ДРУГИ ТЕХНИКИ В НУМЕРОЛОГИЯТА ОТКЪС ОТ КНИГАТА „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ

                                 В нумерологията, освен изчисляването на датата ви на раждане и на името ви, има и други важни техники, които ще подскажат  в каква степен ще се развитие човек на мястото, в което е роден.

                                 Изчисляването на пълното име не е достатъчно, за да разкрием защо индивидът има трудности и препятствия. Много често, хората не се чувстват комфортно на определено място. Някои от тях емигрират и постигат много, други се местят в различен град от този, в който са родени и израстнали. Това е много важен фактор в нумерологията. Когато искаме да разберем къде личността  ще се развива най-добре,трябва да направим анализ на града, в който живее или в който би искал да се премести. Истинската същност на мястото се изследва по по неговите гласни букви, защото те дават скритите неща, които са извън блясъка на външния поглед.

Например:

Русе- 2(У)+6 (Е)=8- градът дава хора със способности и признание. Бързо натрупване на капитал, но с голяма вероятност  от загуба.

РУСЕ=7- в този град, нещата се случват по-бавно и не е подходящ за прекалено дейни и силно мотивирани хора. Русе е за тези, които са се отдали на съзерцание и могат да развият своите способности за разбиране на Космическите закони. Град на магията. Притежава линията на Белите магове и е насочен към развитие на настоящето. Има известна статичност и предопределеност в този град.

ВАРНА-1 (А)+ 1 (А)= 2 – числото на порока, но и на колебанията, дипломацията, пасивността и майчинството, женствеността.

ВАРНА= 9- тук съществува противопоставяне на духовното и материалното. Борбата между тези две крайности и огромна. Балансирането им е много важно. Има много хора с големи езотерични познания, които не винаги използват знанията си за доброто на останалите. Много често, материята надделява над духа, но в този град можете да се занимаватекакто  с мистицизъм, така и с печеленето на пари. Не винаги ще получавате това, което искате нужно е да използвате дипломатичността си и да не съжалявате за това, което ще загубите. Целите в този град се използват за самодоказване, което ще доведе до големи промени в материалното състояние. Тук също присъства и линията на Черното братство. Във Варна могат да живеят хора, които се занимават с астрология или с нови технологии, или там, където може да се използва независимостта и оригиналността на характера на индивида.

БУРГАС- 2(У) + 1 (А)= 3- числото на блясъка и комуникациите.

БУРГАС = 8 – в Бургас виждаме една малко  по-тежка програма и там е много важно какво мисли и предприема човек. Тук, в пълна степен действа законът за причината и следствието. Навиците и инстринктите са засилени и условията на живот са от първостепенно значение за хората, които живеят в този град. Развитието е насочено към настоящето и към добиване на емоционална стабилност. Бургас е град на оригиналните идеи и на авантюрите. Ще еволюира и ще се развива бързо.

Комбинирането на числата на душевното пробуждане и числата на градовете ще покаже потенциалната съвместимост на личността и мястото, където тя живее. Можете да експериментирате и да включите числовия анализ и на определени държави.

Даниела Тодорова – Кабала

Всички права са запазени и никаква част от този откъс не може да бъде въпроизвеждана в каквато и да е форма, без писменото разрешение на автора.

Реклами

8 коментара to “ДРУГИ ТЕХНИКИ В НУМЕРОЛОГИЯТА ОТКЪС ОТ КНИГАТА „НУМЕРОЛОГИЯ НА ДРЕВНИТЕ МАГОВЕ”

 1. Каква е вибрацията на Благоевград. Как да я изчисля?

 2. ЗА dinedo: Аз съм обяснила как се изчислява. Числото е 5.

 3. Здравейте г-жо Кабала, да Ви попитам, можете ли да ми кажете нещо за мен? Името ми е …, роден съм през … Благодаря Ви предварително.

 4. ЗА Емил: Вие сте от тези,които умеят да се учат от грешките си. Егоцентричен сте и имате голямо психологическо натоварване. Ще преживеете любовно разочарование.Дадена ви е Божествена защита. Може да решите да се развивате в чужбина и това ще е добре за вас. Трудно ще намерите своето място в живота. Имайте предвид, че до 32 години ви е даден уникален шанс сам да управлявате съдбата си,така че се възползвайте от това, и не се носете по течението

 5. МИЛЕН ДИМИТРОВ Says:

  Здравейте ! Роден съм на …. Бих желал догодина да замина на дългосрочна работа в чужбина в европейска страна. Това става чрез конкурс в който ще участвам. Ще успея ли да замина ?
  Благодаря Ви! моля не публикувайте данните ми.

 6. ЗА МИЛЕН ДИМИТРОВ: Ще ви помоля да зададете въпросите си пак,тъй като времето не е било подходящо за отговор.Няма нужда от нови данни,тъй като съм ги запазила

 7. МИЛЕН ДИМИТРОВ Says:

  Здравейте ! Ще замина ли догодина на дългосрочна работа в европейска страна ?
  благодаря!

 8. ЗА МИЛЕН ДИМИТРОВ: За съжаление, не смятам,че ще заминете в чужбина

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: