ВИБРАЦИЯТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

кола1

Ако използвате, често, автомобила си и обичате да шофирате, неговият регистрационен номер е много важен, както за вашата сигурност, така и за „живота” на превозното средство. Хубаво е, разбира се, да се сравни и с вашите лични числа, за да може да се засили или неутрализира оп ределена вибрация.

Когато изчислявате номера на автомобила, вие трябва да имате предвид и буквите, които при-състват там. Не е добре да имате повече от две еднакви цифри в табелата. Това, допълнително натоварва вибрациите, които излъчвате вие и колата ви.

Вибрация 1 – това е добра вибрация за автомобил, въпреки че ще ви кара да се изявявате на пъ тя и рядко да отстъпвате в сложна ситуация. Ако числото е 10, то са възможни проблеми с двигателя, като ще гасне неочаквано, точно, когато сте най-нервни и бързате.

Вибрация 2 – предполага леки инциденти и повреди, които, само ще ви накарат да се ядосвате, но няма да е толкова сериозно, че да ви се наложи да влагате много пари в ремонт. Тази виб-рация, прекалено ще ви отвлича вниманието с нещо – я, радиото ще си смени станцията, изне-виделица, я ще светне някоя лампа на електрониката… това ще са предпоставки за инциденти-те на пътя.

Вибрация 3 – много добра за номер на автомобил и особено за тези, които обичат високите ско рости. Ако в името и в датата ви на раждане присъства тази цифра, определено можем да гово-рим за тежки и неприятни инциденти. Спокойно можете да го купите на лизинг. Няма да имате проблеми с това.

Вибрация 4 –предполага проблеми с механиката и с окачването. Проверявайте редовно спирач ки,болтове и всичко онова, което може да доведе до неуправление на автомобила, когато пъту вате. Двигателят, също, ще се окаже „капризен”. Не е изключено да мислите за едно, а повреда та, в повечето случаи, да се оказва на друго място.

Вибрация 5 – това е добра вибрация за пътуване, стига да нямате големи натоварвания на това число. Ще имате добра „спойка” с автомобила. Има, обаче, опасност от леки удари и надрасква ния, но по ваша вина. Паркирате и се натрисате във висок бордюр, закачате колче, всичко от то зи сорт. Уврежданията на колата, по-скоро, ще ви изкарат извън нерви, отколкото да предизви-кат сериозни проблеми.

Вибрация 6 – не е добра за автомобил. Има опасност от инциденти и злополуки. Ако, все пак, попаднете на такъв номер, особено, ако повтаря датата ви или малкото ви име, сменете го. С такава вибрация е добре да карате бавно и спокойно. Само тогава, автомобилът ще ви служи дълго време, без да имате проблеми. Не сядайте, когато сте изнервен или бързате някъде. Така, до никъде няма да стигнете.

Вибрация 7 – е добра за автомобил,особено, ако сте нервен тип и вечно закъснявате за някъде. Тази вибрация ще ви успокои и няма да ви кара да правите излишни рискови действия. Не е из ключено, обаче, изведнъж да заглъхне моторът, без видима причина, или да падне акумулато-

рът. Вибрацията е много добра за спокойно и дълго пътуване.

Вибрация 8 – е една от най-опасните. Винаги съм се чудила на хора, които държат в номера да присъстват повече от две осмици. Числото 8 предполага инциденти, внезапни, катастрофи, как-то и кражби. В този случай е добре да обръщате по-голямо внимание на автомобила. Ако номе рът повтаря ваша вибрация, категорично ви съветвам да го смените.

Вибрация 9 – е чудесна,особено, ако ви се налага да изминавате големи разстояния. Като цяло, няма да имате проблем с автомобила и бих казала, че двигателят го чака дълъг „живот”.С такъв номер, можете да пътувате, спокойно, в чужбина. Ще ви е комфортно и по-често пускайте музи ка.

Даниела Тодорова – Кабала©

Статията е авторска. Нейното копиране, както и отделни части, може да стане с изричното съгласие на автора. Задължително трябва да бъде изписано името, както и линка, от който сте го копирали.

Реклами

141 коментара to “ВИБРАЦИЯТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ”

 1. Здравей, радвам се и е хубаво, че има такава страница . Аз съм омъжена от 16 години . Петнайсет бяха щастливи, тази година изстрадах и още страдам… От пролетта бях в необяснимо напрежение, особенно, когата бяхме заедно с приятел и жена му – рускиня.и усещах отчуждение на мъжът ми. Юли месец съпруга ми призна за голям заем от преди 5 години , за който аз съм съкредитор без да знам. Преживях лъжата, но напрежението не ме пускаше. Скоро една гледачка ми каза, че рускинята, съпругата на приятеля ни три пъти ходи при ходжа да прави магии и е сложила живак на съпруга ми .Иска 950лв за изчистването. Мъжът ми не вярва.,отново се отчууждава , вижда се с приятеля си и често не се прибира до 2..3..6 сутринта. Аз вярвам в Бог и започнах да казвам всеки ден Кипряновата молитва и се успокоих, не мисля постоянно за това, помогнах на себе си, но за семейството като едно цяло и за съпруга си не знам какво да направя, усещам, че го губя,. Той иска потвърждение, че тази жена го е направила., според него може да е друг, а и не знам защо е направено, сигурно е заради пари…не знам. Имаме дъщеря и искам да сме отново щастливи…

 2. ЗА Веселка: Напишете ми името на съпруга си и датата му на раждане.

 3. Добър вечер аз съм ….От доста време да не кажа от години не се чувствам добре психически и физически постоянно ми се случват инциденти,не ми върви в нищо било то любов,живот,приятели,работа….. Всички който ме познават казват,че имам магия или нещо много лошо,което са ми направили. Ако можете по някакъв начин да ми помогнете или да ми дадете съвет или не знам и аз какво ще Ви бъда много благодарна Кабала.Благодаря Ви предварително.

 4. Донка Дерекювлиева Says:

  Ще имам ли трето дете и ако да какво?

 5. здравейте искам да попитам как мога да се консултирам с вас

 6. ЗА Станислава Пенчева: Нямате никаква намеса, магия или каквото и да било друго.

 7. ЗА Донка Дерекювлиева: Няма нужда да пишете едно и също нещо толкова пъти.Все още съм с всичкия си. Не виждам проблем, че да нямате трето дете и ще е момиче.

 8. ЗА dobrinka: Зависи за какв става въпрос. Можете да пишете на мейла

 9. Здравейте, казвам се …. Жената, от която брат ми има дете изпада в състояния, които са плашещи. Днес с викове ме прокле “цял живот да шиеш“. Не знам какво означава, ако може да ми обясните. Има ли шанс тя да се оправи с медикаменти. Казва се …

 10. Здравейте,няма да ви тормозя с лични въпроси защото вече ще стана нагла!Преди време ви зададох въпрос за мен и половинката ми и доста ме натъжихте…Да,не си отговаряме въобще ако трябва да гледаме астрологията,но в действителност нещата вървят доста добре 🙂 И се чудех възможно ли е дори и ако нумерологично не си пасваме,пак да останем заедно?Силната любов и взаимно разбирателство не оправят ли нещата?Не ми се иска да повярвам че всичко е предначертано и ние сме просто едни пионки зависещи от планетите и числата!Човек няма ли силата сам да кове съдбата си и със силна воля за промяна да повлияе на тези аспекти?Не ми се иска да вярвам че от мен не зависи нищо…

 11. Здравина Says:

  Здравейте , Кабала ! Пише Ви едно объркано и тъжно момиче.Много моля за Вашата прогноза , тъй като е важна за мен.Става дума за отношения с мъж.Имахме връзка , но се разделихме.След това се сдобрихме , но пак се разделихме след много жесток скандал.Той даже ми обяви , че има друга жена и че отива с нея на море това лято.И така вече повече от месец не си говорим.
  Въпросът ми към Вас е дали имаме шанс да се сдобрим , или този път вече раздялата ни е окончателна ? Моите имена са …
  Много моля за извинение , че Ви безпокоя.Много съм объркана и заради това Ви моля за Вашата прогноза.

 12. Очертава ли ни се някакъв семеен бизнес, и в каква свера ще е ? И имаме ли магия в семейството ?

 13. Венцислава Says:

  Здравейте Kaballa! Бих желала да знам дали да очаквам от човека с когото имам само сексуален живот, но на който аз много държа и обичам живот съвместим един с друг? Благодаря Ви предварително, за обърнатото време и внемание!

 14. Станислава Пенчева Says:

  Здравейте, Кабала!
  Аз съм ….Искам да Ви попитам за баща ми …,от един месец е в интензивното отделение в Стара Загора на хуманно дишане,има двустранна пневмония и нещата са много сериозни.Докторите не ми дават големи шансове и надежди,но въпреки това правят всичко по силите им да помогнат,но резултата е минимален да не кажа и нищожен.Състоянието му е застопорено в едно положение и не знам по какъв начин да помогна.Ще съм Ви благодарна от цялото си сърце да ми дадете някакъв съвет,дали той ще се оправи имали начин по който мога да му помогна.Благодаря Ви предварително.

 15. имам ли негативно въздействие

 16. Здравейте, бих желал да ви споделя нещо, би ли могло да стане по имейл, потърсих такъв но не открих, бихте ли могли да си го кажете

 17. Константин Says:

  По въпроса за автомобилите , предната ми кола беше с две 5 в рег. номер смених я защото ми правеше всякакви проблеми не виждам нищо вярно в тея цифри а вярвам в числата…….за 1ви път виждам грешки в нумерологията и мисля че не сте се справили…..

 18. ЗА КОНСТАТИН: Вие, изчислихте ли си вибрацията на номера или само си гледате цифрите отделно???

 19. millenna Says:

  Сама съм от доста време и не срещам подходящ човек, с когото да създам семейство. Имах връзка с мъж, който много ме нарани.Искам да знам ще срещна ли някого? Този човек, който ме нарани толкова много, ще има ли някакво възмездие?

 20. ЗА донка: Няма как да ви отговоря на този въпрос, без да имам данните ви- името и дата на раждане

 21. ЗА Станислава Пенчева: Съжалявам,че не съм ви отговорила на време. Определено се вижда тежкото състояние на баща ви и искрено се надявам да съм сгрешила и всичко,сега, да е наред

 22. Теодора Недялкова Says:

  Здравей, Кабала. Ако позволиш да попитам нещо, тъй като преди време бях задала няколко въпроса. В началото на юни ми предстоят два изпита. Ще ги взема ли? Казвам се ….

 23. искам да питам ще се омъжа ли ,и ако да- кога?…

 24. ЗА Венцислава: Не разбрах въпроса ви

 25. Казвам се …
  Тъй като на Арахангелов ден след 3 годишна връзка на сем,начала с приятелят ми се разделихме,
  Най-сърдечно Ви моля да ми отговорите на един единствен въпрос,
  Аз – … ще се съберем ли отново до края на годината , като едно сплотено семейство както бяхме в началото? /кой ще направи първата крачка, и кой месец ще се поднови отново връзката ни/

  БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯТ ВИ ОТГОВОР

  С УВАЖЕНИЕ ИВАНОВА

 26. ЗА millenna: Не сте ми написала данните си. Възмездието е относително понятие. Вие не можете да сте сигурна, че не сте наранила този човек в предишна инкарнация и сега той е вашето възмездие.

 27. Къде да ви напиша данните си? Кажете имейл…

 28. ЗА Ася М.:Аз не съм екстрасенс. Не сте ми оставила никакви данни. Каква сфера за бизнес може да се каже, само ако се гледа хороскопът ви, както и този на партньора.

 29. ЗА Теодора Недялкова: Хайде пак да зададете въпроса си,че изпитът е на кантар

 30. ЗА Здравина: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, без „или. Аз ви казах,че това ще е вашата връзка- раздели и събирания,докато някой не вземе окончателно решение.

 31. ЗА Rumyana: От рождения ви ден 2012 е трябвало да се появи връзка, която да доведе до нещо сериозно. Имам,обаче, резерви към часа ви на раждане.Може да не е точен. Другата ви възможност е 2015, но пак с резерви,заради съмненията ми около часа

 32. ЗА Радка Иванова: Ще ви помоля, отново да зададете въпроса си

 33. ЗА millenna: Данните можете да ги напишете тук.Те няма да се виждат, преди да бъдат одобрени от мен, а аз ги изтривам

 34. ЗА Fenix: Ама, разбира се,че можете да си останете с този мъж, никой не ви е забранил-))). Разбирателството и любовта могат да бъдат разрушени, след време, знаете. Някои неща са предначертани,други- не.

 35. Здравейте,искам да ви попитам ще си намеря ли скоро добра работа.Благодаря!

 36. ЗА Сия: Не знам какво е искала да каже тази жена. Проблемът и е по-скоро психологически,а не психически, че да се оправи с хапчета

 37. Здравейте.Казвам се …,моля личните ми данни да не се публикуват за което благодаря предварително.Въпросът ми ще създам ли в скоро време връзка и дали тя ще е с човека който харесвал или ще е с нов мъж.Благодаря.

 38. Кабала,
  Пиша Ви повторно, тъй като не съм задала правилно въпроса си, И ВАШАТА МОЛБА Е ДА ВИ ГО ЗАДАМ ПОВТОРНО
  Казвам се ….
  От доста време ме терзае следнидният въпрос, на който бих искала да ми отговорите Вие

  Ще се върне ли отново при мен…. и кой месец

  Благодаря Ви отново от сърце за бързият отговор,
  и ИСКРЕННО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ОБЪРКВАНЕТО ВИ В ПЪРВОТО МИ ПИСМО

  С УВАЖЕНИЕ ИВАНОВА

 39. ЗА Liliq: Работа ще си намерите след около два месеца

 40. Здравейте!Въпроса ми ще ви се стори странен за възрастта ми …Ще срещна ли интелигентен,силен,емоционален мъж.За да съм коректна към ВАС- омъжена жена съм,но сме разделени от години,в прекрасни приятелски отношения.Достатъчно успяла,интелигентна,здравомислеща жена съм ,не страдам от лиса на внимание,не ме интересуват елементарни,мимолетни връзки.Дано ,правилно да съм Ви прозвучала Кабала.Родена съм …

 41. ЗА Радка Иванова: сега, като гледам, вие сте задала подобен въпрос през 2013 и аз съм ви отговорила, че тази връзка няма да просъществува дълго. В случая,връзката я няма

 42. Казвам се … Тежко ни е на мен и брат ми като гледаме мама как страда и попада все на неподходящ човек.Вече напълно се е отчаяла.Моля ви да ни отговорите-ще срещне ли някога в живота си сериозен приятел на когото да разчита?
  Майка ми се казва …
  Отговорете ми на името Ц-95,аз ще се разпозная,тъй като наскоро сте и отговорили.

 43. ЗА Le.r’ud: Вие сте под влияние на 2013 г, тъй като сте родена в края на годината, така че, тази-2014 или следващата е времето за сериозната връзка. Сега, няма как да кажа с кого. Това изисква анализи, подробни и на двамата, за да се види през този период, който, за вас е подходящ за връзка, дали и при него ще е така.

 44. Ана Малева Тодорова Says:

  Здравейте Кабала,

  Искам да знам дали със съпругът ми ще имаме деца..

  Благодаря

 45. Здравейте,казвам се … харесва ли ме и имам ли общо бъдеще с него? Благодаря!

 46. Ивета Says:

  Здравейте,

  работя в голяма компания и кандидатствах за позиция в друг отдел. Има ли шанс да започна работа на новото място. Казвам се… Моля личните ми данни да не се публикуват. Благодаря предварително!

 47. Много ви благодаря,жалко е че трябва да чакам още доста време , а толкова ми се искаше да имам семейство.

 48. ЗА KASI: ПОне, тази година, няма да имате такава връзка. Следващата година ви предстои коренна промяна в личните отношения

 49. Здравейте,
  За първи път съм сред вас. Това, кето прочетох ме заинтригува. Ако е възможно бихте ли ми казали какво значение има за сина ми това, че номерът на колата му е рождената му година. Това си беше негов избор.

 50. Здравейте,Кабала!Казвам се … Ще си намеря ли работа скоро по специалността?Имам ли шанс за развитие извън България?
  Благодаря за отделеното време предварително!

 51. ЗА Ц-95: След около 3-4 години, майка ви ще срещне човек, с когото са имали връзка от минали животи,така че, ще говорим за голяма любов

 52. ЗА Ана Малева Тодорова: Трябват ми по-точни данни. Дата, точен час и къде сте родена

 53. ЗА Цвети: Няма как да кажа дали ви харесва или не.Иначе, връзка ще имате до края на годината. Работа ще си намерите трудно. Няма да е постоянна.

 54. ЗА Ивета: Да, ще започнете работа на нова позиция

 55. ЗА Dragneva: Просто се засилва тази вибрация, като съберете всички числа. Ако погледнете и цялата дата на раждане, като общо число, може да се види как кореспондират по между си

 56. Здравейте, Кабала. Искам да ви попитам дали ще имаме дете с мъжа, с когото живея? Казвам се …. Преди време бях омъжена и съм ви питала същото нещо за бившия ми съпруг и вие ми отговорихте, че ще се разделим и познахте. Ще ви бъда много признателна ако ми отговорите. Благодаря!

 57. Атанас Петров Says:

  Здравейте Даниела! Казвам се …. Искам да попитам ще си намеря ли сериозна приятелка близкото бъдеще и ще се ли реализирам ли на добра работа. Благодаря предварително!

 58. Снежанка Ганчева Says:

  Казвам се …
  Ще срещна ли най-подходящият за мен мъжа на живота си, с който да остареем заедно и кога? Ще започна ли скоро работа по специалността ?

 59. ЗА svtl: В близиките 2-3 месеца няма да си намерите работа по специалността. Развитие в чужбина не виждам,поне за момент.Ако заминете ще ви е изключително трудно, да не кажа,че ще сте разочарована, но и бързо ще се върнете.

 60. ЗА kotetopet: Аз съм ви казвала,че без точен час,до минута, на раждане, няма как да ви отговоря на този въпрос

 61. Евгения Says:

  Здравейте Кабала, искам да попитам как ще се развият отношенията ми с определен мъж , ако може да не публикувате данните му ( аз родена на ….. И въобще имам ли някакъв шанс тази година да създам семейство? ( независимо дали с него) Благодаря ви предварително! Приятен и ползотворен ден

 62. Добър вечер кабала искам да попитам мъжът ми е на 23 години казвам се. …и употребява алкохол дали ще го спре и кога

 63. Здравейте,родена съм на …и искам да попитам отново дали имам общо бъдеще с …? Моля ви-кажете ми!

 64. Дата …. сме един час назад, значи во 2:50.
  Благодаря

 65. Здравейте Кабала! Бихте ли ми казали дали ще се съберем отново с приятеля ми? Сигурно ще трябват данните ми, затова ще Ви пиша и на имейла. Благодаря Ви предварително. Приятен ден!

 66. Здравей, Кабала. Съпругът ми е с психично заболяване / БАР/ и в момента е за трети път на принудително лечение, след като спря да си пие лекарствата. Децата искат да се разведем тъй като ужаса, който изживяхме последните два месеца е достоен за сюжет на Спилбърг . Семейната ни фирма е на негово име, от нея издържаме студентите, а когато е във фаза той започва да раздава, подарява стока, да купува ненужни неща в големи количества, тегли бързи кредити …….. Въпросът ми е дали да прехвърлим фирмата на името на сина или да затваряме и да се развеждам? Остават ни около два месеца докато излезе, а не знам какво ще е най-добре за всички. В безизходица съм. Аз съм .. / и той не знае/ Благодаря.

 67. mirabellla Says:

  Здравейте,
  Бих искала да Ви попитам дали ще си намеря работа скоро и в коя сфера да се насоча: икономика, учител, научна работа, друго? Данните, ми са …
  ч. Благодаря за усилията! Успех!

 68. Здравейте, намерих сайта Ви и искам да Ви питам за себе си, защото от миналата година, имам доста проблеми, здравословни, спрях работа, разделихме се с приятелката. Не знам къде да Ви пиша за това ще Ви пиша тук и в сайта, какви данни трябва да Ви дам?
  писах Ви на мeйла името и датата

 69. Здравейте ,Кабала! Писах Ви преди много време и направих това за което ми казахте ,тогава ! Да отида да ми четат Киприанови молитви в църква да отидох пооправи се малко ,но сега май всичко е пак по старому ! Някой ще ми каже ,че си втълпявам тези работи ,но не може толкова гадни работи да се случват на куп ! Или имам някакъв грях ,към нещо или някого.който трябва да изкупвам незнам…. нямам идея ! Какъв съвет ще ми дадете ,според вас сега ! Значи роден съм в … .Благодаря Ви предварително за съвета !

 70. Здравейте ,написах ви един мейл но не ми отговаряте 😦

 71. теодора Says:

  Здравейте! Искам да ви попитам дали мъжа ми, който се казва … си има друга?

 72. катрин Says:

  имам няколко въпроса към вас и ще се радвам да ми отговорите ..първо искам да попитам ще имам ли връзка с момчето което обичам

 73. Памела Says:

  Приятеля ми ще се върне ли при мен

 74. vancheto Says:

  Здравейте,преди няколко месеца се разделих с човека с който живеех и имаме две деца.Двамата се обичахме много но всичко се преобърна с краката надолу.Той се промени много след раздялата ни и дори не иска да говори с мен и с децата се държи не както трябва.Ако можеш моля те помогни ми .Все още го обичам и искам семейството ми да е отново заедно

 75. Здравина Says:

  Здравейте !Благодаря за отзивчивостта , с която отговаряте всеки път.Става точно както казахте – раздели и събирания.Помолихте да задам въпроса си отново и затова питам: този път окончателно ли се разделихме ? Ето отново данните: а…г. Благодаря Ви!

 76. Милена Миразчийска Says:

  Здравейте Кабала,родена съм,на … ч.Ако е удобно,бих искала,да ви попитам,ще срещна ли скоро,подходящ мъж.На скоро ,реших да приключа с ,,борбата,,от …защото г-на нямаше достатъчно желание и не му се даваха,,излишни,,средства,за лечение на мъжки проблем и несериозно отношение,за някой неща към мен.Благодаря ви:)

 77. ЗА Милена Миразчийска: В момента сте в година на приключване, така че,2015 и 2016, най-късно, ще срещнете своята половинка.

 78. ЗА Здравина: Този път е окончателно

 79. Здравейте, предстои ми заминаване за чужбина. Правилно решение ли съм взела? Казвам се …. Благодаря предварително.

 80. виктория Says:

  здравейте,много харесвам вашата страница има интересна информация.Казвам се …сутринта,въпросът ми е дали ще стабилизирам финансовото си състояние осезаемо ,скоро?открива ли се нова възможност за допълнителна работа,ще ви бъда благодарна за отговора ви .

 81. ЗА виктория: Предполагам,че не живеете в този град,в който сте родена… На вас, по рождение ви е дадено да имате трудности във финансов план, но пък, в по-късна възраст,имате всички шансове за много добро финансово състояние.Сега, относно работата. Ще намерите допълнителна,но все си мисля,че вие ще се насочите в чужбина или служебните ви ангажименти ще изискват пътувания. Бавно ще излизате от напрежението, в което сте в момента и осезаемо ще се почувства след около 2 месеца

 82. ЗА Did: В началото ще имате големи съмнения за решението си, тъй като ще имате трудности в чужбина, но е правилно.

 83. ЗА vancheto: В какво трябва да се изразява моята помощ във вашия случай?

 84. А деца ще имам ли?

 85. Благодаря Ви за отговора. А ще си намеря ли работа там, ще успея ли да се установя? …

 86. Ще се събера ли отново с мъжът си.Казвам се …г , той се казва …г.

 87. ЗА vancheto: Ще направите опит, най-късно след около 7 месеца, но не виждам бъдеще с този мъж. След време ще има нова раздяла.

 88. ЗА Did: Като написах,че ще имате трудности, имах предвид, точно работа. Няма да ви е лесно,поне в началото

 89. ЗА Надя: Напишете ми,отново датата си на раждане, точен час и къде сте родна

 90. Здравейте ,благодаря ви за отговора.Въпроса м и е следният.В момента Съпругът ми живее с една жена и искам да попитам ще се разделят ли в скоро време или при тях нещата са сериозни.Дали ме обича все още ?

 91. ЗА Памела: Ще ви пололя отново да зададете въпроса си,като дадете и данните

 92. Аз съм Ваня родена съм на ….Дали скоро ще си оправя финансовото състояние?

 93. Здравейте.Казвам се …г.Разделих се с жена си.Ще се съберм ли да живеем отново заедно

 94. ЗА vasil: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор

 95. ЗА vancheto: Няма да се разделят,въпреки че ще има напрежение между тях.

 96. ЗА vancheto: В близките три месеца няма да има подобрение във финансов план

 97. ЗА катрин: Напишете ми данните си

 98. ЗА теодора: Задайте въпроса си отново.Времето не е било подходящо за отговор

 99. ЗА desi: Задайте въпроса си тук.

 100. Привет и от мен! Искам да ви попитам скоро ли ще си намеря работа ? Казвам се …

 101. ЗА Деян: Преминахте лимита за безплатните отговори

 102. Здравейте, Кабала! Живея във Франция от 2 години и си търся работа. Все още не мого да намеря. Искам да ви попитам дали скоро ще успея да намеря. Казвам се … Благодаря ви предварително.

 103. Здравейте Кабала! Искам да ви попитам ще приключат ли проблемите в къщи и ще отида ли при съпруга ми ? …

 104. ЗА Елена: В близките три месеца проблемите ви ще продължат. Не виждам да заминете при съпруга си

 105. ЗА Диана: Работа ще си намерите след 4 месеца и половина. Бихте ли ми казала къде,точно, се намирате във Франция и ми напишете,отново, данните си

 106. ЗА niko9: Това не е от негативна енергия,както ви казах. Кармична обремененост нямате,поне от датата ви на раждане. Може да има някъде в рода,но това изисква прекалено задълбочени анализи.

 107. ЗА Metko: Данните си ги напишете тук.Те няма да се виждат,тъй като постът ще очаква одобрение и задайте конкретен въпрос

 108. ЗА mirabellla: Анализът на професионалното ориентиране не е безплатна услуга

 109. Благодаря, Кабала. Намирам се в …

 110. ЗА Диана: Определено е добре,че сте във Франция. Проблемът е,че вътрешно преживявате големи трансформации и в рождения ви хороскоп е даден проблем при подписването на договори в работата,но имайте предвид,че в тази държава можете да направите кариера.

 111. ЗА dinedo: Задайте въпрос без „или“

 112. Благодаря ти много, Кабала! Значи смяташ, че до 4 месеца трябва да намеря работа?

 113. ЗА Диана: Да и не се притеснявайте. Определено,ще имате възможности там.

 114. ЗА Valkata: Ще се съберете,но отново ще имате конфликти и е напълно възможно да последва окончателна раздяла

 115. ЗА anamaleva: Няма значение часовата разлика-))) Дете ще имате. Не сте много плодовита, но сега сте навлязла в период,когато трябва да станете майка. А,знаете ли данните на мъжа си? дата, точен час и пак,къде е роден. Да видим при него как е за децата

 116. ЗА Цвети: На този въпрос съм ви отговорила

 117. ЗА monika: Не виждам да спре в скоро време. Той си пада по удоволствията,както се казва

 118. ЗА Евгения: Вашата година започва от рождения ден, така че от тогава или следващата,ще създадете семейство. Не знам дали ще е с този мъж

 119. На 14.02.2014г ме съкратиха от работа,за мен беше голяма изненада и изпаднах в депресия.Моля те кажи ми дали ще започна работа и кога ако въобще стане-предвид годините ми вече?ще бъда ли доволна?
  … Много те моля да ми отговориш.

 120. ЗА тони-: Ще ви помоля да зададете въпроса си пак

 121. повтарям си въпроса-бях съкратена от работа през м. 02.2014г
  от тогава не спирам да си подавам документи но временно ме взеха само за 45 дни и пак се лутам,ще си намеря ли работа която да ме задоволява и да отговаря на моите възможности.И защо ми се случи всичко това ?

 122. Здравейте, Кабала ,
  Животът ми се обърна на 180 гр и в момента сме разделени със съпруга ми. Смятам да се разведа и след това да си потърся работа в …, тъй като имам още студенти. Имам ли реален шанс за работа в чужбина, защото ще трябва да се запиша и на курс за език? В момента имам работа, но всяка година съм с единия крак на вън, а догодина предстоят съкращения. …/ и той не знае кога/Благодаря предварително!

 123. ЗА dinedo: Имате шансове за чужбина и то,конкретно в тази държава

 124. ЗА тони: Тони, напишете ми данните си,с час на раждане

 125. …………………

 126. Здравейте , казвам се … Искам да ви попитам ще се събера ли с жена си с която се разделихме преди 6 месеца .Тя се казва … Благодаря ви предварително

 127. ЗА vasil: Не виждам бъдеще между вас

 128. ЗА тони-: В хороскопа е дадено,че ще има удовлетворяваща работа. В момента,обаче, сте под влияние на транзит, който ще ви кара да търсите нещо повече и е по-скоро,вътрешно неудовлетворение. В близката година ще излизат нови предложения, така че, трябва да намерите нещо,което да ви допада

 129. ЗА Снежанка Ганчева: Няма да останете сама,а кога, няма как да ви кажа, тъй като ще трябва да се правят хороскопи за всяка година. Работа ще имате,дори и да не е точно по специалността,а близко до нея

 130. ЗА Атанас Петров: Сериозна приятелка ще си намерите в следващата лична година,т.е. от рождения си ден до другия. Ще се реализирате на по-добра работа, но само,ако не слушате чужди съвети

 131. Здравейте.казвам се ….Искам да ви попитам дали скоро ще си намеря мъж с който да живея или ще си остана сама

 132. ЗА vancheto: Задайте въпрос без „или“

 133. Имам ли шанс да се събера с мъжът ми.Той ще има ли друго дете от жената с която живее в момента.Казвам се …

 134. ЗА vancheto: Отговорила съм ви на този въпрос. Относно дете,няма как да знам без да разгледам и двата хороскопа

 135. Здравейте ,казвам се … живея с една жена на име … .Имам ли бъдеще с нея?Ще имаме ли дете?

 136. ЗА vasil: Не ви използва, а по-скоро, може да се опитва да ви манипулира, че ви дава прекалено много,а вие не я разбирате. Не го прави нарочно, но това,пък, може да ви задушава в емоционален план. Няма да е много трайна тази връзка, точно,заради това „обсебване“ един вид. Дали ще имате дете,точно, от нея, няма как да кажа. Може да се види за деца,когато се погледне хороскопа и за това трябват точни данни- дата, час и месторождение

 137. Здравейте казвам се ….Имам проблем с търсенето на квартира.Обещаха ми до края на м.Септември да се нанеса в квартирата.Мога ли да и имам доверие на тази жена?Да си търся ли друга квартира?Децата тръгват на училище и не зная какво да правя?

 138. ЗА vancheto: Няма да е до края на този месец, а след това, така че, потърсете нещо друго, освен,ако не искате да изчакате

 139. Здравейте,казвам се ….Бяхте ми казали ,че ще се разделя с нея .Бихте ли ми казали до кага ще бъда с нея.Има ли някакви чувства към мен?След като се запознахме един месец след това дойде да живее в мойто жилище с детето си и се съмнявам малко в нея ,поради това ,че е от провинцията и няма къде да живее и ме използва поради тази причина ,Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите на тези въпроси ,защото съм малко объркан.

 140. ЗА vasil: Няма как да знам до кога ще сте заедно. Чувствата не могат да се изчисляват,а аз това правя

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: