото ви в живота. Мислите,че любовта не идва, ама и не знаете къде да тръгнете в живота си. Може да имате силно влияние на родител или пък да срещате неговата съпротива в някои неща, които ви карат да се чувствате още по-зле.Любовта ще дойде, ама няма да е скоро

 247. Благодаря Ви много за бързият и изчерпателен отговор! Хубав и усмихнат ден от мен! Благодаря Ви още веднъж, малко са хората като Вас, които помагат на другите на добра воля.

 248. Valentina Says:

  Здравейте,Кабала.Съпругът ми е добър бизнесмен с много проекти и идеи.Въпроса ми е- ще се осъществят ли и кога конкретни финансови сделки и ще имат ли очаквания за него резултат.На прав път ли e. Името му е …..г.Моля да не се публикуват лични данни.Благодаря ви и дано в това трудно за хората време не съм ви разсърдила с въпроса си.Успешен ден

 249. ЗА Valentina: Съпругът ви,наистина има нестандартно мислене и много „щури“ идеи, но повечето от тях, като че ли остава „у дома“ и в ума му. Да, наистина могат да се реализират идеите му, но трябва да ви кажа, че трудно и бавно ще дадат финансов резултат. Ако,вече сериозно е започнал реализацията, резултатът може да се види до два месеца, ако не, то реализация ще има след година и половина

 250. Valentina Says:

  Поздравления,КАБАЛА.Съпругът ми се оказа отворена книга за Вас,бяхте много точна.Много ВИ моля само за още един съвет.Аз ли съм по-добра в преценките и идеите относно бизнес проектите му.Да се доверя ли и да разчитам на на неговия усет,здрав разум и опит.Казвам се ИВАНКА,род. на …..,..Моля,не публикувайте лични данни.БЛАГОДАРЯ

 251. ЗА Valentina:А, и вие имате нюх,ама при вас е много силна емоцията и често се самозалъгвате, по-скоро рой е с по-добри преценки,ама му трябва някой ,който да го ръчне. Той само се кани,ама трудно се променя-)))

 252. Karina Says:

  Здравеите,КАБАЛА.Пиша Ви с голяма надежда за съвет.Поради здр.причини не мога да забременея.Направиха операция.но пак няма резултат.Сега ме съветват за инвитро.Питам ВИ-мога ли да забременея по естествен начин и кога.Моля да бъдете откровена с мен и да не ме шадите.Готова съм и на осиновяване,само да имам детенце.Казвам се….я.Моля да не се публикуват лични данни.БЛАГОДАРЯ

 253. ЗА Karina: В момента няма отговор, така че, можете да зададете отново въпроса, но не днес-)))Според мен, вероятността за осиновяване е голяма, обаче преди това, искам да ви питам. Сигурна ли сте, че всичко е наред? Ако е така, използвахте ли друг метод за лечение?-като Бахова терапия или друг алтернативен метод? Ако искате, мога да ви дам координати на човек, на когото имам голяма вяра, като специалист по бахова терапия и аюрведа. Има сполучливи опити в тази насока за бременността. Възможно е при вас да има и блокажи.

 254. Благодаря,Кабала,за бързия отговор.Разбирам,че Ви притеснява психолог.и емоционалното ми състояние.Мисля.че там всичко е наред като изключим стреса и проблемите в ежедневието.Следвам съвета ВИ да задам отново въпроса си-Мога ли да забременея по естествен начин и кога……Моля ви да не публикувате личните ми данни.БЛАГОДАРЯ

 255. ЗА Karina: Шансът е много минимален и все пак го има, без да ви давам големи надежди. Не се притеснявам за емоционалното ви състояние. Блокажите не винаги са от този тип.Не ме разбрахте. Говоря за езотеричната страна на въпроса. Много често,определени болести са свързани с други проблеми,за които нямаме представа. Може да е кармичен проблем, може да е в резултат на сегашната инкарнация. Както казва моя приятелка, за която ви казах, специалист по Бахова терапия „много от нещата са свързани с оста на даването и получаването“. Обикновено заболяванията, свързани с този проблем са поради обида, свързана с мъжкия пол-било баща или връзка…Давам го като пример.Иа и други обяснения, в зависимост от това къде точно е проблемът

 256. Здравейте, Кабала!
  Искам да Ви задам един въпрос който ме вълнува много. Ще ми се случили в скоро време сериозна и дълбока и емоционална връзка с мъж и кога? Казвам се ……Моля,личните данни да не публикувате!
  Хубав ден!

 257. ЗА jana: Не виждам в скоро време да намерите такава връзка,поне не в близката една година

 258. Мария Says:

  Здравей, Кабала!Казвам се….. Преди време ти бях писала за работа, но ми отговори, че за момента не виждаш нищо около мен и че след време можем пак да опитаме.Не знам дали е подходящо времето, но те моля да погледнеш ще започна ли скоро работа, доста хора обещават да ми подадат ръка.Благодаря ти много и обещавам повече да не те притеснявам.Моля само, ако може личните данни да не се публикуват.

 259. ЗА МАРИЯ: Трябва да ви кажа, че шанс за работа ще имате след половин година. Не знам кой и какво ви е обещавал,дори има и хора с добро положение, но аз не виждам връзка с вашата работа,.т.е., по-добре не разчитайте много на тях.

 260. Мария Says:

  Благодаря, Кабала!Много благодаря, наистина.Пожелавам ти само хубави неща в бъдеще!

 261. Марин Ангелов Says:

  Здарвеите казвам се М…. родна …. ,рзделихме се жена ми сега искам да се саберем заради детето ни но не мога дя я намеря за да поговорим заминала е по чужбина .вапросат ми е как виждате след колко време ще се саберем защото много бих желал да е така и как вийдате бъдещето ми с нея

 262. ЗА МАРИН АНГЕЛОВ: Аз не виждам изобщо връзка между вас, за да ви кажа,че и ще се съберете…не виждам такава възможност

 263. Здравейте,Кабала.Синът ми е добро и интелигентно момче,но важните неща в живота му просто не му се получават.Въпросът ми е-Ще довършили и кога висшето си образование и каква ще бъде професионалната му реализация-работа и сфера.Моля дайте съвет.Казва се ………..Моля не публикувайте лични данни.Искренно благодаря

 264. ЗА RUMI: Синът ви ще завърши висшето си образование. Относно сфера и работа, това е свързано с аналзи на хороскопа в определени сфери,както и анализ на самият му характер, а това е платена услуга.Отнема време и не е като да погледна нещо за 5 минути

 265. Благодаря,Кабала.Важен бе за мен отговора ви за образованието.Извинявам се,но явно неправилно съм задала въпроса за професионална реализация.Имах впредвид,дали ще намери подходяща работа в най-близко време,а не като професионална кариера,който анализ естествено е платена услуга и никога не бих си позволила да спекулирам с това.Приятен ден

 266. Антонина Стоева Says:

  Здравейте,Кабала! Искам да ви задам един единствен въпрос,който не ми дава мира: Кога ще забременея???
  Родена съм на………….
  Благодаря ви предварително!!!

 267. ЗА RUMI: Сега ще ви помоля пак да зададете въпроса си,защото времето не е било подходящо и ако може да е след 1.07

 268. ЗА Антонина Стоева: На вас ви е дадено да имате доста късно деца. Не виждам заети градуси на безплодие,които да ме навеждат на подобна мисъл, но пък разположението на планетите не е от най-лекото. Бременност не виждам в близките две години. След това е възможна бременност при вас.

 269. здравеите,въпроса ми е ще забременеиа ли **** скоро

 270. Здравейте,Кабала.Следвам съвета Ви и задавам отново въпрос-Ще завършили синът ми висшето си образование и кога.Ще намери ли подходяща и платена работа,кога.Казва се …..ля не публикувайте лични данни.Искренно ВИ благодаря

 271. ЗА stefa:Ще ви помоля да зададете отново въпроса си и да дадете датата си на раждане,а не да пишете звездички

 272. ЗА RUMI: Пак ще трябва да зададете въпроса. Относно образованието съм ви отговорила,че ще завърши,но няма как да кажа кога, като години. Обикновено се дават само месеци. В рождената му карта е дадено,че може и да промени посоката си на обучение, а е и в период на по-голяма сила

 273. Благодаря ВИ Кабала.Само не можах да схвана какво имате в предвид ,,промяна посока на обучение,,По Ваш съвет задавам отново въпроса -Синът ми ще намерили подходяща и платена работа.Казва се ………..Моля не публикувайте лични данни.Всичко добро

 274. ЗА RUMI: Не виждам възможност скоро да си намери работа. В хороскопа му се дават доста промени в този план и лутания и най-вероятно ще се развива по-добре в чужбина

 275. Здравейте,Кабала.За да не ВИ губя времето няма да разказвам историята си,а ще задам направо въпрос.Какво е бъдещето на брака ми и отношенията със съпруга ми.Да предприемам ли раздяла.Казвам се ………..Моля ВИ не публикувайте лични данни.Много разчитам на вашата помощ.ИСКРЕННИ БЛАГОДАРНОСТИ

 276. Здравеите,Казвам се….,но искам да ви попитам за дъщеря ми….Професията и е много хубава-певица.Зная,че това и е призвание,но за съжаление е до време-както се казва.Ще ви бъда много благодарна,ако ми пишете , какво друго би могла междувременно да учи , за да се реализира успешно след години.ЗА сега маи-нищо друго не и харесва,освен пеенето.Тя самата не е наясно. Благодаря Ви предварително! Приятна седмица!

 277. ЗА JANA: Ще ви посъветвяам да изчакате, ако искате да предприемете подобна стъпка. На вас не ви е дадено такова нещо, а и да ви е дадено, вие трудно ще вземете подобно решение

 278. ЗА Keti Marinova: Датата на раждане няма да ви даде точната професия, а и това ще изисква точен анализ на хороскопа и за да се видят възможностите и. Може пък да е решила точно с това да се занимава, след като е призвание. Имайте предвид, че тя иска публика и изява, така че, каквото и да избере, ще е свързано с това.

 279. Благодаря,КАБАЛА.Ще приема съвета ви,защото много ви вярвам,въпреки,че много съм наранена ще преглътна засега.Семейството се пази и от двамата,така че ще му дам право на избор.Дано разумът и ценностите наддделеят над чувства и емоции.Освен това дай на някой свобода,ако истински те обича ще се върне и избере теб.Така мисля аз,дано не греша.Вие познавате перфектно числата и хората,но ме смути мнението ВИ,че не мога да взема крайно решение сама.Аз съм чувствителна,но и решителна и горда жена,така че.. всичко си има предел.ПОЗДРАВИ и БЛАГОДАРЯ

 280. ЗА JANA: Сама казахте „всичко си има граници“. Дълго търпите преди да вземете крайното решение. Но, да, права сте. Когато човек искрено обича някого, трябва да му дае свободата да реши сам.

 281. Рангел Says:

  Здравейте, Кабала!Роден съм на…..Преди около 14 години се разболях от много неприятен кожен проблем.Имам го и в момента.Можете ли да ми кажете дали ще се излекувам?Благодаря предварително.Рангел.
  Ако може данните ми да не се публикуват.

 282. ЗА РАНГЕЛ: Имате шансове да го премахнете, но при вас винаги ще има и вероятност да се появява тново. Сигурен ли сте,че нямате проблем с черния дроб и от там да имате и този броблем или бъбреци. Бихте ли ми казал какво точно ви има. Мога да успея да ви кажа какво да направите.

 283. Рангел Says:

  Благодаря ви за бързия отговор и за желанието да ми помогнете.Става въпрос за доста …….Никой в рода ми не е боледувал от това, което ме кара да мисля, че е от стрес.Черният ми дроб е добре , бъбреците също, други болести нямам.Повлиявам се добре само от хомеопатия, но и тя не ми е помогнала много.Вие сте може би последната ми надежда, вече съм обиколил всички лекари, изморих се и вярата ме напуска.

 284. ЗА РАНГЕЛ: Питах ви за черен дроб или бъбреци, защото в самата астрологична карта в областта на болестите се появава едно разширени и самата планета отговаря за черния дроб, то зависи и къде точно се появява. Така, не знам дали ядете месо, но категорично ви го забранявам-само риба.Ще ядете много ориз-черен, ако не можете да си го позволите, яжте обикновен. При мен се появи подобен проблем от една година, като ми казаха от стрес,да,ама аз съм си упорита и изнамерих друго. Ще ви кажа какво пия и в момента имам рязко подобрение- ЦИТРОСЕПТ. Не е много евтино. Голямата опаковка е 30 лева и е извлек от семките на грейпфрута. Ще пиете нон стоп, в продължение на 6 месеца, без да го спирате по 3 пъти по 10-15 капки разредени във вода (ужасно горчи). Успоредно и ще мажете засегнатите зони.Хубаво разтърквайте и ще видите как започва да се пени. Купувате си сребърна водя. Ще пиете и нея. Хубаво е да гладувате и да карате само на вода, поне 2- 3 първоначално,. Ако не можете, като мен, минете само на зеленчуци и много вода, както и плодове. Можете да опитате и с Бахова терапия. Аз го правя и в момента. Имам приятелка, която се занимава с това и с Аюрведа. Попълват се тестове и на тази основа ви се правят капки,лично за вас-за пиене има и за мазане, но пак трябва да сте много упорит. Мед-сутрин с топла вода на гладно. Водата не трябва да е гореща, а топла, за да не загуби медът свойствата си. Друга приятелка, която има същият ваш проблем беше в Индия за 6 месеца и там се научи да медитира, както и да яде непрекъснато ориз. Всичко изчезна. Имайте предвид, че оризът прочиства целият ви организъм. Ако пиете алкохол- винаги само с вода, никакъв друг разредител и ще го пиете без да приемате никакви салати успоредно с него. Освен водата, която трябва да консумирате, поне 1 литър ще изпивате и с 1 чаена лъжичка сол разтворена вътре.

 285. Рангел Says:

  Благодаря още веднъж за това, че отделихте толкова много време за мен.Искрена загриженост проявявате за съвсем непознат човек, а това е рядкост в днешно време.Ще се постарая да изпълня всичко, което ми препоръчахте.Има много хора като мен, дано прочетат препоръките ви и да си помогнат в борбата с болестта, тя наистина е много неприятна.Ако има подобрение обещавам да пиша отново, за да вдъхна вяра на тези, които като мен са се мъчили дълги години.Още веднъж искрено ви благодаря.

 286. ЗА РАНГЕЛ: Искрено се надявам на бързо подобрение. След като аз успявам и продължавам и след като и моя приятелка успя със същия ваш проблем, защо да не можете и вие-))).

 287. Даниела Says:

  Здравей, Кабала! Надявам се, че мога задам въпроса си тук…Казвам се ………. С приятеля си живея от …………. Нямаме сключен брак и в тази връзка се чудех дали някога ще се венчаем. Благодаря Ви предварително!!!

 288. ЗА ДАНИЕЛА: Бихте ли задала въпроса си отново. Времето не е било подходящо.

 289. Наталия Петкова Says:

  Здравей, Кабала! Казвам се …………. Чакам преместване в друга служба. Ще имам ли положителен резултат скоро? Моля да не се публикуват рождените ми данни.Предварително благодаря.

 290. ЗА Наталия Петкова: Ще имате положителен резултат, ама няма да е много скоро. Предполагам,че не се местите на друга работа, а на по- високо ниво?

 291. Nikolina Dancheva Ruseva Says:

  Ще си намеря ли работа скоро, искам да успея?Моля да не се побликуват данните ми…..

 292. Наталия Петкова Says:

  да, така е, става въпрос за по-високо ниво. през август ще стане ли?

 293. Тони Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да разбера какво предстои за мен в личен и професионален план? Родена съм на ….г. Моля да не публикувате личните ми данни. Огромно благодаря!

 294. ЗА Nikolina Dancheva Ruseva: Няма да е скоро. Вероятно ще е след около 6 месеца, но наистина ще успеете.

 295. ЗА Наталия Петкова: Според, мен, трябва да е накъде около средата на септември.

 296. ЗА ТОНИ: Така зададен въпросът ви изисква анализ на хороскопа ви. Искам конкретен въпрос, на който да се отговори с Да или Не.

 297. Тони Says:

  Ето ги конкретните ми питания:) Имам връзка с мъж, който не е от България..Как ще се развият нещата за нас занапред? И дали скоро ще си намеря работа?

 298. Веси Says:

  Здравейте, Кабала,
  С приятеля ми планирахме съвместен живот, но поради лошо стечение на обстоятелствата това не се осъществи и той ме остави. Има ли шанс да се съберем отново и да заживеем заедно?

 299. ЗА ТОНИ: Бихте ли задала въпросите си отново? Времето не е било подходящо за отговор. За мъжа, предполагам,че имате предвид, дали тази връзка ще се развие в дългосрочен план?

 300. Тони Says:

  Да. Дали връзката ми с този мъж ще се развие в дългосрочен план? И дали скоро ще започна работа? Благодаря отново:)

 301. Наталия Петкова Says:

  Кабала, много благодаря за отговорите. Бъдете здрава и щастлива!!!

 302. Nikolina Dancheva Ruseva Says:

  Благодаря за отговора:)Не че много ме устройва,имайки впредвид че четвърти месец стоя без работа и още 6 ще ми дойдат множко.:)Но ще чакам, какво да се прави…А бихте ли ми казали този успех в каква сфера ще бъде ?Или всичко свързано в професионален план.Благодаря ви!

 303. Здравейте Кабала , бих искала да не се публикуват имената и датите в това запитване ,за което благодаря .

  Аз …..) съм пред развод и единият ми въпрос е ,ще мине ли той скоро и спокойно както сме се разбрали със…… или да очаквам нещо лошо.За сега нещата не вървят много спокойно . . Надявам се да мине всичко по скоро и всеки да се отърси от този стрес.

  Вторият ми въпрос е, връзката ми с човека с който ще бъда , по скоро плановете ни ще се осъществят ли и ще пътуваме ли наесен за чужбина заедно. Казва се ……. На него също му предстой развод ,но по вероятно е да се забави и да стане реалност догодина. най рано.

  Благодаря за вниманието и ще очаквам с нетърпение отговара ви! Късмет и Успех във всичко!

 304. ЗА ВЕСИ: Ще имате възможност пак да се съберете,но след това има голяма вероятност пак да се разделите. Всичко ще е на приливи и отливи при вас.

 305. ЗА ТОНИ: Не бих казала,че ще се развие в дългосрочен план. Относно работа, не виждам скоро да започнете или поне няма да е в близките 1-2 месеца

 306. ЗА Nikolina Dancheva Ruseva: няма как да се види точната сфера на работа, но се надявам да е ДО 6 месеца, което означава, че може и да стане утре. Не съм ли го написала до 6 месеца?

 307. Веси Says:

  Още веднъж Ви благодаря и бих искала да попитам, скоро ли ще се съберем пак, защото приятеля ми в момента е извън България и няма намерения да си идва.

 308. Добро утро,
  вчера бях написла тук няколко реда с важен за мен въпрос.Когато публикувах коментара изписа че се изчаква одобрението му,а сега изобщо липсва. Какво може да е станало? Приятен и успешен ден ,Кабала !

 309. ЗА Stil: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, без „или“. няма как да ви отговоря с Да или Не на първото питане

 310. ЗА ВЕСИ: Не, няма да е скоро. Най-вероятно ще е следващата година

 311. ЗА stil: Коментарът ви трябва да бъде одобрен и едва тогава ще го видите. Няма как непрекъснато да съм тук и да отговарям непрекъснато. Имам нужда от време.

 312. Здравейте Кабала,извинявам се за поста за коментара,но ми беше за първи път. Ще опитам пак да задам въпоса си без или-то,за което също Ви се извинявам от предното запитване.
  Предстой ми развод,интересува ме ще мине ли бързо,леко и спокойно. Нещата са напрегнати,стресови за момента.Ще напиша отново личните си данни,но ще помоля да не се публикуват ………..
  И другият въпрос,ако имате време да ми напишете нещо е ,плановете ми с въпросният мъж ( ….ще се осъществят ли .Имам предвид като отношения между нас,ще опитаме да стартираме заедно всичко от нулата. Имаме и план да опитаме в чужбина до няколко месеца. Интресеува ме това ще се случи ли?
  Пожелавам ви приятен почивен ден и ме извинете отново за грешките. Късмет и успех !

 313. Тони Says:

  Благодаря ти Кабала! А поне дали ще се срещнем скоро с него?

 314. Eleonora Says:

  Здравейте
  Казвам се … родена съм на….приятелят ми се казва…. искам да попитам с него ще имаме ли дете.Благодаря ви предварително и ако може да не ни побликувайте личните данни.

 315. Даниела Says:

  Здравей, Кабала! Надявам се, че мога задам въпроса си тук…Казвам се ………. С приятеля си живея от …………. Нямаме сключен брак и в тази връзка се чудех дали някога ще се венчаем. Благодаря Ви предварително!!!

 316. ЗА stil: Разводът ще е по-тежък за вашия съпруг и може би, заради неговата гордост да се появят проблеми. Може да забави подписването на някакъв документ или да е свързано с пари, но той ще ви създаде проблем. Всъщност, вие сама си го знаете това. Вторият мъж мисли в момента за социалното си положение. Той има ли дете? Тук се появява дете, което ще е при съпругата или другият вариант е съпругата му също да има някаква връзка. Наистина, нещата при вас, с този мъж ще се случат след 12 месеца. Може би ще решавате нещо след 3 месеца, но като връзка ви виждам след 1 година

 317. ЗА ДАНИЕЛА: Ами, ще вдигате сватба-))) Може да решите да го направите и след 8 месеца, ако искате и двамата, разбира се. Ако не, ще е доста по-късно.

 318. ЗА ТОНИ: Не знам какво разбирате под „скоро“, но няма да е в рамките на 3 месеца

 319. ЗА Eleonora: Вие прочетохте ли моя отговор или пишете отново в друга тема?

 320. Благодаря Ви за отговора , Кабала !
  Относно развода , с основания имам притеснения , защото познавам човека и знам че няма да мине много лесно.
  За другият мъж , ………………………………………..като се надявам да съм приключила с развода си. Ще се осъществи ли това заминаване в този период вече като свободна ?
  Благодаря Ви отново за бързия отговор ,бъдете здрава,то това е най-важното . Всичко друго може да се постигне. Хубав и усмихнат ден !

  Благодаря Ви пак

 321. ЗА Stil: Както и преди бях писала, няма да стане в този период. Според мен ще е следващата година.

 322. Съжалявам но не съм получила отговор ако може да го публикувате тук. Благораря ви предварително

 323. Помолих ви да ми напишете къде сте родена, а и няма как да се каже дали точно от този мъж ще имате деца. На вас като каква причина ви изтъкнаха за това, че няма да имате деца от него.

 324. Родена съм във Велико Търново, казаха ми че двамата с него не сме съвместими и няма как да имаме дете няма конкретна причина , а попринцип аз ще имам ли деца. Благодаря ви

 325. Казвам се ……искам да попитам има ли бъдеще връзката ми с …роден в…. моля да не побликувате личните ни данни Благодаря ви предваително

 326. Здравейте, Кабала! Моля личните ми данни да не се публикуват. Казвам се ……………. Предстой ми защита октомври месец на дипломна работа, как ще премине всичко и на какъв резултат да се надявам? И ако е възможно още един въпрос, ще изляза ли най-накрая от социалната дупка, в която съм изпаднала и дали се очертава да имам връзка скоро време? Благодаря ! 🙂

 327. ЗА Eleonora: За съвместимост трябва да се изследват двата хороскопа, но дете ще имате. Вие не сте видяла първия отговор, но там написах, че по-вероятно е да се разделите с този мъж, освен,ако не смятате да създадете семейство с него след като навършите 27 години.

 328. ЗА Veni: Имате бъдеще с този мъж

 329. ЗА СУЗИ: Няма как да ви кажа оценка- не съм врачка, а нумеролог и астролог. Изпитът ще премине добре и вие ще я защитите, а връзка ще имате но няма да е много скоро. Трябва да промените нещо в себе си, в характера си. Прекалено сте взискателна към човека до вас-))

 330. Ехх, оставам с надеждата тогава срещата ни да се случи след тези 3 месеца…Незнам какво ми се дава по рожденна дата, но на този етап аз наистина намирам своята перфектна половинка в него:) Ще замина ли при него?
  Огромно благодаря за добрината и търпението да отговаряш на всички наши въпроси:)

 331. Здравейте,Кабала.Прочетох много неща от ВАС.Дълбоко съм впечатлена.Можете го.Осмелявам се и аз да попитам.Имам дългогодишен брак,през повечето време в любовен триъгълник.Просто,защото съпругът ми обича жените.Мен обича по свой начин,уважава ме,оценява ме,грижи се за семейството и до тук.Особено мъчителна е за мен настоящата му връзка.Той казва,че не е наясно с чувствата и намеренията си и засега не може да вземе решение.Но аз вече се изчерпах и се уморих да се боря.Въпроса ми е-На къде върви брака ми.Ще срещна ли човек,който да ме нвпечатли и направи макар и за малко щастлива и с който да имам дълбока емоционална връзка.Дали и кога.А може би съдбата ми е отредила да изживея старините си самотна.Казвам се……………………..Моля ВИ да не публикувате лични данни.Получи се много дълго и емоционално с два диаметрално противоположни въпроса,но така е какво да се прави сл.знак РИБИ….Весело лято.БАГОДАРЯ и се ПАЗЕТЕ

 332. ЗА ТОНИ: Задавате един и същи въпрос, но по различен начин. Казах ви,че няма да се видите с този мъж, поне 3 месеца, а сега ме питате ще заминете ли при него скоро?!

 333. ЗА Ivaila:Е, как искате да намерите някой друг, като не се отказвате от съпруга си и търпите.Е,до кога?! Вас трудно могат да ви мръднат от мястото,където се намирате.Няма силен огън, че да ударите по масата и да намерите половинката си. Мислите, наистина за любов, ама или сте се разминала скоро с нея или ви предстои в много скоро време.

 334. здравейте,Кабала.Отговорила сте ми по-скоро като психолог,отколкото като астролог или нумеролог.Но съм благодарна и ценя съвета ви.Не е вярно,че не съм удряла по масата,не е вярно,че търпя безропотно,имам достатъчно социални контакти и по думите на моите приятели съм ,,достатъчно хубава и интелигентна жена за да имам всеки мъж,,Но аз търся ,,принца,,За него ви питах.Приятен и успешен ден

 335. ЗА Ivaila: Търсите принца-любовник или принца- съпруг? За това ви отговорих по този начин. Не знам как, според вас би трябвало да отговори един нумеролог или астролог. Ако държите на термините, веднага ще се поправя. Казах,че не удряте по масата, защото вашият хороскоп показва запълване на много фиксирани знаци, а те, няма да предприемат рязка промяна изведнъж. Ще търпят до последно.

 336. Привет,Кабала.Много лесно се палите.Това ме учудва,все пак ВИЕ сте професионалист,Не съм искала да ВИ засегна,та ВИЕ съвсем безвъзмездно и добрононамерено ми помагате.За което -моите адмирации.Просто търся интелигентен човек до себе си,а вие го наречете,според картата ми както искате.А колкото до това,че търпя до последно към близките си хора сте абсолютно права.Но когато изтрия някой-това е завинаги.БЛАГОДАРЯ ВИ

 337. Здравей Кабала! Имам чувства към момиче, което е в друга държава. Искам да разбера какво е бъдещето ми с нея и ще имам ли дете? Роден съм …. Моля данните ми да не се публикуват.

 338. Казвам се …………. и искам да знам колко скоро ще имаме дете с ………..и изобщо ще имаме ли?Ако може да не ни побликъвате данните.Благодаря Ви предварително.

 339. ЗА Ivaila: Ха, във вашия случай не се запалих…Понякога съм рязка, дори и като говоря, по гласа, на моменти има рязкост и крайност. Като запаля е друг. Не, по-скоро ви се ядосах, защото търсите някого, а не правите нищо за това, а и не сте склонна да се разделите. Аз, лично търсех вашият принц-половинка, а не любовник и за това ви попитах какво точно е трябвало да търся…

 340. ЗА Ado: За отговор на „какво…“ изисква анализ на хороскопите ви. Искам въпрос, на който да се отговори с Да или Не. Дете ще имате, въпреки че е възможен някаквъ здравословен проблем, който ви забавя.

 341. ЗА anatoli: След година и шест месеца . За къде сте се разбързал? След 2 месеца също има условия за бременност

 342. Привет,КАБАЛА.Схванах,защото аз имам същата черта в характера си.Не мога някой да ми противоречи за неща които са очевадни за мен,още повече свързани с професионализма ми.Така,че поднасям извиненията си.Държа на Вашия отговор,затова ще задам отново въпроса си.Няма да се обидя,ако прецените да не ми отговаряте.Ценостната ми система не допуска официале развод и втори брак.Ще срещна ли стойностен и интелигентен човек,с който да създам сериозна емоционална и приятелска,но не мимолетна връзка с който даже и да съжителствам,впредвид формалния ми брак

 343. Как се тълкува в астрологията липсата на синтетичен знак в хороскопа?С какво е свързано това?

 344. Здравейте,Кабала.Моля да отговорите на важен за мен въпрос.На последен етап съм от подготовката на документите.Ще замина ли и кога да живея и работя присъпруга си в …..Казвам се …….моля да не се публикуват лични данни БЛАДОДАРЯ ВИ

 345. ЗА Violeta: Предполагам, че имате предвид крайна подсигнатура. Някои го наричат и синтетичан знак. Не всички хора го имат, особено, когато се случва еднакво разпределение на стихиите, така че, с нищо не е свързано. Това е един допълнителен поглед, за да се види, в крайна сметка какви допълнителни черти притежавате. КОгато се появят няколко подсигнатури е добре да се свържат с асцендента.

 346. Благодаря ти Кабала!Надявам се астрологията да ми даде обяснения за случващото се в настоящия ни живот.Дано не греша!

 347. ЗА Ivaila: Дааа, ще срещнете такъв мъж. Все още се колебая за срока, защото може да е след 2 месеца или след две години. Като гледам, може да е по-малък от вас, дори и с година. Романтичен, може да ви се стори, че не говори много, в началото, но реално ще е от тези,които подбират точно с кого да общуват.
  П.С. Няма за какво да се извинявате, когато не сме лице в лице е трудно човек да прецени тона на разговора.

 348. ЗА DANA: Бихте ли задава въпроса си отново. Имам съмения, че ще имае проблем с документите, забавяне.

 349. ЗА Violeta:О, ще ви даде много информация-)))

 350. Цветелин Says:

  Здравейте , kaballa.
  Първо искам да ви разкажа случката си , за да не си помислите грешни работи за мен. Аз съм момче на 14 години , което няма приятели , като казвам предвид няма приятели , имам предвид ,че имам съученици , с които се разбирам , но искам човек , на който мога да разказвам за живота си , с който мога да споделям и да ми дава съвети.
  Моят живот е наистина много тежък , преживял съм много работи.. какво ли не видях от ранна възраст.. дори едва миналият ден спасих един човешки живот..
  Така вече карам по същество.
  Когато пътувах във влак за Варна се запознах с много хора , защото все пак няма как да се пътува и все да се мълчи във влакът , а аз не бях сам , а бях с баба си , и разбира се тя си контактуваше с хората , а аз само слушах. По пътя за Варна във влакът казаха , че е станал някакъв проблем и трябва да слезем на гара Дъскотна. Всички пътници ги евакуираха , включително и нас. Като слезнахме от влака , там чакахме автобуси и няколко пъти ми се мярна погледът с един човек.
  Когато дойдоха автобусите , стана така , че сме се качили в един автобус и така закараха ни до една гара , от която трябваше да тръгнем за Варна. След като слезнах от автобуса ми беше омръзнало от възрастни хора и такива работи , реших да тръгна след този човек , с който се засякоха погледите ни.
  Стана така , че седнахме и в едно купе , а всичко това беше само заради една причина , че си исках компания , която да е от младо общество и така баба ми , както винаги заговаря хората , така и заговори това момче. И си говориха и разбрах , че той е студент – 3 курс и живее в Стара Загора и учи медицина. Видя се , че е наистина много свестен човек , когато на баба ми и свърши водата, даже той и предложи вода , а това не всеки човек ще го направи. Даже имаше и едно съвпадение в телефоните ни , имахме и еднакви телефони, но както и да е..
  Много късно пристигнахме във Варна , а аз бях толкова измурен, че нищо не ме интересуваше.. и така слезнахме пожелахме си всичко хубаво и така , но на другият ден усетих , че аз съм вече голям , а и тогава ми предстоеше рожденният ден и наистина ужасно нещо е самотата.. тогава съжалих , че съм се досрямял , за да го попитам как се казва , или има ли фейсбук и за това съжалявам и сега.. наистина не съм очаквал , но на мен точно сега в тази трудна възраст – пубертета се нуждая от нчкой приятел , който знае повече за живота , който да ми дава съвети и такива неща.. може би , като по-голям брат..
  Моля ви , kaballa , ако можете да ми кажете дали ще се видим някъде , дали ще разбера името му.. наистина ужасно нещо е да си сам..
  Наистина много ще съм ви благодарен да ми помогнете..
  Поздрави , Цветелин..

 351. Здравейте! Искам да разбера дали ще имам второ дете и дали апартамента, в който живеем сега и е на името на свекъра ми, ще бъде преписан на нас? Родена съм на …..ч.

 352. Въпросът ми е дали ще заживеем заедно с момичето, с което поддържам връзка? И имаме ли бъдеще заедно?

 353. Здравейте,КАБАЛА.Ще замина ли да живея и работя при съпруга си в САЩ.Може ли да се появят пречки поради документи,други обстоятелства и т.н.Това е много важно за мен и детето ми.БЛАГОДАРЯ ВИ

 354. ЗА DANA: Честно ,не виждам да заминете при съпруга си или поне, няма да е в близката една година.

 355. ЗА ЦВЕТЕЛИН: Това няма как да го знам. Не съм врачка.

 356. Цветелин Says:

  Благодаря , а знаете ли някой , който да е по-запознат с тези неща?

 357. ЗА Цветелин: Обърнете се към някой, който се занимава с екстрасенсорика. Не познавам такива хора.

 358. Здравей Кабала. Може ли да ми кажеш ще потръгне ли бизнеса който стартирам в момента и кога ще намеря ли скоро партньорка.
  Благодаря предварително.
  Казвам се ……….

 359. Благодаря,Кабала.Това беше много важно за мен,.Грижа се за дъщеря си сама и ми е много трудно.Вашия отговор,а и много други неща ме накараха да се замисля дали вторият ми съпруг умишлено не бави и отлага моето заминаване при него.Много съм объркана.Всичко добро

 360. ЗА DANA: Трябваше това да ме попитате-)).Защо той да бави документите? Не зависи ли от посолството тук?

 361. ЗА Mima: Не виждам да имате второ дете. Специално за жилището, ще имате промяна. По-скоро ще живеете на друго място, а и не виждам за момента свекърът ви да има намерение да го предписва на вас.

 362. ЗА Ado: Бъдеще нямате с това момиче, защото, точно вие ще се влюбите ненадейно в друга жена.

 363. ЗА Daniel Harbov: Ще стартира добре, но определено ви очакват проблеми от финансов характер, свързани с ваш съдружник или ако сте взели пари назаем, както и от административен характер. Връзка, най-вероятно ще имате след 3 месеца.

 364. Paola Mikova Says:

  Здравейте и благодаря, че Ви има. Минавам през труден период в живота си, който се надявам да свърши скоро. Накратко-отглеждам сама сина си на три годинки, тъй като мъжа ми ни напусна и бих желала да знам дали имаме бъдеще отново заедно с него. Казвам се ………………………

 365. Здравеите,Кабала.Посолството си свърши положително работата.Сега вече всичко зависи от неговото решение и действия,защото той е моят финансов гарант там.Имаме брак от 4 г,но от 2,5г живеем разделени заради уреждане на документите.Това създаде доста напрежение и охладняване на отношенията ни.Такава е картинката.Използвам съвета ВИ и ако не съм превишила лимита си се изкушавам да ви попитам.Какви ще са бъдещите ми отношения със съпруга ми,мога ли да разчитам на него да сме пак заедно.Той се казва …….Моля да не се публикуват лични данни.Искренни благодарности

 366. ЗА Paola Mikova: Честно казано, не виждам да сте заедно с този мъж. Знаете и си часа на раждане да ми го напишете, както и къде сте родена. Ще проверя дали ви е даден развод. Съпругът ви е малко егоцентричен в емоциите и общо взето, не знае какво иска.Вие пък сте прекалено емоционална. Може и да сте по-ревнива.

 367. ЗА DANA: За да сте пак заедно, трябва нещо да се промени, в случая, най-вероятно става дума или вие да заминете, или той да се върне. За това, не виждам да сте заедно скоро, но трябва да ви кажа, че той наистина мисли за някакви документи и договори. Няма как да кажа дали е точно за вас или нещо за него. Там, наистина има забавяне. Не мисля, че вината е негова в този случай.

 368. A с мъжа ми ли ще продължа живота ми и занапред? Благодаря!

 369. Paola Mikova Says:

  Невероятна сте!Сърдечно Ви благодаря за отговора. Родена съм в град …………..на обяд. Съпруга ми е роден в ………….., за съжаление не знам часа на раждане. Бих желала да разбера какъв е начина да получа някаква прогноза за бъдещето си, защото осъзнавам, че това, което правите изисква време и труд и смятам, че всеки труд трябва да се възнаграждава. А аз в момента съм наистина доста объркана и някакви насоки за взимане на правилни решения ще са ми изключително полезни.

 370. ЗА Mima: Вие или знаете отговора или скривате нещо,когато задавате въпроса. Има голяма вероятност да се разделите

 371. ЗА Paola Mikova: Ако това е точният ви час на раждане, да, на вас ви е дадена раздяла с този мъж и ви предстои втори брак. можете да ми пишете на мейла. Много е относително това- прогноза за бъдещето. Има различни видове хороскопи и анализи.

 372. Зравей Кабала. Ще успея ли да закупя имот от мой роднина в софия и съдружника ми честен ли е към мен.

  Благодаря.

 373. ЗА sycemen: Ще закупите имота. Няма как да сметна дали е честен към вас съдружникът ви.

 374. Благодаря за отговорите, каквото е писано…А ще започна ли работа в близките месеци? Роден ….

 375. Здравейте,Кабала.Синът ми е с разностранни интереси и трудно сам може да избере какво да учи.Аз съм преподавател и преценявам,че има аналитична мисъл,което е добре за хуманитарна насоченост.Но от него лекар,психолог не става.Затова мисля да го насоча към обществени,социални науки/икономика,социология,реклама,търизъм/.Имам идеи и за чужбина- Италия,Лондон.Въпроса ми е- В каква област да избере висшето си образование.Има ли възможност да учи в чужбина.Казва се …………….Моля ,не публикувайте личните му данни. БЛАГОДАРЯ ВИ

 376. ЗА Ado: Не виждам да започнете скоро работа.

 377. ЗА Iolanda: Няма как да ви отговоря за 5 минути с какво трябва да се заминава синът ви. Тук отговарям само на въпроси с Да или Не. Това, което питате, изисква анализ на хороскопа на сина ви, като характер, насоки и вид работа. Не виждам да учи в чужбина.

 378. Здравейте,КАБАЛА.Преди 1.мес. Ви писах и категорично послушах съвета ви,защото вярвам в преценката ви.Тогава,точно не разбрах,кое не ми се дава-раздяла или мое решение,но това нямаше значение.За мен беше важен вашия съвет.В семейството обаче кризата се задълбочи и аз съм изправена пред най-важното решение в живота си-да изгоня съпруга си.Ако не съм превишила лимита си и ако имате възможност моля за съвета ви.Въпрос Дадена ли ми е раздяла.Да предприема ли в момента аз такава.Казвам се …………Моля да не се публикуват лични данни.Благодаря ви

 379. ЗА Jana: Тогава ме попитахте да предприемете ли стъпка за развод. Отговорих ви с не, защото моментът не е подходящ за подобна стъпка. Не ви е дадена раздяла в хороскопа ви, ако това е точният час на раждане. Сега вече, можете да предприемете подобна стъпка, ако все още я искате, но ще ви помоля да го направите след 26 август

 380. Благодаря,Кабала. Страшно много съм ВИ признателна.Искам да ВИ попитам нещо,което ще бъде в полза на всички дами,нуждещи се от Вашата помощ.За вас раздяла/физическа,край на съжителстване на съпрузите/ идентична и еднозначна ли е с развода.Защото много жени се разделят физически и емоционално с половинките си,но за да си спестят отрицателните емоции и процедури не предприемат развод като юредически акт или подпис,защото това е без значение за тях.Още веднъж ВИ БЛАГОДАРЯ.Вие сте изключително интелигентна и благородна жена.УСПЕХ

 381. ЗА Jana: То, няма значение развода, ако сте разделени. Във вашия случай говорех за развод, въпреки, че в момента сте в период, в който можете да предприемете раздяла.

 382. Благодаря,убедила съм се,че сте страхотен професионалист и ще се съобразя със съвета ви.Но много ви моля,ако имате нерви и време да разясните още нещо.Казвате,че по хороскоп някой няма нещо,при мен развод,при друг брак,или пътуване в чужбина….,но съветвате че е в период, в които може да предприеме развода или брака.Не разбирам,какъв е смисъла да предприемаш нещо,което по рождение не ти се дава и не е кодирано.Значи,нещо ще се случи,което ще го усуети и ще го възпрепятства-било то житейска ситуация, друг човек или твоето собствено подсъзнание

 383. ЗА Jana: О, смисълът е огромен и се случва често, особено, ако в хороскопа на съпругът ви е даден развод. Реално, нищо не е кодирано, както казват врачките. Само, определени моменти, които винаги могат да се избегнат или да се отработят по определен начин.Ето, вие сте намерила отговора на въпроса си, ама сама давахте зор да се развеждате в крайна сметка, до колкото си спомням.

 384. Благодаря за разяснението. Достра странно и нелогично ми звучи,но ако в хороскопа на съпруга X е даден развод,не означава ли това,че той ще срещне и ще се обвърже точно с тази жена,която също има в хороскопа си раздяла-ясен и начертан е резултата на семейството.Не зная,вие сте професионала.Съдбата ни -това е преход от точка А до точка Б и не можем да променим предназначението си,то се дава свише.Просто до целта може да се стигне по различни пътища.Това мисля аз.Приятна вечер,КАБАЛА

 385. ЗА Jana:Хороскопът ви е статична снимка на планетите, но през това време те не стоят на едно място, а транзитират през картата ви. В момента сте в критичен период на личните връзки,.т.е. при някои хора, този транзит ще даде стабилизиране, а при други- точно обратното. Така действа Сатурн. Ако няма стабилна основа- той я разрушава и обратно. Ако в единият от двамата съпрузи има карта, показваща развод, а другият подобен транзит- ето я раздялата. Не е задължително и двамата да имат подобни показатели. И съм го видяла в доста карти. За това е казано, че има свободна воля и човек може да отработва по различен начин определени транзити. Ако всичко ни бе предобределено, щяхме ли да говорим за свобода и възможности?! Че защо , тогава трябва да се развиваме?!

 386. Напълно подкрепям и споделям последните ви изречения.Прекрасно обяснихте ситуацията със законите на астрологията – наука,която ме респектира,но не ми се отдава,не ме завладява даже и като хоби.Но как стоят нещата с нумерологията-моята слабост.Там цифрите са дадени,комбинациите са заложени и човек каквото и да прави не може да избяга от тях,свободната воля къде я виждате.Ако човек имаше право на избор,и нещата не бяха кармично заложени,нямаше да допуска нещастни дни и случки в живота си,всичко щеше да бъде ОК.нямаше да съществуват феномени като Ванга,ЕДГАР КЕЙСИ,Нустрадамос, КЕПЛЕР.Дънов.Не че ми е добре да нямам право на избор,но нумерологията и живота меубеждават,че шансовете на човка за собствена воля и собствено развитие са нищожни.Дано да греша.Беше огромно удоволствие за мен, макар и задочно да разговарям с ВАС.Успех и помагайте на хората,те имат нужда от ВАС.Мисля,че това е вашето призвание тук и сега и не може да го избегнете

 387. ЗА Jana: Нумерологията едно към едно покрива астрологията. Вие, смятате, че няма свободна воля. Това не е наука, която смята 5 цифри и ги сравнява и…толкоз…Има начини да се види до къде се простира свободната воля на човек. Има хора,които са по-ограничени от други, поради уроците, които трябва да учат. Аз съм пример за такива с предопределена съдба и мога да мърдам само в определени граници….и пак,считам,че мога да променя съдбата си, благодарение на израстването ми, което продължава. Иисус е казал, че няма нищо по-важно от вярата. Ако вярвате, че нямате избор- това е вашата воля, не Божия. В много случаи Ванга не е познавала, както и Нострадамус и Кейси. Те предсказват събитието за определения момент, но след време, нещата са в състояние да се видоизменят. За това не понасям врачки и екстрасенси, които програмират хората. Имаш право на избор! Това е! За Дънов, точно той пък е този, който никога не е отричал свободната воля! един феномен, който няма нищо общо с екстрасенсориката на Ванга, Кейси и Нострадамус. За последния пък, не знам кой може да каже какво е предсказал.всеки си пише ‘квото му дойде на ум. Има една страхотна книга „Разговори с Нострадамус“ на Долорес Кенън и там, човек може да намери отговори за неговите пророчества, ако вярва в реинкарнацията и регресията.

 388. Коментара ви определено ми допадна,защото никой не се радва да е програмиран .Познавам доста добре нумерологията,не я приемам никак елементарно,като проста комбинация на цифри.Не разбирам от астрология,затова не мога да видя пресечната им точка.В никакъв случай не отричам свободната воля-напротив,без нея ще сме в каменната ера.Но съм склонна да приемам света и човека като социален,регилиозен,житейски експеримент- с кармични дадености и параметри.Вижте,някой предопределя кога да се родим,при кого да се родим,с какви заложби,/затова сме с различен старт/,кого да срещнем и кога за да създадеме и какви деца,какво е нашето здраве,каква е мисията ни и кога да си отидем от тази свят.Този някой според Л.Гудман може да сме ние,според ЛАЗАРЕВ/ изключителен учен/нашата памет и любовта ни към ТВОРЕЦА..и т н.Затова се обръщаме към вас-астролози и нумеролози,защото вие най-добре може да разчетете нашата програма и нашата свободна воля и да дадете перфектния съвет.За феномените /без КЕЙСИ/ мисля че сте абсолютно права.А за ДЪНОВ – за мен тои е по -скоро философия,религия,отношения,светоусещане.ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ.Приятен ден,КАБАЛА

 389. ЗА Jana: Красив ден и за вас-))) Между другото, подкрепям идеята, че ние сами избираме семействата си, за да може по най-добрият начин да се реализираме и да научим уроците си.

 390. ЗА Nikolina Dancheva Ruseva: Не мога да отговоря на този хипотетичен въпрос.Астрологията и нумерологията са точни науки. Това е нещо подобно да ме попита някой дали ще има връзка с Брат Пит.

 391. Nikolina Dancheva Ruseva Says:

  Здравейте Кабала 🙂
  Ето, че нещата взеха лека-полека да се случват.Обадиха ми се за интервю там където винаги съм искала да работя и каквото съм искала да работя.Притеснена съм дали ще ме одобрят за работата.Вие какво виждате, това ли е моята работа?
  Благодаря предварително!

 392. ЗА Nikolina Dancheva Ruseva: В какъв смисъл дали е „вашата работа“?

 393. Здравейте Кабала. Благодаря ви много че ми отговорихте преди време на въпросите и силно се надявам да бъдете ценена винаги за усилията които полагате за хората.
  Въпросът ми е какво мога да направя за да спрат нещата около мен да се разрушават макар и да ги градя отново и отново.
  Също така ако е възможно и имате време бихте ли ми дали някакви кординати за връзка с вас. Благодаря ви много за отделеното време.

 394. ЗА Daniel Harbov: Имам даден мейл адрес kabala681@abv.bg

 395. Nina Georgieva Says:

  Здравей, Кабела казвам се ……………….Исках да ти задам един въпрос ако е удобно. Ще си намеря ли човек за мен и ще изградим ли хубаво семейство. До каква възраст ще го срещна.

 396. ЗА Nina Georgieva: Семейство трябва да създадете около 28 годишна възраст, но като гледам,няма да ме послушате и ще го направите по-рано, а тогава има вероятност от раздяла

 397. Гергина Says:

  Здравеите,Кабала казвам се ………….. преди време оставих сапруга си по не обясними причини и за мен самата сега се срещам с друг мъж но няма нищо между нас ,тои ми предлага брак но в това време и сапруга ми иска да се саберем незнам какво решение да взема .какво бихте ме посаветва ли и вапросът ми е,какво ми е бъдещето с кои мъж ще продалжа живота си и по точно каква ми е съдбата за напред .

 398. ЗА ГЕРГИНА: Аз не мога да реша вместо вас с кого да живеете. Тук отговарям на въпроси, зададени така, че да се получи отговор с Да или Не. За съдбата ви напред се изисква анализ на целия ви хороскоп.

 399. Hristo Vitanov Says:

  Здравей, Кабала казвам се…….. роден на 05.01.1996 въпросът ми е ще имам ли връзка с …………Благодаря предварително

 400. Гергина Says:

  Казвам се Гергина и много се извинявам за не поставения конкретен вапрос и сега моя вапрос е ще се съберали със съпруга си и ще заживеем пак щасстливо както преди.

 401. ЗА Hristo Vitanov: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си отново.

 402. Александра Пешева Says:

  Здравей Кабала, казвам се ………….Вчера стана , така че момчето което харесвам -……………… разбра за това от една приятелка и и е казал, че не изпитва същото.Бях сигурна, че изпитва нещо към мен..заради погледите..разговорите..преаклено емоционална съм..Въпросът ми е: Харесва ли ме Христо Витанов? И ако да ..защо тогава е излъгал приятелката ми 🙂 Много благодаря !

 403. ЗА ГЕРГИНА: ХАйде отново да ми зададете въпроса си,защото времето не е било подходящо за отговор.

 404. ЗА Александра Пешева: На този въпрос няма как да ви отговря. Не може да се изчисли кой кого харесва, но връзка би могло да има, но не и продължителна

 405. Здравейте Кабала!Моите уважения към вас и отдаденоста ви към хората! Въпросът ми към вас е за дъщеря ми……………..? Благодаря ви предварително!!!p

 406. ЗА СТОЯНКА ДИМИТРОВА: Не сте ми написала къде е родена дъщеря ви,защото е много важно. Аз реших,че е в Добрич и ако е така, до 2, максимум три години,дъщеря ви ще си има детенце. Склонна е към заболявания на половата система и е добре редовно да се преглежда.

 407. Гергина Says:

  Здравите казжам се ……………, моя вапрос е да ли ще се сабера с съпръга си в лизко бъдеще и ако е така да ли пак ще сме щастливи както перди.

 408. Много ви благодаря Кабала!Желая ви здраве и все така помагайте на хората!Да.Дъщеря ми е родена в ………….Да проведе ли лечение при гинеколога д-р ……….. за да се сдобие с така желаното бебче?

 409. ЗА ГЕРГИНА: Този въпрос сте ми го задавала и аз съм ви отговорила,че ще се случи. Не разбирам,защо трябва да го правите отново,при условие,че съм дала и срок.

 410. ЗА Стоянка Димитрова: Честно, това, според мен, не е подходящият лекар за дъщеря ви. Нека потърси друг. И защо във Варна? Бихте ли ми казала какво ви е казал лекарят, като диагноза?

 411. Кабала много ви благодаря за бързите отговори!!!Дъшеря ми не е посещавала още този лекар,но сме чували добри отзиви за него.Затова и поискахме вашето мнение.Други лекари са й казвали че няма никакъв проблем ,а бебе не се получава вече трета година и това я притеснява и изнервя!ако вие виждате нещо и имате някаква препоръка за нея,ще съм ви благодарна да ни посъветвате като ми отговорите!Благодаря ви предварително!

 412. ЗА Стоянка Димитрова: Единствено това, което ви казах, че половата и система е слаба, но не виждам причина да няма дете, в крайна сметка. Може, проблемът да е в съпруга и. Е, има хора, чакат 15 години и все пак- раждат. Това е въпрос на нагласа и до това, кога ти е дадено да имаш дете.То, може от притеснение да не се получава. Лично аз, дете виждам, както писах. Ако имаше проблеми с тръбите или с яйчниците, щях да ви кажа какво да пие. Специално за този доктор, не ми се видя точно нейният лекар, но ако иска, да опита. Патила съм си аз от отзиви за лекари във Варна-))). Отивам при най-неизвестния.

 413. Много ви благодаря Кабала!Вие сте истински Човек!Радвам се че така бързо ми отговаряте!Но вие сте жена и знаете колко тежък е този период на чакане!Бъдете здрава!

 414. Благодаря ви много!

 415. ЗА Стоянка Димитрова: Успех на дъщеря ви!

 416. Здравеите Кабала и отново ви благодаря за отговорите! Бихте ли ми казали има ли бъдеще семеяният им живот и семейният им бизнес?Сключиха граждански брак на ………Благодаря ви предварително!

 417. ЗА Стоянка Димитрова: Няма да мине без катаклизми, но пък на дъщеря ви не е дадено да се разведе, освен, ако не е дадено на съпруга. В бизнеса ще се налага бързо и непрекъснато адаптиране. Ще има проблеми и там.

 418. Благодаря ви за отговора Кабала!Бихте ли проверили дали на зет ми …………..

 419. Aleksandra Pesheva Says:

  Здарвей Kабала, пише ти ………….0..Харесва ли ем …………Благодаря Предварително 🙂

 420. ЗА Стоянка Димитрова: На този въпрос не може да се отговори, тъй като нямате точен час на раждане на зет ви.

 421. ЗА Aleksandra Pesheva: Вие, май, не следите какво ви отговарям. Този въпрос сте го задала на 28.10.2011

 422. Гергина Цачева Илиева Says:

  Много се извинявам но само не разбрах за срока от както сме се разделили или от когато ми дадохте отговора трябва да мине този период от време.Благодаря ти предварително за безпокоиствието и за точния отговор.

 423. ЗА Гергина Цачева Илиева: От както сте задала въпроса.

 424. Здравейте,

  Родена съм на ………….а. Въпросът ми е, дали виждате при мен скоро забременяване? Изобщо дадено ли ми е да имам деца?

  Благодаря Ви от сърце!

 425. ЗА Elena: На подобни въпроси съм ви отговаряла не веднъж.

 426. галя георгиева борисова Says:

  Здарвей Кабала.Искам да попитам скоро ще намеря ли пари за да започна бизнес и как ще се развият семейните ми отношения………

 427. ЗА галя георгиева борисова: аз не виждам да започнете бизнес. Може и да намерите пари, но ще ви завъртят други неща и ще се появят пречки. Предстои ви криза в личните отношения.

 428. здравейте,искам да знам как е здравословното ми състояние

 429. ЗА ЛИЛИЯ: Бъркате ме с някого. Аз не съм екстрасенс, за да ви кажа в какво състояние се намирате в момента. За такова нещо се прави медицински хороскоп. Тук отговарям на конкретни въпроси, на които може да се даде отговор с Да или Не

 430. Лиляна Мариова Асенова Says:

  Здравей Кабала!Имам ли бъдеще със съпруга ми;Родена съм на …………Мерси предварително

 431. ЗА Лиляна Мариова Асенова: няма как да ви отговарям веднага,така че ще трябва да изчаквате. Да,определено имате бъдеще със съпруга си.

 432. Светлозар Димитров 77 Says:

  Здравейте, казвам се ……. ще заживеем ли скоро заедно с Мария Вълева род на ……. а дете?

 433. ЗА Светлозар Димитров 77: Аз не виждам скоро да сте заедно. Може би, следващата година. Деца могат да се очакват до 1-2 години.

 434. Маргаритка Димитрова Says:

  Здравейте, kabala!Казвам се ……….. Въпросът ми се отнася за сина ми -………..? /в момента е първа резерва след конкурса/ моля Ви не публикувайте личните данни!

 435. Здравейте Кабала, имам един въпрос към вас, дали скоро ще създам семейство,от дълго време не намирам човека за това.Казвам се …………Благодаря предварително.Лека вечер.

 436. ЗА Маргаритка Димитрова: Не мисля, че ще бъде назначен там. Така, като гледам, той не е за такава работа. Дано да бъркам

 437. ЗА Irina: Не, не виждам да се скоро. Прекалено много мислите и се колебаете във връзките си, а и добре, че не сте създала семейство до сега. Нямаше да е сполучливо. Най-вероятно след година -две ще намерите подходящия партньор.

 438. Маргаритка Димитрова Says:

  Съжалявам, явно ще трябва да се реализира в друга област! Когато стигна на първо място в конкурса си помислих ,че му е предопределено от съдбата! Все пак, съм Ви много благодарна за отговора! БЛАГОДАРЯ ,че ВИ има!!! Желая Ви здраве!

 439. ЗА Маргаритка Димитрова:И все пак, дано да работи това, което наистина харесва и да постигне успех!

 440. Здравейте Кабала !

  Казвам се……. Бих искала да Ви попитам кога ще се видя с моя приятел, с който сме разделени вече повече от месец и половина. Аз го търся, за да се видим и му пиша, но той не ми отговаря. Да продължавам ли да го търся ? Името му е …….. Моля Ви личните ни данни да не се публикуват. Предварително Ви благодаря за Вашия скорошен отговор и съдействие. С пожелание за много хубав и усмихнат ден от мен !

 441. ЗА МЕЙСИ: Не, не го търсете повече. Не виждам връзка о между ви.

 442. Ренета Банчева Says:

  Родена съм на …год.Въпроса ми е-Завела съм дело искам да разбера как ще се развият нещата и да си върна парите който съм дала и ще дам по разноските на това дело.Много ви Благодаря предварително.

 443. ЗА Ренета Банчева: Честно казано,не виждам да си върнете парите.

 444. Здравейте Кабала,казвам се …………Искам да попитам дали има вероятност през тази година да създам семейство и да забременея?В смисъл каква ще е за мен в личен план тази година?Моля да не публикувате данните ми.Благодаря ви предварително!

 445. ЗА silviq: Не виждам възможност да създадете семейство през тази година. Относно детето, вие ми давате голям интервал от час, а ми трябва точност до минута

 446. Здравейте кабала,писах ви преди време но не публикувахте въпросът ми.Моля ви отговорете ми поне на този,много съм притеснена.Казвам се …….От няколко месеца имам хормонален проблем и цикълът ми закъснява.Но този месец закъснението е повече.Ходих на лекар но засега не установиха нищо.Много ме е страх да не съм бременна.Моля кажете ми предстои ли ми хирургична намеса.Ако може не публикувайте данните ми…Благодаря ви предварително че ви има и помагате на хората в трудни моменти.

 447. ЗА tatiana: Ще ви помоля да помните къде сте ми писала. Отговорила съм ви и още как. Няма да има хирургична намеса

 448. Благодаря,и се извинявам.Намерих отговорът ви на първият си въпрос.Бихте ли ми обяснили ако е удобно как се изготвя индивидуален хороскоп какви са цените и колко време би ви отнело..:)

 449. ЗА tatiana: Индивидуалните хороскопи са доста различни и разнообразни. Реално, това зависи по-скоро от вас,т.е. какво точно искате да разберете за себе си. Ако искате, можете да ми пишете на мейла. Те се изготвят за около 2-3 седмици, но само, ако нямам заявки преди това.

 450. Благовеста Says:

  Благовеста
  Здравейте,
  Родена съм на…. Бих искала да попитам как ще се развиват нещата в любовият/семейният ми живот за напред! Благодаря Ви предварително

 451. ЗА БЛАГОВЕСТА: Искам от вас конкретен въпрос. Само датата няма как да ви даде подобна информация, а и така,както сте го написала, ще трябва да се гледа и хороскопа ви.

 452. Благовеста Says:

  С човека с който съм в момента (………) ще имаме ли брак и деца ? Извинявам се за неточно зададения въпрос – дано да съм успяла да го формолирам правилно този път.

 453. ЗА БЛАГОВЕСТА: С този мъж ще създадете семейство. Децата ще са по-късно или ще имате аборт, независимо дали е доброволен или не.

 454. Здравейте,Кабала.Семейна съм,но уви сама за всичко се боря в живота.Питам ви моля,какво е бъдещето на отношенията ми със съпруга ми-ще се разделим ли окончателно.Ще намеря ли по-добра работа,мисля и за ……………………

 455. ЗА ROSI: Роси, ще се разделите със съпруга си, въпреки,че има и желание да се запазите,като семейство. В чужбина ще излезете да работите и ще получите неочаквана финансова помощ за това заминаване.

 456. Здравейте , Даниела! Интересувам се ще успея ли да завърша висшето си образование наравно с курса си (имам невзети изпити)? И ако е удобно- ще имам ли връзка с мъж скоро?

  Моля, не публикувайте данните ми- ….

  Поздравления за знанията и търпението, всичко хубаво Ви желая 🙂 !

 457. ЗА ЛИСТ: Не знам колко изпита имате да вземате, но някой от тях ще ви създаде проблем и да го отложите. Връзка, като нещо сериозно, не виждам. МОже би ,след месец ви се очертава флирт, но за нещо по-трайно, следващата година е подходяща за това.

 458. здравей Кабала.името ми е …….нтересува ме дали ще създам семейство.изгубих вече надежда.моля не побликувайте данните ми.благодаря предварително за отделенето ви внимание към мен.бъдете здрава

 459. ЗА jija: На този въпрос съм ви отговорила

 460. здравейте Кабала.не се опитвам да проверявам знанията ви,просто не съм получила отговора .получих в пощата си линк с който трябваше да се ригистрирам и толкова.съжалявам ако ви създавам неудобства,и ви моля да повторите отговора,за което ви благодаря.бъдете здрава.

 461. ЗА jija : Моля да помните къде сте писала и под кой ник. Постът ви е от 30.01 в Кармата в хороскопа ни под ник „mariana“ЗА mariana: Не сте видяла поста си,защото чака одобрение. Работа ще имате, но чак юли-август. Мъж до себе си ще имате, но ще е късно. Говоря за нещо,много сериозно, а не само връзка. Няма да е в близките 2 години, а след това.

 462. благодаря за отговора и се извинявам за неудобствата.след като ви писах наистина не намерих коментара си и помислих че не е достигнал до вас.бъдете здрава

 463. Здравейте Кабала,Казвам се……Моля не публик.данните ни.Ще се разделим ли или ще намерим решение на проблема м/у нас който е свързан предимно със спекулации от страна на бившата му съпруга.И това ще се отрази ли на работата ми и на синът ни ?

 464. ЗА tatiana: Не виждам да се рзделите, но и трудно ще намирате решение на проблемите ви.Честно казано,вие ще сте тази,кочто ще прави по-голелите компромиси в тази връзка

 465. Гергана Says:

  В момента работя в частна фирма, но за мен там е нетърпимо и съм си подала предизвестие. Очертава ми се възможност да започна работа като държавен служител в една Държавна Агенция, а и от други места очаквам потвърждения…евентулно…За това въпроса ми е дали начинанието ми ще е успешно и дали ще успея да го реализирам и аз самата да се реализирам . Поздрави

 466. ЗА ГЕРГАНА: Няма да започнеш друга работа,скоро

 467. Гергана Димитрова Гюлеметова Says:

  Ясно. Само да попитам „скоро“ какъв период обхваща… Защото знам, че няма как да стане в близките 2-ва месеца… Това е времето, което ми е неоходимо да си подготвя нещата… Интересува ме реална ли е възможността това да се случи след това. Благодаря!

 468. ЗА Гергана Димитрова Гюлеметова: В близките 6 месеца

 469. Здравейте,КАБАЛА.Имам интелигентен,добър и прагматичен син,с ясни кариерни цели и стремежи.Мен ме вълнуват по- житейски неща- кога ще намери .. точната жена и кога ще имам внуци.Дано правилно сте ме разбрала.Младежът е роден на ……….Приятен и успешен ден.Моля без публикация на лични данни

 470. ЗА kremena: Без да ви плаша, той или ще се ожени късно, или никога няма да го направи. В интерес на истината, в минал живот е бил голям егоист и сега, продължава да работи по тази ос да си е самодостатъчен. Реално, в този живот той трябва да се раздава прекалено, обаче му е много трудно, да не кажа- невъзможно. Така, като гледам хороскопа му, синът ви трябва да се ожени на 33-34 години. Точно тогава звездите показват брак.

 471. Здравейте, Кабала!
  Родена съм на ….. Рождената дата на партньора ми е …… С него сме заедно от 10 години. Нямаме сключен брак, живеем на семейни начала. Имаме две деца. С малки изключения, за сега всички се радваме на сравнително добро здраве.
  Връзката ни винаги е била изпълнена с много любов, разбирателство и взаимно уважение. Не са липсвали и трудности, но винаги сме успявали заедно да се преборим с тях. През последните няколко години, обаче, отношенията ни са изключително обтегнати. Въпреки всички опити от моя и от негова страна, комуникацията помежду ни става все по-трудна – някак си, винаги се разминаваме. Да не говорим, че вече тотално губим доверието си един в друг. Между нас се появиха огромни различия по принципни въпроси (например, къде и как трябва да живеем, как да възпитаваме децата и др.), които по никакъв начин не можем да изгладим. Скандалите по всякакви поводи са ежедневие, а аз се чувствам изключително унижавана от него. Финансовото ни състояние в момента не е много стабилно, за което той обвинява почти изцяло мен (по мое мнение неоснователно).
  В следствие на всички тези безкрайни проблеми, аз усещам, че изпадам в депресия, която започва да ми пречи не само в личния живот, но и в работата.
  Въпросът ми към Вас е следния: Виждате ли добро бъдеще за нашите отношения? Тоест, ще успеем ли с любимия човек да намерим обратно пътя един към друг, или ще оставим всичко, което сме изградили до сега, и ще се разделим?
  Благодаря!

 472. ЗА G:Вие сте на етап,когато взаимоотношенията, било лични или професионални, минават на друго ниво,т.е. предстоят ви големи трансформации.Това ви е дадено в хороскопа, в момента. Да, можете да намерите пътя един към друг, но трябва да си дадете по-голяма свобода, като собствено пространство и той трябва да се адаптира към вас, а не вие. Имайте предвид,че вие сте по-страстната,емоционалната. Може и да сте ревнива, докато той е човек,който трудно показва любовта си. По-скоро ще иска повече да взема,отколкото да я дава. След около месец ви предстои пак криза, доста емоционална, свързана с вас, като личност и с някакви административни въпроси,договори. След този период, нещата ще се изчистят около вас.

 473. Здравейте, Кабала!
  Много Ви благодаря за отделеното време и за бързия отговор, както и за това, че помагате на хората! Бъдете здрава!

 474. Здравейте, Кабала!
  Родена съм на …часа.Въпросът ми е :Ще успея ли да забременея през 2012 година и ако да кога горе-долу?
  Благодаря!

 475. ЗА ДИЛЯНА: Не съм сигурна дали ще е точно тази година, но пък, вероятност за забременяване има при вас около май-юли

 476. Казвам се ….В момента живея в испания с мъж на име …..Моля кажете ми каква е переспективта ми с този мъж,понеже нещата вървят към раздяла.Ще си намеря ли скоро работа понеже съм и безработна.Благодаря.Моля личните данни да не се побликуват.

 477. ЗА ГАЛЯ: Не виждам бъдещо развитие във вашата връзка. Винаги вие трябва да се съобразявате с този мъж. Той е честолюбив, егоцентричен и лесно раним от най-малкото нещо. Работа няма да си намерите скоро.

 478. Здравейте Кабала !

  Казвам се …….. Мъжът, който харесвам се казва Методи, роден на ……… С този мъж не се виждаме вече около… междувременно сме си разменяли от време на време само смс съобщения. Бих искала да Ви попитам дали ще се видим скоро двамата ? Смятате ли, че той ме обича и дали имаме бъдеще заедно, за да знам дали си заслужава да се боря за него ? Моля Ви личните ни данни да не се публикуват.
  Предварително благодаря за становището и Ви желая много хубава и усмихната седмица ! Поздрави

 479. ЗА Boni: При вас е много объркано. Той иска да се видите, както и вие. За момента, обстоятелствата са такива,че няма как да се случи. Шанс да се срещнете ще имате след 5 месеца и имате възможност за бъдеще.Връзката ви, обаче, трябва да е такава, че да си давате взаимно по-голяма свобода.

 480. Здравейте Кабала !
  Много благодаря за Вашия отговор. В тази връзка бих искала да Ви задам само още един въпрос ако позволите. След като и двамата искаме да се видим какво според Вас ни пречи в момента да се срещнем скоро.
  Предварително Ви благодаря. Поздрави от мен !

 481. ЗА Boni: Не мога да кажа кои са точно тези външни обстоятелства.

 482. Здравейте, казвам се …., от скоро съм в чужбина в Италия, много Ви се моля , ако можете да ми кажете дали ще започна ли скоро време работа или дали ще успея да отворя някакъв бизнес със сестра ми ….. Благодаря Ви предварително! Приятен ден!моля

 483. Димитър Янков: Работа няма да започнете скоро, поне не в близките 2-3 месеца. Не започвайте бизнес със сестра си. Изчакайте,поне 6 месеца, ако искате да правите бизнес сам.

 484. Здравейте,КАБАЛА и честит празник .Преди 1,5 г ми отговорихте на важен въпрос.През последните месеци преглътнах и изтрпях много в личен и семеен план и този ваш отговор ме зареждаше и крепеше.От статиите и коментарите ви зная,че въпроса може да се зададе отново след определ.от вас срок.При мен е така.Моля,ако имате възможност сега отново да ми отговорите.ЩЕ има ли интелигентен,стабилен мъж в живота ми.Кога.Актуализирам данните си …..Моля не публикуваите лична информация.Приятен ден

 485. ЗА IVA: Въпросът сте го задала на 12 февруари, а моят отговор е бил- след година и четири месеца-))), т.е. това трябва да се случи през юни. Сега за този въпрос- хороскопът потвърждава,че ще срещнете човека за вас тази година.

 486. Христос воскресе,КАБАЛА. Да бъдем живи и здрави, и по-добри.Категорична сте в прогнозата си,това ме радва,Вярвам ВИ.. Дано.

 487. Aleksandra Pesheva Says:

  ……. .. ще бъдем ли заедно с …. Благодаря

 488. whereandwhy Says:

  здравейте,от доста години се измъчваме цялото семейство заради алкохолизма на мъжа ми. съвременната медицина не е съвсем наясно това провокирано психично заболяване ли е или само форма на зависимост и как точно да го лекуват – поне в България оставят човека да се дави сам. в групата на анонимните алкохолици има добри резултати, но мъжът ми си е наумил, че той е в малкия процент неуспеваемост, които нямат никакъв шанс, освен ако не измислят начин сами да си помогнат, само че такова нещо не се случва вече близо 10 години. моля ви, кажете ми той в безнадеждно положение ли е, което най-вероятно ще доведе до развод и безсилие да помогна с нещо, или има някакъв шанс за излекуване – било чрез анонимните или по някакъв друг начин?

 489. Здравей, Кабала! Преди време съм ти задавала въпроси и наистина не искам да злоупотребявам с добрината ти… Но се чувствам много самотна, объркана и несигурна. Моля те за помощ и си в пълното си право да ми откажеш разбира се!! След като прочетох какво са ти писали… Все пак ще опитам, защото вярвам, че когато човек има нужда, винаги се намира някой да му помогне. Моят случай ти е известен, но съм сигурна, че не помниш, защото съм писала отдавна. От много време съм влюбена в един мъж. Не знам дали любов е точната дума, вече не знам какво е, защото мина много време. Винаги съм таяла надежда, че можем да сме заедно въпреки, че знам, че сме твърде различни и имаме различни търсения в живота. В момента дори не мога да кажа на какво се базират отношенията и чувствата ни. Толкова съм объркана… От известно време сме по-близки чисто интимно. Но мен това страшно много ме обърка, защото той си има приятелка и знам, че за нашите чувства няма място. Не знам и какво той чувства наистина. Твърде много жени покрай него.. Та въпросът ми е дали имат бъдеще тези наши отношения и какво е то(положително или отрицателно)? Някак вътрешно за себе си съм приела, че изходът няма да е добър за мен, но надеждата умира последна.. Не съм сигурна какви данни ти трябваха, но, ако нещо не ти е необходимо, пропусни го. Аз се казвам …. Ако решиш да ми отговориш, моля те само да не публикуваш данните ми. Благодаря ти и Господ да е с теб!

 490. ЗА whereandwhy: Няма как да ви помогна във вашия случай. Не съм нито маг, нито екстрасенс, за да ви кажа начин за подобно лечение. Ще ви отговоря, както правеха и руските екстрасенси, когато попадаха на наркомани или алкохолици, че никой не е в състояние да му помогне, ако той сам не поиска и не положи усилия.

 491. ЗА Aleksandra Pesheva: Ще бъдете заедно, но не мога да говоря за нещо много сериозно,ако това имате предвид.

 492. ЗА ДИДИ: Връзката ви е в състояние да се развие във времето и ще продължите да сте заедно, но имайте предвид, че той обича да е в центъра на вниманието, да му се гарантира и свобода, дори и в емоционален план. Можете да се преборите с другите жени, като подклаждате егото му. Вашите чувства,обаче са много дълбоки и силни. Чувствате го като час от себе си и не искате да делите, което си е нормално, а на него му трябва разнообразие.

 493. Благодаря ви за отговора! Вие сте наистина добър човек!!! С две думи аз го обичам, а той мен не. Не, че не го знам… Знам и за свободата, той си е такъв, не понася да носи отговорност, както и ограниченията в какъвто и да е аспект. Не знам дали си заслужава да се боря с тези жени като той ще си намери и други и никога няма да се чувствам истински щастлива, нито пък искам да е с мен, защото му подхранвам непрекъснато егото. Аз искам човек, който ще ме обича, но е трудно да се откъсна от него. Той наистина е като част от мен, както сте писала. Още веднъж благодаря!!!

 494. Цветелина Павлова Николова Says:

  Здравейте Кабала!Искам да Ви попитам понеже много съм притеснена ще си получа ли кредита днес!Много благодаря!Успешен ден!

 495. ЗА Цветелина Павлова Николова: В крайна сметка, получихте ли си кредита?

 496. Ива Костадинова Says:

  Здравейте и от мен Кабала! Казвам си…г.. Омъжена съм за …. Имаме две дечица. От една година той има връзка с жена на име …. Нещата мисля са стигнали твърде далече, тъй като той мисли да ме напусне. Обвинява за всичко мен. Въпреки това аз искам да проведем последен разговор.
  Въпросът ми е: ще се запази ли брака ни, и ако да, то какъв ще бъде/щастлив?/

 497. ЗА Ива Костадинова: Честно казано, не виждам да се запази бракът ви. Дори и датата ви показва раздяла. И все пак, бихте ли ми написала отново датата, час и място на раждане. Ако знаете подробно и неговите данни ,също.

 498. Tedi Koleva Says:

  Здравейте казвам се ….прочетох и бих желала да попитам за това което ме вълнува.
  1.Съпругът ми е в чужбина ще му се изплатят ли парите които очаква ще има ли бъдеще там ?

  Благодяря бъдете здрави

 499. ЗА Tedi Koleva: Парите ще си ги получи, но няма да е скоро. Има забавяне там. Това няма да се случи в близките 3 месеца. МОже да смени държава съпругът ви или работа там.

 500. Здравейте Кабала ! Казвам се …. Обръщам се към вас, тъй като се колебая по отношение на покупката на жилището, за което се боря толкова време, а ми се предоставя възможност. Не знам дали ми се дава покупката и дали ще е добро решение, предполагам е нормално да ме е страх от дългосрочни решения..
  Исках да ви попитам и какво виждате в личен план за мен…ще свърши ли този период на тъга и самота скоро, ще бъда ли щастива и обичана..? Благодаря ви от сърце предварително !

 501. ЗА ЛЮДМИЛА: Не разбрах какъв е конкретния въпрос? Щастието и любовта са категории, за които всеки има собствени виждания, в крайна сметка.Аз не съм врачка, а съм нумеролог.

 502. една жена Says:

  Здравейте Кабала,писах Ви преди много ,много време още преди да излезе тази тема тук за въпросите и отговорите .Не знам сега имам ли право ,но ще си задам въпроса а Ви преценете дали има възможност да ми дадете отговор.Отношенията със съпруга ми са отчайващи ,но никои не предприема раздяла.Какво е бъдещето на брака ни .Отношенията ни са обречени ,но ще има ли край тая мъка -нашето съжителство?Родена съм на ……….. .Моля данните да не се публикуват .Благодаря предварително!

 503. ЗА една жена: То,бъдещето си зависи от вас. Не знам какво точно търсите.Може би, потвърждение или какво да предприемете,но това си е ваше решение,не мое.Реално,ако това е часът ви нараждане, има даден развод, но вие,пък,сте от хората,които до последно ще стоят и трудно биха направили първата крачка. Близките 2 години са много критични за брака ви.

 504. марийка Says:

  Здравейте. Много ще съм Ви благодарна, ако ми отговорите. Въпросът ми е: Труден ли ще е животът ми занапред?

 505. ЗА МАРИЙКА: Няма как да ви се отговори на този въпрос. Аз не съм нито врачка, нито екстрасенс. Единственият начин е да се направи анализ на рождения ви хороскоп, за да се види какво е заложено там. Тук отговарям на точни и конкретни въпроси

 506. Александра Says:

  Здравей, Кабала казвам се…………… през новата учебна година ? Благодаря предварително

 507. Красимира Says:

  Родена съм на …. г. Моля да не публикувате датата. С мъжа ми се разделихме. Имаме дете, което живее с мен. Засега съпругът ми дава вид, че няма да ми създава проблеми по време на развода, но се опасявам от намесата на майка му, която може да му повлияе. Вие как виждате нещата? Дали всичко ще мине гладко по взаимно съгласие? Имам ли бъдеще с друг мъж или е по-добре да остана сама заради детенцето? В процес съм на ремонтни работи по ново жилище, но се притеснявам, че ще имам финансови затруднения и няма да успея да се пренеса там до края на годината. Имате ли представа за какъв период от време ще трябва да живея с родителите си?
  Благодаря Ви и лек и успешен ден!

 508. ЗА АЛЕКСАНДРА: ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 509. ЗА КРАСИМИРА: Като гледам,вие, подсъзнателно, знаете отговора. Според мен, няма да имате проблем, но този мъж мисли за вас и за детето. Не мога да отговоря колко време трябва да сте при родителите. Мъж до себе си ще имате и дори ще имате възможност за втори брак.

 510. Красимира Says:

  Благодаря Ви много, Кабала! Дано нещата се подредят така, че детенцето да бъде добре и да не пострада психически, заради проблемите на възрастните… но с този човек повече не мога да живея. Той не ме прави щастлива по никакъв начин, а само ме натоварва. Чудя се дали да си върна предишната фамилия след развода или да остана с тази на мъжа ми? Желая Ви всичко най-хубаво!

 511. Александра Says:

  Здравей кабала, Казвам се ………….. ще има ли развитие с …………….. през предстоящата учебна година

 512. ЗА КРАСИМИРА: Ако останете с фамилията на мъжа си, освен, ако няма важни причини за това, вие ще носите и част от неговата карма.

 513. ЗА Александра: Преминала сте лимита за безплатните отговори

 514. Здравейте,и аз се престраших да попитам за себе си.Роден съм на ….г от няколко месеца работя в чужбина ,но имам доста трудности ,много съм точен и коректен в работата която изпълнявам,ще ми се обадят ли отново за работа в момента съм в БГ и финансовата ми страна ,защото имам проблеми относно плащането.
  Благодаря ,надявам се да съм задал правилно въпроса.

 515. Здравейте Кабала.Искам да попитам относно здравето на едно близко дете….. много странно е поведението му ,не се държи адекватно бих искала да знам как да постъпим ,има ли някакви проблеми това дете,ако имате препоръки които може да ни дадете ще сме благодарни?
  Приятен следобед

 516. Здравейте Кабала,казвам се ….гр….,интересува ме до колко време ще се разделим с мъжа ми …..

 517. ЗА N.Kolev: Не виждам да ви се обадят за работа, поне не, в близките 2 месеца, но вие, така или иначе, ще работите и ще се развивате в чужбина. Във финансов план ще продължава да има напрежение. Нерегулярно получаване на пари- ненадейни разходи и ненадейни печалби.

 518. ЗА ЦВЕТИ: От дата трудно може да се каже, но определено се вижда голямо психологическо натоварване. Планетарните разположения говорят, че слабото място е в главата, така че са възможни невралгии, претоварване на енергетиката, която да доведе до превъзбудимост. Слабо място са също и ушите и слуха.

 519. ЗА МОНИКА:До 4-5 месеца ще се разделите.

 520. Полина Петрова Says:

  Здравейте, Кабала! Казвам се …. Искам да ви попитам за детенцето ми, дали ще проговори, ходили сме на лекари но за сега думичка неказва. Тои се казва В…. Благодариа за отделеното време.

 521. ЗА Полина Петрова: Не виждам да проговори в близката година. Според мен, има проблем в гласови връзки, мускулният тонус или с нервите на главата. Да не е падал. Има голямо натоварване в зоната на главата.

 522. Полина Петрова Says:

  Здравейте, да така е има проблем с мускулатурата. Падал е да. Но от св. Никола след като го обследваха казаха, че има аутистични черти и от там идва забавиането в говора. Страховете ми са дали воубще ще проговори. Моля ви виждате ли да има надежда. Благодаря ви.

 523. ЗА ПОЛИНА: Надежда има, но според мен, няма да е в близката година и половина. Всичко ще става доста бавно.

 524. Ще забременея ли скоро ?

 525. ЗА gerinceto901: Не сте написали никакви данни. Не съм врачка. Трябва ми дата, точен час и място на раждане.

 526. Здравей Даниела.Бихте ли ми помогнала в решението ми какво да правя.Имам врьзка с мьж който иска да живее с мен,но аз не мога да взема решение,струва ми се че е обьркан ,в нищо не му вьрви,абе сякъш някой го е проклел,а е добър човек по принцип.той е роден на …казва се …,аз съм родена на …..И двамата не сме създавали никога семейства.Благодаря ви предварително за помощта.Бъдете здрава.Моля да не публикувате личните ни данни и имената ни.

 527. ЗА poli poli: Аз не вземам решения вместо вас. Какъв е точният ви въпрос?

 528. Здравейте ,Кабала!Казвам се….Искам да попитам това ли е човека за мен и какво бъдеще ни очаква заедно?

 529. Въпросът ми е -переспективна ли е тази връзка,за да се реша на по голяма крачка.

 530. ЗА ЕЛЕНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но ,специално какво ще е бъдещето ,изисква анализ на хороскопите ви, дати и имена.

 531. Здравейте,
  Не знам дали имам право на втори въпрос, но ще опитам :))
  Искам да разбера ще имам ли в бъдеще връзка, ще срещна ли мъжа, с когото да прекарам остатъка от живота си. Родена съм на … Благодаря Ви !

 532. ……. Въпросът ми е ще създам ли семейство с този човек?С него ли ми е отредено да бъда?

 533. Здравейте,
  аз и моят приятел започнахме да си мислим,че ни е направена магия за да не ни вьрви в живота,тьй като откакто сме заедно все повече затьваме и не ни вьрви вьв нищо.От 5 години сме заедно и се чувстваме все по зле,Останахме без пари и работа вече,моля ви бихте ли ни казали какво мислите за мен и моят приятел:имаме ли магия?
  Благодарим ви предварително.

 534. ЗА poli poli: Честно казано, аз не виждам развитие в тази връзка и вие, като че ли го усещате.

 535. ЗА ВЕСЕЛА: Знаете ли, няма да останете сама, но като че ли, сама се затваряте за връзки. Може да е свързано с големи изисквания, от ваша страна, или заради страхове, но трябва да се „отпушите“,както се казва. Като потенциал, вие, дори, можете да имате три брака.

 536. Благодаря Даниела за бързия отговор,само не зная до кога ще съм сама,а толкова ми се иска и аз да срещна подходящият човек но явно не ми е писано това да се случи скоро.Бъдете здрава.

 537. ЗА МАЯ: Напишете имената си и датите на раждане, иначе, няма как да ви отговоря.

 538. Аз се казвам … г.,а моят приятел се казва …

 539. ЗА ЕЛЕНА: Не, това не е човекът за вас.

 540. ЗА МАЯ: Мая, нито вие, нито приятелят ви имате направена магия и каквато и да е било негативна енергия насочена към вас.

 541. Здравейте,КАБАЛА.На 12.02.2011 ми отговорихте на важен за мен въпрос.Коментирахме го и на 8.04.2012/но под друг адрес от съображения за сигурност /За съжаление нищо от прогнозите ви не се сбъднаха ,а и няма изгледи да се случат.Не ви пиша за да ви обвинявам,а просто да попитам дали това разминаване се случва често,какво е вашето мнение.И дали да не приемам нумерологията толкова сериозно и фатално/аз наистина се впечатлих от прогнозите и силата на тази материя в блога ви/.Поздрави.

 542. Ани Иванова Василева Says:

  Здравейте, Кабала,
  Като поръчител съм изправена пред заплахата да плащам чужд дълг. Има ли шанс да ми се размине?

 543. ЗА IVA: Продължавам да се учудвам,че не се е случило.Отново и отново гледам картата ви.Въпросът ви беше дали ще срещнете мъж в живота си за сериозна връзка. Честно казано, за първи пт виждам толкова категоричен отговор,който не се случва?! По-скоро се обърках и аз с вашия случай. Вие не сте омъжена в момента, нали?

 544. ЗА Ани Иванова Василева: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 545. Величка Says:

  Здравейте,искам да попитам ще имам ли свое семейство и ще срещна ли скоро човека за себе си? В момента съм сама,общувам с едно момче ,но за сега отношенията са приятелски.Моето е …Ако може да не се публикуват личните данни.Благодаря ви предварително.

 546. ЗА Величка: Периодът ви, в нумерологичен план показва, че до 36 годишна възраст трябва да създадете семейство.

 547. Величка Says:

  Много ви благодаря.Възможно ли е да е с този мъж или ще е с друг?

 548. Здравейте,напротив,омъжена съм ,с дългогодишишен брак,но от 2-3 г с трети човек между нас,което аз не мога да приема,затова задавам въпроса

 549. Ани Иванова Василева Says:

  Здравейте, казвам се …. Интересува ме дали ще се наложи да плащам чужд дълг, по който съм поръчител и който длъжниците спряха да плащат и са в просрочие?

 550. здравеите с мъжът ми …. се разделихме преди два месеца заради др жена има ли шанс да сме пак заедно или да ни нее направено нещо да се разделиме дори децата не го интересуват

 551. ЗА Величка: Това не мога да кажа.Въпросът ви беше кога ще създадете семейство.

 552. ЗА IVA: Честно,вие сте първият човек,който ме обърква толкова много. Изкарах всичките ви постове.Проверих пак от начало и пак излиза,че до вас ще има човек и според мен,трябва да е по-млад от вас.

 553. Благодаря ви,че отделихте толкова време за мен.Вие ще сте първата, на която ще пиша ,ако това се случи,особено ако човека ме направи и щастлива.Желая ви успех.КАБАЛА

 554. ЗА Ани Иванова Василева: Ще плащате, но като че ли, ще дойде момент, в който длъжниците ще продължат да се издължават

 555. ЗА desislava …: Не виждам да се съберете отново с този мъж.

 556. ЗА IVA: Успех и на Вас!

 557. благодаря ви за отговора.все пак имах някаква надежда.желая ви всичко наи хубаво

 558. здравейте,казвам се ….часа.въпросът ми е дали ще имам дете скоро ?

 559. добър ден ,
  Родена съм на… и по мое мнение имама сериозни проблеми с любовта.В момента имам силни чувства към един мъж той е роден на ….. Бихте ли ми казали дали имам бъдеще с него и какво ме очаква в любовта.
  Благодаря Ви Сибила за отделеното време.
  Задължена съм Ви.

 560. ЗА ПЕТЯ: Този хороскоп ми е познат. Вие, или сте писала тук, или някъде по форумите. Не виждам скоро дете.

 561. ЗА Viki: Не виждам да имате бъдеще с този мъж. Определено,вие, в личните отношения сте много чувствителна и ранима, но и сте инат и обичате да властвате в личен план или попадате на такива мъже.

 562. Здравейте отново, вече писах един път и не съм сигурна имам ли право да задам отново въпрос. Ще имам ли сериозна и трайна връзка с друг мъж ….. Със съпругът ми сме разделени. Вие преценете дали да ми отговорите.
  Моля личните данни да се скрият.

 563. Камелия Христева Says:

  Казвам се … Въплосът ми е какво да направя, за да подсиля имунитета си, тази година два пъти лежах в болница с бронхопневмония, това се повтаря поти всяка година, отчаяна съм! Благодаря Ви !

 564. ЗА Ваня: Не виждам проблем да нямате връзка с друг мъж. Може да ви запознаят роднини или съседи, или до срещнете по време на път.

 565. ЗА Камелия Христева: В интернет има достатъчно информация по този въпрос. Гладуването е добър начин, както и медолечението

 566. Родена съм на… От няколко години нито в личен план, нито в професионален план нещата ми се получават. Въпросът ми е: това ще се промени ли скоро? Благодаря ви предварително!

 567. Здравейте бих искала да ви попитам какво ме очаква в личен и професионален план родена съм на …г ?Благодаря ви предварително , всичко добро !

 568. Здравейте! Искам да попитам в личен план очаква ли ме някаква промяна?

 569. Светослава Михайлова Гюлева Says:

  МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ИМАХ ПРЕКРАСНА ВРЪЗКА С МОМЧЕ НА ИМЕ …, ЖИВЕЕХМЕ ЗАЕДНО ОТ 3 ГОДИНИ РАБОТИХ ЗА МАЙКА МУ,ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ МИ СЕ ОБАДИ И МИ КАЗА ЧЕ ИМА НУЖДА ОТ ПОЧИВКА,ЕЙ ТАКА БЕЗ НИЩО,СЕГА СЕ ЧУВАМЕ, НО ТОЙ ЕДИН ПАТ МИ КАЗВА ЧЕ ГО ТОРМОЗЯ С МНОГОТО ОБАЖДАНИЯ ДРУГ ПЪТ ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ ПОБОЛЕЯ,НИКОГА НЕ СМЕ СЕ КАРАЛИ А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКО СЕ ОБЪРКА,МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ АКО ВИЖДАТЕ НЕЩО ЗА НАС.АЗ СЪМ РОДЕНА НА… БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО:))
  МОЛЯ АКО МОЖЕ ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ ДА СЕ СКРИЯТ

 570. ЗА Petq: Ами,не знам! Аз не съм врачка!

 571. ЗА Denica: И по конкретно? Каква промяна очаквате? Задайте конкретни въпроси, тъй като начинът ви на задаване предполага разглеждане на хороскопа ви

 572. Към предишния коментар – по конкретните ми въпроси са: ще започна ли скоро работа и дали ще срещна скоро интимната си половинка?

 573. ЗА Kristina: Бихте ли била по-конкретна, тъй като не винаги датата ще покаже развитието на личните отношения

 574. здравеи кабала ще стана ли певица

 575. ЗА Светослава Михайлова Гюлева: Какво точно да ви кажа

 576. ЗА Denica: Дени,бихте ли задала отново въпроса си и ми напишете, пак, данните си.

 577. ЗА RUMITO: Ами,хайде да си напишете данните с точен час на раждане и къде сте родена

 578. Здравейте отново! Родена съм на … (моля ви да не публикувате тази информация). По конкретните ми въпроси са: ще започна ли скоро постоянна работа и ще срещна ли интимната си половинка в близко бъдеще? Благодаря ви предварително!

 579. Светослава Михайлова Гюлева Says:

  Просто искам да знам дали ще сме заедно отново,или да престана да се боря,това е.Благодаря ви много, за вниманието.

 580. Здравейте Кабала. Бих искала да се възползвам от услугата безплатен отговор на един въпрос. …. Приятелят ми …. преди 20 дни скъса с мен. Има ли вероятност отново да сме заедно и ако да кога? Благодаря Ви

 581. Здравейте, Кабала. Mоля данните (имена и р.дати) да бъдат скрити. Казвам се…. парите и в какъв срок (напр. в срок 6мес.). Благодаря Ви!

 582. ЗА Denica: Постоянна работа няма да имате до 4 месеца. Истинската си половинка ще срещнете в близките 2 години.

 583. Светослава Михайлова Гюлева: Аз не ви виждам заедно с този мъж,честно казано.

 584. ЗА РОСИЦА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Имам съмнения за часът ви на раждане.

 585. ЗА djack: Да ви кажа, няма да е до 6 месеца. Като че ли ще започне да ви ги връща на „порции“, но ще има забавяне във времето.

 586. Здравейте ! Коментара ми не се публикува може би защото писах на латиница и ще го напиша отново. Искам да попитам ще си остана ли в моя град след тази година или ще уча в друг град ? И ако има възможност за още един въпрос – Ще се задържим ли с моя приятел , с който съм от 2 години , понеже напоследък нищо не върви между нас ..Родена съм на … сутринта (моля да не се показват).Ако няма възможност за отговор на двата ще съм безкрайно благодарна и на един ! Желая ви хубав ден !

 587. Благодаря за отговора ви Kabala! Пожелавам ви всичко добро и весели празници!

 588. Здравейте Кабала. Пиша Ви отново както пожелахте. …., място на раждане … час на раждане. Преди 1 месец ….а, скъса с мен. Въпросът ми е това окончателно ли е или отново ще се съберем и ако да кога по-точно. Благодаря Ви, че сте скрили личните данни.

 589. ЗА Cvetelina: Коментарът на латиница се изтрива веднага. Ще ви помоля да изчаквате за отговор. Не съм в състояние да го направя веднага,както ви се иска. Задайте отново въпросите си и не използвайте „или“

 590. ЗА Cvetelina: Коментарът на латиница се изтрива веднага. Ще ви помоля да изчаквате за отговор. Не съм в състояние да го направя веднага,както ви се иска. Задайте отново въпросите си и не използвайте „или“

 591. ЗА Denica: Прекрасни празници и на Вас!

 592. Здравейте,Кабала ! Извинявам се за грешката,която е станала.Ще уча ли в друг град след тази учебна година ? И другият въпрос ми беше: Ще се задържим ли с моя приятел с който съм от 2 години,понеже напоследък нищо не върви между нас…. ( моля да не се показват ).Много благодаря,че ми обърнахте внимание.Хубава вечер!

 593. ЗА РОСИЦА: Роси, въпросът се задава без „или“

 594. ЗА Cvetelina: Да ви кажа,че се съмнявам в часа ви на раждане, относно минутите, така че, няма да е много точно това,което ще напиша. Специално, за учението ще имате забавяния. Може да не ви приемат тази година, например, или рязко ще смените специалността си и няма да се местите. С този мъж не виждам бъдеще, като човекът, който ще бъде до вас. По-скоро ще ви интересува любовта, отколкото учението, ама гледайте бъдещето си, като образование.

 595. Здравейте Кабала. Два пъти Ви писах. Първият път се съмнявахте в часа ми на раждане. Вторият път ми пишете, че въпросът се задава без „или“. В крайна сметка ще получа ли отговор от Вас или не? Благодаря.

 596. Здравейте,КАБАЛА.С вас имаме дълга кореспонденция.За да не ви губя времето в обяснения,ви моля да прегледате постовете ми. ВИЕ сте невероятна.От нищото се появи един човек.НЕ зная дали ще е този когото вие визирахте.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.Важното за мен е че прогнозата ви в последните дни на годината неочаквано се сбъднаха.Все пак ще ви помоля,ако успеете да ми кажете нещо за характера на мъжа роден на ….Ще задам и въпрос. Ще присъства ли сериозно този мъж в живота ми.Имаме ли допирни точки,мога ли да му вярвам.Разчитам искренно на вашия отговор и съвет.Родена съм на …БЛАГОДАРЯ ВИ.

 597. ЗА РОСИЦА: Госпожо, използвам хорарната астрология, за да ви отговоря на въпроса. Поисках час, за да погледна хороскопа ви, но съм сто процента убедена,че той не е точен. За този тип астрология се използват кратки и ясни въпроси, така,че да се търси отговор с Да или Не. Как да ви отговоря, след като сте задала, вероятно,не си спомням, взаимно изключващи се твърдения?

 598. Кабала, честита да е за вас новата 2013 година! Нека да е пълна със здраве, радост и обич за вас!

 599. ЗА IVA: Между вас има силно привличане. и двамата държите на свободата в любовта, като собствено пространство. Той е галантен, по принцип обича флирта, но и държи на хармоничните отношения. може да възникне напрежение на емоционална основа, но пък, вие няма да сте семейство, в края на краищата. Много добре си пасвате и хармонизирате, като характери. Този човек разпалва любовта във вас и ви вдъхва оптимизъм. Определено имате доста допирни точки с този мъж.

 600. Здравейте Кабала пише ви една отчаяна майка.
  Искам да ви задам един много специален въпрос имам син който се занимава със жена 15 години по голяма от него и не виждам смисъла в тяхната връзка защото той е на 31 г. а тя е боря .Искам да ми предскажете за бъдещето на моя син и сърдечно ви благодаря предварителн

 601. Гергина Цачева Илиева Says:

  Здравеите,преди време имах въпрос към теб за животът си за в бъдеще а тоест дали ще се събера с мъжт си наистина ми отговорихте ,но сега аз живея с друг мъж и дори съм бременна не мисля за бившия а навярно и тои е с друга ,но понякога се сещтам за твоето предсказание и никак не се чуствам добре защото не искам да се разделям с сегашния мъж ,това не ми дава покои ,много ви моля обяснете ми как ще продължи животът ми и какво би могло да стане за да се върна при бивхия след като сме истинали и двамата а имам чуства към сегахния дори хте имаме и дете.Благодаря ти предварително .

 602. Ще създам ли скоро семейство и ще имам ли дете

 603. Здравейте,исках да попитам за един въпрос,но не съм наясно как точно се скриват датите и имената в коментара?

 604. Здравейте, Кабала. Имам важен за мен въпрос.Ще срещна ли и кога човек,с който ще създам сериозна и дълбока емоционална връзка.Казвам се …г. Моля личните ми данни да не се публикуват. Благодаря Ви.

 605. Здравейте Кабала!Искам да питам за синът ми.Децата са ни най-голяма грижа дори и да пораснат.Казва се …..Надява се да започне работа.Ще издържи ли изпитите за работата?Ще запачне ли работа?Има приятелка ….. часът не знам.Притесненията ми са ,че в нейното семейство няма живи мъже.Имали някъкъв проблем?Ще продължи ли тази връска?Предваритилно благодаря.Купих си книга от вас казахте ,че работите и по други.Иматели нещо издадено?Древните магове многа ми хареса.Дава отговори на въпроси които винаги съм искала да знам.Лек ден.

 606. Весилена Says:

  Здравейте! Родена съм на … Искам да разбера, ако е възможно, дали ще се съберем с бившия ми приятел Иван, изобщо как виждате развитието на нашите отношения с него в близкото бъдеще?

 607. Теодора Says:

  Здравейте,бих искала да ви попитам ако можете да ми кажете нещо свързано с любовта и професионалното развитие.Интересувам се дали изготвяте лични хороскопи и каква е процедурата.Казвам се…,родена на ….Моля,ако е възможно да не ми се публикуват данните.Благодаря,ви предварително.

 608. Здравейте Кабалла 🙂 Бих искала първо да ви БЛАГОДАРЯ за отделеното време било то само за прочит на питането ми и да ви помоля за отговор на въпрос ,който страшно много ме измъчва и е от голямо значение за мен.Кандидатствах за постъпване на работа в МВР и бих искала да ви попитам ще успея ли да премина първият етап на изпита ,т.е физическият изпит .Благодаря предварително от сърце и ви желая много успехи и положително настроение.Нека винаги бъдете заобиколени от слънчеви и положителни личности.
  п.с не знам дали ще е нужно родена съм на …

 609. milena kostova Says:

  .Имаме сериозни проблеми с мойта половинка, ….. Има ли шанс отношенията ни да се оправят, много държа на това момче :(. Благодаря предварително. Родена съм на ….

 610. ЗА milena kostova: Има шанс отношенията ви да се оправят

 611. ЗА Qnita: Преминахте ли изпита?

 612. ЗА veneta: Съжалявам,че отговарям чак сега, но какво стана със синът ви?

 613. ЗА кичка: Аз не съм врачка. Трябва ми конкретен въпрос, а и няма никакви данни

 614. ЗА Гергина Цачева Илиева: Аз не съм врачка. Това,което питате трябва да се провери в хороскопа ви,както и в хороскопа на този мъж

 615. ЗА Лилия: Аз ги изтривам,преди да одобря коментара

 616. ЗА Valia: Не съм врачка.Не виждам никаква информация за вас,за да отговоря на този въпрос- точен час на раждане,дата и място на раждане

 617. ЗА PPP: На вас са ви дадени няколко възможности да срещнете своята половинка. Едната е била между 28 и 36 годишна възраст, а от 45 сте навлязла в другите възможности, така че, ще намерите човек до себе си

 618. ЗА Весилена: Имате шансове да се съберете, но аз ще ви посъветвам да не го правите

 619. ЗА Теодора:Една дата няма как да ви каже професионалното ви развитие и любовта. Тук хороскопи не правя. Изготвям ги,да. Пишете ми на мейла

 620. Здравей скъпа синът ми още чака.Изпитът се отложи за 25.04.Така ,че още се притеснявам дали ще го издържи и дали ще започне работа.Лек ден и всичко добро!

 621. Все още не се е състоял изпита

 622. ЗА veneta: Ще издържи изпита си, но си мисля, че и се надява на някого да му бутне едно рамо,както се казва.

 623. ЗА Qnita: Ако искате, задайте въпроса си отново, тъй като, когато сте го задала, времето за отговор не е било подходящо

 624. Благодаря за отговора!Наистина има човек който помага,но е притеснен и изнервен от безпаричието и чакането.Дано това не му изиграе лош номер.Дано БОГ помага на всички.Хубав ден и всичко добро.

 625. Благодаря Кабала.Въпросът ми е ще успея ли да премина първият етап,тоест физическият изпит за работата по която кандидатсвам? Благодаря ти отново за отделеното време,поздрави и целувки от слънчев…

 626. ЗА Qnita:Ще трябва отново да зададетее въпроса, тъй като вчера беше новолуние

 627. Здравейте Кабала.Това което правите за хората е похвално за което Ви поздравявам.Казвам се …незнам час на раждане и има ли бъдеще за нас.Благодаря от сърце за отделеното време и Ви желая здраве и късмет

 628. Добре Кабала.Извинявай много ,че този въпрос го въртя толкова пъти из темата и все не улучвам правилното време за задаване ,искрено се надявам днес да е подходящо 🙂 Ще успея ли да премина първият етап ,тоест физическият изпит за работата по която кандидатсвам..

 629. ЗА Qnita: Въпреки,че ще сте доста притеснена и разсеяна,ще го преминете-)))

 630. ЗА Цветелин: Аз съм ви отговаряла на този въпрос. Промени ли се нещо от тогава

 631. Не съм видял отговора…….и не знам къде да го видя и не знам дали нещо се е променило.Търся навсякъде но не мога да го открия отговора Ви.Сега ме ровичка от вътре…….съжалявам за безпокойството но бихте ли ми казали къде да погледна?

 632. Здравейте, Кабала! Имам връзка с мъж, която в момента сме прекратили, но все още има силна емоционална привързаност. Проблемите обаче са доста, а и той проявява интерес към доста жени, което ме прави мнителна и ревнива. Въпросът ми е дали ще се сдобрим и ще просъществува ли отново партньорството ни в любовен план? Родена на …

 633. Бисерка Says:

  Здравейте, Даниела! Бих желала да попитам дали ще намеря мъж за сериозна връзка? Казвам се …. в гр. ….Не знам дали тази информация е достатъчна, но Ви благодаря предварително!

 634. ЗА Цветелин: Въпросът сте го задал още през декември в страницата на „числата са нашето минало…

 635. ЗА Диди: Изобщо не ви виждам с този мъж, честно казано.

 636. Здравейте! Благодаря за отговора! Имате предвид, че няма да продължим с него дори приятелството си?

 637. ЗА Диди: Въпросът ви беше за връзка, нали така. Отговарям точно на това, което сте попитала

 638. Да, това беше въпросът, благодаря! Просто ми се стори доста категорично, сякаш ще прекратим всякакви отношения. Затова и попитах.

 639. Здравейте! Казвам се …. и дали всичко ще бъде наред в отношенията ни?

 640. Благодаря Ви Кабала за отговора и отделеното време. Пожелавам Ви много здраве и успехи, лека и усмихната вечер 🙂

 641. ЗА Бисерка: Мъж за сериозна връзка ще срещнете след юли 2014. Бъдете по-открита в емоциите си и се опитайте да се справите със страховете си, че ще бъдее отхвърлена или наранена

 642. ЗА Monika: Е,това е все едно да живеете сама със себе си. Преалено много ще се колебаете и двамата, ще си променяте мнението, ще имате съмнения един към друг. По принцип си пасвате, но не смятам, че тази връзка ще продължи. Много сте раними и двамата,така че, всеки трябва да се съобразява с другия какво да говори и как да го каже

 643. Kabala много ти благодаря за отговора 🙂 Пиша ти по повод това,че мина първият етап от конкурсната процедура и наистина успях да премина 🙂 Допусната съм до втори етап макар и една от последните се надявам този път да се справя много по-добре.Благодаря ти от все сърце за отделеното време.Желая ти много успех във всяко едно твое начинание :*

 644. miglena Says:

  здравейте,предстои ми пътуване в Италия,ве4е 5 години работя там,но но в момента съм без работа,и много се притеснявам дали ще намеря до 2 месеца?трагвам на 9 май,казвам се …

 645. ЗА miglena: Задайте въпроса си отново.Времето не е било подходящо за отговор

 646. Здравей, с приятеля ми се разделихме след 8 годишна връзка
  😦 по негова инициатива… дали има вероятност да стане чудо и отново да се върне при мен? Ще имам ли деца 😦 Благодаря ти много че ще отделиш време. Разбира се когато имаш възможност. Аз съм родена на…

 647. ЗА dies: Не виждам да се съберете с този мъж. За деца ми трябват по-точни данни- дата,точен час и място на раждане

 648. Здравейте,Кабала,
  казвам се … Нямам късмет с мъжете, разделих се с приятеля ми преди повече от 2 години и от тогава съм сама. Все не попадам на подходящ. Може ли да ми кажете, кога ще имам сериозна връзка? Ще имам ли скоро семейство и деца?

 649. ЗА впк: Не нахалствайте! Написах,че сте преминала,вече, лимита за безплатните отговори. Нима,мислите,че не съм записала данните ви? Човек, който не спазва Вселенските закони, няма да получи нищо в замяна!

 650. danilinaa Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да попитам ще ми потръгне ли в Здравето и Любовта? Казвам се…г. Благодаря предварително.

 651. ЗА danilinaa: Вие разбрахте ли какво ви написах?! Искам конкретен въпрос.Това не е конкретно! Тук се задават въпроси,зададени така,че да се отговори с Да или Не. Написаното предполага анализ на целия ви хороско!

 652. Здравей,Кабала!Искам да знам имаме ли направена магия?

 653. ЗА Petia: Напишете ми трите си имена и дата на раждане и за когото ,друг, искате, също


 654. мисля си че имаме нещо направено

 655. ЗА Petia: Да бяхте написала и годините на раждане. Как да ви отговоря?

 656. извинявайте не знаех
  П …
  В. …
  Г…

 657. ЗА Petia: П… има направена и то, конкретно касае личните отношения. В… няма нищо. Г..има направен за неприятности в семейството

 658. здравейте аз се казвам …питах се дали вразката ми с …ще просащтесвува имамели бадеще

 659. ЗА nadia: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 660. Camellia Says:

  Здравейте, мила Кабала. Поздравления за това, което правите и с което се занимавате, плод на много труд и усилия. Възхищавам Ви се искрено. Казвам се …. Как виждате този съюз? Напоследък имаме доста пререкания

 661. ЗА Camellia: Връката ви ще продължи на приливи и отливи и причината е в този мъж. В момента е много объркан, променлив в настроенията и не знае какво иска. Възможно е някой да му влияе или той да има семейни проблеми, в момента.

 662. Camellia Says:

  Благодаря за отговора, дано успея и аз да изтърпя, с пожелание за пъстро лято и хубави емоции..

 663. Канториалния Says:

  Здравейте,

  Казвам се … От една година регистрирах фирма – правна кантора. Трудно обаче успявам да намирам клиенти и да издържам офиса, да не говорим за печалба. Моля, ако прецените за умесно, да ми отговорите, какво трябва да направя за да мога да разширя достатъчно дейността и текущите приходи?
  Предварително благодаря за отделеното време!
  Поздрави

 664. Ирина Says:

  Здравейте Кабала родена съм на … и мога да кажа че живота ми не бе обсипан само със цветя и рози но човек живее живота който му е даден и за това не искам да се оплаквам!Искам само да попитам ще успея ли най после да се измъкна от всичко лошо което ми се случва и най-после да заживея спокойно с човека който обичам тоест кажи ми нещо за живота ми за напред!

 665. Здравейте!Искам да попитам имам ли направена магия ,защото не ми върви в нищо ,нито да си намеря работа ,нито в личен план .Казвам се …

 666. Здравей !Аз съм майката с притесненията за изпита за започване на работа на синът ми.Синът ми се справи сравнително добре с изпитите ,но остана в резервите(има много кандидати).Има ли шансове да продължи и да започне работа?…Много благодаря!Хубав ден!

 667. ЗА Канториалния: Не виждам тежък проблем при вас, напротив, вие ще успеете. Трябва ви, само,малко време. За момента имате колебания във финансов план, но ви очаква стабилизация

 668. ЗА Ирина: Ирина, тук отговарям на конкретно зададен въпрос. Няма как от една дата да развия подробности около бъдещето ви, а и това ще е доста работа, както и не знам за какви проблеми става въпрос, Така че, ще ви помоля да напишете точен въпрос, на който да ви отговоря и ако питате за връзка, да напишете и данните на мъжа до вас

 669. ЗА Marti: Имате наравена, но тя е за личните отношения, не е свързана с работата

 670. ЗА veneta: Работа може да си намери след около 2 месеца и разчита, и на вашата помощ в това, и подкрепа

 671. кремена Says:

  Здравейте,Кабала
  Интересувам се ще успея ли да намеря работата към която се стремя чрез нормален подбор на кадри и без да търся и ползвам връзки, защото дълго време вече се боря със собствени сили,но безуспешно

 672. Здравейте,Кабала ! Открих блога и с интерес го прочетох,надявам се,че ще можете да помогнете и на мен.Преди 10 г. съпругът ми изпадна в подтиснато състояние,мълчалив ,неконтактен,понякога раздразнителен…лекарите го нарекоха депресия и започна лечение,което още повече влоши състоянието му според мен.Ходихме при психолози и психиатри,едни лекари казваха ,че е в депресия ,други -не.Разбрах,че няма да помогнат,а само притъпяват мислите му и чувствата,прекратихме всякакви лечения и с голяма мъка полека преодоляхме това му състояние,има работа свързана с пътувания/преди беше безработен/ която му повдигна тонуса .Преди около 2-3 месеца състоянието му пак се влоши,не спи спокойно,буди се често със спомените от миналото лечение ,думите на някои от лекарите-че от него нищо не става.Сега е в отпуск и се стараем да преодолеем пак състоянието ,но е трудно много и вече започвам да се мисля за направена магия от някого или генетична обремененост/той е осиновен и не се е интересувал никога от биологичните си родители/. Възможно ли е неговото състояние да се дължи на депресия ,която периодично да се проявява ? Кога ще се стабилизира,защото и аз започнах да се улавям в някакви такива състояния като неговите.Името му е ..г. в с….,аз се казвам … г..Ще чакам с нетърпение отговор на това мое питане и Ви поздравяваме и двамата.

 673. ЗА кремена: Ще ви помоля да ми напишете данните си. По принцип, не виждам пречка да получите работа по „нормалния“ начин

 674. Имената са ми: … Извинете, други данни необходими ли са ви ?!

 675. ЗА манди: Съпругът ви няма магия и не виждам някаква обремененост. вярно е,че не знаем час на раждане, но разположението не планетите не предполагат някакви обременености на психиката. И тъй като не видях нищо, което да ме наведе на мисълта за заболяване, реших да се допитам до картите. Та, те показаха, че съпругът ви има заоляване на нервната система и то ще протича, доста бурно и на периоди. Странно е, че, точно, психолозите не са успели да помогнат. Би трябвало да се открие причината, поради която е започнала тази депресия.Единственото, което открих, и то, пак не е сигурно, заради часа на раждане е един аспект в хороскопа, който предполага голяма сензетивност, дори, стигаща до медиуматичност, която се е отключила преди десетина години. В отрицателен план ще даде силни страхове и фобии. За това, вие трябва да разберете какво събитие ги е отключило.

 676. Благодаря за отговора! Психолози и психиатри,които посетихме бяха на противоречиви мнения,едни лекуваха с лекарства от които той се чувстваше още по зле и ни никакво подобрение,други специалисти отрекоха лечението им и го настанихме в санаториум за психични разстройства.Там също никакъв успех към подобрение….и го изписаха с препоръката да е без лекарствено лечение,защото не се е нуждаел от такова.Лека полека той се излезе от това състояние,но невероятно трудно беше и за двамата.Намери си нова работа и всичко се успокои докато тази година не се започна пак.Спомня си какво е провокирало преди години това му състояние ,но нищо не може да направи,постоянно си спомня отношението на някои лекари и като да живее с тези спомени.Озлоби се срещу мен и децата,опитваме се да му помагаме с разговори,разходки,занимания…но…спомените го връхлитат и от това му призлява и сънува кошмари.Вече не зная как да му помогна,той се затвори в своя си свят.
  Още веднъж благодаря и желая успех и здраве!

 677. Здравейй много положителни коментари чувам за вас и за вашия сайт , много се надявам и на мен да ми помогнете поне малко или много искам само да знам дали ще сам здрава за напред няма да кажа жива защото всички сме за там 🙂 дали ще имам връзка скоро време и най вече накъде ще ми се устрой моя живот (понеже сам студентка и не знам на къде да поема в чужбина или да си остана в „милата“ ми страна)Благодаря предварително аааа и ако може да наблегнете малко и за любовта че там сам много ама много злее още ведмъж благодаря 🙂

 678. Здравейте!Казвам се … Искам да попитам кога ще срещна истинската любов и дали ще срещна някога отново?

 679. Здравейте,
  Казвам се …, знам, че е сутринта към 9. Съпруга ми се казва …. Ще си имаме ли някога дете?
  Моля да не се виждат датите и имената. Много ви благодаря. Преди две години вие ми помогнахте много!

 680. ЗА кремена: Кремена: Както казах, няма причина да не получите работа без връзки и това ще стане до 4 месеца

 681. ЗА манди: Няма такова нещо като „нищо не може да се направи“, след като знае причината. Реално, всичко зависи от него и от желанието му да се справи с това

 682. ЗА моника: Моника, аз не съм врачка, за да ви отговоря на тези въпроси. Аз съм астролог и нумеролог. Въпросите, които задавате, изискват подробен анализ на хороскопа ви. Тук отговарям на конкретни въпроси, на които да се отговори с Да или Не

 683. ЗА desislav: Е,то е ясно,че все някога ще я срещнете, пък и зависи от вас и характера ви. Реално, вибрациите на датата ви показват, че от 2015 имате шансове да срещнете половинката си

 684. ЗА ТТ: Та,нали вие имате дете?

 685. кремена Says:

  Благодаря Ви, че отделихте от времето си зада ми отговорите!Поздрав 🙂

 686. Да аз имам дете, но с баща му не сме от години заедно. Със съпруга ми от доста време се опитваме, но няма резултат, а няма медицински проблем.

 687. Мария Томова Филипс Says:

  Здравей Кабала, възхищавам се на твоите умения и това че помагаш на толкова много хора без дори да ти се заплаща и ще те помоля ако е възможно и на мен да помогнеш.Казвам се …г. омъжена съм за англичанин който е много добар човек но постоянно му се случват лоши неща и вапроса ми е точно за него защо все на него не му върви в нищо нито в работата нито здравето.Той се казва …г. Благодария ти предварително и нека господ те поживи за помоща ти. С уважение Мария

 688. Диляна Says:

  Здравейте! Казвам се …. От 3 години се опитваме за детенце и не става. Установи се мъжки фактор. Опитахме и ин витро. Беше неуспешно и мисля, че причината е, че според голямата книга още не ни е дошъл реда. Искам да попитам кога ще имаме детенце?

 689. ЗА ТТ: Аз не виждам никакъв проблем,вие да имате второ дете,та,акои искате и трето. Въпросът е,че не знаете точният час на мъжа ви,защото може на него да му е дадено да има късно дете или да има някакъв проблем

 690. Радка Иванова Says:

  Казвам се ….? Ще се съберем ли?

 691. arzu hyuseinova Says:

  родена съм на … год, Искам да попитам дали момче от моя клас на име … ме харесва ? Това е много важно за мен .

 692. Ralica Dimitrova Says:

  Здравейте 🙂 Казвам се … , сряда или четвъртък-сутринта(за съжаление майка ми не понмни с точност) Искам да ви попитам за здравето си-от дълго време имам страхова невроза и паническо разстройство,ще се излекувам ли и по какъв начин и също така дали имам магия?

 693. Здравейте,
  може ли да ми кажете нещо като цяло за мен в любовно отношение.Казвам се … (моля данните ми,да не се публикуват). :)))

 694. Здравейте, Кабала, казвам се …. В момента съм разделен с …г. Ще се съберем ли отново? Благодаря Ви.

 695. Здравейте!
  Искам да Ви попитам дали ще започна скоро работа и какво ме очаква в личен план. Казвам се Ирина и съм родена на …
  Предварително благодаря!

 696. здравей, Kabala искам да попитам ще си намеря ли приятел (човек до мен) скоро време …?? благодаря предварително 🙂

 697. Здравейте. Искам да знам какво ще ми се случи в личен и професионален план?

 698. Венелина Says:

  Здравей Кабала!
  Казвам се ….. Интересува ме дали ще срещна човек, с който да продължа живота си?
  Моля, личните ми данни да не се публикуват.

 699. ЗА Мария Томова Филипс: Мария, само по дата на раждане не мога да отговоря на този въпрос. Трябва ми и точен час на раждане, за да се види самия хороскоп, така че, ако знаете час, напишете ми, отново датата и къде е роден

 700. ЗА Диляна: Здравейте! За да ви отговоря на този въпрос, ще ми трябват по-подробни данни, като часовете ви на раждане със съпруга, но трябва да са точни.

 701. ЗА Радка Иванова: Ще се съберете с този мъж, но няма да е това, което очаквате, като връзка. Ако питате дали имате бъдеще, то не виждам да е безоблачно и дълго.

 702. ЗА arzu hyuseinova: Да, това момче ви харесва

 703. ЗА Ralica Dimitrova: Магия има, но е някъде по рода ви, а не за вас. За заболяването си, трябва да се обърнете към добър психолог. Познавам такъв човек, жена, но е в София.

 704. ЗА Марина: Марина,какво,точно искате да знаете? Тук отговарям на точно зададени въпроси.

 705. ЗА Nici: Не виждам бъдеще в тази ваша връзка.

 706. Аз съм родена в…. За съжаление съпругът ми не знае точен час на раждане и няма живи родители, които можем да попитаме. Мисли, че е сутринта, но и за това не е много сигурен. Съжалявам, че не мога да ви дам точен час. Благодаря предварително за обърнатото внимание.

 707. Какво ми предстои като цяло в любовта?

 708. ЗА Марина: Това не е конкретен въпрос! Какво ви предстои?- за това се изисква анализ на хороскопа ви и след това, използването на определени предсказателни техники в астрологията, което не е безплатно.За това ви казах да зададете конкретен въпрос. Аз не съм врачка и използвам хорарната астрология.

 709. Ще намеря ли скоро половинката си?Надявам се вече да съм формулирала правилно.Благодаря 🙂

 710. ЗА Ирина: Работа ще започнете до два месеца. В любовта0- мислите за някого, в момента или за създаване на трайна връзка. Ще преживеете някаква криза, но не толкова тека, а по-скоро, сдърпване и противоречие.

 711. ЗА моника:Ами,ако ми дадете данните си,може и да ви отговоря

 712. ЗА Полина: Задайте конкретен въпрос. Подробности около личния живот и професионалния изискват анализ на хороскопа ви.

 713. Здравейте. Искам да знам дали ще си намеря нова работа и кога, а също и дали ще имам сериозна връзка и ще създам ли семейство с …. Аз сам родена на …г., а …. Моля не публикувайте личните данни.

 714. RE:здравей, Kabala искам да попитам ще си намеря ли приятел (човек до мен) скоро време …?? благодаря предварително 🙂

  Данните ми са …. 🙂

 715. Здравейте Атила, роден съм на … от доста време не ми вървят работите – нито бизнеса нито личен живот. Една позната ясновидица ми каза, че баща ми, с който вече почти не пддържам връзка и който не е много добър човек така ми влияе, тъй като съм найголемия син от децата му. Дали това е истина и дали можете да ми помогнете в случая? И какво трябва да направя за това, да отида ли директно при вас? Благодаря Ви предварително
  С уважение

 716. Даниела Says:

  Здравейте искам да попитам дали ще се събера daс …

 717. Десислава Says:

  родена съм на … ,но в сърцето ми е … ! Какъв ще е моя житейски път в личен и професионален план за да намеря радост и смисъл в живота си !

 718. Преслава Says:

  Здравейте! 🙂
  Не знам дали ще имате време за моят въпрос,но искам предварително да Ви благодаря за това,че отделят време да отровяте безплатно на въпроси. Ще се опитам да съм кратка.
  Родена съм на …Не живея в България от 3.5години. Най-накрая намерих мястото за мен. По-принцип съм чувствителен човек и усещам хората..какви са,каква енергия имат. Не виждам,просто усещам. В момента съм на кръстопът и в личен, и в професионален план. Въпросът ми е от лично естество.
  От година познавам … Говорихме си с часове,почти всеки ден,но живеем в различни държави. Това лято той ще се върне в родния си град,където живея аз. От няколко месеца загубихме връзка. Искам да знам дали трябва да предприема действия за подновяване на кореспонденцията ни. Редно ли е.. Дали това ще доведе до нещо? Защото дистанцията беше.проблем преди,но сега…ще е различно.
  Благодаря предварително!

 719. ЗА ПРЕСЛАВА: Подновете кореспонденцията си. Честно казано, не виждам подкрепящи аспекти за връзка. Този мъж е доста колеблив и трудно взема решения. Винаги лавира, за да не нарани хората около себе си.Изплъзва се,един вид, докато вие знаете точно какво искате и сте доста стабилна, когато става дума за любов и кариера

 720. ЗА Десислава: Задайте по-конкретен въпрос. Така, както е написано, изисква анализ на хороскопа ви

 721. Здравейте Кабала, много пъти досега съм си мислила да Ви пиша, но трудно се решавам на такива стъпки. За да бъда напълно коректна, ще кажа, че вече съм задавала въпрос преди време (сигурно са станали 2 г.) и ми отговорихте, но към днешна дата все още изпитвам същите трудности и проблеми. Родена съм на … От малка изпитвам материални трудности, в последните няколко години успях да организирам така нещата, че единствена от цялото ми семейство аз имам стабилни доходи. Проблемът е, че никога не харча парите изцяло за себе си, а винаги трябва да правя жертви, които никой не оценява. До неотдавна изплащах ипотеката на родителите ми, в момента помагам на сестра ми, която е студентка (не само материално, но на практика се налага и за изпити – защото тя вече е прекъсвала и ако прекъсне още веднъж образованието си, ще провали живота си тотално), а и приятелят ми е изпаднал във финансова дупка – дори вчера му дадох 10 лв., защото нямаше пари (в момента чака да получи някаква сума, но тъй като е на свободна практика, доходите му са редки и несигурни). В работата ми се чувствам подтисната, недооценена, работя много, а се отнасят с мен като с някакво нищожество. Искам да сменя работата, но ме е страх от риска. На теория упражнявам свободна професия, но на практика съм робиня на работното място – рядко имам почивни дни, за отпуски – да не говорим. Иска ми се да работя самостоятелно, а не други да обират лаврите и да печелят на мой гръб, но ме е страх от риска, тъй като не разполагам със спестявания – досега многократно щях да съм спестила някакви пари, ако не се налагаше да помагам на близките ми. Особено в последните месеци това силно ми тежи – искам свобода, а не да работя по 10 часа на ден за жълти стотинки (на фона на това, което печели работодателя ми). От известно време насам работя (тайно, в извънработно време) по проект, за който не са ми платили още, в близките 1-2 месеца трябва да направя среща, в която да уговоря финансовите условия. Страхувам се, но не мога да продължавам по същия начин, трябва да сменя работата си, защото се уморих да се прибирам уморена и без желание за нищо, и да ми се плаче в края на всеки почивен ден, защото знам, че утре отново съм на работа и отново ще бъда третирана като нисше същество. Дали ще се получи с този проект (има възможност да са няколко проекта), или само се залъгвам и инвестирам време и енергия в нещо, което няма да стане? Моля за съвет, готова съм да заплатя за по-задълбочена консултация. Благодаря предварително!

 722. ЗА Даниела: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Да се съберете като семейство или като двойка?

 723. ЗА Мери: То, вие си правите проблемите.Никой не ви е виновен,че поемате чуждите отговорности. Около проекта. Веднага уговорете заплащането, тъй като ще имате проблеми там и условията няма да ви удовлетворяват,но като гледам,може и да си премълчите. Ще има промени около него и в този смисъл, да не се получи

 724. ЗА Полина: Работа ще си намерите април-май. С този мъж няма да създадете семейство.

 725. ЗА Венелина: До 2-3 години, ще намерите човек, с когото да продължите живота си

 726. Здравейте, Кабала писах Ви преди време. Може и да съм пропуснала отговора си.Искам да попитам кога ще приключи връзката на бившият ми.Той е … Ние сме разведени, но отглеждаме заедно синът ни,/който е аутист с ДЦП/ не работя и сме на негова издръжка, тази връзка лишама синът ни, които е привързан много към баща си от присъствието му. Освен друго се теглят и заеми заради тази жена, пари, които могат да са за децата ни.Този път съм уплашена, до сега се мъкнал с разведени жени без деца, сега за него се е залепила стара мома след 40те, такива жени могат да се влюбят и в сянката си. Синът ни е роден на …, ще има ли баша си до себе си. Благодаря Ви
  / може ли без личните ми данни/

 727. Полина Says:

  Здравеите 🙂 Искам да знам кога ще срещна мъжа с който ще създам семейство. Казвам се …( моля не публикуваите рожденната дата)

 728. ЗА моника: 2014, най-късно, 2015 ще намерите любовта

 729. ЗА Диляна: Диляна, напишете ми пълните си данни, тъй като ги изтривам и няма как да помня кога сте родена. Хайде, отново- дата, час и място на раждане

 730. ЗА Полина: Тази или следващата година

 731. ЗА Марина: Хайде, да ми напишете данните си.

 732. Диляна Says:

  Здравейте. 🙂 Ето и пълните данни отново: …. (не знае точен час). Въпросчето ми беше за детенце, т.к. сме с мъжки фактор и сме правили едно неуспешно ИКСИ и сега ни предстои друго (надявам се последно). Благодаря отново!

 733. Полина Says:

  Здравеите 🙂 Запознах се с едно момче, което е има дете от бившата си. Искам да знам това ли ще е човека скойто ще създам семейство и ще бъдем ли щастливи заедно.Ще имам ли проблеми с неговото дете? Ще си намеря ли по-доходна работа и кога? Казвам се …(моля не публикувайте данни). Благодаря предварително.

 734. Изпратен на 09.03.2014 в 20:24 | В отговор на мама на И.

  ЗА мама на И: Много ми се искаше да ви зарадвам, обаче, уви. Няма да има разпадане на тази връзка или поне, няма да е скоро, въпреки че, между тях, определено има проблеми
  ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
  мама на И
  Изпратен на 13.02.2014 в 19:11
  Здравейте Кабала, имам въпрос- ще се разпадне ли връзката на бившия с женицата до него?Да бивш, но заедно отглеждаме болен син и така ще е до края на , поне моите дни. Това са неговите данни …Той ме интересува само като банкомат, аз не работя, грижа се за детето, и една нещастница е причина да спираме и лечението на детето..Моля без данните ми

 735. ЗА Андрей: Разсмяхте ме с това Атила, но,определено, сте усетил характера ми…много е близо до Атила-))) Какво значи,че ви влияе баща ви? Така, като гледам, такъв ви е периода и до края на годината, ще имате още една криза в личен и финансов план. Тази година ще е много важна от към решения, които ще вземате. от следващата година ще започне стабилизиране при вас

 736. Марина Says:

  Данните ми са:….Моля да не ги публикувате.Поздрави

 737. ЗА Диляна: Не се притеснявайте,че е имало неуспешен опит,тъй като има данни, че е нямало да се роди „нормално“ детенце. Хайде,де…тази година и следващата имате индикации за бременност,вече. Чакам благата вест,вече

 738. ЗА Полина: Не смятам,че това е човекът, с който ще създадете семейство. Щастието си е относително, но той, ще се влияе, доста от семейството си. Много доходна работа няма да имате,но ще печелите достатъчно, за да усещате стабилност, но с периоди на рязка финансова нестабилност и няма да е в близките 4 месеца

 739. Диляна Says:

  Искрено съм ви благодарна! Желая Ви да бъдете все така позитивни и да продължавате да лекувате душите на хората! 🙂

 740. Даниел Says:

  Здравейте, искам да попитам за професионалната си реализация. Ходя на интервюта, но отникъде не се обаждат, сякаш ми е стопирано. Роден съм на ….
  Благодаря за отзивчивостта и отделеното време!

 741. ЗА Марина: Ще срещнете половинката си и то, тази година. Имайте предвид,че вие сте в период, в който трябва да се развивате в кариера и работа, и да оставите любовта на заден план.

 742. Женя Says: