За мен

Решила съм си да се появя на този свят на 11 март по обед.Числото на съдбата ми и първата буква от моето име е 5- вибrацията на Меркурий, творческото начало и желанието за знания. Когато мама ме е родила,тя ми дала библейското име Даниела.Едва ли е знаела,че то е толкова древно, просто харесвала френската актриса – Даниел Дарио.

                   Израстнах в град със стари традиции,попил всичко от виенската архитектура и смесил в себе си няколко култури. Град на р.Дунав, в който и днес живеят духовете на велики възрожденци и на Калиопа,с нейната забранена любов – Русе.

                   Завърших Техникума по дървообработване и вътрешна архи-тектура в родния си град. Увличах се от литературата, пишех стихове и се занимавах с музика. Пораснах и пред мен се откри бурният живот на студентите. В Русенския университет получих нова специалност „Стопан – ско управление”, с насока „Маркетинг, реклама и търговия”

                   Винаги съм се впечатлявала от духовното и езотеричното. Баба ми беше много сензитивен човек и може би от нея се запалих по непоз натото. Първите ми изтински знания в тази насока получих от книгите. Числото на Съдбата ми -5, а и на душата ми -11, не ми даваха покой, дока – то не започнах с Дао, преминах през Космогонията на Розенкройцерите и накрая се „пристрастих” към вибрацията на числата.

                   С номерология се занимавам повече от 7-8 години. Успоредно с нея изучавах и астрология, и разбрах,че връзката между тях е много силна. Осъзнах,че никой не се ражда случайно на този свят и че всяка душа носи в себе си кодираното си име и Съдба.

                   Прогнозите с числата винаги ни помагат да се настроим за събитията и да вървим във вярната посока. Дадено ни е знание,запазено от векове, което можем да използваме.

                   Аз вярвам във Висшата сила и в хармонията, която е създа- ла този свят! Всичко може да се сведе до числа и колкото повече работя с тази материя, толкова повече се убеждавам,че съм на прав път и няма не – що, което да не може да бъде решено, стига да познаваме съдбата си и дъл-говете, които носим от миналото!

                   Желая Ви успех в опознаването на тази древна наука – Номерологията!

                                                                      Даниела Тодорова – Кабала
Реклами

88 коментара to “За мен”

 1. Привет,
  честит ти блог и успех! ще помагам с каквото мога!

 2. „Решил“ съм да се появя на този, или онзи, свят на 14 март след работно време, само че, май малко съм пообъркал координатите.
  Сайтът е интересен и не лошо направен !!!
  Приятно пътуване с Метлата !!!
  Без лоши чувства, само малко ирония !!!
  Успех !!!

 3. Хахаха,благодаря Иван-)…Не го приемам с лоши чувства,наистина.Представих си се с метла…ами,да ти кажа…ще ми подхожда-))))).Но ако погледна твоята дата…май има какво да изплащаме в този живот…Успех и на теб!

 4. Радостина Says:

  🙂 каква изненада, не знаех, че сте от Русе:)))) Междудругото, брат ми завърши същия техникум преди ок. 5 години:)
  Успех и сила!:)

 5. Катерина Says:

  Каква приятна изненада, аз също съм родена и живея в Русе.
  Би било хубаво ако мога да се запозная с вас лично.
  Може би е малко нахално,но пък съм искрена.
  Приятна вечер и до скоро!

 6. ЗА РАДОСТИНА И КАТЕРИНА: Техникумът по дървообработване съм го завършила малко по-ранко от брат ви-)))), но от няколко години не живея в Русе-)))

 7. Честит Св. Валентин душко! Нека бъдеш винаги обградена с талази от любов и тя е вечен спътник в живота ти! А по-късно и едно Наздраве от мен по случай другия празник :))))) Много целувки от мен!

 8. ЗА ВЕЩИЦАТА:Ооооооооо,душко.Наздраве! Само ако знаеш,този мус,който ми го каза,как го оплясках като крем за тортаааааа. От снощи се започна голямото плюскане и днес остана едно парче;-)…Май ще правя още.

 9. абе знаех си аз, че рано или късно ще ти проваля диетата :)))))

 10. Хахахаха,не сииииии…свалила съм още 2 кг. и не знам как…Да се чудиш просто-))))).Днес мога да си позволя да не спазвам диети-)))).После чааааак-март-))))

 11. Veshti4ka Says:

  Христос Воскресе, Кабалита! Весел, усмихнат и слънчев празник от мен! Наздраве! 🙂

 12. Воистина Воскресе,Вещице! От цялата си душа,на теб и на децата-много,много късмет,любов и Светлина! Наздраве и от мен!

 13. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!!! Желая ти много здраве, щастие, късмет и успех във всичко.

 14. Честит ти Трифон Зарезан и Свети Валентин! Нека винаги да е празник в душата ти! Прости ми, ако с нещо съм съгрешила пред теб, скъпа ми Кабалита! Весел празник и наздраве! 🙂

 15. Вещичка Says:

  Честит Рожден Ден мила! Желая ти много, много, много любов, щастие и късмет! Нека светлина огрява Пътя ти, а приятели подслаждат живота ти! Много целувки от мен!

 16. Вещичка Says:

  Абе забравих най-важното – НАЗДРАВЕ!!! 🙂

 17. E,хайде, наздраве! Някой ден, да се съберем заедно да празнуваме, ама,някъде около 13-)))

 18. Невена Says:

  Здравей те Кабала, казвам се Н…. какво бъдеще ни очаква заедно с ….

 19. ЗА НЕВЕНА: ЗАдайте въпрос, на който мога да отговря с Да или Не, така, както е написан изисква доста смятане и време.

 20. Ще си намеря ли работа скоро Кабала?
  …..
  Предварително благодаря!

 21. Невена Says:

  Здравейте отново! Извинявам се за неточно зададения от мен въпрос.
  Казвам си ….Живея с приятеля си- …..Интересувам се дали ще стигнем до брак и ако има тъкъв дали ще е сполучлив?
  С уважение

 22. ЗА НЕВЕНА: О, при вас е много рано да се отговори на този въпрос и все пак, да, ще стигнете до брак, ама може да е след около 2 години.

 23. ЗА ТАНЯ: Не виждам в близките месеци да си намерите работа.

 24. Здравей Кабала,от няколко месеца чета Вашия сайт и ми е много интересно.Причината да напиша това писмо е следната,от известно време насан си задавам вапроса дали с моя партньор не си носим лош късмет,истината е ,че откакто сме се запознали на него му се случиха доста лоши неща с което му се преобърна живота и съответно и моя.Аз се интересувам от астрология и се питам дали причината е лошия късмет които си носим или това просто съвпадна с неговото Сатурново завръщане около 30 му година.От друга страна моето число на съдбата е 4 а неговото 8.Живеем извън България и съответно изписваме имената си на латиница-неговото име редуцирано дава сащо 8,а моето 6 но от 15.Имам книгата на Линда Гудман и там пише,че ако имаш 4 или 8 число на раждане добре би било да избягваш числото 15.Иначе и двамата сме родени на 9 число аз на …а тои на … .Въпросът ми е кое число трябва да гледам това на датата или редуцираното от сбора на всичките числа.

 25. ЗА МАРИЯ: Ако използвате нумерологията се гледа всичко възможно, като числа и се комбинират, т.е. дата, веднъж, след това сбора от всички числа на датата, имената-гласни, съгласни,ударения, име на баща, на рода, на майката, име по баща и по мъж. Анализирате двуцифрените числа и след това едноцифрените. Ако се получат трицифрени, анализирате и тях. Сатурновото възвръщане е показателно във вашия случай, но трябва да видите наталните му аспекти, както транзитите за годината и прогресиите, за да видите причината.

 26. Благодаря много,започвам да изчислявам и ще Ви пиша за резултата)))

 27. Гергана Says:

  Здравейте!
  Блогът наистина е интересен :)) Стана ми интересно какво е това число на душата? И как мога да си го изчисля?
  Успехи в бъдеще !!!!!!

 28. Здравей кабала,аз пак съм тук.Смятах,изчислявах,но честно казано нищо не разбрах,и аз като Скарлет не съм много наясно с числата).Както споменах в предното писмо имам само тази книга от Линда Гудман и нищо повече.Съвсем начинаеща съм.Аз имам един въпрос-добре ли ще е за нас да се приберем в България или е по-добре да си стоим където сме си и да стискаме зъби.Аз като,че ли загубих мотивацията си да стоя в чужбина от много време насам,абе истината е,че ми липсва България и отдавна да съм се прибрала,но имаше причини….Като виждам ,че отговаряш на въпроси и си помислих,че и аз може да понахалствам малко и да ми излезе гратис))).Шегувам се разбира се,но предполагам,че няма да се разсърдиш защото имаш чувство за хумор което на мен ми допада,да не повярваш ,че и аз имам нещо общо с метлата ама в другия смисъл))).Чао засега и успехи.

 29. ЗА Гергана: Числото на душата е датата ви на раждане-)))

 30. ЗА МАРИЯ: Ако всичко беше толкова лесно с нумерологията, както изглежда, щях да остана без работа-))). Искам въпрос, който е без „или“…Сега, как да отговоря с Да или Не, на кой от двата въпроса?!

 31. Права си, никак не е лесно аз и затова не се и опитвам, всеки да върши това което може)).Знечи въпросът ми е да се приберем ли в България.

 32. ЗА МАРИЯ: Бих ви помолила отрново да зададете въпрос, защото времето не е било подходящо.

 33. Родена сам на … живеем извън България и моя въпрос е да се приберем ли в България и имаме ли бъдеще заедно.

 34. ЗА МАРИЯ: Ами, аз ви виждам в България. Май, сте взела това решение…и да, имате бъдеще с този мъж.

 35. мария Says:

  Честита баба Марта на теб и на всички около теб,много,много здраве ви пожелавам и много,много усмивки.Страхотна си!Благодаря!

 36. Милена Says:

  Здравей кабала,от доста време не ми върви и искам да разбера дали тази година ще ми е по добра от предишните.Родена сам на …,благодаря ви предварително.

 37. ЗА МИЛЕНА: Уточнете се. Тук хороскопи не правя. Какво точно ви интересува.

 38. Милена Says:

  Здравейте отново,извинявам се за така зададения въпрос.Вълнуват ме въпроси от рода „Ще си намерия ли по-добра работа?Ще си намерия ли сериозен приятел?..“незнам тук възможно ли е да ми дадете тези отговори.))

 39. ЗА МИЛЕНА: Ще ви дам отговор,но ще ви помоля отново да зададете въпросите си и да ми напишете датата си на раждане. Да разбирам,че в момента работите?

 40. Милена Says:

  Благодаря ви.Да в момента работя,но работата не ми харесва ,незнам да напусна ли и ако напусна ще си намеря ли по добра работа?Родена съм на ….г.Другия въпрос ми е ще си намеря ли сериозен приятел?

 41. ЗА МИЛЕНА: Вие ще напуснете, но след близо година. Точно след това, след година и половина ви предстои сериозна връзка и може да очакваме сватба.

 42. Здравейте,Даниела :). Аз се казвам ….. Нуждая се от вашата помощ. От преди по-малко от една година в моето семейство започнаха да се случват само нещастни събития. Първо, баща ми е безработен от близо две години. Преди девет месеца майка ми претърпя лека операция, след по малко от месец на мен за ми се увеличи лимфен шиен възел, откриха ми болест, която лекувам с химиотерапия. После баба ми се разболя изведнъж и почина за кратък период от време. На погребението ни валя голяма буря. На 40-тия ден от нейната смърт в двора на село се запали пожар буквално на 1 метър от мен без абсолютно никаква причина. Обхавана целия двор и всички постройки. Едвам успяхме да спасим къщата, но всичко друго изгоря, включително животни. Интересувам се дали някой ни е направил магия? Какво става и кога нещата ще започнат да се оправят? Как ще е здравето ми за в бъдеще?
  Рожденната ми дата е …………………..
  Моля помогнете на нашето семейство. Благодаря!

 43. ЗА Veselina: Магия има направена само на майка ви. Най-вероятно става дума за игли. Не сте ли намирала такива в дома ви, скрити, като топка или да са забити между 8 и 10 в нещо?

 44. Здравей Кабала 🙂 В живота ми в момента настъпват големи промени, не знам дали е за хубаво или лошо, срещнах и мъж, но ме е страх да му се доверя 😦 родена съм на ………посъветвай ме това ли е човека и какво да очаквам от бъдещето 🙂 благодаря ти предварително 🙂

 45. ЗА Tedi: Искам конкретно зададен въпрос, а не аз да поемам отговорността вместо вас. Какво да очаквате в бъдеще предполага сравняване на хороскопите.

 46. Извинявам се, надявам се сега да съм по точна.Ще успея ли да си завърша образованието в Германия, този мъж ще ме направи ли щастлива, ако се оженя за него, ще имам ли успех в работата 🙂 Хубав и усмихнат ден ви желая 🙂

 47. ЗА Tedi: Ще завършите образованието си, въпреки, че може да има някакви прекъсвания или пък ще смените специалност. Някакви трудности ще има там. С този мъж ми се струва, че ще имате известни притеснения, защото ще се налага да се адаптирате към него. Не мога да кажа дали ще сте щастлива. По-скоро няма да е това, което сте очаквала.

 48. Здаравейте , Кабала,
  Попаднах във Вашия блог ,търсейки идеи за моя:):):). Занимавам се с карти таро и астрология от доста време .Какво ми се наби в очи…. и двете сме зодия Риби и двете сме завършили един и същи техникум ,само че аз в София:):):) Вярвам в синхроничността. По-късно взех магистратура по Психология и Психотерапия. Само да споделя, че картите и астрологията се интегрират невероятно добре в и с Психологията. Както и да е …
  Потърсих начин да платя он-лайн ,но не виждам таква опция … Искам да задам личен въпрос- за себе си рядко успявам да разчета картите си особенно за емоционлен въпрос. Така -: казвам се………. Та тук , преди 4-5 години срщнах мъж ,който ми беше шеф и имам/х връзка с него. ………….Не знама какво стана ,не сме се карали ,просто без обяснение той вече …изстина и изчезна….Та това ми е въпросът- изчерпала ли се е връзката за него или си има семйни проблеми???
  Още един въпрос ,ако може- ще успея ли да развия и разработя това което наистина обичам и съм добра -психотерапия и езотерика.
  Благодаря за времето Ви. Желая усмихнат ден!

 49. ЗА emiliya: Връзката ви не е изчерпана, но върви натам. Дори и да се съберете отново, в един момент, пътищата ви пак ще се разделят. Не виждам да е имал семейни проблеми. По-скоро здравословни или такива в работата. Вие сте си точно за психология и терапия, а това, дали ще се развиете до край, знаете,че зависи изцяло от хороскопа ви.

 50. Сърдечно благодаря! Желая успех и късмет на всички нива !

 51. Здравейте отново ,прочетох на един дъх по-голямата чат от статиите ви ,страхотни са.Пожелавам ви успех в начинанията!Можете ли да ми дадете тълкувание на числото 3,моето число на душата .Родена съм на 21 .

 52. Благодаря ви още веднъж!

 53. Честит рожден ден,КАБАЛА Бъдете жива и здрава и много обичана /поздравих ви и на личния,но вероятно ангажираносста ви пречи да следите всички писма,затова си позволявам да пиша тук БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВА/

 54. ЗА ВК: Благодаря Ви. Получих смс от непознат телефон и предполагам,че сте вие-)))

 55. Здравейте,КАБАЛА Съжалявам,но смс не е от мен.Имах впредвид, че ВИ писах на emeila / освен за рожд.ден имах и поет приятен ангажимент към вас/ Приятна вечер

 56. ЗА ВК: Ами,не съм стигнала до него още-))) Благодаря ви,все пак-)))

 57. петя карайванова Says:

  …… Ще имам ли проблеми в работата? Кога ще срещна подходящият мъж в живата си ? Ще имам ли семейство?

 58. ЗА петя карайванова: Проблеми в работата си ще имате с колеги или във връзка с някакъв документ, договор, но не смятам,че ще е нещо голямо, като проблем. Датата ви не показва точно кога ще създадете семейство, но периодът ви е след 28 годишна възраст.

 59. Галинка Says:

  ЗДРАВЕЙТЕ!Синът ми ….г- Имам известни трудности с неговата изострена чувствителност.Ще попадне ли на подходящо момиче и на подходяща работа?

 60. ЗА ГАЛИНКА: Синът ви не е толкова чувствителен,колкото ви изглежда. В личните отношения е по-скоро егоцентричен и първичен. Бързо може да се влюби,но и бързо да му мине.Не показва истинските си чувства и жените смятат, че не дава достатъчно, а той си мисли обратното и се изживява като жертва.Стабилна връзка ще има след 28 годишна възраст, въпреки че може да се стигне до там да има и две връзки успоредно. Той трябва да се развива в чужбина. Подходяща работа не се вижда в близките три месеца.

 61. Драго Says:

  здравей отново Кабала,искам да попитам ще чакам ли още много преди да се събера с приятелката си и трябва ли да я търся или да чакам тя да се обади.роден съм на …

 62. ЗА Драго: Е,някой трябва да направи първата крачка,все пак. Вие чакате,тя чака…и какво?!

 63. Здравейте, пиша Ви отново – …..
  Искам да попитам кога виждате че ще имам сериозна връзка с цел брак или съвместно съжителство. Нямам в предвид и деца , Благодаря

 64. ЗА Veronika: На този въпрос съм ви отговорила, вече.

 65. Здравей kabala,
  няма нищо случайно в този свят,не случайно открих сайта и съм възхитена от статиите ,които прочетох ,а има още да си чета,затова бързам посред нощ да те поздравя и да благодаря,за вложеният труд,за голямата информация,предадена на много достъпен език,което ми достави огромно удоволствие,на моменти и просветления!

  Желая много здраве и успех в начинанията !
  Namaste

 66. ЗА inana5: Благодаря Ви!

 67. Здравейте, да спомням си отговорихте ми че ме виждате до 35 г вече семейна, питах Ви отново защото до мен се появи човек за който се замислих дали с него мога да започна тази връзка- казва са…. Отношението му към мен е много добро, но аз го чувствам като приятел. Благодаря

 68. ЗА Veronika: След като не изпитвате страст и любов към този човек,защо да започвате връзка?! Няма как да ви кажа точно за него ли ще се омъжите. Може да се каже дали си пасвате или не, но не виждам смисъл,след като, сама споделяте, че го усещате като приятел.

 69. Да точно и аз така смятам!!! Когато няма чувства те няма да се появат по късно!!! Благодаря за бързия отговор!!!

 70. desislava dimitrova georgieva Says:

  Честит рожден ден! Желая много здраве, слънчево настроение и достигане на нови духовни нива. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !

 71. ЗА desislava dimitrova georgieva: Нищо че сега го виждам,но приемам пожеланията-)))

 72. Krasleta Says:

  Здравей,мила Кабала!Бих искала да се посъветвам с теб по един въпрос,който много ме терзае напоследък..и тък като преди време лично се убедих в професионализма и акуратността на твоите отговори (пак бях задала въпрос и ти ми помогна) съм сигурна ,че мога да ти се доверя..
  От известно време поддържам връзка с един мъж,който твърди ,че е луд по мен..американец е и август месец иска да дойде и да ме вземе с него в америка..аз също съм много луда по него ,но се чудя дали приказката ще просъществува..лелята на най-добрата ми приятелка е много добра в гледането на кафе и от години ми казва ,че ще се омъжа именно на 28 …тоест тази година..много съм объркана и искам да ми кажеш дали в астрологически план ми излиза брак скоро и то с този човек и дали ще ме вземе с него в америка..Дали това е голямата ми любов…Родена съм на ….,но не съм мн сигурна за годината..но твърди ,че не е типичен представител на зодията си ,тъй като ,когато е бил на 20 години ..на 17 октомври е изпаднал в клинична смърт за 90 секунди и се е върнал от оня свят тоест..Предварително брагоадаря ,за съдействието ,,наистина те моля да разгледаш случая ми … С най-голямо уважение се обръщам към теб…

 73. ЗА Krasleta: Аз ли да ви кажа дали е голямата ви любов?! Че кой може да ви го каже?! Няма такъв-нито астролог,нито врачка.Знаете вие! Аз съм ви отговорила на този въпрос, когато сте ме питала за брак. Тази година не виждам брак, като официализиране. 2014 е годината ви за брак.

 74. Zdravei,Kabala.Blagodaria mnogo za razgovora po telefona..Iskam da te popitam za suryga ….1…Shte si nameri li skoro rabota?Shte imali razvitie s izrabotlata na ikoni?Dadeno li ni e da imame deza?
  I za men …1.Shte se opraviat li krakata mi?Shte yspeia li da izpratia zemedelskata mashina ,koiato ni poru4aha..Izviniavam se za klaviatyrata..No v momenta ne moga da promenia neshtata…
  Shte buda blagodarna ako poly4a otgovor na kolkoto e vuzmojno vuprosi….Bog da te pazi i da davash sila i pomosh na horata.

 75. ЗА elena: Здравей, Елена! Приятно ми е да се „чуем“ пак-))) Работа няма да си намери скоро, мъжът ти. Сега, за деца ще ми напишеш отново датите с час и къде сте родени и къде живеете. Не си написала твоя час. КОй изработва тези икони? Задай този въпрос пак. За крака- няма да има пълно оздравяване, но все пак ,искам да погледна хороскопът ти. Синът ми потвърди, че трудно се стимулира това, за което говорихме и каза, че причините могат да са различни. Казаха ли каква е причината? Аз имам идея- за лечебното гладуване, но говоря за пълен глад.

 76. Zdravei,Kabala..Blagodaria ti za otgovora……..
  Za pri4ina tyk ne mogat da opredeliat lekarite…Izviniavai za klaviatyrata…Napishi mi neshto za le4ebnoto gldyvane ,ako e ydobno,moje i na email mi..
  Vuzmojno li e da napravite pulen xoroskop na moia supryg..Neznam kakvo e neobhodimo ot moia strana..Plashta li se niakakva syma..
  Blagodaria ti za vsi4ko.Tvoia otgovor me zaradva..I do skoro.Bog da te pazi

 77. ЗА elena: В близките месеци няма да има голямо развитие в изработката на икони, тъй като преминава през криза от финансово естество. Едва след август можете да очаквате някакво подобрение. За машината-няма да стане или поне не в тези срокове, които си мислите. Ще се появят забавяния и проблеми около самият договор или около документите. Хороскопите се заплащат и цената им зависи от това какво, точно искате да научите

 78. Жени Славева Атанасова Says:

  Здравейте,Кабала!Бих искала да ви попитам ще имам ли дете скоро от човека до мен и въобще очакват ли ни по кардинални промени в близко бъдеще.Имената са ни:….,но незнам часовете на раждане.(данните моля да не се показват),благодаря ви предварително

 79. ЗА Жени Славева Атанасова: Няма как да ви отговоря на този въпрос, след като не знаете часът си на раждане. Така не може да се определи хороскопът ви и да се дава прогноза

 80. Честит Рожден ден, Кабала! Желая Ви здраве, любов и хармония, както и всичко добро от което се нуждаете в достатъчни количества. Нека силата бъде с Вас! 🙂 Весел празник!

 81. ЗА jarka: Много ви благодаря! Нека има Любов и около вас, хармония и сълзите ви да бъдат само от щастие!

 82. родена съм на …. В момента имам една черна полоса в живота ми-не върви в нищо.Моля кажи на какво дължи това Гана

 83. ЗА гана: Не мога да отговоря на въпроса ви, тъй като не съм екстрасенс. Тук отговарям на конкретни въпроси

 84. камелия Says:

  Здравейте. Дано не е нахално, но искам да попитам кога ще имам дете? Родена съм на …г. Благодаря Ви предварително

 85. ЗА камелия: Близките три години показват възможност за забременяване. Така че, само трябва да поискате.

 86. Весела Коледа Даниела
  Благодаря че помагаш на хората.
  Бъди щастлива. Здраве, късмет и
  любов ти желая през Новата година.
  Поздрави

 87. ЗА Румяна: Щастлива да ви е 2015 и изпълнена само със сълзи на радост и щастие, носеща късмет и любов! Наздраве!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: