АРХАНГЕЛСКОТО ВОЙНСТВО

BEAUTIFUL_ANGEL

( написах тази статия, провокирана от глупостите, публикувани в интернет пространството за това, кой архангел бил по-велик, особено в частта за зодиакалните знаци)
Архангел Михаил – най-силният от цялото войнство. Неговото име в превод е „този, който е като Бог” или „богоподобен”. За него може да се пише много, а и е мой любимец. Той ще ни избави от страховете, от неувереността. Няма да позволи никой да се намеси в енергийното ви поле. Той не е от най-доброжелателните. При него има хъс, страст, величие и кръв. Винаги ще покаже пътя ни и мисията ни в живота.
Архангел Ариел или е Божият лъв и е защитник на планетата Земя,лечител на животните. Той ще ни помогне да получите връзка с Вселената и природата, както и да видим чудните владетели на един свят, който не познаваме – феите и елфите. Пази ни от саморазрушение и грешки, които да доведат до катаклизми.
Архангел Рафаил – един от най- добрите и всеопрощаващи, тъй като той е Лечителят и името му в превод е „Господ изцелява”. Ще ни защити,когато сме болни- душевно и физически. Ще изцели и животните. Покровител е на целителите. С него чувствате една всеопрощаваща и любяща енергия.
„Господ е моята сила” – това е Гавраил. Той е олицетворението на Меркурий- Вестоносецът и е „Вторият Михаил”. Изпратен е да изтълкува виденията на Даниил. Носи вестите, общуването и правилното приемане на информацията. За това, нека ни помага за правилното мислене и разбиране на цвета и Вселенските закони.
Архангел Уриил – „Бог е Светлина” и е архангелът на гръмотевиците. Той ни дава просветление и донася разбирането за Кабала на хората. Уриил е известен и с това, че е дал алхимичните знания и е един от най-мъдрите сред останалите архангели, така че, ако имаме желание за духовно израстване, за езотерика, то трябва да се обърнем, именно към него.

Архангел Азраил – „Този, на когото Господ помага”. Той покровителства религията и умиращите и заради това е наричан „ангелът на смъртта”. Явява се до главите на тези, които напускат физическото си тяло. Азраил носи успокоение на хората, които очакват своя край.
Архангел Метатрон е „ангелско присъствие” и се среща в апокрифната литература и Книгите на Енох. Най-младият от всички архангели и единствен, който се е появявал в човешки образ като пророк. Ще го потърсим,когато се нуждаем от помощ за децата си.
Архангел Сандалфон – братът-близнак на Метатрон. Прмахва страховете ни с музикалните тонове. Господар на земните енергии, докато брат му е на небесните. С него изчезва душевният ти комфорт.
Архангел Чамуил – „този,който вижда Бог”. Някъде го пишат и Хамуел. Той ни носи любовта, онази, която заслужаваме, новите приятели и помага при намирането на изгубени вещи. Винаги ще ни е от помощ, когато търсим разбираме в личните отношения.
„Милосърдието Божие” е Иеремил и той ще ни вдъхновява да се развиваме в духовен план. когато търсим неговата помощ, ние ще получим възможност да научим Божествената мъдрост. Когато не чувстваме достатъчно сили да продължим напред, Иеремил е този, който ще ни даде тласък да не се отказваме.

Архангел Задкиил. „Божията справеливост” е в неговите ръце. Той ще премахне гнева ни. Ще ни научи да сме всеопрощаващи и да не таим гняв в сърцето си. Така ще получим свободата си, чрез прошката и пречистването.
Името на архангел Ханиил е „Божия благодат” и за това той ни носи добротата и светлината около нас и в душата. Дарява ни със спокойствие и нирвана. С него ще чувстваме медитативното спокойствие и тишина.
„Божият другар” е Рагуил. Това е архангелът на правосъдието. Защитава тези, които са били наранени несправедливо. Когато е с нас, той ще въведе справедливостта и няма да позволи да бъде продължена манипулацията. Винаги ще намерим утеха под неговото крило, когато сме сразени.
Иофиил е „Божията красота”, така че, ще ни накара да видим света през неговите очи – пъстър и хармоничен. Покровител е на хората на изкуството. Той ще ни пречисти от „грозните” помисли и ще ни научи да създаваме красотата около себе си.
„Божията тайна” е Разиил и покровителства езотеричните тайни. Той ще ни разкрие истинската същност на думите, събрани в старите мистични текстове, за да достигнем едно друго ниво на самосъзнание.

ДАНИЕЛА ТОДОРОВА – КАБАЛА ®

Реклами

126 коментара to “АРХАНГЕЛСКОТО ВОЙНСТВО”

 1. полина Says:

  Здравейте казвам се …. Бих искала да попитам ще имали периспектива нашият брак понеже нещата никак не вървят а не намирам причина за това.благодаря ви предварително.

 2. Виктория Says:

  Добър ден,
  Казвам се ….Много се притеснявам дали след 12 клас ще мога да отида да уча в Италия.Мечтая да уча в тази страна,защото е много много красива и в Рим има университети за Медицина,но се притеснявам дали ще мога да отида в Италия.Била съм няколко пъти в страната.Аз сега уча италиански език.Мислите ли,че ще успея след 12 клас да отида да уча там?Ще съм Ви много благодарна,ако ми отговорите.
  Довиждане.

 3. ЗА Виктория: Във вашият случай ще ми трябват точните ви данни- дата,час и място на раждане

 4. ЗА полина: Ще ви помоля да зададете въпроса си отново

 5. Виктория Says:

  Здравейте отново,

  Очаквам отговор.Благодаря ви много.

 6. ЗА Виктория: Вие ще имате промени в образованието. Ще промените насоката, най-вероятно. Имам съмнения,че ще сте приета в университет в Италия, въпреки това, тази страна ще ви подейства добре, така че, дори и да не влезете при кандидатстване, направете всичко възможно да отидете там и да работите,а после да учите.

 7. искам да попитам КАК и ДАЛИ ще продължи този брак и какво да очаквам за в бъдеще в личен план.Благодаря ви за отделеното време.

 8. Казвам се … Ще имам ли връзка и кога с … г. Моля да не публикувате данните.

 9. ЗА Марио: Ще имате връзка с нея, а кога- в случая зависи от вас.

 10. ЗА polina: Бракът ви няма да продължи, за съжаление

 11. А как ще продължат нешата в моят живот, след като бракът ми приключи.И до колко време ще приключи той.благодаря ви защото този отговор е от голямо значение за мен.

 12. Виктория Says:

  Добър ден.Казвам се …съм и искам да се запиша да тренирам спортни танци.Трябва ли да се запиша или е просто губене на време.Благодаря ви много.

 13. Казвам се Анелия , дата на раждане -…
  Въпроса ми е ще имам ли сериозна връзка, с човек който се появи в скоро в моя живот ? Моля да не публикувате личните ми данни.

 14. здравейте,казвам се …. Това ли е точният човек за мен.Благодаря ви предварително за отговора.

 15. Казвам се … Интересуваме дали ще се омъжа? Благодаря!

 16. Благодаря за отговора. Мисля, че имате право. В труден етап от живота си съм, отрупан съм с проблеми и не предприемам нищо спрямо нея. Освен това съм притеснителен когато става въпрос за любовни отношения. Искам да ви задам последен въпрос, ако може да ми отговорите. Смятате ли, че е възможно връзката ми с нея да прерасне в нещо по-сериозно – говоря за брак ?

 17. ЗА Aneliq: Напишете ми вашата и неговата дати на раждане

 18. ЗА Виктория: Ами,запишете се.Какво значи губене на време?!

 19. ЗА полина: Няма как да ви отговоря как ще продължи живота ви след това. Означава да се правят годишни хороскопи, за да се види,както и рождения ви, който ще даде какво е заложено там.

 20. ЗА plamitoo: Ще ви помоля,отново да зададете въпроса си, тъй като времето не е било подходящо за отговор

 21. Казвам се … Имам бъдеще.подхождаме ли си?

 22. ЗА Eleonora: По-скоро ще е на семейни начала.

 23. ЗА Марио: ама,вие, все още, нямате връзка с тази жена, за да ме питате за брак с нея.

 24. ЗА plamitoo: Подхождате си, но не виждам бъдеще заедно. Вибрациите ви са различни и докато той трябва да създава,вече семейство, вие не трябва да го правите в близките 4 години

 25. Здравейте.Казвам се ….г.Омъжена съм,но от година и половина не живея с мъжа си.Интересувам се кога ще имам нова връзка в живота си?Обмислям да започна свой бизнес и се интересувам дали си струва да го започвам и дали ще ми провърви.Моля данните и имената ми да не бъдат публикувани.Благодаря ви предварително.

 26. здравейте,
  моята е …. моля да не ги публикувате

 27. ЗА megi: В близките 5 месеца няма да се появи връзка. Не започвайте бизнес до края на пролетта на следващата година

 28. Здравейте! Искам да попитам в скоро време очертава ли се да имам сериозна връзка? А коя година ми е активна за майчинство? Родена съм на …. Да не се публикуват данните ми! Благодаря предварително!

 29. Донка Нягулова Николова Says:

  Здравеите
  Казвам се …
  Писала съм и преди ,но уви без отговор.
  нека буда извинена за настоятелството.
  Въпросът ми към вас е дали скоро ще се излекувам от тази покварна болест .
  Другият ми интерес е насочен км това присъствие което усещам,от добро или от зло идва ,понейе вярата ми към бог е силна.
  благодарна ще съм за всякакъв вид информация относно бъдещето ми,в труден период съм.
  Поздрави

 30. Здравейте, през това лято доста неща промених в живота си и направих различни избори от това, което съм си представяла. Тези промени добри ли са? Искам да знам дали ще имам добра реализация в живота си, с това което започвам да уча, ще печеля ли пари от тази специалност. В личен план ще се появи ли някой до мен, досега не съм имала връзка. Благодаря Ви от сърце. Казвам се….

 31. ЗА anelia: Определено си пасвате, въпреки, че той е доста колеблив в емоционален план и търси по-голяма свобода в личните отношения. Годината, обаче,не е подходяща за сериозна връзка при него. За вас-да, но той трябва да се занимава с професионалното си развитие, така че,дори и да имате връзка, тя няма да е продължителна

 32. ЗА Надя: На първият въпрос съм ви отговорила. От 2015 година навлизате в периода, в който можете да забременеете

 33. Здравейте! Моят брат се казва ….. Наскоро се раздели с поредната си приятелка. Искам да знам кога ще има сериозна връзка, ще се ожени ли, ще има ли деца? Знам, че той много иска тези неща да му се случат… Задавам този въпрос без знанието му, надявам се да не е проблем. Благодаря Ви предварително! Моля, нека данните не бъдат показвани.

 34. ЗА Донка Нягулова Николова: А,точно на вас съм отговорила на всичко,което сте писала! Ако не помните къде сте задала въпросите ти, това не е мой проблем! За каква болест става дума? Аз не съм врачка. За съжаление, няма как да знам присъствието от къде идва. Вие,сама, трябва да усещате от къде е. Стабилна връзка ще имате след 24 годишна възраст

 35. ЗА Снежана: За промените няма как да кажа дали са добри или не. Това са си относителни понятия, все пак. Ще имате добра реализация в живота си, но ще преживеете и кризи във финансов план и то, резки.Ще печелите от образованието си, но няма да е точно това, което сте започнала или след време, ще решите да се преквалифицирате,независимо дали става дума за нова специалност или допълнителен курс

 36. Благодаря за отговора. Промените във финансов план, скорошни ли са. Може ли да са свързани с това, че отивам на общежитие. Или не можете да ми кажете, трябва да ми изготвите план ли.

 37. Здравейте казвам се ….Създава ми много проблеми отностно децата.Докога ще продължи всичко това ?Кога ше се спре най накрая ? Има ли намерение да ми вземе децата ?

 38. ЗА vancheto: Преминахте лимита за безплатните отговори!Тук съм упоменала,че отговарям само на един, а както виждате, правя компромиси

 39. Здравейте казвам се …, искам да попитам кога ще отида при ….Ще помоля да не ми публикувате данните.Благодаря предварително

 40. kremushkahttps://kaballa.wordpress.com/#comment-form-load-service:Facebook Says:

  Здравейте,казвам се …. Интересувам се дали скоро време ме очаква нова връзка или ще има ли развитие във връзката ми с …,а тепаме на едно и също място.Благодаря ви за отделеното време и за отговорът ви,който е от голямо значение лично за мен.

 41. здр казвамсе …искам да попитам дали щте имам бъдещте със …

 42. целият ми живот се преобърна на 180 градуса ,само ,че в най -лошото,което може да се случи.сега вече чакам края си с нетърпение и се радвам че много скоро ще дойде.поне се надявам да е бърз и спокоен край.загубих почти всичко.и няма вече изход от това.има ли скоро край на всичко това?

 43. ЗА Дора: Брат ви ще създаде семейство до 40 годишна възраст. Това е неговият период.

 44. ЗА Снежана: Няма как да отговоря на този въпрос, тъй като изисква много по-голям анализ

 45. ЗА Тайна: Такава възможност ще имате след малко повече от месец

 46. казвам се пенчо.преди няколко дни писах тук ,но явно не е излезнало.случи ми се най-лошото в животът и оттогава никак не върви напред ,а само на назад.ще имали най-после край на всичко това лошо и скоро ли ще е?

 47. Здравейте.Искам да попитам за сестра ми.Казва се Камелия.Изобщо не и върви в нищо.До каквото се докосне се разпада.Казаха,че и е направена магия.Ходих,къде ли не да я развалят,но явно не успяват.Моля,кажете ми как ще се развие животът и от тук нататък?

 48. ЗА kremushkahttps://kaballa.wordpress.com/#comment-form-load-service:Facebook:Задайте въпрос без „или“

 49. ЗА небибе: Не, нямате бъдеще с този мъж

 50. ЗА пенчо: Задайте конкретен въпрос, на който да се отговори с да или не. Аз не съм ясновидка

 51. Здравейте,казвам се …Въпросът ми е кога ще срещна своята половинка в живота? Периода подходящ ли е да замина в чужбина с цел работа? Моля данните ми да не се публикуват! Благодаря Ви,предварително.

 52. Здравейте! Казвам се …. и имам връзка вече близо 5 години с ….. Въпросът ми е – дали връзката ни ще продължи в по-сериозен план? Предварително искам да Ви благодаря за отделеното внимание и време.

 53. Здравейте. Въпросът се касае за майка ми.Казва се …. Моля, скрийте данните. води дело. Въпросът ми е ще излезе ли от финансовия колапс? Ще спечели ли делото,ще й върнат ли сумата или част от нея, ще работи ли в чужбина (има предложение). Оценявам отделеното време и усилия. Благодаря.

 54. здравейте,казвам се …. … искам да попитам дали щте имам бъдещте със …

 55. Здравейте. Казвам се … година. Искам да попитам дали ще се оженим и създадем семейство и ако е да кога ще се случи това ? Моля да не публикувате данните.

 56. ЗА пенчо: Аз ви казах,че не съм врачка. Така,зададен въпросът ви,изисква анализ на целия ви хороскоп.Както виждате,тук отговарям на много конкретни въпроси.Аз не мога да знам какво ви се е случило и какво търсите

 57. ЗА indira: Не съм врачка,а астролог. За това ми трябва конкретен въпрос. Така,както задавате въпроса,изисква анализ на хороскопа на сестра ви.

 58. ЗА beti: Половинката си ще срещнете след около година, а времето е много подходящо за чужбина. Работата няма да е точно това, което искате, но вие ще съумеете да се адаптирате

 59. ЗА kremushka: Вие си пасвате, но той е човек,който трудно взема подобни решения. В момента е объркан, но ще вземе решение за по-сериозни отношения.Имайте предвид,че и двамата държите на личната си свобода и не обичате да ви пришпорват

 60. ще срещна ли скоро половинката си?

 61. ЗА Premierjour: За съжаление, не виждам да спечели това дело или поне няма да е така, както и се иска. Няма да излезе,скоро, от финансовото състояние,което е в момента. Няма да тръгне и за чужбина,поне, в близките 5 месеца

 62. ЗА deni: Не,нямате бъдеще

 63. ЗА Боян: Не трябва да създавате семейство до 26 годишна възраст, а тя- до 25,така че,ако изчакате този период, можете да сте заедно. В момента има едно объркване при нея около вашата връзка.

 64. Аз усещам, че има нещо, което я тормози. Възможно ли е това объркване от нейна страна да доведе до раздяла ? Има ли и ще има ли друг в живота й ? Моля да ми отговорите дали според вас ще останем заедно и ще градим общо бъдеще ?
  Знам, че имам право само на един въпрос, но ако може направете компромис, защото ми е много важно да разбера какво ще се случи с нас. Благодаря предварително.

 65. Димитрина Says:

  Може ли да разбера подходяща дата за сватба родена съм …а моя партньор на … Аз се казвам…, а той …

 66. Здравейте Кабала,
  Може ли да ми кажете дали ще имам връзка с мъж с … И друг път съм писала тук, надявам се все пак да ми отговорите.

 67. Здравейте Кабала
  пиша ви с болка в сърцето и надежда да ми дадете съвет
  Казвам се …
  От …, дъщеря ми …, след скарване по между си избяга от семейството си,
  Моля да ми отг, ще се върне ли отново у дома и кога

  Благодаря ви

 68. Здравейте.Вие сте много добър човек.Моля ви да ми помогнете.Аз съм родена на …г. .Аз много се притеснявам за бъдещето.Наскоро се запознах с леля.Леля ми не е кръвна леля …г. Дали съдбата ми е свързана с леляБ

 69. десислава Says:

  Здравейте искам да попитам за любовта ще бъда ли с момчето с което живея или с другото с което се виждам? Благодаря предварително 🙂

 70. Здравейте, Кабала, искам да попитам дали ще замина за Америка до януари 2015г. ще съм благодарна, ако ми дадете малко повече информация относно пътуването, ако не Ви представлява затруднение. Разглеждах солара си, но не мога да определя конкретните месеци, в които се случват събитията.

 71. Здравейте! Казвам се… Интересувам се кога е подходящ период за зачеване? Благодаря за отделеното време и усилия! п.п.Ще помоля да не ми публикувате данните.

 72. ЗА penò: Напишете ми датата сина раждане. Тя няма да се вижда от останалите, преди да бъде одобрена

 73. ЗА Боян: Тя трябва да вземе решение, а за това дали има друг- питайте я!

 74. ЗА Димитрина: Изборът на дата не е безплатна услуга, тъй като изисква анализ на двата хороскопа и след това да се гледа ежедневното движение на планетите, като се сравняват с всяка дата и хороскоп, за да се намери подходящата дата.

 75. ЗА silvia: Да, бихте могли да имате връзка, но ще е временна

 76. ЗА radka ivanova: Дъщеря ви ще се върне до месец, но тя счита, че прекалено я ограничавате и и възлагате отговорности, които не желае да приеме

 77. роден съм на …

 78. Здравейте,нарочно не се представям с правилното ми име,тъй като държа на анонимност.Преди всичко Ви благодаря за Вашата отзивчивост.Преди време Ви питах за отношения с мъж.Прогнозирахте окончателен край на връзката и бяхте права.В живота ми се появи нов мъж.Въпросът ми е за него и е следният: Има ли вероятност той и аз да започнем връзка ?
  Той се казва …

 79. ЗА iveta says: Не разбрах въпроса ви

 80. ЗА десислава: Е,напишете някакви данни,де…Аз не съм врачка

 81. Виктория Илиева Says:

  Здравейте.Казвам се … Интересува ме за здравето ми-виждате ли сериозен проблем? И личния ми живот-имам връзка,но не се разбираме….Нещо съм объркана.

 82. Здравейте искам да попитам..харесвам едно момче от скоро се познаваме,но в началото имаше нещо между нас,а след едни глуповати субщения той се поодръпна от мен..Искам да знам,дали пак ще гси говорим с него и излизаме?Дали ще се получат нещата между нас?? Благодаря ви предварително 🙂

 83. ЗА important: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор. Соларът дава общата картина за годината. За месеците се гледат прогресиите, както и транзитите, а след това се проследяват лунарите

 84. Много благодаря! Въпросът ми е – ще замина ли за САЩ до края на януари 2015 година 🙂 Данните ми – … Бих искала, ако не Ви представлява затруднение, малко повече информация относно това пътуване, понеже съм в каша. Хубав и ползотворен ден 🙂

 85. ЗА Нели: Ами,това зависи от фертилния ви цикъл.Освен това се изисква анализ на хороскопа ви, както и сравняване на планетарното движение с фертилните ви дати.

 86. ЗА пенчо: Периодът, в който ще срещнете половинката си е от есента на 2015 и 2016 година,до рождения ви ден

 87. ЗА Нина:Ако питате за нещо сериозно, то отговорът ми е не. Не виждам да имате връзка по между си

 88. Zdraveite, kazvam se Margarita i sam rodena na …. Molia ne publikuvaite dannite mi. Ot 2 godini sam razvedena i ne moga da si nameria partnior, koeto me pritesniava veche, zastoto vremeto si teche, a az iskam da sazdam semeistvo…
  Moje li da mi kajete dali jelanieto mi za semeistvo ste se usashtestvi skoro? I nai-nakrai bada stastliva…Blagodaria vi predvaritelno…

 89. Казвам се …
  Много пъти съм ви писала, но все по семейни проблеми, и съм Ви безкрайно благодарна, че всичко което кажете се сбъдва рано или късно,
  Но простете ми този път искам лично за мен да си питам, Че от много сем, проблеми човек по някога забравя за самия себе си

  Сърдечно Ви моля да им отговорите,
  В 8 сутринта съм родена ще срещна ли своята половинка някога в живота си и как ще разбера,
  В този труден живот който живея /понякога си го правя самата аз/ ще имам ли щастието някога да съм с истински любящ човек до мен . Не желая временни връзки, нито флиртове, А самотата уморява,

  Благодаря Ви за отговора и търпението, което проявихте към мен
  С уважение, Иванова

 90. Александра Says:

  Здравейте, аз силно вярвам във вашите знания и умения и ще помоля за помощ от Вас. Казвам се …. Последните години нещата вкъщи не вървят, а аз все повече губя надежда, че ще запазим мира и добрите си отношения. Моля Ви споделете и Вашето мнение.

 91. Моля да ми отговори ще успея ли и кога да продам един парцел.С парите ще мога да помогна на дъщеря си и да имам и аз сигурност.Дъщеря ми ще си намери ли скоро работа и какво ще се случи в семейните им отношения които никак не са добри.Какво бъдеще очаква внучката ми тя е на 10г.Сестрата на приятеля ме води срещу него едни дела изпълнени с лъжи за имот оставен от родителите им.Ще спече ли ли той делата.И последно ще си намеря ли и аз скоро работа.Какво виждате и за здравето на всички ни.Благодаря ще чакам с нетърпение отговора ви.

 92. Казвам се … Ще имам ли връзка и кога с …

 93. ЗА Виктория Илиева: Сега,аз няма как да говоря за здравословно състояние, при условие,че трябва да се прави медицински хороскоп. По дата нищо не мога да кажа. Едиственото,което се вижда е натовареност в половата система.

 94. ЗА Daniela: Ами,аз не съм врачка, все пак ми трябват данни

 95. ЗА important: Ще заминете за Щатите.Ако се надявате на някаква помощ и подкрепа, няма да я получите, така че се опитайте да се справите сама

 96. ЗА Margarita: Само по датата не мога да видя това.Всъщност, показва, че трябва през тази ви лична година да срещнете любовта,т.едо рождения ви ден 2015

 97. Изключително благодарна съм Ви за отделеното време и внимание! Сърдечни поздрави от мен 🙂

 98. Zdraveite, bih vi pisala predi nqkolko meseca za maika mi, koqto pretarpq operacia na bql drob. Sled vtorata himioterapia poluchi silni bolki v garba I lekarite ne znaqt ot kakvo e. Edin smqta, che e metastazi – ima rak na bql drob, drug , che. E nevrologichno . Treti che e ot terapuqta, chetvarti che e normalno. Samo smenq bolko uspokoqvashite veche te I ne deistvat. Kakav e iztochnika n a bolkata , moje li da predpolojite. Dannite I sa …
  Ps izvnqvam se za latinicata, pisha ot tablet. Blagodarq vi predvaritelno.

 99. ЗА radka ivanova: След около 3-4 години ще срещнете голямата любов

 100. ЗА Александра: Определено, в близката година, кризата между вас ще се задълбочи

 101. ЗА Нели: Извинявайте,ама аз не съм врачка. Засипала сте ме с въпроси. Няма написани данни и тук отговарям на конкретни въпроси. Бъдеще,здраве,изисква анализ на хороскопите.

 102. ЗА nikoleta: Връзка ще имате след около 3 месеца,но тя няма да е трайна

 103. ЗА Victoria: За съжаление,няма как да кажа каква е причината.След като има химиотерапия, все пак, има някъде ракови клетки. Единственото,което се вижда е,че може да има сгрешена диагноза. Бих ви препоръчала,отново, да се направят изследвания с тумор маркери.В картата и се вижда, че ще има проблеми в края на годината и началото на следващата

 104. Maria Стоянова Says:

  здравейте, рожденнта ми дата … Искам да питам дали ще имам проблеми със майка ми която е на … и развива параноя. Тя е родена … в Солун,не знам часа на раждане.

 105. Здравейте,

  Преди две години съвсем официално с гр.договори и т.н . ми беше изплатено възнаграждение .Сега изведнъж фирмата иска да възстановя тези пари.Ще връщам ли парите?
  Дата на раждане :…а.Моля личните ми данни да не се публикуват.Благодаря Ви.

 106. Здравейте, казвам се … , интересува ме имаме ли бъдеще заедно, как ще се развият отношенията ни в бъдеще ?

 107. Здравейте,искам да попитам ,дали през новата 2015 ще се наложи аз и семейството ми да живеем на улицата.Благодаря!!!

 108. Здравей Кабала,
  казвам се ….Разведена съм.Имам две деца.Какво ме очаква в бъдеще?Каква ми е мисията в живота? Интересува ме също и бъдещето на децата ми.синът ми се казва … сутринта.Какво трябва да направя ,за да живея по-добре?Очаква ли ме живот в чужбина?

 109. ЗА Maria Стоянова: Не знам какво имате предвид под „проблеми“,но не виждам такива. Болестта, обаче, ще се задълбочи. Ще се възобнови и някакво хронично заболяване

 110. ЗА elitsamarina: Ще ви помоля отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е е било подходящо за отговор

 111. ЗА Tanq: Ще ви помоля,отново да зададете въпроса си,тъй като времето не е било подходящо за отговор

 112. ЗА mariela295mariela: Ще ви помоля да зададете въпроса си пак.Времето не е било подходящо за отговор

 113. милена м. Says:

  Честита Нова Година.Пожелавам ви,много здраве,щастие и късмет в всичко.
  Сега видях,че в тази тема,се задават въпросите.Затова ,пак ви пиша.
  Казвам се,…. Ще има ли,промени в работата ми,искат да съкратят двама.Бях ви питала и за любовта,но още беше рано.Аз съм,самотна майка.Ще имам ли,скоро сериозна връзка?

 114. ЗА olivera: Отговарям кратко,тъй като това,което искате предполага анализ на хороскопите,а това не е безплатна услуга. Вашата мисия е да създадете кариера и да се научите да печелите,като не мислите толкова за парите, а да работите за удоволствие.Само така ще постигнете финансова стабилност и то,много добра. На синът ви е дадено добро развитие като ще създаде семейство по-рано,отколкото трябва. Подобно на вас ще избърза. Ще постигне много благодарение на това, че няма да се интересува какво мислят другите за действията му. Добро финансово положение, та дори и в чужбина. Вие ще сте от голямо значени за дъщеря си и връзката ви ще е доста силна. Както и при брат и, така и тя ще има възможност за добро образование и развитие. Ще има притеснения за семейство и не трябва да се омъжва до 29 годишна възраст. Ако това е истинският ви час на раждане, не виждамда живеете в чужбина

 115. ЗА милена м.: Да, ще имате промени в работата си. Относно любовта съм написала,точно, кога ще я срещнете в предишно питане

 116. Здравей Кабала,
  казвам се … сутринта.Разведена съм.Ще се омъжа ли повторно ?Ще намеря ли човек,с когото да споделя живота си ?Ще работя ли в чужбина ?Имам ли кармични дългове от минали животи? Искам също да попитам за брат си.Казва се ….Ще се създаде ли семейство и кога ?Ще намери ли работа скоро ?

 117. Здравейте, казвам сe … , интересува ме имаме ли бъдеще с …заедно, как ще се развият отношенията ни в бъдеще ?

 118. Забравих да попитам за моя син.Казва се …Тои учи в икономически техникум.Искам да попитам дали има възможност да отиде в гимназия със специалност езици ?Дали има възможност да учи право?Моята дъщеря се казва … С каква работа ще се занимава ?

 119. милена м. Says:

  Благодаря ви,много.Но,не разбрах,за промените.Ще ме,съкратят ли?

 120. ЗА olivera: Вие ,май, не четете какво съм написала. Няма да се омъжите повторно, но връзка може да имате от пролетта на 2016. Не се виждат кармични дългове от датата ви.Брат ви е трябвало да се ожени до 30 годишна възраст. Сега, едва ли ще го направи. Работа няма да си намери в близките 3 месеца

 121. ЗА olivera: Казала съм по малко и за децата ви.Това,което питате, като професионално развитие, не е безплатна услуга

 122. Кремена Says:

  Здравейте и Честита Нова година!
  Казвам се Кремена. Поставена съм пред професилнален избор. В каква посока е добре да тръгне моето професионално развитие? Ако е възможно бих искала да попитам ки кога ще срещна партньор до себе си.
  Благодаря!
  Прекрасен ден.

 123. ЗА Tanq: Не смятам,че имате бъдеще с този егоцентричен мъж

 124. ЗА милена м.: Ами,попитахте за промени,не за съкращение.Честно казано,ще ви съкратят, въпреки, че имам колебания и ще ви кажа защо. Дори и да размислят и да ви оставят, вие сама ще потърсите нова работа и това се вижда и от годишния ви хороскоп

 125. ЗА Кремена: Въпросът за професионалното ви развитие, изисква анализ на хороскопа ви,така че го задайте по друг начин. Не сте написала и данните си.

 126. Каква информация само, не бях попадала на това до сега. Много интересно. Благодаря, че споделихте!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: