ВАШЕТО ИМЕ И НЕГОВИТЕ БУКВИ

Когато избираме име на дете е важна не само цялата вибрация, но и броят на буквите в него. Те действат подобно на Луната в хороскопа. Показват къде човек търси сигурност и емоционална стабилност в стресови ситуации. Гласните букви, освен натрупания потенциал от минали животи и духовния стремеж, ще характеризират реакциите на всеки от нас, когато сме поставени в различни положения, когато, трябва или не, да вземем решения.

В българският език не съществуват имена с една или две букви, въпреки, че през последните години се появяват и такива, които не са характерни за нашите традиции.

Тези от вас, които имат имена, съставени от три букви, са под влияние на планетите Юпитер и Марс. Хубаво е в хороскопа те да са добре поставени. В стресови ситуации реагирате по няколко начина- или се настройвате позитивно и се обръщате с голяма вяра към Бог; или решавате да направите големи промени със себе си, като пътувате, търсите нова обстановка; или действате агресивно и с хъс. Трудно могат да ви убедят в каквото и да било, докато не получите доказателства за това. Нападате първи, за да не разберат страха ви, че могат да ви отхвърлят или сте наранени. Жените са „мъжки момичета”, а мъжете са дейни и силни. Вашите имена се характеризират с голяма активност и желание за свобода.

Четирибуквените имена са изключително стабилни, независимо, че претърпяват доста промени в живота си. Те са подвластни на Уран, символизиращ „братството” и революционните идеи, и на Меркурий- интелект, общуване и бързина на мисълта. Развитието на тези от вас, които притежават такива имена, зависи от възпитанието и от средата. Понякйога прекалявате с приказките, но поне бързо създавате контакти. В стресови ситуации, като че ли, нямате модел на поведение. Скривате емоции, напрегнати сте и се опитвате да скъсате всички окови, за да получите свобода. Може да се изолирате и четете, за да разберете причините, които са довели до сегашното ви положение. Жените са като вятъра, не можеш да ги вържеш лесно. Те си искат собсвеното пространство. Мъжете не са „безопасни”. Излъчват особен ексцентризъм и са неангажиращи.

Вие, които имате в името си пет букви, сте от тези, които без да искат нараняват хората около себе си. Интелектуалци, реагирате доста стабилно и сериозно в стресови ситуации. Променливи, вие много бързо намирате решение на всеки един въпрос. Бързо се приспособявате и имате силна Божетсвена защита. Името ви е с добра основа и лесно се запомня. Независмо, че сте оптимисти и някои хора ви считат за вятърничави, вие подхождате много логично в ситуации, които ви изправят на нокти. Под влияние сте на Юпитер и Меркурий, които показват, че през целия си живот разширявате мирогледа си и променяте характера си. Някои от вас могат да развият определен вид маниакалност.

Шестбуквените имена са под влиянието на Венера. От една страна, тя символизира любовта, а от друга- човешките пороци. Не са от най-стабилните, но пък са подходящи за хора, които търсят стабилност в личните отношения. Такива, като тях не обичат самотата и имат нужда от признание и подкрепа. Материалната стабилност е важна и намират спокойствие в хармонията и красивите вещи. При една промяна, те не вземат бързо решение, а първоначално се „парализират”, докато асимилират положението, в което се намират. Очарователни и добри любовници, нищо човешко не им е чуждо и ако бъдат изоставени се превръщат в Дон Жуаните за околните.

Тези от вас, които имат седембуквени имена, в критични ситуации са склонни да изпадат в депресия, но бързо излизат от нея, защото анализират всяко свое действие. Изпитвате трудности в младостта си, но сте пословични със своята издръжливост. Под влияние сте на Сатурн и Нептун, а те не носят късмет без ужасни усилия. Първоначалната ви реакция в труден момент е да се самоизолирате. За съжаление, животът бързо премахва романтизма ви, но пък се превръщате в реалист и човек, който стъпва здраво на земята. Винаги поемате отговорност за постъпките си, но с известна доза фатализъм. Някои от вас са с лабилна психика и е възможно да се отдадат на алкохола.

Осембуквените имена са кармични, подобно на тези с четири букви. Хората, които ги носят са под влияние на Сатурн и Уран. В стресови ситуации търсят нестандартни решения на проблемите. Свикнали са да предават форма на идеите си. Свикнали са с неочакваните събития, със свободата си и са като балансьори, търсейки равновесие между устойчивостта и неустойчивостта. В тежък момент не очаквайте да споделят какво ги мъчи. Те са си самодостатъчни. Търсят признание, чрез натрупване на финанси, за да не се стряскат в тежка минута. По-скоро приемат трудностите като нестандартно положение и революционната им природа ги кара да отхвърлят традициите. Някои от тях се превръщат в аутсайдери, в стремежа си да са оригинални.

Деветбуквените имена са „гръбнака” на всички останали. Хората, които ги носят са стабилни и достолепни. Под влияние са на Нептун и Марс. Умеят да запазват мълчание в стресови ситуации и активността им намалява. Търпеливи, тайнствени, те се раздават за приятелите. Притежават вътрешна мъдрост и за това, в критичен момент не обвиняват никого, а търсят вината в себе си. Някои от тях са склонни да стигнат до жестокост, ако решат, някой друг ги е поставил в тежко състояние. Силните им емоции не винаги остават скрити. Честолюбиви, притиснати в ъгъла, ще бъдат изкарани от равновесие. Тези хора са щедри и обичат дълго и страстно. Преживяват травмиращи събития, благодарение на които се научават да устояват на ударите на Съдбата.

Имената с десет букви носят на притежателя си чувство за риск. Не могат да стоят на едно място и сами си търсят критичните моменти. Знаят, че са силни и че могат да се справят с всичко. За това са и крайни, защото обичат да предизвикват Съдбата. Под влияние са на Слънцето и Плутон. В трудни ситуации са като Наполеон пред Аустерлиц- гледат с непроницаема маска, уверени в щастливата си звезда. Някои от тях извоюват авторитета си и после почиват на стари лаври. Всичко пречупват през призмата на дълбоките си емоции и реагират спрямо тях. Инстинктът на ловеца е тяхната втора природа. Целият им живот е редуване на малки смърти и бомбастични възраждания.

Единадесетбуквените имена не са от най-срещаните, но притежават силно интуитивно мислене. Болеснено чувствителни, в критични ситуации започват силно да се колебаят. Подобни моменти ги разконцентрирват, защото не обичат промените. Хората с такива имена много държат на личните отношения и зависят от тях. Чуждото мнение е важно и за това, в критични ситуации ще поискат съвет. Веднъж преодолели стреса, обаче, те са в състояние да погледнат проблема от всички страни и да действат широкомащабно.

Хората с дванадесет букви в името си, в критичен момент действат със смирение, което за околните изглежда като покорство. Готови са на саможертва, за да защитят тези, които обичат. Под влияние са на Слънцето и Луната. Понякога вземат грешното решение, притиснати от обстоятелствата, което променя изцяло живота им. Колебанията и емоциите и са добре прикрити зад усмивката и лъчезарното им поведение. И все па са действени и бързо могат да се мобилизират. Независимо от жертвоготовността им, те няма да се предадат, ако бъдат отхвърлени. Трудните ситуации по-скоро им дава сила и желание за активност.

27.01.2011

Даниела Тодорова- Кабала

КОПИРАНЕТО НА СТАТИЯТА ИЛИ НА ЧАСТИ ОТ НЕЯ, МОЖЕ ДА СТАНЕ С ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА АВТОРКАТА

Реклами

438 коментара to “ВАШЕТО ИМЕ И НЕГОВИТЕ БУКВИ”

 1. благодаря но по то4но ме интересува за баща ми как мога да разбера дали има накякжа магия или уроки

 2. добрина Says:

  здравеите бяха ми казали че имам кармична обремененост как мога да изчистя

 3. ЗА ДОБРИНА:Ами, вие сте тук, на земята, за да правите точно това- изчиствате. Определени обременености се отработват по различен начин, то няма на света някой, който може да ви я изчисти. Може да е свързано с промени в работа, в личен план, в дома ви…Осъзнаването на причината да се случват определени събития е крачка към отработването.

 4. Здравейте,Кабала!
  Родена съм на … на обяд,бих искала да ми кажете нещо повече в личен план ще създам ли семейство,ще имам ли мъж до себе си,вече губя надежда!Интересуваме и мъж роден на …. ,ще имам ли бъдеще с него ,ще се получи ли нещо между нас!Благодаря Ви! Бъдете здрава!

 5. добрина Says:

  ниакои казват че е до определено време други че трябва да се изчисти с билки или ниакви такива неща незнам на кое да вярвам в личниа ми живот е пълен хаос

 6. Цветан Says:

  Здравейте, Данните ми са … Кога се очаква да замина за чужбина и там да заживея.

 7. ЗА Lora: Така, като гледам ,вие може да имате и два брака, освен, ако не сте го преживяла вече. Съжителството, също го приемам за брак. Да, с този мъж ще имате връзка

 8. добрина Says:

  здравей родена съм на …може ли да ми кажите нещо в личен план какво мога да отчаквам много ще съм ви благодарна

 9. ЗА ДОБРИНА: Как, според вас ще се изчистят кармични натрупвания с билки?!!! Що за глупост са ви казали? Пратете им много здраве от мен. Смятате ли, че ако беше възможно, щеше да има хора, които живеят с проблеми? Нали, аз първа щях да се изчистя…

 10. След 4 месеца ще ви се отвори такава възможност, ама не съм сигурна дали ще заминете, защото ще ви се наложи да се съобразявате със семейство и с някакви пари, които очаквате или ще вземате. Ако не се получи в този период, защото ще изхабите доста нерви, следващата година ще имате тази възможност-12 месеца.

 11. ЗА ДОБРИНА: ТРябва ми конкретен въпрос, иначе е много трудно да ви правя хороскоп за всяка ходина и да ви казвам за личните отношения-))).

 12. добрина Says:

  в личниа ми живот е пълен хаос немога да създам една сериозна връзка дали ще имам семеиство деца

 13. Калина Says:

  Здравейте Кабала, с интерес чета статиите Ви и най- на края се престраших да попитам нещичко за себе си. Казвам се ….г. и бих искала да разбера какво ми предстой в професионален план- дали ще имам успех при кандидатстването си за магистърска степен в Париж , както и какво ми престой в личен план с човек на име…. Благодаря Ви.

 14. ЗА ДОБРИНА: Ами,дайте ми отново данните си и часа си на раждане, мястото,където сте родена, за да видя дали сте склонна да създадете семейство.

 15. добрина Says:

  родена съм на …. казвали са ми че до 29г ще се омъжа но неста така

 16. ЗА ДОБРИНА: Този, който ви го е казал, е имал прекалено бегли познания по нумерология, а пък вие сте се запънала да се жените до 29 и вече светът се срутил около вас. Вярно е, че вибрацията показва брак, но друга, която определя основните ви години сочи, че вие ще имате избор и трябва да внимавате дали ще е правилен. Най-общо казано, ако сте се омъжила до 29 години, със сигурност е щяло да се разведете. Има подобна вероятност и в хороскопа ви, но явно, вие си го отработвате по друг начин. До 36 години отново сте в период за създаване на семейство, така че не виждам какъв ви е проблемът. До 2 години ще имате брак и тогава, вероятността е най-голяма-))). И избийте от главата си тези комплекси, че не получавате достатъчно любов, че никой не ви разбира, че така само се самонавивате и, както казвам аз, вие правите автомагия. Вибрациите ви са много, много ниски и това става още по-голям проблем. Брак ще имате. За къде сте се разбързала?! Да не говорим, че вечно се колебаете, когато стане дума за връзките си, а отделно и подсъзнателно сте човек, който трябва да усеща свободата.

 17. Здравейте,Кабала!Родена съм на …..Питах Ви дали ще имам връзка с мъж роден на …г.,Вие ми отговорихте „да ще имате връзка с този мъж „,искам да ви питам по конкректно кога ще стане това, разбрах ,че той има връзка с друга жена в момента,ще се разделят ли те двамата,той ли е мъжът на живота ми,мен ли ще избере?Отчаяна съм,защото наистина изпитвам чувства към него,не мога да разбера дали той изпитва същото към мен !Благодаря Ви от сърце!Бъдете здрава!

 18. добрина Says:

  много ви благодаря а за какви вибрации става въпрос

 19. Здравейте,
  Казвам се…. Интересува ме кога ще срещна мъжа за мен и ще имам ли семейство и деца. Благодаря!

 20. ЗА КАЛИНА: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново, защото се получава така, че или ще промените сама решението си или нещо друго ще се случи така, че това кандидатстване няма да ви е приоритет в момента, но понеже сте задала въпроса си по пълнолуние, бих искала да погледна още веднъж.

 21. ЗА Lora: Специално за връзка е след 4 месеца. Дали е мъжът на живота ви е относително понятие, защото, ако на вас ви е писано да сте с този мъж, но с цел, за да се разведете, например, то той ще е точния мъж за вас. Разбирам какво имате предвид, но Съдбата, много често ни подготвя нещо друго. Този мъж и връзката му с тази жена е по-скоро скрита. Не знам защо. Все е дно е пазена в тайна. Не знам, или е по-голяма от него доста или е жена с авторитет и с възможности. Не се отчайвайте. Прекалено сте романтична, въпреки, че няма да го покажете изведнъж и прекалено много положителни качества влагате в партньорите си. Идеализирате ги. Ако знаете часа си на раждане, напишете ми отново датата си, но и къде сте родена.

 22. ЗА ДОБРИНА: Става дума за вибрациите на числата, които присъстват в датата ви на раждане.

 23. Калина Says:

  Здравейте Кабала, давам отново името си и годината на раждане…,интересувам се дали ще успея да нправя магистратурата си в Париж следващата година и дали ще имам връзка с човек на име … роден на …, тъй като в момента сякаш нещо пречи на отношенията ни да се развият, а чувствата са много силни. Благодаря Ви!

 24. ЗА ROSE: Знаете ли, вие сте си самодостатъчна, като цяло, но пък и сте в период, в който можете да създадете семейство. До четири години и това е най-късно, вие трябва да сключите брак.

 25. ЗА КАЛИНА: Отговорът е същият- или вие ще се откажете или ситуацията ще се промени така, че няма да е необходимо да го правите. Не виждам връзка с този мъж. Исках да видя дали в хороскопа ви има заложено развитие в чужбина, но вие сте ми дала само една дата, а на мен ми трябваше и часът.

 26. ЗА Lora: Да, потвърждава се това, което казах, че при вас има голяма вероятност за развод или да имате продължителна връзка по време на брака си. Я,ми припомнете какво трябваше да търся в хороскопа ви-)))

 27. Казвате, че съм в период, в който мога да създам семейство /но не е сигурно/ и че ако до 4 години не сключа брак, ще съм обречена на самота, така ли да го разбирам? Не мисля, че съм си самодостатъчна, и аз като всеки нормален човек имам нужда от споделена любов. Вярно е, че съм идеалист и трудно се влюбвам, както и че предпочитам да съм сама, пред това да започна връзка с някой, който не ми е на сърце. Но наистина копнея да изживея истинската споделена любов, да създам семейство и да имам деца. Това ме интересува най-вече – дали ще срещна половинката си, с когото да създам семейство и деца. …

 28. ЗА Rose: За да уточня точна година с подробности ще трябва да правя хороскоп. Не съм казала, че не е сигурно. Това е потенциал,а вие сте тази,която ще го реализира. Виждала съм хора, които цял живот са имали шансове за брак, а после са се оплаквали,че не са си намерили половинката…За това, идеята ми е, че вие, спокойно можете да се омъжите и да намерите половината си точно в тези 4 години. Сега, ще съм откровена с вас. Вие си мислите, че сте голям романтик…замислете се, по-скоро търсите ,наистина хармонията в отношенията,но пък и трудно вземате решения.Вечно се колебаете-тзо ли е,онзи лие. Всичко е скрито при вас. Емоции, начин на мислене,много са малко хората, които допускате, аи те трудно ви разбират. Критична сте и взискателна. Всичко е концентрирано около вас. Нямате хъс да се борите, много често не намирате изход от житейските ситуации. От хороскопа ви не виждам онзи наивинитет, който бих нарекла романтизъм.

 29. Калина Says:

  Здравейте Кабала, отново Ви пише … Бихте ли ми казали дали има тенденция да живея и да се развивам професионално в чужбина,тъй като в момента се намирам в ситуация в която трябва да взема решение на къде да продължа след дипломирането си. Както и дали ще намеря мъжа за мен и ще създам ли семейство, тъй като до сега всичките ми връзки са крайно несполучливи. Така се случва до сега, че не мога да немаря подходящия човек , а имам непреодолимото усещане, че той съществува и това вероятно се отразява негативно на всяка връзка която започна, защото подхождам винаги с много големи очаквания, но и отаденост, след което разочарованията са голми. Моля ви за малко повече разяснения. Най- искренно Ви благодаря.

 30. ЗА КАЛИНА: По-скоро да работите с хора от чужбина или работата да е свързана по някакъв начин там. И пак имате промяна в професионалната ориентация. Трябва да направите избор- или връзките или кариерата. При вас, няма как да вървят заедно. Етро,къде ви е проблемът-големите очаквания. Ще имате брак и е твърде възможно да е чужденец или пак да е свързан с чужбината-)))

 31. Здравейте,отново Кабала!Пиша ви отново родена съм на….вие ми отговорихте,че ще имам връзка след четири месеца с него,той има връзка с друга жена доколкото знам отдавна,интересува ме дали ще прекъсне връзката си,мен ли ще избере и защо,не мога да разбера отношението му към мен,изобщо той ли е човека с който ще създам семейство, ще създам ли семейство някога и кога ще стане това.Вече губя надежда имам чувството,че нищо няма да се получи .Също в момента съм на нова работа,ще се справя ли ,доста е отговорна и се притеснявам от това.Благодаря Ви от сърце!

 32. ЗА Lora: Не може да се задава един и същи въпрос през няколко дни. Трябва да минат поне 3 месеца, а аз съм ви отговорила за връзка с този мъж след 4 месеца,все пак. Относно брака ви- ще имате такъв, след около 2 години. Даже може първо да се появи бебе и след това брака. Няма как да знам дали ще е точно с този мъж. Ще се справите с тази работа, ъвпреки,че ще имате и голямо напрежение.

 33. Гергина Цачева Илиева Says:

  Зравеите,преди година послушах брат си и напуснах мъжът си направих някои грешки ,сега съм раздвоена понякога искам да се саберем а понякога не и незнам тои дали щте ме приеме и как ще подалжим, вапраса ми е как виждате моето бъдеще след колко време ще се сабера с мъжът си и как ще бъде за на пред ,или ще останем завинаги разделени .И детенцето ни при кои ще е по добре да остсне .моляте кабала много е важно за мен .

 34. Благоваря ви от сърце ,Кабала!Бъдете здрава!

 35. ЗА Гергина Цачева Илиева: Задайте въпроса си отнов, но след 3 април,тъй като времето няма да е подходящо до тогава и не използвайте това „или“.Няма как да ви отговоря с Да или Не

 36. Калина Says:

  Здравейте Кабала, пише Ви ………. казахте ми, че ме очаква брак с чужеднец или с някой сврзан с чужбина, интесерсуваме в какъв период от време ще ми се случи това, тъй като в момента нямам никаква надежда за връзка. Все нещо не се получава дори в момента искам да изградия врзка с човек в когото съм влюбена, на име ………… , които има друга жена и за когото ми казахте по рано, че няма да мога да имам връзка и в същото време човек с когото съм се разделила преди години ме търси отново……………, има ли смисъл да подновявам тази връзка и ще изляза ли скоро от този период на самота и несподеленост в който се намирам. Искренно ще се радвам ако можете да ми кажете нещо повече. Благодаря!

 37. Ивета Says:

  Здравейте, Кабала. Казвам се ….Искам да Ви попитам какво ме очаква в професионално отношение? Много ше се радвам ако ми отговорите. Благодаря предварително!

 38. ПЛАМЕН Says:

  здравейте мн ви е интересен блога моя въпрос е до каква възраст не е препоръчително да сключвам брак и ако единия партниор е бил с кармична забрана а другия не каква е вероятността да се разпадне брака данните ми са пламен…………

 39. ЗА ПЛАМЕН: Значи,аз не приемам думата „забрана“,защото такава няма.По-скоро е съвет. Никой не може да ви забрани да се жените-))). По принцип,препоръчителната възраст е до 28 години,че и 29.Това е свързано с движението на Сатурн. Вероятността да се разпадне връзката е почти 90%,да не кажа повече. Обикновено,като се види и хороскопа,това се потвърждава. Ако, реално ви е даден развод, вие няма да ме послушате и ще се ожените-))) и ще се разведете.

 40. ПЛАМЕН Says:

  добре, а ако човек ,който има предпоставки в хороскопа си за развод се е оженил в препоръчителната за него възраст обаче за жена, която не е в т.нар, препоръчителна възраст, но няма предпоставка за развод в хороскопа какво става 0)))

 41. Здравейте,Кабала!
  Родена съм на…. ч.на следобяд,бих искала да ми кажете нещо повече в личен план ще създам ли семейство,ще имам ли мъж до себе си,вече губя надежда!Интересуваме мъж роден на …. г.,ще имам ли бъдеще с него?Нещата между нас не вървят и се притеснявам много.Благодаря Ви!

  00 iRate This

 42. ЗА ПЛАМЕН:Няма такова нещо-))).След като със сигурност имате предпоставки за развод в хороскопа си,никога няма да ме послушате и ще сключите брак. До сега не съм срещала човек,който е много влюбен,че вече му е паднало мандалото,както казват, да ме попита дали да се жени,аз да му кажа не и той да каже „ами,добре“-))).Дори е имало случаи, в които съм се опитвала да видоизменя нещата и да изберем подходяща дата за брак. Не съм доволна от дадените даи,казвам други,ама не….и шах и мат…После съм бясна, че съм си хвърлила труда напразно, а те парите…. АААААЕдсинсвеният вариант е отработката на по-висше ниво на аспектите, но тук иде реч за хора,които дълбоко са навлязли в езотериката и спазват определените „закони“-)))

 43. ЗА КАЛИНА: Вие пък за къде сте се разбързала? На ваз ви е даден брак след 27 годишна възраст. Вие, дори и да подновите тази връзка, няма да просъществува много дълго

 44. ЗА ИВЕТА: Мисля,че точно на вас казах,че датата няма как да покаже всичко и искам конкретен въпрос.

 45. ЗА НЕДА: ВИе не сте ли имала вече връзка, която да наречем брак? Защото ви е даден развод.Да знам за втори брак ли иде реч или за първи? И в хорарната астрология този мъж,както и всеки друг се описват от един и същи дом,така че отговорът ще е еднакъв и няма да е верен.На какво да отговоря тогава.Дали изобщо ще сключите брак или конретно за този мъж?

 46. Здравей, Кабала тъкмо прочетох в блога, че името ми е предпоставка за зацикляне на някакъв етап от живота и действително е така Даже мога да кажа, че мислейки че се измъквам от един цикъл се вкарах в друг с една трудна връзка, на която скоро казах край достатъчно Та въпроса ми е как да се измъкна, как да спра да тъпча на едно място и кога евентуално предвиждаш звездичките да са на моя страна…………….

 47. ПЛАМЕН Says:

  има такова животно 0)))) аз сам женен след навършване на 29, но са ми казвали че имам предпоставки в хороскопа за развод и повече жени от 1. Жена ми обаче не е трябвало да се омъжва преди 27, а ние се зехме, когато тя беше 21 Стигали сме до такъв момент в който сме мислили за раздяла но тогава започвах нов бизнес и не беше в мой интерес да се разделяме …………час незнам Как според вас ше се развие брака ни с времето как виждате отношенията ни

 48. ЗА ПЛАМЕН: То,като гледам,опасността не е отминала и най-голяма криза в отношенията си ще имате през март-април 2017 година,освен,ако не се разделите по-рано. Вярно е,че имате даден развод,но може и да го тълкувам при вас и като връзка, която е по време на брака и то,продължителна. При нея също има възможност за развод, въпреки,че не знаете час на раждане.

 49. ЗА ПИП:Това как е невъзможно да ви го кажа. Всеки си върви сам в живота и аз не давам съвети. Нямам намерение да трупам чужда карма-))), така че искам конкретен въпрос, на който да отговоря с Да или Не. Няма как да ви правя хороскоп тук

 50. Калина Says:

  Здравейте Кабала интересувам се в професионален план какво ми предстой.Дали имам предпоставки за кариера и дали ще е по специалността ми (социология) или ще трябва да се преквалифицирам. Дали има определена област в която е препоръчително да се ориентирам (мисля за сферата на рекламата и меркетинга) и в която ще постигна успех. Кога се очаква да започна работа? ………..

 51. Здравей, Кабала!родена сам на ….
  Съпругат ми ще се върне ли при нас или има друга жена?
  Ще замина ли да живея в чужбина?

 52. Мариана Says:

  Здравейте.Родена съм на …..Интересува ме в личен план дали ще бъда някога щастлива.Все още не съм намерила подходящ мъж в живота си на този етап.Все нещо не се получава и не върви.Този който искам бяга от мен, а този който ме иска на мен не ми допада-нямам привличане. Благодаря предварително 🙂

 53. ЗА КАЛИНА: Вие искате да ви направя точен анализ на професионалното развитие в хороскопа ви. Знаете,че въпросите трябва да са такива, на които да се отговори с Да или Не. Аз вече съм ви отговорила,че ще имате промяна в професионалната ориентация.

 54. ЗА Miroslava: Не виждам да заминете в чужбина. Не виждам и мъжът ви да се върне при вас, поне в близката половин година.

 55. Бистра Says:

  Здравей,Кабала! Родена съм на …Намирам се в чужбина тук работя. За какъв период от време ще пребивавам тук? Има ли вероятност тук да срешна човека,с който да се чуствам „щастлива“? Много моля данните да не се изписват.Предварително благодаря!

 56. ЗА МАРИАНА:Щастието си го правим ние, така че е субективно понятие. На вас са дадени неочаквани влюбвания и като гледам силна връзка, която да има и „последствия“ ще имате след 2,5 години, даже три.

 57. ЗА БИСТРА: Това за „колко“ няма как да го кажа, но не виждам там да срещнете своята половинка или поне няма да е чужденец

 58. Здравейте,Кабала! Родена съм на …намирам се на кръстопът в личен и професионален план.Ще изгрее ли Звездата и за мен.Да срещна мъжът…истинският Приятел на живота и да продължим заедно? Благодаря Ви

 59. ЗА ЕЛИ: Е,няма да останете сама. Мъжът до вас ще срещнете след 3 години. Ще имате извесни проблеми в материален план, но то е защото, в момента сте в едно странно съзтояние на парализиране на ума и все още търсите себе си.

 60. десислава райкова райкова Says:

  Здравей те! Аз съм от Варна. Родена съм на ……амирам се на кръстопът в личен и професионален план.Искам да тегля кредит за жилище.Може ли да се видим. Предварително Ви благодаря!

 61. ЗА десислава райкова райкова: Да се видим,но не разбрах каква е идеята за виждането? Искате да питате нещо или търсите по-подробна информация?

 62. десислава райкова Says:

  имах желание да се видим ако имах допълнителни въпроси.Аз ви дадох данните си и попитах: имам ли шанс с човека до мен или ще срешна друг в бъдеще.Ще останала ли на работа при тази стагнация или ще трабва да търся нова работа.и искам да закупя имот с кредит какво бихте ме посъветвали /това имах пред вид с първото запитване/. Предварително Ви благодаря!

 63. десислава райкова Says:

  не ми стана ясно , защо ми изтрихте въпроса? моля ви отговоре те ми?

 64. ЗА десислава райкова: Първо,никой не ви е трил въпроса. Чакал е одобрение. Второ- изобщо не сте ме питала за връзката си :“Здравей те! Аз съм от Варна. Родена съм на ……амирам се на кръстопът в личен и професионален план.Искам да тегля кредит за жилище.Може ли да се видим. Предварително Ви благодаря!“ и трето, трябва да ми зададете въпрос без „или“,за да мога да ви отговоря с Да или Не.

 65. десислава райова Says:

  искрено съжалявам за създалото се недоразумение.идеята за виждане с вас за направа на астрологичен хороскоп и ако имам въпроси да ви попитам.искам да попитам имам ли бъдеще с човека домен или щастието ми е на друго място.

 66. ЗА десислава райова: Ще ви ошамаря най-накрая-))))…казах ли ви да зададете въпроса си без „или“-)))). Дайте пак. Да,можем да се срещнем с вас. Само кажете кога.

 67. павел динев чолаков Says:

  Здравейте.Роден съм на ….Разбрах че съм роден на специална дата на кармично наказание.Много често се чувствам самотен. Почти никога не съм имал истински приятели а за мен приятелството значи много.Има ли връзка това с рождената ми дата?Моля за помощ.Благодаря предварително.

 68. Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева Says:

  Здравейте КАБАЛА!
  Аз съм нова и страшно много се интересувам от Каббала!
  моля,кажете ми нещо за моето здраве,за любов и брак,за работа и възможности за преместване в София/продажба и покупка на жилище/
  това е за сега…предварително благодаря!!!!

 69. ЗА Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева: Вие искате направо да ви направя хороскоп. Няма как да стане за 5 минути, а и от датата не може да извлече тази ,всичката, информация. Задайте конкретен въпрос ,на който да отговоря с Да или Не. Датата ви не се вижда! Както виждате, пише, че коментарът ви чака одобрение. Според вас,как да изчезне дата,след като сте я написала? Нали трябва да я изтрия,след като я видя.

 70. Даниела Says:

  Здравейте Даниела!
  Аз се казвам ………………………………Искам да Ви попитам,ще продължи ли връзката ни и по-точно дали ще се съберем да живеем заедно.В момента и двамата сме семейни.,но аз съм взела решение да се разведа.
  Благодаря Ви предварително.

 71. ЗА павел динев чолаков: Самотата ви няма нищо общо с датата ви. Тя по-скоро е свързана с материалната страна от живота ви. Вие сам си запушвате възможностите за комуникация и за приятелствата. Освен това, вие сте и прекалено честолюбив ине общувате с кого да е. Тъпчите на едно място, в стремежа си да се доказвате.

 72. Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева Says:

  Здравейте Кобала,
  отново пиша дата ………………..
  Ще има ли брак в живота ми и кога? Ще се преместя ли да живея в София?

 73. ЗА Даниела: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Времето не е било подходящо.

 74. иван петров Says:

  искам да попитам ще имам ли още едно дете и ако да кога и какъв пол ще баде.

 75. Даниела Георгиева Says:

  Здравейте Даниела!
  Аз се казвам Даниела и съм родена на ………Имам връзка с мъж,който се казва ………Искам да Ви попитам,ще продължи ли връзката ни и по-точно дали ще се съберем да живеем заедно.В момента и двамата сме семейни.,но аз съм взела решение да се разведа.
  Благодаря Ви предварително.

 76. ЗА Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева:Брак не виждам, поне до края на годината,както и прместване. Евентуално, но не съм убедена дали ще е брак или няма да е само на семейсни начала- след 2-3 години.

 77. ЗА иван петров: Ще ви помоля този въпрос да ми го зададете след 3 май,защото времето не е подходящо за отговор.Освен датата ви на раждане,искам час и място,както и данните на майката-пълни-дата,час и място на раждане. Ако на вас ви е дадено да имате второ дете,а на майката не,няма как да се получи,освен, ако не е от друга жена

 78. ЗА Даниела Георгиева: Пропуснах да ви кажа. Въпросът е добре да зададете след 3 май.

 79. павел динев чолаков Says:

  Благодаря за информацията но все пак исках да разбера дали наистина съм роден на дата на кармично наказание и какво представлява така нареченото кармично наказание. Има ли някакъв ефект върху съдбата ми, върху факта че почти никога не съм имал истински приятели. Ще имам ли някога през живота си такива, за да се чувствам щастлив. Моля помогнете. Благадарности предварително.

 80. Даниела Says:

  Здравейте Даниела!
  Аз се казвам…………..Имам връзка с мъж,който се казва ……………г.Искам да Ви попитам,ще продължи ли връзката ни ,и по-точно дали ще се съберем да живеем заедно.В момента и двамата сме семейни.Той ще се раздели ли с жена си?Аз ще се разделя ли със съпруга си?
  Благодаря Ви предварително.

 81. ЗА павел динев чолаков:Кармичната ви обремененост е свързана с това, че в минал живот сте бил голям материалист. Отнасял сте се агресивно към всички, използвал сте хората около себе си.Вашите приятели сте ги използвал като трамплин за собствените си интереси. Сега ще си го плащате и за това,сега има толкова много противоречия у вас.

 82. павел динев чолаков Says:

  Разбирам. А вярно ли е че в предишни животи съм бил убиец. А и това кармично наказание отнася ли се конкретно за мен тъй като разбрах че не всички родени на осемнадесето число са кармично наказани.Моля помогнете като ми кажете какво ме очаква в близко бъдеще и ще си намеря ли най накрая сродна душа тъй като много често се чувствам отхвърлен и самотен.Благодаря предварително.

 83. ЗА павел динев чолаков: Това няма как да го знам,нито пък да ви отговоря с такава категоричност. Обикновено,за това има определени показатели в хороскопа ви,които одсказват агресивност. Всички ,родени на тази даа имат някаква кармичност,отделен въпрос е,че ако задълбаем в имената и в хороскопа,могат да се открият и други показатели,за да се видят причините да се родите на тази дата. Не правя анализи за близкото бъдеще за 15 минути,освен това,няма и да е безплатно. Ще ви помоля въпроса за половинката да го зададете след 2-3 дни.Времето не е подходящо в момента и да ми напишете датата си на раждане

 84. ЗА ДАНИЕЛА: Съжалявам, че ви тормозя, но се оказа,че Луната е без курс в близките дни и ще има отговор едва утре и то не сутринта или го задайте пак след няколко дни

 85. павел динев чолаков Says:

  роден съм на … и искам да разбера малко повече за така нареченото кармично наказание, отнася ли се за мен, защо понякога се чувствам самотен и отхвърлен от обществото както и ще си намеря ли някога истински приятели, защото за мое голямо нещастие до сега никога не съм ги имал. Вие казахте, че причината била в моята честолюбивост и в това че сам съм отбягвал контактите с хора, но причината не е това тъй като до сега в съзнателния си живот никога не съм се цепил от колектива, никога не съм се държал надменно, дистанцирано и прочие. Моля помогнете. Благодаря предварително.

 86. петър Says:

  здравей въпроса ми е: какви са моите кърмични уроци които трябва да науча в този живот и ще имам ли една хубава любов някога ще ти бъда много благодарен. ……………

 87. hRISTOVA Says:

  здравейте, Кабала !Моля, не цитирайте данните ми !Казвам се ……Какво ме очаква в личен план тази година ?Благодаря Ви!

 88. hRISTOVA Says:

  здравейте отново ,моля не публикувайте имената и датите ………… ще се развие ли в положителна посока връзката ми с мъж на име ………….

 89. Даниела Says:

  Здравейте Даниела!
  Аз се казвам ….я.Имам връзка с мъж,който се казва …скам да Ви попитам,ще продължи ли връзката ни ,и по-точно дали ще се съберем да живеем заедно.В момента и двамата сме семейни.Той ще се раздели ли с жена си?Аз ще се разделя ли със съпруга си? Трябва да взема решение,моля Ви помогнете ми!
  Благодаря Ви предварително.

 90. Радослав Says:

  Здравейте.
  Казвам се …. Предстои ми пътуване другата седмица . По точно на 14 и 15-ти . Да ходя ли , защото имам странно чувство.Благодаря

 91. ЗА павел динев чолаков: Аз съм ви отговорила на този въпрос. Тиова,че не се цепите от колектива,не значи,че не сте честолюбив. Нямате истински приятели,а твърдите,че причината не е във вас.

 92. ИВАН ПЕТРОВ Says:

  роден съм на ….Питането ми е ще имам ли друго дете и ако да какав пол.питането е за мен дали ми е дадено да имам поне още едно.в момента имам син.

 93. ЗА петър: Ще срещнете своята половинка,но вие имате проблем. От една страна искате любов, от друга ви е страх да я дадете. Освен това сте с променлив характер и дори имате аспект,който показва, че ще дойде момент,когато ще прекалите с връзките си или прекалено много ще избирате.

 94. ЗА hRISTOVA: Искам да ми зададете конкретен въпрос, на койт да се отговори с Да или Не. Това, че вие мислите за личните отношения, не означава, че през годината ще ви вълнуват точно те.

 95. ЗА hRISTOVA: Не знам какво разбирате под положителна посока ( за някои и раздялата е решение). Ако питате дали връзката ви има бъдеще,отговорът ми е -да.

 96. ЗА ДАНИЕЛА: Задавате ми напълно изключващи се въпроси.От една страна ме питате дали ще заживеете заедно,а от друга дали ще се разведете?! Логично-ако ще сте заедно- няма да сте със съпруга си. Да,имате шансове да заживеете с този мъж. Ако това е точният ви час на раждане…чудя се как не сте се развела до сега.

 97. ЗА РАДОСЛАВ: Не знам колко е далечно пътуването ви, но не виждам защо да не тръгнете

 98. ЗА ИВАН ПЕТРОВ: Не виждам да имате второ дете.

 99. Александър Says:

  Здравейте, казвам се ….. Може ли да ми кажете нещо за бъдещи взаимоотношения с ….

 100. Диана Николова Says:

  Здравейте! Бих искала да Ви попитам ще имам ли успех в личния живот, ще създам ли семейство и деца?Казвам се ……. /денят е бил четвъртък/. Моля личните ми данни да не бъдат публикувани. Благодаря Ви предварително!

 101. Uncle Kolyo Says:

  Здравейте,

  Четох много позитивни отзиви за вас и реших и аз да ви попитам нещо. Как и къде мога да го направя? Благодаря

 102. ЗА Uncle Kolyo: Можете да го направите тук,като личните ви данни ще бъдат изтрити

 103. Uncle Kolyo Says:

  Благодаря ви, kabala! Казвам се ……………….. последната година-две имам само проблеми – от личен характер, здравословни, в работата, в университета, финансови – общо взето никак не ми върви. Но най-важното е, че скоро идва края на учебната година и изхода от сесията не зависи само от това дали ще се подготвя. Въпроса ми е: ще си взема ли изпитите?
  Благодаря ви предварително!

 104. ЗА Uncle Kolyo: Ще си вземете изпитите и като гледам,доста труд ще положите, защото ще се затворите и изолирате. Искате по-високо положение, ама това ще стане и с повечко напъване.

 105. ЗА Диана Николова: ами,излиза,че знаете отговора на този въпрос. Ако това е точният час на раждане,разбира се. Това „около“ го приемам за нищо,т.е. не знаете точният си час на раждане. За къде сте се разбързала? Вие семейство няма да създадете до 27-28 годишна възраст. Има вероятност от аборт при вас.

 106. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Искам конкретен въпрос. Няма как да ви правя пълен разбор и на двамата. Искате да видите дали си пасвате или нещо друго?

 107. Александър Says:

  Да, това е моят въпрос. Дали си пасваме или няма смисъл да мисля за бъдеще с този човек?

 108. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Бихте ли ми написал отново датите на раждане. Аз изтривам личните данни,за да не се виждат.

 109. Александър Says:

  Аз съм на…………

 110. петър стоянов генчев Says:

  имам ли кърмични обременености и ще успея ли за напред роден сам на ….

 111. Надя Веселинова Симеонова Says:

  Здравейте, казвам се …рождената ми дата е… Моят въпрос към вас е : Ще карам ли шофьорския курс това лято и ще си купя ли кола? Моля да не се побликуват личните ми данни! Предварително ви благодаря.

 112. Даниела Says:

  преди седмица Ви писах за въпрос ,който ме вълнуваше.Благодаря Ви за отговора.не разбрах само „имам шансове да живея с Красимир“ или това наистина ще стане.В момента сме в много лоши отношения с него ,може да се каже че сме разделени.Това което ме интересува е ,ще продължи ли връзката ни с него и дали наистина ще живеем заедно.Аз съм родена на …………г.Благодаря и хубав ден!

 113. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Честно казано,вие сте доста различни. Дори и да сте заедно,непрекъснато трябва да се нагаждате. Вие държите на своята индивидуалност и там намирате стабилност и сигурност. Тя,прекалено много мисли и непрекъснато ще ви проверява, като търси под смисъл на това,което сте казал. Не виждам дори и да се получи някаква изпепеляваща страст между вас.

 114. ЗА петър стоянов генчев: Имате. Вие сам сте избрал да се родите на тази дата, за да намерите своята половинка, която сте наранил в минал живот.

 115. ЗА Надя Веселинова Симеонова: Ще карате курса и ще си купите кола,ама защо си мисля,че ще е през есента…

 116. ЗА ДАНИЕЛА: Не може да се задава един и същи въпрос през няколко дни. Отговорила съм ви тогава, че имате шансове да сте с този мъж, но преди това, ще се наложи да се случат някакви промени, за да се стигне до това

 117. Александър Says:

  Благодаря Ви за отговора, ще го взема предвид.
  Поздрави!

 118. митра петрова димитрова Says:

  ще си намеря ли партньор в живота и хубаво бъдеще родена сам на….

 119. Александър Says:

  Здравейте отново,
  Искам да Ви попитам дали имам някаква кармична обремененост и каква е тя?
  Роден съм на ….
  Благодаря Ви, предварително!

 120. ЗА митра петрова димитрова: Партньор няма да имате по смисъла, който влагате. По-скоро ще е връзка и не виждам да живеете заедно

 121. ЗА АЛЕКСАНДЪР: Вече съм ви отговорила, че специално в датата ви, обременеността ви е свързана с личните отношения и стигсне до провал.

 122. Александър Says:

  Нещо друго ми е любопитно, според термина е трябвало да се родя на…. Със секцио съм роден на датата, на която съм роден, това има ли значение за съдбата и кармата на човек и по-специално за мен?

 123. Здравейте Кабала, преди време Ви попитах дали ще направия магистратура във Франция през следващата година, но в последствие рабрах, че съм Ви дала грешен час на раждането си и нямам представа дали това не се отразило на анализа Ви. За това задавам отново същия въпрос, ще започна ли магистратура в края на септември в Париж? …………….

 124. ЗА Kalina: Не, не съм гледала вашия хороскоп, а съм работила с хорарната астрология, така че отговорът остава същия

 125. ЗА Александър: Щеще да има значение, ако сте роден на една дата,а сте записан на друга. Душата сама избира вибрациите на датата,както и името, според уроците, които трябва да усвои. Щяхте да сте с още по-тежка карма с тази дата.

 126. Александър Says:

  Благодаря Ви!
  Изключително отзивчива сте, продължавайте в този дух. Хората имат нужда от духовно напъствие (като не визирам религия)

 127. Цветан Says:

  Здравейте, датата ми е ………. Още като малък си мечтая да стана известен. Не ми се ще да работя като овчар или като обикновен човек на село. Искам нещо добро в съдбата си. Имам ли някакви шансове да се насоча към шоубизнеса, да имам певица до себе си, да стана известен. ??? Често ми хрумват такива идеи каквито в на другите главите не се мяркат.

 128. ЗА Александър: Аз, също ви благодаря за вниманието и ви желая, искрено, успех!

 129. ЗА ЦВЕТАН: Е, за това, дали ви е дадено да сте известен се изисква да ви се направи пълен хороскоп

 130. Мария Says:

  Здравейте,Кабала!
  Родена съм на…. година в …а.Интересуваме мъж роден на ….година,ще имам ли за момента нещо със него.Също бих искала да знам дали човек роден на….година има някаква сила над моя живот.

 131. ЗА Мария: Ще ви помоля да сте по-ясна. Какво значи „сила над вас“. Това е астрология, която си е тясно свързана с математиката. Какво имате предвид под „за момента нещо с него“? Задайте точен въпрос, на който да се отговори с Да или Не

 132. добрина Says:

  здравейте бяхте ми казали че имам кармична обремененост относно личния ми живот и връзките си възможно ли е да се изчисти с медитациа благодаря

 133. Мария Says:

  Здравейте!
  Исках просто да знам дали тези хора ще бъдат за напред в живота ми.

 134. ЗА ДОБРИНА: Разбира се. Всеки сам намира начин да се справи с това.Дори, по този начин бихте могла и да намерите решение за справяне с тази обремененост.

 135. ЗА МАРИЯ: Трябва да знам като какви искате да знаете, че ще присъстват- любовници, приятели, съпруг и приятел. Искам точен въпрос, за да мога да ви отговоря

 136. Борислав Says:

  Здравейте, Казвам се……………….. Бих искал да разбера ще запазим ли семейството си с ………………….

 137. добрина Says:

  ще те съм ви благодарна ако можете да ми дадете някои насоки и как мога да оправя личните си отношения

 138. ЗА БОРИСЛАВ: Да, ще запазите семейството си. Гледайте да се адаптирате един с друг. Сега е моментът.

 139. ЗА ДОБРИНА: Няма как да ви дам подобна насока. Знаете, че всичко зависи от нашия характер и начина, по който ни виждат хората. Помислите какво пречи за взаимоотношенията ви и се опитайте да го промените.

 140. Мария Says:

  Здравейте, Кабала! Казвам се Мария Желева и съм родена на ….. Интересувам се дали имам някаква кармична обремененост, и с какво съм се занимавала в предишния си живот. Благодаря Ви предварително! Приятен ден!

 141. Борислав Says:

  Благодаря ви.

 142. Григор Says:

  Здравей Кабала казвам се….р , роден сьм на…. интересувам се за себе си любов, просперитет , развитие дом,финансова стабилност, работа,успехи. Направил съм си табло на мечтите които искам да станат реалност……

 143. ЗА МАРИЯ: Имате такава, свързана с това, че много сте ламтяла за пари. Можела сте да минете и през трупове, за да трупате. Каква сте била в минал живот се определя от пълния ви хороскоп-астрологичен и нумерологичен

 144. ЗА ГРИГОР: Въпросът ви трябва да е конкретен. Така, както сте го написал, ще трябва да ви направя анализ на рождения хороскоп

 145. Камелия Says:

  Дали ще спечеля сърцето и любовта му?

 146. Мария Says:

  Благодаря Ви за отговора! А ще успея ли да преодолея кармичната си обремененост през настоящия си живот?

 147. ЗА МАРИЯ: Това за виси от вас. Знаете, че в този живот, освен да плащаме, ние трупаме и нова карма

 148. ЗА КАМЕЛИЯ; Хайде да сте по-точна и да ми зададете въпроса си отново след няколко дни. Времето не е подходящо за това

 149. Ваня Неделчева Says:

  Здравейте,
  казвам се Ваня Неделчева Георгиева, родена на …..
  интересува ме имам ли накакво кармично „проклятие“…всичко в живота ми се получава много трудно,имам здравословни проблеми, и най-вече си останах сама-не че не съм имала кандидати….ще се промени ли това??

 150. Сандра Says:

  Здравейте!
  От 4 години подържам променливи отношения с мъж, роден на…. г. ….г. в София, колкото и да го обичам мисля, че не е искрен и че трябва да продължа напред и д ане се надявам повече. Правилно ли е това мое решение и давав ли ми се нова връзка?
  Благодарч предварително 🙂

 151. ЗА САНДРА: Кое е правилно или не, няма как да се изчисли. Нали разбирате, че ако ви е дадено да страдате от този мъж, то той ще е за вас и вие ще стоите с него. Решението си е ваше.

 152. ЗА ВАНЯ НЕДЕЛЧЕВА: Нямате никакви кармични обременености, поне в датата си на раждане. Трудно се получава,защото вие така сте решила. Прекалено емоционална сте,дори бих казала,че се изживявате и като жертва. Прекалено търсите партньори или пък вечно им намирате кусури. Всичко си зависи от вас. Здравословните проблеми също имат езотерична причина, в зависимост от органите, които са засегнати

 153. Мария Says:

  Искам да знам дали ще ги имам като приятели в живота си.

 154. Даниела Says:

  Здравейте,влязох в сайта по повод статия за името Даниела,но както виждам имате и дарбата да давате надежда на хората и мисля да се възползвам. Вървя по доста труден път в живота – Д……,вече почти губя надежда че ще се оправя. Въпреки всичко срещнах човек който ми топли душата, но имам угризения че го обичам и е невъзможно да сме заедно(нямам предвид семейство а нормална връзка) – …..Имаме ли изобщо бъдеще заедно или така ще се лутаме и нараняваме взаимно.

 155. Светлин Says:

  Здрасти, Кабала!
  Преди време се бях обърнал към теб за помощ и съвет и ти ми помогна. Благодарание на теб нещата около мен и приятелката ми тогава се изясниха. Сега въпроса ми е отново за настоящата ми приятелка. Казва се …..в София. Интересува ме да разбера нещо за нея и за съдбата й. Все още си пазя описанието за мен от предния път. Ще съм наистина много благодарен за съветите ти.

 156. Нели Костова Says:

  Здравейте! Казвам се …..Приятелят ми се казва ….Ще имаме ли дете?
  Ако отговорът е „не“, аз ще имам ли дете?
  Благодаря Ви, предварително.
  Хубав и спорен ден и седмица!

 157. ЗА МАРИЯ: Не мисля, че ще запазите приятелството си толкова дълго време

 158. ЗА ДАНИЕЛА: Защо да имате угризения? Напротив, аз виждам възможност да сте заедно с този мъж

 159. ЗА СВЕТЛИН: приятелката ви трябва да направи някаква жертва в този живот и така, като гледам, тя ще е свързана с личните отношения. Може да е преживяла тежка връзка или и предстои, но при всички случаи ,на нея и е даден срив, от емоционален характе, от който ще излиза плавно. Дадено и е да се развива в чужбина. Въпреки,че има числа на кармичната отплата, те по-скоро са били дадени в минал живот, но тя е злоупотребила с тях

 160. ЗА НЕЛИ КОСТОВА: Въпреки,че картата е противоречива, мога да кажа,че ще имате дете. Няма как да знам дали ще е точно от този мъж,вие го задавате за него и явно ще е от него.

 161. Светлин Says:

  Кабала, благодаря ви за отговора. Всъщност тя е родена в Перник. Имам и един последен въпрос свързан с нея – на каква възраст ще сключи брак? Важно е да го знам. Благодаря ви още веднъж!

 162. ЗА СВЕТЛИН: Поне да изчака до 27-28 годишна възраст

 163. margilia Says:

  КАБАЛА,ЗДРАВЕЙТЕ!
  Мисля за семейство и деца.Заслужава ли си да се боря за този мъж името му ….. Имам ли бъдеще с него?
  Казвам се….я,Ви личните ни данни да не публикувате.
  Благодаря Ви предварително!
  Лек и успешен ден!

 164. Елица Здравкова Says:

  Здравейте казвам се ……в момемента и мам много сериозен проблем в семейството Моля да ми кажете има ли смисъл да продалжавам с този човек или да продължа на пред.И още нещо възможно ли е да му е направено нещо защото се държи мн странно.Предварително благодаря.

 165. ЗА margilia: При вас положението е много колебливо,така че ще ви помоля да зададете въпроса си отново

 166. ЗА ЕЛИЦА ЗДРАВКОВА: Искам да ми зададете въпроса си отново, но така, че да се отговори с Да или Не. Вие използвате „или“. За да видя дали има направено нещо, ще трябва да ми дадете пълните му данни. Ако е възможно и снимка по мейла. Няма как да питам за някого,който е хипотетичен за мен

 167. Здравейте Кабала имам два въпроса -Първият- на….. ми предстои държавен изпит, ще го взема ли? И вторият- кандидатствам за двумесечна работа- стаж в …, която ще започне от …. ще ме одобрят ли? Благодаря Ви много ……

 168. margilia Says:

  Здравейте, Кабала!
  Проявявам интерес и желание към този мъж …..
  Имат ли бъдеще нашите отношения? Казвам се…..Моля Ви, личните ни данни да не се публикуват!
  Благодаря Ви отново!
  Приятен ден!

 169. ЗА Kalina: Превишила сте лимита за безплатните въпроси. Бях се зарекла да са само два, но все си затварях очите. Вие сте задала повече.

 170. Камелия Says:

  Ще имам ли връзка с …. г. Аз съм родена ка …. Моля данните да не се публикуват!

 171. ЗА margilia: Така, като гледам, връзката ви ще има развитие

 172. Красимир Says:

  Здравейте Даниела.Казвам се ……..Ще съм благодарен ,ако ми дадете отговор на въпросите които ме вълнуват за бъдещето ми.От известно време бракът ми не върви.Ще се разведем ли с жена ми.От шест години имам връзка с една жена.Тя се казва……год.Ще продължи ли тази връзка и ще се съберем ли с нея да живеем заедно.Ще успея ли да стабилизирам бизнеса си?Благодаря Ви предварително!

 173. Здравейте,КАБАЛА.Итересува ме темата за кармичната обремененост,наказание.Всеки човк има такава и житейския му път е предназначен,освен всичко друго, и да го ,,изчисти,,Без да залитам в езотриката,бихте ли определили мочта кармична обремененост,на прима виста,защото зная,че това е ангажиращ процес.Води ме не толкова любопитството,колкото Вашия съвет.Още повече,че цифрата на която съм родена е двойно кармично обременена-поне така съм чела.Казвм се……..Моля не публикувайте лични данни.Ще се радвам да ми отговорите,когато намерите време.Приятен ден

 174. Моля, не публикувайте данните, които ще посоча. Благодаря Ви! Казвам се ……..
  -Ще имам ли връзка с ………………

  -Ще постигна ли успехи на работното място ?

  Благодаря !

 175. Мария Says:

  Здравейте Кабала!Мерси за предишния отговор..Имам още един въпрос дали за момента през лятото ще започна работа или няма да успея?

 176. ЗА КАМЕЛИЯ: При вас е твърде рано да се каже дали ще имате връзка, но като гледам е напълно възможно да стане, ама няма да е в близките 2 месеца

 177. ЗА КРАСИМИР: Ако искате, можете да се разведете с жена си,т.е. да. Що се касае до другата жена-направи ми впечатление, че вие , вече я приемате като съпруга един вид. Да, имате шанс да живеете с тази жена. В бизнеса си ще трябва да направите някакви промени, за да ви потръгне. Като че ли нямате добра основа там и гъвкавост

 178. ЗА Aleks: Като казвате „двойно обременена“, вероятно имате предвид самото число, символ на безкрайността и на законът „Каквото Горе, това и Долу“. При вас е по-скоро свръзана с минало прераждане, когато е трябвало да имате стабилни принципи и основа, а ви е липсвала. Имайте предвид, че това число символизира и материалния успех, а и самата ви дата на раждане ви носи не толкова обремененост, колкото и отплата, но само след като преминете през тежки изпитания

 179. ЗА 5555: Бихте ли задала въпроса си отново? Времето не е било подходящо

 180. ЗА МАРИЯ: Задайте ми въпроса си без „или“

 181. Моля, данните ми да не бъдат публикувани ………………………

 182. Мария Says:

  Ще започна ли работа лятото?Ще успея ли да намеря работа“

 183. Цветан Says:

  Здравейте Кабала. Данните ми са ………… Кога се очаква да имам любовна връзка с момиче.

 184. Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел,защото нещо хич не ми върви.Знам че сравнение с на другите въпроса ми е лекомислен и глупав но това на тоя етап ме вълнува любовта 🙂

  …………….

 185. Красимир Says:

  Здравей Даниела!
  Казвам се …………..Имаме семеен бизнес с магазини за дрехи. В момента не върви добре.Знам че съпругът ми има отношения с друга жена. Въпросите са ми следните-
  Обича ли мъжът ми другата жена и ще се разделим ли?
  Какво ще стане с бизнеса ни?
  Благодаря ти.

 186. hulia kandilova Says:

  здавейте кабал ,имам връска с един мъж…….имат ли бъдеще нашите отношения?Проявявам желание да живеем заедно.Родена ……Казвам се……Благодаря ви.

 187. ЗА 5555: Няма нужда да ми пишете едно и също нещо 4 пъти. Как да разбера, кой час да използвам, за да направя карта?! Не, не виждам да имате връзка с този мъж

 188. ЗА МАРИЯ: Не виждам възможност за започване на работа

 189. ЗА ЦВЕТАН: Ако говорим за сериозна връзка- след 5 години

 190. ЗА maria: Вече сте публикувала цялата си карта във форум и предполагам, очаквате да ви се отговори на същия въпрос. Скоро-не

 191. ЗА Красимир:Виждат се взаимоотношенията, ама няма как да знам дали я обича или не. След като е с нея, значи има някакви чувство,няма как да е иначе, но не мисля,че ще стигнете до раздяла със съпруга си.За бизнеса, ще трябва или да го реорганизирате или да тръгнете в нова посока.

 192. kotkata Says:

  Здравейте Kabala, Аз искам да ви попитам дали ще остана сама в живота без спътник и любов. Отдавна съм сама и се чувствам самотна. За информация съм разведена. Другият ми въпрос е дали ще се стабилизира финансовото ми състояние. Често се случва да сме на ръба, а имам две деца и се притеснявам за тях. Казвам се ………………ако това може да помогне. Ще съм благодарна ако скриете личните ми данни и ми отделите време.

 193. добрина Says:

  здравейте ще замина ли да работя зад граница тази година казвам се ………… много ви благодаря

 194. Красимир Says:

  Багодаря ти много Даниела за отговорите.Притеснява ме това,четой сам ми каза ,че иска развод , за да може да се събере с нея.

 195. Елица Здравкова Says:

  Здравейте,със съпругами сме разделени,искам да попитам ,ще се събереме ли отново.Аз съм родена на …..Предварително благодаря.

 196. алев ахмед али Says:

  може ли да попитам ,дали тази година ще продада апартамента си в козлодуй за да се преместя при семейството си във варна. благодаря ви предварително.

 197. ЗА hulia kandilova: Честно казано,не виждам възможност за развитие в отношенията ви

 198. ЗА kotkata: Сега, да ви кажа, че всичко зависи от вас,като гледам. Вие имате проблем с връзките по правило, в начина на отреагиране към партньора, в емоционален план. Трябва, вие да се промените. Иначе, имате шанс за стабилна връзка, но няма да е скоро. Финансовото си състояние няма да се подобри скоро, но имайте предвид, че в хороскопа ви са заложени потенциали за добра материална стабилност. Така, че, при вас, това ще е временно явление ( дестабилизацията)

 199. ЗА ДОБРИНА: Така, не виждам да заминете и причината е, че ще имате промяна в тази ситуация. Може да е свързано с личните ви отношения или с работодател, но ще имате изменение и няма да мислите в този момент за това пътуване

 200. ЗА КРАСИМИР: Знаете ли,той мисли за тази жена,но в същото време и усеща несигурност с нея. Самият той е на кантар и е с големи колебания. Знаете ли, вие сте с по-силен характер от неговия.

 201. ЗА Елица Здравкова: Имате шансове да се съберете отново, но да ви предупредя,че хороскопа ви дава потенциал за развод, по принцип,така че,бъдете внимателна

 202. ЗА алев ахмед али:Бихте ли задал въпроса си отново, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 203. алев ахмед али Says:

  тази година ще продам ли апартамента си в козлодуй , и ще купя ли имот във варна

 204. добрина Says:

  а нещо по конкретно за промяната може ли да ми кажете

 205. ЗА алев ахмед али: Да, ще продадете апартамента си тази година

 206. ЗА ДОБРИНА: Отговорила съм ви къде биха се случили тези промени. Повече няма как да се отговори. Всичко останало е въпрос на анализ на самият ви хороскоп, като промени и насоки през самата година

 207. Анна Says:

  Казвам се Анна. Родена съм на …. Предстои ми важен изпит. Ще го взема ли ?

 208. юсуф Says:

  здравей КАБАЛА.Първо моите адмирации за това което правите.Имам едно питане -кога ще си намеря и оженя за жената на живота си .Данните ми са ………..-кога ще си намери работа. благодаря ти много.

 209. margilia Says:

  ЗДРАВЕЙТЕ,КАБАЛА!
  Вие виждате развитие в нашите отношения, но мъжът за когото става въпрос е много пасивен и не ме търси .Винаги аз съм инициативната. Въпросът ми е имам ли сериозно бъдеще с този човек във времето и кога? Името му е ………….
  Моля, личните ни данни да не публикувате!
  ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!

 210. ЗА АННА: ИМа голяма вероятност да не го вземете и то, защото,като че ли ,предварително така сте се настроила.

 211. ЗА юсуф: Вие ще срещнете половинката си по-късно. Имайте предвид, че ще ви се дават непрекъснати шансове за връзка. До 33 годишна възраст е „срокът“, в който ще се случи това. Не виждам баща ви да си намери работа в близкия месец. Най-голям шанс има след два месеца.

 212. Здравей кабала .Много се радвам 4е все още има хора като вас.Благодаря ви.Казвам се ….г.Интересува ме кога ще си купим търговски обект и ще бъде ли той успешено развит от съпруга ми ….. Благодаря МНОГО.

 213. ЗА margilia: Най-късно, до 5 месеца

 214. Мария Says:

  Здравейте Кабала. Данните ми са………….. Кога се очаква да имам любовна връзка с момче?Знам че сравнение с на другите въпроса ми е лекомислен и глупав но това на тоя етап ме вълнува любовта.

 215. kotkata Says:

  Много благодаря, за отговора. Да, замисляла съм се ,че проблема е в мен и се опитвам да се променя. Надявам се да успея. Все пак ми дадохте лъч надежда, което не е никак малко. Поздрави от мен и всичко добро ви желая.

 216. тони Says:

  здравейте кабала .искам да попитам колко и къде трябва да платя за въпрос към вас .благодаря.

 217. Здравейте кабала. Казвам се …………… Бих искал да разбера какво да очаквам занапред тъй като прекъснах висшето си образование. За съжаление нямам много приятели или приятелки, което в известна степен ме тормози. Моля помогнете. Благодаря предварително.

 218. Здравейте,Кабала!Родена съм на …………на обяд,наскоро останах без работа,искам да Ви питам ще започна ли работа скоро,отчаяна съм много понеже на тази работа бях свикнала вече,но за съжаление не работя там ,поради много причини независещи от мен.Интересуваме и мъж роден на ………..,ще се получи ли нещо между нас и кога,работехме заедно,а сега много рядко го виждам,знам,че има връзка с друга жена ,има ли надежда изобщо за мен?Ще създам ли семейство?Благодаря ,Ви!

 219. ЗА Аги: Ще ви помоля отново да зададете въпроса,защото времето не е било подходящо

 220. ако мога да попитам кога ще си купим търговски обект и ще бъде ли той успешно развит от мъжа ми . казвам се ………………. .благодаря ви

 221. Елица Здравкова Says:

  Здравейте,искам да попитам ще прекрати ли мъжът ми връската си с другата жена и кога ще се върне при мен.Благодаря.

 222. Здравейте,
  От много време съм много зле финансово.Моля ви, да ми кажете имам ли шансове в скоро време да се справя с този проблем.Родена съм на……………
  Моля данните ми да не се публикуват.

 223. ЗА МАРИЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 224. ЗА ТОНИ: Ако на въпросът може да се отговори веднага, можете да ме питате тук,без да плащате

 225. ЗА Pavel: Искам конкретен въпрос, на който да отговоря с Да или Не. Така, както сте го написал, ще трябва да анализирам хороскопа ви, а услугата не е безплатна

 226. ЗА АГИ: След месец ще имате тази възможност, но аз виждам тук и пари на заем,които ще се използват за тази реализация. Няма да ви бъде леко в началото, но с времето ще се развие успешно

 227. Моля, не публикувайте данните ми. Казвам се…………….

 228. Мария Says:

  Кога се очаква да имам любовна връзка с момче?

 229. ЗА Елица Здравкова: Връзката, съпругът ви ще прекъсне след 2 месеца и тогава е възмжно и да се съберете отново

 230. юлиана петрова-стоянова Says:

  здравейте,
  юлиана петрова-стоянова,…………родена. Всичко наред ли ще е с бременността ми?
  Благодаря!

 231. ЗА Lorela: Няма скоро да си намерите работа. Може би,след 2-3 месеца ще имате този шанс. Що се касае до този мъж,има мнооого слаба възможност да сте с него, но е далече .

 232. ЗА Avrora: Ще се оправите,то ви е заложено и в картата, но при вас, парите ще идват от партньорите,било лични или в бизнес. В момента сте в периодът на изпитания. До края на годината ще трябва да изчиствате проблемите си. Имайте предвид, че навлизате в година, която предполага доста сериозни отговорности,а и при вас има друг проблем, трудно се борите.

 233. ЗА 555: Минахте лимита за безплатни отговори.

 234. ЗА МАРИЯ: След около месец,месец и половина ще имате тази възможност

 235. ЗА юлиана петрова-стоянова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, но след 01.07

 236. Благодаря ви !
  Желая ви, здраве и усмивки !

 237. Казвам се ………г.Моля Ви кажете ми ще ме приемат ли да уча в Свищов?Благодаря

 238. Мария Желева Says:

  Здравейте Kabala, Аз искам да ви попитам за бъдещето си в личен план след наскоро прекратена връзка- имам ли бъдеще с този човек? Родена съм на…….. Щ е се съберем ли, ще имам ли семейство някога!

 239. ЗА МАЯ: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 240. ЗА МАРИЯ ЖЕЛЕВА: Семейство ще създадете. Имате бъдеще с този човек, само не разбрах това ли е бившата ви връзка?

 241. Мария Желева Says:

  да, прекратената връзка е с този човек. Значи отново ще се съберем?

 242. Здравейте!………г.Ще ме приемат ли във ВУЗ тази година?Благодаря 🙂

 243. Камелия Кирова Says:

  Здравейте,аз искам да попитам дали връзката ми с един човек казва се …..ще има бъдеще ,аз се казвам …..г.и кога ще стане това тоест деца семейство. И дали ще завърша успешно и ще реализирам през 2012 образованието си.

 244. ЗА МАРИЯ ЖЕЛЕВА: След 4 месеца и половина ще имате възможност да се съберете с този мъж

 245. ЗА МАЯ: Да, ще ви приемат

 246. ЗА Камелия Кирова: Ще имате проблеми със завършването си, както и с реализацията. Връзката ви не я виждам като развитие с този мъж

 247. Благодаря много за отговора Ви:)Много ме зарадвахте!

 248. Красимир Says:

  Здравейте Даниела.Аз също се казвам………………г.Няколко години имах връзка с мъж ,който се казва…………..г.Много го обичам , но в момента сме прекъснали отношенията си.Имам чувството ,че той вече не ме обича.Моля те ,кажи ми ,ще продължи ли връзката ни?Много искам да се съберем да живеем заедно.Ще се сбъдне ли желанието ми?
  Благодаря ти!

 249. радостина христова проданова Says:

  ще живея ли в чужбина

 250. Теди Says:

  Здравейте Кабала прочетох няколко ваши коментара и бих искала и аз да ви попитам за себе си,казвам се ………….моля кажете ми,каква е мисията ми в живота доста неща прочетох запознах се и с номерулогията бегло и с астрологията и с окултните науки доколкото можах,изчетох доста езотерична литература,но все нещо ми липсваше,ако може ми кажете каква съм била в предишния си живот това може би ще ми даде някой насоки,защо ми се случват разни неща в този.Благодаря Ви предварително.

 251. ЗА Теди: Сегашният ви живот е компилация от различни животи, т.е. вие ще ползвате от всички по малко. Ако смятате, че може да се даде ного точен отговор с астрологията и нумерологията, това не е вярно. Освен това, услугата е платена и е свързна с кармичната астрология. Трябва да се анализира хороскопа ви, както датата и името ви

 252. ЗА Красимир: Не виждам развитие на връзката ви

 253. Екатерина Says:

  Здравей,Кабала!От седмица Ви чета с интерес.Силно съм развълнува и заинтригувана!С право ме смъмрихте, че в последния момент,часове преди изпита на сина ми Ви помолих за муска или ритуал.Сега отново Ви моля за същото.Вторият изпит по моделиране на зъби е на 16.07.Вие сама ми казахте,че той е като парализиран преди изпит и само това може да му изиграе лоша роля.Казва се……………Ще бъде ли приет тази година?Тези числа какво Ви показват за него.Благодаря Ви предварително!

 254. ЗА ЕКАТЕРИНА: Отговорът е същия като предния път. Вие го зададохте веднъж. Както казах, ритуалите се правят по-продължително време. За съжаление, утре заминавам за София и ще съм там за известно време, така че няма как да ви направя муска или ритуал. Трябва да се обърнете към някой друг.

 255. Мария Says:

  Здравей Кабалла,
  Бих искала да те попитам дали може да се получи нещо между мен и един човек, с когото сме нищо повече от приятели. Неговото име е …
  Мерси за отговора. Ще те помоля и да не публикуваш данните.

 256. Здравейте Кабала, казвам се …. Родена съм на … Възможно ли е да определите чрез нумерологията каква е мисията ми на земята? И ако да какво е тя? Благодаря Ви предварително! Поздрави!

 257. Здравейте искам да попитам, по рожденната дата може ли да се предскаже кога ще се омъжа 😀

 258. Здравейте, доста неща прочетох от сайта и ми стана много интересно наистина ли е възможно по датата на раждане да се предсказва бъдещето, аз съм родена на … интересно ми е дали скоро ще се омъжа, 😀

 259. Красимир Says:

  Здравейте Даниела, бих искала да Ви попитам дали давате консултации лично.
  Хубав ден!

 260. ЗА радостина христова проданова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, като напишете дата, място и час на раждане

 261. ЗА Мария: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си.

 262. Мария Says:

  Здравей Кабалла,
  Бих искала да знам дали може да имаме връзка. Неговото име е …………… И ако не мога да имам връзка с него до колко време мога да срещна подходящия човек.
  Мерси за отговора. Ще ви помоля да не публикувате данните.

 263. ЗА maria: Всичко е възможно с нумерологията, но това изисква анализ на датата и името ви, а това не е безплатна услуга

 264. ЗА pufii: Може да ви покаже период, подходящ за брак и то ,не винаги. А, може и вие да нямате никакви показател за брак,което ще потвърди и хороскопа ви

 265. ЗА Rony: Не, няма да се омъжите скоро, пък и не ви съветвам да го правите. Ще минат, поне 4-5 години

 266. ЗА Красимир: Консултация давам обикновено по скайп, защото повечето клиенти не са от Варна. С тези,които са, мога да си уреждам срещи

 267. ЗА МАРИЯ: Честно казано, не виждам такава възможност. Дори и да имате връзка, нищо няма да се получи

 268. Здравейте!Казвам се ………..Бих искала да ми помогнете да взема правилното решение.На кръстопът съм.Не желая да живея повече със съпруга си и искам да се разделим.От известно време чувствам ,че мъжа с когото поддържам връзка ме избягва,не иска повече да се виждаме,но не ми дава обяснение защо.Мисля че вече не се интересува от мен,може би заради жена си ,а вероятно има и друга.Ситуацията в работата също е сложна.Искам да променя изцяло живота си.Интересува ме какво ме очаква в бъдеще.Има ли смисъл да се надявам , че ще възстановим в….. и ще запазя ли работата си.Предварително Ви благодаря за отговора.Хубав ден!

 269. Здравейте, Данните ми са ….. Кога се очаква да имам гадже. Изгарям от нетърпение да имам човек до себе си. Не искам сериозна връзка, а само човек до себе си. Кога се очаква да срещна подходящ такъв?

 270. Ваня Says:

  Здравейте, Кабала! Съпругът ми от месец е на работа в Италия, интересуваме дали ще си намери по платена работа и дали ще заминем и ние при него(аз и децата)? Казва се ……Благодаря предварително!!!

 271. ЗА Didi:Съвет не мога да ви дам. Всичко си е ваше решение, а и вие не знаете точният си час на раждане. Реално, датата ви показва кармична обремененост, свързана с връзките, както и склонност към раздели, така че е напълно възможно да се разделите със съпруга си. В минал живот сте унищожила любовта в себе си и сега ще имате проблеми в интимен план. За въпроса за другия мъж и за работата, ще ви помоля отново да го зададете.

 272. ЗА ЦВЕТАН: Отговаряла съм на този въпрос преди време

 273. ЗА ВАНЯ: Съпругът ви или чака да получи пари или има да връща и се притеснява за това. Честно казано, за момента не виждам промяна, въпреки че, вие, определено, мислите за заминаване, но няма да е скоро

 274. Даниела Георгиева Says:

  Здравейте!Казвам се ……….От известно време чувствам ,че мъжа с когото поддържам връзка ме избягва,не иска повече да се виждаме,но не ми дава обяснение защо.Мисля че вече не се интересува от мен,може би заради жена си ,а вероятно има и друга.Ситуацията в работата също е сложна.Искам да променя изцяло живота си.Интересува ме какво ме очаква в бъдеще.Има ли смисъл да се надявам , че ще възстановим връзката си с……….г. и ще запазя ли работата си.Предварително Ви благодаря за отговора.Хубав ден!

 275. Здравейте!Дали ще успея да замина на бригада в Англия на пролет?Казвам се……..Благодаря предварително

 276. Искрена Says:

  Здравейте, Кабала!Казвам се ………Искам да попитам ще започна ли скоро работа и дали ще се оправи финансовото ни състояние.Благодаря Ви!

 277. ЗА Искрена: Възможност за работа ще имате след 2 месеца и тогава ще започне подобрението ви във финансов план

 278. ЗА МАЯ: Преминахте лимита за безплатни отговори. Бях ги обявила само на два, но правех компромиси с повече…

 279. Здравейте,Кабала!Съпругът ми има днес рожден ден и искам да му подаря добра новина от бъдещето.Моля за твоята помощ!Казва се Христо.Предарително благодаря

 280. ЗА DIA: Какво точно искате да направя?

 281. ЗА Даниела Георгиева: Вие имате шансове да подновите връзката си с този мъж, но при вас, двамата, нещата ще са по този начин- събиране-разделяне. Има голяма вероятност да загубите работата си или поне, така да се промени обстановката там, че да ви се налага непрекъснато да се адаптирате и да се съобразявате с някого.

 282. Съпругът ми имаше здравословен проблем и заради това се наложи да прекъсне работа.Би ли било възможно да ми кажете дали скоро ще започне работа и как се очертават нещата във финансов план.Благодаряа

 283. ЗА Dia: Съпругът ви ще започне работа до три месеца. До момента е разчитал изяло на вас във финансов план и вие си оставате неговия гръб. Има мисли за чужбина или за някакъв важен документ,който ще подписва. Няма да му е много лесно.Ще има известни трудности в работата или ще се чувства ограничен. След време може да реши да работи на две места.

 284. Благодаря за добрите думи.Желая хубав ден и всичко добро!

 285. Здравейте Кабала, искам да попитем единствено дали скоро ще срешна сериозен мъж 🙂 …..(за сериозни отношения)

 286. Здравейте Кабала!
  От 1-2 години животът ми се обърна на 360 градуса. И в семейство и във финансово състояние. Искам да попитам виждаш ли светлина в тунела , в който се намирам? Казвам се …………. Благодаря предарително за отговора!

 287. Здравей,Кабала!Казвам се ……………Преди близо година и половина срещнах мъж,с когото имам връзка и той е роден на …………часа.Въпросът ми е ще създам ли семейство с този човек някога?

 288. ЗА Vili: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново.

 289. ЗА Puff: Не, няма да срещнете скоро такъв мъж, а и не бих ви съветвала да го правите. Прекалено е рано за вас

 290. ЗА keti: Няма как да сметна светлината в тунела…Трябва ми много конкретен въпрос, на кйто да отговоря с Да или Не. Иначе, така , както сте го написала, може да се види, ако се изследва рождения ви хороскоп, както и положението на планетите в момента, за да се провери каква е причината да се случват тези неща…

 291. Здравейте Кабала!Вълнува ме следният въпрос.Ще се разведа ли със съпругата си /подозирам ,че тя има връзка с друг мъж/, и ще срещна ли друга жена с която да живея?казвам се …………….

 292. ЗА Didi: Аз не виждам да се разведете, но за да съм сигурна,бихте ли ми казал часа си на раждане

 293. преди време срешнах голямата си любов,след толкова много години,но се разделихме(вече близо 3 години аз страдам и го обичам до болка)… (направиха му магия)
  как бих могла да си го върна

 294. здравейте
  Казвам се ……………Ще имам ли семейство и деца до 2години?

 295. ЗА raia1314: Сигурна ли сте,че има магия този човек? Какъв начин има,според вас, за да си го върнете,освен,ако не намеквате за същото, което сте написала.

 296. Не само,че съм сигурна,но и знам последствията от нея.Но в никакъв случай не намеквам „за същото“.Да задам въпроса по друг начин-ще бъдем ли отново заедно с този мъж.Благодаря Ви за отговора.

 297. За съжаление не го знам.Отношенията ни в момента са доста обгнати.Тя има намерение да ме напусне и да живее с другия мъж.Това ще се случи ли ?Аз ще срещна ли друга жена ?

 298. радостина христова проданова Says:

  родена съм на …..
  Ще живея ли в друга страна?Имам възможност да предприема тази стъпка , но малко ме плаши , макар че това винаги ми е било мечта.Дали ще живея добре там?Много Ви благодаря!

 299. Krasimira M Says:

  През септември, на 8-ми т.г., ми предстои дело. Ще го спечеля ли? Ще сменя ли скоро работата си?

 300. ЗА Krasimira M: Както вие ,така и опонентът не сте в добра позиция, но вие ще спечелите делото или ще се договорите, но във ваша полза. Работа ще смените, но няма да е скоро и то ще стане съвсем неочаквано

 301. ЗА радостина христова проданова: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,защото времето не е било подходящо.

 302. ЗА Didi: Отговорът ми е отново същия. Дори и да го направи, ще се върне

 303. ЗА raia1314: Нали,разбирате,че така прозвуча, ако го прочетете отстрани… Не виждам връзка с този мъж. Връзката ви, като цяло, никога не е имала развитие.

 304. ЗА tanq: Семейство ще имате до две години, но децата ще са по-късно

 305. n1k2l3i Says:

  здравей кабала казвам се ……. и имам следният въпрос –
  обичам истински една моя приятелка с която не съм се виждал от години всеки ден се питам какво ли би станало ако бях и казал какво чувствам преди и защо не го направих и сега съм разочарован от себе си и не спирам да мисля за нея . би ли ми казала какво да правя

 306. ЗА n1k2l3i: Не знам какво точно имате предвид…Като гледам картата, по-скоро бихте имали някаква връзка, която щеше да прекъсне бързо.

 307. Здравей Кабала очаквам да ми се обадят за започване на нов бизнес, но се бавят доста. Ще стане ли? рожденната дата ми е …. чакам от две местта.

 308. ЗА НАТАЛИЯ СТАНЧЕВА: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си, защото времето не е било подходящо

 309. Reni666 Says:

  Здравейте!Бих искала да попитам дали съпругът ми ще пожелае да се сдобри с голямата ми дъщеря и тя да си идва у дома.Казвам се ….

 310. Здравей. Очаквам от две различни места да ми се обадят да работим заедно, но се бавят доста. По принцип казват, че е сигурно, но минаха два месеца. Ще стане ли нещо? рождената ми дата е …. Ще се оправя ли от цялата каша.

 311. Виктория Шейретова Says:

  Здравей,Кабала! Казвам се …а,родена съм на ….г.Въпросът ми е следният: Дали на есен ще бъда приета в университет в Германия?

 312. Наистина е така, Кабала! Няма как да се отговори на този въпрос. Конкретния ми въпрос е има ли шанс да си върнем парите, с които ни измамиха и виждаш ли някаква негативна намеса върху семейството ми? Благодаря предварително

 313. dobrina Says:

  здравейте искам да ви попитам сега имам проблеми в работата ще намеря ли нова работа скоро казвам се ….. благодаря

 314. ЗА Reni666: Ще се сдобрят, но ще трябва да мине време и то ще стане около февруари-март, следващата година.

 315. ЗА Наталия Станчева: По-скоро ще ви се обадят от второто място, но трябва да мине поне още месец.

 316. ЗА Виктория Шейретова: Виктория, ще ви помоля да ми зададете отново въпроса си, но след няколко дни, защото в момента е новолуние и няма как да ви отговоря

 317. ЗА keti: Имате такъв шанс, но все пак ще ви помоля отново да зададете въпроса си, защото е новолуние и то след няколко дни. За негативната намеса ми трябват данните ви- трите имена, дата на раждане, ако знаете час, както и къде сте родена. Тъй като нямам визуален контакт с вас, единственият начин да получа връзка е чрез данните ви.

 318. ЗА dobrina: Преминахте лимита за безплатни отговори.

 319. здравейте, писала съм Ви и друг път в друга статия. Името ми е …. Тогава ми бяхте споменали за срив и да беше ужасен. същински ад… що годе се справих. Искам да попитам дали проблема е в мен, защото не се разбирам с мъжа до мен? да не би да ми е за урок всичко това? иначе много се обичаме, искаме се. от астрологична гледна точка, знам че съм в сатурнова криза и сатурн ми е в 7ми дом (дома на партньорствата). той е роден на …. благодаря предварително

 320. нина Says:

  Искам да изкарам магистратура в чужбина -ще се осъществи ли мечтата ми? Казмам се …..

 321. Цветелина Панова Says:

  Здравейте,казвам се …………В момента съм на кръстопът и вече година не мога да взема решение,много ще съм Ви благодарна,ако ми помогнете.Имам четири годишна връзка с …….,роден на …….но се появи и трети човек в живота ми ……………С Георги се чувствам сигурна,но вече обичам …………Проблема е в това,че изпитвам панически страх,да се впусна в тази нова връзка,притеснявам се да не би да направя грешка и после да съжалявам.Благодаря Ви предварително!!!

 322. ЗА АНИ: Вие, сама знаете, а и сте ме питала за този стелиум в Скорпион. Този знак може да е обсебващ в емоциите и в любовта. На всичкото отгоре, там е и вашата луна. Не виждам къде сатурн ви е в 7 дом?! Ако приемате,че той ще мине през Слънцето ви, ще се съглася, че е криза, въпреки, че за мен кризата е преминаването му през Асцендента. Проблемът винаги е в двамата. Както казах, не правя тук хороскопи, нито синастрии, а и вие, след като имате тези познания, можете да видите причината. Освен това и прекалено много разсъждавате и чепкате. Че то, на човек му бактисва в един момент.

 323. ЗА НИНА: Ще заминете в чужбина да учите.

 324. Десислав Says:

  Казвам се Десислав, роден съм на…… Ще имам ли връзка с жената, която харесвам?

 325. Виктория Says:

  Здравей,Кабала! Казвам се……….Въпросът ми е следният: Дали на есен ще бъда приета в университет в Германия?

 326. ЗА ВИКТОРИЯ: Ще бъдете приета, но има нещо,което ме притеснява- или вие ще се откажете да учите там, или няма да е според очакванията ви.

 327. ЗА ДЕСИСЛАВ: Не виждам сериозна връзка между вас. За това може да се говори след 3-4 години и то, ще си намерите точната духовна половинка.

 328. ЗА Цветелина Панова: Не разбрах въпроса ви. Така написано излиза, че аз трябва да поема отговорността вместо вас, а решението винаги ще е ваше. Трябва да направите избор между сигурност и любов, а след като има намесен трети, значи,в самата връзка има нещо,което ви липсва.

 329. Здравей,Кабала! Казвам се …………..Искам да попитам : Ще замина ли за Германия?

 330. ЗА Коце: Вие не сте ли се нагласил да тръгвате вече. Предстои ви заминаване в Германия

 331. може ли да ми кажете как да се свържа с вас

 332. ЗА dobrina: Имам даден мейл. kabala681@abv.bg

 333. Здравей,Кабала! Казвам се ….От доста време животът ми е объркан,със съпруга ми Харизан Шейретов,роден на ….,не се разбираме.Чувствам се самотна.Искам да попитам: Има ли друга жена в живота му?

 334. Здравей,Кабала! Казвам се …………г. Искам да попитам: Ще срещна ли моята сродна душа и кога ще се оженя?

 335. ЗА СИСИ: Обикновено не отговарям на подобни въпроси,защото, дори и да е положителен отговорът, какво ще спечелите? Но, все пак- не, мъжът ви няма друга жена. Човекът си има проблеми. Вярно е,че сте объркана и вие. Той е малко егоцентричен, но в момента мисли за заеми или за работа, за положението, в което се намира.

 336. ЗА ИВО: Не виждам скоро да се жените, а може просто да не сключите официален брак. Бихте ли ми написал часа си на раждане и къде сте роден, за да видя дали, изобщо сте склонен към брак.

 337. Здравей,Кабала! Казвам се …………..Искам да попитам: Ще намеря ли скоро човек до себе си?

 338. ЗА ИВО: Аз вече съм ви отговорила на този въпрос. Исках само часът ви на раждане и установих, че вие сте склонен към раздели и в отношенията си, малко или много, ще имате проблем. Предполагам, че сте разведен. Ако нямате все още брак, то вероятността да се разделите е огромна. Най-вероятно, след около година и половина две, бихте намерил жена за сериозна връзка

 339. Здравей,Кабала! Казвам се….г.Скоро време ми предстои операция,искам да попитам дали ще бъде успешна.И как ще протече животът ми след това?

 340. ЗА ПЕПЕ: Могат да се появят проблеми с тази операция. Да се окаже,че ще е по-сложна, например и да ви се наложи да полежите повечко; нещо с лексрства. Трябва да сте внимателен.

 341. Виделина Says:

  Здравеите казвам се ……..а, като това е фамилията ми след брак, моминското ми име е ………….От 2 години очаквам заминаване за Америка, но все още немога да замина. Въпросът ми е дали ще замина скоро ? Приятелят ми е в Америка и ме чака там той се казва ……….Ще бъдем ли заедно и щастливи? И ако е възможно да ми кажете дали ще работя в областта на ………..а (каквото съм завършила) или ще се занимавам с ……….. ( каквото също обожавам).Благодаря предварително.

 342. ЗА ВИДЕЛИНА: Не виждам да заминете скоро в Америка, а и е много вероятно да прекъснете връзката си с този човек. Не виждам да сте заедно. Що се касае точно какво ще работите- ще трябва да ви правя анализ на професионалното развитие в хороскопа, а това не е безплатна услуга.

 343. Казвам се……. и с моята пpиятелка се разделихме преди месец тя се казва ….Ще може ли да ми кажете дали ще се съберем пак.Мерси предварително

 344. ЗА ТИХОМИР: Честно казано, не виждам да сте заедно с това момиче.

 345. Здравей,Кабала!Казвам се …………..Искам да попитам:Работя в чужбина,ще ми подпишат ли едногодишен трудов договор от фирмата в която съм?Ще срешна ли скоро сериозен човек до себе си?Знам,че имам право на един въпрос,но ще ви бъда благодарна,ако ми отговорите само с Да или Не на втория.Благодаря Ви предварително!!!

 346. ЗА БИСТРА: Не виждам подписване на договор, въпреки, че на вас ви е дадено да се развивате в чужбина. Мъж ще срещнете, но няма да е скоро. Може да имате два брака.

 347. Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева Says:

  Здравей ,КАБАЛА!
  Аз съм ……….
  Живея в ………,но искам да се преместя в ………….-ще успея ли? Ще имам ли мъж в живота си някога?

 348. ЗА Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си. Започвало е Новолуние и не е било подходящо за отговор.

 349. Ваня Nedelcheva Says:

  Здравей,КАБАЛА!
  Казвам се ………….
  Родена съм на ……………….
  Живея в ……,но искам да се преместя в ……..,ще успея ли? Ще имам ли някога мъж в живота си?

 350. ЗА Ваня Nedelcheva: Не виждам да се преместите скоро. Поне, не е добре да го направите до края на годината. Няма да останете сама,а и вие сте навлязла в период, когато можете да срещнете любовта.

 351. Ваня НЕДЕЛЧЕВА Георгиева Says:

  Благодаря,КАБАЛА!

 352. Тихомир Says:

  Здравей Кабала! Казвам се ………и съм си харесал едно момиче тя се казва ……….. и ако и предложа да излезем ще си съгласи ли.И дали ще ме хареса и ще тръгне с мен .Мерси предварително.

 353. ЗА ТИХОМИР: Въпросът ви е доста несериозен…Не виждам да тръгнете с това момиче.

 354. Мария Ангелова Says:

  Здравей Кабала. Казвам се Мария и съм родена на ……..,имам чуство че брака ми с този маж няма да продлжи дълго. той е роден на ……… БЛАГОДАРЯ преджърително

 355. ЗА Мария Ангелова: И какъв е въпросът ви?

 356. Мария Ангелова Says:

  Какво виждате за бъдещият ми живот?

 357. ЗА Мария Ангелова: И да сте ми писала мейл, има голяма вероятност да не отговоря там. Не мога да виждам бъдещяият ви живот,защото това ще рече,че трябва да направя хороскоп на семейството и да го разгледам, първо, какво е заложено там и после, какво би могло да се случва. Тук отговарям на конкретни въпроси, на които може да се даде отговор с Да или Не.

 358. Мария Ангелова Says:

  Къде мога да си поръчам?

 359. ЗА Мария Ангелова:Ако имате конкретен въпрос, може да се зададе тук,ако искате хороскоп, трябва да ми пишете на мейла и да уточните какво точно искате да научите, за да ви кажа цена

 360. Мария Ангелова Says:

  Искам подробен хороскоп,за мен ,за живота ми Ще ви пиша на майла, Втпроса ми е мажатмми лажели ме?

 361. ЗА Мария Ангелова: Не знам какво имате предвид, но определено има неща,които крие от вас.

 362. Тихомир Says:

  Здравей Кабала!Казвам се … и съм си харесал едно момиче тя се казва ……..Ще стане ли нещо между нас.Мерси предварително!

 363. ЗА ТИХОМИР: На този въпрос съм ви отговорила

 364. Станислава Says:

  Добър вечер Кабала!Казвам се ………. година и уча в Технически Университет Варна втора година,имам едно запитване към Вас.Сега съм в сесия и искам да попитам как ще ми минат изпитите първия ми изпит е на 13.01.2012 година по Теоретична електротехника 2 част от 09:00 часа,втория е на 20.01.2012 година по Конструиране на комуникационна апаратура от 09:00 часа,третия е по Компютърно моделиране в комуникациите на 26.01.2012 година също от 09:00 часа и четвъртия ми е по Полупроводникови елементи и интегрални схеми на 02.02.2012 година от 09:00 часа.Много ми е притеснено ще Ви бъда много благодарна ако можете да ми кажете нещо за тези дати независими какво е то.Благодаря Ви предварително.Ще бъда благодарна ако ми запазите личните данни.С уважение С.Пенчева!

 365. ЗА Станислава: За тези дати мога да ви кажа много неща, ама няма нищо общо с изпитите. Това,което искате,като подробности,изисква анализ не само на тези дати, даже хороскопи на изпитите,ами трябва да се сравнят с вашия хороско,така че, най-добре е да зададете отново този въпрос, в по-опростен вариант-))) и нека да е след 10-ти, защото в момента сме в период на пълнлуние и не е подходящо за отговор.

 366. Здравейте, вчера написах коментар, но явно е изтрит 😦

 367. ЗА Krasimira Borisova: Моля, помнете къде сте задала въпрос. Отговорила съм ви!

 368. Здравейте Кабала,

  моля за отговор дали ще намеря в кратък срок работата, в която ще бъда оценена и ще се реализирам или трябва да се насоча в друга сфера на дейност.
  Родена съм …. Моля рожденната ми дата да не се публикува.

 369. ЗА irina: Да разбирам ли,че работите вече и търсите друга работа или не работите в момента?

 370. от 3 дни напуснах работа. В момента търся работа.
  Благодаря Ви!

 371. ЗА irina: Ако до месец и половина не си намерите работа, то това ще стане след 6 месеца. Най-добре е да се преориентирате в професионалната сфера.

 372. А дали ще имам успехи в професионалната сфера и как да разбера в коя област да се насоча?

 373. ЗА irina: Тези въпроси изискват точен анализ на хорсоккопа ви-характер, дали сте склонна да работите с други хора ,какво точно искате и какъв ви е потенциалът. Не може да се отговори само с една дата. Тук изисквам конкретни въпроси.

 374. Mожете ли да кажете каква е вибрацията на името ми? Някои приятели ме наричат накратко Рени. По-добра ли му е вибрацията от Ирина?

 375. ЗА irina: Относно вибрациите на имената, това зависи от хороскопа ви. За това няма добро и лошо име, въпреки,че някои носят кармични обременености. Знаете, че името Ирина означава „нося мир, покой“ и идва от гръцката дума арина или орина. То е символ на промените, на желанието да вземете всичко от живота. Подвластно е на Юпитер- учителят на Слънцето и Големият благодетел. Показва силно желание за материална стабилност и поемане на прекомерни отговорности. Рени е вибрацията, под която ви виждат вашите приятели,т.е. много емоционална, променлива,но и силна жена. И двете имена са войнствени и показват,че няма да си оставяте магарето в калта. Ирина е по-ефирна, по-отвеяна ( само така изглежда, иначе, всичко е добре премерено), а Рени е с непрекъснати адаптации и с желание за самоналагане, до някъде

 376. Станислава Says:

  „ЗА irina: Ако до месец и половина не си намерите работа, то това ще стане след 6 месеца. Най-добре е да се преориентирате в професионалната сфера.“

  Irina ще Ви помоля да не използвате моя e-mail,когато се допитвате до Kabala не зная от къде изобщо го имате,но моля спрете.Това което съм сложила в кавички получих на e-mail ми.

 377. ЗА СТАНИСЛАВА: Никой нищо не ви праща. Вие сте се АБОНИРАЛА за определена тема в сайта, когато сте задавала въпрос тук и ще получавате всички отговори и въпроси. Отпишете се и всичко ще е наред

 378. Здравейте,моето искрено уважение към Вас!
  Още с раждането ми всичко е не така както изглежда.
  Никой не ме е искал,но Бог е решил да ме има.
  Дали са ми името Сълза -на сълзите на майка ми , а ме поздравяват на Цветница.
  Родена съм в края на …. а в документите съм записана на ….
  Дали името ми е лоша карма за мен?И за нумерологични пресмятания коя дата да използвам?
  Предварително сърдечно благодаря!

 379. ЗА salza58: Не само името е свързано с кармата и никак не е лошо, даже. Използват се и двете дати, когато се прави анализ, тъй като едната ще е това,което ви е дадено,а другата- това, което сте придобила като качества, заради това, че са ви записали на тази дата.

 380. баща ми се казва…аз се казвам…и въпросът ми до края на деня ще имам ли куче (пинчер)?

 381. ЗА k:мммм, това изисква много труд, за да ви отговоря,особено,като трябва да разпознавам имена.Ще си платите и ще ви кажа-))), тъй като тъпите въпроси отнемат много енергия,за да се отговори

 382. здравейте , кое име е подходящо за бебе момче за месец май.

 383. ЗА elenaa: Името на детето не се определея от някакъв си месец,а от имената на родителите, както и планетарното разположение, тъй като вибрацията на името съответства и на определена планета

 384. имената са ни … Димитър за бебе

 385. kalicto Says:

  Казвам се ….
  Желая да запитам ще има ли промяна от интимен характер в живота ми и кога, а също и местожителство?
  Благодаря предварително!

 386. ЗА elenaa: Не ме разбрахтеИзборът на име не е безплатна услуга. Казах ви как се прави анализът. Разглеждат се датите около термина.В края на краищата не искаме името да е повлияно от планета с лошо положение в хороскопа на детето. Гледат се трите имена на бащата,за да си видят кармичните обременености по бащата и по рода и как да се тушират с едно име.

 387. ЗА kalicto: Ще ви помоля отново да зададете въпрса си.Напишете отново датата си на раждане и ако знаете час, също.

 388. kalicto Says:

  За Кабала: родена съм на …. Въпросът ми е: Ще има ли промяна в интимният ми живот, а съответно промяна и в местожителството ми и кога? Благодаря!

 389. десислава Says:

  здравейте,казвам се …интересуваме дали ще се съберем отново с приятелят ми.ще създам ли скоро мое собствено семейство с детенце,с него ли ще бъде или друг мъж?

 390. ЗА десислава: Не виждам да се съберете с този мъж. Семейство ще създадете,разбира се, и то ще неочаквано за всички. Може да се влюбите от пръв поглед,както се казва. И дете ще имате. Няма как да се каже за кого ще се омъжите в един хороскоп.

 391. ЗА kalicto: Рано е да се даде отговор на тези въпроси, но честно казано, не виждам да имате промяна в личен план и съответно да се местите

 392. казвам се …ще се задомя ли скоро.ще създам ли семейство.кога ще срешна жената на живота си?

 393. ЗА krasi: Вие, определено сте в период, в който можете да създадете семейство. Ще се ожените до 2 години

 394. …,….извинявам се че задавам втори въпрос,но до колко години ще създам семейство?

 395. ЗА dess: Добре е да създадете семейство след 28 годишна възраст

 396. Десислава Says:

  Здравей! Аз съм родена на … Имам отношения с един мъж, от известно време, който е роден на … Искам да знам ще имам ли бъдеще с него или не. Той не ми дава ясни сигнали дали си заслужава всичко …

 397. ЗА Десислава: Задайте въпрос без „или“

 398. Здравей! Аз съм родена на …искам да знам какво точно ще стане в бъдеще, дали ще имам приятел , работа , семейство,дали ще спортувам и дали ще се разбирам с братята си !! Благодаря много !!

 399. ЗА Калинка: То, хубаво, ама,според вас, аз как да позная кога сте родена??? Тук отговарям на конкретно зададени въпроси. Така, написано, изисква анализ на целия ви хороскоп, така че, формулирайте въпроса си, конкретно, на който да може да се отговори с да или не и го напишете, заедно с датата си на раждане.

 400. Дъщеря ми се чувства много зле в работата си ще има ли възможност да започне на ново място и ако е може до колко време?

 401. ЗА stoianka: Дъщеря ви може да си намери работа и след месец, но пак няма да е доволна и от новата работа. Най-добре е да потърси нещо различно след 4 месеца

 402. Здравейте Кабала,благодаря ви много отговора ви направо ме изуми беше абсолютно точен.Прекланям се пред таланта ви.Ако имам право на друг въпрос бих искала да ви попитам за съпруга си който от две години е без работа дали ще си намери нещо постоянно и в какъв срок евентуално ще бъде.

 403. ЗА stoianka: Не виждам скоро да започне работа мъжът ви. Възможност за това има от пролетта на 2014

 404. Теодора Says:

  Здравейте Кабала, родена съм на … Тази година с приятелят ми смятаме да започнем бизнес, но ще теглим заем. Въпросът ми е има ли надежда в това начинание?Благодаря предварително!

 405. ЗА Теодора: Ще имате проблеми при връщането на заема. Не разчитайте на бързо развитие. Трудности ще има около документи и печалби. Ще се появят и търкания с партньора ви, така че, обмислее внимателно дейността, с която искате да се занимавате

 406. Здравейте, родена съм на … и Ви моля, ако Ви е възможно да ми препоръчате подходящо лично име, тъй като името Иванка не резонира с рождената ми дата(сигурно и затова никога не ми е харесвало да нося името си). Предварително Ви Благодаря!!!

 407. Теди Says:

  казвам се …,живея с ….Ще се оправят ли отношенията ни?

 408. евелина Says:

  Здравейте , казвам се Евелина и според връзката на буквите с планетите , името ми изобилства от нехармонични влияния – Дева , Стрелец , Близнаци , Риби… / интересното е,че моята луна е в Дева , имам силно влияние от Стрелец и Нептун на асцедента , но така присъстващи всички тези знаци в името ми идват малко в повече 😉 Въпросът ми е- доколко важни са тези комбинации между буквите в името ; дали е за предпочитане присъствието на букви от различни стихии или обратното- по-благоприятни са хармоничните комбинации между знаците , които отразяват ?

 409. ЗА евелина: Аз не знам защо гледате знака на всяка буква??? Не знам как бихте могли да хармонизирате едно име и да го нагласите спрямо всяка една буква.Това е невъзможно! Важни са! Всяко име е важно за хороскопа на човека! Какво значи силно влияние на стрелец и нептун, според вас?

 410. Десислава Says:

  Здравейте, Кабала. Пиша отново, защото съм ужасно объркана и раздвоена. Не знам какво да правя с живота си. Моля ви данните да не бъдат публикувани. Казвам се … г. Имам близо 5 годишна връзка с … г. Проблемът ми е там, че съм раздоена между дългогодишния си партньор и друго момче, за което мисля постоянно. Неговите данни са …. Моля ви кажете ми ще имам ли връзка с него и трябва ли да остана с сегашния си партньор. Искам да ви питам и дали ще се омъжа скоро ?

 411. ЗА Десислава: Можете да имате връзка с този мъж, а решението с кого да сте, трябва да е ваше. Не трябва да се омъжвате преди 25 годишна възраст

 412. Десислава Says:

  Благодаря за отговора, Кабала. Може ли да ми кажете дали …г., ще ме потърси скоро, т.е. да намери начин да се свърже с мен, защото сега не поддържаме никаква връзка. Казахте, че мога да имам връзка с него, но виждате ли кога ще започне тази връзка ? Скоро ли ще бъде ? Всеки ден мисля за него непрестанно и чакам да ми пише, но до сега без резултат. До преди месец си пишехме редовно, виждахме се и аз хлътнах до уши. Поддадох се на емоциите и страста и мисля, че се опитах да пришпоря нещата. Смятам, че това го уплаши. Последно ми написа, че чатовете ни за него са били просто приятелски, а за срещите, които имахме нищо не каза. Това беше последното, което ми написа той. Чакам го всеки ден да ме потърси, но безуспешно до сега. Моля ви още веднъж кажете ми дали той ще ме потърси и кога ? Ето и моите данни отново – …г. Моля имената и данните да останат анонимни.

 413. ЗА Десислава: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си

 414. Силвия Says:

  Добър ден Кабала.Казвам се …Искам да попитам какво ме очаква в личен план.В момента имам известни затруднения.Благодаря ви.

 415. ЗА Теди:Не се притеснявайте,отношенията ви ще се оправят

 416. ЗА Силвия: Задайте конкретен въпрос. Така, както сте го написала,ще трябва да ви се прави пълен анализ на хороскопа ви

 417. Силвия Says:

  Очаква ли ме скоро връзка или не.Благодаря ви.

 418. ЗА Силвия: Задайте въпроса си без „или“ и ми напишете данните си

 419. Силвия Says:

  Родена на съм … .Искам да попитам скоро очаква ли ме връзка?Благодаря ви.

 420. ЗА Силвия: Не. Ако говорим за сериозна връзка, то това ще се случи след година,максимум- две

 421. ЗА Ivanka:Това не е безплатна услуга

 422. Зсравейте Кабала, отново ви пиша казвам се … за да ви попитам ще се развия ли в професионален план.Мисля да кандидатствам право или нещо свързано със западни езици но не знам дали е подходящо за мен.Влече ме и идеята да се реализирам в чужбина по- специално Германия.Благодаря ви за отнетото време , но в момента се намирам на кръстопът и не знам кой е правилният избор.

 423. ЗА Silvia: Не знам какво имате предвид за развитието,но ако очаквате някаква голяма кариера,няма да е така. Германия е добре,както и Дания за вас

 424. Много ви благодаря Кабала за отговора:):))Не не очаквам голяма кариера , а по-скоро се надявам да си намеря добра работа .Благодаря ви.

 425. Здравейте Кабала,
  Казвам се … (ако може името и рожденната дата да не бъдат публикувани)От няколко месеца живота ми е хаос….ще продължа ли с човекът за който се омъжих преди 5 години? Съпругът ми ще намира ли повече време за мен и детето? От няколко седмици сам и безработна поради здравословни причини…..ще си намеря ли работа скоро?
  Благодаря ви предварително

 426. ЗА Дари: Ще останете с мъжа си, въпреки че,ще имате още разногласия. Работа няма да си намерите скоро. Мъжът ви мисли ,по-скоро, за работа и пари,в момента.

 427. Кабала искам да ви питам дали до година ще вляза в музикално и дали ще стана нар.певица – родена съм на …

 428. ЗА Maria: Ще ви помоля, отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 429. Здравейте,
  Казвам се …, родена съм на …. В момента съм безработна и си търся работа, може ли да ми кажете дали ще започна работа скоро.
  Благодаря ви предварително

 430. ЗА Дари: Работа ще си намерите, най-късно, след около 2 месеца и половина

 431. Здравейте,имам един въпрос.B много труден период съм в момента.Историята ми е мнogo дълга.имам дълга връзка от която не се чувстваm мнogo добре и несъм сигурна дали чувствата ми са същите,мнogo неща се промениха с нас.има и друг човек към които имам силни чувства и си допадаме доста като цяло no немога да направя нищо.искам да знам как ще се развият нещата или поне да имам някаква представа,…

 432. Здравейте Кабала ,преди време ми дадохте много точни отговори за дъщеря ми и мъжа ми сега аз сам на кръстопът да променя работата си но само временно и до седем месеца мисля да променя не само работата си но и местоживеенето си ще успея ли да си намеря работа след юли месец .БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО

 433. ЗА NIKOLETA: Противоречията между вас ще продължат, но имайте предвид,че не ви виждам и с другия мъж като продължителна връзка

 434. ЗА stoianka: О,със сигурност ще успеете

 435. Иван Христов Христов Says:

  Казвам се Иван,на 32 сън дали ще срещна любовта с която да остарея,годините минават и вече започвам да се отчайвам 😦

 436. ЗА Иван Христов Христов: Моля, напишете си датата на раждане

 437. Дани, здравей 🙂 Гледам, че никой не ти е писал скоро викам да се произнеса 😉 Наскоро ни се ражда първо детенце, мой племнник и са решили да го кръстят Самуил или Samuel. Бебето ще се роди в началото на Декември 2017 Искахме да те попитаме иам ли значение в кой ден / дата точно ще е м/у 1-!0 Декември и дали това ще повлияе драстично на съдбатаму понеже е плануван?
  Поздарви и благодарим :
  За уточнение, Пълното име е Самуил Валериев Панчев – даже се чудим кое е по-добре м/у горното и Самуил Валери Панчев?
  Бих се радвла да чуем твоите най-добри предположения, както и по-добра версия за средното име ❤
  Благорадаря ти сърдечно

 438. ЗА Velislava: Името се определя, в най-добрия случай от датата на раждане и разположението на планетите. Разбира се,че ще окаже влияние на съдбата. Нали са вибрации. Нали разбираш,че няма как да давам предположение за имена, тъй като се изисква анализ на всяко предложено име, както и да се разгледа определената дата. Това си изисква време,а и услугата не е безплатна

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: