ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Задавайте въпросите си само тук….

Реклами

2 731 коментара to “ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ”

 1. Мария Велева Says:

  Ще забременея ли този месец

 2. ЗА МАРИЯ: За нормална бременност ли говорим? Тук виждам някаква намеса,оперативна. Не виждам до края на март да сте бременна.

 3. как виждате бъдещето ми със съпруга ми георги 14.02.1955 аз съм магда 23.11.1959
  ще продадем ли къщата която е ипотекирана и ще купим ли друга

 4. Добър вечер.Родена съм на 17.10.1965 в гр Костенец в 19 часа.На 29 години останах вдовица.Оттогава все съм самотна.Нямах късмет в любовта.Въпросът ми е виждате ли ме в бъдеще с мъж до мен или така ще си остана самотна цял живот.

 5. ЗА ТАНЯ:Няма да останете сама в живота,но на вас по принцип ви е дадено да имате проблеми във взаимоотношенията.Причината е,че самата вие,не можете да намерите баланс между емоциите си,чувствата си и това,което всъщност искате. Има голяма вероятност след около 5 месеца да срещнете човек,с когото да имате връзка. На вас ви е дадено до 52 години да създадете нова връзка и дрои да се стигне до нещо много по-сериозно.

 6. ЗА МАГДА:Вече ви отговорих,че няма да е скоро тази продажба. Няма да сте доволни от това,което ще ви се предложи като сума,така,че ще се наложи да предприемете някакви други действия. Не виждам да сте предприели някакви по-кардинални действия,че да се стигне до продажба.

 7. Гергана Says:

  Здравей Кабала!Бих искала да те попитам за мен и бащата на детето ми.разделени сме от 2 години заради друга жена.Той не спира да се грижи за детето ни и се интерасува.Дали има шанс за нас да се съберем и да сме пак заедно?Тази жена ще продължава ли да стои между нас?Казвам се Гергана 17.10.1986г,а мъжа ми Красимир 07.05.1976г.Благодаря предварително!

 8. ЗА ГЕРГАНА: Вие сама усещате,че все още няма да имате бъдеще с този човек.Като че ли,по-скоро има официална връзка с другата жена,а при вас е някак си скрита. Вие сте и ревнива,прекалено емоционална и той чувства,че вие го обсебвате. Не виждам възможност да сте заедно. Той ,от своя страна има проблеми във взаимоотношенията си ,начина си на изразяване и грижа за семейството.Там са му слабите места,но е човек,който търси изключително голяма сигурност и стабилност-без прекалени емоции.

 9. Вероника Says:

  Как ще се развият нещата с Влади? Казвам се Вероника родена съм на 02.10

 10. ЗА ВЕРОНИКА: Въпросът не е зададен коректно.Няма как да ви отговоря с Да или с НЕ-)))).За да отговоря на това,което питате се налага да сравнявам и да анализирам дати и имена. Задайте го още веднъж-)))

 11. Наталия Says:

  Ще се преместя ли на ново работно място тази година? Казвам се Наталия Петкова и съм родена на 11.10.1979 година в гр. Ямбол.

 12. ЗА НАТАЛИЯ: Вие очаквате нещо,като информация за образование или за пътуване и ще получите потвърждение до 1 седмица. Преди да се преместите на нова работа,ще трябва да направите някои големи промени,свързана с кариерата ви. Не виждам тази година да смените работното си място или поне не ви го препоръчвам.Ще имате някакви спънки и забавяния.

 13. Наталия Says:

  Благодаря Ви за изчерпателния отговор, бъдете жива и здрава!

 14. Красимир Says:

  Здравейте кабала Искам да попитам, тъй като вече не вярвам че ще се оженя, и то за свестно момиче, защото такива няма, даже се мразя, мразя и хората дето ми повлиаха в това възпитание на морал, тъй като не се цени искам да попитам, ако се опитам да имам връзка с човек роден на 16.02.67 г -Даниела,дали ще имам бъдеще, явно това е кармична обремененост, незнам, но още в началото почувствах с нея духовно, емоционално разбиране. Аз съм на 17.05.80г

 15. Мариета Says:

  Здравейте, Кабала иска ми се да Ви задам няколко въпроса – Казвам се Мариета Цекова и съм родена на 30.01.1974г. Интересува ме, кога мога да очаквам да срещна нов човек в живота си и дали скоро ще си намеря работа. Благодаря предварително за отговора.

 16. ЗА КРАСИМИР: Аз не я виждам тази връзка,ама хич…Не знам защо свързвате всичко с кармата. Имате обремененост,но вие не искате да я отработвате.Сам си затваряте пътищата. Изчакайте за сериозната връзка.Ще дойде по-късно.Относно възпитанието-вие сам сте разчитал на близките си. На вас ви е дадено да сте консервативен в много отношения и доста често търсите „под вола теле“,както и кусури в партньорите. Възползвайте се от това,което ви е дадено-голяма интуиция и знания. Вие сте този,който трябва да промени начина си на живот-)))

 17. ЗА МАРИЕТА: Скоро няма да си намерите работа,но до 4 месеца ще срещнете човек,с когото ще имате връзка.

 18. Младенка Says:

  Здравейте, кабала !
  Писах Ви, но не ми отговорихте, какво да очаквам в личен и професионален план. Родена съм на 09.02.1959г с. Ощава
  За 1 път пиша 🙂
  Поздрави :))))))))

 19. ЗА МЛАДЕНКА: Ами,аз съм ви отговорила,но,явно вие не помните къде сте задала въпроса. Писала сте ми в темата „Числата са нашето минало,настояще и бъдеще“-)))

 20. Младенка Says:

  Да, Благодаря Ви, сега видях, много се извинявам, че не съм обърнала внимание в коя тема съм писала точно :)))))))))
  Много здраве и усмивки :)))))))))

 21. Здравейте, Интересувам се какво ще стане с мен в професионален план, тъй като сега съм бременна и имам затруднения с работата, и също дали всичко ще е наред с бебето и семейството ми? Рождената ми дата е 26.01.1982, а на мъжа ми 30.03.1978.

  Благодаря Ви много 🙂

 22. Пламена Says:

  Здравейте! Интересува ме дали ще замина да работя в чужбина тази година. Имам такава възможност, но се клебая дали да изчакам друга или да си остана в България. Казвам се Пламена Берова и съм родена на 04.09.1987г. в 04:10 часа.

 23. ЗА ЗЛАТИ: Въпросът ви трябва да е много точен.Какво значи да е наред с бебето? В кой месец сте?

 24. Здравейте, ами в началото на 4 месец 🙂 Всичко е наред, просто напоследък доста нерви хабя за щяло и нещяло. А и със съпруга ми имаме доста скандали напоследък, затова попитах за бебето и семейните отношения?

  Благодаря ви предварително 🙂

 25. ЗА ПЛАМЕНА: Пламенче,така като гледам,съвсем скоро ще приемете това предложение ще заминете. Определено е до една година. Просто,тук ,до месец ще започнете да оформяте някои неща.Не знам защо се колебаете,може би имате притеснения за някакви книжа.

 26. ЗА ЗЛАТИ: Добреееее.Сега трябва да ми зададете така въпроса,че да ви отговоря утвърдително или отрицателно. Имала ли сте проблеми с тази бременност,че видях тук нещо подобно или може пък да е било някакво колебание

 27. Здравейте казвам се Ралица Ангелова, р. 07.07.1979г. в гр.Видин в 00:05ч. събота. Въпросът ми е: Ще стана ли до две години майка?

 28. ЗА РОРИ: Рали,вие ще станете мама,още преди да са минали 2 години. Голяма вероятност има да забременеете след около 7 месеца.Тук,до два дни,отново ще се обсъжда темата за децата при вас.

 29. Здравейте,казвам се Мая петрова-родена на 27.05.1973г в София в 18.30. Интересува ме кога най-сетне ще започна работа някъде, където ще ме ценят като професионалист и ще се чувствам добре-за няколко години смених 3 работни места. Предваритално Ви благодаря

 30. ЗА МАЯ: Мая,трябва да знам дали в момента работите,за да ви отговоря-)))

 31. Здравейте, работя в момента и слава богу не съм спирала. Но не се чувствам на мястото си, в началото всичко е наред-но после се появяват хора, които превръщат живота ми в мъчение и аз тръгвам към следващото работно място. И така- отново и отново. В момента очкаквам от 2 места отговор за нова работа.

 32. ЗА МАЯ: Ще започнете нова работа до 3 месеца и половина,която ще ви хареса.Нямам представа,коя ще изберете,ако ви се обадя от двете места,но със сигурност ще е стабилна.

 33. Мария Says:

  Здравейте, казвам се Мария Тошкова Петрова родена съм 30.09.1978 в Ботевград 02:35 часа. Искам да попитам дали в следващите 2 г. ще се омъжа и дали съм срещнала вече човека за когото да се омъжа или това предстой. И ще бъде ли успешен.

 34. ЗА МАРИЯ: Е,много въпроси ми задавате. Да,има вероятност и то голяма да се омъжите до две години и то ще е по любов. Относно брака ви. Първо ,вие сте човек,който обича да е свободен и даже не мога да си представя да сте домакиня и съпруга,освен това сте и доста ревнива,така че,дали ще еуспешен или не-всичко зависи от волята на човек…

 35. Орлин Says:

  Здравейте, казвам се Орлин Генчев, 30.11.1985, интересува ме дали връзката с момиче, родено на 01.03.1983 ще бъде успешна и ще доведе до нещо по-сериозно?

 36. ЗА ОРЛИН: Въпросите свързани с връзки,искам да ми се изясняват много добре.В смисъл такъв,че астрологията не разпознава думи като “ успешен връзка“ или „нещо по-сериозно“.Ако питате дали би могла да се задълбочи до такава степен,че да живеете заедно, например или да създадете семейство,то бих ви посъветвала да не залагате големи надежди на това. Не е вашето момиче.

 37. Костадинка Says:

  Казвам се Костадинка Димитрова. Родена съм на 07.06.1979 г. Искам да попитам кога ще се омъжа и кога ще стана майка. При мен нещата се случват много бавно и трудно във всяко едно отношение. Благодаря.

 38. ЗА КОСТАДИНКА: Брак ще имате сле 33 годишна възраст.Ами трудно става при вас,защото такова е изпитанието на душата.Не ви е дадено семейство още,защото целта в този ви живот е първо да се развиете с добра основа,защото после,след като сключите брак и след 40 години ще помислите и за себе си като кариера,като материлана подсигуреност,а като нямате основата ще се сринете. За деца,няма как да кажа само от датата.

 39. Мария Says:

  Здравейте, Кабала! Искам да попитам ще се получат ли нещата между мен,Мария- родена съм на 15,08,1980г., и Кристалин роден на 17,05,1989г. Кажете ми ако е възможно и нещо занапред при мен в личен аспект. Благодаря и усмивки от дъждовна София.

 40. Lili Dimitrova Says:

  Казвам се Лили Димитрова. Искам да попитам какво ще е бъдещото на брат ми Деян Димитров 07.02.1991, ще успее ли да справи с трудностите.

 41. Вероника Пламенова Says:

  Здравейте казвам се Вероника Пламенова родена на 25.06.1982 г. в 06,30ч. въпросът който искам да Ви задам е дали скоро ще срещна човека с когото ще прекарам живота си?

 42. Мая Милчева Милушева Says:

  Здравейте,родена съм на 14.05.1979 г ,въпросът ми е има ли шанс изобщо през живота ми да съм щастлива,тъй като от доста време не се чувствам изобщо добре в духовен план и си мисля,че в нищо не ми върви и постоянно съм нещастна…

 43. ЗА МАРИЯ: Първо да ви попитам колко хора ми пишете от един и същи адрес? Второ-не разбирам въпроса-какво значи нещата да се получат-за връзка ли говорим,като любовна или вече я имате и сте стигнали до брак?. Аз тук виждам при вас,че сте имала възможност за създаване на семейство,обаче и много неочаквани неща,промени,свързани с тази връзка. Трябва да промените начина си на поведение и мислене,защото непрекъснато попадате в „дупки“.Вярно е,че знаете как да се измъквате,но трябва да свиквате и да се адаптирате,а не да се опъвате.Виждам,че сама си създавате проблемите и упорито не искате да приемете действителността,надявайки се,че нещата ще се оправят.Възможност за стабилна връзка,в смисъл да създадете семейство,имате след 30 годишна възраст.

 44. ЗА ЛИЛИ ДИМИТРОВА:Брат ви е изключително колеблив и това,че е способен да раздробява всяко нещо и да търси подсмисъла му му играе много лоша шега.Виждам някакви големи притеснения във връзка с работа или пари.Някакви страхове има за здравето си,но пък и голяма борба има при него.Не е от хората,които ще се оставят на течението.Вярно,че е много,ама много колеблив,обаче като кипне-взема решенията от раз( имайте предвид,че той всичко е обмислил предварително-само така изглежда-)))).На него му е даден възход.Това,че е малко странен,не значи,че има кой знае какви проблеми.Тази година му е ключова и много важна.Взаимоотношенията му с жена ще са на първо място.Той е от хората,които,за да се обвържат,трябва да намерят само и единствено своята духовна половина. Брат ви може да се насочи към дейности,свързани с окултизма или религията.

 45. ЗА ВЕРОНИКА ПЛАМЕНОВА:След около година и половина ще срещнете човек,с който можете да продължите живота си.Аз тук виждам при вас някаква раздяла,значи сте имала някой,с когото сте била и сте мислела,че е мъжът на живота ви.

 46. ЗА МАЯ МИЛУШЕВА:Всеки може да е щастлив,то това си е относителна категория.Всичко зависи от това,какво искате вие.Много сте разчитала на близки хора или сте се опирала на тях за съвет.Това,определено е било грешка-получила сте срив.Освен това,вие трябва да изживявате нещастни връзки,заради кармични нерешени уроци.ВИе е трябвало да намерите от рано мястото си в живота-определено ви се е отдало трудно.Ако не сте постигнала независимост,сега ще трябва да правите всичко отново. Дадени са ви промени в личния живот,семейството и работата,но като гледам,то причината е във вас,защото съдбата ви дава шанс,вярно много бавничко,но все пак сигурно,да излезете от това състояние,което сте в момента.Специално в личен план ще получите глъдчица въздух малко по-късничко.Сега е време да постигнете нещо в материалната сфера.

 47. Maria Berova Says:

  Здравейте,

  Казвам се Мария Берова, родена съм 16,04,1982г.Предстоят ми поредица от изпити следващите няколко години, първия от които е в средата на тази година. Интересува ме дали ще го взема и дали цялото ми обучение ще мине успешно.

  Благодаря

 48. ЗА МАРИЯ БЕРОВА:Да,изпита си ще го вземете без проблем,както и обучението ви ще е добро.Очаква ви добро развитие.

 49. Здравейте, отскоро започнах да се интересувам от астрология и номерология и е някак като вълшебство да знаеш че всичко се свързва с числата! Искам да задам въпрос за Съдбовната забрана за брак как се изчислява Родена съм на 28.07.1980

 50. ЗА ИВЕЛИНА: Тази забрана за брак не е задължение,а по-скоро съвет да не го правите.Изчислява се на база периодите в живота,т.е.сравняват се етапите,които са 3 на борй,както и съответните реализации,както и транзитните години и астрологичните домове,под чието влияние ще сте през съответния период.То не е до изчисление,а до анализиране на числата.

 51. Боряна Says:

  Здравейте,знам,че всички задават своите банални въпроси и аз няма да остана по-назад.Искам да разбера дали скоро ще се появи мъж в живота ми,който да ме обича,а не само аз да изпитвам подобни чувства.Благодаря.

 52. ЗА БОРЯНА: След година и половина ще имате такава връзка,на взаимност и разбиране.

 53. ПЕТЯ ПЕТРОВА Says:

  Здравейте, Кабала! Родена съм на 22.01.1971 г. между 9.30 и 10 ч. сутринта. Чела съм доста за господарските числа 11 и 22, много от написаното за число 22 е характерно за мен, но някак си усещам че животът ми е каша. За всичко, което се е случвало и се случва с мен съм обвинявала единствено и само себе си.За миг не съм си и помисляла дори камо ли да го направя – да обвиня друг за това, което ми се случва. В същото време съм с дълбокото усещане, че неправилно и неразумно се обвинявам, въпреки това продължавам да го правя.Имам един брак, от който имам голям син. Почти дванадесет години живях с друг мъж по съвместно съжителство без брак, от който имам друг син на 9 г. Обичам децата си,макар големият ми син да не живее при мен.От три месеца по стечение на обстоятелстватаизлязох на квартира, макар да имам собствен дом. Започнах да изпитвам непоносимост към дома си и всичко, което правя в него.Малкият ми син живее с мен, чувствам се добре и въпреки това понякога изпитвам ужасното чувство, че предизвиквам съдбата си (макар че смятам, че се боря достойно). Предстои ми, надявам се, съдебно дело за родителски права над детето- изпитвам притеснения, естествено, но мисля че съм поела в правилна посока. Интересуват ме връзките ми с хора родени съответно на 05.08.1950 г. и 05.09.1969 г.
  Благодаря предварително!

 54. ЗА ПЕТЯ ПЕТРОВА: Не съм наясно точно какво търсите от мен като отговор. Какво значи,че ви интересуват връзките ви с някакви хора. Това е доста отвлечено понятие.Разбира се,мога да го направя, но това изисква подробен анализ срещу заплащане.За това ви съветвам просто да поставите много точно въпроса си,за да мога веднага да отговоря.

 55. Тихомира Says:

  Родена съм на 9.01.1974 в София в 6 часа и 20 сутринта омъжена съм от 5 години , но нямам деца дали скоро ще имам. Благодаряви!

 56. ЗА ТИХОМИРА: Няма да е скоро,миличка. Не знам какво точно сте имала предвид с въпроса си,но няма да е поне тази година. При вас,децата ще дойдат малко по-късно в живота ви.

 57. здравейте Кабала.Родена съм на 15.09.1963 да ми кажете нещо за здравето ми.благодаря предварително

 58. ЗА НАТАЛИЯ И ДИАНА БАКЪРДЖИЙСКА: НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ ТОВА,ЧЕ ВЕЧЕ ОТГОВАРЯМ САМО НА ПО ЕДИН ВЪПРОС.ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ ЗАПЛАЩА. РАЗБЕРЕТЕ МЕ ПРАВИЛНО. НИМА ХОРАТА,КОИТО СИ ПЛАЩАТ СА С НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНИ-))))ВЕРОЯТНО -ДА.МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ТОВА,КОЕТО ПРАВЯ…

 59. ЗА ВАНЯ: Дайте ми час и място на раждане.Данните няма да ги покажа в блога.

 60. Тони Петрова Says:

  Здравейше kabala,преди два месеца моята дащеря се раздели с приятеласи.Има ли шанс да се съберат отново?

 61. glezli4ka Says:

  здравеите!казвам се Мая родена на 25.05.1987г.Искам да попитам дали ще се събера с бившия ми приятел-диян 20.07.1987

 62. ЗА ТОНИ ПЕТРОВА: Дъщеря ви няма да се събере с приятеля си.

 63. ЗА glezli4ka: Не,нямате шансове да се съберете с бившия си приятел. Някаква ревност виждам във взаимоотношенията ви,които сте имали…

 64. мими Says:

  Родена съм на 15.12.1970 г. Ще подновим ли връзката си с Дани – роден на 24.11.1964 г.

 65. ЗА МИМИ: По-добре е да се огледате около себе си. Връзката ви няма да бъде подновена,но дори и да стане,при всички случаи взаимоотношенията ви ще ви доведат до окончателна раздяла.

 66. иван Says:

  Здравейте от мен! Иван Георгиев Чергев роден на 21.03.1987,не ми дава мира хем не ми и пyка,но в действителност раних страшно много моята бивша приятелка-Стела,1.07.1987 .. дали е правилно да я търся за да и се извиня за стореното или да си чакам наказанието,от нея или от съдбата??

 67. ЗА ИВАН: Стела ли ви накара да ми пишете? Защото тя също ми е задавала въпрос тук. На този въпрос няма как да отговоря-това си е лично ваше решение.Ако обичате един човек ще му се извините,освен ако не страдате от чувство за превъзходство. Ако сте си търсил повод да се разделите,то сте го намерил и не виждам за какво наказание ми говорите…

 68. ЗА ВЕСЕЛИНКА: Вие сте започнала да се оправяте вече и като че ли това заболяване е по-скоро на хронична основа. Не бих казала,че имате направена магия, по-скоро ви е дадено да преминете през препятствието и да го отработите като болест.Знаете,че всяко заболяване се дава,заради нещо и когато отказваме да се променим,просто се появява болест,която ни принуждава да действаме по нов начин.

 69. веселинка Says:

  казвам се Веселинка родена съм на ….
  здравословно не съм добре ще се оправя ли скоро,имам ли направена магия

 70. десислава Says:

  здравейте искам да ви попитам понеже съм регистрирана в общината за общинско жилище ще ми дадът ли скоро апартамент че чакам вече много години и няма резултат

  благодаря предварително

 71. десислава Says:

  забравих да напиша рожденната си дата 18.10.1978г

 72. Георги Георгиев Says:

  Здравей,Кабала.Искам да попитам каква е прогнозата Ви за бизнеса ми и също имам притеснения относно здравето ми.Роден съм на 06.03.1969г. в гр.Кърджали.Благодаря Ви,предварително!

 73. Цветелина Says:

  искам да ви попитам ще си намеря ли хубава работа родена съм на 09.09.1989

 74. ЗА ДЕСИСЛАВА: До 4 месеца,вие ще имате отговор,отностно общинското жилище.

 75. ЗА Георги ГЕОРГИЕВ: Честно казано,не мислех да ви отговарям,защото вече сте ми задавал въпрос,но ми стана интересно,че питате за здравето си. Ще ви кажа,че по рождение ви е дадено изключително здраве и много добра енергетика и за да имате сериозен проблем, то определено сте нарушил някой Природен закон. Не знам точно от какво се оплаквате в момента,но при вас е слаб черният ви дроб и жлъчката. Много силно е застъпено влиянието на огъня при вас и Металът,което същ може да доведе до проблеми,като аритмия,например,тахикардия. Проблеми можете да имате и с далака,защото той също е слаб орган при вас.Ако поддържате здравето на бъбреците си и дебелото черво,ще се нормализира положението на петте елемента в оганизма ви. От езотерична гледна точка,заболяванията ви може да са породени заради жена и дете,което замесено в тези отношения.

 76. ЗА ЦВетелина:Уточнете израза „хубава работа“? Не мога да знам,както влагате в това.За някои е свързана с престижа,за други със заплащането. Искам да знам и дали работите в момента.

 77. Цветелина Says:

  извинете ме говоря за заплащането като цяло

 78. ЗА ЦВеТЕлина: До месец и половина ще ви заинтересува предложение за работа,но определено няма да ви хареса като условия,така,че дори и да го приемете,няма да сте доволна и ще се откажете.За момента не виждам положително развитие при вас за това,което търсите.

 79. ангелина Says:

  Родена съм на 31.07.1968година.Интересуваме имам ли здравословен проблем?Работя в едно ателие но заплащането не ме удовлетворява ,ще намеря ли друга работа за по добро заплащане?Предварително благодаря!Лек и успешен ден!

 80. мария въкина нинова Says:

  имам много хубаво семейство,но жижотът ми е пълен с много трудности.Постоянно се грижа за някого.Смятам,4е много съм постигнала,но с непосилен труд.Дали мога да се надявам и аз да се порадвам на живота?Родена съм на 27.07.1959г между13.30 и14 4аса

 81. ЗА АНГЕЛИНА: Не знам какво ви притеснява,но определено нямате здравословен проблем.

 82. ЗА МАРИЯ ВЪКИНА НИНОВА: Колкото и да ми се иска да ви зарадвам-)))),трябва да ви кажа,че на вас ви е писано непрекъснато да се трудите и да се грижите за някого в този живот. Не го приемайте като наказание. Просто,вечно ще има някой,който ще се нуждае от подкрепа,особено във вашето семейство и все ще се налага да оправяте нечии каши-)))). Но сте и свикнала с това и независимо,че чувствате умора, ако се отдадете на „мързелуване“,това напрежение ще започне да ви липсва-))))

 83. мария въкина нинова Says:

  Много Ви благодаря.Като 4е ли о4аквах този отговор.Никога не сьм смятала живота си за наказание,по-скоро за избор

 84. Меги Says:

  Имам ли възможност за професионално израстване на настоящата работа?

 85. Пацо Says:

  здравей! искам да те питам само, аз ли нямам късмет и съдбата ми е такава или все правя (?повтарям?) някакви грешки, от които си патя? Говоря и в личен и професионален план. Надявам се поне ти да ми дадеш малко яснота за това, което още не знам! И аз благодаря от сарце!

 86. Пацо Says:

  21.12.1987 година 🙂

 87. ЗА МЕГИ: Възможностите ви за професионално израстване, като социално положение и кариера,няма да са много добри. По-скоро,можете да печелите добри пари,но не и да получите признание по смисъла,който си мисля,че влагате.

 88. ЗА ПАЦО:Как пък все някой си мисли,че точно той нямал късмет??? Проблемите,обикновено идват от вас самия.Вие имате кармична обремененост,свързана с това,че сте бягал от отговорности в любовта в минали прераждания. По принцип,на вас ви е дадено да преживявате раздели и дори да се стигне до развод,при евентуален брак. Прекалено сте чувствителен и с това прекалявате.Не разбирам,защо си мислите,че когато ви казват нещо,винаги има някакъв скрит смисъл. Склонен сте на компромиси,но вашата емоционалност дразни,понякога. Надявам се,че сте учил или учите,защото това ще ви помогне в живота ви. Съдбата ще ви даде много добри възможности,а вече от вас зависи,дали ще циклите около връзките или ще се огледате и успокоите.Само така ще получите някакво развитие.

 89. Здравейте, исках само да Ви благодаря за прогнозата,която направихте за работата ми преди 3 месеца- стана както ми казахте-след 10 дена започвам на ново място-дано този път съм попаднала на верния път. Страхотна сте!
  Желая Ви много здраве!

 90. Благодаря ви,Мая-)))Радвам се,че съм помогнала и ми е приятно,когато получавам ответен отговор,та дори и да е информация,че нещо съм объркала.Благодаря ви,още веднъж!

 91. Меги Says:

  Кабала, благодаря Ви за отговора. За парите позна. Получих една скромна сума под формата на премия, макар че изобщо не я очаквах, имайки предвид кризата, в която е страната ни. Като се замисля, и това само да е, пак не лошо, ще мога да се грижа и да помагам на хората, които обичам. Парите не са най-важното, но и без тях не става! Желая ти много поводи за усмивка!

 92. Здравейте,Кабала бих желала да знам дали ще започна работа на борсата с обезщетение 127лева до 15092009година.Родена съм на 14031950година в13часа и 20минути.Предварително ВИ благодаря.

 93. ЗА РУМЯНА:Не разбирам,как ще започвате работа на борсата???По няколко начина мога да разбера въпроса ви.От една страна ми говорите,че ще започвате работа,а от друга,че чакате обезщетение???

 94. Неправилно съм задала въпроса ,дали борсата ще ми предложи работа тъйкато съм безработна и получавам обезщетение от 127лева което е до 15092009година. Не съм безучастна упорито и аз търся работа но не виждам светлинка в тунела спед 15092009год. Оставам без средства за препитание и това ме притеснява .От бюрото нищо непредлагат и затова се обръщам към ВАС. Родена съм 1403.1950 в13ч 20м ИЗВИНЯВАЙТЕ И ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ,ЧЕ МИ ДАДОХТЕ ВТОРИ ШАНС НА ВЪПРОСА.

 95. ЗА РУМЯНА: Работа от борсата не трябва да очаквате,но вие ще си намерите сама такава,въпреки,че ще имате някакъв проблем със подписването на самия договор.Може би няма да ви удовлетворяват условията и ще се наложи да се нагодите към тях. До един месец вече ще „виждате свелинката в тунела“.Сега само,ще трябва да изтърпите тези временни финансови ограничения-))).

 96. СТЕФКА Says:

  Здравейте, Кабала иска ми се да Ви задам един въпрос – Казвам се Стефка Златева и съм родена на 31 03 1979г. Интересува ме, кога мога да очаквам да срещна нов човек в живота си. Благодаря предварително за отговора.

 97. ЗА СТЕФКА: На вас ви е дадено да срещнете любовта след 30 годишна възраст. Дори, бих казала,че е твърде възможно да избирате между двама души и се надявам да направите правилния избор-)))).

 98. Димитър Иванов Стаев Says:

  Роден съм на 07.10.1975г. искам да знам кога ще създам семейство и дали ще бъде щастливои това ли ще бъде човека . Ще има ли промяна в материалното ми състояние.

 99. Александра Says:

  Здравей, kabala! През тази година претърпях неуспешна /гроздовидна/ първа бременност. Медицинската статистика казва, че може и втората да бъде такава. Признавам си, че малко ме е страх, а въпросът ми е ще забременея ли с нормална бременност отново /в началото на 2010г., когато мога според лекарите/? Рожденна дата – 16.06.1981

 100. Здравейте,Александра!Ще можете да забременеете абсолютно нормално.Ще имате някакви притеснения,които,като че ли ще забавят самото забременяване,но вие не трябва да се притеснявате. Бих искала да ми дадете часа си и мястото си на раждане.Данните няма да бъдат публикувани.

 101. Alexandra Says:

  Здравейте!!! Много благодаря за бързия и положителен отговор!!! Родена съм в Шумен, в 8 без 10 вечерта. Още веднъж благодаря!! Дано наистина е така.

 102. Е,той положителният отговор се получи,защото си зададохте правилно въпроса,пък и всичко сочи,че ще си забременеете-))))>В картата ви,наистина присъства евентуален аборт,в случая е този,но си има и всички показатели да си забременеете нормално и да си родите здраво,пухкаво и красиво бебе-))))

 103. Ивайло Лалов Says:

  Здравей кабала,моля да ми кажете ще имам ли нова връзка с момиче скоро. Роден съм на 15.04.1976г.Благодаря Ви.

 104. ЗА Димитър Иванов Стаев: Вие ще създадете много късно семейство,но за сметка на това ще е здраво-))). Относно промяната в материалното ви състояние,то си ви е дадено непрекъснато да се развивате и да сте нагоре,но ме учудва защо стоите на едно място. Ще се наложи пак да учите или да се преквалифицирате,за да успеете.
  П.С.Оторизацията става,когато започна да отговарям на въпросите.Така по-лесно ги виждам,а не ги търся по страниците.

 105. ЗА ИВАЙЛО ЛАЛОВ: Връзка,скоро няма да имате. Не ме питайте кога-))))Няма как да знам,след като отговорът отхвърля възможността да е скоро.Интересно,вие трябва да сте в чужбина. Сега не мислете за връзка,а се ориентирайте да живеете извън страната. Прекалено много държите на взаимоотношенията и това ви стопира по някакъв начин,като развитие.До 39 години,вие ще създадете семейство.

 106. ЗА ИВАЙЛО ЛАЛОВ: Връзка,скоро няма да имате. Не ме питайте кога-))))Няма как да знам,след като отговорът отхвърля възможността да е скоро.Интересно,вие трябва да сте в чужбина. Сега не мислете за връзка,а се ориентирайте да живеете извън страната. Прекалено много държите на взаимоотношенията и това ви стопира по някакъв начин,като развитие.До 39 години,вие ще създадете семейство.

 107. Борислава Says:

  Здравейте, живея от доста години в чужбина (Франция) и от 4 години живея с приятеля си там, когото много обичам. Проблемът е че родителите ми тук в България не знаят за него и едва ли ще приемат връзката ни, защото е чернокож. Той също страда от факта, че нямам смелост да обявя връзката ни пред нашите. Много ми е трудно. Искаме да се оженим и да бъдем заедно, ще стане ли изобщо това?
  Казвам се Борислава Руменова Борисова, родена съм на 16.03.1983, сряда,приятелят ми – Dogomeke Meite, роден на 06.07.1982. Моля Ви, ако можете да ми помогнете с отговор.
  Благодаря Ви!

 108. ЗА БОРИСЛАВА: Аз си мисля,че родителите ви не са проблем.Какво значи,че нямало да го одобрят? Те ли ще живеят с него или вие? Аз не ви виждам да сключвате брак с този мъж. Развръзката ще е неочаквана и е възможно да се съобразите и с родителите или с някой друг,за да не просъществува връзката ви. Като гледам и числата ви,ще ви посъветвам да не сключвате брак сега.Изчакайте след 27 години и тогава решете. Времето не е подходящо нито за вас,нито за него.

 109. магдалена Says:

  здравейте Кабала, казвам се магдалена и съм родена на 23.11.1959г.-въпросът ми към Вас е кога ще продам жилището си в което живея ? с уважение магдалена

 110. стефка Says:

  много ви благодарв за отговора,желая ви много успехи , здраве и много любов във всяко едно начинание.

 111. ЗА МАГДАЛЕНА: Този въпрос ми го задавате за трети път.Ако броя и това,че сте писали и на мейла,значи са 4. От къде сте сигурна,че ще продадете жилището си? Аз ви казах тогава,че няма да го продадете скоро и ако изобщо стане,преди това трябва да направите нещо друго.Нямам идея какво е то.Просто аспектите показват,че се налага адаптация и приспособяване. Няма да ви отговарям вече на този въпрос. Все пак, знаете,че всяко следващо питане е платено.

 112. искам да попитам ще се преместим ли със жена ми и сина в ново жилище и ще успея ли да го изплатя без заем

 113. Румяна Says:

  Здравейте! Ще продължа ли да работя в сегашната фирма,или ще започна работа на друго място? /тук съм в неизгодна позиция-в тази фирма т.е./

 114. Румяна Says:

  …да допълня-06.04.1970г 15ч30мин

 115. ЗА РУМЯНА: Отговаряла съм вече на ваши въпроси.Преди време бяхте писала,че не сте искала да ме подведете,а сте го направила несъзнателно…Приех го.Не и сега. Написала съм,че отговарям само на един въпрос.Всеки следващ ще трябва да заплатите.

 116. здравейте казвам се иван роден съм на 28.01.76г вапроса ми е ще се преместим ли скоро в ново жилище и ще успеа ли да го изплатя без заем.в петък ви писах но незная дали се е получило.

 117. ЗА ИВАН: Искам да знам дали това ще е първото ви жилище или ще купувате ново.Това има значение.

 118. преди брака ми си купих собствено жилище което е малко но живем в него,жена ми има малък дял в наследствена къща сега започва строеж и остъка от жилището ще го доплащаме.

 119. ЗА ИВАН: В случая,няма как да е скоро преместването,след като сега ще се строи-)))). По принцип ще можете да го изплащате с ваши пари,но преди това ще имате проблеми с този,който строи жилището,както и проблеми около него.

 120. Здравейте!Родена съм на 24.01.1977г. в гр.Горна Оряховица.Въпросът ми е- ще срещна ли и кога моята половинка в живота, с която да създам семейство.Самотата е мой спътник вече много години. Благодаря Ви предварително

 121. ЗА НАДЯ: Вие приключвате периодът на самота.Така ви е било дадено.От 32 години до 40 ще имате реалните шансове да срещнете половинката си и да създадете семейство.

 122. имам ли бъдеще с пецо. Родена съм на 8.07.1968г , а той на 24.11.1964 г.

 123. ЗА ВАЛЯ: Конкретизирайте въпроса си отново.

 124. Подхождаме ли си при положение, че аз съм „рак“, а той „стрелец“ – огън и вода?

 125. ЗА ВАЛЯ: Слънчевите знаци нямат нищо общо с действителните карти на индивидите. Ако погледна принципа на петте елемента,водата потушава огъня и се явява т.нар.“ жена“ на огъня,така че,защо не…Когато се проследяват взаимоотношенията няма значение водата,огъня или земята. Вие можете да сте рак,но във вашия хороскоп да преобладава огненият елемент. За това се изследват всички аспекти межд двете карти,като особено важно е положението на луната,венера,марс и слънцето.

 126. Снежка Says:

  Здравейте! В края на миналата година смених работата си, но по-късно разбрах, че съм сбъркала. Сега отново търся. Ще имам ли шанс в скоро време да намеря работа, която да ме удовлетворява като професионално развитие? Родена съм на 04.08.1970 г.

 127. ЗА СНЕЖКА: Прекалено много амбиции имате,като някои от тях не са за вас-))).Работа ще намерите до месец,но пак няма да сте удовлетворена в професионален план. Като че ли,всичко се върти около чужбина или някакви договорни отношения,свързани с чужденци. Единственият начин,който виждам е да се нагодите за момента към създалите се обстоятелства. Само така ще имате изгледи за успех.

 128. Борислава Says:

  Здравейте, нещата между мен и моя приятел май приключиха, след като се прибрах във Франция, той ме напусна заради това че нямам смелост да призная на родителите си за нашата връзка. Незнам какво да правя, искам да сме заедно, обичам го много. Какво е заплащането, и по какъв начин мога да заплатя? Благодаря Ви.

 129. ЗА БОРИСЛАВА:Аз не знам точно какво искате,за да ви кажа за заплащане.Пишете ми на мейла,за да се разберем.

 130. Здравейте,карам курс на обучение към сдружение за личен асистент и домашен помощник.След обучението ще получа ли работа.Родена съм на 14031950 в 13h 20мин.Благодаря ВИ ,предварително.

 131. десислава Says:

  Здравейте, бихте ли могла да ми кажете дали една раздялата сега със съпруга ми (роден на 20.12.1969 г.) ще е правилното решение за мен и за дъщеря ми (родена на 21.06.2006 г. 15.45 ч. в Германия) и дали един развод е изобщо правилното решение.

  Бихте ли могла да ми кажете нещо за моето лично развитие.

  Казвам се десислава, родена съм на 17.06.1973 г. Благодаря много предварително!

 132. десислава Says:

  Едно допълнение…. десислава, родена съм на 17.06.1973 към 11.30-12.00 ч. неделя наобяд.

  Благодаря много предварително!

 133. ЗА РУМЯНА: Въпреки,че ще имате някакви проблеми в семейството си,заради този курс,вие все пак ще си намерите работа, благодарение на него, но няма да е веднага.

 134. ЗА ДЕСИСЛАВА: Това кое е правилно и кое не е субективно. Вие сте тази,която ще трябва да поеме последствията,така че задайте въпроса си по-конкретно.

 135. Виолета Says:

  Здравейте,казвам се Виолета, родена съм на 16.03.1977г. в 23.15ч. в гр.Ямбол.Ще срещна ли някога мъжа в живота си, с когото ще създам дом и деца ?Благодаря ви предварително!

 136. ЗА ВИОЛЕТА: Вие,по принцип си имате проблеми в личните отношения,но и прекалявате с изискванията си и очакванията. Ще създадете семейство,но това ви е дадено по-късно. Освен това, трябва да се поизчистите от тези мисли,защото идват от минал живот и ви дърпат назад… Мъжът ще се появи,когато осъзнаете,че в този живот вие ще давате повече,без да получавате това,което си мислите,че заслужавате.

 137. Благодария ти Кабала!Бъди жива и здрава !

 138. скъпа Кабала бих искала да разбера дали ще имам общо бъдеще с ЕДИН МЪЖ ,или ще е по добре да остане в миналото-РОДЕН Е НА 09.03.1987аз съм родена на 19.07.1990 ще ви бъда много благодарна ако намерите време да ми отговорите.

 139. ЗА ИВА:Уточнете думата „бъдеще“. Имала сте връзка и сте се разделили и сега искате да знаете дали бихте имали пак връзка или искате да знаете дали ще създадете семейство заедно?

 140. да имахме вразка но се разделихме и искам да разбера дали ще се съберем отново.Благодаря ви за отговора.

 141. ЗА ИВА: Имате реални шансове да продължите връзката си и ще го направите,но трябва да промените вие вашето поведение. Този мъж обича свободата и държи на собственото си пространство.Не му отнемайте и него.Вие сте тази,която създава проблеми и като че ли сте и ревнива.

 142. Здравейте, Кабала. Родена съм на 28.01.1976. С това с което се занимавам се изплъзва сякаш между пръстите ми и не мога да направя нищо. Сякаш губя почва под краката си и не мога да контролирам събитията покрай мен. Сякаш всичко е било мираж и сега започва да изчезва- приятели, обкръжение, работа. Целият ми живот се променя не по начин който ми харесва. Можеш ли да ми кажеш нещо?
  Извинявам се ако не формулирам правилно въпроса

 143. ЗА ТЕОДОРА:ВИЕ не задавате въпрос,а само споделяте,че имате проблеми. Така ще е тази година,така,че се въоръжете с търпение. Трябва да вложите в ред личните си отношения. Началото на следващата година ще си отдъхнете.

 144. ДЕСИСЛАВА Says:

  Здравейте, мога ли да очаквам отговор, в следващ майл бях конкретизирала въпроса си. Много благодаря!

  Десислава (родена съм на 17.06.1973)

 145. ЗА ДЕСИСЛАВА: Съжалявам, но или не съм получила новият ви въпрос или без да искам съм го изтрила. Ако не ви затруднява,бихте ли го изпратила отново?

 146. Извинявам се за неточността и благодаря. Бих искала да ти задам въпрос ако имаш възможност да ми отговориш. Ще спася ли бизнеса си или няма шанс?
  Мерси

 147. Здравей, Кабала, писах ти на мейла, надявам се да ми отговориш дали ще ми изготвиш прогнозата, благодаря

 148. ДЕСИСЛАВА Says:

  Здравейте отново, случва се, няма нищо и благодаря много за отговора 🙂

  Въпросът ми е:

  – ако се разведа със съпругът ми (роден на 20.12.1969 г.) ще бъда ли финансово осигурена и доколко (имам няколко бизнес идеи а и в момента работя като едноличен търговец в медиите, но въпросът е ако съм сама с дъщеря ми (родена на 21.06.2006 г.) дали ще мога да се справя да работя и да имам добри финансови възможности.

  – ще срещна ли любовта, мъж, когото си подхождаме и има ли изгледи за второ дете

  Много благодаря!

 149. Имам един въпрос и Ви моля за Вашия съвет Родена съм на 08.10.1960 г. Иска ми се да открия фирма и да кандидатствам за откриване на букмейкърски пункт. Това начинание обаче е свързано с много инвенстиции, с които аз не разполагам в момента. Ако взема на заем пари и го направя, дали ще бъде успешно и ще мога да си възвърна направените разходи или няма смисъл да се впускам в още губещи начинания, при условие, че имам достатъчно кредити. Не се притеснявам да работя колкото и време да ми отнема това, но ме притеснява неизвестното. Благодаря Ви.

 150. ЗА ДЕСИСЛАВА: Така зададен въпросът е доста сложен,в смисъл,започвай с „Ако“. Ако искате,нека да опитаме с “ да се разведа ли или трябва ли да се разведа със съпрога си и ще бъда ли финансово независима от него“. Тук няма как да правя големи анализи.Мога само да отговарям на въпроси,които предполагат Да или Не.

 151. здравейте Кабала.Ще започна ли работа,на която бях на интервю на 4.09(петък).Предварително Ви благодаря.

 152. Здравейте! Аз съм Еми, родена съм на 28.07.1992г. към 3 и 15 на обяд и искам да попитам кога ще срещна моята половинка от противоположния пол, защото вече съм на 17 а не съм имала приятел до сега и не знам до кога ще съм сама?

 153. ЗА ТЕОДОРА: За съжаление,моят отговор няма как да е положителен. Проблеми имате с печалбите, както и доста забавяния в реализирането на дейността ви,така че е по-добре да се насочите някъде другаде.

 154. Наталия,ще ти изготвя прогнозата,но бих искала това да стане след 15.09. Заминавам на почивка и ще се върна тогава. Ще ти пиша.

 155. ЗА ДЕСИСЛАВА: Вие и сега ще успявате да се издържате сама, но относно бизнеса,ще ви посъветвам да сте вниматетелна там. Ще имате неочаквани проблеми в социален план. За момент,не ви съветвам да се разведете,но ако ви притеснява само финансовата страна на въпроса. Друга любов не виждам да срещнете скоро или поне в близката една година.

 156. ДЕСИСЛАВА Says:

  Много благодаря за отговора!

  „… Ще имате неочаквани проблеми в социален план…“ – кое разбирате социален план, нещо свързано с хора около мен или нещо с (държавни) институции? Можете ли да видите нещо по-конкретно (като това ще е срещу заплащане)?

  Много благодаря!

 157. ЗА ДЕСИСЛАВА: Картата показва някакви затруднения от материална гледна точка и с авторитети,което не изключва властимащи хора.

 158. ЗА ЕМАНУЕЛА: Задайте коректно впроса си,защото имам чувството,че не сте мислела точно върху него. Няма да останете без половинка. Просто сте романтична,но и доста ревнива, и обсебваща. Няма как да ви кажа кога,освен,ако не правя подробен анализ. Просто трябва да зададете въпроса си така,че да може да се отговори с да или не

 159. ЗА СТОЯНКА: Времето,в което сте задала въпроса не е било пдходящо,така,че можете да опитате пак,но имам големи съмнения,все пак,че няма да получите тази работа.

 160. Много благодаря за отговора!
  Искам да знам дали скоро ще срещна човека и може би като цяло ако може нещо повече за мен?
  Благодаря Ви много!

 161. ЗА ЕМАНУЕЛА: До 2-3 месеца ще имате сериозна връзка.Дали е ТОЙ или не,това няма как да кажа. Няма от какво да се притеснявате в живота си. Съдбата ще ви дава непрекъснато възможности да се развивате,но вие постоянно ще мислите за материалната си сигурност и за семейство,което ще ви пречи реално да оценявате ситуациите. Колеблива сте,така че действайте малко по-уверено.Имате качества,с които да постигнете много в живота.

 162. Здравейте, роден съм на 01.03.1967г. Искам да попитам каква ще бъде следващата година в служебно, делово и здравословно отношение за мен?

 163. Здравеите родена сьм на 09=08=1966 имам бизнес който не върви и съм го стопирала кога мога да запо4на пак

 164. ЗА РОБЕРТ: Вие направо си искате подробен анализ. Знаете,че той се заплаща. Най-общо казано,ако смятате да правите важни промени в работата си или в живота си,няма да стане. По-скоро годината ви ще е по-трудна,с по-големи отговорности и едва в края ще можете да се поотпуснете.

 165. ЗА СВЕТЛА: Няма как да отговоря на този въпрос,освен,ако не го зададете така,че да отговоря с Да или Не. Тук виждам,че вие знаете отговора на този въпрос и само търсите потвърждение от мен.

 166. Да започна ли отново да отворя ли магазин отново.Не знам отговора и за това бих желала да ми отговорите.Намерила съм магазин но съм раздвоена дали да го наема или не заради първите два неуспешни опита

 167. Стефания Says:

  Здравейте, родена съм на 25.04.1992г. тази година трябва да реша с какво ще се занимавам в професионален план. Смятам да уча химия, но родителите ми са мното резервирани. Дали да ги послушам или да правя каквото съм решила?

 168. ЗА СТЕФАНИЯ: Странен въпрос?! Дали ще ги послушате или ще направите това,което сте решила??? С какво ще се занимавате в професионален план мога да кажа,само ако ви направя анализ на картата,което се заплаща!

 169. ЗА СВЕТЛА: Въпросът ви е зададен твърде рано или поне има обстоятелства около вас,които все още се изясняват,така че не мога да отговоря на този въпрос,все още.

 170. Здравейте казвам се Таня и съм родена на 24.07.1990 в Стара Загора искам да ви попитам какви промени предстоят да настъпят в моя живот свързани с образование,работа и личек план?Най-големият ми страх е да не остана сама…ще успея ли да намеря моята сродна душа;мъжъй с който ще се допълваме и ще бъдем щастливи?Благодаря предварително за отговора ви. 🙂

 171. ЗА ТАНЯ: Задайте конкретен въпрос още веднъж,защото моментът не е бил подходящ,за да дам отговор.Иначе,така,като гледам,по-скоро ви интересува най-вече брака или връзката,отколкото всичко останало-)))

 172. Здравейте 🙂 това,което ме интересува по-конкретно е дали догодина ще бъда приета с психология в Пловдивския университет и дали за вбъдище аз ще открия подходящ партньор, с който ще имаме щастлив брак и ще създадем здраво семеиство?Пиша здраво понеже биологичната ми майка е била болна от шизофрения,аз съм здрава,но никак не бих искала един ден децата ми да са генети4но обременени.. Много ви благодаря отново за вниманието и за отговорите..

 173. ЗА ТАНЯ:-)))Много бързате да зададете въпросите си. Копирайте всичко това отново след 16 часа днес или утре…Луната е без курс,а няма никаква връзка,между планетите,които определят висшето ви образование, както и възможностите за здравото семейство. Ако искате ми напишете часа си на раждане.Няма да публикувам данните ви.

 174. Не желая да получавам писма от Вас. Моля кажете ми как да стане

 175. ЗА TIPI: Писах ви на мейла,но ще ви отговоря и тук. Вие просто се отбелязала със стикче „Известявай ме за последващи по ел. поща“ и сте се абонирала за темата. Ще трябва да направите обратната стъпка

 176. Здравейте,това което ме интересува по-конкретно е дали догодина ще бъда приета с психология в Пловдивския университет и дали за вбъдище аз ще открия подходящ партньор, с който ще имаме щастлив брак и ще създадем здраво семейство?Пиша здраво понеже биологичната ми майка е била болна от шизофрения,аз съм здрава,но никак не бих искала един ден децата ми да са генетично обременени.. родена съм към два след полунощ,но не мога да ви кажа точен час понеже баща ми не е напално сигурен,а само тои е единственият до когото мога да се допитам за това..Благодаря много 🙂 🙂 🙂

 177. ЗА ТАНЯ: Аз не виждам да ви приемат психология. За момента не виждам да създадете семейство. Що се отнася до здравето ви, по-скоро при вас има прекалено голямо умствено напрежение,така че се успокойте малко. За да се види дали имате подобно заболяване ще се наложи да се прави преглед на астрологичната ви карта. По-скоро изпитвате страх от обвързване,отколкото това,че няма да ви се случи.

 178. Благодаря 🙂

 179. Петя Иванова Says:

  Здравейте, казвам се Петя Иванова, р. на 14.10.1984 г.Съвсем скоро напуснах предишната си работа и се преместих да живея в друг град. На 02.10.2009 г. бях на второ интервю за работа и то доста примамлива като условия и заплащане, въпросът ми е ще ме назначат ли? С пожелание за хубава есен:-). Благодаря!

 180. ЗА ПЕТЯ: Ще ви назначат, но защо си мисля,че ще има проблем със заплащането и няма да е това,което сте очаквала всъщност…

 181. Здравейте мила Кабала:-) Оказахте се права (не че съм се съмнявала), наистина заплащането е по-ниско от обещаното първоначално, но мисля да приема все пак, в момента трупането на опит и увереност е далеч по-важно от парите, които така или иначе никога не са достатъчни… Стискайте палци… Желая Ви слънчеви дни!

 182. Здравейте, родена съм на 29.09.1988 година. Интересува ме как виждате бъдещето ми по отношение на образованието и професионалното ми развитие. Благодаря!

 183. ЗА ПЕТЯ: Благодаря ви,Петя-))) Ще стискам палци и ви желая късмет в професионалното развитие.

 184. ЗА ДЕЛЯНА: Това,няма как да го видя само от една дата при вас. Ще трябва да смените начина си на мислене ии начина си на живот,че тук има около вас само „запушване“. Като че ли,все попадате в задъдена улица,а пък искате да блеснете-))),че и да управлявате. Можете,ако исползвате потенциала си на дискретен човек,който ще прави компромис и ще изслушва другите.Това го умеете.Само така ще успеете да ръководите.

 185. Здравейте Кабала, моля Ви да не се публикуват имената ни и датите на раждане. Казвам се П., родена на ……….. Искам да Ви попитам дали ще живея отново заедно с …………, роден на ………. в София. Желая Ви лек и усмихнат ден 🙂

 186. Каква е целта на душата ми в този живот,за да съм щастлив? Мама и тати се разведоха,любовта „ме отбягва“…Не съм щастлив,искам живота ми да потръгне.А и ми предстои да избирам професия/мисля за международен туризъм/…Роден съм на 1…….. -В….. П. В.

 187. ЗА ВАЛЬО: Щастието си е относителна категория…Животът ти ще потръгне, когато разбереш, че не може да има само хармония между хората. Тъй като трябва да отработваш някои уроци, свързани с връзките ти, то е нормално, за момента да имаш проблеми точно там, но ще дойде период, в който ще имаш доста обожателки и ще се налага ти да правиш избор-))). Имаш добро развитие, но все още разчиташ на близките си. Добре си се насочил към туризма. Професията ти трябва да е такава, че да правиш хората щастливи, да им създаваш удобства. Ще имаш и стабилно семейство след 30 годишна възраст.

 188. ЗА PIPI: Въпросът ви е зададен така, че предполага,че вие имате нещо друго предвид,като ми го задавате. Какво значи да живеете? Питате дали ще създадете семейство или дали ще си възобновите връзката?

 189. ЗА PIPI: Въпросът ви е зададен така, че предполага,че вие имате нещо друго предвид,като ми го задавате. Какво значи да живеете? Питате дали ще създадете семейство или дали ще си възобновите връзката?

 190. Здравейте отново Кабала. Ние живяхме няколко години на семейни начала, без брак. В момента сме разделени. Въпросът ми е ще се съберем ли отново? ….. А ако виждате брак между нас още по-хубаво 🙂

 191. ЗА PIPI: Отговорът ми е НЕ. Няма да се съберете отново.

 192. Здравейте,знам че съм Ви писала и преди,но мнго ви моля да ми отговорите на един въпрос свързан със здравето на майка ми.. Преди дни разбрахме,че има рак на гърдата и то недоброкачествен..тя е родена на 28.11.1963 казва се Цонка.Това,което искам да ви попитам е дали ще се изликува и ще оживее,защото макар и днешно време медицината да е много напреднала,хиляди хора по света умират от тази билест?Надявам се да ми пишете…Много ви благодаря предварително!

 193. ЗА ТАНЯ: Майка ви ще се наложи още известно време да ходи по болници или да полежи малко там. Како сама ще видите,нещата при нея започват да се подобряват и до 6 месеца ще видите реалните резултати. Трудно и е да се приспособи в момента,но до 1 месец ще се успокои. Не мислете най-лошите неща. Така кодирате и себе си, и майка си…Аз пък съм виждала жена,на които преди повече от 16 години и даваха 3 месеца живот и съм била свидетел на това, и още купонясва и се весели…( според лекарите, беше с разсейки…ама,само според тях-)))

 194. Много Ви благодаря за отговора и вниманието,което ми обърнахте.. Желая Ви на първо място здраве както на Вас ,така и на цялото Ви семейство,професионални успехи много щастливи мигове 🙂

 195. здравейте!родена съм на 08.09.1994 в……бихте ли ми казали нещо за мен и за това дали ще успея да осъществя намеренията си в професионален план?благодаря ви предварително
  Диана

 196. ЗА ДИАНА: Няма как да отговоря на този въпрос,защото не знам какви са ви плановете-))) Все пак, не съм врачка,а работя с числа и градуси-)))) От числата, обаче виждам, че вие имате големи амбиции. Съществува склонност да прибързвате и това да ви води до „срутвания“ в живота, обаче сте с такъв хъс-))),че няма начин да не успеете. Просто използвайте всеки един шанс,ама всеки един.

 197. Ще създам ли семейство ?

 198. Родена съм на 22 май 1977 година

 199. ДЕСИСЛАВА Says:

  ЗДРАВЕИТЕ!РОДЕНА СЪМ НА 1………….КАЗВАМ СЕ Д…………..БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ НЕЩО ЗА МЕН И ДАЛИ СКОРО ЩЕ ИМАМЕ БЕБЧЕ!ОТ 2 Г СЪМ СЕМЕЙНА.ПРЕДВАРИТЕЛНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ! ЖЕЛАЯ В И ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!ДЕСИ

 200. ЗА PAVLINA: Ще ви помоля да зададете въпроса си още веднъж. Имате шансове и то скоро да създадете семейство, но при вас има вечен сблъсък. Някак си, все воювате срещу половинката си, ама и вие не знаете защо.

 201. ЗА ДЕСИСЛАВА: Аз не виждам защо се притеснявате за бебе, след като ще го имате-)))). Просто ви е дадено малко по-късно. След половин година, вече ще трябва да сте бременна-))). Ако искате,напишете ми отново данните си,но и час на раждане,за да видя точно хороскопа ви-)))

 202. ДЕСИСЛАВА Says:

  ЗДРАВЕЙ КАБАЛА!МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИЯ ОТГОВОР!ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ,ЗАЩОТО САМ ВЕЧЕ НА 32Г, АИ ИНАЧЕ СЪМ РОДЕНА ………..!МНОГО УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДНЕС ОТ МЕН ДЕСИ ЗА ТЕБ МИЛА КАБАЛА:):)

 203. ЗА ДЕСИСЛАВА: Наистина, картата ви показва, че ще имате по-късно дете в живота си. Не ви е било дадено раничко-)))).

 204. ДЕСИСЛАВА Says:

  КАБАЛА НАИСТИНА МН ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА-ЗАВЪРШИХ 2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ И ГОДИНИТЕ СЕ СЪБРАХА ОМЪЖИХ СЕ КЪСНО НА 30Г,ЗАТОВА МН СЕ РАДВАМ ЧЕ МАКАР И КЪСНО МИ Е ДАДЕНО ДА ИЗПИТАМ МАГИЯТА НА МАЙЧИНСТВОТО!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА:) С УВАЖЕНИЕ ДЕСИ

 205. ЗА ДЕСИСЛАВА: Деси, дори и да не бяхте учила толкова ( имало още луди като мен-))), пак нямаше да имате дете и тогава, съвсем щяхте да се травмирате-))) Хубавото е, че сте се омъжила късно и сега ще чакаме само бебчо, но няма, наистина, от какво да се притеснявате.

 206. ДЕСИСЛАВА Says:

  МИЛА КАБАЛА, ДУМИТЕ ТИ МЕ НАКАРАХА ДА СЕ УМИЛЯ И ДОРИ МАЛКО СЕ ПОРАЗПЛАКАХ……МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПРОЯ ВЕНОТО ВНИМАНИЕ И ДАНО БЕБОКА ДА СЕ ПОЯВИ ЧЕ МНОГО СЪ М ГО ЧАКАЛА! ПАК ЩЕ СЕ ЧУВАМЕ ЗАЩОТО ТЕ УСЕТИХ КАТО СРОДНА И ДОБРА ЖЕНА- С ОБИЧ ДЕСИ

 207. ЗДРАВЕЙ КАБАЛА! ПИСАЛА СИ МИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА ТИ ЗАДАМ ВЪПРОСА,А ТОЙ ЩЕ СЪЗДАМ ЛИ СЕМЕЙСТВО , РОДЕНА СЪМ НА ……., ПАВЛИНА, АКО МОЖЕШ ПИШИ МИ И НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА МЕН! БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !БЪДИ ЗДРАВА!

 208. ЗА PAVLINA: О,да,ще създадете семейство, до около 2 години. На вас не ви е бил даден брак до 30 години и ако сте го сключила, едва ли е бил добър. Ще имате партньор в живота и дори, вие ще сте „първата“, в смисъл, че мнението ви ще се зачита. Ще имате добра реализация и в професионален план. Вие сте от хората, които се „радват“ на много силна ангелска защита. Използвайте интуицията си, защото вашата мисъл е много силна и ако я насочите с любов към света около вас, нещата много бързо ще се изчистят. Бъдете по-голям оптимист!

 209. Привет отново Кабала! Преди време ми казахте, че доста вода ще изтече, докато срещна мъжът за мен, който ще ми даде спокойствие и ще ме направи щастлива. Сега имам приятел, с който се чувствам прекрасно, въпреки, че ни делят доста километри. Имам ли бъдеще с него? Родена съм на …… Нямам право на грешки заради децата си а така ми се иска да е той… Казва се ……….., роден на…………….. Моля не побликувай данните ни!

 210. БЛАГОДАРЯ ТИ КАБАЛА ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ,ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И ЗДРАВЕ! ЩЕ ТИ ПИША ПАК!

 211. ЗА ТАНЯ: Е,да определено това е подходящият мъж за вас и можете да имате бъдеще с него. Той също е преживял някаква раздяла, до колкото виждам. Имайте предвид, че е свободолюбив човек и обича интересните хора. Вие сте тази, която прекалено много се вкопчва във взаимоотношенията. Не го притискайте-))

 212. Добрина Says:

  Здравей, Кабала.Попаднах на този сайт и съм много впечатлена от Вас! Искам да Ви задам един въпрос: в есин сайт за хороскопи, където се попълват час, дата, месец и година на раждане , за месец декември ми пише“Транзитен Плутон в опозиция с Плутон“ Малко се притесних… Какво значи това? Родена съм на …..1955г. Благодаря предварително за отговора. Успехи!

 213. ЗА ДОБРИНА: Плутон е най-бавно движещата се планета и за това, поколения се раждат с едно и също положение в рождената си карта,т.е. това не е лична планета,а по-скоро социална. нещо,обаче, не ми се връзва в това, което сте прочела. Кой точно Плутон е в опозиция на транзитния, защото е невъзможно „вашият“ да сключва такъв аспект. В момента, Плутон се намира в началните градуси на Козирог и неговата опозиция е в рак. Вие сте родена по времето, когато той е в Лъв, а това не са 180 градуса. Трябва да сте питала за някой, който е роден около 1917 година?! Транзитният Плутон ще бъде в опозиция на рождения ви, едва през 2038 година-))). Не виждам какво ви притеснява, освен,че се стряскате от думата „опозиция“, която, всъщност показва, че трябва да се взема решение, особено по отношение на взаимоотношенията. Сигурна ли сте, че сте задали вашите данни в този сайт?

 214. Добрина Says:

  БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
  Сайта е :a….. Той дава хороскопи за ден, седмица и месец.А това за Плутон е написано като аспект за м. декември!
  БЪДЕТЕ ЗДРАВА!

 215. ЗА ДОБРИНА: Видях го, като сложих данните ви, но забележете,че ако карате програмата да ви прави дневен хороскоп, за целия месец декември няма такъв аспект-))). Така тук става дума за огромна грешка, според мен. Дадох ви пример. Можете да проверите във всяка една програма, която ще ви покаже астрологичната ви карта, разположението на транзитния плутон-)))) и той е в Козирог-)))).

 216. Анастасия Says:

  Здравейте! Дъщеря ми кандидатства за свободна позиция във фирмата, в която работи от 3 години? Ще я одобрят ли?

 217. ЗДРАВЕЙ, КАБАЛА! РОДЕНА СЪМ НА 0…………. . ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ ,ДАЛИ ЩЕ ИМАМ СЕМЕЙСТВО,ДЕЦА, ДОКОГА ЩЕ СЕ ЛУТАМ ТАКА ?

 218. Здравейте Кабала,
  Родена сам на 2……….., бих искала да знам какво ще се случи в личен и професионален план, ще се омажа ли? в същата сфера ли ще се развивам както досега? изобщо какво предстои?
  Благодаря Ви предварително

 219. ЗА ТАНЯ: Танче, няма как да отговоря на всичко,особено за това,дали ще се развивате в същата сфера. Аз не съм ясновидец-)))). Вие ще се омъжите до 34 години. Дадено ви е да преживеете проблеми в личните отношения. Ще се развивате добре, но по-скоро като консултант. Добре е да работите нещо,свързано с връзките, комуникациите, дори и психологията е подходяща за вас. Вие сте човек, който винаги може да намери баланс и да решава проблемите между хората, защото умеете да се поставяте на тяхно място и имате много добра интуиция. Проблемът ви е, че на моменти изпадате в някакво зацикляне с този ваш страх дали ще се жените или не, и дали ще срещнете истинската си половинка.-))). Спокойно, ще тропнем хорце и при вас-))).

 220. ЗА АНАСТАСИЯ: Картата показва, че вече или имате отговор, или знаете резултата…Дъщеря ви ще бъде одобрена, но не и след доста перипетии-)))

 221. Благодаря още веднъж:) Питах за професионалното ми развитие по нататък, таи-като от известно време имам известни колебания относно сегашното ми положение в компанията където работя, т.е. искам да се преместя в друга фирма, която е партньор на тази в която работя в момента, но все още изчаквам, не съм сигурна дали ще е за добре да предприема тази стъпка, ще бъда ли одобрена за новото място? или да остана където съм в момента?
  Бъдете здрава

 222. ЗА NEVENA: Аз виждам при вас раздяла, през която сте минала. Деца ще имате и то вече сте навлязла в подходящ период за това. Това не е лутане, вашето,а начин да научите уроците си. Просто сте много силен характер или поне хората ви възприемат по този начин. Знаете точно какво искате и няма да направите компромис и да се задоволите с нещо „втора ръка“-))).

 223. БЛАГОДАРЯ ,КАБАЛА! МНОГО УСПЕХИ!

 224. Анастасия Says:

  Благодаря ви много за отговора. За съжаление не знаем още резултата, но на първото интервю с УЧР наистина всичко е минало добре. Сега остава от съответната дирекция да я одобрят, но това ще се разбере другия месец. Като разбера окончателния резултат, ще пиша. Бъдете жива и здрава.

 225. ЗА ТАНЯ: Аз ви виждам на новото място-))) Направете тази стъпка.

 226. Здравейте,бих искал да разбера какво е предназначението ми в този живот,дали ще успея да намеря подходяша жена ,която да ме обича истински и да създада семейство, и на каква възраст ще стане това? Казвам се Николай ,роден съм на ….Благодаря!

 227. ЗА НИКИ: Аз виждам при вас раздяла. Може да е било развод или толкова силна връзка, която ви е оказала огромно влияние. Подходяща жена ше намерите, ама защо си мислите, че само тя трябва да ви обича-))). Вина за връзките си имате и вие. Ще се наложи да се изправяте пред доста трудности и проблеми, докато постигнете щастието си. Времето за създаване на семейство при вас е след 35 години. Една хубава възраст за мъж-)))

 228. Славена Says:

  Здравейте Кабала, четох това което сте написали за кармичните числа. Родена съм на 16.06.1975 г. Честно казано се изплаших от това което пишете за дата 16, още повече, че вместо да поправя нещата аз ги обърках повече. Личния ми живот е пълен провал. Надявам се да ме посъветвате има ли шанс да променя нещо. Благодаря Ви.

 229. моля ви ,кажете ми какво да правя ще ми се оправят ли проблемите и ще бъда ли с човека с който искам от година и нагоре. Много ви моля кажете ми дали с този човек ще имам бъдеще или не? Благодаря ви предварително

 230. ЗА СЛАВЕНА: Не знам защо сте се уплашила-)))Да, 16 си е доста тежичко число, но в крайна сметка, няма как да промените датата си на раждане-))). Просто , ще трябва да си го отработвате, като осъзнаете, че ще преминее през някои тежки моменти в личния си живот и че трябва да простите, когато са ви наранявали.

 231. В момента ще бъдете изправена пред някакъв избор, но той няма да е свързан с този човек. Сега, не знам какво значи „човекът, когото искам“. Може да искате много неща, ама, ако само си мислите да имате връзка,това е друго нещо. Ако сте били заедно и сте се разделили, ще имате отново шанс да сте заедно.

 232. Славена Says:

  Здравей Кабала, балгодаря ти за отговора. Изплаших се защото наистина минах през доста трудности и ако това продължава и за напред незнам дали ще имам сили. Няма начин ще стискам зъби, но надявам се поне от тук нататък малко да потръгне. Не се ли вижда малко светлина?????? А за прошката съм съгласна с теб не винаги прощавам веднага, но след време го правя или поне на никой нищо лошо не съм направила и не отмъщавам. Още веднъж ти благодаря за вниманието.

 233. Здравейте ! Казвам се Диана,родена на 29.06.1963г. Моля да ми кажете как правилно да разреша здравословния си проблем и кога ?

 234. ЗА ДИАНА: За съжаление, не съм екстрасен, че да знам как да решите някакъв здравословен проблем по една дата, още повече и кога. Трябва ми подробна информация или точно зададен конкретен въпрос.

 235. Здравей Кабала бих искал да разбера каква е моята карма и дали ще открия сродната си душа и на каква възраст ще създам семейство?Роден съм на 11.07.1982?Много Ви благодаря.Желая Ви сполука във всяко едно на4инание

 236. ЗА ИВАН: При вас има данни да сте създал семейство и да е последвал развод. Надявам се, да не сте допуснал тази грешка, защото сте преживял тежка раздяла в личен план. Най-добрият период за вас е след 33 години.

 237. казвам се диана ,родена съм на 29.06.1963 имам ли карми4на натовареност и какви са аспектите за 2010година в ли4ен план благодаря

 238. Гергана Says:

  Здравейте, ако е удобно бих желала да попитам: Имам сложни отношения с двама мъже – Пламен Кирилов Славов, роден на 15.05.1975 г. и Явор Атанасов Тодоров – роден на 01.07.1976г. Какво можете да ми кажете за в бъдеще? Аз съм Гергана Методиева Славова, родена на 09.03.1979 г. Много ще съм благодарна за отговор от Ваша страна. Желая Ви всичко хубаво. 🙂

 239. ЗА ГЕРГАНА: Така, както сте ми задала въпроса, ще ми отнеме доста време да пресмятам имена и дати. Задайте конкретен въпрос, за да ви отговоря

 240. ЗА ДИАНА: Нямате кармична обремененост,а по-скоро се налага да преживявате малко по-големи трудности в живота. Сривовете са по ваша вина, а не,че не ви се дават възможности. 2010 ви очакват промени в работата и в дома ви. Ако ви предложат нова работа е добре да я приемете.

 241. Здравейте,Кабала!Казвам се Павлина и съм родена на 08.05.1972г.Интересува ме ще живеем ли заедно с Христо-21.03.1952г. и кога ще се случи това?Какви ще са отношенията му с детето ни-Христо-27.07.2005г.?Благодаря Ви много!

 242. Гергана Says:

  Единият ми е съпруг от 12 години, с другия имам връзка от година. Имам чувства и към двамата и страхотни отношения. Но така не може да се продължава, а аз се колебая каква насока да взема, на какво да обърна внимание и над какво да се замисля. В какъв период ще се разреши тази дилема и евентуално с какъв изход?

 243. ЗА ГЕРГАНА: Аз пак не виждам конкретен въпрос. Както вече казах, това,което ми обяснявате изисква много време. Не ме интересува какви са ви тези двама мъже. Просто трябва да е конкретен въпрос, а тук говорите за някакви дилеми и насоки. Напишете ми въпрос, който може да даде отговор Да или Не.

 244. ЗА ПАВЛИНА: Преди да се съберете да живеете заедно, ви очаква някаква криза. После нещата ще се оправят при вас. Ще се случи съвсем скоро, до края на годината.

 245. Гергана Says:

  Ще се разделя ли с Пламен? Ще живея ли заедно с Явор?

 246. Много Ви благодаря,Кабала!Желая Ви цялото щастие и любов на света!:)

 247. ЗА ГЕРГАНА: Въпросът ви не е зададен правилно, защото отговорът и на двата ще е един и същ. Попадат в едно и също „поле“. Задайте го още веднъж и помислете как да го формулирате.

 248. Добър вечер,казвам се Яница и съм родена на ….. г. моля Ви да ми кажете кога ще имам връзка с някой мъж,понеже съм на 19 години,а до сега никога не съм имала приятел,сякаш любовта нарочно ме отбягва,скривайки се от мен..бихте ли ми казали и нещо за моята карма?Благодаря предварително.

 249. ЗА ЯНИЦА: Връзка с мъж ще имате скоро, до няколко месеца. Що се касае до вашия кармичен урок, той е да се научите на гъвкавост, защото уменията и знанията, които ще имате няма да са ви достатъчни в този живот. Важното е да ги приложите на практика. За това ще търпите промени,за да се разруши консервативното ви мислене.

 250. Здравейте ,казвам се Адриана родена на …. ако можете да ми кажете какво ме очаква в личен и професионален план.Ще намеря ли работа скоро,и ще срещна ли подходящ човек?Благодаря ви,желая ви здраве и успехи.

 251. ЗА АДРИАНА: Аз и сега ви виждам с мъж, с който имате неприятности и проблеми. Вие ще създадете семейство до 32 годишна възраст,така че , не виждам от какво трябва да се притеснявате… Вие трябва да си намерите работа, която няма да ви е много приятна, защото ще е рутинна, но ще трябва да я изпълнявате упорито, за да може да завоювате доверие и да покажете на какво сте способна.

 252. Адриана Says:

  Благодаря ви за отговора.Искам да ви пожелая много здраве и хармония през Новата година.Това което правите е добро,и се надявам да го оценяват всички за които го правите.Понякога човек има нужда не толкова от отговори,колкото от надежа за нещо по добро за в бъдеще.Пожелавам ви от сърце всичко най-добро.

 253. Здравейте, първо искам да Ви честитя Новата 2010г., да Ви пожелая много здраве,успехи във всичките Ви начинания, късметът да бъде Вашият постоянен спътник!
  Бяхте права относно прогнозата която направихте за мен през изминалата година, вслушах се в съвета Ви и предприех мерки с които мога да закрепя положението за сега, но пак Ви питам – кога виждате да продам този мой дом, скорошна ли ще епродажбата, вече измина цяла година?

 254. ЗА magdaj: От 2 месеца до половин година, ще имате възможност да продадете имота си.

 255. zdraveite az sam lyuba,rodena sam na 08.11.1980.interesuvam se v li4en plan dali skoro vreme shte imam bebe, i dali shte zaminam sas priateliat mi za 4uzbina?

 256. ЗА ЛЮБА: Нямаше да ви отговоря,защото пишете на латиница, но питате за бебе.Така,аз не виждам бременност,поне от този човек,а вие питате за това,нали? Не вибдам възможност и да сте в чужбина.Ако искате напишете ми часа и мястото на вашето раждане,за да видя по-подробно нещата за евентуална бременност.

 257. Божидара Says:

  здравейте казжам се Божидара родена на 6.06.1986 година
  интересувам се кога ще забременея защото имам 1 спонтанно помятане преди година и от тогава все нестава името на съпруга ми онник 17.02.1966 година

 258. ЗА БОЖИДАРА: Аз виждам бебе до 5 месеца при вас,като преди това неочаквано ще ви се наложи да лежите в болница или да се изолирате до такава степен,че да искате да си стоите в къщи. Не се притеснявайте.В момента сте под голям стрес и напрежение. Бебе ще имате. Според мен, ще е момченце. Ако знаете часа си на раждане ми го напишете, както и къде сте родена.

 259. Славка Says:

  Здасти , Кабала!
  Казвам се Славка Костадинова Стефанова и съм родена на 27.01.1976г.Имам 2 конкретни въпроса:1.Ще започне ли супругът ми собствен бизнес, без посредници до няолко месеца Съпругът ми се казва Христо Митков Стефанов, роден на 05.03.1974г.2.Ще я приемат ли медицина тази година моята ученичка.Казва се Анна Ковачева, родена на 16.04.1991 г.Пиша ви от Пловдив
  Благодаря Ви че откликвате и помагате!
  Бъдете здрава!

 260. ЗА СЛАВКА: Мъжът ви ще започне собствен бизнес, но аз,тук виждам пари, които не са негови и които може да е взел, за да започне. Дъщеря ви ще влезе медицина, но трябва добре да се подготви за изпитите, че нещо може да се ошашка и притени от въпросите-)))

 261. Евелина Says:

  Здравейте Кабала!
  Казвам се Евелина, родена съм на 19,06,1975г. Моят въпрос е, ще имам ли скоро дете и дали въобще ще имам. Аз имам доста генекологични проблеми, лекарите ми казват, че една бременност и раждане ще ме отърват от доста от тях, но на този етап до бременност не се стига. Имам приятел от скоро, с който работим по въпроса, Иван 20,03,1974г. Благодаря.

 262. ЗА ЕВЕЛИНА: Нали не искате дете само, заради проблемите си? Искам ви часа и мястото на раждане. За сега, картата показва,че няма причина да не заченете. Бременността не зависи само от вашия организъм, ами и от този на партньора.

 263. Евелина Says:

  Здравейте отново, часа на раждане ми е …. гр. София. Не мисля че искам дете само заради проблемите ми. Знам че го искам

 264. ЗА ЕВЕЛИНА: Тъй като съм ви изтрила данните ви, напишете ми отново всичко- дата, час на раждане. Няма как да помня всичко-)))

 265. Евелина Says:

  Здравейте, с днешна дата. Казвам се Евелина, родена в София, на …… Въпроса ми беше за бебе, и дали ще е скоро? Приятеля ми се казва …, роден на ….г.
  Поздрави.

 266. ЗА Евелина: На вас ви е дадено малко по-трудно забременяване, но дете ще имате най-вероятно следващата година.

 267. Казвам се Деляна, родена съм на … Имам връзка с Драгомир, роден на … Въпросът ми е кой е подходящият момент да имаме дете?
  Поздрави и благодаря!

 268. Здравейте.И аз реших да Ви помоля за отговор на 1 въпрос който е мн.важен за мен.Относно финансовото състояние на моето семейство.Аз съм безработна а и съпруга ми го съкратиха преди месец. Моля кажете ми тази година има ли добри шансове за подобряване на мат.състояние.

 269. ЗА ДЕЛЯНА: КАкво значи подходящ момент да имате дете?! По план ли го правите? Уточнете.

 270. ЗА IULI: Бихте ли била по-конкретна, защото тук виждам, че ще има оправяне към средата на годината.

 271. Да Кабала правилно сте видяла.Всяко лято е така само че парите отиват за погасяване на заеми към банки и приятели.Нямаме пост.доходи и работа.Та въпроса ми е ще излезем ли от тоя омагьосан кръг скоро .Жилището ни е с 2 ипотеки и мн. се страхувам да не го загубим макар че сумата не е голяма.БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ И БЪРЗИЯ ОТГОВОР.АКО ЖЕЛАЕТЕ МИ ОТГОВОРЕТЕ ПАК.

 272. здравей кабала,моля те кажи ми ще имам ли дете с филипе(роден на ….) а аз на … в пловдив.

 273. ЗА IULI; Те нещата вече са започнали да се изчистват при вас. Дава ви се помощ, може и морална да е, но бавно започвате да излизате от кризата.

 274. ЗА ПЕТЯ: Не, няма да имате дете от този мъж.

 275. Анастасия Says:

  Здравейте, Кабала! През ноември ви зададох един въпрос, а именно, дали ще одобрят дъщеря ми за една позиця и вие ми отговорихте, че това ще стане след доста перипетии. Вече имаме положителен резултат! Благодаря ви за за точния отговор ! Да сте жива и здрава!

 276. Кабала, здравейте, родена съм на …. имам силна емоционална връзка с човек, роден на … Моля Ви кажете ми, дали има бъдеще връзката ни.

 277. ЗА Cvety: Вие знаете отговора. Връзката ви ще се развие и в по-дълбок план.

 278. Кабала, страшно много Ви Благодаря!!!!!!!!!! Желая Ви цялото щтастие на Земята!!!!

 279. Благодаря Ви за отговора! Когато има промяна по въпроса който Ви бях задала ще Ви информирам! Надявам се да сте права и да се случи скоро! Целувки от мен!

 280. Мария Says:

  Здравейте, Честита Баба Марта, пожелавам Ви здраве и дълголетие. Казвам се Мария Любенова Любенова, родена съм на … Преди няколко седмици се разделих с дългогодишна връзка от 12 години по собствено желание с човек, към който ще запазя само положителни емоции и добри чувства, но разликата във възрастта ни беше много голяма, той има зад гърба си деца и внуци. Така го почувствах и го направих. Ще имам ли шанс занапред да срещна човек с който да създам семейство? някакси се усещам затворена към мъжете, защо е така?

 281. ЗА МАРИЯ: Семейство ще създадете, но ще трябва да минат поне още 2-3 години. Проблемът, всъщност е във вас,защото не можете да откриете себе си. Ранима и чувствителна,вие рядко показвате чувства. Търсите по-скоро приятеля до себе си. Като че ли имате някакъв комплекс от детството, свързан с това, че сте се опитвала да спечелите нечии аплодисменти и толкова сте се старала да го правите, че сте започнала да се чувствате отхвърлена. Не му мислете толкова.Мозъкът ви се включва, преди емоцията-)))

 282. Stanimir Says:

  Здравейте,Kabala роден съм на 22.03.1979 ,и определено имам чувството ,че съм се изправил пред голям кръстопът и не знам дали решението ми за правилната посока е вярно( дали това чувство не е от пребързани решения?) И вие като специалист как виждате развитието ми през 2010 ( което може би ще даде и отговора?)Благодаря ви предварително и ви желая всичко хубаво.

 283. ЗА Stanimir: На вас, по принцип са ви дадени доста трудности, през които ще преминавате в живота. Не знам към какво сте се насочил, но ще имате трудности във финансов план, което ще доведе д промяна на социалното ви положение. Внимавайте с документи, ако ще искате кредит. Ще имате достатъчно средства, изкарани много трудно, но няма да е точно това,което сте очаквал. В емоционален ви предстои криза и тя е защото и вие няма да знаете вече какво искате…Може да имате някаква авантюра или връзка, която ще искате да скриете.

 284. Здравейте, Кабала! Родена съм на …. Разведена съм от 6 години, ще намеря ли сродна душа или ще остана сама?

 285. ЗА МЕГИ: Задайте въпроса си отново, тъй като времето не е било подходящо

 286. Ще намеря ли другар в живота или ще остана сама?

 287. ЗА МЕГИ: Задайте въпроса си отново и доуточнете „другар“. Брак ли търсим или просто приятел.

 288. Под другар разбирам човек, с когото да живея заедно, не пиша съпруг, защоно не държа на подписа, той за мен нищо не значи. Да речем нещо като брак, без значеие със или без подпис. Въпросът ми е “ Ще си намеря ли спътник в живота, с кого освен леглото да деля добро и зло,да си бъдем един на друг опора и подкрепа?“

 289. ЗА МЕГИ: При вас партньорствата протичат доста трудно и за това ще е малко по-късно срещата ви с човека, който ще ви направи щастлива. Като че ли тръгвате на война-)))). Вие сте индивидуалист и от там идват и проблемите ви във взаимоотношенията. Хем търсите човек, който да има размах в мислите и в действията, хем вие се опитвате да го контролирате, а самата сте доста свободолюбива-))). Големи компромиси ще направите, преди да намерите своята половинка.

 290. Хростос Воскресе, Кабала! Благодаря Ви много за отговора и за отделеното време. Нека имате много поводи за усмивка занапред!

 291. Здравейте, Кабала! Писах ви на e-mail-а, но не знам къде е по-добре да ви пиша, тук или там…

 292. Доротея Николова Says:

  Здравейте Кабала,

  пиша ви от името на майка ми, …. Срещу нея се води от известно време дело за земя. Въпросът ни е дали делото ще заварши успешно за нея ако смени адвокатка си, защото до сега нещата не се развиват много добре.

  Благодарим ви предварително!

  Доротея Николова

  P:S: Моля ако е въжзможно не публикувайте данните й.

 293. ЗА ДАНИ: Зависи за какво пишете. Аз не мога да помня всички, които са писали тук и на мейла.

 294. ЗА Доротея Николова: Така,както сте задала въпроса, не може да се отговори еднозначно. Нека да смени адвоката, защото така или иначе е имала някакви проблеми с досегашния. Неочаквани документи, може да е пътуване или неочаквана поява на роднина, ще помогнат на майка ви за изхода на това дело.

 295. ще създам ли семейство със сегашния ми приятел?

 296. Здравейте, Кабала!Още веднъж поздравления за ползотворния блог и за помощта, която оказвате на всички търсещи!Бъдете все така истинска в това, което правите!!!
  И аз на свой ред искам да задам въпрос. Имам връзка с мъж вече втора година.Казва се….(четвъртък).Имаме стабилни взаимоотношения като цяло, въпреки че, аз държа на него и го ценя, усещам, че той не е мъжа на живота ми.Вътрешното ми чувство ми сочи друг път.
  Въпросът ми е ще създам ли с него семейство или ще имам и друга житейска възможност??
  П.с.Моля, не публикувайте данни те ни!Извинявам се за повторението не беше нарочно. Искрено благодаря!

 297. ЗА valiag: Да, бихте могла да създадете семейство със сегашния си приятел.

 298. ЗА Dillyana: Вие знаете отговора на този въпрос. Не знам защо имате такива мисли, но ако той ви предложи брак или ви спомене за семейство, вие ще се съгласите.

 299. Ирина Says:

  Здравейте Кабала,
  от известно време в работата си имам проблеми/във връзката с кризата, намаляне на работно време и пари….предполагам като много други хора/. Въпроса ми е дали ще имам работа, за да се издържам? Родена съм на …
  Благодаря Ви предварително и Ви желая много здраве, страхотно настроение и енергия!:)

 300. Благодаря за отговора.Всъщност той ми предлага брак още от момента, в който се срешнахме, но аз все още не съм се съгласила и имам колебания…може би утвърдителния ми отговор да е въпрос на време и вие да сте права…Успехи!

 301. ЗА ИРИНА: В момента финансовите ви възможности са на приливи и отливи и то е само , защото сте доста притеснена. Няма да имате проблеми в работата и доста добре ще се справяте, въпреки че са ви дадени промени в социланотот положение. Може да сменяте работа, но така или иначе, винаги ще имате подкрепата на Оня отгоре-))).

 302. Ирина Says:

  Благодаря Ви за отговора Кабала, за времето и енергията, която отделяте на всички ни! Малко да си стъпя на крака и ще Ви се отблагодаря, заслужавате много и само хубави неща:)!!!
  Благодаря Ви още веднъж и Бог да е с Вас!:)

 303. Гергана Says:

  Здравейте Кабала,
  родена съм на …. през януари тази година моя мъж ни напусна и отиде да живее при друга, запознах се с мъж на име … роден на …. дойде да живее при мен ,но го нараних и той си тръгна осъзнах след това колко държа на него има ли шанс да се върне при мен

 304. ЗА ГЕРГАНА: О, при вас всичко си е на кантар. Хем искате да се върне, хем не искате. Честно да ви кажа, дори и да се върне този мъж при вас, пак ще има конфликт и то от ваша страна. Ще трябва, точно вие, да направити компромиси, ако искате отново тази връзка.

 305. Гергана Says:

  Благодаря Ви за отговора Кабала, ще се опитам де се променя

 306. Сиран Says:

  Здравейте,

  казвам се С…и съм родена на …Срещнах наскоро мъж, …роден на …Вярвам, че това е мъжът на моя живот, но ситуацията ни в момента е тежка и нямаме абсолютно никаква комуникация. Въпроса ми е дали скоро ще има положителна промяна или аз греша вярвайки, че той е истинския човек? Благодаря

 307. ЗА СИРАН: Значииии,трябва да сте много конкретна като ми задавате въпрос. Това, че вие смятате, че това е мъжът на живота ви, не означава, че Някой отгоре смята така-)))). Формулирайте много конкретно въпроса си.

 308. Сиран Says:

  O абсолютно…точно това е въпроса, дали Някой отгоре също смята, че той е моя мъж? Смятам, че ако това е така, положителната промяна ще дойде, въпрос на чакане… но понеже минаха два месеца и търпението ми взе да свършва.. 🙂

 309. ЗА СИРАН:Ама, сте и упорита-))))….Това ми харесва. Не, това не е вашият мъж, който ви е предопределен. Нетърпението ви води до прибързани решения-)))).

 310. Сиран Says:

  хм.. странно.. Благодаря за помощта ..а имате ли мейл на който мога да контактувам с вас, ако сте съгласна разбира се, прочела съм как стои въпроса с последващи питания към вас :)))

 311. ЗА СИРАН :Мейлът ми е даден в блога в „За връзка с мен“

 312. Валентин Says:

  Здравей Кабала,
  Казвам се Валентин и съм роден на …г. От близо година съм без работа и не мога да се справя нито с финансовото си положение, нито с личния си живот. В началото на годината ми бяхте казали, че до 3 месеца ще започна, но все още не съм. Кандидатствал съм на много места, но до сега без резултат. Ще започна ли скоро работа и ще успея ли да се стабилизирам финансово.
  Здраве и успех!

 313. ЗА ВАЛЕНТИН: Имате огромна грешка. Никога не съм казвала,че ще започнете работа до 3 месеца,освен,ако не сте се представил после и под друго име, или ако сте питал и някой друг. За това, публикувам отново отговора си, който сте получил! На вашия въпрос съм отговорила:
  kabala Каза:
  март 1, 2010 at 6:30 am e
  ЗА ВАЛЕНТИН:Честно казано, в близкия месец не виждам да започнете работа.“
  Въпросът сте го задал на 28.02.2010.
  В момента, картата ви е нерадикална, така че не мога да отговоря и трябва да зададете въпроса си отново.

 314. полина Says:

  Здравей ,Кабала!Искам да попитам ще се съберем ли отново с бившия ми приятел ? Той ли е бъдещия ми съпруг?Благодаря предварително, имам нужда от малко кураж!

 315. Валентин Says:

  Пак съм Валентин, роден на …., явно бъркам, извинявам се. Отново задавам въпроса си скоро ще започна ли работа и ще се стабилизира ли финансовото ми положение?

 316. ЗА ПОЛИНА: Аз не виждам това да е вашият мъж, защото има доста противоречия между вас. То,дори и разсъжденията ви за личните отношения и любовта са доста различни.

 317. Мария Says:

  Здравейте, казвам се Мария и съм родена в …г. Бих искала да Ви попитам добре ли ще се развие професионалната ми кариера и дали скоро ще срещна човек с когото ще имаме бъдеще заедо? Благодаря Ви предварително за вниманието

 318. ЗА МАРИЯ: В професионален план ви очакват доста промени, така че е добре да сте борбена и настоятелна. Определено ви е дадено да се развивате, благодарение на някакво партньорство. Няма да срещнете скоро човека, с когото ще сте заедно, но то не ви е и необходимо. Предстоят ви разочарования в любовта,ако се прилепите към идеята, че непременно сега трябва да създадете семейство. Изчакайте,има време за вас.

 319. здравей кабала написала сам грешен емейл,затова ти пиша пак. ще живея ли в чужбина и ще създам ли семейство с …) казвам се петя родена на …

 320. Милена Says:

  Здравейте Кабала,казвам се Милена ,родена съм ,на …..,аз съм самотна майка,кога ще срещна,похдодящият човек за мене?

 321. ЗА petq: Аз ви виждам в чужбина, но няма да живеете там и не виждам да създадете семейство точно с този човек, но пък числата, определено показват, че ще имате семейство, само не трябва да избързвате.

 322. ЗА МИЛЕНА: Вие, вече сте в период, който показва, че ще срещнете своята половинка. Той ( периодът) ще продължи до 39 годишна възраст.

 323. Здравейте!Казвам се Мая и съм родна на ….Искам да Ви попитам дали скоро ще намеря човека,с който ще имам бъдеще и дали ще си намеря работа по специалността.Благодаря предварително:)

 324. Любомир Says:

  Здравейте!Казвам се Любомир и съм роден на…а.Преди няколко месеца срещнах жена ,за която искам да питам дали двамата ще създадем семейство.Тя е родена на ….Предварително Ви благодаря!

 325. ЗА ВАЛЕНТИН: Не исках да ви отговорям, защото картата непрекъснато показваше,че вие знаете отговора и дори сега е така… Вие или сте започнал работа или вече имате нещо предвид, защото сте мислел за договор или подписване на документ. Работа ще започнете.

 326. ЗА МАЯ: ЗАдайте въпроса си още веднъж.

 327. ЗА ЛЮБОМИР: Аз не знам дали сте започнал връзка с тази жена, но определено имате големи шансове да създадете семейство с нея.

 328. Здравейте!Казвам се Мая и съм родена на ….Искам да попитам дали скоро ще намеря истинската си любов,защото мисля че вече изтърпях достатъчно несгоди в това отношение и дали ще си намеря работа по специалносттта или близка до нея.Благодаря

 329. Митка Says:

  Здравейте! Казвам се Митка и съм родена на …Интересува ме дали ще замина със сина си….да живеем и работя в чужбина при приятеля ми …. тази година.Ще намеря ли работа бързо и дали ще има бъдеще за нашата връзка?Моля, не публикувайте личните ни данни.Предварително Ви благодаря! С уважение!

 330. Валентин Says:

  Ами, не все още не съм започнал работа, подал съм документи на доста места, но … нищо. Затова Ви задавам въпроса постоянно.

 331. ЗА МАЯ: Аз не виждам ‘що сте се разбързала толкова-))))Ще намерите любовта си,ама няма да е скоро…то и не трябва, защото ще бъдете отново предадена. Имайте предвид, че и вие сте остър камък-)))). Съветвам ви, в момента да се наслаждавате на живота, защото вие ще имате много възможности да избирате „половинката си“-))) Няма да работите точно по специалността си, поне не в началото.

 332. ЗА МИТКА: Интересното е,че направо ви виждам в чужбина, обаче има неща,които ви пречат да заминете. Като че ли, сънът ви няма да е съгласен или ще имате търкания с него по този въпрос,някакви спънки в ежедневието ви…Ще заминете, ама преди това, ще се наложи доста да се поозорите и връзката ви може да се развие добре и занапред.

 333. ЗА ВАЛЕНТИН: Ако искате ще пробваме пак ,след известно време.

 334. Благодаря за отговора, но все пак няма ли скоро да имам човек до мен,защото се чувствам много самотна!:(

 335. Милена Says:

  Здравейте,казвам се,..,родена съм на ….,където работя,производството в момента на работи,чакат се и купувачи,ще продължа ли,да работя,в Кремиковци?Благодаря ви,много.

 336. ЗА МАЯ: ВИе, знаете отговора и докато не промените някои качества на характера си,няма как да се получи

 337. Екатерина- Варна Says:

  Здравей Кабала,

  Пиша веднага след разговора ни. Родена съм на…, искам да попитам ще се съберем ли отново с мъж роден на …. Благодаря много предварително. Сърде4ен поздрав!!!

 338. ЗА Екатерина- Варна: Имате абсолютно всички шансове да се съберете отново с този мъж, но все си мисля, че нещата около вас ще се видоизменят и може и да срещнете нова любов. Този мъж, в момента или мисли за някакво пътуване или е в чужбина. Самият той не е наясно със себе си, но и има някакви свои служебни проблеми. Скоро време ще му се наложи да вземе крайно решение във връзка с това пътуване или някакви юридически въпроси.

 339. Милена Says:

  Здравейте kabala,моля за огромно извинение,че си позволих,да задам втори върпос,без,да съм прочела,че имам право на 1 беззплатен отговор.Извинявам се,много.

 340. ЗДРАВЕЙТЕ! Искам да Ви попитам дали ми е направена магия на мен и моето семеиство след като се разделих със съпруга ми/в момента съм подала молба за развод датата на делото е…/?
  Родена съм на …
  а съпруга ми е на …

 341. маруся-бургас Says:

  здравей,незнам дали тук се пише въпроса-извинявай ако греша.въпроса ми е-какво ме очаква с Атанас-семейство,заедно да сме…Благодаря

 342. Женя Says:

  здр Кабала,казвам се Женя и съм родена на 13.08.1986,ще имам ли някакви промени в любовта и в личния живот,благодаря ти предварително

 343. ЗА МИЛЕНА: Вие, вече сте наясно с отговора-)))). Нещата доста ще се променят при вас и ще се наложи да смените работното си място.

 344. ЗА МИЛЕНА: А, един от малкото съвестни хора-)))) Няма проблем,не се притеснявайте-)))

 345. ЗА MARIA: Аз не виждам да има някаква енергийна намеса при вас, но определено ще имате доста трудности и противоречия във връзка с развода си.

 346. ЗА маруся-бургас: Тук, трябва да зададете така въпрос, на който може да се отговори с да или не и да е конкретен. Всички, останали детайли ще се видят в последствие.

 347. ЗА ЖЕНЯ: Ако говорите за връзка, която да доведе до създаване на семейство, то това е добре да стане след 27 годишна възраст. Ако, все пак сте прибързала, то със сигурност ще имате големи проблеми.

 348. Валя Says:

  Здр,Kaballa!Искам да знам само-ще остана ли с този мьж,с който живея в момента?Има ли бьдеще врьзката ни и как ще се развие тя по-нататьк?

 349. Марина Says:

  Здравейте,Кабала.Родена съм на към ….Моля,Ви кажете ми какво ми предстои в любовта в близко бъдеще?Искрено Ви благодаря.

 350. ЗА ВАЛЯ: За да останете с този мъж, ще трябва да сте готова на големи компромиси. Ако сте готова на всичко и няма да се откажете- тогава ще продължите с него.

 351. ЗА МАРИНА: Както вече съм писала много пъти,датата ви на раждане няма да даде толкова конкретни неща. Мога само да ви кажа,че прекалено се вкопчвате във връзките и в това, какво ще си кажат хората за вас. Добре е да създадете семейство след 25 годишна възраст.

 352. Стефан Иванов Митков Says:

  Здравей,Кабала!Казвам се Стефан Иванов Митков,роден съм на …ркакво става с мен,само лоши неща,ще намеря ли скоро свестно момиче?

 353. PAVLINA Says:

  Здравей, Кабала!!!Родена съм на …,искам да попитам ще създам ли семейство,нещо повече за личния ми живот ,вече губя надежда!!!Благодаря Ви предварително!!!

 354. ЗА СТЕФАН ИВАНОВ МИТКОВ: Не се притеснявайте, моментът е назрял и вие съвсем скоро ще срещнете любовта. Просто бъдете търпелив и се опитайте да промените вижданията си за жената ,която търсите-))) Няма идеални хора-)))

 355. ЗА PAVLINA: Няма защо да губите надежда. Аз ви виждам до 2 години вече омъжена-))) Прекалено се вкопчвате в личните отношения и това ви създава проблеми. Плашите хората по този начин-))) Не ви е даден ранен брак и ако сте имала такъв, то определено си е бил фиаско. Сега, вече знаете какво искате и как да го намерите.

 356. Милена Миразчийска Says:

  милена,….Здравейте Кабала,благодаря ви,за вашият отговор,който преочтох преди малко,и мое най-голямо съжаление,се оказахте права,за моята работа-днес ме съкратиха.А лошото е,че когато питашана няколко места на работа,щом разберат,че съм самотна майка ,със малко дете,отговорът е НЕ.Желая ви,всичко най-хубаво.

 357. здравей кабала,родена сам на…ще премине ли лошият период ,в които се намирам и имам ли бъдеще с …моля да не показвате данните и името на момчето

 358. ЗА МИЛЕНА МИРАЗЧИЙСКА: Миленче, няма се давате. Трябва да отмине този период на „лошото“ и няма да имате проблеми след това. Безкрайно добре ви разбирам, защото също съм майка, пък и съм изпадала в подобно положение. Сигурна ли сте, че няма защита за самотните майки в кодекса?! Проверете там,на всяка цена!

 359. Милена Миразчийска Says:

  Здравейте Кабала,благодаря ви,много ,за вниманието.Тука става въпрос,за Кремиковци,и след като е обявена несъстоятелност,махат всичките работници,като ние-майките ,ни махнаха последни.ще останат около 600 човека,само охрана.От следв.месец.ще има 3 търга ,за продажба,и много се надявам,цеха да заработи пак,и да ме вземат разбира се,отново на работа,дотогава,се чудя дали да изчакам на борсата,все пак съм учила 5 год.това.Желая ви,лека вечер.

 360. ЗА petq: Периодът ви на противоречия вече отминава, така че се въоръжете с още малко търпение. Имате бъдеще с този мъж и връзката ви ще се задълбочи.

 361. ЗА МИЛЕНА МИРАЗЧИЙСКА: Изчакайте. При вас нещата скоро ще започнат да се оправят.

 362. Милена Миразчийска Says:

  Кабала,благодаря ви,още веднъж от сърце,че ми отделихте,от вашето време.Желая ви,всичко,най-хубаво.

 363. Kазвам се…Интересъваме дали ще имам връзка с …?Благодаря Ви предварително-моля не публикувайте данните ни – отново благодаря

 364. Валя Says:

  Здравей,Кабала!Искам да те попитам ще имам ли детенце с човека,с който живея?Той се казва … и е роден на ….г., а аз на …г.Благодаря предварително!

 365. ЗА ВАЛЯ: Ще ви помоля да зададете въпроса още веднъж, но след 2 дни поне.

 366. жанета Says:

  здравей кабала искам да задам един въпрос но не желая да се появяват личните ми данни в блога казвам се … и съм родена на … Въпросът ми е ще имам ли дете и кога ще е това.Благодаря предварително

 367. ЗА ЖАНЕТА: Вие имате здравословен проблем, който е на психологична основа. Прекалено много се вкопчвате в тази мисъл, а ви е още рано-)))). Предполагам, че има причина да ми пишете за това на тази възраст. Вече навлизате в период, в който можете да имате дете.

 368. ЗА МАЯ: Според астрологията, този въпрос е несериозен, а и самата карта го потвърждава- прекалено е рано да ви се отговори.

 369. Силвия Мирчева Says:

  Здравейте,казвам се …Родена съм на …г.Искам да ви попитам за личния ми живот.Кога ще създам семейство и ще имам ли деца?Благодаря ви предварително.

 370. Валентин Says:

  Здравейте, Кабала! Казвам се Валентин и съм роден на… г. Моля да ми отговорите дали скоро ще започна работа, ще се стабилизирам ли финансово. Ходя в една фирма без договор, без осигуровки и само за 200 лв., но нямам избор, много съм зле финансово, а и синът ми е студент, трябва да го издържам, а ми е много трудно, да не кажа непосилно. Вече започвам да се отчайвам.

 371. ЗА ВАЛЕНТИН: Бихте ли задали въпроса си отново, тъй като днес не беше подходящото време. Поне да е утре или след няколко дни-няма проблем.

 372. ЗА СИЛВИЯ МИРЧЕВА: НЕ сте ми написала място и час на раждане, напишете пак и датата, за да видя за деца. Но, за сега е добре да не сключвате брак, поне до 30 години или изчакайте да минат 28. По правило, хора като вас се женят малко по-късничко.

 373. Силвия Мирчева Says:

  Здравейте Кабала….г.За час не съм много сигурна някъде между….Ще ви напиша отново въпроса ми,а той е кога ще създам семейство и ще имам ли деца?Благодаря ви.

 374. Валя Says:

  Здравей,Кабала!Искам да те попитам ще имам ли детенце с човека,с който живея?Той се казва … и е роден на …., а аз на… и се казвам ….Благодаря предварително!

 375. Салиха Says:

  здравейте ..   
  искам да ви попитам ..   
  имам бенка на дясната ръка, голяма e колкото бадем, но тя не е като обикновените ми бенки .. 
  на цвят е червена ..   няма определена форма..  
  бих искала да знам дали има определена символика ..
  ако ще ви трябва рожденната ми дата .. 
  родена съм на  … 
  благодаря предварително ..  =]

 376. Маня Says:

  Здравейте Кабала. Случайно попаднах днес на Вашата страница и реших да Ви пиша. Казвам се …, родена съм на ….. Бихте ли ми казали ще срещне ли скоро дъщеря ми мъж, с който да има сериозна връзка, която да прерастне евентуално и в брак? Ще бъде ли щастлива най-сетне? Отчаяна съм вече. Все не се получават нещата и тя страда много. Дъщеря ми се казва …, родена е на ….Ако може да не публикувате данните ни. Благодаря предварително! Всичко най-хубаво Ви желая.

 377. ЗА СИЛВИЯ МИРЧЕВА; За това кога е трудно да се каже, защото се изисква точен час на раждане, а не период от време. Разбира се има и начини да се „регулира“ това, обаче си е доста работа, но като цяло, добре е, че нямате семейство сега и е препоръчително да се случи след 29-30 години. Деца ще имате, аз не виждам какво ви притеснява.

 378. ЗА ВАЛЯ: Ще ви помоля да зададете още веднъж въпроса, че моментът не е бил подходящ.

 379. ЗА САЛИХА: първо трябва да ви одобрят коментара, че дА го видите. Относно това, не съм специалист. Има достатъчно информация в интернет за бенките.

 380. ЗА МАНЯ: Дъщеря ви, дори и да ви се вижда странно, е малко опак характер. Понякога инатът и е по-голям отколкото трябва и дръжи да е първа и права. Дъщеря ви ще има късен щастлив брак. Като че ли има приятел, но не в интимен план или изпитва някакви чувства към него. Аз виждам брак след около година и половина- две, по любов.

 381. Ганчо Says:

  Здравейте,
  Казвам се Ганчо и съм роден на …. Какво мога да очаквам в бъдеще – трудности, успехи, или въобще някакви насоки?

 382. Валя Says:

  Здравей,Кабала!Искам да те попитам ще имам ли детенце с човека,с който живея?Той се казва … и е роден на …а аз на …г. и се казвам ….Какво е бьдещето развитие на врьзката ни?Благодаря предварително!

 383. ЗА ГАНЧО: При вас проблемите ви ще идват от голямата ви противоречивост. Вярно, много сте чувствителен, че дори и прекалено, но не сте и такъв, който ще го покаже. Като че ли малко повечко се изолирате от другите. Дадено ви е страхотно развитие, ама вие като сте се запънал на едно място…и край…Проблемът ви винаги е бил свързан с колебанията за материалната и малко по-духовната страна на живота. Избягвайте да търсите отплата на всяка цена. Преживял сте и има още малко промени в живота ви и неочаквани преживявания. Целта е да излезете от общата маса и да покажете на какво сте способен.

 384. ЗА ВАЛЯ: КАто гледам, преди време сте имала възможност за забременяване. Не знам какво е станало,но определено ви е била дадена бременност. Дете ще имате, но си мисля, че проблемът е във вашия приятел. Просто са му дадени да има късно деца. Връзката ви ще продължи.

 385. здравей кабала, ще успея ли в живота и ще замина ли за чужбина?казвам се петя, родена сам на….часа. моля да не показвате датите .

 386. Валя Says:

  Много Ви благодаря за бързия отговор!Аз питам за детенце с мен,тъй като той има 2 деца от предишния си брак,а аз искам да имам още едно детенце.Аз също имам син на 16 г.,но ми се гледа още едно детенце.Много го искам и то с този мъж,тъй като той е много грижовен баща.Притеснява ме факта,че той има 2 и дали това не го спира.Моля Ви за по-подробен отговор на този въпрос!А незнам какво имате в предвид за възможна предишна бременност?Досега не съм имала мъж,на когото да мога да гласувам доверие за баща на детето ми след развода си през 1998 г.Хубав ден от мен Ви желая и много успехи!

 387. ЗА ВАЛЯ: Трябваше да ми кажете, че имате дете, защото това е от важно значение- скривате нещо- аз ви лъжа-))) Видях бременност, а всъщност това е било детето ви, но понеже ме питате за бременност, реших, че нещо е станало и никога не сте имала дете до сега. Няма как да ви дам подробен отговор. Тук поглеждам само датата ви на раждане и правя карта на време на задаване на въпроса ви.

 388. ЗА petq: Имам дълбоки съмнения, че ще заминете. Ще имате някакви трудности и вероятно ще отложите пътуването.

 389. Валентин Says:

  Здравейте, Кабала. Аз съм Валентин и съм роден на … Въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа, ще се стабилизирам ли финансово, благодаря.

 390. маруся-бургас Says:

  Има ли бьдеще врьзката ни и как ще се развие тя по-нататьк?аз-…

 391. miglena Says:

  Zdravei KABALA,
  Izvinete , che Vi pisha na latinica. Kazvam se Miglena i sam rodena na ….Predi izvestno vreme sreshtnax mag roden na …n .Interesuva me dali shte sazdam li dom i semeistvo s nego?
  Blagodaria za vremeto , koeto mi otdelixte!
  Miglena

 392. ЗА ВАЛЕНТИН: Бихте ли задал въпроса си още веднъж?

 393. ЗА МАРУСЯ-БУРГАС: Връзката ви има бъдеще,ама ми се виждате като отчуждени и като че ли го правите по навик

 394. ЗА miglena: Отговорът е Да,но само,ако вие имате връзка в момента с този мъж, а не говорите хипотетично.

 395. Валя Says:

  Здравейте!Интересува ме дали мъжът,с който живея ще промени отношението си към мен към по-добро и ще се запази ли връзката ни,т.е ще имаме ли брак с него или не?Ще имам ли дете от този мъж?Аз се казвам…а той ….Благодаря Ви предварително!

 396. ЗА ВАЛЯ: Въпросът се задава без съюзът „или“,така че го напишете отново.

 397. маруся-бургас Says:

  Здравейте-благодаря за отговора,но нещо не разбирам.Отчуждени казваш-ние сме в началото на връзката-от 4 месеца имаме.Отново ще задам въпрос-След колко месеца ще живеем заедно?Не ми се иска да заложа всичко на тази връзка и да остана разочарована-доказва ми че ме обича,иска да живеем заедно,но все пак имам съмнение че има друга когато не съм с него.Все още няма развод,може да излезе тази жена до него.Благодаря ти за всичко,усмивки и успех в живота-винаги се доверявам на теб.

 398. Валя Says:

  Здравейте!Интересува ме дали мъжът,с който живея ще промени отношението си към мен към по-добро и ще се запази ли връзката ни,т.е ще имаме ли брак с него ?Ще имам ли детенце с него?Аз се казвам Валя-… г.,а той Александьр-… г.Благодаря Ви предварително!

 399. ЗА маруся-бургас: От къде знаете,че ще се съберете заедно,че ме питате кога?! Вече сте ме питала дали има бъдеще връзката ви и аз съм ви отговорила. Какво не разбирате?! Самата вие, потвърждавате думите за съмнения и отчужденост. Предстои ви конфликт с този мъж, после нещата ще се изгладят.

 400. ЗА ВАЛЯ: Аз не ви виждам с този мъж изобщо в бъдеще.

 401. Александър Says:

  Здравейте разбрах за вас и този сайт от един приятел роден съм на… искам да ви задам два въпроса има ли отсъствие на късмет в моя живот и защо мога да бъда харесван от много жени а също и аз тях но не съм щастлив и не получавам връзката която толкова искам.Благодаря ви предварително.

 402. Здравейте Кабала,
  Казвам се Таня и сам родена на …, а той е …
  Много го харесвам дали ще се получи връзка между нас?
  Предварително благодаря

 403. здравей кабала,ще се подобри ли финансовото ми състояние?родена сам на… в …,моля данните ми да не се показват

 404. ЗА petq: Ще се подобри.

 405. Валентин Says:

  Здравейте, Кабала. Аз съм Валентин и съм роден на … г. Въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа, ще се подобри ли финансовото ми положение, благодаря.

 406. ЗА ВАЛЕНТИН: Вероятно разчитате на някого за работа. След 2 месеца е възможно да ви бъде предложена такава. Имайте предвид, че няма кой знае колко да се подобри финансовото ви положение. Ще получавате малко,но достатъчно, в смисъл,ако говорим за спестявания, няма да имате такава възможнст, поне за сега.

 407. ЗА Tanya: Твърде е рано да се отговори на вашия въпрос, но определено, за момента не виждам връзка между вас двамата.

 408. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Ами,точно,защото сте харесван и имате голям избор е големият ви проблем-))). Напротив, получавате всичко, но прекалено много искате, а не сте в състояние да дадете толкова,колкото получавате. Вярно е, че сте много добър дипломат и се опитвате да не наранявате жените,но понякога ще се налага да го правите. Нямате никакви обременености, поне по дата на раждане,напротив, вие имате много силно число, което, от своя страна, ви носи големи промени в личен план.

 409. Здравейте, преди около седмица зададох въпрос и първо ми пишеше, че чакам одобрение. Въпросът ми не е излезнал. Да чакам ли отговор, или не съм одобрена.Благодаря Ви и извинявайте ако е още рано за моят отговор на въпроса.

 410. ЗА АСЯ: Вероятно не помните къде сте задала въпроса си,а той е в „числата са нашето..“,зададен на 23.06.2010 и ви е отговорено на 24.06:

  kabala Каза:
  юни 24, 2010 at 11:01 e

  За момента е добре да останете на тази работа. Ако потърсите друга, ще имате доста напрежение и няма да стане веднага.

 411. Извинявайте, наистина бях забравила къде точно в сайта си бях задала въпроса. А относно отговора Ви. Да разбирам, че няма да си намеря работа в банка. Или поне не на този етап ? Благодаря Ви.

 412. Нели Says:

  Здравей Кабала, страницата ти определено ме впечатли и ще я препоръчам на всичките си приятели! Имам нужда от съвет, толкова съм отчаяна…имам ли бъдеще с човека, с който съм в момента? времето си минава, а аз искам вече да имам съпруг, деца, сигурност..Моля те помогни ми..ще се омъжа ли за него? Ще имаме ли семейство и деца? Родена съм на …, а приятелят ми е на ……влагам много надежда и цялото си сърце в това писмо! Предварително благодаря!

 413. ЗА НЕЛИ : Бихте ли задала въпроса си още веднъж?

 414. Нели Says:

  Безкрайно благодаря, че ми отговаряте Кабала!
  Казвам се Нели, родена съм на …, приятелят ми е роден на …. Ще се омъжали за него? Ще имаме ли дете? Огромно благодаря!

 415. Валя Says:

  Ще успеем ли да запазим врьзката си с човека,с когото живея в момента или ще се разделим?

 416. Александра Says:

  Добра вечер. Родена съм на …. Интересно ми е да разбера дали това да познавам заболяванията на хора е предизвикано от мрежата от съвпадения в което съм се оплела? И дали това , че чета почти през цялото си свободно време не е направо?т.е ако се справя и ме приемат в МУ ( медицински университет) дали ще се справя?

 417. ЗА НЕЛИ: Специално, между вас двамата не виждам да има брак в скоро време. Като че ли ще има промяна в отношенията ви.

 418. ЗА ВАЛЯ: Не трябва да задавате въпрос със съюз „или“. Задайте го отново.

 419. ЗА АЛЕКСАНДРА: Честно казано,нищо не разбрах от поста ви…Доста е объркано.Бъдете по-конкретна.

 420. svetli13 Says:

  Здравейте!
  Искам да ви попитам светла … ще се срешна ли някога с този човек и връзката ще продължи ли …

 421. ЗА svetli13: Нищо не схванах…как така дали ще срещате този човек и в същото време дали ще продължава някаква връзка???

 422. svetli13 Says:

  Здравейте, отново!
  Много се извинявам, че не съм задала правилно въпроса.
  Познанството ни е само по интернет и затова питам ще се срещнем ли и ще имаме ли общо бъдеще светла …

 423. Валя Says:

  Здравейте!Искам да ви попитам дали ще ми се обади …да се съберем пак?Ще се разкае ли за постъпката си към мен?

 424. ЗА svetli13: Задайте,моля, още веднъж въпроса си, защото времето не е било подходящо за отговор.

 425. ЗА ВАЛЯ: Да, ще ви се обади и ще се съберете с този мъж.

 426. Галя Says:

  Здравейте!
  Казвам се Галя и съм родена на …. Бих искала да попитам, ще имам ли скоро детенце. Благодаря за отговора предварително.

 427. ЗА ГАЛЯ: Дете ще имате и вероятността да забременеете тази година е голяма, но все си мисля, че имате и някакъв малък здравословен проблем, на който първо трябва да обърнете внимание.

 428. svetli13 Says:

  Здравейте!
  Познанството ни е само по интернет и искам да попитам, ще се срещнем ли и ще имаме ли общо бъдеще …

 429. Здравейте Кабала.Писала съм ви и преди,но съм объркана,защото до ден днешен майка ми твърди,че съм се родила на …,но са ме записали на ….За мен това е от огромно значение,но дори тя вече не си спомня,но винаги това го е твърдяла.Родила ме е по рано и секцио,тъй като съм се обърнала наопаки.Казвам се ….Искам да ви попитам за личния си живот,кога ще създам семейство и деца с дата на раждане ….Благодаря ви предварително,моля ви да не публикувате данните ми.

 430. Петя Николова Says:

  Здравейте,
  Искам да попитам ще си намеря ли нова работа. Благодаря!

 431. Здравейте, рождената ми дата е …часа сутринта, ако ви е необходимо. Казвам се К.Г. Наскоро ми се наложи да напусна работата си, заради много остър конфликт с ръководството. Причините бяха лични отошения между мен и ръководството. В момента работя, но все още не мога да свикна с новата работа, а и пазя още негативи от старата. Двете места са взамино свързани. Въпреки че пазя лоши спомени, все нещо обаче ме тегли назад. Непрекъснато се обвинявам, че съм се предала без достатъчна съпротива. Въпросът ми е има ли шанс да се върна на старото място и проблемите да отминат. И ако има какъв е пътят за това. Благодаря ви!

 432. Здравейте отново, казвам се …. Както ви писах наскоро почнах нова работа, но още от самото начало имаше смяна на ръководството. Подметнаха ми, че можело да ме преместят в счетовоството, от което се зарадвах. Въпросът ми е това ще се случи ли? Имам ли бъдеще в тази фирма?БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

 433. ЗА СВЕТЛИ: Няма да се срещнете скоро, а за общо бъдеще-поне за сега, не се вижда такова. В някои отношения ще сте разочарована.

 434. ЗА ПЕТЯ НИКОЛОВА: НОВа работа ще си намерите и то скоро,ама не съм убедена,че ще напуснете старата.

 435. ЗА К.Г.: Ще имате възможност да се върнете, но след време, трябва да сте наясно,че шак е трябва да се адаптирате и отново ще имате колебания дали сте постъпила правилно.

 436. ЗА АСЯ: Да, ще се преместите на нова длъжност.

 437. Много Ви благодаря!!! И един последен въпрос от няколко години живея с мъж на име… роден е на … Добре се разбираме нямаме проблеми. Имаме бъдеще с него т.е мисля да подпиша за него. Това ще се случи нали?

 438. ЗА Silvi: Брак ще имате след 29 годишна възраст и това е по-добре за вас. Няма проблем да имате и деца.

 439. ЗА АСЯ: О,да…ще сключите брак с този човек.

 440. атанас Says:

  Здравейте,казвам се ….Приятелката ми-…Искам да ви попитам за личния си живот-бившата ми жена ще ми даде ли развод,поставя едни условия които са недопустими за мен.С …какво бъдеще ме очаква-семеен живот имам предвид,ще се получи ли.Благодаря ви.

 441. алекс Says:

  здравейте. моля за отговор .кога сина ми … ще създаде семейство и деца.рождена дата-… ,….моля да не се побликуват личните данни

 442. И наистина последен въпрос, ако обичате да ми отговоите. В момента нещата на работата за ужасни. Постоянно ме пускат, и не мога да изкарам цяла работна седмица. Шефката се отегли, на нейно място има друга жена. Нещата не вървят на добре. Бяха ми споменали едно преместване, за което спря да се говори. Въпросът ми е: Ще ме преместят ли на нова длъжност, и скоро ли? въобще да очаквам ли някакво развитие или да си събирам баажа:) т.е. да търся нещо, което си заслужава. Благодаря за отделеното време.

 443. ЗА АТАНАС: Съпругата ви ще ви даде развод и имате шанс с тази жена да създадете семейство.

 444. ЗА АЛЕКС: Синът ви сам си „реже“ пътищата, а и не виждам особено желание в него за брак…По-скоро си е самодостатъчен. Все пак, шансовете му да създаде семейство са до 4 години.
  П.С. Грешката е вярна-)))) Просто не ви е бил одобрен постът и за това не се е показал.

 445. ЗА АСЯ: Вече съм ви отговорила, че ще имате нова длъжност.

 446. алекс Says:

  Няма да задавам въпрос, а само ще коментирам/дано да го допуснат до вас/Не знам дали сте добър нумеролог, но сте добър психолог.Това личи от отговора ви.Когато маиката, а не сина, се интересува настойчиво от неговия евнтуален брак,съвсем логично е да се предположи, че това в момента не го вълнува и не е негов приоритет.В такава светлина е и вашия отговор.Но дали нещата наистина стоят така….

 447. ЗА АЛЕКС: Не знам кое е логично, знам само, че датата му на раждане показва непрекъснато „запушване“, както го наричам аз. Хороскопът му, на прима виста, тъй като не правя пълни анализи тук, потвърждава неговата си самодостатъчност. Консултирайте се с астролог, за да ви каже същото. Въпросът ви беше кога.Специално, от неговата дата няма данни за такъв период, който наистина да показва годините за брак. Казах 4 години, заради дирекциите, които направих на хороскопа му. След като не сте доволна от отговора, ваше право е да си платите астрологична услуга и да ви кажат подробно след коко години, че и приблизителните месеци на брака, ако часът е точен до минута.

 448. АЛЕКС Says:

  Благодаря за добронамерения отговор.Но топ-нумеролог определи,че ще има брак без подпис и едно дете.Така.че не мога да преценя къде е истината.Но това не е толкова важно.ЗВЕЗДИТЕ И ЧИСЛАТА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА,НО ВСЕКИ САМ ГРАДИ БЪДЕШЕТО. Струва ми се,че и това трябва да внушавате на своите читатели/особено младите/са да бъдете максимално полезна,отговорна и честна в мисията си.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ.

 449. Айрет Says:

  Казвам се …а родена съм на …. Искам да Ви попитам отскоро останах без работа, ще започна ли скоро работа. И друго което ме притеснява, е че от няколко години пробваме и неможем да имаме дете. Мъжът ми се казва …. Благодаря Ви!!!

 450. Здравейте,казвам се ….Моля да ми кажете нещо за бъдещето ми,в момента съм в труден период след една раздяла.Моля личните данни да не се публикуват.Благодаря.

 451. петя Says:

  здр кабала,ще замина ли за германия и ще успея ли там.родена сам на …часа,моля данните ми да не се показват

 452. ЗА АЛЕКС: Вие питахте „кога“, а не дали ще има семейство.Това са две съвсем различни неща. След като топ нумеролог ви го е казал, коя съм аз, че да го отрека. Ако сте прочела отговорите на всички питания, вероятно ще забележите, че никога не казвам, „съдбата е закодирана“. Изречението ви има взаимно изключване-))). В един момент Съдбата е определена, а в друг, всеки сам си гради бъдещето. Гради го, в границите, които така или иначе са му предопределени. В интерес на истината, има хора, на които им е дадена голяма свобода на избора. При мен, всичко е предопределено и имам рамки…аз не мога да избягам от това, което ми е дадено. Единственият начин да се видоизменят някои неща са нивата на самоосъзнаване и отработка на звездните аспекти. Винаги съм споменавала покойният Иван Станчев, който казваше, че всичко в хороскопа е потенциал…отделен въпрос е дали ще го развием. Не знам защо смятате, че съм категорична в отговорите си-))), напротив, всичко е възможност…за разлика от врачките и баячките, които са в състояния да „кодират“ някои хора,особено лабилните.

 453. ЗА АЙРЕТ: За момента не виждам да започнете работа. За детето…бихте ли ми написала отново датата си и часа на раждане, за да видя евентуалната причина. Ако може и на съпруга си да ми дадете час на раждане и пак датата.

 454. ЗА ПЕТЯ: Знаете ли,аз ви виждам точно в чужбина, ама като че ли имате някакви пречки сега. Нещо,свързано с някакви документи, пари и…някаква работа тук? Вие работите ли в момента? Защото има някакви пречки в ежедневието,които ви спират все още.

 455. петя Says:

  не работя в момента,но имам планове да ходя в германия.не знам как ме виждате там,може защото живях 4 години там и сам регистрирана че съм там.пречката сега е нерешителността и ме е страх да не отида напразно.ще успея ли ако отида в германия?

 456. АЛЕКС Says:

  Не успорвам уменията ви.Предполагам, че сте положили много труд и усилия за да постигнете определено ниво.Няма да водя полемика,защото вие сте нумеролог и езотерик,а аз философ и материалист.Така,че говорим на различни езици.Но сте чували са форма и съдържание.През призмата на вашата наука числата са формата, а личността – съдържанието и това съдържание може да променя по всякакъв начин формата.Затова съществува и се развива света,а не защото числата са се комбинирали от 1 до 9.Ето това имам в предвид да внушавате на вашите читатели

 457. Айрет Says:

  Здравейте,казвам се Айрет родена съм в …Съпругът ми …И за работата пак да попитам,до колко време ще си намеря и ще бъда ли доволна.Благодаря ви!!!!

 458. ЗА АЛЕКС: Изобщо не съм помислила,че оспорвате уменията ми-))), иначе, повярвайте, щеше да ми проличи, че паля бързо-)))). Би ми било приятно да поспорим, да поскубим коси,дет’ се вика на тема материализъм и езотерика-))).Не мисля, че говорим на различни езици,ами разговорът тръгна малко трудно, с наежване от моя страна, в началото и предполагам,че вие сте постъпила така с мен-))). Съдържанието може да променя формата. ако е се е развило достатъчно, на определено ниво и само ако спазва определени закони. В противен случай би станало нещо като „ако съдържанието се цепи от формата, то формата…

 459. ЗА АЙРЕТ: Както ви казах, няма да си намерите работа скоро и за това този въпрос трябва да го зададете след няколко месеца. Деца ще имате, въпреки, че при вас има вероятност от аборт, освен,ако не сте имала такъв вече. Бременност може да очаквате в периода 2011-2012 година, като ще се наложи и да полежите малко в болница.

 460. ЗА ПЕТЯ: За момента ще ви посъветвам да не тръгвате. Първо оправете всички финансови проблеми. Освен това имате да решите някакъв въпрос, свързан с много близък за вас човек.

 461. ЗА maryde: вие в момента сте в период на приключване не само на връзка, ами и на всички отношения, които няма да ви бъдат нужни. Специално, в личен план, може да очаквате запознанство, връзка, през следващата година. Няма да ви е лесно и животът да ви е песен, но понеже сте упорита ще постигнете доста неща, но много,ама много трудно.

 462. Здравейте,казвам се ……..Искам да попитам има ли възможност да се оправят отношенията ми със …………..Моля личните данни да не се публикуват.Благодаря.

 463. АЛЕКС Says:

  Излючително приятен е контакта с интелигентна и позитивна жена като ВАС.Но сайта е такъв, че хората се интересуват от ВАШИТЕ съвети, а не от нашите спорове.Затова…УСПЕХ! Изкушавам се някога и аз да се възползвам от вашите умения и съвети,защото всеки се надява,макар и малко числата и звездите да са благосклонни към него.Още повече, че аз съм зодия РИБА/…, а добре знаете за техния интерес къ мистика.БЛАГОДАРЯ ВИ КАБАЛA

 464. Бистра Says:

  Здравейте! Интересувам се ще срешнали човека с когото ще създадем семейство и ще имам ли дете? Родена съм на … Ако може личните ми данни да не се изписват.Благодаря ви предварително.

 465. ЗА АЛЕКС: Опаааааа,добре сте ми дошла в тигана-))). Знам интереса на рибите към мистиката, защото и аз съм типичният им представител-))). Е,ако имате път насам, обадете се-))))

 466. ЗА maryde: не виждам такава възможност, въпреки, че доста добре се допълвате,но все пак, като че ли, всеки дърпа чергата към своята страна и трудно намирате начин за компромиси.

 467. ЗА БИСТРА:Аз не виждам проблем да имате семейство и дете,ако часът ви на раждане е верен. В момента имате ли връзка? Защото, като гледам, 2010-2011 има влюбване при вас и сега сте в период, до 43 г., когато можете да имате и семейство и дете.

 468. Здравейте отново!Незнdм защо не получавам отговор от вас.Пиша няяколко пьти вече.Интересува ме каква беше причината да се разделим с мьжа,с който живях почти година.Има ли друга жена до себе си?Ще ми се обади ли да се сьберем отново?Мисли ли за мен сега,сьжалява ли за нещо вьобще?

 469. Здравейте!Казвам се …Искам да попитам дали ще прерастнат взаимоотношенията ми с …в сериозна връзка?Благодаря предварително-моля не публикувайте данните ни

 470. ЗА valiag: Не ви отговарям,защото този въпрос сте го задала 10 пъти! И аз съм ви отговорила. За да не се получават грешки, се задава след 6 месеца.

 471. ЗА МАЯ: Да, тези отношения могат да прерастнат в сериозна връзка.

 472. здр кабала имам ли бъдеще с …моля данните да не се покайват

 473. Здравейте, пиша Ви да Ви благодаря от все сърце за отговора, който ми дадохте, че ще бъда на нова длъжност. Колежката, която напуска доста добре ми обяснява.Мислите ли, че тя като напусне на 100 процента мога да се справя сама. Защото материята е доста сложна. В училище и университета бях отличничка всичко знаех и сега теорията я знам, но практиката във фирменото счетоводство я нямам и доста ме е страх. Всички около мене говоря за близките вярват в мене. Но аз изпитвам страх. Въобще имам бъдеще в тая фирма си мисля. Вие как мислите?

 474. ЗА ПЕТЯ: Задайте въпроса си отново.

 475. ЗА АСЯ: Твърде е рано да се каже за бъдещето ви в тази фирма. Вероятно,след време, ще има промяна, т.е. дадено ви е да сменяте професията си.

 476. атанас иков Says:

  Благодаря за отг.Ще си намеря ли работа в бургас до 2м.Благодаря ви

 477. Ралица Says:

  Здравейте, бих била много благодарна ако ми отговорите дали скоро ще си имаме бебе със съпруга ми. Казвам се Ралица и съм родена на …. Желая Ви весело лято и Ви благодаря предварително.

 478. кабала,имам ли бъдеще с …родена сам на …,моля данните да не се показват

 479. Александър Says:

  Здравейте, разбрах за страницата Ви от един приятел и реших и аз да Ви пиша. Преди около година и половина имах връзка с едно момиче, но се разделихме. Сега отново контактуваме макар и рядко и не пряко. Аз се казвам …Ще бъдем ли гаджета отново с нея? Ако е възможно, моля данните ни да не се публикуват. Благодаря предварително. Хубаво лято.

 480. ЗА атанас иков: Трябва да зададете въпроса си отново

 481. ЗА РАЛИЦА: Напишете ми отново датата си на раждане, часа и мястото,ако го знаете.

 482. ЗА ПЕТЯ: Вие знаете отговора на този въпрос- имате бъдеще с този мъж.

 483. Ралица Says:

  Здравейте,Кабала.Ще Ви помоля да не публикувате данните ми както и написаното след тях, за което благодаря предварително. …

 484. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Не се ли свързахте вече с нея, докато ви отговоря?-))) Ще имате отново връзка с тази жена.

 485. ЗА РАЛИЦА: Детенце ще имате, ама не и сега-))). Ще забременеете в края на 2011 или началото на 2012 година. За кученце, да ви кажа, в момента, нещата са на кантар. До 3 дни ще има някакъв проблем там. Операция ли правите, какво, не знам, но ако премине кризата след 3 дни, ще се оправи.

 486. атанас иков Says:

  Здравейте КАБАЛА.До 20.09.ще си намеря ли работа в…

 487. ЗА РАЛИЦА: Както ви се вижда далече, така ще мине бързо…Във вашия случай се надявам да греша за годината и да е по-рано-))).

 488. Здравейте!Предварително моля да не публикувате данните ни.Казвам се …Искам да попитам дали ще се сдобря с …г. преди да замине за чужбина.Просто всичко беше наред и изведнъж спря да ми звъни и да се интересува от мен.Много Ви благодаря предварително за отговора на въпроса ми

 489. ЗА АТАНАС ИКОВ: Ще си намерите работа.

 490. ралица Says:

  Амин, дай Боже, както казваше баба ми:-)

 491. ЗА МАЯ: Ако вече не сте решила този въпрос, ще трябва да го зададете отново.

 492. Не задах въпроса-ще си намерим ли работа,или ще пропадаме още надолу?

 493. Казвам се …г.Моля не публикувайте данните ни.Исках да попитам дали …ще се престраши да превърне отношенията ни в сериозна връзка преди да замине?Благодаря предварително

 494. ЗА krasimira: Задайте въпроса си без това „или“

 495. Фроска Says:

  Здравейте Кабала,бих искала,да ви пипитам,за съпругът ми,казва се ……….г,ще успее ли,да се пенсионира,на 57 години,ще остане,ли на сегашната си работа.Също така се притеснявам за моята дъщеря-…. г.,ще си намери ли,скоро подходяща работа.Бладодаря ви,много.

 496. ЩЕ СИ НАМЕРИМ ЛИ И ТРИМАТА СКОРО ВРЕМЕ РАБОТА? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 497. Светла Господинова Says:

  Здравейте Кабала. Казвам се …, родена съм на …. Бащата на сина ми се казва …, роден е на …Имаме ли бъдеще, защото настоящето е свързано основно с неприятности и караници.

 498. ЗА МАЯ: Задайте въпроса си отново.

 499. Kазвам се ………………. ще превърне нашите отношения в сериозна връзка преди да замине.А въобще дали ще бъдем някога заедно?:(

 500. Велислава Says:

  Здравейте!
  Искам да попитам до колко време ще си намеря работа в сферата, в която търся (мода, луксозен бизнес) като ПР/маркетинг координатор? Казвам се ……….?

  Живея в Лондон от 3 години, завърших тук магистратура и от месец и половина кандидатствам усилено по доста обяви, но все още без окончателен резултат. Осъзнавам, че пазара тук е доста конкурентен, особено, когато човек знае какво иска, но съм заредена с търпение и амбиция.
  Благодаря предварително за отделеното време и помощ!!

 501. ЗА ФРОСКА: Не виждам възможност съпругът ви да се пенсионира на тази възраст и е напълно възможно да си смени работата. Дъщеря ви е трябвало да учи и се надявам да го е направила. Поне до 2 месеца не виждам възможност за работа при нея.

 502. ЗА КРАСИМИРА: Не може да се отговори и за тримата едновременно,освен това и не помня кого имате предвид. Като задавате отново въпрос, ще ви помоля да правите отново уточнения, а не да търся из постовете-)))

 503. ЗА СЕВТЛА ГОСПОДИНОВА: Знаете ли, за втори път излиза, че не може да се отговори на вашия въпрос, поне все още не. Така, че бих могла да го тълкувам, че нищо няма да излезе от вашите отношения. Ако искате, дайте да пробваме още веднъж, за да съм сигурна в отговора си.

 504. Кабала,благодаря ви,много за отговора.Относно моята дъщеря …г.тя е инжинер-материали,на метална основа,и има втора спец.педагогика по специали предмети.

 505. ЗА МАЯ: ТРябва да зададете въпроса си отново, ако вече не е приключило събитието.

 506. Здравейте Кабала!Мноооого се извинявам ,че се е наложило да търсите из постовете,но за първи път пиша и задавам въпроси на някого.Въпроса ми е-тъй като в последно време нищо не върви както трябва,каквото и да правим все повече потъваме.Съпругът ми е роден на …..Какво ни очаква в блиските месеци-ще се оправим ли финансово? Извиням се за отнетото ви време,и ви благодаря предварително.

 507. ЗА ВЕЛИСЛАВА: Въпросът ви не е точен-))),защото не знаете дали наистина точно това ще работите. Трябва да го зададете с „дали“, а не кога…когато ще се види, ако отговорът се потвърди. Освен това, искам да знам дали работите нещо в момента.

 508. ЗА ВЕЛИСЛАВА: Въпросът ви не е точен-))),защото не знаете дали наистина точно това ще работите. Трябва да го зададете с „дали“, а не кога…когато ще се види, ако отговорът се потвърди. Освен това, искам да знам дали работите нещо в момента.

 509. ЗА krasimira:Не виждам скоро да излезете от това положение, защото ви предстои още една криза,ако мога така да я нарека, ама точно тя ще ви отвори хубаво очите за това какво трябва да предприемете. Искам да ви кажа, че вие сте „мъжът“ в семейството, защото сте изключително силен характер и с мощна енергия. Вие ще сте двигателят на решенията за парите и ще решите нещо заедно, цялото семейство.

 510. ЗА ФРОСКА: Учудвате ме-)))) Не бих казала, че е трябвало да е с такова образование. Та, тя е фин човек, с усет към красивите неща…какви метали, какви математики-)))). Да, по-скоро би могла да се развива като педагог, ама тя трябва да работи в съдружие с някого, може и съпруг да е. Дъщеря ви ще има доста промени в социалното положение,то по-скоро са забавяния, де, но пак ви казвам- тя трябва да работи в частния сектор, като консултант, например.

 511. Oще веднъж,ви благодаря Кабала,ами тя самата искаше да учи това.А за съдружие със съпруг,това ми е много болна тема,тя е сама от няколко години,а е вече на 33 год.,все се надявам,да я видя ,щастлива в сватбена рокля,има си поне син.Сега е на борсата до месец март,,а има откази за работа,понеже има малко дете.С уважение Фроска.

 512. ЗА ФРОСКА: Я, ми напишете пак датата и на раждане и час, място на раждане

 513. Здравейте!Казвам се …..Искам да попитам дали отношенията ми с … ще прерастнат в сериозна връзка преди той да замине?Ако не дали въобще ще можем да бъдем заедно някога?:(Благодаря Ви предварително

 514. ЗА МАЯ: не виждам отношенията ви да се развият по-нататък.

 515. М……………………………………….

 516. Боже Господи-Кабала,просто незнам какво да ви кажа!Имам чуство че ви познавам и ,че ме познавате през целият ми живот. Много се рових в нета и мн.имена изчетох с някакви/дарби/ в нета,но още самото начало се спрях на вас,защото в момента който прочетах всичко за вас,някакси ми стана много леко на душата,и от първия миг имам чувството ,че даже и от далеч вие играете някаква роля в мойто съществуване,някава сила лъха от вас.Много са ми гледали на кафе,на карти,но никой не можа да види-това което видяхте ВИЕ.-Че аз съм мажът в семейството.Но се изморих да съм силната!Няма значение,просто исках да ви благодаря за отговора и да Ви пожелая да сте здрава,и БОГ ДА Е ВИНАГИ С ВАС!

 517. ЗА krasimira: Благодаря ви, Краси-))). Дано се оправите по-скоро-)))

 518. Велислава Says:

  Кабала, благодаря ви за отговора първо.
  Добре ще опитам отново :))) Ще си намеря ли работа като ПР/Маркетинг координатор в сферата на модна/луксозна индустрия?

  Да работя в момента в бара на частен голф клуб. Дори получих обаждане за работа в … преди 2 седмици, но все още чакам потвърждение, не знам дали нещата са приключили там или да е надявам. Но както и да е това е сферата в която съм се насочила и наистина копнея да работя и да се развивам професионално.

 519. ЗА ФРОСКА: Дъщеря ви няма да остане сама…Просто, нещата при нея стават по-бавно,а тя е човек, който търси много добра материална осигуреност и стаблиност. Трудно показва чувствата си, трудно казва „обичам те“, а пък иска да го чува-)))). след два месеца, трябва да си стъпи много здраво на краката, защото и предстои борба, свързана със социалното и положение. Може да е замесен и мъж, но по-скоро неговото семейство. Изобщо да не се плаши от трудностите, които ще има, защото всичко,което тя направи, ще и е от полза. Следващата година, дъщеря ви ще излезе от това нестабилно положение, пък и да ви кажа, тя е пазена от Горе.

 520. благодаря ви,отново.Последно ако мойе да ми кажете,тези проблеми където и предстоят,след 2 мес.,дали са свързани със ,,бащата,, на детето и,той се казва…….когато тя беше бременна в 7 мес,се разделиха ,и детето даже не е виждал.Извинявам се,ако ви натоварвам,но това е доста болна тема за семейството ни.
  ….

 521. ЗА Фроска- няма как да знам дали е точно той….това няма как да се види в хороскопа и.

 522. Кабала,желая ви.всичко най-хубаво,бъдете жива и здрава

 523. Светла Господинова Says:

  Благодаря Ви Кабла. От сърце. Да бих искала още веднъж да погледнете, защото ние сме големи хора и ще се оправим някак си, ама малкия …

 524. Лидия Спасова Says:

  Здравейте, казвам се Лидия…., родена съм на …. Бих искала да попитам да ли ще имам мой собствен бизнес (счетоводна къща) и да ли това ще се случи скоро? Благодаря Ви предварително за отговора!

 525. Велислава Says:

  Значи, първо толкова време обмислях как да формулирам въпроса 😉 благодарение на моята най-добра приятелка, (дамата с кученцето и детенцето във форума тук :))) ) която ме светна за твоя блог и за което съм и изключитрлно благодарна!!!!

  Но, кабала, дани, пиша ти за да не публукуваш коментара ми за …, всъщност е ок, няма проблем, но без имената наразбира се … плийййййз :)))))) Този пиниз с плиийз е от С. блог :П
  Поздравявам ви най-сърдечно и Ви се възхищавам за много неща наистина, за предаността и всеотдайността, с която дарявате толкова много хора!!!

  Когато ти е удобно след 11 може и да отговориш на въпроса ми …
  Имам и още, но ще ти пиша на емаил :)))

  Прегръдки и весело настроение на морето 😉

  Поздрави Вени ххххх

 526. Здравейте Кабала,
  Голяма радост е за мен, че открих сайта ви (не са случайни случайните неща).
  Казвам се …. Дали изобщо ще имам спътник в живота някога, уморих се от самота и решаване на чужди проблеми.
  Синът ми – …, дали ще живее в чужбина. Такова е желанието му и не искам да го спирам. Моля, не показвайте данните ни.
  Благодаря предварително от сърце, обич и мир ви желая.

 527. Чак сега видях „За въпросите и отговорите“… Много се извинявам, че не погледнах първо там.
  Моля, ако е възможно, отговорете само на първия ми въпрос относно евентуална бъдеща връзка. Игнорирайте въпроса за сина, както и въпроса, зададен във „Вибрациите на числата“.
  Благодаря 🙂

 528. Kазвам се Мая – …г.Ще успея ли да замина за Англия другият месец?Благодаря Ви предварително

 529. ЗА ВЕЛИСЛАВА: Скоро няма да си намерите работа по специалността. Ще ви е доста трудно.Ама, с вашето развинтено въображение сте си за там,де….Не се отказвайте, въпреки пречките.

 530. ЗА ВЕЛИСЛАВА: Скоро няма да си намерите работа по специалността. Ще ви е доста трудно.Ама, с вашето развинтено въображение сте си за там,де….Не се отказвайте, въпреки пречките.

 531. ЗА СВЕТЛА ГОСПОДИНОВА: Е,задайте пак въпроса,де-)))). Няма как да погледна,без да го има зададен отново-)))

 532. Светла Господинова Says:

  Казвам се …. Бащата на сина ми се казва….. Въпроса ми е имаме ли бъдеще заедно, защото настоящето е свързано с много нерви и напреежение. Макар, че нещата се поизгладиха напоследък, след като Ви писах, този въпрос не ми дава мира. Има ли смисъл да продължавам да се боря заради малкия.

 533. ЗА ЛИДИЯ СПАСОВА: Ще имате собствен бизнес,ама в началото ще ви е доста трудно и ще сте на ръба да се откажете. Не го правете. Ако сте решила сега да поставите началото-изчакайте и започнете след 13.09

 534. ЗА КАЛИНА: Спътник в живота си ще имате и няма да останете сама. Бихте могла да сключите много сполучлив брак,дори. Няма как синът ви да не иска да е в чужбина-))). Ами,там ще е. Приятели, партньори, дори, евентуална съпруга, всичко си е в чужбина.

 535. ЗА КАЛИНА: Малко са хората, които се съобразяват с това, което съм написала и ви благодаря за това-)))

 536. Благодаря ви от сърце, Кабала -))
  Винаги съм приемала, че хората не са ми длъжни, оттам и съобразяването.
  Здраве, обич и светлина ви желая ))

 537. ЗА МАЯ: Бих ви помолила отново да зададете въпроса си.

 538. ЗА СВЕТЛА ГОСПОДИНОВА: Аз не виждам да продължи дълго вашата връзка.

 539. Светла Господинова Says:

  Благодаря Ви Кабала. Въпреки, че ми е жал за сина ми, Ви благодаря за отговора.

 540. Лидия Спасова Says:

  Здравейте, Кабала, много Ви благодаря за отговора! Всеоще не съм решила кога точно ще започна, защото се чувствам малко несигурна, но безкрайно много Ви благодаря. Дадохте ми кураж, че все пак ще се справя.
  Поздрави!

 541. ЗА СВЕТЛА ГОСПОДИНОВА: Аз не мисля, че на синът ви ще му е по-добре сред напрежение. Няма да е първото дете, нито последното, на което родителите просто са си казали всичко. Единственото,което трябва да направите е то да усеща, че дори мама и тате да не живеят заедно, то винаги е било обичано, желано и не е плод на никаква грешка.

 542. ЗА ВЕЛИСЛАВА: Когато ми зададохте въпрос, аз директно погледнах за друга работа-)))),защото няма как да се видят подробности, като това,което ми казахте, че искате да работите и отговорът беше, че няма да смените работата си. По принцип, тъй като категорично се изключи втората възможност, ще трябва да проверим отново едва след 6 месеца, но не ни пречи да го направил след месец или два, за да могат нещата около вас да се променят.

 543. Велислава Says:

  Благодаря ви от все сърце, Дани!!!

  Прегръщам ви сърдечно и нека бог е с вас!!! :)))

 544. Светла Господинова Says:

  аз съм на същото мнение. Благодаря Ви от все сърце и да сте жива и здрава. Да Ви се случват само хубави неща в живота.

 545. Здравейте!Казвам се Мая….Дали ще успея да замина за Англия другият месец?

 546. Екатерина Габровска Says:

  Здравейте, чета точно сега някакви неща за кармична забрана за брак и прочие…..Имам проблем , на който търся отговор много отдавна…..Влюбих се в мой приятел…..след 4 години добра дружба – така да го нарека……той в мене също – става въпрос наистина за невероятно силни чувства…..Месец и половина след като ние бяхме вече заедно – се появи неговата бивша приятелка с вестта, че е бременна от него – шокът и за двама ни бе жесток….Най-малко от морална гледна точка и двамата взехме решение, че той трябва да се грижи за детето си и майката на детето си / тя е сирак и си няма никой / и се разделихме……ние знаем какво преживяхме…..Но не успяхме съвсем да се разделим, не успяхме да прегазим всичко така лесно, срещнахме се веднъж случайно и тогава за пореден път се убедихме, че не можем един без друг…..Събрахме се е силно казано, но продължаваме да се виждаме след забременяването и вече две години. Той направи няколко опита да се разбере с майката на детето като голям човек, като по никакъв начин нямаше да се отрече от това, което е създал или прочие – той е мил, грижовен и прекрасен човек, но живее с жена, която не обича…..и го прави в името на детето – опитите бяха неуспешни – първият път бе заплашен, че ще му се отнемат права / независимо, че няма брак /, вторият път самата му майка го заплаши, че ще се отрече от него, ако не живее с майката и детенце, после се започнаха едни неприятности – жената, скоято живее катастрофира, след това заболя и я оперираха, аз заболях – слава Богу се оправих…….на него му побеля косата……и изобщо една пълна безисходица, която е съпътствана с много нещастия….Аз взех да си мисля вече, че кармата ни е такава, че никога няма да бъдем заедно – или ако го направим, то ще е неправилно и че всичко около нас ни крещи и ни говори – не сте един за друг – забравете се……съдбата ви е предначертала да не сте заедно…..и не знам какво да правя в тази ситуация….Родена съм на ……той е роден на …..има ли как по рожденните ни дни да стане ясно имаме ли кармична връзка и ако да – каква е тя? И въобще грешка случайна ли сме или има за какво да се борим. Предварително Ви благодаря!

 547. ЗА МАЯ: Ще успеете да заминете и ще имате подкрепата на организация или приятел.

 548. ЗА Екатерина Габровска: Значи, за пореден път казвам,че щом сте срещнала някого, значи имате кармична връзка. Същото е и с другата жена.Тук иде реч точно за отработване, което не се е случило „преди“. Не сте задала конкретен въпрос, защото сте използвала това „или“, а няма как да се отговори на това с Да или Не. Що се касае до тази ситуация, аз не мога да определя кой е прав и крив, но от това ,което ми пишете излиза, че този мъж сам си е провалил живота.

 549. димитричка филчева Says:

  Здравейте Дани!Родена съм на ….искам да попитам ще имам ли второ дете и дъщеря ми … има ли бъдеще в чужбина благодаря предварително!

 550. Здравейте Кабала! Казвам се …Престои ми съвсем скоро да замина за Германия.Ще имам ли успех в личен и професионален план? Ако е възможно даните ми да не се публикуват.

 551. ЗА БИСТРА: Няма да е това, което очаквате, така че се въоръжете с търпение. Несигурност ще имате точно в намирането на работа, ако това ви е въпроса.

 552. ЗА ДИМИТРИЧКА ФИЛЧЕВА: Имате потенциал за деца, но аз имам съмнения, че ще имате второ, все пак, зависи и от потенциала на бащата. Дъщеря ви няма да има бъдеще в чужбина, но пък ще има много добро развитие тук. По-скоро, извън страната ще има известни ограничения. По-вероятно е, след време, да има съпруг от чужбина или работата му да е свързана с чужденци.

 553. ЗА ДИМИТРИЧКА ФИЛЧЕВА: Имате потенциал за деца, но аз имам съмнения, че ще имате второ, все пак, зависи и от потенциала на бащата. Дъщеря ви няма да има бъдеще в чужбина, но пък ще има много добро развитие тук. По-скоро, извън страната ще има известни ограничения. По-вероятно е, след време, да има съпруг от чужбина или работата му да е свързана с чужденци.

 554. Здравеите!Мая-…г.Ще намеря ли добра работа в Англия,за да мога да остана по-дълго?Много съм притеснена как ще се развит нещата там?:(

 555. димитричка Says:

  Много благодаря за отговора!Преди две години претърпях мисед аборт и оттогава все ме е страх атолкова искам второ дете Мъжът ми се казва … роден на … дали той има потенциал за второ дете Ще съм благодарна и на съвсем кратък отговор Отново благодаря

 556. Екатерина Габровска Says:

  Здравейте, благодаря за отговора ви, извинявам се , че не съм си задала коректно и ясно въпроса. За да не четете по-нагоре, родена съм на … Имам ли бъдеще с човека, с който съм в момента, / той е роден на …г./ ще бъдеме ли заедно близката една година, ще създадеме ли нормално семейство и деца? Предварително благодаря.

 557. ЗА МАЯ:Честно казано не виждам да започнете работа там скоро.

 558. ЗА ДИМИТРИЧКА: Знаете ли, когато ви погледнах картата си казах, че трябва да имате много силен ангел-хранител, за да имате едно дете…а вие го имате-)))). Не виждам да имате второ, но пък може и да бъркам. Не виждам защо трябва да се притеснявате.ЗНаете, че природата „изхвърля“ плода, който няма да бъде читав. По-скоро, благодарете, че на вас не ви е дадено да страдате, заради детенце, което, реално, е можело да има проблем.

 559. ЗА ЕКАТЕРИНА ГАБРОВСКА: Питате ме дали ще имате семейство и деца с този мъж и в същото време задавате въпрос:“ще бъдем ли в близката година заедно“?! Нещо не се връзва, но да, вие ще бъдете с този мъж като семейство след година и половина, най-много две.

 560. Здравейте,Кабала.Ще ме вземат ли на работа в…..където подадох молба.Търсим начин да живеем заедно с М. но все удряме на камък.Това изпитание,карма ли е?Виждаш ли след какъв период ще живеем заедно?Благодаря ти за отговорите….

 561. ЗА atanas ikov: Имате абсолютно всички шансове за започване на работа, а ще живеете заедно с тази жена, когато окончателно получите развод.

 562. ЗА ЕКАТЕРИНА ГАБРОВСКА: Имате бъдеще с този човек, но децата ще дойдат малко по-късничко. Причината няма да е някакво заболяване, а други обстоятелства- например- може той или вие да пътувате, служебно и да отложите временно детето.

 563. Здравейте Кабала.Ще си позволя да Ви задам 1въпрос от името на дъщеря ми .Тя ме помоли.Въпросът е относно пола на детето.Тя е бременна в 4-ти месец с първо дете-желано.Придава голямо значение на това.Моля Ви ако може да ни дадете отговор на този въпрос-момче или момиче.Ето данните-……………………………………………………………..Нека не се побликуват данните.Ще чакаме отговора Ви с нетърпение.

 564. здравей кабала,изневерявал ли ми е ………………

 565. ЗА JULI:Така, като гледам, май ще връзвате панделки. Искрено и пожелавам лека бременност и едно здраво, пухкаво и усмихнато бебе.

 566. ЗА ПЕТЯ: Ще трябва да зададете въпроса си отново, обаче, искам да ви кажа, че прекалявате с тези съмнения, а това дразни този мъж. Той мисли за вас

 567. Здравейте Кабала, казвам се ………… В началото на септември заминах за Италия с идеята да работя, но не се получиха нещата, всъщност си беше сериозно фиаско и останах без работа и тук. Сега съм на кръстопът, защото мога да замина отново, но не зная дали в Сaрдиния, където имам възможност да остана ще намеря работа или поне бих могла да припечелвам с уменията, които имам и/или бих продавала картини(поне до сега тук удрям на камък). Не искам да се чувствам държанка на някого и длъжна, за това, че съм приютена…
  Това, което в момента ми се предлага в България усещам опасно ….
  p.s. бих искала да се уточниме за плащането:)
  Желая Ви здраве, любов и късмет!

 568. Здравейте!Казвам се ……….Ще срещна ли скоро човек,който наистина да ме обича и уважава,за да създадем семейство заедно!Благодаря предварително:)))

 569. ЗА ИРИНА: Не сте задала конкретен въпрос,защото използвате „или“. Предстои ви криза във връзка с някакви документи, освен това, няма да сте доволна и от работодател, въпреки, че, като гледам, вие упорито искате да заминете в чужбина.

 570. Здравейте отново Кабала, извинявайте за или, видях го след това.Ще се справя ли финансово в Сардиния?

 571. ЗА МАЯ: Ако говорите за семейство, не ви го препоръчвам в близките 3-4 години, но мъжко рамо до себе си ще имате, като сериозна връзка след 7-8 месеца.

 572. ЗА ИРИНА: Вие ще се справите и сега, като погледнах и хороскопа ви….Абе, Иринка, ти ще правиш пари, момиче-))), но няма да е толкова скоро.Чужбината ти е съдба- или там ще живееш или ще пътуваш по работа,но -там. В момента имаш някои тежки положения, ама те те карат да си учиш урока. Предстои ти след 2-3 месеца криза в парично отношение, ама точно тя ще ти помогне да промениш спциалното си положение. Като гледам и влюбване ти предстои-)))

 573. Здравейте Кабала,искам да попитам за човека,който имам връзка,имаме ли бъдеще заедно,има ли сериозни намерения към мен.Казвам се ………………………..Моля не публикувайте данните ни,благодаря ви предварително.

 574. Кабала, Вие сте слабо казано СТРАХОТНА!!!!!!!!!!!!Много финансови проблеми ми се струпаха сега покрай един мъж, който ме излъга жестоко….
  Искам да си стъпя малко на крака и ще Ви изпратя пари за отговора Ви!
  И Ви желая крепко здраве и щастие!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 575. ЗА Silvi: Е, човекът има сериозни намерения, ама дали имате бъдеще в под въпрос, защото ще трябва нещо да се промени в живота ви.

 576. Благодаря ви,толкова съм объркана,че не знам какво да правя.Обичам го много,но точно това,че нищо не се променя за нас ме отчайва,от две години сме заедно.Все се надявам че вярата и любовта ми ще сторят чудо,но и аз не знам какво да сторя,да чакам ли.Моля ви само за още един въпрос,ако мога да ви задам.Ще се променили нещо за нас двамата,един ден след година,две дори,да бъдем заедно.Пиша ви с такава болка на сърцето,жена която обича,а не знае дали има малка надежда да е с любимият човек някой ден.

 577. ЗА SILVI: Връзката е доста сложна, бих казала тайна…Вие я искате открита, но той- не,поне не все още. Както казах, промяна ще има, но не мога да кажа дали ще бъдете точно с този мъж.

 578. Здравейте, Кабала! Аз също имам едно малко въпросче – ще забременея ли скоро време от ….. Аз съм родена на … Ще създадем ли семейство?
  Благодаря предварително! Желая ви много успехи!

 579. ЗА СИЛВИЯ:Вие имате ли връзка, сериозна с този мъж? Защото, тук се появява нещо странно, че други неща ще се случат или трябва да се случат, за да имате бебе точно от този мъж.

 580. След големи перипетии- мисля, че да. Кажете ми какво се проявява..? Честно казано едва ли ще издържа поредния удар..Но каквото такова

 581. ЗА СИЛВИЯ: Ами, това, че други неща ще се случват, както вече казах.

 582. Благодаря! Каквото , такова! 😉

 583. здравей,ще се омъжа ли за … и ще замина ли за германия, казвам се …моля данните да не се показват

 584. ЗА ПЕТЯ: Задайте отново въпроса си.

 585. ще се омъжа ли ………….) моля данните да не се показват

 586. ЗА ПЕТЯ: Ще заминете за Германия и ще се омъжите за този човек.

 587. Здравейте,казвам се…………Ще го приемат ли на работа при мен?Ако отг.е-да-можеш ли да видиш дата горе доло?Благодаря ви.

 588. ЗА МАРУСЯ: Ще се наложи да зададете въпроса си отново.

 589. Ще приемат Н. ли на работа при мен до края на месец ноември?.

 590. ЗА МАРУСЯ: НЯма да е прет на работа до края на ноември. Има нещо, което оказва, че ще има промени в решението му или той мисли и за друга работа.

 591. …… ще продължи ли и в бъдеще.. Моля не показвайте данните ми

 592. ЗА ЕЛЕНА: Не виждам да се развиете като връзка в бъдеще

 593. Здравейте КАБАЛА.Ще се разведа ли до края на 2010г.по взаимно съгласие?…Ако това не е срока,може ли да видите кога ще е приблизително.

 594. ЗА atanas: Тази година няма да е. За развод можем да говорим, едва, в края на 2011

 595. Радомира Says:

  Здравейте, интересувам се на каква база и как се изчислява дали човек има и ако да -до коя година съдбовна забрана за брак ? Благодаря Ви предварително за отговора!

 596. росица 11.11.1991 Says:

  Здравейте,интересува ме човекът до мен в момента ли е този,който ще е с мен за дълго, или ще е друг(той е роден на …)Мерси предварително 🙂

 597. ЗА РАДОМИРА: На база датата на раждане и рождения му хороскоп

 598. ЗА РОСИЦА: Задайте отново въпроса си, без „или“

 599. Здравейте Кабала.Искам да знам дали ще се подобри връзката с приятеля ми или е по добре да я прекратя от сега.Той скоро ще се връща в България след 6 месеца работа в чужбина,но отношенията ни вече са доста хладни.Аз съм родена на … ….Благодаря ви предварително.

 600. Извинявам се, че пак ви безпокоя, Кабала. Казвам се .., ..
  Дали ще сменя работата си скоро и дали ще бъде по-добре за мен.
  Моля, не публикувайте данните ми ако отговаряте тук.
  Понеже това е третия ми въпрос към вас, ми е много неудобно да бъде без пари. Моля, кажете ми колко ви дължа и ми пратете IBAN за да преведа парите.

 601. ЗА РЕНИ: Няма как да ви отговоря с Да или Не, след като използвате ‘Или“. Задайте въпроса си отново.

 602. Здравейте отново.Ще се оправят ли отношенията ми с приятеля ми……………

 603. ЗА КАЛИНА: Друга работа може да си намерите след 6 месеца. В началото може да решите, че не сте постъпила правилно, но всичко ще бъде наред

 604. Ще си намеря ли най-сетне приятел,с който да се разбирам и да живея спокойно?До колко време ще се случи това,ако стане? Какъв ще е той?БЛАГОДАРЯ ВИ!

 605. Благодаря, благодаря от сърце! Много сте мила!
  Само едно уточнение – ще бъде наред като дългосрочност, перспективи за равитие, спокойствие и добра среда? (В момента работя много стресираща работа.)
  Ако въпросите са много, моля, ползвайте мейла, не искам да прекалявам.
  Жива и здрава бъдете! 🙂

 606. Здравей Кабала,
  Казвам се …………………… Искам да попитам, ще си намеря ли работа в чужбина? Ще се разделя ли със сегашния ми приятел? …………..
  Поздрави

 607. йорданка Says:

  родена съм на 1…. бихте ли ми казали дали ще бъдем заедно с….? моля да не се публикува

 608. ЗА ЙОРДАНКА: Ако говорите за сериозна връзка, то бих казала, че ще бъдете с този мъж.

 609. ЗА Deni: Не виждам да заминете в чубина, поне не в близката година. Има вероятност от раздяла при вас.

 610. Здравей,Кабала. Бих искала да те попитам ще потръгне ли бизнесът на фирмата, в която работя. Преди няколко месеца те питах и кога ще имам дете. Тогава ми каза, че ще забременея в края на 2011. Виждаш ли някаква промяна по този въпрос:-).Благодаря ти много за отделеното време.Интересувам се живо от астролгия и чета много по този въопрос,но все още ми е трудно да тълкувам сама.Моля не публикувай данните ми. ……

 611. ЗА РЕНИ: Отношенията ви ще се оправят, но като че ли, това ще е временно, защото ще имате и доста напрежение

 612. ЗА РАЛИЦА: Ще трябва да зададете въпроса за фирмата отново, а за бебето-))), напълно е възможно, защото годината, реално, започва от вашия рожден ден.

 613. Хей, Кабала , пак съм аз -Ралица. Задавам въпроса отново: Ще потръгне ли бизнесът на фирмата , за която работя? Благодаря за отговора!Бъди щастлива.

 614. Здравеѝте Кабала! Интересува ме дали ще имам сериозна връзка с този човек как ще се развият събитията за напред ,ако е вазможно малко по– подробно. Родеха съм на …Ще,Ви моля даните да не се изписват.Благодаря, Ви предварително винаги сте много точни в прогнозите си.

 615. Теодора Says:

  Здравейте ,Кабала.Казвам се ….Искам да Ви попитам дали ще се дипломирам-зациклила съм на фаза държавни изпити . Прекалено дълго се проточи образователната ми агония и ми се иска да знам ще има ли край.
  Благодаря Ви за отговора предварително!

 616. Здравейте.Искам да ви попитам нещо относно брат ми.Ще се оправи ли финансовото му състояние скоро?И дали ще имат дете с жена му?Той е роден на ….Моля не пубиликувайте данните им.Благодаря ви предварително.

 617. ЗА ВАЛЯ: Не сте ми написала датата си на раждане.

 618. ЗА Kalina: Това няма как да го знам-)))

 619. ЗА РАЛИЦА: Щер потръгне. Проблемите, които сте имали с партньори или притеснения от юридически характер, вече отминават. Няма от какво да се притеснявате.

 620. ЗА БИСТРА: ДСа, ще имате сериозна връзка с този мъж. Не мога да ви казвам по-големи подробности тук. Този блог е направен за по-бързи въпроси. Всички големи подробности се заплащат, и пак за виси какви са точно те.

 621. Сърдечно Ви,благодаря Кабала.Много късмет и бъдещи успехи!

 622. Здравей Мила Kabala ..!От много време насам се опитвам да разбера смисълът на живота ми..Нагледно всичко изглежда перфектно.За пред хората съм винаги усмихната и сякаш безгрижна..Но вътре в мен не е така,толкова е празно.На 20 години съм а съм видяла доста от горчивата страна на живота.Не ми върви много нито в учението напоследък нито в семейството,любовта и работата.Имам чувството,че нещата при мен или не се променят или отиват към по зле.Всеки път в който ми се отвори вратичка към какъвото и да е успех се затваря нагло пред мен .Лошото е че съм влюбена в женен мъж,сякаш моята сродна душа..,но все още тая надеждата,че някой ден ще се прибира не до нея а до мен..Казвам се…а .,Родена съм на ….,Моля само моите данни и неговите да останат в тайна Моля те от все сърце..кажи ми поне какво ме очаква.Благодаря ти искрено предварително ..!

 623. Родена съм на….,ще си намеря ли приятел,който наистина да ме уважава и обича,ще успея ли в работата си?Благодаря Ви!

 624. ЗА ТЕОДОРА: Ще се дипломирате, ама с доста голям зор.

 625. ЗА НИКИ:Финансовото състояние на брат ви ще се подобри, но няма да е скоро. По принцип, на него му е дадено да има известни ограничения. Няма да има много, но достатъчно да поема нуждите си. Що се касае до детето, вероятност за дете може да има след около 11 месеца. Ако имате часовете на раждане и на двамата , мо;я да ми ги напишете, пак датите и местата на раждане.

 626. Теодора Says:

  Благодаря Ви за отговора,Кабала!Бих искала да Ви задам още въпроси ,разбира се срещу заплащане.Може ли да ми посочите начина на плащане (банкова сметка или данни за пощенски запис) на личния ми e-mail.Искам да Ви попитам и за цената на анализ/прогноза относно професионалното ми развитие и това в личен план.Благодаря Ви за отговора предварително!

 627. Благодаря ви за отговора Кабала.Час на раждане мога да ви дам само на брат ми- …………Незнам дали ще успеете да ми отговорите само според единия час, но ви благодаря предварително. Моля не показвайте данните. Поздрави 🙂

 628. Здравейте,казвам се Ваня,родена съм на…може ли да кажете нещо повече за бъдещето ми и за мен като цяло?

 629. ЗА КРИСТИНА: Ще искам да ми зададете конкретен въпрос,защото по датата няма как да ви дам конкретен отговор.

 630. ЗА ВАЛЯ: Ама, вие съвсем скоро ще открие любовта. Ако питате за работа като развитие и кариера- да очаква ви напредък. Може да имате и собствен бизнес.

 631. Веселина Says:

  Здравейте Кабала.Бях ви писала на мейла преди известно време, но не ми отговорихте, затова реших да пробвам и тук.Дано не ставам нахална .. Името ми е Веселина и искам да ви попитам какво ме очаква в любовта.В момента имам връзка и искам да знам той ли е човека за мен.Аз съм родена на ………

 632. Кристина Says:

  въпросa ми е дали скоро ме очаква поне нещо по-добро в живота … 😦 и дали имам бъдеще с този мъж

 633. ЗА ТЕОДОРА: Трябва вие да ми напишете какво точно ви интересува, за да ви отговоря.

 634. ЗА НИКИ: Брат ви ще има едно дете и най-вероятно, това ще стане през следващата година.

 635. ЗА ВАНЯ: О, вие сте мнго,ама много ранима, подозрителна и в същото време с желание да сте единствена и издигната на педиелстал във връзките. Иначе сте отворена към хората, но пък вечно се задълбавате в мисли за отношения и за материална независимост, което може да ви изиграе лоша шега. Дадено ви е хубаво развитие, ама и трудно намирате себе си. Проблем са ви емоциите.

 636. ЗА ВЕСЕЛИНА: Ако питате дали е подходящо с този човек да създадете семейство, то отговорът ми е неама едва ли ще ме послушате-))). Предстои ви друга любов.

 637. ЗА Кристина: Напишете ми отново датата си на раждане и час, и място, и пак задайте въпроса

 638. Николета Says:

  Здравйте отново Кабала.И преди съм ви писала,но на мейла и съм ви много благодарна за отговора.Сега искам да ви попитам ще си намеря ли работа скоро?Родена съм на…..Надявам се ,че не е много нахално от моя страна да задавам втори въпрос.Благодаря предварително.

 639. ЗА НИКОЛЕТА: Ще се наложи отново да зададете въпроса си-)))).Не улучвате момента

 640. Кристина Says:

  ………скоро ще постигна ли това което искам с образованието си ,всъщност ще го завърша ли … защото смятам да продължa нeщо в чужбина.. и дали имам някакво по сериозно бъдеще с този мъж ……….. съжалявам че за пореден път,не мога да обоснова въпросите си …Благодаря ти че все още ми обръщаш внимание !

 641. БЛАГОДАРЯ Ви ,Кабала,за бързия отговор!Дано да е вярно това,което ми казвате!Ще поживеем,ще видим,както се казва.:) А искам да Ви попитам как виждате бъдещето на моя брат,тъй като нещо много е зациклил и положението не е добро.Той се казва …………………………………,но няма жена,отдал се се само на алкохол и ядосва много майка и татко.Ще му дадт ли нов камион,ще се ожени ли скоро,ще спре ли алкохола,най-важното за момента е това?Надявам се да не съм смешна с въпросите си?Успешна седмица от мен и дано да сте полезни на всички хора и това да ви прави щастлива!

 642. ЗА КРИСТИНА: Като че ли ще размислите и ще промените насоките си в обучението. МОже да прекъснете и да запишете нещо друго, но специално с този мъж, не виждам да създавате семейство.

 643. ЗА ВАЛЯ: В дадата на брат ви има заложен ген на алкохолизъм по линия на рода на майка ви. Даден му е и развод или раздяла, която му е оказала голямо влияние в живота. Брат ви трябва да спре с алкохола на ВСЯКА ЦЕНА, защото започват изменения в здравословното му състояние. Странното е, че съдбата му дава, ама той не иска да взема. Брат ви ще има късен брак, това е сигурно. Знаете ли….той никога не е усещал обич от страна на майка ви, или поне такова е неговото усещане. Имам чувството, че в момента на зачеването му, отношенията между родителите ви не са били идеални. Бихте ли ми написала отново данните му, но с часа и мястото на раждане.

 644. Николета Says:

  Здравейте Кабала.Въпроса ми е ще си намеря ли работа скоро? Родена съм на………а. Поздрави и благодаря.

 645. Здравейте. Името ми е Рада, родена съм на …. В момента имам връзка с момче и искам да знам дали той е човекът за мен.Ще станат ли по- сериозни отношенията ни?Той е роден на … Благодаря ви предварително Кабала. Поздрави.

 646. Здравейте,Кабала,и Благодаря за вашия отговор!Настръханх като прочетох това,което сте ми написали,има много истина в тези неща.Брат ми е роден на …………Много ми е мъчно за него.Моля Ви,помогнете ни!Искам той да стане същият човек,който беше преди няколко години и да има семейство.Той,наистина е много влюбчив и всеотдаен към жените,и може би това му пречи.Искам той да има свое семейство и гнездо,което да го накара да се промени.Убедена съм,че това ще му помогне.майка ми е на легло,болна е с 82% инвалидност и това я съсипва още повече.Тя чака документи от НОИ,които са объркани,а и ги няма все още от 27.X.,ще ги получи ли в срок?Дано сте ни жива и здрава да ни помагате!

 647. Ани Георгиева Says:

  Здравейте, Кабала, и друг път съм се допитвала до вас и благодаря за отговорите. Въпроса ми е-каква ще е за мен 2011г.? ….

 648. ЗА НИКОЛЕТА:Ще ви помоля отново да зададете въпроса. Излиза,че знаете отговора. Привас има промяна,освен,ако не се е случила в дома ви, някаква трансформация.

 649. ЗА АНИ ГЕОРГИЕВА: Годишни хороскопи не правя тук, пък и те не са безплатни, най-общо казано ще сте под влияние на големи промени и ще сте доста импулсивна, така че, може да допуснете и големи грешки.

 650. Камелия Says:

  Здравейте Кабала. Искам да ви попитам отношенията с моя съпруг, дали ще се подобрят или ще става по лошо.Моята рожденна дата е …………

 651. Николета Says:

  Благодаря ви за отговора Кабала. Въпроса ми е дали ще си намеря работа скоро? Аз самата не вярвам ,че скоро ще се случи.. възможно ли е заради това да излиза, че знам отговора? А за промяната- на скоро се преместих в ново жилище… Ще съм ви благодарна ако можете да ми кажете нещо повече за тази промяна. Родена съм на …Поздрави.

 652. ЗА КАМЕЛИЯ: Добре, че ми се обадихте по телефона, защото щях да ви накарам отново да зададете въпрос,без това „или“,което сте написала. Отношенията ви няма да се влюшават, ако това имате предвид. Относно това,което ми обяснихте, предполагам, че всичко е започнало преди няколко години, и понеже, смъжа си сте родени в една и съща година, освен това имате струпване на планети в определени знаци, месеците ноември, декември, както и юли, предполагат по-голяма мобилизация и повечко кризисни моменти. Освен това, в момента вървят едни аспекти, които ще ви ограничават в личните отношения, че и е възможно и във финансов план. Двамата със съпруга си сте като люлката- като дръпнете към себе си, тя по-силно се връща към него и се получава нещо като „иде ми, ‘доди ми“-)))). И на двамат ви предстои да направите оценка на преживяното до тук и ще срещнете хора, които ще са ви от полза.

 653. ЗА РАДА: Не, това не е човекът, с който ще имате дълга връзка.

 654. Валентина Says:

  Здравейте, Кабала! Много моля да ми кажете кога ми е дадено да се омъжа и да имам деца? Родена съм на ………..Предварително благодаря и чакам отговора с нетърпение!

 655. ЗА ВАЛЯ: Брат ви е всеотдаен, ама с голямо чувство за собственост и по някакъв начин задушава жените. Реално, той не е усещал, че получава достатъчно любов, дори и от майка ви, независимо какво е правила тя за него. Както казах, при него има възможност за 2 брака. В момента е впериод, в който може да срещне своята духовна половинка. Нямам идея как да го „превъзпитате“.Самият той трябва да промени мисленето си.Наистина е добре да пътува, така ще смекчи влиянието на някои вибрации и ще е в състояние да ги промени в своя полза.
  Що се касае до документите, не мисля,че ще ги получи в срок.

 656. ЗА НИКОЛЕТА: Вие работа ще си намерите след 4 месеца.

 657. Здравейте, Кабала! Много ми харесва Вашия сайт. Ако можете и на мен да ми кажете нещо – интересува ме близкото бъдеще на сина ми ….. Ще замине ли да учи в чужбина, или първо ще се ожени тук? Благодаря Ви!

 658. ЗА ВАЛЕНТИНА: Вие, вече сте в период от 9 годишен цикъл, когато можете и ще сключите брак. Всъщност за втори брак ли говорим или за първи?

 659. ЗА СВЕТЛА : Задайте въпрос, без „или“,защото няма как да ви отговоря с Да или Не.

 660. Въпроса ми тогава е: ще замине ли сина ми през 2011 година да продължи образованието си в чужбина? Благодаря Ви, че ми отговорихре!

 661. Валентина Says:

  Говорим за първи брак, досега съм имала една силна връзка, но свърши без брак. Дали през 2011 година ще срещна истинската си половинка?
  Благодаря за отговора!

 662. ЗА ВАЛЕНТИНА: Ще трябва пак да ми зададете този въпрос

 663. ЗА СВЕТЛА: Синът ви няма да замине точно през 2011 да учи в чужбина. Пътуване извън страната може да има след 2 години.

 664. Величка Костова-Петрова Says:

  Здравейте Кабала,омъжена съм от 8 години ,ще имаме ли деца и кога /казвам се …

 665. ЗА ВЕЛИЧКА КОСТОВА-ПЕТРОВА: Ако това е точният ви час на раждане, то ,вероятно имате здравословен проблем, обаче, в същото време възможност за забременяване имате от края на 2011,т.е. от вашата си лична година – от рождения ви ден до следващия.

 666. Здравей Кабала,
  Казвам се Таня, родена съм на …
  Ще остана ли да работя в същата фирма и имам ли развитие ако да?
  Какво да очаквам от … Какви ще бъдат занапред отношенията ни?
  Благодаря предварително

 667. Милена М Says:

  Здравейте отново Кабала.Пише ви,отново….Мина почти 6 мес.а аэ съм.още безработна,на борсата съм още 3 мес.Ще започна ли.скоро работа?Желая ви.хубав ден

 668. ЗА МИЛЕНА М: Работа ще започнете след 3, най-много 4 месеца, някъде края на март или април месец.

 669. Милена М Says:

  благодаря много.ако е удобно.да ви попитам.аз съм сама от 3 год,Ще се омъжа.ли някогал

 670. ЗА МИЛЕНА М: Говорим за втори брак, нали? Искам от вас точните ви данни, отново, час и място на раждане

 671. ЗА ТАНЯ:Ще останете в тази фирма и имате и шансове за развитие. Проблемът ви е,че прекалено много се влияете от взаимоотношенията и сте зависима от тях. Един вид, става нещо като прилепване и все едно, че стоите на едн място. Този човек има някакви мисли за вас, но той, малко трудно действа. Вие искате силният мъж до вас, а той не е точно от този тип. Той търси жена, която да го прикотка и приласкае, а в същото време се опитва и да е лидер, да властва. Бихте могли да имате връзка, защото вие сте склонна на по-големи отстъпки и сте човек, който разбира чувствата на другите, ама точно и за това ви нараняват, защото вие се поставяте на нечие място, но малко са тези, които умеят същото.

 672. Милена М Says:

  ….Не съм имала първи брак.а съжителство само.Ще се омъжа,ли някога.Благодаря много

 673. ЗА МИЛЕНА М: Честно казано, вие не сте склонна да сключвате брак и вблизките 3 години не виждам такова нещо, но след 36 година възраст ще имате връзка, която може да стигне до брак.

 674. Валентина Says:

  Здравейте пак, Кабала! Въпроса ми е накратко ще се омъжа ли през 2011 година? Благодаря Ви!

 675. Здравейте, Кабала Казвам се …г искам да ви попитам ще се омъжали през 2011г и дали ще замина да работя в чужбина. Благодаря предварително

 676. Здравейте Кабала. От няколко години имам връзка с мъж и искам да знам дали той е човекът, с когото ще прекарам живота си. Казвам се ……………………………

 677. ЗА ВАЛЕНТИНА: Този въпрос ще трябва отново да го зададете

 678. ЗА ДИАНА: Бихте ли задала въпроса си отново. Излиза, че знаете отговора на този въпрос

 679. ЗА ГАЛЯ: ПО принцип е този, с когото можете да прекарате живота си, въпреки че ще имате някои търкания около финансовите въпроси

 680. Здравейте Кабала .Не знам отговора .Ще се омъжа ли през 2011г? Благодаря

 681. ЗА ДИАНА: Ще се омъжите и е добре това да е през април.

 682. Благодаря ВИ за отговора ако може да ми кажете дали ще е за …

 683. Здравейте Кабала. Казвам се …и искам да знам имам ли бъдеще в чужбина? Живота ми не се развива така както бих искала и се чувствам в безисходица. Виждате ли дали новата 2011 година ще е по- добра за мен? Родена съм на … Благодаря ви предварително.

 684. Зорница Says:

  Здравейте, Кабала. Родена съм на …. В момента съм в процес на започване на нова връзка. Бих искала да ви попитам дали той е мъжът за мен? След мъчителна раздяла съм и затова толкова се чудя…

 685. ЗА ДИАНА: Това няма как да го кажа. Трябваше да зададете въпроса си по начин, по който да включите и това име.

 686. ЗА ДОРА: Ами,то, на вас ви е дадено да сте си в чужбина. Там ще се развивате и ще имате възможност да заминете и да започнете работа там.

 687. ЗА ЗОРНИЦА: Ще трябва отново да зададете въпроса си.

 688. Зорница Says:

  Здравейте, Кабала. Сега започвам нова връзка. Той ли е мъжът за мен? Аз съм родена ……… .. Благодаря Ви много за отделеното време! Само като пояснение бих написала, че наскоро завърши връзката ми с бащата на детето ми и сега искам да започна връзка, само с човек, който наистина е подходящ за мен и с когото бихме имали добро бъдеще..

 689. ЗА ЗОРНИЦА: Не мисля, че точно той е правилния човек за вас. Много ревнив, много обсебващ…вие искате пълна хармония и „защита“, но не мисля, че той ще ви я даде, защото я разбира по друг начин.

 690. Зорница Says:

  Кабала, благодаря ви много за отговора! Желая ви много късмет и успехи!

 691. Екатерина Габровска Says:

  Родена съм на………………………………Има много пречки между нас, за да бъдем заедно като нормална двойка – той има дете, което следващата седмица става на годинка и живее с майката на детето, защото е отговорен. Казва, че обича мен, имаме връзка скрита дни преди той да разбере, че бившата му приятелка е бременна….не успяхме да се разделим, въпреки че трябваше тогава а доизградихме и доизграждаме отношения толкова време – близо 2 години и вече за мене е нетърпимо. Ще бъдем ли заедно, иска ли, както казва, да разплете този триъгълник, ще разплете ли ситуацията между него, мен и другата жена – ако да – кога? Той ли е правилният ми избор и струва ли си да продължавам напред или пропускам много около мен? Благодаря , Кабала, предварително за отговора ви!

 692. здравейте, родена съм на …,ще премине ли скоро тази дълго задържала се черна дупка в живота ми?

 693. Здравейте Кабала,вярвам в това,че помагате на хората,за това все се допитвам до вас.Всеки търси отговори на въпроси,всеки се стреми да бъде щастлив,да създаде семейство,да има детенце.Човек си блъска главата,изпадаме в ситуации,в които сами за себе си не знаем как да постъпим,кое е правилно,кое не е.Хората вярват във вас,за това ви пишат,с надежда да разберат,че ще им се случи нещо хубаво.За това и аз се допитвам до вас,казвам се ………………интересува ме за личния ми живот,ще поиска ли през 2011г човека с,които имам връзка,тайна,да ме направи своя приятелка,да обяви връзката ни,казва се ………….дали изобщто ще го направи някога.И ще променя ли работата си?Това ми е мъчно,че сякаш съм зациклила на едно място от няколко години,и в работа и в личния си живот,ще бъде ли благосклонна съдбата през 2011г за мен.Само на кратичко ако може да ми кажете.Моля не публикувайте данните ми.Желая ви весели празници,здраве,щастие,любов и много поводи за усмивки.

 694. здравейте Кабала, имам въпрос относно работата ми- мога ли да очаквам подобрение на ситуацията- работодателят не плаща редовно заплатите и имам съмнения че дори може да не си получа част от заработеното-или да започна да си търся нова работа. Ако можете да ми кажете къде бъркам и защо все не попадам на подходящото работно място , ще ви бъда много благодарна-това съдба ли е или моя грешка?Родена съм на ….

 695. ЗА Екатерина Габровска: Аз вече съм ви отговаряла няколко пъти на този въпрос. Не виждам да сте заедно с този мъж.

 696. ЗА mil: Честно да ви кажа, ще има доста неща с които трябва да се съобразявате и да се адаптирате- в ежедневието си и в отношенията си. Поне няколко месеца ще минат, докато излезете от това състояние.

 697. ЗА Silvi: Бихте ли задала въпроса си отново. Времето не е било подходящо, когато сте го писала

 698. ЗА maya: Задайте конкретно въпроса си без това „или“

 699. Здравейте Кабала, мога ли да очаквам през следащите месеци стабилизиране на ситуацията в работата ми? – работодателят не плаща редовно заплатите и имам съмнения че дори може да не си получа част от заработеното. Родена съм на …

 700. Здравейте Кабала,вярвам в това,че помагате на хората,за това все се допитвам до вас.Всеки търси отговори на въпроси,всеки се стреми да бъде щастлив,да създаде семейство,да има детенце.Човек си блъска главата,изпадаме в ситуации,в които сами за себе си не знаем как да постъпим,кое е правилно,кое не е.Хората вярват във вас,за това ви пишат,с надежда да разберат,че ще им се случи нещо хубаво.За това и аз се допитвам до вас,казвам се ………интересува ме за личния ми живот,ще поиска ли през 2011г човека с,които имам връзка,тайна,да ме направи своя приятелка,да обяви връзката ни,казва се………………,дали изобщто ще го направи някога.И ще променя ли работата си?Това ми е мъчно,че сякаш съм зациклила на едно място от няколко години,и в работа и в личния си живот,ще бъде ли благосклонна съдбата през 2011г за мен.Само на кратичко ако може да ми кажете.Моля не публикувайте данните ми.Желая ви весели празници,здраве,щастие,любов и много поводи за усмивки.

 701. ЗА maya: Не виждам да се стабилизира положението ви в работата.

 702. ЗА Silvi: Що си мисля, че съм ви казвала, че няма да сте с този човек?! Не виждам да обяви връзката ви, а и е твърде рано да се каже, поне така показва картата. Няма да смените работата си.

 703. Здравейте Дани! Пиша Ви отново с надеждата ,че вече нещо се е променило от последният път ,когато ми отговорихте.След два дни е Бъдни вечер,а на мен душата ми се е свила.Нямям пари за подаръци,нямам работа,и ме е срам да погледна децата в очите.Знам,че много хора в момента са като мен,и от това ме боли.Родена съм на …моля Ви ако е възможно да ми кажете ,ще си намеря ли скоро време работа?Благодаря ви предварително и Ви пожелавам на Вас и на всички хора този светъл празник да донесе здраве,много усмивки!Нека Бог ни помогне ,за да няма страдащи,и болни деца повече,да няма толкова злоба в сърцата ни,а да си помагаме и да помним,че всички сме гости на тази земя,и да Му благодарим,за всеки подарен от Него миг!Весело искарване на този светъл празник на Вас Дани и на всички ни!

 704. ЗА krasimira: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 705. ще си намеря ли работа в скоро време? …

 706. Мила Кабала, позволявам си пак да се обърна към вас. На …………….. падна и счупи тазобедрена става. На 21-ви го оперираха, а днес – 27.12 – го изписаха. Той е и с Паркинсон от години.
  Дали ще се оправи, поне до това, което беше преди падането, дали трябва да се готвим за най-лошото?
  Много злоупотребих, ако смятате, че прекалявам, моля, не отговаряйте.
  Светли и весели празници ви желая от сърце!

 707. Здрвейте Кабала, името ми е София. От 6 години имам връзка и искам да знам дали това е човекът, с когото ще прекарам остатъка от живота си. Аз съм родена на…………………………… Благодаря Ви предварително.

 708. Родена съм на ….Искам да знам ще започна ли скоро работа.И как виждате връзката ми с Емил роден на ….

 709. Ч.Н.Г. Дани!Пожелавам наВас и блиските Ви много здраве,късмет,успех и лично на Вас мнооого търпение!Благодаря Ви ,че бяхте винаги така отзивчива към всички нас,които имахме нужда от вашата помощ,през истеклата година!Бъдете,здрава и винаги засмяна!

 710. Бистра Says:

  Ч.Н.Г Кабала С пожелания за здрава,мирна и много успешна година. А сега бих искала да ви попитам.Кога ще имам по сериозни взаимотношения с този мъж …Никой не смее да направи първата крачка,а се познаваме от 8 -месеца.Струва ли си да се боря за тази връзка? …Ако обичате данните да не се изписват.Благодаря ви предварително.

 711. ЗА БИСТРА: След като никой не прави първата крачка, как, според вас, изобщо ще имате сериозна връзка с този мъж?! Вие ще се влюбите, но, според мен, ще е в друг.

 712. ЗА krasimira: Благодаря, Краси! Много успехи от мен, много щастие, любов и усмивки, и дано 2011 е по-лека и по-приятна!

 713. Здравейте Дани!Благодаря за пожеланиата! Но в момента имам нужда от вашата помощ.Безработна съм и имам предложение за работа в друга държава,и до пет дни ще трябва да отговоря.Знам,че трябва да рискуваме ,но аз просто се страхувам да поема този риск.Моля Ви Дани от цялата си душа ако е възможно ,да ми помогнете отново да взема правилното решение.Ето и данните ми-….Благодаря Ви преварително.Ах от толкова притеснения,забравих да задам въпроса–Да рискувам ли и да замина в дадената държава за предложената работа.Трябва да знаете,че 100% се доверявам на Вас.Каквото и да ми отговорите,това ще направя,без да се колебая.Всичко хубаво Ви желая Дани,от цялото си сърце,без значение дали и какво ще ми отговорите.

 714. ЗА krasimira: Времето на задаване на въпроса не е подходящо. Започна новолуние, а и не нам часа ви на раждане, за да видя къде попада то, така че ще трябва да зададете въпроса си отново утре.

 715. ЗА krasimira: Задайте отново въпроса си.

 716. ЗА РОСИЦА: Не виждам да започнете работа скоро, а за връзката задайте конкретен въпрос, защото така, както е написано изисква сравнителен анализ и на двамата. Ако може да не е днес, защото времето не е подходящо.

 717. ЗА СОФИЯ: Ще ви помоля отново да ададете въпроса си, но да не е в близките дни, защото времето не е подходящо.

 718. ЗА КАЛИНА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но да не е днес.

 719. Милена Миразчийска Says:

  Мила Кабала,Честита нова година,желая на вас и вашето семейство,много,здраве,щастие и успех в всичко.

 720. Дани ето ме пак,и задавам отново въпроса.Да приема ли работата ,която ми предлагат в друга страна?Да замина ли,и ще успея ли да се справя?За съжаление,не зная точният час на раждане.дАННИТЕ МИ СА-….Ах дано се получи този път,за да знам какво да отговоря.БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ ВИ ДАНИ!

 721. Калина Says:

  Здравейте отново Дани, съжалявам, че ви безпокоя пак.
  Баща ми е на ………………………………………………….. Болен е от Паркинсон от 15 години.
  Поради тежкото му общо състояние и невъзможността да го обслужваме у дома, на 29.12 го …………………………………………………………я.
  Дали ще се възстанови поне до състоянието, в което беше преди падането, дали се полагат адекватни грижи за него, дали трябва да се готвим за най-лошото, предвид състоянието му.
  Благодаря ви предварително изключително много за вашата помощ, в момента се чувствам направо смазана.

 722. ЗА МИЛЕНА МИРАЗЧИЙСКА: Спорна година и на вас и на цялото ви семейство!

 723. Марин Ангелов Says:

  Здравеите Кабала.моя вапрос е ще се сабера ли с жена си през следваштите 2 месеца или какво да направя за да се саберем

 724. Здравейте, Кабала. Казвам се…………….. и бих искала да знам дали това е човекът за мен. Аз съм родена на…………………Благодаря предварително

 725. ЗА КРАСИМИРА: Краси, отново ще трябва да зададеш въпрос и ако пак Луната е без курс, то тогава нищо няма да излезе.

 726. ЗА КАЛИНА: За момента ще има подобрение, но не и до такава степен, както вие се надявате. Баща ви е доста издръжлив. Отново може да има здравословен проблем към края на март. За най-лошо не мога да говоря, като се има предвид, че нямам точни данни, пък и няма да ви го кажа. Аз съм от хората, които вярват, чер човек може да промени много неща и само Оня, може да реши колко ни остава.

 727. ЗА Марин Ангелов: Не виждам да се съберете, то , дори и да го направите, пак ще имате доста разминавания по между си.

 728. ЗА СОФИЯ: Не е точно човекът за вас, защото много трябва да се приспособявате един към друг, но не е и невъзможно да сте заедно,т.е.,ако правите непрекъснати компромиси, ама и двамата, ще сте заедно.

 729. Калина Says:

  Благодаря ви от сърце, Дани! Здрава и щастлива бъдете!
  Пък при нас – каквото дойде, дано да имам сили.

 730. Здравейте Кабала, желая Ви една успешна година изпълнена с положителни моменти,емоций, и безкрайни професионални покорени върхове. Казвам се Ася родена съм на…………От август съм на нова работа, която много ми харесва.Тя е точно това, за което съм учила.Засега се справям.Виждате ли ме в тази фирма да се развивам все повече и повече.Т.е да добия самочувствие, че си разбирам от работата.Макар, че това ще се случи с практиката.И другото нещо, което искам да Ви питам, е че звънях на един човек и той взе да ме търси.аз не съм такава имам сериозна връзка и живея с един човек, с който се разбирам идеално.от това повече няма какво да искам.Но с този другият все едно някой ме буташе да му звънна.Незнам защо така се получава.Дано нищо да не се случи между нас да не съжалявам.Но в крайна сметка аз съм си винова.Нали знаете, все едно някой от вътре те бута да правиш нещо.явно подсъзнателно съм го искала.Благодаря Ви, че ще ми прочетете писанието.Лека вечер ви желая!

 731. Ще се омъжа ли скоро,ако не-поне ще имам ли човек до себе си скоро? Родена съм….

 732. ЗА Rumyana B.: Без да ви плаща, при вас има тенденция към развод, ако вече сте минала през този период, трябва да ви кажа,че аз не виждам брак като документ,за втори става въпрос. До една година-година и половина ви предстои влюбване. Ако нямате брак, то ви предстои да го сключите и то, доста яко ще ви тресне, че ще загубите ума и дума.

 733. ЗА АСЯ: Прекалено сте заслепена от тази работа и я виждате, в момента, през розови очила. Ще се развивате там, но не толкова бързо, колкото би ви се искало. По-скоро ще възникнат и проблеми там,няма как да знам от какво естество и ще се наложи да сте малко по-„агресивна“ така да го кажа. Поне за момента, не виждам да се случи нищо между вас и този мъж.

 734. Валентина Says:

  Здравей, Кабала!
  Ще се омъжа ли скоро – става дума за първи брак?
  Родена съм на…….
  Благодаря за отделеното време!

 735. ЗА ВАЛЕНТИНА: Като гледам, до година-две, трябва да се омъжите. Вие за чужденещ ли ще се жените или искате да ходите някъде. Непрекъснато се прокрадва връзка извън страната…

 736. Здравейте!Интересува ме дали имам някаква забрана за брак и каква е причината да искам да създам семейство, а да попадам на неподходящи…..

 737. Валентина Says:

  Да, всъщност аз от 8 години живея в Англия, завърших висшето си образование. Ако може да ми кажете и дали скоро ще започна тук стабилна работа? Много благодаря за бързия отговор, страхотна сте!

 738. Светла Says:

  Здравейте, Кабала!
  Аз съм вече на възраст и от 2-3 години се вълнувам от въпроса ще имам ли скоро внуци? (докато все още съм здрава и мога да помагам в отглеждането им). ………….
  Благодаря Ви предварително!

 739. ЗА СВЕТЛА: Не виждам внуци в близката една година.

 740. ЗА ВАЛЕНТИНА: Стабилна работа можете да си намерите след три месеца.

 741. ЗА vera: Не е било добре да създавате семейство до 28 годишна възраст, но сега нищо не ви пречи. Вие сте в години, когато ще се омъжите.

 742. Здравейте, Кабала!
  Ако може да ми отговорите на един въпрос – има ли изгледи скоро да започна някаква връзка с момиче, че нещо хич не ми върви в любовта?
  Благодаря предварително! Роден съм на ….

 743. ЗА КИРИЛ: Не знам защо не ви в любовта. Вие имате аспектите на Дон Жуана, освен това, трябва да промените характера си, за да имате сериозна връзка. Задушавате партньорката до себе си, било с емоции или от ревност. В страха си да не я загубите, вие не и давате да диша и да има собствено пространство. Нетърпелив сте. Сериозна връзка не виждам за момента. В края на годината може да срещнете любовта.

 744. Здравейте,Кабала!Много съм притеснена за сина ми .Тази година завършва гимназия,но в него виждам много наивитет относно развитието на бъдещето му.Моля ви,кажете ми какво виждате за него-ще учи ли нагоре,мечтае за чужбина.Ще го приемат,има висок резултат,но как ще се стече финансовата страна на нещата.С една дума какво го чака след дипломирането(дай боже)Ето данните му-…..Моля,не публикувайте данни.

 745. ЗА nea: Аз не виждам да е наивен синът ви. Ще учи по-нагоре, въпреки, че ще има трудности в образованието си или някакво забавяне. Той, просто, не е от хората, които се борят с нокти и зъби. Промени ще има в социалното си положение, в професионален план. Може да реши да промени насоката си. Какъв ще го правим, лекар ли?-))). Има данни за хирургия, да служи на другите.

 746. Благодаря ,Кабала!!! Бихте ли ми казали за тези промени-които виждате в соц положение,в проф. план-положителни ли са ,благоприятни ли са? .А иначе си е избрал психология и соц. дейности-пак са свързани със служене на другите,както вярно посочвате.А тук или в чужбина?Още веднъж ви благодаря,простете за допълнителните уточнения, за които ви питам…..

 747. За nea: Сега, аз не си спомням точно неговата карта, но, като кажа промени, имам предвид, както вече казах, преориентация в друга професия или нестабилно положение в определен период от живота, което си е нормално, докато намери себе си. Да, би могъл да се развива в чужбина, но и ще се колебае дали да се върне, заради някого. Може да е, заради връзка.

 748. ралица Says:

  Здравей, Кабала. Бих искала да попитам за брат ми ако е удобно. Ходи на интервю за нова работа и чака отговор до края на тази седмица. Конкуренцията е огромна и затова ,въпреки че е минало отлично интервюто, шансът не е огромен. Въпросът ми е „Ще има ли положителен отговор до края н тази седмица?“. Роден е на ….. моля, не публикувай данните му. Гледах ,че има транзит на уран и юпитер през 10 дом и разни други красоти, ама засега вместо отговор от работодателя ходи до спешното с абсцес на зъба:-))))Мерси за отделеното време.

 749. Благодаря Ви!То във фирмата съм сама счетоводител.Мисълта ми е, ще стана ли добър счетоводител? Давам всичко от себе си, много искам да се науча. Това съм завършила и винаги ми е било мечта да го работя.А колкото до този мъж засега само се чуваме по телефона.Просто ми е приятно да говоря с него.Благодаря Ви отново!

 750. Здравейте Дани!В началото на този месец имах предложение за работа в друга държава и Ви бях писала да ми погледнете,дали да го приема.Но за мое съжаление,тогава луната беше без курс,и не можахте да ми отговорите.Обаче ,аз приех предложението и от ….ъм вече в Англиа-Лондон.Бих Ви помолила ако е възможно да ми погледнете още веднъж и да ми кажете::ще успея ли да се задържа на тази работа тук достатъчно дълго време? И ще ми е ли успешна тази година професионално? Предварително Ви благодаря! Ето и данните ми-….. Желая Ви преди всичко здраве и успех на Вас и на блистките Ви!!

 751. Здравейте,Кабала!Родена съм на….. Скоро разбра, че ще става баща, но за съжаление не съм аз. Моля, Ви кажете ми ще бъдем ли някога заедно?

 752. Валентин Says:

  Задравейте Кабала. Надявам се, че ще можете да ми помогнете. Името ми е…… От около година имам сериозна връзка и бих искал да знам тя ли е подходящата жена за мен. Името и е ….а. Моля не публикувайте данните ни. Благодаря ви предварително. Поздрави.

 753. Милослава Says:

  Здравйте искам да помоля ако може да ми кажете нещо повече за бъдещето ми родена съм на ….сряда за часа мисля че …о не съм сигорна.Интересувам се за здравословното си състояние и за това което ми предстои.Благодаря много предварително.

 754. ЗА krasimira: Да, работата ви е стабилна. Имате добри отношения с колеги и дори ви предстои някакво повишение. Може би ще имате проблеми от юридически характер, заради документи, но това ще е в края на тази или началото на следващата година. Ще успеете да се справите, обаче.

 755. ЗА РАЛИЦА: Той ще получи предложение за работа, ама не съм убедена дали ще е до края на седмицата. То, тоз Уран, дето му се мотка, би трябвало да е довел до някакви промени,когато е бил точно на куспидата, ама определено не му е леко с тези транзити, особено с този Плутон през 7.

 756. ЗА АСЯ: Чак не мога да повярвам, че точно това сте искала да работите…изглежда ми, че е трявало да е нещо друго, което да не е свързано с математика-))), но ще се справите. Вярно е, че ще се наложат повечко усилия, ама и вие сте инат и упорита-))), няма къде да иде това счетоводство…ще го „изядете“-)))

 757. Кабала, благодаря ти за отговора. Относно работата на брат ми, казали са му, че отговор ще дадат през февруари, но той е сред shortlisted candidates, което му дава надежда и го прави нетърпелив:-).Тъй като споделяш, че ще получи предложение за работа, бих ли могла да считам , че отговорът е положителен, макар и да не е ясно кога точно ще му го дадат. Относно плутона през 7 д. и аз не знам как да го тълкувам. Там, мисля вси4ко е наред:-). Мерси, че писа, че ми беше извадил душата какво е казала Кабала:-)

 758. ЗА rosi: Знаете ли, ще сте с този мъж, но ще имате някакви разногласия и проблеми, свързани с това дете

 759. ЗА ВАЛЕНТИН: Не е точно жената за вас, но и вие не искате да прекъснете, все още тази връзка.

 760. ЗА МИЛОСЛАВА: След като не си знаете часа на раждане, няма как да ви се отговори с точност. Трябва да ми зададете конкретен въпрос или искате просто да анализирам датата ви? ( моля, напишете я отново)

 761. ЗА РАЛИЦА: Ами,той отговорът си беше положителен, само че не показваше една седмица, а повече-)))). Плутон през седми дава промяна в личните отношения, ама коренна. Ако нямат добра основа, ще се разрушат по един или друг начин, при всички положения. И понеже е много бавна планета, ще се прояви, когато е задействана от по-бърза или от затъмнение. То, последното затъмнение е било точно в 7-мия му дом-))), а то потвърждава, че му предстои промяна

 762. Милослава Says:

  Интересувам се от здравословното ми състояние какво ще стане с обучението ми че успея ли да завърша и ще се събера лли отново с приятеля си неговите данни са …. точния час но за неговия ако трябва не знам тъй като майка му е починала и той самия не знае.Много благодаря

 763. За Милослава: За приятеля си ще зададете отново въпроса след 3-4 февруари, че времето не е подходящо. Ще завършите образованието си, защото ви е дадено в хороскопа. Що се касае до заболявания, трябва да внимавате с бъбреци, кръв и черен дроб. Възможни са и депресии на нервна основа.

 764. Благодаря за отговора, Кабала и за това, че споделяш знанията си. Желая ти лек и усмихнат ден!

 765. Милослава Says:

  Много ви благодаря за отговора радвам се че има хора като вас които помагат благодаря отново:)

 766. Милослава Says:

  Здравейте само искам да поппитам за деца дали ще имам скоро и колко ще бъдат извинявам се много и благодаря ето данните пак …

 767. Здравейте.Искам да попитам имам ли бъдеще с човека, с който съм в момента, той е роден на ….Моля не публикувайте данните ни. Благодаря ви предварително. Поздрави.

 768. Здравей Кабала,
  бих искала да те попитам дали през 2012 ще ме приемат в университета,който искам и още един много важен въпрос за мен. Има ли надежда да се събера с момчето, което харесвам? Казвам се .. и съм родена на …, а той е роден на…. Моля данните да не ги публикуваш. Мерси за отговора. 🙂

 769. Здравейте!Казвам се Мая- родена на …г.Ще започна ли работа скоро по специалността си и ще имам ли любим до себе си в скоро време?Благодаря Ви предварително

 770. Благодаря Ви Дани за отговора!Радвам се ,че отговора е положителен и Ви вярвам.Няколко пъти съм се допитвала до Вас,и винаги това което сте ми казвали,така и ставаше.Благодаря Ви и за това ,че нито веднъж не ме упрекнахте затолкова пъти зададените въпроси ,без никакво заплащане от моя страна.Това доказва ,че преди всичко сте Човек.Не съм от хората,които забравят когато в труден момент някой им подал ръка.За сега Ви желая всичко най-хубаво Дани,и нека това добро ,което правите за всички нас,Бог да Ви го върне в троен размер!

 771. Много Ви благодаря за отговора. И един последен въпрос баща ми от известно време е болен, но категорично отказва да ходи на лекар. След като се изгори, защото заспива постоянно накрая ще ходи на скенер. Ще се оправи ли казва се …..И пак да Ви питам за въпросният мъж за когото Ви питах.Само той ми се е обаждал и аз на него.Всичко като на майтап. ще има ли продължение? или само ще се чуваме по телефона.Благодаря Ви.

 772. ЗА АСЯ: Баща ви ще се оправи, но внимавайте какви лекарства му изписват, че могат да го объркат и като диагноза. По-скоро ще се чудят какво му има точно. Ако питате дали бихте могли да имате връзка с този мъж, отговорът ми е да, след около 2 месеца

 773. ЗА МАЯ: Няма как да знам дали ще е точно по специалността, но коренна промяна в социалното положение ще имате след 8-10 месеца. Това се отнася както до работата ви, така и за любовта

 774. ЗА МИЛОСЛАВА: Сега ще ми напишете пак данните, ама и къде сте родена, наче се получават големи разлики.

 775. ЗА valia: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 776. ЗА magg: Ще ви помоля отново да зададете въпросите си.

 777. Благодаря Ви много!!! Този мъж пръв ли ще ме потърси?

 778. ЗА АСЯ: Това няма как да го знам

 779. милослава Says:

  Родена съм в…. Благодаря

 780. Здравей Кабала,
  Отново съм аз и бих искала да те попитам дали през 2012 година ще ме приемат във ВУЗ-а, който искам? И още един въпрос, ако е удобно да те попитам. Харесвам едно момче, което е родено на…, но той изглежда не изпитва същото. Имам ли шанс да се събера с него. Аз съм родена на … и името ме е …а. Моля да не публикуваш данните.

 781. ЗА МИЛОСЛАВА: Малко трудно ще е забременяването, но не е невъзможно. Вероятност за забременяване има през 2012 от рождения ви ден нататък.

 782. ЗА zalez: Ще бъдете приета там, където искате, но не виждам връзка с този мъж.

 783. милослава Says:

  Много благодаря за отговора.А искам да попитам за приятелят ще бъдем ли отново заедно и дали с него ще създам семейство ето неговите данни … и мойте …

 784. Здравейте,Кабала.Моят проблем-нямам късмет в любовта.Родена съм на …запознах с ….,уж всичко беше добре,но после нещата тръгнаха в обратна посока.Вчера ми баяха и се оказа,че съм урочасана.Много съм объркана ,и моля за съвет-имам ли бъдеще с този мъж? От друга страна,от седмица ходя почти всеки ден на църква за успокоение,и стана така,че моя несподелена любов започна да се навърта около мен-…,роден на ….. ми е по-важен.Благодаря предварително и много здраве и късмет ви желая

 785. Здравейте. Доскоро бях омъжена, но се разведох, защото имах връзка с друг мъж и забременях.Сега живеем заедно и се чувствам добре с новия си приятел. Искам да попитам ще бъде ли успешна връзката ни.Той е роден на …..Моля не публикувайте данните ни. Благодаря ви предварително. Поздрави.

 786. Желязко Says:

  Здравейте Кабала. Казвам се …и искам да ви попитам очаква ли ме любовна връзка в скоро време? Роден съм на … Моля не публикувайте данните ми. Благодаря ви предварително.