Вибрациите на числата

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

СЛЪНЦЕТО И ЧИСЛОТО 1 – Ако Вие сте под влияние на числото 1, то имате много големи амбиции и желание да сте лидери.Обичате да помагате на другите, да пръскате топлина и да се раздавате, но само ако се съобразяват с Вас. Понякога сте такъв инат, че сте в състояние да изкарате хората около Вас извън нерви. Никой не трябва да посяга на свободата Ви, защото в противен случай ще го „пометете”. Умеете да прощавате, но не обичате да Ви критикуват. Трябва винаги да сте първи. Това е много важно за Вас. Щедростта Ви е пословична, ако е признат авторитета Ви. Ще ви привлича високото обществено положение, защото умеете да командвате. Вие сте като едно малко слънце – топло, енергично, което трябва да е в центъра. Вашите цветове са всичките нюанси на златистото, слънчево- жълтото, оранжевото и лилавото. Камъни: Носете топаз, защото той съхранява красотата и кехлибар, защото ще Ви предпази от лошите вибрации на околните.

 

ЛУНАТА И ЧИСЛОТО 2 – Ако сте под влияние на двойката, Вие сте такъв мечтател и романтик, че развинтеното Ви въображение Ви тласка в различни посоки. Много сте чувствителни и интуицията Ви помага, когато общувате. На моменти прекалявате с майчинското си чувство. Всеки път сте различни и на човек не му е скучно да е с Вас, стига да не сте прекалено слъзливи. Предани сте на семейството и сте склонни да се превърнете в негова жертва. Много трудно се реализирате в живота. Вие сте като уплашено зайче, което търси сигурност и на което сърчицето му ще се пръсне от страх да не загуби и малкото,което има. Бъдете независими, не се влияйте от чуждото мнение. На моменти сте толкова безпомощни, че на човек му се иска да Ви гушне и успокои…Вашите цветове са светло зелено, бледо жълто, сребристо и бледо лилаво. Камъни: смарагд и перли. Носете ги, за да имате защита над семейството си. Слагайте и лунния камък, който носи в себе си магията на Луната.

 

ЮПИТЕР И ЧИСЛОТО 3 – Ако Вашето число е 3, то Вие сте като светлината, която поглъща мрака. Обичате живота и гледате на него от към добрата му страна. Вдъхновяват Ви Истината и Любовта. Вие сте вечните оптимисти. Имате сериозни амбиции, лесно учите, работите със замах. Вечно нещо там си чоплите и търсите. Идеалите са много важни за Вас, както и доброто образование. Лесно можете да печелите пари, но и лесно ги харчите. Понякога сте прекалено горди, особено, ако Ви засегнат. Обожавате природата и животните. При Вас няма нищо скрито покрито, обаче амбициозността ви достига до n– та степен. Около Вас струи екстравагантност, талант и стабилност. Приличате на буен огън, който с годините става все по-силен и по-ярък. Цветовете Ви са есенните багри. Камък: носете тюркоаз, защото ще усили интуицията Ви и ще Ви предпази от предателства.

 

УРАН И ЧИСЛОТО 4 – Ако сте под влияние на четворката, то Вие сте „ работните пчелички” на групата числа. Вечно се трудите, вечно се борите с работохолизма си. Не сте от доверчивите и сами си създавате проблеми. Понякога сте толкова загадъчни, че човек трябва да Ви „разлиства” малко по малко, че да Ви „ открие”. Хората могат да Ви мислят за скучини, обаче Вие сте натрадиционалисти, изпълнени с желание за промяна. Прекалено много се натоварвате. За Вас не съществува думата „невъзможно”. Ще минете през огън и вода, за да докажете, че на този свят всичко е постижимо. Мислите много напредничаво и имате желязна логика. Изобщо не се съобразявате със забраните. Гледате напред в бъдещето и знаете, че щом сте посяли домати, няма как да поникнат краставици…Цветовете Ви са светлите тонове на синьото, сивото и морско зеленото. Камъни: Носете сапфир, защото предпазва от предателства, кварц или малахит.

 

МЕРКУРИЙ И ЧИСЛОТО 5 – Ако сте родени с вибрацията на 5, то Вие сте известни с променливия си характер. Днес сте като добро и мило кученце, а утре сте като разярен тигър. Никога няма да остареете. Като вечно зелено и младо дърво сте. Имате пъргав ум, бърза реакция и директно казвате истината в очите. Трудно могат да Ви сломят. Имате силно развита интуиция и интелект.Обичате вълшебствата, приказките, тайнствата на природата. Чувството Ви за хумор е пословично. Когато решите, ставате твърдоглави и се застопорявате на едно място. Понякога инатът Ви е по-голям и от на магаре. Въодушевявате се от новите идеи и пътуванията. Ако Ви предизвикат, може да разрушите всичко около себе си. Вашите цветове са зелено, тюркоазено, светло кафяво, сиво и бяло. Камъни: носете перли, защото те ще Ви дадат защита срещу лошите вибрации и ще защитят семейството Ви.

 

ВЕНЕРА И ЧИСЛОТО 6 – Ако Вашето число е 6, то Вие привличате хората като магнит. Обичате семейството, приятелите, красивите вещи. В любовта влагате прекалено голям идеализъм и понякога ставате ревниви и мнителни. Приличате на машина за Любов – давате, давате…флиртувате и обичате. Понякога сте като пухкаво малко котенце, което иска да го галят, да му се възхищават и обичат. Търсите хармонията във всичко и грозното Ви отвращава. Имате силна връзка с родителите и приятелите си. Ах, как обичате да харчите пари…Да радвате хората около себе си. Може да сте много темпераментни или много мудни. Умеете да общувате, дипломатични сте. С удоволствие човек търси Вашата компания, защото сте гостоприемни и сърдечни. Добрите обноски при Вас са издигнати в култ. Вашите цветове са пастелните, шоколадово- кафявото, кафяво – зеленото и жълто- зеленото. Камък : опал – носете го, защото ще Ви донесе успех навсякъде, стига да нямате лоши мисли в себе си.

 

НЕПТУН И ЧИСЛОТО 7 – Ако Вашето число е 7, то Вие сте обаятелни, непредсказуеми и и нтуитивни. Често се затваряте в себе си и мълчаливо строите приказни кули…Вие сте един от най-големите мечтатели. Мисълта Ви може да лети далече. Край Вас цари спокойствие и тишина. Интуицията Ви е толкова силна, че може да граничи и с ясновидство. Толкова е топло, приятно и тихо, когато някой застане до Вас. Понякога така преувеличавате проблемите си, че „мухата вече е станала слон”… Вие сте като лъва, който е кротичък и спокоен, стига да не го дразните. Дълбоко, в себе си, вярвате в Онази Висша сила, която ни пази и закриля. Много приличате на една голяма и топла мида, която често се затваря в себе си и никой не вижда какви прекрасни и чисти бисери има вътре. Вашите цветове са морско зелено, светло жълто и розово. Камъни: аметист и смарагд. Носете аметист, защото това е камъкът на изключителната сила.

 

САТУРН И ЧИСЛОТО 8 – Ако 8 е Вашето число, то Вие здраво сте стъпили на земята и притежавате прекалено голям самоконтрол. Имате сложна и богата душевност, и много знания. Имам чувството, че колкото повече трудности имате, толкова повече хъс за живот придобивате. Понякога сте срамежливи и предпазливи. Удоволствие е човек да Ви има за приятел. И недай Боже, да Ви има за враг! Помните като слон и може да сте много отмъстителни. Умеете да носите отговорност. Бавно, но сигурно въривте към целта си. Под влияние на числото 8, Вие смело понасяте стресовите ситуации. Достойни, авторитетни, приличате на голямо и силно дърво, с дълбоки корени, което е оцелявало и ще оцелява в бурите. Играете важна роля в живота на хората около Вас. Цветовете Ви са индиговосиньо, всички отенъци на кафявото и светло зеленото. Камъни: оникс и диамант. Носете диамант, защото той ще Ви дари с успех и ще Ви предпази от лошите погледи.

 

МАРС И ЧИСЛОТО 9 – Ако числото Ви е 9, то Вие сте доста властни и амбициозни. Знанията Ви са големи и трайни. Като ходеща енциклопедия сте. Не обичате да сте задължени някому. Човешката злоба Ви сварва неподготвени. Някои от Вас действат със Сталински замах. Не сте от тези, които се плашат от трудностите. Надарени сте със смелост и амбиция, нищо че понякога буксувате на едно място.Притежавате много умения, но не винаги имате достатъчно физически сили, за да реализирате всичко наведнъж. Ако Ви раздразнят, ставате като рояк оси – нападате бързо и остро. Радостното е, че бързо Ви минава. Анализирате всичко в живота си и разбирате човешката душа. Сексът за Вас е много важен. Когато тръгнете на битка, приличате на амазонките – непоколебими войни, които никога не губят. Вашите цветове са червено и розово. Камъни: корали и червен ахат. Носете ахатите, защото ще Ви дарят с мъдрост.

 

ЧИСЛО 11 Ако сте родени под влияние на 11, то Вие сте от тези, които осъзнават, че съществуват други светове и други сили, които въздействат на Земята.Рядко са тези от Вас, които осъзнават вибрацията на 11. Обикновено я отработвате като двойка. Имате доста силна интуиция и психични способности. Понякога сте колебливи, вътре в себе си, но когато вземете решение сте целенасочени и динамични. Вие сте „мистиците” на числата. Вдъхновявате хората около себе си. Притежавате вътрешна сила, която Ви помага да преследвате идеите си. Понякога сте в състояние да отричате всичко около себе си. Във Вас живеят двама души, които не винаги се понасят и всеки от тях дърпа чергата към себе си. Вие сте революционерите сред числата, обаче сте и в състояние да се шляете безцелно и да се ‘носите по течението”. Ако решите, можете така да преметнете някого, че той даже няма и да разбере, че сте го излъгали. Търпеливи сте, но когато сте раздразнени хвърчат искри, мълнии, че и други предмети… Вашите цветове са бялото, синьото и кремавото. Камъни: перла, кварц, планински кристал, които ще развият интуицията Ви и ще Ви предпазват от лоши влияния.

 

ЧИСЛО 22 Ако Вашето число е 22, то Вие сте под влияние на една от най-трудните вибации. Вдъхновявате се от големите идеи, действате със замах. Можете да организирате хората и да получите неограничена власт. Ако не можете да усетите вибрацията на 22, то Вие ще сте под влиянието на четворката. Вдъхновявате се от живота и можете да го „облечете” като голям проект. Прекалено сте доверчиви и много лесно могат да Ви излъжат. Имате големи и трайни знания, идеи и цели. Понякога така Ви обзема безразличието ,че е трудно да Ви извадят от това състояние. Работоспособността Ви е голяма. За Вас бих казала,че сте като архитект – строител, който винаги се опитва да материализира плановете си. Вашите цветове са синьото и сивото. Камък: носете хесонит и сапфир, защото предпазва от предателства.

ДАНИЕЛА ТОДОРОВА – КАБАЛА

материалите в този сайт са авторски и използването им или тяхното цитиране

може да стане само със съгласието на авторката

147 коментара to “Вибрациите на числата”

  1. Е,сега,той може да е седмица,ама нали трябва да се види и датата на раждане и името,особено първите три букви,както и първата,че тя е с влияние за цял живот-)))

  2. Az sam 7. Taka e goliama i topla mida. Iskam da imam priatel do menq a niamamq vse se zatvariam v cherupkata. A she imam li…….. I koga?

  3. Е,не мога да не кажа,че всичко за мен си е така,както е написано от авторката.Чела съм и други такива материали за 9-ката,ама чак такова съвпадение…Браво,супер!

    п.п.това не е комплимент,а мнение,изблик на емоция,сигурно :))

  4. Радослав Says:

    Здравейте! 🙂

    Бих искал да ми кажете нещо за мойта дата на раждане – 09.07.1993г.

    Благодаря предварително! :))

    П.С. : Знам,че съм 11,но нищо повече,освен това,което съм чел за числото 11. :]

  5. ЗА РАДОСЛАВ: Малко са хората,които усещат вибрацията на 11,обикновено,в живота ви се изразява като 2,т.е.държите много на личните отношения,чувствителен сте и много често се колебаете.Вярно,че не го показвате,но за вас корените,като семейство,дом,са много важни. Изключително саможив ви виждам в детските години,което е способствало развитието на мисълта ви. Имате много силен ангел-хранител,който ще ви помага да преодолеете големите промени,които ви предстоят до 27 години. Много късно ще срещнете истинската любов,но поне ще е нещо много истинско и силно-))).Да не ви притеснява това,че понякога имате проблеми в личните отношения.Тези неща ще се изчистят.

  6. Аз сам родена на 15.03.1974г., приятелят ми е роден на 24.06.1980г., можеш ли да кажеш дали сме създадени един за друг и дали ще бъдем щастливи заедно

  7. ЗА ПЕПА: Няма нужда ми пишете 3 поста с някакви доуточнения.Часът ви в момента няма значение,защото тук не правя хороскопи. Уточнете въпроса си…Какво значи да сте създадени един за друг? Първо трябва да видя дали изобщо ще сте заедно,за да говорим за щастие. Уточнете въпроса.

  8. Мима Says:

    Здравеѝте,аз ви писах в“ числото на сьдбата или пьтят на живота“,но нещо не се получи,незнам кьде греша…надявамсе сега да успея .Аз сьм родена на 16.07.1968 г ,по мое изчисление имам числото 11,бихте ли ми казали нещо повече,ако обичате ,ще ви бьда много благодарна,не желая да ви претеснявам с вьпроси ,тьи като не зная дали е удобно….Благодаря ви предварител .Желаяви усмихнат ден

  9. ЗА МИМА: Относно числото 11,вие можете да намерите информация в статията за господарските числа. Аз не бих тълкувала при вас 11,като такова,а по-скоро като двойка.Опитвам се да кажа,че само 10-20% от хората усещат вибрацията на висшето число 11,22,33 и т.н. В повечето случаи,то работи чрез редукция и вашият случай е такъв.

  10. стефка Says:

    Браво кебала супер си. Аз сьм родена 31.03.1979г и моето число е 6 описала си ме по добре и от самата мен.Желая ти много успехи,продалжавай все така мила.

  11. Валентин Says:

    Невероятно! Всичко описано за числото 9 , което се получи вследствие на събиране на датата ми , е вярно.

  12. Наталия Says:

    Здравей, Кабала. Не мога да разбера дали числото ми на съдбата е 11 или 2. Родена съм на 11.10.1979. Като сбор се получава 29. Редуцира ли се до 2, или само до 11? Ще ви бъда много благодарна, ако ми отговорите.

  13. ЗА НАТАЛИЯ: Аз не знам как си го смятате това 29.То,по-скоро има друго значение за Съдбата ви. Дали е 11 или е 2,всичко зависи от останлите ви числа, както и от това, на какво ниво се намирате в момента. Ако сте се насочила към окултните науки,занимавате се с това, с езотерика , и не обръщщате голямо внимание на връзките си, то,със сигурност сте под влияние на 11. В противен случай сте си чиста двойка-))).

  14. родана съм на 08.09.1994,но е трябвало да се родя на 09.09.1994.всичко от числото 9 е вярно,но много си съвпадам със 8 също.кое е моето число?

  15. ЗА ДИАНА: Ами, Дианче-))) няма как да не усещаш и осмицата, след като тя управлява душата ти-))).

  16. А как се изчислява числото?

  17. здравейте!
    родена на 28.07.1983 – 2 или 11? усештам че моето число е 11, винаги сам го харесвала, много от преди да знам каквото и да било за вибрацията на числата…….

  18. ЗА huba-buba: Значи, то не е само до харесване на числото, но и до усещане. Зависи от развитието на индивида. При едни числото е 11, а при други се редуцира до 2.

  19. Здравейте! Родена съм на 14.01.1969. Числото ми е 4. Прочетох книгата ви, но много ми се иска да ми кажете какво точно показва при мен това число. Както чета и 4 и 14 са кармично обременени. Така ли е при мен. Благодаря!

  20. ЗА ПЕПА: При вас е свързано с отговорностите пред любовта и хармонията. Мисията ви е да изградите здраво и силно семейство в този живот. Ще имате проблеми в този аспект, тъй като, без да искате, наранявате хората около себе си.

  21. Благодаря. А ще успея ли .

  22. ЗА ПЕПА: Е,това няма как да знам.Има свободна воля. След като вече се интересувате от тези неща, значи и осъзнавате,че в живота всичко се плаща,а това е първата стъпка към осъзнаването на уроците.

  23. Даниела Says:

    Здравейте! Попаднах случайно на сайта ви, прочетох на един дъх всичко и не можах да се сдържа да не ви пиша, да ви попитам дали можете да кажете нещо повече за мен, родена съм на …. Благодаря!

  24. ЗА ДАНИЕЛА: Вие имате малко прераждания, което означава, че поне сте отработили доста неща в минала инкарнация.Това е добре. Прекалено много искате да сте обичана и от там пък са ви и високи изискванията към партньорите. Не ви е моментът за сериозна връзка,а по-скоро вие да се развиете и да направите кариера. Поне, желанието и упоритостта не са ви чужди. Имате изключителна енергетика и сте от хората, които умеят да намерят златната среда и да се нагаждат към ситуацията.

  25. Даниела Says:

    Благодаря, Кабала! Интересно, винаги силно ме е интересувала „мистичната“ страна на живота, за това ако е удобно да ви задам още 3 въпроса? До каква степен минали инкарнации определят настоящето и бъдещето ни и това свързано ли е с Ангел-хранителя на всеки човек и ако можете да ми кажете при мен как стоят нещата:)? Благодаря Ви предварително! Надявам се не досаждам с моя интерес.
    Хубав ден 🙂

  26. ЗА ДАНИЕЛА: До голяма степен го поределят, особено,ако има отношения, които е трябвало да бъдат продължени или някакви други тежки грешки, които трябва да изпита сам на собствен гръб. Не знам какво имате предвид с този ангел-хранител. При вас не знам как стоят нещата, защото това изисква доста време- анализ на имената ви, на датата ви, както и на хороскопа ви.

  27. Даниела Says:

    Здравейте отново! Казахте ми, че имам малък брой прераждания, колко точно са те и ако мога да попитам и как точно разбирате всичко това?
    Благодаря!

  28. ЗА ДАНИЕЛА: Не знам колко са преражданията ви, но за разлика от много хора са значително малко.А, от къде го разбирам…това си е мой секрет, да го наречем…

  29. а ако числото ми е 39 3+9=12, но не намирам какво пише за това число

  30. ЗА АЧО: Това число на датата ли ви е или на името? Ако е на дата на раждане, то говори за потенциал, който носите от минали животи. След като не намирате такава информация, най-лесният начин да го тълкувате е като разгледате числата по отделни 3 и 9, след това като 12 и после пак като 3, тъй като тройката е със засилено влияние при вас.

  31. Даниела Says:

    Числото на живота ми е 6 а на името 5, което прави 11, можете ли да ми разтълкувате и сбора им.
    Благодаря отново! Приятен ден

  32. ЗА ДАНИЕЛА: За числото 11 съм написала в „Господарските числа…“

  33. Екатерина Says:

    Здравейте,
    Вярвам, че нещата, които ни се случват не се случайни и трябва да открием какво стои зад тях. Какъв е урока, който трябва да научим, какви са изводите, които трябва да си извадим. Надявам се числата да ни насочват по правилния път.
    Поздрави и усмивки на всички!

  34. ЗА ЕКАТЕРИНА: Благодаря, Екатерина!

  35. Здравейте,
    Родена съм на … определено се чувствам като 11, а не като 2. Освен това съм с „вътрешно аз“ 11, „духовен стремеж“ 9 и „израз“ 11. На всичкото отгоре съм и Скорпион, животът ми никак не е лек.
    Бихте ли ми дали някакъв съвет за по-леко преодоляване на препятствията, моля.
    Благодаря предварително.

  36. ЗА КАЛИНА: Е, няма как да ви дам съвет за това как да преодолявате препятствията. Забележете, че 11 при вас се образува от 38, което е число на много промени и препятствия.

  37. Тъпичък въпрос зададох, извинявам се ))
    Благодаря за всичко, щастие и успех, Кабала ))

  38. Здравейте Кабала, от известно време чета статиите Ви и много ме вдъхновяват 🙂 Бих искала да разбера повече за датата ми на раждане,,,Благодаря!

  39. ЗА ВИХРА: За вас взаимоотношенията са много,ама много важни. Като че ли се опитвате да балансирате между всички. Много държите на човека, който е до вас и то, прекалено много. Понякога се опитвате да държите всичко под контрол, ама така само ще отдалечите някои хора от вас. Възможно е вашата емоционалност да ви доведе до истерия или депресия. Имате хубаво развитие и не виждам да имате обременености по датата ви на раждане.

  40. Moeto 4islo na jivota e 11 :*:)a az se 4ydeh za6to tezi dni zapo4vam vse da sre6tam tova 4isloo a i lubimoto mii 🙂 ni vse pak blagobarq za informaciqta-КАБАЛА

  41. людмила Says:

    Моята рождена дата е …г. Числото на живота ми е 3 и написаното е абсолютно точно за мен. Преди много години сънувах,че си купувам пръстен с огромен син камък, на следващия ден отидох в магазин и си купих пръстен с тюркоаз. Така си разтълкувах съня, като го реализирам на живо. Нося го този пръстен и сега, винаги е впечатлявал хората, не е огромен, но взема око, това ме е озадачавало ,как , по какъв начин им въздейства, за да му обърнат внимание. Аз вярвам на сънищата, много пъти съм сънувала важни за мен неща и са оказвали значение върху мен. Благодаря за това,което правите, все повече ме увличате в тази материя, продължавам да търся отговори на своите въпроси. Историята с моето име също е интересна и си мисля,че не нося случайно това име, не го харесвах, но разбрах какво ми носи то и започнах да го приемам.

  42. ЗА ЛЮДМИЛА: Тюркоазът е и моят любим камък-))). Свързва се със щитовидната жлеза,т.е. е възможно да имате проблем там или проблемът ви е в комуникациите.За това и сте го сънувала. Подсъзнанието ви е подсказало какво да правите.

  43. людмила Says:

    Благодаря, наистина имам проблеми с щитовидната жлеза, от детска възраст е установено заболяването ми.

  44. Здравей! Родена съм на….г. От година и половина правим опити със съпруга ми да зачена,но и до момента няма резултат. Ще Ви бъда много благодарна ако можете да ми кажете нещичко….знам че е божа работа ,и все пак..

  45. ЗА bilyana: Ще ви помоля отново да напишете датите на раждане-вашата и на съпруга ви, както часовете и местата на раждане

  46. Здравейте Кабала, много съм притеснена на….. загубих работата си .От ….а бях в тази фирма,искам да попитам дали скоро ще си намеря друга работа?
    Казвам се …………………
    Моля личните ми данни да не се публикуват.Благодаря ви предварително знам че много хора разчитат на вас за къде по сложни проблеми от моя, но се надявам да ми отделите малко време и на мен.Благодаря отново .Лек и успешен ден.

  47. ЗА ЛОРА: В близките два месеца и половина не виждам да си намерите работа.

  48. Даниела Костадинова Петрова Says:

    Здравейте, Кабала! Родена съм на ….их искала да ми кажете тази година как ще ми потръгнат нещата, в чужбина уча, и много промени преживях последните години.
    Благодаря Ви!
    Хубав ден!

  49. ЗА Даниела Костадинова Петрова: Хороскопи не правя тук, а и това няма да е безплатно,Искам конкретен въпрос,на който да отговоря с Да или Не

  50. Даниела Костадинова Петрова Says:

    Съжелявам! Интересуваше ме, дали ще успея да завърша ?

    Благодаря

  51. ЗА Даниела Костадинова Петрова: Има голяма вероятност да не завършите. Като гледам- много проблеми,много напрежение има около вас. Имам чувството,че мислите за нещо друго или за някого и съвсем се обрквате с това учене.

  52. Даниела Костадинова Петрова Says:

    Благодаря! А според вас, Кабала, тогава има ли смисъл да стоя в чужбина или по добре да се пребирам в България!
    Специалността, която уча ми харесва, но се чудя дали направих правилен избор като заминах.

    Благодаря

  53. ЗА Даниела Костадинова Петрова: Задайте въпрос без „или“

  54. Даниела Костадинова Петрова Says:

    Чудя се дали има смисъл да оставам в чужбина.
    Ще мога ли да се реализирам достатъчно добре тук?

    Мерси !

  55. Карина Says:

    Здравейте 😉 родена съм на 22.12.. може ли да ми кажете нещо за числото ??

  56. ЗА Даниела Костадинова Петрова: Пак ще трябва да зададете въпроса.

  57. ЗА КАРИНА: За 22 съм писала в статията за господарските числа.

  58. Карина Says:

    Здравейте! Родена съм на…., може ли да ми кажете, в общи линии, какво ми предстои в близките няколко месеца. Благодаря Ви предварително за отговора

  59. ЗА КАРИНА: Карина, както сте задала въпросите си, искате да ви направя прогноза, а аз не правя безплатни такива. Мога да ви отговоря на конкретен въпрос, зададен така, че да се отговори с Да или Не

  60. ГЕОРГИ Says:

    при мен 4ислото е 13 но когато сабера и стане 4 все едно 4ета за коренно разли4ен 4овек,просто 4 не е моито 4исло..трябва да има и 13 за6тото не откривам по4ти ни6то от мен 🙂

  61. ЗА ГЕОРГИ: За числото 13 има в статията за Господарските числа.

  62. Здравейте , казвам се Вая и съм родена на….. Може ли да ми кажете нещо за моята карма или за професията която ми е заложено да следвам , защото в момента съм на голям кръстопът! Ако е възможно и разбира се ако можете да ми кажете кога ще срещна мъжа за мен!

  63. ЗА Vayche: Нямате кармична обремененост в датата ви,ако това имате предвид. Заложбите в професията не са безплатна услуга. Изисква анализ на хороскопа ви и имената ви.

  64. Vay4eto Says:

    Blagodaria vi!

  65. Здравейте!
    Бих искала да ми кажете нещо за мойта дата на раждане -….

  66. ЗА BILQNA:Мило момиче, вие сте много,ама много чувствителна и лесно могат да ви наранят. Имате проблем с егото си и понякога прекалявате с желанието си да бъдете обичана. Имате страшно силна енергетика и ви съветвам да я развивате. Нейното натрупване може да доведе или до голяма леност и мързелуване или до желание за спорт. Трябва да работите върху емоционалността си. Ако се справите с това, вие може да се насочите към енергийните практики

  67. Рожденната ми дата е 22 . Искам да попитам може ли да се каже че някои от числата са късметлийски ? Забелязала съм че на родените на 22 и 11 им върви много повече от на някои други.Възможно ли е ?

  68. ЗА Karry: Аз съм забелязала точно обратното.Това изобщо не зависи от рождената дата.

  69. Силвия Says:

    Здравей Кабала!Казвам се Силвия и съм родена на …………г.това означава ли че моето число е 11?Според името ми числото ми е 9.Много ти се моля да ми обясниш какво означават тези числа и какво ми носят те?Страното е ,че името ми е съставено от 3-3 и 3 -9ки и аз винаги съм харесвала тези числа без да го знам.

  70. ЗА СИЛВИЯ: Аз съм написала статия за числото 11 в господарските числа, както и за 9.

  71. Атанаска Says:

    Здравейте!!! Казвам се ….и съм родена на ….! Прочетох за числото си но бих искала да ми кажете нещо по-конкретно за мен!!! БЛАГОДАРЯ предварително!!!

  72. ЗА АТАНАСКА: Вие имате много прераждания и сте човек, който обича живота, като цяло. Импулсивна сте и бърза в действията си. Ако обичате, то сте способна да го покажете открито и истински. От друга страна, това пречи на желанието ви да сте сериозна и целенасочена. Обичате да ви стимулират, да видите признание за своите действия, защото това ви действа много силно за реализирането ви. понякога прекалено много се съобразявате с другите. Вие ще можете да използвате потенциалите си натрупани от минали животи и би трябвало да се насочите към интелектуалното развитие. Вие, трябва да създадете семейство в този живот, защото не сте успяла в минал.

  73. Надежда Граховска Says:

    Здравейте Кабала! Родена съм н…… Чакам вече доста време едни документи и едно дълго чакано пътуване в чужбина. Вече нямам търпение бихте ли ми казали кога да очаквам заминаване .Благодаря ви !

  74. ЗА Надежда Граховска: Ами, аз вече ви казах, че ще имате доста забавяния. Най-верояно, след около 2 месеца ще има някакво разрешение.

  75. Пламена Says:

    Здравей, Кабала!
    Датата ми на раждане е ………. – Ще бъда благодарна на няколко думи за нея.
    Хубав ден и успех!

  76. ЗА ПЛАМЕНА: Родена сте на много хубава дата, но пък вие си тъпчите на едно място, заради непрекъснатите притеснения за пари и семейство. Дадено ви е много хубаво развитие, но преди да го постигнете, ще преминете през предателства и разочарования. Изключително силна енергетика и за това, може и да имате екстрасенсорни способности. Егоцентрична сте, но пък с времето може да се превърнете в човек,който държи и на чуждото мнение и отстъпва.

  77. Пламена Says:

    Сърдечно благодаря! Права си за всичко. Работя усърдно над Егото си, защото много ми пречи. В момента съм в етап, в който вземам съдбовни решения за живота си, но все още не мога да тълкувам знаците си добре. Имам такива способности, старая се да ги развивам и усъвършенствам.
    Бъди здрава, Кабала!

  78. Здравей, Кабала!
    Датата ми на раждане е ………. – Ще бъда благодарна на няколко думи за нея.
    Хубав ден и успех!

  79. ЗА aleksand1r: И коя ви е датата на раждане?! Сложила сте многоточие

  80. Здравей Кабала!Искам да те попитам защо живота ми е една постояна борба,и ми се случват все едни такива неща където трябва все да съм много силна!Това закодирано ли е в името и рождената ми дата?Казвам се ….г.Изпитания докога?Благодаря ти за отделеното време и за разясненията които ни даваш,отценявам,че това е един многогодишен труд!Бъди жива и здрава!

  81. ЗА СИЛВИЯ: Да,закодирано е. При вас показва, че сте била силен материалист и сте убивала, за да получите това,което сте искала в минал живот. Сега ще имате,определени финансови трудности. Може да имате и друго,но това си изисква анализ и на други неща. До кога? Докато Вселената е решила,че сте си научила урока. А и сте тук,точно за да подложите на проверка душата си.

  82. Здравейте!
    Аз съм 8-ца, ако изчисленията са всеизвестните такива- събираме всички числа от рожден ден с годината и сформираме сбора. Родена съм на………. Интересува ме дали в момента преминавам през кризисен период, поради случваящите ми се от няколко месеца странни неща, нетипични като събития в ,оя живот или съм ги предизвикала аз, без това да е било писано? Престои ли ми скоро да срещна мъжът, с който заедно ще създадем семейство или вече съм го срещнала?

  83. ЗА AmberGoldenLeo : Не са нетипични неща, нито пък вие може да предизвикате нещо,което не е „записано“ в съдбата ви. По-скоро отработвате това, което ви е дадено. Няма как да знам дали сте срещнала мъжа до вас. Скоро ще имате мъж до себе си.

  84. Nina Todorova Says:

    Здравейте Кабала, много ми е интересно жсичко, което коменторате тук, аз обръщам голямо внимание на всичко това.
    В тази връзка бих искала да ви питам нещичко и аз моето число кое е след като съм родена на …. аз изчислявайки го тук по една нумерологична книга го изкарвам 8, (описаното от теб за 8 е 1:1 вярно и така за мен) но ти като специалист кажи какво е!?
    Имам и друг въпрос синът ми е роден на ….г. той кое число е него аз го изчислих като 1, но ако не е така моля кажи ми и той кое число е?
    Благодаря ти предварително, както и благодаря, че те има много се радвам, чеоткрих те.

  85. ЗА Nina Todorova: Абсолютно правилно сте ги изчислила.

  86. Nina Todorova Says:

    Много благодаря за отговора!
    Бих искала да ви питам какво е необходимо да направя за да ви попитам дали ще започна аз някога работа. Ако за целта не е необходимо нищо освен аз да задам въпросите си задавам ги.
    Родих детенце, то стана на 6 години а аз работа не си намирам, търся не е като да не го правя, но все не се стига до започването на работа, и непробирам както някой ще кажат.
    Винаги всичко е много трудно в този мой живот, защо е така, мога ли нещо да променя, само мъжът ми работи, но е крайно недостатъчно и трудно само на една заплата. По тази причина той иска да ме остави мен и детето и да работи в чужбина, но аз така не бих искала да става, какво да правя да се съглася и съобразя ли с неговото желание или да не го пускам, той е роден на …………
    Предварително казвам, че съм изключително благодарна за отговора!

  87. ЗА Nina Todorova: Задайте конкретен въпрос, без „или“

  88. Nina Todorova Says:

    Ще си намеря ли аз работа?
    Да пусна ли мъжът си да работи в чужбина или не?
    И защо всичко в живота си го постигам трудно и винаги ли ще е така?
    Последното което искам да знам е дали съм добре здравословно?
    Моля да ме извините ако съм сторила нещо неправилно!
    Хубава вечер жи желая.

  89. ЗА Nina Todorova: Работа ще си намерите, но няма да е скоро. Може би, чак средата на следващата година. Здравословно сте си добре, като изключим нервното напрежение и депресивни състояния. ПАК ми задавате въпрос с ИЛИ. Не знам защо постигате трудно нещата в живота и до кога ще е така. Този отговор изисква анализ на хороскопа ви. Най-вероятно така ви е заложено.

  90. Nina Todorova Says:

    Благодаря Кабала!
    Работа ще си намеря в средата на годината,но трябва ли да се насоча към нещо специално?
    Да пусна ли съпруга си да замине да работи в чужбина?
    Бихте ли ми направили анализ на хороскопа, за да се разбере дали е заложено при мен нещата да стават трудно? И за целта какво се иска от мен и заплаща ли се това?

  91. ЗА Nina Todorova: Не мога да отговаря на този въпрос къде да се насочите-не съм врачка. Съпругът ви, най-вероятно разчита на някого за чужбина, но няма да се получи. Добре е да замине, но средата на следващата година. Не знам някой, който ще ви направи безплатен хороскоп. Разбира се,че се заплаща. В момента, обаче съм ангажирана, така че, това би могло да стане края на януари.

  92. добър вечер,искам да попипам какво ме чака в бъдеще , в каква насока да продължа моето образование и как да се разделя с моят приятел аз съм родена на ….

  93. ЗА Qna Qkimova: Отговарям на конкретни въпроси. Насоката в образованието се определя от хороскопа ви. Вие решавате как да се разделите. Подобен съвет не мога да ви дам.

  94. Радостина Says:

    Аз пък съм тройка – ……… …. но няма почти нищо общо с мен. Не съм оптимист, по-скоро съм песимист, винаги се сдухвам от най-малкото и се депресирам, което ме държи така много дълго време; Не е вярно също, че печеля пари лесно, напротив, парите сякаш бягат от мен. Никаква екстравагантност не струи от мен и ученето също не ми се отдава лесно, даже малко трудно бих казала 🙂 Но като изключим тези неща, останали са така. 🙂 Кабала, можете ли да ми кажете нещо по-подробно за рожденната ми дата и съдбата ми.Нещо в професионален и личен план , и здраве 🙂

  95. ЗА РАДОСТИНА: Като гледам датата ви, няма как да съвпадне с чистата тройка. Вие сте с много прераждания. Ще преживеете много промени в личен и професионален план. Възможно е разочарование в любовта. Развитие ви е дадено и то,много добра, но вие сте тази,която тъпче на едно място,раздирана от колебания.

  96. Искра Says:

    Здравейте. Родена съм на …. Как да разбера дали числото ми е 2 или 11?

  97. ЗА ИСКРА: При вас ще работи като 2. Едва, по-късно в живота ви, ако не обръщате такова внимание на взаимоотношенията и на това кой ви е наранил и защо, ще го усещате като 11

  98. Здравейте! В трудна ситуация сме да избираме име на бебе. Твърди се, че числата на душата, съдбата и името трябва да са в хармония. Какво означава това? Кои числа са в хармония?

  99. ЗА ЛИЛИ: Информацията е твърде дълга,за да се пише тук. Най-общо казано, четните числа са си в хармонич по между си и съответно-нечетните. Трябва да се имат предвид и двуцифрените числа

  100. Може ли да ми кажете нещо за моята дата на раждане …

  101. ЗА ДАРИ: Вие правите непрекъснатии грешки в живота си,защото Съдбата ви е плавна, нагоре, с големи възможности, а вие тръгвате напред, после се случва нещо,което води до срив и разочарование и давате назад. Много сте прибързана в любовта, в начина, по който искате да получите обич. Импулсивна, с жар, но и бързо изчезва интересът ви. На вас ви трябва някой, който да поддържа огъня ви. Търсите потвърждение и логика за всички и за това, Съдбата ще ви поставя в условия на Хаос, за да разберете, че светът не може да е стройна система. Дадено ви е много добро здраве. Ако възникне проблем,то ще е заради прекаления огън у вас, като температури, кръвно, главоболия.

  102. Благодаря Ви за отговора

  103. здравейте кабала днес ви зададох един въпрос,но сега гледам че въпросът ми е изчезнал,на какво се дължи това.

  104. ЗА ДРАГО: Отговорих ви общо на въпросите.

  105. Здравейте ,Кабала!Бихте ли казала нещо за моята рождена дата …г.Много ви благодаря.

  106. Привет!….а също така какво ме очаква в настоящата ми връзка – възможно ли е създаване на семейство при положение, че имаме прекрасно детенце?Дата на раждане на настоящия ми партньор е ….г. Благодаря ви, Кабала!

  107. ЗА ИНА: Вие сте 2-ка. В какъв смисъл семейство, не живеете ли заедно? Задайте въпроса си отново, тъй като времето не е било подходящо за отговор.

  108. ЗА ТАНЯ: Датата ви на раждане показва, че в този живот, отново трябва да наблегнете на духовното развитие. В минал сте се била изолирала от обществото и сега е възможно да усещате трудности в комуникацията или да срещате неразбиране от страна на околните. Натрупала сте доста опит и знания от инкарнациите си и ще можете да ги използвате, като разчитате на интуицията си. Дадено ви е плавно развитие, но вие тъпчите на едно място, заради притеснения около взаимоотношения и семейство.

  109. Добър вечер, благодаря ! Да, към момента живеем разделени физически.
    Въпросът ми е : Имаме ли предпоставки за съвместно съжителство и разбирателство, накъде отиват нещата, това някакви изпитания ли са или просто несъвместимост?

  110. ЗА ИНА: Да имате предпоставка за съвместно съжителство, а този мъж, определено мисли много за вас.Ама си е свободолюбив и ако го напънете малко изпада в паника и големи дилеми-))) Ще имате още едно изпитание, касаещо дома или ще има опит за намеса на родител.

  111. Благодаря !Може ли да кажете нещо и за рождената дата на дъщеричката ми…

  112. Здравейте! Роден съм на …г.Кажете,моля нещо за рождената ми дата .Благодаря

  113. Благодаря ви,Кабала!Бихте ли казала нещо и за дъщеричката ми …,родена е на ….?

  114. Здравейте Даниела,
    снощи попаднах на Вашия сайт и го намирам за доста интересен! Бих искала да ми дадаете Вашето тълкуване за моята ситуация( бих предпочела данните ми да не се публикуват, благодаря). Родена съм на 1…. По настояване на майка ми, която е доста суеверна и която е загубила едно дете при раждането 3 г. преди да се родя, аз съм записана като родена на …и така фигурира в официалните ми документи. Името ми, което пак майка ми е избрала е ….
    Благодаря и Ви пожелавам много светлина по пътя!

  115. ЗА ТАНЯ: Дъщеря ви ще е много емоционална, така че, трябва да сте внимателна какво и говорите. Прекалено ще е ранима.Много ще държи на традициите. Личните отношения ще и оказват голямо влияние. Рязко развитие и много добро възползване от всяка една ситуация. Тя ще е лидер и ще умее да манипулира хората с тази своя емоционалност.Ще създаде семейство до 25-26 годишна възраст.

  116. Много ви благодаря!Бих искала да ни изготвите личен хороскоп на мен и дъщеря ми.Обяснете моля с 2 думи какво представлява той.Може ли да се изчисли какви сме били в предишен живот и с каква мисия сме се преродили ?Какво ще струва и плащането по какъв път става.Всичко добро! 🙂

  117. Има ли конфликт между името – …., и рожденната дата на внука ми, роден на …г.?

  118. Здравейте! Родена съм на …а майка ми…. Можете ли да ми кажете нещо повече?

  119. ЗА Илья: Вие сте прекалено чувствителен с високо честолюбие и сте егоцентричен, но с течение на времето е можело да се промените и да се превърнете в човек, който да е склонен на известни отстъпки. Склонен сте към раздели в личен план. физически сте много издръжлив и сте от хората- реформатори. В същото време, вашият по-основен проблем е,че във важни момменти изпитвате неувереност и колебания.

  120. ЗА ТАНЯ: Дъщеря ви ще е много напориста и свободолюбива. Ще пътува или ще живее в чужбина. Няма да приема лесно чуждото мнение, а и ще е е много горда. Има нужда да бъде много обичана. Защитеност ще търси в отношенията. Много емоционална, трябва да внимавате какво и казвате и как и се карате, тъй като ще има силно развито чувство за справедливост.

  121. ЗА dioni: Не разбрах какво точно питате и каква ситуация трябва да се тълкува

  122. ЗА ТАНЯ: Рождения хороскоп не дава такива подробности. Това, за което питате е само кармичен хороскоп. Рождения показва характер и възможности на човека. Начин на развитие, като финанси, работа, връзки, образование, работа и здраве. Най-общо, това е рождения или т.нар. натален хороскоп. Цената е петдесет лева ( и на единия, и на другия).

  123. ЗА sunokun: Тази услуга не е безплатна. Имайте предвид, че няма значение толкова датата, колкото самия хороскоп на детето, тъй като името е под влияние на определена планета и ако тя не е добре поставена в хороскопа, името ще засили нейното действие.

  124. ЗА ЯНИЦА: Свърхемоционална, лесно могат да ви наранят.Силни колебания има в емоционалните ви състояния. В състояние сте да се смятате за жертва или да считате, че правите такива и то по-големи, а не получавате толкова, колкото давате. Романтична сте и се нуждаете от разбиране. Промени ще имате в личните отношения, от които ще се чувствате предадена. Не трябва да се влияете много от семейството си, защото тъпчите на едно място. Майка ви пък, е човек,който прекалено много търси баланс във всяко нещо и в стремежа си да не наранява околните, не може да вземе крайно решение. Има много силна енергетика. Има малко прераждания и добро развитие, но при нея, всичко се постига с голяма и упорита борба.

  125. Здравейте, Кабала !
    Бихте ли казала нещо и за моята рожденни дата …
    Благодаря предварително!

  126. ЗА ВАНЯ:На вас ви е дадено да учите и да се развивате в друга държава, поне в младостта си. Имате силна ангелска защита. Нуждаете се от одобрение, но и изисквате доста от хората около вас, което може да доведе до разочарования, дори и в личен план. Много съмнения, колебания. Вибрациите не са от най-леките. Имате добра енергия, но и психически се натоварвате много.

  127. Здравейте,Кабала! Моята дата на райдане е ….
    Значи от дълго време си харесвам едно момче, сигурно година и половина вече…. и си мисля че и той изпитва нещо към мен но го е срам…аз го познавам много от давна и затова смятам че го е срам. Неговата рожденна дата е … Много ще съм ти благодарна,ако ми отговориш. 🙂

  128. ЗА ЛИЛИЯ: Какво да отговоря,след като няма зададен въпрос?!

  129. Антоанета Says:

    Здравейте, Кабала! Иска ми се узная какво ме чака за в бъдеще и какво развитие ще имам? Рождената ми дата е …. Благодаря Ви, предварително!

  130. ЗА Антоанета: Въпросът ви изисква анализ на хороскопа ви.Тук отговарям на конкретно зададени въпроси

  131. Антоанета Says:

    Конкретният ми въпрос е виждате ли заминаване и работа в чужбина?

  132. ЗА Антоанета: Заминавате в чужбина ще има,но вие разчитате за това на някого.Може да се наложи да вземате заем за това заминаване или целта ви е точно,за да изплатите кредит

  133. Лиляна И Says:

    Здравейте Кабала, от дълго време следя блога ви и бих искала да задам един въпрос. Питам се дали в близката година ще забременея. Благодаря ви предварително!
    Казвам се ….

  134. ЗА Лиляна И: Напишете ми подробни данни – дата, точен час на раждане и къде сте родена

  135. Бих искала да попитам кога ще си намеря работа-родена съм на…

  136. ЗА Veselina: Вие, като че ли, скоро сте пропуснала подобна възможност или вече работите? Реална възможност за работа ще имате след около 2 месеца

  137. Здравейте.. :)) От малка се интересувам от нумерология и астрология, но за мен самата е трудно да намеря търсените отговори. Основно ме притеснява дали имам кармична обремененост и други неща, заложени в името и датата ми на раждане, които биха ме дърпали назад. Често имам чувството, че съм поставена в клетка, която ме ограничава да „полетя“ и като цяло съм пълна с множество, изглежда глупави, страхове. Името ми е …сутринта. Нося същото име като баба ми, която е имала не лек живот, дали е възможно да следвам стъпките й? Родителите ми са …, които също са имали множество препятствия, особено майка ми в детството си.
    Благодаря за отделеното време
    Усмивки :))

  138. ЗА Viktoriya: В датата на раждане имате заложени страхове и заболявания, които могат да изчезнат, ако промените начина си на живот. Дадено ви е да се развивате в чужина- ето един начин на отработка. Подробният анализ не е безплатен, а тук разглеждам само датата при конкретно зададен въпрос. Определено, това, че сте наречена на баба си с пълното и име, без промяна, поне на буква, е проблем, тъй като поемате и част от нейната карма

  139. Ахмед Мустафа Says:

    Здравей 🙂 Имам въпрос относно камъка, който мога да нося със себе си, също така дали е хубаво това, че получавам 11 за датата и името ми? :). Дали точно съм „под“ числото 11 или двойка ?

  140. ЗА Ахмед Мустафа: Камъкът, според датата ви на раждане, е топаз. Числото ви е 11

  141. Изумена съм колко е вярна информацията,която е написала за числата,защото освен моето изчислих и за хората около мен,които добре познавам и направл настръхвам колко точно отговарят.Въпроса ми е,моето число е 6 от сбора 33,и 3-ката е навсякъде около мен(точно това ме подтикна да потърся за това число,сякаш ме преследвя и е знак За нещо) и съм зодия близнаци(точно 2те тройки),и инфото за 3 и за 6 отговаят напълно.Въпроса е за числото 33 може ли да се каже нещо специално?

  142. ЗА Ники: 33 е специално и господарско число. Обаче, носи доста кармични задачи, свързани с личните отношения. Свързва се с Хирон, лечителят, но лечението преминава чрез болката.

  143. Здравей Кабала .Извинявам се числото на съдбата ми е 1.

  144. ЗА Todorka:Аз съм написала доста за числото 1 тук.Не знам какво по-подробно търсите

Вашият коментар