ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ЧИСЛАТА

Има различни теории и начини, за да се разберат взаимоотношенията между числата. Някои от тях си противоречат, а и всичко зависи от това какво търсите в една комбинация- лични вибрации, синастрия на личните отношения, между колеги, родител и дете… Повечето теории се свързват с планетните съответствия на числата, но има, поне три системи, в които се появяват различия. Използвах Звездата на Маговете и тази на стихиите, за да намеря взаимодействието и да използвам връзките майка-син, мъж-жена, цикълът на пораждането и на разрушението.Най-общо казано, числото 1 стимулира 8, ( 8 разрушава 1),а то от своя страна, засилва действието на 6.Числото 2 е потиснато и трансформирано от 1. Разрушаващото действие работи обратно на часовниковата стрелка и в нумерологията няма как да отчетем кога действието е пораждащо,т.е. майка- син и кога е с обратна сила. Това може да се види в графичното изражение на датата на раждане и името.

1 и 8-силни числа,които взаимно се подкрепят, но са в състояние да се унищожат. Единицата дава стабилност и самочувствие на 8, независимо,че двете вибрации изискват лидерство. 1 е новатор, а 8 са идеите и склонността да се поемат и отговорностите на другите, търпението.

1 и 6- са подходящи, ако има число балансьор между тях ( 2 или 8). Шестицата се нуждае от хармония и подкрепа, но и от голяма любов, която трябва непрекъснато да бъде доказвана и показвана. 1 трудно ще разкрие чувствата си, приемайки това за слабост. Тя иска гръб зад нея и добра основа, за да покаже на какво е способна, а това ще и осигури 6.

1 и 4 – не са от най-подходящите числа, тъй като ще се налага непрекъснато да се адаптират един към друг. 4 е малко по-голям консерватор и не обича експериментите, ако не му гарантира добър резултат и стабилност- точно обратното на единицата. Съмненията и страховете и действат зле на 1 и понижават нейната вибрация.

1 и 2 – са противоположни. Еднопоробва две, независимо,че тя прави големи отстъпки и е дипломат. Трябват им числа балансьори. 1 е в състояние непрекъснато да наранява 2 с критика и е с желание да доминира непрекъснато. От своя страна, двойката е търпелива до известно време и в определени ситуации става жестока и отмъстителна.

1 и 9- са противоположни числа. Между тях може да се създаде такова напрежение, че животът им да е като бойно поле. И двете числа са склонни към егоцентризъм, въпреки че, оптимизмът и поемането на отговорности биха могли да ги сплотят.

1 и 7- са в непрекъснато нагаждане и адаптиране. 7, подобно на 4, може да изпадне в такива съмнения и песимизъм, че да срине самочувствието на 1. Държи на личната си свобода и няма да позволи на единицата да и се налага.

1 и 5 – са подходящи с число балансьор. 5 е подвижно и адаптивно и може да спори с 1 до безкрай. Склонна е да му даде подкрепата си, ако и се гарантира пълната и независимост. Ще покаже голямата си любов, ако срещне романтика, а тя не е характерна за единицата.

1 и 3 – тройката стимулира 1, тъй като мисли за големи дела и бъдещето. Амбициите подклаждат новаторството и подвижния ум на 1. Двете числа са дисциплинирани, а 1 ще помогне на 3 да не пруска енергията си в различни посоки.

8 и 6- 8 дава сила на шестицата, защото може да и осигури комфорта, от който се нуждае и да го води. Любовта и хармонията, присъща на 6, ще накара 8 да не се чувства самотна. И двете числа са искрени и не търпят предателства. 8 е революционер и търси утеха, а 6 ще му даде спокойствието и уюта в дома.

8 и 4- са кармична комбинация и е добре да са с число балансьор. 8 се нуждае от свобода за размах на новите си начинания, а 4 играе на сигурно и се съмнява. Тя няма да позволи на осмицата да рискува, заради страховете и от провали. Това понижава вибрациите на 8. И двете числа, обаче, са упорити и могат да успеят.

8 и 2- не са добра комбинация и се нуждаят от баланс. 2 ще вкара в големи колебания и задръжки в 8 и тя ще пропуска шансовете си. осмицата не се примирява с малките успехи и иска най-доброто. Двойката ще се задоволи и с малкото. Чувствително, 2 ще направи 8 по-пасивно.

8 и 9 – са противоположни и водят до сблъсък, заради силната си целенасоченост. Всяко от тях ще дърпа чергата към своята си истина. И двете числа са подложени на ограничения. Крайните им чувства засилват отмъстителността им

8 и 7- не са подходящи без число на баланса. 7 ще търси прекалено много логика или ще бяга от действителността и ще вкара 8 в непрекъснати съмнения и крайности. Седмицата ще вмени в 8 голяма нерешителност. Въпреки това, и двете числа намират решение на всеки един проблем по различни начини.

8 и 5- са в непрекъсната адаптация. 0смицата умее да ръководи и да поема върху себе си отговорностите на петицата, но от своя страна, 5 не обича да е насочвано в живота. То ще поставя под съмнение лидерските качества на 8, както и любовта му. Трябва им число балансьор.

8 и 3- са добра комбинация, тъй като тройката, със своята енергичност, ще вдъхнови осмицата и ще съумява да изрази с думи идеите и. 8 е в непрекъснато напрежение, заради честолюбивите си стремежи, а 3 ще създава необходимата обстановка за релаксиране със своята радост и ентусиазъм. Тя потушава някои от тежките страни на осмицата.

6 и 4- се стимулират, тъй като 6 омекотява песимизмът на 4, а тя от своя страна, дава форма на любовта на шестицата. Шестицата дарява с творчески способности четворката, а тя осигурява стабилност и сигурност, от която се нуждае 6. И двете числа притежават силна отговорност към дома и семейството, а другото- към работата.

6 и 2- се допълват, но поради нестабилността на двете числа, те се нуждаят от балансьор.6 дава амбицията на 2, но засилва и нейната колебливост. Двойката се влияе от мнението на околните, а 6 изпитва непрекъснати съмнения в чувствата на хората. Максимализмът и съвсем стресира 2, която трудно взема крайни решения.

6 и 9- са в процес на адаптация и търсене, тъй като има сблъсък на големи страсти. И двете са взискателни и трудно прощават предателството. Взаимно стимулират ревността си. 6 и 9 са щедри и взаимно се допълват обаянието си, но девет е в състояние да унищожи чувствата на шестицата.

6 и 7 – са противоположни и им трябва баланс. Докато шестицата е склонна на отстъпки в името на хармонията, то седмицата е безпощадна и критична. 6 ще иска да се вкопчи в 7, а то, от своя страна ще отхвърля авторитета и. Вярно е, че и двете са артистични и са склонни да бягат от действителността, но в 7 има силно изявено логично и аналитично мислене, което хич не допада на 6.

6 и 5- са противоположни. 5 много лесно може да засегне 6, а и се нуждае от голяма лична свобода, която няма да му бъде дадена от шестицата. Въпреки,че петицата е доста гъвкава и приспособима, няма да се примири с протекцията и ревността на 6. Тя е непостоянна и импулсивна, а шестицата е придирчива и склонна към максимализъм.

6 и 3- се нуждаят от баланс. И двете числа могат да са крайни в ревността си, което води до взрив. Тройката ще смята,че превъзхожда 6. 3 е много разкрепостена и може да преследва до край целите си, а шестицата ще я вкарва в колебания. Гордостта на тройката ще наранява 6.

4 и 2- 4 подкрепя 2 с чувството си за дълг и отговорност, а 2 засилва умението му да работи с хора. Двете могат да са колебливи и отмъстителни. 2 търси баланса в отношенията, а 4 създава стабилност, благодарение на упоритостта в работата и в семейството.

4 и 9- са подходящи, тъй като упорито преследват целитеси. 9,обаче, засилва импулсивността на 4, а четворката вкарва недоверието и мнителността в качествата на девет. Четворката се обърква от въображаемите цели на 9, а последното има твърде големи изисквания към работата и хората, които 4 не приема, тъй като е изпълнител.

4 и 7- са в непрекъснато нагаждане едно към друго. И двете са лесно раними и са нащрек за всяко изречение и дума. 7 е склонна да се самоизолира и да се наслаждава на самотата, а 4 има нужда от работа и цели. Тя не почива и не се отдава на илюзиите на 7. Това само я обърква. И двете числа са непреклонни, което затруднява тяхната комуникация.

4 и 5- са противоположни и се нуждаят от баланс. Докато петицата търси разнообразиетои прегръща живота с две ръце, то 4 е човекът на рутинната и стабилността. Четворката няма да даде на 5 да диша и да се забавлява. 4 е организирана и пътят и е труден. Петицата е склонна да се надценява и умее да се възползва от обаянието си.

2 и 9 – двойката стимулира 9, защото засилва нейната щедрост и хармония. И двете могат да изпадат в колебания и съмнения, но и взаимно засилват интуицията си. 2 намалява крайните решения на 9, като я кара да намери баланса между противоречията и.

2 и 7- са подходящи, но се нуждаят от баланс. 7 е независима и мнителна и 2 е способна да я накара да види един проблем от всички страни. И двете се нуждаят от стимулиране в живота. 2 омекотява егоцентризма на 7. Те търсят хармонията в себе си (7) и в обкръжаващата среда (2). Големите изисквания на 7 помагат на 2 да не е толкова колеблива, въпреки че може да се случи обратното.

2 и 5- се нуждае от баланс. 2 има силна нужда от подкрепа. Тя е човекът в сянка и дипломатът, докато 5 търси приключение и свобода и често с тези си качества наранява 2. Едното число е пасивно, а другото- активно. Петицата е в състояние да пренебрегва чувствата на 2. 5 ще отстъпи и пак ще направи това,което си иска.

2 и 3- са противоположни. Чувството за превъзходство на 3, пречи на 2 да е балансьор в отношенията. Двете числа са добронамерени, но 3 се ентусиазира много лесно, докато 2 започва да се съмнява дали е на правилния път с това любопитство и размах. 3 е нетърпелива, а двойката е склонна да изчаква подходящия момент.

9 и 7 – 9 стимулира 7 да е по- амбициозна и решителна. И двете числа могат да се отдадат на голямото си въображение и егоизъм, но 9 дарява 7 с по-голяма устойчивост и ще премахне нейния краен песимизъм. 9 и 7 са взискателни в отношенията си, но първото ще предаде идеализъм на духовните търсения седмицата.

9 и 5 – се нуждаят от баланс, защото се засилва взаимното им своенравие и импулсивност. 5 може да играе двойна игра, защото владее до съвършенство актьорското майсторство, а 9 не понася лицемерието и е открита. Двете са активни, но 5 обича свободата и разнообразието, а 9 е взискателна към всичко.

9 и 3- не са идеален вариант, въпреки че и двете са амбициозни и с оригинален интелект. 3 винаги ще намеква,че е по-велико от 9, а то също не търпи второто място, нито някой да го критикува. Засилва се спонтанността към спорове, тъй като 9 и 3 са склонни да проявяват чувство за собственост, което си е взривоопасна ситуация.

7 и 5- се подкрепят и унищожават взаимно. 7 засилва интуицията на 5 и я кара да е по-прецизна. Ограничава свободата и, но я и приземява. От своя страна, 5 превръща 7 в по-контактна и по-оптимистична. Двете числа имат силен духовен интелект, като петицата олекотява максимализма на седмицата.

7 и 3 –  са подходящи с творческото си въображение. Засилва се егоцентризмът им. Аналитичният ум на 7 е подкрепен от ентусиазма на 3 и от нейната способност да е на водещи позиции. Тройката може да е много контактна, но и интровертна като седмицата. И двете подбират контактите си с доза критичност. За да се намалят крайностите им трябва число балансьор.

5 и 3- се подкрепят и унищожават взаимно, заради прекалената им свободолюбивост. 3 умее да говори и ораторства, а 5 и помага много ловко да се измъква от всяка ситуация и да обръща проблемите в своя полза. Двете числа са много крайни. Петицата умее да подхранва егото на тройката.

 

 

 

 

Реклами

602 коментара to “ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ЧИСЛАТА”

 1. валентин Says:

  Привет ще имам ли дете от жената която обичам и кога ще се съберем заедно.Тя е семейна .Имам спечелено дело за незаконно построена сграда в наследствен имот кога ще бъде съборена тази постройка-Очертавали ми се скороштна продажба на недвижим имот нива .

 2. ЗА ВАЛЕНТИН: Преминахте лимита за безплатни отговори.

 3. Здравейте, всичко, което прочетох е много интересно и интригуващо. Ще ми кажети ли нещо и на мен? Имам връзка от около двадесет години и дъщеря на тринадесет. Писано ли ни е да сме още заедно? Аз съм родена на …..
  Благодаря предварително!
  Поздрави! ….

 4. ЗА КАТЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор.

 5. Здравейте, като се има предвид това което прочетах за съместимоста на личните числа, предположих , че може да се определи продължителноста на една връзка. И за това исках да Ви попитам колко ни е писано на мен и съпруга ми да сме заеднно. Аз съм родена на ……….. Този въпрос се поражда от страха ми да не го изгуба, като към момента във връзката ни реално няма някакъв проблем, с изкючение на обичайните ежедневни изпитания.
  Благодаря ви предварително!
  и ако може да не ни публикувате датите на раждане.

 6. ЗА КАТЯ: Не може, само, по една дата на раждане да се говори за продължителност на една връзка. Не съм правила подобни изследвания, а и не съм срещала подобно нещо,освен,ако някой няма ясновидски способности.

 7. Даниела Says:

  Здравей,Кабала! Майка ми е безработна от 13.07.2012г., родена е на …, кога ще започне нова работа?

 8. ЗА Даниела: След около шест месеца.

 9. здравейте
  родена съм на …г.Живея с мъж роден на….Ако той ми предложи брак добре ли ще бъде ако приема,ще бъдем ли щастливи заедно?

 10. Здравей ,Кабала!Имам връзка с едно момче от ….,какви са намеренията му към мен?Благодаря предварително!

 11. здравеи те казвам се ….родена съм на …. .може ли да ми кажете дали около мен ще се оправят нещата.ще остана ли с ….и.моля личните ми данни да бадат скрити

 12. Здравей, Кабала! Дъщеря ми, родена на …. има връзка с мъж, роден на … , той ли ще е бъдещият й съпруг или ще се разделят?

 13. ЗА Emma: Отговорът ми е същият. Няма как да е по-различен от този, който сте питала в края на септември.

 14. ЗА rosi05: Няма как да сметна намеренията му към вас.

 15. valentina doncheva Says:

  Бихте ли ми изпратили с наложен платреж книгата „Нумерология на древните магове“. Предварително благодаря!

 16. ЗА valentina doncheva: Аз ще ви я изпратя, но не сте ми написала адрес и на кого да я пратя. Ако искате, по-евтино ще излезе,ако ви я пратя като пощенска пратка по Еконт и вие отидете да я вземете от офиса им.Можете да ми напишете и кой е най-близкият офис до вас.

 17. ЗА ПАУЛА: Преминахте лимита за безплатни отговори

 18. ЗА Neli: Задайте въпрос без „или“.

 19. Здравейте, Кабала, казвам се … Преди време ви зададох няколко въпроса, но ако имам право на още един бих искала да ви попитам следното – подадох автобиографията си за нова работа, ще ме одобрят ли и ще ме назначат ли на работа? Благодаря ви!

 20. Здравей, Кабала! Дъщеря ми, родена на …има връзка с мъж, роден на …, той ли ще бъде бъдещият й съпруг?

 21. А как стои въпросът с две еднакви числа, примерно 9-ки? Какви са техните взаимоотношения?

 22. ЗА НДТ: Според мен, няма да ви назначат на тази работа.

 23. ЗА Neli: По принцип е рано да се отговори на този въпрос, но не виждам точно този мъж да е съпругът.

 24. Здравей, Кабала! Казвам се ….С бившия ми приятел .. се разделихме преди около месец.Искам да те попитам дали ще се съберем отново?

 25. Благодаря за отговора, Кабала, ще продължавам да се надявам, искам тази работа, нуждая се от нея, дано имам късмет и това, което ще се случи да е за добро!

 26. ЗА Ilka: По принцип трябва да си пасват, но зависи от кои числа е съставена, ако е от двуцифрено число

 27. ЗА Reni: Ще се съберете след една седмица или най-много след месец и половина.

 28. Здравей,Кабала! Не знам дали бих могла,отново да ти задам въпрос,тъй като го направих вече веднъж,но имам голяма нужда някой да ми даде малко светлинка в живота ми,че ме чака поне нещо хубаво. Родена съм на….Напоследък при ме се случиха доста неща,загубих майка си и сега живота ми се промени тотално,направо изгубих всичко с нея!Тя ми беше наистина най-близкия човек в живота ми и сега ми е адски самотно ;( Дали би могла да ми кажеш ,ще излезна ли от тази дълбока депресия,защото имам чуството,че ще се побъркам, така ли ми е било писано,че живота ми дда е изпълнен винаги с трудности и болка.Ще се промени ли живота ми към по-добро,ще срещна ли някого скоро с когото да споделя живота си,защото и това много ми тежи… Относно това,че живея в чужбина,къде ме виждаш по-скоро за в бъдеще ,защото и аз самата не знам дали не искам да се върна в България или да остана тук..Ами за работата ми също нещо да кажеш,ако е възможно..Благодаря ти от сърце!Дори и да не ми отговориш ще те разбера! С най-добри пожелания! К.

 29. ЗА К.: За връзките съм ви отговорила, вече. Задайте конкретни въпроси за работа.

 30. Здравейте отново! Да отговорихте ми за което благодаря,но казахте че ми е дадено за след 3 години,просто исках да разбера дали това означава ,че ще се съм сама през останалото време?Бих искала да разбера какво ме очаква във най-близко бъдеще,ще се подреди ли живота ми или поне да разбера къде греша?А относно работата се интересувам дали ще успея да си намеря работа по специалността ми и по-точно в страната която живея през последните 3 години.Или не би могла да кажеш с точност? Благодаря ти! 🙂

 31. Даниела Петрова Says:

  Здравейте, да ми кажете нешо повече и за мен, родена съм на …
  Благодаря!

 32. ЗА K.: Аз съм говорила за трайна и стабилна връзка.Аз съм астролог и нумеролог,т.е. близкото бъдеще се анализира чрез хороскопа и техниките там.Няма как да ви кажа дали ще е по специалността и в коя държава.

 33. Тогава за тази бъдеща връзка не може ли да ми кажете повече? А относно работата въпроса ми би бил тогава ще имам ли успехи в сферата,която съм се насочила или това не е моето призвание ?Също така има едно последно нещо ,за което исках да питам баща ми който е роден на …и с който не поддържаме добри отношения,сега получи златния си шанс ;( и започна да ни притеснява с дела в съда за делба на имущество,та се интересувам,как ще свърши всичко това?Дали няма шанс да се разминем и да го спрем някак си?Благодаря Ви отново! : )

 34. Людмила Says:

  Здравейте, Кавала! Имам приятел … аз съм родена на….. Моля да ми отговорите ще продължили връзката ни и има ли приятелят ми сериозни намерения спрямо мен. Какво е отношението му към мен?

 35. Люба Алексова Says:

  Здравей Кабала.Бях писала преди няколко месеца,но не ми отговорихте нищо и не разбрах дали е било защото съм преминала лимита си на безплатните отговори или не сте видяла въпроса ми. Реших пак да попитам нещо,което много ме вълнува.Според Вас,ще сменя ли скоро работата си,не работя по специалността ми и това много ми тежи на този етап. Рождената ми дата …г.Благодаря,ако решите да ми отговорите,въпреки,че тази година съм Ви задала няколко въпроса. Всичко най-хубаво!

 36. Здравей отново,Кабала!Знам,че вече ти зададох един въпрос и се извинявам,че те притеснявам отново,но бих искала да те попитам дали този път връзката ни с Преслав ще е наистина сериозна и продължителна?Разбираемо ще е ако не ми отговориш.Благодаря ти предварително,дори и само за отделеното време да го прочетеш! 🙂

 37. ЗА Даниела Петрова: Вие имате нужда да ви се възхищават, да сте на пиедестал. В емоционален план сте променлива и се вкарвате в големи драми. Имате силно развито его и можете да смачкате нечий фасон, ако си позволи, някой, да ви засегне на честолюбие. Имате малко прераждания.Кармичната ви обремененост е свързана с това, че в минала инкарнация, вие сте приемала любовта от към материалната страна, но и не сте създавала стабилност в личен план. Сега са възможни известни трудности и забавяния там. Енергетиката ви е много силна. Нуждаете се някой да ви обича и да се раздава за вас, но вие няма да полагате същите усилия.

 38. ЗА K. Както казах, не съм врачка. Професионалното реализиране се гледа в рождения ви хороскоп, както и възможностите за връзките. Не виждам възможност за спрете баща си.

 39. ЗА ЛЮДМИЛА: В определен момент, връзката ще се прекъсне. Единственото, в което имате пълна противоположност е начинът, по който мислите, емоциите ви и чувството ви за сигурност. Освен това, периодите ви в живота са коренно различни

 40. ЗА Люба Алексова: Задала сте въпрос на 19 юни и аз съм ви отговорила. Не виждам скоро да смените работата си, поне, в близките 2-3 месеца

 41. ЗА Reni: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 42. Ами понеже на първият ми въпрос ми отговори,че ще се съберем с Преслав.Сега искам да те попитам,ако е възможно да ми кажеш, дали този път връзката между мен и него ще бъде наистина сериозна и продължителна? Благодаря предварително!

 43. Здравейте Кабала,
  Родена съм ….. Всички лични връзки в живота ми приключват максимум до 4 -5години. Кармата ми е да съм сама ли? Благодаря предварително!

 44. Здравей, Кабала! Веднъж вече съм се допитвала до Вас относно възможност за определени взаимоотношения. Сега отново бих искала да Ви попитам за нещо. В момента съм отново в труден период – без работа. Имам чувството, че нещо ми пречи в начинанията, каквото и да искам, каквото и да се опитам да постигна било в работа или в личен живот- нищо не постигам. Чувствам се като в дупка,абсолютно самотна и ненужна, не успявам в нищо. Сега въпросът ми към Вас е следния. Дали ще намеря скоро работа, ще мога ли да бъда самостоятелна, поне в това отношение да не съм в тежест на родителите си. Не знам дали правилно задавам въпроса си, но ще съм Ви благодарна ако ми отговорите. Казвам се ….

 45. Силвия Пламенова Спирова Says:

  Здравейте Кабала,
  Родена съм на … В момента съм пред развод със съпруга си … по негово желание, макар че и аз усещам, че връзката ни е изчерпана вече. Въпросът ми е дали скоро ще срещна нова любов в живота си.

 46. Здравейте Кабала, има мъж в живота ми , който ме унижи по всеки възможен начин и продължава .Унижава ме публично като пуска различни лъжливи слухове по май адрес и това не му стигна и замеси семейството ми.Не мога да опиша болката ,която ми причинява от 2-3 год насам.
  Има ли някакъв шанс този човек да ме остави намира и никога повече да не се меси в живота ми ?
  Родена съм на …
  Благодаря предварително!

 47. Здравейте! Преди време със семейството ми живяхме на квартира в друг град, сега отново живеем в къщата си в родния ни град. Въпросът ми е дали има вероятност отново да сменим жилището и града?

 48. ЗА Reni: ПО-скоро, няма да са много гладки тези отношения, а ще са в непрекъснато адаптиране, нагаждане и съобразяване един с друг. Единият ще трябва да прави по-големи жертви и отстъпки, и едва ли ще издържи това постоянно усилие.

 49. ЗА Juliana:Само по дата не може да се даде подобна информация.Това,което се вижда е, че сте свободолюбива и търсите интелигентен мъж, но пък при вас няма силно желание да се борите. По-скоро, в критична ситуация се стресирате в личните отношения. Трудно тръгвате да действате. Бихте ли ми написала час на раждане и отново дата.Реално,не се вижда нищо,което да подсказва,че имате подобни проблеми и че ще сте сама.

 50. ЗА Мария: Задайте отново въпроса си. Времето не е било подходящо за отговор

 51. ЗА Силвия Пламенова Спирова: Не, няма да срещнете нова любов скоро

 52. Здравейте, Кабала! С нетърпение очаквам Вашият огтовор. Щом е необходимо задавам въпросът си отново. В момента съм отново в труден период – без работа. Имам чувството, че нещо ми пречи в начинанията, каквото и да искам, каквото и да се опитам да постигна било в работа или в личен живот- нищо не постигам. Чувствам се като в дупка,абсолютно самотна и ненужна, не успявам в нищо. Сега въпросът ми към Вас е следния. Дали ще намеря скоро работа, ще мога ли да бъда самостоятелна, поне в това отношение да не съм в тежест на родителите си. Не знам дали правилно задавам въпроса си, но ще съм Ви благодарна ако ми отговорите. Казвам … Благодаря!

 53. ЗА N.: За съжаление, не виждам, в скоро време, този човек да ви остави на мира. Той е много раним и всяко нещо,което го е засегнало остава в съзнанието му, като търси удовлетворение по някакъв начин

 54. ЗА Toni_Didi: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 55. ЗА Мария: В близкия месец-месец и половина няма да си намерите работа. Нали знаете, това, че не намирате работа сега, означава, че някой, отгоре, е решил нещо друго за вас и ще ви даде най-доброто.

 56. Благодаря за бързият ви отговор Кабала!
  Мн ми се искаше този човек да ме остави вече намира и всеки да потегли по своя път. Ако мога да попитам още нещо за него : възможно ли е да изпитва и положителни чувства към мен ,освен тази омраза?
  Питам ,защото имам съмнения.
  Моите данни …
  Благодаря!

 57. Въпросът ми е дали в бъдеще ще сменим жилището си? Родена съм на ….

 58. Здравеи Кабала,искам да разбера,дали ще се разделим с мъжъ ми,тои има ли любовница,какво ще стане с живота ми,ще се оправя ли финансово?Миглена …

 59. Извинявам се кабала ,казах в предишна тема ,че имам последен въпрос ,но ето ,че пак ти досаждам искам да те попитам понеже обожавам приятелят ми и не мога без него ,има ли вероятност нашата връзка след време да се узакони и да стъпим в брак аз съм родена …а приятелят ми се казва Радослав роден е на …
  Хиляди благодарности и се извинявам ,че отново ти досаждам ,но това е нещото което наистина ме вълнува най-много

 60. ЗА N: Ако ме питате дали изпитва любов към вас- по-скоро не.

 61. ЗА Toni_Didi: Не смятам,че ще смените жилището си.Дори и да се стремите към това, ще възникнат спорове и напрежение около него, с роднини или около договор,свързан с дом

 62. ЗА Megi: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си и ако може да ми напишете данните си, но с час и място на раждане

 63. ЗА янита: Не и не ви съветвам да узаконявате връзка в близките 4-5 години

 64. Добър вечер,КАБАЛА.Впечатлена съм от блога,надявам се да получа правилен съвет.Намираме се в странна семейна ситуация.Дългогодишен ,изпитан брак, приятелски,загрижени отношения и съпруг,който не крие,другата жена в живота си ,появила се от 2-3 г.Конкретно питам – какво е бъдещето на семейството ни, ще се разделим ли.И тъй като аз явно трябва да взема решението – да избера ли раздялата…..

 65. Здравей, Кабала! Разделих се с приятеля ми и ме съкратиха от работа. Кога ще си намеря нова работа ? Кога ще срещна мъжа на живота ми? Родена съм на …

 66. Благодаря за отговора, Кабала! А има ли шанс да се събера отново със съпруга си? Очертава ли се да сменя работата си в близката година? Много съм притеснена от предстоящия ми развод и така ми се иска да чуя,че ще ми се случи нещо хубаво. Благодаря предварително. Данните ми са ….

 67. Здравей, Кабала! Казвам се … Разделихме се с приятеля ми наскоро . …. Искам да Ви попитам дали ще се съберем отново? Моля да не публикувате личните ни данни. Благодаря Ви за помоща!

 68. ЗА Ели:Ще се съберете след около три месеца

 69. ЗА SUNI: За съжаление, дали искате или не,ще се разведете. Самите обстоятелства ще се сложат по този начин. Вие, отдавна сте навлязла в период, в който е започнал разрушаването на семейството. Нямате добра основа, че да се задърши.

 70. ЗА Vanesa: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо. До преди две години сте имала възможност да намерите мъжа на живота си

 71. Мисля,че нещо в моя случай не улучихте.не само че има добра основа , но тя е крепяла и крепи този 33 г брак,в който е имало странични емоции извън него и при двамата.А един брак се разваля,просто когато един от партнорите го реши.Аз съм в момента в такава колебаеща се ситуация и то не за развод,а за раздяла.Затова ви зададох директно този въпрос.ТАКА,ЧЕ вашия отговор,че обстоятелствата налагат независимо какво ние искаме ми звучи глупаво.никакви обстоятелства не могат да те накарат да решиш нещо ако ти не си го усетил решението или подсъзнатлно не го търсиш.Всичко добро,преписвайте и публикувайте статии – интресно четиво са.НО НЕ СИ ИГРАЙТЕ С АСТРОЛОГИЧТА – ОПАСНО Е

 72. ЗА SUNI: Г-жо,добрата основа е била загубена преди време.Може да е преди едва месеца,може да е било преди две години,например.В момента,транзитното разположение на планетите показват точно,че ще се стигне до този разрив. НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СЪМ ПРЕПИСВАЛА СТАТИИ. НАПИСАНИ СА СОБСТВЕНОРЪЧНО,ПЪРВО, ВЪРХУ БЕЛИЯ ЛИСТ,КАТО ЧЕРНОВИ,А СЛЕД ТОВА КАЧЕНИ ТУК. ЯВНО ВИЕ НЕ СТЕ НАЯСНО КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД КАТО ВЪНШНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.ТОВА СИ Е ЛИЧНО ВАШ ПРОБЛЕМ,НЕ МОЙ. САМО НЕ МЕ УЧЕТЕ НА АСТРОЛОГИЯ И НЕ МИ ДАВАЙТЕ АКЪЛ,АНОНИМНО! АПРОРО,ПОНЕ ДА БЯХТЕ НАПИСАЛА АВТОРИТЕ,ОТ КОИТО СЪМ ПРЕПИСАЛА И СИ НАПИШЕТЕ ИМЕНАТА!

 73. А МОЖЕ БИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ЧИСЛАТА СТЕ ГИ ИЗМИСЛИЛИ ВИЕ,А МОЖЕ БИ ТАБЛИЦИТЕ НА ПИТАГОР, КОИТО СА ОСНОВАТА НА ПОВЕЧЕТО ВИ ТЪЛКУВАНИЯ СТЕ ГИ ИЗМИСЛИЛИ ВИЕ…ТОВА ИМАХ В ПРЕД ВИД,КАТО КАЗАХ ДА СИ ПИШЕТЕ ВАШИТЕ СТАТИИ- ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ СА ВАШИ ,ТО СИ ЛИЧИ,ТОВА НЕ ГО УСПОРВАМ,ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО СА. НЕ ВИ ДАВАМ АКЪЛ – ПРОСТО ИЗКАЗВАМ ЛИЧНО МНЕНИЕ.НЯМАМ ЛИ ПРАВО НА ТАКОВА.ИЛИ ВИЕ СТЕ СВИКНАЛИ САМО НА РЪКОПЛЯСКАНИЯ… Е ПРОСТО ПРИ МЕН НЕ СЕ ПОЛУЧИ ,ЗАЩОТО АМА НИЩИЧКО,АБСОЛЮТНО, НИЩИЧКО НЕ УСПЯХТЕ ДА ПРОГНОЗИРАТЕ И СТЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ И ОТ ИСТИНАТА И ОТ “ОБСТОЯТЕЛСТВАТА“.ЗАТОВА СИ ПОЗВОЛИХ ИЗВЕСТНИ СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО КОМЕНТАРА ВИ. И ОЩЕ НЕЩО.АЗ СЪМ ЖЕНА, ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТНА,УСПЯЛА И СИЛНА И ПОДОБНИ ВАШИ СЪВЕТИ НЕ БИХА МОГЛИ ДА МИ ВЪЗДЕЙСТВАТ ОПАСНО,НО ИМАТЕ КЛИЕНТИ С ПО -СЛАБА ПСИХИКА,КОИТО СА НА КРЪСТОПЪТ,И ПОДОБНИ ПРОГНОЗИ ЗА ТЯХ ,МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ КАТАСТРОФАЛНИ. АНОНИМНОСТТА СИ СЪМ Я ЗАПАЗИЛА,НЕ ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАМ ДА ЗАСТАНА ПОД ДУМИТЕ СИ,А ЗАЩОТО СЕ ДОВЕРИХ И ВИ РАЗКАЗАХ ЗА ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ. ОБЕЩАВАМ ИМЕТО СИ ЛИЧНО ДА ГО ИЗПРАТЯ В ЛИЧНИЯ ВИ ЕМЕЙЛ.И ТЪЙ КАТО,ДОБРИЯ ТОН ГО ИЗИСКВА,ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЯ,ЗА СВОЯТА ДИРЕКТНОСТ .ПРИЯТНА ВЕЧЕР

 74. ЗА SUNI:ДА,ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НА ЧИСЛАТА ПО ТОЗИ НАЧИН, СЪМ ГО НАПРАВИЛА АЗ ( РАЗБИРАЙТЕ-ИЗМИСЛИЛ СЪМ ГО И МОГА ДОРИ ДА СТИГНА ДО СЪДА,ЗА ДА ГО ДОКАЖА) И ИЗРИЧНО СЪМ ПОСОЧИЛА ОТ КЪДЕ МИ Е ХРУМНАЛО.АКО НАМЕРИТЕ НЯКЪДЕ ПОДОБНО ТЪЛКУВАНЕ,МОЛЯ, ДА ВИДЯ АВТОРА. РАВНИНИТЕ НА ПИТАГОР СА СИ ИЗМИСЛЕНИ ОТДАВНА,САМО ЧЕ НАЧИНЪТ НА ТЪЛКУВАНЕ И АНАЛИЗ Е ДРУГ.ПО ВАШАТА ЛОГИКА, ЧЕ ТО НЯМА УЧЕБНИК,В МОМЕНТА,КОЙТО ДА Е АВТОРСКИ?! НИ НАЙ- МАЛКО СЕ НУЖДАЯ ОТ АПЛАУЗИ.НЕ СТРАДАМ ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ. ПОДРАЗНИ МЕ ВАШАТА УВЕРЕНОСТ ЗА ПРЕПИСВАНЕ И ПАК КАЗВАМ,АКО ВИЕ НАМЕРИТЕ НЕЩО ПРЕПИСАНО- ОБЯВЕТЕ ГО! ЗАЩОТО НА МЕН ,ПЪК ,МИ ПИСНА СУЛЬО И ПУЛЬО ДА ПРЕПИСВА ОТ ТУК,СЛАГАЙКИ СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ. ИМАМ ДОСТАТЪЧНО МОЗЪК, ЗА ДА ПИША САМА,КАКТО И ДА ПРАВЯ АНАЛИЗИ И СЪПОСТАВКИ. ЗАДАВАТЕ ВЪПРОС- ОТГОВАРЯМ.ОБСТОЯТЕЛСТВАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, РЕАЛНО. ЗА ТОВА И СЪЩЕСТВУВА ХОРАРНАТА АСТРОЛОГИЯ. ИМЕНАТА МОЖЕХТЕ ДА СИ ГИ НАПИШЕТЕ И ТУК.ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ.НИ НАЙ-МАЛКО СЪМ ВИ ОПИТВАЛА ДА ВИ ВЪЗДЕЙСТВАМ,ДА ОПАЗИ БОГ. БЪДЕТЕ СИ СИЛНА И УСПЯЛА! АКО ОЧАКВАХТЕ ДРУГ ОТГОВОР,НЯМА КАК ДА ГО ДАМ.

 75. ЗА SUNI:ДА,ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НА ЧИСЛАТА ПО ТОЗИ НАЧИН, СЪМ ГО НАПРАВИЛА АЗ ( РАЗБИРАЙТЕ-ИЗМИСЛИЛ СЪМ ГО И МОГА ДОРИ ДА СТИГНА ДО СЪДА,ЗА ДА ГО ДОКАЖА) И ИЗРИЧНО СЪМ ПОСОЧИЛА ОТ КЪДЕ МИ Е ХРУМНАЛО.АКО НАМЕРИТЕ НЯКЪДЕ ПОДОБНО ТЪЛКУВАНЕ,МОЛЯ, ДА ВИДЯ АВТОРА. РАВНИНИТЕ НА ПИТАГОР СА СИ ИЗМИСЛЕНИ ОТДАВНА,САМО ЧЕ НАЧИНЪТ НА ТЪЛКУВАНЕ И АНАЛИЗ Е ДРУГ.ПО ВАШАТА ЛОГИКА, ЧЕ ТО НЯМА УЧЕБНИК,В МОМЕНТА,КОЙТО ДА Е АВТОРСКИ?! НИ НАЙ- МАЛКО СЕ НУЖДАЯ ОТ АПЛАУЗИ.НЕ СТРАДАМ ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ. ПОДРАЗНИ МЕ ВАШАТА УВЕРЕНОСТ ЗА ПРЕПИСВАНЕ И ПАК КАЗВАМ,АКО ВИЕ НАМЕРИТЕ НЕЩО ПРЕПИСАНО- ОБЯВЕТЕ ГО! ЗАЩОТО НА МЕН ,ПЪК ,МИ ПИСНА СУЛЬО И ПУЛЬО ДА ПРЕПИСВА ОТ ТУК,СЛАГАЙКИ СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ. ИМАМ ДОСТАТЪЧНО МОЗЪК, ЗА ДА ПИША САМА,КАКТО И ДА ПРАВЯ АНАЛИЗИ И СЪПОСТАВКИ. ЗАДАВАТЕ ВЪПРОС- ОТГОВАРЯМ.ОБСТОЯТЕЛСТВАТА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, РЕАЛНО. ЗА ТОВА И СЪЩЕСТВУВА ХОРАРНАТА АСТРОЛОГИЯ. ИМЕНАТА МОЖЕХТЕ ДА СИ ГИ НАПИШЕТЕ И ТУК.ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ.НИ НАЙ-МАЛКО СЪМ ВИ ОПИТВАЛА ДА ВИ ВЪЗДЕЙСТВАМ,ДА ОПАЗИ БОГ. БЪДЕТЕ СИ СИЛНА И УСПЯЛА! АКО ОЧАКВАХТЕ ДРУГ ОТГОВОР,НЯМА КАК ДА ГО ДАМ.

 76. Да,“скочих“,защото сте дала точно противоположен отговор на същия въпрос,но зададен от загрижената за мен,най-добра моя приятелка.не успорвам мозъка и интелекта ви,анализирайте,съпоставяйте,но незабравяйте,че давате съвети за човешки съдби…така,че по-скромно и не така категорично,защото както виждате ,не винаги сте точна и нещата се разминават.приятна вечер

 77. ЗА SUNI: Сега, вече, разбирам,че нищо не разбирате от астрология,а и не ви е работа, в крайна сметка. Да ви обясня, че астролозите не са врачки и не можете да ги „проверявате“-))),т.е. за да се зададе един и същи въпрос, според правилата на хорарната астрология, трябва да минат поне 6 месеца, аз казвам три. Тъй като се прави хороскоп на времето,когато спонтанно е възникнал въпросът ви, в случая вашата приятелка. Сега, ако искате да се допитате до друг астролог със същия въпрос, трябва да упоменете,че сте го задала,да съобщите точна дата и точният час на задаването му! Да,давам съвети,но, както се казва, незнанието не те оневинява. Спокойно можехте да кажете за какво иде реч и аз да ви отговоря.Като сте тръгнала да проверявате, можете да поискате информация от всеки,който се занимава с това и ще потвърди думите ми.Аз не съм дебил и съм с ясното съзнание какво правя. В случая нещата не се разминават и аз съм си дала правилния отговор. Запознайте се с начините, по които се работи с този тип наука и едва тогава сочете с пръст и пишете кой от къде е преписал! Сега ще си спя спокойно, защото вината си е ваша и на приятелката ви!

 78. ЗА Силвия: Такива шансове имате, но ще е след няколко години.

 79. Здравей, Кабала! Родена съм на …. Кога ще си намеря нова работа? Кога ще срещна бъдещият ми съпруг? Ще се омъжа ли ?

 80. Такова някаво подобно ваше обяснение,вече го прочетох някъде.в предишните ви коментари.Не познахте,материата ми е много,ама много добре позната и нали не си мислите,че вие сте единствения “астролог“ към когото се обръщам. Мислех,че сте профсионалист и достойно ще приключите темата и ще се оттеглите, а не по махленски. Явно съм ви надцинила,ВСИЧКО ДОБРО.ДЕРЗАЙТЕ.И УСПЕХ.

 81. ЗА SUNI: Материалът ви е много,много непознат, както и на този,който е отрекъл това,което съм написала.Та, да говорим с факти-Алфи Лавоа ( един от астролозите,занимаващи се предимно с хорарна астрология -“ Важно е да знаете,че преди това се е консултирал с приятеля си, и да използвате тази първоначална карта в своята работа“ ( примерът е за приятел,който се занимава с астрология,но не може да намери решение), Марион Марч и Джоан Макевърс ( 6 том), и вече тук,аз съм сгрешила за сроковете, „По принцип, аз казвам на клиентите да не задават един и същи въпрос, докато не са изминали шест седмици.“; Галина Сведберг “ – и още едно важно условие-един и същи въпрос не се задава повторно преди 6 седмици“; ДЖОН ФРОУЛИ :“Един и същи въпрос не трябва да се задава повече от един път…Кверентът задава един и същи, по нашето мнение, въпрос при различните стадии на ситуацията…“ Морис Маккен „…Може да бъде зададен само веднъж, освен,ако условията не се изменят тотално“ НИКОГА НЕ СЕ ОТТЕГЛЯМ<КОГАТО ЗНАМ, ЧЕ СЪМ ПРАВА!

 82. Здравейте,Кабала.За пореден път бих искала да се обърна към Вас,като към професионалист помагащ ми в трудни ситуации.Казвам се …От няколко месеца живея в Рим.В края на годината ми изтича договора за работа и питането ми е ще успея ли да намеря нова добра позиция съответстваща на квалификацията ми скоро,без това да е свързано с преместване в друг град.Благодаря предварително.Най-сърдечни поздрави.

 83. Здравейте Кабала! Съпругът ми се казва …. От дълго време се опитва да започне някакъв бизнес в различни области, в момента се е захванал с нов, но някак трудно потръгва /все с проблеми/ та въпросът ми е дали ще бъде успешен бизнеса с който в момента се е захванал?
  Благодаря Ви предварително!

 84. Здравей Кабала,
  Казвам се …От няколко месеца се виждам с една жена.Тя се казва …Омъжена е.Как ще се развие връзката ни?Има ли шанс да стане нещо по-сериозно между нас?
  Благодаря ти

 85. ЗА Vanesa: Работа ще си намерите след 2 месеца, но може и да не е постоянна. Ако се откажете от нея. Следващата ви възможност е след 5 месеца. Тази година ви е подходяща за брак,така че, до рождения си ден, можете да срещнете любовта

 86. ЗА МИЛЕНА: В близките 2 месеца няма да си намерите постоянна работа.

 87. ЗА РОСИ: Няма да мине без трудности, особено във финансов план. Ще има забавяния при получаване на пари,при плащания. Да внимава с документи, там също ще има обърквания.Хубавото е,че той непрекъснато търси изява и няма да се отказва,докато не получи това, което иска.

 88. ЗА ivan: Не знам какво имате предвид под „сериозно“ в този случай, но не виждам да живеете заедно, като двойка и дори да се случи,то ще е за кратко,ако това имахте предвид

 89. здравеите казвам се …родена на… в Перник.интересува ме какво ще стане с мен как ще се развият нещата покраи мен.моля личните ми данни да бадат скрити

 90. ЗА ПАУЛА: Не знам по какъв начин да ви кажа,че трябва да зададете конкретен въпрос! Не пишете за първи път тук!

 91. Здравейте, родена съм на….Въпроса ми е дали ще се сдобия скоро с дете.другия въпрос е дали ще потръгне в бизнеса ми. Благодаря ви предварително .

 92. Здравейте Кабала,

  В тежък период съм, който продължава вече доста време.
  Сякаш съм в някаква дупка,от която се опитвам и не мога да изляза. Чувствам се много отчаяна и все повече губеща надежда. Нямам работа, и имам усещането, че с каквото и да се захвана не ми върви. Не се чувствам полезна в нищо. Въпросът, който искам да Ви задам е: Приблизително кога се очертава да си намеря работа? Казвам се ….. (Моля данните ми да не се публикуват.)

  Благодаря Ви предварително!
  Да сте жива и здрава!

 93. здравейте казвам се /…./ в момента искаме да си купим кола интересувам се момента подходящ ли е за покупка и ще бъдем ли доволни от избора на който сме се спряли и сме дали капаро вече.ще се подобрили финансово семейството ми?

 94. Здравейте Кабала
  Роден съм на … ( 8-8-8). Какво означат трите 8 в рождената ми дата.В последните 3-4 години претърпях голям финансов срив-дали скоро нещата ще се подобрят.Моля личните ми данни да бъдат скрити.

 95. Здравей. Кабала, незнам тук ли да задам въпроса си.Моля за извинение…..До края на 2013г.ще бъ дем ли семейство.Благодаря ти.

 96. Здравей, Кабала. Родена съм на …. година. Виждате ли бъдеще на връзката ми с този човек? Ще бъда ли щастлива с него? Има ли възможност да срещна друг, по-подходящ за мен мъж?
  Много Ви благодаря предварително!

 97. ЗА СВЕТЛА: Почти съм убедена,че този час не е верен, на раждане ( говоря за голяма точност в минутите), така че,относно детето ще съм точна до толкова, до колкото и часът ви. Забременяване имате през тази година,т.е. личната ви, до рождения ви ден. С бизнеса си ще имате доста проблеми, свързани с пари.

 98. ЗА Sunflower: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 99. ЗА toni: Да,моментът е подходящ за закупуване на автомобил.Ще сте доволни. Финансовото ви положение ще се подобри,но бавничко

 100. ЗА ivanov: Реално,нямате три осмици, а една. Зависи как смятате. Така,както сте ги сметнал за главните цикли в живота, но не и касаещо самата дата или период. Осмицата е много силно число и изисква от вас прекалено много усилия и никакво отказване, тъй като тя може да ви даде,както много, така и изведнъж да ви срине до дъното. Няма да се оправи скоро положението ви. Едва в края на следващата година ще усетите някакво раздвижване.

 101. здравейте,
  на 34 год. съм, докторите не откриват причина да не мога да забременея, но не забременявам. Кога ще забременея?

 102. ЗА МАРУСЯ: Задайте отново въпроса си.Времето не е било подходящо да ви отговоря

 103. ЗА С>: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 104. Здравейте, Кабала! Преди време отговорихте на един мой въпрос, за което много Ви благодаря. Бих искала да задам още един въпрос, ако имам това право , разбира се. Казвам се М…Моля,личните ми данни да не се публикуват! Въпросът ми е – ще си намеря ли нова работа в следващите месеци и къде ще е това – тук в България , в чужбина ? Благодаря Ви!

 105. Здравейте отново, Кабала. Родена съм на ….. В момента съм на кръстопът и не знам дали има смисъл да продължа връзката си с него. Въпросът ми е: Ще сбъркам ли ако прекратя отношенията си с него?
  Както и: Ще срещна ли друг по-подходящ за мен мъж?
  Изключително много Ви благодаря!

 106. Здравейте Кабала,роден съм на …,искам да знам кога ще си намеря момиче и ще се оженя и дали ще е сполучлива тая връзка .Благодаря ти

 107. Как стои въпросът с еднаквите – 1 и 1, 2 и 2 и нататък…?

 108. Гледам, че и тук ги няма 11 и 22?

 109. Здравейте искам да попитам дали ще създам семейство с човека с когото се виждам в момента? Ще помоля ако може данните ми да не се публикуват. …..

 110. ЗА юлиана: На този въпрос съм ви отговорила, още през 2011 година

 111. ЗА Моазес: Работа ще си намерите януари или февруари, но не смятам,че ще е в чужбина

 112. ЗА С:Ще сбъркате,защото сама не сте наясно със себе си какво искате. Иначе,все пак,след време ще срещнете друг мъж

 113. ЗА Радко Иванов Йорданов: За този въпрос трябва да се погледне хороскопът ви. Най-голяма вероятност има след 3 години

 114. ЗА Zora: Всички еднакви числа са в хармония, с изключение на единиците

 115. ЗА Zora: След като говорим за лични отношения,значи, изобщо не става дума за господарските числа. Те се усещат на такова ниво,че не би трябвало да ги вълнуват подобни въпроси.

 116. Здравейте.Интересен блог,интересни статии.Но един такъв въпрос.Как и къде виждате мястото ,смисъла , верността на астрологията и оттам в частност и на вашите прогнози, спрямо идеите и заключенията на един безспорен капацитет д-р Майкъл Нютон,изложени в култовите му книги/ пътят на душите/.Надявам се че са ви познати .Знаете ,че според него ,живота на всеки е предварително отработен,избран и дълго,с векове обмислян“проект“.носещ определена мисия.ЗА какви планети,за какви тригони…и прочие иде реч в такъв случай…за какви астрологични прогнози….

 117. Здравейте Кабала! Честита Нова година! Пожелавам ви всичко добро.
  Бих искала да попитам: Ще имам ли деца?
  Родена съм на …. Благодаря ви !

 118. Здравейте, да ми кажете нешо повече и за мен, родена съм на …
  Благодаря! ще срещна ли скоро момче с което да имам сериозна връзка
  Моля данните ми да не се публикуват

 119. Борислав Says:

  Здравейте, казвам се … може ли да ми кажете нещо за мен по датата на раждане? А също така значи ли нещо когато поне един път на ден случайно видиш числата 11:11. Преди година почина наш близък и добър човек на 11.11.2011. От известно време насам забелязвам числото 11:11 един път дневно, несъзнателно и спонтанно.Значи ли нещо?
  Благодаря ви предварително.

 120. ЗДР Кабала ! Честита НОвата 2013 ! Писах Ви миналата година и вие тогава ми отговорихте ,че имам негатив вьрху дома ми !Тогава напаравих ,вси4ко което ми казахте ходих и на цьрква четоха ми Киприановата молитва 3 седмици подред !Сега според вас има ли все още нещо останало или нищо не се е променило?Роден сьм на … сутринта .ПОЗДРАВИ и предварително ви благодаря отново !

 121. здравеите искам да ви питам ще имам ли успехи в личен план.благодаря за вниманието.роден сам на …

 122. Здравейте, искам да ви попитам дали ще се оженя за настоящата си приятелка. Казвам се …

 123. ЗА Evgeniya: Извинявам се,че ви отговарям толкова късно, но и аз, като всеки човек си имам някои проблеми-))) Не смятам,че ще създадете семейство с този мъж.

 124. Eвгения Says:

  Благодаря ви за отговора! А дали скоро ще имам семейство въобщще?

 125. Здравейте,
  Преди време съм ви питала разни неща за моя човек, когато дори не бяхме заедно, а ето че сега стягаме сватба :))) Права бяхте за всичко, което ми казахте тогава. Въпросът ми е кога ще се оженим? Колебаем се между два месеца и не можем да решим – юни или края на август тази година. Всякаква информация ще ни е от полза. Август го дават като по-благоприятен астрологически, но и юни ни подканва интуитивно.

  Четох някъде, че ако числото на съдбата на предполагаемата дата е равно на 1 или 9, то това е подходящо за всяка двойка, като се имат в предвид и другите фактори. Какво мислите за това?

  Благодаря предварително и нека имате една успешна и изпълнена с любов година!
  К.

 126. Здравей Кабала,искам да ви попитам ще си намеря ли работа,казвам се ….Благодаря ви предврително!!

 127. Христина Says:

  Здравей, Кабала
  Казвам се … и той ли е моят човек? И друго преди месец започнах нова работа, но управителката е доста сурова, ще попречи ли на дипломирането ми? Благодаря ти!

 128. безработна съм и се двоумя къде да търся в страната или навън родена съм на …

 129. Николай Николов Says:

  Здравейте,
  Казвам се …г. Дългогодишната ми приятелката ми се казва …, родена на …г. От няколко дни сме скарани. Ще бъдем ли заедно отново?
  Благодаря предварително.

 130. Здравей, Кабала. Пиша ви, за да ви кажа, че дъщеря ми наистина се оправи само с хомеопатия и не се наложи да пие хормони. Искам да ви благодаря още веднъж за моралната подкрепа, особено в този момент на отчаяние. Сърдечно благодаря! Бъдете жива и здрава!

 131. Здравей, Кабала! Моля те кажи ми ще се разпадне ли връзката ми с … ., аз съм родена на… г. в Ямбол. Много искам да прекратя тази връзка, но ми е трудно. Предварително благодаря за отговора. Моля да не се изписват данните ни.

 132. Здравейте, приятели на този форум! Аз няма да задавам въпроси, само искам да кажа, че Кабала е уникална в прогнозите си и познава всичко с голяма точност. Благодаря, Кабала !!! Бъди много здрава !!!

 133. Александрина Says:

  Здравейте, родена съм …, има ли вероятност да се съберем отново?

 134. Здравейте Кабала! Казвам се …. искам да те попитам дали ще се омъжа и дали ще имам деца? Само се разочаровам от връзките си с мъжете и не съм щастлива. Ще бъда ли щастлива и аз?

 135. Здравейте.,КАБАЛА.Впечатлена съм от вашата прогноза на близък приятел- всичко се случи. Това породи доверието ми към астрологията и най-вече към вас.Позволявам си да ви задам според правилата 2 въпр.Какво е бъдещето на брака ми,виждате ли напрежение ,развод.За да съм коректна към вас,уточнявам,че от години живеем разделени със съпруга ми, но имаме добри,приятелски семейни отношения.И втория ми въпрос .Ще срещна ли мъж достатъчно силен и интелигентен за сериозна връзка.Дано правилно сте разбрали тона на въпросите ми към вас.Родена съм на…Моля личните данни да са само са вас.Приятна вечер.

 136. Здравейте,Даниела. Вече съм Ви задавала въпроси. Получих вашите отговори, за което отново благодаря.Не знам дали съм си изчерпала лимита, но ако не съм ще ме зарадвате с отговор на въпрос,който ме измъчва. : Ще започна ли скоро работа ?

 137. Здравейте,Кабала от известно време излизам с един мъж има ли връзката ни бъдеще понеже се пообъркаха малко нещата ще излезе ли нещо родена съм на…мога ли да му имам доверие.Моля да скриете личните данни благодаря предварително.

 138. Miroslava Angelova Says:

  Здравей Кабала!! Аз се казвам . .. Аз в момента съм в чужбина със сина си искам да взема приятеля си тук .Искам да попитам ако го взема дали всичко ще е наред? И ще бъдем ли семейство?

 139. Здравейте, може ли да попитам дали виждате задълбочаване на връзката ми,и създаване на семейство с мъжа с които излизам?Казвам се …Ще помоля личните ни данни да не се публикуват.Благодаря и лек ден.

 140. Здравейте, Имам голям проблем – мъжът ми ни изхвърли от вкъщи! Това се случи преди около 1 година. Сега ние – аз и дъщеря ни, живеем при майка ми. Той идва да я взема през събота и неделя. Не ми говори, нищо!
  Моля Ви да погледнете дали нещата ще се оправят. Той е роден на …г. Той е много подластен на майка си – тя е на…

 141. Здравейте, Кабала! Родена съм на …. Искам да Ви попитам, как ще се развият в бъдеще отношенията ми с моя приятел и по- конкретно – ще останем ли заедно – той е роден на …. че асцедентът му е „Везни“. Аз се казвам Гергана, а той Георги. Моля, данните, посочени от мен, да не бъдат публикувани. Благодаря Ви предварително!

 142. ЗА dinedo: Имах проблем със сайта и влизам едва сега. Много се раздвам за дъщеря ви-))) Виждате,че, когато човек има вяра и стимул, всичко се нарежда! Желая ви много късмет и щастие!

 143. а има ли нещо по-различно, ако човек е роден на 22.11 и съответно има двете господарски числа в датата си на раждане

  kaballa защо не одобрявате коментарът ми?

 144. Цветелина Says:

  Здравейте Kabala! Преди известно време ви бях писала, нещата, които ми казахте тогава наистина се случиха. Започнах работата, която исках, лошото е че е по заместване. Сега искам да те попитам дали ще започна подобна работа, но за постоянно. Започнах работа на 06.06.2012 г., тези числа дали ще ми донесат нещо хубаво. Казвам се …г. Благодаря Ви предварително за отделеното време.

 145. Людмила Says:

  Здравейте Кавала. Писах Ви на … и коментарът ми още стои за одобрение. Въпросът ми е още актуален. Разбирам, че не сте длъжна да отговаряте на всичките, прочетох и че имахте проблем със сайта. Дали ще объркам моя и неговия живот, ако продължавам да се опитвам да възродя отношенията ни?Иска ли той да ги подновим? Ще имаме ли възможност за совместен живот? …. Благодаря Ви.

 146. Елеонора Чорбаджиева Says:

  Здравей отново. Скоро се разделихме с моят приятел. Ще се оправят ли нещата. Имаме ли шанс?

 147. Едип цар Says:

  Привет, нося ли проклятието на едип цар върху мен. В уикепедия пише че едиповия комплекс означава проклятие от оракул. Това ме шашна. Аз съм с едип откакто се помня. Дата ми е …година.

 148. емилия динева Says:

  за …. /но не съм сигурна на 100%/студентка съм и искам да работя сезона 3 месеца,подала съм на няколко места документи(хотели-като администратор,и на летището) ще ме наемат ли

 149. Toni_Didi Says:

  Здравейте! Рождената ми дата е …. Съпругът ми беше съкратен от работа (неговата рождена дата е …) Въпросът ми е дали ще си намери работа скоро и какво ни очаква в бъдеще? Благодаря предварително.

 150. Здравейте, искам да попитам дали виждате общо бъдеще и деца между мен … и приятелят ми … Имаме много сътресения във връзката, а аз искам да имам семейство с него. Благодаря..

 151. слънчо Says:

  Здравейте , въпросът ми е в каква област да насоча бъдещето ми профисионално развитие ?

 152. Здравейте Кабала, преди имах запитване и наистина е така както отговорихте.Сега ако мога да задам нов въпрос ще се радвам:Намирам се в много труден период (3г насам) заради тормоза на мъж.Ситуацята е мн сложна – той има добър финансов статут и може да си позволи всичко (образно казано).Относно мен съсипа ми живота-всекидневен тормоз,следне ,публични унижения и не искам да изпадам в по-големи подробности,защото лудостта няма граници.
  Аз съм вече меко казано на ръба .Моят въпрос е дали този човек ще спре :ще ме остави ли намира.?И ако да -като период ме вълнува.Да потърся ли помощ ?
  Моите данни ,ако могат да бъдат скрити :…
  Ще се радвам да споделите !

 153. ЗА neli: Не, няма да ви остави този човек!

 154. ЗА слънчо: Не съм врачка, за да ви отговоря на въпрос, в който няма никаква информация за вас. Подробности от този род може да даде задълбочен анализ на хороскопа ви.

 155. ЗА Kaldorei: Нищо не се изтрива, а чака одобрение,за да мога да изтрия личните данни. По принцип,имате общо бъдеще, но ще е със трусове.Имайте предвид,че вие сте човек,който е по-свободолюбив. Освен това, на вас са ви дадени внезапни влюбвания и раздели в личните отношения. Изчакайте поне година и тогава създавайте семейство с този човек.

 156. Благодаря!!! Много, много!!! Аз искам общо бъдеще с този човек, но има страхотно много различия, което ме навежда на мисълта, че по скоро при него не е зададена тази връзка като достатъчно сериозна за семейство. Ще ви послушам! Това, което правите е много хубаво!

 157. ЗА Toni_Didi: Задайте отново въпроса.Времето не е било подходящо за отговор

 158. ЗА емилия динева: Няма да ви наемат там,където сте си подала документите

 159. ЗА ЕДИП ЦАР: Интересно,къде прочетохте подобна глупост.Аз не видях подобно нещо.Прочетете отново информацията в уикипедия. Там се цитира Гройд и няма нищо общо с проклятие на оракул.

 160. ЗА Елеонора Чорбаджиева: За да се оправят нещата между вас, трябва и двамата да се промените. Честно казано, има шансове, но са малки, тъй като и двамата сте импулсивни и много лесно можете да приемете всяка дума твърде лично.

 161. ЗА Людмила: Изобщо не ви виждам с този мъж отново

 162. ЗА Цветелина: Задайте въпроса си отново и ми кажете дали работите в момента

 163. ЗА Alter Information: И къде видяхте две господарски числа, които определят съдбата ви,като числа.Аз виждам едно-датата. Другото е месец

 164. ЗА Gergana: Юе ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор

 165. ЗА Maria: Има много минимален шанс да се оправят нещата между вас и то след 3 месеца.

 166. ЗА РЕНИ:Честно казано,не виждам такава възможност

 167. ЗА Miroslava Angelova: Сега виждам,че сте задала въпроса преди това.Не бързайте. Не го вземайте,все още, защото няма да е всичко наред.Прекалено големи надежди залагате на този човек

 168. ЗА iana: Благодаря-)))

 169. ЗА ЕВГЕНИЯ: Еза това трябва да се прегледа хороскопът ви

 170. ЗА iwanna: Не зная какъв капацитет е Нютон, но не е открил топлата вода. Всички древни и стари езотерични книги дават подробна информация за душите на гроздове.За това и не съм го чела-)))Нима няма свободна воля,според вас или според Нютон?! Защото,ако беше така, влъхвите нямаше да се занимават с астрология и предсказания.Да не збравяме,че в Библията също се говори за тях( предсказанията). Астрологията ви помага да сте подготвена за голяма част от живота и по-лесно да преодолявате сътресенията.КОгато човек започва да се развива на друго ниво,променя и съдбата си…или Нютон е забравил да го напише?

 171. ЗА miglena: 90% съм сигурна,че това не е точният ви час на раждане. Определено имате някакъв здравословен проблем, така че е добре да се обърнете към специалист.

 172. ЗА veneta: Много преражданя имате и сте прекалено емоционална. Силно е развито чувството ви за собственост и за това ще имате проблеми във връзките. Няма да срещнете скоро своята любов. Доста изпитания ще имате до около 33-35 годишна възраст, но имайте предвид,че ви е дадена отплата в този живот, така че, ще ви се дадат и много възможности да тръгнете към върха. Срив ще имате след 25 годишна възраст

 173. Марела Д. Says:

  Здравейте, преди време Ви писах, познахте – разведохме се със съпруга ми. Отношенията ни сега са много добри, но да се надявам на нещо ми изглежда абсурдно – той придължава да живее с онази жена…И все пак аз продължавам много, много да го обичам. Първият ми въпрос е ще имаме ли втори шанс някога във времето. Вторият: тъй като самотата ми тежи вече непосилно – ще имам ли мъж до себе си и кога? Родена съм на ……Моля да не публикувате датите. Благодаря Ви много!

 174. ЗА Борислав: В минал живот сте бил изключително деспотичен и властен.Унищожавал сте съдби и хора и сге е възможно да има някакъв отзвук като характер при вас. Много самотен се чувствате в този живот.Освен това са ви дадени раздели и не е изключен развод.Прекалено много се нуждаете от това да сте обичан, което може да доведе и до обсебващи чувства от ваша страна. Това,че вижате еднакви числа има значение и ще ви посъветвам да потърсите значението им в ангелските послания на Дорийн Върчу и го има в нета

 175. Здравейте Кабала, благодаря за бързия отговор!
  Ако е позволено ,ще попитам още нещоотносно предишния си въпрос:
  Този мъж иска само физически досег с мен или връзка ?(предполагам за отговора ,но ми се ще да попитам;лошото в моя случай е ,че ако няма любов и превличане не мога да бъда с когото и да е, а той е май от хората с мн бройки за поведнъж , и мен просто не ме остава ,защото ‘забранения плод е най-вкусен’)Май нямам късмет, а толкова свестни мъже има!
  Благодаря , че сте винаги съпричастна!
  Късмет!
  моите данни :ако могат да бъдат скрити :…

 176. ЗА niko9: Напишете ми имената си и датата си на раждане

 177. напротив и д-р НЮТОН говори за съдбата на всеки индивид като проект- т.е. свободна воля и избор, мисия за всяко прераждане, но далеч не го свързва с езотериката.Не искам да богохулствам ,без да съм регилиозна,съм с респект към религията и Библията. Но мисля,че да се сравнява един доказал се учен ,член на АМЕР.асоциация на психолозите, с писания на“влъхви“ и “езотерици“ е доста смело.Приемам наистина само това,че астрологията е наука и действително помага човек по- лесно да се ориентира в дадена ситуация и да вземе по- адекватно решение, но то пак до някъде е предопределено и програмирано като част от общата линия на живот, поведение на всеки индивид.Беше ми приятно да дискутирам с ВАС КАБАЛА.Моите уважения.Приятна вечер.

 178. Извинявайте, исках да попитам виждате ли дали ще имам дете/деца и евентуално кога? …, или с някого, когото ще срещна след време. Ако въобще ми е писано да имам дете. И виждате ли смяна на работното място скоро. Искам да я сменя, но ме е страх, че няма да намеря друга, ако напусна. Благодаря. Това са въпросите, повече няма да ви притеснявам.. Пак моля без данните да се публикуват.

 179. емилия динева Says:

  Благодаря ти много, че ми отговори,а може ли още един ако е възможно .дали ще си намеря въобще работа тогава за сезона и ще бъда ли доволна след ми каза че там където съм подала документи няма да ме наемат.-…данните ми ги имаш.

 180. ЗА боян: Ще имате разочарования в любовта

 181. Дияна.. Says:

  Здравейте,бих искала да попитам кога най рано ще си намеря работа.Благодаря Ви!

 182. Здравейте, Кабала! Въпросът ми към Вас беше, дали има бъдеще връзката между мен – …часа и моя приятел – …доколкото знам от него е с асцедент …, не знам точния час. Моля, данните ми да не бъдат публикувани! Благодаря!

 183. ЗА РАДИ: Струва ми се,че вие знаете отговора на този въпрос

 184. ЗА К: Изборът на дата за сватба не е толкова лесен.Съобразява се с вашите хороскопи и няма нищо общо с общата астрологична картина, тъй като се прави хороскоп на самия брак,така че,това не е безплатна сулуга

 185. ЗА keit: Задайте отново въпроса си

 186. ЗА Христина: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 187. ЗА зина:Задайте въпрос без „или“

 188. Искра Says:

  Здравейте, родена съм на …. Бих искала да попитам какво означава когато постоянно виждам еднакви числа където и да погледна, било то на компютъра, часовника, телефона или кола. Например 11:11, 12:12 и така цял ден от много време насам и дали ще имам някаква съществена промяна за напред?

 189. ЗА Николай Николов: Ще бъдете отново заедно, но и няма да се учудя,ако се разделите отново.

 190. здравейте искам да попитам кога се очертава да започна работа ?- …

 191. ЗА Nataliya: Това зависи от вас

 192. ЗА Александрина: Ще ви посъветвам да не се събирате

 193. ЗА Sani: А,защо не сте се омъжила до 28 годишна възраст? Имало е такава възможност.Сега ще ви е по-трудно. За деца ми трябва точен час на раждане, дата и място на раждане

 194. Благодаря за отговора Кабала, за деца ви изпращам точен час на раждане-…. Моля да не показвате личните ми данни. Благодаря!

 195. ЗА RITA: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, вторият. На вас не ви е даден развод,т.е.,ако се случи е заради временните обстоятелства,които ще се случат. В момента сте в такъв период, в който е възможно да се разпадне. Ако хороскопът на съпруга ви го показва, то със сигурност ще се случи.

 196. ЗА Zoro: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 197. ЗА nadq: Отдавна сте преминала лимита за безплатни отговори

 198. ЗА Марела Д.: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си и ако може да ми напишете пак датата си,но с час и къде сте родена

 199. ЗА neli: Съжалявам,ама няма как да знам на кой му се иска само секс,а кой влага чувства. Не мога да ги пресметна,а и не съм врачка

 200. ЗА iwanna: Ама и вие си вярвате,че езотериците са по-нисши от някой си Нютон?-)))Ами,ако си бяхте направила труда да прочетете Блаватска, космогонията на Кабала, Розенкройцерите, Гурджиев и един Ошо, сигурно щяхте да разберете,че Нютон не е нищо повече от човек,който представя нещата по свой си начин. По тази логика, тъй като,уверявам ви,умея да пиша много добре, ако бях „навън“ до сега пари да съм направила, заради такива,които си мислят,че някой с титла е гуруто на века. Интересно е и още нещо,нисшите езотерици са открили и планети, които ,едва сега, великите учени откриват.

 201. ЗА Kaldorei: Никой астролог не може да ви каже от кого ще забременеете. Ние не сме врачки и магове. Дете ще имате.Не виждам какъв ви е проблемът?! Най-вероятно ще е 2014 или 2015, но го смятайте от рождения си ден,като година. За работа ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 202. ЗА емилия динева: Задайте отново въпроса си. Луната е била без курс и е нямало как да се даде отговор

 203. ЗА Дияна..: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 204. Благодаря .За по-голяма точност за бъдещето на брака ми, дали няма да ви помогнат данните на съпруга ми- ….Задавам отново втория въпрос- Ще срещна ли достатъчно силен и интелигентен мъж за сериозна,не мимолетна връзка. КОГА. Държа на съвета ви Кабала и по двата въпроса.Приятен ден

 205. Цветелина Says:

  Здравейте отново! Да, работя в момента, но по заместване. Въпросът ми е дали ще остана за постоянно на работа в тази или подобна институция? …

 206. Марела Д. Says:

  Имената ми са …. Въпрос: ще бъдем ли отново заедно и кога (разведени сме от … г., разделени от две години, но аз продължавам да го обичам); ако нямаме повече път заедно, кога ще има мъж в живота ми – сериозна връзка, защото самотата ме убива! Животът без любим човек за мен няма смисъл. Благодаря Ви и успех в нелеката Ви, но много благородна мисия :-).

 207. сигурно сте права, за себе си , не споря ,въпрос на гледна точка и на усещане .вие четете и вярвате на езотерика, аз на по-сериозни неща – като науката .Въпрос на избор и интелект. Всеки си има публика. УСПЕХ сред вашата

 208. емилия динева Says:

  Благодаря ти много, че ми отговори,а може ли още един ако е възможно .дали ще си намеря въобще работа тогава за сезона и ще бъда ли доволна след ми каза че там където съм подала документи няма да ме наемат.-…данните ми …

 209. Здравейте! Мисля, че преди ок месец и половина ви зададох въпрос, но не го намирам. Искам да ви попитам, имам две възможности за работа в чужбина, сега заминавам на едното място. успешно ли ще е, ще замина ли по-късно и на второто. Моля, скрийте данните ми- …. Благодаря

 210. Анелия Says:

  Здравейте Кабала, искам да попитам кога ще имам сериозна връзка и евентуално дете? родена съм на …

 211. Здравейте,Кабала! Преди време бях ви писала, и сега бих искала отново да ви попитам нещо,ако е възможно.Тъй като от скоро имам връзка с един чужденец и нещата са малко странни в същият момент хубави и съм доста влюбена,но и доста объркана,та въпроса ми е дали би могло да излезне нещо по-сериозно и дълготрайно с него? Дали би могло да се определи по данните който ви давам ,мойте-родена на….? Благодаря ви предварително! С най-добри пожелания!,
  Кика 🙂

 212. Христина Says:

  Здравей, Кабала
  Декември месец започнах нова работа, но управителката е доста строга и ми прави спънки за дипломирането ми, ще съумея ли въпреки всичко да се дипломирам и каква магистратура да запуша право или психология по направление детска? Родена съм на …
  Другият ми въпрос е имам ли бъдеще с този мъж …
  Благодаря ти!

 213. …..

 214. ЗА Gergana: Вашата връзка ще е на приливи и отливи и не виждам стабилност в отношенията ви за бъдеще. В един момент ще се разделите

 215. ЗА Искра: ПОтърсете в нета информация за ангелските послания на Дорийн Върчу

 216. ЗА аги: След около 4 месеца

 217. ЗА Sani: Дете ще имате.По принцип е дадено да е късно в живота ви. Имате някакъв проблем със задържането и има опасност от аборт при вас, езависимо дали е доброволен или спонтанен

 218. ЗА RITA: Не,няма да ми помогнат данните на съпруга ви,защото няма точен час на раждане,за да се види и неговият хороскоп. Да,ще срещнете мъж до себе си,а и вие сте подготвена,вече, за това, след малко повечко от година ( година и два месеца)

 219. ЗА Цветелина: Ще останете постоянно на работа и си мисля, че става въпрос за друга, но има вероятност и на тази да се случи и то да ви го предложат неочаквано

 220. ЗА Марела Д.: Този въпрос сте ми го задавала ,вече.Нима мислите,че хороскопът ви ще се промени? Сериозна връзка ще имате.Кога? Това изисква подробен анализ на хороскопа ви

 221. ЗА iwanna: Абсолютно сте права. Няма как да не вярвам на езотериката,след като този Нютон е точно езотерик-))),нали така. И тъй като обичам доказателствата,ще ми се наложи да го прочета и да ви цитирам кое от къде е взел и предал със свои думи. Ако е открил нещо различно- да, разбирам, но да показва,отново,топлата вода- не,мерси…няма смисъл. И да, въпрос на интелект.Определено е така

 222. ЗА Maria: А какъв беше въпросът ви???? Ще се подобрят ли отношенията ни- както сте го задала,така и отговарям.Не сте питала дали ще живеете заедно.

 223. Извинявайте, ако съм ви създала затруднение, или съм ви ядосала. Просто исках да знам кога би могло да се случи и дали ще има някакви евентуални затруднения. Съжалявам още веднъж и ви пожелавам лек и приятен ден! Благодаря!

 224. Здравейте Кабала,
  Да, може и да сте права – не съм формулирала въпроса си точно така, но в действителност – най-много ме интересува дали ще заживеем отново заедно. Моля Ви да ми кажете.
  Имаме детенце и това е най-важното за мен…

 225. ЗА емилия динева: Работа ще си намерите за сезона, но ще имате трудности около документи или образование, което ви е поискано.Може да искате да работите нещо,което изисква специални умения,но всичко ще е наред.

 226. ЗА Petq: И двете места ще са успешни, в интерес на истината.

 227. ЗА Анелия: На този въпрос съм ви отговорила и на всичкото отгоре съм ви дала срок. Не помните или ме проверявате? За дете ми трябват по-подробни данни- дата, точен час и къде сте родена

 228. ЗА Kika: Изключително рано е да се отговори на този въпрос, но,определено си пасвате

 229. ЗА Христина: Дипломиране ще има,но като че ли сама ще поискате да се забавите, а може да промените коренно специалността си. Няма как да ви кажа какво да учите.Това си зависи от хороскопа. С този мъж бихе могли да имате стабилна връзка

 230. ЗА niko9: Нищо нямате.Всичко е изчистено при вас

 231. ЗА Kaldorei: О,не,не…в никакъв случай не сте ме ядосала и се извинявам,ако така е прозвучала. Опитвам се да кажа,че няма астролог,който да ви каже точният човек, с когото ще имате дете или брак,например.Това може го каже врачката,но за моя радост или съжаление-аз не съм такава-)))) Питах какъв ви е проблемът,защото не виждам нещо,което трябва да ви притеснява-)))

 232. ЗА Maria: Честно,аз ви казах,че дори оправянето на отношенията ви е с малка вероятност, какво остава да заживеете заедно.Поне в близката година не се вижда подобно нещо.Изчакайте нещата да се уталожат, както се казва и след време,ако искате, пак ще проверим за шансове

 233. Да, явно аз просто не съм се изразила правилно. Мислех, че когато има точни данни за двама души може да се види дали ще имат общо дете, но явно просто никак не съм наясно. Грешката си е абсолютно моя, а за проблема, претърпях гинекологична операция и лекарите казаха, че трябва да се внимава поради разни причини, затова съм притеснена. Иначе щом сега за работата нищо не се вижда ще питам след седмица, месец и тнт. Благодаря!:)))

 234. Благодаря,Кабала! : ) Само не разбрах вижда ли се връзка изобщо някаква,защото аз скоро си тръгвам и попринцип той не иска да поддържаме нищо от разстояние,затова дали може да се разбере ,ще продължим ли и очаква ли нещо с него в бъдеще ? Или не може да се каже ? Благодаря отново! Лек ден! : )

 235. моите уважения към вас,но д-р НЮТОН езотерик……Предоставям ви кратка справка.Докторът по философия Майкъл Нютън е дипломиран хипнотерапевт от Калифорния и член на Американската асоциация на психолозите-консултанти, практикуващ от 45 години. Той е посветил своята терапевтична практика на различни отклонения в поведението и на помощта на хора в разкриването на тяхното висше духовно „Аз“. Разработвайки своя собствена техника за възрастова регресия, Нютън открил, че може да поставя пациентите си в промеждутъчни периоди между техни минали животи, като по този начин потвърди и демонстрира на практика примери за реалното, изпълнено със смисъл съществувание на безсмъртната душа между физическите въплъщения на Земята.

 236. Здравейте. Искам да знам дали тази година или някоя следваща ще спре това да губя много пари. Чувствам се нещастен, затворен, преследван. Имам лош късмет. Манипулирам и от това се чувствам още по зле. Може би в минал живот съм сгафил много. Искам да пак да се почувствам щастлив и свободен, спокоен. Виждате ли нещо по този въпрос в картата ми. роден съм на 1….

 237. Благодаря.Абсолютно точно казано-за първи път от толкова година наистина самата аз имам нагласа за кардинално нова връзка и живот. Дано да се случи.Кабала ,един такъв въпрос. Когато липсва точен час за да се види хороскопа. не може ли да помогне хорарната астрология.,при точно и конкретно зададен въпрос. Извинявам се ако питането ми е глупаво ПОЗДРАВИ.

 238. Toni_Didi Says:

  Здравейте отново! Писах Ви преди няколко дни, но ми казахте да задам въпроса си отново. Както казах, съпругът ми загуби работата си и искам да знам дали ще си намери нова работа скоро. Също искам да попитам дали за напред ще имаме трудности? Моята рождена дата е …

 239. ЗА iwanna: Е,нали точно това се опитвам да ви кажа- няма как да НЕ Е езотерик.Вие твърдите,че е учен и не приемате езотериката.Ахаааа,сега разбирам, той е като Долорес Кенън. КОгато аз започвах с езотериката, имаше нейни издадени книги, които са доста интересни.

 240. ЗА Kaldorei: Ако знаете часът си на раждане, може да се види дали ще имате деца,те. трябва ми дата,точен час и място на раждане

 241. кабала,нямах намерение,но ме провокирахте кЪм спор-интелигентен,надявам се.ЕЗОТЕРИКАТА- това е религия,окулутна норма,догма.Тук говорим -за пионер в хопнотерапията/ Долорес Кенън/,за наука, а не за духовни хора като езотериците.Предполагам,че я приравнявате с Дънов и отттам и идеята ви,че и тя и НЮТОН са езотерици.ГРЕШКА.

 242. Здравейте,Даниела ! Помолила сте ме да задам отново въпросът си. Той ще : Ще започна ли скоро работа ? Предварително Благодаря !!! Желая Ви слънчеви и усмихнати дни.

 243. Знам всички данни. ….. Моля да не се публикуват личните данни.

 244. Здравейте, kabala! Искам да попитам дали ще забременея и кога ще стане това?

 245. ЗА Kika: Датите не могат да кажат дали ще имате връзка с определен човек,освен,ако не съм екстрасенс,а аз не съм. Не, няма да има бъдеще връзката ви. Има разминаване между вас,т.е. било е или е имало възможност, но вече, моментът е изпуснат.

 246. ЗА Mirov: Не мога да кажа,че ще има спокойствие при вас. По-скоро,непрекъснато ще се притеснявате за материалната стабилност, но в хороскопа ви няма тежки аспекти,които да показват,че ще се зле,напротив.Имате шансове за печалби,а и сте доста хитър и знаете какво да правите. Периодът от 2-3 години е бил такъв. Сега, от август нататък ще излизате от тази дупка

 247. ЗА Kaldorei: Да, между 2014/2015 година ще имате дете

 248. ЗА RITA: Може да.Тогава гледах и хорара, но, за да съм абсолютно сигурна,че ще има развод, трябва да видя и натала. А, в повечето случаи,хорарът го използват за период от една година, въпреки,че, падащите знаци дават срок и за години

 249. ЗА Toni_Didi: Няма да си намери работа в близките 2 месеца, но мога да ви кажа, че от юли нататък ще му се дадат големи възможности. Трудности какви? Във финансов план ли? Вие, двамата ,сте доста силни характери. Ще се оправите във финансов план, но вие, не трябва да мислите за това,тъй като в минал живот сте имала доста, както и власт с много пари.Сега не мислете за това и ще имате

 250. ЗА iwanna: Е,защо приемате езотериката за догма? Изобщо не съм имала предвид Дънов. Ако гледаме съвременниците,които се дърлят коя истина е по-вярна и сравняват езотеричните учения-да, това е догма.Но,аз не я приемам по този начин и старите учения се допълват,а не са догматични.Догма е религията. Опитвах се да кажа,че, независимо какъв човек е по професия Нютон или Кенън, това,което пишат, до което са достигнали чрез изследванията си, напълно потвърждава езотеричните учения,писани векове преди тях. Иначе, аз съм против догмите и за това не съм фен на конкретно учение-)))За мен е едно.Вземам едно от Дънов, друго от Ошо и така…Последният ми е слабост, точно,защото оплюва догмите и религиите

 251. ЗА Zoro: След около месец ще намерите работа

 252. ЗА Ива: Ами,не съм врачка,за да отговаря на въпрос, в който няма никакви данни- дата,точен час и място на раждане

 253. Казвам се … Съпругът ми се казва … но час на раждане не знае. Въпросът ми е: Ще забременея ли и кога? Моля Ви да не публикувате личните ни данни. Благодаря!

 254. Десислава Такова Says:

  Здравейте Кабала,

  Бих желала да обърнете внимание на два въпроса в професионален и личен план. Родена съм на ……. серификат за международен организатор на събития и .. към края на август месец тази година. Въпроса ми е, ще мога ли сама да си намеря подходяща работа в лицензирана и професионална компаня за събития в Лондон, където да бъда оценена, да имам възможност да реализирам потенциала си и да замина до края на 2013 г?(…). Вторият ми въпрос е свързан с връзка в личен план, която започна през август 2011г. с мъж роден на…. с име .., но така и не се разви. Въпросът ми е, мога ли да очаквам, че ще имаме втори шанс да намерим път един към друг и тази връзка да прерастне в успешен и стабилен брак и за двамата или ако има несъвместомост на личносттни качества или други пречки, бихте ли конкретизирали какви са те?
  Много ще съм благодарна, ако можете да предоставите точна информация, разбира се доколкото Ви позволяват възможностите, тъй като това са главно двата основни въпроса, които силно ме притесняват и от отговорите им зависи дали посоката, която следвам и работя от години е правилна. Ще Ви помоля, подробности от личните данни и датите, които съм споменала да не бъдат публикувани.

  С уважение,
  ..

 255. Цветелина Says:

  Много ви благодаря за отговора!

 256. ЗА Ива: Е,трябва да бременеете, вече. Аз проблем не виждам. Трябва да е тази година,това е от рождения ви ден,т.е. през личната ви година.Ако не стане тази,то със сигурност ще е 2015 ( пак от рождения ви ден)

 257. Казахте ми да задам въпроса за работата пак, задавам го – ще сменя ли настоящата скоро, защото тази е нископлатена, и не ми харесва, искам да я прекъсна, но за сега нямам предложение за нова. Дали се вижда смяна на работното място скоро. Благодаря! 🙂

 258. Здравйте, Кабала!
  Видях, че помагате на много хора, бих искала ако имате възможност да помогнете и на мен.
  Имах 5-годишна вразка с 1 момче.Преди 2 месеца си тръгна без дори да каже каква е причината.Правихме годеж преди 2 години.Искам да попитам дали ме обича, ще бадем ли заедно?
  Аз се казвам …
  Благодаря предварително!

 259. Ivet Atanasova Says:

  Здравейте Кабала! Много бих се радвала ако може да ми отговорите и помогнете поне малко,давайки отговор на моя въпрос.Понеже наскоро приключих една дълга и много изтормозена връзка и се чувствам много отчаяна,но си казвам,че всяко зло е за добро.Моят въпрос към вас е дали може да ми кажете ще срещна ли човек ,който си струва и по-точно казано кога се вижда да намеря половинката си в живота? Казвам се … Моля личните ми данни да не бъдат публикувани!Благодаря Ви предварително!Бъдете здрава!

 260. Здравейте Кабала!
  Въпросът ми към Вас е ще започна ли работа и в какъв период от време ще е.Казвам се ….Благодаря предварително.Моля, личните ми данни да не публикувате.
  ХУБАВ ДЕН!

 261. ЗА Десислава Такова: На вас ви е дадено да се развивате в чужбина и там ще имате успех. Ще заминете и ще развиете потенциала си. С този мъж не виждам връзка. В емоционален план не се допълвате, определено.Вие сте силна личност и ще трябва да сте водеща в една връзка. Много емоционална и склонна да критикувате. Кариерата е важна за вас. Той е по-лежерен, даже капризен. Жената до него трябва да обича развлеченията, да не е толкова сериозна и ако може, неппрекъснато да го ласкае. Между планетите в хороскопите ви няма никакъв обмен, за да се каже,че,изобщо, бихте могли да имате стабилна връзка, да не говорим за брак.

 262. Много благодаря за отговора !

 263. Здравейте отново ! Благодаря за отговора!Щом не може да се рабере по датите дали ще има връзка с определен човек ,тогава как можете да ми кажете ,че няма да има ? Тоест нищо ли не може да се направи ? Просто отговора ме натъжи,но не винаги става така както искаме явно… Благодаря! С уважение,
  Кика

 264. Юлия Донева Says:

  Здравей Кабала , писала съм ти и преди ,искам да разбера каво ще се случи с мен в бъдеще ,предприех една стъпка с приятеля ми ,ще доведе ли до добър край ,дали скоро ще имам бебе и ще имам ли по-големи професионални успехи ,започвам много да се отчайвам .Родена съм на …2013 г ,приятелят ми на …г.Благодаря предварително !!!

 265. Десислава Такова Says:

  Здравейте Кабала,

  Много благодаря за точния отговор. Направеният анализ е абсолютно верен, особено що се онася до личностните характеристики. По отношение на професионалното ми развитие предполагам, че също е така тъй като направих неимоверни усислия да се реализирам в България, но така и не се получава. Ако е възможно бих искала да задам още един личен въпрос: „Можете ли да опишете какви личностни качества предимно трябва да притежава подходящият мъж за мен имайки предвид личните ми данни?“.

  Благодаря Ви.

  Деси

 266. БОЙКА ИВАНОВА ГЕОРГИЕВА Says:

  Здравейте 🙂 Аз съм родена на … . Партньорът ми е роден на …. Какво развитие може да има връзката ни? Благодаря Ви!:-)

 267. ЗА Kaldorei: След два месеца и половина ще смените работата си

 268. ЗА Kika: Вие задавате конкретен въпрос. За това се използва хорарната астрология,която отговаря на този тип питания и за това въпросите трябва да са конкретни, така,че да се отговаря с Да или Не. Задавате въпрос- аз построявам хороскопа му. Надявам се,че бях изчерпателна.

 269. Кабала Здравейте!
  Виждам, че сте отговаряли днес. Дали сте ме пропуснали или е технически проблем, че не виждам отговора ви. Благодаря!
  От името на МИА

 270. Здравейте Кабала,
  Искам даВи питам следното: Ще ме приемат ли тази година в да следвам в СУ „Св.Кл.Охридски“. Казвам се… Моля, данните ми да не публикувате=

 271. ЗА Deni:Няма как да изчисля дали ви обича или не. По-скоро има някакви колебания в момента и към юни-юли ще вземе окончателно решение, но според мен, имате шансвое да сте заедно и всичко ще се реши след около 2 месеца. Тъй като е много емоционален и раним, причината,като гледам,може да са роднини ( било ваши или негови) или разговор между вас

 272. ЗА Ivet Atanasova: Разбира се,че ще намерите своята половинка, но няма да е скоро. След двегодини и половина- три.

 273. ЗА Mia: Работа ще си намерите след два месеца и половина

 274. Благодаря Ви Кабала! Тотално се бях отчаяла, защото без работа съм вече година и половина. Ако може само да уточните ще мога ли от тази работа да издържам себе си и детето ми , Ще ми съдества ли някой близък или на себе си да разчитам. Дано не съм Ви притеснила с въпросите, но мнението ви е важно за мен.
  Благодаря,
  МИА

 275. Благодаря, Кабала, хубав ден от мен!

 276. ЗА Юлия Донева: Начинът, по който задавате впросите си изискват анализ на хороскопа ви, както и годишния.Задайте конкретен въпрос.За бебе ми трябват точни данни-дата ( вие сте дала година на раждане 2013), точен час и място на раждане

 277. ЗА Десислава Такова: Аз изтривам личните данни и няма как да ги помня.Това се вижда не от датата, а от хороскопа ви

 278. ЗА БОЙКА ИВАНОВА ГЕОРГИЕВА: Задайте конкретен въпрос, тъй като така, както питате изисква да се разгледа партньорският хороскоп

 279. ЗА Mia: Отговорила съм ви още в 6:47 ,а вие ми задавате този въпрос в 9:21

 280. ЗА Nenkova: Ще ви приемат, но се подгответе добре с изпитите.Или ще бъдете изненадана от темата, или ще промените специалността си.

 281. Десислава Такова Says:

  Здравейте Кабала,

  Бих искала да отговорите, ако е възможно на последния ми въпрос „Какви личностни характеристики трябва да притежава подходящия мъж за мен съобразно хороскопа ми, за да може да имаме пълноценна връзка?“, Дата ми на раждане е …. Много Ви благодаря предварително.

 282. ЗА Десислава Такова: Не сте написала часа си на раждане.Хороскоп се прави с час

 283. БОЙКА ИВАНОВА ГЕОРГЕВА Says:

  ЗДРАВЕЙТЕ КАБАЛА ! ВЪПРОСЪТ МИ Е ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ СЕРИОЗНА ВРЪЗКАТА НИ? БЛАГОДАРЯ ВИ!

 284. Здравейте, Кабала! Казвам се…. Въпросът ми е: Ще забременея ли по естествен начин? Предварително Ви благодаря!

 285. Юлия Донева Says:

  Родена съм на …
  приятелят ми …- за бебе
  Дали ще се развия професионално , за да можем да си купим апартамент.

 286. Привет влюбен съм една дама има ли бъдеще нашата любов и ще се съберем ли някога заедно.

 287. Вижда ли се пътуване в чужбина в близките няколко години и смяна на жилището? …

 288. здравеи Кабала, вапросат ми е кога ще приклучи тормоза, на които ме подлага прятеля ми? Кога ще се разделим? …

 289. емилия динева Says:

  кабала нуждая се спешно от съвет-кандидатствах за работа валутен касиер,поканиха ме на интервю на … ,научих много противоречия за фирмата и се колебая какво да правя -въпроса ми е да приема ли и ще бъда ли доволна -тази работа за мен ли е или не….
  родена съм на …на обяд
  за емма аз ще се позная

 290. Здравеите Кабала,казвам се ….ще си намеря ли скоро работа.Благодаря ви

 291. Здравей, отново, Кабала! Не исках да ти пиша толкова много пъти, но сега наистина имам нужда. Разделих се с приятеля си данни …, час на раждане …. Не мисля, че отново ще се съберем, а и не мисля, че това ще бъде добро за мен. Искам да те питам виждаш ли появата на друг човек в живота ми скоро. Наистина ми се иска да има такъв, с който ще се разбираме и ще създадем семейство, защото с този човек, с който живях до сега сякаш винаги нещо не достигаше. Много пъти ми предаде доверието, много пъти прощавах, защото обичам, но днес не издържах. Страх ме е, че мога да проявя слабост и да се върна, затова те моля от сърце да погледнеш и да ми кажеш, ако обичаш дали това ще е окончателната развръзка между нас. Благодаря ти!

 292. ЗА БОЙКА ИВАНОВА ГЕОРГЕВА: Ще стане сериозна връзката ви, но и той ще трябва да се съобразява повече с вас, тъй като вие сте с по-силния характер. Бъдете малко по-„мека“, за да не го стряскате толкова-)))

 293. БОЙКА ИВАНОВА ГЕОРГЕВА Says:

  МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ! ДА,И АЗ ТАКА ЗАБЕЛЯЗАХ ,ЧЕ НА МОМЕНТИ ГО СТРЯСКАМ ))))))) И ПОСЛЕ СТАВА МНОГО “ТИХ “))))) НИ ДУМА ,НИ ВОПЪЛ ,НИ СТОН ХАХА

 294. Десислава Такова Says:

  Здравейте Кабала,

  За да отговорите на въпроса ми “ Какви личностни характеристики трябва да притежава подходящия мъж за мен съобразно хороскопа ми, за да може да имаме пълноценна връзка?”, Дата ми на раждане е …. Много Ви благодаря още веднъж.

  Поздрави!

 295. ЗА Юлия Донева: Аз не виждам проблем да забременеете,ако това имате предвид. Ще се развиете професионално и то,много добре

 296. ЗА valio: Преминахте лимита за безплатните отговори

 297. Юлия Донева Says:

  Благодаря за отговора той ме обнадежди .Продължавайте да вдъхвате надежда на всички ,който потърсят помощта Ви !!!

 298. Радостина Says:

  Здравейте, Кабала. Последните седмици съм много разтревожена. Има съмнение за сериозна медицинска диагноза, от която тръпки ме побиват. Можете ли да ми кажете дали се вижда нещо подобно в хороскопа ми. Знам, че не сте врачка и въпросът ми не е много конкретен, но не знам как да го задам по друг начин. Името ми е …. Моля данните да останат скрити. Благодаря предварително и поздави за това, което правите!

 299. ЗА Kaldorei: В близките 1-2 години не се вижда подобна промяна

 300. ЗА Петя: Ами,вие трябва да предприемете стъпка към раздяла. Аз не виждам скоро да се разделите

 301. ЗА емилия динева: Не приемайте тази работа!

 302. ЗА keit: Работа ще си намерите до месец,най-много-два.

 303. ЗА Kaldorei: Е,пак ще има „иди ми до’ди ми“ между двамата, но ще е за кратко и ще има окончателна раздяла. Мъж до вас ще имате, но следващата година

 304. ЗА Ива: Както вече казах, има забременяване при вас. По принцип ще е трудно, въпреки,че на пръв поглед нямате никакви проблеми. Говоря за нормално забременяване тази година- от рождения ви ден до другия,2014 или от 2015 до 2016

 305. Благодаря, Кабала! 🙂

  Преди ми написа, че ще има трусове между нас, и ако искам семейство с него да изчакам година, сега казваш, че виждаш окончателна раздяла скоро. Може би това, че все пак си тръгнах е повлияло и довело до този развой. Щеше ми се да имаме шанс след година, но може би наистина не ни е писано. Тъжно, жалко, но това е.. 🙂 Още веднъж ти благодаря, че се отзова на молбата ми за отговор.

 306. Здравей, не искам да прекалявам с въпросите. По принцип много бих искала да ми изготвиш индивидуален хороскоп, но в момента нямам възможността да узная точния час на раждане. Първо искам да ти благодаря за предишните отговори и да те помоля да ми дадеш още един, ако е възможно. Имам проблеми в работата, ще се задържа ли там, ако ли не, ще намеря ли нова? Много съм притеснена. Благодаря ти много. Казвам се …

 307. Viktoria Says:

  Здравей, кабала, за първи път задавам въпрос, надявам се да ми отговорите, когато имате възможност.
  Въпросът ми е – скоро ще срещна ли мъж, с който ще имам сериозна връзка?. Данните ми ако може да не се публикуват: .. на раждане. Надявам се да не съм пропуснала нещо, благодаря предварително.

 308. ЗА Десислава Такова: На вас ви трябва пламенен мъж, който да ви „подпалва“, тъй като вие, прекалено много се вглъбявате в анализиране на отношенията. Да е с кариера, с добро социално положение. Към вас да проявява грижовност, да държи на семейството, но и да не е прекалено романтичен. От време на време да е импулсивен и нестандартен в дествията си и да вдъхновява с оптимизма си. Добре е да е със засилено влияние на Козирог или Водолей

 309. Десислава Такова Says:

  Здравейте,

  Много благодаря за отговора. Желая Ви много щастие в личен план и професионален успех!

 310. Здравей Кабала,
  С мъжът ми, … сме разделени повече от година. Той е много подвластен на майка си – …Ще се съберем ли да живеем заедно скоро? Аз съм …

 311. ЗА Радостина: Тй като това изисква прекален анализ и медицински хороскоп, погледнах картата на задаване на въпроса ви, но не виждам нещо,от което трябва да се плашите.Според мен,диагнозата няма да е тази. Ще чакам информация от вас.

 312. Здравейте Даниела,

  Преди време ви изпратих имейлче и сега с нетърпение чакам вашия отговор.

 313. МИНА Says:

  Привет, Кабала.Впечатлена съм от блога ви.Уникално и интелигентно. Моята визитка- дългогодишен брак, формален и приятелски в последните години.Имам всичко,но ми липсва влюбен ,силен ,интелигентен мъж,но само към мен ,.Да има тези “чувства“ в картата си,каквито има в моята.,Вие сте астролог и съм убедена ,че сте наясно какво означава това.Въпроса ми е – Ще срещна ли някога в живота си такъв мъж.И това да бъде не временна емоция, а сериозна връзка.Данните ми-… Приятна вечер

 314. Здравей, Kabala!
  С момиче от …Виждали сме се няколко пъти и се харесвахме. Направих стандартните грешки по невнимателност на езика си… чрез писма и момичето е уплашено. Майка и не иска да я срещам и нямах шанс да се изясним и разделим с добри отношения. В ес еме си и по телефона ми съобщава да спра да я търся. Ще заминава есента да учи в Англия.
  Роден съм на …
  Ще имам ли възможност някой ден да я срещна, да се изясним, а не да говоря с майка и и тя да и предава „всичките“ ми думи? Ще се познаваме ли в бъдеще? Ще ми прости ли?


 315. Благодаря ви, надявам се да не пускате последните ми 2 коментара. Според ясновидец ми беше „писано“ да се оженя за това момиче до година и половина, а сега няма да е скоро…
  Направих всичко, което не трябваше да се прави. Но нещо ми казваше, че трябва да говоря истината. А не да омайвам… като в предишен живот. Ще съм благодарен за коментар за връзката, изморих се през 6 месеца да се влюбвам и където не ги омайвам както трябва да бягам и правя грешки от влюбеност. Сякаш съм против да „лъжа“ жените… колко можех да си трая и да я спечеля като всяка друга, а точно като държа на някой му изсипвам истини, които нараняват и плашат. Бих ви заплатил за консултации за разрешаване на проблема със споделянето на чувствата и разкриване на ненадутостта ми. Благодаря…

 316. Здравейте Кабала,
  Родена съм на … Имах шест годишна връзка. Мислех, че той е човекът. Но той си тръгна. Няколко пъти се опитвах да говоря с него. Единственото, което казва, че не е заради друга жена и че не е спрял да ме обича, но нищо нямало смисъл в тази държава. Неговите данни са …. Какво се случва, имаме ли бъдеще все пак??

 317. Toni_Didi Says:

  Здравейте! Родена съм на …. Искам да попитам дали ще сменя работата си и града, в който живея. Дали изобщо скоро ме очаква някаква промяна в живота или не. Благодаря.

 318. Ралица Пъраванова Says:

  Здравейте Кабала, искам да разбера какво ще се случи между мен и …

 319. ЗА Nora: Като че ли, подсъзнателно знаете отговора. Според мен, няма да сте на тази работа, а и вие се оглеждате за нова

 320. Антоанета Динева Says:

  Кога ще ми увеличат заплатата,ще има ли съкратени в работата ми и въобще ще се подобри ли финансовото състояние на семейството ми?-Тони

 321. ЗА Viktoria: Сериозна връзка ще имате 2014,най-късно,2015 година

 322. ЗА Roza: Не отговарям на мейлите тук,а само на тези,които тук са зададени. Мейлите са достатъчно много,така че,могат да минат месеци,за да ви отговоря там.

 323. ЗА Maria: Ще ви помоля отово да зададете въпроса си, тъй като е било новолуние,когато сте писала, а тогава не може да се даде отговор

 324. ЗА МИНА: Вие, сега сте навлязла в период на голяма промяна и желание за свобода, за нова любов. Ще намерите такъв човек, но следващата година от юли нататък.

 325. ЗА Marin: Ще имате възможност да се разберете с това момиче. Тя е прекалено чувствителна и ранима и наистина е подвластна на чуждо мнение,така че,винаги трябва да внимавате какво казвате-)). За възможностите можете да ми пишете на мейла или по телефона.

 326. ЗА Marin: Астрологията няма как да ви каже дали е точно тази жена за брак,но може да види, дали наистина ще се жените в този период, който са ви казали, както и дали има бъдеще тази връзка, дали,изобщо си пасвате.Не виждам кое е лошото да казвате истина на жените. В края на краищата, ако една жена е влюбена във вас, както и вие в нея, ще се приемате такива,каквито сте, без да си търсите кусури.Както се казва,любовта не е заради…, а въпреки…

 327. ЗА Мая: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 328. ЗА Ралица Пъраванова: Ами,не знам.Не съм екстрасенс, а нумеролог и астролог. Тук отговарям на точни въпроси, зададе така,че да се отговаря с да или не. Вие, дори не сте написала данните си, както и неговите. Така зададен въпрос, изисква анализ на хороскопите ви

 329. ЗА Toni_Didi: Работа ще сменяте.Ще изникне предложение, но вие, много ще се колебаете дали да предприемете тази стъпка. Относно пътуването, не съм много убедена.Иска ви се, но няма да е в периода, в който очаквате да се случи. Ще има забавяния там и то, свързани с уреждането на договорни отношения на новата ви работа

 330. ЗА Антоанета Динева: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 331. Ралица Пъраванова Says:

  Просто искам да разбера ще бъдем ли отново заедно …?

 332. тони Says:

  Кога ще ми увеличат заплатата,ще има ли съкратени в работата ми и въобще ще се подобри ли финансовото състояние на семейството ми?-Тони

 333. Здравейте, Даниела!
  Преди 2 години ми направихте професионален хороскоп, и отново искам да ви благодаря за професионализма и коректността ви! Сега отново имам нужда от вашето мнение. Казвам се … г. Имам дете, но с бащата сме разделени. Ще имам ли мъж до себе си и евентуално в какъв срок бих го срещнала? Благодаря предварително.
  Естествено разчитам на анонимност.
  Поздрави!

 334. Здравейте Кабала,студент съм 2 курс право и постоянно се притеснявам дали ще успея да се реализирам след като завърша? Ще успея ли да си намеря работа, за да помагам на семейството си и да не се налага да искам пари от тях? Благодаря Ви предварително и моля да не се показват личните ми данни- родена съм на …

 335. Здравейте,
  помолихте ме да задам въпросът си отново. Родена съм на …. Ще бъдем ли заедно с този човек / …/? Има ли шанс да се промени ситуацията?

 336. Kaldorei Says:

  Здрасти, отново. Преди няколко седмици беше ми казала, че между мен и приятеля ми ще има още малко време “иди ми, дойде ми, но след това ще последва окончателна раздяла“, и тъй като този период продължава исках да те питам можеш ли да кажеш горе долу колко ще продължи този период и кое ще провокира тази окончателна раздяла, защото за сега тя все още не може да се случи.. Моите данни бяха …

 337. ЗА Sani: Ами,спрете да мислите за семейството,че това много ви „забива“,както се казва. Ще се реализирате и още как. Имате всички показатели за това. Ще сте на свободна практика или ще работите за голяма организация.Доходите ви ще са стабилни. Е,то не може и без кризи,но няма причина да се притеснявате

 338. ЗА тони: Няма да ви увеличат заплатата и мое да си намерите допълнителна работа. За финансовото положение съм ви отговаряла няколко пъти. Няма как да е по-различно

 339. ЗА Ралица Пъраванова: Не виждам да сте заедно с този мъж, като продължителна връзка. Иначе, има някакви шансове да се съберете, но ще започнат колебания, ще трябва да правите,вечно, някакви избори и ще се стигне до момента дали е Той, и пак ще се стигне до раздяла.

 340. ЗА andreq: Възможност да срещнете мъжа до себе си е следващата година и другата е 2016. Имйте предвид, че от 2016 навлизате в страхотен период за лични отношения,така че, може и сватба да очакваме

 341. ЗА Мая: Честно казано, не виждам да сте заедно с този човек. Промяна, като окончателно ще се изясните с него е след 4 месеца

 342. ще ме преместят ли на по висока и по заплатена длъжност както ми обеща директора на завода?проблемите ми в семейството ми са финансови ,ще се подобри ли това въобще? … г.точния час не го знам ,само знам че е на връщане от някакво село по пътя и съм се родил в някаква пещера-емо

 343. Благодаря за отделеното време!!! Успехи!!!

 344. Viktoriq Says:

  Здравейте, Кабала, благодаря Ви за отговора.
  Имам още един въпрос /последен/ относно майка ми. Преди няколко дни й направиха биопсия. Лекарите се съмняват за рак. Би ли могла да ми отговориш дали майка ми има рак.. Данните й са: …. без час на раждане. Благодаря.

 345. ЗА Kaldorei: Голямата криза е ноември-декември. Каква е причината,няма как да знам

 346. Пенка Says:

  Здравейте Кабала, скоро почина съпругът ми и от тогава проблемите около мен не спират да идват един след друг – дела от наследици за имоти, финансово затруднение, самота и т.н.. Кога ще има край всичко това и какъв ще бъде за мен този край.

 347. Nikolinka Says:

  Здравей Кабала казвам се …. Бих искала да попитам как ще се развият нещата при мен в личен план и дали скоро имам перспектива да срещна някои.
  Благодаря предварително!

 348. ЗА емо: Ще ви преместят на по-висока длъжност, но не в срока, който очаквате. Може би няма да сте много доволна,например,заплатата да е висока, но да не е точно,която са обещали или пък няма да сте доволен от задълженията. Финаносвите ви проблеми ще се оправят, когато се преместите на нова длъжност

 349. ЗА Viktoriq: Като гледам е твърде възможно да се потвърди тази диагноза. Надявам се да бъркам и моля да ми дадете отговор като излязат резултатите. Няма да е точно това, от което се опасяват толкова

 350. ЗА Пенка: Като че ли,ще имате споразумение с тези наследници и по-скоро, за тях ще е неочаквано решението.Надяват се на повече,но няма да ги огрее. Вие ще сте добре. Ще се оправите и във финансов план.

 351. ЗА Nikolinka: Аз не виждам защо трябва да се притеснявате. Ще срещнете мъж, сега, колко скоро- може да е след два месеца. Най-общо казано,вие сте в период, в който ще ви се предоставят доста възможности за връзки и то до 28 годишна възраст

 352. Благодаря ти много че ми отговори, но все пак би ли казала точно в какъв срок ще ме приместя на новата длъжност защото аз нямам точно очакване за някакъв срок само някакво обещание и това е……..

 353. Viktoriq Says:

  Ще дам отговор, Кабала, а възможно ли е да има киста, лекарят й казал, че има такава вероятност.

 354. Диди Says:

  Здравейте Кабала, вълнува ме един въпрос. Казвам се …. семейна с две деца.Имаме един приятел с който се познаваме от няколко години казва се …, усещах че има някакви симпатии към мен,но не съм предполагала че някой ден ще ми го каже, от две месеца насам от време на време ми израща съобщения на телефона понеже не беше в България, а като се върна и ми се обаждаше.Казва ми че страшно много ме харесва, иска и обича и иска да имаме любовна връзка,че едва ли не е влюбен в мен…Чувствам се страшно объркана и незнам какво да правя.Аз искам да знам според вас дали е искрен с мен и в чувствата си към мен и има ли бъдеще тази връзка? Дали съм поредната жена която иска да вкара в леглото си говорейки и силни и мили думи. Моля за анонимност на имена и рожденни дати!Благодаря ви предварително!

 355. Благодаря за отговора! искам да те питам нещо и за един мъж роден на …, когото много обичам, но не сме заедно и на мен много ми е мъчно. Мислиш ли, че трябва да направя нещо за да сме заедно, след като той не се интересува от мен и вероятно не ме обича? Съжалявам, но просто искам да попитам дали ще бъдем заедно. Моля да не се показват моите и негови лични данни- аз съм родена на .. Благодаря!

 356. Жулиета Гюрова Says:

  Здравей Кабала.Казвам се ….Отскоро имам връзка след тежка раздяла в брака със мъж , който е роден на …. Имам въпрос. Какво изпитва този човек към мен. Трябва ли да се страхувам да не бъда наранена отново. Има ли вариант да заживеем заедно.
  Благодаря ти, предварително !

 357. Ралица Пъраванова Says:

  Здравейте искам да разбера този човек ще се върне ли отново в живота ми …

 358. ЗА емо: След 2 месеца ще се обсъди преместването, но самото то ще се случи след 4 месеца

 359. ЗА Viktoriq: Не съм отговаряла на подобен въпрос,че не съм лекар. Ще пробвам.Когато зададохте първия въпрос, реших, че става дума за белите дробове или гърло, тъй като има натоварване там. Сега като гледам този въпрос,не мисля, че е киста.

 360. ЗА Диди: Няма как да кажа дали е искрен, но тази връзка няма бъдеще. Да,той е романтичен, страстен, но и много променлив. Може и да е влюбен, тъй като при него,любовта е доста обсебваща,но ако заговорите за бъдеще във връзката, ще видите,че няма да може да вземе решение.

 361. ЗА Sani: Не,няма да сте заедно с този мъж,така че,няма нужда нищо да правите

 362. ЗА Жулиета Гюрова: Чака одобрение,за да изтрия данните ви. Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор,но няма как да изчисля какво изпитва към вас този човек

 363. Жулиета Гюрова Says:

  Здравей Кабала.Отново ти пиша, както пожела като повтарям въпроса си.Казвам се …….Отскоро имам връзка с мъж след тежка раздяла в брака си.Той е роден на… Имам въпрос.
  Какви са му намеренията към мен. Трябва ли да се страхувам да не бъда наранена отново. Има ли вариант да заживеем заедно или има човек от миналото му , който се е появил отново.
  Благодаря ти, предварително !

 364. Диди Says:

  Здравейте отново Кабала, благодаря за отделеното време и бързия отговор!Не съм предполагала че ще ме вълнува толкова някой мъж след разочарованията които съм имала…За първи път се чувствам толкова объркана и незнам какво да мисля за този човек.Можете ли да ми кажете дали все още иска да бъдем заедно макар и тайно? Питам се това защото той преди няколко дни отново замина за чужбина и откакто е заминал не ми е писал нито прозвънява да се чуем, а в седмицата която си беше тук , а и малко преди това той ми се обясняваше, казваше ми че много ме обича и обожава, че иска да ме направи щастлива, че ме желае до побъркване…Аз от своя страна отначало му казвах че не бива да допускаме да се случва нещо между нас защото аз съм семейна и се страхувам, макар че не ми е безразличен,а той продължаваше да настоява и ме молеше да му дам шанс и казваше че ще се бори за нес.В крайна сметка се разбрахме че ще ми е нужно време, а той беше нетърпелив да стигнем до секса и като разбра че това няма да стане сега изчезна за няколко дни някъде и след като се върна почти не ме поглеждаше и не ми говореше,дори не можахме да си кажем чао пради да замина за чужбина.Възможно ли е да се откаже толкова бързо ако наистина има такива силни чувства…Нуждая се от вашия съвет!

 365. ЗА Ралица Пъраванова: Аз съм ви отговорила на този въпрос

 366. ЗА Жулиета Гюрова: Както казах, няма как да се изчислят нечии намерения, но връзката има бъдеще. Много си подхождате. Проблемът е,че вие сте голяма драма,ама и той е такъв.И двамата се нуждаете някой да ви гали по гривите и да ви казва,че сте единствени и велики,така че не очаквайте само от него това,ами и вие му показвайте величието му. Не виждам да има човек,който да пречи на връзката ви.

 367. ЗА Диди: Аз ви казах,че този мъж е много променлив, както и това, че не може да се каже дали някой е влюбен в някого в астрологията. Не смятам,че бихте могла да имате връзка с този мъж.Потвърждава се и това,което казах,че ако се заговори за по-сериозни отношения,а не само секс, той няма да може да вземе решение

 368. Диляна Says:

  Здравейте Кабала, искам да попитам как ще се развие личния ми живот и по конкретно ще срещна ли вече любовта

 369. Веста Иванова Says:

  Здравейте, със съпруга сме във фактическа раздяла. Той ни напусна заради друга. Имаме брак от …Твърди, че ще подаде на развод и че не му трябвам. Какво ме очаква оттук нататък, аз развод не искам.

 370. Ваня Атанасова Says:

  Аз може ли да ви попитам нещо свързано лично с мен?

 371. Здравейте, интересувам се очаква ли се скоро да забременея и да се омъжа. Родена съм на …. Благодаря!

 372. Диана Says:

  Здравейте,Кабала!Бих искала ла Ви помоля за помощ.Съпругът ми от няколко месеца е безработен и безуспешно търси работа,той е главният носител на доходи за сечейството ни.Кога ще има шанс да започне работа?Ще се оправи ли финансовото ни положение?Името му е …Имам молба за непубликуване на личните данни.Благодаря Ви предварително!

 373. Здравейте, в момента живея в чужбина и мисля да се прибера обратно в Бг.Животът ми тук беше ад заради намесата на трети човек ,а въпросът ми е ,като се прибера ще ме остави ли на мира ,за да продължа спокойно на пред?
  Благодаря предварително

 374. ЗА Диляна: Диляна, задайте конкретен въпрос. Как ще се развие личният ви живот предполага анализ на хороскопа ви. Вие, даже, не сте ми написала данните си,а аз няма как да гадая

 375. ЗА Веста Иванова: Задайте конкретен въпрос.

 376. Веста Иванова Says:

  Ще се разведа ли със съпруга си, ща имам ли друг брак? Съжителство?

 377. ЗА Ваня Атанасова: Ами,питайте

 378. ЗА Peny: Отговор за брак съм ви дала като период, още през 2011. Няма как да се промени.За бременност ми трябва дата,точен час на раждане и място

 379. ЗА Диана: Съпругът ви ще си намери работа след месец, въпреки, че шансове ще има и по-рано за това. Финансовото ви състояние ще е в застой, поне до юли-август, но не се надявайте за нещо много голямо. Ще е достатъчно за нормален живот

 380. ЗА neli: Да, ще ви остави на мира този човек.

 381. Kaldorei Says:

  Здравей!
  Отваря ми се възможност да замина в чужбина на бригада, но може би ще трябва да напусна настоящата си работа. Заминава се през Октомври, колебая се, можеш ли да ми дадеш съвет? Благодаря!

 382. Диана Says:

  Кабала,сърдечно благодаря за отговора и искрицата надежда,която ми дадохте.Благодаря,че Ви има и че ми вдъхнахте вяра.Желая Ви всичко най-добро в личен и професионален план!

 383. Пепи Says:

  Здравей, Кабала! Незнам защо, но винаги когато започна да ви пиша всеки път нещо се случва и не мога. Казвам се …, а мъжа с който съм се казва … Ние живеем заедно и аз много го обичам. Мечтая за пръстен и за дете. Може ли да ми кажете, да ли нещо такова ще се случи между нас. Благодаря!

 384. ванеса Says:

  Здравейте Кабала,казвам се …. часът не го зная ,имах връзка с …. часът не го зная,разделихме се преди 3 год.искам да знам ще се върне ли ,ще се съберем ли отново,изобщо ще бъдем ли пак заедно.благодаря ви предварително .

 385. Здравеите, прочетох всички коментари в блога и останах впечатлена, бих искала и аз да разбера нещо повече за това какъв път са решили да измина звездите, каква е моята енергия, вибрация, и нештичко за любовта 🙂 благодаря предварително

 386. ЗА Веста Иванова: Няма да се разделите със съпрога си, но, ако все пак, предприемете тази стъпка и сте решила да сложите край, независимо от времето, ще имате друг брак.

 387. ЗА Kaldorei: Аз решение, вместо вас, не мога да взема, но като гледам, вие сте взела решение да заминете или го искате много

 388. Веста Иванова Says:

  Благодаря, за отговора. Но оттук възниква друг въпрос. Съпруга ми ще продължава ли и за в бъдеще да ми изневерява? или нещата постепенно ще се оправят между нас.

 389. ЗА Диана: Благодаря Ви!

 390. ЗА Пепи: Ами,ще се случи, но след година и три месеца. За пръстен,не знам дали ще даде-))За дете ми трябва дата,точен час и къде сте родена

 391. ЗА ванеса: С този мъж ще имате възможност да се съберете, но след 9 месеца. имайте предвид, чче пак ще се разделите, след това

 392. ЗА zuzitokiss: Ще преживеете развод или много тежка раздяла, която ще промени живота ви. Хубаво е да учите и да се опитате да се развивате в чужбина. Дадено ви е рязко развитие нагоре, но трудно ще се възползвате от него, че в един момент ще зациклите на едно място. Във вас има стаена вътрешна агресия, която е насочена към вас или към околните, които не ви разбират или поне, такова е вашето усещане. Вашият урок е да се научите, че не може да управлявате всичко в живота и няма как да върви по план.

 393. ЗА Веста Иванова: Ще престане в един момент, но няма да е скоро. Даже,си мисля, че в момента е прекъснал връзката или е имало конфликт между тях

 394. Веста Иванова Says:

  Благодаря ви, не са прекъснали връзката си, дори напротив, демонстрират я съвсем открито. Аз реших да се разведа. Кога ще срещна новата си сериозна връзка и ще бъде ли материално обеспечен този човек?

 395. Привет. Бихте ли ми казали дали приемате за лична консултация?

 396. Здравейте Кабала,
  май месец имах въпрос, на който ми отговорихте. Благодаря Ви за това, но може ли малко повече яснота по отговора. Това е отговорът „ЗА Мая: Честно казано, не виждам да сте заедно с този човек. Промяна, като окончателно ще се изясните с него е след 4 месеца“…Човек в такива моменти винаги се лови за надеждата…сега и аз така, но дали не бъркам….И как ще се развият нещата за в бъдеще???Моята дата е …. Благодаря!!! Дано не Ви притеснявам!!

 397. А кога ще бъде тази раздяла сега или някога във бъдеяще?

 398. ЗА zuzitokiss: Аз не съм врачка. Вие поискахте да погледна датата ви,а тя не дава срок.Това е като хороскопът ви- това ви е заложено и рано или късно ще се случи.Кога? Това е въпрос на предсказателни техники и на друг вид хороскопи

 399. ЗА Sea: нямам офис, ако това имате предвид, тъй като повечето клиенти нямат възможност да идват до Варна.

 400. ЗА Веста Иванова: Напишете ми отново датата си на раждане и часът си, както и къде сте родена.

 401. Веста Иванова Says:

  …. За съжаление не знам часа и няма кой да ми каже.

 402. ЗА Мая: Както съм казала, няма да бъдете с този човек, а след 4 месеца ще си изясните отношенията двамата,окончателно. Всеки по пътя си, както се казва. Вие попитахте за промяна

 403. ЗА Веста Иванова: За съжаление, няма как да отговоря на въпроса ви. С точния час исках да видя дали, наистина ще се разведете и щеше да покаже кога ще срещнете нова любов.

 404. Веста Иванова Says:

  А виждате ли ме да родя още деца?

 405. Зравейте.Пиша ви за първи път,с голямо доверие и надежда за правилен съвет.Омъжена съм,втори брак. Живеем със съпруга ми повечето време разделени. Въпроса ми е. Какво е Бъдещето на нашия брак и отношения. Ще успеят ли да се уредят нещата,които до голяма степен зависят и от него,така че да замина при него /в чужбина/. и не само да замина,но и да работя там.Последното е страшно важно за мен,защото аз сама се грижа за детето ми. Родена съм на …БЛАГОДАРЯ ВИ

 406. Здравейте, пиша ви понеже съм много притеснен от някои неща които се случват напоследък. Моля това което ще напиша по-долу да не се побликува. Значи имах връзка с моята прятелка ….

 407. Веста Иванова Says:

  Говорих с майка, и единственото което помни е, че се родих вечерта на 14.12.1974г . Това ако нещо допринесе, за да отговорите на моите въпроси. Не мога да намеря спокойствие, дано не се разболея.Благодаря

 408. Пепита Г. Says:

  Здpавейте! Kазвам се …. Ще имаме ли дете скоро?

 409. ЗА Веста Иванова: Не. Аз ви казах точен час, до секундата,а не около ,по черешово време,по икиндия и други подобни.Няма как да дам отговор на въпроса. Астрологията е математика.

 410. здравейте Кабала казвам се … искам да попитам дали бракът ми продължи с съпругът ми моля дами отговорите
  Благодаря предварително

 411. Ралица Пъраванова Says:

  Здравейте искам да разбера ще срещна ли скоро истинската любов?

 412. Здравейте ,Кабала! Преди известно време ви бях питала за бъдеще на връзката ми,но се оказа ,че съм объркала рожденната дата на човека за когото питам.Дали би могло това да акефтира на отговора?И ако бих могла да го задам отново: Би ли могло да има продължение на отношенията ни,мойте рожденни дати – …? Благодаря Ви,предварително!

  Поздрави и с най-добри пожелания,
  Кика

 413. ЗА Kika: Мисля,че вече съм ви отговорила на това. Питате ме втори път. Ще се цитирам:
  Изпратен на 15.04.2013 в 6:44 | В отговор на Kika.

  ЗА Kika: Вие задавате конкретен въпрос. За това се използва хорарната астрология,която отговаря на този тип питания и за това въпросите трябва да са конкретни, така,че да се отговаря с Да или Не. Задавате въпрос- аз построявам хороскопа му. Надявам се,че бях изчерпателна.

 414. ЗА Веста Иванова: Вие не знаете час на раждане,как да ви отговоря?

 415. ЗА TERRA: Имате всички шансове да заминте и трябва да се случи. Бракът ви може да бъде спасен,ако това ме питате, въпреки,че е започнала криза при вас. МОже да е като усещане за нестабилност или неприятности с мъжа ви. Изтърпете малко и всичко ще се оправи. В момента сте в критична точка. Прескочете я

 416. ЗА DimDim: Не знам какъв съвет да ви дам. Но е противопоказно всеки втори да си отваря чакрите,въпреки малоумниците,които публикуват книги. Злото е сторено,както се казва. Най-често, такива, като нея, стават лесна „плячка“ за чужди енергии. Искрено се надявам да не се е опитвала да отключва кундалини. Езотериците говорят, че може да се стигне до крайности с лош край.

 417. ЗА Пепита Г.: Вие прочетохте ли ми отговора? Къде са ви точните часове на раждане и място? Написала сте само дати

 418. ЗА asiq78: И на какъв език трябва да напиша отново,че преминахте лимита си?

 419. ЗА Ралица Пъраванова: Любовта ще дойде при вас 2014 или в краен случай-2015

 420. Нели Says:

  Здравей Кабала 🙂 Можеш ли да ми кажеш дали ще имам дете от …аз съм … Моля изтрий данните ми 🙂 Благодаря ти много че ще ми отделиш време 🙂

 421. Viktoriq Says:

  Kabala, здрвейте пише ви Viktoriq, по-горе зададох въпрос за майка ми, за съжаление , се оказахте права откриха й рак на белия дроб. Тази седмица започва лечение.
  Имам последна молба към вас, надявам се да не ставам нахална, просто за мое успокоение за следващите тежки месеци , моля ви да погледнете картата и ако е възможно да ми отговорите дали ще бъде успешно лечението.
  Благодаря предварително.

 422. ЗА Нели: Астрологията не може да каже от кого ще имате дете, освен ако не се сравнят двата хороскопа, за да се види дали съвпадат периодите ви. Час „около“ не върши работа, тъй като отговорът за време ще е грешен.Четири минути са от голямо значение.

 423. Ники Says:

  Здравей Кабала, роден съм на …. Според теб ще имам ли трудни взаимоотношения в следващите месеци и по специално пролетта на 2014. Мерси : )

 424. Здравейте,
  Бих искал да попитам а дали в бъдеще ще имаме някакви отношения, по-скоро чисто приятелски отколкото интимни (но пък човек никога не знае) или ще прекратим всякакви контакти с бившата ми приятелка. Благодаря ви.

 425. Nataliya Says:

  Здравей, Кабала! Искам да те попитам, ще забременея ли тази година, родена съм на …

 426. Анифе Юмук Says:

  Здравейте искам да ви попитам няколко въпроса.. Аз съм на 17 години , необвързана и много обичам музиката .. пея , свиря на пиано , китара и цигулка .. какво ще бъде бъдещето ми с музиката.. ще уча ли в музикално училище тоест ще постигна ли мечтата си да бъда певица .. И вторият ми въпрос : ще срещна ли своята сродна душа ..тоест ще бъда ли щастлива в любовта ? Предварително ви благодаря ! 🙂

 427. ЗА Viktoriq: Честно казано,няма да е пълно излекуването,ако това,имате предвид. МОже да се наложи оперативна намеса

 428. ЗА Ники: Независимо какви ще са взаимоотношенията ви, от пролетта на 2014 навлизате в доста труден период, в който трябва да вземта и важни решения било в личен или служебен план.

 429. ЗА DimDim: Задайте въпроса си без „или“

 430. ЗА Nataliya: Преминахте лимита за безплатните отговори

 431. ЗА Анифе Юмук: Анифе, тъй като не съм врачка-))),тук отговарям на конкретно зададен въпрос, на който може да се отговори с Да или Не. Така, както сте написала въпроса си, изисква анализ на хороскопа ви. Та, вие, даже, дата не сте ми дала. Не съм гадател

 432. Бих искал да попитам дали в бъдеще ще имаме отношения с бившата ми приятелка. Благодаря ви.

 433. Даниела Костадинова Петрова Says:

  Здравейте. Родена съм на…
  Можете ли да ми кажете нещо повече за бъдещото ми и за любовта в живота ми. Благодаря.

 434. ЗА DimDim: Не, ако имате предвид интимни отношения. Пътищата ви се разделят с тази жена

 435. Maria Taneva Says:

  Здравейте Кабала,
  Бих искала да Ви попитам за 2 неща. Първо, от повече от година сме разделени с мъжа ми. Как ще се развият нещата между нас? Ще се съберем ли да живеем заедно отново?
  И на второ място, бих искала да Ви попитам какво ще се случи с работата ми? Ще продължа ли да работя на това място или? Имам ли някакво развитие тук? Аз съм родена на ….

 436. Юлия Павлова Says:

  Здравейте ,обръщала съм се и преди към Вас ,сега отново го правя ,защото знам ,че ще ми помогнете .Казвам се …,въпросът ми е дали ще ме приемат в университета за магистърско обучение ?

 437. Донка Нягулова Николова Says:

  Е ето забременях,проблема обаче че бащата на бебето се оказа злобен и го намразих очаква се да обиртирам в близката седмица.Въпросът ми е дали ще успея да направя аборт и да пропусна да си проваля животаи какво ме очаква в настояще .Имената ми са:

 438. ще отслабна ли скоро,тъй като преди две години не разбрах как качих 5-6 кг
  родена съм … след полунощ
  ако решиш че си надвишавам лимита -не ми отговаряй

 439. ЗА Даниела Костадинова Петрова: Преминахте лимита за безплатните отговори

 440. ЗА Maria Taneva: Това, за събирането,няма да е скоро, а и аз съм ви отговорила на този въпрос. Развитие на това работно място не се очертава

 441. ЗА Юлия Павлова: Ще бъдете приета за повишаване на квалификацията

 442. ЗА Донка Нягулова Николова: Това зависи от вас. Вие решавате дали да направите аборт или не.

 443. ЗА ани: Отлабване ще има след месец

 444. ани Says:

  Много ти благодаря Дани че ми отговаряш винаги,страхотна си ,много те ценя като човек ,ако можех и аз, много бих искала да помагам като теб на хората.Да си жива и здрава много обич от мен.Дано да имам възможност да те видя някой ден .
  Ани

 445. Здравей Кабала , тази година животът ми се преобърна на 180 градуса и ми е изключително трудно да запазя спокойствие и да изляза от депресията… Ти съвсем точно позна че в личния ми живот нещата няма да се получат…ако ти е възможно да ми
  отговориш дали няма надежда поне за някакво професионално развитие? Сегашната ми работа ме натоварва много психически, опитвам се да започна друга но имам усещането че няма да се получи и там. Мечтата ми е да се реализрам като писател или сценарист. Има ли вероятност да успея? Казвам се Десислава родена съм на …
  Благодаря ти за помоща. Желая ти здраве и успехи!!!
  /Моля не публикувай името и датата/

 446. Даниела К. Says:

  Здравейте! Искам да попитам нещо за съпруга си. Той е безработен от няколко месеца. Рождената му дата е …. Въпроса ми е дали скоро ще си намери работа и дали ще се стабилизираме финансово. Моята рождена дата е …г. Ако може да ми отговорите и за в бъдеще дали ни очаква подобрение на живота ни или нещо лошо. Благодаря предварително.

 447. Антиния Георгиева Динева Says:

  Здравейте Кабала!!!Казвам се…. Бях бременна ,но преди 5 дни получих кръвотечение и изгубих бебето.ние пак опитваме ,но въпроса ми е дали и кога ще стане и ще го задържа ли този път.Какво ме чака за напред.благодаря много.

 448. Здравейте Кабала,
  Много благодаря за отговорът Ви. Казвате, ме Събирането с мъжа ми няма да е скоро. Бихте ли ми казали кога го виждате?

 449. Здравейте Кабала,
  имам едно последно питане, то е свърано с бившата ми приятелка отново. Ще суомеели да излезе от кризата в която е изпаднала и колко време ше и отнеме да се върне към нормалния си ритъм.

 450. ЗА dies: Имате данни да пишете,като потенциал, така че е добре да се насочите към това по-задълбочено,ако искате да се развивате там

 451. ЗА Даниела К.: Хайде пак да зададете въпроса си. Луната е била без курс и няма как да ви отговоря

 452. ЗА Антиния Георгиева Динева: Нали разбирате,че няма как да отговарям веднага.Не винаги имам такава възможност. Все пак, и аз работя. Нямате точен час на раждане до минута, така че, няма как да гарантирам реален отговор. „Около“ оже да означава +/- 15 минути, а от значение на 4, тъй като се променят градусите

 453. Антиния Георгиева Динева Says:

  Здравейте отново .Много се извинявам Кабала,казвам се …г получих кръвотечение и загубих бебето си ,сега пак правим опити но ми е много притеснено да не се случи отново същия кошмар.може ли да ми кажеш имали надежда пак да забременея пак ,но този път всичко да е нормално.нещо за в бъдеще ако може да ми кажеш.много ти благодаря!!

 454. Даниела К. Says:

  Здравейте отново! Съпругът ми е безработен и е комарджия. Въпросът ми е дали ще си намери работа скоро и дали ще спре с хазарта. Искам да знам дали имаме бъдеще заедно или не. Неговата рождена дата е …г.
  Благодаря.

 455. Добър вечер ,КАБАЛА. Убедена съм,че като професионалист прилагате хорарна астрология.Не зная с точност часа на съпруга ми,затова предполагам тя да е удачна за моя въпрос.А тои е – ще настъпи ли отново хармония и спокойствие в семейните,лични отношения.За ваша информация-имам дълъг брак,минал през доста изпитания и компромиси,но за сега запазен и успешен.Родена съм ….БЛАГОДАРЯ ВИ.

 456. Здравейте отново.Преди време зададох въпрос и ми отговорихте сега може би нямам право на въпрос но предния път ми казахте че ще се подобрят отношенията между мен и приятелката ми и така стана но отново нещо не се получава.Бих искал да попитам дали ще се съберем и дали има бъдеще за нас или е загубена кауза.Много държа на това момиче ,а има моменти когато просто не знам какво да правя….Благодаря предварително ако трябва пак ще напиша данните ни.Желая Ви лек и спокоен ден 🙂

 457. Miglena Says:

  Здравейте мила Кабала, много се радвам, че открих този ваш сайт! Ще ви бъда безкрайно балгодарна, ако може да бъад поне малко осветлена по два въпроса, които напоследък много ме вълнуват. Единия е: ще имам ли серизоан връзка с мъж в скоро бъдеще? Разведена съм и от доста време съм нямала контакт с мъж. Просто искам да знам, дали има смисъл човек да се надява.Ако няма да имам, пак е ок…но поне да знам. Втория въпрос е около финансите; Как стоят нещата там…ще има ли някакво подобрение в тази сфера …или..?

  Родена съм на ..минути.
  Искрено ви благодаря предварително за отделеното време.

 458. Miglena Says:

  Здравейте мила Кабала, много се радвам, че открих този ваш сайт! Ще ви бъда безкрайно балгодарна, ако може да бъад поне малко осветлена по два въпроса, които напоследък много ме вълнуват. Единия е: ще имам ли серизоан връзка с мъж в скоро бъдеще? Разведена съм и от доста време съм нямала контакт с мъж. Просто искам да знам, дали има смисъл човек да се надява.Ако няма да имам, пак е ок…но поне да знам. Втория въпрос е около финансите; Как стоят нещата там…ще има ли някакво подобрение в тази сфера …или..?

  Родена съм на ….. Моля не публикувайте данните ми на раждане…
  Искрено ви благодаря предварително за отделеното време.

 459. Ерма Says:

  Здравейте.Казвам се … искам да попитам дали ще намеря скоро подходящ човек за семейство.Родена съм на …И още нещо ако може,до 1,2 месеца ще замина ли отново за чужбина.Много благодаря

 460. Илияна Says:

  Здравей Кабала! Ще оправя ли финансовите си проблеми скоро? …. Благодаря!

 461. ЗА mariataneva: След година

 462. ЗА DimDim: Е,няма да излезе напълно, тъй като и предстои още една криза. Колко време ще отнеме зависи от нея и от нейното желание да се справи

 463. ЗА Антиния Георгиева Динева: Аз не съм убедена, че това е точният ви час на раждане, да ви кажа. По принцип, не ви е проблем да забременеете, но е добре да изчакате. Просто, трябва да се следите,защото с този час, аз не виждам да ви е дадено това да се случи. Излиза,че е било случайност, която е можело да бъде избегната

 464. ЗА Даниела К.: Съпругът ви след 2 месеца трябва да си намери работа и от тогава си навлиза в период на възможности в тази насока. Хазартът ще е спрян временно. Като гледам ,ще си го тръпите този мъж

 465. Диана Says:

  Здравейте Кабала, казвам си … и бих искала да ви попитам скоро дали ще срещна истинската любов, ще имам ли в близкото бъдеще отношения с човек който ще ме обича, уважа и цени истински до край?

 466. Kaldorei Says:

  Здравей, Кабала!

  Искам да подам молба за напускане, можеш ли да ми кажеш кога в близките няколко седмици е подходящо и вижда ли се нова такава в следващите месеци. Благодаря!…

 467. добринка Says:

  здравейте искам да ви попитам какво мога да очаквам в личен план ще се омъжа ли ще имам ли деца … много ви благодаря предварително

 468. ЗА LUNA: Навлязла сте в период на някои изпитания в личен план, а преди желаната хармония, ще имате още една криза през декември

 469. ЗА tsvetelin04: Вашата връзка ще е на приливи и отливи.Ще се съберете, но има опасност, пак да се разделите. Тези отношения ще са, по-скоро,основани на прекалено големите компромиси, отколкото на голямата и изпепеляваща любов, както се казва

 470. и тя ще бъде ли преодоляна…..

 471. ЗА Miglena: Не сте написала къде сте родна и в момента къде сте,защото излиза,че сте в чужбина, а това е от значение

 472. ЗА Ерма: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 473. ЗА Илияна: Е, няма да е веднага, но от средата на август ще започнете бавно да излизате от трудностите. От рождения ви ден, као личната година, ще имате всички възможности да уредите финансовите си проблеми

 474. Ерма Says:

  Здравейте отново.Казвам се …..Ще намеря ли скоро подходящ човек за семейство.И ако може още един въпрос ще замина ли до 1,2 месеца отново за чужбина.Благодаря Ви

 475. Георги Николов Says:

  Здравей kabala . Много съм отчаян , не знам какво да правя вече . Изкарах готварски курс и там се справях много добре почти идеално , но започнах работа след няколко месеца , и изобщо не ме харесаха … А преди да започна работа изведнъж нещата се объркаха много , все едно нещо лошо ме е застигнало . Почнаха кавги и изгубих желание за всичко … не мога нищо да свърша , а почти всичко знаех за професията и нищо не ме затрудняваше . Аз се притеснявам и заеквам , за това не знам към , кого да се обърна за помощ . Моля ви кажете ми дали нещата ще се оправят .

 476. Илияна Says:

  Много ти благодаря за отделеното внимание . Желая ти много здраве и успехи.

 477. Здравейте,казвам се ….В момента съм бременна интересува ме до септември докато родя,ще успеем ли с мъжа ми … да си намерим друга по голяма квартира и да се преместим.От няколко месеца вече търсим,но безуспешно.Намираме се в ….Благодаря ви

 478. Здравейте, Кабала! Чувствам сякаш съм в дупка от която не мога да изляза вече доста време. Сякаш си стоя на едно място и нямам никакво развитие. Чувствам се страшно отчаяна. Вече близо година и половина си търся работа и не намирам. Въпросите ми са: 1) Кога се очаква да започна работа? 2) И ще успея ли скоро да изляза от това състояние на депресия и отчаяние, в което съм изпаднала? (Казвам се …. Моля данните ми да не се публикуват). Благодаря Ви, предварително! Всичко най-добро Ви желая! Да сте жива и здрава!

 479. Здравейте, Даниела!Не ви пиша за първи път и ако не желаете да ми отговорите ще ви разбера.Ако все пак проявите разбиране,моля да не го публикувате.
  Казвам се …
  От 25 години съм омъжена и през този период не съм преживяла хубав момент,или поне не си спомням такъв.Помня само скандали,пиянски запои и физическа саморазправа.Работя за съпруга ми и никога не съм разполагала с лични средства.В момента работа почти няма и той е на път да банкрутра.Има кредити за стотици хиляди левове към банки ,а наскоро ми се обадиха и негови близки от които също е вземал пари,без дори да ме уведоми.Това не ме учудва защото през целия ни брак,той взема решения сам без да се съветва с мен и ме поставя пред свършени факти.Животът ми е пълен ад,живея в постоянен стрес от неговите кредитори.Депресирана съм и от години почти не излизам от къщи.Излизанията ми за година са не повече от 20,през останалото време стоя затворена между четири стени и окайвам жалкото си съществуване.Нямам никакви средства и разчитам на неговото благоволение.Връзката ми с този човек ме направи слаба,безволева и отчаяна.много пъти съм искала да го напусна,но той все е успявал да ме изманипулира,че без него ще умра от глад,защото съм неспособна да се справя и аз се предавам и този цикъл се повтаря отново и отново.Но вече не издържам!Полудявам като чуя да звъни телефона,очаквам някой да нахлуе и да си иска кредита,изчерпана съм и единственото нещо ,което желая от цялото си сърце е да умра!Нещата,които ви пиша,дават само бегла представа за ада,в който се пържа ежедневно.Силите ми са изчерпани.Нямам воля и желание за нищо,искам само да спра да живея,за да не ме боли.Не зная какво да ви попитам, в главата ми е пълен хаос,знам само,че не ме чака нищо хубаво.Дали ще си намеря работа? Дали ще успея да се издържам сама? Какво ли са ми приготвили звездите?
  Благодаря,че ме прочетохте! Желая ви щастие! Бъдете здрава!

 480. Рожденната дата на дъщеря ми е … кога ще срещне своя човек в живота си

 481. Веста Иванова Says:

  здравей, Кабала. Казвам се … Моя втори съпруг …. Напусна ме заради друга – казва се …. Само това знам. За момента е с нея, но и се вижда рядко, набързо и с мен. Казва ако това ме устройва, да продължавам, ако не – да се разведем. Ще скъса ли той скоро с нея, или ще продължава и с двете?. Виждаш ли ме с друго семейство в бъдещето? Благодаря

 482. ЗА Miglena: Връзка ще имате тази година,до рождения си ден, а и не виждам проблем при вас там,освен,че сте прекалено емоционална и с големи очаквания. Във финансов са ви дадени големи колебания, по принцип. Тази година ще имате подкрепа, като може да става дума за заем, освен,ако нямате и бизнес.Тогава може да разчитате на съдружие. Ще има забавяния и трудности в материалната сфера

 483. ЗА Диана:До две години ще намерите половинката си.Не прехвърляйте големите си очаквания върху мъжа до вас. Няма идеални хора.

 484. ЗА Kaldorei: В близките три месеца, няма д имате нова работа

 485. ЗА добринка: Вие, до 29 години е трябвало да се омъжите. Не знам защо сте пропуснали тази възможност. Нещата, които питате, трябва да се видят в хороскопа ви, така че ми трябва дата, точен час на раждане и къде сте родена

 486. ЗА LUNA: да се надяваме

 487. ЗА Георги Николов: Тук отговарям на точно зададени и конкретни въпроси. Не сте ми написал и датата си на раждане. Така че,помислете хубаво и задайте конкретен въпрос

 488. добринка Says:

  родена съм на … и ако не е много нахално може ли да ви потърся по телефона

 489. Благодаря, за усилията,въпреки,че формата на отговора -“да се надяваме“ , малко ме озадачи . не ми звучи много астрологически,Всичко добро

 490. Здравейте, роден съм на …. Имам големи финансови проблеми, можете ли да ми кажете кога ще се разрешат?

 491. донка петрова Says:

  Здравейте, казвам се …, родена съм на ..,03,2013г. в …часа в пловдив, усещам много силно влияние на енергия! Чия е и за добро ли е? Предварително ви благодаря.

 492. Маргаритка Веселинова Says:

  Здравейте Кабала ! Преди година бях Ви задала въпрос, който касаеше моя син . Отначало се отчаях малко от отговора,но после се оказа ,че всичко е за добро и стана точно така ,както Вие казахте! БЛАГОДАРЯ ВИ ,ЧЕ ВИ ИМА ! Ако не Ви затруднявам,бих искала да ми отговорите на един въпрос. В момента спешно се нуждая от работа. Ще намеря ли скоро ?-казвам се Маргаритка ….Благодаря ,предварително за отделеното време !

 493. Здравейте Кабала. Искам да попитам колко време след задаване на конкретен въпрос отговорът му е валиден? Питам това, понеже през 2012 година (и по-точно на 20.01) съм задала въпрос относно връзката ми с един човек(въпросът ми беше дали ще създам семейство с него). На същата дата сте ми отговорили, че ще създам семейство с него и че връзката ни има бъдеще. През 2013 година отново зададох подобен въпрос, на който отговорихте отрицателно – т.е. че няма да продължа връзката си с него и ще се разделим. Считах, че когато един въпрос е зададен конкретно и занапред в бъдещето ще получа отговор, който също ще дава такава информация, а не само за няколко месеца напред примерно, ако ме разбирате какво искам да кажа. Как е възможно да ми кажете първо, че ще създам семейство с него, а няколко месеца след това, това се оказва неистина. По-добре, когато давате на хората отговори, пояснявайте предварително, че не е 100 % задължително вашия отговор да е така както го казвате.
  Казвам го с най-добри чувства! Просто съм разстроена, че имах мечти и надежда, които малко или много бяха подхранени и от вашия отговор, а сега всичко се разпадна.

 494. ЗА Radi: Нямам намерение да се обяснявам, а и не можах да намеря въпроса ви, тъй като използвате друго име. Само ще цитирам автори, всепризнати в световен мащаб и никой не ви е казал,че е за няколко месеца. ДЖОН ФРОУЛИ :”Един и същи въпрос НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДАВА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЪТ.…Кверентът задава един и същи, по нашето мнение, въпрос при различните стадии на ситуацията…” Морис Маккен “…Може да бъде зададен само веднъж, освен,ако условията не се изменят тотално

 495. ЗА Маргаритка Веселинова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 496. veselina0817 Says:

  Здравейте Кабала! Поздравления за блога ви! Прочетох някои от коментарите и бих искала също да публикувам запитване. Казвам се … Заедно сме от 4 години и половина, обичаме се много, но всичи обстоятелства околко нас ни разделят. Ще можете ли да ни кажете какво ни предстои и как ще се развият нещата между нас в бъдеще.
  (Ако е възможно, моля да не публикувате поочните имена и рожденни данни).

 497. Маргаритка Веселинова Says:

  Здравейте ,Кабала !Предстои ми да взема важно решение ,и бих желала, ако може, да ми помогнете !При мен нещата са доста сложни!В момента работя във фирма за почистване и грижа за възрастни хора . Проблемът е ,че няма заявки и нямам доходи. Налага се спешно да си търся работа ,за да мога да се издържам . Страхувам се само да не би да сгреша ,като напусна тази фирма. Въпросът ми към Вас е – Трябва ли да напусна тази фирма , и да си търся друга работа ,или да изчакам докато започне да развива дейност ?И имам ли шанс да намеря нова работа ? Благодаря ,предварително за отговора ,бъдете жива и здрава ! …/

 498. Penka Ivanova Says:

  Родена съм на …г имам връзка с мъж роден на ….г. Как ще се развие връзката занапред

 499. Преди около година ви писах, изчаках както ме посъветвахте и отново се събрахме с приятелят ми, но нещата не са същите. Бих искала да попитам дали това ще е човекът, който ще е до мен занапред, като семейство? Изключително съм ви благодарна!! Казвам се …

 500. Здравейте Кабала
  Казвам се …/не публикувайте данните/
  Искам да знам дали имам бъдеще с този мъж. Ще имам ли брак с него. И как го виждате като човек,защото има моменти в които не го разбирам.
  Благодаря ви много.Хубав ден ви желая.

 501. ЗА Ерма: Подходящият мъж ще го срещнете до годин и половина- две. Ще заминете за чужбина, а 2014-2015 може да остнете и по-дълго там

 502. ЗА Suzi: Не се притеснявайте, ще си намерите, дори и да е малко след раждането. Искрено ви желая успех и щастие с новия живот

 503. ЗА ABC: Работа ще си намерите след месец, но не съм убедена, че ще е постоянна или ще имате проблеми там, поне в началото. Развитие по този въпрос, като нещо постоянно, ще е след 3 месеца. Що се касае до депресията-няма да е скоро, че сте се задълбала много около въпросите за саможертвата, какво сте получила…много философски.Но пък имате шансове, ако се насочите към езотериката, за да я преодолеете

 504. Здравейте : )
  Преди време имах връзка..сега сме разделени..искам да попитам дали ще се съберем отново..?(данните ми ако може да не се публикуват)
  Казвам се …
  Той се казва …

 505. ЗА Mar: Честно ви казвам, не зна какво сте правила до сега, но в хороскопа си иате всички данни за достигане на много високо положение, използвайки уменията си за комуникация, както и да пътувате. Вярно, че няма да ви е лесно, но сте можела да развиете и собствен бизнес.Така че, всичко това е дадено,остава само да се възползвате от него. Аз смятам,че тази година ще се влюбите и това ще промени живота ви.

 506. ЗА Mary: Тя може да го срещне и тази година, като гледам числата, но за сериозна връзка- след около 2-3 години

 507. ЗА Веста Иванова: Аз съм ви отговорила на този въпрос доста отдавна

 508. Веста Иванова Says:

  Да, наистина сте ми отговорили преди време, но тогава ми написахте, че искате точен час на раждане и място, за да дадете по-точна прогноза. Сега часа го знам и ви написах. Затова си позволявам отново да задам въпроса: Наистина ли ща се разведем и кога ще срещна новата си любов? Ще бъде ли човека материално обезпечен? Благодаря

 509. Моника Ирманова Says:

  Здравейте! Казвам се …. Към настоящия момент съм бременна в края на 7 месец. С татко имаме спор, как трябва да се казва детето.Той иска да е кръстено на починалия му баща. Аз съм против, тъй като има поверие да не се кръщава първо дете на починал. Моля за съвет отностно този въпрос. Искам да попитам и в бъдеще вижда ли се промяна на жилището. В момента живеем със свекърва и неговия брат, като съответно има постоянно напрежение съпътстващо липсата на спокойствие. Благодаря, предварително.

 510. ЗА Моника Ирманова: Има причина да съществуват тези поверия. В никакъв случай не кръщавайте дететос името на починал, тъй като се нарича на този човек и поема неговата карма. Ако толкова иска мъжът ви, поне променете някоя буква от името или използвайте първата буква. Да, ще смените жилище след три месеца и малко отгоре ( две седмици), значи, след близо 4 месеца. Искрено ви желая успех и леко раждане

 511. ЗА добринка: Преминахте лимита за безплатни отговори. По телефона не давам консултации,ако за това ще ме търсите.

 512. ЗА Mitev:По принцип, хороскопа ви не е толкова лош за финансовото ви състояние. Проблем ще са финансовите рискове, които ще поемате. Тази ви лична година,т.е. ор рождения ви ден до другия, ще ви даде възможност за стабилизиране и да уредите някои свои задължения

 513. ЗА донка петрова: Няма как да ви отговоря на този въпрос Аз не съм екстрасенс

 514. ЗА veselina0817: Бях ви помолила да зададете конкретен въпрос, на който да се отговори с да или с не. Иначе, така написано, като какво ви предстои, изисква подробен анализ и на двата хороскопа, както и на синастрията ви

 515. ЗА Маргаритка Веселинова: Ще успеете да си намерите работа, но имайте предвид, че няма да сте доволна и от нея. Ще имате големи надежди, но ще останете само с тях, така че, изчакайте, поне два месеца, преди да вземете окончателно решение

 516. ЗА Penka Ivanova: Връзката е добра, но след месец и половина-два ще имате криза и ако я преодолеете, всичко ще бъде наред

 517. ЗА Дес: Е,то няма как нещата да са същите.Имайте предвид, че до края на септември и началото на октомври ще сте в много тежка емоционална криза, с усещане ,че губите почва под краката си.Точно за брак, не ви виждам с този човек.

 518. ЗА cleopatra: Рано е да се говори за брак при вас, но не е този човекът. Той е променлив и често не знае какво иска.Понякога е импусивен и избухлив, а понякога не може да вземе сам решение.

 519. Здравейте Кабала, благодаря за бързият отговор. Бихте ли ми казали дали изготвяте пълни хороскопи, кога е добре да се направи и как да си заплатя услугата, разбира се. Благодаря Ви! Дес

 520. Антиния Георгиева Динева Says:

  Здравей Кабала, казвам се А….Имах проблеми с яйчниците и не можех да задържам плода,този месец се постарахме за бебе ,ще се получили?много ви благодаря предварително

 521. desislava georgieva Says:

  Здравейте,
  бихте ли ми казали имам ли шанс за сериозно обвързване с цел брак с мъж роден на … казва се …? Аз съм родена на …

 522. Здрабеите! Казвам се ….Искам да знам ще имаме ли дете и кога? Аз имам ли здравословен проблем на които да обарна внимание?Благодаря?

 523. ЗА Дес: Изготвям всякакви хороскопи. Заплащането е по банков път. В какъв смисъл кога е най-добре,че не разбрах? Това не е ритуал,който изисква определен ден и час.

 524. ЗА Irena: На този свят няма безплатен обяд, нали знаете? А, вие, сте доста нахална, след като, вече,съм ви казала, че сте преминала лимита си на безплатните отговори. Имам,много добра, визуална памет, така че, помня дати и имена. Ще си платите и ще ви отговоря подробно. Можете да се обърнее и към някой друг колега.

 525. Здравейте Кабала, питах кога е добре да се направи, защото виждам някои коментари, че времето не е било подходящо за отговор и затова. Благодаря

 526. Жулиета Гюрова Says:

  Здравей Кабала,
  първо преди да задам въпроса си бих искала да разбера имам ли право още на безплатна консултация, ако не моля те да ми кажеш как бих могла и колко да заплатя.
  А сега въпроса: Преди година се разделих със съпруга си, нямаме развод още но така и не се върна у дома. От известно време се появи мъж с който имаме по-задълбочени отношения от 4 месеца. Искам да зная, тъй като доста трудно преживях раздялата си и сега живея в постоянен страх и недоверие, дали този човек има наистина чувства и какво мога да очаквам в бъдеще от него.Смисъл мисли ли за някви по-сериозни отношения с мен,мога ли да му вярвам.
  Казва се …
  Предварително ти благодаря и ме извини ако съм прескочила границата, но ти ще ми кажеш ако е така.
  Хубав и слънчев ден от мен 🙂

 527. I koga ste mi kazali che sam preminala limita si sled kato sam vi pisala predi edna godina.Napravo si kajete tarifata I po poleka s obidite.Vse pak sme hora posestavast vashia sait.

 528. ЗА Мария Не виждам да се съберете. След около 2 месеца и половина ще има опит за събиране и оправяне на отношенията, но ще е временно

 529. Здравейте ,Кабала! Имам още един въпрос ,ако може.Имам връзка с мъж с рожденна дата …г. Какви са шансовете ни за съвместен живот.Благодаря!

 530. ЗА Веста Иванова: Ахааа, не съм допрочела,че не сте знаела час. Хайде пак да ми напишете данните си ,вече с часа и ще ви кажа, а и напишете къде сте родена

 531. ЗА Антиния Георгиева Динева: Аз съм ви отговорила.Спрете да се притеснявате,че и мен изнервяте,а и изнервяте себе си, най-вече, а това ще ви се отрази.НЕ ВИ Е ПРОБЛЕМ да забременеете и да имате бебе. В блзиките 2 години хороскопът ви дава възможности.Както се казва- не сте решила, не сте хванала. Пак ви казва да изчакате, ама вие не ме слушате.Не знам какви са ви били проблемите, имате заложен аборт, но имайте предвид, че това е от минали животи и за това ви казах, че е можело да бъде избегнато. Може да не сте искала деца в предишна инкарнация или да сте ги махала непрекъснато. Сега е с много по-малка сила и за това го преживявате. Пак ви казвам, спрете да се притеснявате и ми се обадете, когато, вече, всичко е наред и да чакам бебето с вас да се роди.

 532. ЗА desislava georgieva: За сериозно обвръзване, да, имате шанс с този мъж. Не съм убедена, обаче, за официалния подпис. Може да е насемейни начала, поне в началото

 533. desislava georgieva Says:

  Благодаря за отговора и времето които отделихте за мен!

 534. sylvia_georgieva Says:

  Здравейте, родена съм на … и искам да знам дали скоро ще срещна някой? Не искам вече да съм сама..:(

 535. Здравейте,пиша ви отново.Бихте ли ми казали дали скоро ще живея в друг дом.Нямам приятел,но ми идват в повече събитията които се случват в нас.Станах свидетел на домашно насилие на брат ми … ,а имат бебе …и се тревожа за него и за майка му ….Какво разчитате по моята рождена дата в близко бъдеще ще се радвам да ми споделите.Родена съм на … .Запознах се с един младеж , който е роден на … да му дам ли шанс,дали ще бъде той човека или ще се появи друг.Благодаря ви предварително.

 536. a kak moga da polu4a konsiltaciq s vas

 537. Йорданка Сотирова Says:

  Здравейте казвам се … , обичах мъж,който ме остави,трудно преживях раздялата,сега,сега той отново се появява в живота ми,казва се …. Искам да знам дали отношенията ни ще се подновят,ще ми се обади ли до …

 538. Веста Иванова Says:

  Казвам се … Мъжа ми още ли е с нея? Наистина ли ща се разведем и кога ще срещна новата си любов? Ще бъде ли човека материално обезпечен? Благодаря

 539. Здравей Кабала скоро ми предстои изпит по кормуване , ще успея ли да се справя , защото съм притеснен . Роден съм на … Моя да не се показват личните ми данни . Благодаря .

 540. ЗА Дес: Изготвянето на хороскоп няма общо с използването на хорарната астрология, когато задавате въпрос, Това за различни видове астрология и техники, които се използват в зависимост от това какво иска и какво пита човекът срещу мен-)))

 541. ЗА Жулиета Гюрова: Ако това, е същият човек, за който сте питала през юни, аз съм ви отговорила, вече, на този въпрос

 542. ЗА Irena: Нима смятате, че всяка година има определен лимит за отговори?! Има страница за въпросите, където съм обявила и цена, и че отговарям само на два въпроса. Сама си отговорете на колко съм отговорила аз. Ще ви улесня- на девет, като сте използвала различни никове, а аз, все пак, съм си затваряла очите! А, не смятате ли, че вие обиждате, като си мислите останалите за малоумни

 543. Знам, че вече зададох твърде много въпроси, така, че ако прецените ми отговорете, ако не, просто не отбелязвайте въпроса ми. Преди време ви бях писала за развръзката от връзката с моят любим човек, казахте, че ще се разделим и така стана. Поех инициативата, защото стана твърде трудно да се живее така. После обаче започнах друга работа, но я напуснах, заради друга, която също не се получи и пак останах без, но срещнах друг човек, който ми вдъхва такава силна надежда, че любовта може да бъде и хубава затова реших да ви попитам за него и мен, и има ли бъдеще. Бяхте ми казала, че ще има друг човек до мен, но догодина, а той се появи сега…много искам да знам, дали е той..
  моите данни …

 544. Даниела имам нужда точно от вашия съвет.Казвам се … мисля разделих се с една 4 годишна връзка преди един месец казва се … г но той настоява да си подновим пак връзката.през това време се появи друг обожател казва се …г/часовете им няма как да ги знам/ не знам какво да правя ,ако трябва да избирам кой да буде и имам ли бъдище с някой от двамата Объркана съм много моля те помогни ми да взема правилното решение.не показвай данните ни.

 545. ЗА Penka Ivanova: Аз, вече съм ви отговорила, че ако преодолеете тази криза, всичко ще е наред

 546. ЗА sylvia_georgieva: До две години ще срещнете своята половинка

 547. ЗА Fatme:Ще се преместите в друг дом и си мисля, че може да в друг град. Всеки случай ще е далече от родното ви място. С този мъж не виждам да сте заедно

 548. ЗА dobrina: Ако сте далече от Варна, консултациите са по скайп

 549. ЗА Йорданка Сотирова: Би трябвало да подновите отношенията си

 550. ЗА Веста Иванова: В хороскопа ви няма даден развод, така че, ако това се случи, ще е по стечение на обстоятелствата през самата година, а и в близките 2 години не се вижда подобно нещо, но вие казахте, че сте го решила. След около две години ще имате шанс за нова връзка. Няма как да кажа колко пари ще има.Не съм врачка

 551. ЗА Георги: Скъсаха ли ви на изпита?

 552. ЗА Kaldorei: Преминахте лимита за безплатните отговори

 553. ЗА ема; Съжалявам, но и аз имам работа и семейство, така че, няма как да ви отговарям веднага. Нямате бъдеще с нито един от двамата

 554. Да скъсаха ме . Но дано го взема ….

 555. ЗА Георги: Ще го вземете.Няма страшно

 556. Благодаря ви за подкрепата .

 557. Здравейте Кабала,

  писах на електронната ви поща, тъй като имам нужда от съвет. Ще оптам да събера мислте си тук по накратко само в случай, че не сте видяли мейла ми. Aко сте го видяла, но нямате време за отговор, се извинявам.
  Относно образоването което следвам в моментa, тоест започнах неотдавна – въпросът ми е добре ли ще е да сменя специалността и университета в близката една седмица или да остана в тази, в която съм записана ? Въпросът ми е породен от упасения, че няма да се справя да отговоря на високте Изисквания за Времето което ни е дадено. Въпросът е зададен в ….
  И друг път съм се обръщала към вас и бих желала да заплатя за отделеното време и енергия, и ще чакам да ми пратите указания за процедурата. Имейлът ми е … Наистина обаче ми е много важен в момента съветът ви.

  Поздрави
  …)

 558. Здравейте.Искам да попитам тъй като изчерпах мисля лимита от въпроси как може да ми изготвите номерологичен анализ.Което ми казахте до сега така и стана.Благодаря предварително 🙂

 559. ЗА Maya Decheva: Съжалявам,че ви отговарям чак сега и се надявам,че не сте сменила специлаността си. Добре е да си останете там,където сте записала

 560. Смених специалността …май за съжаление

 561. Благодаря все пак 🙂

 562. Здравейте. На кръстопът съм, мн съм объркана. Въпросът ми е ще успея ли да завърша и да замина за чужбина да работя? Личният ми живот е пълна каша, интересува ме дали ще има промяна? Данните ми са …, нека останат скрити. Благодаря

 563. ЗА tsvetelin04: Ако имате ужда от такъв хороскоп, не е проблем да ви се изготви, като се изискват вашите данни

 564. Данните ми са …. мисля със точност не мога да кажа.Надявам се данните ми да бъдат скрити.Какви са изискванията за подробен хороскоп?Благодаря предварително.Поздрави

 565. ЗА PPPPP: Кризата ви започва да отминава. Ще завършите, но може и да го отложите за по-късен етап. Няма да имате проблеми и със заминаването ви в чужбина. Там ви влече и там е имате успех. Има и голяма възможност там да срещнете любовта си.

 566. ЗА tsvetelin04: Хороскопите са различни.Важно е да разбера какво искате да научите, за да ви кажа какво ви трябва. За нумерологичния не трябва точен час, но, когато говорим за астрология, то той е важен и трябва да е до минута. Съществуват и различи техники за т.нар. ректификация, т.е. ако знаете часови диапазон, със сигурност, до 2 часа, може да се намери точният ви час, на база на минали събития в живота ви.

 567. Здравейте и за много години със пожелания за много здраве и късмет.Това което искам да разбера е по точно във личен план кога ще се задомя,кога ще имам дете,дали човека със когото искам да бъда ще се съберем,ще започна ли работа и то сигурна скоро……..незнам това кой хороскоп е надявам се Вие да ме ориентирате.Желая Ви през новата година много щастие и сбъднати мечти и да продължавате да помагате на хората.Поздрави

 568. ЗА tsvetelin04: Това си е рожден хороскоп, но за човека до вас, ще се изисква и друго анализиране,на двата хороскопа

 569. Венета Феслийска Says:

  Здравейте и от мен, Кабала! Казвам се … година. Много неща се случиха покрай мен напоследък и бих се радвала да разбера нещо повече за настоящето и бъдещето си. Благодаря предварително!

 570. Георги Says:

  Здравейте искам да ви попитам дали скоро ще успея да си намеря постоянна работа . , Има и много хора които не ме харесват , ще мога ли да се справя с проблемите . Роден съм на … моля ви да запазите датата и годината скрити . Благодаря .

 571. dess_15 Says:

  Здравей, Кабала. Прочетох коментарите и реших и аз да питам. Със съпруга ми сме в официален развод от 2004 г. По стечение на обстоятелствата си дадохме втори шанс и живеехме на семейни начала до ……г., когато той реши да се изнесе заради наскоро възникнала (по не гови думи) странична връзка. А до преди 3 месеца настояваше за второ дете. Сега имал нужда да намери себе си и да си даде сметка иска ли си семейството или не.Имаме зад гърба си …съвместен живот и прекрасен син на .. Рождената ми дата е …. „Забежката“ е родена на … Питането ми е каква е тенденцията на числата – да се върне в семейството си , и ако е да – до колко време ще се осъзнава или всеки да поеме самостоятелен свой път. Благодаря предварително

 572. ЗА dess_15: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор.

 573. Здравей, Кабала,
  въпросът ми е тази забежка временна ли е и семейството ми ще се събере ли отново? Колко време мога да бъда толерантна и търпелива в чакането или да търся собствен път . Аз държа на семейството си, но….за това трябват двама. Благодаря предварително за отговора.

 574. ЗА Dess_15: Така, като гледам, той мисли за тази жена непрекъснато. Аз имам чувството,че вашият мъж си живее в негов измислен свят и не знае какво иска. Непрекъснато се самозалъгва за нещо. Имате шансове да се съберете,но имайте предвид,че ще се случи отново. Бихте ли ми написала датата си на раждане и час, ако може.

 575. Родена съм на …, не съм сигурна. Трябва да си го взема от СГРАОН службата. Той е роден на …

 576. ЗА Dess_15: Не ме устройва това „около“ като час. ТРябва ми с точност. Не от там,ами от кметството,където е била регистрирана майка ви, когато е била бременна. От там трябва да вземете часа.

 577. ЗА Георги: След два месеца ще си намерите работа

 578. Здравей Кабала,
  вече си знам часа на раждане – …

 579. ЗА Dess_15: Така, определено говорим за голяма криза в отношенията и разочарования.Това ще продължи и следващата година,така че, ще трябва да вземете решение,вече. Бракът няма да е същия и не изключвам раздяла.

 580. Благодаря, Кабала. Надявах се да не е толкова зле, но е важно да имам отправна точка, така че отново благодаря. 🙂

 581. Petq Ivanova Says:

  Здравейте Кабала! Преди време зададох въпрос относно вързката ми и отговора беше че всичко ще е ОК , но нещата се промениха.Приятелят ми започна паралелна връзка със стара негова приятелка. Говори ,че има нужда и от двете.Това мен не ме устройва.Въпреки това за сега подържам връзката си с цената на много нерви с надеждата ,че ще го спечеля за себе си. Как ще се развият нещата и има ли смисъл от това. Вярвам в Кабала и отговора ще е определящ. Данните ми са …. Моля данните да не се публикуват.Благодаря ви!

 582. ЗА Petq Ivanova: Казала съм,че всичко ще е ок,ако преодолеете някаква голяма криза,която е трябвало да преодолеете двамата. Няма смисъл това,което правите. Връзката ви ще се запази,ако продължавате да се съобразявате,само,с неговите желания

 583. Petq Ivanova Says:

  Много благодаря за бързият отговор! Явно нищо не може да се направи.

 584. crazy_about_you Says:

  Здравейте, казвам се (…) имам връзка с момче на име (…). Ако има значение връзката ни започна скоро на (…..знам, че съм все още много млада, но имам чувството, че го познавам от много време и е точният човек за мен. Въпросът ми е има ли бъдеще връзката и по точно той ли ще е съпругът ми 🙂 благодаря ви предварително и моля ако може да не бъдат публикувани данните ни. Приятен ден 🙂

 585. ЗА crazy_about_you: За съжаление, той няма да е вашият съпруг

 586. ЗА Венета Феслийска: Тук отговарям на конкретни въпроси, а така,както сте го написала, изисква анализ на хороскопа ви

 587. crazy_about_you Says:

  благодаря ви 🙂 ако имам право на още един въпрос бих искала да попитам тогава дали ще имам деца от него, защото знам, че той по принцип няма намерение да се жени

 588. ЗА crazy_about_you: Не мога да ви кажа дали ще имате дете точно от този човек,но ако питате дали ще имате,ще ми трябват точни данни-дата,час и място на раждане

 589. crazy_about_you Says:

  Родена съм във …

 590. ЗА crazy_about_you: Така, по-късно ще имате дете. Възможен е някакъв здравословен проблем, така че се проверявайте редовно.

 591. crazy_about_you Says:

  благодаря ви наистина много 🙂 известно ми е, че имам малък здравословен проблем, но не е сериозен…благодаря пак!

 592. Здравейте, родена съм на … Ще имам ли второ дете?

 593. ЗА Илияна: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 594. Здравейте, Името ми е … Въпросът ми е, ще имам ли второ дете?
  Благодаря Ви предварително!

 595. ЗА Илияна: При хорарната астрология, отговорът е не, но бих искала да ми дадете по-точните си данни, пак дата, но и точен час и място на раждане

 596. …; Надявам се отговора да е положителен 😦

 597. ЗА Илияна: Ако това е точният ви час на раждане, можете да имате второ дете.

 598. Благодаря Ви за прекрасния отговор!! 🙂

 599. Георги Николов Says:

  Здравейте ., бях започнал работа , но напуснах , Въпроса ми е ще се върна ли отново на същата работа ? и дали ще си намеря нова ? ……. Моля да не показвате личните ми данни . Благодаря 🙂

 600. ЗА Георги Николов: Моля, задайте въпроса си отново

 601. Георги Николов Says:

  Бях започнал работа , но напуснах , Въпроса ми е ще се върна ли отново на същата работа ? и дали ще си намеря нова ? ……. Моля да не показвате личните ми данни . Благодаря .

 602. ЗА Георги Николов: Не смятам,че ще се върнете,но дори и да го направите, то няма да се задържите дълго,тъй като ще си намерите нова работа

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s